1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?"

Transcriptie

1 Inhoudsopgave 1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site? Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan? Hoe gebeurt de aanvraag voor buitenschoolse vakantiekinderopvang in een gesubsidieerd initiatief? Controle van gegevens Ingeven van het kinddossier Stap 1: keuze van de vakantieperiode Stap 2: Keuze voor rechtstreeks inschrijven of via de wachtlijst Stap 3a: rechtstreeks inschrijven Stap 3b: aanvragen via de wachtlijst Stap 3b: kies de dagindeling Stap 3b: Kies opvanginitiatief Stap 3b: Bevestig uw aanvraag Aanvraag doen voor een volgend kind Bekijken van de aanvraag Bewerken of annuleren van een aanvraag Bevestigen van het voorstel Invullen van de nood- en afhaalcontacten... 18

2 1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site? 1) invullen van algemene gegevens, contactgegevens en adresgegevens 2) Invullen van de gegevens over de gezinssituatie. Deze informatie is nodig om na te gaan of een gezin tot de wettelijke voorrangsgroepen van Kind en Gezin behoort.

3 3) Ingeven van de opvangredenen. Ook deze gegevens zijn nodig om te bepalen of een gezin tot de wettelijke voorrangsgroepen van Kind en Gezin behoort. - ik werk - ik studeer of volg een opleiding - ik solliciteer of zoek werk - Ik werk niet

4 Vul in wie de voornaamste verantwoordelijke voor het gezinsinkomen is. Alle gegevens worden gecontroleerd en bewaard bij het verlaten van een pagina. Het systeem controleert op verplichte velden en er zal een foutmelding verschijnen als je iets vergeten bent. Na het bevestigen van deze gegevens, krijgt de aanvrager een bevestigingsmail met een wachtwoord. Deze gegevens moeten gebruikt worden om in te loggen om de registratie te vervolledigen (bijvoorbeeld de partner). 1. Hoe registreer ik mijn kind(eren)? Vul onderstaande gegevens van uw kind in en klik op Opslaan.

5 Herhaal dit als er meerdere kinderen zijn. Klik hiervoor op het plusteken rechts naast de naam van de ouders. Het vakje co-ouderschap moet ingevuld worden als de facturatie opgesplitst moet worden tussen beide ouders. Dan zijn er 2 aanvragen nodig. In dit vakje moet het dossiernummer ingevuld worden, zodat het rijksregisternummer 2 maal ingevuld kan worden. Dit houdt in dat dit enkel bij de tweede ouder ingegeven kan worden. Bij problemen, neem contact op met het loket kinderopvang (016/ of info@kinderopvangleuven.be. 2. Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan? Klik op het tabblad inschrijven. Klik op wachtwoord vergeten? Klik hier om uw wachtwoord te resetten. Vul onderstaande gegevens in en klik op verzenden. U ontvangt nu een nieuw wachtwoord op het

6 opgegeven mailadres. Als u de melding krijgt dat het rijksregisternummer en/of mailadres niet correct is, kan u volgende zaken doen: - Een ander mailadres ingeven - De combinatie van uw mailadres en het rijksregisternummer van jouw partner ingeven. Dit kan ook omgekeerd geprobeerd worden. Als deze oplossingen niet lukken, neem dan contact op met het loket kinderopvang via info@kinderopvangleuven.be of 016/ Zij helpen u graag verder. 3. Hoe gebeurt de aanvraag voor buitenschoolse vakantiekinderopvang in een gesubsidieerd initiatief? De aanvraag voor vakantieopvang gebeurt in verschillende stappen: 3.1. Controle van gegevens Klik op het + teken of op de link om een nieuwe aanvraag voor vakantieopvang te starten. Ouders bij wie het al langer geleden is als een jaar dat ze de pagina van hun persoonsgegevens bekeken hebben, krijgen de vraag om de gegevens van zichzelf en hun eventuele partner na te kijken en op te slaan.

