Huijbergen Villa met garage, gastenverblijf, binnen zwembad, tuin en verdere aanhorigheden op m² grond

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huijbergen Villa met garage, gastenverblijf, binnen zwembad, tuin en verdere aanhorigheden op 1.991 m² grond"

Transcriptie

1 Huijbergen Villa met garage, gastenverblijf, binnen zwembad, tuin en verdere aanhorigheden op m² grond Plaatselijk bekend: Westerstraat 44

2 Situering In een bosrijke omgeving aan de rand van Huijbergen ligt deze villa met garage, gastenverblijf, binnen zwembad, tuin en verdere aanhorigheden op m² grond. Huijbergen heeft diverse kleinschalige voorzieningen, waaronder een supermarkt. Daarnaast zijn de uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide en Bergen op Zoom binnen respectievelijk circa 5 en 10 autominuten bereikbaar. Hoogerheide heeft een centrum met een goed voorzieningen niveau, uitgebreide uitgaans- en sportgelegenheden en uitstekend openbaar vervoer. Ook de bereikbaarheid van Huijbergen is uitstekend. Huijbergen ligt vlakbij de A4/ A58 en heeft op die manier een prima verbinding met de steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam. De villa is gelegen op een fraaie en privacy biedende locatie in een bosrijke omgeving met uitzicht op agrarische landerijen.

3 Villa De villa is gebouwd omstreeks 1975 en heeft een inhoud van circa m³. Het betreft een traditionele bouwconstructie, metselwerkmuren opgetrokken in spouw voorzien van isolatie, betonnen begane grondvloeren, gedeeltelijk betonnen verdiepingsvloeren en gedeeltelijk houten verdiepingsvloeren en de geïsoleerde zadeldaken zijn met Amerikaanse dakshingles gedekt in De villa is voorzien van dubbele beglazing en is gedeeltelijk voorzien van rolluiken. De villa heeft een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de zuidzijde.

4 Indeling Begane grond De hal/entree (circa 7,5 m²), is afgewerkt met een Noorse leisteen vloer, schoonmetselwerkwanden en een balkenplafond. De hal is bereikbaar middels de serre (circa 5,1 m²), voorzien van een schuifpui, tegelvloer, schoonmetselwerkwanden en een stucwerkplafond met inbouwspots. In de hal bevinden zich de meterkast, de trapopgang naar de verdieping en de berging/ provisieruimte. Via de hal zijn de woonkamer, de keuken, het toilet en de studie/werkkamer bereikbaar.

5 De riante woonkamer (circa 53,8 m²) is afgewerkt met een Esdoorn parketvloer, stucwerkwanden en een balken plafond met inbouwspots. De woonkamer heeft een open haard met warmte circulatiesysteem. De verschillende raampartijen en de deur met toegang tot de tuin zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de woonkamer wordt de keuken bereikt. De keuken (circa 11,8 m²) is verbouwd in 2008 en is afgewerkt met een arduinen vloer, gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden, gedeeltelijk spachtelputz wanden en een balken plafond met inbouwspots. De keuken is voorzien van een arduinen aanrechtblad, wandafwerking met witjes, spoelbak, keramische kookplaat, afzuigunit, vaatwasser, oven en een magnetron, allen van het merk Siemens. De koelkast is van het merk Miele. Vanuit de keuken wordt de bijkeuken bereikt.

6

7 De toiletruimte (circa 1,2 m²), uitgerust met een zwevend closet en een fontein, is afgewerkt met een tegel vloer, gedeeltelijk tegel wanden, gedeeltelijk stucwerk wanden en een gipsplaten plafond met inbouwspot. De studie/werkkamer (circa 14 m²) is afgewerkt met een houten parketvloer, spachtelputz wanden en een systeemplafond. Via de werkkamer wordt de inpandige garage bereikt. Eerste verdieping De open trapopgang vanuit de hal naar de eerste verdieping geeft via de overloop toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. De overloop (circa 8 m²) is afgewerkt met een houten parket vloer, schoonmetselwerkwanden en een balken plafond.

8 De eerste slaapkamer (circa 21 m²), is afgewerkt met een houten parketvloer, gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden, gedeeltelijk spachtelputz wanden en Agnes plafond platen. De slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastenwand. De tweede slaapkamer (circa 13,3 m²) is afgewerkt met vloerbedekking, behang wanden en het plafond is voorzien van Agnes platen. De slaapkamer geeft toegang tot het balkon en is voorzien van een wastafel en een inbouwkast. De derde slaapkamer (circa 12,3 m²) is afgewerkt met vloerbedekking, behang wanden en een houten plafond. De slaapkamer geeft toegang tot het balkon. De badkamer (circa 8,8 m²), uitgerust met een whirlpool, een douchegelegenheid, een wastafel en een zwevend closet, is afgewerkt met een tegel vloer, gedeeltelijk tegelwanden, gedeeltelijk spachtelputz wanden en een spachtelputz plafond. De badkamer is bereikbaar via de overloop en de eerste slaapkamer.

9

10

11 De vierde slaapkamer (circa 33,7 m²) is afgewerkt met vloerbedekking, behang wanden, gedeeltelijk een balken plafond en gedeeltelijk een board plafond. De slaapkamer is voorzien van een dakkapel. De vijfde slaapkamer (circa 16,8 m²), is afgewerkt met vloerbedekking, behang wanden en board plafond. De slaapkamer is voorzien van een wastafel en knieschotten. De open bergzolder/hobbyruimte heeft vloerbedekking, gipsplaten wand- en plafond afwerking. De open bergzolder is zowel via de vijfde slaapkamer als via de trapopgang in de werkruimte bereikbaar. De bijkeuken (circa 4,6 m²) is afgewerkt met een arduinen vloer, gedeeltelijk tegelwanden, gedeeltelijk gesausde wanden en een zachtboard plafond. De bijkeuken is voorzien van een keukenblok met boven-en onderkasten en de opstelplaats voor de wasmachine en de droger is in de bijkeuken gesitueerd. Vanuit de bijkeuken worden de achter entree met toegang tot de tuin bereikt. De achter entree heeft een arduinen vloer, tegelwanden en een gipsplaten plafond. Via de entree worden het binnen zwembad en de berging met opstelplaats van de Cvketel voor het woonhuis (bouwjaar circa 2003) bereikt. Het binnen zwembad heeft een leistenen vloer met vloerverwarming, marmeren wanden en een systeemplafond met inbouw verlichting. Het zwembad is voorzien van diverse raampartijen en twee schuifpuien (kantel-kiep) uitgevoerd in kunststof. Het binnen zwembad heeft een oppervlakte van circa 27 m² (circa 7,5 m¹ x 3,6 m¹) is circa 1,5 m¹ diep en is uitgevoerd in polyester. Ten behoeve van het zwembad is een zwembadpomp en een Cv-ketel (Nefit-HR bouwjaar 2010) aangelegd.

12 Via het zwembad is een separate douche- en toilet ruimte bereikbaar voorzien van vloer- en wand tegels en een gipsplaten plafond. De ruimte heeft een douchegelegenheid, closet, wastafel en is voorzien van mechanische ventilatie.

13 De inpandige garage (circa 20,4 m²) is voorzien van een elektrisch bedienbare garagedeur en aan de binnenzijde voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, een vinyl vloer afwerking, een systeemplafond en schoonmetselwerkwanden. De werkruimte, aangrenzend aan de garage, heeft een vinyl vloer, schoonmetselwerkwanden en een gipsplaten plafond. De werkruimte geeft toegang tot de berging met opstelplaats van de zwembadpomp en de Cv-ketel ten behoeve van het zwembad (bouwjaar ca. 2010), de trapopgang naar de open bergzolder/hobbyruimte en tot de achter het woonhuis gelegen doorgang naar de tuin.

14 Het gastenverblijf (circa 130 m³) heeft een traditionele bouwconstructie, metselwerkmuren in IJsselsteen, een betonnen begane grondvloer, een houten verdiepingsvloer, kozijnen met roeden verdeling en een houten dakbeschot gedekt met dakpannen. Het gastenverblijf is gedeeltelijk voorzien van een tegelvloer, gedeeltelijk voorzien van sisal vloerbedekking, stucwerkwanden en een balkenplafond. In het gastenverblijf is een keuken gerealiseerd, een douchegelegenheid, een toilet en is een houtkachel aanwezig. Via de trapopgang in de keuken wordt de slaapkamer op de verdieping bereikt.

15

16 Tuin De onder architectuur aangelegde privacy biedende tuin is voorzien van diverse terrassen, diverse groenborders en hagen, een gazon, elektra- en wateraansluitingen inclusief een sproei installatie. De tuin heeft een natuurlijke erfafscheiding en is aan de achterzijde te bereiken middels een privé-opgang. Naast het gastenverblijf zijn in de tuin een tuinhuis met opslagplaats voor tuingereedschap, een prieel en een overdekte terras gelegenheid gesitueerd.

17

18 Bestemmingsplan De villa is gelegen in het bestemmingsplan Bebouwde kom Huijbergen, 1 e herziening, van de gemeente Woensdrecht en heeft de bestemming Woondoeleinden.

19 Aanvullende informatie Ruim bemeten villa. Veel lichtinval. Fraai aangelegde en goed onderhouden tuin en groot terras achter het huis. Goed onderhouden pand. De schoonmetselwerkwanden in de villa zijn wit geschilderd. Uitbreiding van de grond met een bosperceel tot m², hoort tot de mogelijkheden. De villa is naast de oprit aan de voorzijde, tevens aan de achterzijde via een eigen weg bereikbaar. Inpandige garage aansluitend de werkruimte. De volgende (nuts)voorzieningen zijn aanwezig: water, gas, elektriciteit, kabel en riolering. In de berging is de opstelplaats van de Cv-ketel (bouwjaar ca. 2002) ten behoeve van de woning en in de werkruimte is de opstelplaats van de zwembadpomp en de Cvketel ten behoeve van het zwembad (bouwjaar ca. 2010) gesitueerd. Er is voldoende parkeerruimte voor meerdere auto s op eigen terrein. Er is een fraai gastenverblijf met voorzieningen aanwezig. Uitstekende mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Doelgroep, geschikt voor onder andere: Senioren die van rust en van een warm en een gezellig huis houden. Een gezin met veel kinderen (er zijn zeer veel slaapkamers beschikbaar). Een mantelzorg-situatie. Een werkplaats met showroom. Een huis met praktijk (arts, tandarts, fysiotherapeut, trainingscentrum, praktijkruimte etc.). Een huis met kantoor (accountant, administrator etc.). Een Bed en Breakfast accommodatie.

20 Oplevering: In onderling overleg Vraagprijs: ,00 kosten koper Deze informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzigingen. Voor nadere informatie en/ of een afspraak voor een bezichtiging kunt u te allen tijde contact opnemen. Staal Makelaars Brieltjenspolder PJ MADE Tel. nr.: Fax. nr.: info@staalmakelaars.nl Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.

21 Plattegrond begane grond (indicatief)

22 Plattegrond verdieping (indicatief)

23 Plattegrond gastenverblijf (indicatief)

24 Uittreksel kadastrale kaart

Kaaistraat 7 Sint Willebrord. Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op m² grond.

Kaaistraat 7 Sint Willebrord. Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op m² grond. Kaaistraat 7 Sint Willebrord Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op 3.491 m² grond. Situering Aan de rand van het dorp ligt deze fraaie villa met gastenverblijf en een grote garage geschikt voor

Nadere informatie

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met Marktstraat 22 Made Twee-onder-een-kap woning in het centrum van Made met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, garage en tuin op ca. 324 m² grond. Situering In het centrum op loopafstand van

Nadere informatie

Princenhil 46 Lage Zwaluwe

Princenhil 46 Lage Zwaluwe Princenhil 46 Lage Zwaluwe Vrijstaand woonhuis op riant perceel met uitbreidingsmogelijkheden voor het bouwen van een garage en of carport gelegen op circa 745 m² grond. Situering Aan de rand van het dorp

Nadere informatie

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek Vrijstaande, net onderhouden, woning met oprit, tuin met vijver, pergola, berging en vrij uitzicht op circa 1.710 m². Situering Deze riante vrijstaande woning is gelegen

Nadere informatie

Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe. Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m².

Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe. Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m². Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m². Situering Lage Zwaluwe is een dorp gelegen binnen de

Nadere informatie

Poolsestraat 40 Hooge Zwaluwe. Nette tussenwoning met berging gelegen aan een rustige straat op 146 m² grond.

Poolsestraat 40 Hooge Zwaluwe. Nette tussenwoning met berging gelegen aan een rustige straat op 146 m² grond. Poolsestraat 40 Hooge Zwaluwe Nette tussenwoning met berging gelegen aan een rustige straat op 146 m² grond. Situering Aan de Poolsestraat te Hooge Zwaluwe is deze tussenwoning gelegen. De woning is gelegen

Nadere informatie

Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en m² grond

Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en m² grond Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en 1.365 m² grond Plaatselijk bekend: Leguijt 4 Situering In een landelijke omgeving tussen Steenbergen, Roosendaal en Bergen op Zoom is dit

Nadere informatie

Middelmeede 1 Made. Vrijstaande woning met garage, oprit, balkon en tuin gelegen op circa 283 m².

Middelmeede 1 Made. Vrijstaande woning met garage, oprit, balkon en tuin gelegen op circa 283 m². Middelmeede 1 Made Vrijstaande woning met garage, oprit, balkon en tuin gelegen op circa 283 m². Situering In het centrum op loopafstand van de winkels in Made ligt deze vrijstaande woning op circa 283

Nadere informatie

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34 Roosendaal Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa 4.319 m² grond Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34 Situering In een landelijke omgeving, slechts één kilometer

Nadere informatie

De woonkamer met open keuken

De woonkamer met open keuken Akkerstraat 18 Made Volledig gerenoveerde vrijstaande woning met garage, oprit, veranda en tuin, gelegen aan een rustige straat nabij de dorpskern op ca. 247 m² grond. Situering Nabij het centrum van Made

Nadere informatie

Vrijstaand woonhuis met tuinhuis, privacy biedende tuin, erf en verdere aanhorigheden op 309 m 2 grond.

Vrijstaand woonhuis met tuinhuis, privacy biedende tuin, erf en verdere aanhorigheden op 309 m 2 grond. 16 K181 Wernhout Vrijstaand woonhuis met tuinhuis, privacy biedende tuin, erf en verdere aanhorigheden op 309 m 2 grond. Situering Op een mooie locatie in Patersven te Wernhout is deze vrijstaande woning,

Nadere informatie

Vrijstaand woonhuis met carport, balkon, ondergrond, tuin, schuur, verdere aanhorigheden op m 2 grond.

Vrijstaand woonhuis met carport, balkon, ondergrond, tuin, schuur, verdere aanhorigheden op m 2 grond. 84 Breda Vrijstaand woonhuis met carport, balkon, ondergrond, tuin, schuur, verdere aanhorigheden op 7.100 m 2 grond. Situering Aan de westelijke zijde van Breda, op korte afstand van de woonboulevard

Nadere informatie

Vaartweg 34 Oudenbosch. Fraaie vrijstaande woning met landelijk uitzicht, erf, tuin, gelegen op m² grond. Aankoop extra grond mogelijk!

Vaartweg 34 Oudenbosch. Fraaie vrijstaande woning met landelijk uitzicht, erf, tuin, gelegen op m² grond. Aankoop extra grond mogelijk! Vaartweg 34 Oudenbosch Fraaie vrijstaande woning met landelijk uitzicht, erf, tuin, gelegen op 1.570 m² grond. Aankoop extra grond mogelijk! Situering Oudenbosch is een dorp gelegen ten westen van de provincie

Nadere informatie

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond.

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond. Wilhelminalaan 16 Raamsdonk Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa 1.440 m² grond. De woning De woning is gebouwd omstreeks 1855 en is later verbouwd tot een twee-onder-een-kap

Nadere informatie

Brouwerijstraat 12 Wagenberg

Brouwerijstraat 12 Wagenberg Brouwerijstraat 12 Wagenberg Zeer goed geïsoleerde half vrijstaande woning voorzien van zonnepanelen, met aanbouw, aanpandige schuur/garage en tuin op 310 m² grond. Situering Centraal gelegen in het dorp

Nadere informatie

Werkmansbeemd 4 Oosterhout. Vrijstaande bedrijfswoning met aanpandige en separate bedrijfs-/ kantoorruimte aan huis, gelegen op 1.071 m² grond.

Werkmansbeemd 4 Oosterhout. Vrijstaande bedrijfswoning met aanpandige en separate bedrijfs-/ kantoorruimte aan huis, gelegen op 1.071 m² grond. Werkmansbeemd 4 Oosterhout Vrijstaande bedrijfswoning met aanpandige en separate bedrijfs-/ kantoorruimte aan huis, gelegen op 1.071 m² grond. Situering In het noorden van Oosterhout is deze vrijstaande

Nadere informatie

Noordschans 103 Klundert. Vrijstaand woonhuis (inh. ca. 866 m³) met inpandige garage gelegen aan de jachthaven Noordschans op 690 m² grond.

Noordschans 103 Klundert. Vrijstaand woonhuis (inh. ca. 866 m³) met inpandige garage gelegen aan de jachthaven Noordschans op 690 m² grond. Noordschans 103 Klundert Vrijstaand woonhuis (inh. ca. 866 m³) met inpandige garage gelegen aan de jachthaven Noordschans op 690 m² grond. Situering De woning is gelegen aan de Noordschans te Klundert

Nadere informatie

Pimpernel 1 Terheijden. Fraaie twee-onder-een-kap woning met aanpandige garage, tuin en 272 m² grond.

Pimpernel 1 Terheijden. Fraaie twee-onder-een-kap woning met aanpandige garage, tuin en 272 m² grond. Pimpernel 1 Terheijden Fraaie twee-onder-een-kap woning met aanpandige garage, tuin en 272 m² grond. Situering Terheijden is gelegen in de gemeente Drimmelen en heeft ongeveer 7.000 inwoners. Het dorp

Nadere informatie

Liesveld 9 Terheijden

Liesveld 9 Terheijden Liesveld 9 Terheijden Vrijstaande woning met garage, tuin op het zuiden met vijver en vlonder, gelegen aan een zeer rustige straat in een groene omgeving. Situering Terheijden is gelegen in de gemeente

Nadere informatie

De vrijstaande woning

De vrijstaande woning Liesstraat 64 Breda Vrijstaand woonhuis met garage, tuin, corridor, kassen, parkeerterrein, ondergrond en verdere aanhorigheden op circa 6.615 m² grond. Situering Aan de westelijke zijde van Breda, op

Nadere informatie

Kruisland Vrijstaand woonhuis met schuur, tuin en m² grond.

Kruisland Vrijstaand woonhuis met schuur, tuin en m² grond. Kruisland Vrijstaand woonhuis met schuur, tuin en 3.805 m² grond. Plaatselijk bekend: Princebosseweg 1 Situering Als stralend middelpunt in het landelijk gebied tussen Steenbergen en Kruisland, bevindt

Nadere informatie

Wouwerbeekseweg 2 Bavel, ha. Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak.

Wouwerbeekseweg 2 Bavel, ha. Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak. Wouwerbeekseweg 2 Bavel, 10.65.10 ha Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak. Situering Deze vrijstaande woonboerderij is gelegen in het

Nadere informatie

Markstraat 47 Terheijden. Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond.

Markstraat 47 Terheijden. Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond. Markstraat 47 Terheijden Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond. Situering Terheijden is gelegen in de gemeente Drimmelen

Nadere informatie

Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op m2 grond.

Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op m2 grond. 170-172 Wouwse Plantage Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op 1.587 m2 grond. Situering In het centrum van het pittoreske dorpje Wouwse Plantage

Nadere informatie

Plantagebaan Wouwse Plantage

Plantagebaan Wouwse Plantage Plantagebaan 170-172 Wouwse Plantage Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op 1.587 m 2 grond. Situering In het centrum van het pittoreske dorpje

Nadere informatie

Strijpenseweg 8 Prinsenbeek

Strijpenseweg 8 Prinsenbeek Strijpenseweg 8 Prinsenbeek Landelijk gelegen en goed onderhouden vrijstaande woning met garage, landbouwschuur, open hangar, erf, tuin, verhardingen en verdere aanhorigheden op circa 3.000 m² grond. Situering

Nadere informatie

Laanzichtweg 59 Teteringen

Laanzichtweg 59 Teteringen Laanzichtweg 59 Teteringen Instapklare villa, voorzien van zonnepanelen, gelegen aan de rand van het dorp met buitenzwembad, bad-/tuinhuis en een onder architectuur aangelegde tuin op ca. 470 m² grond.

Nadere informatie

Vaartweg 36 Oudenbosch Langeweg 93 Kruisland

Vaartweg 36 Oudenbosch Langeweg 93 Kruisland Vaartweg 36 Oudenbosch Langeweg 93 Kruisland Onderhoudsbedrijf bestaande uit een vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en aangrenzende grond met mogelijkheden voor een eigen technisch bedrijf, minicamping

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 625.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandig kantoorruimte en gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, cv, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

Vaartweg 36 Oudenbosch Binnenpad 12 Halsteren

Vaartweg 36 Oudenbosch Binnenpad 12 Halsteren Vaartweg 36 Oudenbosch Binnenpad 12 Halsteren Vrijstaand woonhuis met inpandige garage, vrijstaande garage/loods, ruime oprit met meerdere parkeerplaatsen, tuin op het zuidwesten en gelegen op een riant

Nadere informatie

Pietseweg 25, Oud Gastel

Pietseweg 25, Oud Gastel Handige doe-het-zelvers of kleine zelfstandigen opgelet! Op een vrije locatie aan de rand van het dorp gelegen, halfvrijstaande woning met grote garage op een perceel van maar liefst 800 m². Deze nette

Nadere informatie

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond.

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond. Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa 1.205 m² grond. Situering In het buitengebied van de Baarle-Nassau staat

Nadere informatie

Nieuwendijk Gelegen op unieke locatie met vele mogelijkheden: vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en landbouwgrond, groot circa 3.96.

Nieuwendijk Gelegen op unieke locatie met vele mogelijkheden: vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en landbouwgrond, groot circa 3.96. Nieuwendijk Gelegen op unieke locatie met vele mogelijkheden: vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en landbouwgrond, groot circa 3.96.10 ha Plaatselijk bekend: Dwarssteeg 6 te Nieuwendijk Situering

Nadere informatie

Groenstraat 11A Esbeek. Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Groenstraat 11A Esbeek. Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa ha grond. Groenstraat 11A Esbeek Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa 08.24.40 ha grond. Situering Woonhuis Woning De woning is gebouwd omstreeks 1993 en heeft een

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 695.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandige tweede woonruimte / gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, c.v, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

Vaartweg 36 Oudenbosch Bavelseweg 100 Gilze

Vaartweg 36 Oudenbosch Bavelseweg 100 Gilze Vaartweg 36 Oudenbosch Bavelseweg 100 Gilze Vrijstaande woning met inpandige garage, schuur, tuinhuis, oprit en tuin op 5.000 m² grond. Aankoop extra grond mogelijk. Levensloopbestendige woning: slaapkamer

Nadere informatie

Prinsenpolderstraat 103 Made. Langgevel woonboerderij met aanpandige schuur, tuin, erf en erfverharding op circa m² grond.

Prinsenpolderstraat 103 Made. Langgevel woonboerderij met aanpandige schuur, tuin, erf en erfverharding op circa m² grond. Prinsenpolderstraat 103 Made Langgevel woonboerderij met aanpandige schuur, tuin, erf en erfverharding op circa 1.500 m² grond. Situering Aan de rand van de kern Made ligt deze karakteristieke langgevel

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Appelaarseweg 8a Fijnaart

Appelaarseweg 8a Fijnaart Appelaarseweg 8a Fijnaart Centraal gelegen vrijstaande woning met inpandig kantoor, 4 garageboxen, tuin, erf, weiland op 15.012 m² grond. Ideaal voor dierenliefhebbers! Situering Fijnaart is een dorp gelegen

Nadere informatie

Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs ,00 kosten koper

Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs ,00 kosten koper Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Omschrijving Royaal vrijstaand herenhuis (1923) met veel privacy en bedrijfsruimte (ca. 138 m 2!) dat zeer geschikt is om wonen en werken

Nadere informatie

Burgemeester Elkhuizenlaan 57 Halsteren

Burgemeester Elkhuizenlaan 57 Halsteren Burgemeester Elkhuizenlaan 57 Halsteren Vrijstaande moderne woon- /kantoor villa met royale tuin, oprit en verdere aanhorigheden op circa 3.265 m 2 grond. Situering Aan de rand van het dorp Halsteren is

Nadere informatie

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond. 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa 4.17.90 ha grond. Situering Het dorp Nieuw-Vossemeer heeft diverse kleinschalige

Nadere informatie

Moerstraatseweg 19 Heerle

Moerstraatseweg 19 Heerle Moerstraatseweg 19 Heerle Vrijstaande woning met paardenstallen, loods, tuinhuis, erf, tuin en verdere aanhorigheden op circa 6.160 m² grond. Ideaal geschikt om wonen, werken, mantelzorg en opslag te combineren!

Nadere informatie

Mariabaan 12 Wouwse Plantage

Mariabaan 12 Wouwse Plantage 12 Wouwse Plantage Paardenhouderij met binnenrijhal, kantine, appartement, paardenstallen, buitenrijbak, woonhuis en verdere aanhorig heden op 05.57.36 ha grond. Situering Nabij het pittoreske dorpje Wouwse

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

Hoekstraat 5, Venhorst

Hoekstraat 5, Venhorst Hoekstraat 5, Venhorst Kenmerken Overdracht Vraagprijs 395.000 k.k. Aangeboden sinds 03-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

St. Willebrord Vijverstraat 58

St. Willebrord Vijverstraat 58 St. Willebrord Vijverstraat 58 Vraagprijs: 449.900,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande bungalow met 2e woning, inpandige garage, cv, erf, ondergrond en achtertuin. VRAAGPRIJS: 449.900,- k.k. PERCEELSOPPERVLAKTE:

Nadere informatie

Vaartweg 36 Oudenbosch Wilhelmietenstraat 16 Huijbergen

Vaartweg 36 Oudenbosch Wilhelmietenstraat 16 Huijbergen Vaartweg 36 Oudenbosch Wilhelmietenstraat 16 Huijbergen Twee-onder-één-kapwoning met diepe achtertuin (ca. 36 m), grote oprit (2 auto s), vrijstaande garage, berging én ruime uitbreidingsmogelijkheden,

Nadere informatie

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Wernhoutseweg 75a. Wernhout Wernhoutseweg 75a Wernhout Wernhoutseweg 75a, Wernhout Vraagprijs. 395.000,= k.k. FRAAIE HALFVRIJSTAANDE WONING MET LOODS OP RUIM PERCEEL Type woning : Halfvrijstaande woning. Bijgebouwen : Aanbouw, loods

Nadere informatie

Financiering of inruil eigen woning bespreekbaar

Financiering of inruil eigen woning bespreekbaar Financiering of inruil eigen woning bespreekbaar STANDDAARBUITEN, MOERDIJK Prijs op aanvraag (k.k.) Snelcode : : 80150006370 Aantal kamers: 5 Verdiepingen : 2 Slaapkamers : 4 Verdieping: Niet geselecteerd

Nadere informatie

Gagelstraat 15 Molenschot

Gagelstraat 15 Molenschot Gagelstraat 15 Molenschot Woonboerderij met aangrenzende schuur met paardenstallen, een binnenrijbaan/loods en een voormalige machine berging, buitenrijbaan, mestplaat, weiland en verdere aanhorigheden

Nadere informatie

Sprundel Struikhei 62

Sprundel Struikhei 62 Sprundel Struikhei 62 Vraagprijs: 599.000,- k.k. OBJECT: Een ruime vrijstaande villa met ruime tuin met vrijstaande bedrijfsruimte met kantoor, cv, erf, ondergrond en tuin gelegen op bedrijventerrein De

Nadere informatie

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Modern en luxe afgewerkte vrijstaande woning (bj. 1998) met inpandige garage Ruime fraai aangelegde tuin op het zuiden met zwembad Op een perceel van maar liefst 811m²

Nadere informatie

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Te koop Complex Buiten Staete Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Wilt u centraal, vrij en luxueus wonen? Dan biedt deze woning

Nadere informatie

Prinzenstraat 8, Gemert

Prinzenstraat 8, Gemert Prinzenstraat 8, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.000 k.k. Aangeboden sinds 22-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Langeweg-Noord 1 Standdaarbuiten, ha

Langeweg-Noord 1 Standdaarbuiten, ha Langeweg-Noord 1 Standdaarbuiten, 14.16.10 ha Agrarische bedrijfswoning met inpandige dubbele garage, twee multifunctionele bedrijfsgebouwen, kisten bewaarloods (mechanische koeling) en verdere aanhorigheden

Nadere informatie

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, TE KOOP Breda Heilaarpark 21 LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Vrij en schitterend gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa

Nadere informatie

Oudemolen Aan het water gelegen vrijstaande woonboerderij met grote landbouwschuur, tuin, erf en weiland gelegen op een perceel van circa. 13.

Oudemolen Aan het water gelegen vrijstaande woonboerderij met grote landbouwschuur, tuin, erf en weiland gelegen op een perceel van circa. 13. Oudemolen Aan het water gelegen vrijstaande woonboerderij met grote landbouwschuur, tuin, erf en weiland gelegen op een perceel van circa. 13.745 m² Plaatselijk bekend: Zuidlangeweg 4 Situering Oudemolen

Nadere informatie

St. Willebrord Rucphensestraat 73

St. Willebrord Rucphensestraat 73 St. Willebrord Rucphensestraat 73 Vraagprijs: 449.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande semi-bungalow met vrijstaande garage, cv, ondergrond, erf en fraai aangelegde tuin. VRAAGPRIJS: 449.000,= k.k. PERCEELSOPPERVLAKTE:

Nadere informatie

Elsendorpseweg 20, Elsendorp

Elsendorpseweg 20, Elsendorp Elsendorpseweg 20, Elsendorp Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

TE KOOP. St.-Antoniusstraat 51 5425 VE De Mortel Vraagprijs: 495.000 k.k.

TE KOOP. St.-Antoniusstraat 51 5425 VE De Mortel Vraagprijs: 495.000 k.k. TE KOOP St.-Antoniusstraat 51 5425 VE De Mortel Vraagprijs: 495.000 k.k. Omschrijving ST. ANTONIUSSTRAAT 51 DE MORTEL Deze in stijl afgewerkte jaren 30 woning met luxueuze praktijkruimte, poolhouse en

Nadere informatie

Pelgrimsweg 10, Handel

Pelgrimsweg 10, Handel Pelgrimsweg 10, Handel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Vaartweg 36 Oudenbosch Groenendijk 23B Lage Zwaluwe

Vaartweg 36 Oudenbosch Groenendijk 23B Lage Zwaluwe Vaartweg 36 Oudenbosch Groenendijk 23B Lage Zwaluwe Vrijstaande woning met overkapping, berging, oprit, parkeerplaatsen, tuin, terrassen en balkon. Unieke ligging met vrij uitzicht op 604 m² grond. Situering

Nadere informatie

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k.

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k. Markweg 4 Strijbeek Markweg trijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW EN ROYALE VERZORGD AANGELEGDE TUIN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Berging en carport. Bouwjaar

Nadere informatie

Wernhoutseweg 167 Wernhout

Wernhoutseweg 167 Wernhout Wernhoutseweg 167 Wernhout Wernhoutseweg 167, Wernhout Vrijstaande woning met oprit en ruime tuin met prachtig uitzicht over de landerijen. De woning is onder andere voorzien van een ruime woonkamer met

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k.

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. TE KOOP Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. Omschrijving BISONSTRAAT 44 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een fraai perceel nabij het centrum van Gemert TE

Nadere informatie

Hoogstraat 129, Roosendaal

Hoogstraat 129, Roosendaal Verrassende ruime eengezinswoning met garage nabij het centrum van Roosendaal op een perceel van 135 m² eigen grond. Het betreft hier een zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerde eindwoning gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

Burg. Rietmanstraat 59, Gemert

Burg. Rietmanstraat 59, Gemert Burg. Rietmanstraat 59, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.500 k.k. Aangeboden sinds 28-04-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Heijtsveld 121, Gemert

Heijtsveld 121, Gemert Heijtsveld 121, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 569.000 k.k. Aangeboden sinds 08-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265 TE KOOP Breda Oude Liesboslaan 265 Op een unieke locatie, in een schitterende en bosrijke omgeving (Liesbos) gelegen, zeer royale en vrijstaande villa met riante fraaie tuin rondom, weilanden en ruime

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 te Zundert Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, oprit en grote achtertuin met fraaie veranda. De woning is

Nadere informatie

Roosendaal Flintdijk 23

Roosendaal Flintdijk 23 Roosendaal Flintdijk 23 ZEER RUIME 2 ONDER 1 KAP WONING MET GROTE L-VORMIGE WOONKAMER, EEN GROTE WOONKEUKEN, EEN UITBOUW AAN DE ACHTERZIJDE, EEN ROYALE AANPANDIGE GARAGE EN TEVENS NOG EEN APARTE BIJKEUKEN/WASRUIMTE

Nadere informatie

Prijs: 569.000,-- k.k.

Prijs: 569.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl HEIJTSVELD 121 GEMERT. Dit prachtig royaal vrijstaand woonhuis met garage, zwembad en tuinhuis is

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering De Haag 34, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 268.000 k.k. Aangeboden sinds 24-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Groeskuilen 121, Gemert

Groeskuilen 121, Gemert Groeskuilen 121, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 375.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Roosendaalsebaan 6, Oud Gastel

Roosendaalsebaan 6, Oud Gastel Op een schitterende locatie, aan de rand van het dorp gelegen, luxueuze vrijstaande villa met inpandige garage, praktijkruimte met eigen entree, prieel, stal en tuinhuis op een perceel van maar liefst

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m².

www.vanhasselmakelaars.nl NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m². NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Vraagprijs : 439.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m². Inhoud : ca. 560 m³. INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR! Algemeen: Vrijstaand huis

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Bergen op Zoom Binnenwegje 2

Bergen op Zoom Binnenwegje 2 Bergen op Zoom Binnenwegje 2 Vraagprijs: 799.000,- k.k. OBJECT: Op een schitterde locatie gelegen vrijstaande villa met ondergrondse dubbele garage, souterrain, cv, ondergrond en tuin, zoutwater zwembad,

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

met royale garage en fantastische tuin rondom.

met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL, EINDHOVEN Op een van de mooiste locaties van Sterksel onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL Op een

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Tommel 24 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.029 m² Inhoud: circa 920 m³ (inclusief garage) Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 495.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Meizoentje 5, Gemert

Meizoentje 5, Gemert Meizoentje 5, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 350.000 k.k. Aangeboden sinds 21-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DIEDERIKSTRAAT 9 GEMERT Dit royaal vrijstaand woonhuis met aanbouw, garage en tuin is gelegen op

Nadere informatie

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE Van Landhuis de Bongerd is een begroting en een plan beschikbaar om het een meer moderne eigentijdse uitstraling te geven. Het plan en de begroting liggen ter inzage in het huis. Enige artist impressions

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DR. KUIJPERSTRAAT 7 GEMERT. Dit bijzonder vrijstaand woonhuis is gelegen op een royaal en vrij perceel

Nadere informatie

TE KOOP. Abtshof 52 5425 VN De Mortel Vraagprijs: 269.000 k.k.

TE KOOP. Abtshof 52 5425 VN De Mortel Vraagprijs: 269.000 k.k. TE KOOP Abtshof 52 5425 VN De Mortel Vraagprijs: 269.000 k.k. Omschrijving ABTSHOF 52 DE MORTEL. Dit prachtig royaal half vrijstaand woonhuis met garage is gelegen aan een rustige breed opgezette woonstraat

Nadere informatie