GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD"

Transcriptie

1 GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 27 september 2011 om 20:00 uur. DAGORDE OPENBARE ZITTING Verslag voorgaande zitting Aanstelling en eedaflegging van een gemeenteraadslid - opvolger Kennisname van het besluit van de gouverneur van 06/06/2011 houdende goedkeuring van de jaarrekening 2009 van het OCMW Rekening 2010 van het OCMW Rekening 2010 Kerkfabriek Sint - Lambertus Eindhout Rekening 2010 Kerkfabriek Sint - Niklaas Klein - Vorst Rekening 2010 Kerkfabriek Sint - Gertrudis Groot - Vorst Rekening 2010 Kerkfabriek Onze - Lieve - Vrouw - in - de - Wijngaard Veerle Rekening 2010 Kerkfabriek Sint - Jozef - Werkman Veerle - Heide Volstorting van aandelen A bij de Interelectra - groep Kennisname van interne kredietaanpassing I 11/ Kennisname rapport over de voorafgaande controle van de wettelijkheid en de regelmatigheid van de voorgenomen verbintenissen 1 semester Kennisname rapport over de evolutie van de budgetten Goedkeuring overeenkomst tot het vestigen van een opstalrecht en het verlenen van een renteloze lening aan de vzw Sport-en Speelpleinen Goedkeuring grondverwervingen bij de aanleg van een fietspad langs Langedijk- Oude Vorstseweg Goedkeuring overeenkomst tot het vestigen van een recht van erfpacht voor openbaar nut op een goed, gelegen te Laakdal, Geelsebaan Beslissing tot de desaffectatie en verkoop van een perceel grond in de Kloosterstraat, Vorst, sectie A, z/n aan Haneveer-Gevers Beslissing tot de gedeeltelijke afschaffing van buurtweg nr. 27 te Veerle-Laakdal, Vossenberg Goedkeuring huurovereenkomst tussen de gemeente Laakdal en de Laakdalse Werkgroep voor Geschiedenis en Heemkunde voor lokalen in het oud-gemeentehuis van Eindhout, Eindhoutdorp 13 te Laakdal Goedkeuring huurovereenkomst tussen de Vrije Basisschool Groot-Vorst en de gemeente Laakdal voor lokalen voor de lessen Muziek en Dictie Goedkeuring verhoging maaltijdcheques Goedkeuring arbeidsreglement gemeentepersoneel Uitvoeren van onderhoudswerken aan asfaltwegen. Goedkeuring lastvoorwaarden. Goedkeuring wijze van gunnen Reconversie van voormalige gemeenteschool tot vergaderaccommodatie. Goedkeuring lastvoorwaarden. Goedkeuring wijze van gunnen.

2 05.03 Aanleg fietspaden langs de N127 - module 13. Goedkeuring ontwerp van samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Tessenderlo, Diest, Scherpenheuvel- Zichem en Laakdal. Goedkeuring lastvoorwaarden voor het opstellen van een startnota van een wegenis, fietspaden en rioleringsproject gecombineerd met een doortocht door Okselaar. Goedkeuring wijze van gunning Aanleg fietspaden langs de N174 - module 13. Goedkeuring ontwerp van samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Tessenderlo en de gemeente Laakdal. Goedkeuring lastvoorwaarden voor het opstellen van een start- en projectnota en ontwerp van een wegenis, fietspaden en rioleringsproject langs de N174. Goedkeuring wijze van gunning RUP KOM BIS - Voorlopige aanvaarding RUP KMO-zone Roost - Princiepsbeslissing tot opmaak RUP zonevreemde bedrijven deel 3 - Princiepsbeslissing tot opmaak Premiereglement voor herbruikbare luiers - wijziging Premiereglement voor afkoppeling van de hemelwaterafvoer van de gemeentelijke riolering, installatie van een IBA en aanleg van een regenwaterput en infiltratievoorziening Beslissing inzake de aanduiding van afgevaardigden van de gemeente Laakdal op de buitengewone algemene vergadering van Inter-media op 4 oktober 2011 en vaststelling van hun mandaat. de gemeentesecretaris de voorzitter J. Verspreet L. Helsen

3 Provincie Antwerpen Gemeente Laakdal TOELICHTENDE NOTA BIJ DE OPENBARE GEMEENTERAADSZITTING VAN 27 SEPTEMBER Verslag voorgaande zitting. Het betreft het verslag van 28 juni Aanstelling en eedaflegging van een gemeenteraadslid - opvolger. De heer Bert Ghoos heeft zijn ontslag ingediend als gemeenteraadslid. De voorzitter van de gemeenteraad heeft hiervan op 27/07/2011 kennis genomen waardoor dit ontslag in toepassing van artikel 15 van het gemeentedecreet definitief is. Daarom wordt de eerstvolgende opvolgster van lijst nr. 7 (CD&V / NVA), mevrouw Ils Van Hove, uitgenodigd om de eed af te leggen en zo het mandaat van de heer Bert Ghoos te voleindigen Kennisname van het besluit van de gouverneur van 06/06/2011 houdende goedkeuring van de jaarrekening 2009 van het OCMW. De gouverneur heeft de rekening 2009 van het OCMW goedgekeurd. In toepassing van artikel 82 2 van de organieke wet, wordt dit besluit van de gouverneur ter kennisgeving aan de gemeenteraad voorgelegd Rekening 2010 van het OCMW. Het OCMW diende de jaarrekening 2010 in. Deze dient door de Gouverneur goedgekeurd te worden. De gemeenteraad heeft de mogelijkheid zijn opmerkingen op deze jaarrekening te maken en mee te delen aan de Gouverneur Rekening 2010 Kerkfabriek Sint - Lambertus Eindhout. De goedkeuring gebeurt door de gouverneur Rekening 2010 Kerkfabriek Sint - Niklaas Klein - Vorst. De goedkeuring gebeurt door de gouverneur.

