21-02 t/m MOTORbeurs 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "21-02 t/m MOTORbeurs 2013"

Transcriptie

1 Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 5 / jaargang 1 / pagina 1 Redactie: Jaap Kouwenhoven Heerco Walinga Onze voorzitter Om te beginnen wens ik namens het gehele bestuur, leden en vrienden van de TDM-TRX club een gezond een mooi motor Ten tweede iedereen die mij een hart onder de riem gestoken heeft ten tijden de twee reparatie s aan mijn rug bedankt voor de kaartjes bloemen en andere berichtjes. Het was niet echt gepland om na de eerste operatie nog een keer te moeten. Dit was het gevolg van een kompleet verpulverde tussenwervelschijf die na een niesbui voor een deel mijn rugkanaal in verdween. Nu gaat het stukken beter dan ervoor en kan ik al weer dingen die ik jaren niet gekund heb. Echter het motor seizoen 2013 zal voor mij een andere start hebben dan verwacht. Ik zal niet meegaan met de geplande training van Moto Sportivo. Reden daarvoor is dat de neurochirurg mij heeft afgeraden het eerste half jaar langer dan goed voor me is te zitten op stoel bank of motor. Het buitenland weekend is het streven dat ik gewoon weer meega. Daar wordt hard aan gewerkt. Wat betreft het jaar Er staan een hoop mooie dingen op de kalender. We beginnen met de motorbeurs waar we natuurlijk weer een machtige mooie stand neer zetten met hulp van Martien en Aad Verboom. We hebben maar liefst drie weekenden dit jaar. Ééntje om wat te leren ( inschrijven kan er is nog plaats) en twee gewoon omdat het toch altijd puur genieten is om met een stel gelijkgezinden op pad te gaan. Dan zijn er nog de diverse tochten en de koffiekletsen. Dit jaar ook op nieuwe plaatsen bij bekenden en minder bekenden van de club. Voor de technodag gaan we eens kijken of de leveranciers dit jaar wat gewilliger zijn dan andere jaren. Het is eigenlijk onvoorstelbaar dat een bedrijf gratis zichzelf bij een club op de kaart kan zetten en dat niet voor niets doet daar weinig of gewoon geen interesse in heeft. Dan het eindejaarsfeest wat we gaan doen weten we nog niet dus als er iemand een idee heeft laat het weten. Suggesties zijn altijd welkom. Inhoud Onze voorzitter MOTORbeurs Evenementen Zomaar Motor Service Uithoorn Remmen revisie Rest mij iedereen nog een heel mooi motorjaar te wensen in goede gezondheid en veel veilige kilometers. Rob Schoorl t/m MOTORbeurs 2013 De motorbeurs in Utrecht is natuurlijk niks zonder de stand van onze club en de aanwezigheid van onze leden. We staan net zoals voorgaande jaren natuurlijk in hal 9 van de jaarbeurs te Utrecht gezellig tussen de andere clubs, zodat jullie tijdens jullie bezoek even een pitstop kunnen maken en de benen wat rust kunnen geven. Uiteraard is er voor alle leden een gratis bakkie koffie/ thee of fris met versnapering! Dus maak gerust even een stoppie voor onze stand.

2 Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 5 / jaargang 1 / pagina 2 Evenementen 2013 uitgelicht t/m MOTORbeurs Openingstijden*: Donderdag 21 februari: tot uur Vrijdag 22 februari: tot uur Zaterdag 23 februari: tot uur Zondag 24 februari: tot uur MOTORbeurs Utrecht vindt plaats in Hal 7 t/m 12 in Jaarbeurs Utrecht Algemene Leden Vergadering De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering vindt dit jaar natuurlijk ook weer weer plaats in het clubgebouw van MV Almere. De aanvang is om uur Sleuteldag Het begint een traditie te worden dat we gaan sleutelen bij firma Berendsen in Apeldoorn. Het is alweer de vijfde keer dat we gaan sleutelen bij firma Berendsen in Apeldoorn. Voor de nieuwkomers; Wat ga je doen???? Je gaat onderhoud of reparaties uitvoeren aan je eigen motor onder begeleiding van de club techneuten. Anderen helpen kan en mag natuurlijk ook. Voor olie en onderdelen kan gezorgd worden. Hiervoor geldt echter wel dat speciaal bestelde spullen ook moeten worden af genomen t/m Bergtraining Moto Sportivo Van zaterdag 6 t/m maandag 8 april 2013 kan je meedoen met een bergtraining van Moto Sportivo. Het betreft een 3 daagse training die start om 9:00 vanuit Venlo en eindigt op de maandag omstreeks 16:30. 3 dagen volledig training (er gaat geen tijd verloren aan reistijd) Theorie gedeelte op de 1e avond voor aanvang van het diner en op 2e dag na het ontbijt Kennismakingsrit Dit jaar rijden we de rit in de buurt van Apeldoorn. Niet een gewone toerrit maar de jaarlijkse kennismakings toer. Wat houdt dit in zal je je afvragen? Deze toer is in het leven geroepen zodat nieuwe leden, potentiële leden en leden die al langer lid zijn met elkaar kennis kunnen maken en kunnen praten over alle ins en outs van deze club t/m Buitenlandweekend Dit jaar gaan we van 9 mei tot en met 12 mei vier dagen naar het Zwarte Woud. We verblijven in Bühl-Unterstmatt in Gaststätte Zur Große Tanne Tourtocht Salland Op Vaderdag, zondag 16 juni 2013 rijden we de Sallandrit Koffieklets met aansluitend toertocht Voor de eerste klets van dit seizoen gaan we op 6 juli naar HPS motoren, met aansluitend een fraaie tourtocht. Aftrap uur Koffieklets De tweede klets van dit seizoen staat gepland voor 3 augustus. Waar gaan we heen? Naar een nieuw adres Motor Service Uithoorn.

