Spoorzone nieuwsflits 31 maart 2016 nr. 54

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Spoorzone nieuwsflits 31 maart 2016 nr. 54"

Transcriptie

1 Spoorzone nieuwsflits 31 maart 2016 nr. 54 Oplevering Deelgebied 1 Inmiddels zijn de eerste sleutels uitgereikt aan de trotse kopers van de 22 woningen in Deelgebied 1. De laatste woning wordt opgeleverd in de eerste week van april. Wij willen iedereen veel klusplezier en geluk toewensen. De eerste 11 woningen zijn zonder opleverpunten opgeleverd. Dat mag vermeld worden. Dit verwacht BAM ook voor de volgende 11 woningen. Felicitatie door ondernemers uit Deurne De kopers zijn door wethouder Helm Verhees en adjunct directeur Jaap van Engelshoven van AM aangenaam verrast door het uitreiken van een welkomstpakket. Een aantal ondernemers uit Deurne feliciteert ze met hun nieuwe woning. Op 24 maart 2016 overhandigden wethouder Helm Verhees en AM adjunct-directeur Jaap van Engelshoven de kopers het pakket. Daarmee worden zij welkom geheten in de Sint Jozefparochie. Een spannende periode waarin ze een woning hebben

2 gekocht en deze is gebouwd, breekt de tijd aan dat er gewoond en geleefd kan worden. Als het ware wordt het stokje overgedragen door AM aan de gemeente. Die is nu aan zet om samen met de bewoners er een fijne woonwijk van te maken. Ondertekening overeenkomst gemeente en AM Op 30 maart 2016 bezegelden burgemeester Hilko Mak, wethouder Helm Verhees en Jaap van Engelshoven, adjunct directeur AM, de afspraken om bouwrijpe grond aan AM te verkopen voor de realisatie van de Deelgebieden 2 en 3. De bodem van de te leveren kavels is inmiddels gesaneerd. Het bouwrijp maken, zoals het leggen van de riolering, loopt. Er staat niets meer in de weg om bij het behalen van voldoende verkochte woningen met de bouw te starten. Verkoop Deelgebied 2 en 3 succesvol gestart Na de drukbezochte start verkoop eind januari zijn inmiddels de eerste koopovereenkomsten getekend. In fase 02 komen 43 nieuwe woningen in een breed aanbod van verschillende woningtypen. Dit betreffen 22 rij- en hoekwoningen ook 10 tweeonder-een-kap-woningen, een vrijstaand geschakelde woning én 10 patiobungalows. Bekijk hier het aanbod: Dit deel krijgt net als de eerste fase een dorpse sfeer met een eigen gezicht. Volg Façade ook op facebook:

3 Bouwverkeer door de Fabriekstraat De interesse in de woningen van Façade Deurne is zo groot dat er twee deelgebieden in een keer in aanbouw genomen gaan worden. Om het bouwverkeer goed te kunnen afwikkelen is ervoor gekozen om de vrachtwagens ter hoogte van Tasveld het bouwterrein in te laten draaien en via Tunneloven weer de Fabriekstraat richting Liesselseweg te laten vertrekken. De eerste bomen komen in Tasveld Het groepje buurtbewoners, die zich ook bezig heeft gehouden met het ontwerp van het Tasveld, zijn klaar voor het echte werk. Binnenkort kan er begonnen worden. Samen met basisschool D n Bogerd en imkers worden bomen en planten geplant. Het gras wordt ingezaaid en speeltoestellen worden aangekocht en geplaatst samen met de buurtbewoners. Nog even en er kan gefietst, gewandeld en gespeeld worden. De bomen op het tasveld worden in de week van 14 april gepoot. Door het plaatsen van deze bomen (Japanse Notenboom) worden de eerste contouren van de toekomstige verbinding naar de Fabriekstraat en het station zichtbaar. De fundering voor de muurtjes in het Tasveld en het afwerken van het terrein wordt naar verwachting nog voor de Pasen uitgevoerd.

4 Bestemmingsplan Het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 11 maart 2016 gedurende zes weken in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1 ter inzage. Het bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken zijn vanaf deze datum ook digitaal te raadplegen op > projecten en plannen > digitale bestemmingsplannen en De stand van zaken bij Stationsplein 30 In opdracht van de gemeente wordt op basis van het plan van Bots Bouwgroep de eerder uitgebrachte taxatie geactualiseerd. Vervolgens neemt het college naar verwachting op 29 maart een besluit over de verkoopprijs en kan er met Bots verder worden onderhandeld. Als gemeente en Bots tot overeenstemming komen dan bestrijkt het plan het gebied van het voormalige hotel, het gebouw van de LEV groep, Tramstraat 2 en de vijver nabij het spoor. De gemeente heeft ook plannen met Spoorlaan 21/Stationsplein 1 In week 12 verwacht de gemeente de taxatie voor deze locatie te ontvangen. De taxatie wordt daarna aan het college voorgelegd om de verkoopprijs en de verkoopprocedure vast te stellen. Er is interesse bij meerdere vastgoedpartijen in deze locatie. Ook hebben zich enkele geïnteresseerden die zich willen vestigen gemeld. Ns en Prorail vervangen de fietskluizen bij het station. De fietskluizen waren echt versleten en aan vervanging toe. Gelukkig waren ook NS en Prorail daarvan overtuigd en hebben ze besloten de kluizen te vernieuwen. Stationsplein kleurt groen Met de lente in aantocht kleurt het Stationsplein groen. Daarmee wordt de verandering die is aangebracht nog beter zichtbaar. Voor de appartementen aan het plein is dat al heel goed zichtbaar.

5 Op het Stationsplein is een wadi aangelegd. Deze wordt met gras ingezaaid en geregeld gemaaid. Het regenwater wat op de straat valt komt in de wadi terecht. Het krijgt dan kans om door de bodem opgenomen te worden. Als er veel regen valt en de wadi te vol loopt, is er een overstort van dit regenwater op het regenwaterriool. Met een wadi draagt de gemeente bij aan het tegengaan van verdroging van de bodem, door zogenaamd gebiedseigen water zoveel mogelijk in hetzelfde gebied in de bodem te laten zakken. De wadi bevat alleen wanneer het echt nat is en het geregeld regent water. De rest van de tijd staat die droog. Voor wat meer informatie over de werking van een wadi verwijzen we graag naar: Daily Deurne en Coöperatie Stationspark gaan Deurne Koeken Voor het station zijn zitbanken rondom de bomen geplaatst. Het is de bedoeling dat er in de boomspiegels planten worden gezet. Dat verfraait het plein nog meer. Om dat mogelijk te maken gaat de gemeente volgens Deurne Koerst op Eigen Kracht samenwerking met de omgeving aan. Daily Deurne en de Coöperatie zijn bereid gevonden om de planten te zetten en het onkruid te gaan wieden. Vinca minor (Dart s blue) - Maagdenpalm Een nieuwe toekomst voor de locatie Spoorlaan 21 en Stationsplein 1 Het is goed zichtbaar dat de gemeente volop inzet op het verbeteren van de kwaliteit van de stationsomgeving. Ook met de locatie Spoorlaan 21/Stationsplein 1 heeft de gemeente dit voor ogen. De gemeente is van plan deze locatie binnenkort in verkoop te gaan brengen. Er hebben zich al belangstellenden gemeld.

6 Jeugd van Deurne brengt kleur op Stationsplein Het is omwonenden en bezoekers van het Stationsplein niet ontgaan dat de schutting bij Stationsplein 1, de voormalige garage, mooi blauw is geschilderd. Dit is gedaan door LEV groep in samenwerking met Coöperatie Stationspark, geholpen door enkele sponsoren. Op vrijdag 11 maart jongstleden was het eindelijk zover, de eerste bijeenkomst met betrekking tot de graffiti workshop. Deze wordt gegeven door Jeroen de Brouwer, een professional uit Deurne. Rond 15:00 uur kwamen zo'n 10 jongeren in leeftijd variërend van ongeveer 10 tot 16 jaar bij de voormalige garage aan het Stationsplein bij elkaar. Hier was gelegenheid elkaar beter te leren kennen en werd uitgelegd wat de bedoeling is. De jongeren maakten een ontwerp tekening over wat zij willen maken tijdens graffiti workshop. Op 15 april komen we weer bij elkaar voor de graffiti workshop en dan is het eind resultaat klaar aldus een van de deelnemers. Kookworkshop met groenten uit eigen moestuin De Coöperatie Stationspark organiseert met Het Kookpunt, van Mirjam van den Broek, een kookworkshop. Deze vindt plaats rond de tweede helft van Wie zin heeft om mee te doen, kan zich opgeven via Parkeren bij het station Het valt menig treinreiziger die met de auto komt op dat de P+R goed wordt gebruikt. De signalen dat er met tijd en wijle onvoldoende parkeerplaatsen zijn heeft de gemeente aangezet tot het houden van verkeerstellingen. De tellingen worden momenteel verwerkt tot een advies. Verwacht wordt dat in april 2016 meer bekend gemaakt kan worden. Op de P+R dient in de parkeervakken geparkeerd te worden. Via een verkeersbord worden parkeerders er op gewezen. Buiten het vak parkeren is een boete riskeren.

7 Wist u overigens dat er een tijdelijke parkeerplaats is? Deze ligt richting de Leembaan. Steenovenweg voor Hemelvaartsdag gereed De aanleg van de riolering en het opnieuw inrichten van de Steenovenweg is in volle gang. Tijdens deze werkzaamheden wordt ook de waterleiding in de Steenovenweg door Brabant Water vernieuwd. De Steenovenweg ligt op schema en is naar verwachting voor Hemelvaartsdag 5 mei 2016 klaar. Op de hoek Steenovenweg/Ringoven zijn tijdelijke parkeerplaatsen aangelegd. Om overlast voor de bewoners aan Ringoven te voorkomen vragen we om deze tijdelijke parkeerplaats te gebruiken. Fabriekstraat voor de zomervakantie gereed De eerste 22 woningen van Façade Deurne zijn opgeleverd. Om de bewoners ook met schone en droge voeten hun nieuwe huis binnen te laten gaan, is het trottoir vóór de oplevering van die woningen aangelegd. Als de Steenovenweg gereed is start de aannemer met het vernieuwen van de Fabriekstraat. Vanaf Ringoven tot net voorbij het station wordt de riolering uitgebreid en de weg opnieuw ingericht. We verwachten dat het werk voor de zomervakantie is afgerond. Er gaat bouwverkeer van de woningbouw over de Fabriekstraat. Daarom wordt er op de plaatsen waar de vrachtwagens de Fabriekstraat af- of op rijden het huidige wegdek gehandhaafd. Als het vrachtverkeer er niet meer over heen hoeft worden deze delen van de straat vernieuwd.

8 Katoenstraat Het bodemonderzoek aan de Katoenstraat neemt meer tijd in beslag dan is gepland. Het duurt nog een paar weken voordat alle onderzoeken zijn afgerond en er een saneringsplan ligt. Het ziet er naar uit dat de verontreiniging van het terrein aanzienlijk meevalt. De gemeente wil daar zekerheid over krijgen en precies weten wat verontreinigd is, hoe groot de verontreiniging is en wat er gedaan moet worden om het terrein schoon te krijgen. Dat is een van de redenen van de vertraging. Uit de tussentijdse resultaten van het onderzoek komt naar voren dat in de noordwesthoek een beperkt gebied verontreinigd is. De verwachting is dat deze grond verwijderd kan worden en daarmee deze verontreiniging. In de zuidwesthoek van het terrein is er een grondwaterverontreiniging aangetroffen. Deze lijkt stabiel, verplaatst zich niet. Om daarover zekerheid te krijgen is nader onderzoek nodig. Dat onderzoek wordt binnenkort verricht. Ook deze verontreiniging lijkt dus mee te vallen. Er is waarschijnlijk geen verplichting tot het verwijderen ervan. De gemeente overweegt om deze toch te verwijderen. Ook daarop is het nader onderzoek gericht. Het terrein is dus veel minder verontreinigd dan uit eerder verkennend onderzoek naar voren kwam. Dat betekent dat de funderingen en de betonnen kelder waarschijnlijk zonder saneringsmaatregelen verwijderd kunnen worden. Ook daar wordt momenteel onderzoek naar gedaan. Als blijkt dat dat kan, dan worden de funderingen en de kelder verwijderd. Materialen uit Spoorzone hergebruikt Bij de sloop en het bouwrijp maken van Spoorzone komen natuurlijk ook materialen vrij die opnieuw zijn te gebruiken. Als er geen directe bestemming voor is, dan worden ze op de gemeentewerf opgeslagen. Zoals een partij straatstenen die in big bags staan opgeslagen om opnieuw gebruikt te gaan worden.

9 Soms is er wel een directe bestemming voor. Zoals dit voorbeeld waar met de vrijkomende betonplaten uit de Katoenstraat een tijdelijk depot voor de opslag van lichtmasten is gemaakt. Werk met werk maken, dat bespaart kosten en is goed voor het milieu doordat er minder materiaal wordt vernietigd en gestort. Project Spoorzone wordt mede mogelijk gemaakt door medewerking van:

Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit binnenkort schoonmaken.

Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit binnenkort schoonmaken. Melding Actie Foto Tulpstraat. In het plantsoen ter hoogte van de Kamillestraat staat erg veel onkruid. Dit komt ook op meer plaatsen voor. Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit

Nadere informatie

Stand van zaken werkzaamheden

Stand van zaken werkzaamheden Nummer 22 - april 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de stand van zaken van de werkzaamheden, de bouwvergunningaanvraag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Informatie over het definitief ontwerp Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het definitief ontwerp voor Karveel 37, 43 en 44. Op de informatiebijeenkomst van 29 november

Nadere informatie

Reactieformulieren vervanging riolering Vijverstraat-Lage Zwaluwe

Reactieformulieren vervanging riolering Vijverstraat-Lage Zwaluwe Reactieformulieren vervanging riolering Vijverstraat-Lage Zwaluwe GROEN Bomen behouden. Bomen aan Groningenlaan (rechts van oprit naar Vijverstraat) zijn deels dood. Heb ik op 16 augustus jl. melding van

Nadere informatie

Meest gestelde vragen & antwoorden versie december 2015

Meest gestelde vragen & antwoorden versie december 2015 Meest gestelde vragen & antwoorden versie december 2015 De meest gestelde vragen en antwoorden zijn als volgt gerubriceerd: Project & planning Gevolgen voor u Riolering Grondwater(overlast) & drainage

Nadere informatie

De ingrijpende renovatie is afgerond

De ingrijpende renovatie is afgerond september 2012 PAGINA 1 In dit nummer De ingrijpende renovatie is afgerond. Start sloopwerk in oktober. Start inrichting openbare ruimte. Overlast voor bewoners. Leggen en verleggen kabels en leidingen.

Nadere informatie

Werkzaamheden in afrondende fase De werkzaamheden op Sporenburg lopen ten einde. Volgende week verschijnt de laatste nieuwsbrief.

Werkzaamheden in afrondende fase De werkzaamheden op Sporenburg lopen ten einde. Volgende week verschijnt de laatste nieuwsbrief. Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Februari Werk aan de stad in februari

Februari Werk aan de stad in februari Februari 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff,

Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff, Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff, Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen binnen uw woonwijk die al op korte termijn zullen starten en waarvan wij u graag met deze brief op de hoogte willen

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Josephwijk Roosendaal omwonenden

Veel gestelde vragen Josephwijk Roosendaal omwonenden Veel gestelde vragen Josephwijk Roosendaal omwonenden 1. Hoeveel woningen gaat Alwel slopen en hoeveel woningen komen er terug? We slopen 229 huurwoningen. Alwel heeft een visie met een programma van eisen

Nadere informatie

PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE

PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE 1 2 3 4 5 6 7 VRAGEN EN ANTWOORDEN Naar aanleiding van de presentatie is er een mogelijkheid voor

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord 18 en 20 september 2012 Algemeen Wat wordt er ontwikkeld in de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord? In de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord worden circa

Nadere informatie

Verslag van de informatiebijeenkomst Meulenspie, gehouden op 28 augustus 2012, in dorpshuis t Web te Teteringen, aanvang 20.30 uur

Verslag van de informatiebijeenkomst Meulenspie, gehouden op 28 augustus 2012, in dorpshuis t Web te Teteringen, aanvang 20.30 uur Verslag van de informatiebijeenkomst Meulenspie, gehouden op 28 augustus 2012, in dorpshuis t Web te Teteringen, aanvang 20.30 uur Presentaties De bijeenkomst begint met drie presentaties door medewerkers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 In de kern van Deurne liggen drie drukke spoorwegovergangen: de Vlierdenseweg, Liesselseweg en Binderendreef. Bij alle drie

Nadere informatie

Nieuwsbrief FlorijnAs

Nieuwsbrief FlorijnAs Werk aan de stad in september/oktober Ook deze maand werken we hard aan het zuidelijke deel van de Overcingeltunnel en het de Europaweg Zuid. STATIONSGEBIED Paviljoens station krijgen steeds meer vorm

Nadere informatie

Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg

Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg 6 januari 2014 Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg 1. Opening / wie zijn wij Marc Reijs opent de informatieavond en heet iedereen van harte welkom. Foolen & Reijs Vastgoed BV (FRV) houd zich bezig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 1, oktober 2010

NIEUWSBRIEF nr. 1, oktober 2010 NIEUWSBRIEF nr. 1, oktober 2010 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over nieuwbouwproject Rodeborg. Zoals we al eerder hebben aangekondigd, willen wij u door middel van nieuwsbrieven op de hoogte houden

Nadere informatie

Routeplan zelfbouw op de Rubenssingel

Routeplan zelfbouw op de Rubenssingel Routeplan zelfbouw op de Rubenssingel Droomt u weleens van een huis dat aan al uw wensen voldoet? Met volop ruimte voor kamers voor de kinderen, hobby s en het werk? En een mooie tuin op het zuidwesten?

Nadere informatie

Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord

Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord Zaterdag 6 mei 2017 1 Algemeen Op zaterdag 6 mei heeft de Dorpsraad een bezoek gebracht aan het centrumnoord, het gebied is begrensd door de Hoofdweg,

Nadere informatie

Aan de (toekomstige) bewoners van de Cuijkse Tuinen en Mijn Watermerk te Cuijk. Geachte heer/mevrouw,

Aan de (toekomstige) bewoners van de Cuijkse Tuinen en Mijn Watermerk te Cuijk. Geachte heer/mevrouw, Aan de (toekomstige) bewoners van de Cuijkse Tuinen en Mijn Watermerk te Cuijk Geachte heer/mevrouw, Met deze brief willen wij u informeren over de werkzaamheden die wij de komende tijd gaan uitvoeren

Nadere informatie

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad 1 Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad U vindt vanavond informatie over: Sloop zwembad Ontwerp inrichting openbare ruimte Impressie bouwplannen Omnia CPO - ontwikkeling Planologische procedure:

Nadere informatie

Eind november uitgezet en nu begin April

Eind november uitgezet en nu begin April Garanhuns april 2017 Beste Mensen, Hoe gaat het met jullie? Hier gaat het naar omstandigheden goed, wel is er een groot gebrek aan water, al meer dan 6 maanden hebben we geen regen gehad, alles is heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Europarei April 2018

Nieuwsbrief Europarei April 2018 Nieuwsbrief Europarei April 2018 Wat gebeurt er de komende maanden in de Europarei! Asbest Zoals u al in onze vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen, is de voorbereiding van de sloop van de Churchillflat

Nadere informatie

Hellendoorn. Aan de raad. Noord. Punt 5 : Financiën Stationsomgeving LjCMlCClIlC

Hellendoorn. Aan de raad. Noord. Punt 5 : Financiën Stationsomgeving LjCMlCClIlC Punt 5 : Financiën Stationsomgeving LjCMlCClIlC Noord Hellendoorn Aan de raad Samenvatting: In september 2012 dient het NS-station verplaatst te zijn naar het centrum van Nijverdal. De stationsomgeving

Nadere informatie

Nieuwe gymzaal in Kralingen

Nieuwe gymzaal in Kralingen Nieuwe gymzaal in Kralingen Waarom een nieuwe gymzaal in Kralingen? Gemeente Rotterdam stimuleert sporten en bewegen. Via Rotterdam Lekker Fit! zet de gemeente zich, samen met andere partijen, in voor

Nadere informatie

Herinrichting Zuiderham (Neptunuslaan en omgeving)

Herinrichting Zuiderham (Neptunuslaan en omgeving) Herinrichting Zuiderham (Neptunuslaan en omgeving) De gemeente Zaanstad start dit najaar met de werkzaamheden van het resterende deel van Zuiderham in de omgeving van de Neptunuslaan. Het riool en het

Nadere informatie

SAMENVATTING INLOOPAVOND ONTWIKKELING TERREIN VOORMALIG WATERBEDRIJF

SAMENVATTING INLOOPAVOND ONTWIKKELING TERREIN VOORMALIG WATERBEDRIJF SAMENVATTING INLOOPAVOND ONTWIKKELING TERREIN VOORMALIG WATERBEDRIJF 1 2 7 2 0 1 7 SAMENVATTING INLOOPAVOND ONTWIKKELING TERREIN VOORMALIG WATERBEDRIJF Op 30 mei 2017 was er een inloopavond in de raadzaal

Nadere informatie

Parkeerbalans omgeving Lambertusstraat - Stationsstraat Bepalen parkeersituatie in combinatie met ontwikkelingen

Parkeerbalans omgeving Lambertusstraat - Stationsstraat Bepalen parkeersituatie in combinatie met ontwikkelingen Parkeerbalans omgeving Lambertusstraat - Stationsstraat Bepalen parkeersituatie in combinatie met ontwikkelingen 10-03-2015 Gemeente Etten-Leur Gerwin Foesenek 1 1. Inleiding Tussen de Stationsstraat en

Nadere informatie

- 1. De bouwkavel. Kavelpaspoort. Kavelgegevens. Nummer 22. Oppervlakte ± 594m². Bouwpeil van de woning + 25.65 N.A.P.

- 1. De bouwkavel. Kavelpaspoort. Kavelgegevens. Nummer 22. Oppervlakte ± 594m². Bouwpeil van de woning + 25.65 N.A.P. - 1 Kavelpaspoort De bouwkavel Kavelgegevens Nummer 22 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 594m² Verkoopprijs 304.700,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning + 25.65 N.A.P. Goothoogte Maximaal

Nadere informatie

INSPRAAKTABEL WRM Lith Oost fase 2 21 januari februari 2019

INSPRAAKTABEL WRM Lith Oost fase 2 21 januari februari 2019 INSPRAAKTABEL WRM Lith Oost fase 2 21 januari 2019 8 februari 2019 Straatnaam Hui snu m me r Binnengekomen reacties op voorlopig ontwerp Woonrijpmaken Lith Oost fase 2 Goudreinette 1 Ik heb een vraag over

Nadere informatie

In beweging voor u COMPLEXEN IN EXPLOITATIE

In beweging voor u COMPLEXEN IN EXPLOITATIE Complexen in exploitatie Het betreft exploitaties waarvoor een op uitvoering gebaseerde exploitatieopzet is vastgesteld. In deze complexen is per 31 december 2013 totaal een bedrag geïnvesteerd van ca.

Nadere informatie

1) Verkeersborden plaatsen (Woonwijk, 30 Km, Pas op spelende kinderen!, fietspad)

1) Verkeersborden plaatsen (Woonwijk, 30 Km, Pas op spelende kinderen!, fietspad) Besprekingsverslag van de bespreking met Klaassen Vastgoedontwikkeling / Site Woondiensten en de gemeente Doetinchem naar aanleiding van onze brief van 14 december 2009 inzake de huidige status van het

Nadere informatie

Gemeente Emmen 26 januari 2015

Gemeente Emmen 26 januari 2015 Eindrapportage Locatieonderzoek nieuw zwembad Gemeente Emmen 26 januari 2015 Hakgriend 18 / 3371 KA Hardinxveld-Giessendam / T. 0184 616544 / www.synarchis.nl / info@synarchis.nl Inhoudsopgave pagina:

Nadere informatie

Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron. Start selectie aannemers en bouwpartners. De Beekse Bron Event.

Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron. Start selectie aannemers en bouwpartners. De Beekse Bron Event. Nieuwsbrief De Beekse Bron Event. Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron Een gevarieerde, aantrekkelijke en duurzame wijk Start selectie aannemers en bouwpartners Voorspoedig

Nadere informatie

Herinrichting Velserduinplein

Herinrichting Velserduinplein INSPRAAKDOCUMENT Herinrichting Velserduinplein gemeente Velsen juni 2017 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2. Inspraakreacties en standpunten college 3. Conclusie 1. INLEIDING Begin 2016 heeft het college besloten

Nadere informatie

Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst

Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst Informatiebulletin Reconstructie gedeelte Baarschotsestraat en Bouwrijp maken fase 1 Tuindorp Baarschot Dorst Binnenkort starten de werkzaamheden in Dorst-west als voorbereiding op de bouw van de eerste

Nadere informatie

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013 Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind Datum: 16 januari 2013 Inleiding Dit is het uitvoeringsplan voor de reconstructie van het Moleneind te Drachten. Dit plan is bedoeld om inzicht te geven in de wijze

Nadere informatie

Parkeren treinreizigers Intercity station Deurne

Parkeren treinreizigers Intercity station Deurne Parkeren treinreizigers Intercity station Deurne 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Huidige situatie, parkeren overal... 4 3. Toekomstige situatie, parkeren aan de zuidzijde... 6 3.1 Aanpassing Vlierdenseweg...

Nadere informatie

Infobijeenkomst deelgebied 2, d.d. 19 september 2017, uur, t Klaverblad.

Infobijeenkomst deelgebied 2, d.d. 19 september 2017, uur, t Klaverblad. Aan: Projectteam Mauritsweg/Heistraat te Einighausen Van: Maarten Beks Datum: 20-09-2017 Betreft: Verslag infobijeenkomst deelgebied 1 Infobijeenkomst deelgebied 2, d.d. 19 september 2017, 20.00-21.00

Nadere informatie

nieuwsbrief 3 Geluidsmaatregelen aan het spoor in Rijen Werkzaamheden oktober Stedenbouwkundige visie Spoorzone Rijen Vervolgstappen

nieuwsbrief 3 Geluidsmaatregelen aan het spoor in Rijen Werkzaamheden oktober Stedenbouwkundige visie Spoorzone Rijen Vervolgstappen Oktober 2014 Nummer 3 nieuwsbrief 3 Geluidsmaatregelen aan het spoor in Rijen ProRail en de gemeente Gilze en Rijen willen de geluidsoverlast van het spoor in Rijen verminderen door middel van geluidsmaatregelen

Nadere informatie

Ontwikkelmogelijkheden plan Dorpsstraat/Oostervelden te Bemmel

Ontwikkelmogelijkheden plan Dorpsstraat/Oostervelden te Bemmel Bijlage 1 Datum 3 februari 2016 Onderwerp Ontwikkelmogelijkheden plan Dorpsstraat/Oostervelden te Bemmel De ontwikkelmogelijkheden voor de herontwikkeling van de locatie Dorpsstraat-Oostervelden te Bemmel

Nadere informatie

Bouwperiode Isabellastraat en Willem III laan

Bouwperiode Isabellastraat en Willem III laan Bouwperiode Isabellastraat en Willem III laan (bouw) tijdelijk spoor aan westkant tijdelijke overweg Loonsebaan (fietsers en voetgangers) bouw onderdoorgang Loonsebaan bouw 4e spoor mogelijke locatie bouwdepots

Nadere informatie

Nota van zienswijzen Ontwerpbestemmingsplan. Gaanderen 5e wijziging (Romanticastraat)

Nota van zienswijzen Ontwerpbestemmingsplan. Gaanderen 5e wijziging (Romanticastraat) Nota van zienswijzen Ontwerpbestemmingsplan Gaanderen 5e wijziging (Romanticastraat) Datum nota: 19 augustus 2011 Inhoud plan Het ontwerpbestemmingsplan betreft het aanpassen van de bouwstrook in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Noordzuid jaargang 1, editie 3, november 2015

Nieuwsbrief Noordzuid jaargang 1, editie 3, november 2015 Nieuw sbrief van de gemeente Hellendoorn met informatie over de Noordzuid verbinding Bekijk deze nieuw sbrief in je brow ser Nieuwsbrief Noordzuid jaargang 1, editie 3, november 2015 Nieuwsbrief over Noordzuidverbinding

Nadere informatie

zelf bouwen? Kavelpaspoort Plot 4 15 vrijstaande woningen 372 tot 567 m²

zelf bouwen? Kavelpaspoort Plot 4 15 vrijstaande woningen 372 tot 567 m² zin in zelf bouwen? Kavelpaspoort lot 4 15 en 372 tot 567 m² Zin in zelf bouwen? Zin in Nassaupark In de nieuwe wijk Nassaupark op het voormalige honkbalveld van de Hoofddorp ioniers in Hoofddorp, Haarlemmermeer,

Nadere informatie

Mekkelholt. Herontwikkeling. Mekkelholt is in beweging! > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten

Mekkelholt. Herontwikkeling. Mekkelholt is in beweging! > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten Herontwikkeling Mekkelholt > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten Mekkelholt is in beweging! Verschillende plannen krijgen steeds meer vorm. In deze brochure informeren we u over welke ontwikkelingen

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder: Omgevingsmanager:

Nadere informatie

Klein transport Het klein transport (kleiner dan 12 meter) vindt plaats op dezelfde manier als bij het sloopverkeer (zie bijgaande route).

Klein transport Het klein transport (kleiner dan 12 meter) vindt plaats op dezelfde manier als bij het sloopverkeer (zie bijgaande route). Verslag verkeersgroep d.d. 15 mei 2017 Aanwezig: Namens het schoolbestuur: Jaap Visser Peter Kieft Namens de gemeente: Ronald de Vries Evelien de Bunje Namens de omwonenden Rene de Reus Namens de aannemer:

Nadere informatie

Beschikbaarstelling van een krediet voor de aankoop van gronden in diverse plangebieden in de gemeente Heusden

Beschikbaarstelling van een krediet voor de aankoop van gronden in diverse plangebieden in de gemeente Heusden Raadsvoorstel Inleiding: Volgens het duale stelsel zijn wij bevoegd tot het aangaan van privaatrechtelijke rechtshandelingen. Als die rechtshandelingen van ingrijpende aard zijn, vragen wij uw raad vóóraf

Nadere informatie

Aannemer Boskalis aan de slag met realisatie N260

Aannemer Boskalis aan de slag met realisatie N260 December 2016 De kom van Baarle-Nassau (Nederland) en Baarle- Hertog (België) heeft doorstromings- en leefbaarheidsproblemen. Om deze problemen aan te pakken werken de provincie Noord-Brabant, provincie

Nadere informatie

Aandachtspunten bouwkavel, d.d

Aandachtspunten bouwkavel, d.d Project: 6867 Op de Baant te Sint Joost Gemeente Echt-Susteren Bouwkavels: I t/m VI Aandachtspunten bouwkavel, d.d 04-09-2018 PASSIE VOOR VAKMANSCHAP Inleiding: BurgtBouw verkoopt enkel en alleen bouwrijpe

Nadere informatie

Groot onderhoud Voorburggracht Oudkarspel

Groot onderhoud Voorburggracht Oudkarspel Groot onderhoud Voorburggracht Oudkarspel Reacties, opmerkingen en vragen. Gemeentelijke reactie. Aanpassingen van het plan. Vastgesteld door het college van B&W op 25 maart 2014. Reacties, opmerkingen

Nadere informatie

Grootste zonnepanelenpark van Benelux in gebruik

Grootste zonnepanelenpark van Benelux in gebruik Grootste zonnepanelenpark van Benelux in gebruik EVERGEM/ZELZATE - Op de grens van Zelzate en Ertvelde plaatst Terranova nv op het noordelijk deel van het gipsstort 240.000 vierkante meter zonnepanelen.

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Larixstraat 50. Zienswijzennota

Omgevingsvergunning Larixstraat 50. Zienswijzennota Omgevingsvergunning Larixstraat 50 Zienswijzennota Zienswijzennota Omgevingsvergunning Larixstraat 50 (Doc.nr. #5238116 v2) 2 INHOUD 1. INLEIDING 4 1.1. Status zienswijzennota 4 1.2. Procedure omgevingsvergunning

Nadere informatie

4f 0431/13 TER INZAGE BIJLAGE(N) 19 december 2013 Commissie RZ OZ David Moolenburgh N.N.C. Plug 0297-29 18 31

4f 0431/13 TER INZAGE BIJLAGE(N) 19 december 2013 Commissie RZ OZ David Moolenburgh N.N.C. Plug 0297-29 18 31 Raadsvoorstel [ bijlage] AAN AGENDAPUNT NUMMER RAADSVERGADERING COMMISSIE ORGANISATIEONDERDEEL PORTEFEUILLEHOUDER BEHANDELEND AMBTENAAR TOESTELNUMMER de gemeenteraad 4f 0431/13 TER INZAGE BIJLAGE(N) ja

Nadere informatie

Nota beantwoording van zienswijzen ontwerpbestemmingsplan "Leerdam, Oud Schaik 2a

Nota beantwoording van zienswijzen ontwerpbestemmingsplan Leerdam, Oud Schaik 2a Nota beantwoording van zienswijzen ontwerpbestemmingsplan "Leerdam, Oud Schaik 2a Geanonimiseerde versie Gemeente Leerdam Afdeling Beleid September 2017 Versie 1 Inleiding 1 Het college van burgemeester

Nadere informatie

Koop bouwgrond op Henry Stanleystraat 0 ong te Almere kosten koper

Koop bouwgrond op Henry Stanleystraat 0 ong te Almere kosten koper Koop bouwgrond op Henry Stanleystraat 0 ong te Almere 300000 kosten koper Aanbiedende partij: Arcuris bedrijfshuisvesting Email: bp.uppelschoten@arcuris.eu Telefoon: 036-5211900 Website: http://www.arcuris.eu

Nadere informatie

Welkom Sloop en planvorming zwembad Liendert

Welkom Sloop en planvorming zwembad Liendert Welkom Sloop en planvorming zwembad Liendert U vindt vanavond informatie over: Sloop zwembad Liendert Tijdelijk beheer van de leegkomende locatie Woningbouwopgave gemeente Amersfoort Planning woningbouw

Nadere informatie

stad brugge communicatiedienst 8380 BRUGGE

stad brugge communicatiedienst 8380 BRUGGE stad brugge communicatiedienst Aan de bewoners/eigenaars van de panden van het Admiraal Keyesplein, van de Vindictivestraat, de Wielingenstraat en de Blokschepenstraat 8380 BRUGGE uw kenmerk ons kenmerk

Nadere informatie

Groot onderhoud in uw wijk Ophogen van straten, vervangen riolering en andere werkzaamheden

Groot onderhoud in uw wijk Ophogen van straten, vervangen riolering en andere werkzaamheden Groot onderhoud in uw wijk Ophogen van straten, vervangen riolering en andere werkzaamheden Wat doet de gemeente? Groot onderhoud Capelle is voor een deel gebouwd op slappe veengrond. Grond die in jaren

Nadere informatie

1. Beslispunten De gemeenteraad Gooise Meren stelt het postzegelbestemmingsplan Oudere Dorp Brinklaan 15ab vast.

1. Beslispunten De gemeenteraad Gooise Meren stelt het postzegelbestemmingsplan Oudere Dorp Brinklaan 15ab vast. Raadsvoorstel Zaaknummer Portefeuillehouder Voorstel 13443 De heer drs. C.H. Boland, wethouder Vaststellen postzegelbestemmingsplan - Oudere Dorp Brinklaan 15ab Aan de raad, 1. Beslispunten De gemeenteraad

Nadere informatie

Collegebesluit. Onderwerp Zelfbouwkavel Stockholmstraat, vaststellen kavelpaspoort en verkoopprocedure

Collegebesluit. Onderwerp Zelfbouwkavel Stockholmstraat, vaststellen kavelpaspoort en verkoopprocedure Collegebesluit Onderwerp Zelfbouwkavel Stockholmstraat, vaststellen kavelpaspoort en verkoopprocedure Nummer 2017/434354 Portefeuillehouder Spijk, J.K.N. van Programma/beleidsveld 4.1 Duurzame stedelijke

Nadere informatie

Stand van zaken fysieke projecten in Zuid. Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016

Stand van zaken fysieke projecten in Zuid. Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016 Stand van zaken fysieke projecten in Zuid Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016 Plaats De Posten Huidige fysieke projecten in Zuid Het Rutbeek/bungalowpark, PL: René Pruysers Beekwoude, PL: René Pruysers

Nadere informatie

Masterplan en Stedenbouwkundig Programma van Eisen Bloemenweide Noord

Masterplan en Stedenbouwkundig Programma van Eisen Bloemenweide Noord #1 Gestart: zondag 12 juli 2015 13:28:37 Laatst gewijzigd: zondag 12 juli 2015 13:44:01 Bestede tijd: 00:15:24 Helaas is bij alle varianten tot nu steeds een onhaalbare ingang getekend vanaf het pleintje

Nadere informatie

Verslag informatieve bijeenkomst bewoners appartementen Kruisberg en Wissel over plan Spoorzone Noord gehouden op woensdag 29 april 2015

Verslag informatieve bijeenkomst bewoners appartementen Kruisberg en Wissel over plan Spoorzone Noord gehouden op woensdag 29 april 2015 Verslag informatieve bijeenkomst bewoners appartementen Kruisberg en Wissel over plan Spoorzone Noord gehouden op woensdag 29 april 2015 Aanwezigen Op woensdag 29 april waren ongeveer 58 bewoners van de

Nadere informatie

Dorpsstraat vragen en antwoorden Wat is het doel van de reconstructie?

Dorpsstraat vragen en antwoorden Wat is het doel van de reconstructie? Wat is het doel van de reconstructie? - verbeteren leefomgeving bewoners - kwaliteit van het wegdek verbeteren - optimaliseren inrichting van de weg Zijn er nog andere zaken die nu tegelijkertijd aangepakt

Nadere informatie

Mijlpaal: eerste helft renovatie afgerond

Mijlpaal: eerste helft renovatie afgerond april 2013 PAGINA 1 In dit nummer Mijlpaal: Eerste helft renovatie afgerond. Start verhuur en verkoop. De aannemer aan het woord. Stand van zaken De Parkbuurt. Uitvoering en planning openbare ruimte 2013.

Nadere informatie

PARKEREN STATIONSOMGEVING DIEREN GEMEENTE RHEDEN. Eindrapport d.d. 8 mei 2013

PARKEREN STATIONSOMGEVING DIEREN GEMEENTE RHEDEN. Eindrapport d.d. 8 mei 2013 PARKEREN STATIONSOMGEVING DIEREN GEMEENTE RHEDEN Eindrapport d.d. 8 mei 2013 1 2 Inhoud 1 INLEIDING 3 1.1 Aanleiding 3 1.2 Uitgangspunten 3 2 HUIDIGE PARKEERSITUATIE 4 2.1 Inleiding 4 2.2 Huidige parkeercapaciteit

Nadere informatie

De Beekse Bron manifestatie

De Beekse Bron manifestatie Nieuwsbrief Een nieuwe woonwijk komt tot leven De Beekse Bron manifestatie De Beekse Bron Een nieuwe woonwijk komt tot leven! Op zondag 31 mei vond De Beekse Bron Manifestatie plaats. Een informatief en

Nadere informatie

. Door een aanpassing in de manier van testen zijn er in de Wisselstraat geen werkzaamheden. Bewoners zijn hierover per / brief geïnformeerd.

. Door een aanpassing in de manier van testen zijn er in de Wisselstraat geen werkzaamheden. Bewoners zijn hierover per  / brief geïnformeerd. Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

In bijlage 2 is de ligging van de sterke verontreiniging met vinylchloride.

In bijlage 2 is de ligging van de sterke verontreiniging met vinylchloride. Saneringsplan kavel 19 (Papaverweg vml. 47-51) te Amsterdam-Noord D.d. 24 juli 2017 Inleiding Ten behoeve van het bouwrijp maken van het perceel kavel 19 Buiksloterham (ter hoogte van Papaverweg vml. 47-51)

Nadere informatie

*12/ * 12/

*12/ * 12/ *12/0223939* 12/0223939 1209200138 ESO.00001398WDstrt adviesnota aan burgemeester en wethouders nummer Adviesnota aan B&W Datum 8 oktober 2012 Portefeuillehouder L. Wijnhoven Afdeling Samenleving Openbaar

Nadere informatie

Voorwoord van WVG. Tel Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur

Voorwoord van WVG. Tel Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur Tel 0522 23 85 50 Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur Voorwoord van WVG Nu we een aantal weken voor de bouwvak zitten is de bouw van De Kaap al flink gevorderd. De keldervloer is klaar en de hellingbaan

Nadere informatie

Verontschuldigd: Jean Vanhaeren, (Verkeerskundige), Johan Groven (brandweer), Tom Geunes (Technische dienst)

Verontschuldigd: Jean Vanhaeren, (Verkeerskundige), Johan Groven (brandweer), Tom Geunes (Technische dienst) Mobiliteitsmeting Generaal de Krahestraat, Een inwoner van de Generaal de Krahestraat heeft gemeld dat er te snel gereden wordt in deze straat. Naar aanleiding hiervan werd van 25 november tot en met 02

Nadere informatie

Q&A informatiebijeenkomst woensdag 9 november 2016

Q&A informatiebijeenkomst woensdag 9 november 2016 Q&A informatiebijeenkomst woensdag 9 november 2016 Op dit moment zijn we druk met de voorbereidingen voor het eerste nieuwe gebouw op Het Dorp. Als u regelmatig op Het Dorp komt, gaat u daar iets van merken.

Nadere informatie

Informatieset bouwkavels Plan Marathon te Eijsden

Informatieset bouwkavels Plan Marathon te Eijsden Informatieset bouwkavels Plan Marathon te Eijsden Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN 2 HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE 2 Optie 2 Koopovereenkomst en notarieel transport 2 Bouwverplichting 3 DE WABO-AANVRAAG

Nadere informatie

EXTREME MAKE-OVER in winkelcentrum Amsterdamse Poort. Je moet er even doorheen kijken

EXTREME MAKE-OVER in winkelcentrum Amsterdamse Poort. Je moet er even doorheen kijken EXTREME MAKE-OVER in winkelcentrum Amsterdamse Poort Je moet er even doorheen kijken EXTREME MAKE-OVER in winkelcentrum Amsterdamse Poort Op 8 januari 2007 gaat de eerste schep in de grond. Dan wordt begonnen

Nadere informatie

INSPRAAKRAPPORT HERSTRATINGSPLAN DR. W.M. BLOMSINGEL

INSPRAAKRAPPORT HERSTRATINGSPLAN DR. W.M. BLOMSINGEL INSPRAAKRAPPORT HERSTRATINGSPLAN DR. W.M. BLOMSINGEL juni 2012 I N H O U D S O P G A V E 1. INLEIDING pag. 3 2. HERSTRATINGSPLAN pag. 3 3. INSPRAAKPROCEDURE pag. 3 4. INSPRAAKREACTIES 4.1 pag. 3 4.2 pag.

Nadere informatie

- 1. 0Kavelpaspoort. De bouwkavel. Kavelgegevens. Nummer 21. Oppervlakte ± 615m². Bouwpeil van de woning N.A.P.

- 1. 0Kavelpaspoort. De bouwkavel. Kavelgegevens. Nummer 21. Oppervlakte ± 615m². Bouwpeil van de woning N.A.P. - 1 0Kavelpaspoort De bouwkavel Kavelgegevens Nummer 21 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 615m² Verkoopprijs 260.000,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning + 24.90 N.A.P. Goothoogte Maximaal

Nadere informatie

Bouwkavel. Dorpsstraat 199. Heerjansdam. Wim Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Bouwkavel. Dorpsstraat 199. Heerjansdam. Wim Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden Bouwkavel TE KOOP MAKELAARDIJ Dorpsstraat 199 Wim Stigter Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden Heerjansdam Bouwkavel in het buitengebied Voor het bouwen van een vrijstaande woning Prijs: 215.000,- K.K.

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE Kavel nieuwbouw kantoor HOFHOEK 1 TE POORTUGAAL

VERKOOPINFORMATIE Kavel nieuwbouw kantoor HOFHOEK 1 TE POORTUGAAL VERKOOPINFORMATIE Kavel nieuwbouw kantoor HOFHOEK 1 TE POORTUGAAL Algemeen De gemeente Albrandswaard verkoopt een kavel voor een vrijstaand kantoor met uitstraling, gelegen op een unieke zichtlocatie aan

Nadere informatie

RUIMTELIJKE ONDERBOUWING KASJE BELLAMYPLEIN (SPANGEN TE DELFSHAVEN)

RUIMTELIJKE ONDERBOUWING KASJE BELLAMYPLEIN (SPANGEN TE DELFSHAVEN) RUIMTELIJKE ONDERBOUWING KASJE BELLAMYPLEIN (SPANGEN TE DELFSHAVEN) 1. Inleiding Het Bellamyplein (ook wel Aagje Deken / Betje Wolffplein genoemd * ) is gelegen tussen de Bellamystraat, Betje Wolffstraat

Nadere informatie

Herinrichting De Vergulde Hand:

Herinrichting De Vergulde Hand: Beste gebruiker/ bewoner van dit pand, Voor u ligt de derde maandelijkse informatiebrief over de werkzaamheden op het industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt het komende jaar gewerkt

Nadere informatie

Verslag ter visie legging voorlopig ontwerp Groot onderhoud Edelweisslaan en omgeving

Verslag ter visie legging voorlopig ontwerp Groot onderhoud Edelweisslaan en omgeving GEMEENTE PAPENDRECHT Verslag ter visie legging voorlopig ontwerp Groot onderhoud Edelweisslaan en omgeving Aantal pagina's : Aantal bijlagen : bijlage : bijlage : bijlage : Tekening Groot onderhoud Edelweisslaan

Nadere informatie

December Werk aan de stad in december Op deze kaart ziet u waar in december gewerkt wordt in de stad.

December Werk aan de stad in december Op deze kaart ziet u waar in december gewerkt wordt in de stad. December 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

BERGBEZINKBASSIN (BBB) WEERSELO

BERGBEZINKBASSIN (BBB) WEERSELO BERGBEZINKBASSIN (BBB) WEERSELO INHOUDSOPGAVE - AANLEIDING - HUIDIGE SITUATIE - GEVOLGEN RIOOLOVERSTORT - OVERSTORTREDUCTIE - BERGING EN BEZINKING OVERTOLLIG RIOOLWATER - WERKING BBB - WERKING (schematisch)

Nadere informatie

ONS KENhERK 10UIT DOORKIESNUhíbIER

ONS KENhERK 10UIT DOORKIESNUhíbIER gemeente Schiedam M. Siìjee Wethouder voor Binnenstad, Monumenten, Economische Zaken, Werk en inkomen, Ondenvijs, Jeugdbeleid, Toerisme en Stadspromotie I Postbus 1501 Aan de gemeenteraad van Schiedam

Nadere informatie

Nota beantwoording van zienswijzen Documentnummer INT-15-22326 Bijlage bij besluit d.d. 10 november 2015 met nummer 20140167 tot verlenen van de omgevingsvergunning voor het bouwen van 3 appartementen

Nadere informatie

TE KOOP. Zeer ruime woningbouwkavel. Dijkstraat 63 te Asten Vraagprijs: 330.000,= v.o.n.

TE KOOP. Zeer ruime woningbouwkavel. Dijkstraat 63 te Asten Vraagprijs: 330.000,= v.o.n. TE KOOP Zeer ruime woningbouwkavel Dijkstraat 63 te Asten Vraagprijs: 330.000,= v.o.n. Korte omschrijving object Type Inhoud Aan- en bijgebouwen Perceeloppervlakte Ligging Contactpersoon : bouwkavel voor

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Aan de raad, De heer drs. C.H. Boland, wethouder Vaststellen postzegelbestemmingsplan - Oudere Dorp Brinklaan 15ab

Raadsvoorstel. Aan de raad, De heer drs. C.H. Boland, wethouder Vaststellen postzegelbestemmingsplan - Oudere Dorp Brinklaan 15ab Raadsvoorstel Zaaknummer Portefeuillehouder Voorstel 13443 De heer drs. C.H. Boland, wethouder Vaststellen postzegelbestemmingsplan - Oudere Dorp Brinklaan 15ab Aan de raad, 1. Beslispunten De gemeenteraad

Nadere informatie

Goedkeuren ontwerp en bestek woonrijp maken Zuid-west Kwadrant te Drunen

Goedkeuren ontwerp en bestek woonrijp maken Zuid-west Kwadrant te Drunen College Onderwerp: V200901411 Goedkeuren ontwerp en bestek woonrijp maken Zuid-west Kwadrant te Drunen Samenvatting: Inleiding: Aan de Joost van de Vondellaan in Drunen bouwt Woonveste een appartementencomplex,

Nadere informatie

Impressie Rivierweg-Midden. Rivierweg-Midden en Lepelaarsingel Bijeenkomst 23 april 2018

Impressie Rivierweg-Midden. Rivierweg-Midden en Lepelaarsingel Bijeenkomst 23 april 2018 Impressie Rivierweg-Midden Rivierweg-Midden en Lepelaarsingel Bijeenkomst 23 april 2018 1 Algemeen Inleiding Yücel Özmen, projectleider van het project Centrumring, heet alle aanwezigen van harte welkom

Nadere informatie

6 RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN AAN DE WIERINGENLAAN

6 RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN AAN DE WIERINGENLAAN WONEN IN HET HART VAN DE BROECKGOUW 6 RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN AAN DE WIERINGENLAAN In onderzoek Sfeerimpressie van de omgeving en voorzieningen in de buurt 6 VRIJSTAANDE WONINGEN VOO R W OORD De gemeente

Nadere informatie

Amsterdam 5 april Beste supporters van Westerpark Groen,

Amsterdam 5 april Beste supporters van Westerpark Groen, Amsterdam 5 april 2019 Beste supporters van Westerpark Groen, De afgelopen periode hebben we overleg gehad met Pinnacle en de gemeente. Hieronder lezen jullie over de laatste stand van zaken t.a.v. Westerpark

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 7 d.d. 20 september 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze zevende editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Nieuws uit Sint-Bernadette

Nieuws uit Sint-Bernadette Nieuws uit Sint-Bernadette De komende jaren staat heel wat te gebeuren in uw wijk. Lees in deze brochure alles over de belangrijkste projecten. november 2014 Renovatie school Gustaaf Callier Na enkele

Nadere informatie

Eindverslag Verbeteren stationsomgeving Wezep

Eindverslag Verbeteren stationsomgeving Wezep Eindverslag Verbeteren stationsomgeving Wezep Maart 2016 Projectleider: M. Maathuis Ambtelijk opdrachtgever: J. Kaat Projectnummer: B.2073 Startdatum 6 maart 2014 Einddatum maart 2016 Verseon nummer 242414

Nadere informatie

BRUIKLEENOVEREENKOMST TIJDELIJK GRONDDEPOT project Vrij Spel s-hertogenbosch (versie 4 mei 2017)

BRUIKLEENOVEREENKOMST TIJDELIJK GRONDDEPOT project Vrij Spel s-hertogenbosch (versie 4 mei 2017) BRUIKLEENOVEREENKOMST TIJDELIJK GRONDDEPOT project Vrij Spel s-hertogenbosch (versie 4 mei 2017) ONDERGETEKENDEN: 1. De Gemeente s-hertogenbosch, hierbij krachtens het "Mandaatbesluit 2017 rechtsgeldig

Nadere informatie

GECOMOVE. Onderwerp: Mobiliteitsmeting Frankendijk / Kruisstraat. Datum: 11 juni 2015

GECOMOVE. Onderwerp: Mobiliteitsmeting Frankendijk / Kruisstraat. Datum: 11 juni 2015 : Guy Legein : Benoit Folens Mobiliteitsmeting Frankendijk / Kruisstraat 1. Frankendijk: Het college van burgemeester en schepenen heeft op advies van de Gecomove beslist om het kruispunt van De Scheuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Vlietwijk Voorop! Hoe ontvangt u informatie over Vlietwijk? Bianca Bremer, wethouder (Jeugd)zorg, wonen en ruimte

Nieuwsbrief 12. Vlietwijk Voorop! Hoe ontvangt u informatie over Vlietwijk? Bianca Bremer, wethouder (Jeugd)zorg, wonen en ruimte Vlietwijk Voorop! Nieuwsbrief 12 Mei 2016 Informatie over de reconstructie voor Vlietwijk Bianca Bremer, wethouder (Jeugd)zorg, wonen en ruimte Een nieuwe mijlpaal is bereikt. Na afronding van fase 1,

Nadere informatie