In de zomer GRATIS reizen met de Valleilijn trein

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In de zomer 1 + 1 GRATIS reizen met de Valleilijn trein"

Transcriptie

1 Volop vernieuwingen Valleilijn stations en treinen Nieuws n o 6 In de zomer GRATIS reizen met de Valleilijn trein juli 2013 Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn In de maanden juli en augustus reis je met z n tweetjes extra voordelig met de Valleilijn tussen Ede - Wageningen en Amersfoort. Een betalende reiziger mag dan gratis iemand meenemen op vertoon van een ticket dat je gemakkelijk kunt krijgen via Het ticket is de hele dag geldig. In deze zomermaanden kun je al in de ochtendspits gebruik maken van het aanbod van Connexxion om samen erop uit te gaan. Er is voldoende ruimte in de trein om bijvoorbeeld op een zomerse dag al lekker vroeg te gaan winkelen. En met z n tweeën betaalt er dan maar één reiziger. Dus aarzel niet en maak gebruik van deze Valleilijn kortingsactie. Veluwelijn Tijdens een zelfde actie in mei hebben honderden reizigers gebruik gemaakt van de mogelijkheid om via ervaarhetov.nl een ticket te downloaden. Veel mensen gebruikten deze actie om te winkelen in Ede, de dierentuin in Amersfoort te bezoeken, of te genieten van de bossen in de omgeving. Uit onderzoek bleek dat maar liefst 56% van de reizigers deze reis zonder de actie niet zou hebben gemaakt. Allemaal nieuwe treinreizigers die heel tevreden zijn over de Valleilijn.

2 Aangepaste zomerdienstregeling In de zomervakantie rijdt de Valleilijn volgens een aangepaste dienstregeling. Omdat er in de vakantieperiode minder reizigers zijn, rijden er ook minder treinen en bussen. Valleilijn-bus: Vakantiedienst van 24 juni t/m 1 september De Valleilijn bus rijdt in de vakantieperiode gedurende de gehele dienstregeling met een lagere frequentie. Valleilijn-trein: Vakantiedienst van 21 juli tot en met 31 augustus Amersfoort richting Barneveld Centrum: Op werkdagen vanaf uur vervallen de treinen van xx.28 uur en xx.58 uur. Op zaterdag vervallen de treinen tussen Amersfoort en Barneveld Centrum van xx.28 en xx.58 uur. Barneveld-Centrum richting Amersfoort: Op werkdagen vanaf uur vervallen de treinen van xx.01 en xx.31 uur. Op zaterdag vervallen de treinen tussen Barneveld Centrum en Amersfoort van xx.01 en xx.31 uur. Tussen Barneveld-Centrum en Ede-Wageningen: De treinen van en naar Ede- Wageningen rijden tijdens de vakantie volgens de gebruikelijke dienstregeling. Alle actuele vertrektijden zijn te vinden op Mooi rapportcijfer OV Klantenbarometer: 7,6 Bij de presentatie van de OV Klantenbarometer afgelopen voorjaar kreeg de Valleilijn als algemeen rapportcijfer een 7,6. Daarmee waarderen de reizigers de Valleilijn met hetzelfde hoge cijfer als vorig jaar. Dat is voor de Valleilijn en Connexxion een mooi compliment, de reizigers zijn blijkbaar nog steeds erg tevreden. Opvallend was dat het gebruiksgemak van de OV-Chipkaart aanmerkelijk beter scoorde dan vorig jaar (van een 6,8 naar een 7,2). Iedereen begint inmiddels te wennen aan de OV-chipkaart, hoewel het een enkele keer nog wel eens mis gaat bij een overstap. Als je van de ene vervoerder naar de andere vervoerder overstapt, moet je uiten inchecken. Hoe dat gaat kun je in deze nieuwsbrief lezen.

3 Extra stops ochtendspits Hoevelaken Omdat er tijdens de ochtendspits veel reizigers van het nieuwe station in Hoevelaken naar Amersfoort willen reizen, is er een proef geweest om extra treinen te laten stoppen op station Hoevelaken. De proef op werkdagen is succesvol gebleken. Extra stops hebben niet voor problemen op het baanvak gezorgd. Ook blijkt uit de evaluatie dat deze extra stops niet hebben geleid tot vertraging bij andere treinen. Kortom, voordeel voor iedereen. De extra treinen zijn dan ook definitief in de dienstregeling opgenomen en vertrekken om 06.42, 07.12, 07.42, en uur uit Hoevelaken richting Amersfoort. Infoplus op alle Valleilijn stations Uit het jaarlijkse reizigersonderzoek (de OV klantenbarometer) komt naar voren dat reizigers tijdige informatie over vertrektijden en vertragingen zeer belangrijk vinden. Daarom zijn recent alle stations langs de Valleilijn voorzien van dynamische Infoplus beeldschermen. Op deze schermen vind je actuele informatie over de treindienst op de Valleilijn, zoals de geplande vertrektijd en het perron. Maar ook informatie over eventuele vertragingen wordt weergegeven. Zo ben je als reiziger altijd op de hoogte van de meest actuele reisinformatie.

4 Uw vervoersbewijs, alstublieft? Om de sociale veiligheid in de trein te verhogen, wordt er regelmatig gecontroleerd door Connexxion, de politie en het service- en preventieteam. Zwartrijders in de trein zijn een grote bron van ergernis voor andere reizigers. Ook in juni hebben er weer controleacties plaatsgevonden, waarbij overtreders zijn aangepakt. De meeste reizigers hadden gelukkig een geldig vervoersbewijs. Controle op vervoersbewijzen vergroot het gevoel van veilig reizen. Nieuw type trein op de Valleilijn Grote kans dat je de nieuwe Valleilijntrein van het type Stadler al een keer bent tegengekomen. Met deze trein rijden we al een paar maanden op proef in de daluren. Zo raken de machinisten vertrouwd met het nieuwe type, en wordt de trein in de praktijk getest. Deze Stadler-trein gaat de oude gele NS trein vervangen, zodat binnenkort de Valleilijnvloot weer helemaal op sterkte is om alle reizigers op een goede manier te vervoeren.

5 Hoevelaken eerste station met nieuw perronmeubilair Hoevelaken is het eerste station in Nederland dat voorzien is van nieuwe banken en wachtruimten. ProRail wil met het nieuwe meubilair en de aankleding van perrons het verblijf op de stations prettiger en comfortabeler maken door een nieuwe manier van inrichten en een nieuwe generatie perronmeubilair. ProRail heeft het nieuwe meubilair getest op de stations Amsterdam Bijlmer ArenA en Leiden Centraal. De nieuwe aankleding en meubels kregen een hoge reizigerswaardering. Bij het ontwerp heeft ProRail als uitgangspunt genomen dat de meubels comfortabel voor de reiziger zijn, goed ogen, maar ook duurzaam zijn wat betreft onderhoud en levensduur. Perrons krijgen poefjes om op te zitten en de glazen windschermen worden voorzien van leunsteunen. Hoevelaken is het eerste station dat uitgerust is met het nieuwe perronmeubilair. Het doel van de verbeteringsslag is om bij te dragen aan meer comfort, een betere beleving en een groter gevoel van veiligheid voor de reizigers. Naast bankjes is station Hoevelaken ook voorzien van nieuwe wachtruimten. De gemeente Nijkerk en provincie Gelderland hebben hieraan meebetaald. Het is de bedoeling dat binnenkort ook Barneveld Noord, Barneveld Centrum, Lunteren en Ede Centrum worden voorzien van dit moderne meublair.

6 Futuristisch stations gebouw Barneveld Noord Om aan de wensen van de reizigers te voldoen wordt er op station Barneveld Noord een wachtruimte gebouwd van gepimpte zeecontainers. De containers bieden ruimte om beschut en comfortabel te wachten. dagbesteding van jong en oud. Zij houden toezicht, zorgen dat het station netjes blijft en beheren de fietsenstallingen. Op termijn kan er ook beperkte horeca, zoals koffie en thee, aangeboden worden. Tegelijkertijd is er plek voor kaartverkoop, reisinformatie en een toilet voor reizigers, ook voor reizigers met een lichamelijke beperking. Ook is er in het gebouw ruimte voor de medewerkers van RuiterActief. Dit is een sociaal werkbedrijf van de gemeente Barneveld die zich inzet voor de Het nieuwe stationsgebouw is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met gemeente Barneveld, het ministerie van Infrastructuur en Milieu en NS Stations. De wachtruimte staat precies tussen de brug van het Transferium en het perron.

7 In- en uitchecken bij overstap Reizigers die met een trein van NS aankomen op een station en dan willen overstappen op de Valleilijn, moeten opnieuw in- en uitchecken. En dat geldt andersom ook. Voor elk uitje een passend buskaartje Natuurlijk wil je er zo nu en dan gezellig op uit, samen met je vriend(inn)en, partner, gezin of kleinkinderen. En dat kan, op een buitengewoon relaxte manier: per bus. Syntus Gelderland biedt verschillende passende vervoerbewijzen voor een heerlijk dagje uit met het reisgezelschap van je keuze! Waar je ook naartoe wilt, met Syntus Gelderland kun je op elk moment eenvoudig op weg: de verschillende aantrekkelijk geprijsde kaartjes zijn namelijk gewoon verkrijgbaar bij de buschauffeur. In Amersfoort of Ede-Wageningen overstappen op een trein van NS? Check dan eerst uit bij de blauwe kaartlezer van Connexxion en check pas daarna in bij de gele kaartlezer van NS. Aankomen met een trein van NS en overstappen op de Valleilijn? Dan eerst uitchecken bij de gele kaartlezer van NS en pas daarna inchecken bij de blauwe kaartlezer van Connexxion. Alleen op die manier berekent het systeem de exacte kosten van de reis en vindt een correcte verrekening plaats met het instaptarief. Goed om te weten: Syntus Gelderland biedt regelmatig speciale tijdelijke voordeelacties met de diverse vervoerbewijzen. Kijk daarvoor op en profiteer nog eens van extra aantrekkelijke probeerkortingen. Vanaf 17 juni t/m 5 augustus koop je via Ervaar het OV je tweede Syntus- SuperTicket voor de helft van de prijs.

8 ANAbel Iedereen kent het doordringende geluid van een overwegbel. Zo n overwegbel is bedoeld om weggebruikers te waarschuwen voor een naderende trein en moet dus duidelijk hoorbaar te zijn. Maar als je dichtbij zo n bel woont, kun je er best eens last van hebben. Bij wijze van proef heeft ProRail op de overweg aan de Prins Hendrikweg in Barneveld een ANAbel geplaatst. ANAbel is een afkorting voor Automatisch Niveau Aanpassende bel. Deze bel past zich aan het omgevingsgeluid aan. Door middel van microfoons wordt het omgevingsgeluid gemeten en zorgt de bel voor het bijbehorende bel volume. Zo wordt de geluidsoverlast verlaagd op het moment dat er weinig omgevingsgeluid op en rondom de overweg is. Na afloop van de proefperiode zal gekeken worden of de ANAbel effectief is. Colofon Uitgave De provincie Gelderland en het Platform sociale veiligheid Valleilijn, bestaande uit 17 partijen: de gemeenten Wageningen, Ede, Barneveld, Nijkerk en Amersfoort, Connexxion, Syntus Gelderland, de Nederlandse Spoorwegen N.V., ProRail, de regiopolitie Gelderland-Midden, de regiopolitie Utrecht, het Korps landelijke politiediensten, dienst spoorwegpolitie, het Openbaar Ministerie, arrondissementsparket Arnhem en arrondissementsparket Utrecht en de provincie Gelderland Redactie Carl Bieker, Frans Colthoff, Erik Mes (Provincie Gelderland), Herman de Gooijer (Connexxion), ProRail en Syntus Fotografie Provincie Gelderland, Connexxion, ProRail en Syntus.

Geopend: station Hoevelaken

Geopend: station Hoevelaken Nieuw busstation Wageningen - Gele NS trein verdwijnt Nieuws n o 5 maart 2013 Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn Geopend: station Hoevelaken Op 9 december 2012 is station

Nadere informatie

Editie 1 13 september 2010. Voor u ligt de geheel vernieuwde. reizigersnieuwsbrief van de Valleilijn. Na de start van de Valleilijn in 2006 zijn

Editie 1 13 september 2010. Voor u ligt de geheel vernieuwde. reizigersnieuwsbrief van de Valleilijn. Na de start van de Valleilijn in 2006 zijn Editie 1 13 september 2010 Voor u ligt de geheel vernieuwde reizigersnieuwsbrief van de Valleilijn. Na de start van de Valleilijn in 2006 zijn er een aantal nieuwsbrieven uitgekomen. We zijn nu een paar

Nadere informatie

Trein stopt 4 keer per uur op station Hoevelaken

Trein stopt 4 keer per uur op station Hoevelaken Veel veranderingen Valleilijn trein en bus Nieuws n o 7 december 2013 Trein stopt 4 keer per uur op station Hoevelaken Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn Op 15 december 2013

Nadere informatie

Bus en trein op één lijn. Buslijn 88 en de Valleilijn-trein

Bus en trein op één lijn. Buslijn 88 en de Valleilijn-trein Bus en trein op één lijn Buslijn 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 14 december 2014 Beste reiziger, Vanaf 14 december 2014 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens een nieuwe dienstregeling.

Nadere informatie

Editie 2 mei/juni 2011. De Valleilijntrein is dit jaar door reizigers. als beste regionale spoorlijn beoordeeld!

