WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WELKOM. Tot binnenkort. Directeur"

Transcriptie

1 WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen. Hopelijk voel je je hier snel thuis. Ons team wil je gelukkig zien. Daar doen we alles voor. Tot binnenkort André Van den Bossche Directeur Het schoolteam

2 INSCHRIJVINGEN De inschrijving in het eerste leerjaar gebeurt voor de kleuters van de Vrije Kleuterschool Stella Matutina - Kluisberg LEDE, Heiplas en Overimpe automatisch. Dit betekent dat de identificatiegegevens aan ons doorgegeven worden. Ouders die dit niet wensen moeten dit in de kleuterschool kenbaar maken vóór 15 juni van het lopend schooljaar. Voor de andere leerlingen gebeurt de inschrijving in de school tijdens de inschrijvingsdagen gedurende de vakantie of na telefonische afspraak (053/ ).

3 INFO-AVOND Donderdag 9 juni 2016 organiseren wij een info-avond voor nieuwe leerlingen. We starten om uur in de turnzaal van de school (ingang langs de Nieuwstraat). U krijgt die avond een voorstelling van onze school met praktische info.

4 TIJDENS DE SCHOOLVAKANTIE De school is open op 4,5,6,7 en 8 juli 2016 van 9.00 uur tot uur. Vanaf donderdag 18 augustus kan je bij ons terecht voor inschrijvingen in de voormiddag van 9.00 uur tot uur en in de namiddag tussen uur en uur (open op zaterdagvoormiddag, gesloten op woensdagnamiddag) De school is GESLOTEN op 1 juli en van 9 juli 2016 tot en met 17 augustus 2016.

5 DOORSCHUIFDAG Op woensdag 29 juni 2016 organiseren wij in de voormiddag voor de kleuters van de derde kleuterklas en voor alle leerlingen van de lagere school een doorschuifdag. Wat gebeurt er op deze voormiddag? De leerlingen nemen een kijkje in de klas waar zij het volgende schooljaar zullen zitten. Ze maken kennis met hun nieuwe juf of meester, en met hun nieuwe klasgenootjes. Deze doorschuifdag start om 9.00 uur en duurt ongeveer een uurtje.

6 WELKOMSTDAG Nieuwe leerlingen kunnen op dinsdagnamiddag 30 augustus 2016 samen met hun ouders langskomen voor onze welkomstdag. Je krijgt een korte rondleiding op onze school, je kan een kijkje nemen in de klas en kennismaken met de juffrouw of meester. De rondleiding start om 13u30 stipt. Nadien kan u bij een kopje koffie nog wat vragen stellen indien dit nodig mocht zijn. V

7 AANVANG EN DUUR VAN DE LESSEN Lesuren: Van 8.30 uur tot uur en van uur tot uur Speeltijden: Van uur tot uur en van uur tot uur U weet wellicht dat alle kinderen gratis met De Lijnbus door Groot- Lede worden vervoerd. De bus (lijn 58 en lijn 59) stopt aan onze school om 7u56 (Nieuwstraat) en s namiddags om 15u40 (Kasteeldreef). U dient enkel over een lijnkaart te beschikken. Deze kan u verkrijgen bij de gemeente of in de bibliotheek (waarborg 5 euro).

8 LEERPLICHT De Belgische leerplichtwet bepaalt dat uw kind leerplichtig is vanaf 1 september van het kalenderjaar waarin het zes jaar wordt. Daarnaast zijn ook kleuters die op vijf jaar reeds naar het lager onderwijs overstappen, eveneens leerplichtig. Uw kind moet elke schooldag van het schooljaar daadwerkelijk op school aanwezig zijn, behalve bij gewettigde afwezigheden. V

9 OPVANG OP SCHOOL s Morgens kunnen de leerlingen vanaf 7.30 uur op school terecht (grote speelplaats). s Middags kunnen alle kinderen tot uur onder toezicht op de kleine speelplaats wachten op hun ouders. s Avonds kan dit tot uur. Vanaf uur is er opvang tot uur in de refter van onze school. We vragen 0,90 per begonnen halfuur. De kinderen krijgen er ook een koek en een drankje. U kan uw kind komen afhalen langs de blauwe poort (ingang Nieuwstraat).

10

11 BUITENSCHOOLSE OPVANG Onze school werkt samen met de buitenschoolse opvang van de gemeente (Steenstraat 7- Lede Tel. 053/ ). Uw kind kan daar terecht vanaf 6.45 uur s morgens en wordt met de bus van de gemeente naar school gebracht. Na schooltijd kan uw kind daar terecht tot uur. Indien u gebruik wilt maken van de gemeentelijke opvang wordt uw kind om uur op school door een bus van de gemeente afgehaald en naar de opvang gevoerd. U gaat uw kind dan daar afhalen. De vergoeding gebeurt dan met de gemeente. De gemeentelijke opvang staat onder toezicht van Kind en Gezin. Op woensdagnamiddag gaat de opvang door op het speelplein van Wanzele (Watermolenstraat 11 - Tel. 053/ ). Uw kind wordt er met de bus van de gemeente heengebracht. Ook op lokale verlofdagen organiseert de gemeente opvang in deze gebouwen. Via de school worden regelmatig folders meegegeven waarin u wordt ingelicht over de openingsuren en allerlei afspraken.

12 MIDDAGVERBLIJF De kinderen eten in de refter tussen uur en uur (er zijn 2 eetbeurten). Op de speelplaats is er toezicht voor de leerlingen die gebruik maken van de refter. Leerlingen die onder de middag naar huis gaan mogen s middags op school zijn vanaf uur. Enkel vanaf dan is de fietsenpoort en het poortje aan de Kasteeldreef open.

13 DRANKEN/MIDDAGMAAL Leerlingen kunnen op school blijven eten. Ze hebben daarbij de keuze uit eigen boterhammen of gekookt middagmaal. De prijs van een gekookte maaltijd (soep + maaltijd) bedraagt 3,00. Kinderen die iedere dag warm eten, betalen met de factuur. Wie slechts af en toe een warme maaltijd gebruikt, komt dit s morgens tussen 8.00 uur en 8.30 uur zeggen en betalen op het secretariaat. De leerlingen kunnen drank aankopen op school. Ze hebben daarbij de keuze uit fruitsap, water, appelsap, multi-vruchtensap en soep. Drankbonnetjes worden per 10 op school aangekocht elke eerste schooldag van de week. De prijs bedraagt 0,70/stuk.

14 INGANG SCHOOL Voor alle kinderen van de lagere school is de ingang langs de Kasteeldreef of langs de Nieuwstraat. Fietsers worden enkel langs de Nieuwstraat binnen gelaten (blauwe poort).

15 2 SPEELPLAATSEN Onze school heeft 2 speelplaatsen. De leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar spelen op de kleine speelplaats. De oudere leerlingen spelen op de grote speelplaats. Tijdens het middagverblijf spelen alle kinderen samen op de grote speelplaats. Vanaf uur gaan de kinderen van het 1ste en 2de leerjaar naar de kleine speelplaats. V

16

17 ONS OPVOEDINGSPROJECT IN 10 PUNTJES 1. Onze school wil een school zijn waar het uniek zijn van ieder kind gerespecteerd wordt. 2. We streven naar een harmonische ontwikkeling van de totale ontplooiing van onze kinderen. Het hoofd, het hart en de handen zijn alle drie even belangrijk en noodzakelijk om die doelstelling te kunnen realiseren. 3. Onze school wil een school zijn waar sociaalvoelende mensen gevormd worden. 4. Onze school wil kwalitatief onderwijs bieden, aangepast aan de nieuwe leerplannen en rekening houdend met de eindtermen. 5. Onze school wil een passende bijdrage leveren om de kinderen te begeleiden in hun groei naar zelfstandigheid.

18 6. We willen de kinderen vertrouwd maken met de technologische vooruitgang en de computerwereld. 7. Onze school wil een school zijn die open staat voor overleg met andere participanten het schoolbestuur, het CLB, de leesouders, 8. Onze school wil een school zijn waar mens en wereld religieus geduid en beleefd worden. 9. Onze school wil een sportieve en een muzische school zijn. 10. Onze school heeft oog voor het milieu.

19 ZORGBELEID We hebben op school een zorgteam dat bestaat uit 5 leerkrachten die (volledig of gedeeltelijk) vrijgesteld zijn om kinderen met leerproblemen of sociaal-emotionele zorgen bij te staan, binnen de lesuren. Daarnaast hebben wij zeer goede contacten met het revalidatiecentrum De Springplank van Lede en kunnen wij wekelijks beroep doen op de deskundigheid van het CLB (centrum voor leerlingenbegeleiding) van Wetteren.

20 VERDELING VAN DE KLASSEN Alle klassen worden jaarlijks opnieuw verdeeld. We proberen de klassen evenwaardig te verdelen en hanteren enkele belangrijke criteria. Vriendschap is één van de belangrijkste gegevens. Ook objectieve gegevens worden gebruikt: resultaten van de leerling en het leerlingvolgsysteem. Samen met de klastitularis, zorgleerkracht en de CLBafgevaardigde wordt overlegd om al onze kinderen in de beste omstandigheden een nieuw schooljaar te laten starten. Uiteindelijk beslist de directie in welke klas uw kind start. Aanvragen worden niet toegestaan. We willen dat al onze leerlingen heel graag naar onze school komen.

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt Infoboekje Maastrichtersteenweg 23 3500 Hasselt 011 22 41 19 directie@hetkleineatheneum.be 1. Schooluren Kleuter: Voormiddag van: 8u45 tot 11u40 Namiddag van: 12u40 tot 15u15 Woensdag van: 8u45 tot 12u20

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar.

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. Allerlei 2012-2013 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf 12u50 tot 15u30.

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school!

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL Welkom Beste ouders, Liefste leerling, Welkom op onze school. De eerste schooldag op een nieuwe school is niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders een hele belevenis.

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE KLEUTERKLAS?... 5 OPENINGSUREN VAN DE SCHOOL... 5 OPVANG...

Nadere informatie

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Micha Zorgcoördinator Meester Patrick L.O. leerkracht Juf

Nadere informatie

Meester Patrick L.O. leerkracht

Meester Patrick L.O. leerkracht Wijkschool: Juf Geert peuters Juf Rebecca / Patricia K1R Juf Daphne K1D Juf Christel Kinderverzorgster Juf Femke Zorgcoördinator L.O. leerkracht Hoofdgebouw: Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine

Nadere informatie

KINDEROPVANG TE LEDE. v.u. Dienst Kinderopvang Gemeente Lede, Markt 1, 9340 Lede

KINDEROPVANG TE LEDE. v.u. Dienst Kinderopvang Gemeente Lede, Markt 1, 9340 Lede KINDEROPVANG TE LEDE v.u. Dienst Kinderopvang Gemeente Lede, Markt 1, Augustus 2012 9. Thuisoppas voor zieke kinderen VOORWOORD Beste ouders en toekomstige ouders, Deskundig gevormde medewerkers komen

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

infoavond Basisschool De Sprong Burgemeester Philipslaan Maaseik

infoavond Basisschool De Sprong Burgemeester Philipslaan Maaseik infoavond Jaarplanning 2017-2018:(= onder voorbehoud) Er werd een voorlopige planning gemaakt van alle activiteiten die in de loop van het schooljaar plaatsvinden. Je kan deze planning raadplegen op de

Nadere informatie

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open versie 2015-2016/1 1. Ter kennismaking U koos het Cederlaantje als school voor uw kleuter. Wij, dit zijn de kleuterleidsters en de directeur, zijn daar heel blij mee en we feliciteren u met deze keuze.

Nadere informatie

INFOBOEKJE nieuwe kleuters

INFOBOEKJE nieuwe kleuters INFOBOEKJE nieuwe kleuters (Beknopte versie. De uitgebreide versie is te verkrijgen op school.) Beste ouders en kinderen, Met kleuters dag in dag uit samen leven, werken en spelen, vereist zoals jullie

Nadere informatie

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen f De Zeppelin Boelarestraat 1-9500 Geraardsbergen 054/41.41.40 vbs.catharinacollege@skynet.be christa.dg@skynet.be Directie: Mevr. Christa De Gauquier 0471 32 19 97 1 ste kleuterklas: juf Nancy 2 de kleuterklas:

Nadere informatie

Welkom in onze onthaalklas!

Welkom in onze onthaalklas! Welkom in onze onthaalklas! e-mail: gbs.depuzzel.vorst@gmail.com 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en onze onthaalklas.

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie

INFOBOEKJE. Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat 19 9470 Denderleeuw tel. 053 67 06 10. info@kcd.be www.kcd.be

INFOBOEKJE. Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat 19 9470 Denderleeuw tel. 053 67 06 10. info@kcd.be www.kcd.be Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat 19 9470 Denderleeuw tel. 053 67 06 10 info@kcd.be Welkom op KCD! Hoe klein of hoe groot je ook bent, op onze school word je verwend! Dit wordt dan ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De zomervakantie loopt stilaan ten einde Wij hopen dan ook dat jullie genoten hebben van een deugddoende vakantie. KALENDER Opendeurdag 31.08.2013 van 13u30 15u30

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Brief1 aan de ouders

Brief1 aan de ouders Brief1 aan de ouders Beste ouders, Steenokkerzeel 4 september 2018 Na een warme, zwoele vakantie zijn we in Piramide een beestig jaar begonnen Deze maand werken we rond: ik voel me kiplekker als De dorpswandeling

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 24 juni 2014 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur Mariakerke, 1 september 2017 Beste ouder De grote vakantie ligt al weer achter ons en vol goede moed stappen we het nieuwe schooljaar in! Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten op te sommen.

Nadere informatie

Oudercomité en Vriendenkring

Oudercomité en Vriendenkring Oudercomité en Vriendenkring In Ons Kasteeltje hebben we een enthousiast oudercomité. De voorzitter is mevrouw Goedele Vanholme, telefoonnummer 0475/91 48 91. In de Wijkschool t Paradijs hebben we een

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

Nieuwsbrief start schooljaar

Nieuwsbrief start schooljaar Nieuwsbrief start schooljaar 1. Infomoment nieuw schooljaar 5 september Alle kinderen en ouders in de Alfons Biebuycklaan nodigen wij graag uit op dinsdag 5 september. Je maakt kennis met de klasleerkracht

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE 1. GEGEVENS VAN DE ORGANISATIE EN LOCATIE De voor- en naschoolse opvang van onze Gemeentelijke Basisschool gaat door in het schoolhuis,

Nadere informatie

Bijdrageregeling Basisschool Zwaneven

Bijdrageregeling Basisschool Zwaneven 1 1. De minister 1. Woordje vooraf Onze onderwijsminister wenst dat onderwijs voor alle ouders, ook voor diegenen die het minder breed hebben, zo betaalbaar mogelijk is. We kunnen dit enkel toejuichen.

Nadere informatie

Onze school. Afdeling De Stap Pastorijstraat 60, 2590 Berlaar 03/ Afdeling Heikant Aarschotsebaan 60, 2590 Berlaar 015/24.57.

Onze school. Afdeling De Stap Pastorijstraat 60, 2590 Berlaar 03/ Afdeling Heikant Aarschotsebaan 60, 2590 Berlaar 015/24.57. Onthaalbrochure Beste ouders Van harte welkom in onze school! Het verheugt ons dat jullie voor het onderwijs en de opvoeding van jullie zoon / dochter een beroep doen op onze school. In deze brochure

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

Brief1 aan de ouders

Brief1 aan de ouders Brief1 aan de ouders Beste ouders, Eerste schooldag Piramide 1 september 2016 Na een fijne vakantie zijn we weer gestart! Enkele praktische afspraken: Uurregeling: We behouden dezelfde regeling als vorig

Nadere informatie

Infoboekje september 2016

Infoboekje september 2016 Infoboekje september 2016 Even stilstaan Jij bent een noot in onze muziek een stem in ons koor een instrument in ons orkest een woord in ons verhaal een letter in ons woord een foto in ons album een parel

Nadere informatie

INFOBOEKJE. Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat Denderleeuw tel

INFOBOEKJE. Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat Denderleeuw tel INFOBOEKJE Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat 19 9470 Denderleeuw tel. 053 67 06 10 info@kcd.be www.kcd.be WWW.KCD.BE WELKOM OP KCD! Hoe klein of hoe groot je ook bent, op onze school word

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Ons ABC-boekje. Inhoud: A Adreswijziging M Materiaal. B Ballen Opvang. C CLB Overgang K3 1 e leerjaar. D Dagindeling P Pesten E Eetmaal Q

Ons ABC-boekje. Inhoud: A Adreswijziging M Materiaal. B Ballen Opvang. C CLB Overgang K3 1 e leerjaar. D Dagindeling P Pesten E Eetmaal Q Stedelijke Basisschool De Panda August Vermeylenstraat 2 9000 Gent Inhoud: Intern schoolreglement Ons ABC-boekje A Adreswijziging M Materiaal Afspraken Afvalstraatje Afwezigheden Medicatie Medisch onderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

BuBaO Ten Desselaer Klein Park Lovenjoel

BuBaO Ten Desselaer Klein Park Lovenjoel BuBaO Ten Desselaer Klein Park 4 3360 Lovenjoel 016 85 21 70 info@tendesselaer.be www.tendesselaer.be De eerste schooldag kunnen de kinderen vanaf 8.30 u. in de refter beneden terecht. Ouders, opvoeders

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2015-2016 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De eerste schooldag zit er weeral op KALENDER Terug naar school 02.09.2013 Infoavond Wijk: 05.09.2013 18u00 Hoofdgebouw: 05.09.2013 19u00 Schoolteamvergadering 10.09.2013

Nadere informatie

SCHOOLBROCHURE. Schooljaar Geldenaaksebaan Heverlee tel: 016/ website:

SCHOOLBROCHURE. Schooljaar Geldenaaksebaan Heverlee tel: 016/ website: SCHOOLBROCHURE Schooljaar 2018-2019 Geldenaaksebaan 18 3001 Heverlee tel: 016/23.58.93 email: parkschool@leuven.be website: www.parkschoolleuven.be EEN BUITENGEWONE SCHOOL VOOR KINDEREN MET SPECIFIEKE

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/ Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat 2 2800 Mechelen 015/41 45 26 info@dewondertuin.be www.dewondertuin.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit

Nadere informatie

K O R E N B L O E M. een team met zorg voor een buitengewoon kind

K O R E N B L O E M. een team met zorg voor een buitengewoon kind 1 K O R E N B L O E M INSTITUUT VOOR INDIVIDUEEL ONDERRICHT Korenbloemstraat 17, 9000 Gent Tel.: 09/269 92 70 fax: 09/269 92 79 een team met zorg voor een buitengewoon kind 2 Elinda, Murat en Collin. Elinda

Nadere informatie

Infobrochure 1 ste kleuterklas

Infobrochure 1 ste kleuterklas Infobrochure 1 ste kleuterklas 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en de 1 ste kleuterklas. We wensen jullie veel plezier

Nadere informatie

WE HETEN ALLE KINDEREN VAN HARTE WELKOM EN WENSEN HEN EEN PRIMA SCHOOLJAAR TOE!

WE HETEN ALLE KINDEREN VAN HARTE WELKOM EN WENSEN HEN EEN PRIMA SCHOOLJAAR TOE! NIEUWSBRIEF WE HETEN ALLE KINDEREN VAN HARTE WELKOM EN WENSEN HEN EEN PRIMA SCHOOLJAAR TOE! Brielen, 1 september 2014 Geachte Ouders, Een lange vakantieperiode is voorbij, we staan aan het begin van een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

GO! Kleuterschool 't Lindeke Infobrochure

GO! Kleuterschool 't Lindeke Infobrochure GO! Kleuterschool 't Lindeke Lindenstraat 9 2830 Willebroek tel. 03 886 60 83 e-mail: info@kleuterschooltlindeke.be website: www.kleuterschooltlindeke.be Infobrochure 1 Beste ouders, Dat u dagelijks overstelpt

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2016-2017 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: 01.09.2016: Eerste schooldag Agenda 02.09.2016: Eerste zwembeurt 1 ste, 2 de en 3 de graad 05.09.2016: Infoavond 1 ste leerjaar 19.30 uur 06.09.2016: Infoavond 3 de leerjaar

Nadere informatie

Schoolreglement Vrije Basisschool De Zeeboon

Schoolreglement Vrije Basisschool De Zeeboon Schoolreglement Vrije Basisschool De Zeeboon Schoolreglement schooljaar 2015-2016 1 Beste ouder, Ons schoolreglement bestaat uit verschillende delen. Het eerste deel bevat heel wat nuttige informatie en

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2015 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2015 vol geluk! Kleuterkrant November & december 2014 In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal in Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Jan beleefden wij dit

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PRAKTISCHE INFORMATIE 1. OPENINGSUREN Onze school is open van 7 u. s morgens tot 18. 30 u. s avonds. De lessen worden gegeven van 08.30 u. tot 12.05 u. in de voormiddag. In de namiddag voor de kleuters

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open.

Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open. Ekeren, 1 september 2015 Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open. Voor vele kinderen en hun ouders is onze school geen onbekende meer.

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

KINDEROPVANG TE LEDE. v.u. Dienst Kinderopvang Gemeente Lede, Markt 1, 9340 Lede

KINDEROPVANG TE LEDE. v.u. Dienst Kinderopvang Gemeente Lede, Markt 1, 9340 Lede KINDEROPVANG TE LEDE v.u. Dienst Kinderopvang Gemeente Lede, Markt 1, December 2012 10. Thuisoppas voor zieke kinderen VOORWOORD Beste ouders en toekomstige ouders, Deskundig gevormde medewerkers komen

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Samen op één spoor! Onze slogan voor dit schooljaar! 01.09.2015: Eerste schooldag. 03.09.2015: inschrijving notenleer om 15.45 uur

Samen op één spoor! Onze slogan voor dit schooljaar! 01.09.2015: Eerste schooldag. 03.09.2015: inschrijving notenleer om 15.45 uur Onze slogan voor dit schooljaar! Samen op één spoor! Agenda 01.09.2015: Eerste schooldag 03.09.2015: inschrijving notenleer om 15.45 uur 03.09.2015: Infoavond 1 ste én 6 de leerjaar 19 uur 07.09.2015:

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

Organisatie schooljaar

Organisatie schooljaar Organisatie schooljaar 2015-2016 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf

Nadere informatie

GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN TOEZICHT NABEWAKING

GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN TOEZICHT NABEWAKING 1 GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN Opening school (met toezicht) 8.00 u. Begin activiteit/lessen 8.40 u. Speeltijd 10.20 u. 10.35 u.

Nadere informatie

Infobrief juli en augustus 2019

Infobrief juli en augustus 2019 Infobrief juli en augustus 2019 1. Rond 22 augustus ontvangt u de infobrief voor september 2019 met alle praktische informatie voor maandag 2 september via smartschool. 2. Openingsuren tijdens de zomermaanden

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

VOOR HET EERST NAAR DE KLEUTERKLAS

VOOR HET EERST NAAR DE KLEUTERKLAS VOOR HET EERST NAAR DE KLEUTERKLAS Vrije B asi l ss oo ch Oo r d egem e-mail : info.kwikstaartje@skynet.be website : www.kwikstaartje.be 1 WELKOM Beste ouders, De directeur en de kleuterleidsters heten

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan De maand juni is traditiegetrouw een drukke maand. Maatregelen in verband met het komende schooljaar moeten reeds genomen worden en natuurlijk hebben

Nadere informatie

Beste ouders, Hebt u al van Sint-Calasanz gehoord? Nee?

Beste ouders, Hebt u al van Sint-Calasanz gehoord? Nee? Beste ouders, Hebt u al van Sint-Calasanz gehoord? Nee? Dan stellen wij ons graag even aan u voor, want uw zoon/dochter gaat weldra naar school. Via deze brochure willen wij onze school graag even voorstellen.

Nadere informatie

Vrije Basisschool Sint-Macharius Laarne schooljaar

Vrije Basisschool Sint-Macharius Laarne schooljaar Schooljaar 2017-2018 I Nieuwsbrief nummer 1 I september 2017 Welkom Namens het schoolbestuur en het schoolteam heten wij u van harte welkom op onze school. Het schoolteam staat klaar om er voor uw kind(eren)

Nadere informatie

infobrochure

infobrochure infobrochure 2014-2015 Haverstraat 9 8400 Oostende 059 50 10 99 059 70 76 68 www.govogelzang.be directeur@govogelzang.be secretariaat@govogelzang.be inhoud Inhoud voorblad inhoud... 2 schooluren... 3 ons

Nadere informatie

Info ivm het schoolreglement

Info ivm het schoolreglement Info ivm het schoolreglement 2018-2019 Beste ouders, We zijn er ons van bewust dat het schoolreglement een erg lijvig document is met lange moeilijke wetteksten. Daarom hier voor jullie de belangrijkste

Nadere informatie

basisschool Maria Boodschap

basisschool Maria Boodschap ENGAGEMENTSVERKLARING basisschool Maria Boodschap Basisschool Maria Boodschap Perustraat 4 2030 Antwerpen-Luchtbal Tel.: 03/541.06.13 Fax.: 03/542.60.76 E-mail: maria.boodschap@cksa.be Website: www.mariaboodschap.be

Nadere informatie

Sint-Vincentius Sint-Bernadette

Sint-Vincentius Sint-Bernadette Sint-Rafaëlstraat 14 9041 Oostakker 09 259 21 01 (secretariaat Sint-Vincentius) 0498 76 97 31 : directie: Veerle De Paepe opvang 0494 14 72 34 (juf Patricia). Enkel woe: 0496 79 96 58 (juf Inge) info.vincentius@edugo.be

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016 1/2 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016 GBS DE DOBBELSTEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG Toelichting Het huishoudelijk reglement voor- en naschoolse

Nadere informatie

een team met zorg voor een buitengewoon kind

een team met zorg voor een buitengewoon kind 1 K O R E N B L O E M INSTITUUT VOOR INDIVIDUEEL ONDERRICHT Korenbloemstraat 17, 9000 Gent Tel.: 09/269 92 70 fax: 09/269 92 79 een team met zorg voor een buitengewoon kind Elinda, Murat en Collin. Elinda

Nadere informatie

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/ Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/538.54.52 www.bsgodebron.be bs.sint-gillis@rago.be Vestiging Besme Besmelaan 113 1190 Vorst 02/343.77.03 Inhoudstabel 1. Voorwoord 2. Voorstelling

Nadere informatie

: Bezoek bibliotheek lagere school : Een grote buitenspeeltuin! kleuterschool : Eucharistieviering 13.

: Bezoek bibliotheek lagere school : Een grote buitenspeeltuin! kleuterschool : Eucharistieviering 13. 01.09.2016: Eerste schooldag Agenda 06.09.2016: Infoavond 4 de leerjaar 18.30 uur Infoavond 6 de leerjaar 19.30 uur 07.09.2016: Infoavond 1 ste leerjaar 19 uur Infoavond 2 de leerjaar 19 uur 08.09.2016:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders, Heeft jullie zoon of dochter al verteld van Jos & Fien? Mogelijk hebben jullie deze vrolijke meid en bescheiden jongen zelf gezien op 1 september. Wel, dit jaar

Nadere informatie

BuBaO Ten Desselaer Klein Park Lovenjoel. 016/

BuBaO Ten Desselaer Klein Park Lovenjoel. 016/ BuBaO Ten Desselaer Klein Park 4 3360 Lovenjoel 016/852170 info@tendesselaer.be www.tendesselaer.be Op de eerste schooldag kunnen de kinderen op school terecht vanaf 8.30u. Ze mogen naar hun onthaalklas

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Datum Wanneer? Wat? Voor wie? Waar? Juli 2017 Za 1 jul Begin zomervakantie Zo 2 jul Ma 3 jul 10-12 en 13-16u Permanentie op school meester Wim op school Di 4 jul 10-12 Permanentie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Herfst 2015.

Nieuwsbrief. Herfst 2015. J AARGANG 16 NR. 1 In dit nummer: Een nieuwe directie. 1 Grootouders en de Sint. Inschrijvingen Terug van weggeweest! Planning Opvang s morgens en s avonds In een nieuw jasje 4 2 2 3 3 4 Nieuwsbrief Herfst

Nadere informatie

Onderwerp: Nieuwsbrief september Beste ouders, leerlingen en sympathisanten,

Onderwerp: Nieuwsbrief september Beste ouders, leerlingen en sympathisanten, Contactpersoon: Veerle Bogaert tel.09/346.82.96 directie.basisschooleksaarde@lokeren.be Lokeren, vrijdag 2 september 2016 Onderwerp: Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders, leerlingen en sympathisanten,

Nadere informatie

LAGERE SCHOOL Met internaat

LAGERE SCHOOL Met internaat KLEUTERSCHOOL LAGERE SCHOOL Met internaat 0 Algemene info Schooluren Voormiddag van 8.35 tot 11.50 uur Namiddag van 13.10 tot 15.30 uur Middagpauze - In de refter met lunchpakket - De kleuters van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

Vestigingseigen afspraken Huivelde

Vestigingseigen afspraken Huivelde Vestigingseigen afspraken Huivelde VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG Er is opvang voorzien van 7u. s morgens en tot 18 u. s avonds. Ouders brengen hun kinderen naar de eetzaal of halen hun kinderen daar op. s

Nadere informatie