7 3.2. Ingeven van het kinddossier Vul de noodzakelijke gegevens in van het kindje waar de aanvraag voor vakantieopvang in een gesubsidieerd initiatief over gaat Stap 1: keuze van de vakantieperiode Geef aan voor welke vakantieperiode u opvang zoekt. Hier worden enkel de vakanties opengesteld waar de aanvraag voor mogelijk is. Concreet wil dit zeggen dat de aanvragen vakantie per vakantie gebeuren. De inschrijfdata worden gecommuniceerd via het opvanginitiatief en via de website

8 3.4. Stap 2: Keuze voor rechtstreeks inschrijven of via de wachtlijst Een aantal initiatieven bieden rechtstreeks inschrijven aan. Dit wil zeggen dat ouders geen goedkeuring meer nodig hebben van het initiatief, maar meteen een bevestiging van de inschrijving krijgen. Er kunnen dan geen andere keuzes geselecteerd worden, aangezien de plaats meteen toegewezen wordt. Andere initiatieven werken opnieuw met een wachtlijst, waar het initiatief op basis van zijn toewijzigsbeleid de plaatsen gaat toewijzen op een vast moment. Tot die datum kunnen de ouders de aanvraag aanpassen Stap 3a: rechtstreeks inschrijven Bij rechtstreeks inschrijven kan u via de kalender meteen zien welke dagen er bij welk initiatief (indien er meerdere zijn) nog beschikbaar zijn.

9 Door op de naam van het initiatief te klikken, kunnen de dagen geselecteerd waarop er opvang nodig is. De dagen dat er al een inschrijving is bij een ander initiatief, kunnen niet meer geselecteerd worden.

10 In de volgende stap verschijnt een overzicht van de aanvraag, en kan de inschrijving bevestigd worden. Vergeet niet om middagmaal en vieruurtje aan te duiden als dit gewenst is.

11 3.5. Stap 3b: aanvragen via de wachtlijst Klik op ga verder met de algemene aanvraag om bij de andere initiatieven een aanvraag voor kinderopvang in te dienen Stap 3b: kies de dagindeling Geef aan voor welke dagen u opvang zoekt. Dit kan gebeuren door te klikken op de dagen, of door de klikken op selecteer alle dagen. Dagen die niet nodig zijn, kunnen uitgevinkt worden door opnieuw op die dag te klikken.

12 Geef de uren aan dat u opvang nodig heeft, en of uw kind een vieruurtje of een middagmaal wenst. Via de kopieerknop kan u de ingegeven data voor alle dagen kopiëren. Kijk bij het ingeven van de uren steeds na wat de openingsuren van het initiatief zijn. Via het kopieer icoontje kan alle data van die dag naar de volgende dagen gekopieerd worden Stap 3b: Kies opvanginitiatief Selecteer maximaal 3 initiatieven die uw aanvraag voor vakantieopvang zullen bekijken. Vul bij elk initiatief afzonderlijk de keuze voor maaltijd en vieruurtje in, indien dit aangevraagd is. Het toewijzingsbeleid geeft de ouders info over hoe de aanvragen behandeld zullen worden.

13 Via de pijltjes kan de volgorde van de initiatieven gewijzigd worden. Via Deze opvanglocatie in detail kan gekeken worden wat de sluitingsdagen zijn, of er conflicten zijn met de planning en kan het toewijzingsbeleid nagelezen worden.

14

15 3.8. Stap 3b: Bevestig uw aanvraag Ouders krijgen een overzicht te zien van hun aanvraag, en moeten dit bevestigen. Via de breadcrumps bovenaan kunnen ze nog wijzigingen invoeren Aanvraag doen voor een volgend kind Herhaal dit voor eventuele andere kinderen. Het is belangrijk om voor alle kinderen waar er opvang voor nodig is, een aanvraag voor kinderopvang te doen. Om het invulwerk te vereenvoudigen, kan de aanvraag van de broer/zus gekopieerd worden. Dit kan op 2 manieren gebeuren: (a) Klik bij het kindje op het kopieericoontje. Kies de broer/zus waarvoor de aanvraag gedaan moet worden. Als er nog geen kinddossier is, moet dit eerst aangemaakt worden (zie hoger). Ga dan verder met het bevestigen van de aanvraag (b) Klik hiervoor op de reeds gedane aanvraag, en klik op aanvraag kopiëren naar broer/zus.