3 Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 5 / jaargang 1 / pagina Tourrit Zuid-Holland Op 31 augustus 2013, vlak na onze welverdiende vakantie rijden we een toertocht in Zuid Holland t/m Clubweekend Zo vroeg in het seizoen weten we nog niet waar we verblijven maar info volgt zo snel mogelijk. Zomaar Paar plaatjes van een TDM900 turbo Technodag De Technodag staat dit jaar gepland voor 19 oktober. Aangezien we nog druk in onderhandeling zijn weten we nog niet waar deze Technodag gaat plaatsvinden maar zodra er meer bekend is lees je dat op de website en op ons Forum Eindejaarsverrassing Wat we gaan doen weten we nog niet, dat laten we zo snel mogelijk weten. Motor Service Uithoorn Amsterdamseweg 13 B 1422 AC Uithoorn info@motorserviceuithoorn.nl Showroom: Dinsdag T/M Vrijdag van T/M uur. Zaterdag T/M uur. Een gezellige motor zaak die is ontstaan door de passie en de liefde voor motoren en alles wat daarbij komt kijken. De plaats Uithoorn ligt vrij centraal in Nederland en u bent van harte welkom bij ons de verse koffie staat klaar. De persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel omdat wij als geen ander weten dat de service en de aftersales vele malen belangrijker is en zijn voor de klant. We hebben in onze showroom bijna alles wat u als motor-rijder nodig heeft: - Nieuwe motoren en scooters. - Top kwaliteit gebruikte motoren en scooters. - Uitstekende service en garantie. - Onderhoud en reparatie van uw motor en scooter. - Kleding, helmen en accessoires. - Financiering mogelijkheden. - Inruil van uw motor,scooter en eventueel uw auto KW mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. - Winterstalling. - Motor transport. - Kom gerust eens langs en ervaar zelf de persoonlijke service en kwaliteit van onze motoren en scooters.

4 Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 5 / jaargang 1 / pagina 4 Remmenrevisie Dit onderwerp behandelt de Sumitomo 2 delige remklauwen. Naast de normale steek-en ringsleutels en/of doppendoos kan ik ook beschikken over een compressor voor perslucht, daarnaast is het handig als je remmenreiniger hebt en uiteraard voldoende remvloeistof. LET OP! Remvloeistof is erg agressief, niet morsen op gelakte delen enz. Na de montage van de stalen remleidingen en het daarbij behorende ontluchten van de remmen, liepen ze toch niet helemaal lekker naar mijn zin. De blokken liepen me iets teveel aan, een teken dat de remzuigers niet voldoende terug komen, dus eraf maar weer de hele handel en tijd om de remklauwen maar eens een grondige schoonmaak/revisie beurt te geven. We beginnen met het loshalen van de remklauwen Let op! zorg dat je een doek bij de hand hebt, want hier kan remvloeistof uitlopen! Doe een doek om de losse remleiding en leg deze veilig weg. Bestuur: Voorzitter: Rob Schoorl Secretaris: Heerco Walinga Penningmeester: Bertho van den Berg Toercommissie: Jan Mulder Algemeen: Leon Stolk Evenementen: Artur Hüther Redactie: Jaap Kouwenhoven Wip met een schroevendraaier (in het midden) de stofkap los! Je kijkt nu in de remklauw, haal de beide circlips los, de beide pennen en het plaatje eruit en je kan de remblokken eruit halen. Je kan nu ook gelijk de staat van je remblokken bekijken. Laat de laatste remvloeistof uit de klauw lopen (duw eventueel met de hand de remzuigers terug) Met behulp van perslucht blaas je de remzuigers eruit Je ziet nu de keerringen, 2 per zuiger, met een kleine schroevendraaier kun je deze uit de cilinders halen, voorzichtigheid is geboden, indien de keerringen beschadigd zijn dien je deze altijd te vervangen door nieuwe. Hier zie je wat een vuil zich in de jaren heeft opgehoopd in de cilinders. Dit vuil is de oorzaak dat de zuigers niet goed meer functioneren. Ik heb op deze manier, schroevendraaier in een doek gewikkeld, de zaak weer spic en span gemaakt! En hier is alles weer schoon! Rechts de remzuigers en de keerringen. Twee keerringen zitten alweer op hun plaats. Info: Lidmaatschap 25,00 per jaar, inschrijfgeld éénmalig 2,50 Postgironummer: Kamer van Koophandel te Dordrecht, nummer V De TDM-TRX club is aangesloten bij het LOOT, het Landelijk Overleg Orgaan Toerclubs.

5 Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 5 / jaargang 1 / pagina 5 Remmenrevisie (vervolg) Agenda Nadat je de keerringen weer in de cilinders hebt gedaan monteer je met behulp van wat remvloeistof (als smeermiddel) de remzuigers weer. Je kan ze (als alles goed is gegaan) zonder moeite in de cilinders ploppen Zorg bij de montage van de remblokken dat je wat kopervet aan de zijkanten van de blokken smeert en op de beide pennen, de blokken schuiven namelijk heen en weer en op deze manier gaat het dan lekker soepel. Eventueel kan je ook nog wat kopervet achter op de remblokken smeren, (dus tussen zuiger en remblok)dit is om het piepen van de remmen tegen te gaan. Nadat je de leidingen weer hebt gemonteerd (controleer ook de staat van de (koperen) ringen die om de nippels heen zitten, bij twijfel gewoon nieuwe gebruiken) gaan we het reservoir met remvloeistof vullen. Het is nu zaak om alle lucht uit de leidingen te krijgen. Ik heb daarvoor de remklauwen hoger dan het reservoir opgehangen (de lucht wil altijd omhoog) en we gaan de zaak ontluchten. Dit doen we als volgt, bouw met de remhandle druk op in het systeem, houd de remhandel ingetrokken en draai de ontluchtigsnippel los, remvloeistof en eventuele lucht zal nu door de nippel naar buiten komen. draai de ontluchtingsnippel weer dicht en laat daarna pas de remhandle weer los. herhaal dit proces tot er zich geen lucht meer in de remvioeistof bevindt.. Zoals te zien heb ik een slang bevestigd aan de ontluchtingsnippel de vrijgekomen remvloeistof wordt zo weer opgevangen. Houd goed het vloeistofnivo in het rempotje in de gaten, want als er te weinig remvloeistof in zit dan komt er weer lucht in het systeem! Waneer alle lucht uit de leidingen is zal de rem strak aanvoelen. Je kan als laatste de remhandle ingeknepen houden en met een trekbandje erom een nachtje wegzetten! Veel succes!

Revisie Remcilinder. Brembo revisieset Pakkingringen Remreiniger Remvloeistof: 0,5 liter DOT4

Revisie Remcilinder. Brembo revisieset Pakkingringen Remreiniger Remvloeistof: 0,5 liter DOT4 Revisie Remcilinder Materiaal: Brembo revisieset 98.5032.50 Pakkingringen Remreiniger Remvloeistof: 0,5 liter DOT4 Remvloeistof is een agressief en giftig goedje dat de lak en metaal aantast. Het is dus

Nadere informatie

Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 4 / jaargang 1 / pagina 2

Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 4 / jaargang 1 / pagina 2 Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 4 / jaargang 1 / pagina 2 Redactie: Heerco Walinga Onze club Bij grote clubs als de onze hoort een mooi clubblad, goed georganiseerde evenementen, fijne

Nadere informatie

Remmen: blokken, schijven, klauwen, slangen, remolie verversen en ontluchten

Remmen: blokken, schijven, klauwen, slangen, remolie verversen en ontluchten Remmen: blokken, schijven, klauwen, slangen, remolie verversen en ontluchten 31/01/2013 : Copyright BMW 7-Series Club Nederland Deze procedure geldt voor de 740 en de 750, de 735 heeft andere remklauwen.

Nadere informatie

REMSCHIJVEN VERVANGEN VOORZIJDE ALFA ROMEO 145/146 BOXER

REMSCHIJVEN VERVANGEN VOORZIJDE ALFA ROMEO 145/146 BOXER REMSCHIJVEN VERVANGEN VOORZIJDE ALFA ROMEO 145/146 BOXER Oke, we gaan de remschijven voor vervangen van een 145 boxer met een MASSIEVE SCHIJF. Van standaard schijfjes naar Brakemax schijven + blokken.

Nadere informatie

Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 8 / jaargang 3 / pagina 1

Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 8 / jaargang 3 / pagina 1 Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 8 / jaargang 3 / pagina 1 Redactie: Jaap Kouwenhoven Heerco Walinga Later Weer heeft de 10klepper erg lang op zich laten wachten. Na de buitengewone

Nadere informatie

Remvloeistof vervangen

Remvloeistof vervangen Remvloeistof vervangen Interval: Remvloeistof: twee jaarlijks 0,5 liter DOT4 Hoe werkt het? De V50 Nato is voorzien van drie schijfremmen: twee die het voorwiel afremmen en één die het achterwiel afremt.

Nadere informatie

Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 6 / jaargang 2 / pagina 1

Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 6 / jaargang 2 / pagina 1 Digitale 10 klepper YAMAHA TDM/TRX CLUB NEDERLAND NR 6 / jaargang 2 / pagina 1 Redactie: Jaap Kouwenhoven Heerco Walinga Het begin Het seizoen is eindelijk weer begonnen dus kunnen de motoren weer onder

Nadere informatie

Verwijder de deksel van het remvloeistofreservoir onder de buddyseat. Zuig met een injectiespuit zoveel mogelijk remvloeistof uit het reservoir.

Verwijder de deksel van het remvloeistofreservoir onder de buddyseat. Zuig met een injectiespuit zoveel mogelijk remvloeistof uit het reservoir. Revisie voetrempomp Materiaal: Brembo revisieset voetrempomp 98.5029.70 Remvloeistof: 0,25 liter DOT4 Verwijder de zijtassen. Verwijder de zijdeksels. Remvloeistof is een agressief en giftig goedje dat

Nadere informatie

928 Tech Talk: Remvloeistof verversen bij een 928 (by Theo Jenniskens)

928 Tech Talk: Remvloeistof verversen bij een 928 (by Theo Jenniskens) 928 Tech Talk: Remvloeistof verversen bij een 928 (by Theo Jenniskens) Alweer het zesde deel van een serie tech talks, en deze keer gaat het weer over regulier onderhoud: Remvloeistof vervangen. Het vervangen

Nadere informatie

Remblokken & schijven voorkant vervangen

Remblokken & schijven voorkant vervangen Remblokken & schijven voorkant vervangen Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die Martinvh & Ronlittle op het Z3 Forum hebben geplaatst. Het BMW Z3 Forum Nederland > Z3 Techniek lounge > Doe-het-zelf

Nadere informatie

INNOVATORS IN MOTION

INNOVATORS IN MOTION BERG HORTIMOTIVE Burg. Crezeelaan 42a 2678 KZ De Lier - Holland E-mail: service@berghortimotive.nl Internet: www.berghortimotive.com Tel. (+31) (0)174-517700 (+31) (0)174-613293 (service) BENOMIC HYDRO

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

InHoud. TienKlepper nummer 40 juni 2006 Pagina 1 VOORWOORD...2 MAGIK FF...3 CIRCUITDAG...5 OVERLEVING...6 OLIEVERVERSEN... 13 HEMELVAART...

InHoud. TienKlepper nummer 40 juni 2006 Pagina 1 VOORWOORD...2 MAGIK FF...3 CIRCUITDAG...5 OVERLEVING...6 OLIEVERVERSEN... 13 HEMELVAART... TienKlepper nummer 40 juni 2006 Pagina 1 InHoud VOORWOORD...2 MAGIK FF...3 CIRCUITDAG...5 OVERLEVING...6 OLIEVERVERSEN... 13 HEMELVAART... 16 REMKLAUW REVISIE... 20... 29 TRX IS JARIG... 30 KOFFIEKLETS...

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Remleidingen handrem vervangen

Remleidingen handrem vervangen Remleidingen handrem vervangen Materiaal: Remleiding 616571400000 Remleiding 636571210000 Pakkingringen Remvloeistof: 0,5 liter DOT4 De remleidingen vervangen was bij mij geen aparte klus maar onderdeel

Nadere informatie

Schuif vervolgens het afstelgereedschap van achter vandaan onder een van de schijven tot het hart van de schijf (ashoogte dus). Bij de achterstabi

Schuif vervolgens het afstelgereedschap van achter vandaan onder een van de schijven tot het hart van de schijf (ashoogte dus). Bij de achterstabi Stap 1: stabi Bij een nieuwe contrast wordt standaard stabi geleverd. Dit is de dunnere uitvoering die wat meer geschikt is voor minder ervaren rijders. Zodra de coureur er aan toe is, kan het stabi vervangen

Nadere informatie

RC030/RC035 Pneumatisch (handmatig) vloeistof afzuigapparaat. Instructies

RC030/RC035 Pneumatisch (handmatig) vloeistof afzuigapparaat. Instructies RC030/RC035 Pneumatisch (handmatig) vloeistof afzuigapparaat Instructies Deze kunnen worden gebruikt voor het afzuigen van: Motorolie Versnellingsbak- en transmissieolie Koelvloeistof Remvloeistof Andere

Nadere informatie

Remleidingen handrem vervangen

Remleidingen handrem vervangen Remleidingen handrem vervangen Materiaal: Remleiding 616571400000 Remleiding 636571210000 Pakkingringen Remvloeistof: 0,5 liter DOT4 De remleidingen vervangen was bij mij geen aparte klus maar onderdeel

Nadere informatie

Remmen ontluchten Remvloeistof verversen en ontluchten

Remmen ontluchten Remvloeistof verversen en ontluchten Remmen ontluchten Remvloeistof verversen en ontluchten Hoeveel motoren er rondrijden met vervuilde remvloeistof is niet te becijferen. En dat is jammer, want daardoor wordt de veiligheid niet alleen gevoelig

Nadere informatie

We beginnen het avontuur met 3 gaats dieselpoten, verlaagd door jamex veren en voorzien van enkele schijven

We beginnen het avontuur met 3 gaats dieselpoten, verlaagd door jamex veren en voorzien van enkele schijven Gereedschap: Pers Doppenset Ratel Schroevendraaier Gebogen bektang Aluminium ringen Oude lagers (gewenst) Bankschroef Pollietrekker Beitel en Hamer Etc. Etc We beginnen het avontuur met 3 gaats dieselpoten,

Nadere informatie

Voertuigcontrole Kawasaki Z650 (BRAVOK)

Voertuigcontrole Kawasaki Z650 (BRAVOK) Voertuigcontrole Kawasaki Z650 (BRAVOK) Banden Controlepunten banden: - Bandenspanning: De banden moeten voldoende op spanning zijn. Per motortype is de bandenspanning verschillend, voor en achter is vaak

Nadere informatie

Hoe de remblokken vervangen op een 1994

Hoe de remblokken vervangen op een 1994 Hoe de remblokken vervangen op een 1994 Honda VFR 750 Deze gids zal u door het proces van vervanging van de remblokken op een 1994 Honda VFR 750 Interceptor. Geschreven door: Zach Ell ifixit CC BY-NC-SA

Nadere informatie

Mercedes W123 Brake Pad, Receptie Replacement

Mercedes W123 Brake Pad, Receptie Replacement Mercedes W123 Brake Pad, Receptie Replacement De piepende wiel krijgt de aandacht. Dit is het geval met de remmen, ook. Als uw remmen piepen als je stopt, of je krijgt de gele remblok lampje op het dashboard

Nadere informatie

Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast.

Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast. Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast. Verwijder de olie uit de tandwielkast. Demonteer de pomp door de twee M6 zeskant boutjes te verwijderen. Als de twee M6 bouten verwijderd zijn kan de pomp

Nadere informatie

Een brommer laten rijden die een tijd stil heeft gestaan

Een brommer laten rijden die een tijd stil heeft gestaan Een brommer laten rijden die een tijd stil heeft gestaan Stel, je koopt een brommer die een hele tijd heeft stil gestaan die niet meer wil rijden. (of een andere oude brommer) Hier kun je lezen wat je

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Veilig leren lezen Aftelkalender Sinterklaas: hoeveel nachtjes slapen nog? - Versie 2013

Veilig leren lezen Aftelkalender Sinterklaas: hoeveel nachtjes slapen nog? - Versie 2013 veilig leren lezen Aftelkalender Sinterklaas Hoeveel? Versie 2013 Auteur: Josée Warnaar Kinderen verheugen zich enorm op het sinterklaasfeest. De tijd tot Sinterklaas is vol van spanning en leuke gebeurtenissen.

Nadere informatie

Vervangen remschijven en -blokken voorzijde Musso & Korando (PBR-systeem).

Vervangen remschijven en -blokken voorzijde Musso & Korando (PBR-systeem). Vervangen remschijven en -blokken voorzijde Musso & Korando (PBR-systeem). Dit document is bedoeld om aanvullende (foto)informatie te geven bij het vervangen van de remschijven en remblokken aan de voorzijde

Nadere informatie

Koppeling demonteren

Koppeling demonteren Koppeling demonteren Om de koppeling te kunnen tunen of om je segmenten te vervangen moet je de koppeling demonteren. Hieronder wordt behandeld hoe je dat doet bij een kick- aanloopblok. Benodigdheden:

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is beter dan genezen Voorkomen is beter dan genezen 15-02-2018 10:52 Als autobedrijf heb je regelmatig te maken met garantieclaims voor beschadigde en/of lekkende nieuwe hydraulische druklagers. Na onderzoek blijkt in de meeste

Nadere informatie

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen.

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. 10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat het automatische gedrag is uitgeschakeld kosten onderstaande handelingen je partner al veel energie (hier denk je zo snel niet aan, omdat het

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 1 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 1 Jaargang V Nieuwsbrief NR. 1 Jaargang 13 2018 Informatie 40 ste W4D 2018 Data 41 ste W4D 2019 zijn vastgesteld Informatie voor-inschrijving Bestelling medailles Informatie scholen Inschrijfgeld Vrijwilligers welkom

Nadere informatie

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs,

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs, Onze sponsoren: Nummer 1, maart 2018 Van onze voorzitter: Beste Motovatiërs, Hier is-ie dan; de eerste MTC Motovatie Nieuwsbrief! Alle bestuursleden hebben hun zegje gedaan in deze nieuwsbrief; we hopen

Nadere informatie

1 of 4 20/01/ :42

1 of 4 20/01/ :42 1 of 4 20/01/2013 20:42 Uitgegeven: 16-nov-2012 Voorwielophanging - Voorwiellager en wielnaaf Auto's gebouwd vanaf 01/1999 Verwijderen en aanbrengen Verwijderen 1. Krik de voorkant van het voertuig op.

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Voorrem reviseren met Kapiteinkoek

Voorrem reviseren met Kapiteinkoek Voorrem reviseren met Kapiteinkoek PDF Versie 1 23-7-2017 Deze howto komt uit 2012 en stond eerder op het forum. Omdat de foto s niet meer werken bij deze de PDF. Inhoud Wanneer is het tijd voor revisie?...

Nadere informatie

Hoe op te bouwen en te upgraden Brembo 4 zuiger remklauwen met RacingBrake apparatuur

Hoe op te bouwen en te upgraden Brembo 4 zuiger remklauwen met RacingBrake apparatuur Hoe op te bouwen en te upgraden Brembo 4 zuiger remklauwen met RacingBrake apparatuur Een korte deel van demontage en het opnieuw opbouwen van een reeks van Audi RS Brembo remklauwen Geschreven door: No

Nadere informatie

Re: W115 - Remmen gangbaar maken, wat vernieuwen? Geplaatst door HK_MB - 26 mrt :13

Re: W115 - Remmen gangbaar maken, wat vernieuwen? Geplaatst door HK_MB - 26 mrt :13 W115 - Remmen gangbaar maken, wat vernieuwen? Geplaatst door HK_MB - 26 mrt 2013 18:23 Ik moet de remmen van mijn pas gekocht W115 gangbaar maken. 1 remzuiger zit sowieso behoorlijk vast. Nu zit ik te

Nadere informatie

Thermostaat vervangen bij een M20 blok.

Thermostaat vervangen bij een M20 blok. Thermostaat vervangen bij een M20 blok. Wat heb je nodig? 1. Een vlakke ondergrond. 2. Een afgekoelde motor! 3. Een nieuwe thermostaat. 4. Een nieuwe O-ring (meestal word deze geleverd bij de thermostaat)

Nadere informatie

Page 1 of 7 Kan je dit niet lezen?klik hier INHOUD Najaarspromoties Wintercheck Adventure Packs Spirit 09 Herfstrit Komende activiteiten Beste, Triumph pakt momenteel uit met enkele denderende acties op

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Pilot vmbo TWT BAT Beroepstaken. Tweewielers; Onderhoud Remsysteem

Pilot vmbo TWT BAT Beroepstaken. Tweewielers; Onderhoud Remsysteem Pilot vmbo TWT BAT Beroepstaken Tweewielers; Onderhoud Remsysteem Naam: Klas: 2 Beroepstaak Onderhoud Remsysteem De mountainbike van Peter remt niet goed meer. Zijn mountainbike heeft hydraulische schijfremmen.

Nadere informatie

TECHNISCHE INSTRUCTIES. Service Campagne Elektrische HV-waterpomp Prius NHW20 modeljaar

TECHNISCHE INSTRUCTIES. Service Campagne Elektrische HV-waterpomp Prius NHW20 modeljaar TECHNISCHE INSTRUCTIES Service Campagne Elektrische HV-waterpomp Prius NHW20 modeljaar 2004-2007 I. HANDELINGSSCHEMA Controleer of het VIN van de auto in het betrokken VIN-bereik ligt. Nee Geen verdere

Nadere informatie

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019 DRIVE & FACTORY TOUR 16-18 MEI 2019 Beste relatie, Graag nodigen wij u uit voor de eerste AMG Drive & Factory Tour. Dit unieke evenement is een samenwerking tussen StreetGasm en Stern Auto en zal een zorgvuldig

Nadere informatie

FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG

FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG A.B.J. Bauhuis. 15-1-2010 In Oktober 2008 kocht ik mijn Fordson New Major met bouwjaar December 1955 in het Duitse Sogöl kort bij Lingen in het Emsland. De major was

Nadere informatie

Take a look at my life 30

Take a look at my life 30 Take a look at my life 30 Er is weer een week om gevlogen, en jullie moeten er echt aan gaan geloven maar het is voornamelijk Daan spam op me blog hihi. Ik kan het niet laten om dat heerlijke snoetje op

Nadere informatie

Toerkalender MZV 2019

Toerkalender MZV 2019 Toerkalender MZV 2019 MZV-clubcompetitie 2019, De toerkalender is een onderdeel van de MZV-clubcompetitie. Ieder evenement op de kalender wordt gewaardeerd met een aantal punten voor de clubcompetitie

Nadere informatie

Voer de vervanging in de volgende volgorde uit:

Voer de vervanging in de volgende volgorde uit: vervangen op PEUGEOT 206 Voer de vervanging in de volgende volgorde uit: 1 Vervang de remschijven op de PEUGEOT 206 volledig op elke as. Onafhankelijk van de staat van de componenten. Dit zorgt ervoor

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Klepspeling stellen mm, bij koude motor

Klepspeling stellen mm, bij koude motor Klepspeling stellen Interval: Inlaat: Uitlaat: 3000 km. 0.10 mm, bij koude motor 0.15 mm, bij koude motor Hoe werkt het? De V50 Nato is een viertakt motor. Dat betekent dat de zuiger in een cilinder twee

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Inbouwhandleiding 80cc 4takt GY6 / 139QMB blok

Inbouwhandleiding 80cc 4takt GY6 / 139QMB blok Inbouwhandleiding 80cc 4takt GY6 / 139QMB blok De plaatjes en beschrijving zijn voor Kymco/Sym/China blokken. Gebruikers van een Piaggio 4takt scooter kunnen deze tekst ook gebruiken, het blok lijkt sterk

Nadere informatie

Montagehandleiding zijspanrem

Montagehandleiding zijspanrem Montagehandleiding zijspanrem Een woord vooraf. 1. Bent u niet bekend met het werken aan remmen, en heeft u nog nooit remvloeistof vervangen en remmen ontlucht e.d. begin dan niet aan deze klus, maar laat

Nadere informatie

Voer de vervanging in de volgende volgorde uit:

Voer de vervanging in de volgende volgorde uit: Hoe de voorste remblokken van schijfremmen vervangen op Voer de vervanging in de volgende volgorde uit: 1 Voer de vervanging van remblokken volledig uit voor elke as. Hierdoor verkrijgt u effectieve remkracht.

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden,

ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden, +6 ACTIVITEITEN Woensdag 1 Donderdag 2 Maandag 6 Woensdag 8 Donderdag 9 Hallo lieve leden, Het is augustus. Een maand die ook wel de oogstmaand genoemd wordt. De scholieren en studenten zijn vrij dus het

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

Zelf reviseren injectoren 4 en 6 cilinder

Zelf reviseren injectoren 4 en 6 cilinder Zelf reviseren injectoren 4 en 6 cilinder Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die gsusivo op het Z3 Forum heeft geplaatst. Het BMW Z3 Forum Nederland > Z3 Techniek lounge > Algemene Z3 techniek >

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

STAP 2 Controleer samen de inhoud van de kist met de materiaallijst. Als er iets niet klopt...meteen komen zeggen.

STAP 2 Controleer samen de inhoud van de kist met de materiaallijst. Als er iets niet klopt...meteen komen zeggen. 1 WAT GA JE DOEN? Je gaat aan de gang met stekkers en snoeren. Je leert hoe je die moet aansluiten. Hoe handig ben jij met een schroevendraaier? BELANGRIJK!!!! VOOR JE BEGINT, SPREKEN WE EERST IETS AF:

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober e jaargang nr. 4

Nieuwsbrief oktober e jaargang nr. 4 Nieuwsbrief oktober 2016 4e jaargang nr. 4 Van de voorzitter Beste leden, Ik wil het deze keer weer eens over het weer hebben. Wat hebben we genoten van die heerlijke warmte (hoewel ik het te warm vond

Nadere informatie

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen.

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Gebruikershandleiding Original/Novel Jogger-Stroller Set Waarschuwing Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Algemeen Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

Veilig op weg Verantwoordelijkheid Wie rijdt? Met hoeveel? Rolstoel Gordels en rolstoelbevestigingen

Veilig op weg Verantwoordelijkheid Wie rijdt? Met hoeveel? Rolstoel Gordels en rolstoelbevestigingen Veilig op weg Bijna alle vakanties hebben de beschikking over een busje. Voor de ADHD/Autismevakanties zijn dit gewone personenbusjes; op de LG- en MCG-vakanties gaat een aangepast busje mee (bij groepen

Nadere informatie

Mercedes W123 remblokken, achter vervangen

Mercedes W123 remblokken, achter vervangen Mercedes W123 remblokken, achter vervangen Hoewel ze niet zo snel slijten als de remblokken voor, weet de achterste remblokken nog steeds aandacht nodig van tijd tot tijd. Als je ze hebt gecontroleerd

Nadere informatie

Evonik Antwerpen Motor Vrienden

Evonik Antwerpen Motor Vrienden Van harte welkom op onze algemene ledenvergadering 01 april 2019 Het bestuur van EAMV was op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Dit jaar zullen er 3 bestuursleden hun vaandel door willen geven aan anderen.

Nadere informatie

Energieburn-outs komen maar al te vaak voor

Energieburn-outs komen maar al te vaak voor Voor introverte mensen zijn energie en balans belangrijke begrippen. Vaak is het ook iets waar we mee worstelen. De balans tussen activiteiten die energie vreten en activiteiten die energie opleveren,

Nadere informatie

Een heel druk jaar! 2016 Nieuwsbrief De Essentie. In dit nummer

Een heel druk jaar! 2016 Nieuwsbrief De Essentie. In dit nummer 12016 Een heel druk jaar! Wat een hectische tijd is het de afgelopen maanden geweest. Alle voorbereidingen voor de Expositie Dichterbij De Essentie. Het maken van een gevarieerd programma voor 2016. Voorbereiden

Nadere informatie

werkboek groep 4 blok 7 en 8 naam

werkboek groep 4 blok 7 en 8 naam 1 2 3 4 5 6 werkboek groep 4 7 8 9 11 12 naam 10 blok 7 en 8 blok 8 x les xx 8 1 Hoeveel schroeven liggen hier? Vul in.... 2 34 Het konijnenhok x 4 schroeven is... schroeven. Reken uit. 2 groepjes van

Nadere informatie

Handleiding lagers schoonmaken

Handleiding lagers schoonmaken Handleiding lagers schoonmaken * De foto's kun je aanklikken om naar het betreffende product en meer informatie in de webshop te gaan. Stap 1: Haal je lagers uit je wielen, gebruik daarvoor de Bones Bearing

Nadere informatie

Aanmelden handzenders

Aanmelden handzenders Aanmelden handzenders Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die MarliesRoy op het Z3 Forum heeft geplaatst. Het BMW Z3 Forum Nederland > On Topic lounge > Members gallery > Ook even voorstellen en advies

Nadere informatie

Uitdeukset hydraulisch 4 ton Handleiding

Uitdeukset hydraulisch 4 ton Handleiding Uitdeukset hydraulisch 4 ton 9706155 Handleiding Gebruiksaanwijzing en onderdelenlijst Lees voor uw eigen veiligheid de instructies, voor gebruik, goed door. Nummer Omschrijving Aantal 1 Kunststof kist

Nadere informatie

Revisie stuurbekrachtings pomp (63-82)

Revisie stuurbekrachtings pomp (63-82) Revisie stuurbekrachtings pomp (63-82) Dutch Corvette Supplies Het reviseren van de pomp is, met behulp van het goede gereedschap eventueel zelf te doen. De hieronder beschreven revisie heeft betrekking

Nadere informatie

Toerreglement. Inschrijving

Toerreglement. Inschrijving Toerreglement Dit document Toerreglement beschrijft de algemene regels. Het lidmaatschap van de IOCH betekent verplichte kennisname van en impliciete akkoordverklaring hiermee. Art.1. Dit toer- en evenementen

Nadere informatie

Harley-Davidson Club Nederland

Harley-Davidson Club Nederland Harley-Davidson Club Nederland Harley rijden... én meer! Harley-Davidson Club Nederland De Harley-Davidson Club Nederland (H-DCN), opgericht 31 maart 1962, is een van de oudste en grootste H-D clubs van

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Oliën en oliefilter vervangen

Oliën en oliefilter vervangen Oliën en oliefilter vervangen Interval: 3.000 km. Oliefilter: 25.465.00 Motorolie: 2 liter 10W40 Interval: 10.000 km Differentieel olie: 1 liter 80W90 Carterpan pakking Breng de motor op bedrijfstemperatuur.

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Motoro liën en oliefilter vervangen 2.0

Motoro liën en oliefilter vervangen 2.0 Motoro liën en oliefilter vervangen 2.0 Motorolie: Interval: Oliefilter: Motorolie: 3.000 km. 25.465.00 2 liter 10W40 Versnellingsbak en cardanolie: Interval: 10.000 km Differentieel olie: 1 liter 80W90

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

1) Demonteer het wiel. 2) Verwijder de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder.

1) Demonteer het wiel. 2) Verwijder de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Uitbouwen 1. Uitbouwen 1) Demonteer het wiel 2) Verwijder de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. 3) Maak de remtang los van zijn steun, waarbij de remleiding

Nadere informatie

VOERTUIGCONTROLE ( BRAVOK)

VOERTUIGCONTROLE ( BRAVOK) VOERTUIGCONTROLE ( BRAVOK) KAWASAKI ER-6n BANDEN Controlepunten banden: - Bandenspanning: De banden moeten voldoende op spanning zijn. Per motortype is de bandenspanning verschillend, voor en achter is

Nadere informatie

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal Lente Info 27 april t/m 5 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO JIU JITSU KARATE & JUDO; stuur een mailtje voor tijden. AQUA & SLANK

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Klik op de link:

Klik op de link: Nieuwsbrief 7 - Juli 2015 In dit nummer: Ouder kindtoernooi Osse Tennis Kampioenschappen 2015 Oproep: foto's digitaliseren Wintercompetitie 2015/2016 Belangrijke data Van de redactie Ouder kindtoernooi

Nadere informatie

Harley-Davidson Sportster Evolution front

Harley-Davidson Sportster Evolution front Harley-Davidson Sportster Evolution front Brake Fluid Change Bloeden en het vullen van de voorste remleidingen Geschreven door: Brett Hartt INTRODUCTIE Deze gids zal u tonen hoe te bloeden en vul de voorrem

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Seizoenskortingen 2015

Seizoenskortingen 2015 Seizoenskortingen 2015 Checks Zomer-/wintercheck van 15,- voor 5,- - 10,- Kijk voor de laatste aanbiedingen op acties Aircoservice + gratis geurbehandeling. van 90,- voor 75,- - 15,- Accu s Kortingen op

Nadere informatie

HANDELING Nr. H : Werkzaamheden aan de voorremmen. VERVANGING VAN EEN REMTROMMEL

HANDELING Nr. H : Werkzaamheden aan de voorremmen. VERVANGING VAN EEN REMTROMMEL HANDELING Nr. H78.451-1: Werkzaamheden aan de voorremmen. 1 VERVANGING VAN EEN REMTROMMEL NB: Met ingang van februari 1967, zijn de remtrommels van een ander materiaal gemaakt. Het is noodzakelijk om twee

Nadere informatie