dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun"

Transcriptie

1 relax& dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun slaap beter Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur

2 Ben je (het) weer moe? Essentiële Oliën geven je humeur een boost en zorgen voor meer rust in je leven. Het gebruik van Essentiële Oliën is een krachtig wapen in de strijd tegen seizoensgebonden klachten en kwaaltjes, maar het kan ook zeker helpen om onrust en spanningen te verdrijven. De krachtige, weldadige werking en de geur van Essentiële Oliën beïnvloeden op een positieve manier geest en lichaam en geven je een prettig en ontspannen gevoel. Phytosun selecteerde enkele rustgevende Essentiële Oliën voor jong en oud. Deze zijn te verkrijgen in pure vorm of in kant-en-klare producten. Ze hebben allemaal een ontspannende werking, soms fysiek, soms mentaal, soms beide. Info van de aromaspecialiste: Afhankelijk van het probleem en de persoonlijke voorkeur, wordt voor de ene of de andere rustgevende Essentiële Olie of samenstelling gekozen.

3 ESSENTIELE OLIEN DIE RUST BRENGEN Lavendel officinalis Deze Essentiële Olie heeft een heerlijke geur die iedereen kent. De olie brengt de geest in evenwicht, vermindert de mentale vermoeidheid en laat je volledig ontspannen. Lavendel helpt bij angst of onrust en wanneer je moeilijk kan ontspannen en/of slapen. Hoe kan je deze olie gebruiken? Via de druppelmethode: doe 3 druppels op een zakdoekje of een sjaal en inhaleer. Bij slaapproblemen kan je het zakdoekje op je hoofdkussen leggen. Via een verstuiver: verstuif de Essentiële Olie met een verstuiver van Phytosun en volg de gebruiksinstructies van het gekozen toestel. Via de huid: breng 1 tot 3 druppels aan op borst en/of polsen. Voor een ontspannende massage op de schouders of voeten: breng 6 druppels Lavendel (en eventueel 3 druppels Bittere sinaasappel) in een eetlepel Plantaardige Olie en masseer hiermee het lichaam, volledig of gedeeltelijk (bv. de voeten, de schouders). Ook voor kinderen kan deze Lavendel officinalis gebruikt worden. Vanaf 18 maanden. Via de druppelmethode: doe 2 druppels op een zakdoekje of een sjaal of een knuffel (bv. achter oortje of onder de staart) en leg dit in de nabijheid van het kind. Mag 3 tot 5 keer per dag herhaald worden. Via inhalatie: breng 5 druppels olie in een kommetje heet water en zet dit bv. op de kast zodat de dampen de olie met zich kunnen meenemen en verspreiden in de kamer. Mag 2 keer per dag. Via een verstuiver: breng enkele druppels olie in een Phytosun Verstuiver en zorg ervoor dat het toestel voor het kind niet binnen handbereik is en volg de gebruiksinstructies. Vanaf 3 jaar en ouder. Via de huid: breng max. 1 druppel aan op de polsen en dit max. 3 x per dag. Bij bovenstaande methodes mag het aantal druppels verdubbeld worden.

4 Bittere sinaasappel Deze olie zal kinderen en jongeren opmonteren bij neerslachtigheid, verdriet en kortstondige stress. Ook volwassenen ervaren bij deze fris fruitige geur een welbehagen en vinden een betere slaap. Hoe kan je deze olie gebruiken? Via de druppelmethode: doe 3 à 6 druppels op een zakdoekje, sjaal en inhaleer. Bij slaapproblemen kan je het zakdoekje op je hoofdkussen leggen. Via een verstuiver: verstuif de Essentiële Olie met een verstuiver van Phytosun en volg de gebruiksinstructies van de gekozen vernevelaar. Via de huid: breng 1 druppel aan op borst en/of polsen, 2 tot 3 keer per dag. Voor een ontspannende massage op de schouders of voeten: breng 3 druppels Bittere sinaasappel (en eventueel 6 druppels Lavendel) in een eetlepel Plantaardige Olie en masseer hiermee het lichaam, volledig of gedeeltelijk (bv. de voeten, de schouders). Ook voor kinderen kan deze Bittere sinaasappel gebruikt worden. Vanaf 3 jaar. Via de druppelmethode: doe 2 à 3 druppels op een zakdoekje, een sjaal of een knuffel (bv. achter oortje of onder de staart) en leg dit in de nabijheid van het kind. Mag 3 tot 5 keer per dag herhaald worden. Via inhalatie: breng 5 druppels olie in een kommetje heet water en zet dit bv. op de kast zodat de dampen de olie met zich kunnen meenemen en verspreiden in de kamer. Mag 2 keer per dag. Via een verstuiver: breng enkele druppels olie in een Phytosun Verstuiver en zorg ervoor dat het toestel voor het kind niet binnen handbereik is en volg de gebruiksinstructies.