16 4. Bekijken van de aanvraag Klik op het uitklapmenu om de details van de aanvraag te kunnen zien. 5. Bewerken of annuleren van een aanvraag Aanvragen kunnen online bewerkt worden (bijvoorbeeld toevoegen van extra dagen) tot het moment dat de inschrijfperiode afgelopen is. Klik op de vakantieperiode waarvan u de vraag wenst aan te passen.

17 Om de aanvraag te bewerken, klik onderaan op Aanvraag aanpassen. Geef de wijzigingen in en bevestig de aanvraag opnieuw. Om de aanvraag te annuleren, klik onderaan op Aanvraag annuleren 6. Bevestigen van het voorstel Het voorstel dat ouders krijgen van het opvanginitiatief, kan door henzelf bevestigd worden in hun dossier. Klik op het pijltje naast de aanvraag voor de buitenschoolse opvang. Klik op de link om het voorstel te bekijken. Het voorstel opent, met de opvanglocatie en de dagen dat zij kunnen helpen. Door te klikken op Vergelijk met aanvraag, kunnen ouders zien wat zij oorspronkelijk aangevraagd hebben. Onderaan kunnen ouders het voorstel aanvaarden door te klikken op Ik ga akkoord met dit voorstel, of het voorstel weigeren door te klikken op Ik wens dit voorstel te weigeren.

18 7. Invullen van de nood- en afhaalcontacten Ouders kunnen zelf op voorhand reeds ingeven wie de kinderen mogen komen halen, en wie er in geval van nood gecontacteerd kan worden. Klik op het icoontje van de noodcontacten of op de link indien er nog geen contacten aanwezig zijn. Vul de nodige gegevens in, en geef aan of deze persoon het kindje mag afhalen en/of gecontacteerd kan worden in het geval van nood. Klik daarna op Opslaan

19 De ingegeven nood- en afhaalcontacten kunnen gekopieerd worden van broers en zussen door te klikken op Kopieer alle contacten van broer/zus. Noodcontacten kunnen gewijzigd of verwijderd worden door achteraan te klikken op respectievelijk het bewerk- en verwijdericoontje.

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site? Inhoudsopgave 1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?... 2 2. Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?... 4 3. Hoe gebeurt de aanvraag voor buitenschoolse kinderopvang voor opvang

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang.

AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang. AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang.eu Je krijgt volgend scherm te zien: STAP 1 Klik op Registreer als Gezin

Nadere informatie

IBO OUDERPORTAAL. ga naar de website van Wetteren:

IBO OUDERPORTAAL. ga naar de website van Wetteren: IBO OUDERPORTAAL ga naar de website van Wetteren: www.wetteren.be klik op het tabblad SCHOLEN & OPVANG en vervolgens op BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (VANAF 2,5 JAAR) klik hierna op de knop STAP 1 - REGISTREREN

Nadere informatie

Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven:

Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven: Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven: 1. Profiel aanmaken op inschrijvingen.halle.be 2. Bevestigingsmail openen die u in uw mailbox ontvangt en bevestigen door op de linck te klikken

Nadere informatie

Handleiding om opvang tijdens een schoolvakantie aan te vragen via Kinderopvangpunt Gent

Handleiding om opvang tijdens een schoolvakantie aan te vragen via Kinderopvangpunt Gent Handleiding om opvang tijdens een schoolvakantie aan te vragen via Kinderopvangpunt Gent Inhoudstafel Inleiding... 3 1. Aanmelden/Registeren bij Kinderopvangpunt Gent... 4 1.1. Registreren op Mijn Gent...

Nadere informatie

Handleiding om in te schrijven voor buitenschoolse opvang tijdens het schooljaar via Kinderopvangpunt Gent

Handleiding om in te schrijven voor buitenschoolse opvang tijdens het schooljaar via Kinderopvangpunt Gent Handleiding om in te schrijven voor buitenschoolse opvang tijdens het schooljaar via Kinderopvangpunt Gent Inhoudstafel Inleiding... 3 1. Aanmelden/Registeren bij Kinderopvangpunt Gent... 3 1.1. Registreren

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden van

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

1 EEN GEZINSACCOUNT AANMAKEN

1 EEN GEZINSACCOUNT AANMAKEN 1 EEN GEZINSACCOUNT AANMAKEN 1.1 EEN NIEUWE GEZINSACCOUNT surf naar https://ninove.ticketgang.eu klik registreer als gezin Nu kunnen we beginnen aan een nieuwe account: een 8 stappen wizard begeleid ons

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

1) Welke stappen dien ik te nemen om mij zelf in te schrijven voor kinderopvang?

1) Welke stappen dien ik te nemen om mij zelf in te schrijven voor kinderopvang? 1) Welke stappen dien ik te nemen om mij zelf in te schrijven voor kinderopvang? Om in Leuven een aanvraag voor kinderopvang te doen,moeten ouders zichzelf, hun partner (indien er een partner is) en hun

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers Online registratietool 2 Handleiding voor deelnemers Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Registreren als nieuwe gebruiker p 10 Aanmelden na registratie p 14 Stappen ingeven p 17 Meer info over

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Handleiding inschrijven van activiteit

Handleiding inschrijven van activiteit Handleiding inschrijven van activiteit Dit is enkel voor mensen die nog niet zijn geregistreerd. Voor mensen die al inlog gegevens hebben en gezinsleden willen toevoegen ga naar stap 16 op pagina 12, mensen

Nadere informatie

Stappenplan afwezigheden Basisonderwijs

Stappenplan afwezigheden Basisonderwijs Stappenplan afwezigheden Basisonderwijs Stap 1: Surf naar: http://81.82.226.240:800 of http://afwezigheden.sgrkempen.be Stap 2: Geef de gebruikersnaam en wachtwoord in en druk op de enter-toets om in te

Nadere informatie

Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden.

Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden. Beste ouder Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden. In de toekomst zal je enkel nog via deze website

Nadere informatie

gemeenschapscentrum de Bijenkorf Sporthal Assenede Jeugd & Sportdomein Ter Walle

gemeenschapscentrum de Bijenkorf Sporthal Assenede Jeugd & Sportdomein Ter Walle gemeenschapscentrum de Bijenkorf Sporthal Assenede Jeugd & Sportdomein Ter Walle reservaties.assenede.be nieuwe gebruiker Klik hiervoor op Registreren rechts bovenaan Velden met een * zijn verplicht in

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL Molenstraat 22 2310 Rijkevorsel kinderclub@rijkevorsel.be 03 340 00 56 www.rijkevorsel.be/kinderclub Inhoudsopgave Inloggen... 3 Opties i-school stap voor stap...

Nadere informatie

HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR VOORZIENINGEN / CLB S

HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR VOORZIENINGEN / CLB S //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR

Nadere informatie

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Inhoud Raadplegen online agenda sporthal en culturele infrastructuur... 2 Reglementen gebruik infrastructuur... 2 Beschikbaarheid nakijken... 3 Inloggen

Nadere informatie

Digitaal Evenementenloket Tienen. (versie )

Digitaal Evenementenloket Tienen. (versie ) Digitaal Evenementenloket Tienen (versie 23.10.2018) Waar vind je het Digitaal Evenementenloket Tienen? evenementen.tienen.be Of via een link op de website van de stad Tienen www.tienen.be/evenement-organiseren

Nadere informatie

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien:

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien: Werking ouderportal: De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen en in gebruik nemen van een nieuw computersysteem. In dit systeem gaan veel zaken automatisch en hoeven er minder

Nadere informatie

Functionaliteiten "Meldpunt Kinderopvang"

Functionaliteiten Meldpunt Kinderopvang Functionaliteiten "Meldpunt Kinderopvang" BackOffice voor de verantwoordelijke van het Meldpunt Kinderopvang. Versie 3 1 september 2009 BackOffice voor de verantwoordelijke van het Meldpunt Kinderopvang.

Nadere informatie

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW.

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. 1. Registreren 2. Nieuw wachtwoord 3. Contract overzicht 4. Object overzicht 5. Orders 6. Facturen 7. Gegevens 8. Storing melden 9. Afspraak wijzigen 1. Registreren

Nadere informatie

GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING 0. VOORWOORD 1. REGISTRATIE ALS NIEUWE GEBRUIKER VAN HET SYSTEEM. Door Argus Technologies

GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING 0. VOORWOORD 1. REGISTRATIE ALS NIEUWE GEBRUIKER VAN HET SYSTEEM. Door Argus Technologies GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING Door Argus Technologies 0. VOORWOORD In deze handleiding gaan we er van uit dat u een Nederlandstalige webbrowser gebruikt. Indien u een Engelstalige webbrowser

Nadere informatie

Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN. Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83

Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN. Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83 Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83 Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN Inloggen Elke secretaris heeft de login gegevens ontvangen om zich aan te melden bij het ledenbeheer.

Nadere informatie

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN > Surf naar http://events.ucll.be/user/login > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm > Vul een correct e-mailadres in, waarmee je later ook wil

Nadere informatie

UIT-DATABANK. Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken. Handleiding. Vragen?

UIT-DATABANK. Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken. Handleiding. Vragen? Ui UIT-DATABANK Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken Handleiding Vragen? shari.platteeuw@co7.be UiT-databank: what s in a name? Als erfgoedvereniging is het van belang

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING U wenst uw pensioendossier te raadplegen, veranderingen aan te brengen in uw gegevens (rekeningnummer, adres, ) of vooraf ingevulde formulieren voor een aanvullende

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Onze school maakt gebruik van een webapplicatie voor het verkopen van schoolbenodigdheden, gereedschappen en werkkledij. De gebruiker krijgt per klas een overzicht van de producten die noodzakelijk zijn

Nadere informatie

Hoe stel ik mij als landbouwer in orde met het gesloten circuit?

Hoe stel ik mij als landbouwer in orde met het gesloten circuit? Hoe stel ik mij als landbouwer in orde met het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul uw naam, voornaam en

Nadere informatie

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Inhoud 1. Registreren... 2 2. Aanmelden en gezinsleden toevoegen... 8 3. Inschrijven voor activiteiten... 16 1 1. Registreren Stap 1: Ga naar https://reservaties.tervuren.be/

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Pakketservice

Standaard Boekhandel Pakketservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Pakketservice Bestel je schoolboeken online in 7 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór 6 juli. Zo kunnen we je garanderen dat je al je boeken

Nadere informatie

Handleiding voor Kidsbook - op internet

Handleiding voor Kidsbook - op internet Handleiding voor Kidsbook - op internet Wat is Kidsbook? In deze handleiding geven we je uitleg over de mogelijkheden van ons ouderportaal Kidsbook. Kidsbook is bedoeld om ouders en andere mensen te laten

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Inleiding. Instellingen. Agendamodule

Inleiding. Instellingen. Agendamodule Inleiding Instellingen Agendamodule Inhoudsopgave 1. Starten in Omniwize 2 a) opstarten en inloggen 2 b) mijn profiel wijzigen (enkel nodig bij eerste gebruik) 2 2. Een kleine rondleiding door het programma

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Van Marcke College Training Planner

Van Marcke College Training Planner Van Marcke College Training Planner Handleiding voor de klant 1. Inleiding Beste klant, Vanaf 15-7-2015 lanceert Van Marcke College zijn Training Planner. Via dit platform kun je online je eigen opleidingsplan

Nadere informatie

Hoe registreer ik mij als verkoper en/of toelatingshouder in het gesloten circuit?

Hoe registreer ik mij als verkoper en/of toelatingshouder in het gesloten circuit? 1 Hoe registreer ik mij als verkoper en/of toelatingshouder in het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be provinciaal sportcentrum De Boerekreek handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich

Nadere informatie

KOBE Confectie Handleiding

KOBE Confectie Handleiding KOBE Confectie Handleiding Woontotaal: registeren, inloggen en de eerste stappen van Woontotaal Registreer en log in Voordat u aan de slag kunt met Woontotaal, moet u zichzelf eerst registeren via de volgende

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

1.1 Maak een Vooraanmelding Ga naar rol Truck, kies Vooraanmeldingen.

1.1 Maak een Vooraanmelding Ga naar rol Truck, kies Vooraanmeldingen. eportal Tams In deze handleiding geven we een beknopt overzicht hoe een vooraanmelding en een bezoek aan te maken om een TAR code aan te maken 1. TAMS 1.1 Maak een Vooraanmelding Ga naar rol Truck, kies

Nadere informatie

Hoe stel ik mij als gebruiker in orde met het gesloten circuit?

Hoe stel ik mij als gebruiker in orde met het gesloten circuit? Hoe stel ik mij als gebruiker in orde met het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul uw naam, voornaam en

Nadere informatie

Gebruikersregistratie

Gebruikersregistratie Handleiding voor gebruikers 8 januari 2018 Versie 2.1 INHOUDSOPGAVE 1. Over deze handleiding 4 1.1 Voor wie 4 1.2 Gebruik iconen 4 2. Aan de slag met 5 3. Gebruikersprofiel zoeken 6 3.1 Zoeken 6 3.2 Zoekresultaten

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Doodle. Doodle. CVO VOLT Interleuvenlaan Heverlee. Doodle CVO VOLT versie 16/12/2017 1

Doodle. Doodle. CVO VOLT Interleuvenlaan Heverlee. Doodle CVO VOLT versie 16/12/2017 1 Doodle bron: https://doodleen.files.wordpress.com/2013/12/schedulingwithorwithoutdoodle.png CVO VOLT Interleuvenlaan 3-5 3001 Heverlee www.cvovolt.be Annick Van den put Doodle CVO VOLT versie 16/12/2017

Nadere informatie

Handleiding Oudermodule I-school

Handleiding Oudermodule I-school Handleiding Oudermodule I-school I-school werkt volledig via internet. Het kan gebruikt worden op pc, laptop, smartphone of tablet. Hoe de oudermodule openen? Start uw pc, laptop, smartphone of tablet

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Inhoudsopgave 1 Bestellen... 3 1.1 De schoolgegevens invullen... 3 1.2 AmbraSoftbeheerder...

Nadere informatie

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers De 10.000- stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers 2 Inhoudstafel - Registreren als nieuwe gebruiker - Aanmelden na registratie - Stappen ingeven - Jouw stapprofiel - Aansluiten bij

Nadere informatie

1 april 2019, 9.30 uur 3 mei 2019, 16 uur montfortcollege.schrijfjein.be

1 april 2019, 9.30 uur 3 mei 2019, 16 uur montfortcollege.schrijfjein.be aarschotsesteenweg 39 3110 rotselaar www.montfort.be info@montfort.be tel. 016/35 91 20 AANMELDINGSPROCEDURE 1A - SCHOOLJAAR 2019-2020 1 april 2019, 9.30 uur 3 mei 2019, 16 uur montfortcollege.schrijfjein.be

Nadere informatie

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers 1 Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen... 2 1.1 Heb je nog geen autodeel-account?... 2 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Inhoud Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inleiding Inloggen Een Laboratoriumaanvraag maken...

Inhoud Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inleiding Inloggen Een Laboratoriumaanvraag maken... Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inhoud Handleiding Cyberlab... 1 Uw labo-aanvragen via Cyberlab... 1 Inleiding... 2 Inloggen... 2 Een Laboratoriumaanvraag maken... 3 Zoeken en selecteren

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

Handleiding: Hoe een activiteit voor Erfgoeddag 2018 inschrijven?

Handleiding: Hoe een activiteit voor Erfgoeddag 2018 inschrijven? Coördinatie Erfgoeddag p/a FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw T +32 (0)2 213 10 60 F +32 (0)2 213 10 99 E tine.vandezand@faro.be info@erfgoeddag.be W www.erfgoeddag.be Handleiding: Hoe een

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers Online registratietool 2 Handleiding voor deelnemers Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Registreren als nieuwe gebruiker p 10 Aanmelden na registratie p 14 Stappen ingeven p 17 Meer info over

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school Handleiding online inschrijven Kinderopvang Met i-school Inhoud 1. Reserveren 1.1 Schooldagen en schoolvrije dagen 1.2 Vakanties 2. Aanmelden 3. Homepagina 4. Kalender 5. Inschrijven 5.1 Via de kalender

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven zomerwerking voor ouders

Handleiding online inschrijven zomerwerking voor ouders Handleiding online inschrijven zomerwerking voor ouders Om je zoon/dochter in te schrijven voor de sportkriebelweken of wiebelkriebelweken klik je op onderstaande link: http://boechout.ticketgang.eu/ 1.

Nadere informatie

SCHOOLWARE VOOR LEERKRACHTEN 23 NOVEMBER 2015 WERKEN MET DE ONLINE TOOL VAN

SCHOOLWARE VOOR LEERKRACHTEN 23 NOVEMBER 2015 WERKEN MET DE ONLINE TOOL VAN 23 NOVEMBER 2015 SCHOOLWARE VOOR LEERKRACHTEN WERKEN MET DE ONLINE TOOL VAN WIS@D ERIC VAN EYNDE SGKVOBAO Correspondentieadres: Kapelsesteenweg 72 2930 Brasschaat Inhoudsopgave 1. Aanmelden:... 2 2. Aanwezigheden:...

Nadere informatie

Handleiding Project OCMW Beerse.

Handleiding Project OCMW Beerse. Handleiding Project OCMW Beerse. Wim De Proost Jan Jochems Lorenz Lenaerts Departement Handelswetenschappen 1en Bedrijfskunde Bachelor Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Inleiding De toepassing

Nadere informatie

HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS

HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS Buitenschoolse kinderopvang t Klim-Op-Ke HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS Wat is i-school? i-school is het nieuwe online registratie- en reservatiesysteem van de Buitenschoolse Kinderopvang t Klim-Op-Ke.

Nadere informatie

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Inhoud 1. Registreren... 2 2. Aanmelden en gezinsleden toevoegen... 8 3. Inschrijven voor activiteiten... 16 1 1. Registreren Stap 1: Ga naar https://reservaties.tervuren.be/

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Assist Help Leden à Nieuwe leden inschrijven

Assist Help Leden à Nieuwe leden inschrijven Assist Help Leden à Nieuwe leden inschrijven Waarvoor dient de keuzelijst Gezinssituatie en hoe gebruik ik deze functie? Als je Assist het lidgeld automatisch laat berekenen en je geeft bovendien een gezinskorting

Nadere informatie

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 1 HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 Inhoudsopgave 1. REGISTREREN EN AANMELDEN...2 2. OVERZICHT ACCOUNT...4 3. ZOEK EEN JOB...5 Een zelf gevonden job toevoegen met de jobflyer...5 Solliciteren

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Pakketservice

Standaard Boekhandel Pakketservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Pakketservice Bestel je schoolboeken online in 7 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór 6 juli. Zo kunnen we je garanderen dat je al je boeken

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

Handleiding ouderportaal Kindplanner

Handleiding ouderportaal Kindplanner Handleiding ouderportaal Kindplanner Kinderopvang De Toverdroom Digitaal inschrijven Voor de diverse soorten opvang (TSO, BSO, KDO, flexibele opvang, flexibele TSO, digitale knipkaart TSO) gaat u naar

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

Hoe moet je aanmelden? Met je gebruikersnaam en paswoord dat je per mail hebt gekregen. Je ziet volgend schema:

Hoe moet je aanmelden? Met je gebruikersnaam en paswoord dat je per mail hebt gekregen. Je ziet volgend schema: Hoe moet je aanmelden? Met je gebruikersnaam en paswoord dat je per mail hebt gekregen. Je ziet volgend schema: In het keuzemenu zie je volgende opties: 1. Activiteiten: 1.1 Kalender: Op deze maandkalender

Nadere informatie

(5) Handleiding verhalen invoeren www.geheugenvanoost.nl

(5) Handleiding verhalen invoeren www.geheugenvanoost.nl 1: Log in (5) Handleiding verhalen invoeren www.geheugenvanoost.nl Klik op de homepage op LOG IN (links onder). Je komt dan op de Log in pagina: Hier vul je in: 1. jouw persoonlijk gebruikersnaam 2. je

Nadere informatie

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22 1 HANDLEIDING 1. Registreren van klanten / aanmaak account voor het reserveren van sportinfrastructuur blz. 1 A. Werkwijze 1 Registreren: blz. 1 Geregistreerd: blz. 6 Mijn profiel aanpassen en vervolledigen

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bewerken diensten...5 Bewerken evenementen...6 Bewerken ledensoort...7 Bewerken tijden...8 Schema soort...9 Schema schema tijden...10

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

Handleiding digitaal dossier

Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier... 1 Omschrijving... 2 Login met persoonlijke account... 3 Geen persoonlijke account... 3 Automatisch omwisselen naar persoonlijke account... 4

Nadere informatie

Handleiding voor vormingsverstrekkers

Handleiding voor vormingsverstrekkers www.fbz-pc314.be Handleiding voor vormingsverstrekkers Inhoudstafel 1. REGISTREREN... 3 2. AANMELDEN... 5 3. WACHTWOORD VERGETEN... 7 4. WACHTWOORD WIJZIGEN... 7 5. UW VORMINGEN BEHEREN... 8 5.1. EEN NIEUWE

Nadere informatie

Eerste hulp bij vragen over het digitaal loket:

Eerste hulp bij vragen over het digitaal loket: Stad Gent, Mobiliteitsbedrijf Eerste hulp bij vragen over het digitaal loket: Inhoud 1 Generieke uitleg... 1 1.1 Inloggen... 1 1.2 Wijzigen persoonlijke gegevens... 2 1.3 Terug naar overzicht... 3 1.4

Nadere informatie

TOELICHTING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN GEMEENTE LAAKDAL

TOELICHTING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN GEMEENTE LAAKDAL TOELICHTING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN GEMEENTE LAAKDAL Beste gebruiker, Deze handleiding is bedoeld voor mensen die zichzelf of hun kinderen online willen inschrijven in één of meerdere gemeentelijke

Nadere informatie

Te volgen werkwijze: vertrekpunt = patiëntenoverzicht (versie )

Te volgen werkwijze: vertrekpunt = patiëntenoverzicht (versie ) Te volgen werkwijze: vertrekpunt = patiëntenoverzicht (versie 10-07- 2013) 1. Maak een anamnese aan of vervolledig een reeds gestarte anamnese Klik de gewenste patiënt aan en ga via pijltje naast knop

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor verenigingen

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen

Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen maart 2015 Mississippidreef 83 Postbus 9300 3506 GH Utrecht T 030 236 11 36 F 030 236 11 72 saltro@saltro.nl www.saltro.nl ING Bank 68

Nadere informatie

Handleiding Jaarverantwoording Kinderopvang 2016

Handleiding Jaarverantwoording Kinderopvang 2016 Handleiding Jaarverantwoording Kinderopvang 2016 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen bestaand account... 4 1.2 Inloggen nieuw account... 5 1.3 Verschil specialist of coördinator... 6 2. Selecteren

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 5 2. Tijdlijn... 6 2.1. Meldingen... 6 2.2. Kind aanmelden... 7 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel

Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel Mei 2018 1 Inhoud Handleiding MargaPas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw MargaPas... 3 1.1 Stap 1: De website... 3 1.2 Stap 2: Registratie...

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in Web IDM 1. Aanmelden in het gebruikersbeheerplatform Na het voltooien van het aanmeldproces (zie Aanmelden bij Mijn Onderwijs), kom

Nadere informatie

Hoe registreer ik mij als gebruiker in het gesloten circuit?

Hoe registreer ik mij als gebruiker in het gesloten circuit? 1 Hoe registreer ik mij als gebruiker in het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul uw naam, voornaam en

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs. Handleiding voor exposanten

Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs. Handleiding voor exposanten Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs Handleiding voor exposanten Mijn easyfairs Handleiding voor exposanten Pagina 2 Inhoud Inloggen... 4 Standnaam en logo invoeren... 5 Invoeren van uw bedrijfsgegevens...

Nadere informatie