Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017"

Transcriptie

1 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor masseurs is er het Massageplein met demo's van diverse massagetechnieken verzorgd door Kathleen Kay Cosmetics en Magneet Massage. Daarnaast verzorgt Bellabaci op de stand demo's van cuppingmassage. Zaterdag 14 oktober uur Ayurvedische voetmassage Ayurvedische Massage is een duizenden jaren oude Indiase massagemethode die de herstelprocessen van lichaam en geest helpt reactiveren. Ayurvedische Massage kan daarom ook drastische veranderingen in de fysieke, mentale en emotionele constitutie teweeg brengen. Een prachtige aanvulling op uw pedicurebehandelingen en een aanwinst voor uw praktijk uur Cuppingmassage benen met ijsmassage Vit-Ice uur Gelaat Magneet Massage Een zachte behandeling voor een betere doorbloeding op een natuurlijke manier. Het ontspant je cliënt sneller en totaal. Brengt balans, door activering van zelf-herstellend vermogen van de huid. In te zetten bij diverse huidproblemen. De magneetmassage zorgt er ook voor dat de producten sneller in de huid worden opgenomen. Ideaal voor schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten en masseurs uur Cuppingmassage rug uur Anti stress handmassage Op zoek naar aanvullingen voor uw behandelingen? Kom naar de demo handmassage. Deze omvat de volgende onderdelen; Spahandbehandelingen, Anti-aging en Japanse handbehandeling. Handverzorging op topniveau!

2 13.00 uur Lichaam Magneet Massage Met magneten kun je eenvoudiger en soepeler masseren (waardoor ook bij jezelf als masseur fysieke klachten worden voorkomen of verminderd). Zelfs met pijnlijke handen kun je door de magneten weer masseren. Een magneetmassage geeft meer effect in minder tijd. Het kan op blote huid met olie of over de kleding heen. Goede resultaten bij hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid en andere stress gerelateerde klachten. Door een magneetmassage brengt je de cliënt fysiek, psychisch en energetisch in balans. Het werkt op spieren, hormoonhuishouding en energiebanen uur Cuppingmassage gezicht met facial en Bambino cups uur Gelaatsmassage met honing Een honingmassage is een diepverzorgende massage. Honing bevat diverse suikers mineralen en sporenelementen die een voedende waarde hebben voor de huid. De huid wordt vernieuwd en met dieptewerking gevoed. Na de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht, met een prachtige glans uur Voet Magneet Massage De magneten zorgen op een fijne manier voor een betere doorbloeding en voor een snellere ontspanning. Door het aardend vermogen van magneten kan een magneetbehandeling de effecten van elektrosmog verminderen. Alle voet reflexpunten worden ter ontspanning meegenomen. In te zetten bij vermoeide voeten, krampen aan de benen, vocht ophopingen en om het zelfherstellend vermogen te activeren. Te geven door o.a. pedicures, voetreflexologen en masseurs uur Cuppingmassage benen met ijsmassage Vit-Ice uur Bamboe lichaamsmassage De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend en bevorderlijk voor energie. Het helpt giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Een mooie methode om toe te passen in uw salon of praktijk. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie.

3 Zondag 15 oktober uur Ayurvedische voetmassage Ayurvedische Massage is een duizenden jaren oude Indiase massagemethode die de herstelprocessen van lichaam en geest helpt reactiveren. Ayurvedische Massage kan daarom ook drastische veranderingen in de fysieke, mentale en emotionele constitutie teweeg brengen. Een prachtige aanvulling op uw pedicurebehandelingen en een aanwinst voor uw praktijk uur Cuppingmassage benen met ijsmassage Vit-Ice uur Gelaat Magneet Massage Een zachte behandeling voor een betere doorbloeding op een natuurlijke manier. Het ontspant je cliënt sneller en totaal. Brengt balans, door activering van zelf-herstellend vermogen van de huid. In te zetten bij diverse huidproblemen. De magneetmassage zorgt er ook voor dat de producten sneller in de huid worden opgenomen. Ideaal voor schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten en masseurs uur Cuppingmassage rug uur Anti stress handmassage Op zoek naar aanvullingen voor uw behandelingen? Kom naar de demo handmassage. Deze omvat de volgende onderdelen; Spahandbehandelingen, Anti-aging en Japanse handbehandeling. Handverzorging op topniveau! uur Lichaam Magneet Massage Met magneten kun je eenvoudiger en soepeler masseren (waardoor ook bij jezelf als masseur fysieke klachten worden voorkomen of verminderd). Zelfs met pijnlijke handen kun je door de magneten weer masseren. Een magneetmassage geeft meer effect in minder tijd. Het kan op blote huid met

4 olie of over de kleding heen. Goede resultaten bij hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid en andere stress gerelateerde klachten. Door een magneetmassage brengt je de cliënt fysiek, psychisch en energetisch in balans. Het werkt op spieren, hormoonhuishouding en energiebanen. Door: Magneet massage uur Cuppingmassage gezicht met facial en Bambino cups uur Gelaatsmassage met honing Een honingmassage is een diepverzorgende massage. Honing bevat diverse suikers mineralen en sporenelementen die een voedende waarde hebben voor de huid. De huid wordt vernieuwd en met dieptewerking gevoed. Na de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht, met een prachtige glans uur Voet Magneet Massage De magneten zorgen op een fijne manier voor een betere doorbloeding en voor een snellere ontspanning. Door het aardend vermogen van magneten kan een magneetbehandeling de effecten van elektrosmog verminderen. Alle voet reflexpunten worden ter ontspanning meegenomen. In te zetten bij vermoeide voeten, krampen aan de benen, vocht ophopingen en om het zelfherstellend vermogen te activeren. Te geven door o.a. pedicures, voetreflexologen en masseurs uur Cuppingmassage benen met ijsmassage Vit-Ice uur Bamboe lichaamsmassage De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend en bevorderlijk voor energie. Het helpt giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Een mooie methode om toe te passen in uw salon of praktijk. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie.

5 Maandag 16 oktober uur Ayurvedische voetmassage Ayurvedische Massage is een duizenden jaren oude Indiase massagemethode die de herstelprocessen van lichaam en geest helpt reactiveren. Ayurvedische Massage kan daarom ook drastische veranderingen in de fysieke, mentale en emotionele constitutie teweeg brengen. Een prachtige aanvulling op uw pedicurebehandelingen en een aanwinst voor uw praktijk uur Cuppingmassage benen met ijsmassage Vit-Ice uur Gelaat Magneet Massage Een zachte behandeling voor een betere doorbloeding op een natuurlijke manier. Het ontspant je cliënt sneller en totaal. Brengt balans, door activering van zelf-herstellend vermogen van de huid. In te zetten bij diverse huidproblemen. De magneetmassage zorgt er ook voor dat de producten sneller in de huid worden opgenomen. Ideaal voor schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten en masseurs uur Cuppingmassage rug uur Anti stress handmassage Op zoek naar aanvullingen voor uw behandelingen? Kom naar de demo handmassage. Deze omvat de volgende onderdelen; Spahandbehandelingen, Anti-aging en Japanse handbehandeling. Handverzorging op topniveau! uur Lichaam Magneet Massage Met magneten kun je eenvoudiger en soepeler masseren (waardoor ook bij jezelf als masseur fysieke klachten worden voorkomen of verminderd). Zelfs met pijnlijke handen kun je door de magneten weer masseren. Een magneetmassage geeft meer effect in minder tijd. Het kan op blote huid met olie of over de kleding heen. Goede resultaten bij hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid en andere stress gerelateerde klachten. Door een magneetmassage brengt je de cliënt fysiek, psychisch en energetisch in balans. Het werkt op spieren, hormoonhuishouding en energiebanen.

6 13.00 uur Cuppingmassage gezicht met facial en Bambino cups uur Gelaatsmassage met honing Een honingmassage is een diepverzorgende massage. Honing bevat diverse suikers mineralen en sporenelementen die een voedende waarde hebben voor de huid. De huid wordt vernieuwd en met dieptewerking gevoed. Na de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht, met een prachtige glans uur Voet Magneet Massage De magneten zorgen op een fijne manier voor een betere doorbloeding en voor een snellere ontspanning. Door het aardend vermogen van magneten kan een magneetbehandeling de effecten van elektrosmog verminderen. Alle voet reflexpunten worden ter ontspanning meegenomen. In te zetten bij vermoeide voeten, krampen aan de benen, vocht ophopingen en om het zelfherstellend vermogen te activeren. Te geven door o.a. pedicures, voetreflexologen en masseurs uur Cuppingmassage benen met ijsmassage Vit-Ice uur Bamboe lichaamsmassage De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend en bevorderlijk voor energie. Het helpt giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Een mooie methode om toe te passen in uw salon of praktijk. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie.

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor schoonheidsspecialisten is er een hoogwaardig en uitgebreid beursprogramma. Dit jaar zijn er open trainingen waarvoor bezoekers zich gratis kunnen aanmelden.

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor pedicures is er een mooi aanbod in exposanten. Daarnaast worden verschillende lezingen en een training georganiseerd. Op het pedicureplein worden meerdere

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor schoonheidsspecialisten is er een hoogwaardig en uitgebreid beursprogramma. Dit jaar zijn er open trainingen waarvoor bezoekers zich gratis kunnen aanmelden.

Nadere informatie

Chinese Hoofd-Nek-Schouders

Chinese Hoofd-Nek-Schouders Sportmassage Dient om de hele conditie van het lichaam en voornamelijk de spieren te verbeteren. Sporters presteren beter, hebben minder last van blessures en herstellen sneller na de inspanning. Deze

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

Massage verwendag 25 mei 2014

Massage verwendag 25 mei 2014 Massage verwendag 25 mei 2014 met van 10.00 tot 17.00 doorlopend massages Ancient Thai massage Ayurvedische gezichtsmassage Warmwaterkussenmassage Breuss wervelmassage Ayurvedische voetmassage Chakra balans

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2019 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen Prijslijst El Centro Gelaatsverzorgingen ~dieptereiniging (45min) 45 Ideaal voor de jonge huid met onzuiverheden, of voor een boost te geven aan de huid. Een verzorging van 45min. Hier is geen gelaatsmassage

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl

s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl skin No-nonsense huidverzorging die écht werkt Onze huid blijft zich voortdurend ontwikkelen. Dit gebeurt onder invloed

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

Sportmassage massage rug, nek en schouders 30 min 32,50. Hotstone lichaamsmassage 45 min 45.00. Bindweefsel massage 30 min 32.50

Sportmassage massage rug, nek en schouders 30 min 32,50. Hotstone lichaamsmassage 45 min 45.00. Bindweefsel massage 30 min 32.50 Prijslijst wellness In ons nieuwe wellness centrum vindt u een zwemparadijs, een sauna, een stoombad, een zonnebank en een massagesalon. Voor zowel de sauna als de massages en zonnebank dient uw een afspraak

Nadere informatie

30 min 29 60 min 48 90 min 65

30 min 29 60 min 48 90 min 65 Relaxation Massage Ontspanningsmassage is voor iedereen, het kan een moment zijn van even aandacht voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een stukje ontspanning voor lichaam en geest. 30 min 29 60 min

Nadere informatie

Massage in het DCL. Tip: Verras een ander ook eens met een heerlijke massage! Daartoe zijn bij de masseurs cadeaubonnen te koop.

Massage in het DCL. Tip: Verras een ander ook eens met een heerlijke massage! Daartoe zijn bij de masseurs cadeaubonnen te koop. Massage in het DCL Massage is ontspannend voor lichaam en geest, goed bij pijnlijke en gespannen spieren of bij spanning in je dagelijks leven. Of als ondersteuning bij belangrijke veranderingen in uw

Nadere informatie

Aandacht voor jezelf. - Aanraken is een eerste levensbehoefte

Aandacht voor jezelf. - Aanraken is een eerste levensbehoefte Aandacht voor jezelf - Aanraken is een eerste levensbehoefte - Aanraking stimuleert de activiteit van de nervus vagus, de zenuwbaan die de afscheiding van de hormonen die een rol spelen bij de voedselopname,

Nadere informatie

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Gezichtsbehandeling Gezichtsbehandeling mini: 7,50 Bij deze behandeling word de huid gereinigd met een zachte reinigingsmilk. Hierna zal er een peeling aangebracht

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Zwangerschapsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Zwangerschapsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Zwangerschapsmassage Zwangerschapsmassage Als je zwanger bent verandert er veel in je lichaam. Deze veranderingen zijn een bijzondere ervaring, tijd voor jezelf

Nadere informatie

spapliance the orb www.spatreatments.nl email adres: info@spatreatments.nl Vondelingsplaat 19 4301 zp Zierikzee T. +31 111 417516 M.

spapliance the orb www.spatreatments.nl email adres: info@spatreatments.nl Vondelingsplaat 19 4301 zp Zierikzee T. +31 111 417516 M. spapliance the orb Vondelingsplaat 19 4301 zp Zierikzee T. +31 111 417516 M. +31 6 24 16 05 03 www.spatreatments.nl email adres: info@spatreatments.nl Menu The ORB is een verwarmingselement om producten

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secndskinculemborg Losse behandelingen Epileren 1 2,50* Verven wenkbrauwen 1 2,50* Epileren

Nadere informatie

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage Wereldse Wellness Ayurvedische massage Ayurvedische massage is onderdeel van het natuurgeneeskundig gezondheidssysteem Ayurveda Vermoedelijk de oudste holistische geneeskunde van de wereld, zo n 5000 jaar

Nadere informatie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie Natural Wellness Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie Lika staat voor een gezonde huid. De huid weerspiegelt onze gezondheid en daar kunnen we zowel van binnen als

Nadere informatie

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica.

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. SCHOONHEIDSSALON De 3Vrouwen Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. In de salon van De 3Vrouwen werken we met het merk Primavera. De producten van Primavera zijn 100% natuurlijk en

Nadere informatie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Natural Wellness Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Lika staat voor een gezonde huid. De huid weerspiegelt onze gezondheid en daar kunnen we zowel van binnen als buiten aan werken. Ook geloven

Nadere informatie

Bella e Relax. Prijslijst

Bella e Relax. Prijslijst Bella e Relax Prijslijst 2015 Pagina 2 Gelaatsverzorgingen Epileren van de wenkbrauwen is inclusief bij elke gelaatsverzorging. Supplement bij gelaatsverzorging VAPO + extra verwijderen van zwarte puntjes

Nadere informatie

Landgoed de Wilmersberg

Landgoed de Wilmersberg Landgoed de Wilmersberg Wellness & Beauty Behandelingen en Arrangementen 2011 Vergeet de dagelijkse beslommeringen en laat spanning en stress van u afglijden in Wellness & Beauty de Wilmersberg. In de

Nadere informatie

Evenementenhal Gorinchem 28, 29 en 30 januari Zaterdag 28 januari 2017

Evenementenhal Gorinchem 28, 29 en 30 januari Zaterdag 28 januari 2017 Evenementenhal Gorinchem 28, 29 en 30 januari 2017 Voor schoonheidspecialisten vinden er gedurende de drie beursdagen open trainingen plaats in het kennistheater. Daarnaast zijn demo's bij te wonen op

Nadere informatie

Prijslijst Prins Bernhardlaan 29, 6866 BV Heelsum Telefoon:

Prijslijst Prins Bernhardlaan 29, 6866 BV Heelsum Telefoon: Prijslijst 2017 Prins Bernhardlaan 29, 6866 BV Heelsum Telefoon: 06 41 373 707 www.praktijk-mooi.nl info@praktijk-mooi.nl Sarah Maria Marleen Renske Karine Mijn specialisatie is Kijken wat de huid nodig

Nadere informatie

BASIS MASSAGE

BASIS MASSAGE BASIS MASSAGE WWW.I-LEARNING.BE INHOUD INLEIDING Aarden van de massage p.5 Hoe werkt een massage? p.5 Voorbereiding p.6 Gebruik van oliën p.6 Basisbegrippen p.7 Grepen en drukken p.9 Richtingen p.10 WANNEER

Nadere informatie

Praktische Complementaire Zorg

Praktische Complementaire Zorg Praktische Complementaire Zorg en Pijn IC - Integrative Care Zorg voor de hele mens in al zijn facetten, gebruik makend van alle zorgvormen, inclusief complementaire en alternatieve zorg, best practise,

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS!

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! THALGO HET VAN ORIGINE FRANSE KUURMERK THALGO IS SYNONIEM VOOR ZEE EN ZEE-ALGEN. AL MEER DAN 40 JAAR RICHT THALGO HAAR ONDERZOEK OP DE TOEPASSING VAN DE INGREDIËNTEN

Nadere informatie

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven?

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? 0031 (0) 6 25 51 69 15 0031 (0) 70 369 76 41 INFO@SUDASHI.NL VOEDING Waarom ik schrijf

Nadere informatie

FOLDER 2016. Rowita Suzette Bennemeer

FOLDER 2016. Rowita Suzette Bennemeer FOLDER 2016 Graag ontvang ik u ook in 2016 weer in mijn salon. Persoonlijke aandacht, een ontspannen sfeer en goede kwaliteit, zoals u dat gewend bent. Rowita Suzette Bennemeer Willem Schippersweg 10 3334GP

Nadere informatie

VERBETER VERZORG HERSTEL

VERBETER VERZORG HERSTEL VERBETER VERZORG HERSTEL Ontwikkeld voor en door sporters, ontstaan vanuit passie voor sport en gedreven door de wens sporters beter te laten presteren. COMFORT ACTIVE CARE VERZORGENDE CRÈME VOORKOMING

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2017 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Massage bij kanker. een aanraking met aandacht zegt vaak meer dan duizend woorden. Borstkanker symposium Putten 8 oktober 2016

Massage bij kanker. een aanraking met aandacht zegt vaak meer dan duizend woorden. Borstkanker symposium Putten 8 oktober 2016 Massage bij kanker een aanraking met aandacht zegt vaak meer dan duizend woorden Borstkanker symposium Putten 8 oktober 2016 Ons verhaal in vogelvlucht Voorstellen Filmpje : aanraking met aandacht Massage

Nadere informatie

Orb TM by Bentlon. Tip. Creëer een extra dimensie bij elke beautybehandeling!

Orb TM by Bentlon. Tip. Creëer een extra dimensie bij elke beautybehandeling! Orb TM by Bentlon Orb TM by Bentlon Behandelen met de Orb TM by Bentlon betekent zonder meer een upgrade van elke pedicure, manicure, beauty- of wellnessbehandeling. U creëert totale ontspanning zoals

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secdnskinculemborg Losse behandelingen Epileren 12,00 * Verven wenkbrauwen 12,00 * Verven

Nadere informatie

GESCHREVEN DOOR WIL BOONSTRA EN GERT VAN VEEN

GESCHREVEN DOOR WIL BOONSTRA EN GERT VAN VEEN Shiatsu GESCHREVEN DOOR WIL BOONSTRA EN GERT VAN VEEN Introductie Shiatsu is een natuurlijke stimulatie van het lichaam door het beïnvloeden van de energiestromen in het lichaam door aanraking en drukuitoefening.

Nadere informatie

FOLDER Rowita Suzette Bennemeer

FOLDER Rowita Suzette Bennemeer FOLDER 2015 Graag ontvang ik u ook in 2015 weer in mijn salon. Persoonlijke aandacht, een ontspannen sfeer en goede kwaliteit, zoals u dat gewend bent. Rowita Suzette Bennemeer Willem Schippersweg 10 3334GP

Nadere informatie

Beurtprijs Avondtarief vanaf 19u 10 badenkaart 20 badenkaart Maandabonnement Abonnement 1/2 jaar Duo abonnement 1/2 jaar Jaarabonnement

Beurtprijs Avondtarief vanaf 19u 10 badenkaart 20 badenkaart Maandabonnement Abonnement 1/2 jaar Duo abonnement 1/2 jaar Jaarabonnement Prijslijst Sauna Beurtprijs (dagprijs onbeperkte tijd) 25,00 Avondtarief vanaf 19u (niet op vrijdag, zaterdag of vakantieperiodes, zie website) 18,50 10 badenkaart 200,00 20 badenkaart 380,00 Maandabonnement

Nadere informatie

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen Gezichtsbehandelingen Kleine gezichtsbehandeling 33,00 De behandeling kan uitstekend dienen als een kennismakingsbehandeling, tijdsduur 50 minuten. - Epileren - Masker - Dag of Nachtcrème Standaard gezichtsbehandeling

Nadere informatie

activerende massage van de rug, nek, schouders, hoofd,

activerende massage van de rug, nek, schouders, hoofd, Een stoelmassage is een heerlijk ontspannende en activerende massage van de rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen. Deze massage werkt preventief bij spanning als gevolg van stress of bij een verkeerde

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Kindermassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Kindermassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Kindermassage Kindermassage Waarom een massage ook (juist!!) voor kinderen heerlijk is... We zijn in de huidige maatschappij allemaal druk en staan vaak niet stil

Nadere informatie

Lees meer over. Praktijk voor massagetherapie & begeleiding bij persoonlijke veranderingstrajecten. Nieuwsbrief september 2012

Lees meer over. Praktijk voor massagetherapie & begeleiding bij persoonlijke veranderingstrajecten. Nieuwsbrief september 2012 Nieuwsbrief september 2012 Leer de rust in jezelf herkennen Nieuwsbrief september 2012 Praktijk voor massagetherapie & begeleiding bij persoonlijke veranderingstrajecten Lees meer over 2 3 4 5 6 Workshop

Nadere informatie

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun relax& dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun slaap beter Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur Ben je (het) weer moe? Essentiële Oliën geven je humeur een boost en zorgen voor meer rust

Nadere informatie

KUNSTNAGELS KUNSTNAGELS. Acrylverlening op natuurlijke nagel. Verven wimpers 15. Gellish (semi-permanente nagellak) 30. Verven wenkbrauwen 15

KUNSTNAGELS KUNSTNAGELS. Acrylverlening op natuurlijke nagel. Verven wimpers 15. Gellish (semi-permanente nagellak) 30. Verven wenkbrauwen 15 BEAUTY Verven Verven wimpers 15 Verven wenkbrauwen 15 Acrylverlening op natuurlijke nagel 1/nagel Gellish (semi-permanente nagellak) 30 Herstellen kunstnagel na 1 week 5 Epilatie Gelaat Modelleren wenkbrauwen

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza

schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

29,50 Nagelreparatie (Grote teen) 26,- ( 2 kleinere tenen) 26,- Nagelbeugel plaatsen 18,- Orthese maken vanaf 26,-

29,50 Nagelreparatie (Grote teen) 26,- ( 2 kleinere tenen) 26,- Nagelbeugel plaatsen 18,- Orthese maken vanaf 26,- lijst per 1 januari 2014 Prijzen zijn incl.21% BTW Als uw voeten, lichaam en gezicht u lief zijn. Pedicure-behandeling, bestaande uit: Nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns behandelen, schimmelnagels

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

Gelaatsverzorging Dermalogica

Gelaatsverzorging Dermalogica Prijslijst geldig tot en met 31 december 2012. Gelaatsverzorging Dermalogica Korte gelaatsverzorging Duur: ± 30 minuten 30 dubbele reiniging zachte exfoliatie Basis gelaatsverzorging Duur: ± 45 minuten

Nadere informatie

Beauty. Jouw schoonheid in goede handen.

Beauty. Jouw schoonheid in goede handen. Beauty Jouw schoonheid in goede handen. Gelaatsverzorging: Quick Facial (25 min): 39 euro: reiniging, peeling, massage Tiener care (50 min): 49 euro (voor de jonge huid tot 16 jaar) Basis gelaatsverzorging

Nadere informatie

SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE

SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE PRIJSLIJST 2010 NAGELSTYLING 1000 Aanbrengen gehele set met French manicure......................................... E 87,50 1001 Aanbrengen

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze vernieuwde website en webshop:

Prijslijst.  diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze vernieuwde website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze vernieuwde website en webshop: diverse behandelingen NOUVITAL Gezichtsbehandelingen met Nouvital WELEDA Diverse behandelingen met Weleda Nouvital Cosmetics is een innoverend

Nadere informatie

More than just relaxing...

More than just relaxing... Prijslijst NIEUW IN 2016 Bij boeking van één verzorging van minimum 50 euro, krijgt men de thermen aan 1/2 prijs!* Bij boeking van twee verzorgingen per persoon van minimum 50 euro, krijgt men de thermen

Nadere informatie

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2014 Salon Belleza Hoofdstraat 26 2351 AK Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Massage Pedicure Manicure Schoonheidssalon Huidadvies winkel

Massage Pedicure Manicure Schoonheidssalon Huidadvies winkel Massage Pedicure Manicure Schoonheidssalon Huidadvies winkel Doubleyoo, total cosmetic solutions Heezerweg 420 5643 KS Eindhoven 040 2420639 info@doubleyoo.nl www.doubleyoo.nl Welkom bij Doubleyoo! Bij

Nadere informatie

NIEUW ENDERMOLIFT TM. de motor van. verjonging

NIEUW ENDERMOLIFT TM. de motor van. verjonging NIEUW ENDERMOLIFT TM de motor van verjonging LPG is al bijna 30 jaar expert in dermatologie en wereldwijd leider op vlak van de Mécano-Stimulation. Het bedrijf baseert zich op de grondbeginselen van de

Nadere informatie

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage De opleiding integrale massage van Positive Touch is een opleiding voor mensen die van massage hun beroep willen maken en zich op een inspirerende manier

Nadere informatie

cursussen en nascholingen SCHOOL VOOR VOETREFLEXOLOGIE

cursussen en nascholingen SCHOOL VOOR VOETREFLEXOLOGIE cursussen en nascholingen 2019-2020 0 Welkom bij de School voor Voetreflexologie Bedankt voor uw interesse in het cursus-/nascholingsaanbod van de School voor Voetreflexologie. U kunt bij ons terecht voor

Nadere informatie

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten www.massagecursuslimburg.nl Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed

Nadere informatie

Afdeling: Ohra Marketing Samenvatting van ingevulde evaluatieformulieren M.b.t.: ontvangen stoelmassages periode februari t/m november 2008

Afdeling: Ohra Marketing Samenvatting van ingevulde evaluatieformulieren M.b.t.: ontvangen stoelmassages periode februari t/m november 2008 Afdeling: Ohra Marketing Samenvatting van ingevulde evaluatieformulieren M.b.t.: ontvangen stoelmassages periode februari t/m november 2008 Er is antwoord gegeven op onderstaande vragen. Daar waar een

Nadere informatie

Zweedse massage (60 min.) 65

Zweedse massage (60 min.) 65 Lichaamsverzorging Zweedse massage (60 min.) 65 Een intensieve relaxerende massage met als hoofddoel de bloedcirculatie te stimuleren. De Zweedse massage helpt om afvalstoffen te verwijderen en om vermoeide

Nadere informatie

Verrekijker Wingene (graag altijd telefonische afspraak)

Verrekijker Wingene (graag altijd telefonische afspraak) Verrekijker 33-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak) GELAATSVERZORGINGEN GERMAINE DE CAPUCCINI Huidanalyse & productadvies Jeugdverzorging zuiverende behandeling

Nadere informatie

G Grote Baan 271, 9120 Melsele E. enkel op afspraak

G Grote Baan 271, 9120 Melsele E. enkel op afspraak Sophie Staes G. 0487 23 53 56 Grote Baan 271, 9120 Melsele E. info@schoonheidshuys.be enkel op afspraak Voorwoord Ik ben een jonge dame, die met veel dynamiek en passie haar liefde heeft gevonden voor

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop:

Prijslijst.   diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze website en webshop: www.fossabellezza.nl diverse behandelingen NOUVITAL Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld

Nadere informatie

Anti-age behandeling Is geschikt voor de rijpere huid. Het vermindert lijntjes en rimpels. Het geeft een gladde huid. Reinigen van de huid

Anti-age behandeling Is geschikt voor de rijpere huid. Het vermindert lijntjes en rimpels. Het geeft een gladde huid. Reinigen van de huid Schoonheidsspecialiste Gezichtsbehandeling 1: Deze behandeling duurt ca. 45 minuten. Prijs: 22,50 Gezichtsbehandeling 2: Wenkbrauwen epileren en verven Wimpers verven Harsen bovenlip, onderkin Onzuiverheden

Nadere informatie

OPLEIDINGEN SCHOONHEIDSVERZORGING

OPLEIDINGEN SCHOONHEIDSVERZORGING OPLEIDINGEN SCHOONHEIDSVERZORGING Schoonheidsspecialiste worden hoeft geen droom te blijven, onze school zorgt voor een professionele opleiding tot dit boeiende beroep. De lessen worden gegeven door ervaren

Nadere informatie

Inleiding Polariteitsmassage

Inleiding Polariteitsmassage Polariteitsmassage Inleiding Een pasgeboren baby heeft niet alleen melk nodig. Iedere baby wordt geboren met behoefte aan lichamelijk contact. Het is dan ook heel normaal dat uw baby graag in de armen

Nadere informatie

Opleiding Voetreflexologie

Opleiding Voetreflexologie Opleiding Voetreflexologie Programmaomschrijving 1 e en 2 e jaar Gedoceerd door Els van Daele, Martine Smet & Ria Geudens 2017-2018 Wat is voetreflexologie? Voetreflexologie is een natuurlijke, eenvoudige

Nadere informatie

GELAATSBEHANDELINGEN 30 min / 45,00 30 min / 45,00 50 min / 60,00 50 min / 60,00 60 min / 70,00 70 min / 95,00 105 min / 145,00

GELAATSBEHANDELINGEN 30 min / 45,00 30 min / 45,00 50 min / 60,00 50 min / 60,00 60 min / 70,00 70 min / 95,00 105 min / 145,00 GELAATSBEHANDELINGEN Sundãri basic face treatment 30 min / 45,00 Een verkorte klassieke gelaatsbehandeling bestaande uit een grondige reiniging en voeding met natuurlijke ayurvedische producten. Ideaal

Nadere informatie

DAG 1. Energie Tiendaagse Doe mee en versterk je innerlijk licht in zomer en winter! De Shen en je Huis van Energie

DAG 1. Energie Tiendaagse Doe mee en versterk je innerlijk licht in zomer en winter! De Shen en je Huis van Energie Energie Tiendaagse Doe mee en versterk je innerlijk licht in zomer en winter! DAG 1 De Shen en je Huis van Energie Ieder mens heeft zijn eigen Huis van Energie. (HvE) Je HvE is opgebouwd uit negen verschillende

Nadere informatie

Over Deheb Pure & Natural

Over Deheb Pure & Natural Over Deheb Pure & Natural Deheb Pure & Natural werd ontwikkeld door de eigenaren van Ebony Hairstudio. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de kappersbranche ontwikkelde ze de kennis om een eigen productlijn

Nadere informatie

INDIASE HOOFDMASSAGE. 133,10 incl. BTW OMSCHRIJVING. Omschrijving. Voor wie is deze opleiding bestemd? Voorkennis. Toelatingsvoorwaarden

INDIASE HOOFDMASSAGE. 133,10 incl. BTW OMSCHRIJVING. Omschrijving. Voor wie is deze opleiding bestemd? Voorkennis. Toelatingsvoorwaarden #BEAUTY EN WELLNESS INDIASE HOOFDMASSAGE BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE 133,10 incl. BTW OMSCHRIJVING Omschrijving De Indiase hoofdmassage vindt zijn oorsprong in de Ayurveda, het traditionele Indiase

Nadere informatie

Welkom bij Helperhart Trainingen

Welkom bij Helperhart Trainingen Cursusgids Welkom bij Helperhart Trainingen 'Het Helperhart', centrum voor Natuurgeneeskunde voor volwassenen en kinderen, is in 2006 opgericht door Miranda Bootsman in de stad Groningen (Corpus den Hoorn).

Nadere informatie

pagina 3 pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 pagina 8 pagina 9 pagina 10

pagina 3 pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 pagina 8 pagina 9 pagina 10 Klassieke massage Klassieke ontspannigsmassage Total relax ontspanningsmassage Total relax aroma massage Total relax massage met japanse munt en Hot Towels Hoofdpijnmassage Prijslijst Kontakt informatie

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

Ontdek wat magnesium voor jou kan doen

Ontdek wat magnesium voor jou kan doen Ontdek wat magnesium voor jou kan doen Welk profiel past bij jou? Zwanger Vermoeid of stress Sporter Actief blijven Maag- en darmproblemen Informatiewijzer magnesium Magnesium; een veelzijdig mineraal

Nadere informatie

Prijslijst Face. [Face essence] 45 min. 45,00. [Face Special] 60 min. 60,00. [Skin Regimen] 30 min. 45,00

Prijslijst Face. [Face essence] 45 min. 45,00. [Face Special] 60 min. 60,00. [Skin Regimen] 30 min. 45,00 Prijslijst Face [Face essence] 45 min. 45,00 Een heerlijke ontspannende well-being gelaatsbehandeling waarbij gestart wordt met het tranquillity welkomstritueel, een heerlijke ontspannende start van de

Nadere informatie

VOETMASSAGE APPARAAT. Handleiding SL-C07. Infrarood voetmassage met afstandsbediening

VOETMASSAGE APPARAAT. Handleiding SL-C07. Infrarood voetmassage met afstandsbediening specialist in massagestoelen VOETMASSAGE APPARAAT Handleiding SL-C07 Infrarood voetmassage met afstandsbediening Infrarood massageapparaat voor stimulering van de bloedcirculatie met afstandsbediening

Nadere informatie

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML uiterst rijke, hydraterende en reinigende shower cream kalmerend en ontspannend aromatisch voordeel, een zijdezachte huid voedt en verbetert de elasticiteit rozen- en vanilleolie,

Nadere informatie

Welkom in het Balmoral Wellness Center

Welkom in het Balmoral Wellness Center Welkom in het Balmoral Wellness Center Geniet van een moment van ontspanning in ons wellness centrum en ervaar onze uitzonderlijke behandelingen tijdens een verblijf in het Radisson Blu Balmoral Hotel

Nadere informatie

Van harte welkom. Lezing Massage bij kanker Estelle Smits Directeur Instituut Massage bij Kanker. AVL Symposium 15 juni 2017

Van harte welkom. Lezing Massage bij kanker Estelle Smits Directeur Instituut Massage bij Kanker. AVL Symposium 15 juni 2017 Van harte welkom Lezing Massage bij kanker Estelle Smits Directeur Instituut Massage bij Kanker AVL Symposium 15 juni 2017 Een aanraking met liefdevolle aandacht zegt soms meer dan 1000 woorden PROGRAMMA

Nadere informatie

Presentatie praktijk E-movere en Academie Moderne MassageTherapie. e-movere stressmanagement en ontspanning

Presentatie praktijk E-movere en Academie Moderne MassageTherapie. e-movere stressmanagement en ontspanning Presentatie praktijk E-movere en Academie Moderne MassageTherapie We zijn mensen van de multi-tasking tijd We denken en we doen veel Er wordt veel van ons gevraagd Bijna alles en iedereen staat onder druk

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

PureSkin Schoonheidssalon

PureSkin Schoonheidssalon PureSkin Schoonheidssalon Nieuwsbrief September 2018 Workshop gezichtyoga met Carolien en Femke Bijna is het zover, onze eerste workshop! Femke Hanse van Praktijk Femke Hanse (www.praktijkfemkehanse.nl)

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Gezonde voeding en een healthy lifestyle? Mijn naam is Fardau Wijbenga, oprichtster van The Healthy Life Company. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde

Nadere informatie

Pedicure. Nagelcorrecties. MANicure

Pedicure. Nagelcorrecties. MANicure Welkom Mannen kunnen bij Pure Palace terecht voor een uitgebreid gamma aan verzorgingen. Wij streven ernaar jullie zo goed mogelijk te adviseren. Zo genieten jullie van doelgerichte behandelingen in het

Nadere informatie

Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies

Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies Huidanalyse GRATIS Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies [comfort zone] Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

back to vitality meer energie? Ondersteuning bij vermoeidheid bij en na kanker

back to vitality meer energie? Ondersteuning bij vermoeidheid bij en na kanker back to vitality meer energie? Ondersteuning bij vermoeidheid bij en na kanker In deze brochure vindt u een overzicht van de behandelingen die Cancer Care Center biedt om vermoeidheid tijdens en na afloop

Nadere informatie

Bericht van Jeannette

Bericht van Jeannette VOORWOORD VOORWOORD Dit boek is geschreven door Jeannette Bal, zij is massage therapeute, gezondheidscoach en heeft zich sinds 2002 verdiept in het effect van magneten op het menselijk lichaam. Tevens

Nadere informatie