Helende consulten. Welkom

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Helende consulten. Welkom"

Transcriptie

1 Helende consulten Welkom op de website van Hanneke van der Schee Helende consulten Natuurgeneeskunde Healing Reading Holistic Pulsing Massage Magnetiseren Opstellingen Verwen ochtend / middag Ongeveer 15 jaar geleden ben ik begonnen met het masseren van vrienden en bekenden. Volgde vele cursussen en opleidingen, zo is in de loop van de tijd mijn praktijk uitgegroeid tot de behandelingen die je aan de linkerkant van deze bladzij ziet. Door een woord aan te klikken kan je lezen wat de desbetreffende behandeling voor je kan betekenen. Mijn kracht ligt in helder waarnemen en het werken vanuit liefde en respect met als doel totale balans op fysiek, emotioneelmentaal spiritueel en zielsniveau. Acties Hanneke van der Schee Cornelis Schoonstraat VK Haarlem voor afspraken en informatie kan je bellen tussen: uur uur Telefoon:

2 Natuurgeneeskunde met de Totaal Balans methode Deze methode onderscheidt zich van andere systemen omdat het de mogelijkheid biedt om veel verschillende therapievormen te combineren op basis van kinesiologie. Er is zowel aandacht voor lichamelijke als psychische factoren. Ontgifting en lichaamschemie hebben hun plaats naast structurele en erfelijke problemen. Al deze zaken en nog meer zijn van invloed op de energiebalans en hebben aandacht nodig in streven naar totale balans. Door (alle) oude energieblokkades op te ruimen zal de balans stabieler worden en de fysieke en emotionele klachten afnemen. Er komt weer ruimte en energie voor groei. De behandeling begint met een gesprek waarbij de klachten worden besproken. Bij het onderzoek lig je gekleed op de tafel. Waar kan naar gekeken worden? Het reinigend vermogen van het lichaam Miasma s (overgeërfde gevoeligheden / zwakten) Meridianen Chakra s Organen Hormonen Ziektekiemen (virussen, bacteriën, parasieten, candida) Toxische stoffen Allergieën Voeding Vitaminen / mineralen / oligo Geopatische / elektromagnetische verstoring Emoties Stress Oude overtuigingen En nog veel meer Nadat de disbalansen gevonden zijn, zal er gezocht worden naar oplossingen. Die kunnen worden gevonden in de vorm van natuurlijke preparaten zoals vitaminen en of mineralen maar ook homeopathie, bloesemremedies, etherische olie, kleuren, symbolen, klanken, magneten enz, enz. Bij het vast stellen van de juiste medicatie kan het belangrijk zijn om de medicijnen en voedingssupplementen die worden geslikt mee te testen. Het is daarom belangrijk deze middelen altijd mee te nemen.

3 Healing Wat is healing? Healing is meer tot heelheid komen, gestimuleerd door dat gene wat de healer doet. Iedereen werkt anders met healing. Naar aanleiding van je vraag (die kan gaan over fysieke en of psychische klachten) stem ik op je af. Na de doorgekregen informatie met je gedeeld te hebben, kan de behandeling uit de volgende mogelijkheden bestaan: Energetisch werk op je lichaam of in je aura Klank stem, ratel, trommel, klankschalen Kleur lichtpen, kleurkaarten, Aura Soma producten Stenen Ritueel Geleide fantasie Helende reis Lichaamswerk Creatief werk d.m.v. tekenen, schilderen Inzetten van remedies Kaarten die inzicht kunnen geven in je situatie Vaak is het ook een combinatie van meerdere mogelijkheden Wat kan een healing voor je betekenen? Een healing kan ontspanning, inzicht, balans en heelheid bevorderen.

4 Reading Wat is een reading? Bij een reading wordt er op het energieveld om je heen (ook wel aura genoemd) afgestemd, naar chakra s gekeken en naar dat gene wat via helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid of helderwetendheid wordt doorgekregen. Een reading geeft je de mogelijkheid om met je vragen te komen. Na afstemming geef ik de informatie door. Met behulp van een recente foto kan er ook een kinderreading geven worden. Wat kan een reading voor je betekenen? Je kan helderheid krijgen over b.v. relaties, kinderen, werk, studie, niet lekker in je vel zitten enz. Een reading kan je inzicht geven, bevestigen, verrassen en stimuleren stappen te maken. Als je wil kan je een bandje mee nemen. De reading kan dan opgenomen worden. Na een tijdje luister je vaak weer heel anders naar een reading.

5 Holistic Pulsing Wat is holistic pulsing? Holistic staat voor de mens als een geheel bekijken. Pulsen is (zachtjes) wiegen of schudden. Met holistic pulsing lig je gekleed op de tafel, je wordt gepulst / gestretcht rekening houdend met jouw eigen lichaamsritme. Wat kan holistic pulsing voor je betekenen? Door een zachte, helende puls kan je meer ontspannen raken, je meer bewust worden van je lichaam, voelen waar het wel en niet stroomt. Het herhaalde pulsen zal je steeds meer doen stromen. Hierdoor kan je meer in contact komen met je lichaam en je gevoel.

6 Massage voor vrouwen en kinderen Wat is massage? Massage is het met de handen wrijven en kneden van het lichaam ter bevordering van de doorstroming in het lichaam. Spieren en gewrichten worden soepeler. Door de jaren heen is mijn eigen vorm van massage ontstaan. De massages, waarbij etherische olie en of Aura Soma olie wordt gebruikt werken ontspannend en helend. Etherische olie is gemaakt van planten zonder synthetische toevoegingen. Aura Soma olie is een gekleurde olie die ook geheel natuurlijk is, de olie is van planten gemaakt, natuurlijk gekleurd en met kristal energie geladen. Je kan kiezen uit een algehele lichaamsmassage, een voetmassage of een kristalmassage. Wat kan de massage voor je betekenen? Door warmte, door zachtheid, door rust kan je je meer en meer gaan ontspannen. Je lichaam gaat meer stromen en je zal je meer heel voelen.

7 Magnetiseren Wat is magnetiseren? Magnetiseren is het werken met universele energie. Met magnetiseren wordt er in je aura (energieveld om je lichaam) gewerkt, soms ook op je lichaam terwijl je gekleed op een stoel zit. Dit gebeurt door: wegnemen (afstrijken) toevoegen (handoplegging) stabiliseren van energie (chakra s / aura) Wat kan magnetiseren voor je betekenen? Magnetiseren kan je ondersteunen bij het los laten van spanningen en pijn. Het stimuleert je lichaam om weer in balans te komen.

8 Individuele (familie)opstelling Wat is een opstelling? n.a.v. het werk van Bert Hellinger. Wij maken allen deel uit van een (familie) systeem, dat steeds op zoek is naar evenwicht en er naar verlangt dat niemand wordt buitengesloten en niets wordt ontkend. Gebeurt dit wel dan ontstaan er verstrikkingen die een diepgaande werking hebben op leden van het (familie) systeem. Deze verstrikkingen kunnen meestal volledig onbewust van generatie op generatie worden doorgegeven. Wanneer en hoe maak je een opstelling? Als je met steeds terug kerende levensvragen zit kan je een opstelling maken. Je wordt gevraagd naar feiten over je familie zoals: de samenstelling van je gezin, gezinsleden die jong zijn overleden, miskramen, abortussen, oorlog, geloof, ernstige traumatische gebeurtenissen, buiten de familie gesloten familieleden, enz. Je stelt je familie op naar een innerlijk beeld waarbij je intuïtief de mensen op de juiste plaats zet, inclusief je zelf. Dit doe je d.m.v symbolen of popjes. Wat kan een opstelling voor je betekenen? Door de posities van de personen te veranderen en oplossende uitspraken kan er een nieuw innerlijk beeld ontstaan wat helderheid en heelheid bevordert. Wil je meer weten? Er zijn diverse boeken geschreven over opstellingen werk. Meestal gaan die over groepsopstellingen maar het principe blijft hetzelfde. De verborgen dynamiek van familiebanden Bert Hellinger met Gunthart Weber en Hunter Beaumont Familieopstellingen Bert Hellingers systemische familietherapie Nick Blaser

9 Verwen ochend / middag voor vrouwen Je laat je eens helemaal verwennen, je hoeft helemaal niets, alle aandacht is voor jou, je mag helemaal ontspannen en genieten. Je begint met een heerlijk voetenbad met een etherische olie. Daarna holistic pulsing met een algehele lichaamsmassage. Daarbij kan je kiezen uit de volgende extra s: Gezichtsbehandeling met de kleurenpen. (gekleurd licht) Behandeling met de lichtpen van Aura Soma (gekleurd licht) Behandeling met klank, ratel, klankschalen, trommel enz. Behandeling met kristallen. Uitgebreide hand of voetmassage Hoofdmassage + gezichtsbehandeling Of in overleg iets anders wat je graag wilt. Tussendoor krijg je water, kruidenthee en of vruchtensap.

10 Actie Alles nieuw! Diploma Natuurgeneeskundige Kinesiologie Per 1 september 2006 aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. waardoor (gedeeltelijke) vergoeding van consulten door de ziektekosten verzekeraars mogelijk wordt Huis opgeknapt Om dit alles te vieren krijg je in de maand september een kado. Korting van 10 euro op een consult of een gratis fles aura soma olie, medicijn/ beschermingszakje, roos / liefdeskaars of steen.

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven?

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? 0031 (0) 6 25 51 69 15 0031 (0) 70 369 76 41 INFO@SUDASHI.NL VOEDING Waarom ik schrijf

Nadere informatie

Jou beter maken en helpen door healing is wat ik met veel liefde en energie doe samen met mijn helpers.

Jou beter maken en helpen door healing is wat ik met veel liefde en energie doe samen met mijn helpers. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd eerst een arts Healing: Jou beter maken en helpen door healing is wat ik met veel liefde en energie doe samen met mijn helpers. Wanneer iemand ziek is of zich niet

Nadere informatie

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015 Praktijk Avana Nieuwsbrief September 2015 Beste nieuwsbrieflezer, IK wil graag een behandelmethode, die ik zelf heel graag gebruik, onder de aandacht brengen Waarom? Omdat deze behandeling zo ontzettend

Nadere informatie

Massage verwendag 25 mei 2014

Massage verwendag 25 mei 2014 Massage verwendag 25 mei 2014 met van 10.00 tot 17.00 doorlopend massages Ancient Thai massage Ayurvedische gezichtsmassage Warmwaterkussenmassage Breuss wervelmassage Ayurvedische voetmassage Chakra balans

Nadere informatie

Crystal Corridor Powerseal

Crystal Corridor Powerseal Crystal Corridor Powerseal 6, 12, 18, 20 Settings en meer Anton van Oversteeg Paranormaal Advies Westfriesland Het verhaal achter de Crystal Corridor Powerseal. Beste mensen, Waar is het mee begonnen,

Nadere informatie

MEDIATION EN FAMILIEOPSTELLINGEN. Verdiepingstraining

MEDIATION EN FAMILIEOPSTELLINGEN. Verdiepingstraining MEDIATION EN FAMILIEOPSTELLINGEN Verdiepingstraining Mediation en familieopstellingen Introductie Een effectieve mogelijkheid om helderheid en oplossingen te vinden voor vragen en problemen die u in uw

Nadere informatie

Opleiding Matrix-kleurentherapie

Opleiding Matrix-kleurentherapie www.instituutblokdijk.nl Opleiding Matrix-kleurentherapie Instituut Blokdijk Dr. Berlagelaan 5 5622 HA Eindhoven OPLEIDING MATRIX- KLEURENTHERAPIE Het is een 3-jarige opleiding + Medische basiskennis Deze

Nadere informatie

Maar eerst weer een edelsteen van de maand. De edelsteen die hoort bij de geboortes in Mei is de Smaragd

Maar eerst weer een edelsteen van de maand. De edelsteen die hoort bij de geboortes in Mei is de Smaragd Nieuwsbrief mei 2012 Beste nieuwsbrieflezer, Wat is een aura? Een menselijk auraveld is een persoonlijk energiereservoir die als een schaal van licht de energiestroom vanuit de Centrale Kosmische bron

Nadere informatie

Innergy-Waters Transformatieset Werkvormen

Innergy-Waters Transformatieset Werkvormen Innergy-Waters Transformatieset Werkvormen Woestijgerweg 172 3817 SP Amersfoort 033-4451480 info@coach-inn www.coach-inn.nl VOORWOORD In dit deel treft de lezer informatie over de Innergy Waters Transformatieset.

Nadere informatie

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE 2 0 1 4 OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE Beste NEI-ers, NLP-ers, Collega s en geïnteresseerden. Trots kunnen we weer een nieuwsbrief vol met workshops en opleidingen laten zien. Het

Nadere informatie

Organisatie: Yvonne Roosen Uitvoering: Koekkoek en co vertegenwoordigd door:

Organisatie: Yvonne Roosen Uitvoering: Koekkoek en co vertegenwoordigd door: Cursussen bij Dressuurstal (Website: www.cursustotaal.nl) Organisatie: Yvonne Roosen Uitvoering: Koekkoek en co vertegenwoordigd door: Nel Koekkoek, sportpsycholoog, GZ- psycholoog BIG Marie-José Hulsman

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage Wereldse Wellness Ayurvedische massage Ayurvedische massage is onderdeel van het natuurgeneeskundig gezondheidssysteem Ayurveda Vermoedelijk de oudste holistische geneeskunde van de wereld, zo n 5000 jaar

Nadere informatie

Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie

Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie Het Sandelhout Meditatietechnieken, Coaching en Training Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie Individuele consulten voor particulieren Locatie: Het Beekse Boshuis Goirlesedijk ongenummerd

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

Tips voor een geslaagde relaxerende massage thuis Marianne Baudenelle www.mariannebaudenelle.be

Tips voor een geslaagde relaxerende massage thuis Marianne Baudenelle www.mariannebaudenelle.be Tips voor een geslaagde relaxerende massage thuis Marianne Baudenelle www.mariannebaudenelle.be Tips om thuis een relaxerende massage te geven Page 1 Relaxerende massage thuis Mensen maken vaak het voornemen

Nadere informatie

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u NIEUWSBRIEF nr.9 5 oktober 2018 AGENDA OKTOBER 2018 Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u Donderdag 11 oktober Informatie avond cursus Ayurveda & Yoga 19.30u 21.00

Nadere informatie

URIM-CODE. Urim-Code. De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van Levend Licht

URIM-CODE. Urim-Code. De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van Levend Licht URIM-CODE De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van Levend Licht Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn zorgt

Nadere informatie

Healing op afstand - "Dieren" Naam van het dier:... Familienaam:... Geboortedatum:... Soort dier:... Ras:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:...

Healing op afstand - Dieren Naam van het dier:... Familienaam:... Geboortedatum:... Soort dier:... Ras:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Healing op afstand - "Dieren" Naam van het dier:... Familienaam:... Geboortedatum:... Soort dier:... Ras:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Tel. prive:... Tel. werk:... Mobiel nummer:... Emailadres

Nadere informatie

Innergy-Waters Chakraset Werkvormen

Innergy-Waters Chakraset Werkvormen Innergy-Waters Chakraset Werkvormen Woestijgerweg 172 3817 SP Amersfoort 033-4451480 info@coach-inn www.coach-inn.nl VOORWOORD In dit deel treft de lezer informatie over de Innergy Waters Chakraset. Eerst

Nadere informatie

(Paarden)Acupunctuur in de diergeneeskunde

(Paarden)Acupunctuur in de diergeneeskunde (Paarden)Acupunctuur in de diergeneeskunde drs. R.E. Boerekamp S.N.V.A. 2 Wat is acupunctuur? traditionele Chinese geneeskunde > 3000 jaar toegepast op mens/dier stimulatie punten op het lichaam d.m.v.

Nadere informatie

Wat kan ik voor u betekenen?

Wat kan ik voor u betekenen? Wat kan ik voor u betekenen? Aanraking Dat die ander Er helemaal is De aanraking Van warmte en liefde, Een kostbaar moment Helemaal Ontspanningsmassage Integriteit, intuïtie zijn mijn basisbegrippen. Ik

Nadere informatie

Sophia healing & Reading

Sophia healing & Reading 22-0602014 Activiteiten najaar 2014 Sophia healing & Reading Een reading op de Opleiding Healing & Reading Wil je inzicht in jezelf? Ben je nieuwsgierig naar je kwaliteiten en groei? Zou je wel eens willen

Nadere informatie

Tarieven huid & lichaamsverzorging

Tarieven huid & lichaamsverzorging Vergoeding behandelingen adempauze adempauze, onderdeel van het Centrum voor Levensvreugde, is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Afhankelijk van je zorgpakket en/of de behandeling krijg je een

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Itaka in een nieuw jasje! Leven is verandering en verandering is een voorwaarde voor creatie. Het is een tijd van stromende energie en van bijzondere nieuwe mogelijkheden. Het

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Een kennismaking met de bijzondere techniek EFT.

Gefeliciteerd! Een kennismaking met de bijzondere techniek EFT. Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Een bijzondere tijd. Vol verwachting kijk je uit naar het moment dat je je kind in je armen kan sluiten. Alleen nog even bevallen. Tja, en dat is nu precies waar je misschien

Nadere informatie

Gedicht Dankwoord Inleiding Deel 1: Vol-ledig zijn: Een innerlijke transformatie Hoofdstuk 1: Van oude energie naar nieuwe energie, van CAO

Gedicht Dankwoord Inleiding Deel 1: Vol-ledig zijn: Een innerlijke transformatie Hoofdstuk 1: Van oude energie naar nieuwe energie, van CAO Gedicht 11 Dankwoord 13 Inleiding 15 Creatief stem- en lichaamswerk: Een kleurrijke ontmoeting 15 Tenslotte 19 Het gebruik van het boek t.b.v. persoonlijke en/of professionele 19 ontwikkeling 19 De opbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

Massage Flow. Delen is vermenigvuldigen

Massage Flow. Delen is vermenigvuldigen Massagepraktijk In2flow / 2015 Massagepraktijk In2flow / 2015 Massage. Steeds meer mensen ontdekken wat massage voor hen betekent. Je regelmatig laten masseren helpt om lekker in je vel te blijven zitten.

Nadere informatie

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen.

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen. Oefening 1: Nodig: 2 personen en een boom of een huisdier: Zoek een plek op bij een boom of in de buurt bij je paard of ander huisdier waar je even niet gestoord wordt en veilig even je ogen dicht kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Praktijk Misaki De Smeelen VB Budel Telefoon: + 31 (0 )

Nieuwsbrief Praktijk Misaki De Smeelen VB Budel Telefoon: + 31 (0 ) Nieuwsbrief 10-2012 Praktijk Misaki De Smeelen 49 6021 VB Budel Telefoon: + 31 (0 )6-22986548 www.praktijkmisaki.nl info@praktijkmisaki.nl WELKOM Sinterklaas is weer terug naar Spanje, welkom Kerstman...

Nadere informatie

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage De opleiding integrale massage van Positive Touch is een opleiding voor mensen die van massage hun beroep willen maken en zich op een inspirerende manier

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

de kracht VaN bewustzijn stef Freriks

de kracht VaN bewustzijn stef Freriks d e k r a c h t VAN bewustzijn STEF FRERIKS introductie gronden de mens als verbinder tussen hemel en aarde een ruimte in de energie zetten het meten van energie tijdsblokken en energie energetische werkvormen

Nadere informatie

Opleiding natuurgeneeskundige. Examen 127,- Examen Medische basiskennis 29,- Praktijkdag 47,-

Opleiding natuurgeneeskundige. Examen 127,- Examen Medische basiskennis 29,- Praktijkdag 47,- Prijzen modules en opleidingen Alle lesdagen zijn inclusief lunch, koffie/thee. Modules inclusief online studiemateriaal op ledenportaal, syllabi, certificaat. Bij inschrijving module betaal je 80,- aan

Nadere informatie

REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info

REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info REIKI Bundel 1 Verzamelde artikelen Reiki Online reikionline.info Inhoud De geschiedenis van Reiki Wat is Reiki Reiki Master gezocht De inwijding Blokkades Wat is een Chakra Wat is een Aura Verzamelde

Nadere informatie

Wat is het V.I.P.? Het V.I.P- arrangement is een 5-daagse diepgaande training die geschikt is voor vrouwen (ong jaar), zakenvrouwen, pioniers

Wat is het V.I.P.? Het V.I.P- arrangement is een 5-daagse diepgaande training die geschikt is voor vrouwen (ong jaar), zakenvrouwen, pioniers Wat is het V.I.P.? Het V.I.P- arrangement is een 5-daagse diepgaande training die geschikt is voor vrouwen (ong. 30-55 jaar), zakenvrouwen, pioniers en hooggevoeligen die toe zijn aan een nieuwe, volgende

Nadere informatie

Familie- en organisatie opstellingen

Familie- en organisatie opstellingen Familie- en organisatie opstellingen April 2019 ontspanning en bewustwording Wendy Bruinsma RBL Gooi en Vechtstreek administratie, leerplicht, RMC, jongerenteam Eigen praktijk Wensenergie therapeut familie-

Nadere informatie

Wat is Magnetiseren? Hieronder vind je een uitgebreide beschrijving wat Magnetiseren precies is en of het wat voor jouw is

Wat is Magnetiseren? Hieronder vind je een uitgebreide beschrijving wat Magnetiseren precies is en of het wat voor jouw is Nieuwsbrief juni 2012 Beste nieuwsbrieflezer, Wat is Magnetiseren? Hieronder vind je een uitgebreide beschrijving wat Magnetiseren precies is en of het wat voor jouw is Maar eerst weer een edelsteen van

Nadere informatie

Aandacht voor jezelf. - Aanraken is een eerste levensbehoefte

Aandacht voor jezelf. - Aanraken is een eerste levensbehoefte Aandacht voor jezelf - Aanraken is een eerste levensbehoefte - Aanraking stimuleert de activiteit van de nervus vagus, de zenuwbaan die de afscheiding van de hormonen die een rol spelen bij de voedselopname,

Nadere informatie

Ondersteunende zorg voor mensen met kanker

Ondersteunende zorg voor mensen met kanker Ondersteunende zorg voor mensen met kanker Máxima Oncologisch Centrum (MOC) Inleiding Als u van uw behandelend arts te horen krijgt dat u kanker heeft, krijgen u en uw naasten veel informatie en emoties

Nadere informatie

Energie kan niet liegen. Energie is niet tastbaar maar het is wetenschappelijk bewezen dat het wel

Energie kan niet liegen. Energie is niet tastbaar maar het is wetenschappelijk bewezen dat het wel Energie kan niet liegen. Energie is niet tastbaar maar het is wetenschappelijk bewezen dat het wel VEINE 36 degelijk bestaat. TEKST: RENÉE RUISCH FOTOGRAFIE: BIJZONDER FOTOGRAFIE ENERGETISCHE IK BEN NOGAL

Nadere informatie

Hand in hand met het kind in ons. De zoektocht naar je oorspronkelijke Ik

Hand in hand met het kind in ons. De zoektocht naar je oorspronkelijke Ik Hand in hand met het kind in ons De zoektocht naar je oorspronkelijke Ik Trudi de Groot Afstudeerscriptie Academie voor spirituele integratie te Krommenie Juni 2003 INHOUD..pagina Voorwoord 3 Inleiding

Nadere informatie

P r a k t i j k v o o r M a s s a g e t h e r a p i e

P r a k t i j k v o o r M a s s a g e t h e r a p i e Uitnodiging Het lastige van het schrijven van een tekst waarmee ik je informeer over mijn praktijk, is dat iets wat in zijn algemeenheid best waar zou kunnen zijn, voor jou helemaal niet op hoeft te gaan.

Nadere informatie

Vereniging : De Verlichte Ster 1/27/2008

Vereniging : De Verlichte Ster 1/27/2008 REIKI UNIVERSELE ENERGIE: Het woord is ontstaan uit de Japanse karakters Rei & Ki. Rei betekent universeel en Ki betekent levensenergie, kracht. In diverse culturen zijn er voor hetzelfde woord andere

Nadere informatie

aromatherapie AROMATHERAPIE

aromatherapie AROMATHERAPIE AROMATHERAPIE Bij aromatherapie wordt gewerkt met etherische oliën. Deze oliën bevatten vluchtige bestanddelen van bloemen, planten, wortels, zaden, vruchten, houtsoorten of harsen. Deze oliën beschermen

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Massage in het DCL. Tip: Verras een ander ook eens met een heerlijke massage! Daartoe zijn bij de masseurs cadeaubonnen te koop.

Massage in het DCL. Tip: Verras een ander ook eens met een heerlijke massage! Daartoe zijn bij de masseurs cadeaubonnen te koop. Massage in het DCL Massage is ontspannend voor lichaam en geest, goed bij pijnlijke en gespannen spieren of bij spanning in je dagelijks leven. Of als ondersteuning bij belangrijke veranderingen in uw

Nadere informatie

FAMILIEOPSTELLINGEN. Hoe werkt ieders eigen familiesysteem door in het dagelijks leven privé en zakelijk?

FAMILIEOPSTELLINGEN. Hoe werkt ieders eigen familiesysteem door in het dagelijks leven privé en zakelijk? FAMILIEOPSTELLINGEN Hoe werkt ieders eigen familiesysteem door in het dagelijks leven privé en zakelijk? Familieopstellingen Introductie. We hebben allemaal ouders en een familie waaruit we voortkomen

Nadere informatie

KINESIOLOGIE CAM: COMPLEMENTAIRE & ALTERNATIEVE METHODE

KINESIOLOGIE CAM: COMPLEMENTAIRE & ALTERNATIEVE METHODE KINESIOLOGIE CAM: COMPLEMENTAIRE & ALTERNATIEVE METHODE WAT BETEKENT KINESIOLOOG KINESIOLOGIE?? KINE = een ander woord voor BEWEGING SIOLOOG = de beoefenaar van de WETENSCHAP of de LEER KINESIOLOOG = een

Nadere informatie

Mystieke Sieraden. Creaties van Anne Claire Venemans. http://mystieke-sieraden.blogspot.com

Mystieke Sieraden. Creaties van Anne Claire Venemans. http://mystieke-sieraden.blogspot.com Mystieke Sieraden Creaties van Anne Claire Venemans Alles heeft energie. Dit geldt ook voor stenen, voor vormen en symbolen, zelfs voor metalen en hout. In de sieraden die ik maak, combineer ik de specifieke

Nadere informatie

workshops Systemisch Werk Familie- & Organisatie-opstellingen

workshops Systemisch Werk Familie- & Organisatie-opstellingen workshops Systemisch Werk Familie- & Organisatie-opstellingen Begeleiding: Michaël Molenaar Anne Lies Oosterbaan 1-daagse workshops: 2010: zaterdag 23 oktober en 27 november 2011: zaterdag 22 januari,

Nadere informatie

C O A C H I N G & S Y S T E M I S C H W E R K. Naar de kern van je eigen leven om je talent tot bloei te laten komen!

C O A C H I N G & S Y S T E M I S C H W E R K. Naar de kern van je eigen leven om je talent tot bloei te laten komen! Naar de kern van je eigen leven om je talent tot Algemeen Kerntalent Coaching & Systemisch werk is de praktijk van Albertien Zeinstra en gevestigd te Hempens (nabij Leeuwarden). Ik werk voor particulieren

Nadere informatie

Promotiebeurs in Nijmegen 15 maart 2009

Promotiebeurs in Nijmegen 15 maart 2009 Promotiebeurs in Nijmegen 15 maart 2009 Tijdstip van de beurs : 10:30 t/m 17:00 uur Op- en afbouw tijden : 08:00 t/m 10:00 uur / 17:00 t/m 19:00 uur Betaling voor deze beurs : contant bij de kassa voor

Nadere informatie

magie van rust in je hoofd

magie van rust in je hoofd De magie van rust in je hoofd Heb je regelmatig last van een druk, vol hoofd? Volgt de ene gedachte meteen weer op de andere en gaat dit maar door? Merk je dat dit regelmatig voor onrust in je hoofd zorgt

Nadere informatie

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU?

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? Thuis en op school heb je allerlei waarden meegekregen. Sommigen passen bij je, anderen misschien helemaal niet. Iedereen heeft waarden. Ken

Nadere informatie

Praktijk Avana. Nieuwsbrief April 2015

Praktijk Avana. Nieuwsbrief April 2015 Praktijk Avana Nieuwsbrief April 2015 Beste nieuwsbrieflezer, Hooggevoelig, HSP of Hoog sensitief persoon? Het begrip HSP, of hoog sensitief persoon, hoor je tegenwoordig steeds vaker vallen, maar wat

Nadere informatie

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica.

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. SCHOONHEIDSSALON De 3Vrouwen Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. In de salon van De 3Vrouwen werken we met het merk Primavera. De producten van Primavera zijn 100% natuurlijk en

Nadere informatie

workshops Systemisch Werk Familie- & Organisatie-opstellingen

workshops Systemisch Werk Familie- & Organisatie-opstellingen workshops Systemisch Werk Familie- & Organisatie-opstellingen Begeleiding: Michaël Molenaar Anne Lies Oosterbaan 1-daagse workshops 2007: zaterdag 20 oktober en 24 november 2008: zaterdag 26 januari, 8

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor masseurs is er het Massageplein met demo's van diverse massagetechnieken verzorgd door Kathleen Kay Cosmetics en Magneet Massage. Daarnaast verzorgt

Nadere informatie

Vermoeidheid bij MPD

Vermoeidheid bij MPD Vermoeidheid bij MPD Landelijke contactmiddag MPD Stichting, 10-10-2009 -van Wijlen Psycho-oncologisch therapeut Centrum Amarant Toon Hermans Huis Amersfoort Welke verschijnselen? Gevoelens van totale

Nadere informatie

Centrum Corazon Roy Westerweel

Centrum Corazon Roy Westerweel Centrum Corazon Roy Westerweel Cantharel 25 2403 RA Alphen aan den Rijn bezoek alleen op afspraak. Telefoon: 0172-443977 Mobiel: 06-45316825 Email: info@centrum-corazon.nl INTRODUCTIE Welkom op de site

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Welkom bij Centrum Jeugd. Informatie voor kinderen, jongeren en hun familieleden

Welkom bij Centrum Jeugd. Informatie voor kinderen, jongeren en hun familieleden Welkom bij Centrum Jeugd Informatie voor kinderen, jongeren en hun familieleden Welkom bij Centrum Jeugd Je gaat deelnemen aan een van de behandelingen bij Centrum Jeugd van GGz Breburg. De behandelaren

Nadere informatie

Voor balans en herstel

Voor balans en herstel Voor balans en herstel Zorgen voor balans Het vinden en behouden van een goede lichamelijke en geestelijke balans is een van de grootste uitdagingen die het leven te bieden heeft. Lekker in je vel zitten

Nadere informatie

Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder

Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder De kerstdagen en het nieuwe jaar zijn bijna aangebroken. In deze vaak drukke periode hebben wij niet stil gezeten. We hebben voor het komende jaar weer een aantal

Nadere informatie

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal Studiegids Opleidingscentrum Bergkristal Ontwikkel jezelf in jouw eigen unieke stijl Holistisch Natuurgeneeskundig Specialist Opleidingscentrum Bergkristal Adriana Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen

Nadere informatie

Fytotherapeutisch anamneseformulier

Fytotherapeutisch anamneseformulier Fytotherapeutisch anamneseformulier Dit formulier is bedoeld om een eerste indruk van uw klachten te krijgen. Het dient als basis voor een consult. Aan de hand van uw antwoorden zal ik u waarschijnlijk

Nadere informatie

Prijslijst 2016. schoonheidssalon. Al onze producten zijn op natuurlijke basis

Prijslijst 2016. schoonheidssalon. Al onze producten zijn op natuurlijke basis Uw Prijslijst 2016 schoonheidssalon Al onze producten zijn op natuurlijke basis Bij B-Beautiful bent u van harte welkom voor professionele schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam. Wij streven

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

Anamneseformulier. Voorn 16 1511 LJ Oostzaan (06) 40 55 9990 info@biophysis.nl www.biophysis.nl

Anamneseformulier. Voorn 16 1511 LJ Oostzaan (06) 40 55 9990 info@biophysis.nl www.biophysis.nl Anamneseformulier Datum:... Naam:... Adres:... Postcode en plaats... Huistelefoon:... Mobiel:... E-mail adres :... Geboortedatum:... Burg. Staat:... Beroep:... Lengte:... Gewicht... Huisarts :... Specialist

Nadere informatie

F L U I S T E R C O N S U L T i n f o r m a t i e S t e p h a n i e l a m p e. n l

F L U I S T E R C O N S U L T i n f o r m a t i e S t e p h a n i e l a m p e. n l F L U I S T E R C O N S U L T i n f o r m a t i e S t e p h a n i e l a m p e. n l Hoe werkt het? Fluister consult Bij je aanvraag kijk ik of er een match is. Kan ik je helpen en wil jij dat ook? Ik help

Nadere informatie

De dingen waarvan wij ons bewust zijn, beheersen wij, de dingen waarvan wij ons niet bewust zijn, beheersen ons.

De dingen waarvan wij ons bewust zijn, beheersen wij, de dingen waarvan wij ons niet bewust zijn, beheersen ons. Veranderingen door nieuwe energieën in deze tijd Of het jou is opgevallen weet ik niet, maar het valt mij en ook anderen die ik tegen kom, al langere tijd op, dat de energie op aarde verandert. In een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

DE CHAKRA REMEDIES. judaspenning fluitenkruid grasklokje kaasjeskruid klein hoefblad

DE CHAKRA REMEDIES. judaspenning fluitenkruid grasklokje kaasjeskruid klein hoefblad DE CHAKRA REMEDIES Chakra s zijn energiecentra in ons lichaam. Een verstoorde of geblokkeerde werking heeft directe gevolgen voor ons voelen, denken en handelen. Deze Chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

REIKI. Bundel 2. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info

REIKI. Bundel 2. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info REIKI Bundel 2 Verzamelde artikelen Reiki Online reikionline.info Inhoud De wet van vrije wil Intentie Reiki, de energie Afschermen Affirmaties Empowerment Vs Reiki Etherische Aura Verzamelde artikelen

Nadere informatie

ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT

ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK 6 5264 PC VUGHT 06-29436075 bianca@ontdekjekracht.nu www.ontdekjekracht.nu DE KRACHT VAN KLEUR Cursus van 5 les dagen of 10 avonden waarin

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG Begeleiding: Caroline Serré en Odette Meyer Villa Flow Bali, 24 januari 2 februari 2014 RELEVANTIE Als leider mis je vaak de stilte

Nadere informatie

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Gezichtsbehandeling Gezichtsbehandeling mini: 7,50 Bij deze behandeling word de huid gereinigd met een zachte reinigingsmilk. Hierna zal er een peeling aangebracht

Nadere informatie

Welkom op mijn site hieronder een korte impressie van wat ik u kan bieden;

Welkom op mijn site hieronder een korte impressie van wat ik u kan bieden; Praktijk Back2balance Welkom op mijn site hieronder een korte impressie van wat ik u kan bieden; Voetreflextherapie, Magnetiseren, Handoplegging, Ont-stressen, Invoelen, Inzicht geven, Kaarten leggen (inzicht

Nadere informatie

1,6. Praktische-opdracht door een scholier 1765 woorden 25 november keer beoordeeld

1,6. Praktische-opdracht door een scholier 1765 woorden 25 november keer beoordeeld Praktische-opdracht door een scholier 1765 woorden 25 november 2003 1,6 86 keer beoordeeld Vak ANW Magnetiseren / Alternatieve geneeswijze(n) Handoplegging/ magnetiseren is een genezingsmethode die al

Nadere informatie

Doorbreek je belemmerende overtuigingen!

Doorbreek je belemmerende overtuigingen! Doorbreek je belemmerende overtuigingen! Herken je het dat je soms dingen toch op dezelfde manier blijft doen, terwijl je het eigenlijk anders wilde? Dat het je niet lukt om de verandering te maken? Als

Nadere informatie

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken Waarom ik met orakelkaarten werk Wat orakelkaarten zijn Wat een reading is Wie er met kaarten kunnen werken 5 stappen om zelf met kaarten te werken Dit is het begin van een nieuwe fase in je leven! Een

Nadere informatie

Familie-opstellingen Professional

Familie-opstellingen Professional Familie-opstellingen Professional Verdiepingsopleiding Familieopstellingen Drie modulen van drie dagen Door Guni Baxa Nederlands In all things there is the potential of love And maybe it is our life s

Nadere informatie

Inspiratie & Meer EdElstEnEn Inspiratie & Meer

Inspiratie & Meer EdElstEnEn Inspiratie & Meer Inspiratie & Meer Edelstenen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Dit zin edelstenen die ik graag voor het eerste chakra gebruik. Bergkristal voor alle chakra s Bergkristal

Nadere informatie

Lekker in je vel. Leren omgaan met stress voor kinderen. Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert

Lekker in je vel. Leren omgaan met stress voor kinderen. Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert Lekker in je vel Leren omgaan met stress voor kinderen Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert Heeft uw kind wel eens last van stress? Voelt uw kind zich wel eens niet lekker en weet u niet

Nadere informatie

Systemisch perspectief

Systemisch perspectief Systemisch perspectief Elk mens is deel van een systeem: gezin, familie, vrienden, werk, maatschappij. Ook de mensen die er niet meer zijn, hebben hierin hun plek. In ons thuisgezin vinden we de oorsprong

Nadere informatie

BEHANDEL JE KIND IN OVEREENSTEMMING MET ZIJN OF HAAR TYPE

BEHANDEL JE KIND IN OVEREENSTEMMING MET ZIJN OF HAAR TYPE Handvatten en tips voor INZICHT IN JE KIND Door Drs. Roos C. Litjens BEHANDEL JE KIND IN OVEREENSTEMMING MET ZIJN OF HAAR TYPE Manifestor Kinderen Manifestor kinderen zijn het meest ingewikkeld voor ouders.

Nadere informatie

Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam. met My Boulevard.eu

Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam. met My Boulevard.eu Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam met My Boulevard.eu Kun je wat vertellen over het tot stand komen van je bedrijf? In 1986 startte ik met mijn partner een advies bureau

Nadere informatie

QUINTA ESSENTIA. 3-daagse workshop. rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk

QUINTA ESSENTIA. 3-daagse workshop. rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk QUINTA ESSENTIA 3-daagse workshop rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk DE KERN VAN DE ZAAK Alleen geluk en welzijn zijn echt. Al het andere verbleekt. De ware juwelen van vervulling, geluk

Nadere informatie

HEEL DE MENS. Leertraject tot Esbima Practitioner voor diep holistisch lichaamswerk. Van beroep naar roeping

HEEL DE MENS. Leertraject tot Esbima Practitioner voor diep holistisch lichaamswerk. Van beroep naar roeping HEEL DE MENS Leertraject tot Esbima Practitioner voor diep holistisch lichaamswerk Van beroep naar roeping Voor wie vanuit passie wil bijdragen Aan heelwording, levensvreugde en onvoorwaardelijke liefde.

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Marjolein Luijendijk-Gombert Energetisch Counselor & Coach- Practitioner

Marjolein Luijendijk-Gombert Energetisch Counselor & Coach- Practitioner Overeenkomst - Vermiste dieren - "Pets" Naam van het dier:... Familienaam:... Geboortedatum:... Soort dier:... Ras:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Tel. prive:... Tel. werk:... Mobiel nummer:...

Nadere informatie

JONG HOEZO ANDERS?! EN HOOGGEVOELIG. Informatie, oefeningen en tips voor hooggevoelige jongeren

JONG HOEZO ANDERS?! EN HOOGGEVOELIG. Informatie, oefeningen en tips voor hooggevoelige jongeren Ellen van den Ende in samenwerking met Mariëtte Verschure JONG EN HOOGGEVOELIG HOEZO ANDERS?! Informatie, oefeningen en tips voor hooggevoelige jongeren Uitgeverij Akasha Inhoud Hooggevoelig, hoezo anders?!

Nadere informatie

OptimaleGezondheid.com Training: Mini stress cursus 101, deel 1! Mini Cursus Anti-stress 101: Deel 1. Door Jack Boekhorst

OptimaleGezondheid.com Training: Mini stress cursus 101, deel 1! Mini Cursus Anti-stress 101: Deel 1. Door Jack Boekhorst Mini Cursus Anti-stress 101: Deel 1 Door Jack Boekhorst klantenservice@optimalegezondheid.com Pagina 1 Inleiding Zoals ik reeds in het artikel heb verteld, komen we er niet onderuit. Een stukje theorie

Nadere informatie

Welkom bij Helperhart Trainingen

Welkom bij Helperhart Trainingen Cursusgids Welkom bij Helperhart Trainingen 'Het Helperhart', centrum voor Natuurgeneeskunde voor volwassenen en kinderen, is in 2006 opgericht door Miranda Bootsman in de stad Groningen (Corpus den Hoorn).

Nadere informatie

Inschrijfformulier - Vragenlijst Vul het inschrijfformulier duidelijk en met de hand in

Inschrijfformulier - Vragenlijst Vul het inschrijfformulier duidelijk en met de hand in Inschrijfformulier - Vragenlijst Vul het inschrijfformulier duidelijk en met de hand in Persoonlijke gegevens: Naam en voorletter(s): Roepnaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer privé: mobiel:

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie