Club uit de Duizend e-ticketing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Club uit de Duizend e-ticketing"

Transcriptie

1 Club uit de Duizend e-ticketing Handleiding 1

2 inhoudstafel inleiding aanmelden contacten beheren e-tickets beheren e-tickets historiek kalender hospitality en catering plannen bijkomende links faq s

3 inleiding Het Club uit de Duizend e-ticketing platform biedt u de mogelijkheid om de tickets en parkeerkaarten gebonden aan uw Hospitalitycontract 1 af te drukken of te verzenden naar uw genodigden. Via dit platform kan u ook de gegevens van uw contacten beheren, en krijgt u per wedstrijd een overzicht van alle uitgegeven tickets en parkeerkaarten. Daarnaast krijgt u ook toegang tot nuttige bijkomende informatie, zoals hospitality- en cateringformules, plannen, de online Club uit de Duizend gids, de website van Club Brugge, de Club Shop, en de interface voor het online bestellen van Tribune tickets. Procedure Bij de lancering van dit platform of vanaf het moment dat u geregistreerd bent als nieuwe klant (in het geval u pas later instapt), ontvangt u een met uw persoonlijke inloggegevens ( adres + paswoord). 3 Kort nadien ontvangt u een met welke wedstrijd(en) reeds opengesteld werden. Vanaf dat moment kan u uw tickets voor de opengestelde wedstrijd(en) downloaden en/of versturen. Telkens er een bijkomende wedstrijd wordt opengesteld (van zodra de definitieve datum is doorgegeven door de Kalendercommissie van de KBVB), ontvangt u van ons een nieuwe en kan u dan ook de (parkeer)tickets voor die welbepaalde wedstrijd beheren. 1. U kan extra business seats reserveren via mail naar kevin.gunst@clubbrugge.be. Uw aanvraag wordt door hem bevestigd en verdere praktische afspraken (facturatie, verzending,..) worden via hem geregeld.

4 1. 1 aanmelden Stap 1 : Surf naar Stap 2 : Meld u aan op de inlogpagina van het Club uit de Duizend e-ticketing platform 1 Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt, vul de gebruikersnaam en het paswoord in dat u via van Club Brugge hebt ontvangen. Klik op inloggen. 4 1 Indien u het paswoord vergeten bent, kan u er een nieuw aanvragen : klik op de knop Nieuw paswoord aanvragen en volg de instructies.

5 1. aanmelden Eens u ingelogd bent, komt u op de startpagina : Via deze pagina krijgt u toegang tot een reeks functionaliteiten. Om tussen de verschillende onderdelen van het platform te navigeren, klik op de pijltjes onderaan de vakjes of gebruik de menubalk bovenaan het scherm. 5

6 1. aanmelden Uitlogknop Uw gebruikersgegevens vindt u terug via dit knopje. U komt zo op een overzichtscherm, waar u ook uw paswoord kan wijzigen. 6 Nuttige tips voor de navigatie: Door het logo van Club Brugge aan te klikken, komt u steeds terecht op de startpagina. Wanneer u externe links of een pdf hebt geconsulteerd, keert u terug naar de startpagina van het Club uit de Duizend e-ticketing platform door op het pijltje links bovenaan uw browser te klikken.

7 2. 2 contacten beheren Via de functionaliteit Contacten kan u contacten toevoegen, opzoeken of wijzigen. Contacten toevoegen Om e-tickets per te kunnen versturen, is het handig om eerst een contactenlijst aan te maken. Wanneer u voor het eerst op deze pagina komt, krijgt u volgend scherm te zien : Klik op Contact toevoegen. U krijgt dan volgend scherm te zien. Vul de gegevens in en bevestig. 7 Herhaal deze stap voor al uw contacten. U kan ook nieuwe contacten toevoegen via de functionaliteit e-tickets beheren. Selecteer de tickets die u naar een nieuw contact wenst te versturen. Vul het adres in, klik het ingevoerde adres aan en klik vervolgens op Versturen.

