OV-klantenbarometer beoordeelt Valleilijn alwéér als beste spoorlijn! Nieuws n o 4. juni Valleilijn. Veluwelijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OV-klantenbarometer beoordeelt Valleilijn alwéér als beste spoorlijn! Nieuws n o 4. juni 2012. Valleilijn. Veluwelijn"

Transcriptie

1 Nieuws n o 4 OV-klantenbarometer beoordeelt Valleilijn alwéér als beste spoorlijn! juni 2012 Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn

2 Valleilijn weer nummer één De Valleilijntrein is in de OV-klantenbarometer van 2011 alwéér beoordeeld als beste regionale spoorlijn van Nederland! Sinds 2008 is er bovendien veel verbeterd, volgens de reizigers die aan het onderzoek hebben meegewerkt. Het cijfer voor Informatie bij vertragingen is in drie jaar gestegen van 5,4 naar 7,3. De punctualiteit is van 6,2 naar 8,0 gegaan. Oplaadapparaten op elk station! De OV-klantenbarometer van 2011 gaf ook een nieuw verbeterpunt aan: het gemak waarmee u reissaldo op uw OV-chipkaart kunt laden. Daar hebben Connexxion en de provincie Gelderland direct wat aan gedaan. Er is nu op elk station een oplaadapparaat geplaatst. Daar kunt u 24/7 saldo op uw OV-chipkaart laden. Denk er wel aan dat u uw bankpas daarbij nodig heeft. Verder kunt u er bestellingen afhalen, uw laatste tien reizen terugkijken en uw saldo checken. Alle noodzakelijke functionaliteiten voor een optimaal gebruik van uw OV-chipkaart zijn op deze apparatuur aanwezig. Wij blijven ons best doen Zo blijven wij er hard aan werken om de nummer één-positie te behouden. Dat is voor 2011 weer gelukt, een resultaat om trots op te zijn en dat zijn we dan ook. Wij willen u hartelijk bedanken voor uw positieve oordeel en zullen ons best doen uw vertrouwen ook in 2012 te belonen Verbeteringen Deze cijfers bevestigen dat onze inspanningen de moeite waard waren. Wat hebben we dan zoal gedaan? Ten eerste heeft Connexxion de omroepberichten aangepakt. Na de onvoldoende in 2008 heeft het daarvoor een prestatiecontract met ProRail afgesloten. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ook heeft Connexxion met de verkeersleiding van station Amersfoort gesproken. Daar kregen vertraagde intercitytreinen voorrang, waardoor de Valleilijn vaak pas te laat kon vertrekken. Nu hoeven we geen voorrang meer te geven aan vertraagde treinen en kunnen we op tijd uit Amersfoort vertrekken. OV-klantenbarometer Het onderzoek OV-klantenbarometer is een landelijk onderzoek naar de mening van reizigers over het openbaar vervoer. Reizigers geven rapportcijfers aan verschillende aspecten die met hun reis te maken hebben. Deze aspecten lopen uiteen van de kans op een zitplaats tot de sociale veiligheid. Het onderzoek wordt jaarlijks gehouden in bus, tram, metro, regionale trein en boot.

3 Nieuwe stations Hoevelaken en Barneveld Zuid impressie station Hoevelaken Hoevelaken In juni 2012 gaat de bouw van station Hoevelaken officieel van start. Het wordt gebouwd tegen het viaduct aan de Stoutenburgerlaan, over de A1. Het komt aan de zuidzijde, oftewel de Amersfoortse kant te liggen. Via liften of trappen daalt u af naar de perrons die onder het viaduct liggen. Komt u vanuit Hoevelaken, oftewel de noordzijde, dan leidt een voetgangersbrug u over de A1 naar het station toe. Uiteraard is het station goed bereikbaar voor voetgangers, fietsers, automobilisten en busreizigers. Het station wordt begin december dit jaar in gebruik genomen. inwoners en werknemers van bedrijven in en rond Hoevelaken al via diverse acties kennismaken met de Valleilijn. impressie station Hoevelaken De lichtblauwe treinen van de Valleilijn zullen er tweemaal per uur stoppen. Inwoners van Hoevelaken en omgeving hebben er dan zowel richting Amersfoort als richting Ede-Wageningen een prima verbinding bij. Dit najaar kunnen impressie station Hoevelaken Barneveld Zuid Station Barneveld Zuid wordt volgens de actuele planning in 2015 in gebruik genomen. ProRail heeft in samenwerking met de gemeente Barneveld een voorontwerp gemaakt. Dat bestaat uit een modern, compact stationsgebouw met plaats voor een wachtruimte, een toilet, een ruimte voor toezichthouders en misschien een kiosk. De fietsenstalling en parkeerplaatsen zijn mooi ingepast en het voorplein verbindt het station op een mooie en vanzelfsprekende manier met de omliggende wijken.

4 Ede Centrum krijgt wachtruimte [beeld: wachtruimte - LET OP: foto volgt nog] rijden. Het spel Vooruit in de file heeft precies hetzelfde doel. Dit internetspel is voor werknemers en werkgevers in de regio Food Valley. Het doel is om mensen bewust te maken van hun reisgedrag. Soms kan de trein of de fiets nemen handiger uitpakken dan de auto. Behalve lol biedt dit spel mooie prijzen als extra bonus. Want wie vooraan staat wint! Hoe u daar komt? Door zoveel mogelijk punten te verzamelen, vragen te beantwoorden, mee te praten via Facebook en Twitter, spelletjes te spelen en nog veel meer. Het podium bij station Ede Centrum is afgebroken. Dit podium was al een tijd in slechte staat door achterstallig onderhoud. Als reiziger heeft u bovendien meer aan een wachtruimte die bij slecht weer extra comfort biedt. Die gaat er dan ook komen. Weliswaar kunt u ook wachten onder de luifel bij het oude stationsgebouw, maar bij regen en kou staat u daar toch open en bloot. De nieuwe wachtruimte is een kwalitatieve verbetering van station Ede Centrum, financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Ede en de provincie Gelderland. Volgens planning is hij in het najaar van 2012 gereed. Ga de file in en win! De leukste wedstrijd van het jaar met mooie prijzen Wie in de file staat, wil zo snel mogelijk vooraan staan om weer door te kunnen Krijgt u al de kriebels? Meld u dan nu aan op Dan kunt u meteen een eigen auto kiezen om mee te spelen. En dan begint de jacht naar leuke prijzen, zoals een ipad of waardebonnen voor Bol.com. Elke week weer maakt u kans! En u kunt als werknemer in de regio Food Valley gratis meedoen. Waar wacht u nog op? Vooruit in de file! Lunteren krijgt flexpaperbord Op station Lunteren kunt u binnenkort een nieuw stukje stationsmeubilair aantreffen: een flexpaperbord, een paneel met een digitale vertrekstaat. Behalve alle treinvertrektijden staat er duidelijk vermeld wanneer de eerstvolgende trein komt. Het is een aanvulling op de bekende vertrekstaten en op het info-plusscherm boven het perron. Station Lunteren is één van de stations waar

5 dit bord komt, als proef van ProRail en de vervoerder. Na zes maanden wordt bekeken of meer stations ermee worden uitgerust. Nieuwe fietsenstalling Lunteren Alle stations van de Valleilijn hebben al een vorm van dynamische reisinformatie op of bij de perrons. De huidige schermen op de stations Ede Centrum, Lunteren en Barneveld Noord worden vervangen door de info-plusschermen, die ook in Amersfoort en Barneveld Centrum hangen. Jaren werd de ingang van station Lunteren ter hoogte van het overpad geplaagd door her en der wildgeparkeerde fietsen. Hoewel er genoeg overdekte stallingsplaatsen en kluizen aan de noordzijde van het stationsgebouw zijn, geven veel reizigers blijkbaar de voorkeur aan deze locatie. Ze willen bijvoorbeeld nog snel de trein halen of hun fiets zo dicht mogelijk bij het overpad stallen. We hebben goed nieuws voor deze reizigers én degenen die last hebben van de wildgeparkeerde fietsen. De gemeente Ede, ProRail en de provincie Gelderland hebben namelijk ook op deze plek een stalling geplaatst. Wildparkeerders opgelet: plaats uw fiets voortaan wel in de nieuwe stalling, want fietsen die in de loop naar het perron of het overpad staan worden verwijderd.

6 164 Bomen bespaard! [beeld: beelden spoorbomenactie, LET OP: beelden volgen nog] De Spoorbomenactie die in 2011 op de Valleilijn is gehouden voor zakelijke reizigers, was een groot succes. Zo n 300 deelnemers vroegen in de actieperiode een spaarkaart aan, terwijl we op 150 deelnemers hadden gerekend! Met de spaarkaart konden reizigers afstempelen bij iedere reis die ze met de Valleilijn maakten. De reizen konden worden ingevuld op een webpagina, waar een BomenBarometer liet zien hoeveel bomen en CO2 er al waren bespaard. Als klap op de vuurpijl spaarden de deelnemers ook nog eens voor mooie cadeaus van Connexxion! Zoals een ipad, een jaarkaart voor de Valleilijn en veel meer kilo CO2! De 300 deelnemers hebben er samen voor gezorgd dat er 164 bomen zijn bespaard. Omgerekend komt dat uit op kilogram CO2! Een fantastisch resultaat, waar ook de deelnemers erg enthousiast over waren. 23% van de deelnemers gaf aan vaker met de trein te reizen sinds ze hebben deelgenomen aan de spoorboomactie. Van de reizigers die voor aanvang van de actie alleen met de auto reisden (24%) gaf 85% aan in de toekomst meer met de trein te gaan reizen. 54% hiervan zelfs dagelijks. Dat betekent dat we in de toekomst nog veel meer bomen gaan besparen en dat is een geweldig resultaat. VCC Oost ontwikkelde in opdracht van de provincie Gelderland de campagne. Reacties van deelnemers Spoorboomactie: Ik vond de actie een goed idee. Het helpt je bewuster te worden hoeveel CO2 je bespaart door met de trein te gaan. Ik heb er veel positieve reacties op gehad en leuke contacten door opgedaan. Probeerkaart OV De organisatie van De Bereikbare Vallei zoekt contact met werkgevers in de regio Food Valley om Slim Werken Slim Reizen te bevorderen. Werknemers krijgen nu de gelegenheid om het OV uit te proberen met de OV-probeerkaart. Met deze anonieme OV-chipkaart en een goed reisadvies is de drempel voor automobilisten om kennis te maken met het openbaar vervoer wel heel laag! Voor meer informatie:

7 Prettig wachten op Barneveld Noord Geruime tijd hebben reizigers op station Barneveld Noord een bouwbord zien staan met de mededeling dat het station wordt uitgebreid met extra voorzieningen zoals fietsklemmen, een wachtruimte en een toilet. De fietsenklemmen zijn er alweer een tijdje en aan het eind van het jaar kunnen reizigers ook beschut wachten op de trein of van een toilet gebruik maken! ProRail maakt tussen het perron en de trappen van het transferium een moderne constructie met deze voorzieningen. Ook is er plaats voor een ruimte waar toezichthouders kunnen verblijven. Op de tekening ziet u een impressie van het gebouw. Busstation Wageningen op de schop Tussen eind juli en eind november 2012 wordt het busstation van Wageningen opnieuw ingericht. Zo wordt het toegankelijker voor minder validen. De huidige perrons worden vervangen door vier smallere perrons en de bussen gaan een vaste route over het station rijden. Ook worden de wachtruimtes vernieuwd en de omgeving wordt groener. Kijk voor het ontwerp op Tijdens het werk gaat het busvervoer door, maar zijn er tijdelijk minder halteplaatsen. Kijk voor het ontwerp op Mail vragen of opmerkingen naar busstation@wageningen.nl.

8 Minder fietsen gestolen in Barneveld In oktober 2011 is in Barneveld, onder meer op de stations, een project gestart om fietsdiefstal aan te pakken. Met resultaat. Dat jaar zijn er 7% minder fietsen gestolen in het dorp dan in Omdat het doel een daling was van 10%, gaat de aanpak in 2012 door. En dat levert heel wat op, want tot juni 2012 zijn er al 25% minder fietsen gestolen. Om fietsdiefstal aan te pakken wordt er onder andere voorlichting gegeven over hoe men diefstal kan voorkomen. Ook houden de toezichthouders op station Barneveld de stalling extra in de gaten en worden fietsen gecontroleerd met een speciale scanner, die aangeeft of een fiets als gestolen staat geregistreerd. Uw framenummer is belangrijk! Als uw fiets gestolen wordt, heeft u uw framenummer nodig bij de aangifte. Maar ook als u een tweedehands fiets koopt, is het framenummer van groot belang. Bent u in het bezit van een fiets die als gestolen geregistreerd staat, loopt u namelijk het risico om te worden aangehouden als verdachte van heling. Ook als u deze fiets eerlijk van een ander heeft gekocht. Check het daarom van tevoren! Voer merk en framenummer in bij het Fietsdiefstalregister van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW): U krijgt dan direct te zien of de fiets als gestolen staat geregistreerd. Colofon Uitgave De provincie Gelderland en het Platform sociale veiligheid Valleilijn, bestaande uit 17 partijen: de gemeenten Wageningen, Ede, Barneveld, Nijkerk en Amersfoort, Connexxion, Syntus Gelderland, de Nederlandse Spoorwegen N.V., ProRail, de regiopolitie Gelderland-Midden, de regiopolitie Utrecht, het Korps landelijke politiediensten, dienst spoorwegpolitie, het Openbaar Ministerie, arrondissementsparket Arnhem en arrondissementsparket Utrecht en de provincie Gelderland Redactie Astrid van Beveren (Tekst Oké), Frans Colthoff, Carl Bieker (Provincie Gelderland), Herman de Gooijer (Connexxion), Anna Bootsma (ProRail), Leonie Broere (Delfini), Eli Schapendonk (gemeente Wageningen) Fotografie Astrid van Beveren, Archief (Provincie Gelderland)

In de zomer 1 + 1 GRATIS reizen met de Valleilijn trein

In de zomer 1 + 1 GRATIS reizen met de Valleilijn trein Volop vernieuwingen Valleilijn stations en treinen Nieuws n o 6 In de zomer 1 + 1 GRATIS reizen met de Valleilijn trein juli 2013 Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn In de maanden juli en augustus

Nadere informatie

Editie 1 13 september 2010. Voor u ligt de geheel vernieuwde. reizigersnieuwsbrief van de Valleilijn. Na de start van de Valleilijn in 2006 zijn

Editie 1 13 september 2010. Voor u ligt de geheel vernieuwde. reizigersnieuwsbrief van de Valleilijn. Na de start van de Valleilijn in 2006 zijn Editie 1 13 september 2010 Voor u ligt de geheel vernieuwde reizigersnieuwsbrief van de Valleilijn. Na de start van de Valleilijn in 2006 zijn er een aantal nieuwsbrieven uitgekomen. We zijn nu een paar

Nadere informatie

Editie 2 mei/juni 2011. De Valleilijntrein is dit jaar door reizigers. als beste regionale spoorlijn beoordeeld!

Editie 2 mei/juni 2011. De Valleilijntrein is dit jaar door reizigers. als beste regionale spoorlijn beoordeeld! Editie 2 mei/juni 2011 De Valleilijntrein is dit jaar door reizigers als beste regionale spoorlijn beoordeeld! Daar zijn we behoorlijk trots op, want we zijn voortdurend bezig om de Valleilijn nóg beter

Nadere informatie

Trein stopt 4 keer per uur op station Hoevelaken

Trein stopt 4 keer per uur op station Hoevelaken Veel veranderingen Valleilijn trein en bus Nieuws n o 7 december 2013 Trein stopt 4 keer per uur op station Hoevelaken Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn Op 15 december 2013

Nadere informatie

Geopend: station Hoevelaken

Geopend: station Hoevelaken Nieuw busstation Wageningen - Gele NS trein verdwijnt Nieuws n o 5 maart 2013 Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn Geopend: station Hoevelaken Op 9 december 2012 is station

Nadere informatie

Brief 4.8.indd 1 17-11-11 08:46

Brief 4.8.indd 1 17-11-11 08:46 Brief 4.8.indd 1 17-11-11 08:46 OV chipkaart nu ook op de en de Reiscoach, heeft ú hem al ontmoet? Overwegen in Ede aangepast Veilige overwegen vinden we belangrijk. De provincie Gelderland, ProRail en

Nadere informatie

Bus en trein op één lijn. Buslijn 88 en de Valleilijn-trein

Bus en trein op één lijn. Buslijn 88 en de Valleilijn-trein Bus en trein op één lijn Buslijn 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 14 december 2014 Beste reiziger, Vanaf 14 december 2014 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens een nieuwe dienstregeling.

Nadere informatie

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein Valleilijn Bus en trein op één lijn Buslijn 84 86 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 10 december 2017 Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Gelderland volgens

Nadere informatie

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein Valleilijn Bus en trein op één lijn Buslijn 84 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 11 december 2016 Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens

Nadere informatie

Onderweg naar het werk

Onderweg naar het werk i n f o r m a t i e o v e r u w r e i s n a a r e n i n E d e Onderweg naar het werk met kortingcoupons Waarom deze brochure? In deze brochure staat veel informatie over passende alternatieven voor het

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling van 25 juli 22 augustus 2010 Gewijzigde dienstregeling rond Arnhem omreizen of bus in plaats van trein! Zwolle Deventer Amersfoort Apeldoorn Zutphen Schiphol Ö Rotterdam Centraal Den Haag Centraal Utrecht

Nadere informatie

De Verbinding. Menselijk toezicht op de Valleilijn, een win-winsituatie voor alle betrokkenen

De Verbinding. Menselijk toezicht op de Valleilijn, een win-winsituatie voor alle betrokkenen De Verbinding Menselijk toezicht op de Valleilijn, een win-winsituatie voor alle betrokkenen De Verbinding Waarom De Verbinding? De toezichthouders zijn de verbindende schakel tussen de vele betrokkenen

Nadere informatie

Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat

Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat Na het kopen van een kaartje / opladen van een chipkaart krijgt men direct een precies advies naar de eindbestemming. Mogelijke optie: automaten krijgen het

Nadere informatie

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten?

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten? Contact, informatie, vragen of klachten? Breng Klantenservice Openbaar Vervoer Antwoordnummer 2125 8270 WB IJsselmuiden U kunt ons ook volgen via Twitter: @Brengov Telefoon: 0900-266 63 99 (lokaal tarief)

Nadere informatie

interne Nieuwsbrief SYNTUS VERLIEST CONCESSIE AAN ARRIVA Jaargang 3 Nummer 1 19 januari 2010

interne Nieuwsbrief SYNTUS VERLIEST CONCESSIE AAN ARRIVA Jaargang 3 Nummer 1 19 januari 2010 interne Nieuwsbrief Jaargang 3 Nummer 1 19 januari 2010 SYNTUS VERLIEST CONCESSIE AAN ARRIVA De medewerkers van Syntus kregen vlak voor Kerst een zware klap te verduren: het bericht dat de concessie voor

Nadere informatie

Antwoord Ja zeker! U kunt zich aanmelden via de website

Antwoord Ja zeker! U kunt zich aanmelden via de website VRAAG EN ANTWOORD LIJST PROEF 1 TRANZER Wat is Tranzer? Tranzer is een app waarmee u een digitaal treinkaartje kunt kopen. Wanneer u reist met de Valleilijn, hoeft u met dit kaartje niet meer in- en uit

Nadere informatie

Provincie Utrecht. Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd :

Provincie Utrecht. Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd : Provincie Utrecht Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd 1 26-10-2009 17: Pe di Nie Een reg die ver con Alt Wi alle on de con Ve Wi SM ab Re Per tra ww Mis hem niet! Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd

Nadere informatie

Nieuws. December 2016

Nieuws. December 2016 Nieuws December 2016 De afgelopen jaren hebben provincie Gelderland, Connexxion en ProRail een aantal keer per jaar een gezamenlijke nieuwsbrief uitgegeven over alle ontwikkelingen op de Valleilijn. De

Nadere informatie

De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2531 AA DEN HAAG

De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2531 AA DEN HAAG > Retouradres Postbus 20901 2500 EX Den Haag De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2531 AA DEN HAAG Plesmanweg 1-6 2597 JG Den Haag Postbus 20901 2500 EX Den Haag T 070-456

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling zaterdag 17 zondag 25 oktober 2009 Gewijzigde dienstregeling Rond Deventer omreizen of bus in plaats van trein in de herfstvakantie Groningen Leeuwarden Zwolle Wierden Almelo Wijhe Rijssen Olst Hengelo

Nadere informatie

Van 22 t/m 28 augustus rijden er geen treinen tussen Doetinchem en Zevenaar. Syntus zet bussen in. Dienstregeling

Van 22 t/m 28 augustus rijden er geen treinen tussen Doetinchem en Zevenaar. Syntus zet bussen in. Dienstregeling Van 22 t/m 28 augustus rijden er geen treinen tussen Doetinchem en Zevenaar. Syntus zet bussen in Dienstregeling In verband met de spoorvernieuwingen op het traject Arnhem - Winterswijk, rijden van zaterdag

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Raadsvoorstel voor behandeling in oordeelvormende/besluitvormende vergadering Datum vergadering 30-4-2015 Zaaknummer : Onderwerp Kredietaanvraag tijdelijke P&R en verplaatsen

Nadere informatie

Maak Plaats! Wie Hoorn binnenrijdt maakt kennis met de Poort van Hoorn. Het stationsgebied is het mobiliteitsknooppunt van Hoorn en de regio.

Maak Plaats! Wie Hoorn binnenrijdt maakt kennis met de Poort van Hoorn. Het stationsgebied is het mobiliteitsknooppunt van Hoorn en de regio. Maak plaats voor Hoorn! Wie Hoorn binnenrijdt maakt kennis met de Poort van Hoorn. Het stationsgebied is het mobiliteitsknooppunt van Hoorn en de regio. Iedere dag is het hier een komen en gaan van duizenden

Nadere informatie

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger Connexxion wijst de weg Waar u ook heen wilt en wat u ook wilt weten, Connexxion is uw reisgids. Als service voor onze reizigers hebben we in deze folder alle soorten reisinformatie verzameld en toegelicht.

Nadere informatie

Vervoersknooppunt voor 110.000 reizigers per dag

Vervoersknooppunt voor 110.000 reizigers per dag Vervoersknooppunt voor 110.000 reizigers per dag Een aantrekkelijk gebied, met een uitgebreid aanbod aan werkgelegenheid Onder de noemer Arnhem Centraal ondergaan station Arnhem en zijn directe omgeving

Nadere informatie

1 Station Mook-Molenhoek

1 Station Mook-Molenhoek 1 Station Mook-Molenhoek station Mook-Molenhoek Opgeleverd Station Mook-Molenhoek is op 6 mei 2009 geopend aan de Maaslijn. Het station ligt op het traject Nijmegen- Roermond. Het station levert een belangrijke

Nadere informatie

Overzicht van vragen 1. Waarom dit project? 2. Waarom de samenwerking met Go About?

Overzicht van vragen 1. Waarom dit project? 2. Waarom de samenwerking met Go About? Overzicht van vragen 1. Waarom dit project? 2. Waarom de samenwerking met Go About? 3. Wat houdt het project in? 4. Hoe werkt het? Hoe kan ik gebruik maken van de reisplanner? 5. Wat is mijn rol als werkgever?

Nadere informatie

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N50 N81. Vervoer vanuit het hart

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N50 N81. Vervoer vanuit het hart Heuvelrug Streeklijnen Lijn 50 56 381 575 N50 N81 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Resultaten enquête Uithoornlijn

Resultaten enquête Uithoornlijn Resultaten enquête Uithoornlijn Juni 2015 Resultaten enquête Uithoornlijn Inleiding De gemeente Uithoorn en de Stadsregio Amsterdam willen graag weten wat inwoners van Uithoorn belangrijk vinden aan het

Nadere informatie

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig flexibiliteit genoeg geraken gezondheid goed goede goedkoop grote BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT Grafische voorstelling open antwoorden andere belangrijke zaken bij verplaatsingen aankomen aansluiting

Nadere informatie

Visie stationsomgeving

Visie stationsomgeving Visie stationsomgeving 2015-2025 7 mei 2014 Ideeën 10 maart 3 thema s Perronoversteek / wijkverbinding Functies bebouwing Stationsplein Huidige perronoversteek Ideeën 10 maart Gelijkvloerse oversteek Oversteek

Nadere informatie

Reizigersoverleg Brabant. 1) Klanttevredenheidsonderzoek april 2015 Aan het onderzoek hebben 440 panelleden deelgenomen.

Reizigersoverleg Brabant.  1) Klanttevredenheidsonderzoek april 2015 Aan het onderzoek hebben 440 panelleden deelgenomen. Geacht panellid, In heeft u deelgenomen aan één of meerdere onderzoeken van het digitaal reizigerspanel. 1) Klanttevredenheidsonderzoek 1 7 april en 1 mei 2) Informatievoorziening 20 juli 17 augustus 3)

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Zeeland connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Voorne Putten en Rozenburg connexxion.nl

Nadere informatie

OV-chipkaart Informatie

OV-chipkaart Informatie 1 OV-chipkaart Informatie Onderstaande informatie over de OV-chipkaart is de situatie van januari 2013. Derhalve alles onder voorbehoud van wijzigingen na die tijd. Wat is de OV-chipkaart, hoe kom ik in

Nadere informatie

OV-chipkaart Informatie

OV-chipkaart Informatie OV-chipkaart Informatie Onderstaande informatie over de OV-chipkaart is de situatie van november 2011. Derhalve alles onder voorbehoud van wijzigingen na die tijd. Wat is de OV-chipkaart, hoe kom ik in

Nadere informatie

Stallingen in beeld. Ron Hendriks. Het gratis deel van de stalling, meestal tot de nok gevuld. Foto s Reith Hendriks

Stallingen in beeld. Ron Hendriks. Het gratis deel van de stalling, meestal tot de nok gevuld. Foto s Reith Hendriks Stallingen in beeld Ron Hendriks Het is meestal woekeren met ruimte rondom stations. Dat geldt ook voor fietsenstallingen, die daarom vaak onder de grond verdwijnen. Dat is niet de eerste keus van de fietsers,

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014

Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 Amsterdam, Haarlem, Zandvoort Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 8 Haarlem Station - Hogeschool Inholland 80 Zandvoort - Amsterdam Marnixstraat (via Heemstede Station en Haarlem) 81 Zandvoort

Nadere informatie

De RAR is tot een algemeen oordeel gekomen met daarnaast op een aantal detail punten kritiek en/of voorstellen voor verbetering.

De RAR is tot een algemeen oordeel gekomen met daarnaast op een aantal detail punten kritiek en/of voorstellen voor verbetering. aan het college van burgemeester en wethouders gemeente Zaanstad postbus 2000 1500 GA ZAANDAM datum : 21 juni 2011 uw kenmerk : - ons kenmerk : 2011/3478/bm-rar bijlage(n) : 1 onderwerp : reactie inrichting

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Gooi- en Vechtstreek connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Reizigershandvest. Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Noord-Holland Noord.

Reizigershandvest. Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Noord-Holland Noord. Reizigershandvest Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Noord-Holland Noord. Onze tien beloften aan de reiziger Welkom bij Connexxion, de vervoerder in Noord-Holland Noord

Nadere informatie

HOE SLIM REIS JIJ? EEN KWANTITATIEF ONDERZOEK NAAR HET NIEUWE WERKEN EN MOBILITEIT IN OPDRACHT VAN DE ANWB

HOE SLIM REIS JIJ? EEN KWANTITATIEF ONDERZOEK NAAR HET NIEUWE WERKEN EN MOBILITEIT IN OPDRACHT VAN DE ANWB HOE SLIM REIS JIJ? EEN KWANTITATIEF ONDERZOEK NAAR HET NIEUWE WERKEN EN MOBILITEIT IN OPDRACHT VAN DE ANWB CONCEPT HANS ONKENHOUT AMSTERDAM, OKTOBER 2011 HOE SLIM REIS JIJ? Een kwantitatief onderzoek naar

Nadere informatie

Regio Zwolle. Dienstregeling geldig per 10 december 2017

Regio Zwolle. Dienstregeling geldig per 10 december 2017 201 202 203 Regio Zwolle 100 112 200 600 601 602 609 Dienstregeling geldig per 10 december 2017 Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Gelderland volgens een nieuwe dienstregeling.

Nadere informatie

Toiletten op regionale stations Uitwerking Motie 61 Provincie Gelderland

Toiletten op regionale stations Uitwerking Motie 61 Provincie Gelderland Plan van Aanpak Toiletten op regionale stations Uitwerking Motie 61 Provincie Gelderland Wat willen we bereiken? Provincie Gelderland wil in 2015 op alle regionale stations in Gelderland waar nog geen

Nadere informatie

Het openbaar vervoer in Gelderland

Het openbaar vervoer in Gelderland Het openbaar vervoer in Gelderland Resultaten derde peiling GeldersPanel 3 april 2009 Inleiding Dit jaar wordt het streekvervoer in Gelderland opnieuw aanbesteed door de provincie. Het gaat dan met name

Nadere informatie

Nieuwsbrief Reizigerspanel Twente

Nieuwsbrief Reizigerspanel Twente Nieuwsbrief Reizigerspanel Twente Rapportage peiling 2 25 maart 2013 Inleiding In samenwerking met en in opdracht van de Regio Twente is het reizigerspanel Twente opgezet. Dit panel wordt tot en met december

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

Klik op het betreffende nummer achter de veelgestelde vraag om direct naar het antwoord te gaan

Klik op het betreffende nummer achter de veelgestelde vraag om direct naar het antwoord te gaan Veelgestelde vragen Klik op het betreffende nummer achter de veelgestelde vraag om direct naar het antwoord te gaan Wat is het Winterabonnement? 1 Voor wie is het Winterabonnement geldig? 1 Waar is het

Nadere informatie

Wat zie jij er uitgeslapen uit... Monitoringsrapport 2.0

Wat zie jij er uitgeslapen uit... Monitoringsrapport 2.0 Wat zie jij er uitgeslapen uit... Monitoringsrapport 2. Inhoud 1 Inleiding... 5 2 Werving en achtergronden deelnemers... 6 2.1 Interpretatie van de gegevens...6 2.2 Werving...6 2.3 Doelgroep...7 2.4 Kenmerken

Nadere informatie

Toegankelijkheid stations Valleilijn

Toegankelijkheid stations Valleilijn Toegankelijkheid stations Valleilijn Deken Dr. Mulderstraat 6d 6681 AB Bemmel Telefoon 0481-453 680 Fax 0481-453 335 E-mail info@sbog.nl Internet www.sbog.nl December 2010 Samenwerkende Bonden van Ouderen

Nadere informatie

Bus en trein op één lijn

Bus en trein op één lijn Contact en reisinformatie Reisinformatie oor vragen over vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar 0900-9292 ( 0,70 p/m, met een maximum van 14,-). U kunt ook kijken op www.9292.nl Hier vindt u de

Nadere informatie

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement?

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Voortaan met uw OV-chipkaart Noteer hier uw gebruikte Keuzedagen: 1 5 2 6 3 7 4 NS Klantenservice via 0900-202 11 63 ( 0,10 p.m.). 24 uur per dag

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Wat is het Winterabonnement? Voor wie is het Winterabonnement geldig? Waar is het Winterabonnement geldig?

Veelgestelde vragen Wat is het Winterabonnement? Voor wie is het Winterabonnement geldig? Waar is het Winterabonnement geldig? Veelgestelde vragen Wat is het Winterabonnement? Voor wie is het Winterabonnement geldig? Waar is het Winterabonnement geldig? Op welke buslijnen en treinen is het Winterabonnement geldig? Waar kan ik

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Nationaal Militair Museum Streeklijnen Lijn 356 381 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

connexxion ROCOV Gelderland Industrieweg Oost 13A 6662 NEELST Connexxion Openbaar Vervoer Laapersveld VB Hilversum

connexxion ROCOV Gelderland Industrieweg Oost 13A 6662 NEELST Connexxion Openbaar Vervoer Laapersveld VB Hilversum Industrieweg Oost 13A 6662 NEELST Datum: 2 maart 2016 Uw kenmerk: Toelichting adviesaanvragen Bijgevoegd vindt u twee adviesaanvragen over de pilot single check in single check out op de Valleilijn, de

Nadere informatie

Heuvelrug. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! 50 N50 56 N

Heuvelrug. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! 50 N50 56 N Heuvelrug Streeklijnen 50 N50 56 N81 381 575 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december

Nadere informatie

7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg.

7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg. Bestuurslid op de TV bij L1. 7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg. Begin januari werd het ROL via de provincie gevraagd een bijdrage te leveren

Nadere informatie

< Reizen met de ] [ OV-chipkaart >

< Reizen met de ] [ OV-chipkaart > < Reizen met de ] [ OV-chipkaart > Waar kan ik terecht voor meer informatie? Alles over de OV-chipkaart Klantenservice OV-chipkaart: via internet: www.ov-chipkaart.nl Hier vindt u ook filmpjes die u precies

Nadere informatie

Raadsvragen van het raadslid Eric Leltz, ingevolge artikel 37 van het reglement van orde van de gemeenteraad van Ede.

Raadsvragen van het raadslid Eric Leltz, ingevolge artikel 37 van het reglement van orde van de gemeenteraad van Ede. 2010/17 Raadsvragen van het raadslid Eric Leltz, ingevolge artikel 37 van het reglement van orde van de gemeenteraad van Ede. Ingezonden: 29 mei 2010 Onderwerp: Verkeersstromen rond station Ede-Wageningen

Nadere informatie

Vallei. Streeklijnen. Lijn. Vervoer vanuit het hart 80 X

Vallei. Streeklijnen. Lijn. Vervoer vanuit het hart 80 X Vallei Streeklijnen Lijn 80 X80 82 83 280 5 85 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Goede reis! Handige informatie

Goede reis! Handige informatie Vechtdallijnen Geldig vanaf 8 december 2013 Goede reis! Handige informatie 3 1 Een Goede reis met de Vechtdallijnen Goede reis! Handige informatie De treinen op de Vechtdallijnen rijden tussen Zwolle en

Nadere informatie

Vervoersaanbod Syntus Gelderland 2018 op hoofdlijnen. Alegemen. Vervoersaanbod Syntus Gelderland 2018 op hoofdlijnen. Arent Jan Speulman

Vervoersaanbod Syntus Gelderland 2018 op hoofdlijnen. Alegemen. Vervoersaanbod Syntus Gelderland 2018 op hoofdlijnen. Arent Jan Speulman Alegemen Vervoersaanbod Syntus Gelderland 2018 op hoofdlijnen Arent Jan Speulman oktober 2017 1 Op 10 december 2017 start de nieuwe dienstregeling van de bussen van Syntus Gelderland. In deze notitie worden

Nadere informatie

Kübra Ozisik September

Kübra Ozisik September Kübra Ozisik September 2018 www.ois-groningen.nl Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Aanleiding van het onderzoek 3 1.2 Doel van het onderzoek 3 2. Resultaten 4 2.1 Respons 4 2.2 Fietsen in de stad 4 2.3 Bewaakte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Beter Benutten- Zwolle Kampen Netwerkstad November 2014

Nieuwsbrief Beter Benutten- Zwolle Kampen Netwerkstad November 2014 Nieuwsbrief Beter Benutten- Zwolle Kampen Netwerkstad November 2014 In deze nieuwsbrief: Inspirerend Beter Benutten Café verhuizing en mobiliteit Fietstimuleringsactie voor medewerkers Oosterenk Zwolle

Nadere informatie

Handleiding OV en OV-fiets

Handleiding OV en OV-fiets Stap in. Stap op. Stap over. Handleiding OV en OV-fiets Hoe werkt Shuttel? Activeren Uw kaart dient u voor gebruik nog te activeren. Dit doet u door de vier stappen in de begeleidende brief te volgen.

Nadere informatie

Rotterdam- Alexander. Bereikbaarheid in. Bereikbaarheid en verbetering leefomgeving! Samen aanpakken. Meedenken?

Rotterdam- Alexander. Bereikbaarheid in. Bereikbaarheid en verbetering leefomgeving! Samen aanpakken. Meedenken? Bereikbaarheid in Rotterdam- Alexander Het belang van een goede bereikbaarheid in het gebied Bereikbaarheid en verbetering leefomgeving! Opkomende ontwikkelingen Samen aanpakken Meedenken? Een goede bereikbaarheid

Nadere informatie

Nijmegen Arnhem ( Utrecht Centraal)

Nijmegen Arnhem ( Utrecht Centraal) Nijmegen Arnhem ( Utrecht Centraal) Extra treinen in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 en de nacht van zondag 14 op maandag 15 juli Nijmegen 0 17 0 28 0 44 1 00 1 30 2 00 2 30 Nijmegen Lent 0 21 0

Nadere informatie

Haalbaarheid station Barneveld Zuid. Eindrapport Utrecht, 11 juni 2009

Haalbaarheid station Barneveld Zuid. Eindrapport Utrecht, 11 juni 2009 Haalbaarheid station Barneveld Zuid Eindrapport Utrecht, 11 juni 2009 Inhoudsopgave 1. De haalbaarheid van station Barneveld Zuid 5 1.1 Aanleiding 5 1.2 Vraagstelling van dit onderzoek 6 2. De vervoerswaarde

Nadere informatie

Dag strippenkaart. Hallo OV-chipkaart. Vanaf 19 mei 2011 is de strippenkaart niet meer geldig. Kijk op ov-chipkaart.nl/zuidholland

Dag strippenkaart. Hallo OV-chipkaart. Vanaf 19 mei 2011 is de strippenkaart niet meer geldig. Kijk op ov-chipkaart.nl/zuidholland Dag strippenkaart Waar kan ik terecht met vragen? Voor alle vragen over het afschaffen van de strippenkaart en/of het reizen met de OV-chipkaart en over abonnementen bij Connexxion kunt u bij ons terecht.

Nadere informatie

Breng direct RijnWaalsprinter

Breng direct RijnWaalsprinter Nieuw vanaf 29 augustus: Breng direct RijnWaalsprinter Arnhem Huissen Bemmel Nijmegen Gratis 5x retour Breng me direct langs de file Kijk voor meer info op breng.nl Comfortabel én snel langs de files Nieuw:

Nadere informatie

Visie en ambitie NS, toegepast op station Alkmaar. Joost Ravoo, Regiodirecteur NS. Mei 2010

Visie en ambitie NS, toegepast op station Alkmaar. Joost Ravoo, Regiodirecteur NS. Mei 2010 Visie en ambitie NS, toegepast op station Alkmaar Joost Ravoo, Regiodirecteur NS Mei 2010 Wat wij zien Nederland slibt dicht 2 Wat wij zien Milieu en leefbaarheid in het geding 3 Wat wij zien We hebben

Nadere informatie

Figuur 1: onderverdeling spitsmijdingen per gebied. Figuur 2 bekendheid Ga 3.0 acties.

Figuur 1: onderverdeling spitsmijdingen per gebied. Figuur 2 bekendheid Ga 3.0 acties. Enquête Bereikbaar Haaglanden Hoe gaan mensen naar het werk? En waarom reizen ze zoals ze reizen? In de regio Haaglanden wordt door overheden en werkgevers samengewerkt om de regio zo optimaal mogelijk

Nadere informatie

Mobiliteitsvisie Barneveld

Mobiliteitsvisie Barneveld Mobiliteitsvisie Barneveld Veilig op weg naar de toekomst CROW Utrecht 16 november 2017 28-11-2017 1 Inhoud presentatie Trends in Mobiliteit Ontwikkelingen Mobiliteitsvisie Lokale MO-behoefte Draagvlak

Nadere informatie

in September 2012 door: Bas v. Agten, David Hutten en Jonathan Marchal.

in September 2012 door: Bas v. Agten, David Hutten en Jonathan Marchal. Bijlage van Adviesrapport van Hot naar Her In deze bijlage vindt u de onderzoeksresultaten waar in het adviesrapport aan Designthinkers naar verwezen wordt en de bevindingen aan zijn afgeleid. Dit onderzoek

Nadere informatie

Fietsen, lopen en veiligheid

Fietsen, lopen en veiligheid Uitkomsten stellingendebat Als onderdeel van de Startbijeenkomst Verkeersbeleidsplan Bunnik (datum: 10-10-2013) is een Stellingendebat gehouden. Er waren circa 18 mensen aanwezig die hebben meegedaan met

Nadere informatie

Breng direct RijnWaalsprinter

Breng direct RijnWaalsprinter Nieuw vanaf 29 augustus: Breng direct RijnWaalsprinter Arnhem Huissen Bemmel Nijmegen Gratis 5x retour Breng me direct langs de file Kijk voor meer info op breng.nl Nieuw: Breng direct RijnWaalsprinter

Nadere informatie

10 jaar Project Gent Sint-Pieters

10 jaar Project Gent Sint-Pieters 10 jaar Project Gent Sint-Pieters Resultaten van de enquête Infopunt Project Gent Sint-Pieters Prinses Clementinalaan 215, 9000 Gent info@projectgentsintpieters.be 09 241 24 11 Tussen 24 januari en 12

Nadere informatie

ov-voor-nopkaart VRIJ REIZEN Vrij reizen in de daluren in het Gelderse openbaar vervoer. Het kan en het is hard nodig! GELDERLAND

ov-voor-nopkaart VRIJ REIZEN Vrij reizen in de daluren in het Gelderse openbaar vervoer. Het kan en het is hard nodig! GELDERLAND VRIJ REIZEN ov-voor-nopkaart Vrij reizen in de daluren in het Gelderse openbaar vervoer. Het kan en het is hard nodig! GELDERLAND INHOUD Inleiding 3 Het probleem: Gelderland verstopt 4 Het voorstel 5 Tenslotte:

Nadere informatie

Radiuz deelname aan de Prijsvraag ideemobiel 2012 Verbeter de Knooppunten in de ketenmobiliteit. RADIUZ KNOOPPUNTEN onderweg van A naar B

Radiuz deelname aan de Prijsvraag ideemobiel 2012 Verbeter de Knooppunten in de ketenmobiliteit. RADIUZ KNOOPPUNTEN onderweg van A naar B Radiuz deelname aan de Prijsvraag ideemobiel 2012 Verbeter de Knooppunten in de ketenmobiliteit RADIUZ KNOOPPUNTEN onderweg van A naar B Wat is Radiuz? Radiuz is hét mobiliteitssysteem voor zakelijk Nederland.

Nadere informatie

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken?

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 10 juli 2015 Introductie Connexxion is één van de grootste vervoersmaatschappijen

Nadere informatie

Ingekomen stuk D36. Aantal bijlagen

Ingekomen stuk D36. Aantal bijlagen Ingekomen stuk D36 Aan de Raad van de gemeente Nijmegen Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Telefoon (024) 329 91 11 Telefax (024) 323 59 92 E-mail gemeente@nijmegen.nl Postadres Postbus 9105 6500 HG

Nadere informatie

Samenvatting reizigersconsultatie 2018 Maxim Meijers Syntus Utrecht

Samenvatting reizigersconsultatie 2018 Maxim Meijers Syntus Utrecht Maxim Meijers Syntus Utrecht 07-05-2018 Inleiding In 2018 heeft Syntus Utrecht voorafgaand aan het schrijven van het vervoerplan de Utrechtse reizigers en inwoners gevraagd om mee te denken over het OV

Nadere informatie

Reizigershandvest. Welke kwaliteit bieden wij u? Punctualiteit. Beschikbaarheid vervoer

Reizigershandvest. Welke kwaliteit bieden wij u? Punctualiteit. Beschikbaarheid vervoer Dit is het gezamenlijke reizigershandvest van de HTM en HTMbuzz. Het handvest geldt voor al het openbaar vervoer dat wordt uitgevoerd door de HTM en HTMbuzz in opdracht van de Metropoolregio Rotterdam

Nadere informatie

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus.

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. Een samenwerking van: Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. Publiekscampagne 2010-2011 Fase 2a Uitgangspunten campagne fase 2a Boodschap Voordelige

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Fietsparkeren in Leiden

Fietsparkeren in Leiden Fietsparkeren in Leiden peiling Leids JongerenPanel Colofon Serie Statistiek 2011 / 12 Gemeente Leiden Afdeling Strategie en Onderzoek, BOA Postbus 9100, 2300 PC Leiden E-mail: boa@leiden.nl Website: www.leiden.nl/jongerenpanel

Nadere informatie

Verkeerslichten en fietsen Oktober 2014

Verkeerslichten en fietsen Oktober 2014 Resultaten peiling EnschedePanel Verkeerslichten en fietsen Oktober 2014 In 2012 heeft de gemeenteraad van Enschede de Fietsvisie vastgesteld. Doel van deze visie is om meer te gaan doen voor fietsers.

Nadere informatie

Openbaar Vervoer in Limburg Zorgeloos reizen van deur tot deur

Openbaar Vervoer in Limburg Zorgeloos reizen van deur tot deur Openbaar Vervoer in Limburg Zorgeloos reizen van deur tot deur Zorgeloos reizen van deur tot deur Woon je in de stad of in een kleine kern, ga je naar je werk, of reis je in je vrije tijd; het Limburgs

Nadere informatie

De manier van reizen en betalen. OV-chipkaart! Voordelen en Nadelen: Welke kortingen zijn er? ov-chipkaart

De manier van reizen en betalen. OV-chipkaart! Voordelen en Nadelen: Welke kortingen zijn er? ov-chipkaart De manier van reizen en betalen De OV-chipkaart! Voordelen en Nadelen: Welke kortingen zijn er? ov-chipkaart Doel Reizigersoverleg Brabant behartigt de belangen van de reizigers in het openbaar (bus) vervoer.

Nadere informatie

GROENLINKS/PE. n i e u w s b r i e f. Juni 2010

GROENLINKS/PE. n i e u w s b r i e f. Juni 2010 GROENLINKS/PE n i e u w s b r i e f Juni 2010 Voorwoord In de week van de verkiezingen hierbij de nieuwsbrief van GroenLinks/PE. Aanstaande woensdag 9 juni is het zover. We mogen weer stemmen. Wie de jeugd

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum Nationaal Militair Museum Streeklijnen 356 381 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december

Nadere informatie

MKB Den Haag gaat fietsen. Resultaten e-bike pilot

MKB Den Haag gaat fietsen. Resultaten e-bike pilot MKB Den Haag gaat fietsen Resultaten e-bike pilot Meer MKB bedrijven met een fietsvriendelijk beleid De Fietsersbond wil graag aan de slag met het MKB en fietsstimulering. Naast meer fietsen, is vergroten

Nadere informatie

Haarlem-IJmond. Dienstregeling 2013

Haarlem-IJmond. Dienstregeling 2013 Dienstregeling 2013 Haarlem-IJmond Auteursrecht voorbehouden. Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiëren van de inhoud van deze dienstregeling is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van

Nadere informatie

Treinen uit 8 richtingen Relatie Spoorplan Noord-Nederland Aantal reizigers: nu > / dag - groei Schakel Noord / Oost Nederland Randstad

Treinen uit 8 richtingen Relatie Spoorplan Noord-Nederland Aantal reizigers: nu > / dag - groei Schakel Noord / Oost Nederland Randstad Martin de Vries - Planontwikkelaar Station Zwolle - 2e spoorknooppunt van Nederland Treinen uit 8 richtingen Relatie Spoorplan Noord-Nederland Aantal reizigers: nu > 60.000 / dag - groei Schakel Noord

Nadere informatie

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 14 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Amstelland-Meerlanden

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 14 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Amstelland-Meerlanden Mis m niet de nieuwe dienstregeling per 14 december Belangrijkste wijzigingen per buslijn Amstelland-Meerlanden De nieuwe dienstregeling komt eraan Vanaf 14 december 2014 rijden de bussen van Connexxion

Nadere informatie

Kilometer Kampioen 2017

Kilometer Kampioen 2017 Kilometer Kampioen 2017 Wie is de meest fanatieke treinreiziger van Nederland en mag zich de Kilometer Kampioen van 2017 noemen? Op 24 juni doe jij mee met deze wedstrijd. In dit document lees je alles

Nadere informatie

Eemland. Streeklijnen. Lijn N70. Vervoer vanuit het hart N76

Eemland. Streeklijnen. Lijn N70. Vervoer vanuit het hart N76 Eemland Streeklijnen Lijn 70 74 76 272 572 573 N70 N76 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Dienstregeling 2015-2016

Dienstregeling 2015-2016 Zeeland Tholen Dienstregeling 2015-2016 Geldig vanaf 30 augustus 2015 Kernnet 102 Bergen op Zoom - Tholen - Oude-Tonge 107/108 Bergen op Zoom - St. Maartensdijk Buurtbus 214/614 Anna Jacobapolder - Steenbergen

Nadere informatie

Enquête verkeersveil Enquête igheid school - thuis route

Enquête verkeersveil Enquête igheid school - thuis route Enquête verkeersveiligheid school - thuis route Inleiding Bij het maken van ons nieuwe schoolplan 2011-2015 is er onder de ouders van onze kinderen een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Bij dit onderzoek

Nadere informatie