Olie voor iedere dag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Olie voor iedere dag"

Transcriptie

1 Olie voor iedere dag Pure, krachtige authentieke en natuurlijke ondersteuning. Etherische oliën zijn een uniek geschenk uit de natuur. Ze zijn herstellend, beschermend, rustgevend en regenererend. Etherische oliën, vaak ook de levensenergie van de natuur genoemd, zijn het hart en de ziel van de planten en de aromatische vloeistoffen die gewonnen worden uit bloemen, bomen, wortelen, struiken en zaden. Naast dat zij het aroma vormen van de plant, zijn ze ook van vitaal belang voor planten om te groeien, te leven, te ontwikkelen en zich aan te passen aan het milieu. Etherische oliën ondersteunen planten bij afweer van insecten en beschermen ze tegen invloeden van buitenaf en ziektes. Moderne onderzoeken tonen aan dat etherische oliën bij aromatisch gebruik, plaatselijk opbrengen of innemen een rustgevende, evenwichtige, reinigende, verjongende en energieke werking op lichaam en geest kunnen hebben. Van parfum en aromatherapie tot koken en medische doeleinden etherische oliën zijn al 6500 jaar een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Nadat hij persoonlijk de vele voordelen van etherische oliën had ervaren begon Dr. Gary Young, oprichter en president van Young Living Essential Oils, een persoonlijke campagne om de eeuwenoude geneeskunst van de etherische oliën te promoten. Het resultaat? Een rijk assortiment pure etherische oliën met therapeutische werking, dat bestaat uit meer dan 140 enkelvoudige etherische oliën en unieke composities. Plus een steeds groeiende gemeenschap die overtuigd van het feit, dat welzijn bereikt kan worden, door het zuiverste en krachtigste geschenk wat de natuur ons te bieden heeft.

2 Therapeutische werking: De Young Living standaard Er is een belangrijk onderscheid tussen etherische oliën die gewoon goed ruiken en die oliën die een therapeutische werking hebben. Onafhankelijke laboratorium testen bewijzen dat Young Living etherische oliën ruim voldoen aan de strengste industriële voorwaarden en ze vaak zelfs overtreffen. Young Living, handhaaft, zeer hoge interne standaards, gebaseerd op strikte kwaliteits eisen en beschermt hierdoor de geneeskrachtige werking van planten. Deze standaard staat ook wel bekend als de therapeutische standaard. Iedere etherische olie moet deze graad van nature halen, om zich te classificeren voor deze therapeutische standaard. Dat wil zeggen, dat ze zonder hulp of manipulatie voldoen aan specifieke criteria op de 4 belangrijkste gebieden: planten, verwerking, puurheid en potentie. 1. Planten Young Living producten worden geproduceerd van zuivere planten die groeien in vruchtbare grond en worden op het juiste tijdstip geoogst. 2. Verwerking Met grote aandacht en respect voor de unieke, eeuwen oude methodes van destillatie, hecht Young Living er grote waarde aan om de levensenergie van de natuur op zo n natuurlijk mogelijke wijze te behouden. Bij de destillatie wordt alleen puur bergwater gebruikt zonder enige toevoegingen. Young Living werkt met een beschermd destillatieproces waarbij de planten in edelstaal opgeslagen worden en bij lage temperatuur plus lage druk verwerkt worden. Daardoor blijven niet alleen de pure essences van de planten beter behouden maar ook de hoge kwaliteit van de oliën. 3. Puurheid Onze eindproducten zijn 100 % zuiver dankzij het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsplanten en een zeer zorvuldige verwerking. De etherische oliën van Young Living zijn volkomen puur en vrij van chemicaliën, pesticiden en zware metalen en hebben geen gecompliceerde rafinerings methodes achter de rug 4. Potentie Om te garanderen dat onze producten de wereldwijde standaards overtreffen en kunnen voldoen aan onze nog hogere interne standaards voor potentie, analyseren wij het phytochemische profiel onze gebruiksklare oliën. Zo verzekeren wij dat alle belangrijke plantenbestanddelen in optimale hoeveelheden aanwezig zijn.

3 Gebruik van etherische olie 1. Aromatherapie Direct inhaleren: inhaleer de olie direct uit de fles Diffusie: gebruik Young Livings Essential Oil Diffuser om de olie via vaporisatie in de lucht te verspreiden. Luchtbevochtiger: Vul een luchtbevochtiger met water en plaats een tissue of doekje met een paar druppels olie voor de uitgang van de luchtbevochtiger. Verdampen/stomen: doe een paar druppels olie in een kom heet water, dek uw hoofd en de kom af met een handdoek en adem diep en langzaam in. 2. Plaatselijk gebruik Direct: etherische olie kan direct op de kruin van het hoofd worden aangebracht worden, op de slapen, achter de oren, over belangrijke organen, op de voeten en vele andere locaties. Eventueel dienen de oliën eerst verdund te worden voor gebruik. Massage: etherische oliën kunnen gebruikt worden voor, tijdens en na een therapeutische massage. Parfum: dank zij haar natuurlijke, aardse en exotische aroma s zijn etherische oliën zeer geschikt om als parfum gedragen te worden. Olie voor iedere dag Maak etherische olie een deel van uw leven iedere dag! Zorg ervoor dat u de etherische oliën van Young Living met hun therapeutsiche werking altijd in huis heeft. Voor u en uw familie. Om het u wat makkelijker te maken beveelt Young Living u 9 van haar meest populaire oliën en olie composities aan. U kunt deze op vele manieren gebruiken en genieten van de vele voordelen die de oliën u beiden. Probeert u deze oliën eens in de volgende voorkomende dagelijkse situaties: Luchtverfrissing Etherische oliën kunnen de lucht van onaangename geurtjes en ongewenste bacterieën verwijderen. Sproeit u eens een beetje olie met reinigende werking bijv. citroenolie of purification in de kinderkamer, of help schimmels te bestrijden met Thieves. Oliën zoals Thieves, Purification, Citrus Fresh of Pepermunt kunnen heel goed in een luchtverfrisser worden gebruikt of doe een paar druppeltjes op een wattenstaafje en steek deze in de ventilatiesleuven van uw woning.

4 Aroma en geur therapie Zorg voor een vernevelaar of verstuiver in iedere kamer van uw huis. Etherische oliën kunnen verneveld worden om stress te verminderen, bij ademhalingsproblemen, meer energie te voelen, voor een betere emotionele balans en een goed humeur. Voeg een paar druppels pepermunt of PanAway aan het badwater toe om de spieren, lichaam en geest te ontspannen. Maak uw eigen bad en douche gel door uw favoriete olie zoals bijv. grapefuit toe te voegen aan de basisgel voor bad en douchegel van Young Living. Als u een feestje heeft zet dan een schaal met potpourri neer en druppel daarin een paar duppels manderijn, lemongrass of geranium als welkom voor de gasten. Met de feestdagen kunt u een olie compositie zoals Christmas mix druppelen over denneappels en kaneelstokjes voor een geurende, sfeervolle kerst. Gebruik Valor of White Angelica voor zelfvertrouwen en een positieve levenshouding. Schoonmaken Een paar druppels van een etherische olie zoals citroen, Thieves of Purification kunnen toegevoegd worden aan de vaatwasser, wasmachine, verstuiver of aan Young Livings Thieves Household Cleaner. Dit schoonmaakmiddel kan gebruikt worden op vele verschillende oppervlaktes zoals tegels, muren, formica, linoleum en zelfs tapijt.** Eerste hulp Doe een paar druppels PanAway op gespannen spieren en masseer de olie in, of dek het af met een warme vochtige handdoek. Preventief: wanneer u Purification op de huid inmasseert kunt u insektenbeten voorkomen. Lavendolie verlicht de huid als die geïrriteerd is of bij lichte (zon) verbranding. Druppel R.C. op de borst om de ademhaling te verlichten. Voeg roomse kamille toe aan verzorgende cremes voor blauwe plekken, sneetjes en krassen. Masseer Di-Gize rond de maag om maagklachten te verzachten. Doe 2-3 druppels valeriaan in een capsule en slik door voor een ontspannen slaap.

5 Voor huisdieren Wrijf een paar druppels Peace & Calming of lavendel achter de oren van een overactief huisdier. Gebruik helichrysum en roomse kamille om kleine ongemakken en wondjes te verzachten. Etherische oliën zijn zeer hoog geconcentreerd en moeten zorgvuldig gebruikt worden. In de gebruikshandleiding voor etherische oliën van Young Living vindt u verdere informatie voor het veilig gebruik van etherische oliën. ** Voor de reiniging van stoffen meubelen, textiel of tapijt dient u altijd op een onopvallende plek een vlekkentest met de Thieves Household Cleaner te doen. Mocht dit onverhoopt tot vlekken of huidirritatie leiden stop dan de behandeling. Wierook (Frankincense) Een zoet, warm balsamaroma stimuleert en activeert de geest. Wierook is zeer geschikt voor visualiseren, verbeterd de geestelijke verbindingen en helpt om te centreren. Wierook heeft echter ook rustgevende eigenschappen die de geest helpen te focussen en stress en vertwijfeling te overwinnen. Wierook is bovendien een waardevol ingrediënt in huidverzorgings producten tegen veroudering en droge huid. Geschikt om te inhaleren of verstuiven, of breng plaatselijk op het lichaam aan voor een diepere ademhaling en rustgevend gevoel. Vernevel in de ruimte voor een diepere ervaring van gebed en meditatie 1-2 druppels aangebracht op een insectenbeet helpt jeuk en zwelling te verminderen Breng een paar druppels op de huid aan als hulp om littekens en striae te minimaliseren. Gebruik wierook op het gezicht om de talgproductie te verminderen en zo puistjes te voorkomen Druppel op kleine snijwondjes, krassen en blauwe plekken om roodheid en pijn te verminderen. Breng dagelijks 1-2 druppels wierook aan op gezicht en nek om schade van de zon te voorkomen en de huid te helpen zich te vernieuwen. Masseer een paar druppels op uw slapen of in uw nek om stress te verminderen Druppel in een capsule en neem in om het immuun systeem te versterken. Masseer de voeten of nek van overactieve kinderen met een paar druppels wierook om rust te geven Wrijf over kauwgom-, lijmvlekken of andere hardnekkige vlekken van kleefstoffen om die van huid of huishoudoppervlakken te verwijderen.

6 Lavendel Lavendel is één van de meest veelzijdige oliën met een zoet, bloemig kruidenaroma dat kalmerend en rustgevend werkt. Vaak gebruikt voor ontspanning zorgt lavendel olie met haar balancerende eigenschappen tevens voor energie en vitaliteit. Lavendel wordt vaak ingezet in de schoonheidsindustrie en kan gebruikt worden om kleine snijwonden, blauwe plekken en huid irritaties te reinigen en kalmeren. Masseer in de nek of onder de voeten voor een rustgevende werking. Neem een druppel in de palm van uw hand en strijk daarmee over uw hoofdkussen voor een ontspannen slaap. Verlicht lichte verbrandingen van de huid door 2-3 druppels op de getroffen plek aan te brengen. Verzorg een droge of gebarsten huid met een paar druppels lavendelolie. Bij jeuk of brandende hoofdhuid een paar druppels inmasseren ter verlichting. 2-3 druppels olie verminderen jeuk en verlichten de huid. Verminder litteken weefsel door een paar druppels op en rond de gebieden in te masseren. Neem een druppel op de tong, rond de navel of achter de oren om reisziekte te verminderen. Doe een paar druppels op een wattenstaafje en leg in kasten en laden voor een heerlijke geur en om motten en andere insecten te weren. Doe een paar druppels op een (droger)doekje voor een heerlijk geurende en frisse was. Vernevel in ruimtes om allergische reacties op pollen en stofmijten te voorkomen. Citroen Citroenolie wordt geroemd om de vefrissende, energieke en levendige geur. Citroen bevat 68 procent d-limonene, een krachtige anti-oxidant, het heeft een reinigende werking en bevat stoffen die onderzocht zijn op hun functies voor het immuunsysteem. Met 1-2 druppels citroenolie kan men kauwgum, olie, vetvlekken, lijm en potloodvlekken van de meeste oppervlakken verwijderen. Gebruik citroenolie i.p.v. citroensap of citroenessences om vis/zeevruchten, groenten, dranken en desserts op smaak te brengen. Vul een kom met koud water, voeg 2-3 druppels citroenolie toe en laat hier uw fruit even in liggen om de houdbaarheid te verlengen. Breng een druppel olie aan op een vette huid of kleine puistjes/vlekjes om de talgklieren tot rust te brengen en de talgproductie te verminderen.

7 Verminder of voorkomt eksterogen en eelt aan de voeten door iedere ochtend en avond een beetje citroenolie op deze plekken in te masseren. Masseer de olie op de huid bij cellulite om de circulatie te ondersteunen en de afvalstoffen uit de cellen af te voeren. Doe druppels in 5 liter tapijtreiniger om vlekken te verwijderen, het tapijt op te frissen en de kamer een frisse geur te geven Doe een druppel citroenolie in de vaatwasser bij het begin van het programma voor een vlekkeloze vaat. Let op: citroen olie niet op de huid aanbrengen die binnen 12 uur blootgesteld wordt aan direct zon- of uv- licht. Pepermunt Pepermunt is één van de oudste en meest waardevolle kruiden om de spijsvertering tot rust te brengen. Onderzoeken hebben aangetoond dat het inhaleren van pepermunt na de maaltijd een voldaan gevoel oproept, de smaak, reuk en geest activeert en zodoende de concentratie verbeterd. Bij plaatselijk gebruik geeft pepermunt een verkoelend en rustgevend gevoel dat lichamelijke ongemakken kan verlichten. Voeg een druppel toe aan kruidenthee om de spijsvertering te activeren. Inhaleer voor en tijdens een training wat pepermuntolie voor een goed humeur en om vermoeidheid tegen te gaan. Doe 2 druppels op de tong en wrijf een druppel olie onder de neus om concentratie en oplettendheid te verbeteren. Masseer een paar druppels op de buik, doe een druppel op de tong,wrijf op polsen of inhaleer om ongemak door lichte reisziekte te verminderen. Masseer een druppel pepermuntolie op de slapen, voorhoofd, nek, en rond en onder de neus (vermijd contact met de ogen) om hoofdpijn te verminderen. Vernevel voor energie en een heldere geest. Combineer pepermuntolie met lavendelolie voor een rustgevende maar ook energieke lichaams-, nek- of voetmassage. Masseer 2-3 druppels op de borst of voeg wat olie toe aan een luchtbevochtiger om tijdens een verkoudheid makkelijker te kunnen ademen.

8 PanAway Bevat: wintergroen, kruidnagel, pepermunt en helichrysum. Panaway is een door Young Living zelf ontwikkelde en beschermde compositie van verschillende etherische oliën. Deze olie, wordt vaak gebruikt tijdens lichaamsmassages om de doorbloeding te ondersteunen en kan spier- en gewrichtsklachten verlichten. Gebruik plaatselijk om ongemakken te verminderen, gespannen spieren en kramp te verlichten. Wrijf een druppel op de slapen, voorhoofd en achter in de nek om hoofdpijn te verlichten. Meng Panaway met Young Living s V-6 massage olie en breng lokaal aan om groeipijn bij kinderen en tieners te verminderen. Masseer 2-3 druppels op de onderste ruggewervels om rugpijn te verlichten Verlicht spierpijn en gewrichtsklachten door 3-4 druppels op de betreffende plek in te masseren. Breng een paar druppels aan op de voetzolen voor een rustgevende en ontspannende voetmassage. Doe 3-4 druppels op een warme handdoek en leg deze op de buik bij kramp en oprispingen. Peace & Calming Bevat: mandarijn, ylang ylang, blue tansy, sinaasappel en patchouli Een lieflijke geur die speciaal ontwikkeld is voor verneveling in ruimtes. Peace & Calming bevordert ontspanning en geeft een diep gevoel van tevredenheid, lost spanningen op en verfrist de geest. Wrijf 1-2 drupppels op de voetzolen en op de schouders voor het slapen gaan voor een goede nachtrust. Vernevel om overactieve kinderen en dieren de kalmeren. Gebruik 1-2 druppels in een warm badje of op de voetzoelen om een jengelende baby te kalmeren. Meng met Young Living s V-6 massageolie voor een ontspannende, rustgevende massage. Wrijf op de slapen en de maag om de geest rust te geven en stress te verminderen. Voeg een paar druppels toe aan een warm bad om geest en lichaam te ontspannen.

9 Draag een paar druppels achter de oren of op de polsen voor een rustgevende werking. Voeg een paar druppels toe aan een spuitfles en verfris daarmee bedlinnen en kussens ter ondersteuning van een vredige slaap Purification Bevat: citronella, rozemarijn, citroengras, lavandin, melaleuca alternifolia en myrthe. Geformuleerd om te vernevelen om de lucht te reinigen en te neutraliseren van bijv. sigarettenrook en andere onaangename geuren. Purification kan ook rechtstreeks op de huid gebruikt worden om te reinigen en insectenbeten en krasjes te verlichten. Doe enige druppels met wat water in een verstuiver en gebruik om insecten te verdrijven. Dit mengsel kan ook gebruikt worden op matrassen en lakens om bedluizen te voorkomen. Een druppel op een insectenbeet verlicht de jeuk en reinigt. Een druppel op onzuiverheden helpt de huid te reinigen. Wrijf een druppeltje in de handen na gebruik van een openbaar toilet. Doe een paar druppels op een wattenstokje en plaats die in de uitgang van een ventilator thuis, op kantoor, in een hotelkamer of in andere gesloten ruimtes om geurtjes en luchtvervuiling te verminderen. Verstuif om de lucht te reinigen en slechte geuren te neutraliseren. Meng purification met citroen olie en water in een verstuiver en gebruik als luchtverfrisser. Thieves Bevat: kruidnagel, kaneel, rozemarijn, citroen en eucalyptus radiata. Thieves is gebaseerd op het historische verhaal van 4 dieven in Frankrijk die zichzelf beschermden tegen de pest met kruidnagel, rozemarijn en andere aroma s terwijl zij slachtoffers van de pest beroofden. Deze speciaal door Young Living samengestelde compositie is universitair getest voor haar reinigende werking en blijkt zeer effectief tegen bacteriën in de lucht. Doe 2-3 druppels in een capsule en neem dagelijks in voor extra bescherming. Druppel direct op de tong, in een lepel Young Living blue agave of op een stukje brood tegen een slechte adem. Druppel 4-5 durppels op een droger doekje om de was te verfrissen,. Voeg 4-5 druppels toe aan het afwaswater of de vaatwasser om de vaat extra goed schoon te krijgen en bacteriën en geurtjes te verwijderen.

10 Doe een paar druppels op een tissue en leg in huis, kantoor of hotel ventilatie om geurtjes te maskeren en de lucht te reinigen. Verdun met V-6 massage olie and breng op de voeten aan ter ondersteuning van het immuun systeem. Speciaal tijdens de winter of het reizen. Voeg toe aan kaneelstaafjes of potpourri voor een heerlijke geur thuis. Valor Bevat: spar, blue tansy, rozenhout en wierook. Valor is een krachtige combinatie van etherische oliën met een therapeutische werking, die werken op de geestelijke en lichamelijk aspecten van ons lichaam en gevoelens van kracht, moed en zelfbewustwijn versterken. Het helpt ook het lichaam de innerlijke harmonie en balans te vinden. Wrijf over de voetzolen om het lichaam weer in balans te brengen Doe een paar druppels op de polsen om angstgevoelens te verminderen en zelfvertrouwen te versterken. Masseer op de slapen en achter in de nek om te beschermen tegen negatieve energie. Masseer op nek, borst en schouders om spanning te verminderen. Druppel wat Valor in de handen en inhaleer diep om plankenkoorts of andere angsten te verminderen. Oliën voor het lichaam Plaatselijk aangebracht hebben etherische oliën veel voordelen voor het lichaam, inclusief huidverzorging, gezonde spijsvertering, vermoeide spieren, betere ademhaling, gevoelige gewrichten en andere lichamelijke ongemakken. Tip: Etherische oliën kunnen ook als parfum gedragen worden. Oliën voor geest + emoties Ondersteun mentale helderheid en emoties met etherische oliën. De volgende etherische oliën kunnen gedragen of verneveld worden voor stressvermindering, meer energie, motivatie, vergeving, moed, beter humeur, minder angst, libido en ontspanning. Oliën voor thuis Etherische oliën kunnen voor vele doeleinden in huis gebruikt worden zoals aromatherapie, reiniging, zuiver van de lucht, geur, koken, dierverzorging en eerste hulp.

11 Oliën voor iedere dag autoship pakket Om u ervan te verzekeren, dat u altijd de voordelen van de etherische en therapeutische Young Living oliën binnen uw bereik heeft, is er nu ons nieuwe autoship pakket Oliën voor iedere dag. Met dit autoship pakket worden de oliën, automatisch iedere maand naar uw adres gestuurd. De oliën in dit pakket zorgen ervoor dat u constante ondersteuning heeft voor uw huis, fysieke - en mentale gezondheid en dat allemaal extra voordelig geprijsd. Dit pakket is ideaal om de oliën een vanzelfsprekend onderdeel van uw dagelijkse leven te maken en is exclusief verkrijgbaar voor onze klanten met een autoship pakket! Pakket bevat: wierook (5ml), lavendel (5ml), citroen (5ml), pepermunt (5ml), Purification (5ml), PanAway (5ml), Peace & Calming (5ml), Thieves (5ml) en Valor (5ml). Voor meer informatie neem contact op met uw onafhankelijk distributeur: Monique Molendijk adres: authentiekmonique@gmail.com telefoon:

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT GEBRUIK VAN DE STARTERKIT De Starter Kit, is een buitengewone, uitgebreide, intuïtieve kennismaking met de kracht van etherische oliën. Gebruik van essentiele olie kan je leven transformeren. Ik adviseer

Nadere informatie

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE OVER DE SCHRIJFSTER OVER DEZE UITGAVE INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE ZOU HET NIET FIJN ZIJN ALS JE THUIS EEN MEDICIJN KASTJE HEBT MET NATUURLIJKE REMEDIES (ZONDER BIJWERKINGEN)

Nadere informatie

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun relax& dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun slaap beter Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur Ben je (het) weer moe? Essentiële Oliën geven je humeur een boost en zorgen voor meer rust

Nadere informatie

Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie.

Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie. ESSENTIELE OLIEN, 100% ZUIVER EN NATUURLIJK Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie. OP-13168_OPB_PSA_BR_Praktische gids_nl.indd 1 12/08/13 09:57 Het gebruik van Essentiële Oliën

Nadere informatie

Het Premium Starterspakket

Het Premium Starterspakket Het Premium Starterspakket Het premium starterspakket bestaat uit 10 etherische oliën die dagelijks gebruikt kunnen worden. Het is een ideaal pakket voor mee te starten als je nieuw bent in de oliën! Als

Nadere informatie

Ingrediënten. Thieves: Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl:

Ingrediënten. Thieves: Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl: Dieven-kruiden-mix Het recept komt van een groep middeleeuwse dieven die kostbare goederen stalen van zieke en overleden mensen die leden aan verschrikkelijke middeleeuwse aandoeningen, zonder zelf ziek

Nadere informatie

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer:

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer: Brave Moedgevende Mix 10 ml roller Begin elke dag vol vertrouwen en geloof door de Brave Moedgevende Mix te combineren met jouw positieve bevestigingen. Sta uzelf toe te resetten met positieve gevoelens

Nadere informatie

vertr Zelf ouwen

vertr Zelf ouwen Zelf vertrouwen 1 1 Highest Potential Dit is een olie die jouw kind helpt bij het opbouwen van het zelfvertrouwen en ondersteunt hem/haar bij het denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Valor Moed

Nadere informatie

Aromatherapy. Gebruik / toepassing essentiële oliën Er zijn veel manieren om essentiële oliën te gebruiken!

Aromatherapy. Gebruik / toepassing essentiële oliën Er zijn veel manieren om essentiële oliën te gebruiken! Aromatherapy Aromatherapie is een alternatieve methode om zich te verzorgen op basis van geuren met als doel de lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid te bevorderen. De geuren die gebruikt

Nadere informatie

- Angst. Bij angst kunnen veel etherische oliën gebruikt worden, maar de beste is lavendel. Lavendel verfrist,

- Angst. Bij angst kunnen veel etherische oliën gebruikt worden, maar de beste is lavendel. Lavendel verfrist, Werkstuk door een scholier 1183 woorden 19 oktober 2001 6,9 49 keer beoordeeld Vak ANW Wat is Aromatherapie? Om de deelvraag wat is aromatherapie? te beantwoorden, ben ik aan verschillende mensen gaan

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

Aromatherapie. In de winkel verkopen we de top producten van Tisserand. In de praktijk is doterra aanwezig.

Aromatherapie. In de winkel verkopen we de top producten van Tisserand. In de praktijk is doterra aanwezig. Aromatherapie Aromatherapie is een natuurgeneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische olie van: kruiden, vruchten, bloesem, bloemen, blad, zaad, schil of schors van het hout van stam, takken

Nadere informatie

Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING -

Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING - Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING - 187,- 187,- (incl. verzending) - t.w.v. ruim 250,- De premium starterskit OLIËN UIT DE KIT // 01 LEMON // heeft reinigende en zuiverende eigenschappen welke gebruikt

Nadere informatie

AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE, NATUURLIJKE ESSENTIËLE OLIËN. voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen

AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE, NATUURLIJKE ESSENTIËLE OLIËN. voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen AROMATHERAPY voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen voor een doelmatige ademhaling zuiverend en slijmoplossend voor frisse lucht in huis en auto AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE,

Nadere informatie

MAKE MY DAY C O S M E T I C S. Dagelijkse aromatherapie gids

MAKE MY DAY C O S M E T I C S. Dagelijkse aromatherapie gids MAKE MY DAY C O S M E T I C S Dagelijkse aromatherapie gids Inhoud Welkom...2 Winterse omstandigheden...4 Vermagering...6 Articulatie & gewrichtspijn...8 Haren...8 Concentratie...10 Depressie & blues...10-12

Nadere informatie

A"ouwen(en(rustig(aan(doen(

Aouwen(en(rustig(aan(doen( A"ouwen(en(rustig(aan(doen( Daan is na bijna elke schooldag uitgeput van de vele prikkels, sferen en stemmingen die hij van andere mensen heeft opgepikt. Hij heeft het nodig om dan even wat tijd voor zichzelf

Nadere informatie

wat is aromatherapie?

wat is aromatherapie? wat is aromatherapie? Aromatherapie is een eeuwenoude holistische therapie waarbij aromatische oliën worden ingezet ter bevordering van de gezondheid van lichaam en geest. De specifieke en therapeutische

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

MELALEUCA COUNTRY PRODUCTNIEUWS

MELALEUCA COUNTRY PRODUCTNIEUWS NL MELALEUCA COUNTRY PRODUCTNIEUWS ENKELVOUDIGE OLIËN Copaiba Herstellend, ontspannend en aards Fijn, houtachtig, zoet, soepel PURE Copaiba 15 ml 9064 42% 52.33 30.40 19 Patchoeli Openend, ontspannend

Nadere informatie

F U N F LOW E R S RO S E S

F U N F LOW E R S RO S E S INTRODUCTIE De nieuwe Chi Aromassage lijn is een serie pure, plantaardige massageen huidoliën verrijkt met een gerichte, doeltreffende combinatie van essentiële oliën. De masseur - of degene die de massage

Nadere informatie

Findhorn Essences. De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes. Copyright 't Pure vrouwtje

Findhorn Essences. De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes. Copyright 't Pure vrouwtje Findhorn Essences De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes Wat zijn Findhorn Bloesemremedies? gemaakt van wilde bloemen uit Schotland, met zuiver water uit geneeskrachtige bronnen. geprepareerd

Nadere informatie

Praktische Complementaire Zorg

Praktische Complementaire Zorg Praktische Complementaire Zorg en Pijn IC - Integrative Care Zorg voor de hele mens in al zijn facetten, gebruik makend van alle zorgvormen, inclusief complementaire en alternatieve zorg, best practise,

Nadere informatie

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML uiterst rijke, hydraterende en reinigende shower cream kalmerend en ontspannend aromatisch voordeel, een zijdezachte huid voedt en verbetert de elasticiteit rozen- en vanilleolie,

Nadere informatie

Zelf je schoonmaakmiddelen maken!

Zelf je schoonmaakmiddelen maken! Workshop Zelf je schoonmaakmiddelen maken! Waspoeder Vloeibaar wasmiddel Wasverzachter Afwasmiddel Tapijtreiniger Allesreiniger Vlekweg voorbehandelmiddel Natuurlijk schoonmaken Waspoeder 60 gram totaal

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Oorsprong: Lavendel is een struikachtige plant die je kunt vinden aan de kusten van de Middellandse Zee.

Oorsprong: Lavendel is een struikachtige plant die je kunt vinden aan de kusten van de Middellandse Zee. Lavendel Lavendel is een struikachtige plant die je kunt vinden aan de kusten van de Middellandse Zee. een heldere tot lichtgele olie met een sterke geur In het Nieuwe Testament roemt Marcus lavendelolie

Nadere informatie

1. Naam van het product Basis zintuigenset - ruiken. 2. Product code

1. Naam van het product Basis zintuigenset - ruiken. 2. Product code Basis zintuigenset - ruiken 21805115 3. Korte omschrijving Basis zintuigenset om de reukzin te stimuleren. Het pakket bestaat uit diverse materialen. Inhoud kan variëren. Inhoud: Geurmuis inclusief pads,

Nadere informatie

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur GENIET dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun MEER VAN JE ZOMER Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur Geniet met volle teugen van je zomer Verzorg vervelende zomerkwaaltjes efficiënt en op

Nadere informatie

Qi ESSENTIAL COSMETICS

Qi ESSENTIAL COSMETICS Qi ESSENTIAL COSMETICS Na een lange testfase introduceert Chi International BV een unieke serie basiscosmetica met een neutrale formule. Deze preparaten zijn speciaal ontwikkeld voor toevoegingen van Chi

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

aromatherapie AROMATHERAPIE

aromatherapie AROMATHERAPIE AROMATHERAPIE Bij aromatherapie wordt gewerkt met etherische oliën. Deze oliën bevatten vluchtige bestanddelen van bloemen, planten, wortels, zaden, vruchten, houtsoorten of harsen. Deze oliën beschermen

Nadere informatie

Graan. P luche. Kruiden. Lavendel. Warm in 90 seconden Aangenaam voor 90 minuten Voor magnetron of oven. 100% veilig. P ijn verlichtend.

Graan. P luche. Kruiden. Lavendel. Warm in 90 seconden Aangenaam voor 90 minuten Voor magnetron of oven. 100% veilig. P ijn verlichtend. Veelzijdig warmteproduct onder één naam: Warmies Wat begon met 3 knuffels en een paar sloffen is uitgegroeid tot een betrouwbaar Europees merk waar warmte, genieten en veiligheid worden samengebracht tot

Nadere informatie

Aromatherapie Voornaamste doelen in palliatieve zorg

Aromatherapie Voornaamste doelen in palliatieve zorg Franky De Vos A r o m a t h e r a p e u t R e i k i m a s t e r Christine De Bosschere P a l l i a t i e f v e r p l e e g k u n d i g e D o c e n t P a l l i a t i e v e Z o r g Aromatherapie 27 november

Nadere informatie

wat is aromatherapie?

wat is aromatherapie? wat is aromatherapie? Aromatherapie is een eeuwenoude holistische therapie waarbij aromatische oliën worden ingezet ter bevordering van de gezondheid van lichaam en geest. De specifieke en therapeutische

Nadere informatie

EERS T E H U LP. Met de krachtigste essentiële oliën voor de huid. bij geprikkelde huid. bij droge en gevoelige huid

EERS T E H U LP. Met de krachtigste essentiële oliën voor de huid. bij geprikkelde huid. bij droge en gevoelige huid EERS T E H U LP Met de krachtigste essentiële oliën voor de huid C H I U w E e r s t e Hu l p! bij geprikkelde huid bij droge en gevoelige huid bij ondersteuning van de bloedsomloop bij verzorging van

Nadere informatie

Handleiding Workshop Parfum maken

Handleiding Workshop Parfum maken Handleiding Workshop Parfum maken Handleiding voor Facilitators MiSS BiO Parfum Workshop Duur: 1,5 - uur www.missbio.nl 013 copyright missbio Inleiding Met de komst van synthetische ingredienten in de

Nadere informatie

Jane Scrivner Skincare & The Orb

Jane Scrivner Skincare & The Orb Jane Scrivner Aromatherapie treatment Jane Scrivner Skincare & The Orb Een unieke huidverzorgings lijn welke voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.geen chemische toevoegingen,synthetische werkstoffen

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten. aloe-inspired

Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten. aloe-inspired NL Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten aloe-inspired Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl Maak kennis met Forever Forever is wereldmarktleider

Nadere informatie

900 Etherische oliën

900 Etherische oliën 900 Etherische oliën Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur Welkom in het rijk van de natuurlijke geuren. Uit ons rijke, geurige assortiment heeft u een keuze van meer dan 900 etherische oliën. Verschillende

Nadere informatie

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen extenso wellness De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness

Nadere informatie

Do It Yourself met essentiële oliën

Do It Yourself met essentiële oliën Do It Yourself met essentiële oliën Cosmetica en verzorging Badzout (ontgiftend) ¼ kopje Epsom zout ¼ kopje zeezout of himalaya zout ½ kopje baking soda 15 druppels Lavendel Doe alle ingrediënten in een

Nadere informatie

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM GENIET dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun MEER VAN JE ZOMER DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM GENIET MET VOLLE TEUGEN VAN JE ZOMER Verzorg vervelende zomerkwaaltjes efficiënt en op natuurlijke

Nadere informatie

TEA TREE OIL. Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië. verzorgend. verzachtend. ondersteunt de bloedsomloop. verzorgend op de huid

TEA TREE OIL. Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië. verzorgend. verzachtend. ondersteunt de bloedsomloop. verzorgend op de huid TEA TREE OIL Essentiële olie van de Tea Tree uit Australië CHI TEA TREE OIL: Uw eerste Hulp! verzorgend verzachtend ondersteunt de bloedsomloop verzorgend op de huid verlichtend voor de luchtwegen TEA

Nadere informatie

Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten

Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten NL Aloë vera van Forever de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl Maak kennis met Forever Forever is wereldmarktleider

Nadere informatie

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70 Combudoron Gel Combudoron Gel* verzacht en verkoelt bij oppervlakkige brandwonden, zonnebrand en insectenbeten. De gel bevat extracten van Arnica en kleine brandnetel, die verzachtend werken en het zelfherstellende

Nadere informatie

Het gebruik van etherische oliën tijdens de bevalling

Het gebruik van etherische oliën tijdens de bevalling Het Slotervaart, een ziekenhuis met ambitie Het Slotervaartziekenhuis, een opmerkelijk en ambitieus ziekenhuis in Amsterdam. In een informele en vertrouwde omgeving werken wij aan innovatieve medische

Nadere informatie

Geef uw huid iets speciaals!

Geef uw huid iets speciaals! VEGAS Ambiente Skin Cell Tronic & Hyaluron KAMERGEUR MET NATUURLIJKE VERSPREIDING Het VEGAS kamergeur concept. Waardevolle geuroliën verspreiden zich op natuurlijke wijze en worden door de bamboestaafjes

Nadere informatie

spapliance the orb www.spatreatments.nl email adres: info@spatreatments.nl Vondelingsplaat 19 4301 zp Zierikzee T. +31 111 417516 M.

spapliance the orb www.spatreatments.nl email adres: info@spatreatments.nl Vondelingsplaat 19 4301 zp Zierikzee T. +31 111 417516 M. spapliance the orb Vondelingsplaat 19 4301 zp Zierikzee T. +31 111 417516 M. +31 6 24 16 05 03 www.spatreatments.nl email adres: info@spatreatments.nl Menu The ORB is een verwarmingselement om producten

Nadere informatie

U ontvangt in de salon

U ontvangt in de salon Hot U ontvangt Oil een Wellness behandeling van 90 minuten plus... om deze belevenis thuis voort te zetten krijgt u de gebruiksaanwijzing + 2 tot de behandeling horende producten (Essential Complex Bathoil

Nadere informatie

Aandacht voor jezelf. - Aanraken is een eerste levensbehoefte

Aandacht voor jezelf. - Aanraken is een eerste levensbehoefte Aandacht voor jezelf - Aanraken is een eerste levensbehoefte - Aanraking stimuleert de activiteit van de nervus vagus, de zenuwbaan die de afscheiding van de hormonen die een rol spelen bij de voedselopname,

Nadere informatie

Kracht. van de natuur. Diana Tins.

Kracht. van de natuur. Diana Tins. Kracht van de natuur Diana Tins "Ik help vrouwen om in balans te leven. Emotioneel. Fysiek,. Spiritueel. Financieel." Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e book te kopiëren, verkopen of verdelen!

Nadere informatie

De kracht van de natuur 4. Faromatique: laat de natuur haar gang gaan 5. Faromatique concentraten 8. Oogcontour/hals concentraat 15

De kracht van de natuur 4. Faromatique: laat de natuur haar gang gaan 5. Faromatique concentraten 8. Oogcontour/hals concentraat 15 Faro Faromatique De kracht van de natuur 4 Faromatique: laat de natuur haar gang gaan 5 Faromatique 6 Faromatique concentraten 8 Hydrasence 10 Inhoudsopgave Regufin 11 Brilliant 12 Sensilence 13 Matifiante

Nadere informatie

Maart maand van de lentekriebels!

Maart maand van de lentekriebels! Maart maand van de lentekriebels! Last van een droge vermoeide huid met beginnende lijntjes of rimpels? Ook de hals en decolleté gaan binnenkort weer bloot en kunnen best wat extra aandacht gebruiken na

Nadere informatie

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 energizing Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 03/03/16 11:05 Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 2 03/03/16 11:05 energizing SHAMPOO, CONDITIONER EN HOOFDHUID BEHANDELING

Nadere informatie

Corporelle Corporelle

Corporelle Corporelle Corporelle Corporelle lichaamsbehandeling In de moderne tijd wordt het natuurlijke ritme van de mens verstoord door de omgeving. Alles moet snel en gehaast gebeuren en er is nauwelijks tijd voor rust en

Nadere informatie

Aromatherapie WELKOM BIJ HET H. HARTZIEKENHUIS MOL

Aromatherapie WELKOM BIJ HET H. HARTZIEKENHUIS MOL Aromatherapie WELKOM BIJ HET H. HARTZIEKENHUIS MOL Kwaliteit en Veiligheid Wij doen mee! Onze kwaliteit aantoonbaar maken Ons ziekenhuis heeft zich geëngageerd om het accreditatielabel van het Nederlands

Nadere informatie

pagina 3 pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 pagina 8 pagina 9 pagina 10

pagina 3 pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 pagina 8 pagina 9 pagina 10 Klassieke massage Klassieke ontspannigsmassage Total relax ontspanningsmassage Total relax aroma massage Total relax massage met japanse munt en Hot Towels Hoofdpijnmassage Prijslijst Kontakt informatie

Nadere informatie

IN TOPVORM DOOR DE WINTER. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur

IN TOPVORM DOOR DE WINTER. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur IN TOPVORM DOOR dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun DE WINTER Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur KLAAR VOOR DE HERFST EN WINTER? Wapen jezelf tegen vervelende winterkwaaltjes Als je

Nadere informatie

OVERZICHT MAGNESIUM PRODUCTEN UITWENDIG GEBRUIK

OVERZICHT MAGNESIUM PRODUCTEN UITWENDIG GEBRUIK OVERZICHT MAGNESIUM PRODUCTEN UITWENDIG GEBRUIK MAGNESIUM OLIE SPRAY MAGNESIUM OLIE FLES MAGNESIUM VLOKKEN MAGNESIUM SERUM nieuw WWW.DEBAPHARMA.BE Neerhofstraat 45, 8560 Wevelgem - Tel: 056 42 64 71 -

Nadere informatie

Op de huid Essentiële oliën kunnen eenvoudig worden opgenomen door de huid en veilig worden aangebracht op de huid (soms verdund).

Op de huid Essentiële oliën kunnen eenvoudig worden opgenomen door de huid en veilig worden aangebracht op de huid (soms verdund). leef natuurlijk Essentiële OLIËN WAT ZIJN ESSENTIËLE OLIËN? Als u ooit genoten hebt van de geur van een roos, dan heeft u de aromatische kwaliteiten van essentiële oliën ervaren. Deze natuurlijk voorkomende,

Nadere informatie

Wellness, ontspanning en gezonde huidverzorging Sprankelend frisse bron van verfijning, zachtheid en welzijn

Wellness, ontspanning en gezonde huidverzorging Sprankelend frisse bron van verfijning, zachtheid en welzijn Wellness, ontspanning en gezonde huidverzorging Sprankelend frisse bron van verfijning, zachtheid en welzijn DR. BAUMANN DR. BAUMANN WELLNESS : Het idee van wellness of welzijn is ontstaan uit de behoefte

Nadere informatie

Maak je eigen etherische olie composities

Maak je eigen etherische olie composities Maak je eigen etherische olie composities Een praktische gids met tips en advies om zelf fantastische etherische olie composities samen te stellen voor parfums, bad en body producten, soja kaarsen en wax

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging MECHEMPRO Surface Solutions Handreiniging & Handverzorging 1. HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion

Nadere informatie

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica.

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. SCHOONHEIDSSALON De 3Vrouwen Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. In de salon van De 3Vrouwen werken we met het merk Primavera. De producten van Primavera zijn 100% natuurlijk en

Nadere informatie

FRESH AIR FRESH START MADE IN GERMANY

FRESH AIR FRESH START MADE IN GERMANY Das Original FRESH AIR FRESH START MADE IN GERMANY EEN LUCHTBEVOCHTIGER + LUCHTREINIGER VOOR ALLE JAARGETIJDEN U voelt zich fitter, u slaapt beter, u bent zelden ziek. Geurtjes van huisdieren en elektrostatische

Nadere informatie

Pure magnesium Gebruik, dosering & veelgestelde vragen

Pure magnesium Gebruik, dosering & veelgestelde vragen Pure magnesium Gebruik, dosering & veelgestelde vragen In dit boekje vindt u informatie over gebruik en dosering van Zechsal producten. De informatie is gebaseerd op gangbare medisch wetenschappelijke

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

Iedere mama kan de huisdokter en healer in haar gezin zijn met Essentiële oliën! Dat is onze eigen ervaring en die delen we graag met jullie.

Iedere mama kan de huisdokter en healer in haar gezin zijn met Essentiële oliën! Dat is onze eigen ervaring en die delen we graag met jullie. het natuurlijke medicijnkastje Zou het niet fijn zijn als je thuis een medicijn kastje hebt met natuurlijke remedies (zonder bijwerkingen) die je kunt inzetten bij alledaagse kwakkels en kwaaltjes waar

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

Business Leader-kit. Alles wat een nieuwe Business Leader nodig heeft om dōterra te ervaren en delen. (15 ml tenzij anders aangegeven)

Business Leader-kit. Alles wat een nieuwe Business Leader nodig heeft om dōterra te ervaren en delen. (15 ml tenzij anders aangegeven) Europa Fast Track-kits 719 Business Leader-kit Alles wat een nieuwe Business Leader nodig heeft om dōterra te ervaren en delen. Plus, wanneer u binnen 30 dagen na inschrijving upgradet naar een van deze

Nadere informatie

Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans

Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans Lichaam en geest weer in bala ans Wil je echt ontspannen, plof dan niet op de bank maar ontspan actief! Katjaa Callens Denk aub eventjes aan het milieu voor je

Nadere informatie

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN with people in mind Badsessies aangenamer maken voor de zintuigen verhoogt het welzijn Baden is comfortabel en ontspannend, zowel fysiek als mentaal. Het gevoel van

Nadere informatie

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen Gebruik, dosering & veelgestelde vragen In dit boekje vindt u informatie over gebruik en dosering van Zechsal producten. De informatie is gebaseerd op gangbare medisch wetenschappelijke literatuur over

Nadere informatie

thalasso EXTENSO NATURAL SEA SALTS

thalasso EXTENSO NATURAL SEA SALTS extenso wellness De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness

Nadere informatie

Pijn bij kanker. Interne Geneeskunde / Oncologie IJsselland Ziekenhuis

Pijn bij kanker. Interne Geneeskunde / Oncologie IJsselland Ziekenhuis Pijn bij kanker Interne Geneeskunde / Oncologie IJsselland Ziekenhuis Wat is pijn? Pijn is een onaangenaam gevoel. Het kan op verschillende manieren ontstaan en het kan op verschillende manieren worden

Nadere informatie

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB 24 Uur een zijdezachte huid: scrubben én voeden! Normale, gevoelige, droge en probleem- en schilferhuid. Rijke mix van voedende plantaardige oliën Hoge concentratie Dode Zee

Nadere informatie

DAG 1. Energie Tiendaagse Doe mee en versterk je innerlijk licht in zomer en winter! De Shen en je Huis van Energie

DAG 1. Energie Tiendaagse Doe mee en versterk je innerlijk licht in zomer en winter! De Shen en je Huis van Energie Energie Tiendaagse Doe mee en versterk je innerlijk licht in zomer en winter! DAG 1 De Shen en je Huis van Energie Ieder mens heeft zijn eigen Huis van Energie. (HvE) Je HvE is opgebouwd uit negen verschillende

Nadere informatie

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB NIEUW IN HET ASSORTIMENT! Vriesia is altijd op zoek naar merken en producten die voor u als ondernemer van toegevoegde waarde kunnen zijn en onderscheidend vermogen bieden. Wij zijn dan ook zeer verheugd

Nadere informatie

Vernieuwde Innovatieve. Luchtverfrissers

Vernieuwde Innovatieve. Luchtverfrissers Vernieuwde Innovatieve Luchtverfrissers Onze Luchtverfrissers King Nederland biedt u uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft de luchtverfrissers, zowel A-merken als ons private label PrimeSource. PrimeSource

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

DIY. Zelf zalf maken. (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns

DIY. Zelf zalf maken. (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns DIY Zelf zalf maken (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns De natuur staat VOL met planten en bloemen die geneeskrachtige stoffen bevatten. Het maken van een eigen

Nadere informatie

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes!

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! Voor het tere babyhuidje wil je alleen het allerbeste. Daarom introduceert Etos een vernieuwde babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën

Nadere informatie

Let s Try Nature. Hellen Venix. doterra essentiële oliën. Uw natuurlijke huisapotheek

Let s Try Nature. Hellen Venix. doterra essentiële oliën. Uw natuurlijke huisapotheek Let s Try Nature Hellen Venix 2018 doterra essentiële oliën. Uw natuurlijke huisapotheek Gefeliciteerd met je natuurlijke apotheek! Met dit e-book wil ik proberen zoveel mogelijk toepassingen te geven

Nadere informatie

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. De Nimue nenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude feel-good concept (met als uitgangspunt het in de watten leggen en laten ontspannen van de

Nadere informatie

Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn

Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn Wat kan je doen als alles dichtzit in je hoofd? Vind dag en nacht verlichting Zit alles dicht daarboven? Een verstopte neus? Gezwollen neusslijmvliezen? En soms nog

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

Ontdek Forever. Maak kennis met onze meest populaire producten. aloe-inspired

Ontdek Forever. Maak kennis met onze meest populaire producten. aloe-inspired NL Ontdek Forever Maak kennis met onze meest populaire producten aloe-inspired Forever Bestsellers Forever Aloe Vera Gel art. 15 Pure gestabiliseerde aloë vera gel die de natuurlijke gel uit de plant met

Nadere informatie

De kracht van essentiële oliën

De kracht van essentiële oliën De kracht van essentiële oliën Volatile betekent vluchtig. Essentiële oliën ook wel etherische oliën genoemd bevatten namelijk de vluchtige bestanddelen van bloemen, planten, wortels, zaden, vruchten,

Nadere informatie

9 MANIEREN WAAROP LAURIERBLADEREN JE GEZONDHEID VERBETEREN (BRON:

9 MANIEREN WAAROP LAURIERBLADEREN JE GEZONDHEID VERBETEREN (BRON: 9 MANIEREN WAAROP LAURIERBLADEREN JE GEZONDHEID VERBETEREN (BRON: HTTP://LIJSTVERSE.NL/WIEROOK-MAKEN-LAURIERBLADEREN- VERBRANDEN/?UTM_SOURCE=VIRALMUNDO&UTM_MEDIUM=RELATEDVM&UTM_CAMPAIGN=LA URIERVM ) Als

Nadere informatie

Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn

Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn Verstopte neus, zwelling & hoofdpijn Wat kan je doen als alles dichtzit in je hoofd? Vind dag en nacht verlichting Zit alles dicht daarboven? Een verstopte neus? Gezwollen neusslijmvliezen? En soms nog

Nadere informatie

Een geval van zelfzorg

Een geval van zelfzorg Dieren en aloë vera Aloë vera Eén van de oudste, meest bekende heilzame planten Rijk aan meer dan 200 voedingsstoffen: vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen Uniek gepatenteerd stabilisatieproces

Nadere informatie

Vocht en ventilatie. Tips voor een droger huis

Vocht en ventilatie. Tips voor een droger huis Vocht en ventilatie Tips voor een droger huis Vocht en ventilatie Een gezin produceert per dag tussen de tien en vijftien liter vocht. Door te ademen, door huisdieren en planten, maar ook door te koken,

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie