Zittend Ziekenvervoer.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zittend Ziekenvervoer."

Transcriptie

1 Zittend Ziekenvervoer. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrij e keuze. Alle informatie voor u op een rij.

2 ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Heeft u vervoer nodig om bij een zorgverlener te komen? Dan komt u in een aantal gevallen in aanmerking voor vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer. Er zijn drie vormen van zittend ziekenvervoer: Openbaar vervoer. Vervoer per eigen auto. (Rolstoel)taxivervoer. Vervoer met de ambulance valt niet onder zittend ziekenvervoer. Deze brochure geeft u meer informatie over de meest voorkomende situaties waarin u recht heeft op een vergoeding voor zittend ziekenvervoer en wat u moet doen om een vergoeding te ontvangen. Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een vergoeding? Neemt u dan contact op met ons Service Center op telefoonnummer of via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder.

3 Wanneer heeft u recht op een vergoeding? ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering Volgens de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering heeft u in de volgende situaties recht op vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer: U moet een nierdialyse ondergaan. U moet een oncologische behandeling met chemotherapie of radiotherapie ondergaan. U kunt zich alleen in een rolstoel verplaatsen. Uw gezichtsvermogen is beperkt zodat u zich niet zonder begeleiding kunt verplaatsen. In sommige gevallen vervoer bij intensieve kindzorg. Meer informatie hierover vindt u in onze polisvoorwaarden. Hardheidsclausule Stel u voldoet niet aan de bovenstaande voorwaarden, dan is het soms toch mogelijk een vergoeding voor zittend ziekenvervoer te ontvangen. Dit noemen we ook wel de hardheidsclausule. U kunt hier een beroep op doen als u vanwege een langdurige ziekte of aandoening regelmatig moet reizen voor een behandeling. Hierbij zijn in principe de volgende voorwaarden van toepassing. U wordt tijdens een aaneengesloten periode van minimaal vijf maanden behandeld. De behandeling vindt minimaal twee keer per week plaats. De enkele reisafstand is minimaal 25 kilometer of minimaal een uur reistijd per auto. Als u voldoet aan twee van deze voorwaarden, neem dan contact op met ons Service Center via Zij maken een inschatting of de kosten voor zittend ziekenvervoer voor vergoeding in aanmerking komen. Vervoer van en naar een Wlz-instelling Voor vervoer naar behandelingen die betaald worden uit de Wlz (Wet langdurige zorg) geldt het volgende: Als u wordt opgenomen, een onderzoek of behandeling moet ondergaan, of als u een prothese krijgt, ontvangt u een vergoeding voor de kosten van het vervoer. Als u zorg krijgt gedurende een dagdeel in een Wlz-instelling, krijgt u géén vergoeding van kosten van vervoer.

4 ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Aanvullende verzekering(en) Komt u niet in aanmerking voor een vergoeding van zittend ziekenvervoer vanuit uw basisverzekering? Dan kan dit wellicht vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering. Dit hangt af van de medische indicatie en welke aanvullende verzekering u heeft. Ook moet er sprake zijn van vervoer naar een behandeling, waarvan de kosten worden vergoed uit de basisverzekering. Wat wordt vergoed bij zittend ziekenvervoer? Vanuit de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering Openbaar vervoer U heeft recht op een vergoeding van de betreffende kosten van vervoer per trein (2e klas), bus, tram of metro. Vervoer per auto De vergoeding van de kosten van vervoer per auto is 0,30 per kilometer. Bij het vaststellen van de vergoeding gaan we uit van de optimale route volgens routenet.nl. (Rolstoel)taxivervoer U heeft recht op vergoeding volgens het in Nederland geldende marktconforme tarief. Maximale reisafstand Er geldt een maximale reisafstand van 200 kilometer heen en 200 kilometer terug. Als ONVZ u toestemming geeft voor zorg bij een bepaalde zorgverlener of instelling, geldt de beperking tot 200 kilometer niet. Voorbeeld ONVZ ontvangt van een verzekerde een aanvraag voor vergoeding van de kosten voor zittend ziekenvervoer vanwege behandelingen chemotherapie. De verzekerde ontvangt toestemming op grond van de basisverzekering, omdat bepaald is dat voor oncologische behandelingen met chemo- of radiotherapie recht bestaat op vergoeding voor zittend ziekenvervoer. De verzekerde gaat ook wekelijks naar een alternatief behandelaar. Vanuit de basisverzekering is er geen vergoeding van alternatieve geneeswijzen, maar er kan wel vergoeding worden verleend voor deze behandelingen op grond van een aanvullende verzekering. De toestemming voor vergoeding van zittend ziekenvervoer geldt echter níet voor de kosten van het vervoer naar een alternatief behandelaar, omdat uitsluitend vervoer wordt vergoed naar een behandeling die gedekt is volgens de basisverzekering.

5 Vanuit de aanvullende verzekeringen Extrafit U heeft recht op vergoeding van de eigen bijdrage voor zittend ziekenvervoer. Benfit, Optifit, Topfit en Superfit U heeft recht op vergoeding van uw eigen bijdrage. U heeft recht op vergoeding van (rolstoel)taxivervoer volgens het in Nederland geldende marktconforme tarief. U heeft recht op vergoeding van vervoer per auto van 0,27 per kilometer. Wat wordt niet vergoed bij zittend ziekenvervoer? Vanuit de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering In de volgende gevallen heeft u geen recht op vergoeding van de kosten van vervoer naar een zorgverlener: bijkomende kosten bij vervoer per auto, zoals bijvoorbeeld de kosten van parkeerkaartjes. kosten van vervoer naar controleafspraken bij nierdialyse en oncologische behandelingen. kosten van vervoer in het geval u zelf geen passagier bent. Bijvoorbeeld de rit naar het ziekenhuis als u hier wordt opgehaald. Vanuit aanvullende verzekeringen Vanuit de aanvullende verzekeringen bestaat er geen recht op vergoeding van: de kosten van openbaar vervoer. parkeerkosten. kosten van vervoer in het geval u zelf geen passagier bent. Bijvoorbeeld de rit naar het ziekenhuis als u wordt opgehaald. Eigen bijdrage en eigen risico Voor vergoeding van zittend ziekenvervoer vanuit de basisverzekering moet u een eigen bijdrage betalen. Voor 2016 bedraagt deze 98,-. Houdt er rekening mee dat de kosten ook binnen uw eigen risico kunnen vallen. Hoe vraagt u toestemming aan voor zittend ziekenvervoer? Wilt u in aanmerking komen voor een vergoeding van zittend ziekenvervoer? Dan heeft u een ingevuld aanvraagformulier zittend ziekenvervoer nodig, ondertekend door uw arts. Dit formulier vindt u op onvz.nl, onder het kopje Klantenservice en dan Brochures en Formulieren. U kunt dit formulier indienen bij ONVZ. Wij streven ernaar u binnen tien werkdagen te informeren of u toestemming krijgt. Voor vervoer naar een zorgverlener of ziekenhuis in het buitenland heeft u ook altijd toestemming nodig. Als u gebruik wilt maken van taxivervoer dan kunt u ook uw aanvraag rechtstreeks indienen bij vervoersbedrijf Transvision.

6 ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Vervoersbedrijf Transvision kan namens ONVZ toestemming geven voor zittend ziekenvervoer per taxi en is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.30 en uur op telefoonnummer Zo regelt u taxivervoer Als u toestemming heeft gekregen voor zittend ziekenvervoer, dan kunt u contact opnemen met Transvision voor het regelen van een taxirit via Zorg ervoor dat u uw BSN bij de hand heeft en ook eventuele bijzonderheden vermeldt, zoals het gebruik van een rolstoel, rollator of zuurstofflessen. U kunt uw taxivervoer uiteraard ook bij een ander vervoersbedrijf regelen. U heeft hiervoor van tevoren toestemming nodig van ONVZ. Zo declareert u zittend ziekenvervoer Taxivervoer via Transvision Als u gebruik maakt van de diensten van Transvision, dan hoeft u geen kosten te declareren. Transvision declareert de kosten rechtstreeks bij ONVZ. Zelf geregeld taxivervoer Heeft u uw taxivervoer via een ander bedrijf geregeld? Deze kosten moet u dan achteraf declareren via het Declaratieformulier kosten zittend ziekenvervoer. U kunt dit formulier telefonisch bij ons aanvragen via of downloaden via onvz.nl. Openbaar vervoer Voor het declareren van zittend ziekenvervoer met het openbaar vervoer moet u het Declaratieformulier kosten zittend ziekenvervoer gebruiken. U kunt dit formulier telefonisch bij ons aanvragen via of downloaden via onvz.nl, onder het kopje Klantenservice. Vergeet u niet de originele vervoersbewijzen (dagkaart voor de trein, tram of metro of het overzicht van uw reizen met OV-chipkaart) én uw afsprakenkaarten van het ziekenhuis mee te sturen. Eigen vervoer Voor het declareren van de kosten van eigen vervoer moet u het Declaratieformulier kosten zittend ziekenvervoer gebruiken. U kunt dit formulier vinden op onvz.nl onder het kopje Klantenservice of telefonisch aanvragen via Alleen de kilometers van het vervoer waarbij u zelf passagier was, kunt u declareren.

7 Klachten Heeft u klachten over het zittend ziekenvervoer dat Transvision voor u geregeld heeft? Dan kunt u uw klacht rechtstreeks richten aan Transvision. U kunt uw klacht ook bij ONVZ indienen. Als u uw taxivervoer zelf geregeld heeft, dan kunt u terecht bij de betreffende taxicentrale. Mogelijkheden als u geen vergoeding krijgt Wordt uw vervoer niet door ONVZ vergoed? Misschien kunt u dan aanspraak maken op een andere regeling. Meer informatie kunt u vinden op een wegwijzer van de overheid naar zorg en ondersteuning. Wanneer u klikt op de zoekterm vervoer vindt u alle informatie over verschillende vormen van vervoer. Meer informatie Heeft u na het lezen van deze brochure toch nog vragen? Of wilt u een formulier toegestuurd krijgen? Neem dan gerust contact op met ons Service Center via Wij helpen u graag verder. Wat u nog meer moet weten De polisvoorwaarden van uw verzekering bepalen de precieze omvang van de vergoedingen. U kunt de polisvoorwaarden vinden op onvz.nl/polisvoorwaarden. Deze zijn ook telefonisch op te vragen via

8 De Molen 66 Postbus GD Houten

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer ONVZ Zorgverzekeraar 2013 Heeft u vervoer nodig om bij een zorgverlener te komen? Dan komt u in een aantal gevallen in aanmerking voor vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer.

Nadere informatie

Wat is zittend zieken vervoer? 3. Wanneer krijgt u een vergoeding? 3. Wat wordt niet vergoed? 4. Hoe vraagt u een vergoeding aan?

Wat is zittend zieken vervoer? 3. Wanneer krijgt u een vergoeding? 3. Wat wordt niet vergoed? 4. Hoe vraagt u een vergoeding aan? Zittend ziekenvervoer 2019 Inhoudsopgave Wat is zittend zieken vervoer? 3 Wanneer krijgt u een vergoeding? 3 Wat wordt niet vergoed? 4 Hoe vraagt u een vergoeding aan? 4 Hoe verloopt de declaratie van

Nadere informatie

Interpolis ZorgActief Vervoer 2014

Interpolis ZorgActief Vervoer 2014 Interpolis ZorgActief Vervoer 2014 Wat er geregeld en vergoed wordt 1 Tegemoetkoming in de kosten Bent u door uw (huis)arts doorverwezen naar een specialist en maakt u reiskosten om deze specialist te

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer 1 januari 2019 1 Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u mogelijk een vergoeding krijgen voor het vervoer daar naartoe. In deze folder

Nadere informatie

Informatie over vergoedingen

Informatie over vergoedingen Informatie over vergoedingen Zittend ziekenvervoer in 2018 2 Zittend ziekenvervoer Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u vaak een vergoeding krijgen voor

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer. Zo regelt u dat bij Menzis

Zittend ziekenvervoer. Zo regelt u dat bij Menzis Zittend ziekenvervoer Zo regelt u dat bij Menzis Inhoud 1. Vergoeding voor zittend ziekenvervoer.... 4 2. Hoe vraag ik toestemming aan?.... 6 3. Hoe regel ik een taxirit?.... 8 4. Hoe zit het met de eigen

Nadere informatie

vergoedingen ziekenvervoer 2007 informatie voor particulieren

vergoedingen ziekenvervoer 2007 informatie voor particulieren vergoedingen ziekenvervoer 2007 informatie voor particulieren zittend ziekenvervoer tegemoetkoming in de kosten Wanneer u door uw (huis)arts wordt doorverwezen naar een specialist, maakt u wellicht reiskosten

Nadere informatie

zittend ziekenvervoer nodig?

zittend ziekenvervoer nodig? zittend ziekenvervoer nodig? Zo regelt u dat bij Menzis Zittend ziekenvervoer Moet u voor behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan heeft u misschien wel recht op (vergoeding van

Nadere informatie

Vervoer 2015 Wat moet u regelen en welk vervoer krijgt u vergoed? OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70452/2015-04

Vervoer 2015 Wat moet u regelen en welk vervoer krijgt u vergoed? OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70452/2015-04 Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Vervoer 2015 Wat moet u regelen en welk vervoer krijgt u vergoed? 70452/2015-04 2 Inhoudsopgave Vervoer 2015 Inleiding

Nadere informatie

Zorg in het buitenland Productvergelijking aanvullende verzekeringen en Wereldfit. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze.

Zorg in het buitenland Productvergelijking aanvullende verzekeringen en Wereldfit. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Zorg in het buitenland Productvergelijking aanvullende verzekeringen en Wereldfit ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Aanspraken Zorg in het buitenland Basisverzekering 2016/2017 Startfit

Nadere informatie

Vervoer 2013. Wat er geregeld en vergoed wordt

Vervoer 2013. Wat er geregeld en vergoed wordt Vervoer 2013 Wat er geregeld en vergoed wordt 2 Tegemoetkoming in de kosten Bent u door uw (huis)arts doorverwezen naar een specialist en maakt u reiskosten om deze specialist te bezoeken? Uw basisverzekering

Nadere informatie

Brochure Zittend ziekenvervoer. \ Zo regelt u dat bij Azivo

Brochure Zittend ziekenvervoer. \ Zo regelt u dat bij Azivo Brochure Zittend ziekenvervoer \ Zo regelt u dat bij Azivo Zittend ziekenvervoer Moet u voor behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan heeft u misschien wel recht op (vergoeding

Nadere informatie

Zittend Ziekenvervoer 2017

Zittend Ziekenvervoer 2017 Zittend Ziekenvervoer 2017 Moet je voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kun je vaak een vergoeding krijgen voor het vervoer daar naartoe. In deze folder lees je wat

Nadere informatie

Informatie over vergoedingen

Informatie over vergoedingen Informatie over vergoedingen Zittend ziekenvervoer in 2017 Zittend ziekenvervoer Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u vaak een vergoeding krijgen voor

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer 2017 1 Inhoudsopgave Wat is zittend ziekenvervoer? 3 Wanneer en hoe krijgt u een vergoeding? 4 Wat mag u verwachten? 8 Eigen bijdrage en eigen risico 9 Wat kunt u doen bij klachten?

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer 1 januari 2017 1 Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u vaak een vergoeding krijgen voor het vervoer daar naartoe. In deze folder

Nadere informatie

Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg

Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg Stad Holland, een dijk van een zorgverzekeraar Stad Holland wijst u de weg 2013 Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg Zittend ziekenvervoer is medisch noodzakelijk openbaar vervoer, vervoer met (rolstoel)taxi

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer 2016 1 Inhoudsopgave Wat is zittend ziekenvervoer? 3 Wanneer en hoe krijgt u een vergoeding? 4 Wat mag u verwachten? 6 Eigen bijdrage en eigen risico 7 Wat kunt u doen bij klachten?

Nadere informatie

Vervoer 2014 Wat er geregeld en vergoed wordt. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70452/2013-11

Vervoer 2014 Wat er geregeld en vergoed wordt. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70452/2013-11 Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2014. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Vervoer 2014 Wat er geregeld en vergoed wordt 70452/2013-11 2 Inhoudsopgave Vervoer 2014 Inleiding 3 Voorwaarden

Nadere informatie

DSW Zorgverzekeraar wijst u de weg

DSW Zorgverzekeraar wijst u de weg Wijst u de weg 2015 DSW Zorgverzekeraar wijst u de weg Zittend ziekenvervoer is medisch noodzakelijk openbaar vervoer, vervoer met (rolstoel)taxi en/of vervoer met de eigen auto, bijvoorbeeld om een behandeling

Nadere informatie

Wat is zittend ziekenvervoer?

Wat is zittend ziekenvervoer? Zittend ziekenvervoer 2017 Inhoud Wanneer en hoe krijgt u een vergoeding? 4 Eigen bijdrage en eigen risico 7 Wat mag u verwachten? 8 Wat kunt u doen bij klachten? 9 Vergoedingenoverzicht 2017 10 Contactgegevens

Nadere informatie

Risicodraagster voor de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering is ONVZ Ziektekostenverzekeraar N.V. (handelsregister Utrecht: 30135168, AFM-nr.

Risicodraagster voor de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering is ONVZ Ziektekostenverzekeraar N.V. (handelsregister Utrecht: 30135168, AFM-nr. Risicodraagster voor de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering is ONVZ Ziektekostenverzekeraar N.V. (handelsregister Utrecht: 30135168, AFM-nr.12000633) en voor de aanvullende verzekeringen ONVZ Aanvullende

Nadere informatie

DSW Zorgverzekeraar wijst u de weg

DSW Zorgverzekeraar wijst u de weg Wijst u de weg 2014 DSW Zorgverzekeraar wijst u de weg Zittend ziekenvervoer is medisch noodzakelijk openbaar vervoer, vervoer met (rolstoel)taxi en/of vervoer met de eigen auto, bijvoorbeeld om een behandeling

Nadere informatie

Wat er geregeld en vergoed wordt

Wat er geregeld en vergoed wordt Wat er geregeld en vergoed wordt Voor meer informatie kijk op www.prolife.nl/polisvoorwaarden 2 Productlijnen aanvullende verzekeringen Voor de aanvullende verzekeringen zijn er 2 verschillende productlijnen.

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend zieken 1 januari 2017 1 Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u vaak een vergoeding krijgen voor het daar naartoe. In deze folder leest u wat zittend

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer 2017

Zittend ziekenvervoer 2017 Zittend zieken 2017 Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u vaak een vergoeding krijgen voor het daar naartoe. In deze folder leest u wat zittend zieken-

Nadere informatie

ONVZ helpt u op weg. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Brochure Hoortoestellen

ONVZ helpt u op weg. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Brochure Hoortoestellen ONVZ helpt u op weg. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Brochure Hoortoestellen ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Het aanvragen van hoortoestellen kan soms ingewikkeld zijn.

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend zieken 2014 1 Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u vaak een vergoeding krijgen voor het daar naartoe. In deze folder leest u wat zittend zieken

Nadere informatie

Stad Holland wijst u de weg 2018

Stad Holland wijst u de weg 2018 Stad Holland wijst u de weg 2018 2 Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg Zittend ziekenvervoer is medisch noodzakelijk vervoer om bijvoorbeeld een onderzoek of behandeling te ondergaan in een ziekenhuis

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer 2014

Zittend ziekenvervoer 2014 Zittend zieken 2014 Inhoudsopgave Wat is zittend zieken? 4 Wanneer krijgt u een vergoeding? 4 Wat wordt niet vergoed? 5 Hoe vraagt u een vergoeding aan? 6 Hoe verloopt de declaratie van skosten? 6 Welke

Nadere informatie

DSW Zorgverzekeraar wijst u de weg

DSW Zorgverzekeraar wijst u de weg Wijst u de weg 2018 2 DSW Zorgverzekeraar wijst u de weg Zittend ziekenvervoer is medisch noodzakelijk vervoer om bijvoorbeeld een onderzoek of behandeling te ondergaan in een ziekenhuis of een behandel

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering. Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer. Gegevens van de aanvrager voor wie vervoer nodig is

OHRA Zorgverzekering. Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer. Gegevens van de aanvrager voor wie vervoer nodig is OHRA Zorgverzekering Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer Gegevens van de aanvrager voor wie vervoer nodig is Relatienummer Voorletter(s) en achternaam Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats

Nadere informatie

Vergoeding Ziekenvervoer 2014. goede Zorg

Vergoeding Ziekenvervoer 2014. goede Zorg Vergoeding Ziekenvervoer 2014 Altijd Wij zijn zeker er voor van ú goede Zorg Tegemoetkoming in de kosten van vervoer Bent u door uw (huis)arts doorverwezen naar een specialist en maakt u reiskosten om

Nadere informatie

Brochure. Vervoer. voor gehandicapten, zieken en ouderen

Brochure. Vervoer. voor gehandicapten, zieken en ouderen Brochure Vervoer voor gehandicapten, zieken en ouderen Deze brochure geeft informatie over vervoersmogelijkheden voor gehandicapten, zieken en ouderen in Krimpen aan den IJssel. Inhoud Wmo-vervoer Belbus

Nadere informatie

InTwente Zorgverzekeraar wijst u de weg

InTwente Zorgverzekeraar wijst u de weg intwente wijst u de weg 2016 InTwente Zorgverzekeraar wijst u de weg Zittend ziekenvervoer is medisch noodzakelijk vervoer om bijvoorbeeld een onderzoek of behandeling te ondergaan in een ziekenhuis of

Nadere informatie

Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg

Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg Stad Holland wijst u de weg 2017 Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg Zittend ziekenvervoer is medisch noodzakelijk vervoer om bijvoorbeeld een onderzoek of behandeling te ondergaan in een ziekenhuis

Nadere informatie

Vervoersmogelijkheden voor. gehandicapten zieken en ouderen

Vervoersmogelijkheden voor. gehandicapten zieken en ouderen Vervoersmogelijkheden voor gehandicapten zieken en ouderen Deze brochure geeft informatie over vervoersmogelijkheden voor gehandicapten, zieken en ouderen in Krimpen aan den IJssel Inhoud Wmo-vervoer Belbus

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering. Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer. Gegevens aanvrager

OHRA Zorgverzekering. Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer. Gegevens aanvrager OHRA Zorgverzekering Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer Gegevens aanvrager Relatienummer Voorletter(s) en achternaam Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats Geboortedatum Telefoon 1 Telefoon

Nadere informatie

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2016. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze.

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2016. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2016. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Brochure 2016 ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Jean-Paul van Haarlem Voorzitter raad van bestuur

Nadere informatie

DSW Zorgverzekeraar wijst u de weg

DSW Zorgverzekeraar wijst u de weg Wijst u de weg 2017 DSW Zorgverzekeraar wijst u de weg Zittend ziekenvervoer is medisch noodzakelijk vervoer om bijvoorbeeld een onderzoek of behandeling te ondergaan in een ziekenhuis of een behandelcentrum.

Nadere informatie

Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg. Wat komt in aanmerking voor vergoeding en wat niet?

Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg. Wat komt in aanmerking voor vergoeding en wat niet? Stad Holland wijst u de weg 2016 Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg Wat komt in aanmerking voor vergoeding en wat niet? Zittend ziekenvervoer is medisch noodzakelijk vervoer om bijvoorbeeld een

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer 2012 1 Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u vaak een vergoeding krijgen voor het vervoer daar naartoe. In deze folder leest u wat

Nadere informatie

intwente Zorgverzekeraar wijst u de weg

intwente Zorgverzekeraar wijst u de weg intwente wijst u de weg 2017 2 intwente Zorgverzekeraar wijst u de weg Zittend ziekenvervoer is medisch noodzakelijk vervoer om bijvoorbeeld een onderzoek of behandeling te ondergaan in een ziekenhuis

Nadere informatie

Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg

Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg Stad Holland wijst u de weg 2017 2 Stad Holland Zorgverzekeraar wijst u de weg Zittend ziekenvervoer is medisch noodzakelijk vervoer om bijvoorbeeld een onderzoek of behandeling te ondergaan in een ziekenhuis

Nadere informatie

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2016.

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2016. Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2016. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. ONVZ Zorgplan Internationaal Vergoedingsoverzicht Internationaal vergoedingsoverzicht 2016 Onderstaande overzichten

Nadere informatie

ANONIEM BINDEND ADVIES

ANONIEM BINDEND ADVIES ANONIEM BINDEND ADVIES Partijen : A te B vs C te D Zaak : Zittend ziekenvervoer Zaaknummer : ANO08.116 Zittingsdatum : 14 mei 2008 BINDEND ADVIES Zaak: ANO08.116 (Zittend ziekenvervoer) Geschillencommissie

Nadere informatie

Medische zorg in Nederland in 2016

Medische zorg in Nederland in 2016 Medische zorg in Nederland in 2016 Heeft u in Nederland zorg nodig? U bezoekt dan een zorgverlener in Nederland. Daar heeft u waarschijnlijk vragen over. Daarom geven wij u uitleg in deze folder. Wat staat

Nadere informatie

Topsportbehandeling voor ondernemers Nieuw: ONVZ Zó-fit

Topsportbehandeling voor ondernemers Nieuw: ONVZ Zó-fit Topsportbehandeling voor ondernemers Nieuw: ONVZ Zó-fit U hoeft geen topsporter te zijn om snel weer op de been te zijn na een blessure of operatie. Met Zó-fit zorgen wij voor een snelle bemiddeling naar

Nadere informatie

Grens aan zorg. In het buitenland

Grens aan zorg. In het buitenland Grens aan zorg In het buitenland Risicodraagster voor de Basisverzekering PNOzorg is ONVZ Ziektekostenverzekeraar N.V. (handelsregister Utrecht: 30135168, AFM-nr.12000633) en voor de aanvullende verzekeringen

Nadere informatie

Reglement Vervoer 2005

Reglement Vervoer 2005 Reglement Vervoer 2005 (Zittend ziekenvervoer) Asn Voorwoord In dit reglement vindt u de criteria voor het vaststellen van de juiste (passende) vorm van vervoer 1. Het eerste deel bestaat uit een korte

Nadere informatie

Medische zorg in het buitenland. OZF. Uw zorgverzekeraar.

Medische zorg in het buitenland. OZF. Uw zorgverzekeraar. Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2016. OZF. Uw zorgverzekeraar. Medische zorg in het buitenland In deze brochure geven wij u meer informatie. Wij vertellen u precies waar u aan toe

Nadere informatie

Medische zorg in het buitenland. OZF. Uw zorgverzekeraar.

Medische zorg in het buitenland. OZF. Uw zorgverzekeraar. Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2018. OZF. Uw zorgverzekeraar. Medische zorg in het buitenland In deze brochure geven wij u meer informatie. Wij vertellen u precies waar u aan toe

Nadere informatie

Grens aan zorg in het buitenland VvAA zorgverzekering 2016

Grens aan zorg in het buitenland VvAA zorgverzekering 2016 Grens aan zorg in het buitenland VvAA zorgverzekering 2016 Spoedeisende, onvoorziene zorg 3 Voorzienbare zorg 4 Welke behandelingen worden niet vergoed of gedeeltelijk vergoed? 5 Specialistische geestelijke

Nadere informatie

intwente wijst u de weg 2019

intwente wijst u de weg 2019 intwente wijst u de weg 2019 2 intwente Zorgverzekeraar wijst u de weg Zittend ziekenvervoer is medisch noodzakelijk vervoer om bijvoorbeeld een onderzoek of behandeling te ondergaan in een ziekenhuis

Nadere informatie

Medische zorg in het buitenland

Medische zorg in het buitenland Medische zorg in het buitenland Spoedeisende zorg en niet-spoedeisende zorg Kijk voor meer informatie op prolife.nl 1 INHOUD Medische zorg in het buitenland 3 Spoedeisende zorg 4 Niet-spoedeisende zorg

Nadere informatie

Medische zorg in het buitenland

Medische zorg in het buitenland Medische zorg in het buitenland Inhoudsopgave Medische zorg in het buitenland 3 Spoedeisende zorg 4 Wat doet u bij spoedgevallen? 4 Wat krijgt u vergoed? 4 Niet spoedeisende zorg 5 Wat moet u doen? 5 Wat

Nadere informatie

Interpolis ZorgActief Medische zorg in het buitenland

Interpolis ZorgActief Medische zorg in het buitenland Interpolis ZorgActief Medische zorg in het buitenland Klik op het onderwerp voor meer informatie. Inhoudsopgave pagina Medische zorg in het buitenland 2 Spoedeisende zorg 2 Wat doet u bij spoedgevallen?

Nadere informatie

U kunt de ingevulde formulieren ook scannen en uploaden via het contactformulier via www.onvz.nl.

U kunt de ingevulde formulieren ook scannen en uploaden via het contactformulier via www.onvz.nl. pagina 1 INFORMATIE BIJ ZVW-PGB VERPLEGING EN VERZORGING Bijgaand vindt u de aanvraagformulieren (deel 1, 2 en 3) voor het aanvragen van het Zvw-pgb verpleging en verzorging. We vragen u het Reglement

Nadere informatie

Medische zorg in het buitenland 2014 Wat er geregeld en vergoed wordt. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70458/2013-12

Medische zorg in het buitenland 2014 Wat er geregeld en vergoed wordt. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70458/2013-12 Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2014. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Medische zorg in het buitenland 2014 Wat er geregeld en vergoed wordt 70458/2013-12 2 Inhoudsopgave Medische zorg

Nadere informatie

ZorgCijfers Monitor Regeling ziekenvervoer: gebruik en kosten NUMMER 4 MAART Van goede zorg verzekerd

ZorgCijfers Monitor Regeling ziekenvervoer: gebruik en kosten NUMMER 4 MAART Van goede zorg verzekerd ZorgCijfers Monitor Regeling ziekenvervoer: gebruik en kosten NUMMER 4 MAART 2019 Van goede zorg verzekerd Dit is een uitgave van Zorginstituut Nederland Postbus 320 1110 AH Diemen www.zorginstituutnederland.nl

Nadere informatie

ANONIEM BINDEND ADVIES

ANONIEM BINDEND ADVIES ANONIEM BINDEND ADVIES Partijen : A te B vs. C te D Zaak : ziekenvervoer, zittend ziekenvervoer Zaaknummer : ANO07.001 Zittingsdatum : 7 februari 2007 1/6 ANONIEM BINDEN ADVIES Zaak: ANO07.001 (ziekenvervoer,

Nadere informatie

Naam en relatienummer verzekeringsadviseur: E-mail: Tel.mobiel:

Naam en relatienummer verzekeringsadviseur: E-mail: Tel.mobiel: Naam en relatienummer verzekeringsadviseur: 1. Gegevens verzekeringnemer Naam: Adres: Postcode/Woonplaats: Beroep : Tel.werk : Tel.privé: E-mail: Tel.mobiel: 2. Gegevens over de betalingen Incasso door:

Nadere informatie

Premiesupplement 2006

Premiesupplement 2006 Premiesupplement 2006 Het ONVZ Zorgplan Het ONVZ Zorgplan is modulair opgebouwd en bestaat uit de ONVZ Basisverzekering en 5 aanvullende modules die naar keuze per persoon kunnen worden afgesloten. Premie

Nadere informatie

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2015. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze.

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2015. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2015. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Beknopt vergoedingsoverzicht 2015 A Alternatieve geneeswijzen Bij arts max. 27 per per dag en max. 20 behandelingen.

Nadere informatie

Medische zorg in het buitenland

Medische zorg in het buitenland Medische zorg in het buitenland Inhoud Achmea ontzorgt 3 Medische zorg in het buitenland 5 Vergoedingsmogelijkheden 6 Voorafgaand aan uw behandeling 7 Na uw behandeling 9 Tot slot een paar tips 10 Heeft

Nadere informatie

Wijzigingsoverzicht ONVZ Basisfit Internationaal 2017

Wijzigingsoverzicht ONVZ Basisfit Internationaal 2017 Wijzigingsoverzicht ONVZ Basisfit Internationaal 2017 In dit overzicht staan de wijzigingen in de ONVZ Basisfit Internationaal per 1 januari 2017. Het gaat daarbij om de wijzigingen die uw verzekering

Nadere informatie

ANONIEM BINDEND ADVIES

ANONIEM BINDEND ADVIES ANONIEM BINDEND ADVIES Partijen : A te B, in deze vertegenwoordigd door C te D vs. E te F. Zaak : Ziekenvervoer, vergoeding zittend ziekenvervoer Zaaknummer : ANO06.097 Zittingsdatum : 13 december 2006

Nadere informatie

Ook in 2008 bepaalt u bij ONVZ zelf wat de beste zorg voor u is

Ook in 2008 bepaalt u bij ONVZ zelf wat de beste zorg voor u is Ook in 2008 bepaalt u bij ONVZ zelf wat de beste zorg voor u is Bij ONVZ staan uw belangen voorop. Daarom werken wij zonder winstoogmerk en bepaalt u bij ons zelf wat voor u de beste zorg is. Zo behoudt

Nadere informatie

Vervoerspas bij de hand?

Vervoerspas bij de hand? Vervoerspas bij de hand? Wmo Vervoer voor inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk Voor uw rit reservering bij regiotaxi BAR heeft u uw vervoerspas bij de hand! Telefoon: 0900 440 4400 (lokaal

Nadere informatie

U wilt toch ook het beste voor u en uw medewerkers?

U wilt toch ook het beste voor u en uw medewerkers? U wilt toch ook het beste voor u en uw medewerkers? ONVZ voor werkgevers Zorg-, verzuim- en inkomensverzekeringen 2011 Uw medewerkers verdienen het beste U wilt het beste voor uw klanten. Waar voor hun

Nadere informatie

ANONIEM BINDEND ADVIES

ANONIEM BINDEND ADVIES ANONIEM BINDEND ADVIES Partijen : A te B, in deze vertegenwoordigd door C vs D te E Zaak : a. paramedische zorg - oefentherapie b. ziekenvervoer zittend ziekenvervoer Zaaknummer : ANO06.35 Zittingsdatum

Nadere informatie

Leerlingenvervoer. Informatie over de regeling leerlingenvervoer in het schooljaar vindt u in de folder

Leerlingenvervoer. Informatie over de regeling leerlingenvervoer in het schooljaar vindt u in de folder Leerlingenvervoer Met de regeling leerlingenvervoer krijgt u - als u aan de voorwaarden voldoet - een tegemoetkoming in de kosten voor het vervoer van uw kind van en naar school, of wordt het vervoer door

Nadere informatie

Vervoerspas bij de hand?

Vervoerspas bij de hand? Vervoerspas bij de hand? Wmo vervoer voor inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en ridderkerk Voor uw rit reservering bij regiotaxi BAR heeft u uw vervoerspas bij de hand! telefoon: 0900 440 4400 (lokaal

Nadere informatie

ANONIEM BINDEND ADVIES

ANONIEM BINDEND ADVIES ANONIEM BINDEND ADVIES Partijen : A te B, tegen VGZ Zorgverzekeraar N.V. te Arnhem Zaak : Ziekenvervoer, zittend ziekenvervoer, hardheidsclausule, hoogte vergoeding Zaaknummer : 201702235 Zittingsdatum

Nadere informatie

WMO. Mobiel blijven, óók met een beperking UNIT WMO

WMO. Mobiel blijven, óók met een beperking UNIT WMO WMO Mobiel blijven, óók met een beperking UNIT WMO 3 WMO Mobiel blijven, óók met een beperking Door ouderdom, ziekte of een handicap kan het soms moeilijk zijn om u te verplaatsen. U kunt bijvoorbeeld

Nadere informatie

2019 Vergoedingsoverzicht Internationaal

2019 Vergoedingsoverzicht Internationaal 2019 Vergoedingsoverzicht ONVZ Vergoedingsoverzicht 2019 Onderstaande overzichten geven een beknopte omschrijving van de dekking van de ONVZ Basisfit en de ONVZ aanvullende verzekeringen. De vergoedingen

Nadere informatie

Klachten, daar doen wij wat mee

Klachten, daar doen wij wat mee Klachten, daar doen wij wat mee Inhoudsopgave Ontevreden? Laat het ons weten. 3 Een klacht, en dan? 3 Met welk soort klachten kunt u bij ons terecht? 3 1. Klachten over de uitvoering van uw zorgverzekering

Nadere informatie

Achternaam Voorletters M V Geboortedatum Burgerservicenummer Nationaliteit (sofi-nummer) 1. 2. 3. 4. 5.

Achternaam Voorletters M V Geboortedatum Burgerservicenummer Nationaliteit (sofi-nummer) 1. 2. 3. 4. 5. U kunt ook een verzekering bij ons aanvragen via de website: www.onvz.nl U weet dan direct of uw aanvraag akkoord is of dat wij nog informatie nodig hebben. Verzekeringsadviseur Collectiviteit Naam Van

Nadere informatie

Het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan

Het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan Het ONVZ Zorgplan Omdat alleen de beste zorg voor u goed genoeg is ONVZ wil zich ook bij de Basisverzekering blijven onderscheiden als een kwalitatieve zorgverzekeraar met hart voor de mensen. Wij gaan

Nadere informatie

Intergroep 和 ONVZ 医 疗 保 险 公 司 张 开 双 臂 热 诚 地 欢 迎 华 人 社 群 Intergroep en ONVZ omarmen Chinese gemeenschap

Intergroep 和 ONVZ 医 疗 保 险 公 司 张 开 双 臂 热 诚 地 欢 迎 华 人 社 群 Intergroep en ONVZ omarmen Chinese gemeenschap Intergroep 和 ONVZ 医 疗 保 险 公 司 张 开 双 臂 热 诚 地 欢 迎 华 人 社 群 Intergroep en ONVZ omarmen Chinese gemeenschap Aanvraagformulier 2012 - ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 申 请 表 格 2012 - ONVZ 自 由 选 择 医 疗 方 案 Graag in het

Nadere informatie

Wijzigingsoverzicht ONVZ aanvullende verzekeringen 2017

Wijzigingsoverzicht ONVZ aanvullende verzekeringen 2017 Wijzigingsoverzicht ONVZ aanvullende verzekeringen 2017 In dit overzicht staan de wijzigingen in de aanvullende verzekeringen per 1 januari 2017. Het gaat daarbij om de wijzigingen die uw verzekering echt

Nadere informatie

2. o»*. o College voor zorgverzekeringen. Eekholt xh Diemen

2. o»*. o College voor zorgverzekeringen. Eekholt xh Diemen 2. o»*. o College voor zorgverzekeringen Eekholt 4 1112 xh Diemen Aan de Geschillencommissie van Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ) T.a.v. mevrouw mr. Postbus 291 3700 AG ZEIST >

Nadere informatie

globale vergoedingenwijzer ZorgPlus 2016

globale vergoedingenwijzer ZorgPlus 2016 globale vergoedingenwijzer ZorgPlus 2016 Basisverzekeringen Menzis Basis, Menzis Basis Vrij en Menzis Basis Voordelig, aanvullende en tandartsverzekeringen Globale Vergoedingenwijzer Basisverzekeringen

Nadere informatie

Ziekenhuiszorg. Wat betaalt u? mca.nl

Ziekenhuiszorg. Wat betaalt u? mca.nl Ziekenhuiszorg Wat betaalt u? mca.nl Inhoudsopgave Vergoedingen 3 Ziekenhuiszorg kan voor u financiële gevolgen hebben! 3 Meeste zorg wordt vergoed 4 Eigen risico 4 Bent u aanvullend verzekerd? 4 Als er

Nadere informatie

Vervoersvoorzieningen Oud-Beijerland

Vervoersvoorzieningen Oud-Beijerland Vervoersvoorzieningen Oud-Beijerland Inleiding In Oud-Beijerland zijn er verschillende vervoersmogelijkheden. Het Openbaar Vervoer wordt als eerste mogelijkheid aanbevolen omdat u hiermee de meeste vrijheid

Nadere informatie

globale vergoedingenwijzer 2016 Basisverzekeringen Menzis Basis, Menzis Basis Vrij en Menzis Basis Voordelig, aanvullende en tandartsverzekeringen

globale vergoedingenwijzer 2016 Basisverzekeringen Menzis Basis, Menzis Basis Vrij en Menzis Basis Voordelig, aanvullende en tandartsverzekeringen globale vergoedingenwijzer 2016 Basisverzekeringen Menzis Basis, Menzis Basis Vrij en Menzis Basis Voordelig, aanvullende en tandartsverzekeringen Globale Vergoedingenwijzer Basisverzekeringen Menzis Basis

Nadere informatie

Globale vergoedingenwijzer Ahold 2016. Basisverzekeringen, aanvullende en tandartsverzekeringen

Globale vergoedingenwijzer Ahold 2016. Basisverzekeringen, aanvullende en tandartsverzekeringen Globale vergoedingenwijzer 2016 Basisverzekeringen, aanvullende en tandartsverzekeringen Globale Vergoedingenwijzer verzekeringen en aanvullende verzekeringen 2016 Toelichting In deze Globale Vergoedingenwijzer

Nadere informatie

Achternaam Voorletters M V Geboortedatum Burgerservicenummer Nationaliteit (sofi-nummer)

Achternaam Voorletters M V Geboortedatum Burgerservicenummer Nationaliteit (sofi-nummer) Verzekeringsadviseur Naam Nummer 1. Verzekeringnemer (zie toelichting) Voorletters en achternaam Man Vrouw Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats Telefoon overdag Telefoon avond E-mail adres Ik

Nadere informatie

Delta Lloyd. DSW vergoedt geen kosten die samenhangen met het lidmaatschap van een

Delta Lloyd. DSW vergoedt geen kosten die samenhangen met het lidmaatschap van een Vergoed een zorgverzekering mijn lidmaatschap van SDS? Vergoeding lidmaatschap patiëntenvereniging Mensen die lid zijn van een patiëntenbelangenvereniging betalen contributie/ donaties. Sommige zorgverzekeraars

Nadere informatie

Medische zorg in Nederland in 2017

Medische zorg in Nederland in 2017 Medische zorg in Nederland in 2017 Heeft u in Nederland zorg nodig? U bezoekt dan een zorgverlener in Nederland. Daar heeft u waarschijnlijk vragen over. Daarom geven wij u uitleg in deze brochure. Wat

Nadere informatie

Zorgbehandelingen in België

Zorgbehandelingen in België Zorgbehandelingen in België Medisch onderzoek, behandeling of nazorg 1 Inhoud Zorg in België Pagina 3 Vergoedingen Pagina 4 Wie betaalt de nota van het ziekenhuis in België? Pagina 5 Voor uw opname Pagina

Nadere informatie

Klachten, daar doen wij wat mee! 2016 TEN 2016 ACH KL

Klachten, daar doen wij wat mee! 2016 TEN 2016 ACH KL KLACHTEN 2016 Klachten, daar doen wij wat mee! 2016 2 Inhoudsopgave Ontevreden? Laat het ons weten 4 Een klacht en dan? 4 Met welk soort klachten kunt u bij ons terecht? 4 Klachten over de uitvoering van

Nadere informatie

Zorgbehandelingen in België. OZF. Uw zorgverzekeraar.

Zorgbehandelingen in België. OZF. Uw zorgverzekeraar. Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2016. OZF. Uw zorgverzekeraar. Zorgbehandelingen in België Krijgt u een medisch onderzoek, een behandeling of nazorg in België? Wij vertellen u precies

Nadere informatie

ANONIEM BINDEND ADVIES

ANONIEM BINDEND ADVIES ANONIEM BINDEND ADVIES Partijen : A te B, tegen C te D Zaak : Ziekenvervoer, zittend ziekenvervoer, hardheidsclausule Zaaknummer : 2009.02198 Zittingsdatum : 26 mei 2010 1/6 Geschillencommissie Zorgverzekeringen

Nadere informatie

ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2019

ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2019 ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2019 U staat op het punt een basisverzekering of een van de aanvullende verzekeringen aan te vragen. Wat u ook kiest, u bent bij ons in goede handen. Welkom bij ONVZ. Zonder volledige

Nadere informatie

Het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan

Het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2007 Het ONVZ Zorgplan Omdat alleen de beste zorg voor u goed genoeg is ONVZ onderscheidt zich als een kwalitatieve zorgverzekeraar met hart voor mensen. Wij schrijven u dan ook niet voor naar welke arts

Nadere informatie

Vertrouwd en dichtbij. Oncologische fysiotherapeutische revalidatie tijdens en na chemotherapie / radiotherapie na een operatie

Vertrouwd en dichtbij. Oncologische fysiotherapeutische revalidatie tijdens en na chemotherapie / radiotherapie na een operatie Wilhelmina Ziekenhuis Assen Vertrouwd en dichtbij Informatie voor patiënten Oncologische fysiotherapeutische revalidatie tijdens en na chemotherapie / radiotherapie na een operatie z Als u vanwege kanker

Nadere informatie

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2014. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze.

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2014. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2014. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Internationaal vergoedingsoverzicht 2014 Internationaal vergoedingsoverzicht 2014 Onderstaande overzichten geven

Nadere informatie

Op stap zonder overstap

Op stap zonder overstap Op stap zonder overstap Regiotaxi centrale 088 9666 000 Wat is Regiotaxi Haaglanden? Regiotaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer. Een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar

Nadere informatie

VERGOEDINGENWIJZER 2016

VERGOEDINGENWIJZER 2016 VERGOEDINGENWIJZER 2016 Basisverzekering en aanvullende (tand)verzekeringen 2016 Statutaire naam Azivo Zorgverzekeraar N.V. Adres Oude Haagweg 128, 2552 GS sgravenhage Handelsnaam Azivo Zorgverzekeraar

Nadere informatie