Nieuwsbrief kinderdagverblijf Pepijn September /Oktober 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief kinderdagverblijf Pepijn September /Oktober 2013"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief kinderdagverblijf Pepijn September /Oktober 2013 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van het kinderdagverblijf Pepijn met informatie over onder andere onze themamaanden, personele zaken informatieve en leuke weetjes. Kijkt u ook eens op onze website voor informatie over de jaarplanning van de activiteiten, recente foto s en ons pedagogisch beleid! Nazomeren Voor de meesten van ons zit de vakantie er al weer op. Langzaam maar zeker maakt de zon al plaats voor regen en wind. Maar gelukkig hebben we toch flink wat mooie zomerdagen gehad. De kinderen hebben genoten van het heerlijke buitenspelen en af en toe een uitstapje naar de kinderboerderij. Ook het spelen met modder en water viel in goede aarde. De moestuintjes hebben ons heerlijke groenten geven en menig kind vond het superleuk om te helpen verzorgen en proeven. We kunnen ook terug kijken op een geweldig zomerfeest, een super opkomst van kinderen, opa s en oma s en de super inzet van alle medewerkers en de Oudercommissie!! Met het komen van regen en wind zijn we ook weer beland in ons nieuwe thema, en dit spreekt voor zich.. Herfst. Een thema dat altijd veel kinderen aanspreekt. Want wat is het toch spannend als je de wind hoort loeien en er zomaar grote hagelstenen uit de lucht vallen en dan ook de donder en bliksem niet vergeten. Er staan weer allerlei leuke activiteiten in de planning. Bent u nieuwsgierig houdt dan de planning bij de deuren in de gaten!

2 Peutergym In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen over ons project peutergym. Ik ben verheugd u te kunnen vertellen dat wij daarmee deze week van start gaan. In de oneven week zal er op dinsdag en donderdag worden gegymd en in de even week op maandag, woensdag en vrijdag. Kinderen die mee willen doen gaan met een vaste pmer in de daarvoor geschikt gemaakte ruimte allerlei leuke spellen en oefeningen doen. Uiteraard gekoppeld aan het thema van de maand. Ook zullen de bewegingsactiviteiten indien het weer het toelaat buiten plaatsvinden. De eerste activiteit heeft intussen al plaatsgevonden. En de kinderen waren reuze enthousiast. Zie de foto s hieronder! Samenvoegen van groepen. Wanneer er veel kinderen worden afgemeld (dit komt o.a. regelmatig voor in de vakanties) en de groepen daardoor kleiner zijn, kan het voorkomen dat we in het kinderdagverblijf groepen samenvoegen. Zo blijven er voldoende leeftijdgenootjes over om mee te spelen en/of leuke uitstapjes mee te maken. Door het samenvoegen voorkomen we ook dat er onnodig een onbekend gezicht op de groep (een invaller) wordt ingezet. De samengevoegde groep draait dan verder met de vaste pedagogische medewerkers van de locaties die vertrouwd zijn met de kinderen en de ruimte.

3 Nieuwe leveringsvoorwaarden De leveringsvoorwaarden van Kinderopvang Haarlem wijzigen per 1 oktober Dit is onder meer nodig vanwege de invoering van het nieuwe schoolwekenpakket in de naschoolse opvang. Op de website vindt u een overzicht van de wijzigingen en de nieuwe leveringsvoorwaarden model 008 (homepagina nieuwsberichten). Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze collega s op afdeling plaatsing (tel ). Landelijke Week van de Opvoeding: 7 tot en met 13 oktober 2013 Van 7 tot en met 13 oktober staat Nederland in het teken van de Week van de Opvoeding. In het hele land vinden leuke en interessante activiteiten plaats rond het thema opvoeden en opgroeien. Landelijk thema is dit jaar Word Spelenderwijs. Ook Haarlem doet weer mee! De partnerorganisaties rond het Centrum voor Jeugd en Gezin Haarlem hebben samen een gevarieerd programma gemaakt, voor ouders, opvoeders, kinderen en jongeren. Spelen is goed voor je! Wist jij dat spelen superbelangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen? In Haarlem en in de regio worden rondom dit thema allerlei activiteiten georganiseerd. Van samen voorlezen en koken, tot praten over je baby tot over je puber; het kan allemaal. Een mooie kans om ervaringen over opvoeden te delen, bevestiging te geven én te krijgen en de gewone alledaagse vragen aan elkaar te stellen. Want opvoeden doe je met elkaar. Fotowedstrijd mijn favoriete speelgoed Van 24 tot en met 30 september hangen er door heel Haarlem posters met daarop de aankondiging van de Week van de Opvoeding. Iedereen die een foto van zichzelf laat maken voor de poster, met zijn/haar favoriete speelgoed, kan meedoen aan de fotowedstrijd op Facebook. De posters komen ook op de meeste locaties van Kinderopvang Haarlem te hangen. Kinderwarenhuis Meneer Paprika stelt voor de leukste inzendingen speelse prijzen beschikbaar. Meer informatie over deelname, prijzen en voorwaarden vind je op Op deze site vind je ook meer informatie over de activiteiten van de Week van de Opvoeding die door heel Haarlem georganiseerd worden en over de mascotte Beton Bella. Deze gekke knuffel gaat de hele week op reis door Haarlem en komt misschien ook wel op bezoek bij Kinderopvang Haarlem. Themaweek Spelen Kinderopvang Haarlem organiseert die week (7-13 oktober) activiteiten rond het thema Spelen. Ouders van het kinderdagverblijf worden op maandag, dinsdag en donderdag uitgenodigd om aan het eind van de middag mee te spelen met hun kinderen. De pedagogisch medewerkers kunnen ter plekke vragen beantwoorden over spelen met kleine kinderen, zoals: - welke spelletjes zijn geschikt om samen te spelen met mijn kind, - wanneer gaan kinderen echt samenspelen, - hoe lang kan een kind van 3 jaar zelfstandig spelen, - welk speelgoed is geschikt?

4 Ook ouders van de naschoolse worden uitgenodigd om die dinsdag of donderdagmiddag samen met hun kinderen te spelen. Want ook oudere kinderen vinden het heel leuk om met hun ouders te spelen. Maar soms weten we niet meer welke spelletjes ze leuk vinden, of vinden we hun spelletjes niet leuk, of snappen we hun spel niet meer. De themaweek Spelen op de naschoolse staat dus vooral in het teken van (weer) samenspelen met kinderen waarbij kinderen het voortouw nemen en zullen proberen ouders mee te nemen in hun wereld. Mocht u het leuk vinden om te komen spelen op de groep, geef dit dan even door aan de pedagogisch medewerker van de groep. Zo hebben we een beetje inzicht hoeveel ouders er gaan komen. Oudergesprekken 15 en 17 Oktober 2013 Binnen kort is het weer zover. De jaarlijkse oudergesprekken. De pedagogische medewerkers zullen dan de kind-observaties met u bespreken. U ontvangt binnenkort een brief met verdere informatie en een aanmeldstrookje. Ik wil u verzoeken dit strookje in te vullen en op de groep weer in te leveren. Ouderavond Jongens en meisjes Het is echt anders Donderdag 3 oktober staat de Thema ouderavond Het is echt anders gepland. Locaties Pepijn en de Velden hebben gezamenlijk een ouderavond georganiseerd waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Als spreker hebben we Hanneke Poot-van der Windt. Hanneke is kinderfysiotherapeut en docente binnen scholen en kindercentra over de ontwikkeling van kinderen. Om u een beeld te geven waar de avond over zal gaan, alvast onderstaand intro. Het is echt anders. De ontwikkeling van jongens en meisjes De afgelopen tientallen jaren hebben we geleefd in de veronderstelling dat jongens en meisjes in wezen hetzelfde waren. Nieuw wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat jongens en meisjes wel gelijkwaardig zijn, maar niet gelijk, iets wat in de praktijk van alle dag al zolang merkbaar is. Welke verschillen ervaart u in de ontwikkeling tussen jongens en meisjes? Kennis over de verschillen in de ontwikkeling tussen jongens en meisjes, biedt de mogelijkheid om kinderen te helpen en uit te dagen naar hun mogelijkheden. Hierdoor ontstaat begrip, waardoor we anders naar hen kunnen kijken en waarderen. Een inspireerde en interessante avond Deze thema avond is vrij toegankelijk voor alle ouders/verzorgers van kinderen die gebruik maken van de locaties Pepijn en de Velden. Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden voor deze avond! De oudercommissie verzorgt koffie /thee en na afloop een borrel. Vanaf kunt u binnenlopen, zodat Hanneke om uur kan starten. Om te inventariseren hoeveel mensen wij 3 oktober mogen ontvangen, vragen wij om de inschrijfformulieren, die bij alle groepen hangen, in te vullen. Na inventarisatie van het aantal aanmeldingen zal er gecommuniceerd worden op welke locatie de ouderavond wordt gehouden. We hopen op een grote opkomst, want het belooft een boeiende avond te worden!

5 Kinderboekenweek van 2 tot en met 13 oktober Kinderboekenweek 2013 heeft dit jaar als thema "Klaar voor de start". Natuurlijk gaan we hier op alle groepen in het kinderdagverblijf aandacht aan besteden. Er zal extra veel worden voorgelezen, nieuwe boeken worden geïntroduceerd. Daarnaast sluiten we aan met diverse sport en bewegingsactiviteiten vanuit de peutergym activiteiten. Na schoolse opvang Als u kind de leeftijd van 4 jaar bereikt dan zal het hun vertrouwde plekje op het kinderdagverblijf gaan verlaten. Zij gaan naar school. Sommige ouders zullen zelf in staat zijn hun kind uit school op te halen. Voor de ouders die gebruik wensen te maken van kinderopvang na schooltijd en in vakantie bestaat er de na schoolse opvang kortweg NSO. Het is wel van belang dat u als ouder u kind hiervoor aanmeldt. Het is voor ons namelijk niet vanzelfsprekend dat u kind doorstroomt naar 1 van onze naschoolse opvanglocaties. Wilt u dus in de toekomst gebruik maken van NSO dan kunt u zich hiervoor aanmelden via de website of even contact opnemen met onze afdeling plaatsing op telefoonnummer Wilt u alvast eens een keertje sfeer komen proeven op 1 van onze NSO locaties dan is dit natuurlijk mogelijk! Lichtjes ochtend 11 November. In de donkere dagen schijnt er op Pepijn toch ook een gezellig lichtje. Op maandagmiddag van tot bent u met u kind van harte uitgenodigd om gezellig Sint Maarten te vieren. We houden een gezellige optocht met lampionnetjes door de tuin en zingen samen sint maarten liedjes. Voor de ouders is er een lekkere versnapering en voor dekinderen iets te drinken en een lekkernij. Dit alles gebeurt met de hulp van de oudercommissie! Met hartelijke groet, Namens het team Pepijn, Angela Portegijs Adjunct-clustermanager cluster Pepijn

Op de Velden is het een gezellige fijne vakantie periode geweest. Veel mooi weer en daar is goed van geprofiteerd.

Op de Velden is het een gezellige fijne vakantie periode geweest. Veel mooi weer en daar is goed van geprofiteerd. Nieuwsbrief KDV de Velden en NSO Uilennest September en oktober 2013 Beste ouders en verzorgers, Helaas voor de meeste van ons zit de vakantie er weer op! We hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters September 2013 Algemeen De leveringsvoorwaarden van Kinderopvang Haarlem wijzigen per 1 oktober 2013. Dit is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Augustus 2013 Algemeen Samenvoegen van groepen. Wanneer er veel kinderen worden afgemeld (dit komt regelmatig

Nadere informatie

opvang 0-4 jaar STICHTING KINDEROPVANG BARENDRECHT

opvang 0-4 jaar STICHTING KINDEROPVANG BARENDRECHT opvang 0-4 jaar STICHTING KINDEROPVANG BARENDRECHT SAMEN OPGROEIEN Bent u op zoek naar goede opvang voor uw zoon of dochter? Wij bieden kinderen een plek om met plezier naar toe te gaan op verschillende

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV Pepijn mei 2014

Nieuwsbrief KDV Pepijn mei 2014 Nieuwsbrief KDV Pepijn mei 2014 Beste ouders/verzorgers, We hebben al een aantal heerlijk zonnige dagen achter de rug. De kinderen lopen hier rond met rode blosjes en bruine gezichtjes. Er wordt dan ook

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari 2017 Algemeen Steeds meer nieuwe ouders zoeken een opvanglocatie, of juist ons kinderdagverblijf/buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van Kinderdagverblijf Pimpernel

Beste ouders en verzorgers van Kinderdagverblijf Pimpernel Beste ouders en verzorgers van Kinderdagverblijf Pimpernel Wij hopen dat iedereen flink heeft kunnen genieten van de zomervakantie want wat heeft de zon zich veel laten zien in deze zomer! Er is daarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor november 2012. Algemeen Brandoefening In

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016

Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016 Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016 kinderopvang 0-4 en buitenschoolse opvang Beste ouder(s)/verzorger(s), De lente is begonnen!!! Bij de kinderopvang is de lente 1 van de favoriete thema s

Nadere informatie

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef (BSO) Naar de buitenschoolse opvang Het team van Kindercentra De Roef doet enorm zijn best om het uw kind naar de zin te maken. Waar niets hoeft en bijna alles mag. Uw kind kan knutselen, vrij spelen,

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over BSO Pancratius Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van BSO Pancratius BSO Pancratius is

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over BSO Amarant Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van BSO Amarant BSO Amarant heeft alles

Nadere informatie

NSO Pipoka-Programma Zomervakantie. 2014 Week 1

NSO Pipoka-Programma Zomervakantie. 2014 Week 1 Nieuwsbrief nso Boomhut en Pipoka Over enkele dagen is het al zover dan is het weer zomervakantie! Dit betekent dat de kinderen tijdens de eerste, tweede, vijfde en zesde week van de zomervakantie hele

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Nieuwsbericht KDV/BSO Catootje, de Foekepot en Bommes, september- oktober 2016

Nieuwsbericht KDV/BSO Catootje, de Foekepot en Bommes, september- oktober 2016 Nieuwsbericht KDV/BSO Catootje, de Foekepot en Bommes, september- oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie ligt al achter ons, wat is het weer snel gegaan he? Voor en tijdens de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Locatie t Snippertje Nieuwe Niedorp

Locatie t Snippertje Nieuwe Niedorp Locatie t Snippertje Nieuwe Niedorp Plaats: Onderwerp: Aan: Anna Paulowna Informatie Kappio Belangstellende ouders en verzorgers Hartelijk dank voor uw aanvraag voor plaatsing in onze kinderopvang locatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Als thema voor de voorjaarsvakantie en de aansluitende workshops hebben wij gekozen voor: De Cultuurfabriek

Als thema voor de voorjaarsvakantie en de aansluitende workshops hebben wij gekozen voor: De Cultuurfabriek Rhenen, Februari 2012 Aan: Betreft: Ouder(s)/ Verzorger(s) van kinderen op BSO Pikobello Voorjaarsvakantie 2012, programma en inschrijving workshops Beste ouders/verzorgers, Als thema voor de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang Kardoen. Oude Kerkstraat 2A 3572 TJ Utrecht

Buitenschoolse opvang Kardoen. Oude Kerkstraat 2A 3572 TJ Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Kardoen Oude Kerkstraat 2A 3572 TJ Utrecht 06-22563689 bsowarmoes@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens. In deze vestigingsbijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Gezocht: leden voor de gecombineerde

Nieuwsbrief Juni Gezocht: leden voor de gecombineerde Nieuwsbrief Juni 2016 Gezocht: leden voor de gecombineerde oudercommissie Zomerfeest bij Haantje de Voorste Zomervakantie Verzoek Nieuws van de BSO Nieuws van de PSZ Risico inventarisatie (RIE) Gezocht:

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO S Cluster Pepijn Juni 2016

Nieuwsbrief BSO S Cluster Pepijn Juni 2016 Nieuwsbrief BSO S Cluster Pepijn Juni 2016 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de BSO locaties van Cluster Pepijn. Onder andere informatie over ons nieuwe activiteitenbeleid

Nadere informatie

eld na school Een wer

eld na school Een wer Een wereld na school Dit wilde ik al de hele tijd! Zo gaaf! Niet echt vechten, maar sporten. Samen met Jesse ben ik gewoon de hele tijd bezig geweest om steeds beter te worden. En dat is goed voor mijn

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over BSO t Kraaiennest Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van BSO t Kraaiennest 't Kraaiennest

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over BSO Servatius Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van BSO Servatius BSO Servatius is gevestigd

Nadere informatie

2. Opvangvormen en openingstijden Kinderdagverblijf Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur.

2. Opvangvormen en openingstijden Kinderdagverblijf Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur. 2Lepelaars 2Lepelaars heeft een mooi pand gelegen in de Vogelwijk in Den Haag. Wij bieden voor kinderen van 0 tot 13 jaar opvang in zes verschillende groepen. Op de begane grond hebben wij drie babygroepen,

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over de Boomhut Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en Pagina 1 van 5 De Boomhut De Boomhut is een kleine, gezellig

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar. Locatie-specifieke informatie over KDV Minoes

Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar. Locatie-specifieke informatie over KDV Minoes Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar Locatie-specifieke informatie over KDV Minoes 1 De locatie van KDV Minoes Kinderdagverblijf Minoes is gehuisvest in een vrijstaande laagbouw locatie. Binnen heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar. Locatie-specifieke informatie over KDV Katrijn

Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar. Locatie-specifieke informatie over KDV Katrijn Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar Locatie-specifieke informatie over KDV Katrijn 1 De locatie van KDV Katrijn De locatie van KDV Katrijn straalt rust en sfeer uit en biedt vele mogelijkheden om

Nadere informatie

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum Inhoudsopgave pagina Welkom 3 Contactgegevens 4 Algemeen 5 openingstijden 5 wennen 5 Visie 5 Dagprogramma 6 Oudercontact 6 dagelijks contact

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over dependance Lapjeskat in de Jenaplaneet Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie dependance Lapjeskat

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over BSO Vrijbuiters Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van BSO Vrijbuiters BSO De Vrijbuiters

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 4 december studiedag Het Kompas is gesloten op maandag 4 december. Alle leerlingen zijn dan vrij omdat het hele team een studiedag heeft. Zet het in uw agenda. Oudergesprekken

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over Thema BSO Het Avontuur Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van Thema BSO Het Avontuur In

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus

Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus Beste ouders/verzorgers, Voor u de nieuwsbrief vol met handige informatie over de toeslag, activiteiten en nso locaties van Cluster

Nadere informatie

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid. Buitenschoolse opvang Ay. Eifel HH Utrecht

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid. Buitenschoolse opvang Ay. Eifel HH Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Ay Eifel 26 3524 HH Utrecht 06 42549179 bsoay@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens. In deze vestigingsbijlage vind je

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang Biliton. Bilitonkade TH Utrecht

Buitenschoolse opvang Biliton. Bilitonkade TH Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Biliton Bilitonkade 44-45 353 TH Utrecht 06-3455035 bsobiliton@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens. In deze vestigingsbijlage

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Werkplan. BSO de Ploeg

Werkplan. BSO de Ploeg Werkplan L BSO de Ploeg Locatie: BSO de Ploeg Datum: december 2017 gisch beleidsplan Doomijn Augustus 2 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben bij Doomijn

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 2-4 en 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 2-4 en 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 2-4 en 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over Kindercentrum Zeester Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Pagina 1 van 6 De locatie van Kindercentrum

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang BSO Kikkersloot. Louis Couperrusstraat CX Utrecht

Buitenschoolse opvang BSO Kikkersloot. Louis Couperrusstraat CX Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang BSO Kikkersloot Louis Couperrusstraat 85 3532 CX Utrecht 06-34550253 bsokikkersloot@ludens.nl Pag 1 van 9 Bedankt voor je interesse

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Beste ouders en gastouders, De vakantie is voor de meesten al weer voorbij maar hopelijk kunnen we nog even genieten van wat mooie dagen. Voor jullie hier de september nieuwsbrief.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar

Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar Locatie-specifieke informatie over kinderdagverblijf Tierlantijn Bijlage Pedagogisch beleidsplan 0-4 jaar Pagina 1 van 6 De locatie van kinderdagverblijf Tierlantijn

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over BSO De Ontdekkers Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van BSO De Ontdekkers BSO De Ontdekkers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over BSO De Flierefluiters Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van BSO De Flierefluiters Op deze

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine!

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine! Rhenen, juli 2013 Aan: Ouders/Verzorgers van kinderen op Pikobello Betreft: Programma zomervakantie 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Niets zo leuk als een reisje door de tijd... wij doen dat deze zomer

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang Nieuws van de ASKA Maandelijks laat ik u in deze nieuwsbrief zien welke leuke activiteiten er op onze locaties weer zijn geweest. Naast de activiteiten in het kader van ons jaarthema op de bso s en de

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Jaarplan van peuter- en ouderactiviteiten Peuteropvang Czaar Peutertje. Schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan van peuter- en ouderactiviteiten Peuteropvang Czaar Peutertje. Schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan van peuter- en ouderactiviteiten Peuteropvang Czaar Peutertje. Schooljaar 2014 / 2015 Peuteractiviteiten gedurende het hele schooljaar: Verjaardagen: Als uw peuter jarig is mag hij/zij dit vieren,

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 8-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 8-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 8-12 jaar Locatie-specifieke informatie over thema-bso De Paddenpoel Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van thema-bso De Paddenpoel

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar

Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar Locatie-specifieke informatie over KDV de Toverballenboom Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 Pagina 1 van 5 De locatie Toverballenboom. Kinderdagverblijf De

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019

NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019 NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019 Wist u dat.... op vrijdagochtend 1 februari weer het voorleeskwartiertje plaatsvindt in groep 1/2.... er deze maand weer een aantal studie(mid)dagen gepland staan (zie maandkalender)...

Nadere informatie

Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje

Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje Beer bodoni t Lieveheersbeestje Locomotief Februari 2014 Voorleesontbijt op Beer Bodoni In je pyjama, onder een dekentje op de bank met een broodje; Voorleesontbijt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief 15 29 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Allereerst goed nieuws! Dit betreft vooral de groepen 3-3+ en 4 : juf Marieke van de Velde en juf Janny Machielsen kunnen tot aan de

Nadere informatie

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid. Buitenschoolse opvang Ay. Eifel HH Utrecht

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid. Buitenschoolse opvang Ay. Eifel HH Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Ay Eifel 26 3524 HH Utrecht 06-42549179 bsoay@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens. In deze vestigingsbijlage vind je

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over BSO Waterlopers Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van BSO Waterlopers BSO Waterlopers

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Jarig: Woensdag 25 oktober is juf Hélène jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Jarig: Woensdag 25 oktober is juf Hélène jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig: Woensdag 25 oktober is juf Hélène jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Zieken Juf Eva zou na de herfstvakantie terugkeren op school na een periode van

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

werkplan kinderdagverblijf

werkplan kinderdagverblijf werkplan kinderdagverblijf Locatie: KDV Het Kleine Woud Datum: 11-12-2017 agogisch beleidsplan Doomijn Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben

Nadere informatie

December Beste ouders/verzorgers van KDV en NSO De Velden,

December Beste ouders/verzorgers van KDV en NSO De Velden, December 2011 Beste ouders/verzorgers van KDV en NSO De Velden, Voor u ligt een nieuwe Nieuwsbrief, met informatie over onder andere het nieuwe voedingsbeleid dat stichtingsbreed per 1 januari 2012 gehanteerd

Nadere informatie

Programma Kerstvakantie 2017/2018. BSO Baloe

Programma Kerstvakantie 2017/2018. BSO Baloe Programma Kerstvakantie 2017/2018 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie De Spil (Kameelstraat 24-26) worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Spil, BSO

Nadere informatie

Programma BSO Baloe Meivakantie 2017 Vriendschap

Programma BSO Baloe Meivakantie 2017 Vriendschap Programma BSO Baloe Meivakantie 2017 Vriendschap Voor het ene kind is het maken van vrienden iets vanzelfsprekends, het andere kind moet er flink zijn best voor doen. Maar voor ieder kind is het hebben

Nadere informatie

Pedagogische werkwijze op locatie BSO Baloe Weremere, Kameelstraat 24,1531 EK Wormer juni Locatie: BSO Baloe Weremere

Pedagogische werkwijze op locatie BSO Baloe Weremere, Kameelstraat 24,1531 EK Wormer juni Locatie: BSO Baloe Weremere Locatie: BSO Baloe Weremere Inleiding Deze locatie wordt ook wel De Spil genoemd (multifunctionele accommodatie) en grenst aan basisschool Weremere. Hier worden voornamelijk kinderen opgevangen van deze

Nadere informatie

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet,

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet, Beste ouder(s)/verzorger(s), Namens het team van de Hasselbraam wens ik u allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik hoop dat u allemaal een hele fijne vakantie heeft gehad en dat u lekker heeft

Nadere informatie

BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur

BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur BSO & VSO de Kwartel Boomkleverlaan 5 035-6910389 kwartel@skbnm.nl Openingstijden Schooldagen Vakanties en studiedagen VSO van 7.30-8.30 uur BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur 08:00 uur - 18:30 uur

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Aspelin Vleutenseweg HX Utrecht

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Aspelin Vleutenseweg HX Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Aspelin Vleutenseweg 422 3532 HX Utrecht 030-2943995 bsoaspelin@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens. In deze vestigingsbijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018 H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Vrijdag 26 oktober 1/2A en 7A Maandafsluiting Maandag 29 oktober Rondleiding Dinsdag 30 oktober Vergadering Schoolraad, aanvang 19.30 uur Woensdag 31 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel

Nieuwsbrief Kaatsheuvel Nieuwsbrief Kaatsheuvel November 2012 Het is de tijd van. Het is alweer november en het einde van het jaar 2012 is in zicht. Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land, wat altijd weer een bijzondere

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang Kikkersloot. Louis Couperrusstraat CX Utrecht

Buitenschoolse opvang Kikkersloot. Louis Couperrusstraat CX Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Louis Couperrusstraat 85 3532 CX Utrecht 06-34550253 bsokikkersloot@ludens.nl Pag 1 van 9 Bedankt voor je interesse in Ludens.

Nadere informatie

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO.

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. Beste ouders/verzorgers Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. De dagen worden korter, wij maken ons klaar voor het eerste lichtjesfeest op weg

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie