Jobbank Zuiddag Handleiding voor werkgevers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers"

Transcriptie

1 Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers

2 Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken Sollicitaties behandelen U wordt uitgenodigd voor Zuiddag door een leerling per mail Joblijst exporteren Aanwezigheden aanduiden Betalingsinformatie ontvangen

3 Om een job te posten, moet je eerst jezelf registreren op de jobbank en een Account aanmaken

4 Surf naar Klik in de menubalk op jobbank.

5 Klik op IK BEN WERKGEVER U komt op het jobbank-gedeelte voor werkgevers terecht. Hier registreert u eerst uzelf, daarna kan u jobs posten.

6 Klik op REGISTREER De eerste keer op deze vernieuwde jobbank? Klik op REGISTREER bij Nog geen account?

7 Geef uw gegevens in Kies een gebruikersnaam Geef uw adres in Beiden moeten uniek zijn. Geef uw andere gegevens, zoals voornaam, naam, functie in uw organisatie en telefoon. Indien mogelijk, bezorg ons een gsm nummer. Ga akkoord met de voorwaarden. Klik op NIEUWE ACCOUNT AANMAKEN

8 U ontvangt een mailtje U ontvangt een in uw mailbox met een link. Dit om te bevestigen dat uw adres correct is. Klik op de link om te bevestigen.

9 Kies een wachtwoord Klik op INLOGGEN. Nu kan je zelf een wachtwoord kiezen. Geef deze twee keer in om te bevestigen. Met dit wachtwoord en je gebruikersnaam kan je in de toekomst inloggen op de jobbank.

10 U bent nu zelf ingeschreven. Geef nu uw Organisatiegegevens

11 Registreer uw organisatie of werkplek Ben je de eerste contactpersoon van je organisatie die registreert op de jobbank? Klik op REGISTREER UW ORGANISATIE OF UW WERKPLEK

12 Gegevens van uw organisatie Vul de gegevens van uw organisatie in. Ook als u als particulier deelneemt aan Zuiddag, vragen we u dit te doen. De gegevens die u hier ingeeft, worden gebruikt om u te contacteren voor de betalingsinformatie. Indien u particulier bent, geef dan als adres uw eigen adres in.

13 Vergeet niet een job te posten! De organisatie is nu ingeschreven. Nu kan u nog een job posten op de jobbank! Klik daarvoor op JOB TOEVOEGEN

14 Vergeet nu niet het belangrijkste Post een job

15 Klik op POST EEN JOB Elke job die u ingeeft, kan door één jongere ingevuld worden. Wilt u meerdere jongeren tewerkstellen? U hebt geen zin om 10 keer dezelfde job in te geven? U kan dan uw job kopiëren. Daarover geven we straks wat info.

16 Jobgegevens ingeven Jobtitel Sector Korte en lange beschrijving (de korte komt in de jobbank zichtbaar) Joblocatie: dit kan verschillend zijn als het adres dat u opgaf van de oranisatie. Extra sollicitatie info: zijn er bepaalde voorwaarden? Wenst u een CV?? Klik op OPSLAAN

17 Vacature online! Bedankt om een job vrij te maken voor Zuiddag. Je kan de job nog bewerken. Klik daarvoor onderaan op BEWERK.

18 In de jobbank? De job staat ook automatisch in de jobbank. Klik op JOBBANK om de job te bekijken.

19 Toon aan de wereld dat u deelneemt aan Zuiddag en Post uw job op Facebook

20 Deel met de wereld Door onder aan elke job te klikken op het bijhorende icoontje kan u via Twitter, Facebook, meedelen aan uw omgeving dat u deelneemt aan Zuiddag! En wie weet springen zij ook op de kar en posten ze ook een job! Verspreid de boodschap. Bedankt.

21 Je wilt meerdere leerlingen voor dezelfde job? Dan kan je een Job kopiëren

22 Waarom een job kopiëren? Elke job in de jobbank is voor één leerling Wenst u meerderen leerlingen voor eenzelfde job? Dan kan je de job verschillende malen kopiëren. Dat bespaart u tijd. Wilt u dezelfde job vele malen ingeven, maar dan telkens op een andere locatie? Kopieer dan telkens de job, maar verander de gegevens die aangepast moeten worden (zoals joblocatie).

23 Ga naar MIJN JOBS Log in op de jobbank, Klik op MIJN ORGANISATIE Klik op MIJN JOBS

24 Selecteer de te kopiëren job Klik op de jobtitel van de job die u wilt kopiëren.

25 Job kopiëren Klik op JOB KOPIEREN

26 Titel aanpassen Pas de titel aan. Verder kan u eventueel nog gegevens aanpassen: -De joblocatie? -De korte en lange omschrijving? Klik op OPSLAAN

27 U hebt een tweede job! U hebt nu een tweede job in de jobbank gepost!. U kunt onbeperkt jobs posten op de jobbank.

28 Het is leuker om Zuiddag met enkele collega s op te volgen. Daarom kan je Collega s uitnodigen

29 Nog even dit De persoon die als eerste de organisatie voor deelname registreert, is de persoon die de betalingsinformatie zal ontvangen Alle geregistreerde collega s kunnen jobs posten. De sollicitaties voor de job, gaat naar de collega die de job postte. Dit is vooral handig voor bedrijven of organisatie die tientallen jobs over verschillende filialen of diensten postten. Na de werkdag moeten alle collega s de lijst van leerlingen doornemen om aan te duiden welke leerlingen aanwezig waren. Als dit is afgesloten, ontvangt de eerste registreerder de betalingsinfo.

30 Collega uitnodigen Log in Ga naar MIJN ORGANISATIE Klik op COLLEGA UITNODIGEN.

31 adres collega Geef het adres van je collega in. Deze ontvangt een met een link. Je kan zoveel collega s uitnodigen als je zelf wil.

32 Collega ontvangt e- mail. Uw collega klikt op de link in de die hij of zij ontvangt.

33 Collega geeft gegevens in Net zoals u zelf deed, geeft de collega nu enkele gegevens in.

34 Collega maakt account aan Vervolgens doorloopt je collega dezelfde stappen als jezelf voor de registratie: 1. Gegevens ingeven 2. ontvangen met link 3. Op de link klikken om zelf een wachtwoord in te geven Je collega heeft nu ook dezelfde toegangsrechten als uzelf.

35 U ontvangt teveel sollicitaties voor een job? Misschien wilt u even de tijd nemen om door alle sollicitaties te gaan. Maak dan de. Job onzichtbaar

36 Ga naar MIJN JOBS Klik op de job die u niet meer als zichtbaar in de jobbank wilt zien.

37 Klik op BEWERK Via deze weg kan u ook nog andere veranderingen aan de job aanbrengen.

38 Zichtbaar of onzichtbaar? Klik het zichtbaar vakje af als u de job niet in de jobbank wil zien verschijnen. Klik op OPSLAAN

39 Leerlingen vonden de weg naar uw sollicitatie! Wie kiest u wel en wie niet? Nu kan u de Sollicitaties behandelen

40 Hoe solliciteert een leerling? Dit even voor u ter info. Een leerling kan in de jobbank, eens ingelogd, klikken op een job. Dan heeft hij de mogelijkheid te solliciteren op voorwaarde dat de job nog niet door een andere student ingenomen is. Hij kan een motivatie neerpennen en een CV toevoegen (niet verplicht).

41 Sollicitati De persoon die de job postte, ontvangt een sollicitatie mail. Klik op de link in de mail.

42 Log in Indien u nog niet ingelogd bent op de jobbank, komt u op de inlogpagina terecht. Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.

43 Openstaande sollicitaties Ga naar OPENSTAANDE SOLLICITATIES Klik op GOEDKEUREN/AFKEUREN

44 Bekijk de sollicitatie Lees hier nog even de gegevens en de motivatie van de sollicitant. Indien de sollicitant een CV meestuurde, kan u dat hier downloaden. Beslis of u de sollicitant aanvaardt of weigert. OPMERKING: Als u meerdere sollicitanten voor een job hebt, worden bij aanvaarding van één leerling, alle andere automatisch geweigerd.

45 U aanvaardt de sollicitatie De job is ingevuld. De leerling ontvangt automatisch een mailtje. U kunt verder nog contact met de leerling opnemen voor afspraken. Dat kan via MIJN JOBS klik op de jobtitel klik op de naam van de student. Daar vindt u zijn gegevens.

46 U weigert de sollicitatie Nadat u klikte op SOLLICITATIE WEIGEREN, kan u nog een boodschap voor de leerling meegeven. Dit is niet verplicht. De leerling zal het wellicht appreciëren te weten waarom hij niet bij u aan het werk kan (voorbeeld: te ver, u beloofde het aan iemand anders, u vond de motivatie niet goed,..). De leerling ontvangt een mail met uw boodschap. Indien u zich bedenkt, kan u alsnog de leerling aanvaarden.

47 U wil geen job op de jobbank posten, maar u wil zich alleen maar registreren voor deelname. U wordt uitgenodigd door een leerling

48 U ontvangt een Leerlingen kunnen een job vinden voor Zuiddag in de jobbank, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld in hun eigen omgeving. Ook aan deze werkgevers vragen we zich te registreren. Zo kunnen we u nadien contacteren en is alles administratief in orde. U ontvangt van de leerling een mail met een link in. Klik op de link.

49 Wachtwoord instellen U komt op deze pagina terecht. Hier kan u een wachtwoord instellen. Klik op INLOGGEN

50 Wachtwoord kiezen Geef 2x hetzelfde wachtwoord in. En klik op OPSLAAN.

51 Sollicitatie bevestigen U bent ingelogd, nu hoeft u enkel nog te bevestigen dat de jongere die u de uitnodigingsmail zond bij u komt werken. Klik op MIJN JOBS

52 Job aanklikken U vindt hierin een job die ingegeven werd door de jongere die bij u kan komen werken. U hoeft dit enkel nog te bevestigen. Klik op de titel van de job.

53 Goedkeuren of afkeuren Klik op GOEDKEUREN/AFKEUREN om te bevestigen

54 Aanvaard de sollicitatie Klik op aanvaard de sollicitatie als u inderdaad met de jongere afgesproken hebt dat hij/zij bij u kan komen werken. Indien u hiervan niet op de hoogte bent, kunt u klikken op WEIGER DE SOLLICITATIE en een bericht meegeven met de jongere. In beide gevallen ontvangt de jongere automatisch een mail.

55 Meer jobs vrijmaken? Misschien wilt u meer jobs vrijmaken voor Zuiddag? Dat kan! Klik hier om de werkwijze te zien.

56 Uw organisatie neemt deel met tientallen jobs. Om alle jobs en de leerlingen op een overzicht te hebben, kan u makkelijk de Joblijst exporteren

57 Download de joblijst Ga naar MIJN JOBS en klik onderaan op JOBLIJST EXPORTEREN

58 U ontvangt een excellijst Met volgende gegevens: De jobtitel Korte beschrijving Stad Status (open/ingevuld) Jobverantwoordelijke De naam van de student die komt werken.

59 De deelnemende scholen weten graag of hun leerling aanwezig was op het werk. Ook voor de berekening van de betalingsinformatie horen we graag van u hoeveel leerlingen aanwezig waren. Daarom kan u na de werkdag de Aanwezige leerlingen aanduiden

60 U ontvangt op vrijdag 19 oktober een van Zuiddag Gelieve de link in de te volgen. U krijgt een overzicht van de leerlingen/aanwezigheden. Vink de naam van de student aan ALS DE STUDENT AANWEZIG WAS Klik op BIJWERKEN.

61 Aanwezigheidslijst afsluiten Indien alle collega s de aanwezigen aangeduid hebben en de lijst is definitief, sluit dan de lijst af. U ontvangt de betalingsinformatie.

62 Aanwezigheidslijst heropenen Klik op AANWEZIGHEIDSLIJST HEROPENEN als u nog iets wenst aan te passen aan de aanwezigheden. Bij het afsluiten van de lijst ontvangt u de vernieuwde betalingsinformatie.

63 De werkdag is er om u en de leerlingen een onvergetelijke dag te geven. Maar ook om Venezolaanse slum kids de kans te geven hun levensomstandigheden te verbeteren. Uw bijdrage aan Zuiddag geeft hen die kans. Daarom tenslotte nog de Betalingsinformatie

64 Betalingsinformatie U ontvangt alle nodige informatie om de betaling goed te kunnen uitvoeren. BELANGRIJK: betaal zeker met de gestructureerde mededeling die u ontvangt. Zo vermijdt u in de toekomst betalingsherinneringen van Zuiddag te ontvangen.

65 Download betaalinformatie En print eventueel af.

66 Betaalinformatie in uw mailbox De persoon die de organisatie registreerde voor deelname ontvangt een met betaalinformatie. DUS niet alle collega s ontvangen deze betaalinformatie per mail.

67 Zuiddag 18 oktober 2012

68

Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool

Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool 2014 Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool Met deze handleiding helpen wij jou om onze website www.carpool.be te gebruiken. We doorlopen met jou de registratie, de matching en het

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Omniwize. Handleiding

Omniwize. Handleiding Omniwize Handleiding www.omniwize.net Handleiding Omniwize pag. 1 Handleiding Omniwize... 1 1. Omniwize... 5 1.1 De modules... 5 1.1.1 Agenda... 5 1.1.2 Rapport... 5 1.1.3 Leerlingen... 5 1.2 Het gebruik

Nadere informatie

Handleiding voor Corporate boekingen bij Van der Valk Internet. Van der Valk Internet info@internet.valk.com

Handleiding voor Corporate boekingen bij Van der Valk Internet. Van der Valk Internet info@internet.valk.com Handleiding voor Corporate boekingen bij Van der Valk Internet Van der Valk Internet info@internet.valk.com Inhoudsopgave Het Van der Valk concept... 4 Over Van der Valk... 4 Hoteloverzicht Van der Valk...

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN GKB

HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB 1 Aanmelden voor Mijn GKB 2 Inloggen in Mijn GKB 2.1 Wachtwoord vergeten? 2.2 Gebruikersnaam vergeten? 3 Wat is Mijn GKB? 3.1 Startpagina

Nadere informatie

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed 1 2 3 4 5 6 TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken November 2014

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol Datum: d.d. 26-11-2014 Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Denk ondernemend. Denk Bol. Inhoudsopgave 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?...

Nadere informatie

INHOUD CENTRUM BASISEDUCATIE KEMPEN 2

INHOUD CENTRUM BASISEDUCATIE KEMPEN 2 E-mail outlook.com INHOUD 1. Inleiding... 3 2. Een e-mailadres aanmaken... 5 3. een e-mail lezen... 8 4. een e-mail verzenden... 9 5. een e-mail beantwoorden... 10 6. Een bijlage... 11 6.1 een bijlage

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Horde webmail

Handleiding Horde webmail Handleiding Horde webmail In deze handleiding wordt uitgelegd wat je allemaal met Horde Webmail kunt doen. Want behalve gewoon je e-mails ontvangen, kun je met Webmail nog veel meer. De handleiding is

Nadere informatie

Hoe werken met de WAP-online!

Hoe werken met de WAP-online! Hoe werken met de WAP-online! Startpagina: We surfen naar http://www.waponline.be. We krijgen het volgende scherm op onze computer: Hier kunnen enkel de directies op inloggen. Leerkrachten die nog niet

Nadere informatie

Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte

Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte Handleiding Online webshop Vrije Tijd Gemeente Zulte Geachte gebruiker, Deze handleiding is bedoeld voor de mensen die zichzelf of hun kinderen online willen inschrijven voor één of meerdere gemeentelijke

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie

HANDLEIDING. Kom In Actie HANDLEIDING Kom In Actie Inhoudsopgave Checklist voor het plannen van je actie... 3 Kominactie.rodekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede organisatoren toevoegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

HANDLEIDING. - Digitverantwoordelijke -

HANDLEIDING. - Digitverantwoordelijke - HANDLEIDING - Digitverantwoordelijke - Inhoudstafel 1. Vereisten voor het gebruik van Digit... 5 2. Inloggen... 6 2.1. Loginscherm... 6 2.2. Openingsscherm... 7 3. Groepen... 8 3.1. Gegevens... 8 3.1.1.

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Nova - Wetteren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt om uw bestelling te plaatsen

Nadere informatie

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN INHOUDSOPGAVE 1. INLOGGEN 2. STARTSCHERM 3. AKTUEEL 3.1. openstaande betalingen 3.2. markeer een factuur als betaald 3.3. weekenddienst 4. PRODUCTENUITLEG 5. ZWARTE LIJSTEN 6. PARTY'S 6.1. Plaats hier

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

Handleiding webapplicatie aanvraag recht op leerlingenvervoer

Handleiding webapplicatie aanvraag recht op leerlingenvervoer Handleiding webapplicatie aanvraag recht op leerlingenvervoer Link: www.rechtopleerlingenvervoer.be Inleiding:... 1 Account aanmaken (enkel administrators)... 2 Aanvragen indienen (zowel aanvragers als

Nadere informatie

Handleiding installatie TROPAZ - APP voor Android (mobiele apparaten)

Handleiding installatie TROPAZ - APP voor Android (mobiele apparaten) Handleiding installatie TROPAZ - APP voor Android (mobiele apparaten) Algemene inleiding en informatie De Tropaz-app van de trombosedienst Friesland Noord is alleen beschikbaar voor cliënten die onder

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Lokeren

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Lokeren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Lokeren 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt dat u kiest voor Cultureel Centrum Lokeren. Deze handleiding helpt u verder in het

Nadere informatie

HANDLEIDING I-CONTENT

HANDLEIDING I-CONTENT HANDLEIDING I-CONTENT INHOUDSOPGAVE Introductie 3 Inloggen 4 Overzicht menu 5 Vorige / Volgende 5 Eerste / Laatste 5 Zoeken 5 Nieuwe Pagina 6 Pagina bewerken 6 Pagina verwijderen 7 Sluiten 7 Overzicht

Nadere informatie

Aanmelden vakken Handleiding voor docenten Versie oktober 2007 Alleen voor intern gebruik. Uitgave van EDUsupport Wageningen Universiteit

Aanmelden vakken Handleiding voor docenten Versie oktober 2007 Alleen voor intern gebruik. Uitgave van EDUsupport Wageningen Universiteit Aanmelden vakken Handleiding voor docenten Versie oktober 2007 Alleen voor intern gebruik Uitgave van EDUsupport Wageningen Universiteit Website: EDUsupport.wur.nl Vragen: helpdesk.edusupport@wur.nl Docentenhandleiding

Nadere informatie

Handleiding SPAMFILTER

Handleiding SPAMFILTER Handleiding SPAMFILTER Auteur: Johan Mos, Toon Hopkoper Datum: 27 mei 2008 Versie: 1.2 Pagina 1 INLEIDING De e-mail filter van PROXSYS houdt ongewenste mails vast op haar server zodat uw e- mailbox vrij

Nadere informatie

Helpbestand Jumbo Leerplein Filialen INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT

Helpbestand Jumbo Leerplein Filialen INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT 1. Hoe kan ik inloggen? 1. Hoe ziet mijn gebruikersnaam eruit? 2. Ik ben getrouwd, wordt mijn gebruikersnaam nu anders? 3. Ik ben een tweeling, hoe moet ik inloggen? 4.

Nadere informatie

Deelhandleiding 1 Aanvraag Kwaliteitskeurmerk bij- en nascholingsactiviteiten voor paramedici

Deelhandleiding 1 Aanvraag Kwaliteitskeurmerk bij- en nascholingsactiviteiten voor paramedici Deelhandleiding 1 Aanvraag Kwaliteitskeurmerk bij- en nascholingsactiviteiten voor paramedici Utrecht, januari 2011 Stichting Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP) 1 Dit document betreft

Nadere informatie

Handleiding LinkedIn. Interim Intelligence

Handleiding LinkedIn. Interim Intelligence Handleiding LinkedIn Interim Intelligence Inhoud 1. Wat is LinkedIn? 2 2. Profiel 3 Registreren 3 Profiel aanmaken 3 Settings 5 Personaliseren en optimaliseren 5 3. Netwerk bouwen 7 Adresboek koppelen

Nadere informatie