Veilig en scherp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veilig en scherp"

Transcriptie

1 Noardburgum, Rijksstraatweg 80 kavel 126

2 Vakantiehuiswinkel nodigt u uit! Geachte mevrouw, mijnheer, Hartelijk dank voor het gebruik maken van Vakantiehuiswinkel. In deze brochure staat uitgebreide informatie over de woning waar u interesse in heeft getoond. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis, plattegronden, de kadastrale kaart en de situering. Op deze wijze krijgt u een goede eerste indruk van de door u geselecteerde woning. Wij adviseren u van harte om geheel vrijblijvend eens "live" te komen kijken wanneer uw eerste gevoel "goed" is. Gezien de fraaie omgeving ook een start voor een heerlijk dagje uit! Vaak horen wij bij bezichtiging spreken over een klik, dit geeft goed aan waar het eigenlijk om gaat bij het maken van uw keuze. Echter naast alle gevoel en emotie helpt Vakantiehuiswinkel mee met een verstandig onderbouwde transactie; beschermd, veilig èn voordelig. Vakantiehuiswinkel staat als erkend makelaar garant voor een goede en eerlijke deal. Een juiste aankoop zorgt voor vele jaren intens genieten en in veel gevallen ook voor een gedegen investering. Vakantiehuiswinkel heeft ondertussen een kleine duizend klanten geholpen bij één van de mooiste aankopen in hun leven en vaak ook één van de kostbaarste. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging van deze woning en wellicht de start van lekker genieten op uw eigen heerlijke plek. Mocht u toch anders beslissen laat het ons weten, wij zoeken verder totdat we gevonden hebben wat u zoekt! Groet, namens het team Vakantiehuiswinkel, Ilse Noardburgum, Rijksstraatweg 80 kavel 126 Heerlijk 365 dagen per jaar recreëren in luxe aan het water. Op één van de mooiste plekken van Friesland ligt dit royaal uitstekend onderhouden 6-8 persoons waterpaviljoen. Bouwjaar 2007 Inhoud 400 m³ Woonoppervlakte ca. 162 m² Perceel 722 m² Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding in overleg

3 Algemeen Op één van de mooiste plekken van Friesland aan de Hals van het Bergumermeer, in het contour landschap van de Friese Wouden ligt waterpark Zwartkruis, een kleinschalig park met 41 vrijstaande waterpaviljoens. Wakker worden aan het water een ontbijtje op uw veranda waar de boot al op u ligt te wachten. Genieten van de rust en ruimte in én rondom uw woning. Luxe is aanwezig om een heerlijke vakantie te beleven.

4 Globale indeling Via een keurig aangelegde parkeerplaats en terras krijgt u toegang tot het paviljoen. U betreedt de nette afgewerkte en ruime entree via de voorzijde van het pand. Wanden en plafond zijn strak en licht afgewerkt en op de vloer treft u tegels van natuursteen (leisteen) inclusief vloerverwarming aan. Deze afwerking van wanden, vloer en plafond is doorgevoerd op de gehele woonlaag, waardoor er een harmonieuze ambiance is ontstaan. Via de hal vindt u de inpandige bergkast met Remeha CV. Een nette toiletruimte welk in lichte kleuren is betegeld met zwevend toilet en fonteintje.

5 Living De royale living is verdeeld in een zit- en een eetgedeelte. Het eetgedeelte is aan de voorzijde gelegen. Zittend aan uw eettafel kijkt u heerlijk uit op de tuin. Verbonden door een veranda wordt deze als het ware een verlengstuk van uw leefruimte. Het zitgedeelte is gelegen aan de achterzijde en beschikt over hoge raampartijen. Hierdoor profiteert u van veel lichtinval. Van hier uit heeft u toegang tot de tweede veranda, het verhoogde terras en de aanlegsteiger.

6 Keuken De keuken staat in open verbinding met het eetgedeelte. Hier vindt u een front keukenopstelling met vlakke deurtjes. Het contrasterende granieten keukenblad en de subtiel gemêleerde wandbekleding completeren het geheel. De complete uitrusting van deze keuken bestaat uit een RvS spoelbak, Atag inbouwapparatuur zoals; gaskookplaat, afzuigschouw, RVS combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasmachine en veel praktische kastruimte.

7 Souterrain Slaapkamer 1 De royale ouderslaapkamer met schuifkastenwand is aan de voorzijde van het pand gelegen. Door de aanwezigheid van een raampartij in de zijgevel heeft u ruime ventilatie mogelijkheden. Ook hier zijn de wanden licht afgewerkt en de vloer voorzien van groot formaat tegels van natuursteen (leisteen), met een per ruimte apart te regelen vloerverwarming.

8 Badkamer De badkamer is ruim en van alle gemakken voorzien. De wand- en vloertegels zijn mooi op elkaar afgestemd en vormen een verrassend geheel. Ook deze ruimte heeft vloerverwarming welke apart te regelen is. De inrichting van deze sanitaire ruimte bestaat uit een ruime douche met spatscherm, wastafelmeubel met spiegel, wandcloset en designradiator. De douche is uitgevoerd met een thermostaat mengkraan. Uiteraard is er een ventilator aanwezig die voor geforceerde ventilatie zorgt.

9 Slaapkamer 2 en 3 Extra ruimte souterrain Een compacte ruimte die momenteel als provisiekast gebruikt wordt, is prima geschikt voor een sauna of extra badkamer. Een aparte technische ruimte met witgoed opstelplaats en riool aansluiting completeren het souterrain. De 2 e slaapkamer met wastafel en 3 e slaapkamer bieden plaats aan twee eenpersoonsbedden. Ook hier een raampartij in de gevel voor ventilatie en daglicht.

10 Verdieping, eventueel slaapkamer 4 en 5 Via massief houten trap bereikbare lichte en keurig afgewerkte ruimte van ca. 28m² waar twee extra slaapkamers gecreëerd zouden kunnen worden. Aan beide kopgevels is bergruimte voor bijvoorbeeld speelgoed, tuinkussens, etc. aanwezig. Uiteraard ontbreekt verwarming in deze ruimte niet.

11 Buiten en tuin Het paviljoen is gelegen in een ruime en groene omgeving waar verkeersrust gegarandeerd is. Voor het perceel ligt een verharde parkeerplaats. Aangezien de naast- en tegenovergelegen recreatiewoningen met voldoende tussenruimte gesitueerd zijn heeft u minimale inkijk en geniet u van uw privacy.

12 Tuin De tuin is sfeervol aangelegd en bestaat uit onderhoudsvriendelijke begroeiing afgewisseld met bestrating en hardhouten vlonders.

13 Terras De diepte van de tuin en de weloverwogen indeling zorgen ervoor dat er op elk moment van de dag wel ergens een zonnige of schaduwrijke zitplek te vinden is. De tuin is geheel omgeven door een groen blijvende laurierhaag. De ruime tuin is gelegen op het zuidoosten en biedt veel ruimte en privacy. Zowel voor als achter het huis zijn diverse terrassen, waar het zowel op warme als op koudere dagen heerlijk toeven is.

14

15 Aanlegsteiger en vlonder Het waterpaviljoen heeft een 10 meter lange aanlegsteiger (met zwemtrap) voor eigen boot, het vaarwater heeft een diepte van 2,25 meter. De aanlegsteiger en verhoogd terras met weids uitzicht over het water, zijn op het zuidwesten georiënteerd. Uniek is de drijvende vlonder van 12 m2, ideaal voor bijvoorbeeld het in- en uitstappen in een kano, zonnebaden, etc.

16 Pluspunten Ruim opgezette omgeving Royale leefruimtes Moderne nette complete keuken Hoogwaardig wooncomfort Gebouwd met gebruik van duurzame en degelijke materialen Goede isolatievoorzieningen en prima onderhoud Onderhoudsarm red cedar gevelbekleding en hardhouten kozijnen Brede tuin met verlichting op het zuidoosten Bankirai vlonders en veranda met glazen windscherm op het zuidwesten 10 meter lange aanlegsteiger met zwemtrap en extra vlonder van 12 m2 Uitstekende verhuur mogelijkheden (door Hoogeboom Vakantieparken) Gunstig gelegen ten opzichte van autosnelwegen A7 en A31 Het huis is voorzien van camerabeveiliging.

17

18 Informatie Op één van de mooiste plekken van Friesland aan de Hals van het Bergumermeer, in het contour landschap van de Friese Wouden ligt waterpark Zwartkruis. Huisdieren zijn er welkom. Waterpark Zwartkruis ligt op korte afstand van Leeuwarden, Dokkum, Drachten, etc. Hier kunt u ieder seizoen genieten van uw rust, de ruimte, de langgerekte stille dijken en gezellige pittoreske dorpjes. In deze ambiance treft u, dit royaal uitstekend onderhouden waterpaviljoen met 4 slaapkamers, berging, eigen parkeerplaats en nette ruime tuin met diverse terrassen op een perceel eigen grond. Verwarming en warmwater geschiedt middels een aardgas gestookte CV-combiketel; type Remeha (bouwjaar 2007). Voor het gebruik van de infrastructuur, parkfaciliteiten etc. wordt een vergoeding door de VVE van ca per jaar in rekening gebracht. De nette inrichting voor 6 personen alsmede de complete inventaris inclusief kajaks is over te nemen.

19 Plattegrond type Goudplevier Begane grond Souterrain Eerste verdieping

20 Ligging waterpark Zwartkruis Waterpark Zwartkruis is bijzonder park op een prachtige locatie in Friesland, gelegen aan de Lits Lauwersmeer vaarroute. Het uitgestrekte Lauwersmeergebied is een fantastisch en groot watersport-natuurgebied met een prachtig strand en uitstekende surf- en recreatiemogelijkheden.

21 Plattegrond Waterpark Zwartkruis

22 Services en diensten Vakantiehuiswinkel Advertentie Vakantiehuiswinkel is de nummer 1 voor het verkopen en kopen van recreatiewoningen in Nederland. Op vakantiehuiswinkel.nl vindt u een enorm aanbod van recreatiewoningen, vakantiehuizen, bungalows en chalets. Recreatiewoningen worden te koop aangeboden door zowel particulieren, makelaars en parken. Maandelijks zoeken meer dan mensen op deze site naar een recreatiewoning van hun dromen. Het resultaat is enorm, al bijna 1000 verkochte woningen! Meer nog dan verkoop is de aankoopbegeleiding "het domein" van Vakantiehuiswinkel en de oorsprong van het bedrijf. Samen met u de juiste woning selecteren, het technische en notariële traject waterdicht en zorgeloos maken is ons vak. Zorgdragen voor de scherpste aankoopprijs en indien gewenst het hoogste rendement uitonderhandelen is gegarandeerd. Vraag naar onze uitgebreide brochure over services en diensten waarbij al onze services gratis, zonder voorwaarden en kleine letters zijn. Heeft u vragen over het kopen of verkopen van een recreatiewoning of wilt u meer informatie over onze services en diensten, stuurt u dan vrijblijvend een bericht naar: info@vakantiehuiswinkel.nl Wij nemen dan direct met u contact op. BELANGRIJK: Alle werkzaamheden van Vakantiehuiswinkel.nl geschieden volgens de voorwaarden en normen van de NVRM en de VBO. Veilig en beschermd! De informatie in deze brochure is met uiterste zorg samengesteld en kan slechts gezien worden als een impressie van het aanbod en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Vakantiehuiswinkel hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten. Alle werkzaamheden van Vakantiehuiswinkel.nl geschieden volgens de voorwaarden en normen van de NVRM en de VBO. Deze voorwaarden zijn bij ons op te vragen.

www.recreatiewoningtekoop.nl Veilig en scherp

www.recreatiewoningtekoop.nl Veilig en scherp Ermelo, Vakantiepark de Doppenberg 117 Recreatiewoningtekoop.nl nodigt u uit! Geachte mevrouw, mijnheer, Wij bedanken u voor het gebruik maken van Recreatiewoningtekoop.nl. In deze brochure staat uitgebreide

Nadere informatie

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort)

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort) peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Vakantiemagazine 2015

Vakantiemagazine 2015 Stichting Luthers Accommodatie Beheer SLAB Vakantiemagazine 2015 Voor uw vakantie aan de kust op bungalowpark Dirkshoeve te Dirkshorn. versie 14 september 2015. Geachte belangstellende, Met veel vreugde

Nadere informatie

Rijksstraatweg

Rijksstraatweg 325.000 K.K. 325.000 K.K. Aan open vaarwater nabij het Bergumermeer staat deze onder architectuur gebouwde luxueuze recreatievilla type Goudplevier. Gunstige ligging aan de buitenrand met wijds uitzicht

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Zoerbeemden 1 5706 GE Helmond 459.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 459.000 k.k. Postcode 5706 GE Ligging In woonwijk

Nadere informatie

troelstrastraat 67 helmond

troelstrastraat 67 helmond troelstrastraat 67 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Julianalaan 15 aarle-rixtel

Julianalaan 15 aarle-rixtel Julianalaan 15 aarle-rixtel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Veerweg CW Brielle. Rotterdam Estate Makelaardij Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Veerweg CW Brielle. Rotterdam Estate Makelaardij Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Veerweg 5 3231 CW Brielle Rotterdam Estate Makelaardij Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 725.000 K.K. INLEIDING ROYAAL, MODERN, RUST. Dat

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Ockenburghpark 10 5709 ML Helmond 369.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 369.000 k.k. Postcode 5709 ML Ligging Aan

Nadere informatie

Urkhovenseweg 101 Eindhoven

Urkhovenseweg 101 Eindhoven Urkhovenseweg 101 Eindhoven URKHOVENSEWEG 101 - EINDHOVEN OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN EINDHOVEN, IN EEN LANDELIJKE OMGEVING GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET ROYALE GARAGE (CA. 40 M2). DIT VRIJSTAAND

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

twentehof 76 helmond

twentehof 76 helmond twentehof 76 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Willem schorerstraat 3 eindhoven

Willem schorerstraat 3 eindhoven 040-782 08 49 Willem schorerstraat 3 eindhoven Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk)

bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk) bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k.

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 2981 AE Ridderkerk 375.000 k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 - Ridderkerk Vraagprijs: 375.000 k.k. Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt

Nadere informatie

TE KOOP. Biedprijs vanaf 349.000,- k.k. (V.P. 409.000,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Biedprijs vanaf 349.000,- k.k. (V.P. 409.000,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GRIMSELPAS 10 EINDHOVEN Perfect afgewerkte moderne geschakelde bungalow van maar liefst 500 m3 met garage, prachtige aangelegde zonnige voor- en achtertuin, eigen oprit voor 2 auto s en sfeervol

Nadere informatie

Vraagprijs 49.500,- k.k.

Vraagprijs 49.500,- k.k. Vraagprijs 49.500,- k.k. BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Bospark Beekbergen, KAVEL 172, BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Fraai in bosrijk gebied gelegen RECREATIECHALET, bouwjaar 2004 met buitenterras

Nadere informatie

Wevestraat 64 Helmond (stiphout)

Wevestraat 64 Helmond (stiphout) Wevestraat 64 Helmond (stiphout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Eindbeemden 2 5706 NZ Helmond 449.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 449.000 k.k. Postcode 5706 NZ Ligging In woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kapellerweg 9 5707 JR Helmond 249.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 5707 JR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Kuiperijhof 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Onder architectuur gebouwde half vrijstaande woning. 2. Gelegen in de schitterende woonwijk

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Van Maanenstraat 22 Eindhoven

Van Maanenstraat 22 Eindhoven Van Maanenstraat 22 Eindhoven VAN MAANENSTRAAT 22, EINDHOVEN HET BETREFT HIER EEN MODERNE EN KEURIG ONDERHOUDEN HALF VRIJSTAANDE WONING MET PARKEERPLAATS OP HET, ACHTER DE WONING GELEGEN, AFGESLOTEN GEZAMENLIJK

Nadere informatie

TE KOOP. Bosch GE Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Bosch GE Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Bosch 44 3353 GE Papendrecht Koopsom: 385.000,00 k.k. Informatie Bosch 44-3353 GE Papendrecht Soort pand : Woning - Dijkwoning - Vrijstaand Bouwjaar : 1924 Perceel oppervlakte : 450 m² Woonoppervlakte

Nadere informatie

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Richard Holstraat 77 Vlaardingen Vraagprijs 285.000 k.k. U bent op zoek naar ruimte en een mooie instapklare woning. Dan hoeft u niet langer te zoeken. Deze zeer ruime woning met een woonkamer van ruim

Nadere informatie

TE KOOP RECREATIEWONING AAN OPEN WATER GOUDEN BOAIJUM 25, HEEG. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP RECREATIEWONING AAN OPEN WATER GOUDEN BOAIJUM 25, HEEG. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP RECREATIEWONING AAN OPEN WATER GOUDEN BOAIJUM 25, HEEG Genieten van de zon op uw terras of van de activiteit in de jachthaven? Dat kan allemaal in deze direct aan open vaarwater gelegen vrijstaande

Nadere informatie

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Deze schitterende vrijstaande villa is op één van de mooiste locaties aan de Kagerplassen, direct aan het Vennemeer gelegen. Vrijblijvende Projectinformatie: Conduct Vastgoed

Nadere informatie

Wonen op toplocatie. NEDERWEERT Koperslager 2. vraagprijs k.k

Wonen op toplocatie. NEDERWEERT Koperslager 2. vraagprijs k.k Wonen op toplocatie NEDERWEERT Koperslager 2 vraagprijs 379.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: 150 m² Perceeloppervlakte: 280 m² Inhoud:

Nadere informatie

W O N I N G P R E S E N T A T I E

W O N I N G P R E S E N T A T I E W O N I N G P R E S E N T A T I E Noardburgum Rijksstraatweg 80-130 Kavel: 456 m 2 e ig en grond/water M A K E L A A R S E N R E N T M E E S T E R S Vraagprijs: 289. 000,- k.k. Op fraaie locatie in het

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kopersteeg ZG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kopersteeg ZG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kopersteeg 13 5708 ZG Helmond 295.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 295.000 k.k. Postcode 5708 ZG Ligging Aan drukke

Nadere informatie

Groeskuilen 121, Gemert

Groeskuilen 121, Gemert Groeskuilen 121, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 375.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k.

TE KOOP. Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k. TE KOOP Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k. Omschrijving TE KOOP STERK IN PRIJS VERLAAGD!!...Dit perfect en modern afgewerkt 3-kamerappartement (penthouse) met berging en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

calsstraat 56 helmond (mierlo-hout)

calsstraat 56 helmond (mierlo-hout) calsstraat 56 helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

ENTER Reggestraat 55. vraagprijs k.k

ENTER Reggestraat 55. vraagprijs k.k ENTER Reggestraat 55 vraagprijs 549.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 950 m³ Woonoppervlakte: 225 m² Perceeloppervlakte: 793 m² Bouwjaar: 1974 Een unieke woonbeleving

Nadere informatie

Helmond Brandevoort Iekendonksevoort 19

Helmond Brandevoort Iekendonksevoort 19 ` Helmond Brandevoort Iekendonksevoort 19 In gewilde wijk Brandevoort in plan Schutsboom gelegen ruime, moderne en nette afgewerkte tussenwoning. De woning is voorzien van een luxe keuken en badkamer,

Nadere informatie

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Bergambacht, Vuurdoorn 1 Bergambacht, Vuurdoorn 1 Halfvrijstaande levensloopbestendige patiobungalow Stijlvol wonen met modern design en luxe!! Op loopafstand van de dorpskern en in de nabijheid van diverse openbare voorzieningen

Nadere informatie

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k.

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k. VLIEDLAAN 53 SCHAGEN 450.000,- k.k. www.vliedlaan53.nl Vliedlaan 53, Schagen Een uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een centrale ligging in de woonwijk

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca. Brochure Object Steenbergenstraat 24 te Eindhoven Vraagprijs Aanvaarding 179.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een rustige locatie, aan een eenrichtingsweg in de wijk 't Ven, in stadsdeel Strijp gelegen,

Nadere informatie

K.K. W F DE BOERSTRAAT RT DE WILP. - Luxe vrijstaande woning. - Mooie strakke veranda. - Kavel 448 m². - Luxe keuken en badkamer

K.K. W F DE BOERSTRAAT RT DE WILP. - Luxe vrijstaande woning. - Mooie strakke veranda. - Kavel 448 m². - Luxe keuken en badkamer W F DE BOERSTRAAT 32 9367 RT DE WILP 349.000 K.K. - Luxe vrijstaande woning - Mooie strakke veranda - Kavel 448 m² - Luxe keuken en badkamer - Terras aan het water INLEIDING W F DE BOERSTRAAT 32, 9367

Nadere informatie

Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G

Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G Vrijblijvende informatie. Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G P E R C E E L M E T E E N F

Nadere informatie

Schoolstraat CD Klimmen. Vraagprijs: ,- k.k.

Schoolstraat CD Klimmen. Vraagprijs: ,- k.k. Schoolstraat 33 6343 CD Klimmen Vraagprijs: 595.000,- k.k. Omschrijving Op een zeer fraaie en rustige locatie gelegen riante vrijstaande semi bungalow met ruime aanbouw en garage (inhoud 1190m3). Deze

Nadere informatie

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k. Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: 500.000 k.k. Gildetrom 1 Instapklaar te betrekken, zeer verrassend en speels ingedeeld ruim vrijstaand herenhuis (ca. 766m3) met 4/5 slaapkamers, garage en mogelijkheid voor

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 28 2987 EN Ridderkerk 519.500 k.k. Waterland 28 - Ridderkerk Vraagprijs: 519.500 k.k. Riante 2-onder-1 kapwoning in jaren 30 stijl met oprit, aanpandige garage en aantrekkelijke ligging aan het

Nadere informatie

Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout)

Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout) Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Kastanjesingel HS Rotterdam k.k.

Kastanjesingel HS Rotterdam k.k. Kastanjesingel 202 3053 HS Rotterdam 549.500 k.k. Kastanjesingel 202 - Rotterdam Vraagprijs: 549.500 k.k. Prachtig en PERFECT afgewerkt HOEK-herenhuis met een authentieke uitstraling en veel verrassende

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Bijltje 23

TE KOOP. Breda Bijltje 23 TE KOOP Breda Bijltje 23 Keurig afgewerkt en zeer goed onderhouden, verrassend ruime tussenwoning met erker, dakkapel en onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en achterom. De woning heeft aan de

Nadere informatie

Eikenlaan 60 Puttershoek

Eikenlaan 60 Puttershoek Eikenlaan 60 Puttershoek Moderne hoekwoning (bj. 2012) met luxe keuken en badkamer Hoogwaardige afwerking, direct te betrekken! Onderhoudsarme achtertuin op het zuidoosten met houten berging De gebruikersoppervlakte

Nadere informatie

LANDFORT AL LELYSTAD K.K.

LANDFORT AL LELYSTAD K.K. LANDFORT 66 8219 AL LELYSTAD 589.500 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 589.500,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning Bouwperiode

Nadere informatie

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze Willem-Alexanderlaan 27 - Maarheeze De Willem-Alexanderlaan is een mooie, brede en groene laan. Gelegen in een rustige ruim opgezette wijk met groen- en speelvoorzieningen. De ligging, met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Willemstraat BE Bakel k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Willemstraat BE Bakel k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Willemstraat 10 5761 BE Bakel 259.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 259.000 k.k. Postcode 5761 BE Ligging Aan bosrand,

Nadere informatie

Hoofdstraat 165 Helmond (mierlo-hout)

Hoofdstraat 165 Helmond (mierlo-hout) Hoofdstraat 165 Helmond (Mierlo-HOut) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Hoflaan AD Vlaardingen k.k.

Hoflaan AD Vlaardingen k.k. TE KOOP Hoflaan 30 3134 AD Vlaardingen 379.500 k.k. KENMERKEN Prijs 379.500 k.k. Postcode 3134 AD Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Zonneterras, 410 707cm Garage Garage, Parkeerplaats

Nadere informatie

dagpauwoog 24 mierlo

dagpauwoog 24 mierlo dagpauwoog 24 mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Plaetse 176 5708 ZJ Helmond 335.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 335.000 k.k. Postcode 5708 ZJ Ligging In centrum,

Nadere informatie

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Parelsnoer 57 Rhoon 3162 VK. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Parelsnoer 57 Rhoon 3162 VK. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw. VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Parelsnoer 57 Rhoon 3162 VK Prachtig gelegen, een fantastisch uitzicht en veel privacy! Op een geliefd plekje in Rhoon-Portland, direct grenzend aan een brede

Nadere informatie

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Zinkweg 255, 3262 BH Oud-Beijerland Deze karakteristieke en sfeervolle woning is gebouwd in 2001 in opdracht van de huidige eigenaren. De woning is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP KROMHOUTSTRAAT 21 EINDHOVEN. Biedprijs vanaf 148.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP KROMHOUTSTRAAT 21 EINDHOVEN. Biedprijs vanaf 148.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP KROMHOUTSTRAAT 21 EINDHOVEN LET OP: DEZE WONING WORDT AANGEBODEN MET EEN BIEDPRIJS VAN 148.000,- K.K. BIJ INTERESSE WORDT U UITGENODIGD EEN BIEDING TE DOEN VANAF 148.000,- K.K. Gemoderniseerd instap

Nadere informatie

Vraagprijs 895.000 k.k.

Vraagprijs 895.000 k.k. Molenwerf 4 te EDAM Vraagprijs 895.000 k.k. Omschrijving: Rust, ruimte, privacy en een werkelijk fantastische ligging direct aan de Purmerringvaart met een riant vrij uitzicht over de weilanden van de

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

OESTER 12 MIDDENMEER.

OESTER 12 MIDDENMEER. OESTER 12 MIDDENMEER www.oester12.nl Omschrijving Oester 12 in Middenmeer Heeft u behoefte aan veel ruimte in en om het huis, dan is dit uw kans. Deze royale twee-onder-één kapwoning is gebouwd in de geliefde

Nadere informatie

Griend 18-11 LELYSTAD. Bieden vanaf: 155.000,- Kosten Koper

Griend 18-11 LELYSTAD. Bieden vanaf: 155.000,- Kosten Koper Griend 18-11 LELYSTAD Bieden vanaf: 155.000,- Kosten Koper Griend 18-11 LELYSTAD Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers Tuin Eengezinswoning

Nadere informatie

Bouwjaar: 1980 en in fases verbouwd en gemoderniseerd Perceeloppervlakte: 776 m 2 Inhoud: circa 1040 m 3

Bouwjaar: 1980 en in fases verbouwd en gemoderniseerd Perceeloppervlakte: 776 m 2 Inhoud: circa 1040 m 3 Uden, Heinsbergenstraat 26A Op fraaie locatie nabij het centrum gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met garage en multifunctionele ruimte in souterrain, vijf slaapkamers en een keurig aangelegde achtertuin.

Nadere informatie

Warmelostraat RL Rotterdam k.k.

Warmelostraat RL Rotterdam k.k. Warmelostraat 29 3077 RL Rotterdam 215.000 k.k. Warmelostraat 29 - Rotterdam Vraagprijs: 215.000 k.k. Moderne 5-kamer eengezinswoning met achtertuin op West en eigen oprit! Deze aantrekkelijke 5-kamer

Nadere informatie

De Zeelder 4 Berlicum

De Zeelder 4 Berlicum De Zeelder 4 Berlicum Op uitstekende locatie in het centrum van Berlicum ligt deze schitterende luxe afgewerkte villa. Deze moderne woning is in 2009 geheel verbouwd en ondermeer uitgebreid met een woonkeuken

Nadere informatie

Papendrecht Vlierbeshof 7

Papendrecht Vlierbeshof 7 Papendrecht Vlierbeshof 7 Luxe vrijstaande villa met garage Riante woonkamer Open keuken Zeer grote luxe badkamer Papendrecht Vlierbeshof 7 Vraagprijs e 495.000,-- k.k. Deze luxe vrijstaande villa met

Nadere informatie

2e Jerichostraat 12 A, 3061 GL Rotterdam

2e Jerichostraat 12 A, 3061 GL Rotterdam 2e Jerichostraat 12 A, 3061 GL Rotterdam Vraagprijs 435.000,00 kosten koper vandevijver makelaardij Omschrijving 2e Jerichostraat 12 A, 3061 GL Rotterdam Een zeldzaam netjes gerenoveerde 4 voorheen 5-kamer

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3038 XX Rotterdam Vraagprijs 369.500,- k.k. Omschrijving Waarschijnlijk het leukste en mooiste 4/5-kamer appartement op dit moment aangeboden in de wijk Blijdorp/Bergpolder!

Nadere informatie

Vaartweg 46 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Vaartweg 46 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Vaartweg 46 Vlaardingen Vraagprijs 169.500 k.k. Laat u verrassen en kom kijken naar deze bijzonder fraaie 4 kamer bovenwoning. De woning is ruim (ca. 100 m2), gelegen op de 2e en 3e verdieping en biedt

Nadere informatie

Weert - Jankushofstraat 20. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Jankushofstraat 20. Vraagprijs: ,- k.k. Vraagprijs: 380.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis onder frisse architectuur gebouwd met moderne raampartijen, complete tussenbouw met bijkeuken, achterom en doorgang naar garage. Zeer breed uitlopende achtertuin

Nadere informatie

nieuwhuis 4 mierlo (de Loo)

nieuwhuis 4 mierlo (de Loo) nieuwhuis 4 mierlo (de Loo) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Kerkeland 28. Oosterbeek

Kerkeland 28. Oosterbeek Kerkeland 28 te Oosterbeek Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel

Nadere informatie

K.K. PLANTAGE VE LELYSTAD

K.K. PLANTAGE VE LELYSTAD PLANTAGE 78 8212 VE LELYSTAD 175.000 K.K. "Nu bieden vanaf 175.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 175.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Frans Erensstraat BR Beek

Frans Erensstraat BR Beek Frans Erensstraat 4 6191 BR Beek Vraagprijs: 485.000,- k.k. Omschrijving Uitermate luxe en goed onderhouden vrijstaande woning in Beek. Het woonhuis is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan o.a.

Nadere informatie

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort) Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3033 CE Rotterdam Vraagprijs 535.000,- k.k. Omschrijving 155 m2 5 kamers veel licht en hoogte zonnig dakterras Provenierswijk De 5-kamerbovenwoning heeft o.a. een indrukwekkende

Nadere informatie

Mozartstraat AV Brunssum

Mozartstraat AV Brunssum Mozartstraat 35 6444 AV Brunssum Vraagprijs: 895.000,- k.k. Omschrijving Uitermate luxe en goed onderhouden vrijstaand woonhuis en kantoorruimte in Brunssum. Het woonhuis is gebouwd in 2012 en van alle

Nadere informatie

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT. 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT. 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave.1.2.9 Plattegronden.. 10 13 Omschrijving Op een van de mooiste locaties van de wijk Brandevoort, in een

Nadere informatie

Turfsteker 12, Oudenbosch

Turfsteker 12, Oudenbosch In het havengebied van Oudenbosch, op een unieke locatie, direct aan het water gelegen leuke split-level woning met berging en eigen parkeerplaats(carport) op een perceel van 140 m² ondergrond. De woning

Nadere informatie

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin.

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Ligging : Schweitzerlaan 30, Eindhoven. Aanvaarding : In overleg Perceel

Nadere informatie

Kaldersedijk 21 helmond

Kaldersedijk 21 helmond Kaldersedijk 21 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Anjerstraat k.k.

Anjerstraat k.k. Anjerstraat 39 289.500 k.k. 2981 BA Ridderkerk Anjerstraat 39 - Ridderkerk Vraagprijs: 289.500 k.k. Met een vrij uitzicht gelegen, ruime en INSTAPKLARE 5-kamer eengezinswoning met diepe achtertuin op Zuid-Oost!

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP HEERKENSVELD 4 EINDHOVEN Rustig gelegen tussenwoning met berging en zonnige privacy biedende achtertuin. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing, moderne badkamer

Nadere informatie

Riederhagen 11, Barendrecht

Riederhagen 11, Barendrecht Riederhagen 11, Barendrecht In de geliefde wijk Riederhoek treft u deze prachtige twee-onder-een-kapwoning met inpandige garage. Een fantastisch leefhuis en is gebouwd in de typische jaren 30 stijl. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Te koop. Hoogenboomlaan , 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Hoogenboomlaan , 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Hoogenboomlaan 44-108, 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: 179.000,- k.k. Op het zeer geliefde park Kleine Horizon in Renesse, op loopafstand van het strand en de duinen, staat deze

Nadere informatie

HOLLANDS HOENLAAN 15 BARNEVELD

HOLLANDS HOENLAAN 15 BARNEVELD HOLLANDS HOENLAAN 15 BARNEVELD Op een prachtige ligging aan de rand van woonwijk Veller staat deze karakteristieke, ruime middenwoning met vrijstaande stenen berging. Deze middenwoning beschikt over drie

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Comfortabel wonen? Kom dan kijken in deze royale, moderne en uitgebouwde 6-kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zanderij!

Comfortabel wonen? Kom dan kijken in deze royale, moderne en uitgebouwde 6-kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zanderij! Salomonszegel 61 - KATWIJK Comfortabel wonen? Kom dan kijken in deze royale, moderne en uitgebouwde 6-kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zanderij! Dit moderne herenhuis is gelegen

Nadere informatie

Kerkewei 5, 6843 ZT Arnhem

Kerkewei 5, 6843 ZT Arnhem Kerkewei 5, 6843 ZT Arnhem Bieden vanaf 185.000,- k.k. Omschrijving Deze goed onderhouden en instapklare woning is beslist de moeite van het bezichtigen waard. Bij binnenkomst ben je blij verrast: dit

Nadere informatie

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN Karakteristieke gemoderniseerde bovenwoning, type maisonnette, met drie woonlagen en eigen toegang. Mooie hoekligging op gewilde woonlocatie Tuindorp nabij het

Nadere informatie

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Romanovhof 62 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Uitstekend onderhouden, luxe vrijstaande woning met verwarmd zwembad, garage

Nadere informatie

TE KOOP. Van Lodensteinstraat CJ Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 132m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Van Lodensteinstraat CJ Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 132m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Van Lodensteinstraat 46 2722 CJ Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 132m² Vraagprijs 270.000 k.k. KENMERKEN Prijs 270.000 k.k. Postcode 2722 CJ Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuid,

Nadere informatie

Hoogenboschweg PT Brunssum

Hoogenboschweg PT Brunssum Hoogenboschweg 45 6442 PT Brunssum Vraagprijs: 735.000,- k.k. Omschrijving Aan de rand van bedrijventerrein Haefland-Rode beek gelegen modern en zeer ruim vrijstaand herenhuis met 2 loodsen (250 en 125M2

Nadere informatie