5 Mandarijn De Essentiële Olie van Mandarijn wordt heel vaak aanbevolen voor gebruik bij baby s en jonge kinderen, omwille van haar zoet fruitige geur. Zij zijn er dol op! Ze kalmeert bij onrust, angst of verdriet. Haar ontspannende werking zorgt ervoor dat ze eveneens de slaap bevordert. Hoe kan je deze olie gebruiken? Vanaf geboorte. Via de druppelmethode: breng 1 druppel op een zakdoekje of een knuffel (bv. achter oortje of onder de staart) en leg dit in de nabijheid van de baby. Mag tot 5 keer per dag herhaald worden. Via een verstuiver: verstuif de Essentiële Olie met een verstuiver van Phytosun en volg de gebruiksinstructies van de gekozen vernevelaar. Vanaf 18 maanden. Via de druppelmethode: breng 2 à 3 druppels op een zakdoekje of een knuffel (bv. achter oortje of onder de staart) en leg dit in de nabijheid van de baby. Mag tot 5 keer per dag herhaald worden. Via inhalatie: breng 5 druppels olie in een kommetje heet water en zet dit bv. op de kast zodat de dampen de olie met zich kunnen meenemen en verspreiden in de kamer. Mag 2 keer per dag. Via een verstuiver: breng enkele druppels olie in een Phytosun Verstuiver en zorg ervoor dat het toestel voor het kind niet binnen handbereik is en volg de gebruiksinstructies. Natuurlijk genieten ook jongeren en volwassenen van de Mandarijn. Dit kan door de bovenstaande doseringen te verdubbelen. Info van de aromaspecialiste: De Essentiële Olie van de schil van citrusvruchten is fototoxisch, d.w.z. dat ze de huidgevoeligheid voor de zon (en zonnebank) verhogen en dus meer kansen op huidverbranding geven. Bij Phytosun is de Essentiële Olie van Mandarijn van FCF-kwaliteit (furo-coumarine-free), waardoor deze niet fotosensibiliserend is.

6 KANT-EN-KLARE SAMENSTELLINGEN DIE RUST BRENGEN Omgevingsspray Slaap Deze Spray kan je helpen om gemakkelijk een goede nachtrust te vinden en garandeert een diepe en verkwikkende slaap. Deze formule bevat zowel oliën met kalmerende eigenschappen, zodat je snel de slaap vat, maar ook oliën die het piekeren minderen, waardoor je s nachts niet steeds wakker wordt. Geniet van een rustige en herstellende nacht en start je dag met volle energie. Want zeg nu zelf, lekker slapen en fit je bed uitspringen, dat wil je toch elke dag? Hoe deze Spray gebruiken? 1 tot 3 keer verstuiven in de vier hoeken van de kamer naargelang de grootte van de kamer, net vóór het slapengaan. Massageolie Ontspanning nek en rug Deze massage- of verzorgingsolie werd samengesteld om de nek, schouders en rug te ontspannen. Ze verzacht stijve en stramme spieren dankzij haar zacht spier-opwarmend karakter en draagt zo bij tot een grotere bewegingsvrijheid en een beter slaapcomfort. Deze massageolie combineert welzijn en verzorging en bevat de Plantaardige Olie Macadamia en Essentiële Oliën, die 100% zuiver en natuurlijk zijn. Hoe deze Massageolie gebruiken? Inmasseren op de nek, schouders en/of rug, met de nadruk op de zwakke plekken. Kan ook gebruikt worden voor een lichaamsmassage. Tip van de aromaspecialiste: het kan zijn dat alleen jij onrustig bent en moeilijker in slaap valt, en je partner geen extra slaaphulp nodig heeft. Dan kan je de spray ook op een zakdoekje aanbrengen dat je naast je hoofdkussen legt.

7 Geniet van de fijne geuren en therapeutische eigenschappen van E.O. s via verstuiving Essentiële Oliën zijn aromatische producten en de meeste zijn ideaal voor verstuiving in de lucht. Het is een toepassing die heel veel positieve resultaten oplevert bij psychische klachten (bv. bij slaapproblemen, angsten...). Een zacht medicinale manier van verstuiving krijg je door Essentiële Oliën te druppelen in het water van een verstuiver die werkt met ultrasone trillingen. De Cocoon, de Fontana en de Niagara Verstuiver zijn voorbeelden van dergelijke toestellen. Het bijkomend voordeel van deze toestellen is dat zij de lucht ook bevochtigen. Een andere efficiënte manier om te gebruiken is microverstuiving, zonder opwarming, zonder water. Alle aromatische bestanddelen worden dan in hun totaliteit verspreid met behoud van al hun waardevolle eigenschappen. Voorbeelden hiervan zijn de Sirocco en de Fuji Verstuiver. nieuw Cocoon Fontana Niagara Sirocco Fuji

8 Complex Ontspannend Dit complex, dat samengesteld is uit meerdere rustgevende Essentiële Oliën, helpt bij kortstondige stress en brengt emoties weer in evenwicht. Het is ook aangewezen om op een natuurlijke wijze de slaap te bevorderen. Hoe dit Complex gebruiken? Gebruik het Complex in een Phytosun Verstuiver en volg de gebruiksinstructies van de verstuiver. Doe enkele druppels op een zakdoek en leg deze in de nabijheid van je luchtwegen of op het hoofdkussen, of druppel op een sjaal, de rolkraag, op de deurmat Eucalyptus citroen Deze Essentiële Olie heeft een frisse geur en wordt gebruikt voor de ontspanning van spieren en het verzachten van gewrichtsklachten. Hoe kan je deze olie gebruiken? Breng 4 druppels Eucalyptus citroen en 4 druppels Lavendel in een eetlepel Plantaardige Olie en breng deze samenstelling 2 keer per dag zachtjes aan op de pijnlijke plaatsen. Voeg nog 2 druppels Wintergroen aan bovenstaande samenstelling toe bij ernstige klachten. Breng 1 druppel Eucalyptus citroen aan op de gespannen plaats (bv. schouders) en masseer zachtjes in. Weetje van de aromaspecialiste: de hoeveelheid van 1 eetlepel is voldoende voor meerdere applicaties.

9 Heb je een persoonlijke vraag? Onze aromaspecialiste bezorgt je graag een antwoord. Stel je vraag via onze website: phytosun.be Meer informatie? Bezoek onze website: phytosun.be Andere producten binnen het gamma Omega Pharma Belgium NV, Venecoweg 26, BE-9810 Nazareth V01

Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie.

Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie. ESSENTIELE OLIEN, 100% ZUIVER EN NATUURLIJK Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie. OP-13168_OPB_PSA_BR_Praktische gids_nl.indd 1 12/08/13 09:57 Het gebruik van Essentiële Oliën

Nadere informatie

IN TOPVORM DOOR DE WINTER. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur

IN TOPVORM DOOR DE WINTER. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur IN TOPVORM DOOR dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun DE WINTER Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur KLAAR VOOR DE HERFST EN WINTER? Wapen jezelf tegen vervelende winterkwaaltjes Als je

Nadere informatie

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur GENIET dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun MEER VAN JE ZOMER Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur Geniet met volle teugen van je zomer Verzorg vervelende zomerkwaaltjes efficiënt en op

Nadere informatie

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM GENIET dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun MEER VAN JE ZOMER DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM GENIET MET VOLLE TEUGEN VAN JE ZOMER Verzorg vervelende zomerkwaaltjes efficiënt en op natuurlijke

Nadere informatie

A"ouwen(en(rustig(aan(doen(

Aouwen(en(rustig(aan(doen( A"ouwen(en(rustig(aan(doen( Daan is na bijna elke schooldag uitgeput van de vele prikkels, sferen en stemmingen die hij van andere mensen heeft opgepikt. Hij heeft het nodig om dan even wat tijd voor zichzelf

Nadere informatie

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer:

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer: Brave Moedgevende Mix 10 ml roller Begin elke dag vol vertrouwen en geloof door de Brave Moedgevende Mix te combineren met jouw positieve bevestigingen. Sta uzelf toe te resetten met positieve gevoelens

Nadere informatie

vertr Zelf ouwen

vertr Zelf ouwen Zelf vertrouwen 1 1 Highest Potential Dit is een olie die jouw kind helpt bij het opbouwen van het zelfvertrouwen en ondersteunt hem/haar bij het denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Valor Moed

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

Aromatherapy. Gebruik / toepassing essentiële oliën Er zijn veel manieren om essentiële oliën te gebruiken!

Aromatherapy. Gebruik / toepassing essentiële oliën Er zijn veel manieren om essentiële oliën te gebruiken! Aromatherapy Aromatherapie is een alternatieve methode om zich te verzorgen op basis van geuren met als doel de lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid te bevorderen. De geuren die gebruikt

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT GEBRUIK VAN DE STARTERKIT De Starter Kit, is een buitengewone, uitgebreide, intuïtieve kennismaking met de kracht van etherische oliën. Gebruik van essentiele olie kan je leven transformeren. Ik adviseer

Nadere informatie

HOU JE SPIEREN & GEWRICHTEN SOEPEL EN BEWEEG VRIJ

HOU JE SPIEREN & GEWRICHTEN SOEPEL EN BEWEEG VRIJ HOU JE SPIEREN & GEWRICHTEN SOEPEL EN BEWEEG VRIJ DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM Een leuke fietstocht met vrienden. Een dagje in de tuin werken. Een ontspannend partijtje voetbal met de kinderen

Nadere informatie

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE OVER DE SCHRIJFSTER OVER DEZE UITGAVE INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE ZOU HET NIET FIJN ZIJN ALS JE THUIS EEN MEDICIJN KASTJE HEBT MET NATUURLIJKE REMEDIES (ZONDER BIJWERKINGEN)

Nadere informatie

Praktische Complementaire Zorg

Praktische Complementaire Zorg Praktische Complementaire Zorg en Pijn IC - Integrative Care Zorg voor de hele mens in al zijn facetten, gebruik makend van alle zorgvormen, inclusief complementaire en alternatieve zorg, best practise,

Nadere informatie

Help, ik kan niet slapen! Slaapproblemen bij jongeren

Help, ik kan niet slapen! Slaapproblemen bij jongeren 1 Help, ik kan niet slapen! Slaapproblemen bij jongeren 2 Help, ik kan niet slapen! Slaapproblemen bij jongeren Slaap jij ook zo slecht? Uit onderzoek blijkt dat één op de tien jongeren zo nu en dan last

Nadere informatie

Aromatherapie. In de winkel verkopen we de top producten van Tisserand. In de praktijk is doterra aanwezig.

Aromatherapie. In de winkel verkopen we de top producten van Tisserand. In de praktijk is doterra aanwezig. Aromatherapie Aromatherapie is een natuurgeneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische olie van: kruiden, vruchten, bloesem, bloemen, blad, zaad, schil of schors van het hout van stam, takken

Nadere informatie

Ingrediënten. Thieves: Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl:

Ingrediënten. Thieves: Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl: Dieven-kruiden-mix Het recept komt van een groep middeleeuwse dieven die kostbare goederen stalen van zieke en overleden mensen die leden aan verschrikkelijke middeleeuwse aandoeningen, zonder zelf ziek

Nadere informatie

AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE, NATUURLIJKE ESSENTIËLE OLIËN. voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen

AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE, NATUURLIJKE ESSENTIËLE OLIËN. voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen AROMATHERAPY voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen voor een doelmatige ademhaling zuiverend en slijmoplossend voor frisse lucht in huis en auto AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE,

Nadere informatie

Gezond slapen? Slaapadvies voor rusthuisbewoners.

Gezond slapen? Slaapadvies voor rusthuisbewoners. Gezond slapen? Slaapadvies voor rusthuisbewoners. WAT IS SLAAP? Slaap is een toestand van rust. Het is een natuurlijk proces waarbij je lichaam zich herstelt, maar ook om ervaringen van de dag te helpen

Nadere informatie

Slaapproblemen? Gezonde slaap

Slaapproblemen? Gezonde slaap Dit is een folder van www.orthoconsult.nl geschreven door dhr. drs. Ard Nieuwenbroek, trainer/ therapeut bij Ortho Consult. Deze folder is op een aantal punten aangepast en aangevuld door de stressbegeleiders

Nadere informatie

DAG 1. Energie Tiendaagse Doe mee en versterk je innerlijk licht in zomer en winter! De Shen en je Huis van Energie

DAG 1. Energie Tiendaagse Doe mee en versterk je innerlijk licht in zomer en winter! De Shen en je Huis van Energie Energie Tiendaagse Doe mee en versterk je innerlijk licht in zomer en winter! DAG 1 De Shen en je Huis van Energie Ieder mens heeft zijn eigen Huis van Energie. (HvE) Je HvE is opgebouwd uit negen verschillende

Nadere informatie

Relaxatie en ontspanning. voor ouder en kind

Relaxatie en ontspanning. voor ouder en kind Relaxatie en ontspanning voor ouder en kind door Sofie Possemiers www.elsole.be Deze oefening wordt aangeboden door Sofie Possemiers van El Sole. Wil je nog meer van zulke oefeningen ontvangen, schrijf

Nadere informatie

OVERZICHT MAGNESIUM PRODUCTEN UITWENDIG GEBRUIK

OVERZICHT MAGNESIUM PRODUCTEN UITWENDIG GEBRUIK OVERZICHT MAGNESIUM PRODUCTEN UITWENDIG GEBRUIK MAGNESIUM OLIE SPRAY MAGNESIUM OLIE FLES MAGNESIUM VLOKKEN MAGNESIUM SERUM nieuw WWW.DEBAPHARMA.BE Neerhofstraat 45, 8560 Wevelgem - Tel: 056 42 64 71 -

Nadere informatie

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Gezichtsbehandeling Gezichtsbehandeling mini: 7,50 Bij deze behandeling word de huid gereinigd met een zachte reinigingsmilk. Hierna zal er een peeling aangebracht

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

Massage Flow. Delen is vermenigvuldigen

Massage Flow. Delen is vermenigvuldigen Massagepraktijk In2flow / 2015 Massagepraktijk In2flow / 2015 Massage. Steeds meer mensen ontdekken wat massage voor hen betekent. Je regelmatig laten masseren helpt om lekker in je vel te blijven zitten.

Nadere informatie

geurverstuivers www.koorachoo.com met etherische oliën voor de emoties van kinderen

geurverstuivers www.koorachoo.com met etherische oliën voor de emoties van kinderen geurverstuivers met etherische oliën voor de emoties van kinderen www.koorachoo.com De -sprays zijn samengesteld op basis van 100% natuurlijke essentiële oliën die kinderen (vanaf 3 jaar) helpen om hun

Nadere informatie

Hoe was en verzorg je de huid van je baby?

Hoe was en verzorg je de huid van je baby? JE BEWUST MILDERE KEUZE Hoe was en verzorg je de huid van je baby? Met tips van Lou Louise Inhoud 3 Spetterpret én zorgzame bescherming in één! 5 Ontwikkeld samen met dermatologen, pediaters én mama s

Nadere informatie

Babylichaamstaal. Van te vroeg geboren baby s

Babylichaamstaal. Van te vroeg geboren baby s Babylichaamstaal Van te vroeg geboren baby s Inleiding Voor een pasgeboren baby is lichaamstaal de eerste en enige manier om te vertellen wat hij wel of niet prettig vindt. Omdat hij nog niet kan praten,

Nadere informatie

Lekker in je vel. Leren omgaan met stress voor kinderen. Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert

Lekker in je vel. Leren omgaan met stress voor kinderen. Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert Lekker in je vel Leren omgaan met stress voor kinderen Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert Heeft uw kind wel eens last van stress? Voelt uw kind zich wel eens niet lekker en weet u niet

Nadere informatie

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70 Combudoron Gel Combudoron Gel* verzacht en verkoelt bij oppervlakkige brandwonden, zonnebrand en insectenbeten. De gel bevat extracten van Arnica en kleine brandnetel, die verzachtend werken en het zelfherstellende

Nadere informatie

Aromatherapie Voornaamste doelen in palliatieve zorg

Aromatherapie Voornaamste doelen in palliatieve zorg Franky De Vos A r o m a t h e r a p e u t R e i k i m a s t e r Christine De Bosschere P a l l i a t i e f v e r p l e e g k u n d i g e D o c e n t P a l l i a t i e v e Z o r g Aromatherapie 27 november

Nadere informatie

Slaapproblemen? Een aantal feiten. Gezonde slaap. Soorten Slecht Slapen

Slaapproblemen? Een aantal feiten. Gezonde slaap. Soorten Slecht Slapen Niet waar Soms waar Wel waar Slaapproblemen? Een aantal feiten Uit onderzoek blijkt dat èèn op de 10 jongeren zo nu en dan last heeft van slaapproblemen. Dit kan iedereen overkomen en eigenlijk is het

Nadere informatie

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 energizing Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 03/03/16 11:05 Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 2 03/03/16 11:05 energizing SHAMPOO, CONDITIONER EN HOOFDHUID BEHANDELING

Nadere informatie

Tips voor een geslaagde relaxerende massage thuis Marianne Baudenelle www.mariannebaudenelle.be

Tips voor een geslaagde relaxerende massage thuis Marianne Baudenelle www.mariannebaudenelle.be Tips voor een geslaagde relaxerende massage thuis Marianne Baudenelle www.mariannebaudenelle.be Tips om thuis een relaxerende massage te geven Page 1 Relaxerende massage thuis Mensen maken vaak het voornemen

Nadere informatie

Findhorn Essences. De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes. Copyright 't Pure vrouwtje

Findhorn Essences. De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes. Copyright 't Pure vrouwtje Findhorn Essences De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes Wat zijn Findhorn Bloesemremedies? gemaakt van wilde bloemen uit Schotland, met zuiver water uit geneeskrachtige bronnen. geprepareerd

Nadere informatie

F U N F LOW E R S RO S E S

F U N F LOW E R S RO S E S INTRODUCTIE De nieuwe Chi Aromassage lijn is een serie pure, plantaardige massageen huidoliën verrijkt met een gerichte, doeltreffende combinatie van essentiële oliën. De masseur - of degene die de massage

Nadere informatie

1. Naam van het product Basis zintuigenset - ruiken. 2. Product code

1. Naam van het product Basis zintuigenset - ruiken. 2. Product code Basis zintuigenset - ruiken 21805115 3. Korte omschrijving Basis zintuigenset om de reukzin te stimuleren. Het pakket bestaat uit diverse materialen. Inhoud kan variëren. Inhoud: Geurmuis inclusief pads,

Nadere informatie

Ontspannen als gezonde levenshouding!

Ontspannen als gezonde levenshouding! Ontspannen als gezonde levenshouding! Gratis e-book met leuke ontspanningsoefeningen voor elke dag! Jana Schoefs Relaxatietherapie Jana Schoefs www.janaschoefs.be Ontspannen als gezonde levenshouding:

Nadere informatie

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML uiterst rijke, hydraterende en reinigende shower cream kalmerend en ontspannend aromatisch voordeel, een zijdezachte huid voedt en verbetert de elasticiteit rozen- en vanilleolie,

Nadere informatie

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING De speciale Aloë Vera-verzorgingsbox is het ideale SOS-verzorgingspakket voor snel en dagelijks gebruik. De drie gespecialiseerde en verzorgende producten

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self. YOGA LIFESTYLE F E B R U A R I 2 0 1 7 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Kindermassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Kindermassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Kindermassage Kindermassage Waarom een massage ook (juist!!) voor kinderen heerlijk is... We zijn in de huidige maatschappij allemaal druk en staan vaak niet stil

Nadere informatie

esogetics VO LG E N S P E TE R M A N D E L

esogetics VO LG E N S P E TE R M A N D E L esogetics ENERGIE REFLECTOR OLIE VO LG E N S P E TE R M A N D E L Instituut voor Kleurenpunctuur Mr. P. N. Arntzeniusweg 80 1098 GS Amsterdam tel.: 020-4687865 fax.: 020-4688384 info@kleurenpunctuur.nl

Nadere informatie

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen Gebruik, dosering & veelgestelde vragen In dit boekje vindt u informatie over gebruik en dosering van Zechsal producten. De informatie is gebaseerd op gangbare medisch wetenschappelijke literatuur over

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Stoelmassage Stoelmassage De stoelmassage (ook wel bedrijfsmassage genoemd) is een verkorte, makkelijk toepasbare massagevorm. Hoewel een stoelmassage maar 30

Nadere informatie

7 HEERLIJKE ONTSPANNINGSOEFENINGEN

7 HEERLIJKE ONTSPANNINGSOEFENINGEN 7 HEERLIJKE ONTSPANNINGSOEFENINGEN VOOR THUIS OF OP JE WERK Kom tot rust met deze eenvoudige ontspanningsoefeningen Door te ontspannen krijgt je lichaam de mogelijkheid om zich te herstellen van de dagelijkse

Nadere informatie

DE KERN boz Centrum voor biodynamische osteopathie, bewustwording, ontplooiing, spiritualiteit

DE KERN boz Centrum voor biodynamische osteopathie, bewustwording, ontplooiing, spiritualiteit DE KERN boz Centrum voor biodynamische osteopathie, bewustwording, ontplooiing, spiritualiteit DE KERN boz is lid van: VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) Shibumi (International

Nadere informatie

Slaapwel baby. Hoeveel slaapt een baby?

Slaapwel baby. Hoeveel slaapt een baby? Slaapwel Slaapwel baby Net zoals volwassenen slapen ook niet alle kinderen even gemakkelijk of regelmatig. In deze brochure vind je meer informatie over goede slaapgewoontes en krijg je tips voor een gezonde

Nadere informatie

Cursus EROTIEK Exo Academy

Cursus EROTIEK Exo Academy Erotisch / sensueel masseren Erotische massage of sensuele massage is een massagetechniek met als doel seksuele gevoelens op te wekken dan wel te versterken. Erotische massages worden vooral gericht op

Nadere informatie

Verlicht je symptomen van stress!

Verlicht je symptomen van stress! Verlicht je symptomen van stress! Wat is stress? van de Belgische bevolking lijdt aan stress! Maar stress is niet voor iedereen hetzelfde: Stress is een vorm van spanning die voorkomt bij de mens als reactie

Nadere informatie

U ontvangt in de salon

U ontvangt in de salon Hot U ontvangt Oil een Wellness behandeling van 90 minuten plus... om deze belevenis thuis voort te zetten krijgt u de gebruiksaanwijzing + 2 tot de behandeling horende producten (Essential Complex Bathoil

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor masseurs is er het Massageplein met demo's van diverse massagetechnieken verzorgd door Kathleen Kay Cosmetics en Magneet Massage. Daarnaast verzorgt

Nadere informatie

Verbeter dankzij SlaapID uw slaapgedrag. Geniet van een optimale nacht en dag!

Verbeter dankzij SlaapID uw slaapgedrag. Geniet van een optimale nacht en dag! Verbeter dankzij SlaapID uw slaapgedrag. Geniet van een optimale nacht en dag! Waarom de SlaapID -service? Slapen is essentieel voor iedereen! Alleen zouden mensen veel beter kunnen slapen dan ze nu doen.

Nadere informatie

Inleiding Polariteitsmassage

Inleiding Polariteitsmassage Polariteitsmassage Inleiding Een pasgeboren baby heeft niet alleen melk nodig. Iedere baby wordt geboren met behoefte aan lichamelijk contact. Het is dan ook heel normaal dat uw baby graag in de armen

Nadere informatie

BURN- OUT RISICO CHECK

BURN- OUT RISICO CHECK BURN- OUT RISICO CHECK Vul onderstaande vragenlijst in door ja of nee aan te kruisen. VRAAG JA NEE 1 Nemen jij en je gezin s ochtends rustig de tijd om op te staan en goed te ontbijten? 2 Zie je vaak tegen

Nadere informatie

Baby-lichaamstaal. Albert Schweitzer ziekenhuis kinderafdeling december 2003 pavo 0301

Baby-lichaamstaal. Albert Schweitzer ziekenhuis kinderafdeling december 2003 pavo 0301 Baby-lichaamstaal Albert Schweitzer ziekenhuis kinderafdeling december 2003 pavo 0301 Inleiding Via deze folder vertellen we u wat over de lichaamssignalen die uw baby geeft: baby-lichaamstaal is méér

Nadere informatie

Sportmassage massage rug, nek en schouders 30 min 32,50. Hotstone lichaamsmassage 45 min 45.00. Bindweefsel massage 30 min 32.50

Sportmassage massage rug, nek en schouders 30 min 32,50. Hotstone lichaamsmassage 45 min 45.00. Bindweefsel massage 30 min 32.50 Prijslijst wellness In ons nieuwe wellness centrum vindt u een zwemparadijs, een sauna, een stoombad, een zonnebank en een massagesalon. Voor zowel de sauna als de massages en zonnebank dient uw een afspraak

Nadere informatie

- Angst. Bij angst kunnen veel etherische oliën gebruikt worden, maar de beste is lavendel. Lavendel verfrist,

- Angst. Bij angst kunnen veel etherische oliën gebruikt worden, maar de beste is lavendel. Lavendel verfrist, Werkstuk door een scholier 1183 woorden 19 oktober 2001 6,9 49 keer beoordeeld Vak ANW Wat is Aromatherapie? Om de deelvraag wat is aromatherapie? te beantwoorden, ben ik aan verschillende mensen gaan

Nadere informatie

Het gebruik van etherische oliën tijdens de bevalling

Het gebruik van etherische oliën tijdens de bevalling Het Slotervaart, een ziekenhuis met ambitie Het Slotervaartziekenhuis, een opmerkelijk en ambitieus ziekenhuis in Amsterdam. In een informele en vertrouwde omgeving werken wij aan innovatieve medische

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Slaapdienst Verstoorde nachtrust

Slaapdienst Verstoorde nachtrust Slaapdienst Verstoorde nachtrust Tips voor een goede slaap. Ik kan niet slapen! Woelen, draaien, het maalt maar door in uw gedachten. Steeds bent u bezig met wat er die dag allemaal gebeurd is of wat u

Nadere informatie

Afdeling revalidatie. Psychosomatische fysiotherapie

Afdeling revalidatie. Psychosomatische fysiotherapie Afdeling revalidatie Psychosomatische fysiotherapie Gespannen??? Pijn??? Vermoeid???? UIT BALANS. IN BALANS In deze folder krijgt u informatie over psychosomatiek, over wat psychosomatische klachten zijn

Nadere informatie

Aromatherapie WELKOM BIJ HET H. HARTZIEKENHUIS MOL

Aromatherapie WELKOM BIJ HET H. HARTZIEKENHUIS MOL Aromatherapie WELKOM BIJ HET H. HARTZIEKENHUIS MOL Kwaliteit en Veiligheid Wij doen mee! Onze kwaliteit aantoonbaar maken Ons ziekenhuis heeft zich geëngageerd om het accreditatielabel van het Nederlands

Nadere informatie

Het Premium Starterspakket

Het Premium Starterspakket Het Premium Starterspakket Het premium starterspakket bestaat uit 10 etherische oliën die dagelijks gebruikt kunnen worden. Het is een ideaal pakket voor mee te starten als je nieuw bent in de oliën! Als

Nadere informatie

Massage in het DCL. Tip: Verras een ander ook eens met een heerlijke massage! Daartoe zijn bij de masseurs cadeaubonnen te koop.

Massage in het DCL. Tip: Verras een ander ook eens met een heerlijke massage! Daartoe zijn bij de masseurs cadeaubonnen te koop. Massage in het DCL Massage is ontspannend voor lichaam en geest, goed bij pijnlijke en gespannen spieren of bij spanning in je dagelijks leven. Of als ondersteuning bij belangrijke veranderingen in uw

Nadere informatie

Massage verwendag 25 mei 2014

Massage verwendag 25 mei 2014 Massage verwendag 25 mei 2014 met van 10.00 tot 17.00 doorlopend massages Ancient Thai massage Ayurvedische gezichtsmassage Warmwaterkussenmassage Breuss wervelmassage Ayurvedische voetmassage Chakra balans

Nadere informatie

Olie voor iedere dag

Olie voor iedere dag Olie voor iedere dag Pure, krachtige authentieke en natuurlijke ondersteuning. Etherische oliën zijn een uniek geschenk uit de natuur. Ze zijn herstellend, beschermend, rustgevend en regenererend. Etherische

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

NAQI BELGIAN SKIN CARE EXPERTISE

NAQI BELGIAN SKIN CARE EXPERTISE NAQI BELGIAN SKIN CARE EXPERTISE De NAQI massage lotions zijn ontwikkeld om de huid van de therapeut als van de patiënt in een goede conditie en optimaal evenwicht te houden. Bij een therapeutische massage

Nadere informatie

TEA TREE OIL. Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië. verzorgend. verzachtend. ondersteunt de bloedsomloop. verzorgend op de huid

TEA TREE OIL. Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië. verzorgend. verzachtend. ondersteunt de bloedsomloop. verzorgend op de huid TEA TREE OIL Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië CHI TEA TREE OIL: Uw eerste Hulp! verzorgend verzachtend ondersteunt de bloedsomloop verzorgend op de huid verlichtend voor de luchtwegen TEA

Nadere informatie

9 MANIEREN WAAROP LAURIERBLADEREN JE GEZONDHEID VERBETEREN (BRON:

9 MANIEREN WAAROP LAURIERBLADEREN JE GEZONDHEID VERBETEREN (BRON: 9 MANIEREN WAAROP LAURIERBLADEREN JE GEZONDHEID VERBETEREN (BRON: HTTP://LIJSTVERSE.NL/WIEROOK-MAKEN-LAURIERBLADEREN- VERBRANDEN/?UTM_SOURCE=VIRALMUNDO&UTM_MEDIUM=RELATEDVM&UTM_CAMPAIGN=LA URIERVM ) Als

Nadere informatie

Jane Scrivner Skincare & The Orb

Jane Scrivner Skincare & The Orb Jane Scrivner Aromatherapie treatment Jane Scrivner Skincare & The Orb Een unieke huidverzorgings lijn welke voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.geen chemische toevoegingen,synthetische werkstoffen

Nadere informatie

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN with people in mind Badsessies aangenamer maken voor de zintuigen verhoogt het welzijn Baden is comfortabel en ontspannend, zowel fysiek als mentaal. Het gevoel van

Nadere informatie

Psychosomatische fysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie Psychosomatische fysiotherapie bij DE KERN boz Praktijk voor Natuurgeneeskunde De Snoostraat 13 4624 VJ Bergen op Zoom Telefoon 0164-210700 Email: info@dekernboz.nl Website: www.dekernboz.nl Kamer van

Nadere informatie

Pure magnesium Gebruik, dosering & veelgestelde vragen

Pure magnesium Gebruik, dosering & veelgestelde vragen Pure magnesium Gebruik, dosering & veelgestelde vragen In dit boekje vindt u informatie over gebruik en dosering van Zechsal producten. De informatie is gebaseerd op gangbare medisch wetenschappelijke

Nadere informatie

Presentatie praktijk E-movere en Academie Moderne MassageTherapie. e-movere stressmanagement en ontspanning

Presentatie praktijk E-movere en Academie Moderne MassageTherapie. e-movere stressmanagement en ontspanning Presentatie praktijk E-movere en Academie Moderne MassageTherapie We zijn mensen van de multi-tasking tijd We denken en we doen veel Er wordt veel van ons gevraagd Bijna alles en iedereen staat onder druk

Nadere informatie

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT 1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT Deze prijzen van alle hieronder genoemde behandelingen zijn inclusief 19% BTW. De nieuwe adviesprijzen voor de behandelingen van DECLÉOR zijn in 2006 als

Nadere informatie

DE KRACHT VAN DE NATUUR IN ÉÉN DRUPPEL ETHERISCHE OLIËN

DE KRACHT VAN DE NATUUR IN ÉÉN DRUPPEL ETHERISCHE OLIËN DE KRACHT VAN DE NATUUR IN ÉÉN DRUPPEL ETHERISCHE OLIËN ETHERISCHE OLIËN VAN PURASANA De etherische oliën van Purasana zijn zorgvuldig geselecteerde aromatische extracten die de beste kwaliteit bevatten

Nadere informatie

Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans

Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans Lichaam en geest weer in bala ans Wil je echt ontspannen, plof dan niet op de bank maar ontspan actief! Katjaa Callens Denk aub eventjes aan het milieu voor je

Nadere informatie

Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING -

Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING - Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING - 187,- 187,- (incl. verzending) - t.w.v. ruim 250,- De premium starterskit OLIËN UIT DE KIT // 01 LEMON // heeft reinigende en zuiverende eigenschappen welke gebruikt

Nadere informatie

wat is aromatherapie?

wat is aromatherapie? wat is aromatherapie? Aromatherapie is een eeuwenoude holistische therapie waarbij aromatische oliën worden ingezet ter bevordering van de gezondheid van lichaam en geest. De specifieke en therapeutische

Nadere informatie

Niet bang zijn! God maakt je sterk!

Niet bang zijn! God maakt je sterk! Niet bang zijn! God maakt je sterk! Aangepaste dienst Zondag 22 november 2015 Br. Peter Zuidema Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen:E & R 230 - Jezus is de goede Herder 1. Jezus is de goede herder

Nadere informatie

Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder

Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder De vogeltjes fluiten, de krokusjes bloeien al weer in verschillende kleuren en het is al weer wat langer licht. De lente komt eraan! Dit betekent dat de winter weer

Nadere informatie

slaap veilig slaap lekker

slaap veilig slaap lekker slaap veilig slaap lekker waarom deze folder? Soms overlijden kinderen tussen de 0 en 2 jaar onverwacht in hun slaap. Die kinderen leken gezond. Dat heet wiegendood. Er is veel onderzoek gedaan naar de

Nadere informatie

SLAAPPROBLEMEN APOTHEEK.NL

SLAAPPROBLEMEN APOTHEEK.NL SLAAPPROBLEMEN WAT KAN IK ZELF DOEN MEDICIJNEN BIJ SLAAPPROBLEMEN (BENZODIAZEPINES) AUTORIJDEN STOPPEN MET EEN BENZODIAZEPINE WAT KAN DE APOTHEKER VOOR MIJ DOEN INFORMATIE APOTHEEK.NL SLAAPPROBLEMEN Slaapproblemen

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN Zwangerschapsstriemen komen bij één op de twee vrouwen voor. Ze verschijnen voornamelijk op de buik, billen, dijen en borsten, daar waar de huid continu uitgetrokken wordt. De Laboratoires

Nadere informatie

Slapen mag! B E T E R L ER EN SL A P E N, B E T E R VO ELEN.

Slapen mag! B E T E R L ER EN SL A P E N, B E T E R VO ELEN. Slapen mag! BETER LEREN SLAPEN, BETER VOELEN. Altijd een moe gevoel? Zou je graag meer energie willen overhouden? Dit E-book helpt je te begrijpen hoe slaap werkt. Hoe je met eenvoudige tips je nachtrust

Nadere informatie

aromatherapie AROMATHERAPIE

aromatherapie AROMATHERAPIE AROMATHERAPIE Bij aromatherapie wordt gewerkt met etherische oliën. Deze oliën bevatten vluchtige bestanddelen van bloemen, planten, wortels, zaden, vruchten, houtsoorten of harsen. Deze oliën beschermen

Nadere informatie

Handleiding Babymassage. Het Slotervaart, een ziekenhuis met ambities

Handleiding Babymassage. Het Slotervaart, een ziekenhuis met ambities Het Slotervaart, een ziekenhuis met ambities Het Slotervaartziekenhuis is een algemeen ziekenhuis in Amster dam. Wij hebben de ambitie om kwalitatief goede medisch specialistische zorg te bieden aan jong

Nadere informatie

Beter omgaan met STRESS. E-book

Beter omgaan met STRESS. E-book Beter omgaan met STRESS E-book In het kort - - - - - X 1. Bij stress helpt het om op een rij te zetten wat bij u spanning geeft en wat u juist energie geeft. 2. Praat er met iemand over die u vertrouwt.

Nadere informatie

esogetics esogetics ENERGIE REFLECTOR OLIE VO LG E N S P E TE R M A N D E L

esogetics esogetics ENERGIE REFLECTOR OLIE VO LG E N S P E TE R M A N D E L esogetics esogetics GmbH D-666 Bruchsal Hildastr. Tel +9 (0) 00-0 Fax +9 (0) 00- info-de@esogetics.com www.esogetics.com Niederlassung: CH-600 Luzern Hirschmattstr. 6 Tel + (0) 06 Fax + (0) 096 info-ch@esogetics.com

Nadere informatie

Leren beheersen van je slaapprobleem. Bart De Saeger" 19/03/2012

Leren beheersen van je slaapprobleem. Bart De Saeger 19/03/2012 Leren beheersen van je slaapprobleem Bart De Saeger" 19/03/2012 Bart De Saeger" Klinisch psycholoog - Gedragstherapeut Theorie + Technieken Inzicht krijgen" Leren hoe je het probleem stap voor stap kan

Nadere informatie

Qi ESSENTIAL COSMETICS

Qi ESSENTIAL COSMETICS Qi ESSENTIAL COSMETICS Na een lange testfase introduceert Chi International BV een unieke serie basiscosmetica met een neutrale formule. Deze preparaten zijn speciaal ontwikkeld voor toevoegingen van Chi

Nadere informatie

15 tips om de dag ontspannen te beginnen

15 tips om de dag ontspannen te beginnen 15 tips om de dag ontspannen te beginnen Het is voor werknemers met een drukke agenda vaak moeilijk goed voor hun lichaam te zorgen. Daarom heb je tools nodig om je lichaam en geest te ontspannen. Voor,

Nadere informatie

30 min 29 60 min 48 90 min 65

30 min 29 60 min 48 90 min 65 Relaxation Massage Ontspanningsmassage is voor iedereen, het kan een moment zijn van even aandacht voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een stukje ontspanning voor lichaam en geest. 30 min 29 60 min

Nadere informatie