LEVI S VINTAGE CLOTHING & BABYBOOMERS. DIY Toolkit by Melanie Ditters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LEVI S VINTAGE CLOTHING & BABYBOOMERS. DIY Toolkit by Melanie Ditters"

Transcriptie

1 LEVI S VINTAGE CLOTHING & BABYBOOMERS DIY Toolkit by Melanie Ditters

2 CASE Levi s Vintage Clothing AANLEIDING Levi s Vintage Clothing is een exclusieve en duurzame collectie van Levi s. De producten in deze collectie zijn stuk voor stuk gebaseerd op originele items tijdens het ontstaan van het merk. Levi s zoekt met deze collectie aansluiting op de doelgroep die Levi s groot heeft gemaakt. De mensen die in de jaren 60 en 70 de spijkerbroeken van Levi s droegen. Naarmate deze groep ouder werd is zij het contact met Levi s verloren. Levi s met deze bijzondere collectie weer aansluiting vinden bij haar used-to-befans. De doelgroep die inmiddels hogere eisen stelt aan kwaliteit, duurzaamheid en exclusiviteit. Daarom is besloten dat Levi s Vintage Clothing de aandacht geeft aan de bijzondere groep mensen, met deze authentieke, oorspronkelijke collectie. POSITIONERING Levi s positioneert deze collectie met de verwijzing naar haar vroegere historie. Wat blijkt uit de zorgvuldig gekozen naam: Vintage Clothing. DOELGROEP De babyboomer die houdt van luxe & duurzaamheid. Een kwaliteitskenner die nog volop in touch with time is. STRATEGIE Levi s wil met de volwassen collectie van Levi s Vintage Clothing de inmiddels ook volwassen geworden doelgroep bedienen De babyboomer is het uitgangspunt van de campagne. Hiervoor worden iconen uit de jaren 60 en 70 gebruikt, om zo emotie en gevoel aan te campagne te voegen. De producten waarin dit te zien is zijn de reclame-uitingen en het internet. De look and feel wordt altijd op basis van de jaren 60 en 70 gecreëerd. De productinformatie richt zich op vier belangrijke pijlers: - high quality denim (duurzaamheid) - selvage (luxe) - red tab capital E (onderscheid & herkenning) - jaartal (oorsprong) MEDIA De reclame-uitingen moeten zorgen voor actieve merkbekendheid van Levi s Vintage Clothing onder de doelgroep babyboomers. Het doel is dat zij de website en de verkooppunten weten te vinden. Via reclame in zorgvuldig geselecteerde magazines, abri s en op events worden de specifieke producten onder de aandacht gebracht. De boodschap van deze historische achtergrond komt overal in de bijzondere collectie terug. In alle uitingen, waarbij het doel kan variëren van concrete informatie over het product, over bijvoorbeeld de kwaliteitskenmerken, tot de verhalende en inspirerende boodschap die middels iconen tot stand wordt gebracht.

3 PRODUCT Levi s Vintage Clothing KEY ELEMENTS Levi s Vintage Clothing gaat uit van authentieke details, high quality denim en historische kenmerken. SELVAGE Heet oorspronkelijk self edge. Selvage is de strak geweven band op beiden zijden van de denim. Selvage beschermt tegen rafelen en is een teken van kwaliteit. HIGH QUALITY DENIM Deze kwaliteit is gebaseerd op de denim van de oorspronkelijke werkmanskleding en is dus zeer hoogwaardig. HISTORY De grote E is een detail dat gebruikt werd in de red tab van Levi s jeans voor Levi s jeans met een grote E worden als vintage beschouwd en waardevoller dan de kleine e s.

4 HISTORY Levi s Vintage Clothing KEY ELEMENTS Van workwear voor de goudzoekers in de mijnen van San Francisco naar iconisch kledingstuk voor de jeugd. WORKWEAR Levi s broeken waren populair bij de mijnwerkers. De mannen in de foto hiernaast zijn gefotografeerd in hun Levi s tijdens hun zoektocht naar goud in de Blue Eyes Mine. Dit is het eerstgevonden Levi s jeansexemplaar uit Het is de voorloper van de 501, een echte werkmansbroek met maar één achterzak. JEUGDCULTUUR Marlon Brando speelde in de film The Wild One (1953) een iconische, rebelse rol voor de generatie jongeren in die tijd. Hiernaast is hij te zien in originele Levi s.

5 ICONS Levi s Vintage Clothing KEY ELEMENTS Zoals de 501 icoon is voor het merk Levi s, zo hadden de jaren 60 en 70 ook iconen die niet snel vergeten zullen worden. Zo zie je hier links Twiggy. Hét mode-icoon in de sixties op de voorkant van de Franse Vogue (1966). Een groot contrast met de mannen die hieronder zijn afgebeeld. Tevens heel typisch voor de tijd. Hieronder slechts een paar iconen die tijdens het uidragen van hun gedachtengoed via muziek, vaak te zien waren in spijkergoed. BOB DYLAN Hij was een singersongwriter die zong over het maatschappelijk onrecht. Zo heeft hij met zijn songteksten grote invloed gehad op de ontluiking van de popmuziek in de jaren 60. MARVIN GAYE Het maatschappijkritische nummer What s Going On heeft Marvin Gaye legendarisch gemaakt. De plaat wordt beschouwd als de meest invloedrijke uit de zwarte Amerikaanse muziek. JIMI HENDRIX Werd op Woodstock bekend door zijn flamboyante gitaarspel. Hij bracht een revolutie in het gitaarspelen teweeg door het gebruik van nieuwe akkoorden, feedback en vernieuwende opnametechnieken.

6 CAMPAIGN Levi s Vintage Clothing KEY ELEMENTS De babyboomer is het uitgangspunt van de campagne. Hiervoor worden iconen uit de jaren 60 en 70 gebruikt, om zo emotie en gevoel aan te campagne te voegen. In het voorbeeld hiernaast wordt door middel van het referentiepunt, Twiggy, een link gelegd naar de sixties. Door te spelen met generaties, zoals hier gebeurd door Kate Moss en Twiggy samen af te beelden in de campagne, wordt verwezen naar zowel het verleden als het heden. Er is veel inspiratie op te doen uit iconische momenten in het verleden. Deze campagne biedt dan ook de ruimte voor verschillende uitingen. Zo kan er ook gekeken worden naar andere iconen van toen: Bob Dylan, The Rolling Stones, The Beatles, Joe Cocker, Neil Young. Ook kan er inspiratie gevonden worden in in iconische entrepreneurs van nu, die opgroeide in de 60 & 70: Richard Branson, Bill Gates, Steven Spielberg. Het gebruiken van inspirerende iconen in media-uitingen leidt tot een positief imago. Consumenten kunnen zich zo identificeren of laten inspireren door deze iconen. Er wordt dus ingespeeld op de emotie van de consument om binding te vinden met het merk Levi s Vintage Clothing.

7 WEBSITE Levi s Vintage Clothing COMMUNICATIE Met de Levi s Vintage Clothing campagne wil Levi s haar relatie met de babyboomer weer oppakken en verbeteren. Zoals in elke relatie is communicatie van groot belang. Via de website van Levi s Vintage Clothing zal er op een interactieve manier gecommuniceerd worden. De website is een erg belangrijk middel nu internettechnologie interactie met individuen mogelijk maakt, zoals op forums, weblogs, Hyves, FlickR en bijvoorbeeld LinkedIn. INHOUD Levi s biedt met de nieuwe website een overzichtelijk, helder en inspirerend platform. Er is gekozen om de site in HTML op te bouwen, in plaats van Flash. Dit zorgt ervoor dat niet de grafische vormgeving het doel is van de site, maar de inhoud weer het doel wordt. Door overzichtelijke thumbnails en een minimaal aantal doorklikmogelijkheden, is de site voor iedereen eenvoudig navigeerbaar. Dit zorgt ervoor dat de consument sneller vindt waar hij naar op zoek is. Zo is het hoofddoel, de webshop, op deze manier toegankelijker en sneller gemaakt. De site nodigt de consument uit voor een langer bezoek door inspirerende onderwerpen, aanbevelingen van interessante tentoonstellingen, optredens en films. Ook is er een mogelijkheid tot het uploaden van reistips, juist omdat reizen een belangrijk onderdeel is geworden van de levenslustige, wereldwijze consument. Zo kunnen ervaringen uitgewisseld worden tussen gelijkgestemden. Uiteraard is muziek ook vertegenwoordigd. Hier kan je lezen over inspirerende helden van vroeger en luisteren naar coming up talent van nu. Interactiviteit wordt mogelijk gemaakt door acties die Levi s Vintage Clothing organiseert. Hierover later meer. - EENVOUDIG NAVIGEERBAAR - OVERZICHTELIJKE THUMBNAILS - HELDERE PRODUCTPRESENTATIE Zo vindt je snel waar je naar op zoek bent. KEY ELEMENTS Om de consument zo goed mogelijk te bereiken en aan te spreken zorgt de website voor nét even iets meer aandacht en persoonlijkheid. Er ontstaat een bepaalde driedeling die erg belangrijk is. De consument wordt geïnspireerd door de reclame gericht op emotie. De website voegt iets toe aan het leven van de consument, door op de hoogte te blijven van het laatste nieuws binnen de Levi s Vintage Clothing lifestyle. En het derde element is de consument activeren. Dat doet Levi s Vintage door het opzetten van acties om aan deel te nemen, het sponsoren van muziekbands en het weggeven van kaartjes, het delen van reiservaringen op de site. Levi s Vintage Clothing laat de consument zo de lifestyle van het merk ervaren. Een lifestyle van verworven vrijheden, cultuur, muziek en het genieten hiervan.

8

9 WEBSITE Levi s Vintage Clothing NIEUWSBRIEF Via de Levi s Vintage Clothing nieuwsbrief weet je wanneer de nieuwe collectie verkrijgbaar is, wordt je als eerste op de hoogte gebracht van acties + events en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van muziek, reizen en cultuur. CAMPAGNE Check hier de nieuwste campagne en bekijk de totstandkoming in de filmpjes. BRANDSTORY Maak kennis met het verhaal en de geschiedenis van Levi s Strauss. Lees hoe Levi s al ruim een eeuw behoort tot een van de meest vooraanstaande jeansmerken van over de hele wereld. LEVI S LINKS Hier vindt je de websites naar onze andere productlijnen. SHOP Vindt hier wat je zoekt! Tops, jeans of accessoires. We hebben de 5 favoriete items van Levi s Vintage Clothing bezoekers van vorige week voor je op een rijtje gezet. NIEUWS Levi s brengt het laatste nieuws als eerste. 24 uur per dag worden hier interessante mededelingen geplaatst over Levi s zelf, maar ook van de gerelateerde Twits van Levi s Vintage Clothing. Daarom weet je via Levi s Nieuws als één van de eersten wanneer Neil Young in Paradiso optreedt en wanneer de kaarten voor de Museumnacht verkrijgbaar zijn. Mis je een Twit? Plaats dan een commentaar in het forum. REIZEN In samenwerking met Koning Aap heeft Levi s Vintage Clothing een reis samengesteld langs de West-kust van de Verenigde Staten van Amerika! Uiteraard vertellen we je waar je de mooiste plekken vindt, maar ook is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de rondleiding langs de vroegere goudmijnen waar de oorsprong van Levi s Vintage Clothing ligt. Heb je zelf ervaringen opgedaan die je graag wilt delen? Plaats hier je verhaal, filmpjes en tips over jouw reis.

10 WEBSITE Levi s Vintage Clothing NIEUWSBRIEF Waar je ook bent op de site, je hebt altijd makkelijk en snel toegang tot je winkelwagentje. ZOEKEN Ben je op zoek naar iets en kun je het niet vinden? Je vindt het met de zoekfunctie. MUZIEK Muziek is altijd een grote bron van inspiratie geweest voor het merk Levi s. Hier vind je alles over grote iconen uit de sixties + seventies. Een tijd die inspiratie bood voor de huidige campagne. Luister en kijk naar muziek, verhalen, en downloads. Ook vind je hier data van optredens en concerten van coming up artists. Met iedere week nieuw talent in de spotlight. CULTUUR Levi s Vintage Clothing biedt tips voor een interessante tentoonstellingen, festivals, musea en film. Verrijk je leven, ieder op zijn eigen manier. EVENTS Regelmatig worden hier kaarten weggegeven voor concerten en optredens. Kijk dus regelmatig bij EVENTS en zorg dat je er bij bent. Levi s Vintage Clothing is een wereldwijde zoektocht gestart naar hét creatieve talent om de volgende campagne te regisseren. Dit gebeurt in samenwerking met niemand minder dan Clint Eastwood. Denk je dat jij hiervoor in aanmerking komt? Leg dan jouw ultieme Levi s Vintage Clothing idee voor een campagne vast op film, upload deze via YouTube en zorg dat jouw filmpje de meeste hits krijgt. De 15 kandidaten met de meeste hits worden uitgenodigd in onze studio, waar we de strijd voortzetten!

11 LEVISVINTAGECLOTHING.NL

GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk.

GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk. GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk. Wie zijn wij? Overcommunicatief Social Media Fanatic Shop-a-holic Boekenwurm Heeft identieke tweelingzus Marketing Manager E- communicatie en

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

narrowcasting zonder gedoe!

narrowcasting zonder gedoe! narrowcasting zonder gedoe! Jouw programmaboekje Beeldbank Entertainment Live Feeds Video s delen Content op maat Adverteren Een rijk programma De videotemplates en widgets van easyscreen zijn handige

Nadere informatie

gather Build a new story, share a new store

gather Build a new story, share a new store gather c o n c e p t s t o r e Build a new story, share a new store GATHER is de missing link die de wereld van mode, kunst, muziek, design, beauty, food en lifestyle vangt in 1 label, 1 ruimte en 1 look

Nadere informatie

narrowcasting zonder gedoe!

narrowcasting zonder gedoe! narrowcasting zonder gedoe! Jouw programmaboekje Beeldbank Entertainment Live Feeds Video s delen Content op maat Adverteren Een rijk programma De videotemplates en widgets van easyscreen zijn handige

Nadere informatie

De Trampoline De Haar 200, Leidschendam. Lees de tekst met het stappenplan. Kom je nog moeilijke woorden tegen in de tekst? Gebruik dan de woordhulp.

De Trampoline De Haar 200, Leidschendam. Lees de tekst met het stappenplan. Kom je nog moeilijke woorden tegen in de tekst? Gebruik dan de woordhulp. Tekst lezen Lees de tekst met het stappenplan. Kom je nog moeilijke woorden tegen in de tekst? Gebruik dan de woordhulp. 1. Iedereen heeft wel een spijkerbroek. Spijkerbroeken zijn heel populair. Waardoor

Nadere informatie

Diesel Online. Ex a m e n o p d r a c h t. Stijn Verbruggen Bachelor Na Bachelor Advanced Business Management. Interactieve Communicatie

Diesel Online. Ex a m e n o p d r a c h t. Stijn Verbruggen Bachelor Na Bachelor Advanced Business Management. Interactieve Communicatie Ex a m e n o p d r a c h t Interactieve Communicatie Diesel Online Stijn Verbruggen Bachelor Na Bachelor Advanced Business Management Interactieve Communicatie De heer Jesse Wynants I n l e i d i n g Het

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

@gheijkoop of @triqle. Gerrit Heijkoop

@gheijkoop of @triqle. Gerrit Heijkoop @gheijkoop of @triqle Gerrit Heijkoop Hoe nieuwe media tijd kunnen besparen bij het organiseren van een evenement of congres SOCIAL MEDIA Linkedin Twitter Facebook Hyves Youtube Flickr Slideshare Foursquare

Nadere informatie

Door de fijne beelden neemt iedere blog op Dusty Blue je stuk voor stuk even mee naar een andere wereld. De wereld van de liefde, mooie details en

Door de fijne beelden neemt iedere blog op Dusty Blue je stuk voor stuk even mee naar een andere wereld. De wereld van de liefde, mooie details en DUSTY Door de fijne beelden neemt iedere blog op Dusty Blue je stuk voor stuk even mee naar een andere wereld. De wereld van de liefde, mooie details en bijzondere momenten! Dusty Blue is een site waarop

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

SKC CMD. Naam: De Studiekeuzecheck (SKC) gaat je helpen om bekend te raken met & voor te bereiden op de opleiding Communication Multimedia Design.

SKC CMD. Naam: De Studiekeuzecheck (SKC) gaat je helpen om bekend te raken met & voor te bereiden op de opleiding Communication Multimedia Design. SKC CMD De Studiekeuzecheck (SKC) gaat je helpen om bekend te raken met & voor te bereiden op de opleiding Communication Multimedia Design. De opdrachten in dit boekje zijn huiswerk voor de werkgroep.

Nadere informatie

MarianSpier. Manager Content & Communicatie International coördinator SBC Afstudeerbegeleider

MarianSpier. Manager Content & Communicatie International coördinator SBC Afstudeerbegeleider MarianSpier Manager Content & Communicatie International coördinator SBC Afstudeerbegeleider Studie Communicatie en designmanagement Didactiek, pedagogiek Organisatiepsychologie Werk Communicatie adviseur

Nadere informatie

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ Opname hulp Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen B B Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ BoekenBabbels DOEL Door het opnemen en plaatsen van korte

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

Introductie. Lesinstructie. Lesinstructie. Leerdoelen. Introductie. Opzet. Bronnen

Introductie. Lesinstructie. Lesinstructie. Leerdoelen. Introductie. Opzet. Bronnen Introductie Introductie Gamen, Hyven, informatie zoeken, filmpjes kijken, muziek luisteren, spullen kopen of verkopen. Internetten doen we allemaal. Soms voor de lol, soms serieus, soms thuis, soms op

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Social Media Marketing

Social Media Marketing Social Media Marketing Get Social But, How? And Where? Tom Zoethout KvK Netwerkevent 23 nov 09 2 1 Moet je sociaal meedoen op het internet? 3 Social Media Marketing Quiz Wat weet ik eigenlijk al over Social

Nadere informatie

Sanne van der Bunt AMFI, Fashion & Management Begeleiders: Jan Piscaer, Anja Köppchen. Product Kleding-dagboek

Sanne van der Bunt AMFI, Fashion & Management Begeleiders: Jan Piscaer, Anja Köppchen. Product Kleding-dagboek Sanne van der Bunt 500693356 AMFI, Fashion & Management 19-06-2017 Begeleiders: Jan Piscaer, Anja Köppchen Product Kleding-dagboek Introductie 03 Kleding wordt te snel en te veel weggegooid. Uit mijn

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

POWER TO THE KIDS De rol van kinderen in het aankoopproces

POWER TO THE KIDS De rol van kinderen in het aankoopproces POWER TO THE KIDS De rol van kinderen in het aankoopproces INLEIDING KINDEREN ALS VOORLOPERS VAN NIEUWE ONTWIKKELINGEN Kids tussen de 3 en 12 jaar nemen continu nieuwe informatie op en zijn op steeds jongere

Nadere informatie

wat is het? Dit doe ik door een combinatie van sprekende foto s met een bijpassende tekst, die de situatie op een authentieke manier omschrijven.

wat is het? Dit doe ik door een combinatie van sprekende foto s met een bijpassende tekst, die de situatie op een authentieke manier omschrijven. Met visual storytelling voeg ik een andere dimensie toe aan verhalen vertellen én fotografie. Ik geef een (levens)event niet alleen een gezicht, maar ook een stem en breng hiermee het ware en pure gevoel

Nadere informatie

Tutorial II : Advanced Shop-owner Haal meer uit je shop.

Tutorial II : Advanced Shop-owner Haal meer uit je shop. Tutorial II : Advanced Shop-owner Haal meer uit je shop. Verdiep je in de mogelijkheden van je Spreadshirt Shop en maak het leuker en gemakkelijker voor je klanten om van jouw eigen shop gebruik te maken.

Nadere informatie

Social Media, de basis

Social Media, de basis 1 Social Media, de basis Inhoud Doelstellingen Social Media Vormen van Social Media Tools social media Eigenschappen van de doelgroep Trends en ontwikkelingen Astrid Schiepers, www.donnadioggi.nl 2 Waarom

Nadere informatie

Stedelijk Museum. Ontwerpspecificatie. VMBO leerlingen interactieve rondleiding. Meesterproef Minor UXD V0.1 18-06-2013 Jasper Bunschoten 500615247

Stedelijk Museum. Ontwerpspecificatie. VMBO leerlingen interactieve rondleiding. Meesterproef Minor UXD V0.1 18-06-2013 Jasper Bunschoten 500615247 Stedelijk Museum VMBO leerlingen interactieve rondleiding Ontwerpspecificatie Meesterproef Minor UXD V0.1 18-06-2013 Jasper Bunschoten 500615247 Inhoud INHOUD OPDRACHT CONCEPT ONTWERP HIGH LEVEL DETAIL

Nadere informatie

Iedereen online, van 9 tot 99 jaar. Les 6 ... YouTube: muziek en films. Deze iconen tonen aan voor wie het document is.

Iedereen online, van 9 tot 99 jaar. Les 6 ... YouTube: muziek en films. Deze iconen tonen aan voor wie het document is. Les 6... YouTube: muziek en films Deze iconen tonen aan voor wie het document is Leerkrachten WebExperts Senioren Leerlingen Achtergrondinformatie Achtergrondinformatie voor de leerkracht YouTube is een

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE.

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE. BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE. 1 De rondetafel sessies vind ik echt een toegevoegde waarde hebben Rondetafels geven toch de meeste interactie en diepgang Het was een goede bijeenkomst waar ik

Nadere informatie

gather Build a new story, share a new store

gather Build a new story, share a new store gather c o n c e p t s t o r e Build a new story, share a new store GATHER Gather is de missing link die de wereld van mode, kunst, muziek, design, beauty, food en lifestyle vangt in 1 label, 1 ruimte

Nadere informatie

Statistieken social media Hans Mestrum voor HAN Techniek mei 2011

Statistieken social media Hans Mestrum voor HAN Techniek mei 2011 Statistieken social media Hans Mestrum voor HAN Techniek mei 2011 Weblog HANs on Experience: bezoekers, pagina s en hits Hieronder een overzicht van het aantal bezoekers in de maand mei van 2009 t/m 2011.

Nadere informatie

Angelique van Kreij. [wie, wat, waar]

Angelique van Kreij. [wie, wat, waar] Angelique van Kreij [wie, wat, waar] Aangenaam [fotograaf] Angeliquè van Kreij [model] Zara [opdracht] Een teen make-over shoot Wat een plezier hebben we gehad. Lekker samen tutten, make up aangebracht

Nadere informatie

Rapportage. De Kracht van Communicatie. DirectResearch in samenwerking met Logeion Auteurs: Marieke Gaus & Marvin Brandon

Rapportage. De Kracht van Communicatie. DirectResearch in samenwerking met Logeion Auteurs: Marieke Gaus & Marvin Brandon Rapportage De Kracht van Communicatie DirectResearch in samenwerking met Logeion Auteurs: Marieke Gaus & Marvin Brandon Index Achtergrond van het onderzoek 3 Conclusies Resultaten van het onderzoek 5 De

Nadere informatie

Inhoud Tip: doorzoek de elektronische versie van dit boek kosteloos op yin.do/5974c

Inhoud Tip: doorzoek de elektronische versie van dit boek kosteloos op yin.do/5974c Inhoud Tip: doorzoek de elektronische versie van dit boek kosteloos op yin.do/5974c Inleiding 10 Hoofdstuk 1: Wat is een weblog 12 Waarom een weblog 13 Wat kun je doen met een weblog 14 Dagboek 14 Hobby

Nadere informatie

Stelling. Hoe kunnen we Social Media toepassen als dienstverleners?

Stelling. Hoe kunnen we Social Media toepassen als dienstverleners? Stelling Hoe kunnen we Social Media toepassen als dienstverleners? Tim Cosson Internet Strateeg Eigenaar mindworkz 26 jaar oud Woon samen Voetbal Geloof in samenwerken 1.Wat is social media? 2.Welke doelen

Nadere informatie

NIMA B EXAMEN MARKETINGCOMMUNICATIE EXAMENMODULE B1 24 JANUARI 2017 EXAMEN NIMA B MARKETINGCOMMUNICATIE ONDERDEEL 2

NIMA B EXAMEN MARKETINGCOMMUNICATIE EXAMENMODULE B1 24 JANUARI 2017 EXAMEN NIMA B MARKETINGCOMMUNICATIE ONDERDEEL 2 EXAMEN NIMA B MARKETINGCOMMUNICATIE ONDERDEEL 2 ANTWOORDINDICATIES EN CORRECTORENINSTRUCTIE 24 JANUARI 2017 1 Vragen bij de case Einde van het klassieke warenhuis (totaal 90 punten) Vraag 7 (20 punten)

Nadere informatie

PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING

PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING ONDERZOEK 04 - VERSIE 1.0 PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING AMSTERDAM, 29 MEI 2012 UITNODIGING Subject: Uitnodiging BiebPanel onderzoek: informatievoorziening [bibliotheek] vraagt uw mening! Geachte [aanhef]

Nadere informatie

Analyse document. Motion Graphic. Naam: Fabio D Apice student nummer: Docent:Bart Dijkman Datum: Klas: CAVI B

Analyse document. Motion Graphic. Naam: Fabio D Apice student nummer: Docent:Bart Dijkman Datum: Klas: CAVI B Analyse document Motion Graphic Naam: Fabio D Apice student nummer: 512466 Docent:Bart Dijkman Datum: 26-02-14 Klas: CAVI B INHOUDSOPGAVE Inleiding Onderwerp Doel opdracht Kwaliteitseisen Gebruikers/ kijkers

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA

VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA Social media zijn leuk en boeiend. Maar er zitten ook zeker andere kanten aan. Niet voor niets volg je nu deze lessen. Het is belangrijk

Nadere informatie

Kerstspecial x Adfactor

Kerstspecial x Adfactor Kerstspecial x Adfactor Inhoudsopgave Introductie Overweging Adfactor Doelgroepen Food Home & Deco Fashion & Lifestyle Native advertising mogelijkheden Display advertising mogelijkheden Introductie De

Nadere informatie

Het sociale platform voor je organisatie

Het sociale platform voor je organisatie Het sociale platform voor je organisatie Laat de chaos achter je Tientallen CC tjes op een dag, maar nog steeds niet op de hoogte? Een dagelijkse zoektocht naar verdwenen documenten, specifieke informatie

Nadere informatie

MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING

MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING Uit onderzoek blijkt dat homo s relatief hoogopgeleid zijn, meer dan gemiddeld vrij te besteden hebben en graag merken kopen die adverteren in homomedia. Vaak worden trends

Nadere informatie

Brandmanagement. persuasive storytelling. TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen. aan de hand van

Brandmanagement. persuasive storytelling. TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen. aan de hand van Brandmanagement aan de hand van persuasive storytelling TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen Lorem ipsum Brandmanagement, wat is het? Brand management is een strategie waarbij een

Nadere informatie

9 STAPPEN VOOR HET OPZETTEN VAN JOUW EIGEN YOUTUBE KANAAL EN HET UPLOADEN VAN JE VIDEO

9 STAPPEN VOOR HET OPZETTEN VAN JOUW EIGEN YOUTUBE KANAAL EN HET UPLOADEN VAN JE VIDEO 9 STAPPEN VOOR HET OPZETTEN VAN JOUW EIGEN YOUTUBE KANAAL EN HET UPLOADEN VAN JE VIDEO # 1: Google-account aanmaken. Je hebt een Google-account nodig om een YouTube kanaal aan te maken. Een Google account

Nadere informatie

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier in meervoud. - Gebruik je hoofdletters op een

Nadere informatie

OP WELKE SOCIAL MEDIA BEREIK JE VERSCHILLENDE GENERATIES

OP WELKE SOCIAL MEDIA BEREIK JE VERSCHILLENDE GENERATIES OP WELKE SOCIAL MEDIA BEREIK JE VERSCHILLENDE GENERATIES Intensief gebruik van Facebook is voor veel Nederlanders verleden tijd, vooral voor de jongste generaties. Toch zijn we social media nog lang niet

Nadere informatie

Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips!

Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips! Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips! Het doel van crowdfunding is het bereiken van een crowd, de financiering het middel waarmee de donateurs laten zien dat zij jouw project ondersteunen.

Nadere informatie

Het Merk. *bij afname van 8 stuks per item te verdelen binnen de 5 maten XS, S, M, L en XL.

Het Merk. *bij afname van 8 stuks per item te verdelen binnen de 5 maten XS, S, M, L en XL. BY HOUNd Het Merk HOUNd is het supertrendy jeansmerk dat zich richt op Tweens. Een totaalcollectie met jeans, tops en jacks, speciaal ontworpen voor jongens en meiden van 8 tot 14 jaar en Never ordinary.

Nadere informatie

Plan Van Aanpak De Surrealisme Studio

Plan Van Aanpak De Surrealisme Studio Plan Van Aanpak De Surrealisme Studio Robin Vos Studio Vos B.V. 1 Achtergronden Opdrachtnemer Studio Vos B.V. is een onderneming gestart door mediamanagement student Robin Vos. De onderneming houdt zich

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

ANDY WARHOL + BUGABOO THE BANANA COLLECTION AVAILABLE AS COMPLETE BUGABOO CAMELEON3, FOOTMUFF & SEAT LINER

ANDY WARHOL + BUGABOO THE BANANA COLLECTION AVAILABLE AS COMPLETE BUGABOO CAMELEON3, FOOTMUFF & SEAT LINER ANDY WARHOL + BUGABOO THE BANANA COLLECTION AVAILABLE AS COMPLETE BUGABOO CAMELEON3, FOOTMUFF & SEAT LINER / /tm The Andy Warhol Foundation for the Visual Arts, Inc. Icon meets icon EMBARGO until 25 March

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! 6 Social Media tips voor de ondernemer. Dat Social Media een belangrijk marketingcommunicatie instrument is, is duidelijk. Hoe begin ik echter aan zo n

Nadere informatie

Project Het Parool. Media, Informatie en Communicatie. Propedeuse. Ontwerpdocument Beeld

Project Het Parool. Media, Informatie en Communicatie. Propedeuse. Ontwerpdocument Beeld Media, Informatie en Communicatie Ontwerpdocument Beeld Project Het Parool Jerry Leigh Henkes, Demy Verhoogt, Bastiaan Verbeek, Sterre van den Berge, Lucas de Vries, Kathy Gabriel en Hanna Loos. P125 Tutor

Nadere informatie

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines.

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines. Samenvatting In deze whitepaper wordt de vraag beantwoord: Hoe kan ik mijn website beter vindbaar maken in zoekmachines?. Om hier achter te komen wordt eerst achtergrond informatie gegeven over hoe zoekmachines

Nadere informatie

CultuurWerkt! altijd, overal en voor iedereen. Voor jouw organisatie. Beleving & Impact. Hoe CultuurWerkt! Cultuur op de werkvloer

CultuurWerkt! altijd, overal en voor iedereen. Voor jouw organisatie. Beleving & Impact. Hoe CultuurWerkt! Cultuur op de werkvloer Initiatief van Stichting Stimulering Kunst en Cultuur Voor jouw organisatie Hoe altijd, overal en voor iedereen Beleving & Impact 4 Cultuur op de werkvloer 5 Hoe 6 4 Beleving & Impact Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Marketingtoolkit voor auteurs

Marketingtoolkit voor auteurs Marketingtoolkit voor auteurs Introductie U ontvangt deze handleiding omdat u auteur bent bij Noordhoff. De marketingafdeling verzorgt promotionele acties rondom de verschijning van uw nieuwe uitgave.

Nadere informatie

Nieuws sites hebben een krantachtige vormgeving; de informatie staat voorop.

Nieuws sites hebben een krantachtige vormgeving; de informatie staat voorop. Be e ldsche rmvormge ving & We bde sign Doelstelling & Doelgroepverkenning Kijk naar verschillende websites om je doelgroep te verkennen. Ze hebben allemaal een andere doelstelling en roepen een bepaalde

Nadere informatie

Een eigenzinnig instituut in Nederland

Een eigenzinnig instituut in Nederland Een eigenzinnig instituut in Nederland Van hoge kunst tot populaire onderwerpen Het iconische gebouw is in 1992 ontworpen door Nederlands beroemdste architect Rem Koolhaas als een Palais des Festivals

Nadere informatie

Beeldmaker, Wat mag je trots zijn op het prachtige werk dat je keer op. keer creëert. Als fotograaf en eigenaar van Dusty Blue weet ik

Beeldmaker, Wat mag je trots zijn op het prachtige werk dat je keer op. keer creëert. Als fotograaf en eigenaar van Dusty Blue weet ik DUSTY Beeldmaker, Wat mag je trots zijn op het prachtige werk dat je keer op keer creëert. Als fotograaf en eigenaar van Dusty Blue weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de juiste plek te

Nadere informatie

Kijk naar de Mondiale tijdlijn. 1. 2

Kijk naar de Mondiale tijdlijn. 1. 2 Welkom in het Gorcums Museum De SIXTIES waren een tijd van revoluties, op politiek zowel, cultureel als technologisch vlak, met een ongekende drang tot vernieuwen. Een overvloed van creativiteit overspoelde

Nadere informatie

furnlovers mediakit Index: About: 4 Gastbloggers: 5 Social stats: 5 YouTube & Instagram: 6 Samenwerkingen: 7 3

furnlovers mediakit Index: About: 4 Gastbloggers: 5 Social stats: 5 YouTube & Instagram: 6 Samenwerkingen: 7 3 furnlovers mediakit 2 furnlovers mediakit Furnlovers ontdekt, inspireert en verbindt. We ontdekken dagelijks weer nieuwe trends. We inspireren onze volgers met mooie sfeerbeelden, video s, blogs en meer.

Nadere informatie

BIG FASHION ISSUE LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL

BIG FASHION ISSUE LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL HET MAARTNUMMER BIG FASHION LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL Seventies chic Fashion-inspiratie met een knipoog naar de iconische seventies-designer Diane von Furstenberg. Ibiza country style: Yay! Bohemian

Nadere informatie

Social Selling met LinkedIn

Social Selling met LinkedIn Social Selling met LinkedIn 1 Djoea van Zanten Storyteller on fire / Professioneel spreker / Social selling expert / Auteur van "social selling in 60 minuten" Vader van Senja en Deni, man van Monique,

Nadere informatie

De applicatie in het kort

De applicatie in het kort een concept van De applicatie in het kort Onder het concept inspirors.com vallen op dit moment de websites inspiriors.com/en, inspiriors.com/be en inspiriors.com/be-nl. De websites bieden op diverse manieren

Nadere informatie

JIJZELF ALS MERK. grafische kamer GROEP 7/8. JIJZELF ALS MERK Docentenhandleiding

JIJZELF ALS MERK. grafische kamer GROEP 7/8. JIJZELF ALS MERK Docentenhandleiding JIJZELF ALS MERK ID GROEP 7/8 1 Colofon Dit lesmateriaal is vervaardigd door Veerle Nauta in opdracht van School & Cultuur Veenendaal. Dit lesmateriaal is speciaal vervaardigd voor het project Jijzelf

Nadere informatie

Vers Bloed. diensten bib, cultuur, jeugd, kermissen, markten, toerisme & museum Jan Vaerten en Heemkundig museum. A-ha Mee-maken en Samen

Vers Bloed. diensten bib, cultuur, jeugd, kermissen, markten, toerisme & museum Jan Vaerten en Heemkundig museum. A-ha Mee-maken en Samen Vers Bloed diensten bib, cultuur, jeugd, kermissen, markten, toerisme & museum Jan Vaerten en Heemkundig museum A-ha Mee-maken en Samen Rechterboezem - bewaren Archief Musea Gemeente Bibliotheek Gemeenschappelijk

Nadere informatie

Welkom bij Coachfriend en je werkboek.

Welkom bij Coachfriend en je werkboek. COACHFRIEND Werkboek Van Email Mobiel Skype/Lync Leeftijd Beroep (voeg hier je profielfoto toe) Opleiding: (Kruis je keuze aan) Universitair/ HBO/ MBO Coach: Richard Koekoek E: rkoekoek@zieffect.nl T:

Nadere informatie

PRE-OWNED WITH LOVE. Designer-Vintage.com bereikt maandelijks gebruikers met een grote liefde voor pre-owned designer items.

PRE-OWNED WITH LOVE. Designer-Vintage.com bereikt maandelijks gebruikers met een grote liefde voor pre-owned designer items. Sales-kit 2019 PRE-OWNED WITH LOVE Het in 2008 opgerichte Designer-Vintage is hét online luxe platform voor het kopen en verkopen van pre-owned authentieke designer-items. Shop vintage pareltjes waaronder

Nadere informatie

het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report design

het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report design het assessment plan van aanpak Sophia Thelen Interactieve vormgeving (90414) Stagebedrijf & opdrachtgever: C&F Report 02-09-2013 design inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina Inhoudsopgave & contactgegevens 2

Nadere informatie

DOCENT. Thema: architectuur WONEN: TERUG IN DE TIJD! groep 5 en 6. Tip. Stadshagen

DOCENT. Thema: architectuur WONEN: TERUG IN DE TIJD! groep 5 en 6. Tip. Stadshagen DOCENT In het thema architectuur gaan op onderzoek uit naar de oude huizen die vroeger in en rondom het gebied stonden dat nu is. Ze vergelijken de bouwstijl van verschillende oude huizen met hun eigen

Nadere informatie

Veel gestelde vragen & zorgen

Veel gestelde vragen & zorgen Workplace @Dongen Veel gestelde vragen & zorgen Waar kan ik bestanden zoals handleidingen vinden? Documenten zijn geordend per groep. Dus zoek je een ICT handleiding, dan kijk je in de groep Digitaal Werken.

Nadere informatie

Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie

Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie Semester: 4, voorjaar 2016 Opdrachtgever: Perplex Internetmarketing B.V Projectgroep: M41-a Leden: L. Daalmeijer, D. Nietveld,

Nadere informatie

Heel veel plezier en inspiratie toegewenst met het doorlopen van jouw persoonlijke proces van talentontwikkeling!

Heel veel plezier en inspiratie toegewenst met het doorlopen van jouw persoonlijke proces van talentontwikkeling! INLEIDING Je hebt het cursistenboek Competent talent in de praktijk voor je liggen. Dit houdt in dat je waarschijnlijk een training talentontwikkeling volgt of gaat volgen, of zelf aan de slag wilt met

Nadere informatie

o Theo Glaudemans Business Refresher theo.glaudemans@limebizz.nl o Rens Eijgermans Business Refresher rens.eijgermans@limebizz.nl

o Theo Glaudemans Business Refresher theo.glaudemans@limebizz.nl o Rens Eijgermans Business Refresher rens.eijgermans@limebizz.nl o Theo Glaudemans Business Refresher theo.glaudemans@limebizz.nl o Rens Eijgermans Business Refresher rens.eijgermans@limebizz.nl o Heb je vragen of geef je mening en reactie op deze presentatie via

Nadere informatie

Social Media Workshop. YM consulting

Social Media Workshop. YM consulting Social Media Workshop YM consulting Even voorstellen Patrick Ariëns Erik Jobse Robin Koster Ipetje op / Ipetje af Verwachtingen? Wat verstaan we onder netwerken? Netwerken is het offline en online leggen

Nadere informatie

What? Why? How? Formule

What? Why? How? Formule What? Shine! is een multimediaal inspiratieplatform met mind- en lifestyle dat zich richt op ondernemende vrouwen die bewust in het leven staan, op zoek zijn naar (spirituele) verdieping en inspiratie

Nadere informatie

Campaign background. Prioritized objectives

Campaign background. Prioritized objectives Campaign background Darmkanker is op één na de meest voorkomende vorm van kanker in Europa. Per jaar sterven er bijna 150.000 mannen en vrouwen uit Europa aan darmkanker en komen er jaarlijks meer dan

Nadere informatie

Uitgebreide versie. Het Pluryn Plein. Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt

Uitgebreide versie. Het Pluryn Plein. Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt Uitgebreide versie Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt Het Pluryn Plein Ben je clint van Pluryn? Dan is het belangrijk dat je alle informatie

Nadere informatie

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Hoewel deze uitgave met zorg is samengesteld aanvaardt de auteur geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door

Nadere informatie

Giel Beelen gastcurator Let s YouTube tentoonstelling in Beeld en Geluid

Giel Beelen gastcurator Let s YouTube tentoonstelling in Beeld en Geluid Giel Beelen gastcurator Let s YouTube tentoonstelling in Beeld en Geluid Giels Talentenjacht-concert en Kinderen voor Kinderendansworkshops in december Vanaf 3 december is het thema van de tentoonstelling

Nadere informatie

BOY WONDER MEDIA BROCHURE

BOY WONDER MEDIA BROCHURE BOY WONDER MEDIA BROCHURE Boy Wonder media bestaat sinds 2008 en is uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de volgende werkzaamheden. > Website Ontwerp > Huisstijl Ontwerp > Reclame

Nadere informatie

We hopen dat alles duidelijk is. Mochten er nog vragen zijn, laat het ons graag even weten! Team Accordeonportaal.nl

We hopen dat alles duidelijk is. Mochten er nog vragen zijn, laat het ons graag even weten! Team Accordeonportaal.nl De profielen Je kunt verschillende kanten op met een profiel: Je etaleert jezelf als accordeonist, en vermeld je verschillende bands/projecten op je profielpagina. Je zet je belangrijkste project/band

Nadere informatie

INLEIDING MULTIMEDIA 2008 NAAM:SANDINO RATHLING ST.NR : GROEP: IMM08101

INLEIDING MULTIMEDIA 2008 NAAM:SANDINO RATHLING ST.NR : GROEP: IMM08101 INLEIDING MULTIMEDIA 2008 NAAM:SANDINO RATHLING ST.NR : 1400576 GROEP: IMM08101 Inleiding Als opdracht voor het vak Inleiding multimedia moest er een kort interactief filmpje gemaakt worden over de topics

Nadere informatie

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Actie keuze 2 a. Geld voor een rookvrij Nederland Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Maak de maken kwaliteit doelen een van

Nadere informatie

ONVERMIJDELIJK CIRCULAIR

ONVERMIJDELIJK CIRCULAIR ONVERMIJDELIJK CIRCULAIR WEEK VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE MAANDAG 14 T/M VRIJDAG 18 JANUARI 2019 WORD SPONSOR EN ZET JOUW ORGANISATIE OP DE KAART ALS CIRCULAIRE KOPLOPER! Circulaire ondernemers, organisaties

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding 5

INHOUD. 1. Inleiding 5 2 INHOUD 1. Inleiding 5 2. SWOT-Analyse De Recyclemanager 6 2.1 Algemene SWOT-Analyse 6 2.2 Kleding & Textiel SWOT-Analyse 9 2.3 Confrontatie 11 2.4 Verbeteringen 12 3. Voorstel Kleding Recycling Website

Nadere informatie

Gezocht: leden YOUNG OFFICE junior

Gezocht: leden YOUNG OFFICE junior Gezocht: leden YOUNG OFFICE junior Ben jij tussen de 13 en 17 jaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om culturele evenementen te organiseren voor leeftijdsgenoten? Meld je dan nu

Nadere informatie

HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP

HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP HET COMPLETE HANDBOEK VOOR HET STARTEN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP EEN KORTE INTRODUCTIE Wat leuk dat je ons handboek gekocht hebt. Dat betekent waarschijnlijk dat je op het punt staat een webwinkel te

Nadere informatie

DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE

DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Inleiding 3 Verschillende websites 4 Wat maakt een goede website 5 Bekijk bluetrace.nl en weet wat u kunt verwachten. 2 De 4 pijlers

Nadere informatie

Statistieken social media Hans Mestrum voor HAN Techniek April 2011

Statistieken social media Hans Mestrum voor HAN Techniek April 2011 Statistieken social media Hans Mestrum voor HAN Techniek April 2011 Weblog HANs on Experience: bezoekers, pagina s en hits Hieronder een overzicht van het aantal bezoekers in de maand april van 2009 t/m

Nadere informatie

Waar liggen je kansen online?

Waar liggen je kansen online? Waar liggen je kansen online? Onderzoek het, kijk naar je doelgroep De essentie van een goede online strategie is het aanbieden en creëren van relevante informatie en die informatie op het juiste moment

Nadere informatie

Visie. It s the little spontanious things in life that matter

Visie. It s the little spontanious things in life that matter De Man Visie It s the little spontanious things in life that matter Door te genieten van originaliteit en oog te hebben voor de kleine spontane gebeurtenissen om je heen, wordt de sleur van het dagelijks

Nadere informatie

In hoeverre is jouw bedrijf zo ingericht dat mensen thuis aan de keukentafel een verhaal vertellen over jouw bedrijf?

In hoeverre is jouw bedrijf zo ingericht dat mensen thuis aan de keukentafel een verhaal vertellen over jouw bedrijf? Hoe word je als makelaar herinnerd? Hoe val je de dag van vandaag op? Hoe kan je uitspringen in deze schreeuwende multimedia maatschappij? Hoe zorg je ervoor dat je vertrouwen opbouwt en een goede indruk

Nadere informatie

Het Nieuwe Winkelen. mobiel sociaal lokaal

Het Nieuwe Winkelen. mobiel sociaal lokaal Het Nieuwe Winkelen mobiel sociaal lokaal Het nieuwe winkelen van de consument Filmpje Het Nieuwe Winkelen Winkelen is van alle tijden. Maar de manier waarop een klant zijn aankopen doet verandert. De

Nadere informatie