Editie 2 mei/juni 2011. De Valleilijntrein is dit jaar door reizigers. als beste regionale spoorlijn beoordeeld! Editie 2 mei/juni 2011 De Valleilijntrein is dit jaar door reizigers als beste regionale spoorlijn beoordeeld! Daar zijn we behoorlijk trots op, want we zijn voortdurend bezig om de Valleilijn nóg beter

Nadere informatie

Antwoord Ja zeker! U kunt zich aanmelden via de website

Antwoord Ja zeker! U kunt zich aanmelden via de website VRAAG EN ANTWOORD LIJST PROEF 1 TRANZER Wat is Tranzer? Tranzer is een app waarmee u een digitaal treinkaartje kunt kopen. Wanneer u reist met de Valleilijn, hoeft u met dit kaartje niet meer in- en uit

Nadere informatie

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein Valleilijn Bus en trein op één lijn Buslijn 84 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 11 december 2016 Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens

Nadere informatie

Brief 4.8.indd 1 17-11-11 08:46

Brief 4.8.indd 1 17-11-11 08:46 Brief 4.8.indd 1 17-11-11 08:46 OV chipkaart nu ook op de en de Reiscoach, heeft ú hem al ontmoet? Overwegen in Ede aangepast Veilige overwegen vinden we belangrijk. De provincie Gelderland, ProRail en

Nadere informatie

OV-klantenbarometer beoordeelt Valleilijn alwéér als beste spoorlijn! Nieuws n o 4. juni 2012. Valleilijn. Veluwelijn

OV-klantenbarometer beoordeelt Valleilijn alwéér als beste spoorlijn! Nieuws n o 4. juni 2012. Valleilijn. Veluwelijn Nieuws n o 4 OV-klantenbarometer beoordeelt Valleilijn alwéér als beste spoorlijn! juni 2012 Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn Valleilijn Veluwelijn Valleilijn weer nummer één De Valleilijntrein

Nadere informatie

Bus en trein op één lijn

Bus en trein op één lijn Contact en reisinformatie Reisinformatie oor vragen over vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar 0900-9292 ( 0,70 p/m, met een maximum van 14,-). U kunt ook kijken op www.9292.nl Hier vindt u de

Nadere informatie

Nieuws. December 2016

Nieuws. December 2016 Nieuws December 2016 De afgelopen jaren hebben provincie Gelderland, Connexxion en ProRail een aantal keer per jaar een gezamenlijke nieuwsbrief uitgegeven over alle ontwikkelingen op de Valleilijn. De

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling van 25 juli 22 augustus 2010 Gewijzigde dienstregeling rond Arnhem omreizen of bus in plaats van trein! Zwolle Deventer Amersfoort Apeldoorn Zutphen Schiphol Ö Rotterdam Centraal Den Haag Centraal Utrecht

Nadere informatie

Van 22 t/m 28 augustus rijden er geen treinen tussen Doetinchem en Zevenaar. Syntus zet bussen in. Dienstregeling

Van 22 t/m 28 augustus rijden er geen treinen tussen Doetinchem en Zevenaar. Syntus zet bussen in. Dienstregeling Van 22 t/m 28 augustus rijden er geen treinen tussen Doetinchem en Zevenaar. Syntus zet bussen in Dienstregeling In verband met de spoorvernieuwingen op het traject Arnhem - Winterswijk, rijden van zaterdag

Nadere informatie

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein Valleilijn Bus en trein op één lijn Buslijn 84 86 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 10 december 2017 Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Gelderland volgens

Nadere informatie

Vallei. Streeklijnen. Lijn. Vervoer vanuit het hart 80 X

Vallei. Streeklijnen. Lijn. Vervoer vanuit het hart 80 X Vallei Streeklijnen Lijn 80 X80 82 83 280 5 85 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Nationaal Militair Museum Streeklijnen Lijn 356 381 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2531 AA DEN HAAG

De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2531 AA DEN HAAG > Retouradres Postbus 20901 2500 EX Den Haag De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2531 AA DEN HAAG Plesmanweg 1-6 2597 JG Den Haag Postbus 20901 2500 EX Den Haag T 070-456

Nadere informatie

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel.

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel. Reisinformatie en contact Reisinformatie Voor agen over vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar 0900-9292 ( 0,70 p/m, met een maximum van 14,-). U kunt ook kijken op www.9292.nl Hier vindt u de

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum Nationaal Militair Museum Streeklijnen 356 381 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

connexxion ROCOV Gelderland Industrieweg Oost 13A 6662 NEELST Connexxion Openbaar Vervoer Laapersveld VB Hilversum

connexxion ROCOV Gelderland Industrieweg Oost 13A 6662 NEELST Connexxion Openbaar Vervoer Laapersveld VB Hilversum Industrieweg Oost 13A 6662 NEELST Datum: 2 maart 2016 Uw kenmerk: Toelichting adviesaanvragen Bijgevoegd vindt u twee adviesaanvragen over de pilot single check in single check out op de Valleilijn, de

Nadere informatie

Leusden. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! N17 80 X80 82

Leusden. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! N17 80 X80 82 Leusden Streeklijnen 17 217 509 N17 280 80 X80 82 299 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 5 maart 2017 Op zondag 11 december

Nadere informatie

Eemland. Streeklijnen. Lijn N70. Vervoer vanuit het hart N76

Eemland. Streeklijnen. Lijn N70. Vervoer vanuit het hart N76 Eemland Streeklijnen Lijn 70 74 76 272 572 573 N70 N76 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling zaterdag 17 zondag 25 oktober 2009 Gewijzigde dienstregeling Rond Deventer omreizen of bus in plaats van trein in de herfstvakantie Groningen Leeuwarden Zwolle Wierden Almelo Wijhe Rijssen Olst Hengelo

Nadere informatie

Provincie Utrecht. Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd :

Provincie Utrecht. Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd : Provincie Utrecht Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd 1 26-10-2009 17: Pe di Nie Een reg die ver con Alt Wi alle on de con Ve Wi SM ab Re Per tra ww Mis hem niet! Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd

Nadere informatie

Amersfoort. Stadsdienst. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Amersfoort. Stadsdienst. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Amersfoort Stadsdienst 1 X2 3 N3 X4 5 6 7 8 17 N17 19 217 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag

Nadere informatie

Handleiding OV en OV-fiets

Handleiding OV en OV-fiets Stap in. Stap op. Stap over. Handleiding OV en OV-fiets Hoe werkt Shuttel? Activeren Uw kaart dient u voor gebruik nog te activeren. Dit doet u door de vier stappen in de begeleidende brief te volgen.

Nadere informatie

Leusden. Streeklijnen. Lijn X Vervoer vanuit het hart 509 N17

Leusden. Streeklijnen. Lijn X Vervoer vanuit het hart 509 N17 Leusden Streeklijnen Lijn 17 80 X80 82 217 280 299 509 N17 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Vecht en Amstel. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Vecht en Amstel. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Vecht en Amstel Streeklijnen M1 120 N120 121 123 126 N126 130 522 524 526 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december

Nadere informatie

Heuvelrug. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! 50 N50 56 N

Heuvelrug. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! 50 N50 56 N Heuvelrug Streeklijnen 50 N50 56 N81 381 575 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Gooi- en Vechtstreek connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 61 Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze

Nadere informatie

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken?

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 10 juli 2015 Introductie Connexxion is één van de grootste vervoersmaatschappijen

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 96 Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Henschotermeer. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Henschotermeer Streeklijnen 380 382 383 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start

Nadere informatie

Eemland. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! N70 N76 272

Eemland. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! N70 N76 272 Eemland Streeklijnen 70 N70 74 76 N76 272 571 572 573 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11

Nadere informatie

Reisde u met een papieren kaartje?

Reisde u met een papieren kaartje? Reisde u met een papieren kaartje?? Dit verandert er voor u. Reizen met 40% korting met Voordeelurenabonnement Kaartje met korting kopen bij loket of automaat, of thuis printen als e-ticket Op maandag-vrijdag

Nadere informatie

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement?

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Voortaan met uw OV-chipkaart Noteer hier uw gebruikte Keuzedagen: 1 5 2 6 3 7 4 NS Klantenservice via 0900-202 11 63 ( 0,10 p.m.). 24 uur per dag

Nadere informatie

Raalte e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december

Raalte e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december 4 162 165 166 664 Raalte e.o. Streeklijnen Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens een

Nadere informatie

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N50 N81. Vervoer vanuit het hart

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N50 N81. Vervoer vanuit het hart Heuvelrug Streeklijnen Lijn 50 56 381 575 N50 N81 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

OV-chipkaart Informatie

OV-chipkaart Informatie OV-chipkaart Informatie Onderstaande informatie over de OV-chipkaart is de situatie van november 2011. Derhalve alles onder voorbehoud van wijzigingen na die tijd. Wat is de OV-chipkaart, hoe kom ik in

Nadere informatie

Vallei. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Vallei. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Vallei Streeklijnen 80 X80 82 83 280 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start Syntus

Nadere informatie

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten?

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten? Contact, informatie, vragen of klachten? Breng Klantenservice Openbaar Vervoer Antwoordnummer 2125 8270 WB IJsselmuiden U kunt ons ook volgen via Twitter: @Brengov Telefoon: 0900-266 63 99 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Regio Zwolle Streeklijnen

Regio Zwolle Streeklijnen 201 Regio Zwolle treeklijnen 100 200 609 Dienstregeling geldig per 11 december 2016 Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens een nieuwe dienstregeling. Ook een

Nadere informatie

Deventer. Stadslijnen. Dienstregeling geldig vanaf 8 december 2013

Deventer. Stadslijnen. Dienstregeling geldig vanaf 8 december 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 Deventer Stadslijnen Dienstregeling geldig vanaf 8 december 2013 Beste reiziger, Vanaf 8 december 2013 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens een nieuwe dienstregeling. Ook een

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 65 Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen Lijn Lijn 53 59 Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 95 Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

Burg. Both. Lohmanweg WCT Nobellaan 4 14 Centrum Weiersstraat 5 13 Station 6 12 Ziekenhuis Balkenweg v/d Valk

Burg. Both. Lohmanweg WCT Nobellaan 4 14 Centrum Weiersstraat 5 13 Station 6 12 Ziekenhuis Balkenweg v/d Valk 2 22 2 2 2 2 1 Burg. Both. Lohmanweg 1 1 1 Centrum Weiersstraat 1 Station 2 22 2 2 2 2 1 Transferium Marsdijk 1 1 1 Centrum Weiersstraat 1 Station Cityline, comfortabel en flexibel stadsvervoer Vanaf 1

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte van

Nadere informatie

Informatie over reizen met de OV-chipkaart. Versie 2.0 Juni 2015 communicatie@translink.nl

Informatie over reizen met de OV-chipkaart. Versie 2.0 Juni 2015 communicatie@translink.nl Informatie over reizen met de OV-chipkaart Versie 2.0 Juni 2015 communicatie@translink.nl 1 Inhoud van deze presentatie Hoofdstuk 1: Wat is een OV-chipkaart? Hoofdstuk 2: Op reis met de OV-chipkaart Hoofdstuk

Nadere informatie

Neede - Almelo - Oldenzaal. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Neede - Almelo - Oldenzaal. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 66 Neede - Almelo - Oldenzaal Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Zeeland connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

Deventer. Stadslijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december

Deventer. Stadslijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december 1 2 3 4 5 6 7 Deventer Stadslijnen Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens een nieuwe

Nadere informatie

Burg. Both. Lohmanweg WCT Nobellaan 4 14 Centrum Weiersstraat 5 13 Station 6 12 Ziekenhuis Balkenweg v/d Valk

Burg. Both. Lohmanweg WCT Nobellaan 4 14 Centrum Weiersstraat 5 13 Station 6 12 Ziekenhuis Balkenweg v/d Valk 23 22 24 25 26 27 28 29 Balkenweg v/d Valk 21 20 19 18 Burg. Both. Lohmanweg 17 16 1 2 3 15 WCT Nobellaan 4 14 Centrum Weiersstraat 5 13 Station 6 12 Ziekenhuis 11 7 10 8 9 23 22 24 25 26 27 28 29 Balkenweg

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte van

Nadere informatie

Afschrift aan: Provincie Gelderland

Afschrift aan: Provincie Gelderland Syntus T.a.v. de heer T. Naberhuis Postbus 17 7000 AA DOETINCHEM Uw kenmerk: - Uw datum: 7 november 2011 Ons Kenmerk: RGS257 Onderwerp: advies Veluwe Afschrift aan: Provincie Gelderland Bijlagen: ROCOV

Nadere informatie

Deventer e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december

Deventer e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december 4 160 161 165 660 Deventer e.o. Streeklijnen Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens

Nadere informatie

Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte

Nadere informatie

Dienstregeling Provincie Utrecht Utrecht Zuidoost. Geldig vanaf 13 december 2015

Dienstregeling Provincie Utrecht Utrecht Zuidoost. Geldig vanaf 13 december 2015 Provincie Utrecht Utrecht Zuidoost Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 Streeklijnen 50 Utrecht - Zeist - Driebergen - Leersum - Rhenen - Wageningen v.v. 56 Amersfoort - Zeist - Driebergen

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

OV-chipkaart Informatie

OV-chipkaart Informatie 1 OV-chipkaart Informatie Onderstaande informatie over de OV-chipkaart is de situatie van januari 2013. Derhalve alles onder voorbehoud van wijzigingen na die tijd. Wat is de OV-chipkaart, hoe kom ik in

Nadere informatie

De OV-chipkaart in Limburg

De OV-chipkaart in Limburg De OV-chipkaart in Limburg De nieuwe manier van reizen en betalen in het Openbaar Vervoer 1 Versie 9 Reizigersoverleg Limburg(ROL) Het ROL adviseert de Provincie over het Openbaar Vervoer Deze verenigingen/stichtingen

Nadere informatie

Woerden. Stadsdienst en streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Woerden. Stadsdienst en streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Woerden Stadsdienst en streeklijnen 3 5 102 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start

Nadere informatie

Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat

Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat Na het kopen van een kaartje / opladen van een chipkaart krijgt men direct een precies advies naar de eindbestemming. Mogelijke optie: automaten krijgen het

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Amstelland Meerlanden connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking

Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Oogvereniging Nederland Datum: 28 maart 2015 Locatie: buurtcentrum Morschwijck, topaaslaan 19, 2332 JC Leiden Door: Peter Waalboer Algemeen

Nadere informatie

Beste Wijkraad of vertegenwoordiger van bedrijven/kantorenparken,

Beste Wijkraad of vertegenwoordiger van bedrijven/kantorenparken, Aan Wijkraden en bedrijven in de gemeente Apeldoorn Van Syntus Betreft Wijzigingen dienstregeling in december Datum 11 november 2016 Beste Wijkraad of vertegenwoordiger van bedrijven/kantorenparken, Over

Nadere informatie

Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus.

Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen. Voordelen van een persoonlijke OV-chipkaart. Veelgestelde vragen.

Nadere informatie

GOEDE REIS! speciale editie. Check onze nieuwe dienstregeling, dan bent u altijd op tijd

GOEDE REIS! speciale editie. Check onze nieuwe dienstregeling, dan bent u altijd op tijd GOEDE REIS! speciale editie Check onze nieuwe dienstregeling, dan bent u altijd op tijd 04 08 INHOUD Deal? Bus 20,- p/m Klaar met je studie? Arriva Dalvrij Deal! Trein & Bus 45,- p/m Na je studie gewoon

Nadere informatie

Regio Zwolle. Dienstregeling geldig per 10 december 2017

Regio Zwolle. Dienstregeling geldig per 10 december 2017 201 202 203 Regio Zwolle 100 112 200 600 601 602 609 Dienstregeling geldig per 10 december 2017 Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Gelderland volgens een nieuwe dienstregeling.

Nadere informatie

Stadsdienst Apeldoorn

Stadsdienst Apeldoorn Aan Gemeenten in de Regio Stedendriehoek Van Syntus Betreft Wijzigingen dienstregeling Veluwe in december Datum / versie 10 november 2016 Beste relatie, Over een maand gaat de nieuwe dienstregeling van

Nadere informatie

Kernboodschap aangepaste dienstregeling op dinsdag 12 maart 2013.

Kernboodschap aangepaste dienstregeling op dinsdag 12 maart 2013. Kernboodschap aangepaste dienstregeling op dinsdag 12 maart 2013. NB de kernboodschap is de inhoudelijke basisboodschap waaruit alle disciplines hun informatie halen die voor hun proces van belang is.

Nadere informatie

Liberalisering spoorvervoer

Liberalisering spoorvervoer Liberalisering van het reizigers vervoer per spoor in Nederland Ton Spaargaren Provincie Gelderland Brussel, 24 april 2008. Voor uw beeldvorming Inwoners Oppervlakte 16,4 miljoen 41.528 km2 Voor uw beeldvorming:

Nadere informatie

Provincie Utrecht. Utrecht Noordoost Leusden, Woudenberg e.o. Dienstregeling Geldig vanaf 14 december Streeklijnen.

Provincie Utrecht. Utrecht Noordoost Leusden, Woudenberg e.o. Dienstregeling Geldig vanaf 14 december Streeklijnen. Provincie Utrecht Utrecht Noordoost Leusden, Woudenberg e.o. Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 Streeklijnen 77 78 80 82 83 Spitslijn 299 Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert

Nadere informatie

Almelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Almelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Almelo, Stadsdienst Lijn 21 t/m 24 26 Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

provinsje fryslân provincie fryslân

provinsje fryslân provincie fryslân 1 postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 25 telefax: (058) 292 51 25 Fractie Christen Unie t.a.v. mevrouw A. Haga www.fryslan.nl provincie@fryslan.nl -w,twitrer.com/provfrys1

Nadere informatie

Woerden. Stads- en streeklijnen. Lijn Vervoer vanuit het hart

Woerden. Stads- en streeklijnen. Lijn Vervoer vanuit het hart Woerden Stads- en streeklijnen Lijn 3 5 102 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo

Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo Lijn Lijn 30 51 Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per 11 december 2016

Nadere informatie

Raalte e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig per 11 december

Raalte e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig per 11 december 4 162 165 166 664 Raalte e.o. Streeklijnen Dienstregeling geldig per 11 december 2016 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens een

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Voorne Putten en Rozenburg connexxion.nl

Nadere informatie

Dienstregeling 2012 Provincie Utrecht

Dienstregeling 2012 Provincie Utrecht Dienstregeling 2012 Provincie Utrecht 6 1 Afwijkende dienstregeling tijdens feestdagen en vakanties Op feestdagen en in de zomerperiode hanteert Connexxion een afwijkende dienstregeling. Een aantal lijnen

Nadere informatie

in September 2012 door: Bas v. Agten, David Hutten en Jonathan Marchal.

in September 2012 door: Bas v. Agten, David Hutten en Jonathan Marchal. Bijlage van Adviesrapport van Hot naar Her In deze bijlage vindt u de onderzoeksresultaten waar in het adviesrapport aan Designthinkers naar verwezen wordt en de bevindingen aan zijn afgeleid. Dit onderzoek

Nadere informatie

Factsheet Resultaten Klanttevredenheidsonderzoek okt./nov. 2013

Factsheet Resultaten Klanttevredenheidsonderzoek okt./nov. 2013 Geachte panelleden, In oktober/november jl. heeft u deelgenomen aan het tweede klanttevredenheidsonderzoek van 2013. Hartelijk dank voor uw deelname! Aan het onderzoek hebben 522 panelleden deelgenomen.

Nadere informatie

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen Lijn Lijn 73 74 Enschede Haaksbergen Winterswijk Enschede Haaksbergen Doetinchem Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling

Nadere informatie

De manier van reizen en betalen. OV-chipkaart! Voordelen en Nadelen: Welke kortingen zijn er? ov-chipkaart

De manier van reizen en betalen. OV-chipkaart! Voordelen en Nadelen: Welke kortingen zijn er? ov-chipkaart De manier van reizen en betalen De OV-chipkaart! Voordelen en Nadelen: Welke kortingen zijn er? ov-chipkaart Doel Reizigersoverleg Brabant behartigt de belangen van de reizigers in het openbaar (bus) vervoer.

Nadere informatie

Breng direct RijnWaalsprinter

Breng direct RijnWaalsprinter Nieuw vanaf 29 augustus: Breng direct RijnWaalsprinter Arnhem Huissen Bemmel Nijmegen Gratis 5x retour Breng me direct langs de file Kijk voor meer info op breng.nl Comfortabel én snel langs de files Nieuw:

Nadere informatie

Alles over Traject Vrij. Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement

Alles over Traject Vrij. Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement Alles over Traject Vrij Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement Omdat NS overstapt op de OV-chipkaart, bieden wij vanaf 9 juli het Maand- of Jaartrajectabonnement niet meer aan. Er is een alternatief

Nadere informatie

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N8 N50. Vervoer vanuit het hart

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N8 N50. Vervoer vanuit het hart Heuvelrug Streeklijnen Lijn 50 56 381 575 N8 N50 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

503 Eemdijk - Spakenburg - Bunschoten - Nijkerk v.v.

503 Eemdijk - Spakenburg - Bunschoten - Nijkerk v.v. Provincie Utrecht Utrecht Noordoost Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 Streeklijnen 21 Soestdijk Noord - Soest Zuid v.v. 56 Amersfoort - Zeist - Driebergen - Wijk bij Duurstede v.v. 70 Hilversum

Nadere informatie

Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018

Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijn 51 Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 9 december gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte

Nadere informatie

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger Connexxion wijst de weg Waar u ook heen wilt en wat u ook wilt weten, Connexxion is uw reisgids. Als service voor onze reizigers hebben we in deze folder alle soorten reisinformatie verzameld en toegelicht.

Nadere informatie

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen Lijn Lijn 73 74 Enschede Haaksbergen Winterswijk Enschede Haaksbergen Doetinchem dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijn 61 Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Vanaf december 2013 verzorgt Syntus, onder de naam Twents, in opdracht van provincie Overijssel jouw openbaar vervoer. Wij vinden

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Almere connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014

Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 Amsterdam, Haarlem, Zandvoort Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 8 Haarlem Station - Hogeschool Inholland 80 Zandvoort - Amsterdam Marnixstraat (via Heemstede Station en Haarlem) 81 Zandvoort

Nadere informatie