GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur"

Transcriptie

1 GENIET dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun MEER VAN JE ZOMER Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur

2 Geniet met volle teugen van je zomer Verzorg vervelende zomerkwaaltjes efficiënt en op natuurlijke wijze. Ongemakken op reis Essentiële Oliën die niet mogen ontbreken in de reiskoffer. De zomer, dat is genieten! De zomer, dat is vakantie! Lekker luieren in de zon op het strand, in de tuin of op een terrasje. Frisse drankjes, smeuïge ijsjes, barbecues die tot s avonds laat duren. Op reis met de auto of het vliegtuig, uitstapjes met het gezin, nieuwe plekjes ontdekken. Maar al die leuke dingen hebben soms ook hun vervelende en minder fijne kantjes. Hoe vaak heb je niet dat oververhitte gevoel na een warme dag en snak je naar een verfrissende douche, die tegelijk je huid verzorgt en je weer helemaal oppept? Soms voel je je door de warmte of het eten wat misselijk, zwakjes of ongemakkelijk. De kinderen hebben kleine en grotere pijntjes: builen, blauwe plekken, schrammen Of voor je het weet zit je onder de muggenbeten die verschrikkelijk jeuken. In het gamma van Phytosun vind je voor al deze zomerkwaaltjes een oplossing die 100% natuurlijk is en snel en efficiënt werkt. Verzachtend en ontspannend: Lavendel abrialis Deze olie werkt verzachtend bij insectenbeten of brandnetelbrand. Ze werkt zuiverend en verzachtend en wordt daarom aanbevolen bij snij-, schaaf- en eerstegraadsbrandwonden, kloven aan handen of voeten en bij eerstegraadszonnebrand. Soms is het zo dat je op vakantie niet meteen rust vindt in een vreemde kamer en een vreemd bed. Dan kan deze olie helpen om makkelijker tot rust te komen, gemoedsrust te ervaren en in te slapen. Bij muggenbeet: 2 druppels puur opdruppelen. Zuiveren bij een huidaandoening (bv. wonde, schram): min. 3 druppels puur opdruppelen. Bij kortstondige stress: 1 druppel E.O. puur op iedere pols, op de borst of achter het oor aanbrengen. Je kan zelf een rustgevende massageolie samenstellen voor het lichaam of de voeten door 8 druppels E.O. te verdunnen in een eetlepel Plantaardige Olie (bv. Macadamia).

3 Anti-schimmel en zuiverend: Tea-tree Niets is zo leuk als in de zomer op blote voeten te lopen in de tuin, op het strand, of aan het zwembad. Heel vervelend is het dan als je merkt dat je daardoor een wonde of schimmel opgelopen hebt. Deze Essentiële Olie verzorgt voetschimmels. Verder werkt ze zuiverend bij huidproblemen zoals acne en wonden, en bij aften en tandvleesklachten. Enkele druppels E.O. Tea-tree in poetswater zijn ook ideaal om kamers, vuile vloeren, douche te reinigen. Bij schimmel (bv. aan de voet): 2 x per dag 2 druppels puur plaatselijk opdruppelen, herhalen tot de schimmel verdwenen is. Bij huidproblemen (bv. wonde): 3 x per dag 2 druppels puur plaatselijk opdruppelen, herhalen tot verdwijnen van het probleem. Indien gewenst kan men na 2 dagen overgaan tot het opdruppelen met E.O. Lavendel. Bij aften of tandvleesklachten: 1 à 2 druppels op een steriel kompres brengen en dit plaatselijk opdeppen. Afkoelend en kalmerend voor maag: Pepermunt Pepermunt is door haar hoge gehalte aan menthol de meest afkoelende Essentiële Olie in het gamma. Ze is een echte verfrissende zomerolie. Pepermunt koelt zo sterk af dat ze zelfs verdovend kan werken, en hierdoor gebruikt kan worden bij plotse hoofd- of tandklachten. Ze kan ook helpen bij een ongemakkelijk gevoel tijdens het reizen (auto, boot, vliegtuig ), omdat ze voor rust van de maag zorgt. Verder zorgt Pepermunt ook voor een tijdelijke verhoogde concentratie, wat zeer nuttig kan zijn bij lange autoritten. Flesje opendraaien, duim op druppelteller leggen, flesje even omdraaien en terug. Je hebt nu 1/3de druppel op de duim. Bij hoofdklachten of verminderde concentratie: bovenstaande hoeveelheid op iedere slaap aanbrengen en ook 3 x deze hoeveelheid in de nek onder de haarlijn aanbrengen. Bij een ongemakkelijk gevoel tijdens het reizen: bovenstaande hoeveelheid vooraan op de tong aanbrengen en diep inhalen. Herhalen indien nodig. Bij tandklachten: 1 à 2 druppels op een steriel kompres brengen en dit plaatselijk opdeppen. Tip van de aromaspecialiste: Door de olie op de duim aan te brengen, komt deze nadien niet per ongeluk in je ogen terecht als je in je ogen wrijft.

4 Geef muggen geen kans Zuiverende werking: Ravintsara Vaak heb je op vakantie last van een plots opkomende verkoudheid of keelpijn, vervelende lipblaasjes of speelt een verstoorde darmwerking je parten. Dan kan de Essentiële Olie van Ravintsara, door haar sterk zuiverende werking, baat brengen. Bij lipblaasjes: Flesje opendraaien, duim op druppelteller leggen, flesje even omdraaien en terug. Je hebt nu 1/3de druppel op de duim. Deze hoeveelheid puur plaatselijk aanbrengen, enkele keren per dag. Bij een schorre keel of verkoudheid: 1 druppel op neutrale tablet of broodkorstje aanbrengen en dit op de tong leggen. Herhalen indien nodig. Bij verstoorde darmwerking: 2 druppels in een half glas water opdrinken. Gedaan met rusteloze nachten, vervelende zoemgeluidjes en klopjachten op irritante muggen. De kit Stopcontactverstuiver met Citronella beschermt jezelf en je gezin op een natuurlijke en veilige manier tegen muggen. In de kit zit een stopcontactverstuiver, 10 tabletten en een flesje Essentiële Olie van Citronella. Deze olie van E.O.B.B.G.-kwaliteit is erg geconcentreerd waardoor ze sterk beschermend werkt tegen zowel Europese als tropische muggen. Inhoud verpakking: 1 verstuiver 1 Citronellaolie 10 tabletten ideaal voor de kinderkamer vanaf 3 jaar Tip van de aromaspecialiste: In de zomer onttrekken de zon en de warmte veel vocht uit ons lichaam. Veel drinken is dus de boodschap, om uitdroging te voorkomen. Enkele druppels Essentiële Olie van Citroenschil geven een extra frisse, aangename frisse smaak aan je drinkwater. Bovendien bevordert deze Essentiële Olie de drainage van je lichaam waardoor heel wat toxines sneller uit je lichaam verwijderd worden. Tip van de aromaspecialiste: Al geprikt? Doe dan 2 druppels Essentiële Olie van Lavendel op de jeukende huid. De jeuk zal onmiddellijk ophouden.

5 Ontspanning en verzorging na de zon Een verfrissende douche, die tegelijk je huid verzorgt en je weer helemaal oppept. Douchegel Lavendel Deze gel reinigt, verzorgt en verwent huid en haar op milde wijze. De Essentiële Olie van Lavendel werkt bijzonder rustgevend voor lichaam en geest en helpt spanningen weg te nemen. Douchegel Ylang-Ylang Deze gel reinigt, verzorgt en revitaliseert huid en haar op milde wijze. De Essentiële Olie van Ylang-ylang ontspant en prikkelt lichaam en geest. Geniet van de verfijnde, intense en exotische geur en laat je meevoeren naar verre oorden. Massageolie Ontspanning nek en rug Deze massage- of verzorgingsolie werd samengesteld om de nek, schouders en rug te ontspannen en is ideaal om mee te nemen op vakantie. Ze verzacht stijve en stramme spieren dankzij haar zacht spier-opwarmend karakter en draagt zo bij tot een grotere bewegingsvrijheid en een beter slaapcomfort. Deze massageolie combineert welzijn en verzorging en bevat de Plantaardige Olie Macadamia en Essentiële Oliën, die 100% zuiver en natuurlijk zijn. Beide gels zijn geschikt voor douche en bad! Tip van de aromaspecialiste: Deze olie werkt huidherstellend, rimpelwerend en werkt rustbrengend op een huid die verbrand of uitgedroogd is door de zon. Zeker perfect als aprèsdoucheolie!

6 Ook binnenshuis een frisse en zuivere zomer Alhoewel we tijdens de zomer veel minder binnen zitten en zoveel mogelijk van de gezonde buitenlucht willen genieten, besteden we op dat moment ook beter wat meer aandacht aan de zuiverheid van de lucht in huis. Na een opgesloten winter verdient je huis een zomerse beurt. Zet dus de ramen wijd open en gebruik de Omgevingsspray Luchtzuivering voor extra zuivering. Dankzij zijn zuiverende eigenschappen zorgt deze spray voor een zuivere lucht door het verdrijven van bacteriën, virussen, gisten, schimmels en huisstofmijten. Huisstofmijten zijn dol op warmte en zijn dus vooral in de zomer aanwezig. Ze liggen ook aan de bron van verschillende allergieën. De doeltreffendheid van de spray werd bewezen in verscheidene onafhankelijk uitgevoerde studies. De belangrijkste resultaten: - werkt 100% mijtenverdelgend in minder dan 1 uur; - bacteriedodende werking in 5 minuten; - virusdodende werking in 5 minuten; - schimmel- en gistdodende werking in 5 minuten. Hoe de spray gebruiken om huisstofmijten te verjagen? 1 à 3 keer verstuiven op het beddengoed en in de hoeken van de kamer. Laat 1 uur inwerken en stofzuig daarna (ook op kussens en matrassen) om de dode mijten te verwijderen. De formule houdt de huisstofmijten op afstand gedurende 14 dagen. De behandeling moet dan ook slechts om de 14 dagen herhaald worden. Algemeen gebruik? 1 tot 3 keer verstuiven in de vier hoeken van de kamer, meermaals per dag. Tip van de aromaspecialiste: Deze Spray is ook handig om overal mee naartoe te nemen: op reis als je bijvoorbeeld je hotelkamer wilt opfrissen en zuiveren, of op kantoor en in de auto.

7 Heb je een persoonlijke vraag? Onze aromaspecialiste bezorgt je graag een antwoord. Stel je vraag via onze website: phytosun.be Meer informatie? Bezoek onze website: phytosun.be Andere producten binnen het gamma Omega Pharma Belgium NV, Venecoweg 26, BE-9810 Nazareth V01

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM

GENIET ZOMER MEER VAN JE. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM GENIET dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun MEER VAN JE ZOMER DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM GENIET MET VOLLE TEUGEN VAN JE ZOMER Verzorg vervelende zomerkwaaltjes efficiënt en op natuurlijke

Nadere informatie

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun relax& dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun slaap beter Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur Ben je (het) weer moe? Essentiële Oliën geven je humeur een boost en zorgen voor meer rust

Nadere informatie

Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie.

Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie. ESSENTIELE OLIEN, 100% ZUIVER EN NATUURLIJK Verzorg je anders dankzij de natuurlijke kracht van Aromatherapie. OP-13168_OPB_PSA_BR_Praktische gids_nl.indd 1 12/08/13 09:57 Het gebruik van Essentiële Oliën

Nadere informatie

IN TOPVORM DOOR DE WINTER. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur

IN TOPVORM DOOR DE WINTER. dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun. Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur IN TOPVORM DOOR dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun DE WINTER Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur KLAAR VOOR DE HERFST EN WINTER? Wapen jezelf tegen vervelende winterkwaaltjes Als je

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT GEBRUIK VAN DE STARTERKIT De Starter Kit, is een buitengewone, uitgebreide, intuïtieve kennismaking met de kracht van etherische oliën. Gebruik van essentiele olie kan je leven transformeren. Ik adviseer

Nadere informatie

Uw expert in superieure hydratatie.

Uw expert in superieure hydratatie. Uw expert in superieure hydratatie. Het erfgoed van Neutrogena Neutrogena kiest voor Scandinavische werkzaamheid, eenvoud en zachtheid. Haar handcrème heeft wereldwijd heel wat bekendheid vergaard. Het

Nadere informatie

A"ouwen(en(rustig(aan(doen(

Aouwen(en(rustig(aan(doen( A"ouwen(en(rustig(aan(doen( Daan is na bijna elke schooldag uitgeput van de vele prikkels, sferen en stemmingen die hij van andere mensen heeft opgepikt. Hij heeft het nodig om dan even wat tijd voor zichzelf

Nadere informatie

Hoe was en verzorg je de huid van je baby?

Hoe was en verzorg je de huid van je baby? JE BEWUST MILDERE KEUZE Hoe was en verzorg je de huid van je baby? Met tips van Lou Louise Inhoud 3 Spetterpret én zorgzame bescherming in één! 5 Ontwikkeld samen met dermatologen, pediaters én mama s

Nadere informatie

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid.

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. SKIN APPEAL. U heeft een vette, gemengde acnegevoelige huid? Voor een frisse, zuivere huid. 1. Reinigen 2. Verzorgen 3. Nabehandelen De Lipo Sol Mousse

Nadere informatie

VERBETER VERZORG HERSTEL

VERBETER VERZORG HERSTEL VERBETER VERZORG HERSTEL Ontwikkeld voor en door sporters, ontstaan vanuit passie voor sport en gedreven door de wens sporters beter te laten presteren. COMFORT ACTIVE CARE VERZORGENDE CRÈME VOORKOMING

Nadere informatie

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Gezichtsbehandeling Gezichtsbehandeling mini: 7,50 Bij deze behandeling word de huid gereinigd met een zachte reinigingsmilk. Hierna zal er een peeling aangebracht

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING -

Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING - Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING - 187,- 187,- (incl. verzending) - t.w.v. ruim 250,- De premium starterskit OLIËN UIT DE KIT // 01 LEMON // heeft reinigende en zuiverende eigenschappen welke gebruikt

Nadere informatie

Praktische Complementaire Zorg

Praktische Complementaire Zorg Praktische Complementaire Zorg en Pijn IC - Integrative Care Zorg voor de hele mens in al zijn facetten, gebruik makend van alle zorgvormen, inclusief complementaire en alternatieve zorg, best practise,

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE OVER DE SCHRIJFSTER OVER DEZE UITGAVE INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE ZOU HET NIET FIJN ZIJN ALS JE THUIS EEN MEDICIJN KASTJE HEBT MET NATUURLIJKE REMEDIES (ZONDER BIJWERKINGEN)

Nadere informatie

vertr Zelf ouwen

vertr Zelf ouwen Zelf vertrouwen 1 1 Highest Potential Dit is een olie die jouw kind helpt bij het opbouwen van het zelfvertrouwen en ondersteunt hem/haar bij het denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Valor Moed

Nadere informatie

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70 Combudoron Gel Combudoron Gel* verzacht en verkoelt bij oppervlakkige brandwonden, zonnebrand en insectenbeten. De gel bevat extracten van Arnica en kleine brandnetel, die verzachtend werken en het zelfherstellende

Nadere informatie

Ingrediënten. Thieves: Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl:

Ingrediënten. Thieves: Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl: Dieven-kruiden-mix Het recept komt van een groep middeleeuwse dieven die kostbare goederen stalen van zieke en overleden mensen die leden aan verschrikkelijke middeleeuwse aandoeningen, zonder zelf ziek

Nadere informatie

HOU JE SPIEREN & GEWRICHTEN SOEPEL EN BEWEEG VRIJ

HOU JE SPIEREN & GEWRICHTEN SOEPEL EN BEWEEG VRIJ HOU JE SPIEREN & GEWRICHTEN SOEPEL EN BEWEEG VRIJ DE KRACHT VAN DE NATUUR IN HAAR PUURSTE VORM Een leuke fietstocht met vrienden. Een dagje in de tuin werken. Een ontspannend partijtje voetbal met de kinderen

Nadere informatie

Natuurlijke zorg voor een gezonde vagina. Multi-Gyn zomerdossier: Zonder vaginale klachten de zomer door

Natuurlijke zorg voor een gezonde vagina. Multi-Gyn zomerdossier: Zonder vaginale klachten de zomer door Multi-Gyn zomerdossier: Zonder vaginale klachten de zomer door de 5 beste tips voor een zorgeloze vaginale zomer! Natuurlijke zorg voor een gezonde vagina Zonder vaginale klachten de zomer door: de 5 beste

Nadere informatie

Aromatherapy. Gebruik / toepassing essentiële oliën Er zijn veel manieren om essentiële oliën te gebruiken!

Aromatherapy. Gebruik / toepassing essentiële oliën Er zijn veel manieren om essentiële oliën te gebruiken! Aromatherapy Aromatherapie is een alternatieve methode om zich te verzorgen op basis van geuren met als doel de lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid te bevorderen. De geuren die gebruikt

Nadere informatie

MAKE MY DAY C O S M E T I C S. Dagelijkse aromatherapie gids

MAKE MY DAY C O S M E T I C S. Dagelijkse aromatherapie gids MAKE MY DAY C O S M E T I C S Dagelijkse aromatherapie gids Inhoud Welkom...2 Winterse omstandigheden...4 Vermagering...6 Articulatie & gewrichtspijn...8 Haren...8 Concentratie...10 Depressie & blues...10-12

Nadere informatie

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer:

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer: Brave Moedgevende Mix 10 ml roller Begin elke dag vol vertrouwen en geloof door de Brave Moedgevende Mix te combineren met jouw positieve bevestigingen. Sta uzelf toe te resetten met positieve gevoelens

Nadere informatie

F U N F LOW E R S RO S E S

F U N F LOW E R S RO S E S INTRODUCTIE De nieuwe Chi Aromassage lijn is een serie pure, plantaardige massageen huidoliën verrijkt met een gerichte, doeltreffende combinatie van essentiële oliën. De masseur - of degene die de massage

Nadere informatie

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN Zwangerschapsstriemen komen bij één op de twee vrouwen voor. Ze verschijnen voornamelijk op de buik, billen, dijen en borsten, daar waar de huid continu uitgetrokken wordt. De Laboratoires

Nadere informatie

AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE, NATUURLIJKE ESSENTIËLE OLIËN. voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen

AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE, NATUURLIJKE ESSENTIËLE OLIËN. voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen AROMATHERAPY voor gezonde luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen voor een doelmatige ademhaling zuiverend en slijmoplossend voor frisse lucht in huis en auto AROMATHERAPY COMPOSITIES VAN 100% ZUIVERE,

Nadere informatie

Inkijkexemplaar. Inhoud

Inkijkexemplaar. Inhoud Inhoud Ongevallen gebeuren elke dag. Meestal gaat het om kleine ongevallen waarvan de gevolgen niet zo erg zijn: een valpartij met een schaafwonde tot gevolg, een verstuikte voet bij het sporten, of een

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

9 MANIEREN WAAROP LAURIERBLADEREN JE GEZONDHEID VERBETEREN (BRON:

9 MANIEREN WAAROP LAURIERBLADEREN JE GEZONDHEID VERBETEREN (BRON: 9 MANIEREN WAAROP LAURIERBLADEREN JE GEZONDHEID VERBETEREN (BRON: HTTP://LIJSTVERSE.NL/WIEROOK-MAKEN-LAURIERBLADEREN- VERBRANDEN/?UTM_SOURCE=VIRALMUNDO&UTM_MEDIUM=RELATEDVM&UTM_CAMPAIGN=LA URIERVM ) Als

Nadere informatie

SCHURFT (OF SCABIËS)

SCHURFT (OF SCABIËS) SCHURFT (OF SCABIËS) Wat is schurft? Scabiës of schurft is een besmettelijke huiduitslag die door de schurftmijt veroorzaakt wordt. De schurftmijt is een spinachtig diertje dat niet met het blote oog waarneembaar

Nadere informatie

Inkijkexemplaar. Inhoud. 6 Hoofd- en wervelletsels. 1 Ongevallen. 7 Letsels aan botten, 2 Problemen met. 8 Vergiftigingen door inslikken.

Inkijkexemplaar. Inhoud. 6 Hoofd- en wervelletsels. 1 Ongevallen. 7 Letsels aan botten, 2 Problemen met. 8 Vergiftigingen door inslikken. Inhoud Ongevallen gebeuren elke dag. Meestal gaat het om kleine ongevallen waarvan de gevolgen niet zo erg zijn: een valpartij met een schaafwonde tot gevolg, een verstuikte voet bij het sporten, of een

Nadere informatie

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past PERSBERICHT Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past IEDERE HUID VERDIENT PERSOONLIJKE AANDACHT Utrecht, 12 augustus 2010 Een normale of een gevoelige huid? Behoefte aan extra

Nadere informatie

Koudetherapie. www.icepower.be

Koudetherapie. www.icepower.be Koudetherapie IcePower Koudetherapie is een traditionele genezingsmethode Eén van de oudste doeltreffende genezingsmethodes. De sportgeneeskunde gebruikt koude met uitstekend resultaat. Fysioline investeert

Nadere informatie

Oplossingen. voor gezonde voeten. Blaren en likdoorns. Droge, beschadigde of transpirerende voeten

Oplossingen. voor gezonde voeten. Blaren en likdoorns. Droge, beschadigde of transpirerende voeten Oplossingen voor gezonde voeten Blaren en likdoorns Droge, beschadigde of transpirerende voeten Innovatieve en doeltreffende oplossingen voor blaren en likdoorns! Niets houdt je nog tegen! Wat zijn blaren?

Nadere informatie

Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht.

Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht. DermaShine Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht. Milde, olievrije balsem met huid ondersteunende en

Nadere informatie

Bijsluiter Canesten foot 1 van 5 CANESTEN FOOT

Bijsluiter Canesten foot 1 van 5 CANESTEN FOOT Bijsluiter Canesten foot 1 van 5 CANESTEN FOOT Lees deze bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Dit geneesmiddel is verkrijgbaar zonder doktersvoorschrift (recept),

Nadere informatie

GENIUS WATER H o m e W a t e r S t a t i o n

GENIUS WATER H o m e W a t e r S t a t i o n GENIUS WATER H o m e W a t e r S t a t i o n MAKE YOUR WATER GENIUS Drinken, eten, wassen, baden Water is essentieel voor onze levenskwaliteit. Daarom is alleen het beste goed genoeg. Watergenius optimaliseert

Nadere informatie

Aromatherapie Voornaamste doelen in palliatieve zorg

Aromatherapie Voornaamste doelen in palliatieve zorg Franky De Vos A r o m a t h e r a p e u t R e i k i m a s t e r Christine De Bosschere P a l l i a t i e f v e r p l e e g k u n d i g e D o c e n t P a l l i a t i e v e Z o r g Aromatherapie 27 november

Nadere informatie

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten & Multi-cleaners gamma Green Lemon Vinegar Geconcentreerde formule (20 ML voor 5L water) Formule met

Nadere informatie

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN Fijn om te gebruiken, mooi om cadeau te geven Dille & Kamille staat voor natuurlijke eenvoud, voor genieten van alle goeds uit de natuur. Daarom is onze bad- en verzorgingslijn

Nadere informatie

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB 24 Uur een zijdezachte huid: scrubben én voeden! Normale, gevoelige, droge en probleem- en schilferhuid. Rijke mix van voedende plantaardige oliën Hoge concentratie Dode Zee

Nadere informatie

OVERZICHT MAGNESIUM PRODUCTEN UITWENDIG GEBRUIK

OVERZICHT MAGNESIUM PRODUCTEN UITWENDIG GEBRUIK OVERZICHT MAGNESIUM PRODUCTEN UITWENDIG GEBRUIK MAGNESIUM OLIE SPRAY MAGNESIUM OLIE FLES MAGNESIUM VLOKKEN MAGNESIUM SERUM nieuw WWW.DEBAPHARMA.BE Neerhofstraat 45, 8560 Wevelgem - Tel: 056 42 64 71 -

Nadere informatie

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. De Nimue nenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude feel-good concept (met als uitgangspunt het in de watten leggen en laten ontspannen van de

Nadere informatie

verfrissen door een waaier aan attenties

verfrissen door een waaier aan attenties Laat u deze zomer verfrissen door een waaier aan attenties remederm intensieve verzorging voor de zeer droge of geïrriteerde huid Louis Widmer, expert in de verzorging van de zeer droge huid Als de huid

Nadere informatie

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN.

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. NATUURLIJK SLAPEN LIEVER ZONDER PIJNSTILLERS VAARWEL TEGEN PIJN IN DE ONDERRUG Werken in de tuin, een potje hockey, of wellicht tennissen met vrienden,

Nadere informatie

Bijsluiter Canesten foot strooipoeder, crème 1 van 5 CANESTEN FOOT

Bijsluiter Canesten foot strooipoeder, crème 1 van 5 CANESTEN FOOT Bijsluiter Canesten foot strooipoeder, crème 1 van 5 CANESTEN FOOT Lees deze bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Dit geneesmiddel is verkrijgbaar zonder doktersvoorschrift

Nadere informatie

Koudetherapie. Ice Power.

Koudetherapie. Ice Power. Koudetherapie Ice Power Koudetherapie is een traditionele genezingsmethode Eén van de oudste doeltreffende genezingsmethodes. De sportgeneeskunde gebruikt koude met uitstekend resultaat. Fysioline investeert

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

het allerbeste plekje op de hele wereld!

het allerbeste plekje op de hele wereld! het allerbeste plekje op de hele wereld! voor gebruik binnenshuis tijdens de kraamperiode, zowel thuis als in het ziekenhuis onbezorgd uitrusten en zelfs in slaap vallen met je baby veilig op je buik huid-op-huid

Nadere informatie

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie:

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie: NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 4 In deze zomernieuwsbrief: Vakantiesetjes en zomerproducten Zomer voorbereidings Kokosstempel behandeling phformula zomerbehandeling Zonnen mag! Nieuw E-mail adres Beauskin

Nadere informatie

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes!

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! Voor het tere babyhuidje wil je alleen het allerbeste. Daarom introduceert Etos een vernieuwde babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën

Nadere informatie

Zelf je schoonmaakmiddelen maken!

Zelf je schoonmaakmiddelen maken! Workshop Zelf je schoonmaakmiddelen maken! Waspoeder Vloeibaar wasmiddel Wasverzachter Afwasmiddel Tapijtreiniger Allesreiniger Vlekweg voorbehandelmiddel Natuurlijk schoonmaken Waspoeder 60 gram totaal

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid 86 79 % Verzorging 87 45 % Vitamine B12-werkcomplex Thermo Lotion Licht opwarmende en huidverzorgende lotion. Verzorgt met natuurlijke

Nadere informatie

Graan. P luche. Kruiden. Lavendel. Warm in 90 seconden Aangenaam voor 90 minuten Voor magnetron of oven. 100% veilig. P ijn verlichtend.

Graan. P luche. Kruiden. Lavendel. Warm in 90 seconden Aangenaam voor 90 minuten Voor magnetron of oven. 100% veilig. P ijn verlichtend. Veelzijdig warmteproduct onder één naam: Warmies Wat begon met 3 knuffels en een paar sloffen is uitgegroeid tot een betrouwbaar Europees merk waar warmte, genieten en veiligheid worden samengebracht tot

Nadere informatie

SPORTS LOTIONS PREPARE - PROTECT - PERFORM

SPORTS LOTIONS PREPARE - PROTECT - PERFORM SPORTS LOTIONS PREPARE - PROTECT - PERFORM Warming UP Competition 2 * ** ** *** * Bescherming tegen koude Betere prestatie en minder warmte afgifte Doelstelling: Deze beschermende en waterafstotende lipogel

Nadere informatie

IK STOP. www.nicorette.be. is het beslist, Met. nicorette helpt je succesvol stoppen met roken.

IK STOP. www.nicorette.be. is het beslist, Met. nicorette helpt je succesvol stoppen met roken. Met is het beslist, IK STOP. nicorette helpt je succesvol stoppen met roken. nicorette bevat nicotine en is een geneesmiddel voor volwassenen. Buiten het bereik van kinderen houden. Geen langdurig gebruik

Nadere informatie

15 tips om de dag ontspannen te beginnen

15 tips om de dag ontspannen te beginnen 15 tips om de dag ontspannen te beginnen Het is voor werknemers met een drukke agenda vaak moeilijk goed voor hun lichaam te zorgen. Daarom heb je tools nodig om je lichaam en geest te ontspannen. Voor,

Nadere informatie

van beugel tot burn-out

van beugel tot burn-out vier kant reeks van beugel tot burn-out 20 verhalen over gezondheid Uitgeverij Eenvoudig Communiceren Oren Je ziet op straat vaak mensen met een koptelefoontje in hun oren. Ze luisteren bijvoorbeeld naar

Nadere informatie

MELATONINE. Het natuurlijke slaapmiddel

MELATONINE. Het natuurlijke slaapmiddel MELATONINE Het natuurlijke slaapmiddel Wat is Melatonine Melatonine is een hormoon dat in de pijnappelklier (epifyse) geproduceerd wordt uit serotonine (neurotransmitter betrokken bij stemming en pijn)

Nadere informatie

Cursus EROTIEK Exo Academy

Cursus EROTIEK Exo Academy Erotisch / sensueel masseren Erotische massage of sensuele massage is een massagetechniek met als doel seksuele gevoelens op te wekken dan wel te versterken. Erotische massages worden vooral gericht op

Nadere informatie

NAQI BELGIAN SKIN CARE EXPERTISE

NAQI BELGIAN SKIN CARE EXPERTISE NAQI BELGIAN SKIN CARE EXPERTISE De NAQI massage lotions zijn ontwikkeld om de huid van de therapeut als van de patiënt in een goede conditie en optimaal evenwicht te houden. Bij een therapeutische massage

Nadere informatie

Uw benen opnieuw vederlicht, op natuurlijke wijze!

Uw benen opnieuw vederlicht, op natuurlijke wijze! Uw benen opnieuw vederlicht, op natuurlijke wijze! BIBE 08-044 NL - PL 88/14 > Antistax, hervindt op natuurlijke wijze lichte benen! Antistax is een volledig gamma dat op aangepaste wijze aan de behoeften

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans

Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans Lichaam en geest weer in bala ans Wil je echt ontspannen, plof dan niet op de bank maar ontspan actief! Katjaa Callens Denk aub eventjes aan het milieu voor je

Nadere informatie

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING De speciale Aloë Vera-verzorgingsbox is het ideale SOS-verzorgingspakket voor snel en dagelijks gebruik. De drie gespecialiseerde en verzorgende producten

Nadere informatie

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen Gebruik, dosering & veelgestelde vragen In dit boekje vindt u informatie over gebruik en dosering van Zechsal producten. De informatie is gebaseerd op gangbare medisch wetenschappelijke literatuur over

Nadere informatie

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping Kussens en Dekbedden Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping AVS kussens: de ondersteuning van uw nachtrust Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras. Ook

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Flapoorcorrectie bij kinderen. Flapoorcorrectie bij kinderen Flapoorcorrectie hj.indd 1

Patiënteninformatie. Flapoorcorrectie bij kinderen. Flapoorcorrectie bij kinderen Flapoorcorrectie hj.indd 1 Patiënteninformatie Flapoorcorrectie bij kinderen Flapoorcorrectie bij kinderen 1495916 Flapoorcorrectie hj.indd 1 1 01-11-13 10:59 Flapoorcorrectie bij kinderen Polikliniek Plastische Chirurgie, route

Nadere informatie

Keelpijn? Droge hoest?

Keelpijn? Droge hoest? Keelpijn? Droge hoest? Junior-angin helpt en verzacht 2 natuurlijke en efficiënte oplossingen aangepast aan kinderen vanaf 1 jaar Het koude en natte weer tijdens de wintermaanden zorgt telkens opnieuw

Nadere informatie

Massage Flow. Delen is vermenigvuldigen

Massage Flow. Delen is vermenigvuldigen Massagepraktijk In2flow / 2015 Massagepraktijk In2flow / 2015 Massage. Steeds meer mensen ontdekken wat massage voor hen betekent. Je regelmatig laten masseren helpt om lekker in je vel te blijven zitten.

Nadere informatie

Presentatie praktijk E-movere en Academie Moderne MassageTherapie. e-movere stressmanagement en ontspanning

Presentatie praktijk E-movere en Academie Moderne MassageTherapie. e-movere stressmanagement en ontspanning Presentatie praktijk E-movere en Academie Moderne MassageTherapie We zijn mensen van de multi-tasking tijd We denken en we doen veel Er wordt veel van ons gevraagd Bijna alles en iedereen staat onder druk

Nadere informatie

EEN BRANDWOND FRANCISCUS VLIETLAND

EEN BRANDWOND FRANCISCUS VLIETLAND EEN BRANDWOND FRANCISCUS VLIETLAND Inleiding Uw huid kan redelijk goed tegen warmte, zoals van een warm bad. Maar bij echte hitte, bijvoorbeeld in een te heet bad, kan de huid verbranden. De huid doet

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Ontgiften is belangrijk, detoxen met appelazijn reinig je lichaam Ontgiften en reinigen van je lichaam is de manier om gezond en fit te blijven en om ziekten te voorkomen en tegen te gaan. Zeker in deze

Nadere informatie

7 HEERLIJKE ONTSPANNINGSOEFENINGEN

7 HEERLIJKE ONTSPANNINGSOEFENINGEN 7 HEERLIJKE ONTSPANNINGSOEFENINGEN VOOR THUIS OF OP JE WERK Kom tot rust met deze eenvoudige ontspanningsoefeningen Door te ontspannen krijgt je lichaam de mogelijkheid om zich te herstellen van de dagelijkse

Nadere informatie

Botanical Boost! power of plants

Botanical Boost! power of plants Botanical Boost! power of plants Niets lekkerder dan je huid én mood te verwennen met de vitale energie van planten. Etos Botanical Boost geeft je de mogelijkheid om die most-wanted wellness beleving en

Nadere informatie

Minicursus Rust creëren

Minicursus Rust creëren Minicursus Rust creëren Bedankt voor je inschrijving! Met deze minicursus geef ik je een inkijkje in mijn werkwijze en leer ik je een aantal stappen om rust te creëren. Door in mijn privéleven bewuste

Nadere informatie

Binnenluchtkwaliteit. Infoavond 18 november 2010 - Mortsel

Binnenluchtkwaliteit. Infoavond 18 november 2010 - Mortsel Binnenluchtkwaliteit Infoavond 18 november 2010 - Mortsel Logo Antwerpen vzw Borstkanker Roken Vaccinaties Ongevallen Geestelijke gezondheid Voeding & beweging Milieu & Gezondheid Goed of fout? Binnen

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML uiterst rijke, hydraterende en reinigende shower cream kalmerend en ontspannend aromatisch voordeel, een zijdezachte huid voedt en verbetert de elasticiteit rozen- en vanilleolie,

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

Inhoud. Bekijk het eens van een andere kant. Hoe voel jij je? Je eigen gebruiksaanwijzing

Inhoud. Bekijk het eens van een andere kant. Hoe voel jij je? Je eigen gebruiksaanwijzing 1. Bekijk het eens van een andere kant 1.1 Zwart-witdenken of relativeren Individuele opdracht 1.1 Wat vind jij? Groepsopdracht 1.1 Mag je soms stelen? 1.2 Optimist of pessimist, positief of negatief Individuele

Nadere informatie

Fris en uitgerust wakker worden met Auping 20%

Fris en uitgerust wakker worden met Auping 20% Fris en uitgerust wakker worden met Auping 20% op al onze matrassen Val op jouw originele boxspring Nu al voor 396 op een Auping slapen Ontdek de nieuwe textielcolletie! De perfecte basis voor een goede

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

Samenvatting Mensen ABC

Samenvatting Mensen ABC Samenvatting Mensen ABC Week 1ABC: Wie zijn wij? Info: Wie zijn wij mensen Mensen zijn verschillend. Iedereen is anders, niemand is hetzelfde. Dat noem je uniek. Een mens heeft een skelet van botten. Daarom

Nadere informatie

Jane Scrivner Skincare & The Orb

Jane Scrivner Skincare & The Orb Jane Scrivner Aromatherapie treatment Jane Scrivner Skincare & The Orb Een unieke huidverzorgings lijn welke voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.geen chemische toevoegingen,synthetische werkstoffen

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self. YOGA LIFESTYLE F E B R U A R I 2 0 1 7 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

Nadere informatie

VEILIG DRINKWATER, OVERAL IN DE WERELD! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd en alledaags leven 99.9% VAN BACTERIEN, VIRUSSEN EN MEER*...

VEILIG DRINKWATER, OVERAL IN DE WERELD! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd en alledaags leven 99.9% VAN BACTERIEN, VIRUSSEN EN MEER*... VEILIG DRINKWATER, OVERAL IN DE WERELD! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd en alledaags leven 99.9% VAN BACTERIEN, VIRUSSEN EN MEER*... GEMAKKELIJK TOEGANG TOT WATER Beekjes, sloten, rivieren

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Body wrap

Veelgestelde vragen Body wrap Veelgestelde vragen Body wrap Hoe gebruik ik de Body Wrap? De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals

Nadere informatie

DIY. Zelf zalf maken. (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns

DIY. Zelf zalf maken. (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns DIY Zelf zalf maken (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns De natuur staat VOL met planten en bloemen die geneeskrachtige stoffen bevatten. Het maken van een eigen

Nadere informatie

1. Naam van het product Basis zintuigenset - ruiken. 2. Product code

1. Naam van het product Basis zintuigenset - ruiken. 2. Product code Basis zintuigenset - ruiken 21805115 3. Korte omschrijving Basis zintuigenset om de reukzin te stimuleren. Het pakket bestaat uit diverse materialen. Inhoud kan variëren. Inhoud: Geurmuis inclusief pads,

Nadere informatie

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen.

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. 10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat het automatische gedrag is uitgeschakeld kosten onderstaande handelingen je partner al veel energie (hier denk je zo snel niet aan, omdat het

Nadere informatie

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen extenso wellness De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness

Nadere informatie

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen.

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen. Oefening 1: Nodig: 2 personen en een boom of een huisdier: Zoek een plek op bij een boom of in de buurt bij je paard of ander huisdier waar je even niet gestoord wordt en veilig even je ogen dicht kunt

Nadere informatie

slaap veilig slaap lekker

slaap veilig slaap lekker slaap veilig slaap lekker waarom deze folder? Soms overlijden kinderen tussen de 0 en 2 jaar onverwacht in hun slaap. Die kinderen leken gezond. Dat heet wiegendood. Er is veel onderzoek gedaan naar de

Nadere informatie