4 02.05 Rekening 2010 Kerkfabriek Sint - Gertrudis Groot - Vorst. De goedkeuring gebeurt door de gouverneur Rekening 2010 Kerkfabriek Onze - Lieve - Vrouw - in - de - Wijngaard Veerle. De goedkeuring gebeurt door de gouverneur Rekening 2010 Kerkfabriek Sint - Jozef - Werkman Veerle - Heide. De goedkeuring gebeurt door de Gouverneur Volstorting van aandelen A bij de Interelectra - groep. Volgens de statuten van de Interelectra groep heeft de gemeente Laakdal, op basis van het officiële bevolkingscijfer op , recht op bijkomende aandelen. Infrax vraagt om deze te volstorten Kennisname van interne kredietaanpassing I 11/2011. Overeenkomstig artikel 155 van het Gemeentedecreet dienen de interne kredietaanpassingen die gestemd werden overeenkomstig artikel 16bis van het A.R.G.C. ter kennis van de gemeenteraad gebracht worden Kennisname rapport over de voorafgaande controle van de wettelijkheid en de regelmatigheid van de voorgenomen verbintenissen 1 semester Artikel 166 van het Gemeentedecreet bepaalt dat de financieel beheerder in volle onafhankelijkheid minstens eenmaal per jaar aan de gemeenteraad over de uitvoering van zijn taak van voorafgaande controle van de wettigheid en regelmatigheid van de voorgenomen verbintenissen rapporteert Kennisname rapport over de evolutie van de budgetten. Artikel 165 van het Gemeentedecreet, zoals aangepast, bepaalt dat de financieel beheerder in volle onafhankelijkheid minstens eenmaal per jaar aan de gemeenteraad rapporteert over de evolutie van de budgetten. Dit rapport maakt het mogelijk een zicht te krijgen op de stand van aanwending van de uitgaven en realisering van de ontvangsten op een bepaald ogenblik Goedkeuring overeenkomst tot het vestigen van een opstalrecht en het verlenen van een renteloze lening aan de vzw Sport-en Speelpleinen. De vzw Sport- en Speelpleinen is een vereniging die zich tot doel heeft gesteld sport en spel te bevorderen, aan te moedigen en te organiseren voor mensen van alle leeftijden.

5 Om de vereniging te ondersteunen in de uitwerking van hun doelstellingen wil de gemeente Laakdal een opstalrecht verlenen op een perceel gemeentegrond, gelegen Kapelleberg te Eindhout, en een renteloze lening toestaan voor de oprichting van een cafetaria/ontmoetingsruimte op dit perceel Goedkeuring grondverwervingen bij de aanleg van een fietspad langs Langedijk- Oude Vorstseweg. De aanleg van een fietspad langs de Langedijk Oude Vorstseweg, die een verbinding zal maken tussen de dorpskernen van Vorst- Centrum en Eindhout, vereist de aankoop van een aantal gronddelen. De raad wordt gevraagd de aankoop van deze grondinnemingen goed te keuren Goedkeuring overeenkomst tot het vestigen van een recht van erfpacht voor openbaar nut op een goed, gelegen te Laakdal, Geelsebaan 24. In de deelgemeente Vorst- Meerlaar is de inrichting van een nieuwe kinderopvang noodzakelijk. De kerkfabriek St.Niklaas is bereid hiertoe een locatie ter beschikking te stellen in het Parochiehuis langs de Geelsebaan door het verlenen van een erfpachtrecht voor 27 jaar. De raad wordt gevraagd om een overeenkomst tot vestiging van een recht van erfpacht goed te keuren Beslissing tot de desaffectatie en verkoop van een perceel grond in de Kloosterstraat, Vorst, sectie A, z/n aan Haneveer-Gevers. Door een wijziging van RUP Kom wordt in de Kloosterstraat een ontworpen fiets- en wandelweg afgeschaft en krijgt een strook grond, met beperkte afmetingen, een andere bestemming. Aan de aanpalende eigenaars werd gevraagd of ze interesse hebben in de aankoop van deze grondstrook aan de schattingswaarde. De raad wordt gevraagd de strook grond te desaffecteren en de verkoop goed te keuren aan schattingsprijs door het echtpaar Haneveer- Gevers, Kloosterstraat 10, dat zich als enige kandidaat heeft gesteld Beslissing tot de gedeeltelijke afschaffing van buurtweg nr. 27 te Veerle-Laakdal, Vossenberg. Bij het afleveren van een vergunning tot het uitvoeren van een bouwproject op een perceel dat wordt begrensd door Tessenderloseweg, Vossenberg en Pompert,werd aan de aanvrager de voorwaarde opgelegd om een strook grond aan te kopen die hoort tot het openbare domein van de gemeente Laakdal. Deze strook met een oppervlakte van 2 a 55 ca, die in de Atlas der Buurtwegen is vermeld als een deel van een wegenis chemin nr. 27, dient uit het openbaar domein te worden gelicht vooraleer tot de verkoop kan worden overgegaan. De raad wordt gevraagd deze beslissing tot ontheffing te nemen Goedkeuring huurovereenkomst tussen de gemeente Laakdal en de Laakdalse Werkgroep voor Geschiedenis en Heemkunde voor lokalen in het oud-gemeentehuis van Eindhout, Eindhoutdorp 13 te Laakdal. De herbestemming van het Parochiehuis te Vorst- Meerlaar naar een locatie voor kinderopvang heeft tot gevolg dat de LWGH het Parochiehuis zal moeten verlaten. Als nieuwe locatie wordt het oud gemeentehuis van Eindhout voorgesteld waar het gebruik van twee lokalen kan worden aangeboden. Er werd hiervoor een huurovereenkomst opgemaakt die aan de raad ter goedkeuring wordt voorgelegd.

6 03.07 Goedkeuring huurovereenkomst tussen de Vrije Basisschool Groot-Vorst en de gemeente Laakdal voor lokalen voor de lessen Muziek en Dictie. De Geelse Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans, richt in samenwerking met de gemeente Laakdal al geruime tijd lessen Muziek en Dictie in ten behoeve van de Laakdalse jeugd in iedere deelgemeente. In de deelgemeente Vorst- Centrum wordt hier toe een lokaal gehuurd in de Vrije Basisschool. In Vorst- Meerlaar werden de lessen gegeven in het Parochiehuis dat echter weldra zal worden verbouwd tot een locatie voor kinderopvang. Omdat er in Vorst- Meerlaar geen vervangende locatie beschikbaar is, werd overlegd met de directie van de Vrije Basisschool te Vorst- Centrum en is de mogelijkheid ontstaan om er twee extra lokalen bij te huren waardoor het wegvallen van de locatie te Vorst- Meerlaar kan worden opgevangen. Een aanpassing van de huurovereenkomst, van 1 naar 3 lokalen, is dan ook vereist. De raad wordt gevraagd deze aangepaste huurovereenkomst goed te keuren Goedkeuring verhoging maaltijdcheques. De huidige waarde van de maaltijdcheques bedraagt 6 euro waarvan 1,09 euro wordt bijdragen door de werknemers. Om niet als loon beschouwd te worden en dus vrijgesteld te zijn van sociale zekerheidsbijdragen, dienen maaltijdcheques aan een aantal voorwaarden te voldoen. Eén van die voorwaarden is dat men de minimale werknemersbijdrage en/of de maximale werkgeversbijdrage niet mag overschrijden. Deze maximale werkgeverstussenkomt in een maaltijdcheque is met terugwerkende kracht tot 1 januari 2009 opgetrokken met 1,00. Vanaf 1 januari 2009 kan deze werkgeverstussenkomst dus maximaal 5,91 bedragen om alsnog vrijgesteld te blijven van sociale zekerheidsbijdragen. De minimale persoonlijke tussenkomst van de werknemer ( 1,09) is niet gewijzigd. Het voorstel is om van 01/01/2012 6,5 euro te geven en met ingang van 01/01/ euro. De tussenkomst van de werknemer wordt niet gewijzigd Goedkeuring arbeidsreglement gemeentepersoneel. In het Belgisch staatsblad van 14/01/2003 is de wet van 18/12/2002 houdende wijziging van de wet van 8 april 1965 tot instelling van de arbeidsreglementen verschenen. Deze wet heeft het toepassingsgebied van de arbeidsreglementenwet uitgebreid en maakt dat nu ook gemeenten en OCMW s een arbeidsreglement moeten opmaken. Op de gemeenteraad van 10/02/2004 werd het eerste arbeidsreglement voor het gemeentepersoneel goedgekeurd. Naar aanleiding van de goedkeuring van de rechtspositieregeling op 23 juni 2009 werd een aangepast ontwerp van het arbeidsreglement opgemaakt. Gezien de rechtspositieregeling nogal fundamenteel werd gewijzigd, is er ook voor geopteerd een volledig nieuw arbeidsreglement aan de raad voor te leggen. De nu voorliggende (ontwerp)tekst kreeg de goedkeuring in het onderhandelingscomité met de vakorganisaties van 29 juni 2011 en een protocol van akkoord werd dan ook opgemaakt. De goedkeuring van de gemeenteraad wordt gevraagd Uitvoeren van onderhoudswerken aan asfaltwegen. Goedkeuring lastvoorwaarden. Goedkeuring wijze van gunnen. Dit lastenboek voorziet in het onderhouden van de wegeninfrastructuur, meer bepaald door het asfalteren van verschillende wegen in de gemeente Laakdal. Deze opdracht zal nog dit jaar worden gegund.

7 05.02 Reconversie van voormalige gemeenteschool tot vergaderaccommodatie. Goedkeuring lastvoorwaarden. Goedkeuring wijze van gunnen. De voormalige gemeenteschool te Veerle wordt verbouwd tot multifunctionele ruimte en vergaderaccommodatie. Hiertoe werd een technisch dossier opgemaakt dat ter goedkeuring aan de raad wordt voorgelegd. In eerdere fase werd een subsidie aangevraagd. In het kader van het programma voor plattelandsontwikkeling en volgens As 3 werd een subsidie toegekend voor het project Aanleg fietspaden langs de N127 - module 13. Goedkeuring ontwerp van samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Tessenderlo, Diest, Scherpenheuvel- Zichem en Laakdal. Goedkeuring lastvoorwaarden voor het opstellen van een startnota van een wegenis, fietspaden en rioleringsproject gecombineerd met een doortocht door Okselaar. Goedkeuring wijze van gunning. In het kader van de module 13 bestaat de intentie fietspaden aan te leggen langs de gewestweg N127. N127 situeert zich op het grondgebied Laakdal, Tessenderlo, Diest en Scherpenheuvel-Zichem. Daarvoor dient een samenwerkingsovereenkomst te worden opgemaakt. Vooraleer de werken kunnen uitgevoerd worden, dient eerst een startnota te worden opgemaakt. Als bijlage het lastenboek voor opmaken van een startnota Aanleg fietspaden langs de N174 - module 13. Goedkeuring ontwerp van samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Tessenderlo en de gemeente Laakdal. Goedkeuring lastvoorwaarden voor het opstellen van een start- en projectnota en ontwerp van een wegenis, fietspaden en rioleringsproject langs de N174. Goedkeuring wijze van gunning. In het kader van de module 13 bestaat de intentie fietspaden aan te leggen langs de gewestweg N174. N174 situeert zich op het grondgebied Laakdal en Tessenderlo. Daarvoor dient een samenwerkingsovereenkomst te worden opgemaakt. Vooraleer de werken kunnen uitgevoerd worden, dient eerst een studie te worden opgemaakt. Als bijlage het lastenboek voor het aanstellen van een ontwerper RUP KOM BIS - Voorlopige aanvaarding. Het huidige RUP Kom dat werd goedgekeurd op 14/12/2006, werd niet helemaal goedgekeurd door de provincie. Daardoor ontstonden er verschillende conflictpunten in het RUP door het nog in stand blijven van delen van het oude BPA. Deze herziening tracht deze conflictpunten op te lossen. Tevens worden de voorschriften die voor sommige zones te ingewikkeld bleken, verduidelijkt. Het plan en voorschriften werden aangepast aan de opmerkingen van de plenaire vergadering zodat het RUP door de gemeenteraad voorlopig kan aanvaard worden. Het RUP wordt dan in openbaar onderzoek gebracht RUP KMO-zone Roost - Princiepsbeslissing tot opmaak. In de huidige KMO-zone Roost in Veerle, zijn er momenteel verschillende winkelfuncties aanwezig die niet conform de voorschriften van het geldende gewestplan zijn. Verschillende van deze zaken zijn historisch zo gegroeid. De RUP moet onderzoeken of we deze winkels daar willen bestendigen en of er nog een uitbreiding van commerciële functies zou kunnen komen op deze locatie. Er dient ook onderzocht te worden hoe deze commerciële functie zich verhoudt ten opzichte van de zuivere KMO bedrijven.

8 06.03 RUP zonevreemde bedrijven deel 3 - Princiepsbeslissing tot opmaak. Na de opmaak van een BPA zonevreemde bedrijven in Veerle in 2000 en een RUP zonevreemde bedrijven in gans Laakdal in 2009, dient er nog een oplossing geboden te worden voor enkele resterende zonevreemde bedrijven. Om hun problematiek aan te pakken dient er een RUP opgemaakt te worden om de bedrijven te bestendigen op hun locatie of hen uitbreidingsmogelijkheden toe te kennen Premiereglement voor herbruikbare luiers - wijziging. Het huidige subsidiereglement voor herbruikbare luiers dient enkele wijzigingen te ondergaan. Zo bedraagt het premiebedrag momenteel 123,95. De milieudienst stelt voor om het subsidiebedrag eurovriendelijker te maken en op te trekken tot 125 euro. Verder zijn er een aantal inhoudelijke wijzigingen gedaan aan het reglement om misbruik beter te voorkomen. In bijlage een voorstel tot aangepast premiereglement met aanduiding van de voorgestelde wijzigingen Premiereglement voor afkoppeling van de hemelwaterafvoer van de gemeentelijke riolering, installatie van een IBA en aanleg van een regenwaterput en infiltratievoorziening. Premiereglement voor afkoppeling van de hemelwaterafvoer van de gemeentelijke riolering In bijlage een voorstel van premiereglement voor afkoppeling van de hemelwaterafvoer van de gemeentelijke riolering. Kan de gemeenteraad akkoord gaan met het voorgestelde reglement? Premiereglement voor de installatie van een individuele behandeling van afvalwater (IBA) In het premiereglement voor installatie van een IBA dd wordt nog steeds gebruik gemaakt van de zuiveringszones om te bepalen welke IBA s in aanmerking komen voor een premie. Na goedkeuring van het definitief zoneringsplan van Laakdal in 2008 zijn de zuiveringszones echter niet meer van toepassing en wordt enkel nog gewerkt met de zones zoals aangeduid door het zoneringsplan. Het is noodzakelijk om het premiereglement voor installatie van een IBA hierop aan te passen. In bijlage het aangepaste premiereglement. Hierin werd rekening gehouden met de wetgeving die op dit moment van toepassing is en de goedgekeurde zoneringsplannen. De definities werden aangepast aan de huidige definities van Vlarem I en II. De bepalingen die geschrapt worden zijn rood en doorgestreept. Wat nieuw wordt toegevoegd, staat cursief gedrukt. Kan de gemeenteraad akkoord gaan met de voorgestelde wijzigingen? Premiereglement voor de aanleg van een hemelwaterinstallatie en infiltratievoorziening In het premiereglement voor de aanleg van een hemelwaterinstallatie en infiltratievoorziening dd wordt nog verwezen naar verouderde wetgeving. In bijlage een voorstel tot wijziging van het premiereglement, rekening houdend met het voorbeeldreglement ter beschikking gesteld door het Vlaamse Gewest in het kader van de samenwerkingsovereenkomst. De bepalingen die geschrapt worden zijn rood en doorgestreept. Wat nieuw wordt toegevoegd, staat cursief gedrukt. Kan de gemeenteraad akkoord gaan met de voorgestelde wijzigingen?

9 Samenvoeging van bovenstaande reglementen in één premiereglement Bovenstaande premiereglementen kunnen samengevoegd worden tot één reglement met verschillende onderdelen. De definities en algemene bepaling (vb. aanvragen van de premie) kunnen gemeenschappelijk behandeld worden. Verder kan het reglement opgesplitst worden in de verschillende onderdelen. In het dossier vindt u een ontwerp van het samengevoegde reglement terug Beslissing inzake de aanduiding van afgevaardigden van de gemeente Laakdal op de buitengewone algemene vergadering van Inter-media op 4 oktober 2011 en vaststelling van hun mandaat. Inter-media nodigt de vennoten uit op een buitengewone algemene vergadering op 4 oktober 2011 met als agendapunt een statutenwijziging. De raad wordt gevraagd zich uit te spreken over het agendapunt, (een) afgevaardigde(n) aan te duiden en te mandateren.

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 25 oktober 2011 om 20:00 uur. DAGORDE

Nadere informatie

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 27 november 2018 om 20:00 uur ten gemeentehuize,

Nadere informatie

15.01 Goedkeuring overeenkomst tussen Cultuurconnect vzw en de gemeente Laakdal inzake verderzetting samenwerking Provinciaal BibliotheekSysteem.

15.01 Goedkeuring overeenkomst tussen Cultuurconnect vzw en de gemeente Laakdal inzake verderzetting samenwerking Provinciaal BibliotheekSysteem. GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 22 mei 2018 om 20:00 uur ten gemeentehuize,

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Kennisname van het ontslag als gemeenteraadslid

Nadere informatie

Verplaatsing van verkeersbord op Steenbergen.

Verplaatsing van verkeersbord op Steenbergen. GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 23 februari 2010 om 20:00 uur. DAGORDE

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018 MEDEDELINGEN UITNODIGING (dagorde deel II) De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 april 2018 om 20.00 u in de raadzaal van het gemeentehuis.

Nadere informatie

BIJEENROEPING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

BIJEENROEPING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN De voorzitter van de raad voor maatschappelijk welzijn verzoekt de raad voor maatschappelijk welzijn voor de éérste maal met volgende agendapunten

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het subsidiereglement voor het buiten gebruikstellen

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 26 november 2015

Dagorde van de gemeenteraad van 26 november 2015 Dagorde van de gemeenteraad van 26 november 2015 01 Gemeentebudget 2015 - wijziging 1 02 Meerjarenplan 2014-2019 - wijziging 2016/1 03 Gemeentebudget 2016 04 Goedkeuring dotatie 2016 aan Hulpverleningszone

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD d.d. 1 JULI 2008 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Verkaveling Kerkweg-Heldenweg.

Nadere informatie

2 2018_GR_00053 Gedeeltelijke afschaffing buurtweg nr. 32 (Herentals) - nr. 21 (Noorderwijk), Herenthoutseweg - voorlopig voorstel

2 2018_GR_00053 Gedeeltelijke afschaffing buurtweg nr. 32 (Herentals) - nr. 21 (Noorderwijk), Herenthoutseweg - voorlopig voorstel OPENBARE ZITTING Toelichtende nota Zitting van 27 november 2018 Openbare zitting Sector stadsontwikkeling Dienst omgeving 1 2018_GR_00056 Aanvraag omgevingsvergunning nummer OMV_2018093243: zaak van de

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD 30 OKTOBER 2015

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD 30 OKTOBER 2015 BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAAD 30 OKTOBER 2015 Aanwezig: Els Robeyns, burgemeester-voorzitter Johan Cabergs, Kristien Treunen, Benny Maes en Albert Thijs, schepenen Eric Martens, Schepen/Voorzitter OCMW

Nadere informatie

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 22 september 2009 om 20:00 uur. DAGORDE

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 4 mei 2015 Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens het

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 21 MEI 2013.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 21 MEI 2013. Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 21 MEI 2013.

Nadere informatie

PROVINCIE Antwerpen. STADSBESTUUR Herentals. Toelichtende nota bij de gemeenteraadszitting van 19 december 2017

PROVINCIE Antwerpen. STADSBESTUUR Herentals. Toelichtende nota bij de gemeenteraadszitting van 19 december 2017 PROVINCIE Antwerpen STADSBESTUUR Herentals 1. Ontslag van een gemeenteraadslid Toelichtende nota bij de gemeenteraadszitting van 19 december 2017 De voorzitter van de gemeenteraad neemt kennis van het

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009 OPENBARE VERGADERING RUIMTELIJKE ORDENING 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn Goedkeuren van

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 JANUARI 2015 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 JANUARI 2015 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 JANUARI 2015 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

Subsidiereglement betreffende de afkoppeling van hemelwater afkomstig van particuliere woningen

Subsidiereglement betreffende de afkoppeling van hemelwater afkomstig van particuliere woningen Subsidiereglement betreffende de afkoppeling van hemelwater afkomstig van particuliere woningen Zitting van 24 mei 2007. Gepubliceerd op 29 mei 2007. Artikel 1. Definities - dakoppervlakte: de oppervlakte

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 APRIL 2015.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 APRIL 2015. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 APRIL

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het subsidiereglement voor het buiten gebruikstellen van een bestaande individuele

Nadere informatie

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden.

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden. LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD 12 OKTOBER 2015 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

Op naar proper water in 2015!

Op naar proper water in 2015! Op naar proper water in 2015!! De Europese Kaderrichtlijn water, het decreet Integraal Waterbeleid en Vlarem I en II verplichten ons tot het voeren van een integraal Stedelijk waterbeleid. Dit gaat voornamelijk

Nadere informatie

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed.

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. Gemeente Vorselaar Overzicht van de raadsbesluiten van 02 mei 2016 01. Goedkeuring verslag vorige vergadering Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. 02. Kennisname nazicht

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. De exploitatietoelage verhoogt met 8.300,00 euro tot ,88 euro. Er is geen investeringstoelage voorzien.

OPENBARE VERGADERING. De exploitatietoelage verhoogt met 8.300,00 euro tot ,88 euro. Er is geen investeringstoelage voorzien. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op dinsdag 21 juni 2016 om 20u00 in de raadzaal van het

Nadere informatie

BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD

BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD G E M E E N T E 8610 Kortemark, 4 november 2011. KORTEMARK BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD De Voorzitter van de Gemeenteraad heeft de eer U uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad

Nadere informatie

OPENBAAR. 6. Leden van de commissie Algemeen Bestuur, Ondersteuning en Dienstverlening - Aanstelling

OPENBAAR. 6. Leden van de commissie Algemeen Bestuur, Ondersteuning en Dienstverlening - Aanstelling Puurs-Sint-Amands, 22.02.2019 25 FEBRUARI 2019 De uittredend voorzitter van de gemeenteraad van Puurs-Sint-Amands verzoekt de leden voor de eerste maal in zitting te vergaderen op 25/02/2019 om 20.00 uur

Nadere informatie

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 19 december 2011 om 20:00 uur. DAGORDE

Nadere informatie

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 22 januari 2013 om 20:00 uur. DAGORDE

Nadere informatie

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 26 juni 2018 om 20:00 uur ten gemeentehuize,

Nadere informatie

Openbare zitting. 5. REGIE GRONDBELEID. Goedkeuring begrotingswijziging 2/ REGIE STADSVERNIEUWING. Goedkeuring begrotingswijziging 2/2013.

Openbare zitting. 5. REGIE GRONDBELEID. Goedkeuring begrotingswijziging 2/ REGIE STADSVERNIEUWING. Goedkeuring begrotingswijziging 2/2013. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

OCMW-raad van 28 januari 2016

OCMW-raad van 28 januari 2016 1 Dienst: secretariaat Contactpersoon: Bieke Gevaert Tel. 03 778 60 19 Email: bieke.gevaert@sint-niklaas.be Bondige toelichting voor het publiek bij de punten van de openbare zitting OPENBARE ZITTING Notulen

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad. Zitting van 25 april Geachte raadsleden,

Dagorde gemeenteraad. Zitting van 25 april Geachte raadsleden, Dagorde gemeenteraad Zitting van 25 april 2019 ons kenmerk: 836 datum 17-4-2019 Geachte raadsleden, We hebben de eer u voor de eerste maal uit te nodigen tot het bijwonen van de vergadering van de gemeenteraad

Nadere informatie

De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 28 juni 2011 om 20:00 uur.

De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 28 juni 2011 om 20:00 uur. GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 28 juni 2011 om 20:00 uur. DAGORDE

Nadere informatie

Openbare zitting 2. POLITIEKE ORGANEN-WERKING.

Openbare zitting 2. POLITIEKE ORGANEN-WERKING. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. De stad Dendermonde is de administratieve werkgever van de aangeworven bemiddelaar.

OPENBARE VERGADERING. De stad Dendermonde is de administratieve werkgever van de aangeworven bemiddelaar. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op dinsdag 31 mei 2016 om 20u00 in de raadzaal van het

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Opdrachthoudende vereniging IVEKA: overname van aandelen naar aanleiding van de exit uit

Nadere informatie

Gemeenteraad 12 september Meldingslijst. De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 27 juni 2011 goed.

Gemeenteraad 12 september Meldingslijst. De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 27 juni 2011 goed. Gemeenteraad 12 september 2011 Meldingslijst Openbare zitting De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 27 juni 2011 goed. De gemeenteraad neemt kennis van de brief ontvangen

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad. Openbare zitting

Dagorde gemeenteraad. Openbare zitting Dagorde gemeenteraad Zitting van 19 december 2011 ons kenmerk: LDS/WH/10 datum: 6/12/2011 contactpersoon: Lena De Smaele ' 09 272 66 11 In toepassing van de artikelen 19 e.v. van het gemeentedecreet van

Nadere informatie

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 25 januari 2011 om 20:00 uur. DAGORDE

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 01 maart Gemeentelijk ruimtelijk structuurplan Lennik: voorlopige vaststelling - advies

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 01 maart Gemeentelijk ruimtelijk structuurplan Lennik: voorlopige vaststelling - advies TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 01 maart 2012 OPENBARE VERGADERING RUIMTELIJKE ORDENING 1. Gemeentelijk ruimtelijk structuurplan Lennik: voorlopige vaststelling - advies De gemeenteraad

Nadere informatie

Gemeenteraad 04 november 2014

Gemeenteraad 04 november 2014 BADSTAD Blankenberge, 10 november 2014 8370 BLANKENBERGE Gemeenteraad 04 november 2014 1 Mededelingen van de voorzitter OPENBARE ZITTING 2 Aanvraag Vlaams Belang conform artikel 29 van het Gemeentedecreet

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 26 MEI 2016 DAGORDE

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 26 MEI 2016 DAGORDE TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 26 MEI 2016 OPENBARE ZITTING DAGORDE INTERNE ZAKEN EN COMMUNICATIE 1. GOEDKEUREN NOTULEN VORIGE ZITTING De notulen van de vergadering van de gemeenteraad

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 25 OKTOBER 2018 DAGORDE

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 25 OKTOBER 2018 DAGORDE TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 25 OKTOBER 2018 OPENBARE ZITTING DAGORDE INTERNE ZAKEN EN COMMUNICATIE 1. GOEDKEUREN NOTULEN VORIGE ZITTING De notulen van de vergadering van de

Nadere informatie

De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 25 mei 2010 om 20:00 uur.

De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 25 mei 2010 om 20:00 uur. GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 25 mei 2010 om 20:00 uur. DAGORDE OPENBARE

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 27 juni 2017.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 27 juni 2017. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op woensdag 6 september 2017 om 20u00 in de raadzaal

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER 2013 19u30 RAADZAAL 1. AANSTELLING LEDEN STEDELIJKE ADVIESRAAD VOOR GEZINSBELEID De raad keurde in zitting dd. 31/01/13 en 28/02/13 de statuten goed

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 18 april 2011 worden ter goedkeuring voorgelegd

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 ons kenmerk: datum 18-10-2016 Secretariaat De voorzitter van de gemeenteraad, In toepassing van artikelen 19 e.v. van het gemeentedecreet van 15 juli 2005;

Nadere informatie

25 oktober FINANCIËN-TOEZICHT EREDIENSTEN. Beslissing tot desaffectatie pastorij Sint- Jozef Coloma.

25 oktober FINANCIËN-TOEZICHT EREDIENSTEN. Beslissing tot desaffectatie pastorij Sint- Jozef Coloma. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018

AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018 AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018 OPENBAAR O.1 Proces-verbaal van de vorige zitting - goedkeuring O.2 EVA-VZW Cultureel Centrum Jan Tervaert - algemene vergadering

Nadere informatie

FINANCIËN. De gemeenteraad keurt de vijfde aanpassing van het meerjarenplan goed bij BW 1/2016.

FINANCIËN. De gemeenteraad keurt de vijfde aanpassing van het meerjarenplan goed bij BW 1/2016. OVERZICHTSLIJST VAN DE GEMEENTERAAD Gemeente Bekkevoort Zitting van 30 mei 2016 1 VASTSTELLING JAARREKENING 2015 FINANCIËN De gemeenteraad stelt de jaarrekening vast per 31 december 2015 met een resultaat

Nadere informatie

Brief d.d. 27/1/2014 college aan aanpalenden gracht Smissestraat -Houthoek.

Brief d.d. 27/1/2014 college aan aanpalenden gracht Smissestraat -Houthoek. GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 22 april 2014 om 20:00 uur. DAGORDE

Nadere informatie

Gemeenteraad Bocholt 2 september 2010-20u00

Gemeenteraad Bocholt 2 september 2010-20u00 Gemeenteraad Bocholt 2 september 2010-20u00 1. Budgetwijziging Sociaal Huis Na het afsluiten van de rekening 2009 heeft het Sociaal Huis een saldo van 1.018.688,12. Hiervan wordt 510.000,00 geïnvesteerd

Nadere informatie

TOELICHTINGNOTA BIJ DE GEMEENTERAADSZITTING MAANDAG 26 SEPTEMBER 2011

TOELICHTINGNOTA BIJ DE GEMEENTERAADSZITTING MAANDAG 26 SEPTEMBER 2011 TOELICHTINGNOTA BIJ DE GEMEENTERAADSZITTING MAANDAG 26 SEPTEMBER 2011 OPENBARE ZITTING DAGORDEPUNT 1. BESLISSINGEN VAN DE VOORGAANDE ZITTINGEN DD. 27 JUNI 2011 EN 29 AUGUSTUS 2011. Art. 33, par. 2 van

Nadere informatie

Gemeenteraad 24 januari 2013

Gemeenteraad 24 januari 2013 Geachte heer Geachte mevrouw U wordt vriendelijk uitgenodigd op de gemeenteraadszitting in de raadzaal van OostCampus op donderdag 24 januari 2013 om 19.30 uur. Gemeenteraad 24 januari 2013 Openbare zitting

Nadere informatie

gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 2 februari 2009 Openbare zitting

gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 2 februari 2009 Openbare zitting gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 2 februari 2009 Openbare zitting 1. Milieu. Ontwerp- zoneringsplan Westerlo. Vaststelling. De raad hechtte zijn goedkeuring aan het aangepaste

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAAD 27.03.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht.

LIJST GEMEENTERAAD 27.03.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht. LIJST GEMEENTERAAD 27.03.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht. Openbare zitting 1. Goedkeuren van de redactie van de notulen van de gemeenteraadszitting

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015.

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 29 APRIL 2014.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 29 APRIL 2014. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 29 APRIL

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 17 december 2015

Dagorde van de gemeenteraad van 17 december 2015 Dagorde van de gemeenteraad van 17 december 2015 01 OCMW-Zutendaal: Kennisname van het ontslag van Martin van der Sman uit OCMW-raad Kennisname van verzaken aan opvolging door Peter Louwies Aanstelling

Nadere informatie

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 10 juli 2017 goed.

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 10 juli 2017 goed. Besluitenlijst gemeenteraad 4 september 2017 01. Goedkeuring verslag vorige vergadering Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 10 juli 2017 goed. 02. Kennisname verslagen intercommunales Neemt

Nadere informatie

001 Inter-Aqua: buitengewone algemene vergadering van dinsdag 21 november 2006.

001 Inter-Aqua: buitengewone algemene vergadering van dinsdag 21 november 2006. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD U wordt overeenkomstig artikel 87 van de Gemeentewet uitgenodigd tot het bijwonen van de gemeenteraad die zal plaats hebben in de raadzaal van het gemeentehuis te Gingelom,

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting dinsdag 23 februari 2016.

Gemeenteraadszitting dinsdag 23 februari 2016. Gemeenteraadszitting dinsdag 23 februari 2016. De voorzitter maakt bekend dat de gemeenteraad in openbare zitting zal vergaderen en over volgende punten zal beraadslagen: OPENBARE ZITTING INTERNE ZAKEN:

Nadere informatie

27 januari ) Kennisname naamswijzigingen kerkfabrieken op het grondgebied van Mechelen. 2) Kennisname aanstellingen leden nieuwe kerkraden.

27 januari ) Kennisname naamswijzigingen kerkfabrieken op het grondgebied van Mechelen. 2) Kennisname aanstellingen leden nieuwe kerkraden. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 27 november 2018 om 20:00 uur ten gemeentehuize,

Nadere informatie

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden.

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden. LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD 13 JUNI 2016 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 27 november 2012 om 20:00 uur. DAGORDE

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 29 maart 2010 worden ter goedkeuring

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad Zitting van 31 augustus 2011

Dagorde gemeenteraad Zitting van 31 augustus 2011 Dagorde gemeenteraad Zitting van 31 augustus 2011 ons kenmerk: datum 23 8 2011 Sec&Onthaal/2345 De voorzitter van de gemeenteraad, In toepassing van artikelen 19 e.v. van het gemeentedecreet van 15 juli

Nadere informatie

OCMW-raad van 15 december 2016

OCMW-raad van 15 december 2016 1 Dienst: secretariaat Contactpersoon: Bieke Gevaert Tel. 03 778 60 19 Email: bieke.gevaert@sint-niklaas.be Bondige toelichting voor het publiek bij de punten van de openbare zitting OPENBARE ZITTING Notulen

Nadere informatie

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR FINANCIËN 001. KENNISNAME PROCES-VERBAAL VAN ONDERZOEK DER KAS - VIERDE KWARTAAL 2009 002. RETRIBUTIE OP

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 MEI 2015 19u30

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 MEI 2015 19u30 BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 MEI 2015 19u30 1. LOKAAL ECONOMISCHE RAAD VERVANGING AFGEVAARDIGDE HORECA Aan de raad wordt gevraagd om mevrouw Diana Karapetian aan te stellen als stemgerechtigd

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 18 februari 2013

Dagorde van de gemeenteraad van 18 februari 2013 Dagorde van de gemeenteraad van 18 februari 2013 De voorzitter van de gemeenteraad, bij beslissing van 7 februari 2013, verzoekt de gemeenteraad te vergaderen, te beraadslagen en te beslissen op 18 februari

Nadere informatie

gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 27 april 2009 Openbare zitting

gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 27 april 2009 Openbare zitting gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 27 april 2009 Openbare zitting 1. Secretariaat. Notulen. Goedkeuring verslag 30 maart 2009. De notulen van de zitting van 30 maart 2009 werden

Nadere informatie

Verslagen van de gemeenteraad. Nr. 8 De gemeenteraad in zitting van 30 juli 2018 De vergadering begint om 20.00u.

Verslagen van de gemeenteraad. Nr. 8 De gemeenteraad in zitting van 30 juli 2018 De vergadering begint om 20.00u. Verslagen van de gemeenteraad Nr. 8 De gemeenteraad in zitting van 30 juli 2018 De vergadering begint om 20.00u. 189 Dagorde De raad OPENBARE VERGADERING 1. Afwezigheid van de gemeentesecretaris. Aanduiding

Nadere informatie

Directiecomité. 12 oktober Verslag. 1. Directiecomité: verslag 7 september goedkeuring. Aanleiding

Directiecomité. 12 oktober Verslag. 1. Directiecomité: verslag 7 september goedkeuring. Aanleiding Directiecomité 12 oktober 2017 Verslag Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

11. Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco op Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco

11. Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco op Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco In toepassing van art. 285 1 decreet lokaal bestuur wordt de lijst met beknopte inhoud van de behandelde punten in de gemeenteraad van 28.02.2019 bekendgemaakt en op de website geplaatst op 12.03.2019.

Nadere informatie

M., DAGORDE : OPENBARE ZITTING

M., DAGORDE : OPENBARE ZITTING M., 15 november 2013 Wordt overeenkomstig artikel 21 van het gemeentedecreet uitgenodigd tot het bijwonen van de vergadering die in het Gemeentehuis Gemeentelijk Administratief Centrum II Ringlaan 20 1745

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 28-01-2019 Tijd 14:00-15:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Sandra

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA. Vergadering van de gemeenteraad van 01/07/2015. Goedkeuring notulen van de vorige vergadering

TOELICHTENDE NOTA. Vergadering van de gemeenteraad van 01/07/2015. Goedkeuring notulen van de vorige vergadering TOELICHTENDE NOTA Vergadering van de gemeenteraad van 01/07/2015 Goedkeuring notulen van de vorige vergadering Gaat de gemeenteraad akkoord met de notulen van de vorige vergadering? Agendapunt 1 Onderwerp

Nadere informatie

gemeenteraad Gemeenteraad van maandag 19 december 2016 Openbare zitting

gemeenteraad Gemeenteraad van maandag 19 december 2016 Openbare zitting gemeenteraad Gemeenteraad van maandag 19 december 2016 Openbare zitting 1 Secretariaat. Notulen. Goedkeuring verslag 21 november 2016. De notulen werden unaniem goedgekeurd. 2 Eredienst. Kerkfabriek Sint-Niklaas

Nadere informatie

gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 30 juni 2008 Openbare zitting

gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 30 juni 2008 Openbare zitting gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 30 juni 2008 Openbare zitting 1 Financiën. Begrotingsrekening 2007, resultatenrekening over het dienstjaar 2007 en balans per 31 december

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 24 september 2015 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Goedkeuring van het organisatievoorstel met betrekking tot de ambtelijke integratie van gemeente-

Nadere informatie

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 21 december 2017 om 20:00 uur ten gemeentehuize,

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD d.d. 24 F E BRUARI 2009 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Kerkfabriek Sint-Audomarus.

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 27 februari 2015 Gemeenteraadszitting van 26 februari 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 10 OKTOBER 2013

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 10 OKTOBER 2013 In openbare zitting TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 10 OKTOBER 2013 1. Goedkeuring verslag gemeenteraadszitting van 18 juli 2013 en 8 augustus 2013: zie bijlage.

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 28 november 2017.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 28 november 2017. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op dinsdag 19 december 2017 om 20u00 in de raadzaal van

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 30 oktober 2014 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 30 oktober 2014 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 30 oktober 2014 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Vaststellen jaarrekening 2013 De gemeenteraad

Nadere informatie

Openbare zitting BESLISSINGSLIJST WEBSITE. 3 september 2013

Openbare zitting BESLISSINGSLIJST WEBSITE. 3 september 2013 STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

LIJST TER ATTENTIE VAN HET PUBLIEK

LIJST TER ATTENTIE VAN HET PUBLIEK Overzicht besluiten van de gemeenteraad Zitting van 30 april 2014 LIJST TER ATTENTIE VAN HET PUBLIEK 1. de dagorden met bijlagen werden via elektronische weg overgemaakt aan de raadsleden en bekend gemaakt

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD d.d. 26 MEI 2009 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Kerkfabriek Sint-Pieter. Jaarrekening.

Nadere informatie

UITNODIGING De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 oktober 2017 om u in de raadzaal van het gemeentehuis.

UITNODIGING De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 oktober 2017 om u in de raadzaal van het gemeentehuis. Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 oktober 2017 MEDEDELINGEN UITNODIGING De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 oktober 2017 om 20.00 u in de raadzaal van het gemeentehuis. OPENBARE

Nadere informatie

GEMEENTERAAD DD. 21 OKTOBER 2013

GEMEENTERAAD DD. 21 OKTOBER 2013 GEMEENTERAAD DD. 21 OKTOBER 2013 TOELICHTINGEN OPENBARE VERGADERING 1. Bekrachtiging besluiten burgemeester houdende verkeersregeling a) van 16.08.2013 tot en met 26.08.2013 in de Amerstraat tijdens renovatiewerken;

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 27 OKTOBER 2015.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 27 OKTOBER 2015. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 27 OKTOBER

Nadere informatie

GEMEENTERAAD VAN 29 NOVEMBER 2018

GEMEENTERAAD VAN 29 NOVEMBER 2018 GEMEENTERAAD VAN 29 NOVEMBER 2018 OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuring verslag vorige zitting - openbare zitting De gemeenteraad wordt verzocht zijn goedkeuring te verlenen aan het verslag van de vorige gemeenteraad.

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 28 november 2013

Dagorde van de gemeenteraad van 28 november 2013 Dagorde van de gemeenteraad van 28 november 213 Openbare zitting Deel I 1 Jaarrekening 212: Deel I: Begrotingsrekening Deel II: Resultatenrekening en balans 2 Jaarverslag 212 Deel II 3 Budgetwijziging

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda.

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 30 MEI 2017 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie