MY LEASEPLAN Handleiding voor bestuurders

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MY LEASEPLAN Handleiding voor bestuurders"

Transcriptie

1 MY LEASEPLAN Handleiding voor bestuurders

2 Contents 1 Aanmelden op My LeasePlan Inloggen op leaseplan.be Zich aanmelden op My LeasePlan Homepage De speedometers Aanpassen kilometerstand Voertuig Algemene info Inbegrepen diensten Documenten Brandstof Tankkaarten Aanvragen van een nieuwe PIN Aanvragen van een nieuwe tankkaart Terugbetalingen Onderhoud Onderhoudsafspraak boeken Selectie van de regio Selectie van de datum Selectie van de extra dienst Selectie van de garage Ingeven van de ingeschatte kilometerstand op het moment van onderhoud Ingeven van bijkomende opmerkingen Geplande onderhoudsafspraak annuleren Mijn account Aanpassen van uw accountgegevens Wijzigen van uw wachtwoord... 28

3 1 Aanmelden op My LeasePlan 1.1 Inloggen op leaseplan.be Leaseplan.be en My LeasePlan kan u zowel op pc als tablet gebruiken. Om in te loggen op LeasePlan gaat u naar en klikt u op de Log in -knop rechtsboven. U komt vervolgens op de Log in -pagina. Geef hier uw adres en paswoord in zoals u dat eerder op het moment van de activatie heeft ingegeven.

4 Klik op Log in, u bent nu ingelogd op leaseplan.be. Indien u op de publieke website wilt verder surfen klikt u links op Verder surfen op leaseplan.be. Wenst u meteen naar My LeasePlan te gaan, klik dan rechts op Naar My LeasePlan gaan (zie rubriek 2. Homepage). Wanneer u gekozen heeft om verder te surfen op leaseplan.be, dan zal de website nu dynamisch reageren, bv. wanneer u meer info wenst en het daarvoor geschikte formulier wilt invullen dan zal dit reeds vooringevuld zijn met de gegevens die wij van u in onze systemen hebben. Uw accountgegevens wijzigen kan via de oranje knop met dropdown rechtsboven (zie rubriek 6. Mijn account ).

5 1.2 Zich aanmelden op My LeasePlan Zich aanmelden op My LeasePlan kan via de links of actieknoppen die u op de website van LeasePlan kan terugvinden. Wanneer u hier doorklikt naar My LeasePlan komt u op uw persoonlijke homepage van My LeasePlan.

6 2 Homepage 2.1 De speedometers Op uw persoonlijke homepage in My LeasePlan ziet u 3 speedometers: brandstof, boetes en schades. Onder Meer info wordt uitgelegd wat er precies in de speedometer wordt getoond.

7 2.2 Aanpassen kilometerstand Op uw persoonlijke homepage in My LeasePlan kan u de laatst gekende kilometerstand aanpassen door onder de kilometerteller op Bewerken te klikken. Met behulp van de pijltjes kan u eenvoudig uw kilometerstand wijzigen. Klik op Opslaan om uw wijziging te bewaren. Indien u een wijziging van de kilometerstand ingeeft die veel afwijkt van wat er laatst gekend is voor uw voertuig, zal u gevraagd worden om te herbevestigen.

8 3 Voertuig 3.1 Algemene info Wanneer u klikt op het menupunt Voertuig krijgt u meteen algemene info over uw voertuig te zien. De berekening van het jaarlijks voordeel alle aard is gebaseerd op de bruto catalogusprijs inclusief opties en accessoires, de werkelijk betaalde BTW, de eerste inschrijvingsdatum en de CO2-uitstoot zoals die op het inschrijvingsbewijs staat. De reële kilometers per jaar zijn gebaseerd op de kilometerstanden die wij via tankbeurten of interventies (onderhoud, bandenwissel, pechverhelping, ) doorkrijgen.

9 3.2 Inbegrepen diensten Wanneer u doorklikt op het submenupunt Inbegrepen diensten zal u enkel die diensten zien die in uw contract zijn voorzien. Bij elk van deze diensten zal u eenvoudig de lijst van veelgestelde vragen kunnen oproepen.

10 3.3 Documenten Wanneer u doorklikt op het submenupunt Documenten zal u alle beschikbare documenten terugvinden die eenvoudig kan downloaden (bv.: attest hoofdbestuurder, bestelbon technische keuring).

11 4 Brandstof 4.1 Tankkaarten Wanneer u klikt op het menupunt Brandstof krijgt u meteen een overzicht van uw tankkaart(en). U kan per brandstofleverancier zien waar u met uw kaart(en) terecht kan.

12 4.1.1 Aanvragen van een nieuwe PIN Mocht u uw PIN vergeten zijn, kan u deze steeds opnieuw opvragen via de link Ik ben de PIN van mijn tankkaart vergeten. LeasePlan zal een nieuwe PIN per post versturen naar het adres gelinkt met de kaart. Indien uw werkgever heeft aangegeven dat tankkaarten naar het werk dienen verstuurd te worden zal dat uw werkgerelateerde adres zijn. Heeft uw werkgever gekozen om tankkaarten rechtstreeks naar het thuisadres van de bestuurder te sturen, dan zal dat uw thuisadres zijn. Klik op Bevestig om de aanvraag voor een nieuwe PIN te versturen naar LeasePlan. Wenst u alsnog geen nieuwe PIN dan kan u op Annuleer klikken. Mocht uw thuisadres of werkgerelateerd adres intussen zijn gewijzigd, gelieve dan eerst uw adres te wijzigen in uw profiel (zie rubriek 6. Mijn account ) alvorens de nieuwe PIN aan te vragen.

13 4.1.2 Aanvragen van een nieuwe tankkaart Mocht u uw kaart verloren of gestolen zijn, of ze is beschadigd, kan u deze steeds opnieuw opvragen via de link Ik ben mijn tankkaart verloren, mijn kaart is defect, mijn kaart is gestolen. LeasePlan zal een nieuwe kaart en PIN (afzonderlijk) per post versturen naar het adres gelinkt met de kaart. Indien uw werkgever heeft aangegeven dat tankkaarten naar het werk dienen verstuurd te worden zal dat uw werkgerelateerde adres zijn. Heeft uw werkgever gekozen om tankkaarten rechtstreeks naar het thuisadres van de bestuurder te sturen, dan zal dat uw thuisadres zijn. Klik op Bevestig om de aanvraag voor een nieuwe kaart te versturen naar LeasePlan. Wenst u alsnog geen nieuwe kaart dan kan u op Annuleer klikken. Mocht uw thuisadres of werkgerelateerd adres intussen zijn gewijzigd, gelieve dan eerst uw adres te wijzigen in uw profiel (zie rubriek 6. Mijn account ) alvorens de nieuwe kaart en PIN aan te vragen.

14 4.2 Terugbetalingen Wanneer u doorklikt op het submenupunt Terugbetalingen zal u de procedure en de nodige documenten kunnen terugvinden om de kost van een zelfbetaalde tankbeurt terug te vorderen.

15 5 Onderhoud In het menupunt Onderhoud kan u een onderhoudsafspraak plannen of een reeds geplande afspraak annuleren.

16 5.1 Onderhoudsafspraak boeken Om een nieuwe onderhoudsafspraak te plannen gaat u naar het menupunt Onderhoud en klikt u op Maak een nieuwe onderhoudsafspraak. Wanneer u op deze pagina komt, is er al een selectie gemaakt van een garage en een datum. U kan deze aanvaarden of wijzigen. Om de afspraak te maken kan u de voorselectie aanvaarden en klikt u op Bevestig uw afspraak voor een onderhoud onderaan de pagina. Wilt u iets anders dan wat er reeds is geselecteerd, dient u een aantal stappen te doorlopen om de afspraak vast te leggen: - selectie van de regio - selectie van de datum - selectie van de extra dienst (optioneel) - selectie van de garage - ingeven van de ingeschatte kilometerstand - ingeven van bijkomende opmerkingen (optioneel) Eens deze stappen doorlopen klikt u op Bevestig uw afspraak voor onderhoud onderaan de pagina. Wilt u alsnog afzien van de afspraak klik dan op Annuleer.

17 5.1.1 Selectie van de regio Allereerst kiest u een regio waar u met de wagen op onderhoud wenst te gaan. Standaard zal uw thuisadres getoond worden (zolang dit adres bij ons bekend is). Door in de drop down te kiezen voor Andere locatie kan u een nieuw adres toevoegen. Geef straat, nummer, bus en plaats in. Wanneer u een plaats begint te typen zal u meteen een aantal suggesties krijgen. Selecteer uit deze suggestielijst de juiste plaats.

18 U kan uw net ingegeven nieuwe locatie optioneel opslaan als uw standaard werkadres of thuisadres. Klik op Zoek garages in de buurt van deze locatie om verder te gaan.

19 5.1.2 Selectie van de datum Vervolgens kiest u op de kalender de datum waarop u op onderhoud wenst te gaan. Standaard zal de applicatie u in oranje- een datum geven waarop de door de applicatie geselecteerde garage kan. De selectie van de garage door de applicatie gebeurt op basis van een aantal kwaliteitscriteria. U kan deze voorselectie wijzigen (zie rubriek )

20 5.1.3 Selectie van de extra dienst U kan de selectie van de garage filteren op de aanwezigheid van een Wi-Fi business corner of op het aanbieden van een gratis haal- en brengservice. U klikt op het icoon van de gewenste dienst, op het kaartje wordt nu de garage getoond die het meest beantwoordt aan uw criteria en onze kwaliteitseisen. U kan deze voorselectie wijzigen (zie rubriek )

21 5.1.4 Selectie van de garage Om een garage te selecteren klikt u deze aan op de kaart. Het icoon duidt op het door u geselecteerde adres (thuis of werk), het icoon geeft de voorgeselecteerde garage aan. De gegevens van de gekozen garage verschijnen onder de kalender en de kaart.

22 U kan de voorselectie wijzigen door rechtsboven op Zoek een andere garage te klikken. U krijgt dan naast het icoon nog 4 andere icoontjes( ) te zien. Wanneer de verschillende locaties (thuis- of werkadres en garages) dicht bij elkaar liggen kunnen deze overlappen op de kaart. U zal in dit geval een aanduiding, bv. x3, terugvinden om aan te geven dat er meerdere locaties zijn. Klik op deze aanduiding en er wordt automatisch ingezoomd op de kaart.

23 5.1.5 Ingeven van de ingeschatte kilometerstand op het moment van onderhoud Wanneer u een onderhoud boekt zal de garage graag willen weten hoeveel kilometer er op de teller van uw wagen zullen staan op het moment van het onderhoud zelf. Daarom laat de tool u toe een inschatting van deze kilometers door te geven. Als referentiepunt wordt de laatst gekende kilomterstand weergegeven.

24 5.1.6 Ingeven van bijkomende opmerkingen Het kan voorvallen dat u tijdens een onderhoud de garage een aantal opmerkingen wil meegeven. In de tool is een vak voorzien om uw opmerkingen door te geven. Hierin kan u bijvoorbeeld vermelden dat de koplamp eveneens moet vervangen worden, of dat de ruitenwissers moeten nagekeken worden op slijtage,

25 5.2 Geplande onderhoudsafspraak annuleren Om een geplande afspraak te annuleren gaat u naar het menupunt Onderhoud en klikt u op de knop Annuleer deze afspraak die zich naast de geplande afspraak in het overzicht Geplande afspraken bevindt. Vervolgens bevestigt u de annulatie door nogmaals op de knop Annuleer deze afspraak te klikken. De afspraak verdwijnt uit uw overzicht. Wilt u de afspraak alsnog behouden klik dan op Behoud deze afspraak.

26 6 Mijn account In de zwarte balk bovenaan de webpagina vindt u rechts een oranje knop. Wanneer u daarover hoovert met uw muis of wanneer u op de tablet deze oranje knop aanklikt verschijnt er een lijstje met daarin Mijn account. Wanneer u op Mijn account klikt gaat u naar uw profielpagina waar u uw gegevens kan consulteren en indien gewenst aanpassen.

27 6.1 Aanpassen van uw accountgegevens Op de pagina Mijn account kan u eenvoudig uw gegevens aanpassen. U klikt op Bewerken naast de rubriek die u wenst aan te passen. Klik op Bevestig om uw wijzigingen op te slaan, Annuleer wanneer u terug wilt naar de huidige gegevens. U kan uw gegevens ook wissen zolang er 1 adres,1 adres en 1 telefoonnummer ingevuld is.

28 6.2 Wijzigen van uw wachtwoord Wanneer u doorklikt op het submenupunt Veiligheid kan u uw wachtwoord op een eenvoudige manier wijzigen. Klik op de knop Wachtwoord wijzigen rechts op de pagina, geef je huidig wachtwoord in en vervolgens 2 x een nieuw wachtwoord. Klik op Bevestig om uw nieuw wachtwoord in te stellen of op Annuleer om uw huidig wachtwoord alsnog te behouden.

My LeasePlan. Handleiding voor bestuurders

My LeasePlan. Handleiding voor bestuurders My LeasePlan Handleiding voor bestuurders Inhoud 1 Aanmelden op My LeasePlan 3 1.1 Inloggen op leaseplan.be 3 2 Homepage 5 2.1 De speedometers 5 2.2 Aanpassen kilometerstand 6 3 Voertuig 7 3.1 Algemene

Nadere informatie

Handleiding: Hoe kan ik gratis promotie- en lesmateriaal bestellen? Hoe mijn scholenfiche aanvullen?

Handleiding: Hoe kan ik gratis promotie- en lesmateriaal bestellen? Hoe mijn scholenfiche aanvullen? Handleiding: Hoe kan ik gratis promotie- en lesmateriaal bestellen? Hoe mijn scholenfiche aanvullen? De website Stroom- Opwaarts biedt u de mogelijkheid om gratis en online promotie- en lesmateriaal te

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

Handleiding Q8Liberty Web

Handleiding Q8Liberty Web Handleiding Q8Liberty Web Contents Handleiding Q8Liberty Web... 1 Login pagina... 4 1. Klant... 6 1.1. Contactgegevens... 6 1.2. Facturen... 7 1.3. Transacties... 8 1.3. Emedia... 9 1.4. Rapporten... 9

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien.

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien. Aanmelden Ga naar onze website www.vanoirschot.be Klik op Inloggen. Geef uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Vergeet niet de vakjes profiel

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Liefkenshoektunnel dienst activeren In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met Satellic Customer Support via 00800/72 83 55 42 (vanuit België

Nadere informatie

Je kan het Wandelboekje terugvinden via of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw.

Je kan het Wandelboekje terugvinden via   of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw. Wandelboekje Je kan het Wandelboekje terugvinden via www.wandelboekje.be of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw. Nieuw wachtwoord aanmaken Ben je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Ariba Supplier Self-Registation

Ariba Supplier Self-Registation Over dit document Wanneer uw bedrijf geselecteerd is als Elia leverancier, wordt het geregistreerd in het Elia systeem zodat een bestelbon kan uitgestuurd worden. De eerste stap is dat u zich aanmeldt

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

NIEUWE BESTELMETHODE WEBSITE MARSIVAL

NIEUWE BESTELMETHODE WEBSITE MARSIVAL NIEUWE BESTELMETHODE WEBSITE MARSIVAL Inloggen Log in met uw emailadres en uw wachtwoord. Elke gebruiker dient ingelogd te zijn om te bestellen of offertes op te maken. Nog geen klant? Klik op Nog niet

Nadere informatie

Handleiding bestelsite

Handleiding bestelsite 2013 Handleiding bestelsite TTP Concepts 11-7-2013 Versie 1.0 Inhoud Homepage... 2 Inloggen... 3 Aanvragen login gegevens... 3 Wachtwoord kwijt... 3 Inloggen... 3 Bestelprocedure... 3 Artikel overzicht...

Nadere informatie

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente Handleiding Smoelenboek Website St. Jansgemeente In deze handleiding vindt u uitleg over het aanmaken van een eigen profielpagina op de website van de St. Jansgemeente te Gouda. 1 Stappenplan registratie:

Nadere informatie

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 1 HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 Inhoudsopgave 1. REGISTREREN EN AANMELDEN...2 2. OVERZICHT ACCOUNT...4 3. ZOEK EEN JOB...5 Een zelf gevonden job toevoegen met de jobflyer...5 Solliciteren

Nadere informatie

Handleiding website Stadshof t Hemelryck

Handleiding website Stadshof t Hemelryck Handleiding website Stadshof t Hemelryck Ik wil graag: 1. De computer aanzetten p1 2. Op de website inloggen p2 3. Lid worden van de website p3 4. Navigeren op de website p5 5. Een advertentie plaatsen

Nadere informatie

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen 2 1.1 Heb je nog geen autodeel-account? 2 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een account

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

De selectietool Curves van Van der Ende Groep is een tool waarmee je online kunt zoeken naar verwarmingspompen. Dit kan op twee manieren:

De selectietool Curves van Van der Ende Groep is een tool waarmee je online kunt zoeken naar verwarmingspompen. Dit kan op twee manieren: HANDLEIDING De selectietool Curves van Van der Ende Groep is een tool waarmee je online kunt zoeken naar verwarmingspompen. Dit kan op twee manieren: 1. Zoeken op benodigd werkpunt 2. Zoeken op naam Daarnaast

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers 1 Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen... 2 1.1 Heb je nog geen autodeel-account?... 2 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

AANMELDEN OP ALUMNIPORTAAL

AANMELDEN OP ALUMNIPORTAAL DIENSTEN ALGEMEEN BEHEER DIRECTIE ICTS WILLEM DE CROYLAAN 52 B BUS 5582 3001 HEVERLEE, BELGIË AANMELDEN OP ALUMNIPORTAAL 1 Account activeren... 2 1.1 Stap 1... 2 1.2 Stap 2... 2 1.2.1 Indien Q-nummer gekend

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars Registratie nieuwe eigenaar stap 1 Surf naar http://www.studentkotweb.be. Klik op de knop ik ben eigenaar en ik verhuur koten en vervolgens op registreer hier. stap 2 Vul uw persoonlijke gegevens in het

Nadere informatie

Online bestellen bij Langerak de Jong

Online bestellen bij Langerak de Jong Online bestellen bij Langerak de Jong www.langerakdejong.nl Augustus 2015 Inhoudsopgave online bestellen bij Langerak de Jong 1. Aanmelden voor online bestellen... 3 2. Inloggen... 5 3. De bestelsite...

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions 2014 TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions Inhoud Inloggen... 3 Startpagina... 4 Trainingen... 5 Trainingen toevoegen... 7 Training

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL Molenstraat 22 2310 Rijkevorsel kinderclub@rijkevorsel.be 03 340 00 56 www.rijkevorsel.be/kinderclub Inhoudsopgave Inloggen... 3 Opties i-school stap voor stap...

Nadere informatie

Uw HorecaPro : handleiding

Uw HorecaPro : handleiding Uw HorecaPro : handleiding Als klant van Resto.be, hebt u de mogelijkheid om te reageren op de commentaren van uw klanten. Ook kunt u de informatie en gegevens wijzigen die verschijnen op uw Resto.be pagina

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren OZO Handleiding 2 Voor organisatoren Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als organisator gebruik kunt maken van de functies die u alleen als organisator hebt. Wilt u als organisator voor uzelf

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

In wat volgt bieden we u eerst meer informatie over de werking van de app. Daarna volgt meer informatie over de werking van de webapplicatie.

In wat volgt bieden we u eerst meer informatie over de werking van de app. Daarna volgt meer informatie over de werking van de webapplicatie. 1 Als gebruiker gaat u meldingen maken in naam van School X/Organisatie Y. Hiervoor dient u zich eerst te registreren. U surft naar www.route2school.be en klikt op de knop Registreren. Op het volgende

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Hoe stel ik mij als landbouwer in orde met het gesloten circuit?

Hoe stel ik mij als landbouwer in orde met het gesloten circuit? Hoe stel ik mij als landbouwer in orde met het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul uw naam, voornaam en

Nadere informatie

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be"

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van sfta.vmm.be Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be" Inhoud 1. Inleiding 3 2. Hoe als extern persoon een mail met gro(o)t(e) bestand(en) versturen naar

Nadere informatie

BOCC Website Inschrijven Evenementen

BOCC Website Inschrijven Evenementen Ga op de site vanuit de home pagina achtereenvolgens naar Activiteiten Treffens > Inschrijven. (Of voor het ECCR : achtereenvolgens naar ECCR > Inschrijven ) Je opent onderstaand scherm door op de pagina

Nadere informatie

HANDLEIDING DYNAMO Ouderportaal Konnect

HANDLEIDING DYNAMO Ouderportaal Konnect HANDLEIDING DYNAMO Ouderportaal Konnect Handleiding Ouderportaal 20-05-2019 Inhoudsopgave 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het ouderportaal... 3 2. Het fotoboek... 4 3. Mijn gegevens...

Nadere informatie

Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING

Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING Index 1. Toegang tot het programma... 3 2. Module te gebruiken door klanten via internet... 4 2.1 Registratie door de klant... 4 2.1.1 Scherm 2 Algemeen Registratiescherm...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Golfpagina

Handleiding Mijn Golfpagina Handleiding Mijn Golfpagina De vernieuwde 'Mijn Golfpagina' In deze handleiding wordt uitgelegd wat er vernieuwd is aan 'Mijn Golfpagina' van de Herkenbosche en welke functionaliteiten, nu dan wel binnenkort,

Nadere informatie

Handleiding LCC Benchmarking Tool

Handleiding LCC Benchmarking Tool Handleiding LCC Benchmarking Tool Stap1. De tool http://benchmarking.zorgenbouw.nl opent met de onderstaande pagina. Op de openingspagina voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in die u van de beheerder

Nadere informatie

Workshop 1: Vet cool je woordjes leren LyricsTraining

Workshop 1: Vet cool je woordjes leren LyricsTraining Workshop 1: Vet cool je woordjes leren LyricsTraining LyricsTraining: Lyricstraining.com is een éénvoudige en leuke manier om je talenkennis te verbeteren door gebruik te maken van muziekvideo's en liedjesteksten

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Handleiding Procesarchitectuur Herziening

Handleiding Procesarchitectuur Herziening Handleiding Procesarchitectuur Herziening Beheerders scholen procesarchitectuur.ihks.nl Inhoud Inleiding... 3 Meerdere schooleigen omgevingen... 3 Contact... 3 Inloggen... 4 Beveiliging... 4 Inloggen beheerdersaccount...

Nadere informatie

Handleiding ONLI. Inhoudstafel

Handleiding ONLI. Inhoudstafel Handleiding ONLI Versiebeheer: Versie Datum wijzigingen 1.0 19/01/2015 Eerste versie 1.1 30/01/2015 Blz. 9 : antwoorden op een bericht in je mailbox die verstuurd werd uit ONLI. Inhoudstafel Inleiding...

Nadere informatie

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Over dit document Wanneer een aankoper van Elia een sourcing event publiceert en u uitnodigt om deel te nemen, ontvangt u een uitnodiging via e-

Nadere informatie

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord Handleiding myworkandme Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord 22 juli 2013 Inhoudsopgave 1. Nieuwe gebruiker? Je profiel activeren... 3 1.1 Klik op de link in de activatiemail... 3 1.2 Geef je e-mailadres

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE INHOUDSOPGAVE Definities... 3 Aanmelden... 4 Inloggen op je eigen account (LEERKRACHT)... 4 Je gegevens wijzigen... 5 Aanmelden voor deelname aan een opdracht... 6 Een Inzendpagina

Nadere informatie

Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal

Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal Beste Online Badge Portal gebruiker, Om haar meest kritische applicaties nog beter te beveiligen, heeft Brussels Airport beslist

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

Handleiding Opleidingsverstrekkers

Handleiding Opleidingsverstrekkers Handleiding Opleidingsverstrekkers Inhoudsopgave Handleiding Opleidingsverstrekkers... 1 1. Hoe kan u zich registreren?... 2 1.1 U bent lid van de NGROD en de opleidingsverstrekker is reeds gekend bij

Nadere informatie

Inloggen op Poolmanager web

Inloggen op Poolmanager web Handleiding web Inhoudsopgave Inloggen op Poolmanager web... 3 Wachtwoord vergeten... 3 Hoofdmenu... 4 Menu knoppen werkgever... 4 Persoonlijke gegevens... 4 Jaaropgaves en loonstroken... 5 Eigenschappen

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

Handleiding YESS MOBILE. ATTENTIA sociaal secretariaat Tramstraat Zwijnaarde

Handleiding YESS MOBILE. ATTENTIA sociaal secretariaat Tramstraat Zwijnaarde Handleiding YESS MOBILE ATTENTIA sociaal secretariaat Tramstraat 61 9052 Zwijnaarde info.sec@attentia.be www.attentia.be INHOUDSTABEL YESS MOBILE... 3 1 Inloggen... 4 2 YESS Mobile... 5 2.1 Kalender...

Nadere informatie

MyBroker op ipad Installatie handleiding

MyBroker op ipad Installatie handleiding MyBroker op ipad Installatie handleiding Inhoudstafel 1. DE VEREISTEN... 3 2. MYBROKER IN 5 STAPPEN... 4 2.1. STAP 1 IPAD... 4 2.2. STAP 2 VERBINDING... 4 2.3. STAP 3 KLANTENZONE... 4 2.4. STAP 4 - DOWNLOAD

Nadere informatie

Verkorte handleiding barchetta website

Verkorte handleiding barchetta website Verkorte handleiding barchetta website barchetta Website De eerste keer inloggen: Ga op het beginscherm, zie afb. 01, naar ledenpagina [afb 01] Je komt dan in het volgende scherm afb. 02:. Omdat je nog

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE LEDENBESTAND

HANDLEIDING ONLINE LEDENBESTAND 1-1-2016 HANDBOOGLIGA HANDLEIDING ONLINE LEDENBESTAND Handleiding voor clubs Inhoudsopgave Inleiding... 2 Aanmelden als clubadministrator... 2 inloggen... 2 Beheer clubgegevens... 3 zoekfunctie... 4 Lijsten

Nadere informatie

Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal Gebruikersgegevens... 3

Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal Gebruikersgegevens... 3 0 Inhoudsopgave Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal... 2 1. Gebruikersgegevens... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Mijn gegevens bewerken... 4 1.3 Meerdere gebruikers... 6 1.4 Meerdere accounts... 8 2.

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Handleiding MijnEigenDossier

Handleiding MijnEigenDossier Handleiding MijnEigenDossier Inleiding Voor organisaties met vrijwilligersvacatures Het Vrijwilligerspunt ondersteunt organisatie in het vinden en behouden van vrijwilligers. Belangrijke service van de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio

Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio Inhoud Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio 1 1 Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio (SVP) 1 2 Inloggen 2 3 Openingsscherm 4 3.1 Bovenste

Nadere informatie

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Allereerst hartelijk dank voor uw aanmelding voor de bestelwebsite van Top Bakkers B.V. In deze handleiding informeren wij u graag over de werking

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING 0. VOORWOORD 1. REGISTRATIE ALS NIEUWE GEBRUIKER VAN HET SYSTEEM. Door Argus Technologies

GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING 0. VOORWOORD 1. REGISTRATIE ALS NIEUWE GEBRUIKER VAN HET SYSTEEM. Door Argus Technologies GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING Door Argus Technologies 0. VOORWOORD In deze handleiding gaan we er van uit dat u een Nederlandstalige webbrowser gebruikt. Indien u een Engelstalige webbrowser

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

Handleiding

Handleiding Handleiding www.zorgneticuro.be 1. Aanmelden Surf naar www.zorgneticuro.be Klik in de bovenste menubalk, rechts op aanmelden Vul uw accountgegevens in (Gebruikersnaam en Wachtwoord) Klik op Aanmelden Bij

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DRAGERS

HANDLEIDING VOOR DRAGERS HANDLEIDING VOOR DRAGERS 1 Inhoudsopgave 1 Drager 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inloggen 3 2 Hoofdmenu s 4 2.1 Home 4 2.1.1 Uw gegevens 4 2.1.2 Snelkoppelingen 4 2.1.3 Laatst geplaatste bestelling 4 2.2 Mijn kleding

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

NIEUWE VERSIE E- TOOLS DD 29/12/2015

NIEUWE VERSIE E- TOOLS DD 29/12/2015 NIEUWE VERSIE E- TOOLS DD 29/12/2015 1 INLOGGEN ALS WERKGEVER (ZIE VERDER VOOR HET INLOGGENALS WERKNEMER) DD 29/12/2015 2 1. Inloggen Afhankelijk van de grootte van uw scherm kan uw startscherm er anders

Nadere informatie

HANDLEIDING BIJ ONLINE AANKOOP

HANDLEIDING BIJ ONLINE AANKOOP HANDLEIDING BIJ ONLINE AANKOOP HEB JE REEDS EEN VRIENDENPAS? (indien niet, ga naar p. 7) Met een vriendenpas kan je vanaf zondag 5 juni 2015 om 9u online tickets kopen. 1. Hou het volgende bij de hand

Nadere informatie

HANDLEIDING ENVELOPPEN GEBRUIKEN IN BELFIUSWEB

HANDLEIDING ENVELOPPEN GEBRUIKEN IN BELFIUSWEB HANDLEIDING ENVELOPPEN GEBRUIKEN IN BELFIUSWEB Inleiding In deze handleiding komen de verschillende mogelijkheden van enveloppen in detail aan bod. Indien u periodieke betalingsopdrachten hebt, dan hebt

Nadere informatie

Handleiding Openlesdagen

Handleiding Openlesdagen Handleiding Openlesdagen http://openles.thomasmore.be Handleiding Openlesdagen Pagina 1 van 12 Inhoud 1 Algemene richtlijnen... 3 1.1 Toegang aanvragen met u-nummer... 3 1.2 Paswoord opvragen... 3 1.3

Nadere informatie

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 Manual MyBTN Inhoud Inleiding...2 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 2.1 De standaard inbox openen...4 2.2 De inbox...5 2.3 Labels

Nadere informatie

Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net

Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net Inloggen... 3 Een vacature aanmaken... 4 Vacaturegegevens invullen... 5 Vacature opslaan... 7 Een vacature aanpassen of verwijderen... 8 Een sjabloon voor

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

Rabo Corporate Connect

Rabo Corporate Connect Rabo Corporate Connect Handleiding Log in op Rabo Corporate Connect 1. Ga naar www.rabobank.com/corporateconnect * 2. Klik op de knop Inloggen. U komt nu op de inlogpagina waar u klikt op de link Log hier

Nadere informatie

Bestanden uploaden op StamrechtBV.com

Bestanden uploaden op StamrechtBV.com Bestanden uploaden op StamrechtBV.com Dit document beschrijft de stappen die nodig zijn om bestanden uit uw administratie met behulp van de StamrechtBV.com cliënten portal naar ons te versturen. Voordat

Nadere informatie

HANDLEIDING BOEKHOUD- EN RAPPORTERINGSPROGRAMMA.

HANDLEIDING BOEKHOUD- EN RAPPORTERINGSPROGRAMMA. HANDLEIDING BOEKHOUD- EN RAPPORTERINGSPROGRAMMA http://www.vlaamse-bedrijfssport.be/boekhouding VERSIE DECEMBER 2010 1 1. INLEIDING Op vraag van de boekhoudcentra heeft VLB een eenvoudig boekhoud- en rapporteringsprogramma

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen Online registratietool 2 Handleiding voor beheerders van groepen Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 10 Personen toevoegen aan uw groep p 21 Een subgroep

Nadere informatie

De eerste stappen in uw Klantenruimte Inhoud

De eerste stappen in uw Klantenruimte Inhoud 0 De eerste stappen in uw Klantenruimte Inhoud 1. Hoe gaat u van start?... 2 2. Uw persoonlijke gegevens... 4 3. Uw Klantenruimte - Home... 5 4. Uw Klantenruimte - Onderneming... 6 4.1 Mijn organisatie...

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen DOCENTEN HANDLEIDING Oktober 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of krachtens

Nadere informatie

Handleiding MyHandicap

Handleiding MyHandicap Directie-generaal Personen met een handicap Handleiding MyHandicap Raadpleging van het dossier Indienen van een aanvraag Signaleren van een wijziging Meer info op www.handicap.belgium.be Maart 2018 1.

Nadere informatie

Handleiding website Cozycar voor eigenaars

Handleiding website Cozycar voor eigenaars Handleiding website Cozycar voor eigenaars Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen 2 1.1 Heb je nog geen autodeel-account? 2 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een account op de

Nadere informatie

4. Bij de eerste inlogsessie, wordt je gevraagd om de Google gebruiksvoorwaarden te accepteren. Klik op "Ik ga akkoord. Ga door naar mijn account.

4. Bij de eerste inlogsessie, wordt je gevraagd om de Google gebruiksvoorwaarden te accepteren. Klik op Ik ga akkoord. Ga door naar mijn account. De allereerste keer inloggen bij Google apps for education 1. Log in via de knop rechtsboven in je browser. a. Zie je de knop niet? Surf dan eerst naar www.google.be b. Ben je al ingelogd onder een andere

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie