NSO Pipoka-Programma Zomervakantie Week 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NSO Pipoka-Programma Zomervakantie. 2014 Week 1"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nso Boomhut en Pipoka Over enkele dagen is het al zover dan is het weer zomervakantie! Dit betekent dat de kinderen tijdens de eerste, tweede, vijfde en zesde week van de zomervakantie hele dagen bij de opvang zijn en dit geeft meer ruimte om leuke activiteiten te doen of uitstapjes te maken. De programma s voor beide locaties vindt u hieronder. De nso is open van 8.00 uur 8.30 uur in de vakantie. Let op: de derde en de vierde week van de zomervakantie (maandag 21 juli t/m vrijdag 1 augustus) zijn deze beide nso locaties gesloten. Mocht u wel opvang nodig hebben tijdens deze 2 weken dan kunnen kinderen terecht bij NSO Cleef & Co, informatie en inschrijven kan via de afdeling Plaatsing van Kinderopvang Haarlem (tel ). Verder wensen wij u namens beide teams alvast een hele fijne zomervakantie. Belangrijk: Tijdens de zomervakantie zullen de groepen van de Boomhut De Til en Boomhut De Peppelaer gaan samenvoegen op de maandag, dinsdag en de donderdag. Ze zullen die dagen opstarten en afsluiten bij De Til-locatie, dus u mag u kind aan het begin van de dag daar heen brengen. Op de woensdag en de vrijdag zullen zowel de kinderen van De Boomhut als die van nso Pipoka opstarten en afsluiten op de Boomhut Peppelaer-locatie in de school. NSO Pipoka-Programma Zomervakantie Thema: Frankrijk 2014 Week 1 Datum Dag Activiteiten 7 juli Maandag Vandaag leren de kinderen hoe ze een tableau vivant kunnen maken, met ons fantastische drama spel! We gaan ook smullen van een Franse picknick! 8 juli Dinsdag Probeer de vissen uit de bak te hengelen, maar makkelijk is het niet hoor! Doe mee met ons visspel op de Vaart! De 7+ kinderen trekken erop uit met een hengel voor een echte hengel workshop!

2 9 juli Woensdag Hoe zal Frankrijk het doen op het WK voetbal in Brazilië? Het wordt een kleurrijke dag met een echt zomers hip hapje, zelfgemaakte fruitspiesjes! Ook gaan we mooie sambaballen maken en film kijken! 10 juli Donderdag Voor een dag vol onvergetelijk SPEELPLEZIER maken we vandaag een uitstapje naar Europa's grootste speeltuin, Linnaeushof! 11 juli Vrijdag Kan jij ook geen genoeg krijgen van klimmen, glijden en schommelen? Ga dan mee naar de speeltuin! We nemen de picknickmand mee! Thema: Indianen Programma -Week 2 Datum Dag Activiteiten 14 juli Maandag Kinderopvang Haarlem organiseert vandaag een geweldige Vossenjacht in de stad! Ben jij een echte Sherlock Holmes? Ga je mee op speurtocht? 15 juli Dinsdag Deze te gekke natuurworkshop wil je niet missen!! We gaan totempalen maken met zand en emmers en versieren met materiaal wat we vinden op het Zandvoortse strand!! 16 juli Woensdag Wist je dat veel van de wolkenkrabbers waar New York om bekend staat door de MOHAWK-INDIANEN zijn gebouwd?! Ook wij gaan enorme

3 wolkenkrabbers bouwen en lunchen met Amerikaanse pancakes! 17 juli Donderdag Alle 6+ kinderen gaan als echte indianen lekkernijen roosteren boven een zelfgemaakt kampvuur. Alle 6- kinderen gaan VOGELS maken, zoals een adelaar, een symbolische vogel voor de Indianen! 18 juli Vrijdag Waar denk jij zoal aan bij INDIANEN en Eskimo s? IJs misschien? En Canada? Wij zeggen mini ijsjes maken en de film Brother Bear kijken! NSO Boomhut de Peppelaer / de Til Programma Zomervakantie -Week 1 Thema: Zuid Amerika Datum Dag Activiteiten 7 juli Maandag Vandaag hebben we een heel spannende dag! We gaan naar hele gevaarlijke dieren, zoals haaien, krokodillen en piranha's kijken die in Zuid Amerika in het water leven!

4 8 juli Dinsdag Vandaag wordt het een groot feest!! We gaan namelijk Carnaval vieren. Kom dus allemaal verkleed in je Braziliaanse outfit! We gaan schminken, feestdrankjes maken en met Braziliaanse muziek aan de gang. 9 juli Woensdag Vandaag gaan we genieten van heerlijke zelfgemaakte fruitspiesjes. Ook gaan we zelf mooie sambaballen maken en film kijken! 10 juli Donderdag VOETBAL!! Zo spannend! Wie zal het WK winnen? Vandaag gaan we voetballen maken, zoals de kinderen in Brazilië die maken. Daarna gaan we ze natuurlijk testen met verschillende voetbalspelletjes! Wie zou er ons WK winnen? 11 juli Vrijdag Vandaag gaan we de hele dag naar de speeltuin. Natuurlijk moeten we ook eten, daarom gaan we daar lekker picknicken! Programma Zomervakantie - Week 2 Thema: Noord Amerika Datum Dag Activiteiten 14 juli Maandag Kinderopvang Haarlem organiseert vandaag een geweldige Vossenjacht spel in de stad! Ga jij mee op speurtocht?

5 15 juli Dinsdag Vandaag gaan we naar de stranden van de westkust van Amerika. Kom je ook naar het leukste strandfeest van het jaar!? We gaan met water spelen en natuurlijk hamburgers bakken en milkshakes maken Mmmmmm! 16 juli Woensdag I want to be a part of it New York, New York We gaan vandaag enorme wolkenkrabbers bouwen en lunchen met echte Amerikaanse pancakes! 17 juli Donderdag Vandaag splitsen we de groep op Alle 6+ kinderen gaan als echte cowboys of indianen kampvuur maken. Hier gaan we lekkere dingen op maken om op te snoepen. Alle 6- kinderen gaan vandaag naar het bos om net als echte indianen een tipi te maken! 18 juli Vrijdag Als er ergens iets veel van is op Groenland dan is het IJs! Groen land is dus eigenlijk heel erg wit. We gaan lekkere mini ijsjes maken! Daarna maken we een uitstapje naar Canada, we gaan de film Brother Bear kijken. Week 3 en Week 4: Collectieve Sluiting Het programma voor week 5 en week 6 volgt!

6 Het zomerfeest van Pipoka De nso Pipoka viert jaarlijks samen met de kinderen en ouders van het kinderdagverblijf een zomerfeest. Dit jaar was het 5 juni en stond in het teken van het WK Er liepen vele kinderen in groen en gele Braziliaanse kleding en hier en daar natuurlijk ook wat oranje-outfits. De kinderen van de nso Pipoka hadden fantastisch hun best gedaan die middag met het maken van allerlei hapjes, er stond zowaar een heel buffet met prachtige zelfgemaakte hapjes, complimenten nog! Het weer was heerlijk en de opkomst was enorm en er werd flink gespeeld, bijgepraat door ouders onderling en lekker gegeten en gedronken, het was weer een groot succes! Hier een paar foto s:

7 Save the date 29 augustus is het na-zomerfeest van nso De Boomhut!!!! Zet u de 29 e augustus alvast in uw agenda want dan vindt het jaarlijkse na-zomerfeest plaats van uur uur bij nso De Boomhut. De oudercommissie en het nso-team zijn al aan de slag met de voorbereidingen. Het wordt een gezellig feest voor de kinderen en geeft de ouders even de tijd om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten. Over de verdere invulling wordt u nog geïnformeerd. U komt toch ook? Wijziging van het plaatsingsbeleid Het plaatsingsbeleid is n.a.v. nieuwe regelgeving geëvalueerd en op onderdelen herzien. De herziening betreft naast enkele wijzigingen van redactionele en/of administratieve aard - twee inhoudelijke wijzingen: o De plaatsingsregels zijn aangepast aan de nieuwe regelgeving t.a.v. de plaatsing van kinderen in vaste groepen. In het herziene plaatsingsbeleid is de bepaling opgenomen dat kinderen in beginsel in één vaste groep worden geplaatst (zie blz. 3 punt 5). De toegestane afwijkingen op dit uitgangspunt staan beschreven in de bijlage bij het herziene plaatsingsbeleid. o Het aantal plaatsingen voor 1 opvangdag per week in de kinderdagverblijven is niet langer aan een maximum verbonden. Net zoals bij de naschoolse opvang al langer de afspraak was, geldt nu ook voor de dagopvang dat plaatsingen voor 1 dag per week zonder meer mogelijk zijn. U kunt het volledige plaatsingsbeleid lezen op onze website onder het tabblad plaatsing.

8 De oudercommissie De Boomhut zoekt nieuwe leden.. Zit uw kind op NSO de Boomhut? Vindt u het leuk om advies te geven op zaken die ouders en kinderen aangaan in de NSO: zoals voeding, accommodatie, veiligheid, pedagogisch beleid, activiteiten-aanbod? Hebt u zin om met andere ouders stil te staan bij festiviteiten en bijzondere dagen Kom dan de oudercommissie versterken. Vier keer per jaar heeft de OC een overlegvergadering met de clustermanager. Na de zomer gaan we afscheid nemen van 2 oudercommissieleden i.v.m. het doorstromen van hun kind naar nso de Kameleon en een verhuizing, dus we zoeken nog 2 enthousiaste ouders. Heeft u interesse geeft u het dan door op de locatie!

9 Serious Kinderopvang Haarlem Kinderopvang Haarlem zet zich in vanaf deze maand (juni) voor Serious Request! Vanaf de maand september zullen er diverse acties worden ingezet op de locaties van Kinderopvang Haarlem om geld in te zamelen voor het goede doel. Voor meer informatie kunt u gaan naar onze actiepagina: Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze inzet voor Serious Request 2014 via de actiepagina, de website en via de locaties met een update van leuke nieuwtjes en verhalen. U kunt zien hoeveel geld wij al hebben opgehaald. Steun samen met Kinderopvang Haarlem & 3FM Serious Request het goede doel van 2014: Meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Het Rode Kruis zet zich in voor opvang en herstel van vrouwen met een trauma door seksueel geweld, helpt deze vrouwen het leven op te bouwen, maar vraagt ook bij publiek, politie en strijdkrachten aandacht voor het recht van elk mens, elke vrouw, om zelf te bepalen over het eigen lichaam. Helpt u ook mee?? Wat goed! Bedankt alvast! Afscheid van Anne van NSO De Boomhut Afgelopen vrijdag hebben we afscheid genomen van Anne dus hadden we een feestje! Met vele kinderen, ouders en collega s heeft Anne afgelopen vrijdag een hele gezellige middag gehad met heel veel hartelijke woorden van iedereen en ook heel veel tekeningen en prachtige cadeautjes. Anne wil jullie nog heel hartelijk bedanken hiervoor want het was hartverwarmend! Afscheid nemen is eigenlijk nooit leuk maar al die knuffels en lieve woorden maakten het tot een fijn afscheid voor haar. Wij wensen haar natuurlijk heel veel succes samen met haar vriend in Engeland!

10 Week van de Opvoeding De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Daarbij staat een positieve benadering voorop. In 2014 organiseren professionals en vrijwilligers die zich bezig houden met de jeugd in Haarlem voor de 4e keer de Week van de Opvoeding, zoals o.a. de kinderopvang, de bibliotheek, welzijnsorganisaties en het Centrum voor Jeugd en Gezin. De week staat gepland van maandag 6 t/m zondag 12 oktober Iedereen kan meedoen aan de Week van de Opvoeding. Heeft u leuke ideeën of wilt u zelf een activiteit organiseren? Wij horen graag wat u als ouder verwacht van deze week. Om uw mening te horen hebben wij een korte enquête opgesteld, bestaande uit 4 vragen. Heeft u even tijd om deze in te vullen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking namens School In De Wijk. Klik op de link voor het invullen van de enquête:

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters. Algemeen. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters. Algemeen. Beste ouders, NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Juni 2014 Algemeen Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van juni 2014. De laatste nieuwsbrief was in maart,

Nadere informatie

Meivakantie verslag NSO Pipoka door Marieke

Meivakantie verslag NSO Pipoka door Marieke Heerlijk, nog een paar dagen en dan gaat de zomervakantie beginnen. De beide teams van de NSO Boomhut en Pipoka hebben weer een leuk activiteitenprogramma bedacht, deze vindt u in deze nieuwsbrief. Daarnaast

Nadere informatie

Veel leesplezier en vriendelijke groet, Bianca Draisma clustermanager Pipoka/Boomhut

Veel leesplezier en vriendelijke groet, Bianca Draisma clustermanager Pipoka/Boomhut Beste ouders, de kinderen van de NSO De Boomhut en NSO Pipoka, De zomervakantie is weer voorbij en wij hopen dat u allemaal een fijne vakantie heeft gehad met veel speelplezier, zon en ontspanning! Iedereen

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG:

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: Aanmelden en afmelden. In verband met de vakantieplanning en personeelsrooster vragen wij u uw kind(eren) op het aanmeldingsformulier aan- of af te

Nadere informatie

een onbewoond eiland.

een onbewoond eiland. Voorwoord van de Clustermanager De laatste weken voor de zomervakantie zijn aangebroken. Hoog tijd om u op de hoogte te stellen van wat we deze zomervakantie met de kinderen gaan doen en waar de kinderen

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT ZOMERVAKANTIE 2014 ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT Beste kinderen/ouders/ verzorgers, De zomervakantie is weer aangebroken. Tijd voor een nieuw vakantieboekje. Boordevol, leuke, nieuwe activiteiten. Maar

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters September 2013 Algemeen De leveringsvoorwaarden van Kinderopvang Haarlem wijzigen per 1 oktober 2013. Dit is

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Verbouwing bij NSO De Boomhut in De Til

Verbouwing bij NSO De Boomhut in De Til Geachte ouders van NSO Boomhut en Pipoka, Hopelijk heeft u allemaal genoten van een lekker lang Paas-weekend! en zijn er weer veel paaseitjes gevonden door de kinderen? De temperatuur gaat weer wat stijgen

Nadere informatie

Floddertjes & Grovers

Floddertjes & Grovers Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Augustus 2013 Algemeen Samenvoegen van groepen. Wanneer er veel kinderen worden afgemeld (dit komt regelmatig

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 7 t/m 11 juli 2014 Thema: Landen - Nederland 7 juli We gaan vandaag verschillende Hollandse hapjes maken. Daarna gaan we natuurlijk

Nadere informatie

Zomervakantie. Week 1. Maandag 18 juli Zonnebloem knutselen kip kerrie maken. Dinsdag 19 juli Bloemenschilderij maken bijen tikkertje

Zomervakantie. Week 1. Maandag 18 juli Zonnebloem knutselen kip kerrie maken. Dinsdag 19 juli Bloemenschilderij maken bijen tikkertje Zomervakantie Digitale nieuwsbrief Voorwoord van de clustermanager Nog een paar weken en dan kunnen we alweer genieten van een welverdiende zomervakantie! Wij kijken uit naar een gezellige, zonnige vakantie

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

Nieuwsbrief kinderdagverblijf Pepijn September /Oktober 2013

Nieuwsbrief kinderdagverblijf Pepijn September /Oktober 2013 Nieuwsbrief kinderdagverblijf Pepijn September /Oktober 2013 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van het kinderdagverblijf Pepijn met informatie over onder andere onze themamaanden, personele

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Zomerfeest NSO De Boomhut van afgelopen vrijdag!

Zomerfeest NSO De Boomhut van afgelopen vrijdag! Geachte ouders, verzorgers van de NSO Pipoka en NSO Boomhut We hopen dat jullie allemaal een fijne zomervakantie hebben gehad en de kinderen inmiddels alweer een beetje gewend zijn aan school en de NSO.

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum. Kinderopvang Week 29 Frankrijk Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Week 29 Afrika. In het oude Egypte lazen en schreven de mensen met hiërogliefen.

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Week 29 Afrika. In het oude Egypte lazen en schreven de mensen met hiërogliefen. Duiven & Westervoort Week 29 Afrika Maandag 17/07 Dinsdag 18/07 Woensdag 19/07 In Afrika zijn ze heel muzikaal een ritmisch. Wij gaan kijken of wij er ook wat van kunnen! Helaas hebben ze in Afrika niet

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon Programma zomervakantie 2015 Thema: Camping Kameleon Belangrijk! Bij lekker warm weer, neem dan je zwemspullen mee en misschien gaan we naar zwembad de Houtvaart! Denk verder aan goede schoenen en regenkleding

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Op de Velden is het een gezellige fijne vakantie periode geweest. Veel mooi weer en daar is goed van geprofiteerd.

Op de Velden is het een gezellige fijne vakantie periode geweest. Veel mooi weer en daar is goed van geprofiteerd. Nieuwsbrief KDV de Velden en NSO Uilennest September en oktober 2013 Beste ouders en verzorgers, Helaas voor de meeste van ons zit de vakantie er weer op! We hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki datum: 04-06-2015 Beste kinderen en ouders, Het einde van het schooljaar is weer in zicht en dat houdt in genieten van een welverdiende zomervakantie van

Nadere informatie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Vereniging Montessorischool Waalsdorp nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Een nieuwe lente, een nieuw begin.dat geldt zeker voor groep 8; zij horen vandaag (vrijdag 23 maart) of ze geplaatst zijn

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van Kinderdagverblijf Pimpernel

Beste ouders en verzorgers van Kinderdagverblijf Pimpernel Beste ouders en verzorgers van Kinderdagverblijf Pimpernel Wij hopen dat iedereen flink heeft kunnen genieten van de zomervakantie want wat heeft de zon zich veel laten zien in deze zomer! Er is daarom

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio s Bloemendaal, Plaswijck & Bodegraven Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - mei 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 24 mei t/m 27 mei Wandelvierdaagse 30 mei Schoolreis groep 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Gezocht: leden voor de gecombineerde

Nieuwsbrief Juni Gezocht: leden voor de gecombineerde Nieuwsbrief Juni 2016 Gezocht: leden voor de gecombineerde oudercommissie Zomerfeest bij Haantje de Voorste Zomervakantie Verzoek Nieuws van de BSO Nieuws van de PSZ Risico inventarisatie (RIE) Gezocht:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 18 27 mei 2016 Gratis zand!!!!! Na onze plein-opknap-dag is er geel zand over gebleven. Heeft u hier belang bij? Meld dit dan even bij meester Chris of juf Herma. Plein-opknap-dag

Nadere informatie

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen:

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Herfstvakantie: Thema Indianen Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Elke indiaan heeft zijn eigen cultuur en de stam verschillen

Nadere informatie

Planning Zomervakantie

Planning Zomervakantie Thema: Sport & Water MAANDAG 08-07-2013 spelletjes ochtend spelletjes ochtend Openingfeest van de vakantie in speeltuin Nieuwendam ( begint om 13:30 ) DINSDAG 09-07-2013 luchtige taart maken verschillende

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Bergen, Schoorl en Groet

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Bergen, Schoorl en Groet Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Vlag maken van Amerika. Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van thuis!) Kanovaren (alleen

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015

Programma zomervakantie 2015 Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Amerikaanse hoge hoed maken Muziek- en dansworkshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus. Het thema is Dieren.

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2015 Fantasie Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes.

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes. Zomervakantie 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk,. We zijn er iedere dag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur Spelregels: Houdt u er rekening mee dat kinderen graag

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers 0 9 J U N I 2 0 1 1 DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2010/2011 nummer 19 In dit nummer: Kalender Maandag 13 t/m vrijdag 17 juni Pinkstervakantie

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! Deze vakantie gaan we heerlijk Chillen in de hangmat! Dat doen we op Hawaii, op de Caraïben, in de waterwereld en op nog veel meer plekken. We maken er een lekkere chille

Nadere informatie

Beste ouders van de BSO,

Beste ouders van de BSO, Beste ouders van de BSO, In deze nieuwsbrief vindt u o.a. het programma voor de kerstvakantie, de sluitingsdagen, de GGD controle, de klantevaluaties en een oproep vanuit de oudercommissie voor nieuwe

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Continurooster, leerlingen zijn uur uit

Continurooster, leerlingen zijn uur uit Goed om te weten 19 5 juli 2017 Agenda 5 juli 19 juli Datum woensdag 5 juli dinsdag 11 juli donderdag 20 juli donderdag 20 juli vrijdag 21 juli Activiteit Groep 2 en 3 vrij Groep 2 en 3 naar innovatorium

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus

Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus Beste ouders/verzorgers, Voor u de nieuwsbrief vol met handige informatie over de toeslag, activiteiten en nso locaties van Cluster

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 7; maart 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Na een heerlijk weekje vakantie zijn we nu in maart aangekomen. Voor ons gevoel vliegt de tijd. Project Vanaf maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten Milieubende Een aantal weken geleden heeft groep 7 u gevraagd om, in het kader van het milieu, een dagje geen vlees te eten en de recepten in te leveren. Met dit plan om mee te werken aan een beter milieu

Nadere informatie