Zap Q assessment. Individueel. Peter Voorbeeld

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zap Q assessment. Individueel. Peter Voorbeeld"

Transcriptie

1 Zap Q assessment Individueel

2 2 Inleiding Wist je dat ongeveer 95% van het menselijk gedrag aangestuurd wordt door ons onderbewustzijn? Met andere woorden, het grootste gedeelte van de tijd vertonen we bepaald gedrag zonder dat we ons hier bewust van zijn. Het gaat hier dan met name om gedrag dat bestaat uit de dagelijkse gewoontes, hoe we met anderen omgaan en door anderen ervaren worden. Bij bewust gedrag denken we eerst na, weten we wat we willen doen en nemen we gericht actie. Dit gedrag vertonen we dus echter maar in ongeveer 5% van de tijd. Door je onbewuste gedragsvoorkeuren beter te leren (her)kennen, krijg je nog beter zicht op je gedrag en wat je eventueel zou willen veranderen om bijvoorbeeld nog beter te functioneren of je nog prettiger te voelen. Je persoonlijkheid/karakter speelt hierbij een enorm belangrijke rol! Het doel van dit rapport is je inzicht geven in belangrijke persoonlijkheidskenmerken die onder andere van invloed zijn op: de wijze waarop je beslissingen neemt; de wijze waarop je bij voorkeur je werk uitvoert; je gevoelens en emoties; de wijze waarop je contact met anderen maakt en onderhoudt. Gebruik van dit rapport Dit rapport is gegenereerd aan de hand van een geautomatiseerd expertsysteem. Wanneer u de leesinstructies zorgvuldig doorleest dan kun je ook zonder uitleg van een professional de scores goed interpreteren. Echter, wanneer je serieus aan de slag wilt met je persoonlijke ontwikkeling en dus maximaal profijt wilt halen uit dit rapport, adviseren wij je om altijd met een gecertificeerde professional in gesprek te gaan. Deze kan je dan helpen bij de interpretatie en misschien nog wel belangrijker bij het nadenken over wat je zou willen ontwikkelen en hoe je dat kunt bereiken. Vragen? Neem dan contact op met degene die je gevraagd heeft om deze vragenlijst in te vullen, als je hierover meer informatie wilt.

3 3 Persoonlijkheidsoverzicht - Leesinstructie Denkstijl De denkstijl heeft betrekking op de wijze waarop je beslissingen neemt. Weloverwogen Schaal Bedachtzaam - Oppervlakkig(verticaal) Mate waarin situaties geanalyseerd worden bij het nemen van beslissingen. Pragmatisch Creatief richting "Oppervlakkig" duidt erop dat bij het nemen van beslissingen men minder lang nadenkt over de oorzaken van de situatie en/of mogelijke gevolgen van het besluit. richting "Bedachtzaam" duidt op de voorkeur voor het tegenovergestelde gedrag. Spontaan Schaal Gekaderd - Creatief (horizontaal) Mate waarin gevoel en verbeeldingskracht een rol spelen bij het nemen van beslissingen. richting "Creatief" duidt erop dat men bij het nemen van beslissingen meer openstaat voor het toepassen van nieuwe manieren om doelen te bereiken en/of dat men meer bereid is om het besluit te nemen op basis van het gevoel. richting "Gekaderd" duidt op de voorkeur voor het tegenovergestelde gedrag. Werkstijl De Werkstijl geeft de wijze weer waarop men bij voorkeur werkzaamheden uitvoert. Ondernemend Schaal Ongeordend - Geordend (verticaal) Mate waarin men er de voorkeur aangeeft om zorgvuldig het werk uit te voeren. Hoofdlijnen Details richting "Geordend" duidt erop dat men bij de uitvoering van het werk, gestructureerd, nauwkeurig, geconcentreerd en binnen de grenzen werkt. richting "Ongeordend" duidt op de voorkeur voor het tegenovergestelde gedrag. Afwachtend Schaal Actief - Passief(horizontaal) Mate waarin men er de voorkeur aangeeft om zich actief op te stellen bij de uitvoering van het werk. richting "Actief" duidt erop dat men bij de uitvoering van het werk, meer risico"s durft te nemen, voorkeur aan een hoog werktempo geeft, initiatief neemt, zelfstandig en vastberaden werkt. richting "Passief" duidt op de voorkeur voor het tegenovergestelde gedrag.

4 4 Persoonlijkheidsoverzicht - Leesinstructie Gevoelens en emoties Wijze waarop gevoelens en emoties het gedrag beïnvloeden. Stabiel Schaal Stabiel - instabiel(verticaal) Gevoeligheid voor druk, spanning en mate van zelfwaardering. Kritisch Optimistisch richting "Stabiel" duidt op goede weerstand tegen druk en spanning en een sterk geloof in eigen kunnen. richting "Instabiel" duidt op de voorkeur voor het tegenovergestelde gedrag. Wisselend Schaal Negatief - positief(horizontaal) Positief/negatief inschatten van intenties van anderen en kansen in zijn algemeenheid. richting "Positief" duidt erop dat men de intenties van anderen positief inschat en meer kansen dan bedreigingen in het leven ziet. richting "Negatief" duidt op de voorkeur voor het tegenovergestelde gedrag. Contact met anderen Wijze waarop men communiceert met anderen. Zelfzuchtig Schaal Onzelfzuchtig - Zelfzuchtig(verticaal) Mate waarin men gericht is op de eigenbelangen. Achtergrond Voorgrond richting "Zelfzuchtig" duidt op de neiging om voorrang te geven aan eigenbelangen, dat er minder gevoeligheid is voor de gevoelens van anderen. Een score die richting "Onzelfzuchtig" gaat duidt op de voorkeur voor het tegenovergestelde gedrag. Onzelfzuchtig Schaal Terughoudend - Ongeremd (horizontaal) Mate waarin men zich openstelt en contact zoekt met anderen. richting "Ongeremd" duidt op een voorkeur graag contacten met anderen te leggen, veel van zich zelf te laten zien en het vermogen om anderen te beïnvloeden. richting "Terughoudend" duidt op de voorkeur voor het tegenovergestelde gedrag.

5 5 Persoonlijkheidsoverzicht - Je score Denkstijl Werkstijl Weloverwogen Ondernemend Pragmatisch Creatief Hoofdlijnen Details Spontaan Afwachtend Gevoelens en emoties Contact met anderen Stabiel Zelfzuchtig Kritisch Optimistisch Achtergrond Voorgrond Wisselend Onzelfzuchtig

6 6 - Leesinstructie Via het beantwoorden van de persoonlijkheidsvragenlijst zijn er 24 persoonlijkheidskenmerken in kaart gebracht die een belangrijke rol spelen bij het uitoefenen van verschillende functies binnen organisaties. Deze 24 persoonlijkheidskenmerken zijn onderverdeeld in 4 groepen, te weten: Denkstijl (wijze waarop je bij voorkeur beslissingen neemt) Werkstijl (wijze waarop je bij voorkeur je werkzaamheden uitvoert) Gevoelens & emoties (wijze waarop gevoelens en emoties je gedrag beïnvloeden) Contact met anderen (wijze waarop je communiceert met anderen) Normgroep Bij het interpreteren van je scores dien je dit altijd in relatie tot de Nederlandse beroepsbevolking te zien. Je zou dus kunnen zeggen: "in vergelijking met de meeste andere mensen heb ik een sterke, gemiddelde of zwakke neiging om bepaald gedrag te laten zien." Interpreteren score Bij het interpreteren van een score is het handig om te redeneren vanuit het middelste vlak. Wanneer je een score hebt die zich in het middelste vlak bevindt dan kun je zeggen dat de mate waarin je er de voorkeur aangeeft om bepaald gedrag te laten zien, overeenkomt met dat van de meeste andere mensen uit de Nederlandse beroepsbevolking. Wanneer je meer naar links of rechts scoort dan is dat gedrag nadrukkelijker aanwezig dan dat van de gemiddelde score. Bij het lezen van deze schaal zijn er geen " goede" of "foute" uitkomsten. Immers, elk gedrag heeft zijn voor- en nadelen. De situatie Onzorgvuldig Nauwkeurig Je bent zeer nauwkeurig Je bent redelijk nauwkeurig Je bent gemiddeld Je bent redelijk onzorgvuldig Je bent zeer onzorgvuldig Onzorgvuldig Nauwkeurig Deze score betekent dat de persoon in kwestie in vergelijking met de Nederlandse beroepsbevolking een redelijk sterke behoefte heeft om nauwkeurig te werken.

7 7 Persoonlijkheidsoverzicht - Je score Denkstijl Oorzaak-analyse Oppervlakkig Diepgravend Verbeeldingskracht Pragmatisch Creatief Impulsbeheersing Ongeremd Gecontroleerd Rationaliteit Gevoel Feiten Werkstijl Behoefte aan spanning Risicomijdend Risiconemend Behoefte aan regels Vrijheid Kaders Werktempo Gestaag Bedrijvig Actiegerichtheid Afwachtend Initiatiefrijk Doorzettingsvermogen Veranderlijk Vasthoudend Eigen verantwoordelijkheid Extern Intern Zelfwerkzaamheid Gezamenlijk Zelfstandig Focus Afgeleid Geconcentreerd Werkorganisatie Ongestructureerd Gestructureerd Detailgerichtheid Globaal Precies Gevoelens en emoties Stressgevoeligheid Drukbestendig Spanningsgevoelig Zelfwaardering Negatief Positief Vertrouwen in anderen Wantrouwend Goedgelovig Optimisme Kritisch Optimistisch Contact met anderen Meevoelendheid Onaangedaan meelevend Eigenbelang Ondergeschikt Overheersend Beïnvloedingsvermogen Beperkt Profileringsdrang Onopvallend Opvallend Sociabiliteit Introvert Extravert Zelfbeheersing Spontaan Gereserveerd

8 8 s - Leesinstructie Om succesvol een functie te kunnen vervullen dient men "competent" te zijn. Competent betekent in dit kader dat men in staat is om taken of activiteiten succesvol te kunnen uitvoeren. Binnen organisaties wordt om deze reden de term "competenties" gebruikt. s verwijzen dan naar het gedrag dat nodig is om succesvol een functie te kunnen uitoefenen. Het overzicht maakt inzichtelijk op welke wijze competenties bijdragen aan gedrag en een succesvolle functie-invulling. Resultaat Gedrag Motivatie Omgeving Interne factoren s Externe factoren Persoonlijkheid Intellectuele capaciteiten Kennis Ervaring Vaardigheden Aan de linkerkant van het schema zie je de term "Interne factoren" staan. Interne factoren zijn alle processen die zich binnen een individu afspelen die uiteindelijk van invloed zijn op het functioneren. De term "Externe factoren" gebruiken we voor alle factoren die van buitenaf inwerken op de persoon en die van invloed zijn op het functioneren. In dit rapport lees je wat het effect is van jouw persoonlijkheid op de competenties die nodig zijn om een bepaalde functie succesvol te kunnen uitoefenen. Dit betekent dat we kijken naar de mate waarin je over de natuurlijke talenten beschikt om bepaalde competenties makkelijker of moeilijker te kunnen laten zien/ontwikkelen. Dit wordt ook wel een potentieelmeting genoemd.

9 9 s - Leesinstructie -overzicht Op de volgende pagina zie je een overzicht met de competenties waarop je gescoord bent. Bovenaan de pagina staat je totaalscor De totaalscore geeft de mate aan waarin jouw persoonlijkheidskenmerken overeenkomen met datgene wat nodig is om deze competenties succesvol te kunnen demonstreren. Daarna lees je per competentie je score en in welke mate jouw persoonlijkheidskenmerken aansluiten op de competentie. per competentie Elke competentie is opgebouwd uit een aantal persoonlijkheidskenmerken die een belangrijke rol spelen bij het tonen van de betreffende competentie. Op de volgende pagina"s tref je jouw scores per competentie aan. Hieronder zie je in een voorbeeld hoe je de scores per competentie dient te lezen. Je ziet hieronder dat het persoonlijkheidskenmerk "Oorzaak-analyse" van invloed is op de competentie "Visie". Om tot een goede visie te komen is het belangrijk dat men de oorzaken van een situatie voldoende analyseert. Te weinig analyse zorgt voor een verkeerde inschatting van de situatie. Teveel analyse zorgt voor teveel details en mogelijkheden. Voorbeeld : Visie Persoonlijkheidskenmerk: oorzaakanalyse van kandidaat Het grijs gearceerde gebied geeft aan wanneer het persoonlijkheidskenmerk een positieve of negatieve invloed heeft op de competentie. Spontaan Weloverwogen Een score aan de linkerkant duidt erop dat men bij het tonen van Visie veel te weinig mogelijke oorzaken analyseert. aan de rechterkant duidt er op dat men teveel tijd besteedt aan het analyseren van mogelijke oorzaken. Een score net rechts van midden geeft in dit voorbeeld de ideale situatie weer. In dit voorbeeld staat de score van de kandidaat in het "" gebied. Dit wil zeggen dat de mate waarin de kandidaat over dit persoonlijkheidskenmerk beschikt een positief effect heeft op de competentie.

10 10 s - Je score Totaal score 73% 1. Aanpassingsvermogen 70% 2. Interpersoonlijke communicatie 95% 3. Klantgerichtheid 77% 4. Teamwork 67% 5. Nauwkeurigheid 93% 6. Initiatief 53% 7. Besluitvaardigheid 63% 8. Overtuigingskracht 80% 9. Plannen en organiseren 84% 10. Doelgerichtheid 50%

11 11 Aanpassingsvermogen Effectief inspelen op veranderende omstandigheden, taken, verantwoordelijkheden en/of mensen. 70% Stressgevoeligheid Drukbestendig Spanningsgevoelig Optimisme Kritisch Optimistisch Behoefte aan regels Vrijheid Kaders Zelfwerkzaamheid Gezamenlijk Zelfstandig

12 12 Interpersoonlijke communicatie Effectief en in de juiste vorm informatie mondeling en non-verbaal overbrengen en ontvangen. 95% Profileringsdrang Onopvallend Opvallend Meevoelendheid Onaangedaan meelevend Sociabiliteit Introvert Extravert Zelfbeheersing Spontaan Gereserveerd

13 13 Klantgerichtheid Anticiperen op behoeften en wensen van klanten, deze onderzoeken en hiernaar handelen. 77% Actiegerichtheid Afwachtend Initiatiefrijk Optimisme Kritisch Optimistisch Vertrouwen in anderen Wantrouwend Goedgelovig Meevoelendheid Onaangedaan meelevend Eigen verantwoordelijkheid Extern Intern Werktempo Gestaag Bedrijvig

14 14 Teamwork Actieve en constructieve bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat waarbij gehandeld wordt vanuit het groepsbelang. 67% Sociabiliteit Introvert Extravert Zelfwerkzaamheid Gezamenlijk Zelfstandig Actiegerichtheid Afwachtend Initiatiefrijk Eigenbelang Ondergeschikt Overheersend Vertrouwen in anderen Wantrouwend Goedgelovig Zelfwaardering Negatief Positief

15 15 Nauwkeurigheid Nauwgezet werken binnen gestelde eisen. 93% Detailgerichtheid Globaal Precies Werkorganisatie Ongestructureerd Gestructureerd Focus Afgeleid Geconcentreerd

16 16 Initiatief Uit eigen beweging actie ondernemen of actie in gang zetten. 53% Actiegerichtheid Afwachtend Initiatiefrijk Stressgevoeligheid Drukbestendig Spanningsgevoelig Zelfwerkzaamheid Gezamenlijk Zelfstandig

17 17 Besluitvaardigheid De juiste beslissingen nemen als de situatie daarom vraagt. 63% Oorzaak-analyse Oppervlakkig Diepgravend Rationaliteit Gevoel Feiten Behoefte aan spanning Risicomijdend Risiconemend Actiegerichtheid Afwachtend Initiatiefrijk Impulsbeheersing Ongeremd Gecontroleerd Zelfwerkzaamheid Gezamenlijk Zelfstandig

18 18 Besluitvaardigheid De juiste beslissingen nemen als de situatie daarom vraagt. 63% Eigen verantwoordelijkheid Extern Intern

19 19 Overtuigingskracht Creëert draagvlak en zorgt ervoor dat anderen zijn/haar ideeën, standpunten en/of, meningen overnemen. 80% Zelfbeheersing Spontaan Gereserveerd Werktempo Gestaag Bedrijvig Beïnvloedingsvermogen Beperkt Actiegerichtheid Afwachtend Initiatiefrijk

20 20 Plannen en organiseren Planmatig organiseren van activiteiten voor zichzelf en/of anderen waardoor het werk efficiënt uitgevoerd wordt. 84% Detailgerichtheid Globaal Precies Werkorganisatie Ongestructureerd Gestructureerd Actiegerichtheid Afwachtend Initiatiefrijk Zelfwerkzaamheid Gezamenlijk Zelfstandig Focus Afgeleid Geconcentreerd

21 21 Doelgerichtheid Werkt gericht aan het behalen van de juiste resultaten en doelstellingen. 50% Zelfwerkzaamheid Gezamenlijk Zelfstandig Werktempo Gestaag Bedrijvig Impulsbeheersing Ongeremd Gecontroleerd Doorzettingsvermogen Veranderlijk Vasthoudend

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT TALENTENSPECTRUM Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Dit rapport is bedoeld om u te helpen analyseren op welk vlak uw talenten

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Management Potentieel Index (MPI)

Management Potentieel Index (MPI) (MPI) deelnemer opdrachtgever HFM 07-11-2014 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op de antwoorden die de deelnemer op één

Nadere informatie

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43 Competentie match Score per domein Competentiescan Pagina 1 van 14 Score per schaal Competentiescan Pagina 2 van 14 Schaalscores per domein Werk Sociaal Toelichting bij de grafiek. In deze grafiek staan

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Zap-Q persoonlijkheidsvragenlijst

Zap-Q persoonlijkheidsvragenlijst Zap-Q persoonlijkheidsvragenlijst Zap-Q persoonlijkheidsvragenlijst Hoe goed sluit de persoonlijkheid van een (toekomstige) medewerker aan bij de functie? Dat bepaalt voor een groot deel hoe succesvol

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Paul van der Voorbeeld 13 november 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Paul van der Voorbeeld 13 november 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Paul van der Voorbeeld 13 november 2013 Baronielaan 92 4818 RC Breda T +31(0)76-5657286 I www.humanmobility.nl E info@humanmobility.nl Inleiding De TMA

Nadere informatie

Talentscan. Referentenonderzoek. Voornaam: Arend-Jan Achternaam: Verbaan Datum: 30 augustus 2010

Talentscan. Referentenonderzoek. Voornaam: Arend-Jan Achternaam: Verbaan Datum: 30 augustus 2010 Talentscan Referentenonderzoek Voornaam: Arend-Jan Achternaam: Verbaan Datum: augustus . Gevoeligheid Angstig,5,5 Depressief,5,5 Minderwaardig,5,5 Impulsief 4 Snel boos of geïrriteerd,5,5 Snel in paniek

Nadere informatie

Competentie Indicator Kandidaat Voorbeeld

Competentie Indicator Kandidaat Voorbeeld Competentie Indicator Kandidaat Voorbeeld Kandidaatcode IFCEE Invoerdatum 23 januari 2015 Online Talent Manager Kandidaat Voorbeeld / IFCEE Pagina 1 van 11 Inleiding Een competentie is kortgezegd een beroepsbekwaamheid.

Nadere informatie

S&P the online assessment architects premium content innovative technology reliable solutions

S&P the online assessment architects premium content innovative technology reliable solutions S&P the online assessment architects premium content innovative technology reliable solutions ONLINE INBASKET Test Person Competentie Rapport 7-nov-2016 Vertrouwelijk RAPPORT MANAGEMENTSIMULATIE HIGHLIGHT

Nadere informatie

NL COACH CONGRES 01/12/2017

NL COACH CONGRES 01/12/2017 Persoonlijke ontwikkeling van de sportcoach 60graden feedback assessment NL COACH CONGRES 0//07 MARK.KAPTEIN@SPORTCOACHEXCEL.NL YARA@PUREPERFORMANCECOACHING.NL WELKOM Be here Be safe Be well Doel vandaag

Nadere informatie

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT Naam stagiair(e):... Stageplaats (+ adres):...... Tussentijdse evaluatie Eindevaluatie Stageperiode:... Datum:.. /.. / 20.. Stagementor:...

Nadere informatie

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Naam: Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op alle afgeronde onderdelen. 2 Algemeen werk- en denkniveau Ver beneden - gemidde ld Ver bovengemidde ld Algemene

Nadere informatie

Performance Improvement Plan

Performance Improvement Plan Performance Improvement Plan Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90 10 fax 0346-55

Nadere informatie

Concept Gemeente Heemstede Lijst met omschrijving van 49-competenties

Concept Gemeente Heemstede Lijst met omschrijving van 49-competenties Concept Gemeente Heemstede Lijst met omschrijving van 49-competenties Toelichting Je persoonlijke ontwikkeling is een onderdeel in de individuele werkplannen. Om een gewenste ontwikkeling concreet te maken

Nadere informatie

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Joe Jouw Ontwikkeling Eerst www.jouwontwikkelingeerst.nl - info@jouwontwikkelingeerst.nl - 06 46 13 63 21 Inleiding De TMA Talentenanalyse meet de drijfveren

Nadere informatie

Talenten 30 januari Daan Demo

Talenten 30 januari Daan Demo Talenten 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant in beweging. Niemand weet exact hoe het werkveld er over 5 of 15 jaar voor staat. Daarom is het belangrijk

Nadere informatie

Persoonlijkheidsprofiel. Anoniem

Persoonlijkheidsprofiel. Anoniem Anoniem 2012 1. Inleiding Dit is jouw persoonlijkheidsprofiel. Het profiel is gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven in de vragenlijst. Jouw antwoorden zijn vergeleken met die van een grote groep

Nadere informatie

Persoonlijke rapportage van B. Smit

Persoonlijke rapportage van B. Smit Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90 10 fax 0346-55 90 15 www.picompany.nl servicedesk@picompany.nl

Nadere informatie

Inge Test

Inge Test 08.05.204 / 08.05.204 / Krachtvelden 2 Dit is een rapport over jouw krachtvelden We hebben daarvoor in ieder geval de vragenlijst gebruikt die jij zelf hebt ingevuld. De waarde en bruikbaarheid van het

Nadere informatie

Marcq Coaches & Supervisors B.V. Conradstraat 38 (Groothandelsgebouw) Postbus 19252 3001 BG Rotterdam KvK Rotterdam: 24442233 btw: NL 8198.43.258.

Marcq Coaches & Supervisors B.V. Conradstraat 38 (Groothandelsgebouw) Postbus 19252 3001 BG Rotterdam KvK Rotterdam: 24442233 btw: NL 8198.43.258. Marcq Supervisor Assessment Kandidaat Marcq Coaches & Supervisors B.V. Conradstraat 38 (Groothandelsgebouw) Postbus 19252 31 BG Rotterdam KvK Rotterdam: 24442233 btw: NL 8198.43.258.B1 Rabobank: 1643157

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Jan Prins 7 november 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Jan Prins 7 november 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Jan Prins 7 november 2013 Stadionweg 37A 3077 AR Rotterdam T 010-3409955 I www.priman.nl E info@priman.nl Inleiding De TMA Talentenanalyse meet de drijfveren

Nadere informatie

Competentie Definitie % Nodig % Ontwikkeld

Competentie Definitie % Nodig % Ontwikkeld 3.2 Het Merk IK Les 12: Competenties Opdracht: Lees/bekijk eerst de les in de online omgeving. 1. Geef achter elke competentie eerst aan in percentages in welke mate deze competentie gewenst is met betrekking

Nadere informatie

Krachtvelden 30 januari Daan Demo

Krachtvelden 30 januari Daan Demo Krachtvelden 30 januari 2019 Waar ligt jouw kracht? Weet jij waar je echt goed in bent? Heb jij verborgen kwaliteiten? Hoe zien anderen jou? Als je je kwaliteiten kent, weet je wat je te bieden hebt en

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting 5-2-2018 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Betekenis van de scores Consistentie Beschrijving van de persoonlijkheid Kwaliteiten en valkuilen overzicht

Nadere informatie

360 GRADEN FEEDBACK. Jouw competenties centraal

360 GRADEN FEEDBACK. Jouw competenties centraal 360 GRADEN FEEDBACK Jouw competenties centraal Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Over gedrag en de... 4 3. Totaalresultaten... 5 4. Overzicht scores per competentie... 7 5. Overschatting-/onderschattinganalyse...

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Talenten- en competentiepaspoort 21-12-2017 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Grafisch overzicht talenten Overzicht talenten per TMA dimensie Overzicht Competentiepotentieel Overzicht

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Demo Kandidaat 29 augustus 2011 Waddenring 24 2993 VE Barendrecht T 0180 848044 I www.priman.nl E info@priman.nl Inhoudsopgave: 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

Rapportage Eigenschappen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Eigenschappen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Eigenschappen Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Eigenschappen (QPN) 2 Inleiding Wat zijn jouw meest kenmerkende eigenschappen?

Nadere informatie

DESSA. Vragenlijst over sociaal-emotionele competenties. HTS Report. Liesbeth Bakker ID Datum

DESSA. Vragenlijst over sociaal-emotionele competenties. HTS Report. Liesbeth Bakker ID Datum DESSA Vragenlijst over sociaal-emotionele competenties HTS Report ID 5107-7085 Datum 10.11.2017 Leerkrachtversie Informant: Jan Jansen Leerkracht INLEIDING DESSA 2/23 Inleiding De DESSA is een vragenlijst

Nadere informatie

DESSA. Vragenlijst over sociaal-emotionele competenties. HTS Report. Liesbeth Bakker ID Datum Ouderversie

DESSA. Vragenlijst over sociaal-emotionele competenties. HTS Report. Liesbeth Bakker ID Datum Ouderversie DESSA Vragenlijst over sociaal-emotionele competenties HTS Report ID 5107-7085 Datum 10.11.2017 Ouderversie Informant: Mevrouw Bakker Ouder INLEIDING DESSA 2/23 Inleiding De DESSA is een vragenlijst waarmee

Nadere informatie

Competentieprofiel: Voorbeeld

Competentieprofiel: Voorbeeld Competentieprofiel: Voorbeeld deelnemer opdrachtgever HFMtalentindex 07-07-2015 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op

Nadere informatie

Wendbaarheid: een inleiding

Wendbaarheid: een inleiding Wendbaarheid: een inleiding Rollen en functies veranderen snel. Dit vraagt dat medewerkers zich voortdurend moeten kunnen aanpassen. Wendbaarheid is de manier waarmee iemand kan omgaan met veranderende

Nadere informatie

Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk)

Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk) Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk) Naam: Mevrouw Bea het Voorbeeld Datum: 3 juni j.lem@meurshrm.nl Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties zoals deze tijdens

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Talenten- en competentiepaspoort 5-2-2018 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Overzicht talenten per TMA dimensie Overzicht Competentiepotentieel Overzicht Competentiepotentieel TMA

Nadere informatie

CRE-W. Instrument over creatief denken in organisaties. HTS Report. Jeroen de Vries ID Datum Basisrapport

CRE-W. Instrument over creatief denken in organisaties. HTS Report. Jeroen de Vries ID Datum Basisrapport CRE-W Instrument over creatief denken in organisaties HTS Report ID 5107-7038 Datum 18.07.2017 Basisrapport INLEIDING CRE-W 2/7 Inleiding De CRE-W is een vragenlijst die de mate van creatief denken van

Nadere informatie

TH-QPS Quick Performance Scan. Best Peter Manager Brainwave Ltd.

TH-QPS Quick Performance Scan. Best Peter Manager Brainwave Ltd. Best Peter Manager Brainwave Ltd. THQPS Quick Performance Scan Dit rapport werd gegenereerd op 11112015 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data (PQ) dateren van 10032015. OVER DE THQPS

Nadere informatie

Ten tweede geven we uitleg over het talenten en competentiepaspoort. Deze compacte rapportage is een goede aanvulling op de standaar TMA rapportages

Ten tweede geven we uitleg over het talenten en competentiepaspoort. Deze compacte rapportage is een goede aanvulling op de standaar TMA rapportages UITLEG RAPPORTAGE PERFORMANCE MATRIX EN TALENTEN- & COMPETENTIEPASPOORT In dit document willen we een korte uitleg geven over twee nieuwe TMA rapportages. Ten eerste geven we informatie over de rapportage

Nadere informatie

NEO-PI-3. Werkgerelateerd persoonlijkheidsprofiel. HTS Report. Jeroen de Vries ID Datum Kandidatenrapport

NEO-PI-3. Werkgerelateerd persoonlijkheidsprofiel. HTS Report. Jeroen de Vries ID Datum Kandidatenrapport NEO-PI-3 Werkgerelateerd persoonlijkheidsprofiel HTS Report ID 15890-3155 Datum 18.07.2017 Kandidatenrapport NEO-PI-3 Inleiding 2 / 12 INLEIDING Het NEO-PI-3 werkgerelateerde persoonlijkheidsprofiel Probleemoplossing

Nadere informatie

Rapport Selectie E-Assessment

Rapport Selectie E-Assessment Rapport Selectie E-Assessment Naam Adviseur Jan Voorbeeld Sample Consultant Datum 28-10-2015 Inleiding De scores in deze rapportage zijn gebaseerd op de antwoorden die gegeven zijn bij het maken van de

Nadere informatie

Bijlage 2: De Multifocus-quickscans

Bijlage 2: De Multifocus-quickscans Bijlage : De Multifocus-quickscans Multifocus Profiel-quickscan Hieronder staan 8 stellingen. Geef aan in hoeverre je vindt dat deze stellingen op jou van toepassing zijn. Ga daarbij uit van de werkelijke

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! George Washington Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren?

Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren? Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren? Een mens is natuurlijk veel meer dan een kleur. Het indelen in kleuren is een hulpmiddel om een beeld te krijgen van jezelf en de ander.

Nadere informatie

Test naam Teamrollen van Belbin Datum Team Test Context Studie Deelnames 4/4 Resultaten over Student 1

Test naam Teamrollen van Belbin Datum Team Test Context Studie Deelnames 4/4 Resultaten over Student 1 Test naam Teamrollen van Belbin Datum 2-11-2012 Team Test Context Studie Deelnames 4/4 Resultaten over Student 1 Uw resultaat Anderen over Student 1 (1/4) Student 1 over zichzelf Voorzitter 13,0 18,6%

Nadere informatie

Capaciteitentest HBO. Denkvermogen en denkstijl

Capaciteitentest HBO. Denkvermogen en denkstijl Denkvermogen en denkstijl Naam: Ruben Smit Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. De uitslag... 4 3. Bijlage: Het lezen van de uitslag... 5 Pagina 2 van 7 1. Inleiding Op 5 april 2016 heeft Ruben Smit een

Nadere informatie

Test naam Teamrollen van Belbin Datum Team Test Context Overige Deelnames 3/4 Resultaten over Peter Jansen

Test naam Teamrollen van Belbin Datum Team Test Context Overige Deelnames 3/4 Resultaten over Peter Jansen Test naam Teamrollen van Belbin Datum 27-8-2012 Team Test Context Overige Deelnames 3/4 Resultaten over Peter Jansen Uw resultaat Andesren over Peter Jansen (1/4) Peter Jansen over zichzelf Voorzitter

Nadere informatie

Beroepsmatige instelling Bij beroepsmatige instelling wordt gekeken naar wat u motiveert en welke doelstellingen u op werkgebied heeft.

Beroepsmatige instelling Bij beroepsmatige instelling wordt gekeken naar wat u motiveert en welke doelstellingen u op werkgebied heeft. Pagina 1 van 21 BIP-werkgerelateerde persoonlijkheidsvragenlijst Dit rapport geeft een overzicht van uw positie op de vier persoonlijkheidsdimensies die relevant zijn voor het functioneren in een werkomgeving:

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Sara Berger 15 april 2013 Minervum 7444 4817 ZG Breda T 0162 51 59 02 I www.mectraining.nl E info@mectraining.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

Competenties op het gebied van Management en Leidinggeven

Competenties op het gebied van Management en Leidinggeven P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Com puterw eg 1,3542 D P U trecht Postbus 1087,3600 BB Maarssen tel.0346-55 90 10 fax 0346-55 90 15 w w w.picom pany.nl servicedesk@ picom pany.nl Het PiCompany

Nadere informatie

TSI TriMetrix. Victor Voorbeeld. 23 Persoonlijke Talenten

TSI TriMetrix. Victor Voorbeeld. 23 Persoonlijke Talenten TSI TriMetrix 23 Persoonlijke Talenten Licentiehouder: Laan van Vlaanderen 323 1066 WB Amsterdam INTRODUCTIE Onderzoek heeft uitgewezen dat er een directe relatie bestaat tussen de mate waarin iemand voldoening

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren en Cultuur. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Drijfveren en Cultuur. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Drijfveren en Cultuur Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 05.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 05.04.2016 / Drijfveren en Cultuur 2 Inleiding Wat motiveert je? Waar krijg jij

Nadere informatie

Sales Potentieel Index (SPI)

Sales Potentieel Index (SPI) (SPI) deelnemer opdrachtgever HFM 07-07-2014 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op de antwoorden die de deelnemer op één

Nadere informatie

Rapport Sales Assessment

Rapport Sales Assessment Rapport Sales Assessment Naam Adviseur Jan Voorbeeld Adviseur van Organisatie Datum 21-02-2017 Inleiding De scores in deze rapportage zijn gebaseerd op de antwoorden die gegeven zijn bij het maken van

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Talentrapportage 2 Inleiding De wereld en de arbeidsmarkt zijn constant in beweging. Maar waarheen? Niemand weet exact hoe het werkveld er

Nadere informatie

Paul van der Voorbeeld

Paul van der Voorbeeld TMA Talentenanalyse Talenten- en competentiepaspoort 27-8-2018 Paul van der Voorbeeld Linie 2-1 0-Linie 2-1 72 DZ Apeldoorn info@certigon.nl Inhoudsopgave Inleiding Overzicht talenten per TMA dimensie

Nadere informatie

Teamrapportage. Competentiematch & teampotentieel. 17 mei 2017

Teamrapportage. Competentiematch & teampotentieel. 17 mei 2017 Teamrapportage Competentiematch & teampotentieel 17 mei 2017 Zuid-Hollandlaan 7 2596 AL Den Haag T 070 361 17 60 I www.dynamischbureau.nl E info@dynamsichbureau.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Geselecteerde

Nadere informatie

Bevolking Nederland en Vlaanderen, Mannen en Vrouwen

Bevolking Nederland en Vlaanderen, Mannen en Vrouwen Pagina 2 van 17 Naam: Maarten de Boer Afnamedatum: 16.12.2011 09:28 Normgroep: Bevolking Nederland en Vlaanderen, Mannen en Vrouwen Pagina 3 van 17 NEO-PI-R Uitgebreide interpretatie van de resultaten

Nadere informatie

CAPACITEITEN TEST Denkvermogen en denkstijl MBO

CAPACITEITEN TEST Denkvermogen en denkstijl MBO CAPACITEITEN TEST Denkvermogen en denkstijl MBO Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Over gedrag en de Capaciteitentest... 4 3. De uitslag... 5 4. Bijlage: Het lezen van de uitslag... 7 Copyright DilemmaManager

Nadere informatie

Het ontwikkelen van de vastgestelde Competenties van Crisis Management Teamleden: wat is trainable?

Het ontwikkelen van de vastgestelde Competenties van Crisis Management Teamleden: wat is trainable? Het ontwikkelen van de vastgestelde Competenties van Crisis Management Teamleden: wat is trainable? Niet alle competenties zijn even gemakkelijk te trainen. Ook zijn ze niet allemaal op dezelfde wijze

Nadere informatie

TH-SCI Sales Capability Indicator. Best Peter Sales Representative

TH-SCI Sales Capability Indicator. Best Peter Sales Representative Best Peter Sales Representative TH-SCI Sales Capability Indicator Dit rapport werd gegenereerd op 03-09-2013 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data dateren van 24-07-2013. OVER DE SALES

Nadere informatie

Rapport Sales 360. Test Kandidaat

Rapport Sales 360. Test Kandidaat Rapport Sales 360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt het rapport

Nadere informatie

Inductie in brede zin. Astrid Breukers

Inductie in brede zin. Astrid Breukers Inductie in brede zin Astrid Breukers a.breukers@vo-ijsselveluwe.nl Een diamant met vele facetten Naast het project begeleiding Startende leraren, in de regio o.a. aandacht voor: OIDS (ook duale docenten),

Nadere informatie

INDIVIDUELE ONTWIKKELROUTEKAART

INDIVIDUELE ONTWIKKELROUTEKAART INDIVIDUELE ONTWIKKELROUTEKAART t Pie rbeeld voo Kwaliteiten Ontwikkelpunten Conceptueel denkvermogen Luistervaardigheid Bouwen aan teams Sensitief vermogen Visie Communicatieve vaardigheden Prioriteiten

Nadere informatie

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - -

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - - Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills 21st Century Skill Jouw talent Vaardigheden Gedragsindicatoren J L Ik weet wat ik wil Ik weet wat ik kan Ik ga na waarom iets mij interesseert

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 15 april 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 15 april 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Sara Berger 15 april 2013 Zuid-Hollandlaan 7 2596 AL Den Haag T 070 361 17 60 I www.dynamischbureau.nl E info@dynamsichbureau.nl Inleiding De TMA Talentenanalyse

Nadere informatie

Rapport Competentietest Selectie

Rapport Competentietest Selectie Rapport Competentietest Selectie Naam Adviseur Jan Voorbeeld Voorbeeld Adviseur Datum 0-12-201 Inleiding Voor u ligt het rapport van de Competentietest Selectie. Uw uitslagen zijn gebaseerd op de Werkgerelateerde

Nadere informatie

360 graden feedback competentie analyse Sarah Berger

360 graden feedback competentie analyse Sarah Berger 60 graden feedback competentie analyse Kandidaat-rapportage 6--018 Sarah Berger Inhoudsopgave Inleiding Betekenis van de scores Algemeen overzicht Overzicht per competentie Sterkte - zwakteanalyse Gedetailleerd

Nadere informatie

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst Competentiebeoordeling Kandidaat-rapportage Joe Jouw Ontwikkeling Eerst www.jouwontwikkelingeerst.nl - info@jouwontwikkelingeerst.nl - 06 46 13 63 21 Inhoudsopgave Inleiding 3 Basisgegevens van de rapportage

Nadere informatie

Rapport Selectie Assessment

Rapport Selectie Assessment Rapport Selectie Assessment Naam Adviseur Jan Voorbeeld Voorbeeld Adviseur Datum --01 Inleiding Voor u ligt het rapport van het Selectie Assessment. Uw uitslagen zijn gebaseerd op de Werkgerelateerde Persoonlijkheidsvragenlijst

Nadere informatie

Appraisal. Datum:

Appraisal. Datum: Appraisal Naam: Sample Candidate Datum: 08-08-2013 Over dit rapport: Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de resultaten van de vragenlijst welke door de heer Sample Candidate is ingevuld.

Nadere informatie

Datum: 5 september 2014

Datum: 5 september 2014 Naam: Ruben Smit NewHR.nl heeft de ambitie je te faciliteren zodat je je optimaal kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft, welke functie je dan ook hebt. Dit rapport is de eerste stap naar persoonlijke

Nadere informatie

Competentie scoreformulier kandidaat VVRV Examinator

Competentie scoreformulier kandidaat VVRV Examinator Competentie scoreformulier kandidaat VVRV Examinator Competenties van de VVRV Examinator: - Oordeelsvermogen - Nauwkeurigheid - Besluitvaardigheid - Onafhankelijkheid - Effectief communiceren - Reflectie/Leervermogen

Nadere informatie

Werkboek. Hoe lees ik mijn Facet5-rapport?

Werkboek. Hoe lees ik mijn Facet5-rapport? Werkboek Hoe lees ik mijn Facet5-rapport? Wat is Facet5? Facet5 is een online persoonlijkheidsvragenlijst, die in meer dan 30 landen wordt gebruikt en beschikbaar is in 25 talen. Voor het gemak definiëren

Nadere informatie

360 Graden onderzoek Werkwijze

360 Graden onderzoek Werkwijze 360 Graden onderzoek Spiegel: elke dag kijken we er één of meerdere keren in. Wat (of wie) zien we dan? En hoe kunnen we de ander vertellen wat we zien? Het bijzondere is dat we onszelf soms anders zien

Nadere informatie

Krachtvelden. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Krachtvelden. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Krachtvelden Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Krachtvelden (QK360) 2 Waar ligt jouw kracht? Een krachtveld is een verzameling van gedragingen

Nadere informatie

HOGAN DEVELOPMENT SURVEY OVERZICHT

HOGAN DEVELOPMENT SURVEY OVERZICHT HOGAN DEVELOPMENT SURVEY OVERZICHT INTRODUCTIE De Hogan Development Survey () identificeert persoonlijkheidsgerelateerde prestatierisico s en zogenoemde derailers van interpersoonlijk gedrag. Deze derailers

Nadere informatie

De persoonlijkheidskenmerken. succesvol D66 er. Intelligent. Evenwichtig. Open van geest. Consciëntieus. Extravert. Initiatiefrijk

De persoonlijkheidskenmerken. succesvol D66 er. Intelligent. Evenwichtig. Open van geest. Consciëntieus. Extravert. Initiatiefrijk Omwille van de leesbaarheid wordt in dit document gesproken over hij. Overal waar hij staat wordt hij/zij bedoeld. De persoonlijkheidskenmerken van een succesvol D66 er De persoonlijkheidskenmerken van

Nadere informatie

Persoonlijke vaardigheden / competenties 135 uitgewerkte voorbeelden. Competentiesvoorbeelden.nl versie

Persoonlijke vaardigheden / competenties 135 uitgewerkte voorbeelden. Competentiesvoorbeelden.nl versie Persoonlijke vaardigheden / competenties 135 uitgewerkte voorbeelden Competentiesvoorbeelden.nl versie 5.0 2019-2020 2 INHOUD Competenties: een korte introductie 7 Wat is een competentie? 7 Waar kan ik

Nadere informatie

Persoonlijkheidstest (PTA)

Persoonlijkheidstest (PTA) Persoonlijkheidstest (PTA) Student1 2013 TalentFocus 1. Inleiding Dit is jouw persoonlijkheidsprofiel. Het profiel is gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven in de vragenlijst. Jouw antwoorden

Nadere informatie

RAPPORT WPV. J. van de Doe Administratienummer: Datum: 08 Jul 2008 Normgroep: selectie 0.2. Mevr. van den Consultant Consulente Orga Advies

RAPPORT WPV. J. van de Doe Administratienummer: Datum: 08 Jul 2008 Normgroep: selectie 0.2. Mevr. van den Consultant Consulente Orga Advies RAPPORT WPV Van: J. van de Doe Administratienummer: A1237 Datum: 08 Jul 2008 Normgroep: selectie 0.2 Mevr. van den Consultant Consulente Orga Advies 1. Inleiding Vooraf Dit rapport is een hulpmiddel om

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Competentiematch en interviewgids. Sara Berger 17 maart 2010

TMA Talentenanalyse. Competentiematch en interviewgids. Sara Berger 17 maart 2010 Talentenanalyse Competentiematch en interviewgids Sara Berger 17 maart 2010 T +31 (0)30 2670444 I www.tma-assessment.com E info@tma-assessment.com De Competentie-analyse De Competentie Analyse vertaalt

Nadere informatie

THEMA SOCIAAL-EMOTIONELE ONTWIKKELING Kern Subkern 0-4 groep 1-2 groep 3-6 groep 7-8 Onderbouw vo Bovenbouw vmbo Bovenbouw havo-vwo

THEMA SOCIAAL-EMOTIONELE ONTWIKKELING Kern Subkern 0-4 groep 1-2 groep 3-6 groep 7-8 Onderbouw vo Bovenbouw vmbo Bovenbouw havo-vwo Kern Subkern 0-4 groep 1-2 groep 3-6 groep 7-8 Onderbouw vo Zelf Gevoelens Verbaal en non-verbaal primaire gevoelens beschrijven en uiten. Kwaliteiten Verbaal en non-verbaal beschrijven dat fijne en nare

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo APQ-vragenlijst 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid en wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

ProfileXT Individual Profile

ProfileXT Individual Profile PXT Rapport is bestemd voor Jean François Maes Onderzoek afgenomen op: 06/01/2017 Afgedrukt op: 06/01/2017 Copyright 2003-2017 Profiles International, Inc. Bericht voor De gedragswetenschap heeft bewezen

Nadere informatie

Antreum RAPPORT WPV. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep de heer Consultant

Antreum RAPPORT WPV. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep de heer Consultant RAPPORT WPV Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Vooraf Dit rapport is een hulpmiddel om tot zelfinzicht te komen. Wij kunnen daarom

Nadere informatie

Competency Check. Datum:

Competency Check. Datum: Competency Check Naam: Sample Candidate Datum: 08-08-2013 Over dit rapport: Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de resultaten van de vragenlijst welke door de heer Sample Candidate is ingevuld.

Nadere informatie

Competentie Assessment Systeem (CAS)

Competentie Assessment Systeem (CAS) (CAS) Inclusief Selectievragen Competentieprofiel: Voorbeeld deelnemer opdrachtgever HFMtalentindex 07-07-2015 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in

Nadere informatie

Innovatie Assessment: Hoe innovatief ben ik?

Innovatie Assessment: Hoe innovatief ben ik? Innovatie Assessment: Rud Kuiper Kuiper & Partners zelfstandig psychologisch adviesbureau versterken innoverend vermogen onze opdrachtgevers zijn onze partners 2 Kuiper & Partners 1 Doel van de workshop

Nadere informatie

Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360. Test Kandidaat

Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360. Test Kandidaat Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding

Nadere informatie

Talentenwijzer. 1 ) Optimistisch Ik ben een optimistisch, enthousiast en positief ingesteld persoon.

Talentenwijzer. 1 ) Optimistisch Ik ben een optimistisch, enthousiast en positief ingesteld persoon. Talentenwijzer Hieronder vind je jouw persoonlijke uitkomst van de Talentenwijzer. Nummer 1 betekent meest op mij van toepassing, nummer 31 betekent minst op mij van toepassing. 1 ) Optimistisch Ik ben

Nadere informatie

10 onmisbare vaardigheden voor. de ambtenaar van de toekomst. 10 vaardigheden. Netwerken. Presenteren. Argumenteren 10. Verbinden.

10 onmisbare vaardigheden voor. de ambtenaar van de toekomst. 10 vaardigheden. Netwerken. Presenteren. Argumenteren 10. Verbinden. 10 vaardigheden 3 Netwerken 7 Presenteren 1 Argumenteren 10 Verbinden Beïnvloeden 4 Onderhandelen Onderzoeken Oplossingen zoeken voor partijen wil betrekken bij het dat u over de juiste capaciteiten beschikt

Nadere informatie

Team 360test Context Studie: werk- of projectgroepen (PGO) Deelnames 3/9 Resultaten over 360test Testcenter

Team 360test Context Studie: werk- of projectgroepen (PGO) Deelnames 3/9 Resultaten over 360test Testcenter Test naam Teamrollentest op basis van Datum 4-11-2015 Belbin Team 360test Context Studie: werk- of projectgroepen (PGO) Deelnames 3/9 Resultaten over 360test Testcenter Uw resultaat Anderen over 360test

Nadere informatie

Voorbeeld Rapportage Datum: 21 mei 2013

Voorbeeld Rapportage Datum: 21 mei 2013 Client: Voorbeeld Rapportage NewHR.nl heeft de ambitie je te faciliteren zodat je je optimaal kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft, welke functie je dan ook hebt. Dit rapport is de eerste stap

Nadere informatie