C O A C H I N G & S Y S T E M I S C H W E R K. Naar de kern van je eigen leven om je talent tot bloei te laten komen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "C O A C H I N G & S Y S T E M I S C H W E R K. Naar de kern van je eigen leven om je talent tot bloei te laten komen!"

Transcriptie

1 Naar de kern van je eigen leven om je talent tot Algemeen Kerntalent Coaching & Systemisch werk is de praktijk van Albertien Zeinstra en gevestigd te Hempens (nabij Leeuwarden). Ik werk voor particulieren en organisaties. Mijn werk ervaringen liggen voornamelijk in de branches Welzijn, Kinderopvang, Maatschappelijk werk en Gezondheidszorg. Voor mij is leven en werken vanuit de kern belangrijk. Binden, boeien en bezielen zijn de kernwoorden die bij mij passen en die mijn visie op het leven vertolken. Ik vind het belangrijk dat mensen in de ontmoeting de (ver) binding met het leven en andere mensen aan kunnen gaan. In de coaching laat ik mensen het mogelijke zien en het haalbare verwezenlijken. Ik coach op identiteitsniveau (zielsniveau) om vanuit het onbewuste, nieuwe innerlijke beelden bewust te laten worden, zodat vanuit deze nieuwe beelden stappen kunnen worden gemaakt. Weer bij de kern te komen, zodat er een beweging in gang kan worden gezet en voluit het leven genomen kan worden. Het succes van de organisaties en het welbevinden van de mensen is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Leven en werken kunnen lichter, speelser en met meer plezier als mensen leven en werken vanuit hun kern, kracht en talent. Plezier en zingeving hebben een positieve invloed op de vitaliteit en effectiviteit van zowel mens als organisatie. Kerntalent Coaching & Systemisch werk heeft verschillende mogelijkheden te bieden: K E R N T A L E N T R.V. Beardastraat CK Hempens telefoon: info@kerntalent.nl Coaching Systemisch coachen NLP-coaching Transactionele analyse coaching Loopbaanbegeleiding- en coaching Systemisch werk (Familie- en organisatieopstellingen) Systemisch coachen Individuele opstellingen Loopbaan opstellingen Incompany-opstellingen Familieopstellingen avonden en themadagen Workshops & Trainingen Teambuilding Een traject bij Kerntalent Coaching & Systemisch werk is maatwerk passend bij jou en of de organisatie. Onderstaand volgen er korte beschrijvingen over de mogelijkheden.

2 Coaching Herken je deze vragen? Loop je steeds tegen terugkerende patronen aan die je belemmeren? Wil je graag ontdekken waarom je precies doet zoals je doet? Wil je de oorsprong van je onbewuste reacties graag onderzoeken? Wil je graag onderzoeken waarom jij je doelen steeds niet kan halen? Wil je graag in verschillende situaties in je kracht blijven staan? Vind je het spannend om je zelf te laten zien? Wil je graag succesvol zijn in je leven? Dan kan coaching een uitkomst bieden en ook bij levensvraagstukken rondom de volgende thema s kun je denken aan coaching: Zingeving Vitaliteit Ontwikkeling Loopbaan Conflicten Gezondheid (lichamelijk, psychisch en sociaal) Tijdens de bijeenkomsten zal er gebruik worden gemaakt van zelfreflectie, therapeutische oefeningen op identiteitsniveau, NLP-principes, transactionele analyse, visualisaties, geleide fantasie, emotioneel lichaamswerk, ontspanning, meditatie, kernkwaliteiten, RET, creativiteit, familie- en organisatieopstellingen en biografisch werken. De vraag wordt door mij altijd bekeken vanuit een systemisch perspectief. Dat wil zeggen dat je wordt gezien als een onderdeel van een integraal systeem, zoals je gezin van herkomst, je familie en de organisatie waarin je werkt. De ervaring leert dat het coachen dus al start bij de kennismaking. We gaan dan ook al dieper in op jouw thematiek. In de regel duurt het gehele traject 6 tot 8 bijeenkomsten van gemiddeld 1 1/2 uur. De ervaring is dat dan de grootste stappen zijn gemaakt en je zelf de volgende stappen in je proces kunt zetten.

3 Loopbaanbegeleiding en coaching Wanneer een loopbaanadvies- traject? Motivatieproblemen en niet goed kunnen benoemen waar deze eigenlijk vandaan komen Te weinig uitdaging in het werk en opzoek naar nieuwe uitdagingen Mogelijkheden en (latente) kwaliteiten onderzoeken Weinig betrokken bij het werk Nieuwe koers uit willen zetten Kijken naar persoonlijke groei Problemen op het werk met betrekking tot het functioneren Dreigend ontslag door reorganisatie Tijdens de bijeenkomsten zal er gebruik worden gemaakt van zelfreflectie, therapeutische oefeningen op identiteitsniveau, NLP-principes, transactionele analyse, visualisaties, geleide fantasie, emotioneel lichaamswerk, ontspanning, meditatie, kernkwaliteiten, RET, creativiteit, familie- en organisatieopstellingen en biografisch werken. De vraag wordt door mij altijd bekeken vanuit een systemisch perspectief. Dat wil zeggen dat je wordt gezien als een onderdeel van een integraal systeem, zoals je gezin van herkomst, je familie en de organisatie waarin je werkt. Er wordt tijdens het traject gekeken naar het verleden, heden en de toekomst. Het loopbaanadvies-traject bestaat uit zeven gesprekken, met een frequentie van eenmaal per twee à drie weken. Een gesprek duurt ongeveer twee uren. Tussen de gesprekken werk je aan opdrachten. De tijdsinvestering hiervan bedraagt ongeveer acht uren. Het totale loopbaanadvies-traject duurt drie tot vier maanden. Na deze periode heb je een heldere kijk op datgene wat voor jou belangrijk is in je werk en wat het beste bij jou past. Afhankelijk van de uitkomst van de rapportage kunnen er verder stappen worden gezet. Er wordt gewerkt volgens een gestructureerde methode, waardoor het traject overzichtelijk wordt gehouden.

4 Familie- en organisatieopstellingen Wat kun je ermee? Een opstelling brengt verborgen dynamieken aan het licht die de bron kunnen zijn van belemmerende verstrikkingen. Dit zal leiden tot het oplossen van verstrikkingen. Hierdoor ontstaat er ruimte voor de persoon of organisatie om zich op een natuurlijke manier verder te ontwikkelen in de gewenste richting. Familieopstellingen Wanneer toe te passen? De volgende symptomen kunnen een aanwijzing vormen voor systemische verstrikkingen: angst voor de dood voor het leven voor binding voor verlating voor falen onzekerheid schuldgevoelens onbedoelde ruzies hechtingsproblemen emotionele klachten eetproblemen slachtoffer van misbruik en grensoverschrijding verslavingen onduidelijke lichamelijke klachten psychische klachten gevoelens van minderwaardigheid en ontoereikendheid moeite met zingeving het gevoel van "is dit alles wat er is" het plezier in het leven verloren midlife-problemen Welke mogelijkheden bij individuele opstellingen of systemisch coachen: We kijken samen naar je vraag, thema en doel en zoeken naar eventuele systemische achtergronden die er mee te maken kunnen hebben. Vervolgens maak je een opstelling met voorwerpen die bepaalde personen of thema s representeren. Dit kan een

5 opstelling in de ruimte zijn met sjablonen, een opstelling met voorwerpen op tafel, of een opstelling in je verbeelding. Het is ook mogelijk te werken met gastrepresentanten. Eén consult is meestal voldoende om weer beweging in je vraag of thema te creëren. Wanneer er gastrepresentanten uitgenodigd moeten worden dan zijn twee consulten nodig. Het kan zijn dat er een aantal coaching sessies nodig zijn als ondersteuning om te leren omgaan met de oplossing of het nieuwe inzicht. Het is ook mogelijk dat er systemisch veel speelt wat niet allemaal in één opstelling gedaan kan worden, dan is het belangrijk om het in stappen te doen. Er zal dan in overleg met jou een systemisch coaching traject met je worden besproken. Organisatieopstellingen Wanneer toe te passen? De volgende symptomen kunnen een aanwijzing zijn van belangrijke systemische verstrikkingen binnen organisaties: Management onduidelijkheid in het leiderschap het structureel onvoldoende bereiken van doelen strijd tussen verschillende afdelingen en subgroepen binnen de organisatie het voortleven van oud zeer en andere historische belemmeringen onduidelijkheid over verantwoordelijkheden algemene behoefte aan meer daadkracht herhaling van dezelfde problematiek, ongeacht wisselingen van leider Persoonlijk leiderschap onzekerheid over positie en ambitie moeilijk beslissingen kunnen nemen binnen de eigen werksituatie persoonlijke belemmeringen conflicten op het werk onduidelijkheid over verantwoordelijkheden herhaling van dezelfde problematiek, ongeacht wisselingen van leider Welke mogelijkheden bij organisatieopstellingen: Het is mogelijk om een organisatieopstelling in een incompany-setting met gastrepresentanten te doen. Een directielid, een managementteam, een stafafdeling of een team in ontwikkeling wil een situatie onderzoeken of in het kader van hun ontwikkeltraject één of meer organisatieopstellingen doen. Om praktische of redenen van vertrouwelijkheid is een incompany-opstelling gewenst.

6 Teambuilding Wanneer is teambuilding zinvol? Als een team: een visie en missie willen ontwikkelen voor de komende jaren meer betrokkenheid en onderling begrip wensen een open communicatiesfeer nastreven een andere werkwijze wil implementeren obstakels die van invloed zijn op de sfeer en de samenwerking, aan de oppervlakte wil brengen meer helderheid wil over ieders rol in de groep en de effectiviteit van die rollen wil toetsen elkaar beter wil leren kennen, omdat er bijvoorbeeld wisselingen binnen het team zijn geweest Verschillende werkvormen voor teambuilding organisatieopstellingen schilderen teamrollen van Belbin verschillende spellen (o.a. kwaliteitsspel, beïnvloedingsspel, cultuurspel, eigen wijsheden spel, teamspel en competentiespel) beweging (lichaamswerk) In sommige situaties is het goed om eerst een organisatieopstelling te doen om een duidelijk beeld te krijgen wat er nu precies speelt. Dit om de juiste interventies te kunnen doen en of het juiste programma te kunnen aanbieden. P&O-advies U kunt voor advisering, ontwikkeling en invoering van beleidsstukken op het gebied van personeel en organisatie ook bij mij terecht. Beroepsvereniging Ik ben aangesloten bij de NVNLP (=Nederlandse vereniging voor Neuro-Linguïstisch- Programmeren). Ethische Code In het werk als professioneel begeleider houd ik mij aan de richtlijnen zoals die opgesteld zijn in de Ethische Code van Phoenix-opleidingen.

7 Elk moment Elk moment vraagt jou Elk moment vraagt jou aanwezigheid Elk moment is nieuw Elk moment vraagt een nieuw antwoord Bron: Martin Buber Achter de poort Achter de poort van het voelen van je zwakheid ligt je kracht. Achter de poort van het voelen van je pijn ligt je plezier en vreugde. Achter de poort van het voelen van je angst ligt je veiligheid. Achter de poort van het voelen van je eenzaamheid ligt je vermogen tot liefhebben en vervulling. Achter de poort van de acceptatie van het gemis van vroeger ligt je vervulling nu. Bron: Vuurvogel van Phoenix-opleidingen Ik geloof Ik geloof Dat ik geen groter geschenk kan ontvangen Door de ander Te worden gezien, Te worden gehoord, Te worden begrepen en aangeraakt. Het grootste geschenk Dat ik kan geven is, De ander te zien, Te horen, te begrijpen, aan te raken. Wanneer dat gebeurt Voel ik Dat er contact is gelegd. Bron: Menselijk contacten van Virginia Satir. Uitgeverij Nelissen, 1988.

8 Contact Voor uitgebreide informatie kun je de website raadplegen. Naast deze algemene folder zijn er van de afzonderlijke onderdelen flyers te verkrijgen. Je kunt contact met mij opnemen wanneer je geïnteresseerd bent, vragen hebt, nadere informatie wilt of een afspraak wilt maken. Als ik telefonisch niet te bereiken ben, dan kun je de voic inspreken en ik bel jou zo spoedig mogelijk terug. Ook kun je via de contact met mij zoeken. K E R N T A L E N T Coaching Loopbaanbegeleiding Familie- en Organisatieopstellingen Teambuilding R.V. Beardastraat CK Hempens telefoon: info@kerntalent.nl P&O-advies Inschrijfnummer KvK:

Coaching Loopbaanbegeleiding Familie- en organisatieopstellingen Teambuilding P&O-advies

Coaching Loopbaanbegeleiding Familie- en organisatieopstellingen Teambuilding P&O-advies Algemeen Kerntalent is opgericht door mij (Albertien Zeinstra) en gevestigd te Hempens (nabij Leeuwarden). Ik werk voor particulieren en organisaties. Mijn ervaring ligt in de branches Welzijn, Kinderopvang,

Nadere informatie

Bezieling in je loopbaan. Op zoek naar werk dat echt bij jou past

Bezieling in je loopbaan. Op zoek naar werk dat echt bij jou past Bezieling in je loopbaan Op zoek naar werk dat echt bij jou past 1 Achtergrond en inhoud Dit groepstraject is bedoeld voor mensen die op een keerpunt staan in hun loopbaan of in een situatie van arbeidsongeschiktheid

Nadere informatie

Retraite in Frankrijk

Retraite in Frankrijk Retraite in Frankrijk Naar een Liefdevolle Volwassen Relatie! Van strijd naar helen Waarom systemische Relatie Retraite? Van 03 t/m 10 juli 2015 Relaties lijken onze levens te beheersen. Als we "alleen"

Nadere informatie

Agenda Najaar 2015. De agenda voor het najaar 2015: Inloopspreekuur

Agenda Najaar 2015. De agenda voor het najaar 2015: Inloopspreekuur Agenda Najaar 2015 De agenda voor het najaar 2015: - Inloopspreekuur (wekelijks vanaf 28 augustus a.s.) - Coach- en counseling trajecten (op maat, doorlopend) - Familie- en organisatieopstellingen (maandelijks

Nadere informatie

Organisatie: Yvonne Roosen Uitvoering: Koekkoek en co vertegenwoordigd door:

Organisatie: Yvonne Roosen Uitvoering: Koekkoek en co vertegenwoordigd door: Cursussen bij Dressuurstal (Website: www.cursustotaal.nl) Organisatie: Yvonne Roosen Uitvoering: Koekkoek en co vertegenwoordigd door: Nel Koekkoek, sportpsycholoog, GZ- psycholoog BIG Marie-José Hulsman

Nadere informatie

Ziekteverzuim begeleiding Van ziek naar werk

Ziekteverzuim begeleiding Van ziek naar werk Ziekteverzuim begeleiding Van ziek naar werk Een intensief en op maat gesneden traject voor individuele coaching én groepsbegeleiding in de vrije natuur, speciaal bedoeld voor gemeenten en UWV klanten

Nadere informatie

Systemisch Werken, wat is dat? Auteur: Emmely Faessen

Systemisch Werken, wat is dat? Auteur: Emmely Faessen Systemisch Werken, wat is dat? Auteur: Emmely Faessen Introductie Soms zijn er vragen waar je geen antwoord op hebt. Soms zijn er zaken waar je tegenaan loopt, waarvan je niet begrijpt waarom ze jou overkomen.

Nadere informatie

Leiderschap met Ziel en Zakelijkheid

Leiderschap met Ziel en Zakelijkheid Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 7-daagse training: Leiderschap met Ziel en Zakelijkheid Duurzaam en waardevol leiderschap

Nadere informatie

Op niveau 2 en 3 heeft de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) deze training 5 PE punten toegekend.

Op niveau 2 en 3 heeft de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) deze training 5 PE punten toegekend. Module 1 Coaching, kanker & vermoeidheid Vermoeidheid bij kanker is misschien wel de meest voorkomende klacht van mensen die kanker hebben (gehad). 80-90% van de patiënten herkent vermoeidheid gedurende

Nadere informatie

HAND-OUT. Training Systemisch kijken naar kinderen, KIKI Training & Coaching

HAND-OUT. Training Systemisch kijken naar kinderen, KIKI Training & Coaching HAND-OUT Training Systemisch kijken naar kinderen, KIKI Training & Coaching Als je je kast niet zelf opruimt, zullen je kinderen het voor je moeten doen. Training Systemisch kijken naar kinderen, KIKI

Nadere informatie

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE 2 0 1 4 OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE Beste NEI-ers, NLP-ers, Collega s en geïnteresseerden. Trots kunnen we weer een nieuwsbrief vol met workshops en opleidingen laten zien. Het

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Van. inzicht. naar. uitzicht. Loopbaanbegeleiding & coaching

Van. inzicht. naar. uitzicht. Loopbaanbegeleiding & coaching Van inzicht naar uitzicht Loopbaanbegeleiding & coaching La Vuelta is Spaans voor keerpunt. Een loopbaanbegeleidings- of coaching s- traject is vaak een keerpunt in je leven, door stil te staan bij jezelf,

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Thema: Leegte en zinloosheid moed

Thema: Leegte en zinloosheid moed Human BEing Thema: Leegte en zinloosheid moed Heb je dat ook wel eens? Dat je je afvraagt: waar doe ik het allemaal voor? Wat is de zin van mijn leven? Ik weet het niet meer. Of is dat alleen voorbehouden

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

Succes hebben betekent in staat zijn je leven op jouw manier te leiden

Succes hebben betekent in staat zijn je leven op jouw manier te leiden Januari 2012 zondag 1 JaNuari Nieuwjaarsdag Succes hebben betekent in staat zijn je leven op jouw manier te leiden januari m d w d v z z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Collega s die precies doen wat jij

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE 2 0 1 4 SINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE Beste NEI-ers, NLP-ers, Collega s en geïnteresseerden. De zomer heeft nieuwe inzichten en ook verandering met zich meegebracht. Zo heb ik besloten

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

de loopbaan reis over verbinding, betekenisvol werken en vorm geven aan verandering! Hilvaria Studio s

de loopbaan reis over verbinding, betekenisvol werken en vorm geven aan verandering! Hilvaria Studio s de loopbaan reis over verbinding, betekenisvol werken en vorm geven aan verandering! 2019 Hilvaria Studio s Ik kies voor mezelf, omdat werk geen corset mag worden waarin ik me gevangen voel en van waaruit

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

SCRUM VERDUBBELAAR. dubbel zo goed door je persoonlijke backlog. Een leerprogramma dat zorgt voor verdieping. in de ontwikkeling van Scrumteams

SCRUM VERDUBBELAAR. dubbel zo goed door je persoonlijke backlog. Een leerprogramma dat zorgt voor verdieping. in de ontwikkeling van Scrumteams SCRUM VERDUBBELAAR dubbel zo goed door je persoonlijke backlog Een leerprogramma dat zorgt voor verdieping in de ontwikkeling van Scrumteams IK WIST DAT HET NIET GING LUKKEN (en hield het voor me) IK HEB

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

Positionering dienstverlening. uitdaging. Preventief: focus op groei. probleem. klachten. huisarts. psycholoog. Curatief: focus op genezen

Positionering dienstverlening. uitdaging. Preventief: focus op groei. probleem. klachten. huisarts. psycholoog. Curatief: focus op genezen Positionering dienstverlening uitdaging Preventief: focus op groei probleem klachten huisarts psycholoog Curatief: focus op genezen Ik wil iets in mijn leven veranderen en ik zoek daar ondersteuning in,

Nadere informatie

Kijken achter het masker

Kijken achter het masker Kijken achter het masker Driedaagse bijscholing Karakterstructuren voor therapeuten en coaches Zoek je een bijscholing die jouw manier van werken als therapeut of coach verdiept? Zou je meer (praktisch)

Nadere informatie

LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS

LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS Graag vertel ik u in deze brochure over Leiders van Morgen, een Management Development (MD) netwerk dat october 2010 van start gaat. Voor meer

Nadere informatie

VZW LOOPBAANCENTRUM. Tevreden. met je huidige. werksituatie?

VZW LOOPBAANCENTRUM. Tevreden. met je huidige. werksituatie? VZW LOOPBAANCENTRUM Tevreden met je huidige werksituatie? Kompas loopbaancentrum: een kwarteeuw aan ervaring met diverse loopbaanvragen, coaching op maat van de klant. Kompas is erkend door de Vlaamse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

Van Egmond Coaching. Voor wie?

Van Egmond Coaching. Voor wie? Van Egmond Coaching Heb je behoefte aan iemand die goed kan luisteren, met je meedenkt, kritisch kijkt, ondersteunend is en je kan helpen bij het doorbreken van vastgelopen situaties? Zoek je voor jezelf

Nadere informatie

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Algemene Individuele Begeleiding

Algemene Individuele Begeleiding Algemene Individuele Begeleiding Het Centrum biedt drie soorten individuele begeleiding aan: algemene individuele begeleiding, individuele relatiebegeleiding en individuele loopbaanbegeleiding. Hier gaat

Nadere informatie

Familie- en organisatie opstellingen

Familie- en organisatie opstellingen Familie- en organisatie opstellingen April 2019 ontspanning en bewustwording Wendy Bruinsma RBL Gooi en Vechtstreek administratie, leerplicht, RMC, jongerenteam Eigen praktijk Wensenergie therapeut familie-

Nadere informatie

Outplacement: voor de werknemer

Outplacement: voor de werknemer Outplacement: voor de werknemer Ontslag: een keerpunt voor werkgever en werknemer De aanleiding tot outplacement is een ontslag. Dat kan zijn door een reorganisatie of omdat werknemer en werkgever, om

Nadere informatie

Systemisch Leiderschap Anders kijken, anders doen

Systemisch Leiderschap Anders kijken, anders doen Systemisch Leiderschap Anders kijken, anders doen Systemisch Leiderschap Meestal zijn we geneigd om te denken in oorzaak en gevolg. Er zijn organisatieproblemen die we niet krijgen opgelost door deze steeds

Nadere informatie

Van Egmond Coaching. Voor wie?

Van Egmond Coaching. Voor wie? Van Egmond Coaching Heb je behoefte aan iemand die goed kan luisteren, met je meedenkt, kritisch kijkt, ondersteunend is en je kan helpen bij het doorbreken van vastgelopen situaties? Zoek je voor je instelling

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Rouw en Relaties Professioneel begeleiden bij verlies in de relatie 24 en 25 november 2016

Rouw en Relaties Professioneel begeleiden bij verlies in de relatie 24 en 25 november 2016 Rouw en Relaties Professioneel begeleiden bij verlies in de relatie 24 en 25 november 2016 Groesbeek Laat mij niet Met rust Als ik het wil Laat mij niet alleen Als ik het vraag Kijk tot achter Mijn ogen

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Secure Base Systemisch Coachen. Professioneel begeleiden in het perspectief van het systeem. Voorjaar 2016

Secure Base Systemisch Coachen. Professioneel begeleiden in het perspectief van het systeem. Voorjaar 2016 Secure Base Systemisch Coachen Professioneel begeleiden in het perspectief van het systeem Voorjaar 2016 Huissen Ik ben wie ik ben. Een toeval onbevattelijk als elk toeval. Ik had toch andere voorouders

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

Outplacement: voor de werknemer

Outplacement: voor de werknemer Outplacement: voor de werknemer Ontslag: een keerpunt voor werkgever en werknemer De aanleiding tot outplacement is een toekomstig ontslag. Dat kan zijn door een reorganisatie of omdat werknemer en werkgever,

Nadere informatie

Silence is a great source for leadership

Silence is a great source for leadership >> 4 Silence is a great source for Introductiecursus meditatie & mindfulness Silence is a great source for Leertraject In deze introductiecursus van vier sessies van 2 uur ontdek je hoe meditatie en mindfulness

Nadere informatie

Systemisch perspectief

Systemisch perspectief Systemisch perspectief Elk mens is deel van een systeem: gezin, familie, vrienden, werk, maatschappij. Ook de mensen die er niet meer zijn, hebben hierin hun plek. In ons thuisgezin vinden we de oorsprong

Nadere informatie

Het verhaal van mijn leven. Biografische cursus waarin buurtgenoten zich verbinden

Het verhaal van mijn leven. Biografische cursus waarin buurtgenoten zich verbinden Het verhaal van mijn leven Biografische cursus waarin buurtgenoten zich verbinden Cursus voor Fact-cliënten en andere buurtbewoners door Ria Velema, Ann Evers-Schillhorn van Veen, casemanagers Fact Lentis

Nadere informatie

Persoonlijk leiderschaps programma

Persoonlijk leiderschaps programma Persoonlijk leiderschaps programma Zet binnen acht weken grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling en leer te werken vanuit jouw persoonlijke kracht! Ben jij een druk bezette (young) professional en

Nadere informatie

De terugkeer naar het ware zelf! Leven en werken vanuit innerlijke kracht en verantwoordelijkheid!

De terugkeer naar het ware zelf! Leven en werken vanuit innerlijke kracht en verantwoordelijkheid! De terugkeer naar het ware zelf! Leven en werken vanuit innerlijke kracht en verantwoordelijkheid! Door: Nathalie van Spall De onzichtbare werkelijkheid wacht om door onze geest binnengelaten te worden.

Nadere informatie

Psychotherapie. brochure. Praktijk de Cocon

Psychotherapie. brochure. Praktijk de Cocon brochure Praktijk de Cocon Psychotherapie Brochure Psychotherapie helpt je af te rekenen met vervelende gevoelens, storende gedachten, sociale problemen, terugkerende problemen waar je veel last van hebt.

Nadere informatie

Praktisch werken met Belbin. Teamrollen voor Trainers TEAMROLLEN GEBRUIKEN IN JE EIGEN TRAININGEN

Praktisch werken met Belbin. Teamrollen voor Trainers TEAMROLLEN GEBRUIKEN IN JE EIGEN TRAININGEN Praktisch werken met Belbin Teamrollen voor Trainers TEAMROLLEN GEBRUIKEN IN JE EIGEN TRAININGEN Haal meer uit je (team)training met teamrollen TEAMROLLEN VOOR TRAINERS Teams waarin onderlinge verschillen

Nadere informatie

Aan de slag met de Werk Ster!

Aan de slag met de Werk Ster! Aan de slag met de Werk Ster! Werk Ster Copyright EgberinkDeWinter 2013-2014 Werk Ster Stappen naar werk De Werk Ster helpt je duidelijk te krijgen waar jij op dit moment staat op weg naar werk. Je krijgt

Nadere informatie

Carefulness AANDACHT VOOR ZORG ZORG VOOR AANDACHT

Carefulness AANDACHT VOOR ZORG ZORG VOOR AANDACHT Carefulness AANDACHT VOOR ZORG ZORG VOOR AANDACHT Inleiding Aandacht is een essentieel onderdeel in de zorg. Aandacht voor de patiënt en de zorgverlener vergroot de vitaliteit, de effectiviteit en de kwaliteit

Nadere informatie

PLE SCH BV Coaching, Consultancy en Conflictoplossing

PLE SCH BV Coaching, Consultancy en Conflictoplossing PLE SCH BV Coaching, Consultancy en Conflictoplossing In company Workshop Inspirerend Leiderschap Een workshop voor leidinggevenden die authentiek contact willen met de bronnen van persoonlijk leiderschap

Nadere informatie

Young Professional programma. Voorbeeld van de opbouw van een YP programma

Young Professional programma. Voorbeeld van de opbouw van een YP programma Young Professional programma Voorbeeld van de opbouw van een YP programma 1 Flow van het programma: Het programma Intake (½ dag) Ik & mijn leiderschap (2 dagen groepsprogramma) Ik & de ander (2 dagen groepsprogramma)

Nadere informatie

Wil je professioneel leren coachen?

Wil je professioneel leren coachen? Wil je professioneel leren coachen? Coaching is in deze tijd een vanzelfsprekend begrip geworden. Het lijkt wel of iedereen met coaching bezig is. Bij doorvragen blijkt, dat coaching een zeer rekbaar begrip

Nadere informatie

Informatie brochure. Integratieve Kindertherapie

Informatie brochure. Integratieve Kindertherapie Informatie brochure Integratieve Kindertherapie De Praktijk Rijksstraatweg 39a (ingang aan de zijkant) 2121 AA BENNEBROEK Tel: 06-24223671 depraktijk@quicknet.nl Mijn naam is Linda Wennekers, moeder van

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren Lééf je dag Prikkelende workshops om samen te leren Vier je dag, vier het moment Wilt u een personeelsbijeenkomst organiseren waarbij u ontspanning combineert met leren? Kies dan voor de workshops van

Nadere informatie

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk Gandhitraining Ongekende effecten in de praktijk Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap; je ambities vormgeven en anderen

Nadere informatie

CHECKLIST BEHANDELDOELEN

CHECKLIST BEHANDELDOELEN Uw naam: Naam therapeut: Datum: CHECKLIST BEHANDELDOELEN Het stellen van doelen is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle therapie. Daarom vragen wij u uw doelen voor de aankomende therapie aan

Nadere informatie

Focus Group Seminar Versterk je persoonlijke balans en effectiviteit Zaterdag 23 Januari 2016

Focus Group Seminar Versterk je persoonlijke balans en effectiviteit Zaterdag 23 Januari 2016 Focus Group Seminar Versterk je persoonlijke balans en effectiviteit Zaterdag 23 Januari 2016 olv Annemieke Meurs en Saskia van Wijngaarden Focus Group Seminar Focus Group is een workshop gefocust op creatieve

Nadere informatie

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige

Nadere informatie

COACHING IS VOOR IEDEREEN

COACHING IS VOOR IEDEREEN COACHING IS VOOR IEDEREEN over kracht, wijsheid, lenigheid en charme doelen inzicht in coaching ervaring met coachingsvaardigheid goesting naar meer actie reflectie- informatie 1 Structuur 1. vingeroefening

Nadere informatie

Secure Base Systemisch Coachen. Professioneel begeleiden in het perspectief van het systeem

Secure Base Systemisch Coachen. Professioneel begeleiden in het perspectief van het systeem Professioneel begeleiden in het perspectief van het systeem 2016-2017 Huissen Ik ben wie ik ben. Een toeval onbevattelijk als elk toeval. Ik had toch andere voorouders kunnen hebben. en dan was ik van

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Leiderschap in Contact

Leiderschap in Contact Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap in Contact Constructief verbinden in de professionele

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

Het Talentenspel. Als er een spel was dat je snel naar dieper inzicht voerde over wie je bent en wat je werkelijke missie is,

Het Talentenspel. Als er een spel was dat je snel naar dieper inzicht voerde over wie je bent en wat je werkelijke missie is, Het Talentenspel Als er een spel was dat je snel naar dieper inzicht voerde over wie je bent en wat je werkelijke missie is, zou je dat dan gaan doen? Maar geloof je dat dit via een spel mogelijk is? Denk

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

paardencoach Frederieke van der Lijn Buitenpost www.equinama.nl

paardencoach Frederieke van der Lijn Buitenpost www.equinama.nl Loop je steeds tegen dezelfde valkuilen aan? Ben je toe aan veranderingen of aan een volgende stap in je ontwikkeling? Wil je persoonlijke inzichten? Graag begeleiden mijn paarden Gio, Stanley en ikzelf

Nadere informatie

Leergang Teamcoaching. Grip op teams DÉ LEERGANG VOOR SUCCESVOLLERE TEAMS

Leergang Teamcoaching. Grip op teams DÉ LEERGANG VOOR SUCCESVOLLERE TEAMS Leergang Teamcoaching Grip op teams DÉ LEERGANG VOOR SUCCESVOLLERE TEAMS Leergang Teamcoaching Grip op teams DÉ LEERGANG VOOR SUCCESVOLLERE TEAMS Heb jij nog grip op de teams waarmee je werkt? Iedereen

Nadere informatie

Smoesjes. TipsforTrouble HOME TROUBLE MEER WETEN < > EXTRA PITTIG

Smoesjes. TipsforTrouble HOME TROUBLE MEER WETEN < > EXTRA PITTIG geef haar gelijk dat zij het zwaar heeft en dat de crechemedewerkers zodat ze alles op tijd af kan krijgen. Collega zal in de slachtofferrol terecht komen en wellicht in tranen uitbarsten. voel dat ik

Nadere informatie

Organisatiekracht. Mentale veerkracht. Teamkracht. Werkkracht. Menskracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES

Organisatiekracht. Mentale veerkracht. Teamkracht. Werkkracht. Menskracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES Mentale veerkracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES In de (top)sport is het een vast gegeven; wil je succesvol zijn als sporter dan investeer je in techniek en conditie, maar ook in mentale

Nadere informatie

Centrum voor Psychotherapie

Centrum voor Psychotherapie Centrum voor Psychotherapie Je zit al een langere tijd niet goed in je vel. Op steeds dezelfde punten in je leven loop je vast. Je hebt al geprobeerd te veranderen. Waarschijnlijk heb je ook al behandelingen

Nadere informatie

Het gedragmodel. 1. Inleiding

Het gedragmodel. 1. Inleiding Het gedragmodel 1. Inleiding Het gedragmodel is een NLP-techiek, ontwikkeld door Peter Dalmeijer (zie www.vidarte.nl) en Paul Lenferink. Het model leert ons feedback te geven waarbij we anderen op hun

Nadere informatie

Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen

Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen Training Leiderschap Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen Als leidinggevende moet je meerdere ballen hooggehouden. Er wordt verwacht dat jouw team bepaalde doelen haalt, binnen een bepaald

Nadere informatie

Is iemand in jouw omgeving verslaafd?

Is iemand in jouw omgeving verslaafd? Is iemand in jouw omgeving verslaafd? Verslaafd aan Jou ondersteunt en informeert de omgeving van verslaafden. Vaak gaat alle aandacht uit naar de verslaafde en daardoor wordt soms niet gezien dat familie

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Onbewuste Verbindingen

Onbewuste Verbindingen Onbewuste Verbindingen Driedaagse bijscholing Systemisch Werken voor coaches, mediators en therapeuten De bijscholing wordt twee keer per jaar gegeven. Data vind je op www.andrefun.nl/agenda Zoek je iets

Nadere informatie

Lorem Ipsum. Ben je in de leeftijd van. Win actie. 15 tot 18. Win een coachtraject t.w.v. 1000,00,- jaar?

Lorem Ipsum. Ben je in de leeftijd van. Win actie. 15 tot 18. Win een coachtraject t.w.v. 1000,00,- jaar? Ben je in de leeftijd van 15 tot 18 jaar? Win actie Win een coachtraject t.w.v. 1000,00,- 2 We vragen 100% toewijding Ben je er klaar voor om je eetstoornis te verslaan? Wil jij je 100% inzetten? En wil

Nadere informatie

Blij van jouw studie? Dat kan!

Blij van jouw studie? Dat kan! Studiekeuzeadvies van Carrière Corazon Blij van jouw studie? Dat kan! Wat past bij jou? Waar word je echt blij van? Wat is jouw talent? Waar ligt jouw toekomst? 1 Brochure studiekeuze-advies Inhoud: 1.

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Gerrickens training & advies www.kwaliteitenspel.nl 073-6427411 Wij helpen mensen bij het ontdekken en ontwikkelen van wie ze in wezen zijn. Daartoe geven wij kaartspellen en boeken uit en verzorgen wij

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Conflicthantering, onderhandelen met resultaat Effectief ruziemaken. Kan dat? Wij denken van wel. Een conflict kan zorgen voor een nieuw inzicht of een frisse wind in een relatie.

Nadere informatie

Systemisch werk voor de Loopbaancoach 5 daagse

Systemisch werk voor de Loopbaancoach 5 daagse Systemisch werk voor de Loopbaancoach 5 daagse Interventies om voorbij stagnatie te komen. Je bent coach en je hebt met allerlei loopbaanvragen te maken. Je bent HRM-er en je werkt met loopbaanvragen van

Nadere informatie

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Inleiding Kinderen zijn volop in ontwikkeling. Coaching met behulp van paarden geeft op het terrein van denken, doen en voelen veel beweging.om al die veranderingen

Nadere informatie

Coaching voor CvO Overheidsorganisaties

Coaching voor CvO Overheidsorganisaties Coaching voor CvO Overheidsorganisaties Overheidsmanagers, keuzes en dilemma s Management bij de overheid verschilt wezenlijk van leidinggeven in het bedrijfsleven. Het goed kunnen opereren in de complexe

Nadere informatie

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN HERKEN JE DIT? Heb je steeds het gevoel het net niet goed genoeg te doen voor iedereen? Zijn de dagen te kort voor

Nadere informatie

NLP PRACTITIONER 2015

NLP PRACTITIONER 2015 2015 ERKEND, PRAKTIJKGERICHT EN VERBREDEND De erkende NLP Practitioner opleiding van the Sphere is praktijkgericht en verbredend. Het biedt een uitstekende structuur voor effectieve communicatie, persoonlijke

Nadere informatie

Professionele en persoonlijke groei?

Professionele en persoonlijke groei? + Professionele en persoonlijke groei? Samen naar meer resultaat, meer gemak en meer plezier! Han Oei Oei voor Groei - www.oeivoorgroei.nl info@oeivoorgroei.nl 0633794681 + Meer resultaat, meer gemak en

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Mindfulness op het werk

Mindfulness op het werk Mindfulness op het werk Mindfulness op het werk Werken vanuit rust en aandacht Veel mensen ervaren hun werk als een plek waar nooit rust is, met een doorlopende activiteit aan lijstjes die af moeten, mensen

Nadere informatie

Hoe veel wil jij ervaren en kennen van familieopstellingen? Bij de Verheldering zijn er verschillende mogelijkheden: Opstellingenworkshop

Hoe veel wil jij ervaren en kennen van familieopstellingen? Bij de Verheldering zijn er verschillende mogelijkheden: Opstellingenworkshop Hoe veel wil jij ervaren en kennen van familieopstellingen? Bij de Verheldering zijn er verschillende mogelijkheden: Opstellingenworkshop 'Meer weten over familieopstellingen' dag Basisopleiding Systemisch

Nadere informatie

Mindfulness omgaan met wat er is workshop Parkinson café

Mindfulness omgaan met wat er is workshop Parkinson café Mindfulness omgaan met wat er is workshop Parkinson café Yvonne Kuijsters Kennismaken met mindfulness Wat is mindfulness Wat brengt het mij, wat heb ik eraan? Aandacht Aandacht is een vorm van oplettendheid.

Nadere informatie

Visie. Volharding. De diepte in De bestaande situatie ontregelen gebeurt niet door een oppervlakkige HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN

Visie. Volharding. De diepte in De bestaande situatie ontregelen gebeurt niet door een oppervlakkige HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN The privilege of a lifetime is to become who you truly are. - Carl Jung Visie Als authentiek leider ben je een kapitein aan het roer van een schip. Handen aan

Nadere informatie

Gerrickens training & advies www.kwaliteitenspel.nl 073-6427411 Wij helpen mensen bij het ontdekken en ontwikkelen van wie ze in wezen zijn. Daartoe geven wij kaartspellen en boeken uit en verzorgen wij

Nadere informatie