Verslag oudercomité maandag 17 oktober 2011 in de mediatheek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag oudercomité maandag 17 oktober 2011 in de mediatheek"

Transcriptie

1 Verslag oudercomité maandag 17 oktober 2011 in de mediatheek Aanwezig: An, Inge, Katrien, Marina, dir. Véronique, Juf Sandra, Els, Carine, Ghislaine, Marijke, Juf Greet, Diederik, Meester Frederik en Peggy Verontschuldigd: Lode, Marie-Paule, Arvid, Carla, Nancy, Isabel en Brita Wij verwelkomen Els van Lancker (mama van Lena en Lotte Vandeputte). 1. Goedkeuring verslag startvergadering Het verslag wordt goedgekeurd. 2. Evaluatie info-avonden Er waren heel veel helpers (waarvoor dank) aanwezig. Voor volgend jaar zijn twee helpers + woordvoerder ruim voldoende. Deze kunnen bv. ouders zijn die zelf naar de info-avond komen luisteren, maar niet noodzakelijk het eerste luik in de turnzaal wensen te volgen. Verbruik : 3 flessen witte en rode wijn => 60 wijnbekers (nog 140 stuks over) 5 flessen fruitsap (van 2 liter) => 200 bekers 3. Evaluatie spaghettifuif Algemeen: De spaghettifuif was een succes: er waren in totaal 411 inschrijvingen. Er kwamen veel positieve reacties! Ook de vegetarische spaghetti heeft gesmaakt! De desserts (chocomousse, rijstpudding, tiramisu) waren in een mum van tijd op. Snoepzakjes waren dit jaar terug een groot succes! Echter levert dit ons slechts 13 euro winst op => de vraag wordt gesteld of er eventueel niet minder snoepjes in de zakjes moeten om de winstmarge te vergroten. Opmerking van een mama dat een kindje fluo rond zijn mond had => zou niet giftig zijn. Te onthouden voor volgend jaar: Op de uitnodiging onderscheid maken tussen deuren open en aanschuiven buffet: deuren open om bv. 18u en start buffet om bv 18u30. Traiteur: < 15 extra inschrijvingen in de laatste week: niet doorgeven aan traiteur: hij rekent een marge in. Toegangsticket fuifzaal: volgend jaar misschien een soort festivalbandje voor de kindjes om de fuifzaal te betreden i.p.v. toegangsticket. Juf Sandra bekijkt tegen juni 2012 de prijzen.

2 Een plaats voorzien om kleintjes te verschonen, alsook een toestel om papflesjes op te warmen. Dessert: chocolade- en vanillepudding met speculoos erbij voor de kinderen DJ staat voor de nooduitgang en zou een andere plaats moeten innemen. Dit betreffende de veiligheid. Speelhoekje: extra speelmat voorzien (matten van de turnzaal). Fluobandjes: volgend jaar bekijken of er ook een mogelijkheid moet geboden worden om bandje alleen te kopen cfr winstmarge. Folie: er is nog voldoende voorraad aan folie. Vrijdag : Vrijdag bijna alles kunnen klaarzetten. Zaterdagvoormiddag was er geen hulp meer nodig. Zaterdag tijdens het eetfestijn : drank: vorig jaar: 12 flessen rode wijn. Dit jaar: 18 flessen rode wijn die na anderhalf uur al op waren. Voordeel Bierhallen: enkel de verbruikte flessen dienen betaald te worden. Nadeel Bierhallen: duurder in huur glazen, levering Glazen frisdrank: er waren in de piek van de eerste shift frisdrankglazen tekort. Volgend jaar moeten er best meer besteld worden. Bierglazen: minder nodig. 1ste shift : 2 mensen aan de kassa ipv. 1; 2 mensen extra om drank te bedienen; 2 helpers boven en 2 helpers beneden om te helpen assisteren bij de spaghetti; 1 extra shift voor opruimen glazen vrij vroeg op de avond. Veel cash geld aanwezig tijdens het eetfestijn => tussendoor naar het secretariaat van de school? Aanwezigheid van kluis op school? Drankenkaarten: sommige mensen ruilden hun drankkaart niet meer om voor wisselgeld en lieten die op tafel achter. Slimme kinderen namen die kaarten om aan de kassa te ruilen voor geld. In het vervolg de rest van het budget dat op die kaarten nog beschikbaar is gewoon doorstrepen. Opruim: dankzij de zusters hebben we kunnen doorwerken tot alles piekfijn in orde was. Voor speciale gelegenheden mag het opruimen de avond zelf gebeuren zonder tijdsbeperking. Om 23u30 konden we moe maar voldaan afsluiten en de zondagmorgen genieten van ons gezinnetje. Tip : extra dweil en vaatdoek zodat we niet op andermans vingers moeten staan kijken; verlichting op de speelplaats om te kunnen opruimen. Website: foto s zijn jammer genoeg mislukt. Iemand die nog foto s heeft van deze avond, mag dit aan Inge of Nancy laten weten. Er is wel een filmpje dat kan dienen om op de infoavonden te laten afspelen als reclame voor de spaghettifuif. Bierhandel: Diederik heeft contact opgenomen met bierhandel Neyt, maar die levert geen dergelijke kleine hoeveelheden.

3 4. Financieel verslag spaghettifuif en stand van zaken Zie bijlage. 5. Koekenslag Lotus werkt via Lekkerland en niet meer rechtstreeks => duurder. Wafelland werkt met koekendoos (dezelfde koeken). Voorstel om koeken los te laten leveren en zelf in zakken stoppen (goedkoper) => niet echt handig voor de kleuters (koekjes sneller platgedrukt en oma s zouden alleen maar kunnen genieten van de kruimels ipv. volwaardige koekjes. Besluit : we blijven voor dit jaar bij de surprisedoos. Planning: Vrijdag 21 oktober: verspreiden van de brieven via de leerlingen. Herinnering maandag 7 november (Inge maakt die op). 2 posters komen aan Ad Valvas. Donderdag 10 november: laatste inschrijvingsdag Woensdag 16 november: Diederik geeft exacte aantal (+ 2 extra dozen voor de zusters (bedanking gebruik refter voor sint) door aan Lotus en vraagt om te leveren op dinsdag 29 november. Hij vraagt eveneens voldoende plastieken zakken en eventueel tombolaprijzen mee. Woensdag 30 november: in de voormiddag inpakken van de koekjesdozen. Wie kan helpen inpakken voormiddag (studielokaal naast secretariaat): Ghislaine, Peggy en Inge. Indien we niet klaar zijn, doen we door in de namiddag. Carine, Juf Greet en Marina kunnen dan eventueel bijspringen. Alle hulp is welkom! Wie nog kan komen helpen, gelieve dit te laten weten aan Inge. Donderdag 1 december: koekjesdozen meegeven met de kinderen. Wat betreft de westrijd rondom de koekenslag: dit jaar gooien we het over een ander boeg. Indien de school (alle klassen samen) > dan 1000 paketten verkoopt, krijgen alle leerlingen een verrassing van de schooldirectrice en leerkrachten. Dit kan zijn bv. een dag geen huiswerk. 6. Spokentocht (5/11) Carine maakte de brieven en flyers op. Brieven gaan volgende week 21/10 mee met de kinderen. Enkele leden van het oudercomité staan woe 26/10 (Marina, Peggy) en vrij 28/10 (An) aan de schoolpoort om flyers uit te delen. 2 originele affiches worden Ad Valvas opgehangen (Els zorgt hiervoor). Als herkenning zullen fluohesjes van de school aangetrokken worden. 7. Grootouderfeest (24/11) Het thema blijft een verrassing.

4 We komen samen vanaf 13 uur om alles klaar te zetten, koffie bedienen en nadien op te ruimen. Het einde is voorzien rond 16u. Een draaiboek is aanwezig. Helpers : Peggy, Inge, Katrien, Ghislaine, Fabienne, An(?) en Marina(?) 8. Sinterklaas (2/12) Sint en Piet bezoeken onze brave kinderen en leerkrachten op 2 december. Helpers van de sint zijn Inge, Ghislaine en Marijke. De helpers komen om 7u30 samen in de refter bij de zusters. Inge zorgt ervoor dat het materiaal en de pakken ter plaatse aanwezig zijn. Kledij voor sint en piet kunnen nadien mogelijks bij de zusters bewaard blijven: dit moet op het moment zelf gevraagd worden. Graag 2 extra dozen van de koekenslag voorzien om aan de zusters te schenken. Peggy zorgt voor XXL kousen (zwarte piet) en letterkoekjes. Ghislaine kijkt na hoeveel letterkoekjes er vorig jaar werden aangekocht. 9. Nieuwjaarsreceptie (13/01/2012) Waar: kleine speelplaats. Wie kan helpen van 14u tot 17u: Juf Greet, An, Inge, Marina, Peggy(?) Nieuwjaarsreceptie oudercomité (20/11/2012) Deze gaat door Vrijdag 20 januari in de zaal Floracentrum. Huur : 30 euro Door een tekort aan glazen ter plaatse, vragen wij om zelf wat glazen mee te brengen. Verdere afspraken volgen op de volgende vergadering. 9. Varia Schoolraad vs oudercomité: Het OC zoekt een nieuwe vertegenwoordiger (vervanging Fabienne de Nutte) vanuit het oudercomité om mee te zetelen in de schoolraad. An Bonte is kandidaat. Alle aanwezigen op de vergadering gaan daarmee akkoord. Het verschil tussen schoolraad, ouderraad en oudercomité wordt door de directeur toegelicht. Activiteitenvoorstel: STAM Gent => An informeert. Ideeënbus voor ouders(?) Boekenbeurs: Melle bibliotheek verkoopt haar boeken op 8-9 nov. (Isabel informeerde hiernaar) Dit is dezelfde periode als het optreden van de lagere school waar veel werk, tijd en energie aan wordt besteed.

5 Besluit: dit jaar eens overslaan Schoolfeest: Op het schoolfeest wordt er gedacht aan vrij podium voor ouders. In Januari zullen we eens navragen of er interesse is. BBQ: Inge schrijft stadius opnieuw aan, als ook slagerij Bottelaere uit Bottelaere. Zwemmen: Het zwembad De Rozebroeken is verbouwd tot een olympisch zwembad. Dubbel zo groot als voordien. De vraag werd gesteld of SFB in aanmerking komt om daar te kunnen zwemmen. De directeur staat hiervoor open, indien er plaats zou zijn. Zij meldt wel dat de kosten (vervoer, zwembad) die daarmee gepaard gaan in de max. factuur (aangerekend aan de ouders) moeten ingebracht worden. Dit komt op 50 euro per kind om tweewekelijks te kunnen zwemmen. Het max. bedrag van de maximumfactuur is 60 euro per kind. Dwz. dat er maar 10 euro over blijft voor andere activiteiten zoals schoolreis, sportdag, andere uitstapjes. Het OC kan onmogelijk 50euro/kind bijdragen. Indien er een zwembad beschikbaar komt, kan eventueel overwogen worden bv. de helft bij te dragen. Maar dat moet financieel haalbaar zijn en is kwestie van prioriteiten stellen. Volgende vergadering : donderdag 8 december 2011 om 19u45 in de mediatheek

Verslag oudercomité maandag 10 september 2012 in de mediatheek

Verslag oudercomité maandag 10 september 2012 in de mediatheek Verslag oudercomité maandag 10 september 2012 in de mediatheek Aanwezig : Inge, Directeur Veronique, juf Sandra, juf Greet, Mieke, Marijke, Els, Christian, Katrien, Marina, Ghislaine, An, Carine, meester

Nadere informatie

Aanwezig : Peggy, Ghislaine, Ann, Inge, Marina, Dir. Veronique, juf Sandra, Fabienne, Diederik en Carine

Aanwezig : Peggy, Ghislaine, Ann, Inge, Marina, Dir. Veronique, juf Sandra, Fabienne, Diederik en Carine VERSLAG OUDERCOMITE DINSDAG 16 OKTOBER Aanwezig : Peggy, Ghislaine, Ann, Inge, Marina, Dir. Veronique, juf Sandra, Fabienne, Diederik en Carine Verontschuldigd :Arvid, Katrien, Els, Marie Paule, Isabel,

Nadere informatie

Verslag maandag 16december 2013

Verslag maandag 16december 2013 Verslag maandag 16december 2013 Verontschuldigd: Marina, Carine, Isabel, Christian, Diederik, juf Greet, juf Sandra, meester Frederick, lieselot. Aanwezig : Directeur Veronique, Evelyn, Stephanie, Fabienne,

Nadere informatie

Verslag oudercomité maandag 6 oktober 2012 in de mediatheek

Verslag oudercomité maandag 6 oktober 2012 in de mediatheek Verslag oudercomité maandag 6 oktober 2012 in de mediatheek Aanwezig: Inge, Peggy, Brita, Els, Katrien, Marie-Paule, juf Sandra, Carla, meester Frederick, Christian, Nancy, juf Greet, An B., Directeur

Nadere informatie

1 Goedkeuring verslag 16 oktober. Het verslag van 16 oktober wordt aanvaard. 2 Evaluatie spokentocht

1 Goedkeuring verslag 16 oktober. Het verslag van 16 oktober wordt aanvaard. 2 Evaluatie spokentocht VERSLAG OUDERCOMITE MAANDAG 17 DECEMBER 2012 Aanwezig : An, Directeur Veronique, Marina, Ghislaine, Brita, Els, juf Greet, Peggy, Arvid, Isabelle, Fabienne, Marijke, Marie-Paule, Christian, Diederik en

Nadere informatie

Vergadering oudercomité SFB Melle

Vergadering oudercomité SFB Melle Vergadering oudercomité SFB Melle Datum 24 maart 2016 Voorzitter Diederik Watté Verslag Marina De Bruyne Aanwezig Diederik Watté, Kim Croes, Marina De Bruyne, Mevrouw de directeur Sara, meester Frederic,

Nadere informatie

Vergadering oudercomité SFB Melle

Vergadering oudercomité SFB Melle Vergadering oudercomité SFB Melle Datum 3 mei 2016 Voorzitter Diederik Watté Verslag Marina De Bruyne Aanwezig Diederik Watté, Marina De Bruyne, Marie-Paule Bouche, Stephanie Van Lancker, Mevrouw de directeur

Nadere informatie

VERSLAG OUDERCOMITE dinsdag 18 juni 2013

VERSLAG OUDERCOMITE dinsdag 18 juni 2013 VERSLAG OUDERCOMITE dinsdag 18 juni 2013 Aanwezig : Inge, Dir. Veronique, Arvid, An, Ghislaine, Marina, juf Greet, Mieke, Katrien, Marijke, Marie Paule en Peggy Verontschuldigd : meester Frederik, Christian,

Nadere informatie

1. Financieel verslag + overstap naar Argenta

1. Financieel verslag + overstap naar Argenta Aanwezig: Inge, Marijke, juf Greet, Dir. Veronique, meester Frederic, Peggy, Carine, Brita, Christian, Els, Katrien, Marie Paule, Dierderik, Isabel, An, Ghislaine, Marina, juf Sandra en Fabienne. Verontschuldigd:

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 23 oudercomité. oktober 2018 Aanwezig: Juf Kirsten, Juf Sofie, Kirsten, Werner, Koen, Lin, Els, Hilde Verontschuldigd: Juf Karolien, Jo, Esmerald,Ann,

Nadere informatie

Vergadering oudercomité SFB Melle

Vergadering oudercomité SFB Melle Vergadering oudercomité SFB Melle Datum 16 juni 2016 Voorzitter Diederik Watté Verslag Marina De Bruyne Aanwezig Arvid Claassen, Diederik Watté, Kim Croes, Marina De Bruyne, Marie-Paule Bouche, Mevrouw

Nadere informatie

Vergadering oudercomité SFB Melle 21 oktober /9

Vergadering oudercomité SFB Melle 21 oktober /9 Datum 21 oktober 2014 Voorzitter Diederik Watté Verslag Marina De Bruyne Aanwezig Diederik Watté, Marina De Bruyne, Marie-Paule Bouche, Directrice Véronique, juf Greet, Christian Verschueren, Els Van Lancker,

Nadere informatie

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u 1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u Aanwezig: Hilde, Sofie, Evelien, An M, An DK, Sara, Kim, Leen V., Vanessa, Koen. Verontschuldigd: Evelien J., Sonje B., Tom, Anja,

Nadere informatie

Vergadering oudercomité SFB Melle

Vergadering oudercomité SFB Melle Vergadering oudercomité SFB Melle Datum 2 april 2015 Voorzitter Diederik Watté Verslag Marina De Bruyne Aanwezig Diederik Watté, Marina De Bruyne, An Bonte, meester Frederic, juf Greet, Carine Coene, Christian

Nadere informatie

Vergadering oudercomité SFB Melle 1 februari /10

Vergadering oudercomité SFB Melle 1 februari /10 Datum 1 februari 2017 Voorzitter Diederik Watté Verslag Marina De Bruyne Aanwezig Diederik Watté, Kim Croes, Marina De Bruyne, Stephanie Van Lancker, meester Frederic, juf Greet, juf Sandra, Carine Coene,

Nadere informatie

Verslag OR 10/09/2018

Verslag OR 10/09/2018 Verslag OR 10/09/2018 Aanwezig: Meester Pascal - Els VL - Els M - Elke - Steffi - Wendy - Sara - Kim - Lynn - Jurgen - Ellen - Lindsay - Marijke - Sandra - Katrien Verontschuldigd: Robin Verslag: Elke

Nadere informatie

[VERGADERING OUDERCOMITÉ]

[VERGADERING OUDERCOMITÉ] Verontschuldigd : Brita, Diederik, Stephanie, Els, Directeur, Arvid Aanwezig : Inge, Ghislaine, An, meester Frederic, juf Sandra, juf Greet, Marina, Katrien, Line, Isabel, Carine, Christiaen, Peggy, Mieke,

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen f De Zeppelin Boelarestraat 1-9500 Geraardsbergen 054/41.41.40 vbs.catharinacollege@skynet.be christa.dg@skynet.be Directie: Mevr. Christa De Gauquier 0471 32 19 97 1 ste kleuterklas: juf Nancy 2 de kleuterklas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 5 februari 2013 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Jan Naessens, Els De Clercq, Maaike De Porre, Bart Onderbeke,

Nadere informatie

Verslag vergadering 18-11-2010

Verslag vergadering 18-11-2010 Verslag vergadering 18-11-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), An Sevenants (AS), Daniël De Jaeger (directeur; DDJ), Annie Van Avondt (juf.

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 19 april 2012 :

Verslag ouderraad van 19 april 2012 : Verslag ouderraad van 19 april 2012 : Aanwezig : Ilona, Lien, Vicky, Isabelle, Nele, Kristof, Nele, Greet, Joke, Wendy, Evy, Karen, Marian, Sonja, directeur Jan en juf An Verontschuldigd: Tom, Peter, Bas,

Nadere informatie

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt Infoboekje Maastrichtersteenweg 23 3500 Hasselt 011 22 41 19 directie@hetkleineatheneum.be 1. Schooluren Kleuter: Voormiddag van: 8u45 tot 11u40 Namiddag van: 12u40 tot 15u15 Woensdag van: 8u45 tot 12u20

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 04-09-2018 Aanwezig: Philippe, Penny, Glenn, Pieter, Jan, Ilse, Jolanta, Viki, Annick, Cyndi, Marie-Anne, Sofie, Christel, juf Vicky, juf Katrien Verslaggever: Sofie Welkom We verwelkomen

Nadere informatie

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00 20171012 - Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober 2017 20:00 Onderwerp Bijeenkomst ouderraad Datum en plaats donderdag 12 oktober 2017 20:15-22:15 refter GBS Sleutelbos, Stevensveld

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 15 mei 2018

Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Aanwezig: Liesbet, Pipke, Els, Lieve, Eef, Joke, Nel (met heerlijk ijs), juf Melaney en Kris (verslag) Verontschuldigd: meester Jimmy, juf Shari, Anne en Leen 1. Goedkeuring

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 11 december 2012 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Vanessa De Wulf, Wim Verstraete, Ludo Vereecken, Els De

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Micha Zorgcoördinator Meester Patrick L.O. leerkracht Juf

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad VERSLAG Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november 2017 20:00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad 20.00 20.10 u : Verwelkoming. Aanwezigheden: 1A An Chrisall 1B Nathalie 2A, 6B

Nadere informatie

Ouderraad Sinte-Mariaschool

Ouderraad Sinte-Mariaschool Ouderraad Sinte-Mariaschool Verslag 28/11/2016 Aanwezig : Marianne Storme (voorzitter), Els Ruyssinck, Bob, An-Charlotte Peeters, Roel Vingerhoets, Sara Vandamme, Hilde Diepvens, Veerle Van Nieuwenhove,

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Ann Van Campfort, Griet Defloor,

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: Agenda 05.06.2017: Pinkstermaandag = geen school! 07.06.2017: Minitennis in de Mixx (nm) 2 de en 3 de graad 11.06.2017: SCHOOLFEEST!!! Iedereen van harte welkom! Je kind

Nadere informatie

Verslag oudervergadering 29/09/2016

Verslag oudervergadering 29/09/2016 Verslag oudervergadering 29/09/2016 Aanwezigen Evelien Tonnet, Griet Vandewynckel, Evy Dumoulin, Veerle Henckens, Lien Van Echelpoel, Jan Willems, Pascale Ackermans, Luk Geldof, Jérémie Cambier, juf Veronique,

Nadere informatie

Vergadering oudercomité SFB Melle

Vergadering oudercomité SFB Melle Vergadering oudercomité SFB Melle Datum 28 oktober 2015 Voorzitter Diederik Watté Verslag Marina De Bruyne Aanwezig Arvid Claassen, Diederik Watté, Kim Croes, Marina De Bruyne, Marie-Paule Bouche, Stephanie

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Kerstvakantie P 1 Naar de BIB P 1 Dag van Soep op de stoep

Nadere informatie

Verslag ouderraad 22/11/2016

Verslag ouderraad 22/11/2016 Verslag ouderraad 22/11/2016 Aanwezig Juf Hilde, juf Chris, juf Veerle, juf Ilse, juf Martine, juf Maxime, Kurt, Klaas, Marjolein, Kris, Karen, Alexandra, Elke, Mario, Joris, Bart Inhoud Aanwezig... 1

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Jenifer Aerts, Jessica Iyase,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 26 september 2011 :

Verslag ouderraad van 26 september 2011 : Verslag ouderraad van 26 september 2011 : Aanwezig : Ilona, Vicky, Isabelle, Karin, Bas, Peter, Wendy, Evy, Karen, Sonja, Vicky, Greet, Joke, Sigrid, Juf An, directeur Jan Verontschuldigd: Lien, Patsy,

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2017-2018 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

HEBBEN JULLIE DE MOOIE POSTER IN DE HAL AL BEWONDERD???

HEBBEN JULLIE DE MOOIE POSTER IN DE HAL AL BEWONDERD??? BELBRIEF december 2017 ZWEMMEN: 1 december : L2 en L3 8 december : L2 en L3 Laatste keer zwemmen voor deze klassen 15 december : L1 en L4 22 december : L1 en L4 Enkel op vrijdag kan je een badmuts kopen

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND september 2016 WAARDENBURCHT IN ANDERLAND De vakantie is nog maar net voorbij en de hofhouding van kasteel Waardenburcht trekt er weer op uit. De keizerin van Anderland heeft immers heel wat problemen

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 24 september 2013 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Bart Onderbeke, Nadia De Paepe, Jan Naessens, Ludo Vereeken, Wim Verstraete,

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2010

Nieuwsbrief December 2010 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief December 2010 KERSTVAKANTIE Vanaf vrijdagmiddag 24 december 12u00 tot en met zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Verslag Ouderraad Edugo Sint-Vincentius 21/10/2015

Verslag Ouderraad Edugo Sint-Vincentius 21/10/2015 Verslag Ouderraad Edugo Sint-Vincentius 21/10/2015 Aanwezig: Verontschuldigd: Veerle DP, Marleen, Ingeborg, My-Phuong, Ann, Vincent, Nancy, Tamara, Els, Jeroen, Hans, Mieke, Jolanda, Erika Stéphanie G,

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan De maand juni is traditiegetrouw een drukke maand. Maatregelen in verband met het komende schooljaar moeten reeds genomen worden en natuurlijk hebben

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Datum Wanneer? Wat? Voor wie? Waar? Juli 2017 Za 1 jul Begin zomervakantie Zo 2 jul Ma 3 jul 10-12 en 13-16u Permanentie op school meester Wim op school Di 4 jul 10-12 Permanentie

Nadere informatie

Verslag vergadering 26/09/2016

Verslag vergadering 26/09/2016 Verslag vergadering 26/09/2016 Aanwezig: Elga, Marleen, Sandra, Leen V.T., Cathérine, Patrick, Heidi, Jessica, Juf Katia, Juf Heidi, Annelies, Koen Verontschuldigd: Wendy, Leen V.d.L., Greet, Annelise,

Nadere informatie

Infoboekje mpi Kompas

Infoboekje mpi Kompas Infoboekje mpi Kompas 2018-2019 1 P agina Welkom Hallo daar! Welkom op onze school. Wist je dat we vier wijzers op onze school hebben? Er is een groene, blauwe, gele en rode wijzer. In elke wijzer zitten

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

Meester Patrick L.O. leerkracht

Meester Patrick L.O. leerkracht Wijkschool: Juf Geert peuters Juf Rebecca / Patricia K1R Juf Daphne K1D Juf Christel Kinderverzorgster Juf Femke Zorgcoördinator L.O. leerkracht Hoofdgebouw: Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor!

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! Ekeren, 3 juni 2018 Beste ouders, kleuters en leerlingen, HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! We richten onze aandacht extra op RESPECT. RESPECT voor de natuur RESPECT voor het speelgoed RESPECT

Nadere informatie

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst.

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. Vrije Basisschool Hunnegem Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014 De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. 1. Hoe is de werking van

Nadere informatie

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR 2010-2011 OUDERCOMITÉ Met een voor uw kind 1. Aanwezigen Dominique RYNGAERT, Hilde BEERNAERT, Johan LOGGHE, Joris ROOSE, Daisy HUBRECHTS, Mieke DEROUS,

Nadere informatie

Een dagje in de kleuterschool

Een dagje in de kleuterschool Een dagje in de kleuterschool *Parkeren doen we op de parking Achter Kennes. Welkom vanaf 8.30u.... de kleuters en hun ouders komen binnen langs de zwarte poorten 1 en 2 aan de parking achter de parochiezaal

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING 28 APRIL 2015

VERSLAG VERGADERING 28 APRIL 2015 VERSLAG VERGADERING 28 APRIL 2015 Datum: 3 mei 2015 Aanwezigen: Danny Van Buggenhout Anne Verlinden Marie-Renée Strijckmans Hans De Hertogh Lucille De Roy- Yvette Vereeken Sabin Van Roy Veerle Beeckman

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS.

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS. BASISSCHOOL MAATJES Beste lezer, Vanaf maandag 9 november: Veilig met helm en in fluo de winter door! Helm Op, Fluo Top is een project voor basisscholen in de provincie Antwerpen. De campagne loopt tussen

Nadere informatie

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag 6 Infovergadering lager 19.30 uur vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 3/2015-2016 Grootoudersfeest In dit nummer: Grootoudersfeest 1 Medaille verkeersopvoeding 1 Rapportbespreking 1 Kiwistickers gezocht 1 Fluo niet enkel op straat 2 Bedankt

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Aanwezig/ juf Leen, Peter, Debbie, Linda, Leentje, Kathleen,Kristien, Veerle, Dirk, Patrick meester Maarten, Kristel Afwezig en verontschuldigt/ Lode, Els,

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 1 december 2015

Verslag vergadering OR 1 december 2015 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, Ann C, An P, Karen, Marjan, Bram S, Tim G, Isabel, Valerie, Carole, Annick, Toon, Tine B Leerkrachten : Kim, Jolien Directie : Didier, Suzy

Nadere informatie

Verslag personeelsvergadering 12 april 2016.

Verslag personeelsvergadering 12 april 2016. Verslag personeelsvergadering 12 april 2016. 1. Verslag vorige vergadering is ok. 2. Medelingen. - De koekjes ter voordele van Cunina worden morgen woensdag 13 april geleverd. Freddy zal alles verdelen

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 :

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Aanwezig : Ilona, Vicky, Isabelle, Kristoff, Greet, Sofie, Lien, Karen, Wendy, Evy, directeur Jan Verontschuldigd: Juf An, Joke, Sonja, Sigrid, Marian, Peter AGENDA:

Nadere informatie

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u VERSLAG Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u Laatste verslag 1. brandpreventie : eerste brandoefening dit schooljaar al achter de rug, verliep vlot en binnen de tijd. Volgende brandoefening

Nadere informatie

Agendapunten Te ondernemen actie Door. 1 Waar ligt het materiaal van het oudercomité van Jonghelinckshof? Nakijken/vragen Bart

Agendapunten Te ondernemen actie Door. 1 Waar ligt het materiaal van het oudercomité van Jonghelinckshof? Nakijken/vragen Bart DATUM: 8/10/2014 Aanwezig: Ouders:, Annabel, Joris, Carl, Nancy,, Rachida, Nicole, Peter, Liesje, Karen Vanuit de school: Verontschuldigd: Marjan, Waldo,, Tom, Eva-Rita, Jean, Bashar Afwezig: / Agendapunten

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 1) Aanwezigen Kathleen STORME, Joris ROOSE, Veronique VANDENEYNDE, Muriel DUMAREY, Mieke DEROUS, Johan LOGGHE (na vergadering schoolbestuur), Wim VYNCKE, Wim GYBELS,

Nadere informatie

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag 10 Infovergadering kleuter 19.30

Nadere informatie

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 Beste ouders, Lieve kinderen, Voor we samen de laatste dagen van het schooljaar ingaan, informeren we u graag over

Nadere informatie

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Aanwezig: Aanwezig: Karin, Juliette, Sabien, Diana, Hélène, Jan Nieuwe leden: Ward, Els, Bart Verontschuldigd: Geert, Kristien, Nancy, Lieve School: directie

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be Onze dag op school s Morgens starten we de dag in onze kring. Gezellig bij

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie