Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders"

Transcriptie

1 Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: Klik op de button direct bestellen. Nu bevindt u zich op onze webshop!!

2 Vul debiteurnummer, naam en inlogcode in!! Als deze (nog) niet bekend zijn kan dit altijd worden opgevraagd bij Horesca Smulders Uw debiteurnummer: Uw gebruikersnaam: Uw wachtwoord: - Hierna verschijnt de startpagina:

3 Op deze startpagina verschijnt in het midden de huidige reclames die voor u van toepassing zijn. Deze reclames staan op volgorde van datum, tot wanneer deze aanbiedingen van kracht zijn. Links staan de bestelpatronen die van toepassing zijn, bijv. auto bestelpatroon en/of agf bestelpatroon en/of vers vlees bestelpatroon enz. enz. Rechts staan de recente orders en tevens een overzicht van de laatste pakbonnen en facturen. De balk boven in het scherm is het menu, waarmee u door de applicatie kan navigeren. Rechtsboven vindt u de naam van uw account. Naar deze pagina kunt u altijd terugkeren door in het menu 'Applicatie' en dan 'Startpagina' te selecteren. De makkelijkste en snelste manier om een bestelling te plaatsen is als volgt: Op de startpagina ziet u aan de linkerkant uw bestelpatro(o)n(en). Klik op uw gewenste bestellijst en deze wordt geopend:

4 Vul hier in de linkerkolom de gewenste aantallen in. Nadat deze zijn ingevuld klikt u rechtsonder op bestelling aanmaken. Hierna krijgt u een overzicht van hetgeen u bestel heeft. Tevens ziet u wanneer deze order geleverd gaat worden. U kunt eventueel in het vakje referentie een tekst kwijt, welke ALTIJD gelezen wordt door de mensen van firma Smulders. Bijvoorbeeld om een andere leverdag geleverd te krijgen dan de gebruikelijke leverdag.

5 Klik als laatste rechtsonder op order plaatsen, u krijgt de volgende melding: Klik op OK en de order is geplaatst!! MENU Het menu biedt diverse mogelijkheden die weer zijn onderverdeeld: Applicatie: - startpagina - nieuws - bericht sturen - mijn profiel - afmelden Bestellen: - nieuwe order - artikelen zoeken - bestelpatroon invullen Historie: - orders - pakbonnen - facturen Beheer: - gebruikers - bestelpatroon Help: - open help Nieuws: NB: Momenteel nog niet geactiveerd, wordt in een later stadium werkzaam. In dit scherm kunt u alle gepubliceerde nieuwsberichten van uw leverancier nog eens op uw gemak lezen. Bericht sturen: NB: Momenteel nog niet geactiveerd, wordt in een later stadium werkzaam. Indien u een vraag, klacht, opmerking of iets anders te melden heeft aan uw leverancier, dan kunt u dat middels dit formulier doen. Indien u in 'Mijn profiel' een adres heeft ingevuld, wordt in dit scherm een extra optie getoond, waarmee u aan kunt geven een kopie te willen ontvangen van het verzonden bericht.

6 Mijn profiel: In dit scherm kunt u uw eigen account gegevens wijzigen, zoals uw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u uw wachtwoord wilt behouden, laat dan het wachtwoord en controle veld leeg. Het veld is alleen verplicht indien u een hoofdgebruiker bent. Per debiteur is er 1 hoofdgebruiker. Het adres wordt gebruikt door het systeem om een bevestiging van geplaatste orders naar toe te sturen. Ook als een orderstatus of leverdatum wijzigt, krijgt u hier per bericht van. Indien u als gewone gebruiker geen adres invult, dan wordt het adres van de hoofdgebruiker gebruikt om eerdergenoemde gegevens naar toe te sturen. Als u deze gegevens niet wenst te ontvangen, dan kunt u deze opties in dit scherm uitzetten. De optie 'automatisch aanmelden' houdt in dat u bij het openen van de InternetBestel applicatie automatisch inlogt, zonder een debiteurnummer, gebruikersnaam en wachtwoord te moeten opgeven. Het spreekt voor zich dat u deze optie niet moet gebruiken als uw computer door meerdere mensen gebruikt wordt, waarvan u niet wil dat ze onder uw naam in InternetBestel kunnen.

7 Bestellen : Als u in het menu 'Bestellen' kiest voor 'Nieuwe order' (of 'Huidige order' indien er een order open staat) komt u in het orderscherm. Hier worden alle bestelregels getoond die aan de huidige order zijn toegevoegd. Een order bevat tenminste een leverdatum en 1 bestelregel. U kunt regels toevoegen door in het artikelscherm een artikel te selecteren, door een bestelpatroon in te vullen, regels van een oude order te kopiëren of d.m.v. het artikel toevoeg veld, dat u zowel op de startpagina als op deze orderpagina vindt. Met dit veld kunt u direct een artikel toevoegen door het artikelnummer in te voeren. Of u kunt een (deel van een) omschrijving invullen, waarna de gevonden artikelen in het artikelzoekscherm getoond worden. Ook kunt u tekstregels toevoegen om extra opmerkingen bij de order te plaatsen. U kunt regels verwijderen door op het kruisje achter een regel te klikken. Er wordt gevraagd om een bevestiging alvorens de regel daadwerkelijk te verwijderen. In dit scherm bevinden zich 2 sneltoetsen. Met alt-a simuleert u een klik op de 'artikel toevoegen' knop en met alt-t voegt u een tekstregel toe. Heeft u artikelen geselecteerd en een aantal ingevuld kies dan voor bestelling aanmaken (deze toets bevindt zich rechtsonder) Nu kunt u nog artikelen toevoegen/verwijderen eventueel een tekstregel plaatsen. Weet u zeker dat de bestelling klaar is, sluit dan af met order plaatsen. Deze knop bevindt zich rechtsonder in het scherm. U krijgt nog de melding: weet u zeker dat u deze order wilt plaatsen kies dan voor OK. Via uw mailbox wordt u op de hoogte gehouden omtrent het verloop van uw order.

8 Artikelen zoeken: Dit is het artikelscherm. Hier kunt u door de verschillende (hoofd) groepen bladeren, of via de zoekoptie een artikel opzoeken en selecteren. Het artikel wordt dan toegevoegd aan de order, alwaar u het aantal en eventueel het portiegewicht en/of het totaalgewicht kunt wijzigen. De laatst geselecteerde (hoofd)groep of artikel blijft gemarkeerd staan. Dit is om duidelijk aan te geven wat geselecteerd is. U kunt uiteraard eenvoudig iets anders selecteren, waarbij de markering daar automatisch op wordt aangepast. Linksonder bevindt zich een zoekvenster. Hiermee kunt u zoeken op een artikelnaam of een deel daarvan. De gevonden resultaten worden getoond in het artikelzoekscherm. Naast de zoekknop bevindt zich de knop 'uitgebreid zoeken'. Hiermee komt u in het artikelzoekscherm Bestelpatroon invullen: Dit is het scherm waarop de bestelpatronen staan ingevuld die momenteel actief zijn. Orders: Op dit scherm zijn de meest recente orders zichtbaar en het verloop van deze order. Pakbonnen: Dit is het pakbonhistoriescherm. Standaard worden hier de meest recente pakbonnen getoond. Middels het zoekscherm kunt u ook oudere pakbonnen terugvinden. Door een pakbon te selecteren, krijgt u de volledige pakbon op het scherm te zien. In de menubalk verschijnen de knoppen 'terug', 'vorige' en 'volgende', waarmee u eenvoudig door de gevonden pakbonnen kunt bladeren. Als u een pakbon wilt afdrukken, dan kan dat met de afdrukfunctie van de browser. Facturen:

9 Dit is het factuurhistoriescherm. Standaard worden hier de meest recente facturen getoond. Middels het zoekscherm kunt u ook oudere facturen terugvinden. Door een factuur te selecteren, krijgt u de volledige factuur op het scherm te zien. In de menubalk verschijnen de knoppen 'terug', 'vorige' en 'volgende', waarmee u eenvoudig door de gevonden facturen kunt bladeren. Als u een factuur wilt afdrukken, dan kan dat met de afdrukfunctie van de browser Gebruikers overzicht: Op dit scherm staan de gebruikers die momenteel gemachtigd zijn om op de site te komen. U kunt ook een gebruiker toevoegen, denk hierbij aan (personeel, echtgeno(o)t(e) etc.etc.). Hier komt u door te klikken op: beheer >> gebruikers >> toevoegen. Iedere gebruiker heeft verschillende privileges. Deze kunt u naar eigen inzicht toekennen. Beheer >> Bestelpatronen: Op dit scherm staan de bestelpatronen die voor u van toepassing zijn. Als u hier op klikt heeft u de mogelijkheid bestellijst te wijzigen. De linkerkolom kunt u sorteren op de volgorde die u wenst. Hierdoor zult u het artikel een cijfer moeten geven in welke volgorde u deze wilt hebben dit dient te gebeuren in de kolom sorteren. Om te bevestigen klik op sorteren en hierna op opslaan. Tip: kies voor nummers waar later nog een nummer tussen kan, bijv. oneven nummers.

10 Wilt u een artikel definitief verwijderen, klik op het x achter het artikel wat u verwijdert wilt hebben en sluit af met opslaan. Let op: als u een bepaalt artikel verwijdert, dan is dit artikel ook verwijdert uit de bestellijst bij Horesca Smulders BV. Ook kunt u een door u gewenste minimale voorraad invullen onder de kolom minvrd. Dit is vooral handig dat dan ook andere als u een bestelling kunnen plaatsen. Om te bevestigen klik op sorteren en hierna op opslaan. NB. Houd u er wel rekening mee, dat als er gedurende 45 min. geen handelingen plaatsvinden u opnieuw dient in te loggen

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Brokis Gebruikershandleiding

Brokis Gebruikershandleiding Brokis Gebruikershandleiding Bladzijde 1. Brokis algemeen - Starten en aanmelden - Hoofdscherm - De knoppen 2 2 3 4 2. Brokis bestelmodule - Handmatig bestelregels invoeren - Bestellen door middel van

Nadere informatie

Handleiding 1loket-module rol: VO school

Handleiding 1loket-module rol: VO school Handleiding 1loket-module rol: VO school 2014-2015 Direct naar (muisklik) Stappenplan Korte uitleg Algemeen Inhoudsopgave Leerling invoeren Start Consult Aanvraag arr. Overdracht Uitvoering arr. Overzichten

Nadere informatie

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop MEATING YOUR DEMANDS Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop Leegaardsdijk 2, 8400 Oostende - Tel: 059 70 91 95 - Fax: 059 70 97 20 - orders@meconv.be Inhoud 1. Website / Inloggen... 3

Nadere informatie

Handleiding Opslag Online Versie maart 2014

Handleiding Opslag Online Versie maart 2014 Handleiding Opslag Online Versie maart 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik en installatie 4 2.1 Uw eigen Opslag Online 4 2.1.1 Introductie 4 2.2 Inloggen bij Opslag Online

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag

Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag versie 4.2.3 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Voordat u kunt beginnen 4 2.1 Aanmaken inlogaccount Subsidieportaal 4 3. Inloggen

Nadere informatie

NIEUWE FUNCTIONALITEIT King 5.45a

NIEUWE FUNCTIONALITEIT King 5.45a NIEUWE FUNCTIONALITEIT King 5.45a Versie 5.45.05, augustus 2011 Quadrant Software B.V. Alle rechten voorbehouden Inleiding Dit document geeft u inzicht in de nieuwe functionaliteit van King 5.45 (vanaf

Nadere informatie

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie.

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Handleiding digitale zorginkoopapplicatie Achmea Zorgkantoor Zorginkoop 2015 In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Achmea Zorgkantoor 30 juni

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

1. Inleiding 2 2. Basisbeginselen 3. 2.1 Inloggen 3 2.2 Bureaublad 3 2.3 Menubalk 4 2.4 Terugkerende functies 4

1. Inleiding 2 2. Basisbeginselen 3. 2.1 Inloggen 3 2.2 Bureaublad 3 2.3 Menubalk 4 2.4 Terugkerende functies 4 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Basisbeginselen 3 2.1 Inloggen 3 2.2 Bureaublad 3 2.3 Menubalk 4 2.4 Terugkerende functies 4 3. Aan de slag met Troublefree Retail 5 3.1 Relaties 6 3.2 Artikelbeheer 9 3.3

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Dynaweb 4.0 CMS QLiCT. Versie:juli 2014

Handleiding Dynaweb 4.0 CMS QLiCT. Versie:juli 2014 Handleiding Dynaweb 4.0 CMS QLiCT Versie:juli 2014 1 Inhoudsopgave INLOGGEN 4 STARTSCHERM 5 MODULES CMS 6 TAAKBALK 7 PAGINASTRUCTUUR 8 PAGINA ONDER ANDER HOOFDSTUK PLAATSEN 8 AANMAKEN NIEUWE PAGINA 9 NIEUWE

Nadere informatie

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Aan de slag met Outlook Web App... 3 Overzicht instellingen... 3 Vereisten...

Nadere informatie

Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen:

Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen: Handleiding Meldpunt Inloggen: U bereikt de site door op Meldpunt te klikken op de site van Arbo Unie. Het is ook mogelijk rechtstreeks in de ardressenbalk van Internet Explorer het adres. https://meldpunt.arbounie.nl

Nadere informatie

Handleiding SpinOffice CRM April 2013

Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van onze slimme applicatie. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand

Nadere informatie

HANDLEIDING NIEUWE ICT-OMGEVING

HANDLEIDING NIEUWE ICT-OMGEVING HANDLEIDING NIEUWE ICT-OMGEVING Handleiding nieuwe ICT-omgeving 1 Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Inloggen en uitloggen... 2 3 Openingsscherm en start menu... 3 4 Bestandsbeheer... 6 5 Outlook... 7 6 Windows

Nadere informatie

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services Handleiding versie 1.8 18 oktober 2011 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIE√čN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN...

Nadere informatie

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie.

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Handleiding digitale zorginkoopapplicatie Achmea Zorgkantoor Zorginkoop 2016 In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Achmea Zorgkantoor 31 mei

Nadere informatie

EXCHANGE 2010 WEBCLIENT

EXCHANGE 2010 WEBCLIENT EXCHANGE 2010 WEBCLIENT Datum: 09-03-11 1 1. Documentbeheer Datum Auteur Versie Wijziging 20-04-2005 Ruud Coppens 2.0 Definitief 12-11-2010 Ramon Rottier 3.0 Definitief 09-03-2011 Ramon Rottier 3.1 Definitief

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis Winkelparade.nl De krant voor winkelen in Nederland Handleiding Winkelparade Parade Basis Inhoudsopgave Inloggen...3 Het hoofdmenu...4 Mijn zoekwoorden invoeren of wijzigen... 5 Een nieuw nieuwsbericht

Nadere informatie

Handleiding Cubigo MKB

Handleiding Cubigo MKB Handleiding MKB Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke wijze.

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Handleiding Deephosting WebMail (SquirrelMail version 1.4.3a.) 5 oktober 2007

Handleiding Deephosting WebMail (SquirrelMail version 1.4.3a.) 5 oktober 2007 Handleiding Deephosting WebMail (SquirrelMail version 1.4.3a.) 5 oktober 2007 INHOUD 1 INTRODUCTIE 4 1.1 Wat is webmail? 4 1.2 Hoe werkt het? 4 2 EERSTE GEBRUIK 5 3 VACATION / OUT OF OFFICE REPLY 7 3.1

Nadere informatie

De inlogpagina van het CMS wordt nu geladen. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in

De inlogpagina van het CMS wordt nu geladen. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in Handleiding Content 2 MS Gefeliciteerd met uw keuze voor Content 2 MS, het CMS van Eye for your Vision. Met ons CMS kunt u heel eenvoudig, zonder kennis van de onderliggende techniek, de inhoud van uw

Nadere informatie

Storec Viewer. Storec Viewer

Storec Viewer. Storec Viewer Storec Viewer Storec Viewer Inhoudsopgave 1. Welkom bij Storec Viewer's help 1 2. Algemeen 2 2.1. Contactinformatie 2 2.2. Abonnement 2 2.3. Recente wijzigingen 3. Installatie 5-7 3.2. Accountgegevens

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Klantenloket

Handleiding Digitaal Klantenloket Handleiding Digitaal Klantenloket Datum: november 2013 Versie 5.02 Status: Definitief Inhoudsopgave 0. Voorwoord... 3 0.1. Document Versiebeheer... 3 1. Gebruik DKL... 4 1.1. Eisen aan uw PC... 4 1.2.

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Door to Door Engine Handleiding

Door to Door Engine Handleiding Door to Door Engine Handleiding www.doortodoorengine.be huis-aan-huiscommunicatie Door to Door Engine inhoudsopgave Door to Door Engine introductie 3 1. Getting started 4 2. De opties Weergave en Toon

Nadere informatie