Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken"

Transcriptie

1 Waarom ik met orakelkaarten werk Wat orakelkaarten zijn Wat een reading is Wie er met kaarten kunnen werken 5 stappen om zelf met kaarten te werken

2 Dit is het begin van een nieuwe fase in je leven! Een fase waarin je gaat ontdekken hoe orakelkaarten je leven kunnen verrijken. En geloof mij: als je dit eenmaal hebt ervaren wil je nooooit meer zonder. Met behulp van de kaarten kan je contact maken met je onderbewustzijn, je engelen, je gidsen maar ook, als je dat wilt uiteraard, met overleden dierbaren. De mogelijkheden zijn eindeloos. En wat is er nu mooier dan communiceren met je spirituele helpers! Klaar om in de wondere wereld van de orakelkaarten te stappen?!

3 Sinds 2007 werk ik met orakelkaarten. Eerst deed ik dit alleen voor mezelf maar rond 2010 ben ik begonnen met het geven van readings aan anderen. In 2012 heb ik mijn eigen praktijk opgericht. Hierin geef ik readings en IET behandelingen maar ook cursussen en workshops over het werken met orakelkaarten, engelen en numerologie. Daarnaast werk ik op 2 spirituele hulplijnen waar ik ook regelmatig consulten geef. Hartstikke leuk dus!

4 Omdat ik merkte dat het steeds lastiger werd om de cursussen fysiek te organiseren (mensen woonden te ver weg of konden niet op de datum dat ik de cursus gaf) werd in 2015 bij mij het zaadje gepland om cursussen online aan te bieden. Daar ben ik dus nu, naast mijn praktijk, druk mee bezig. Heel veel liefs,

5 Omdat het super leuk is natuurlijk! Maar ook omdat: -het een perfecte manier is om met je engelen en gidsen te communiceren -om contact te kunnen maken met je onderbewustzijn -ze kunnen helpen op momenten dat je even niet weet hoe je verder moet Zelf noem ik orakelkaarten ook wel spirituele coachingskaarten. Op momenten dat je vast loopt, niet weet hoe je verder moet of het even niet meer ziet zetten trek je een of meerdere kaarten. En ik garandeer je, met de inzichten die je krijgt kan je weer verder. Naast dat je orakelkaarten dus voor jezelf kunt gebruiken, kan je de kaarten ook prima voor een ander leggen.

6 Wat is er mooier dan een ander helpen bij het vinden van inzichten? Om het kanaal te mogen zijn voor de engelen en gidsen van jouw cliënt om de boodschappen door te geven? Dit alles, en meer, is mogelijk met orakelkaarten. Maar wat zijn orakelkaarten nu precies?

7 Orakelkaarten zijn hulpmiddelen om de boodschappen van je gidsen, engelen en je hogere zelf door te krijgen. In het dagelijks leven is het niet altijd makkelijk om in contact te staan met de spirituele wereld. Door drukte en stress is er veel ruis op de lijn. De kaarten trekken zich niets aan van deze ruis en laten de boodschappen zien die door mogen komen. Orakelkaarten werken volgens het principe van De wet van de Aantrekking. Je stelt een vraag en het antwoord komt, door middel van de juiste kaart(en), naar je toe. Het is dan ook niet mogelijk om de verkeerde kaart te trekken. Je trekt altijd die kaart(en) die voor jou van toepassing zijn.

8 In een reading maak je contact met energie. Dat kan je eigen energie zijn of de energie van een ander persoon, levend of overleden. Energie gaat immers nooit verloren. Je leest als het ware de energie om inzichten te krijgen in wat er in het hier en nu belangrijk is om te weten. De onderwerpen die in een reading naar voren komen kunnen heel divers zijn, zoals carrière, levensdoel, zingeving, relaties, overleden dierbaren en wat er verder maar denkbaar is. Orakelkaarten zijn een hulpmiddel die je kan gebruiken bij een reading. Orakelkaarten werken zoals gezegd volgens De wet van de Aantrekking. Je trekt altijd die kaart aan die op dat moment bij je past.

9 Je engelen en gidsen communiceren met je door middel van de kaarten. Zij geven heldere informatie over waar je op dit moment staat, wat je eventuele belemmeringen zijn en wat de volgende stappen zijn die je kunt zetten. Je kunt orakelkaarten gebruiken voor een specifieke vraag maar ook als je `gewoon` wilt weten wat je engelen en gidsen je te vertellen hebben.

10 Dit is een vraag die me regelmatig wordt gesteld en mijn antwoord hierop is kort, nl: Toch merk ik dat veel mensen het spannend vinden om met orakelkaarten aan de slag te gaan. Vandaar dit Ebook en de cursussen die ik heb gemaakt. We hebben allemaal op de een of andere manier helderziende eigenschappen. Je intuïtie is hier een van. Stress en de waan van de dag kunnen er echter voor zorgen dat je het contact met je onderbuik gevoel kwijt raakt.

11 De kaarten zijn dan een mooie manier om door de stress energie heen te komen en toch de boodschappen van je engelen en gidsen door te krijgen. Na dit Ebook zal je tot de conclusie zijn gekomen dat orakelkaarten niet eng of moeilijk zijn maar juist een bijzondere aanvulling op je leven. Vanaf nu kan ook jij de kaarten gebruiken als je even niet weet hoe het verder moet of met jezelf in de knoop zit. Of te wel, als je behoefte hebt aan een goddelijke boodschap. Dat is namelijk hoe ik de kaarten zie en gebruik. Als een instrument om met het goddelijke, de engelen, je gidsen en je hogere zelf te communiceren.

12 Jeeh, het is zover. Je gaat zelf aan de slag met orakelkaarten! Op de volgende pagina s laat ik je kort zien welke 5 stappen er nodig zijn om voor jezelf een kaart of kaarten te trekken. Maak verbinding met je engelen en gidsen Kom even tot jezelf en zoek de rust en stilte in je hart op. Maak daarna even bewust verbinding met je spirituele helpers. Of te wel, je engelen en gidsen.

13 Zuiver de kaarten Laat een stroom van kosmisch wit licht via je kruin je lichaam binnen komen. Voel dit licht door je arm en via je hand door de kaarten stromen. Raak daarna elke kaart een voor een aan. Focus op de vraag Concentreer je nu op de vraag die je beantwoordt wilt hebben. Trek de kaart of kaarten Terwijl je de kaarten schud houd je de intentie en focus op de vraag die je beantwoordt wilt hebben. Laat je leiden door je helpers en trek die kaart of kaarten waar je naar aangetrokken wordt.

14 Interpreteer de kaarten Bekijk de getrokken kaart en voel wat deze kaart voor jou betekend. Vergeet hierbij niet om ook naar de afbeelding te kijken. Wat is het eerste wat bij je op komt? Nu je de basis stappen van het werken met orakelkaarten weet is het zaak om verder te gaan. Hoe doe je dat? Ik laat je zien hoe.

15 Uiteraard vooral door het regelmatig te doen. Dus trek bijvoorbeeld elke dag een dagkaart voor jezelf. Leg die op een plek waar je hem regelmatig even ziet. Aan het eind van de dag pak je je dagkaart er weer even bij en ga je na wat deze vandaag voor je betekend heeft. Wil je met anderen hierover van gedachten wisselen? Meld je dan aan bij de Facebook groep: Krachtige boodschappen van orakelkaarten Ik trek elke dag een dagkaart voor de leden van deze groep. Maar je mag ook je eigen kaart posten om hem met de rest te delen.

16 Wat ook leuk is aan deze groep, is dat we kaartjes voor elkaar trekken. Jij mag een berichtje in de groep plaatsen om te vragen of iemand voor jou een kaartje wilt trekken. En uiteraard kan je ook een kaart trekken voor een ander die hier om vraagt. Een mooie manier om interactief met de kaarten bezig te zijn en te leren!

17 Ik laat je zien hoe. Geïnspireerd geraakt door je eerste stappen op het orakelkaarten pad? Voel je de kriebel en de blijdschap als je met de kaarten bezig bent? Wil je weten wat er allemaal nog meer mogelijk is met de orakelkaarten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Meer weten?

18 -Hoe de kaarten nu precies werken -Het antwoord vinden op allerlei typen vragen -Hoe je met meerdere kaartensets tegelijkertijd kunt werken -Welke specifieke legpatronen er zijn -Wat je doet als de kaarten niet duidelijk zijn -Hoe je zelf legpatronen kan maken -Hoe je readings voor andere kan doen -En nog veel meer! Dan is de cursus Werken met Orakelkaarten echt wat voor jou!

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 15 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

1 OPENING Openingsgebed, bidden om de leiding van de Heilige Geest

1 OPENING Openingsgebed, bidden om de leiding van de Heilige Geest Liturgie gebedsbijeenkomst t.b.v. 3D- Day 2017 1 OPENING Openingsgebed, bidden om de leiding van de Heilige Geest Degene die voorgaat leest de tekst, de vetgedrukte tekst lezen we hardop met elkaar lezen:

Nadere informatie

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen

Week 4: voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen. WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen WEEK 4 Voelend schrijven met je hogere zelf en je gidsen Het klinkt als iets onmogelijks Schrij Schrijven met je hogere zelf en je gidsen, klinkt als iets onmogelijks. Misschien ook omdat, hoe zeer je

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn!

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn! Inhoud Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. 1-2 3 Wij zijn! Inge Kaptein - Sinds 2012 communicatieadviseur Het spectrum

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Oefeningen

Inspiratie & Meer. Oefeningen Inspiratie & Meer Oefeningen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Oefeningen voor het het 2e chakra Oefening 1 Vraag hulp En vergeet niet dat je altijd de Engelen, het Universum

Nadere informatie

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Hoe krijg je meer zin? 09 - Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Meer zin. Denk jij ook dat zin in vrijen er spontaan hoort te zijn? Dat zin iets is dat zomaar uit het niets op komt borrelen? Geloof

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Cursus

Inspiratie & Meer. Cursus Inspiratie & Meer Cursus Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Cursus in 5 stappen naar meer Helderheid & Inzicht Ik wil e van harte welkom heten bi de Cursus In 5 stappen

Nadere informatie

Workshop Persoonlijk Leiderschap

Workshop Persoonlijk Leiderschap 2015 Workshop Persoonlijk Leiderschap Margje Mul & Jorg Andree Hanzehogeschool Groningen 2-3-2015 Draaiboek Persoonlijk leiderschap. Doel: loskomen, kennismaken, ontmoeten, contact Een half uur voor start

Nadere informatie

mensen met hersenletsel

mensen met hersenletsel Tips van en voor mensen met hersenletsel Leven met hersenletsel op de lange termijn Introductie Dit boekje is gemaakt met de tips van mensen met hersenletsel die deelnamen aan een onderzoek naar de zorg

Nadere informatie

10 tips. voor het beste resultaat uit een gesprek met een medium of paragnost!

10 tips. voor het beste resultaat uit een gesprek met een medium of paragnost! 10 tips voor het beste resultaat uit een gesprek met een medium of paragnost! Bespaar kosten, krijg betere antwoorden en voorkom teleurstelling en frustratie bij contact met mediums, paragnosten, kaartlegsters

Nadere informatie

Leren als een expert!

Leren als een expert! Leren als een expert! Welk vak vind jij lastig? Wiskunde, of juist Frans? Ken je iemand die heel goed is in dat vak? En heb je wel eens aan diegene gevraagd hoe hij/zij voor dat vak leert? Als je dat weet,

Nadere informatie

Jouw superrelatie start nu!

Jouw superrelatie start nu! Jouw superrelatie start nu! Inleiding Herinner jij je je eerste liefde nog? Was je ook zo ontzettend verliefd? Je kon aan niets anders meer denken. Je hoofd en hart stroomden helemaal over. Je had de meest

Nadere informatie

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los!

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los! Intuïtiedagboek Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Intuitie next level Pagina 1 I n t r o d u c t i e De komende negen weken ontvang je wekelijks opdrachten en oefeningen die je gaan helpen

Nadere informatie

E-book. Mediteren met stenen

E-book. Mediteren met stenen E-book Mediteren met stenen Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch,

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Voor cliënten

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Voor cliënten MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Voor cliënten Ik red me prima, maar nu mijn zoontje zich niet normaal ontwikkelt weet ik het even niet meer. Mijn beperking vraagt om aanpassingen in huis.

Nadere informatie

Dit spel bedoelt te kijken naar je leven: terugkijken èn vooruit kijken.

Dit spel bedoelt te kijken naar je leven: terugkijken èn vooruit kijken. Dit spel bedoelt te kijken naar je leven: terugkijken èn vooruit kijken. Teken het speelbord na op een groot vel. Of gebruik damstenen, doppen,.. en leg het na. Print de 32 kaartjes. Je ziet snel genoeg

Nadere informatie

Hallo mooi lief mens,

Hallo mooi lief mens, Hallo mooi lief mens, Het nieuwe jaar staat alweer een maand op de kalender en wat is er al weer veel gebeurd. Wij hebben inmiddels een weekje Sapvasten op de Bankenhoeve in Boven Leeuwen achter de rug.

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Voor cliënten

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Voor cliënten MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Voor cliënten Ik red me prima, maar nu mijn zoontje zich niet normaal ontwikkelt weet ik het even niet meer. Mijn beperking vraagt om aanpassingen in huis.

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een krachtige boodschap maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Of we het leuk vinden of niet, als ondernemers zullen

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum

Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Witte Buffelvrouw Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Ik heb vrije toegang tot de wijsheid en de kennis van de voorouders die voor mij op deze aarde waren. Ganesha

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 4 Eigenwaarde Inhoud 2 1. Hoe zit het met je gevoel van eigenwaarde? 3 2. Welke talenten van jezelf ken je al? 4 3. Verborgen talenten & bewondering 6 4. Verborgen talenten & feedback

Nadere informatie

Reflectie #Zo dus! Hieronder vind je een aantal oefeningen om te leren reflecteren waar je zelf mee aan de slag kunt.

Reflectie #Zo dus! Hieronder vind je een aantal oefeningen om te leren reflecteren waar je zelf mee aan de slag kunt. Reflectie #Zo dus! Hieronder vind je een aantal oefeningen om te leren reflecteren waar je zelf mee aan de slag kunt. In je eentje Time-out reflectie Time-out reflectie is een snelle manier om in je eentje

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

LUPUS: HOE GA JE ER MEE OM? Workshop voor de Lupus Patiënten Groep op zaterdag 7 november 2009 door Ditta van Dijk, MSc.

LUPUS: HOE GA JE ER MEE OM? Workshop voor de Lupus Patiënten Groep op zaterdag 7 november 2009 door Ditta van Dijk, MSc. LUPUS: HOE GA JE ER MEE OM? Workshop voor de Lupus Patiënten Groep op zaterdag 7 november 2009 door Ditta van Dijk, MSc. Twee thema s Ik, mijn ziekte en de buitenwereld Piekeren De oplossingsgerichte methode

Nadere informatie

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Doelen stellen voor je praktijk: Je gaat nu doelen stellen voor jouw

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

De 7 universele wetten

De 7 universele wetten Book Title ~ Author De 7 universele wetten Deborah Yvel JOHN DOE Geschreven door: Deborah Yvel Website:mediumconsultancy.com De 7 universele wetten ~ Deborah Yvel Heey mooi mens, Super leuk dat je dit

Nadere informatie

Wonderen creëren met je marketing

Wonderen creëren met je  marketing a Wonderen creëren met je e-mailmarketing Je lijst opbouwen & nieuwsbrieven maken Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Beperkende overtuigingen onderzoeken Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

Het eerste deel van de kaartenset

Het eerste deel van de kaartenset Proficiat! Een heel bijzondere kaartenset is jou toegevallen. De gebruikers die jou voorgingen meldden al fantastische resultaten dankzij het gebruik ervan. Nu is het jouw beurt om jouw overvloedsbewustzijn

Nadere informatie

IS ONLINE VIDEO IETS VOOR MIJ? CHECK IT OUT!

IS ONLINE VIDEO IETS VOOR MIJ? CHECK IT OUT! IS ONLINE VIDEO IETS VOOR MIJ? CHECK IT OUT! Checklist Vragen Ja Nee 1. Ben je op zoek naar nieuwe klanten? 2. Vind je het lastig om uit te leggen wat je bedrijf precies doet? 3. Geef je voor jouw gevoel

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook Module 1. Bewustwording Dag 3. Van twijfel naar helderheid: luister naar de instructies van je ziel. Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Of je hart nu breekt of scheurt, kapot is kapot.

Of je hart nu breekt of scheurt, kapot is kapot. Of je hart nu breekt of scheurt, kapot is kapot. Rouw van naastbestaanden van personen met dementie Gerke VERTHRIEST Een pluim voor jou, mantelzorger! We staan stil bij: - Rouwen als iemand nog niet dood

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

activiteit: 19 februari vrijdagavond, Workshop Intuïtief tekenen, door kunstenaar/medium Vincent Blom

activiteit: 19 februari vrijdagavond, Workshop Intuïtief tekenen, door kunstenaar/medium Vincent Blom 1 e activiteit: 19 februari vrijdagavond, Workshop Intuïtief tekenen, door kunstenaar/medium Vincent Blom Communiceren met je eigen intuïtie. Het mooie van deze workshop is dat je niet hoeft te kunnen

Nadere informatie

Wat voedt mijn ziel?

Wat voedt mijn ziel? Wat voedt mijn ziel? Veel mensen lijden aan psychische anorexia, vertelt de Amerikaanse schrijfster Sonia Choquette in haar boek Vraag je gidsen. De ziel wordt uitgehongerd. We leiden dikwijls levens die

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 12 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Weet wat je kan Samenvatting op kaarten

Weet wat je kan Samenvatting op kaarten Samenvatting op kaarten 16 kaarten met samenvattingen van de inhoud van de module, psychoeducatie over een Lichte verstandelijke Beperking (LVB) voor cliënten en hun naasten. De kaarten 1 14 volgen de

Nadere informatie

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event!

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Maak werk van jouw loopbaan. ntwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Workshops Agenda 27 september Persoonlijke APK in 1 dag 11 oktober Personal branding 27 oktober Slim netwerken,

Nadere informatie

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event!

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Maak werk van jouw loopbaan. ntwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Workshops Agenda 27 september Slim netwerken, voor nu en de rest van je loopbaan 27 september Persoonlijke APK

Nadere informatie

5 tips om te ontspannen

5 tips om te ontspannen 5 tips om te ontspannen Yin in Yang Sommige foto s zijn gevonden op internet. Meen je rechten te hebben op een daarvan neem dan contact op met Yin in Yang. Het belang van ontspannen Ontspannen is een van

Nadere informatie

Zie ook de bijlage voor verdere informatie en betalingswijze.

Zie ook de bijlage voor verdere informatie en betalingswijze. Dag mooi lief mens, Weer terug in het Brabantse land. Na een mooie maand oppassen in Lichtenvoorde. Waar ik mooie gesprekken heb gevoerd. Wandelingen heb gemaakt en kopjes koffie/thee heb genuttigd. Maar

Nadere informatie

Werkblad. Les 2 Ik help mijn ideale fan

Werkblad. Les 2 Ik help mijn ideale fan Werkblad Les 2 Ik help mijn ideale fan Korte cursus Politica op social media Vorige les formuleerde je jouw politieke droom en deelde je deze op social media. Deze week gaan we kijken naar wie jouw fans

Nadere informatie

Stappenplan Van lege naar volle workshops. Voor workshopleiders die willen groeien

Stappenplan Van lege naar volle workshops. Voor workshopleiders die willen groeien Stappenplan Van lege naar volle workshops Voor workshopleiders die willen groeien hoevulikmijnworkshops.nl Super dat je het stappenplan hebt gedownload! Wanneer je de stappen gaat toepassen zul je een

Nadere informatie

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief februari TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl.ik ben de levende, en Ik ben dood geweest en zie, Ik ben levend tot in alle eeuwigheid.

Nadere informatie

Het Netwerk Boek. Zakelijk Netwerken. Wie Wat Waar Waarom Hoe. Social Media Personal Branding Tips

Het Netwerk Boek. Zakelijk Netwerken. Wie Wat Waar Waarom Hoe. Social Media Personal Branding Tips Het Netwerk Boek Netwerk Boek Rob B. Tol Wie Wat Waar Waarom Hoe Zakelijk Netwerken Social Media Personal Branding Tips Success Stories Interviews Do s & Don ts Cases Voorbeelden Oefeningen Tests 3 Inhoud

Nadere informatie

Training Netwerken. Netwerken: wat is jouw bijdrage?

Training Netwerken. Netwerken: wat is jouw bijdrage? Training Netwerken Netwerken: wat is jouw bijdrage? Of je nou op zoek bent naar nieuwe klanten, wilt werken aan je carrière of effectiever wilt samenwerken met je collega s: het hebben van een goed netwerk

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

zondag 2 juli 2017 in het Kruispunt

zondag 2 juli 2017 in het Kruispunt zondag 2 juli 2017 in het Kruispunt lezing oude testament (lector) Jesaja 30, 15-18 lied Liedboek 62, 1.6. Mijn ziel is stil... lezing nieuwe testament (lector) Lucas 15, 1-10 lied Liedboek 944, 1.3.4.

Nadere informatie

JANTIEN010's SCHRIJFCHALLENGE

JANTIEN010's SCHRIJFCHALLENGE JANTIEN010's SCHRIJFCHALLENGE Dit werkboek is van:... Ben je er klaar voor? We gaan beginnen! Wat super dat je meedoet! Vanaf maandag 8 augustus ontvang je: - filmpjes - 7 schrijfoefeningen Elke dag geef

Nadere informatie

Prikkelmijders+en+Prikkelzoekers+

Prikkelmijders+en+Prikkelzoekers+ Prikkelmijders+en+Prikkelzoekers+ Vandaag heb je kennis gemaakt met Daan en Sterre. Als Daan te veel prikkels krijgt dan sluit hij zich af. Hij krijgt op dat moment zoveel prikkels binnen dat hij even

Nadere informatie

Actie toolbox. van idee naar actie. Auteur: Bas Bakker. Meer tools nodig? Kijk op

Actie toolbox. van idee naar actie. Auteur: Bas Bakker.  Meer tools nodig? Kijk op Actie toolbox van idee naar actie Auteur: Bas Bakker www.basblogt.com 1. Inhoudsopgave 2. Van idee naar actie... 3 3. Het idee...6 4. Drie grote stappen bepalen...8 5. Experiment: Je eerste klant... 9

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Zo werkt conversie optimalisatie!

Zo werkt conversie optimalisatie! Zo werkt conversie optimalisatie! Haal jij al optimaal resultaat uit je bezoekers? Veel ondernemers laten kansen liggen. Dat is niet vreemd maar wel jammer. Als je met dit werkblad en de checklist aan

Nadere informatie

Hoe werkt het? Wat heb je nodig? Disclaimer.

Hoe werkt het? Wat heb je nodig? Disclaimer. Hoi! Wat ontzettend leuk dat je mee doet aan de Jouw Lichaam. Jouw Genot. 5 daagse! Ik ben blij dat je mij de kans geeft om jou te helpen meer genot tussen de lakens voor jezelf te creëren. Zodat jij echt

Nadere informatie

DigiContact. in één klik jouw ondersteuning

DigiContact. in één klik jouw ondersteuning DigiContact in één klik jouw ondersteuning Welkom bij DigiContact Ondersteuning van vandaag DigiContact is de ondersteuning van deze tijd. Speciaal voor mensen die zelfstandig wonen en werken, maar soms

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING BIJ DEZE SPECIALE EDTIE Je herkent het vast:

Nadere informatie

Positief Huishouden met Kinderen

Positief Huishouden met Kinderen Positief Huishouden met Kinderen Deel 2: Communiceren met kinderen Dit werkboek is van: Datum: 1 Copyright Drukke Moeders Marijke Minten Welkom Dit is een werkboek dat hoort bij de videotraining Positief

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

Ontdek jouw persoonlijke top-3 interessante studies met deze 5-stappen oefening.

Ontdek jouw persoonlijke top-3 interessante studies met deze 5-stappen oefening. Ontdek jouw persoonlijke top-3 interessante studies met deze 5-stappen oefening. Een krachtige vul-de-lege-velden-in oefening om grip te krijgen op je studiekeuze en overzicht te creëren in de oceaan van

Nadere informatie

Leiderschap is van iedereen

Leiderschap is van iedereen Leiderschap is van iedereen Eddy Karrenbelt Als u het wenkend perspectief leest in het boekje mensenzorg voor de transitie in de Langdurige Zorg. Dan vindt u het streefbeeld gedreven professionals. In

Nadere informatie

Lichaam en geest zijn één

Lichaam en geest zijn één Lichaam en geest zijn één Je geest en lichaam zijn op een subtiele manier verbonden en reageren voortdurend op elkaar. Als we aan stress lijden heeft dat gevolgen voor ons lichaam omdat we bijvoorbeeld

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? De juiste beslissing maken over jouw toekomst (en eventueel de toekomst van jouw paard), is een belangrijk proces. Deze richtlijnen zullen jou helpen de juiste keuze

Nadere informatie

Ontdek je kracht voor de leerkracht

Ontdek je kracht voor de leerkracht Handleiding les 1 Ontdek je kracht voor de leerkracht Voor je ligt de handleiding voor de cursus Ontdek je kracht voor kinderen van groep 7/8. Waarom deze cursus? Om kinderen te leren beter in balans te

Nadere informatie

Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING

Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING In deze training Waarom je video marketing dagelijks moet gebruiken Richtlijnen om video s te maken die leads genereren De grootste fouten die jij niet wil maken

Nadere informatie

Van stress naar rust

Van stress naar rust Van stress naar rust Sleutel 2: Rust in je hoofd met een Sleutel 2: Rust in je hoofd met een betrouwbaar systeem betrouwbaar systeem Succesvol in Balans van Stress naar Rust Pagina 1 van 10 Disclaimer

Nadere informatie

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 2. Afleren. Dag 11. NEE zeggen tegen je beperkende overtuigingen. Met onderstaande oefening ga je NEE leren zeggen tegen overtuigingen die je beperken. Dit klinkt kinderlijk simpel maar herinner

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Sleutel 5. Make it stick

Sleutel 5. Make it stick Sleutel 5. Make it stick Na een inspirerende, creatieve sessie is niets zo frustrerend als stagnatie. Als de flappen met post-its worden opgerold en in een hoekje verdwijnen. Als niemand zich geroepen

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

GEBEDSWORKSHOPS Werkgroep Gebed CGK / NGK

GEBEDSWORKSHOPS Werkgroep Gebed CGK / NGK GEBEDSWORKSHOPS Werkgroep Gebed CGK / NGK INLEIDING bij de drie workshops Als je christen bent zijn er een paar wezenlijke zaken die bij je horen, n.l. : de bijbel lezen en bidden! Het is de bedoeling

Nadere informatie

1 EERSTE STRAAL VAN KRACHT

1 EERSTE STRAAL VAN KRACHT 1 EERSTE STRAAL VAN KRACHT 2 TWEEDE STRAAL VAN WIJSHEID 3 DERDE STRAAL VAN CREATIEVE INTELLIGENTIE 4 VERSCHUIVING VAN DENKPATRONEN 5 KARMISCHE ZUIVERING 6 VIERDE STRAAL VAN HARMONIE 7 LOSKOPPELEN VAN HET

Nadere informatie

DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben.

DRIE GOUDEN TIPS om Nee te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. Chantal Smeets 1 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. INLEIDING... 4 3. DRIE GOUDEN TIPS...

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

Affirmatie - Inspiratie

Affirmatie - Inspiratie Affirmatie - Inspiratie Maak je affirmaties nog sterker In dit e-book vind je affirmaties ter inspiratie. Maar er is niets zo krachtig als een speciaal op-maat-gemaakte affirmatie voor jouw unieke situatie!

Nadere informatie

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid Meten van mediawijsheid Bijlage 6 Interview terug naar meten van mediawijsheid Bijlage 6: Het interview Individueel interview Uitleg interview Ik zal je uitleggen wat de bedoeling is vandaag. Ik ben heel

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Werkboek De Maan. Dus, pak je tarot- of orakelkaarten erbij en ga aan de slag! Leer jezelf (en de maan) beter kennen.

Werkboek De Maan. Dus, pak je tarot- of orakelkaarten erbij en ga aan de slag! Leer jezelf (en de maan) beter kennen. Werkboek De Maan Het lukt niet altijd, maar we proberen toch wel maandelijks een werkboek uit te brengen. In een werkboek lees je meer over bijzondere gebeurtenissen of feestdagen in die maand. En daarbij

Nadere informatie