Verslag oudercomité maandag 6 oktober 2012 in de mediatheek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag oudercomité maandag 6 oktober 2012 in de mediatheek"

Transcriptie

1 Verslag oudercomité maandag 6 oktober 2012 in de mediatheek Aanwezig: Inge, Peggy, Brita, Els, Katrien, Marie-Paule, juf Sandra, Carla, meester Frederick, Christian, Nancy, juf Greet, An B., Directeur Veronique, Ghislaine, Diederik, Carine, Fabienne en Isabel. Verontschuldigd: Marijke en Anja Nieuw OC-lid Christian Verschueren wordt verwelkomd. Zijn interesse wordt sterk op prijs gesteld. Anderzijds liet Lode Demetter weten niet meer actief deel te nemen aan het oudercomité. Dit wegens tijdsgebrek. Hij wilt wel nog helpen tijdens activiteiten (spaghettifuif, eetfestijn). 1. Evaluatie nieuwjaarsreceptie ouders/kinderen Helpers: 3 personen zijn voldoende én nodig om tijdens de kleuterspeeltijd een oogje in het zeil te houden. De kindjes zijn geneigd om te kijken naar wat er allemaal staat. Aangezien er verwarmingstoestellen staan, moeten we toch aandachtig zijn zodat ze zich niet zouden verbranden. Drank: Glühwein: 10L gekocht, 3 flessen over Cola: 36L gekocht, 2L over Chocomelk: 48L gekocht, nipt genoeg Fruitsap: 6L gekocht, te kort Isomo/thermo bekers + gewone bekers: nipt genoeg Er waren minder ouders dan vorig jaar, maar meer kinderen. Volgend jaar meer duidelijk maken dat het oudercomité dit organiseert (ons spandoek ophangen, paneel van Riki) Onthouden voor volgend jaar: Lint om af te bakenen en zo te voorkomen dat de kinderen aan de verwarmingstoestellen kunnen (beschikbaar in school) Spandoek OC Eventueel iemand aan de poort staan ter verwelkoming Website: Ghislaine geeft de foto s door aan Nancy Bespreking mini-enquete: An B. maakte een mini-enquête op die werd rondgegeven aan de aanwezige ouders Relatief weinig respons, maar goed als eerste aanzet (9 enquêtes verwerkt). Voorstellen van ouders : Moestuin aanleggen (wordt gedaan door 3e lj.) Aankoop van gocarts (er werden al fietsjes aangekocht) Vankantieopvang op school voorzien Misschien wordt deze enquete nog eens opnieuw opgesteld en meegegeven met alle leerlingen op school. 2. Resultaten mini-enquête

2 An B. maakte een mini-enquête op die werd rondgegeven aan de aanwezige ouders. Relatief weinig respons, maar goed als eerste aanzet (9 enquêtes verwerkt). Vraag: Aan welke activiteiten van het OC nam u reeds deel? Spaghettifuif: 9/9 Museum: 3/9 Wandeling: 5/9 Info-avond: 4/9 Vraag: Wat is volgens u de taak van het oudercomité? Ouders samenbrengen: 7/9 Info verstrekken: 6/9 Geld inzamelen: 4/9 Vraag: Het oudercomté droeg recent bij in oa volgende aankopen, duidt aan welke volgens u de juiste keuze zijn? Speelkoffers speelplaats: 7/9 Vliegtuig speelplaats: 5/9 PC klas: 7/9 Bijdarge bosklas: 5/9 Bijdrage kleuterboemeldag: 2/9 Geschenken sinterklaas: 5/9 Vraag: Heeft u een suggestie voor een toekomstige aankoop door het oudercomité? Andere: moestuin vakantieopvang, gocarts Wat de moestuin betreft deelt de directeur mee dat het 3de lj dit doet. Misschien kan dit duidelijker gecommuniceerd worden naar de ouders. Wat de gocarts betreft: dit lijkt een goed idee, maar eerder dit schooljaar werden reeds de loopfietsen voor de opvang aangekocht. Besluit enquête: deze mini-enquête geeft mogelijks een foutief beeld daar er slechts 9 bevragingen waren. Zo leert de ervaring ons dat info-avonden niet populair zijn bij de ouders, maar geldinzamelingen dan weer goed werken. Het voorstel wordt gelanceerd om deze enquete nog eens opnieuw op te stellen en mee te geven met alle leerlingen op school. An B. zal dit verder bekijken. 3. Evaluatie nieuwjaarsreceptie OC Inge bedankt iedereen voor de talrijke aanwezigheid. We waren met een 25tal personen. Het voorstel van Carine om staantafels te gebruiken was GESLAAGD!! Ons buikje werd goed gevuld met de talrijke (zelfgemaakte) hapjes. Het aanbod van drank was ok. EEN LEUKE AVOND MET EEN GEZELLIGE BABBEL!! 4. Staking 30 januari Op vraag van het OC legt de directeur uit waarom er deze keer zo massaal deelgenomen werd aan de staking. Dit terwijl dit de voorbije jaren nooit het geval was. Het oudercomité wilt uiteraard geen inbreuk plegen op het RECHT van staken, maar vond het wel een teleurstelling dat er geen opvang voorzien werd. Uit communicatie met andere ouders blijkt duidelijk dat dit voor een aantal mensen problemen biedt naar opvang toe.

3 De directeur legt uit dat er geen opvang voorzien kon worden daar te weinig leerkrachten niet zouden staken. Het OC vraagt of zij in de toekomst zo n situaties kan opvangen door eventueel externen (organisaties of ouders) aan te spreken om mee te helpen opvang te bieden voor de kinderen op school. Het OC wilt dit desnoods financieel dragen. De directeur meldt echter dat deze mensen in dat geval niet verzekerd zijn. Het OC hoopt dat dergelijke situaties in de toekomst niet meer zullen voorvallen. 5. Financieel verslag: stand van zaken Ghislaine licht de stand van zaken toe: Tov de vorige vergadering is het bedrag op de spaarrekening min of meer gelijk gebleven. Geplande aankopen door het OC: Speelkoffers: Meester Geert kijkt dit na en geeft het bedrag als ook het materiaal door aan het OC via de directeur. Digitale borden: de school informeert zich verder en houdt het OC op de hoogte. 6. Voorbereiding 1 communie (5 mei) 4 traiteurs werden aangesproken: t Keyserken, Quisto, traiteur Bottelare en Stadius. Van traiteur Bottelare hebben we geen reactie ontvangen. De 3 traiteurs waren gelijkaardig wat betreft kwaliteit, waardoor beslist werd de prijs te laten doorspelen. Dit resulteert in een keuze voor STADIUS! Inge brengt hen op de hoogte. De formule: Gezin (communicant zelf, ouders + broertjes/zusjes): gratis. Extra personen (volwassen en kinderen vanaf 6jaar): 6 /pp Kinderen vanaf 12 jaar worden meegerekend voor de hapjes. Er worden net als vorig jaar 3 hapjes per persoon voorzien. Hiernaast staan uiteraard ook groentjes en andere kleine versnaperingen op de tafels. Drank: Diederik informeert zich bij de Bierhalle omtrent de dranken. Er worden enkel champagneglazen en waterglazen voorzien. Een koelwagen zou handig zijn. Ter info deelt Ghislaine mee dat de receptie voor de de 1 communie vorig jaar het OC 372 heeft gekost. De directeur geeft eveneens mee dat er dit jaar reeds 11 kindjes zijn die hun communie niet doen. We nodigen hen uiteraard wel mee uit voor deze receptie. Versiering: de derde kleuterklassen zorgen voor versiering. Dank aan de juffen die dit op zich willen nemen. Er wordt een werkgroep opgericht opdat alles vlot en perfect zou verlopen op deze mooie, onvergetelijke dag. Deze bestaat uit Peggy, Katrien, Ghislaine, Marijke en An B. An B. neemt de coördinatie van de receptie voor haar rekening en zal verder contact met de betrokkenen opnemen. Helpers: Vrijdagavond 4 mei en Zaterdagmorgen (vanaf 9u) 5 mei zijn er veel helpers nodig. Peggy, Katrien, Anja, Ghislaine, Marijke, An en Els hebben zich al aangeboden om te helpen. ALLE HULP IS WELKOM!! Indien je kan komen, gelieve dan An te verwittigen (anbonte@telenet.be) Afspraken omtrent de uitnodigingen : Eerste brief wordt meegegeven op maandag 19 maart (juist voor de paasvakantie). Herinneringssbrief op maandag 16 april. Deadline inschrijving: 25 april. De leerkrachten 1 lj worden mee uitgenodigd, evenals pastoor Jo en organiste Isabel (en de zusters?).

4 7. Voorbereiding eetfestijn (3 juni) Traiteur: Stadius verzorgt ook dit jaar onze barbecue. Drank: Diederik zal zich nogmaals informeren bij de Bierhalle. Graag ook een koelwagen voorzien. Omdat de school dit jaar geen schoolfeest, maar een iets klassiekere opendeurdag houdt, zet het OC alles op alles om veel volk te lokken voor ons eetfestijn en een namiddagvullend programma te voorzien. Er kwam nog geen reactie op de oproep in de tuinsprokkel om deel te nemen aan het vrij podium. Enkele leuke ideeën zijn al aan bod gekomen. Hiermee maximaal rekening houdend met het thema een kunstzinnig jaar : Een schilderij door de kinderen laten maken (op een groot doek/paneel). Dit kan eventueel later de speelkoer opfleuren; Shminkstand waarbij de kinderen twee aan twee elkaars gezicht tot kunstwerkjes mogen omtoveren; Een zoektocht door de klassen met een boeman die rondloopt om de puntjes van de kindjes te stelen; WII dance en karaoke; Kleuren; muziek met optreden van ouders en kinderen; Spel: één tegen allen, leerkrachten tegen leerlingen; Workshops met o.a. pottenbakken, muziek (WII dance, karaoke, instrument bespelen); Graffiti spuiten (eventueel op het oud gebouw); Rommelmarkt De directeur denkt ook nog aan een mogelijk idee, maar moet eerst terug koppelen met de betrokken personen. Een voorlopige afspraak is dat de leerkrachten iets binnen in de gebouwen organiseren en het oudercomité buiten op de speelplaats. Uiteraard houden we er rekening mee dat de leerkrachten zelf in de klassen aanwezig moeten zijn tijdens de opendeurdag. Ook hier wordt gewerkt met een werkgroep om de brainstorming/organisatie vlot op gang te brengen. Uiteraard wordt er terug gekoppeld naar de voltallige groep en blijft inspraak mogelijk. Deze werkgroep bestaat uit Els, Christian, Isabel, Inge, Marie-Paule, Carine en Fabienne. Inge stelt zo snel mogelijk een doodle op om een datum te vinden voor een eerste bijeenkomst.de betrokken personen worden hiervan op de hoogte gebracht. Wie nog wenst deel te nemen aan de werkgroep mag dit nog steeds doorgeven. 8. Varia Voorstel info-avond (EHBO): Marie-Paule en haar echtgenoot geven les in EHBO bij het rode kruis van Vlaanderen en zijn bereid dit ook voor de school te doen. De lessen bestaan uit: Eerste hulp bij en voor kinderen Wondverzorging huisapotheek Het is zeker interessant om deze kennis met onze school (zowel bij ouders als bij kinderen) te delen. Het OC beslist om een info-avond nog een keer een kans te geven. Omdat onze agenda nu al vol staat met activiteiten, wordt dit voorstel naar het najaar (schooljaar ) verplaatst.

5 Als communicatie en trigger voor deze info-avond zullen we tijdens de spaghettifuif (bv aanschuiven in de rij buffet) een flyer voorzien waarbij gepolst wordt naar de kennis van de ouders ivm EHBO en dit dmv heel concrete vragen. Schooloptreden maart: de directeur vraagt naar helpende handen van het oudercomité om achter een drankenstand te staan in de pauze van het schooloptreden. Het oudercomité wilt gerust helpen. De directeur zal hieromtrent nog een mail verzenden. De voorstelling duurt ongeveer anderhalf uur. Er worden kaarten verkocht voor het schooloptreden. De kleuters krijgen 1 gratis kaart. Tot 3 jaar : gratis Van 3-12 jaar : 5 euro Vanaf 12 jaar : 8 euro Ketnet move tegen pesten: op donderdag 16 Februari omstreeks 13u30 wordt de ketnetmove tegen pesten gedanst op school. Een mooi initiatief waar bijna alle scholen in Vlaanderen aan deelnemen. Klasfoto s: dit jaar worden geen individuele foto s genomen, maar wel van de klas zelf (eind april). Volgende vergaderingen: Maandag 16 april om 19u30 voor leden zonder communicanten. Leden met communicanten worden verwacht om 20 uur in de mediatheek. Maandag 14 mei om 19u45 in de mediatheek.

Verslag oudercomité maandag 10 september 2012 in de mediatheek

Verslag oudercomité maandag 10 september 2012 in de mediatheek Verslag oudercomité maandag 10 september 2012 in de mediatheek Aanwezig : Inge, Directeur Veronique, juf Sandra, juf Greet, Mieke, Marijke, Els, Christian, Katrien, Marina, Ghislaine, An, Carine, meester

Nadere informatie

1. Financieel verslag + overstap naar Argenta

1. Financieel verslag + overstap naar Argenta Aanwezig: Inge, Marijke, juf Greet, Dir. Veronique, meester Frederic, Peggy, Carine, Brita, Christian, Els, Katrien, Marie Paule, Dierderik, Isabel, An, Ghislaine, Marina, juf Sandra en Fabienne. Verontschuldigd:

Nadere informatie

Verslag maandag 16december 2013

Verslag maandag 16december 2013 Verslag maandag 16december 2013 Verontschuldigd: Marina, Carine, Isabel, Christian, Diederik, juf Greet, juf Sandra, meester Frederick, lieselot. Aanwezig : Directeur Veronique, Evelyn, Stephanie, Fabienne,

Nadere informatie

1 Goedkeuring verslag 16 oktober. Het verslag van 16 oktober wordt aanvaard. 2 Evaluatie spokentocht

1 Goedkeuring verslag 16 oktober. Het verslag van 16 oktober wordt aanvaard. 2 Evaluatie spokentocht VERSLAG OUDERCOMITE MAANDAG 17 DECEMBER 2012 Aanwezig : An, Directeur Veronique, Marina, Ghislaine, Brita, Els, juf Greet, Peggy, Arvid, Isabelle, Fabienne, Marijke, Marie-Paule, Christian, Diederik en

Nadere informatie

[VERGADERING OUDERCOMITÉ]

[VERGADERING OUDERCOMITÉ] Verontschuldigd : Brita, Diederik, Stephanie, Els, Directeur, Arvid Aanwezig : Inge, Ghislaine, An, meester Frederic, juf Sandra, juf Greet, Marina, Katrien, Line, Isabel, Carine, Christiaen, Peggy, Mieke,

Nadere informatie

Vergadering oudercomité SFB Melle

Vergadering oudercomité SFB Melle Vergadering oudercomité SFB Melle Datum 24 maart 2016 Voorzitter Diederik Watté Verslag Marina De Bruyne Aanwezig Diederik Watté, Kim Croes, Marina De Bruyne, Mevrouw de directeur Sara, meester Frederic,

Nadere informatie

Verslag oudercomité maandag 17 oktober 2011 in de mediatheek

Verslag oudercomité maandag 17 oktober 2011 in de mediatheek Verslag oudercomité maandag 17 oktober 2011 in de mediatheek Aanwezig: An, Inge, Katrien, Marina, dir. Véronique, Juf Sandra, Els, Carine, Ghislaine, Marijke, Juf Greet, Diederik, Meester Frederik en Peggy

Nadere informatie

Aanwezig : Peggy, Ghislaine, Ann, Inge, Marina, Dir. Veronique, juf Sandra, Fabienne, Diederik en Carine

Aanwezig : Peggy, Ghislaine, Ann, Inge, Marina, Dir. Veronique, juf Sandra, Fabienne, Diederik en Carine VERSLAG OUDERCOMITE DINSDAG 16 OKTOBER Aanwezig : Peggy, Ghislaine, Ann, Inge, Marina, Dir. Veronique, juf Sandra, Fabienne, Diederik en Carine Verontschuldigd :Arvid, Katrien, Els, Marie Paule, Isabel,

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 23 oudercomité. oktober 2018 Aanwezig: Juf Kirsten, Juf Sofie, Kirsten, Werner, Koen, Lin, Els, Hilde Verontschuldigd: Juf Karolien, Jo, Esmerald,Ann,

Nadere informatie

VERSLAG OUDERCOMITE dinsdag 18 juni 2013

VERSLAG OUDERCOMITE dinsdag 18 juni 2013 VERSLAG OUDERCOMITE dinsdag 18 juni 2013 Aanwezig : Inge, Dir. Veronique, Arvid, An, Ghislaine, Marina, juf Greet, Mieke, Katrien, Marijke, Marie Paule en Peggy Verontschuldigd : meester Frederik, Christian,

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 1) Aanwezigen Kathleen STORME, Joris ROOSE, Veronique VANDENEYNDE, Muriel DUMAREY, Mieke DEROUS, Johan LOGGHE (na vergadering schoolbestuur), Wim VYNCKE, Wim GYBELS,

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

Aanwezigheidslijst: Agenda: Volgende vergaderingen: VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar

Aanwezigheidslijst: Agenda: Volgende vergaderingen: VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar 20.06.2016 Aanwezigheidslijst: Aanwezigen: Katleen, Bart (D), Valerie, Vanya, Veerle B, Sara Verontschuldigd: Vanessa (D) Uitgenodigd: Juf

Nadere informatie

Vergadering oudercomité SFB Melle

Vergadering oudercomité SFB Melle Vergadering oudercomité SFB Melle Datum 3 mei 2016 Voorzitter Diederik Watté Verslag Marina De Bruyne Aanwezig Diederik Watté, Marina De Bruyne, Marie-Paule Bouche, Stephanie Van Lancker, Mevrouw de directeur

Nadere informatie

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR 2010-2011 OUDERCOMITÉ Met een voor uw kind 1. Aanwezigen Dominique RYNGAERT, Hilde BEERNAERT, Johan LOGGHE, Joris ROOSE, Daisy HUBRECHTS, Mieke DEROUS,

Nadere informatie

OR Vergadering 4: 3 mei 2016

OR Vergadering 4: 3 mei 2016 OR Vergadering 4: 3 mei 2016 Aanwezig: Dir. Jo, Dir. Heidi, Dir. Katrien, juf. Marina, Bart Duysburgh, Sarah Van Haelewyck, Barbara Smitz, Heidi Bryssinck, Sofie Baetens, Thomas De Geest, Machteld Vandevyver,

Nadere informatie

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u 1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u Aanwezig: Hilde, Sofie, Evelien, An M, An DK, Sara, Kim, Leen V., Vanessa, Koen. Verontschuldigd: Evelien J., Sonje B., Tom, Anja,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

Verslag OR 10/09/2018

Verslag OR 10/09/2018 Verslag OR 10/09/2018 Aanwezig: Meester Pascal - Els VL - Els M - Elke - Steffi - Wendy - Sara - Kim - Lynn - Jurgen - Ellen - Lindsay - Marijke - Sandra - Katrien Verontschuldigd: Robin Verslag: Elke

Nadere informatie

Aanwezigheidslijst: Agenda: Volgende vergaderingen: VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar

Aanwezigheidslijst: Agenda: Volgende vergaderingen: VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar 18.01.2016 Aanwezigheidslijst: Aanwezigen: Verontschuldigd: Uitgenodigd: Gastspreker: (D) Directie - (L) Leerkracht Agenda: Agenda Onderwerpen

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013 16/10/2013 Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. x Greet X Pieter X gie X Griet V X X X X X x Sofie L X nick verslag Isabelle X Srivaidehirui Bart X X X Chris X X Tineke X Els DT

Nadere informatie

Vergadering 3 oktober 2017

Vergadering 3 oktober 2017 Vergadering 3 oktober 2017 Aanwezig: Veerle, Kim, Patricia, Els Dewancker, Rosalinde, Heidi, Marie, Ysabel, Els De Roest, juf Els, juf Tineke, Peter, Els Sys, Katrijn, Patsy, Wim, Filip, Caroline, Marc

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

Aanwezigheidslijst: Agenda: VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar Katleen, Bart (D), Vanessa (D), Valerie, Vanya

Aanwezigheidslijst: Agenda: VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar Katleen, Bart (D), Vanessa (D), Valerie, Vanya VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar 23.05.2016 Aanwezigheidslijst: Aanwezigen: Verontschuldigd: Uitgenodigd: Katleen, Bart (D), Vanessa (D), Valerie, Vanya Juf Eline (D) Directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

Aanwezig : dominique,barbara,griet,sylvia g,adelheid,betty,dolf,juf stephanie

Aanwezig : dominique,barbara,griet,sylvia g,adelheid,betty,dolf,juf stephanie Verslag vergadering 13 dec 2016 Aanwezig : dominique,barbara,griet,sylvia g,adelheid,betty,dolf,juf stephanie 1. Evaluatie halloween Weinig op aan te merken, goed verlopen,lekker eten borden te kort, kwam

Nadere informatie

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u VERSLAG Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u Laatste verslag 1. brandpreventie : eerste brandoefening dit schooljaar al achter de rug, verliep vlot en binnen de tijd. Volgende brandoefening

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 5 februari 2013 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Jan Naessens, Els De Clercq, Maaike De Porre, Bart Onderbeke,

Nadere informatie

Grootoudersfeest. alle kleuterjuffen. sofie geldhof wendy declerck kaat embo / mieke muylle

Grootoudersfeest. alle kleuterjuffen. sofie geldhof wendy declerck kaat embo / mieke muylle Grootoudersfeest jorien sofie geldhof wendy declerck kaat embo / mieke muylle alle kleuterjuffen Persoon te contacteren om activiteit te coördineren: _Chantal Deze activiteit gaat door in de periode: 22

Nadere informatie

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school!

KOSTELOOS ONDERWIJS: GRATIS 10. Bijdrageregeling Er worden dus GEEN eigen schrijfspullen of mappen of meegebracht naar school! Beste ouder(s), De krokusvakantie staat voor de deur. En met de krokusvakantie komt ook de lente dichterbij. De winter met regen en kou maakt (hopelijk) binnenkort plaats voor zon en warmere temperaturen.

Nadere informatie

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan Verslag ouderraad Kleuterschool Sint Jansschool Leuven Aanwezig : Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan (als ik nog iemand niet vermeld heb

Nadere informatie

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering VERSLAG OUDERCOMITE 25 oktober 2016 Aanwezig voor het Oudercomité: Sylvie, Ine V., Miranda, Eva, Liselotte, Jo, Kelly, Ann-Sofie Aanwezig voor de school: Juf Yvonne, Juf Stien, Dir. Veronique Verontschuldigd:

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 15 mei 2018

Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Aanwezig: Liesbet, Pipke, Els, Lieve, Eef, Joke, Nel (met heerlijk ijs), juf Melaney en Kris (verslag) Verontschuldigd: meester Jimmy, juf Shari, Anne en Leen 1. Goedkeuring

Nadere informatie

www.klokschool.be Oudercomité KLOK Bestuursvergadering : dinsdag 14/01/2014

www.klokschool.be Oudercomité KLOK Bestuursvergadering : dinsdag 14/01/2014 Oudercomité KLOK 1987-2014 : 26 jaar Oudercomité Kortessem www.klokschool.be Bestuursvergadering : dinsdag 14/01/2014 Aanwezig : Betty Defays, Ine Mottart, Sophie Vanreppelen, Els Roekaerts, Stefanie Van

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

Vergadering oudercomité SFB Melle

Vergadering oudercomité SFB Melle Vergadering oudercomité SFB Melle Datum 2 april 2015 Voorzitter Diederik Watté Verslag Marina De Bruyne Aanwezig Diederik Watté, Marina De Bruyne, An Bonte, meester Frederic, juf Greet, Carine Coene, Christian

Nadere informatie

Verslag oudervergadering 29/09/2016

Verslag oudervergadering 29/09/2016 Verslag oudervergadering 29/09/2016 Aanwezigen Evelien Tonnet, Griet Vandewynckel, Evy Dumoulin, Veerle Henckens, Lien Van Echelpoel, Jan Willems, Pascale Ackermans, Luk Geldof, Jérémie Cambier, juf Veronique,

Nadere informatie

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Aanwezig/ juf Leen, Peter, Debbie, Linda, Leentje, Kathleen,Kristien, Veerle, Dirk, Patrick meester Maarten, Kristel Afwezig en verontschuldigt/ Lode, Els,

Nadere informatie

Tel: 09/ Fax: 09/

Tel: 09/ Fax: 09/ Oudercomité Gemeentelijke Basisschool Latem Deurle Afdeling Latem Twee Dreven Burgemeesterstraat,7 9830-Sint-Martens-Latem Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 VERSLAG VERGADERING OUDERCOMITÉ DD. 19/05/2015

Nadere informatie

Aanwezig onderwijzend personeel : Lilly Briers, Katty Matterne, Koen Mombaerts, Anja Reniers, Katleen Nassen, An Roosen

Aanwezig onderwijzend personeel : Lilly Briers, Katty Matterne, Koen Mombaerts, Anja Reniers, Katleen Nassen, An Roosen VERGADERING OUDERCOMITE donderdag 22/11/2012 Aanwezig : Liesbeth Vandervelpen, Katleen Nassen, David Lodewyckx, Wendy Henot, Vercammen Christel, Anja Fruyt, Ilse Bollen, Sophie Homans, Kim Soetaers, Peter

Nadere informatie

VERSLAG BESTUURSVERGADERING OUDERCOMITÉ 21 NOVEMBER 2016 OM 20 UUR TOT 22 UUR - LERAARSLOKAAL. Aanwezigheidslijst: Besproken Agenda Punten:

VERSLAG BESTUURSVERGADERING OUDERCOMITÉ 21 NOVEMBER 2016 OM 20 UUR TOT 22 UUR - LERAARSLOKAAL. Aanwezigheidslijst: Besproken Agenda Punten: VERSLAG BESTUURSVERGADERING OUDERCOMITÉ 21 NOVEMBER 2016 OM 20 UUR TOT 22 UUR - LERAARSLOKAAL Aanwezigheidslijst: Aanwezigen: Verontschuldigd: Uitgenodigd: (D) Directie - (L) Leerkracht Valerie, Vanya,

Nadere informatie

Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017

Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017 Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017 1 Aanwezigheden/verontschuldigden optekenen Aanwezig: Anneleen W, Deborah, Véronique (directie),greet, Dominique,Annelies, Nele P, Sofie, Angie, Els, Fleur, Kathleen,

Nadere informatie

school: Luc Hamels (Directeur) Daan (verantwoordelijke voor-en naschoolse opvang Parkschool en SKLO)

school: Luc Hamels (Directeur) Daan (verantwoordelijke voor-en naschoolse opvang Parkschool en SKLO) VERSLAG OUDERCOMITÉ 03/03/2015 Aanwezig: ouders: Catherine Cols (D-Anja) Hilde Libbrecht (V-Elke) Jan De Rijck (I-Katleen) Klara Gijsbers (I-Katleen) Leen Eelen (I-Noella) Peggy Janssens (I-Erica) (verslag)

Nadere informatie

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Micha Zorgcoördinator Meester Patrick L.O. leerkracht Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad VERSLAG Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november 2017 20:00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad 20.00 20.10 u : Verwelkoming. Aanwezigheden: 1A An Chrisall 1B Nathalie 2A, 6B

Nadere informatie

Verslag ouderraad nr. 1

Verslag ouderraad nr. 1 Verslag ouderraad nr. 1 Aanwezig KS/LS Marlies, Camille OR Nele, Hanne, Nadia, Caroline, Souad, David, Wouter, Aziz, Mario, Marc N, Marc G, Annemieke DIR / Verontschuldigd KS/LS / OR DIR Katrijn, Geert,

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 25 februari 2016

Verslag vergadering OR 25 februari 2016 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, An P, Karen, Marjan, Tim G, Valerie, Leen DR,Toon, Kristoff, Carole, Tine B Leerkrachten : Kim DR Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd:

Nadere informatie

Ouderraad Sinte-Mariaschool

Ouderraad Sinte-Mariaschool Ouderraad Sinte-Mariaschool Verslag 28/11/2016 Aanwezig : Marianne Storme (voorzitter), Els Ruyssinck, Bob, An-Charlotte Peeters, Roel Vingerhoets, Sara Vandamme, Hilde Diepvens, Veerle Van Nieuwenhove,

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 :

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Aanwezig : Ilona, Vicky, Isabelle, Kristoff, Greet, Sofie, Lien, Karen, Wendy, Evy, directeur Jan Verontschuldigd: Juf An, Joke, Sonja, Sigrid, Marian, Peter AGENDA:

Nadere informatie

1. Opmaak briefjes inschrijvingen en situering Wim 29/9 2. Inschrijvingen opnemen en doorgeven aan VCOV

1. Opmaak briefjes inschrijvingen en situering Wim 29/9 2. Inschrijvingen opnemen en doorgeven aan VCOV OUDERRAAD 28/09/2015 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Isabel en Anneleen Ann Van Trappen Wim Reynaert Chris Dumont Kris Vanden Eynde Bernadette Wambacq An Tavernier Jelle Vanhoorebeeck

Nadere informatie

Verslag vergadering oudercomité 25 april 2016

Verslag vergadering oudercomité 25 april 2016 Verslag vergadering oudercomité 25 april 2016 Aanwezigen: Ingrid, Marieke, Elke, Liesbeth, Ruben, Sabine, Juf Ilse, Els, Juf Katrien, Juf Hilde Verontschuldigd: Lieven, Sarah, Ans, Koen, Frank, Anneleen,

Nadere informatie

Verslag vergadering 28/01/2016

Verslag vergadering 28/01/2016 Verslag vergadering 28/01/2016 Aanwezig: Marleen, Elga, Patrick, Heidi, Jessica, Leen V.D.L, Leen V.T., Cathérine, Greet, Juf Heidi, Juf Katja, Sandra, Wendy Verontschuldigd: Annelies, Hanne, Marijke,

Nadere informatie

Welkom in STIBO de Vlieger.

Welkom in STIBO de Vlieger. Welkom in STIBO de Vlieger. Stedelijk Initiatief voor Buitenschoolse Opvang De Vlieger is verbonden met freinetschool De Vlieger en net zoals school werkt met verticale groepen/ klasuniek. STIBO biedt

Nadere informatie

Vergeet niet in te schrijven voor onze barbecue!

Vergeet niet in te schrijven voor onze barbecue! Agenda 01.05.2017: Feest van de Arbeid = geen school! 08.05.2017: Project dode hoek 6 de leerjaar We blijven die dag ineten! 14.05.2017: SCHOOLFEEST!!! U komt toch ook? Iedereen heeft hiervoor reeds een

Nadere informatie

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar OUDERRAAD 29/08/2013 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Guido en Leen Ann Van Trappen Wim Reynaert Veerle Vanden Eynde Hendrik Perreman Chris Dumont Sofie Titeca Start:20:00 Einde:21:30

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b.

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b. Klaverblad Juni VERKEER Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar Op donderdag 15 juni is het fietsexamen voor de leerlingen van het 6de leerjaar. Om alles vlot te laten verlopen

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

Gemeentelijke basisschool Berlaar Afdeling Centrum Verslag Oudervereniging. Petrie en Marten Van Tilburg - Rossier

Gemeentelijke basisschool Berlaar Afdeling Centrum Verslag Oudervereniging. Petrie en Marten Van Tilburg - Rossier Datum Plaats 19/09/2013 Leraarskamer Centrum Deelnemers Brigitte Veronique Natasha Van Erum Anneleen vercammen Els Dierckx Vickie Diels Sonja Vanhoefs Verontschuldigt Ann Dyckmans Joke Louage Koen Teunkens

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

Verslag oudercomité 20 september 2016

Verslag oudercomité 20 september 2016 Verslag oudercomité 20 september 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Pipke, Wim V.,Jimmy (directeur), Shari (juf), Liesbet, Elise, Melaney (juf), Lieve, Els, Joke, Wim S., Cindy, Steffi, Eef en Kris (verslag)

Nadere informatie

Vanaf 1 april 2005 moet elke school beschikken over een schoolraad.

Vanaf 1 april 2005 moet elke school beschikken over een schoolraad. 1. Schoolraad: Vanaf 1 april 2005 moet elke school beschikken over een schoolraad. Wat is de schoolraad? De schoolraad heeft als doel leerkrachten, ouders en lokale gemeenschap inspraak te geven bij het

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS JUNI 2017

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS JUNI 2017 VBS Klim-Op Kerkkouterstraat 58 9520 Bavegem Tel * Fax 09 362 98 03 directie.bavegem@vbhoutembavegem.be RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK OUDERS JUNI 2017 Samen met onze maandelijkse nieuwsbrief WegWijs

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

Het BaBoc Krantje. een krantje over de werking van het oudercomité van de vrije Basisschool van Boekt. (Basisschool Boekt oudercomité)

Het BaBoc Krantje. een krantje over de werking van het oudercomité van de vrije Basisschool van Boekt. (Basisschool Boekt oudercomité) Het BaBoc Krantje (Basisschool Boekt oudercomité) editie 1 (schooljaar 2012-2013) een krantje over de werking van het oudercomité van de vrije Basisschool van Boekt Beste ouders Het schooljaar is ondertussen

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 11 december 2012 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Vanessa De Wulf, Wim Verstraete, Ludo Vereecken, Els De

Nadere informatie

Verslag ouderraad: 23/6/2016. Goedkeuring vorig verslag: OK. Afgelopen activiteiten. Infoavond kleuterrijpheid. Chocomelk for life.

Verslag ouderraad: 23/6/2016. Goedkeuring vorig verslag: OK. Afgelopen activiteiten. Infoavond kleuterrijpheid. Chocomelk for life. Verslag ouderraad: 23/6/2016 Goedkeuring vorig verslag: OK Afgelopen activiteiten Infoavond kleuterrijpheid Zeer goed Wel nuttig om te horen, niet noodzakelijk veel nieuws dat er verteld werd voor sommige

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van woensdag 16 september 2015 Oudercomité AW AW AW Filip Maus A Jan Naessens A Conny De Pestel Els Tijtgat A Maaike De Porre A Steven De Clerck V

Nadere informatie

Infobrief juli en augustus 2018

Infobrief juli en augustus 2018 Infobrief juli en augustus 2018 1. Rond 25 augustus ontvangt u de infobrief voor september 2018 met alle praktische informatie via smartschool. 2. Openingsuren tijdens de zomermaanden Onze school is tijdens

Nadere informatie

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst.

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. Vrije Basisschool Hunnegem Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014 De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. 1. Hoe is de werking van

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

Verslag vergadering 18-11-2010

Verslag vergadering 18-11-2010 Verslag vergadering 18-11-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), An Sevenants (AS), Daniël De Jaeger (directeur; DDJ), Annie Van Avondt (juf.

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: Agenda 01.05.2017: Feest van de Arbeid = geen school! 07.05.2017: Eerste Communie in de kapel te Varenwinkel om 9 uur Iedereen van harte welkom! 08.05.2017: Project dode

Nadere informatie

Tel: 09/ Fax: 09/

Tel: 09/ Fax: 09/ Oudercomité Gemeentelijke Basisschool Latem Deurle Afdeling Latem Twee Dreven Burgemeesterstraat,7 9830-Sint-Martens-Latem Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 VERSLAG VERGADERING OUDERCOMITÉ DD. 15/6/2017

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

Verslag vergadering oudercomité 22 september 2015

Verslag vergadering oudercomité 22 september 2015 Verslag vergadering oudercomité 22 september 2015 Aanwezig: Kelly De Jaeger, Dimitri Vandenbossche, Tine Vandecaeveye, Kristof Faes, Kathleen De Coninck, Ilse Umans, Tineke De Vriendt, Liesbet Welslau,

Nadere informatie

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017

OOK JIJ TELT. Nieuwsbrief eind juni 2017 OOK JIJ TELT Nieuwsbrief eind juni 07 Basisschool De Krekel, Kattestraat 950 Haaltert, 05/ 8 0 79 Basisschool De Grasspriet, Ommegangstraat 5 90 Mere, 05/ 8 59 7 www.dekrekel-degrasspriet.be Vakantiedagen

Nadere informatie

Leerlingen om uur vrij

Leerlingen om uur vrij Agenda Nieuwsbrief 8 Dinsdag 18 december Donderdag 20 december 14.45 uur Naschools Cultuuraanbod Géén gym (i.v.m. VO sportdag) 8.30 uur gr. 3 t/m 8: Meenemen Bord, beker, bestek voorzien van naam in een

Nadere informatie

Verslag oudercomité 28 mei 2015

Verslag oudercomité 28 mei 2015 Verslag oudercomité 28 mei 2015 Aanwezig: Verontschuldigd: Els, Lieve, Wim, Joke, Miranda, Inge, Elise, Steffie, Melaney (juf), Hilde (juf), Valerie (juf), Shari (juf), Björn (directeur), Tine en Marian

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

Verslag vergadering 23/10/2014

Verslag vergadering 23/10/2014 Verslag vergadering 23/10/2014 Aanwezig: Kurt De Ronghé, Kristin Meersschaert, Els Struyvelt, Christine Drumont, Leen Brône, Elke Lauwers, Joris Maene, Marjolein Magnus Juf Hilde, juf Chris, juf Karin

Nadere informatie

: Bibbezoek lagere school : Oudercontacten kleuterschool

: Bibbezoek lagere school : Oudercontacten kleuterschool Agenda 30.10.2017: Begin van de herfstvakantie 05.11.2017: Einde van de herfstvakantie 08.11.2017: Herfstwandeling Hertberg 1 ste leerjaar 08.11.2017: Unihockey in de MIXX (namiddag) 2 de graad 09.11.2017:

Nadere informatie

Verslag ouderraad 22/11/2016

Verslag ouderraad 22/11/2016 Verslag ouderraad 22/11/2016 Aanwezig Juf Hilde, juf Chris, juf Veerle, juf Ilse, juf Martine, juf Maxime, Kurt, Klaas, Marjolein, Kris, Karen, Alexandra, Elke, Mario, Joris, Bart Inhoud Aanwezig... 1

Nadere informatie

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Aanwezig: Ward, Els VD, Karin, An, Inge, Hélène, Nancy L, Hans Nieuwe leden: Peter, Ralf, Saar, Sarah School: Juf Wisse, Juf Josiane, Juf Linsey, Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 - Schooljaar

Nieuwsbrief 23 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 23 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A - start Krokusvakantie t/m 10/3/2019 Maandag

Nadere informatie

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag)

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag) Verslag vergadering schoolraad van 5 oktober 2017 Aanwezigen: Pedagogische raad Ouderraad Lokale gemeenschap Directie Juf Lut Juf Nan Juf Nicole Heidi Lenaerts Pieter Heymans Hans Coessens Hilde Van Wichelen

Nadere informatie

Meester Patrick L.O. leerkracht

Meester Patrick L.O. leerkracht Wijkschool: Juf Geert peuters Juf Rebecca / Patricia K1R Juf Daphne K1D Juf Christel Kinderverzorgster Juf Femke Zorgcoördinator L.O. leerkracht Hoofdgebouw: Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Verslag oudercomité 1-24/09/14

Verslag oudercomité 1-24/09/14 Verslag oudercomité 1-24/09/14 Agenda 1. Voorstelling bestuursploeg & ouders 2. Activiteiten schooljaar 2014/2015 3. Financiën 4. Klasouders 5. Naschoolse opvang 6. Varia 1.welkom - e-mailadressen worden

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING 28 APRIL 2015

VERSLAG VERGADERING 28 APRIL 2015 VERSLAG VERGADERING 28 APRIL 2015 Datum: 3 mei 2015 Aanwezigen: Danny Van Buggenhout Anne Verlinden Marie-Renée Strijckmans Hans De Hertogh Lucille De Roy- Yvette Vereeken Sabin Van Roy Veerle Beeckman

Nadere informatie

ZORGBELEID Een evaluatie aan de hand van een OUDERBEVRAGING

ZORGBELEID Een evaluatie aan de hand van een OUDERBEVRAGING basisschool Heiveld Kleuterschool en lagere school Heiveldstraat 127a 9040 Sint-Amandsberg ZORGBELEID Een evaluatie aan de hand van een OUDERBEVRAGING : 3%; :2% GEEN OORDEEL/ NVT: 5% : 26%; INGEVULD: 2%

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Je hebt als groep ouders een idee van wat je rond cultuur, ouderbetrokkenheid en taalstimulering zou willen doen op de school van je kind(eren)? Dit doe

Nadere informatie