HUISHOUDELIJKE DIENSTEN VOOR PARTICULIEREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HUISHOUDELIJKE DIENSTEN VOOR PARTICULIEREN"

Transcriptie

1 HUISHOUDELIJKE DIENSTEN VOOR PARTICULIEREN HOA 0 HOA levert o.a. huishoudelijke schoonmaakdiensten aan particulieren. Tegen een laag en aantrekkelijk tarief kunt u als particulier een vakbekwame huishoudhulp in huis halen die conform afspraak uiteenlopende huishoudelijke schoonmaaktaken uitvoert. Dit kan zowel op wekelijkse als twee wekelijks basis. HOA werft haar klanten voornamelijk via haar website HOA Molenwiek BH VESSEM info@mijnhuishoudhulp.nl

2 1 Inhoud De Huishoudelijke Schoonmaakhulp Taken van de Huishoudhulp Tarief 12,50 per uur Aanvraag Huishoudhulp Verschillende vormen van huishoudhulp Basis overeenkomst, transparant en duidelijk Aansprakelijkheid HOA Sleutelverklaring Facturering door HOA Over HOA Tot slot, graag ziet HOA u als nieuwe klant!

3 2 1 De Huishoudelijke Schoonmaakhulp Door het inschakelen van een huishoudelijke schoonmaakhulp, nader te noemen de huishoudhulp, heeft u meer vrije tijd en heeft u een professionele hulp voor schoonmaaktaken in uw woning. De huishoudhulp kan bovendien er voor zorgen dat taken daadwerkelijk worden uitgevoerd volgens een planning. HOA en u maken een planning van de uit te voeren taken. 2 Taken van de Huishoudhulp van HOA De huishoudhulp heeft een takenpakket. Hieronder leest u hoe het takenpakket van de Huishoudhulp is samengesteld, welke taken uitgevoerd kunnen worden en welke taken absoluut zijn uitgesloten. 2.1 De Huishoudhulp voert voornamelijk de volgende hoofdtaken uit*: stof afnemen stofzuigen vloer boenen, dweilen schoonmaken van vensters en ramen schoonmaken sanitair in de woning schoonmaken badkamer basis schoonmaak in keuken Let op: schoonmakenwerkzaamheden in slaapkamers enkel in overleg en dienen de kamers ten alle tijde opgeruimd te zijn. *afhankelijk van de overeengekomen besteedbare uren en frequentie. 2.2 De Huishoudhulp kan, indien overeengekomen, mogelijk een of meerdere van de onderstaande gelegenheidsonderhoudswerken uitvoeren: kleine afwas kleine strijkwerkzaamheden deuren en kasten afwassen kasten uitpoetsen vloeren en meubels boenen luchter poetsen koper- en zilver poetsen gordijnen wassen

4 3 koelkast, oven, diepvries, gasfornuis poetsen 2.3 Taken die enkel verricht mogen worden na afspraak en akkoord met/door de Huishoudhulp en die enkel in uitzonderlijke gevallen worden uitgevoerd. Deze taken worden nooit binnen de contract uren uitgevoerd, de bestede uren in deze dienen dan ook afzonderlijke te worden betaald. reinigen van muren en rolluiken schoonmaken van zolder en kelder grote schoonmaak afwassen boodschappen doen 2.4 O.a. de volgende taken worden niet door de Huishoudhulp uitgevoerd: alle taken die gevaarlijk en ongezond zijn op een hoogte groter dan 2,50 m of poetswerk met gevaarlijke, giftige of irriterende producten onderhoud van de auto onderhoud van de huisdieren eten klaarmaken onderhoud tuin persoonlijke verzorging administratieve taken gemeenschappelijke ruimtes in een appartement poetsen stallingen, kolenhokken en tuinhuisjes los van de woning schoonmaken kachel en schoorsteen reinigen dakgoten reinigen behangen en schilderen schoonmaken van winkelruimte en bedrijfslokalen wassen, grote strijk en verstellen van kledij 3 Tarief 12,50 per uur HOA levert de dienst Huishoudhulp Schoonmaak enkel voor particulieren tegen een tarief van 12,50 euro (BTW vrijgesteld) per uur. De Belastingdienst heeft een officiële BTW vrijstelling gegeven voor de dienst Huishoudhulp van HOA.

5 4 Het uurtarief van 12,50 euro is voor particulieren met een basisovereenkomst (zie paragraaf 6) met HOA HOA streeft naar een aantrekkelijke prijs voor particulieren, uiteraard is dit enkel het diensttarief. HOA hanteert een minimale afname van 3 declarabele aaneengesloten uren per komst. Alle overige benodigdheden dienen verzorgt te worden door de afnemer van de genoemde dienst. Voor personen met PGB, ondernemingen en/of maatwerk pakket gelden er andere tarieven. 4 Aanvraag Huishoudhulp en verder U neemt contact op met HOA, dit kan per mail, contactformulier op de website of per telefoon. 4.1 Kennismaking gesprek U en HOA plannen een kennismakingsgesprek. U overlegt gezamenlijk de inhoud van het uit te voeren werk. Mogelijk maakt u samen een hoofdlijn(en) schets van de planning. Let wel, in praktijk komt het voor dat de planning pas definitief wordt vastgesteld tijdens het verloop van de eerste weken van de werkzaamheden. Elk woonhuis, uit te voeren werkzaamheden en zwaarte daarvan zijn uniek. 4.2 Vervolgens Bij wederzijdse instemming zal het besproken dagdeel en frequentie daarvan worden vastgesteld. U als opdrachtgever dient dan ook op de overeengekomen dagdelen HOA, c.q. de Huishoudhulp, toegang te verlenen om de werkzaamheden te kunnen uit voeren. Dit kan in persoon of het ter beschikking stellen van een toegangssleutel (zie ook paragraaf 8 Sleutelverklaring) 4.3 Wat als de huishoudhulp en/of opdrachtgever niet aan de wens(en) voldoet? Ieder kan zonder opgaaf van reden(en) binnen vier weken na start van af de eerste dag van uitvoering door HOA bij de opdrachtgever, de overeenkomst verbreken. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat er geen klik is tussen u en de huishoudhulp e.d. 5 Verschillende vormen van Huishoudhulp HOA onderscheidt een drietal vormen van Huishoudhulp voor schoonmaaktaken volgens marktwerking: 1. Een huishoudhulp volgens regeling dienstverlening aan huis 2. De dienst van Huishoudhulp van HOA 3. De zwartwerkster Tussen de eerste twee genoemde zit het voornamelijk verschil in de huishoudhulp met een arbeidsrelatie op basis van loondienst en het inhuren van een zelfstandige Huishoudhulp (HOA) Hieronder volgt een tabel waaruit verschillen worden uitgedrukt:

6 5 5.1 Verschillen in Huishoudhulp (marktwerking) Regeling dienstverlening aan huis Huishoudhulp Schoonmaak HOA Contract Ja, van Ja rechtswege De Zwartwerkster Ja, van rechtswege of bijstandsfraude e.d. Min. Loon en vakantiedagen uitbetalen Ja N.V.T./Nee Ja, na constatering naheffing(en) bij opdrachtgever Ontslagbescherming Ja, beperkt N.V.T. mogelijk Loondoorbetaling bij ziekte Verzekering via opdrachtgever bij alle voorkomende schades Aansprakelijkheid verzekering rust bij opdrachtnemer. Opzegtermijn Arbeid/ betaalde uren bij wekelijkse dienst Arbeid/ betaalde uren bij tweewekelijkse dienst Ja, beperkt N.V.T. Naheffing UWV mogelijk Ja, altijd Nee Opdrachtgever is zelf verantwoordelijk, ook bij ongeval! Nee Ja, verplicht NVT Ja, arbeidscontract termijn van rechtswege Aantal uur per week maal 52 weken per jaar* Aantal per twee weken maal 26 weken per jaar* Ja, 1 maand schriftelijk indienen en geldend v.a. datum ontvangst Aantal uur per week maal 44 weken per jaar** Aantal per twee weken maal 22 weken per jaar** NVT Oneerbiedige behandeling, of kosten naheffing(en) Oneerbiedige behandeling, of kosten naheffing(en)

7 6 *inclusief door te betalen vakantiedagen op basis van het Nederlandse arbeidsrecht ** HOA en haar klant stemmen de werkbare weken per jaar samen vast op basis van de genoemde voorwaarden. HOA behoudt het recht om vier weken aaneengesloten, per jaar, geen diensten te leveren aan de klant in een door HOA te bepalen periode. 5.2 Marktwerking in getallen Wij kunnen de marktwerking ook uit drukken in getallen. We nemen als voorbeeld een Huishoudhulp met een wekelijkse dienstfrequentie van 3 uur per week: Regeling dienstverlening aan huis (*1) Huishoudhulp Schoonmaak HOA (*2) De Zwartwerkster (*3) Uren per week Weken per jaar Uren per jaar Vakantiedagen (VD) in (3*4)=12 NVT (3*4)=12 uren Te betalen uren per jaar 156 NVT 156 incl. VD Wettelijk minimum bruto Zie kolom links NVT 9,27 uurloon >23 jaar á euro 9,27** Gerechtvaardigd bruto 10, NVT uurloon in euro vakkracht Bruto vakantie toeslag 0,85 NVT 0,74 8% (per uur) in euro Bruto uur tarief in euro 11,45 12,50 10,01 Werkelijk bruto uurtarief per gewerkt uur in euro 12,40 12,50 10,85 *1) Bij Regeling dienstverlening aan huis geldt dat de huishoudhulp al haar inkomsten dient op te geven volgens wet IB. Gerechtvaardigd bruto uurloon voor een vakkracht ligt in de Randstad gebieden minstens 20% hoger dan het genoemde uurtarief. Aansprakelijkheidsverzekering rust bij opdrachtgever. *2) HOA heeft een aansprakelijkheidsverzekering (AVB) die geldt voor al haar diensten. HOA voldoet daarnaast aan alle benodigde vereisten die nodig zijn voor haar huishoudelijke diensten. *3) Een opdrachtgever van een zwartwerkster heeft wellicht het inzicht om te begrijpen dat uitbuiting niet toelaatbaar is en op grond daarvan minimaal rekening houdt met de wetten en regels Wet minimumloon, minimumvakantiebijslag en wettelijke vakantiedagen. Voor een particulier staat een boete van 4000 euro per ingehuurde illegaal. Een boete voor betaling onder het minimumloon kan oplopen tot 6700 euro per werknemer.

8 7 ** een minimumuurloon is niet eenduidig. Er bestaat namelijk een minimum dagvergoeding op basis van een voltijdse werkweek waarbij deze op basis van een werkweek van 36, 38 of 40 uur kan zijn. Uitgangspunt is een berekent uurloon op basis van een 36-urige werkweek en daaraan gekoppeld minimum loon. Gegevens in getallen zijn gebaseerd op peil datum 2-april Basis overeenkomst, transparant en duidelijk HOA streeft naar een aantrekkelijke en lage prijs voor haar diensten aan particulieren. De Klant betaald het overeengekomen uurtarief over de effectief gewerkte uren. Uiteraard is de benodigde reistijd, pauze(s), investeringen, verzekeringen en risico s e.d. op enige vorm berekend in het uurtarief. Al met al, het uurtarief is daarom ook bijzonder scherp te noemen. Om deze prijs verder te kunnen garanderen en verantwoorden, zijn daar bindende voorwaarden voor nodig. Hieronder volgen de belangrijkste voorwaarden: De overeenkomst tussen HOA en haar klant, is voor klanten en/of HOA opzegbaar zonder opgaaf van reden(en) met een opzegtermijn van 1 maand. Indien niet anders overeengekomen geldt de overeenkomst voor onbepaalde duur. Opzeggen van de overeenkomst dient altijd schriftelijk te worden bevestigd. Datum van ontvangst is hierbij normatief. De overeenkomst geldt enkel voor levering van de genoemde dienst. Hulp- en schoonmaakmiddelen e.d. dienen altijd door de klant ter beschikking worden gesteld. HOA berekend een minimum van 44 ( vierenveertig ) declarabele werkbare weken per jaar bij wekelijks afname van dienst(en) geldend voor de overeengekomen uren en dagdelen. Uiteraard geldt dit op basis van een volledig jaar in gaande ieder jaar op 1 januari. Contracten met een latere aangaan periode wordt er een evenredige factor genomen over de dan geldende rest periode t/m het einde van het dan geldende jaar. Daarna volgt ieder jaar v.a. 1 januari een volledige evenredige factor per jaar. HOA berekend bij afname van haar dienst(en) op twee wekelijkse basis minimaal 22 ( tweeëntwintig ) declarabele werkbare weken op jaarbasis geldend voor de overeengekomen uren en dagdelen. Uiteraard geldt dit op basis van een volledig jaar in gaande ieder jaar op 1 januari. Contracten met een latere aangaan periode wordt er een evenredige factor genomen over de dan geldende rest periode t/m het einde van het dan geldende jaar. Daarna volgt ieder jaar v.a. 1 januari een volledige evenredige factor per jaar. Op nationale feestdagen worden geen diensten uitgevoerd indien dit niet nadrukkelijk wordt overeengekomen. HOA berekent minimaal een tarief van 3 ( drie ) aaneengesloten uren per komst. HOA en haar klant stemmen de werkbare weken, jaarlijks, per jaar samen vast. HOA behoudt het recht om vier weken aaneengesloten, per jaar, geen diensten te leveren aan de klant in een door HOA te bepalen periode. Jaarlijkse indexering kan worden toegepast, indexering mag nooit hoger zijn dan de jaarlijkse berekende indexering volgens CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) norm op basis van de

9 8 consumentenprijsindex (CPI). Bij toepassen van indexering dient HOA de klant altijd schriftelijk te informeren. Ieder van de partijen kan bij familie omstandigheden, ziekte en/of onverwachtse gebeurtenissen van ernstige aard de diensten tijdelijk stop zetten met behoud van contract. Bij het sluiten van de overeenkomst tussen HOA en haar klant, krijgt de klant altijd schriftelijk de geldende voorwaarden overhandigd. 7 Aansprakelijkheid HOA HOA heeft een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB). Bij eventuele geleden schade(s) die voortkomen door toedoen HOA, dienen onmiddellijk na constatering schriftelijk worden gemeld aan HOA. HOA kan overigens nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade(s) waarvan de oorzaak redelijkerwijs voortkomt uit de door de klant ter beschikking gestelde middelen en/of apparaten e.d. 8 Sleutelverklaring Een sleutelverklaring dient altijd worden opgesteld indien HOA een of meerdere sleutel(s) van de klant ontvangt t.b.v. toegangsverschaffing die nodig is voor uitvoering van diensten door HOA. HOA hanteert hiervoor een standaard modelverklaring. 9 Facturering Facturering vind maandelijks plaats, dit doorgaans, na de laatste dag van de maand. De factuur heeft een standaard betalingstermijn van 14 dagen. De voorkeur is nadrukkelijk een betaling per bankoverschrijving. Per contant betalen is eventueel mogelijk, uiteraard krijgt men bij contant betaling een kwitantie. Bij voorkeur factureert HOA per . Hierbij bespaart HOA, u en HOA kosten en men draagt zo verantwoord bij in Co2 compensatie. Bij een factuur per post, berekent HOA altijd euro 1,50 administratiekosten per factuur. 9.1 Te late betaling Bij een te late betaling wordt er automatisch een herinnering verstuurd. Van af elke 2 e herinnering worden er aanmaningskosten berekend volgens besluit vergoeding voor buitengerechtelijke incassokosten d.d. 1 juli 2012 met minimum van 6% van het openstaande factuur bedrag met een minimum van 15 euro per voorval. De eerste 2 e herinnering per boekjaar is vrijgesteld van de door HOA gehanteerde herinnering kosten regeling.

10 9 9.2 Betwisting van te declareren kosten Neem altijd direct contact op met HOA, HOA wil geen onduidelijkheden en bekijkt altijd grondig naar een mogelijke betwisting. Wie er ook in het gelijkstaat, HOA streeft naar een service gerichte dienstverlening en wil dat ook in alle eerlijkheid uitvoeren. 10 Over HOA De onderneming HOA is sinds 2 april 2012 actief. De onderneming vindt oorsprong vanuit mijn voormalige activiteiten in het kader van Regeling dienstverlening aan huis. Ik heb inmiddels een ruime en gewaardeerde ervaring in het uitvoeren van een (zelfstandige) dienstverlening in onder meer huishoudelijke hulp. Via HOA kan ik mij breder en efficiënter in zetten. Daarnaast beheert HOA in licentie de website en HOA integreert deze website in haar zakelijke activiteit(en). 11 Tot slot, graag ziet HOA u als nieuwe klant! HOA ziet u graag als nieuwe klant. Heeft u verder nog vragen of bent u al overtuigd van mijn diensten? Neem dan contact met mij op. Op het voorblad vindt u mijn contact gegevens. Vriendelijke groet namens, HOA Ik, Do Thi Gam, ben eigenaresse en grondlegger van de onderneming HOA. Ik ben geboren in 1983 in Vietnam en woon sinds medio februari 2010 formeel in Nederland samen met mijn Nederlandse man en ons zoontje. Naast het runnen van mijn ondernemerschap, heb ik enkele jaren een verplichte inburgeringscursus over de Nederlandse samenleving, taal en Cultuur gevolgd in de avonduren. Sinds maart 2013 ben ik met sucses voor alle examens geslaagd. Hiermee ben officïeel ingeburgerd en heb daarnaast een erkend diploma in ontvangst mogen nemen. Voor mijn formele vestiging in Nederland, was ik al goed bekend met de Nederlandse cultuur en samenleving. Ik en mijn man hebben dan ook veel gependeld tussen Vietnam en Nederland. Mevr. Do Thi Gam (Quynh) ZET EN DRUKFOUTEN VOORBEHOUDEN. OP DEZE BROCHURE RUST EEN AUTEURSRECHTELIJKE BESCHERMING. UIT DEZE BROCHURE KUNNEN OP GEEN ENKELE WIJZEN RECHTEN WORDEN ONTLEENT. NIETS UIT DEZE BROCHURE MAG ZONDER NADRUKKELIJKE TOESTEMMING VAN HOA WORDEN GEBRUIKT, VERMENIGVULDIGD, GEPUBLICEERD, ALS INTERPRETATIE/INSPIRATIE VOOR COMMERCIËLE EN/OF BELANGELOZE DOELEINDEN TOEGEPAST WORDEN, GEKOPIEERD E.D.

ZorgRbij. Regel zelf uw professionele zorg via ZorgRbij. www.zorgrbij.nl

ZorgRbij. Regel zelf uw professionele zorg via ZorgRbij. www.zorgrbij.nl ZorgRbij Regel zelf uw professionele zorg via ZorgRbij Regel zelf uw professionele zorg via ZorgRbij Hebt u thuis zorg nodig, bijvoorbeeld bij het aankleden, wassen of eten? Dan kunt u dit zelf regelen

Nadere informatie

POETSDIENST REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN DIENSTENCHEQUES

POETSDIENST REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN DIENSTENCHEQUES OCMW Lichtervelde Statiestraat 80 8810 Lichtervelde POETSDIENST REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN DIENSTENCHEQUES 1 Alle aanvragen tot het verkrijgen van poetshulp dienen gericht te zijn, tot de Sociale

Nadere informatie

Dienstverlening aan huis (bron www.rijksoverheid.nl)

Dienstverlening aan huis (bron www.rijksoverheid.nl) Dienstverlening aan huis (bron www.rijksoverheid.nl) Particulieren kunnen door de Regeling dienstverlening aan huis gemakkelijk iemand inhuren voor klussen in en om het huis. Zij hoeven voor deze huishoudelijke

Nadere informatie

1. AANVULLENDE POETSDIENST

1. AANVULLENDE POETSDIENST POETSDIENST 1. AANVULLENDE POETSDIENST Veel mensen hebben huishoudelijke hulp nodig en krijgen er geen omdat zij niet voldoen aan de voorwaarden van de private diensten. De vraag tegenover het aanbod van

Nadere informatie

ZorgRbij. Aan de slag als zelfstandig zorgverlener via ZorgRbij. www.zorgrbij.nl

ZorgRbij. Aan de slag als zelfstandig zorgverlener via ZorgRbij. www.zorgrbij.nl ZorgRbij Aan de slag als zelfstandig zorgverlener via ZorgRbij Maak kennis met ZorgRbij Komt u als zorgverlener graag bij mensen thuis en wilt u regelmatig een aantal uren per week werken? Maak dan kennis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Gastouderbureau: GastOuderBureau SamSam, gevestigd te Assen; Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

In de mate van het mogelijke zal voldaan worden aan de wensen van de klant.

In de mate van het mogelijke zal voldaan worden aan de wensen van de klant. DIENSTENCHEQUES - GEBRUIKERSPROTOCOL Algemeenheden Dit protocol wordt opgesteld in het kader van het aanwenden van dienstencheques als betaalmiddel door de gebruiker in het kader van het leveren van thuishulp

Nadere informatie

O.C.M.W. Langemark-Poelkapelle erkende dienstencheque onderneming met nummer 02753

O.C.M.W. Langemark-Poelkapelle erkende dienstencheque onderneming met nummer 02753 O.C.M.W. Langemark-Poelkapelle erkende dienstencheque onderneming met nummer 02753 REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN THUISZORG IN DIENSTENCHEQUE ONDERNEMING 1. Algemeenheden Alle aanvragen tot het verkrijgen

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT POETSDIENST

ALGEMEEN REGLEMENT POETSDIENST ALGEMEEN REGLEMENT POETSDIENST Wie is voor wat verantwoordelijk? Voor een aanvraag poetsdienst kan men terecht bij maatschappelijk assistente Mieke Roose op iedere werkdag (uitgezonderd woensdag) van 8.30

Nadere informatie

O.C.M.W. Langemark Poelkapelle erkende dienstenonderneming met nummer 02753 REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN THUISZORG IN DIENSTENONDERNEMING

O.C.M.W. Langemark Poelkapelle erkende dienstenonderneming met nummer 02753 REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN THUISZORG IN DIENSTENONDERNEMING O.C.M.W. Langemark Poelkapelle erkende dienstenonderneming met nummer 02753 REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN THUISZORG IN DIENSTENONDERNEMING 1. Algemeenheden Alle aanvragen tot het verkrijgen van thuiszorg

Nadere informatie

Tweede wijziging nadere regels maatschappelijke ondersteuning Peelgemeente Asten 2015

Tweede wijziging nadere regels maatschappelijke ondersteuning Peelgemeente Asten 2015 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Asten. Nr. 77290 25 augustus 2015 Tweede wijziging nadere regels maatschappelijke ondersteuning Peelgemeente Asten 2015 Het college van burgemeester en wethouders,

Nadere informatie

POETSDIENST REGLEMENT VAN ORDE

POETSDIENST REGLEMENT VAN ORDE POETSDIENST REGLEMENT VAN ORDE HOOFDSTUK I DOEL Artikel 1 De poetsdienst verstrekt tijdelijke hulp aan gezinnen, alleenstaanden, bejaarden en minder-validen die moeilijkheden ondervinden bij het onderhoud

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Helpelientje Dienstverlening Helpelientje Particuliere huishoudelijke hulp

Algemene voorwaarden Helpelientje Dienstverlening Helpelientje Particuliere huishoudelijke hulp Algemene voorwaarden Helpelientje Dienstverlening Helpelientje Particuliere huishoudelijke hulp Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst via

Nadere informatie

HUISHOUDELIJKE POETSHULP VIA DIENSTENCHEQUES

HUISHOUDELIJKE POETSHULP VIA DIENSTENCHEQUES HUISHOUDELIJKE POETSHULP VIA DIENSTENCHEQUES KWALITATIEVE HULP DOOR DAARTOE OPGELEID PERSONEEL 1. AANVULLENDE POETSDIENST Veel mensen hebben huishoudelijke hulp nodig en krijgen er geen omdat zij niet

Nadere informatie

Zoekt u een Particuliere hulp in de huishouding?

Zoekt u een Particuliere hulp in de huishouding? Zoekt u een Particuliere hulp in de huishouding? Bent u (tijdelijk) niet meer in staat om uw huishouden bij te houden door ziekte, handicap of na een ziekenhuisopname? Ontvangt u PGB voor huishoudelijke

Nadere informatie

M E M O. Collegebesluit tot wijziging tariefstelling pgb met ingang van :

M E M O. Collegebesluit tot wijziging tariefstelling pgb met ingang van : M E M O AAN : Commissie Burgers (ter kennisname) VAN : Marleen Rutten, namens wethouder J. Huijsmans DATUM : 30-7-2009 BETREFT : Wijziging vaststelling pgb tarief voor hulp bij het huishouden middels aanpassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, leveranties en overeenkomsten en overige verbintenissen, waaronder

Nadere informatie

Alfahulp bepalingen SWO Drimmelen per 1-1-2014. Inhoudsopgave

Alfahulp bepalingen SWO Drimmelen per 1-1-2014. Inhoudsopgave Alfahulp bepalingen SWO Drimmelen per 1-1-2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. De werkzaamheden... (pagina 1) 1.1 Aard en omvang. (pagina 1) 1.2 Tijdstippen, regeling en uitvoering.. (pagina 1) 1.3 Rol en verplichtingen

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht To do Service De ondergetekenden:, gevestigd te, aan de, hierna te noemen 'opdrachtgever'; en To Do Service, gevestigd te 4587 CB, Kloosterzande aan de Cloosterstraat 87, in dezen

Nadere informatie

VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBURO YVONNE KINGMA.

VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBURO YVONNE KINGMA. VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBURO YVONNE KINGMA. De voorwaarden en de richtlijnen van het gastouderbureau zijn bedoeld voor zowel ouders als gastouders. Door de voorwaarden en de richtlijnen te

Nadere informatie

HUISHOUDELIJKE POETSHULP VIA DIENSTENCHEQUES

HUISHOUDELIJKE POETSHULP VIA DIENSTENCHEQUES HUISHOUDELIJKE POETSHULP VIA DIENSTENCHEQUES KWALITATIEVE HULP DOOR DAARTOE OPGELEID PERSONEEL 1. AANVULLENDE POETSDIENST Veel mensen hebben huishoudelijke hulp nodig en krijgen er geen omdat zij niet

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Ons kantoor en onze diensten... 3 3. Waarom dit dienstverleningsdocument?... 4 4. Onze gegevens... 4 5. Wat mag u van ons verwachten... 5 6.

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE GELIBERALISEERD MET PARKEERPLAATS

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE GELIBERALISEERD MET PARKEERPLAATS HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE GELIBERALISEERD MET PARKEERPLAATS De ondergetekenden: «RegBedr001 gevestigd te «RegBedr021 aan de «RegBedr019, deel uitmakend van Stichting de Alliantie, statutair

Nadere informatie

Academie voor bijzondere wetten

Academie voor bijzondere wetten Academie voor bijzondere wetten Algemene voorwaarden Als twee partijen een verbintenis aangaan, in dit geval met betrekking tot het verzorgen van een training, is het goed dat er een aantal afspraken wordt

Nadere informatie

DE POETSDIENST IN EEN NOTENDOP. Doel

DE POETSDIENST IN EEN NOTENDOP. Doel DE POETSDIENST IN EEN NOTENDOP. Doel De poetsdienst van het OCMW van Nijlen wil bejaarden en gezinnen die, door leeftijd of ziekte niet meer in staat zijn om voor het normaal wekelijks onderhoud van de

Nadere informatie

Overeenkomst voor het verrichten van dienstverlening aan huis

Overeenkomst voor het verrichten van dienstverlening aan huis Ondergetekenden, Overeenkomst voor het verrichten van dienstverlening aan huis De hulpvrager hierna te noemen, de werkgever (graag alle gegevens hieronder volledig invullen) Voorletters en achternaam :

Nadere informatie

1 Begrippen. Algemene voorwaarden

1 Begrippen. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Met het invullen en ondertekenen van het formulier en zorgovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Robert Pieters (begeleider op maat) zoals deze hieronder zijn

Nadere informatie

Rekeningnummer: U kunt het bedrag storten op rekeningnummer:

Rekeningnummer: U kunt het bedrag storten op rekeningnummer: Rekeningnummer: U kunt het bedrag storten op rekeningnummer: Voor Nederlandse klanten met een Nederlands bankrekening nummer kunt u gebruik maken van de volgende gegevens: 7.3 F i s c a l e v o o r d e

Nadere informatie

Voor iedereen. Kwaliteit en integriteit. Geen contract. Werkgebied

Voor iedereen. Kwaliteit en integriteit. Geen contract. Werkgebied Voor iedereen Hoekhelpt is er voor iedereen die (tijdelijk) niet in staat is het huishouden zelf te doen. U kunt hierbij denken aan de zelfstandig wonende ouderen, studenten, drukke gezinnen, tweeverdieners,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Website : Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:, gevestigd te Huissen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor gebruik van het platform

Algemene Voorwaarden voor gebruik van het platform Algemene Voorwaarden voor gebruik van het platform www.helpling.nl Versie: april 2016 1 GELDIGHEIDSGEBIED, VOORWERP VAN DE OVEREENKOMST 1. Deze Algemene Voorwaarden gelden voor het gebruik van de door

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 -

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - INHOUDSOPGAVE 1. Definities... 3 2. Toepasselijkheid... 3 3. Geldigheid... 3 4. Offertes... 4 5. Aansprakelijkheid... 4 6. Facturering en betaling... 5 7. Wijzigen

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Naam bedrijf. Homeworks. Woonzorggroep Samen. Miep. Zorgbedrijf. Buurtdiensten. Lekker Leven. Altijd Zorg Aanwezig (AZA)

INHOUDSOPGAVE. Naam bedrijf. Homeworks. Woonzorggroep Samen. Miep. Zorgbedrijf. Buurtdiensten. Lekker Leven. Altijd Zorg Aanwezig (AZA) De in deze informatiefolder vermelde prijzen zijn door de aanbieders opgegeven. De gemeente is niet aansprakelijk voor eventuele afwijkingen van deze tarieven. Met de navolgende mogelijkheden heeft de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG Artikel 1; Begrippen a. KO De Hummeltjeshoeve stelt zich ten doel kinderopvang binnen haar buitenschoolse opvang,kinderdagverblijf en peuteropvang voor het/(de) kind(eren)

Nadere informatie

! De gastouder mag het kind niet alleen laten. Ook mag het kind niet zonder toestemming van de ouder worden toevertrouwd aan iemand anders.

! De gastouder mag het kind niet alleen laten. Ook mag het kind niet zonder toestemming van de ouder worden toevertrouwd aan iemand anders. Reglement Algemeen! De opvang vindt plaats bij de gastouder thuis in een veilige, hygiënische en kindvriendelijke omgeving. Een kind wordt door de ouder gebracht en gehaald.! Een gastouder mag maximaal

Nadere informatie

de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Directie Algemene Fiscale Politiek De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA 'S GRAVENHAGE Datum Uw brief (Kenmerk) Ons kenmerk 8 april 2008 AFP 2008-266 Onderwerp Kamervragen

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Dienstverlener Dienst dienst kan zijn: Gezondheidsmanager Klant Werknemer Opdracht Contract Bots BodyWorks, gevestigd te Amsterdam die dienst die vermeld wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

ALGEMENE ADVIESVOORWAARDEN AARDEN

ALGEMENE ADVIESVOORWAARDEN AARDEN ALGEMENE ADVIESVOORWAARDEN AARDEN Artikel 1 Definities 1.1 Cliënt: de wederpartij van Academica betreft de natuurlijke persoon, rechtspersoon of personenvennootschap met wie Academica een dienstverleningsovereenkomst

Nadere informatie

Minimumloon, jeugdloon januari 2016 - juni 2016 plus Uurloon

Minimumloon, jeugdloon januari 2016 - juni 2016 plus Uurloon Minimumloon, jeugdloon januari 2016 - juni 2016 plus Uurloon Het wettelijk minimum loon of wettelijk minimum jeugdloon is het loon of het salaris dat je minimaal uitbetaald hoort te krijgen. Werknemers

Nadere informatie

REGLEMENT POETSDIENST OCMW HERENTHOUT

REGLEMENT POETSDIENST OCMW HERENTHOUT REGLEMENT POETSDIENST OCMW HERENTHOUT De poetsdienst is een thuiszorgdienst die wordt uitgebaat door OCMW Herenthout, Bouwelse Steenweg 52, 2270 Herenthout DOEL Art. 1: De poetsdienst heeft tot doel om

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden (mei 2010)

Algemene voorwaarden (mei 2010) Algemene voorwaarden (mei 2010) Algemene Voorwaarden WelterKuil Gastouderbureau Artikel 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Vraagouder: Gastouder: Gastouderopvang: WelterKuil:

Nadere informatie

Kinderdagverblijf SpeelOkee

Kinderdagverblijf SpeelOkee 1. ALGEMEEN SpeelOkee B.V. verzorgt kinderopvang met inachtneming van de door de Gemeente Oud- Beijerland en de Rijksoverheid gestelde regels. 2. BEGRIPSBEPALINGEN Kinderopvang Uitvoerende, begeleidende,

Nadere informatie

Beslispunt: Vaststellen van de tarieven Hulp bij het huishouden conform artikel 21a Wmo op 21,12 (HH1) en 23,27 (HH2) per uur.

Beslispunt: Vaststellen van de tarieven Hulp bij het huishouden conform artikel 21a Wmo op 21,12 (HH1) en 23,27 (HH2) per uur. Aan de raad. Agendanummer : 9 Volgnummer : 31 Raadsvergadering : 11 juni 2013 Kenmerk : sector samenleving Onderwerp : Vaststellen Basistarief Wmo Brielle, 31 mei 2013 Beslispunt: Vaststellen van de tarieven

Nadere informatie

44. Doel 2. Contributie beroepsorganisaties

44. Doel 2. Contributie beroepsorganisaties Contributie beroepsorganisaties 44. Doel 2 4.1 Mogelijkheden 2 4.2 Inzet van bronnen 2 4.3 Arbeidsrechtelijke/CAO voorwaarden 2 4.4 Fiscale regelgeving 3 4.5 Fiscale gevolgen, gevolgen voor de zorgverzekering

Nadere informatie

VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr

VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr. 9031515846 12 10 2015 Beoordeling overeenkomsten tennisvereniging en tennisleraar leerlingen en tennisleraar

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de serviceverlening van Smiling Gents Software B.V.

Algemene Voorwaarden voor de serviceverlening van Smiling Gents Software B.V. Algemene Voorwaarden voor de serviceverlening van Software B.V. Algemeen Deze Algemene Voorwaarden worden gehanteerd voor de serviceverlening van Software B.V. 1. Begripsbepalingen In deze Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Dienstverlening

Algemene voorwaarden & Dienstverlening Algemene voorwaarden & Dienstverlening Blanco Tekst!!!! KvK 011 592 62 Weesperzijde 29-3!!! BTW NL194675567B01 NL-1091 EC Amsterdam!!! T +31 6 24856754 www.blancotekst.nl!!! E info@blancotekst.nl Artikel

Nadere informatie

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA)

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) De tarieven in onderstaande tabellen zijn brutokosten. Wat de daadwerkelijke kosten voor u zijn is afhankelijk van uw (gezamenlijk)

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Visser & Verweij communicatie s Gravenhof 12 7201 DN Zutphen Bezoekadres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 4elkaar V.O.F. 4elkaar helpt je graag met allerlei klussen in en rondom het huis. 4elkaar brengt opdrachtgever en klusverlener bij elkaar conform de regelgeving Dienstverlening aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg in Touw Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Zorg in Touw : Organisatie die zorg

Algemene voorwaarden Zorg in Touw Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Zorg in Touw : Organisatie die zorg Algemene voorwaarden Zorg in Touw Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Zorg in Touw : Organisatie die zorg verleent aan mensen met een beperking. 2. Zorgvrager: persoon

Nadere informatie

1 Algemene Voorwaarden Thuishulp Heuvelrug. Artikel 1: Toepassing

1 Algemene Voorwaarden Thuishulp Heuvelrug. Artikel 1: Toepassing 1 Algemene Voorwaarden Thuishulp Heuvelrug Artikel 1: Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen Thuishulp Heuvelrug en Opdrachtgever en Thuishulp Heuvelrug en Dienstverlener,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Aanmelding Kinderen kunnen worden aangemeld via het inschrijfformulier welke je kunt verkrijgen op onze locatie en op onze website.

Aanmelding Kinderen kunnen worden aangemeld via het inschrijfformulier welke je kunt verkrijgen op onze locatie en op onze website. De SPEELregels van Juffies SPEELopvang Juffies SPEELopvang is een kleinschalige organisatie waar we er naar streven om in goed overleg met de ouder verzorger te komen tot goede en heldere afspraken. Toch

Nadere informatie

Brochure ondersteuning in de huishouding en/of in de organisatie van het huishouden gemeente Utrecht

Brochure ondersteuning in de huishouding en/of in de organisatie van het huishouden gemeente Utrecht Brochure ondersteuning in de huishouding en/of in de organisatie van het huishouden gemeente Utrecht Hoe vraag ik hulp aan? De gemeente helpt u bij het vinden van een oplossing. Dit begint altijd met telefonisch

Nadere informatie

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf Algemeen De buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen die naar de basisschool gaan, dus in de leeftijd van vier tot dertien jaar. Het bijzondere

Nadere informatie

Incasso Network Company Lawyers

Incasso Network Company Lawyers INCASSO NETWORK COMPANY LAWYERS ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN. A. Algemeen: 1. Incasso Network Company Lawyers hierna ook te noemen opdrachtnemer, verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Deze voorwaarden zijn uitdrukkelijk van toepassing op alle diensten en werkzaamheden van Rocks recherchediensten, hierna te noemen : het recherchebureau.

Nadere informatie

1 4 JUNI 2010. behandeld door Afdeling Relatiebeheer

1 4 JUNI 2010. behandeld door Afdeling Relatiebeheer 1 4 JUNI 2010 Servicecentrum PGB Graadt van Roggenweg 450 Postbus 8194 3503 RD Utrecht Telefoon (030) 264 88 88 Internet: www.svb.nl/gemeente E-mail; gemeente@svb.nl Gemeente Heemstede t.a.v. college van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BINK Coaching

Algemene Voorwaarden BINK Coaching Algemene Voorwaarden BINK Coaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: BINK Coaching, gevestigd te Zoetermeer, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

1. de sportorganisatie/school/vereniging..., gevestigd te... overeenkomstig artikel... van haar statuten vertegenwoordigd door:

1. de sportorganisatie/school/vereniging..., gevestigd te... overeenkomstig artikel... van haar statuten vertegenwoordigd door: Arbeidsovereenkomst. De ondergetekenden 1. de sportorganisatie/school/vereniging......, gevestigd te... overeenkomstig artikel... van haar statuten vertegenwoordigd door: Naam:...... Functie:... Naam:......

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

Brochure ondersteuning in de huishouding gemeente Houten

Brochure ondersteuning in de huishouding gemeente Houten Brochure ondersteuning in de huishouding gemeente Houten Hoe vraag ik hulp aan? De gemeente helpt u bij het vinden van een oplossing. Dit begint altijd met telefonisch contact met een medewerker van het

Nadere informatie

Eigen bijdrage Zorg zonder Verblijf en Wmo INFORMATIE 2012

Eigen bijdrage Zorg zonder Verblijf en Wmo INFORMATIE 2012 Eigen bijdrage Zorg zonder Verblijf en Wmo INFORMATIE 2012 Voor wie is deze folder? Ontvangt u zorg thuis zoals verpleegkundige hulp? Maakt u gebruik van hulp bij het huishouden? Of heeft u een hulpmiddel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor Peuterspeelzaal Klein Duimpje

Algemene voorwaarden voor Peuterspeelzaal Klein Duimpje 0 Algemene voorwaarden voor Peuterspeelzaal Klein Duimpje 1 Algemene voorwaarden van Peuterspeelzaal Klein Duimpje ARTIKEL 1 Algemene bepalingen... 2 ARTIKEL 2 Definities... 2 ARTIKEL 3 Aanmelding... 3

Nadere informatie

Partijen verklaren het volgende te zijn overeengekomen. Artikel 1 doelstelling

Partijen verklaren het volgende te zijn overeengekomen. Artikel 1 doelstelling Digitaal Oudercontract {$NUMMER_VRAAGOUDER} Digitaal ondertekend contract tussen {$NAAM_GOB} en {$NAAM_VRAAGOUDER} die leidt tot bemiddeling en begeleiding voor kinderopvang. Deze overeenkomst wordt digitaal

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Dienstverlener: Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage gevestigd op de Kooilaan 1A, 2665 KR Bleiswijk. Dienstverlening:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT POETSDIENST OCMW LEDE. Karolien Meert, verantwoordelijke poetsdienst, is te bereiken op volgende telefoonnummers:

HUISHOUDELIJK REGLEMENT POETSDIENST OCMW LEDE. Karolien Meert, verantwoordelijke poetsdienst, is te bereiken op volgende telefoonnummers: HUISHOUDELIJK REGLEMENT POETSDIENST OCMW LEDE Kasteeldreef 50 9340 Lede Tel. 053 80 20 22 Fax 053 80 78 08 e-mail: info@ocmw.lede.be website: www.ocmw.lede.be 1. Bereikbaarheid van de dienst Karolien Meert,

Nadere informatie

In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend.

In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Gemeente Hof van Twente De Höfte 7 Postbus 54, 7470 AB Goor Tel. 0547 85 85 85 Fax 0547 85 85 86 E-mail info@hofvantwente.nl Website: www.hofvantwente.nl In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Nieuwdorp Hypotheken & Verzekeringen tevens handelend onder de naam Cebri BV, Frambozenstraat 76, 2564 XN te Den Haag, hierna te noemen Nieuwdorp Hypotheken &

Nadere informatie

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren.

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Introductie U overweegt een of meerdere (particuliere) schadeverzekeringen af te sluiten. Een goed advies is daarbij belangrijk.

Nadere informatie

Model. Arbeidsovereenkomst cao Dierhouderij. Versie 6 maart 2013

Model. Arbeidsovereenkomst cao Dierhouderij. Versie 6 maart 2013 Model Arbeidsovereenkomst cao Dierhouderij Versie 6 maart 2013 Deze voorbeeld arbeidsovereenkomst cao Dierhouderij is met veel zorgvuldigheid samengesteld door LTO Nederland. Desondanks kan LTO Nederland

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door

Nadere informatie

Dienstverlening aan huis

Dienstverlening aan huis Dienstverlening aan huis Wat houdt de Regeling dienstverlening aan huis in? Met de Regeling dienstverlening aan huis kunt u sinds 1 januari 2007 voor maximaal drie dagen per week in dienst genomen worden

Nadere informatie

Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden:

Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden: Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden: 1. Doel van het verblijf op de... 2. Duur van de overeenkomst... 3. Verblijf op de... 4. Begeleiding... 4.1 Individuele begeleiding... 5. Overleg... 6. Klachtenprocedure...

Nadere informatie

WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! VAN DE PLAS HORECA GROEP

WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! VAN DE PLAS HORECA GROEP WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! Van de Plas Horeca Groep is inmiddels 10 jaar specialist als het gaat om het leveren van vakkundig en bekwaam personeel binnen de horecabranche. Sinds 2013 zijn wij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Bijscholingscentrum, hierna te noemen Bijscholingscentrum, gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden A.N.J.A. Assisteert B.V.

Algemene voorwaarden A.N.J.A. Assisteert B.V. Algemene voorwaarden A.N.J.A. Assisteert B.V. 1. Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en alle overige (rechts) handelingen van A.N.J.A. Assisteert B.V.

Nadere informatie

Bij Kibeo kunt u kiezen

Bij Kibeo kunt u kiezen Bij Kibeo kunt u kiezen Mogelijkheden en tarieven 2012 Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang Peutergroep Gastouderopvang Dichtbij, vertrouwd, Kom bij Kibeo! goed verzorgd Dichtbij, en vertrouwd, leuk.

Nadere informatie

Artikel 1. Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Afwijkingen van de Algemene Voorwaarden

Artikel 1. Definities Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Afwijkingen van de Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Dienstverlener: MassageWorks, gevestigd Mahlerstraat 72 3131SH te Vlaardingen. Dienst: De dienst die vermeld wordt in de overeenkomst met de Klant. Dit kunnen zijn: diverse massagebehandelingen,

Nadere informatie

Overeenkomst van Opdracht

Overeenkomst van Opdracht Overeenkomst van Opdracht Drie-partijen-overeenkomst van Opdracht inzake bemiddeling tot het verrichten van werkzaamheden ex artikel 7:400 BW - Algemene Modelovereenkomst conform Belastingdienst nummer

Nadere informatie

Schoon en leefbaar huis BIJEEN HULP BIJ HET HUISHOUDEN IN DE GEMEENTE HEUSDEN. VOOR ZORG, JEUGD EN WERK.

Schoon en leefbaar huis BIJEEN HULP BIJ HET HUISHOUDEN IN DE GEMEENTE HEUSDEN.  VOOR ZORG, JEUGD EN WERK. Schoon en leefbaar huis HULP BIJ HET HUISHOUDEN IN DE GEMEENTE HEUSDEN BIJEEN VOOR ZORG, JEUGD EN WERK. www.bijeenheusden.nl Hulp bij het huishouden Mensen blijven graag zo lang mogelijk zelfstandig wonen,

Nadere informatie

Bureaukosten De maandelijkse bijdrage die vraagouders dienen te betalen aan Hét Gastouderbureau gedurende de contractperiode.

Bureaukosten De maandelijkse bijdrage die vraagouders dienen te betalen aan Hét Gastouderbureau gedurende de contractperiode. Dé algemene voorwaarden ingaande per januari 2014 Van Hét Gastouderbureau gevestigd te Zutphen. Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn

Nadere informatie

VOORBEELDOVEREENKOMST DJ MUSIC & ENTERTAINMENT Beoordeling Belastingdienst nr

VOORBEELDOVEREENKOMST DJ MUSIC & ENTERTAINMENT Beoordeling Belastingdienst nr VOORBEELDOVEREENKOMST DJ MUSIC & ENTERTAINMENT Beoordeling Belastingdienst nr. 9081593705 12 10 2015 Beoordeling overeenkomst tussen opdrachtgever en DJ Ik ben van mening dat werken volgens de bijgevoegde

Nadere informatie

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. -, de gebruikers van deze algemene voorwaarden -deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee als docenten of organisatie en overeenkomst voor het geven van een

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

4.1 De uitvoering van de opdracht door RvdB heeft het karakter van een inspanningsverplichting.

4.1 De uitvoering van de opdracht door RvdB heeft het karakter van een inspanningsverplichting. ALGEMENE VOORWAARDEN RVDB INTERIM 1. Definities RvdB of RaymakersvdBruggen: onderdeel van de besloten vennootschap RaymakersKayser Personeel en Organisatie BV, gevestigd te Weesp kantoorhoudende aldaar

Nadere informatie

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd.

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Reinsmabouw Reinsmabouw Lentegaarde 5 3436ZB Nieuwegein kvk: 58761330 opdrachtgever: de wederpartij van Reinsmabouw

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie: 2013

Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie: 2013 Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie: 2013 Artikel 1: Deze leveringsvoorwaarden van Klokje Rond zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten met Klokje Rond en op alle leveringen en diensten

Nadere informatie

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Algemene voorwaarden AD Support Van toepassing op de opdrachten aan en overeenkomsten met AD Support, arbeidsdeskundig diensten en re-integratie, gevestigd te Termunten hierna te noemen opdrachtnemer.

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN OCMW JABBEKE BETREFFENDE HUISHOUDELIJKE HULP IN HET KADER VAN DE DIENSTENCHEQUES

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN OCMW JABBEKE BETREFFENDE HUISHOUDELIJKE HULP IN HET KADER VAN DE DIENSTENCHEQUES OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN OCMW JABBEKE BETREFFENDE HUISHOUDELIJKE HULP IN HET KADER VAN DE DIENSTENCHEQUES Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan onder: OCMW: het OCMW van Jabbeke Gebruiker:

Nadere informatie

Huisregels Kidzmatch

Huisregels Kidzmatch Huisregels Kidzmatch Huisregels Gastouderbureau Kidzmatch, (lrkp nr. 758402090) Regel 1: Halen en brengen gastkind Het gastkind wordt door de vraagouder(s) gebracht en gehaald. Indien een derde door de

Nadere informatie

Lonen en vergoedingen

Lonen en vergoedingen VERSIE: OpTe141223 VERVANGT VERSIE: OpTe131216 Lonen en vergoedingen Cao Open Teelten Per 1 januari 2015 TOELICHTING OP DE CAO-LOONTABELLEN Nieuw loongebouw en loonsverhogingen Per 1 juli 2007 is een nieuw

Nadere informatie

Hulp bij het huishouden met een PGB Wmo

Hulp bij het huishouden met een PGB Wmo Hulp bij het huishouden met een PGB Wmo Zelf bepalen hoe uw leven er uit ziet, hoe u wilt wonen, wat u wilt doen met andere mensen, hoe u uw tijd wilt besteden en waar u naartoe wilt gaan. Gewoon zijn

Nadere informatie

Maatstaf: activiteit, tijdsbesteding en frequentie voor het resultaat schoon en leefbaar huis

Maatstaf: activiteit, tijdsbesteding en frequentie voor het resultaat schoon en leefbaar huis Bijlage 1 Normeringskader Hulp bij het Huishouden Het normeringskader zoals beschreven in deze bijlage is afgeleid van het Onderzoek Maatstaf hulp bij het huishouden, gemeente Amsterdam van 28 februari

Nadere informatie

Mantel-Match OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. De opdrachtgever/cliënt: Naam: Man Vrouw. Geboortedatum: Straat en huisnummer:

Mantel-Match OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. De opdrachtgever/cliënt: Naam: Man Vrouw. Geboortedatum: Straat en huisnummer: Mantel-Match OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. De opdrachtgever/cliënt: Naam: Man Vrouw Geboortedatum: Straat en huisnummer: Telefoon: BSN: E-mail: 2. De contactpersoon/mentor/curator/bewindvoerder/gemachtigde:

Nadere informatie