In hoeverre is jouw bedrijf zo ingericht dat mensen thuis aan de keukentafel een verhaal vertellen over jouw bedrijf?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In hoeverre is jouw bedrijf zo ingericht dat mensen thuis aan de keukentafel een verhaal vertellen over jouw bedrijf?"

Transcriptie

1 Hoe word je als makelaar herinnerd? Hoe val je de dag van vandaag op? Hoe kan je uitspringen in deze schreeuwende multimedia maatschappij? Hoe zorg je ervoor dat je vertrouwen opbouwt en een goede indruk maakt vooraleer mensen je ontmoet hebben? In hoeverre is jouw bedrijf zo ingericht dat mensen thuis aan de keukentafel een verhaal vertellen over jouw bedrijf?

2 Ondernemen vanuit je authentieke zelf Fascineren (betoveren, sterk boeien) door persoonlijke leiderschap

3 7 triggers van jouw persoonlijkheid om te onderscheiden, te fascineren, te boeien en te betoveren. Het vertrouwen dat je uitstraalt Je passie Je alertheid Je capaciteiten Rebel zijn Je Aantrekkingskracht Je autoriteit https://www.youtube.com/watch?v=hpxk3ht8n30

4 1. Passie: je natuurlijke energie en optimisme, die ervoor zorgen dat je een relatie met anderen kan opbouwen. Jouw warmte, toewijding, neemt intuïtief beslissingen, expressie jouw verhaal.

5 2. Vertrouwen: de rust die je uitstraalt, je stabiliteit en je voorspelbaarheid.

6 3. Aantrekkingskracht: zelfvertrouwen, persoonlijk leiderschap, je duidelijkheid, doelgerichtheid, vastberadenheid, Alpha persoonlijkheid.

7 4. Autoriteit: expert, detailgerichtheid, sterk wil, een hogere standaard, vernieuwend en innoverend.

8 5. Capaciteiten: gefocust zijn voor resultaat, rationeel, complexe problemen kunnen vertalen.

9 6. Alertheid: structuur, doelgericht, scherp, actie gericht, laat er geen gras op groeien, leiderschap.

10 7. Rebel: zelfstandig, creatief, ondernemend, ervan houden om regels te breken, heeft een eigen stijl, een eigen werkwijze en een eigen visie.

11 Jezelf als merk presenteren Vergroot je kans om herinnerd te worden Wat is jouw professionele kracht? Wat is jouw verhaal? Waar heb je passie voor? Wat wil je aan de wereld vertellen? Welke problemen los je op voor je klanten? Welke dromen help je mensen te verwezenlijken? Maak daar leuke filmpjes van en wees jezelf

12 Authenticiteit - Wat consumenten écht willen Het is de paradox van de huidige belevenis economie: hoe kunstmatig de wereld wordt, hoe meer de consument échte dingen wil - dingen die pakkend, persoonlijk en, bovenal, authentiek zijn. beschikbaarheid, prijsstelling en kwaliteit niet langer voldoende zijn. De consument van nu zoekt authenticiteit, waar en wat hij ook koopt.

13 Onderscheiden is de boodschap Hoe zich onderscheiden? Apart Betrouwbaar Congruent persoonlijkheid

14 Fundering van elke succesvolle en winstgevende zaak Fundering nr 1 is het hebben van een duidelijk concept USP (elevator speech) Onderscheidend vermogen opvallen Je doelgroep moet zich herkennen in jou boodschap

15 Elevator speech of een U.S.P Wat is je kernboodschap en waarom is dat voor de ander belangrijk om te weten? Zorg voor een pakkende opening, die de interesse van de ander wekt. De opening mijn naam is Jan en ik ben organisatiepsycholoog is nou niet bepaald swingend en memorabel. De opening mijn naam is Jan en ik help bedrijven bij bedenken en op de markt zetten van nieuwe producttoepassingen is krachtig en nodigt uit tot het stellen van vervolgvragen. Je mag best GROTE WOORDEN gebruiken (fantastisch, excellent, baanbrekend), maar hou het wel simpel en eenvoudig. Geen moeilijke woorden, vaktaal of jargon.

16 What's Your Hook? Waarmee help jij de ander? Wat is bijzonder aan jou? Wat zijn persoonlijke waarden van jou? Authenticiteit. Wees oprecht. Gebruik woorden die de ander begrijpt. Kort en krachtig. Begin of eindig met een vraag. Vervang Engelse woorden door Nederlandse. Spreek in de actieve vorm: Ik wil i.p.v. ik zou willen. Eventueel een kort voorbeeld van wat jij doet. Wat ik goed kan is Ik geniet daarvan omdat Ik doe dat graag voor:

17 Een goed bedrijf of merk heeft ook een gezicht en dat gezicht ben jij. Vergroot je gunfactor en versterk je merk.

18 YouTube, de meest gebruikte zoekmachine na Google. De internetgebruiker is gemiddeld 15 minuten op de site van Youtube per dag YouTube is na Google zoekmachine No 2 in de wereld (bron: comscore). In Nederland kent video-zoeker YouTube meer dan 8 miljoen unieke bezoekers per maand. Voordelen van video op YouTube: Je video verschijnt in de zoekresultaten op Googleafbeeldingen, tekst en video s Aantal vind resultaten op Google meestal vele malen hoger dan op YouTube het is dus eenvoudiger te scoren in YouTube (youtube help)

19 Nieuwe klanten vinden via You Tube Wat zou u op YouTube kunnen plaatsen? Laten zien hoe uw product werkt. Een bedrijfspresentatie. U kunt uw interessantste PowerPoint om laten zetten in een YouTube filmpje Een duidelijke uitleg over uw product. Een klant die vertelt waar hij juist voor u gekozen heeft.

20 Nieuwe klanten werven Hoe doe je dat? Het geheim?

21 Nieuwe klanten werven voor makelaars Hoe doe je dat? Het geheim is gestructureerd en proces gericht werken om vertrouwen op te bouwen Eigen ervaring Een persoonlijk intake gesprek of persoonlijk aanbod voor nieuwe klanten Ervaring van derden met een filmpje Een persoonlijke video boodschap Gratis publiciteit of P.R. Blog Youtube filmpje E mails versturen met waarde volle tips E mail adressen verzamelen Commerciële media en internet Social media Vertrouwen

22 Hoe zoeken klanten op internet? 1 tot 3 maand voor de aankoop gebruikt men internet als oriëntatie fase (snuffelen). Met andere woorden de gemiddelde zoekende is nog niet slachtrijp als hij via Google op je website terecht komt. Dat heeft consequenties voor de manier waarop je informatie aanbrengt. Geef je de bezoeker alleen de keuze Bel voor een afspraak of bestel nu? Dan loopt u in feite te hard van stapel, als de jongeling die op het eerste afspraakje al wil zoenen. Biedt je site bezoekers interessante informatie die uw expertise onderstreept om te kunnen downloaden? Vraag ze om hun adres achter te laten voor een nieuwsbrief, een doorlichting, een proefbehandeling, een win wedstrijd.

23 Belang van commerciëler denken voor makelaars synchroniseren denken Gebruik zo veel mogelijk structuur. Je werk verloopt dan veel vlotter en productiever.

24 Meer klanten via internet in 3 stappen 1 Boeiende website 2 Verzamelen s 3 marketing

25 Marketing fout De meeste makelaars weten alles van hun beroep maar niets van marketing (toch de voorwaarde om hun beroep te kunnen uitoefenen)

26 Daardoor hebben ze geen doeltreffende marketing strategie Het succes van uw zaak hangt voor 90% af van een goede marketing en promotie strategie

27 Marketingfout Aannemen dat marketing veel geld kost De grootste misvatting is dat marketing bergen met geld kost. Kleine bedrijven kunnen vaak met weinig middelen hun boodschap uitdragen.

28 Marketingfout Het niet efficiënt gebruiken van internet Ruim 85% van alle zoek opdrachten naar producten of diensten gebeurt tegenwoordig op internet Hoe past u internet succesvol toe?

29 Weet vooraf waar jouw klanten naar op zoek zijn! Vaak wordt gedacht dat je website vooral een visitekaartje van je bedrijf moet zijn en daarom staat er op de website vooral informatie over je bedrijf. Ook als je een website laat ontwerpen is dat de eerste vraag die gesteld wordt, wat wil je als bedrijf uitstralen. Maar het gaat niet om je bedrijf, het gaat om je klant! Wat wil je klant!

30 Hoe kom je te weten wat je bezoekers/ klanten willen? Door vooraf onderzoek te doen naar de wensen van je online klant

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

KrachCg medium - Het internet is één van de krach2gste informa2ebronnen van dit moment.

KrachCg medium - Het internet is één van de krach2gste informa2ebronnen van dit moment. Consumenten in Nederland gaven in 2012 ruim 6 miljard Euro uit in webwinkels. Internet is daarmee voor veel bedrijven een groeiende bron van inkomsten. Ook voor uw bedrijf? KrachCg medium - Het internet

Nadere informatie

Meesterlijke Marketing; online in contact met (nieuwe) cliënten 1

Meesterlijke Marketing; online in contact met (nieuwe) cliënten 1 Meesterlijke Marketing; online in contact met (nieuwe) cliënten 1 Waarom moet een advocaat of jurist online in contact zijn met zijn doelgroep? De belangrijkste reden is heel simpel: het merendeel van

Nadere informatie

De consument ontvangt 3.000 reclameboodschappen per dag één boodschap om de 29 seconden Verkoop altijd een EMOTIE Verkoop altijd een eind resultaat

De consument ontvangt 3.000 reclameboodschappen per dag één boodschap om de 29 seconden Verkoop altijd een EMOTIE Verkoop altijd een eind resultaat ` 1 De consument ontvangt 3.000 reclameboodschappen per dag één boodschap om de 29 seconden Verkoop altijd een EMOTIE Verkoop altijd een eind resultaat als je wil opvallen 2 3 4 5 6 Wat is marketing? Marketing

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Bedankt dat je de moeite hebt genomen onze site te bezoeken en dit document te downloaden. Welkom bij Exsal Internetmarketing.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen onze site te bezoeken en dit document te downloaden. Welkom bij Exsal Internetmarketing. Beste lezer, Bedankt dat je de moeite hebt genomen onze site te bezoeken en dit document te downloaden. Welkom bij Exsal Internetmarketing. De groeiende impact van het zakendoen op internet is ondertussen

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk

Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk 2014 Rose Jansen Create Beste ambitieuze therapeut, Hoe zorg je als therapeut voor een succesvolle, welvarende praktijk? Ik kan je 1 ding vertellen: gewoon

Nadere informatie

Ik wil meer klanten! Hallo! Leuk dat je dit ebook gaat behandelen.

Ik wil meer klanten! Hallo! Leuk dat je dit ebook gaat behandelen. 1 2 Ik wil meer klanten! Hallo! Leuk dat je dit ebook gaat behandelen. Mijn naam is Michael. In het ebook "Ik wil meer klanten" behandel ik een aantal technieken en tactieken om jou te helpen precies die

Nadere informatie

2. Word dé expert binnen jouw vakgebied...8 2.1 Vind je niche...8 2.2 Doe iets wat moeilijk te kopiëren is...8 2.3 Deel je kennis...

2. Word dé expert binnen jouw vakgebied...8 2.1 Vind je niche...8 2.2 Doe iets wat moeilijk te kopiëren is...8 2.3 Deel je kennis... INHOUDSOPGAVE VOORWOORD...3 1. Hoe kom ik hoger in Google?...4 1.1. De drie-eenheid van zoekmachine optimalisatie...4 1.1.1.Technische kwaliteit en architectuur van de website...4 1.1.2 Inhoudelijke kwaliteit

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

De 7 Meest Gemaakte Marketing Fouten

De 7 Meest Gemaakte Marketing Fouten De 7 Meest Gemaakte Marketing Fouten In dit verslag ontdekt U de 7 meest gemaakte marketing fouten. Niet alleen de fouten worden beschreven maar geeft ook een doeltreffende oplossing. Dit verslag wordt

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart 3.0

Marketing vanuit je hart 3.0 Wegwijzer naar een Welvarend bedrijf Marketing vanuit je hart 3.0 Voor zelfstandige ondernemers die hun droom willen realiseren Ingrid Langen Dit e-boek mag je delen en/of publiceren mits je mij als bron

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat!

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Het geheim van een succesvolle makelaar Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Marketing voor Makelaars 2 / 41 Over de auteur Ik heet en ik ben off- en online ondernemer, spreker en trainer.

Nadere informatie

Praktische social media tips voor bedrijven!

Praktische social media tips voor bedrijven! Praktische social media tips voor bedrijven! Inhoud: Pagina Voorwoord 2 Wat is social media? 3 Hoe werkt het? 4 De mogelijkheden voor bedrijven 5 Als online vorm van mond-tot-mond reclame 7 Internet optimalisatie

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Waarom E-mail Marketing? Stap 1: Ik wil e-mailberichten van klanten. Stap 2: Ik ben er klaar voor. Stap 3: Ik besluit welk type email ik verzend

Waarom E-mail Marketing? Stap 1: Ik wil e-mailberichten van klanten. Stap 2: Ik ben er klaar voor. Stap 3: Ik besluit welk type email ik verzend INHOUD Introductie Waarom E-mail Marketing? Stap 1: Ik wil e-mailberichten van klanten Stap 2: Ik ben er klaar voor Stap 3: Ik besluit welk type email ik verzend Stap 4: Ik geef mijn e-mailberichten de

Nadere informatie

Create www.createcoaching.nl Cornelis Outshoornstraat 266, 1067 HG, Amsterdam

Create www.createcoaching.nl Cornelis Outshoornstraat 266, 1067 HG, Amsterdam Marketing Masterclass voor therapeuten. De stappen die beschreven staan in mijn E- Book leer ik aan mijn cliënten in mijn jaartraject Als therapeut in Volle Glorie. Het is mijn missie er voor te zorgen

Nadere informatie

GEHEIM VAN ACQUISITIE

GEHEIM VAN ACQUISITIE GEHEIM VAN ACQUISITIE Tips voor meer klanten, meer omzet Martin Eelderink Plusmore Plusmore verbetert verkoopresultaat voor bedrijven. Met andere woorden meer klanten, meer omzet, meer marge en meer lange

Nadere informatie

Mijn Verhaal En Hoe Ik Jou Kan Helpen

Mijn Verhaal En Hoe Ik Jou Kan Helpen Het internet heeft nieuwe mogelijkheden gecreëerd. Het is vandaag de dag mogelijk om zonder al te veel opstartkosten en binnen afzienbare tijd online geld te verdienen met iets dat je graag doet. Het is

Nadere informatie

9 Content Marketing Fouten

9 Content Marketing Fouten 9 Content Marketing Fouten Meer rendement uit online content marketing voor zoekmachines en sociale media http://www.frankhusmann.nl Copyright 2013 Fout #1: Onbekend zijn met je doelgroep... 3 Fout #2:

Nadere informatie

DENNIS J. JANSEN 40 MANIEREN OM NIEUWE KLANTEN TE WERVEN WWW.TIPSVOORMEEROMZET.NL

DENNIS J. JANSEN 40 MANIEREN OM NIEUWE KLANTEN TE WERVEN WWW.TIPSVOORMEEROMZET.NL DENNIS J. JANSEN 40 MANIEREN OM NIEUWE KLANTEN TE WERVEN WWW.TIPSVOORMEEROMZET.NL Beste lezer, Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit e-book te downloaden, met daarin 40 tips om nieuwe klanten te werven.

Nadere informatie

Hoofdstuk 15 Je Wervende Website

Hoofdstuk 15 Je Wervende Website Hoofdstuk 15 Je Wervende Website 15.1 Je website is niet je visite kaartje! Klanten aantrekken dat wil je! Dit is de reden dat jij een website hebt! Toch lijkt het alsof de meeste therapeuten zich dit

Nadere informatie

100.000. 5 geheimen. om minimaal. per jaar te verdienen. voor ZZP-coaches, trainers en adviseurs

100.000. 5 geheimen. om minimaal. per jaar te verdienen. voor ZZP-coaches, trainers en adviseurs 5 geheimen om minimaal 100.000 per jaar te verdienen voor ZZP-coaches, trainers en adviseurs Laura Babeliowsky - Businesscoach Oprichter Bouw een Bloeiend Bedrijf Inhoudsopgave Over Laura...3 Waarom 100.000

Nadere informatie

Een ebook voor het aantrekken van cliënten door online marketing op een liefdevolle manier in te zetten

Een ebook voor het aantrekken van cliënten door online marketing op een liefdevolle manier in te zetten ONLINE MARKETING VOOR THERAPEUTEN Een ebook voor het aantrekken van cliënten door online marketing op een liefdevolle manier in te zetten een publicatie van Create Coaching en websitesvoortherapeuten.com

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

1 Een zakelijke Facebookpagina opzetten 7. Persoonlijke profiel 8 Facebookgroep 14 Facebookpagina 15

1 Een zakelijke Facebookpagina opzetten 7. Persoonlijke profiel 8 Facebookgroep 14 Facebookpagina 15 Inhoudsopgave 0 Inleiding 1 Facebook feiten en cijfers 2 Is Facebook gratis? 3 Grote bedrijven versus kleinere ondernemingen 3 Communiceer als persoon, niet als bedrijf 4 Fluisteren mag, maar ga niet schreeuwen

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

Jonas Van Gerrewey Sales & Account Manager ivalue. Melissa Martens Content Marketeer ivalue. Pagina 1 van 19

Jonas Van Gerrewey Sales & Account Manager ivalue. Melissa Martens Content Marketeer ivalue. Pagina 1 van 19 Jonas Van Gerrewey Sales & Account Manager ivalue Melissa Martens Content Marketeer ivalue Pagina 1 van 19 Inhoud Deel I: Daarom heeft jouw bedrijf sociale media nodig... 3 1. Sociale media zijn de nieuwe

Nadere informatie