8 2. contacten beheren U krijgt dan een scherm waarin u de resterende gegevens van uw nieuw contact invult. Indien u het vakje Dit contact bewaren aangevinkt laat, wordt dit contact in uw contactenlijst opgeslagen. Contacten opzoeken en sorteren Een contact kan u opzoeken door (een deel van) het adres, de familienaam, de voornaam of de bedrijfsnaam in het zoekveld te typen 1. U kan de contacten ook op , familienaam, voornaam of bedrijf sorteren door op de header van de overeenstemmende kolom te klikken Contacten aanpassen U kan de gegevens van uw contacten wijzigen door op Bewerken te klikken 3.

9 3. 3 e-tickets beheren Klik op e-tickets beheren. U komt op een pagina met een overzicht van de wedstrijd(en) waarvan u de tickets op dat moment kan downloaden of versturen naar uw genodigden. U wordt per verwittigd wanneer de tickets voor een bepaalde wedstrijd beschikbaar zijn (zie ook : procedure op pagina 3). Tickets kan u tot het begin van de wedstrijd downloaden en/of versturen. Klik op de knop Beheer tickets bij de wedstrijd naar keuze. U krijgt dan een overzicht van al uw tickets en parkeerkaarten met hun status : beschikbaar, gedownload of verzonden. Bij het openstellen van een wedstrijd is de status beschikbaar voor alle tickets U kan de e-tickets sorteren volgens hun status via de button rechts bovenaan het scherm. 1 Via deze pagina kan u uw e-tickets downloaden, versturen, een duplicaat aanvragen of een contact toevoegen.

10 3. e-tickets beheren 2 Downloaden van een e-ticket 3 U kan de geselecteerde tickets zelf downloaden om ze dan zelf af te drukken of via uw eigen mailaccount te versturen naar uw genodigde(n). Vink de (parkeer)tickets aan die u zelf wenst te downloaden. Indien u alle tickets wenst te downloaden, vink het vakje rechtsboven aan 2. Dan worden alle tickets geselecteerd. Klik op de knop Downloaden 3. De geselecteerde e-tickets worden dan in een pdf-formaat gedownload. U kan ze dan opslaan op uw harde schijf, afdrukken of via uw eigen mailaccount versturen. NB : Indien u uw tickets beheert vanuit een tablet of smartphone, is het mogelijk dat de downloadfunctie niet werkt. De pdf s worden immers gezipt, en de unzip-functie wordt niet standaard op alle tabletten of smartphones ondersteund. 10 Indoor VIP Seizoen Play-off Jupiler Pro League 28/02/ u30 Club Brugge KV Kortijk TRIBUNE WEST INGANG INGANG 1 BUSINESS SEAT B RIJ 01 PLAATS 03 DDA - DEKEYSER MILIEU NV Reservatienummer: Dit ticket is geldig als toegangsbewijs en dient niet ingeruild te worden. Bewaar het zorgvuldig! Bij problemen wendt u zich tot onze dienst Ticketing. De organisator is niet verantwoordelijk voor de ongevallen die zouden kunnen plaatshebben gedurende of ter gelegenheid van de match waarvoor dit ticket is afgeleverd. Door het aanvaarden van dit ticket ziet de drager af van alle verhaal tot verantwoordelijkheid tegen de organisator. De bezitter van dit ticket verbindt zich ertoe, onder straf van vervolging, zich te schikken naar het reglement van inwendige orde dat is aangebracht bij de ingangen van het stadion. De koper of verkrijger en elke overdrager van het toegangsbewijs zijn hoofdelijk en ondeelbaar aansprakelijk met de uiteindelijke houder ervan voor elke schade veroorzaakt door deze laatste in het stadion.

11 3. e-tickets beheren Versturen van een e-ticket via U kan de geselecteerde tickets ook rechtstreeks via het platform versturen naar uw genodigde(n). Vink de (parkeer)tickets aan die u wenst te versturen. Indien u alle tickets naar dezelfde contactpersoon wenst te versturen, selecteer ze allemaal door het knopje rechtsboven aan te vinken. 2 Kies een adres uit de drop down lijst of vul een nieuw adres in 4, en klik het adres aan. Klik op de knop Versturen. 5 Een nieuw venster gaat open met een standaard bericht. 11

12 3. e-tickets beheren 1 2 De boodschap om tickets te versturen kan je indien gewenst aanpassen. Op deze manier kan u uw klant makkelijk laten weten of hij al dan niet verwacht wordt voor catering. Ook de verzend gegevens (familienaam, voornaam, bedrijf en ) kan u hier alsnog aanpassen. Indien het om een nieuwe contactpersoon gaat, kan u het vakje Dit contact bewaren aangevinkt laten. 1 Dit contact wordt dan auto matisch in uw contactenlijst opgeslagen. Vergeet de handtekening (uw naam of de naam van de persoon die uitnodigt) niet te vervolledigen onderaan deze tekst. Klik op de knop verstuur tickets 2. De genodigde ontvangt deze met de ticket(s) als bijlage in pdfformaat. 12

13 3. e-tickets beheren Een duplicaat aanvragen U kan ook een duplicaat aanvragen (uiteraard enkel van reeds verzonden of gedownloade e-tickets). Om een duplicaat aan te vragen (bv. omdat de bestemmeling van een verzonden e-ticket zich afmeldt en u de plaats aan iemand anders wenst toe te wijzen), moet u op de link duplicaat aanvragen klikken. Een nieuw venster gaat open : duplicaat aanvragen, met de lijst van alle tickets waarvoor een duplicaat kan aangevraagd worden. 13 Vink de tickets aan waarvoor u een duplicaat wenst aan te vragen en klik op de knop versturen. Een met de aanvraag van duplicaat vertrekt automatisch naar Club Brugge. Het duplicaat wordt u dan via verzonden. Pas op: bij aanmaak van duplicaten krijgt enkel de houder van het duplicaat toegang tot het stadion. De barcode van het origineel wordt gewist in ons systeem. Dit doen wij om misbruik te vermijden.

14 3. e-tickets beheren Contact toevoegen Via de functionaliteit e-tickets beheren bestaat ook de mogelijkheid om nieuwe contacten toe te voegen. Selecteer de tickets die u naar een nieuw contact wenst te versturen. Vul het adres in, klik het ingevoerde adres aan en klik vervolgens op Versturen. Er verschijnt dan een scherm waarin u de resterende gegevens van uw nieuw contact invult. Indien u het vakje Dit contact bewaren aanvinkt, wordt dit contact opgeslagen in uw contactenlijst. 14 Selecteer de tickets die u naar een nieuw contact wenst te versturen en vul het adres in. Klik naast het adres op toevoegen en daarna op versturen. U krijgt dan een scherm waarin u de resterende gegevens van uw nieuw contact invult. Indien u het vakje Dit contact bewaren aanvinkt, wordt dit contact in uw contactenlijst opgeslagen.

15 4. 4 e-tickets historiek Via deze pagina krijgt u een overzicht per afgelopen wedstrijd van alle uitgegeven e-tickets en hun status. Op deze manier behoudt u een mooi overzicht van de genodigden op seizoensbasis. 15

16 4. 5 kalender Hier vindt u een link naar alle uit- en thuiswedstrijden van Club Brugge. U keert terug naar het startscherm van het Club uit de Duizend e-ticketing platform door op het pijltje links bovenaan uw browser te klikken. 16

17 6. 6 hospitality en catering Catering en hospitality-formules worden niet via het Club uit de Duizend e-ticketing platform beheerd. Op de startpagina van dit platform vindt u evenwel een vakje Hospitality en Catering met links naar de bewuste informatie op de website van Club Brugge. U kan ook rechtstreeks reserveren bij onze cateraar Belgocatering (Tine Heylbroeck) via de link Reserveer catering. 17 Hou er rekening mee dat de Zuidlounge NIET bij onze cateraar maar wel bij Club Brugge (kevin.gunst@clubbrugge.be) gereserveerd dient te worden. U keert terug naar het startscherm van het Club uit de Duizend e-ticketing platform door op het pijltje links bovenaan uw browser te klikken.

18 7. 7 plannen Hier vindt u een link naar alle beschikbare plannen op de website van Club Brugge. U kan deze verschillende plannen ook downloaden in pdf. U keert terug naar het startscherm van het Club uit de Duizend e-ticketing platform door op het pijltje links bovenaan uw browser te klikken. 18

19 8. 8 bijkomende links Link naar de inlogpagina van de online versie van de Club uit de Duizend gids. Gebruikersnaam = admin Wachtwoord = Club1000 Link naar Online ticketverkoop, waar u gewone tribunetickets online kan aankopen. U keert terug naar het startscherm van het Club uit de Duizend e-ticketing platform door op het pijltje links bovenaan uw browser te klikken. 19

20 9. 9 faq s Hier vindt u een overzicht van alle FAQ s. Bijkomende vragen? Contacteer gerust Kevin Gunst: kevin.gunst@clubbrugge.be. 20

21

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU INHOUD INLEIDING... 2 De account... 2 Inloggen... 2 GEBRUIKERS MENU... 3 MIJN TEAM... 4 Bewerk team... 4 Spelers... 6 Wedstrijden... 7 Gespeelde wedstrijden... 8 Nog

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Smartschool Vita et Pax-College: handleiding voor ouders

Smartschool Vita et Pax-College: handleiding voor ouders 1 Smartschool Vita et Pax-College: handleiding voor ouders Te volgen procedure bij de eerste aanmelding op Smartschool. Ga naar: https://vitaetpax.smartschool.be Bij eerste aanmelding: Druk op Wachtwoord

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

meervaart: handleiding online bestellen 1

meervaart: handleiding online bestellen 1 handleiding online bestellen 1 In de Meervaart kunt u online bestellen en zelf bepalen waar u zit. Ga naar www.meervaart.nl en klik op theater. Kies uw voorstelling en klik op het bestelwagentje naast

Nadere informatie

HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS

HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS Buitenschoolse kinderopvang t Klim-Op-Ke HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS Wat is i-school? i-school is het nieuwe online registratie- en reservatiesysteem van de Buitenschoolse Kinderopvang t Klim-Op-Ke.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1 123OPSLAAN.NL Gebruikershandleiding Pagina 1 Inhoudsopgave Welkom bij 123OPSLAAN.NL... 3 Dashboard... 4 Dozen bestellen.... 6 Dozen uploaden.... 6 Dozen laten ophalen.... 8 Dozen terug leveren.... 8 Dozen

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN EERSTE KEER AANMELDEN GA NAAR MIJN.SCILDON.NL U komt op de inlogpagina van mijn.scildon.nl. Hier heeft u drie opties: Meer info : als

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Office 365 Business Premium & Domeinnaam Voor beheerders pro cloud solutions 1 Inhoud 1. Wanneer gebruikt u deze handleiding?... 3 2. Office 365 Business Premium instellen... 4 2.1.

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Ariba Supplier Self-Registation

Ariba Supplier Self-Registation Over dit document Wanneer uw bedrijf geselecteerd is als Elia leverancier, wordt het geregistreerd in het Elia systeem zodat een bestelbon kan uitgestuurd worden. De eerste stap is dat u zich aanmeldt

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

portal gebruikershandleiding

portal gebruikershandleiding portal gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Aan de slag Wat is de net10 portal? Aanmelden als net10 partner Inloggen Startpagina Mijn account Mijn account Een krediet account aanvragen Mijn account Gebruikersbeheer

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBAPPLICATIE SCHULDBEMIDDELING

HANDLEIDING WEBAPPLICATIE SCHULDBEMIDDELING HANDLEIDING WEBAPPLICATIE SCHULDBEMIDDELING Datum: 13/01/2016 - Versie: 3.0 Auteur: Vlaamse overheid Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Afdeling Welzijn en Samenleving Tel 02 553 33 30 - Mail

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE ICT SFEVERGEM 2014 1 Inhoudstafel 1 Inhoudstafel...2 2 Werkwijze...3 3 Minimale vereisten...3 4 Inloggen op de site...4 4.1 Surf naar de link ouder.sfevergem.be...4 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN EERSTE KEER AANMELDEN GA NAAR MIJN.SCILDON.NL U komt op de inlogpagina van. Hier heeft u drie opties: 1 Meer info : als u hier op klikt,

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Handleiding. EB Online en het Uitwisselingsplatform

Handleiding. EB Online en het Uitwisselingsplatform Handleiding EB Online en het Uitwisselingsplatform 2015 Allianz EB Online en het Uitwisselingsplatform - 2 Inhoud 3 Welkom op EB Online en het Uitwisselingsplatform 3 Aanmelden met uw digipass 4 Homepage

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

HANDLEIDING 1. Eerste keer aanmelden op de website 2. Inloggen op de website 3. Een verhaal plaatsen 4. Een foto plaatsen 5. Een verhaal bewerken 1 december 2017 1. EERSTE KEER AANMELDEN OP DE WEBSITE

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Pakketservice

Standaard Boekhandel Pakketservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Pakketservice Bestel je schoolboeken online in 7 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór 6 juli. Zo kunnen we je garanderen dat je al je boeken

Nadere informatie

FAQ: myadlib gebruiken

FAQ: myadlib gebruiken FAQ: myadlib gebruiken Adlib Information Systems Copyright 2011 Adlib Information Systems B.V. Alle rechten voorbehouden. Adlib is een product van Adlib Information Systems B.V. De informatie in dit document

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT BEWONERS WIJK LOMBOK Dank u wel voor het gebruik maken van de Online Agenda van Gemeente Utrecht. Via onze instructies helpen wij u digitaal een afspraak in te

Nadere informatie

Handleiding invullen elektronisch wedstrijdblad.

Handleiding invullen elektronisch wedstrijdblad. Handleiding invullen elektronisch wedstrijdblad. Daar dit meestal bij de wedstrijden op de smartphone wordt bekeken en/of ingevuld, worden ook de afbeeldingen overgenomen van een smartphone. Natuurlijk

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

UEFA EURO 2020 Tickets voor mindervaliden Een handleiding

UEFA EURO 2020 Tickets voor mindervaliden Een handleiding UEFA EURO 2020 Tickets voor mindervaliden Een handleiding Centre for Access to Football in Europe Andere formats van dit document zijn op aanvraag verkrijgbaar. Neem contact op met CAFE: Gesteund door

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Rabo OmniKassa Downloadsite Versie 2.0 januari 2012

Gebruikshandleiding Rabo OmniKassa Downloadsite Versie 2.0 januari 2012 Gebruikshandleiding Rabo OmniKassa Downloadsite GEBRUIKSHANDLEIDING RABO OMNIKASSA DOWNLOADSITE Pagina 1/13 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. VERBINDING... 4 2.1 INLOG PAGINA... 4 2.2 PROCEDURE BIJ EERSTE

Nadere informatie

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink Handleiding Vendorlink Inhoud Quick reference card: Inloggen op het Supplier Portal... 2 Stap 1: Een wachtwoord instellen... 3 Stap 2: Inloggen op het Supplier Portal... 5 Quick reference card:... 6 Stap

Nadere informatie

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be provinciaal sportcentrum De Boerekreek handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich

Nadere informatie

- stappenplan - INLOGGEN op

- stappenplan - INLOGGEN op - stappenplan - INLOGGEN op Surf naar www.cobelguard-online.be Vul login en paswoord in. Op de e-mail die je ontvangen hebt vind je je paswoord. Als je inlogt op je site, zal je ook automatisch het site

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Juli 2016 Hoofdstuk 1, Woonpakket.nl 1 WOONPAKKET.NL Met de introductie van update 2.0.3 van Scenario Advies is ook een nieuwe versie van Woonpakket.nl

Nadere informatie

Vergeet je bankkaart niet!

Vergeet je bankkaart niet! Hulp nodig bij online inschrijven? Kom even langs tijdens de openingsuren van het gemeentehuis* en we helpen je stap voor stap verder. Vergeet je bankkaart niet! Gemeentehuis Brasschaat Verhoevenlei 11

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Handleiding Multicraft Online Inhoudsopgave Deel I Handleiding Multicraft Online voor werknemers 1 Handleiding Multicraft

Nadere informatie

Handleiding MyUnifiedPost. Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost!

Handleiding MyUnifiedPost. Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost! Handleiding MyUnifiedPost Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost! Versie Datum laatste update 3.0 15 april 2010 Inhoud DEEL I DOCUMENTEN ONTVANGEN EN BEHEREN 1. De MyUnifiedPost Inbox... 5 1.1

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

Indien u uw Login en paswoord vergeten bent: - Surf naar onze website - Klik links bovenaan op de link wachtwoord vergeten

Indien u uw Login en paswoord vergeten bent: - Surf naar onze website   - Klik links bovenaan op de link wachtwoord vergeten Handleiding VWB Deze handleiding is bedoeld voor zowel individuele leden (punt 1-6) als voor de verantwoordelijken van de clubs (punt 7-18). Dit zijn de personen die de club kunnen beheren via hun login

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

Handleiding Z app. Overzicht

Handleiding Z app. Overzicht Handleiding Z app Overzicht Intro... 2 De Z app installeren... 3 Skype installeren... 5 De Z app... 6 De Z app gebruiken... 7 Hoofdmenu... 8 Beeldbellen... 9 Agenda... 13 Nieuws... 15 Contacten... 16 Berichten...

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Grote bestanden doormailen

Grote bestanden doormailen Grote bestanden doormailen Surf naar www.dropload.com Waarvoor kan je Dropload gebruiken? Dropload is een soort mailbox on-line waar je jouw bestanden kan plaatsen en door iemand anders kan laten afhalen

Nadere informatie

Ledenlijsten + etiketten maken

Ledenlijsten + etiketten maken Ledenlijsten + etiketten maken Eerst wordt uitgelegd hoe je een ledenlijst (van alle clubleden of leden per lesjaar) kan opvragen en bewerken en nadien hoe je met deze lijst etiketten kan maken. De ledenlijst

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

Handleiding. Online database met duizenden activiteiten.

Handleiding. Online database met duizenden activiteiten. Handleiding Online database met duizenden activiteiten www.doenkids.nl /DoenKids @DoenKids @doenkids Inhoudsopgave Samenvatting 3 Inloggen in DoenKids 4 Activiteiten kiezen 5 Activiteiten zoeken 5 Activiteit

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Inhoud Wat is een Smartschool co-account?... 2 Wat kunt u doen met een Smartschool co-account?... 2 Hoe aanmelden en instellen?... 2 Schoolkalender... 3 Mijn kinderen Mijn leerlingenfiche...

Nadere informatie

Salon account informatie

Salon account informatie Salon account informatie Salons@BeautyBookers.nl WWW.BEAUTYBOOKERS.NL 010-717 17 55 Inhoudsopgave Inloggen in uw account o Inloggen in uw BeautyBookers salon account 4 o Menu van uw salon account 5 De

Nadere informatie

Handleiding HYUNDAI E-Shop One-stop-shop voor alle HYUNDAI dealers

Handleiding HYUNDAI E-Shop One-stop-shop voor alle HYUNDAI dealers Handleiding HYUNDAI E-Shop One-stop-shop voor alle HYUNDAI dealers www.hyundai-e-shop.nl Inhoudsopgave Inloggen Webpagina Klant worden Inloggen Gegevens aanpassen Navigeren Artikelen vinden Zoekveld Uitgebreid

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers Online registratietool 2 Handleiding voor deelnemers Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Registreren als nieuwe gebruiker p 10 Aanmelden na registratie p 14 Stappen ingeven p 17 Meer info over

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN ZOVIE

HANDLEIDING MIJN ZOVIE HANDLEIDING MIJN ZOVIE Inhoud Welkom bij Zovie... 2 Laptop of telefoon... 2 Snelkoppeling op de telefoon instellen... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Hoofdpagina... 5 Tijdschrijven... 5 Aantal

Nadere informatie

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Inhoud UNIFACT2e... 1 Inleiding... 1 Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen (UniFact2)... 1 0.1. Inleiding... 1 0.2. Gebruik

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC De Herbakker Eeklo. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC De Herbakker Eeklo. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie CC De Herbakker Eeklo Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, We raden u aan om gebruik te maken

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSCHOOL OUDERPLATFORM

HANDLEIDING SMARTSCHOOL OUDERPLATFORM HANDLEIDING SMARTSCHOOL OUDERPLATFORM 1 Hoe inloggen op Smartschool? 1: Om in te loggen surf je naar https://piustien.smartschool.be. De gebruikersnaam (voornaam.achternaam van je zoon/dochter) en het

Nadere informatie

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen STAP 1: website Surf naar www.c-minecultuurcentrum.be en klik rechts onder online ticketing op Bestel hier je ticket

Nadere informatie

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen of klik op de tekst maak een account aan.

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen of klik op de tekst maak een account aan. Stap 1: Open de site www.lawei.nl. Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen of klik op de tekst maak een account aan. - Hebt u al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kunt u deze invullen.

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

Handleiding. imailingtool. Introductie

Handleiding. imailingtool. Introductie Handleiding imailingtool Handleiding...1 imailingtool...1 Introductie...1 2 Aan de slag!...2 2.1 Inloggen...2 2.2 Dashboard / Homepage...2 2.2.1 Uitleg dashboard...3 3 Adressenlijst...0 3.1 Een nieuwe

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Pakketservice

Standaard Boekhandel Pakketservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Pakketservice Bestel je schoolboeken online in 7 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór 6 juli. Zo kunnen we je garanderen dat je al je boeken

Nadere informatie

Een SMS versturen via Spryng

Een SMS versturen via Spryng Een SMS versturen via Spryng 23/05/2014 Mireille Devriese, Karlien Hollanders, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software : 47 Revisienummer handleiding : 1 Datum: 23 mei 2014 Adres Corilus

Nadere informatie

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Over dit document Wanneer een aankoper van Elia een sourcing event publiceert en u uitnodigt om deel te nemen, ontvangt u een uitnodiging via e-

Nadere informatie

Over de FollowHub. Tip: Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig. U heeft ze vaker nodig om in te loggen.

Over de FollowHub. Tip: Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig. U heeft ze vaker nodig om in te loggen. Over de FollowHub De FollowHub helpt u bij het plannen en onthouden van dagelijkse activiteiten. U kunt de app voor uzelf gebruiken of voor een familielid, kennis of cliënt. U plant bijvoorbeeld een afspraak

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Vertaalplatform

Gebruikershandleiding Vertaalplatform Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen, 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen... 1 Inloggen... 1 Browsers... 1 Wachtwoord wijzigen... 2

Nadere informatie

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8 Handleiding Inhoud: 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 3 Dashboard (beginpagina)... 4 4 Offertes... 6 4.1 Een offerte goedkeuren... 8 5 Facturen... 9 5.1 Factuur betalen met ideal... 11 6 Drukproeven...

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen. - Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je deze invullen.

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen. - Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je deze invullen. Stap 1: Open de site www.lawei.nl. Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen. - Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je deze invullen. -Twijfel je, dan kunt je via inloggegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be

HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be 1 1. Surf naar http://www.debogaard.be. 2. Vul in het witte vakje onder Wachtwoord de code in die u terugvindt op de flyer in uw seizoensbrochure.

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmelden en gebruiken van het subsidieportaal

Handleiding voor het aanmelden en gebruiken van het subsidieportaal Provincie Gelderland Handleiding Handleiding voor het aanmelden en gebruiken van het subsidieportaal Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Naar het subsidieportaal gaan... 3 2.1 Eenmalig registreren als gebruiker

Nadere informatie

Handleiding app Sportlinked

Handleiding app Sportlinked Handleiding app Sportlinked Inhoud App installeren en downloaden... 2 Account aanmaken... 2 Menu... 5 Persoonlijke instellingen... 6 Team(s) als favoriet instellen... 6 Privacy instellingen aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding schoolware ouders

Handleiding schoolware ouders Vrije Basisschool De Wegwijzer Handleiding schoolware ouders Inloggen Ga naar de website van de school en klik bovenaan in het menu op Schoolware. Er zal een nieuw venster openen. Uw gebruikersnaam is

Nadere informatie