ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT"

Transcriptie

1 ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT bianca@ontdekjekracht.nu

2 DE KRACHT VAN KLEUR Cursus van 5 les dagen of 10 avonden waarin word gewerkt met chakra kleuranalyse. De chakra kleuranalyse is een prachtige aanvulling op de reeds bestaande diagnose technieken en zeer geschikt om door verschillende therapeuten gebruikt te worden. Maar zeker ook door leken die willen werken aan hun intuïtieve ontwikkeling. Deze methode is geen therapie maar een nieuwe manier om inzicht te krijgen in een persoon. Om indien gewenst te ontdekken waarom iemand is ziek geworden. Maar ook om een beter inzicht in jezelf of een ander te krijgen. Te zien waarom je op een bepaalde manier reageert, of je gevoelig bent en misschien wel aanleg hebt om te werken met je intuitie. Kun je goed voor jezelf opkomen of dat je juist een binnenvetter bent en nog veel meer Dit is allemaal af te lezen door te kleuren van bolletjes. Door het kleuren van de bolletjes kleur je leven, jouw heden, verleden leer je blokkades herkennen. Kleur hoe jij je leven ervaart en beleefd. De cursus word gegeven op 5 zaterdagen van tot uur. Of 10 x op woensdagavond van tot uur. Datums in overleg. Cursus gaat van start bij 5 deelnemers. Kosten van deze cursus: 150 euro.

3 KOM IN JE KRACHT Energetische workshop voor beginners. Maak kennis met chakra s de aura en werken met energie. Je leert jezelf goed te aarden en af te schermen voor invloeden van buitenaf zonder je af te sluiten. Dus blijf je in verbinding met de wereld om je heen. Het doel is dat je na deze workshop stabieler en energieker in het leven staat. Leuke workshop waarin gewerkt word met meditaties, visualisaties en interactief gewerkt word met energie oefeningen. Voor wie is workshop: Voor mensen die aan hun zelfvertrouwen willen werken. Voor mensen die beter bij zichzelf willen blijven. Die veel in het hoofd zitten ( piekeren ). Die zich moe en leeg getrokken voelt. Voor mensen die hun grenzen beter willen bewaken. Voor mensen die altijd voor anderen zorgen en daarbij zichzelf vergeet. Voor mensen die gewoon eens willen ervaren hoe het is om met energie te spelen. De workshop is op: Zaterdag 20 Juni van tot uur of Zaterdag 15 Augustus van tot uur. De workshop gaat van start bij 5 deelnemers. Kosten van de workshop: 35 euro.

4 DE KRACHT VAN HEALING In de workshop de kracht van healing gaan we leren werken met universele levensenergie. Een healmethode die gericht is op het herstellen van de eenheid, de balans tussen lichaam en geest, maar ook op het herstellen van de band tussen de individuele mens en het overige leven op aarde. De kracht van healing helpt je te ontspannen en brengt de onderbewuste spanningen in je lichaam aan de oppervlakte. Het zorgt ervoor dat blokkades zich opheffen, zodat de levensenergie weer gaat stromen en lichaam zich kan herstellen. Wat komt aan bod in deze workshop: Het leren voelen van energie. Het leren afsluiten van de aura voor energie stelers. Het kwijtraken van overtollige energie. Energetische zelfbehandeling. Het behandelen van een ander. De workshop is op: Zaterdag 18 juli van tot uur of Woensdag 22 juli tot De workshop gaat van start bij 5 deelnemers. Kosten van de workshop: 35 euro.. Na het volgen van deze workshop heeft u de mogelijkheid om verder te gaan met de cursus magnetiseren.

5 WERKEN MET DE PENDEL De pendel is een instrument die kan worden gebruikt om de bij ons omringende( kosmische) straling op te vangen. De geoefende pendelaar wordt hierbij in staat gesteld om deze straling te vertalen naar voor ons bruikbare informatie. Het kan gebruikt worden voor het opsporen van lichamelijke en geestelijke onevenwichtigheden, het beantwoorden van belangrijke ( persoonlijke ) vragen, kortom, alle zaken die een spirituele ontwikkeling in de weg kunnen staan. De workshop is op: Maandagavond 27 juli van tot De workshop gaat van start bij 5 deelnemers. Kosten van de workshop : 15 euro. MADAME LENORMAND Workshop is bedoeld om kennis te maken en te werken met kaarten. Kaartleggen kan een manier voor je zijn om duidelijkheid te krijgen over je onderbewuste, je intuitie. In de workshop leer je kaarten lezen, begrijpen, waardoor je duidelijkheid kan krijgen over jezelf en anderen. Zo kan je ook het verleden, heden en toekomst zien, de rode draad in je leven herkennen. Maar vooral ook je eigen vragen leren beantwoorden of iets wat je vaak bezig houdt. Natuurlijk hangt je leven niet af van een kaartlegging af.maar je krijgt wel voldoende duidelijke aanreikingen die zeker van belang zijn. Een ding is zeker.. jijzelf bent degene die beslist en kiest om je leven richting aan te geven. Dat kunnen de kaarten jou vertellen. De workshop is op: Zaterdag 1 Augustus of Woensdag 19 Augustus van tot uur Start bij 5 deelnemers. Kosten van de workshop : 35 euro.

6 SPIRITUELE DOEDAG Op deze workshop is verdeeld in 3 onderdelen: In de ochtend gaan we aan de slag met het maken van een was kaart. De waskaart wordt gemaakt van bijenwas en een strijkijzer. Het maken van een waskaart is een leuke bezigheid die iedereen kan doen. In de kaart komen mooie kleuren, vormen en symbolen naar voren, waarin van alles in te ontdekken valt. Je maakt de kaart in afstemming met jezelf of voor een ander. Samen kijken we erna en halen de boodschappen die erin zitten naar voren. In het twee gedeelte van de dag gaan we kaartleggen en foto lezen. We zullen hier gaan leren vertrouwen op ons intuïtieve vermogen. In het laatste gedeelte gaan we aan de slag met het magnetiseren van elkaar en sluiten we af dag af met een meditatie. De workshop is op: Woensdag 8 juli van tot uur. Start bij 5 deelnemers. Kosten van deze workshop : 35 euro

7 ASTROLOGIE Via de astrologie kun je veel over jezelf te weten komen. Bijna iedereen weet wel onder welk sterrenbeeld hij of zij geboren is. Dat sterrenbeeld wordt bepaald door de stand van de zon op het moment van de geboorte. Het zal duidelijk zijn dat dit sterrenbeeld alleen niet een compleet beeld geeft van een persoon. Er zijn namelijk nog veel meer elementen die in de astrologie een rol spelen. Als je een beter completer beeld van je zelf wilt hebben, dan kun je bijvoorbeeld een geboorte horoscoop laten maken. Een horoscoop is een weergave van de hemel met de stand van de planeten, de zon en de maan van het moment waarop je geboren werd. Bij een geboortehoroscoop berekent men hoe de sterrenhemel eruit zag op het moment van je geboorte. De geboortehoroscoop wordt ook karakterhoroscoop genoemd omdat in deze horoscoop karakter wordt beschreven. Astrologie gaat er vanuit dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Je karakter en mogelijkheden zijn bepaald, maar niet de vrije keus, die je zelf moet maken, om jouw situatie te veranderen Op deze dag gaan we een eerste kennismaking maken met de astrologie, en hoe jouw horoscoop tekening er uit ziet. De workshop is op : Woensdag 5 augustus van tot uur. Start bij 5 deelnemers. Kosten van workshop: 35 euro Vermeld bij aanmelding naam, geboortetijd en geboorteplaats.

8 SPIRITUELE CONSULTEN DAG Maak een afspraak op deze dag en geniet van drie consulten. Astrologisch consult: Hier word uw geboortetekening gemaakt en zal verteld worden wat deze over u zegt. Koffiedik consult: Hierbij drinkt u een klein kopje Turkse koffie waarbij koffiedrab achterblijft. In deze drab zullen bepaalde patronen achterblijven. Deze patronen zullen gelezen worden en een stukje toekomst voorspeld. Holistische gezicht behandeling: Na deze consulten kunt u heerlijk ontspannen en genieten van gezichtsbehandeling. In deze behandeling wordt het gezicht goed gereinigd en de marma punten ( drukpunten ) van gezicht behandeld. Daarna word het gezicht op speciale wijze geborsteld waardoor doorbloeding wordt bevorderd en dode huidcellen verwijderd. Een peeling en lymfe massage zorgen voor verdere afvoer van de afvalstoffen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van gezichtstempel met geneeskrachtige kruiden, door de thermische werking en ritmische beweging hiervan, zorgt voor een ontspannen geest en verzorgde huid. Verder worden de hersenhelften geharmoniseerd om balans ( terug) te vinden tussen gevoel en verstand en word er rust in uw hoofd gecreëerd. Dit consult verwen dag vindt plaats op: Woensdag 26 augustus van tot uur. De duur van elk consult zal +/_ 30 minuten bedragen. De kosten voor deze 3 consulten zijn: 30 euro. Vanaf september gaat ontdekjekracht.nu weer van start met nieuw cursus aanbod.

9

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten Laurence Brian spiritueel lichaamswerker en Monique

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

Cursus Magnetiseren. Stichting Martin's Plekkie / Sportsingel XS Rotterdam / mob

Cursus Magnetiseren. Stichting Martin's Plekkie / Sportsingel XS Rotterdam / mob Cursus Magnetiseren Magnetiseercursus (basis) U kunt ook bij Stichting Martin's Plekkie ontdekken en leren wat magnetiseren is. Op de magnetiseercursus leert u de grondbeginselen van het magnetiseren waarmee

Nadere informatie

REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info

REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info REIKI Bundel 1 Verzamelde artikelen Reiki Online reikionline.info Inhoud De geschiedenis van Reiki Wat is Reiki Reiki Master gezocht De inwijding Blokkades Wat is een Chakra Wat is een Aura Verzamelde

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie begeleid door een ervaren vakspecialist Monique Leurink spiritueel astroloog samen met. jou - als mens word je twee keer

Nadere informatie

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21.

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21. NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 28 november 2016 December de maand van de VREDE Agenda Zondag 11 december Yoga en meditatie (volwassenen) Thema:

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Energie kan niet liegen. Energie is niet tastbaar maar het is wetenschappelijk bewezen dat het wel

Energie kan niet liegen. Energie is niet tastbaar maar het is wetenschappelijk bewezen dat het wel Energie kan niet liegen. Energie is niet tastbaar maar het is wetenschappelijk bewezen dat het wel VEINE 36 degelijk bestaat. TEKST: RENÉE RUISCH FOTOGRAFIE: BIJZONDER FOTOGRAFIE ENERGETISCHE IK BEN NOGAL

Nadere informatie

Relaxatie en ontspanning. voor ouder en kind

Relaxatie en ontspanning. voor ouder en kind Relaxatie en ontspanning voor ouder en kind door Sofie Possemiers www.elsole.be Deze oefening wordt aangeboden door Sofie Possemiers van El Sole. Wil je nog meer van zulke oefeningen ontvangen, schrijf

Nadere informatie

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u NIEUWSBRIEF nr.9 5 oktober 2018 AGENDA OKTOBER 2018 Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u Donderdag 11 oktober Informatie avond cursus Ayurveda & Yoga 19.30u 21.00

Nadere informatie

Maar eerst weer een edelsteen van de maand. De edelsteen die hoort bij de geboortes in Mei is de Smaragd

Maar eerst weer een edelsteen van de maand. De edelsteen die hoort bij de geboortes in Mei is de Smaragd Nieuwsbrief mei 2012 Beste nieuwsbrieflezer, Wat is een aura? Een menselijk auraveld is een persoonlijk energiereservoir die als een schaal van licht de energiestroom vanuit de Centrale Kosmische bron

Nadere informatie

Ontdek je kracht voor de leerkracht

Ontdek je kracht voor de leerkracht Handleiding les 1 Ontdek je kracht voor de leerkracht Voor je ligt de handleiding voor de cursus Ontdek je kracht voor kinderen van groep 7/8. Waarom deze cursus? Om kinderen te leren beter in balans te

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

REIKI. Bundel 2. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info

REIKI. Bundel 2. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info REIKI Bundel 2 Verzamelde artikelen Reiki Online reikionline.info Inhoud De wet van vrije wil Intentie Reiki, de energie Afschermen Affirmaties Empowerment Vs Reiki Etherische Aura Verzamelde artikelen

Nadere informatie

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken Waarom ik met orakelkaarten werk Wat orakelkaarten zijn Wat een reading is Wie er met kaarten kunnen werken 5 stappen om zelf met kaarten te werken Dit is het begin van een nieuwe fase in je leven! Een

Nadere informatie

Boek met korting voor 30 januari 2015!

Boek met korting voor 30 januari 2015! Nieuwsbrief Speciale editie Margrit Coates in Nederland Op 18, 19 en 20 april Wat zes jaar geleden begon als een spontane actie om een training van Margrit te kunnen volgen, is uitgegroeid tot een jaarlijks

Nadere informatie

Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder

Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder De kerstdagen en het nieuwe jaar zijn bijna aangebroken. In deze vaak drukke periode hebben wij niet stil gezeten. We hebben voor het komende jaar weer een aantal

Nadere informatie

Je energie in balans-kursus

Je energie in balans-kursus Je energie in balans-kursus 10:00 start 10:10/ 10:45 voorstelrondje -Hoe heet je -wat doe je in het dagelijks leven -wat hoop je hier te leren tijdens de cursus, waarom volg je deze cursus? 10:45/11:00

Nadere informatie

NATASJA KUIPERS ASTROLOGIE 7-CHAKRA SCAN. Natasja Kuipers Astrologie www.astro-energetischetherapie.nl info@natasjakuipers.

NATASJA KUIPERS ASTROLOGIE 7-CHAKRA SCAN. Natasja Kuipers Astrologie www.astro-energetischetherapie.nl info@natasjakuipers. NATASJA KUIPERS ASTROLOGIE 7-CHAKRA SCAN WAT IS EEN 7-CHAKRA SCAN? Wat zijn chakra s Chakra s zijn verzamelpunten van energie in je (energetisch) lichaam. Deze punten voorzien het lichaam en alle organen

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

Lange tijd is het stil gebleven en dat had een reden. Want ineens kreeg ik een nieuwe ervaring en helaas een heel lastige. Na mijn artikel over

Lange tijd is het stil gebleven en dat had een reden. Want ineens kreeg ik een nieuwe ervaring en helaas een heel lastige. Na mijn artikel over Lange tijd is het stil gebleven en dat had een reden. Want ineens kreeg ik een nieuwe ervaring en helaas een heel lastige. Na mijn artikel over Biodynamische therapie in het tijdschrift Spiegelbeeld, sloop

Nadere informatie

Massage Flow. Delen is vermenigvuldigen

Massage Flow. Delen is vermenigvuldigen Massagepraktijk In2flow / 2015 Massagepraktijk In2flow / 2015 Massage. Steeds meer mensen ontdekken wat massage voor hen betekent. Je regelmatig laten masseren helpt om lekker in je vel te blijven zitten.

Nadere informatie

De 7 universele wetten

De 7 universele wetten Book Title ~ Author De 7 universele wetten Deborah Yvel JOHN DOE Geschreven door: Deborah Yvel Website:mediumconsultancy.com De 7 universele wetten ~ Deborah Yvel Heey mooi mens, Super leuk dat je dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Itaka in een nieuw jasje! Leven is verandering en verandering is een voorwaarde voor creatie. Het is een tijd van stromende energie en van bijzondere nieuwe mogelijkheden. Het

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met je spirituele geboortehoroscoop als leidraad

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met je spirituele geboortehoroscoop als leidraad weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met je spirituele geboortehoroscoop als leidraad met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Centrum Helios

Nieuwsbrief Centrum Helios Nieuwsbrief Centrum Helios 2012-01 Op weg naar je eigen licht En zo zijn we in 2012 beland. Het jaar waar al lang naar uitgekeken is. Steeds dichter komen we bij de voltooiing van de ascentie van de Aarde.

Nadere informatie

Yort-docente (Yoga en Sport) Locaties : Gymzaal Made, Gymzaal Terheijden, Gymzaal Drimmelen

Yort-docente (Yoga en Sport) Locaties : Gymzaal Made, Gymzaal Terheijden, Gymzaal Drimmelen CURRICULUM VITAE Annie Fens Adres : Kalkvliet 14 4844 VK Terheijden Geboren : 25 december 1964 Contact : 076-8871933 / 06-53776005 info@anniefens.nl www.anniefens.nl bijdragen, behandelen en lesgeven met

Nadere informatie

De dingen waarvan wij ons bewust zijn, beheersen wij, de dingen waarvan wij ons niet bewust zijn, beheersen ons.

De dingen waarvan wij ons bewust zijn, beheersen wij, de dingen waarvan wij ons niet bewust zijn, beheersen ons. Veranderingen door nieuwe energieën in deze tijd Of het jou is opgevallen weet ik niet, maar het valt mij en ook anderen die ik tegen kom, al langere tijd op, dat de energie op aarde verandert. In een

Nadere informatie

* Hieros Gamos festival, 3 t/m 7 juli 2019 * Tantra weekeinden in een kleinschalige, intieme omgeving * Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee

* Hieros Gamos festival, 3 t/m 7 juli 2019 * Tantra weekeinden in een kleinschalige, intieme omgeving * Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee Hoi mooi mens, In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen: * Hieros Gamos festival, 3 t/m 7 juli 2019 * Tantra weekeinden in een kleinschalige, intieme omgeving * Zwemmen met wilde dolfijnen in

Nadere informatie

Tarieven huid & lichaamsverzorging

Tarieven huid & lichaamsverzorging Vergoeding behandelingen adempauze adempauze, onderdeel van het Centrum voor Levensvreugde, is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Afhankelijk van je zorgpakket en/of de behandeling krijg je een

Nadere informatie

De Heksenketel EXPRESS

De Heksenketel EXPRESS 1 eehttps:/www.facebook.com/pages/mc-de-heksenketel Bel mij 045-5723372 http://www.mcdeheksenketel.nl/ mailto:mcdeheksenketel@gmail.com De Heksenketel EXPRESS 2 3 Inhoudsopgave Wandelingen Knoppenproject

Nadere informatie

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015 Praktijk Avana Nieuwsbrief September 2015 Beste nieuwsbrieflezer, IK wil graag een behandelmethode, die ik zelf heel graag gebruik, onder de aandacht brengen Waarom? Omdat deze behandeling zo ontzettend

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Talentrapportage 2 Inleiding De wereld en de arbeidsmarkt zijn constant in beweging. Maar waarheen? Niemand weet exact hoe het werkveld er

Nadere informatie

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage De opleiding integrale massage van Positive Touch is een opleiding voor mensen die van massage hun beroep willen maken en zich op een inspirerende manier

Nadere informatie

Lumeria s pendelwijsheid boek. Inkijk exemplaar. Colofoon

Lumeria s pendelwijsheid boek. Inkijk exemplaar. Colofoon Lumeria s pendelwijsheid boek Inkijk exemplaar Colofoon Klaske Goedhart Lumeria s pendelwijsheid boek ISBN-13978-94-92484-00-0 ISBN-10: 9492484005 NUR 728 @Klaske Goedhart Laanstra Cover vormgeving: Klaske

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

Tweejarige opleiding tot. Docent spirituele therapie (2014-2016)

Tweejarige opleiding tot. Docent spirituele therapie (2014-2016) Tweejarige opleiding tot Docent spirituele therapie (2014-2016) Docent spirituele therapie Een docent spirituele therapie is in staat om cursisten zelfstandig te begeleiden in het proces van bewustzijnsgroei

Nadere informatie

Weekworkshop. TRANSITIE - ESSENTIE - de 5e DIMENSIE EN JIJ in het Katharenland van Zuid- Frankrijk 29 okt - 5 nov 2016

Weekworkshop. TRANSITIE - ESSENTIE - de 5e DIMENSIE EN JIJ in het Katharenland van Zuid- Frankrijk 29 okt - 5 nov 2016 Unfolding the specific Core of your Being Working with your Diamond Astrology chart 3 Weekworkshop TRANSITIE ESSENTIE de 5e DIMENSIE EN JIJ in het Katharenland van ZuidFrankrijk 29 okt 5 nov 2016 met je

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn Op weg naar 2012 Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn 29 oktober 2011 tot 21 december 2012 De mensheid en Moeder Aarde staan aan de vooravond van een enorme sprong in de evolutie. Het Aquariustijdperk

Nadere informatie

Studieplan Bewust afvallen

Studieplan Bewust afvallen Studieplan Bewust afvallen Opleidingsinstituut Academ Studiejaar 2016 Versie 0.1 Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Inleiding... 3 Doel van de bijscholing... 3 Inhoud van de bijscholing... 3 Duur... 5 Toelatingseisen...

Nadere informatie

essentie Weekworkshop in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 29 okt - 4 nov 2016

essentie Weekworkshop in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 29 okt - 4 nov 2016 Een week werken aan je essentiële ontwikkeling in een adembenemende omgeving Weekworkshop essentie in het Katharenland van Zuid-Frankrijk 29 okt - 4 nov 2016 met je persoonlijke spirituele geboorte horoscoop

Nadere informatie

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel -

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel - In 3 stappen naar meer regie in werk en leven - Vera Winkel - Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 Ik wil... pagina 4 Waarom kan ik jou helpen? pagina 5 Stap 1 - Luister pagina 6 Stap 2 - Lach pagina 9 Stap

Nadere informatie

Of je hart nu breekt of scheurt, kapot is kapot.

Of je hart nu breekt of scheurt, kapot is kapot. Of je hart nu breekt of scheurt, kapot is kapot. Rouw van naastbestaanden van personen met dementie Gerke VERTHRIEST Een pluim voor jou, mantelzorger! We staan stil bij: - Rouwen als iemand nog niet dood

Nadere informatie

Bezield leven. Over hoe je bewust leeft en beweegt na kinderkanker. Saskia Pluijm, bewegingswetenschapper, onderzoeker

Bezield leven. Over hoe je bewust leeft en beweegt na kinderkanker. Saskia Pluijm, bewegingswetenschapper, onderzoeker Bezield leven Over hoe je bewust leeft en beweegt na kinderkanker Saskia Pluijm, bewegingswetenschapper, onderzoeker Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie, Utrecht en ErasmusMC, kinderoncologie,

Nadere informatie

Ontwikkeling van intuïtieve kwaliteiten en zelfbewustzijn

Ontwikkeling van intuïtieve kwaliteiten en zelfbewustzijn Training Focus Ontwikkeling van intuïtieve kwaliteiten en zelfbewustzijn De Focus training legt een basis voor permanente educatie met hulp van kennis en vaardigheden met als resultaat om vanuit wijsheid

Nadere informatie

Retraite in Frankrijk

Retraite in Frankrijk Retraite in Frankrijk Naar een Liefdevolle Volwassen Relatie! Van strijd naar helen Waarom systemische Relatie Retraite? Van 03 t/m 10 juli 2015 Relaties lijken onze levens te beheersen. Als we "alleen"

Nadere informatie

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Gezichtsbehandeling Gezichtsbehandeling mini: 7,50 Bij deze behandeling word de huid gereinigd met een zachte reinigingsmilk. Hierna zal er een peeling aangebracht

Nadere informatie

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa Zeven hulpbronnen van vertrouwen Door: Carlos Estarippa Geïnspireerd door het boek van Bertie Hendriks Dagboek van de Ziel. De zeven levensfasen (Hendriks, 2013) wil ik in onderstaand artikel beschrijven

Nadere informatie

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven!

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! 3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! Even voorstellen: Thirza Holwerda Mijn naam is Thirza Holwerda en als je mij zou kennen dan weet je dat ik een gevoelig persoon ben en

Nadere informatie

Telefoonnummers: 06-405 478 91 of 06-488 330 42. E: Sigfaholland@gmail.com www.sigfaworld.com/nl

Telefoonnummers: 06-405 478 91 of 06-488 330 42. E: Sigfaholland@gmail.com www.sigfaworld.com/nl Dr. B. K. Chandra Shekhar Tewari verzorgt Lezingen, Healings, Workshops en Trainers Courses vanaf 2 t/m 12 juli 2015 in Nederland op diverse locaties. De Lezingen zijn gratis, niet religie gebonden en

Nadere informatie

Basismeditatie bijeenkomst 3

Basismeditatie bijeenkomst 3 Basismeditatie bijeenkomst 3 Kom rechtop zitten op je zitbotjes. Beweeg even met je hoofd alsof je een dikke sjaal om hebt. Til je hoofd daarover heen. Buig je hoofd naar rechts. Buig je hoofd naar links.

Nadere informatie

Overzicht Groepsaanbod. Mindfulness Chronische pijn Instapgroep Kerngroep SOVA Weerbaarheid Angst en depressie

Overzicht Groepsaanbod. Mindfulness Chronische pijn Instapgroep Kerngroep SOVA Weerbaarheid Angst en depressie Overzicht Groepsaanbod Mindfulness Chronische pijn Instapgroep Kerngroep SOVA Weerbaarheid Angst en depressie Waarom een groep of cursus? Waarom in een groep? Het kan zijn dat je het zelf prettiger vindt

Nadere informatie

Wanneer je de informatie hieronder goed leest ben je volledig op de hoogte over de bedrijf zuivering.

Wanneer je de informatie hieronder goed leest ben je volledig op de hoogte over de bedrijf zuivering. Wanneer je de informatie hieronder goed leest ben je volledig op de hoogte over de bedrijf zuivering. Hieronder lees je informatie over: *Wat is een bedrijf zuivering? *Hoe gaat de bedrijf zuivering in

Nadere informatie

Transpersoonlijke Trainingen

Transpersoonlijke Trainingen Transpersoonlijke Trainingen Atma Instituut voor psychodynamiek en lifecoaching Langestraat 121 3811 AE Amersfoort Tel: 033-4653277 Fax: 033-4652873 E-mail: info@atma.nl Site: www.atma.nl Afdrukdatum :

Nadere informatie

Module Docent contact uren Zelfstudie. Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Chakrapsychologie 11 72 uur

Module Docent contact uren Zelfstudie. Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Chakrapsychologie 11 72 uur Deelopleiding Healing en Energiewerk Mogelijkheden Je kunt deze opleiding en de modules van de opleiding op verschillende manieren benutten. Onderstaand vind je een overzicht van de mogelijkheden. 1. Je

Nadere informatie

Gaan samen hun krachten bundelen door het geven van workshops.

Gaan samen hun krachten bundelen door het geven van workshops. Marion Mooren www.natural-body-balance.nl Harold van Berlicum www.balanceyourlimits.nl Gaan samen hun krachten bundelen door het geven van workshops. Marion is eigenaresse van Natural Body Balance en werkt

Nadere informatie

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven?

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? 0031 (0) 6 25 51 69 15 0031 (0) 70 369 76 41 INFO@SUDASHI.NL VOEDING Waarom ik schrijf

Nadere informatie

Lekker in je vel. Leren omgaan met stress voor kinderen. Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert

Lekker in je vel. Leren omgaan met stress voor kinderen. Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert Lekker in je vel Leren omgaan met stress voor kinderen Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert Heeft uw kind wel eens last van stress? Voelt uw kind zich wel eens niet lekker en weet u niet

Nadere informatie

Cursus-handleiding. Een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens - en wereldverbeteraar.

Cursus-handleiding. Een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens - en wereldverbeteraar. Cursus-handleiding. Hoe haal je het beste uit deze cursus? Allereerst mijn complimenten dat je deze stap hebt gezet! Je toont moed en doorzettingsvermogen wanneer je echt kiest om voor je dromen te gaan

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Annelies Aarts De Smeelen 49 6021 VB Budel Telefoon: + 31 (0 )6-22986548 www.anneliesaarts.com info@anneliesaarts.com Welkom bij deze nieuwsbrief... In deze nieuwsbrief de activiteiten

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

CREËREN VANUIT ESSENTIE

CREËREN VANUIT ESSENTIE innovatie, transitie, persoonlijke groei workshop CREËREN VANUIT ESSENTIE 7 november 2015 MET DEZE WORKSHOP LAAT JE JE KOSMISCHE GENEN ONTWAKEN In deze tijd van transitie hebben steeds meer mensen transitie-symptomen

Nadere informatie

Zin op Zondag 2 juli 2017 Lucas 10: Ds. A.J.Wouda

Zin op Zondag 2 juli 2017 Lucas 10: Ds. A.J.Wouda Zin op Zondag 2 juli 2017 Lucas 10: 38-42 Ds. A.J.Wouda Geliefden van God Mensen die hier thuis zijn, gasten en mensen die thuis de viering meebeleven Toen ik dacht aan Tjeerd, Eisje en Griet nu zij stoppen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN;

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; NIEUWSBRIEF nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; De weken vliegen voorbij. Einde van de zomervakantie komt in zicht. Voor mij is het een periode geweest van rust, stilte, ontspanning,

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

INLEIDING. 10 Oktober uur. Herfststiltewandeling. Start bij Natuurlijk Geluk. Bijdrage: 3,50 p.p. voor koffie/thee en iets lekkers.

INLEIDING. 10 Oktober uur. Herfststiltewandeling. Start bij Natuurlijk Geluk. Bijdrage: 3,50 p.p. voor koffie/thee en iets lekkers. INLEIDING OKTOBER/NOVEMBER START ADEMLESSEN VOOR VROUWEN. AANMELDING MOGELIJK VOOR: - MAANDAGAVOND - WOENSDAGOCHTEND - WOENSDAGAVOND - VRIJDAGMIDDAG - ZATERDAGOCHTEND OF IN OVERLEG EEN ANDER MOMENT OKTOBER

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Leerplan basiscursus Polariteitsmassage professioneel

Leerplan basiscursus Polariteitsmassage professioneel Dag 1 - Drie soorten van aanraken: Rajasisch, Tamasisch, Sattvisch. - Spanning en ontspanning. - Energie in beweging. - De wervelkolom - Ontspanning in relatie met emotionele spanning. - Weerstand. - Adem

Nadere informatie

Massage verwendag 25 mei 2014

Massage verwendag 25 mei 2014 Massage verwendag 25 mei 2014 met van 10.00 tot 17.00 doorlopend massages Ancient Thai massage Ayurvedische gezichtsmassage Warmwaterkussenmassage Breuss wervelmassage Ayurvedische voetmassage Chakra balans

Nadere informatie

Eerst even voorstellen.

Eerst even voorstellen. Eerst even voorstellen. Mijn naam is Gonny Brom- Smit en ik woon sinds februari 2012 in Bennekom, gemeente Ede in Gelderland. En ik wil in het kort vertellen waarom ik dit werk zo graag doe. Meditatie

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Het. Theatrum. - Informatiebrochure -

Het. Theatrum. - Informatiebrochure - Het Theatrum - Informatiebrochure - Het is niet de vraag hoe we ons verlangen opwekken, maar hoe we het ruimte durven geven. Welkom! Leuk dat je interesse hebt in het Theatrum! In deze brochure vind je

Nadere informatie

5 tips om te ontspannen

5 tips om te ontspannen 5 tips om te ontspannen Yin in Yang Sommige foto s zijn gevonden op internet. Meen je rechten te hebben op een daarvan neem dan contact op met Yin in Yang. Het belang van ontspannen Ontspannen is een van

Nadere informatie

E-book. Mediteren met stenen

E-book. Mediteren met stenen E-book Mediteren met stenen Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch,

Nadere informatie

Mindfulness Training. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust.

Mindfulness Training. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness Training Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness training Per dag schieten er duizenden, vaak stressvolle, gedachten

Nadere informatie

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag.

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag. Lieve dame, Wat fijn dat ik je deze brochure mocht toesturen. Het zegt me dat je graag inzicht zou willen krijgen in wie je bent. Dat je in balans wil komen. En dat je er klaar voor bent om dit te gaan

Nadere informatie

Villa Kakelbont!! De Zomer uitnodigen

Villa Kakelbont!! De Zomer uitnodigen Dag mooi lief mens, Heb je de Volle Maan ook weer gezien, gevoeld, ervaren, beleefd of heb je gewoon heerlijk geslapen? Wat er ook is gebeurd, het maakt niet uit. Alles komt zoals het komt en alles is

Nadere informatie

Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht.

Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht. Kostbare grondstoffen. Heilzame kennis. Vertrouwen op innerlijke kracht. Schoonheid zit in ritme en evenwicht. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2019 Opfris trainingen Dr. Hauschka Opfristrainingen

Nadere informatie

En dan meteen aan de slag met healing energie voor jezelf en voor anderen.

En dan meteen aan de slag met healing energie voor jezelf en voor anderen. Healing Access Healing Access is een kort en pittig traject van zes bijeenkomsten. Tijdens de eerste bijeenkomst word jij afgestemd op het werken met energie. Voordat de afstemming gaat plaatsvinden, vertel

Nadere informatie

GGzE. Sterke moeders. Een oudercursus voor moeders met psychische/psychiatrische problematiek en jonge kinderen tot 5 jaar. Algemene informatie >>

GGzE. Sterke moeders. Een oudercursus voor moeders met psychische/psychiatrische problematiek en jonge kinderen tot 5 jaar. Algemene informatie >> GGzE Sterke moeders Een oudercursus voor moeders met psychische/psychiatrische problematiek en jonge kinderen tot 5 jaar. Algemene informatie >> Je leert wat een kind nodig heeft in de eerste belangrijke

Nadere informatie

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk Veens trainingen opkomen voor jezelf een groter netwerk samen leren lotgenoten ontmoeten 1 meer zelfvertrouwen durven vragen Soms zit je met vragen of problemen in je dagelijks leven waar je niet helemaal

Nadere informatie

Therapieën op een rijtje

Therapieën op een rijtje Therapieën Therapieën op een rijtje Psychomotorische therapie (PMT) P. 4 Psychomotorische gezinstherapie P. 4 Haptotherapie P. 6 Systeemtherapie P. 7 Groepstherapie P. 7 Muziektherapie P. 8 EMDR P. 9 Speltherapie

Nadere informatie

Hallo mooi lief mens,

Hallo mooi lief mens, Hallo mooi lief mens, Ben jij ook zo benieuwd?? Naar alle nieuwe dingen die mogen ontstaan. Naar nieuwe mogelijkheden die zich aandienen. Naar nieuwe mensen die je mag ontmoeten. Nieuwe co-creaties die

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Ida Tuinhof Mindfulness- en Compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Ida Tuinhof Bedrijfsfysiotherapeut Mindfulness- en Compassie trainer

Nadere informatie

Yogastudio Westland organiseert alweer voor de 5 e keer een speciaal yoga-zomerprogramma voor iedereen.

Yogastudio Westland organiseert alweer voor de 5 e keer een speciaal yoga-zomerprogramma voor iedereen. Nieuwsbrief april 2018 Yogastudio Westland organiseert alweer voor de 5 e keer een speciaal yoga-zomerprogramma voor iedereen. Vrijdagavond 29 juni van 20.00 uur tot 22.00 uur Zomerse Sacrale dansavond

Nadere informatie

Mindfulness programma. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust.

Mindfulness programma. Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Mindfulness programma Leer binnen acht weken anders om te gaan met stress, ontwikkel aandacht voor het nu en ervaar meer rust. Per dag schieten er duizenden, vaak stressvolle, gedachten door je hoofd.

Nadere informatie

CHI NENG ONLINE CURSUS

CHI NENG ONLINE CURSUS CHI NENG ONLINE CURSUS Oefeningen voor zelfgenezing 5 HENKFRANSEN versterk je genezende vermogens Les 5. GENEZENDE CHI-BAL Oefening Genezende Chi-bal De basisoefening Genezende Chi-bal kent twee varianten.

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie