MIJN GKB HANDLEIDING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MIJN GKB HANDLEIDING"

Transcriptie

1 Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB

2 Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn GKB Startpagina Mijn GKB Mijn Gegevens Mijn Budgetbeheer Mijn Krediet Mijn Schuldhulpverlening Mijn Schuldbemiddeling Helpdesk Mijn GKB

3 Wat is Mijn GKB? Bij budgetbeheer 24 uur per dag online uw rekeningafschriften inzien? Zelf geld uit uw reservering Vrij Opneembaar naar uw rekening overmaken? Bij een schuldregeling de actuele status van uw regeling bekijken? Bij een lening het huidige saldo van uw krediet checken? Aanmelden voor Mijn GKB Om gebruik te kunnen maken van Mijn GKB, vragen wij u om uzelf eenmalig aan te melden. Ga hiervoor naar de website Rechts op het scherm ziet u de oranje knop Inloggen Mijn GKB. Klik op deze knop om naar de startpagina van Mijn GKB te gaan, en klik vervolgens op de oranje knop Nieuwe aanmelding voor Mijn GKB aan de rechterkant. Met Mijn GKB kunt u altijd, dus wanneer u maar wilt, online de status van al uw producten bij de GKB volgen. Kortom, u wordt 24 uur per dag op de hoogte gehouden van al onze hulp aan u. Veiligheid U bent de enige die uw gegevens kan inzien: de gegevens zijn afgeschermd voor anderen, en alleen voor u toegankelijk. Vul de velden in onder de kop Nieuwe aanmelding voor Mijn GKB. Lees vervolgens zorgvuldig de Algemene Voorwaarden. Gaat u akkoord? Vink dan het vakje aan voor Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden. Tenslotte klikt u op de knop Volgende. Voordelen van Mijn GKB 24 uur per dag op de hoogte van al onze hulp aan u. uw persoonlijke gegevens inzien. bij budgetbeheer meteen zien wanneer uw huishoudgeld het laatst is overgemaakt en zelf geld uit uw reservering Vrij opneembaar opnemen. bij een schuldregeling direct op de hoogte van de laatste status. bij een lening meteen uw saldo kunnen checken. Let op! Uw geboortedatum vult u in door op het kleine vierkantje te klikken. Er verschijnt dan een kalender waarop u uw geboortedatum kunt kiezen.

4 Inloggen in Mijn GKB U ontvangt een zodra uw Mijn GKB account is geactiveerd. Er kan nu worden ingelogd. Ga naar U kunt ook inloggen via de oranje knop Inloggen Mijn GKB op de startpagina van de website van de GKB (www.degkb.nl). Vul onder de kop Inloggen uw gebruikersnaam (uw adres) en uw wachtwoord in. Klik daarna op de knop Login. Voer bij Wachtwoord nieuw uw nieuwe wachtwoord in. Vul daaronder bij Wachtwoord nieuw controle nogmaals dit wachtwoord in ter controle en klik op Volgende. Klik vervolgens op Voltooien om dit te bevestigen. De startpagina van Mijn GKB zal nu verschijnen. In het vervolg kunt u inloggen met het door u zojuist aangemaakte wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Wilt u inloggen, maar u weet uw wachtwoord niet meer? Klik dan op Wachtwoord vergeten? rechts naast de knop Login. Het volgende scherm verschijnt: Let op! Het heeft geen zin de GKB te bellen als u uw wachtwoord vergeten bent. Wij kunnen niet zien wat uw wachtwoord is. Gebruikersnaam vergeten? Wilt u inloggen, maar weet u uw gebruikersnaam (uw adres) niet meer? Neem dan contact op met de helpdesk van Mijn GKB op het nummer Vul uw adres in en klik op Opvragen. U ontvangt per een nieuw (tijdelijk) wachtwoord. Ga terug naar de inlogpagina van Mijn GKB en log in met het door ons verstuurde tijdelijke wachtwoord. Het onderstaande scherm zal verschijnen waarin u wordt gevraagd het wachtwoord aan te passen naar een nieuw persoonlijk wachtwoord.

5 De onderdelen van Mijn GKB Startpagina Mijn GKB Op de startpagina van Mijn GKB vindt u in het linkermenu een opsomming van de producten die u heeft bij de GKB. Klikt u op één van deze producten, dan gaat u naar een pagina met uw persoonlijke (status)informatie over dit product. Mijn Gegevens Bij Mijn Gegevens ziet u al uw persoonlijke gegevens (en die van uw partner) zoals deze bij ons bekend zijn. Gebruikersnaam wijzigen Wilt u uw gebruikersnaam (het adres waarmee u inlogt) wijzigen? Klik dan in het linkermenu op Gebruikersnaam wijzigen. Bovenaan de startpagina leest u wanneer uw laatste bezoek aan Mijn GKB was. Hieronder vindt u een (status)overzicht van de belangrijkste onderdelen van uw producten bij de GKB. Heeft u budgetbeheer? Dan is hier bijvoorbeeld het saldo van uw reservering Vrij opneembaar te lezen. Ook vindt u hier dan de datum van de laatste keer dat uw huishoudgeld aan u is overgemaakt. Heeft u (ook) een schuldregeling? Dan verschijnt hier de laatste status van uw regeling. Zo hebben we op de startpagina de belangrijkste zaken voor u op een rijtje gezet. U hoeft dus niet verder te klikken om deze informatie te vinden. Wel zo handig! Mededelingen Daarnaast leest u onder het kopje Mededelingen (rechterkant van het scherm) algemene mededelingen. Dit kan bijvoorbeeld een mededeling zijn over gewijzigde openingstijden van de GKB in verband met feestdagen. Correspondentie adres wijzigen Wilt u uw correspondentie adres wijzigen? Klik dan in het linkermenu op adres wijzigen. Hier ziet u welk adres hiervoor bij de GKB bekend is. Wachtwoord wijzigen Wilt u uw wachtwoord waarmee u inlogt op Mijn GKB wijzigen? Klik dan in het linkermenu op Wachtwoord wijzigen. Klik na het wijzigen van één van bovenstaande onderdelen op Volgende en vervolgens op Opslaan om de wijzigingen door te voeren.

6 Mijn Budgetbeheer Met Mijn Budgetbeheer kunt u 24 uur per dag eenvoudig uw rekeningafschriften bij de GKB inzien. In het linkermenu kunt u achtereenvolgens kiezen voor het inzien van uw saldo en bij- & afschrijvingen, uw reserveringen en uw budgetopdrachten. Onderaan de pagina vindt u de knop Bekijk alle bij- & afschrijvingen. Door op deze knop te klikken komt u in het overzicht Mijn saldo en bij- & afschrijvingen. (U kunt natuurlijk ook in het linkermenu op Saldo en bij- & afschrijvingen klikken). Bovenaan de pagina kunt u aangeven welke bij- en/of afschrijvingen u wilt zien. U kunt kiezen voor alle bijen/of afschrijvingen van deze (kalender)maand, of van de afgelopen twee maanden, of u maakt zelf een keuze voor een bepaalde periode. U kunt ook zoeken op een omschrijving (bijvoorbeeld Vrij opneembaar) of een bedrag. Als u uw selectie heeft gemaakt, klikt u op de knop Toon selectie. Verandert u de selectie, klik dan op Pagina verversen. Met de knop Print kunt u uw bij- & afschrijvingen afdrukken. Op de pagina van Mijn Budgetbeheer vindt u bovenaan de naam van uw inkomensbeheerder. Verder ziet u hier altijd het saldo van uw reservering Vrij opneembaar, de laatste keer dat uw huishoudgeld is overgemaakt, en de laatste vijf bij- en/of afschrijvingen van uw rekening bij de GKB. Let op! een datumveld vult u in door op het kleine vierkantje te klikken. Er verschijnt dan een kalender waarop u de gewenste datum kunt kiezen.

7 Geld opnemen uit reservering Vrij opneembaar Op de pagina Mijn reserveringen vindt u de knop Reservering opnemen. Met deze knop kunt u zelf geld opnemen uit uw reservering Vrij opneembaar (als daar geld in staat). Extra informatie over uw budgetopdrachten Op de pagina Mijn budgetopdrachten vindt u al uw budgetopdrachten, die samen uw budgetplan vormen. Als u op het kopje van een budgetopdracht klikt, krijgt u een uitklapmenu met meer informatie over deze opdracht te zien. Zo kunt u onder andere zien hoeveel geld er in totaal al naar deze opdracht is gegaan en wanneer de eerste betaling was. Als u op deze knop klikt, verschijnt de pagina Reservering opnemen. Achter Overmaken op rekening staat uw rekeningnummer zoals dat bij de GKB bekend is. Dit kunt u niet handmatig wijzigen! Achter reservering staat de naam en het saldo van uw reservering Vrij opneembaar. Achter bedrag kunt u invullen hoeveel geld u wilt opnemen. Klik vervolgens op Volgende. U moet nu bevestigen of u inderdaad dit bedrag wilt opnemen. Wilt u dit, klik dan op Akkoord, en tenslotte op Voltooid. Het geld wordt zo snel mogelijk door de GKB naar uw rekening overgemaakt (binnen één tot maximaal twee werkdagen). U hoeft dus niet meer te bellen met uw inkomensbeheerder als u extra geld wilt opvragen! Let op! Als u extra geld heeft opgevraagd via Mijn GKB, ziet u dat niet gelijk in uw overzicht van bij- & afschrijvingen en via het overzicht van uw reserveringen, maar pas als de betaling verwerkt is door de GKB.

8 Biedt uitkomst Mijn Krediet Onder Mijn Krediet vindt u een overzicht van uw krediet bij de GKB. Zo vindt u hier bijvoorbeeld het saldo van uw krediet, de looptijd en de laatst ontvangen betaling aan u. Mijn Schuldhulpverlening Onder Mijn Schuldhulpverlening leest u wat de actuele status is van onze schuldhulp aan u. bovenaan de pagina vindt u uw contactpersoon voor schuldhulpverlening. Daaronder leest u in welke fase uw schuldhulpverlening is. Mijn GKB Helpdesk Heeft u vragen over Mijn GKB? Bel ons dan op het speciaal hiervoor beschikbaar gestelde telefoonnummer Ons helpdeskteam helpt u dan verder. Om het voor u overzichtelijk te maken, is (na afronden van de stabilisatiefase) onderaan de pagina een tijdsbalk geplaatst. Hierin ziet u precies welke stappen al zijn afgerond en welke nog volgen om tot een geslaagde schuldregeling te komen. In het linkermenu vindt u daarnaast twee subpagina s: Mijn schulden en Mijn betaalplan. Op de pagina Mijn schulden ziet u welke schulden u heeft. Hebben wij uw schuldeisers een voorstel gedaan, dan kunt u dit bekijken op de pagina Mijn betaalplan. Mijn Schuldbemiddeling Onder Mijn Schuldbemiddeling vindt u uw contactpersoon voor uw schuldbemiddeling. Verder ziet u hier bijvoorbeeld de datum waarop uw schuldbemiddeling is ingegaan, uw vrij te laten bedrag (VTLB), uw afloscapaciteit per maand en het totaal betaalde bedrag aan de schuldbemiddeling. In het linkermenu vindt u de subpagina Betalingenoverzicht. Hier ziet u welke betalingen wij aan uw schuldeisers hebben gedaan. V GEMEENTELIJKE KREDIETBANK Bezoekadres: Overcingellaan LA Assen Postadres: Postbus AK Assen T (0592) F (0592) I

HANDLEIDING MIJN GKB

HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB 1 Aanmelden voor Mijn GKB 2 Inloggen in Mijn GKB 2.1 Wachtwoord vergeten? 2.2 Gebruikersnaam vergeten? 3 Wat is Mijn GKB? 3.1 Startpagina

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

AEGON Eigen stijl Sparen. Handleiding

AEGON Eigen stijl Sparen. Handleiding AEGON Eigen stijl Sparen Handleiding Inleiding In deze handleiding leest u informatie over AEGON Eigen stijl Sparen. De internetspaarrekening waarmee u voor verschillende doelen kunt sparen. En met het

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Instructie helpdesk. Computerproblemen?

Instructie helpdesk. Computerproblemen? Instructie helpdesk Computerproblemen? Hebt u computerproblemen? Hebt u hulp nodig bij het gebruik van de software op uw computer? Of hebt u wellicht een vraag voor de ICT mensen? Wij introduceren vanaf

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen of klik op de tekst maak een account aan.

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen of klik op de tekst maak een account aan. Stap 1: Open de site www.lawei.nl. Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen of klik op de tekst maak een account aan. - Hebt u al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kunt u deze invullen.

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 6 Verzekeringnemer... 7 Bewerken polis... 8 Bewerken gezinsleden...

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er op uw rekening staat. Bovendien hoeft

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding voor Corporate boekingen bij Van der Valk Internet. Van der Valk Internet info@internet.valk.com

Handleiding voor Corporate boekingen bij Van der Valk Internet. Van der Valk Internet info@internet.valk.com Handleiding voor Corporate boekingen bij Van der Valk Internet Van der Valk Internet info@internet.valk.com Inhoudsopgave Het Van der Valk concept... 4 Over Van der Valk... 4 Hoteloverzicht Van der Valk...

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1

Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Trombosedienst Helmond Wesselmanlaan 25 5707 HA Helmond Telefoon:0492-595973 Fax: 0492-595059 E-mail: trombosedienst@elkerliek.nl

Nadere informatie

Handleiding voor vrijwilligers

Handleiding voor vrijwilligers Handleiding voor vrijwilligers Behorende bij vrijwilligersagenda.nl versie 1.0 Harald Tijink September 2014 Tijink IT Consultancy www.tijink.com 1. Introductie Vrijwilligersorganisaties organiseren vele

Nadere informatie

Handleiding. Internet Bankieren. Heeft u hulp nodig? Internet Bankieren met groene adresbalk

Handleiding. Internet Bankieren. Heeft u hulp nodig? Internet Bankieren met groene adresbalk Handleiding Internet Bankieren In deze handleiding leest u precies hoe Internet Bankieren van RegioBank werkt. Lees de handleiding goed door. Heeft u hulp nodig? Op iedere pagina van Internet Bankieren

Nadere informatie

Handleiding. Internet Bankieren 3.05.07.23 (10-2007)

Handleiding. Internet Bankieren 3.05.07.23 (10-2007) Handleiding Internet Bankieren 3.05.07.23 (10-2007) 1 Deze handleiding beschrijft in het kort hoe u kunt Internet Bankieren bij SNS Regio Bank en hoe u met de digipas omgaat. Lees deze handleiding eerst

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

Handleiding. NutriCount Online. Versie 1.1, augustus 2013. Pagina 1

Handleiding. NutriCount Online. Versie 1.1, augustus 2013. Pagina 1 Handleiding NutriCount Online Versie 1.1, augustus 2013 Pagina 1 Voorwoord Gefeliciteerd met je aankoop van NutriCount Online, het berekeningsprogramma voor iedere professional die een uitgebreide analyse

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur)

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers Inloggen Start via het internet de

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol Datum: d.d. 26-11-2014 Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Denk ondernemend. Denk Bol. Inhoudsopgave 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?...

Nadere informatie

Handleiding E-View April 2010

Handleiding E-View April 2010 Handleiding E-View April 2010 Inhoud 1. Introductie E-View... 3 1.1 Inloggen in E-View... 3 2. Factuuroverzicht... 5 3. Totaaloverzicht... 6 4. Overzicht per aansluiting... 7 5. Verbruikskosten... 9 6.

Nadere informatie

Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0

Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0 Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0 Eigenaar: Product Management Telfort Pagina 1 van 28 Inhoudsopgave 1 Introductie...4 2 Zakelijk beheer overzicht...5 2.1 Overzicht menu... 5 2.2 Verschillen

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013 1 Voordelig bricken, makkelijk parkeren Inhoudsopgave Het gebruik van mijn yellowbrick 3 inloggen op mijn yellowbrick 3 het hoofdscherm 4 mijn gegevens

Nadere informatie