Uw eigen huurappartement in de Stromenwijk. Watergang. Middelburg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw eigen huurappartement in de Stromenwijk. Watergang. Middelburg"

Transcriptie

1 Uw eigen huurappartement in de Stromenwijk Watergang Middelburg

2 P Centrum Watergang

3 Watergang Middelburg 01 Watergang Middelburg Modern en comfortabel wonen in de Watergang Wilt u rustig en comfortabel wonen, vlak bij het gezellige stadshart van Middelburg? In een gloednieuw appartement waar u geen omkijken naar heeft? Kies dan voor de Watergang: wij bieden u fraaie, nieuwe huur appartementen aan de rand van de Stromenwijk, met alles wat u nodig heeft om plezierig te wonen om de hoek. Watergang In de Watergang komen huurappartementen, eengezinswoningen met tuin en zorgeenheden. Het wordt gebouwd in een carrévorm met een open binnenterrein. Dit binnenterrein bestaat uit parkeerplaatsen en groen. Omdat de vier straten rondom het plan ieder een eigen karaker hebben, is ook de vormgeving per straat verschillend gemaakt. Modern ontwerp De gehele locatie is door één architect, Wouter de Gaaij Architectuur uit Middelburg, ontworpen. Er is gekozen voor een modern ontwerp met grote samenhang tussen de gebouwen. Door de combinatie van verschillende woonvormen ontstaat in de Watergang een leuke mix van bewoners. Gezellige wijk De Stromenwijk is een gezellige wijk in Middelburg met een eigen winkelcentrum, basisscholen en een speeltuin. De wijk is eind jaren 50 ontwikkeld en ligt ten zuidwesten van het centrum, onder de Koudekerkseweg. De Stromenwijk is volop in ontwikkeling. Zo is er het Getij met een brede school en allerlei multifunctionele ruimtes en komt er een nieuw winkelcentrum. Ook is er een prachtig park in de buurt. Vlak bij het centrum De Watergang ligt aan de rand van de Stromenwijk, t Zand. Op 5 minuten lopen ligt het bruisende stadshart van de monumentenstad. Daar kunt u naar de markt, pikt u een terrasje of gaat u lekker uit eten. Dat alles maakt wonen in Middelburg heel plezierig!

4 02 BAArsjESStrAAt

5 Watergang Middelburg 03 piet HEInstrAAt Op de plaats van dit nieuwbouwproject stonden tot voor kort twee schoolgebouwen. Het plan bestaat uit 22 appartementen in 3 woonlagen en zorgappartementen met gemeenschappelijke voorzieningen in 2 woonlagen. De appartementen van de Watergang vormen een eenheid met de overige nieuwe bebouwing (20 een gezinswoningen).

6 04 Genieten van licht, ruimte en uitzicht op de Watergang De appartementen

7 Watergang Middelburg 05 De appartementen worden gebouwd in 5 verschillende types en in 3 woonlagen, aan de Piet Heinstraat en de Baarsjesstraat. De appartementen op de begane grond hebben een terras en een eenvoudig te onderhouden tuintje, op de verdieping hebben ze een balkon, zodat u altijd van de buitenlucht kunt genieten. Door het vele glas is er een fraaie lichtinval en kijkt u vanuit uw woonkamer op de watergang, waar het project zijn naam aan ontleend. De appartementen zijn modern vorm gegeven met verspringende gevels, uitgevoerd in een fraaie zachtgele steen, en ze hebben een plat dak. De etages zijn bereikbaar met een lift en een trap.

8 06 Philadelphia Zorg Zuidwest Philadelphia Zorg Zuidwest biedt zorg en begeleiding aan ruim 700 cliënten met een verstandelijke handicap bij wonen, werk of dagbesteding. Woongoed Middelburg Het project Watergang is een zeer gevarieerd project. Het omvat verschillende woningen voor een scala aan doelgroepen. M2 en Orisant Makelaars M2 Makelaars en Orisant Makelaardij hebben de koopwoningen van de Watergang in hun pakket. Esther van den Brink van Philadelphia legt uit: Wij helpen mensen met een beperking zo zelfstandig mogelijk te leven en actief deel te nemen aan de samenleving. Wanneer iemand niet meer thuis kan wonen, bieden wij een nieuw thuis in een gewoon huishouden met medebewoners en vaste begeleiders. Zo n woonlocatie wordt ook gerealiseerd in de Watergang. Hier komen voor Philadelphia Zorg Zeeland 9 appartementen met gezamenlijke ruimtes, waar mensen met een beperking een fijne eigen plek vinden. We besteden bij de inrichting veel aandacht aan de sfeer. In de opzet van de woonvorm is daarom gelet op de nodige privacy, maar ook ruimte om samen dingen te onder nemen. Henri Willemsen, teammanager ieuwbouw bij Woongoed Middelburg: Zo is er een appartementengebouw met huurwoningen voor senioren. Daarnaast zijn er twee woongroepen voor begeleid wonen, waarvan één voor een groep kinderen met verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen. Hiermee wordt een prachtig initiatief van de ouders van deze kinderen werkelijkheid. Verder bestaat het project uit 20 koopwoningen in diverse vormen, maten en prijzen. Door de combinatie van verschillende woonvormen ontstaat een leuke mix van bewoners en bebouwing. aar mijn idee voegt dit project iets moois toe aan de Stromenwijk en biedt het, zo gelegen aan de watergang, de toekomstige bewoners een prachtige plek in deze wijk. De makelaars zijn plaatselijk goed bekend en weten exact waarom het hier prettig wonen is. Ruben Elenbaas van Orisant Makelaardij en Martin Maranus van M2 Makelaars vertellen: De Watergang is echt een leuke plek om te wonen. Je bent hier dicht bij het centrum van Middelburg, alle voorzieningen liggen op loop afstand. De andere kant op fiets je in tien minuten de polder in. Het is ook een prima basis voor uitstapjes in de omgeving. De Stromenwijk zelf is een vriendelijke wijk met veel variatie. Het is een wat oudere wijk, met veel trouwe bewoners. Mensen hebben het hier naar hun zin. Voor de koopwoningen van de Watergang is veel animo, eigenlijk meer dan voor andere locaties in de stad. De sfeer van de wijk speelt daarin een grote rol.

9 Watergang Middelburg 07 De Gaaij Architectuur Wouter de Gaaij: De eigentijdse architectuur van de Watergang past perfect in de bestaande omgeving. WMZO Als groep ouders van een kind met een verstandelijke handicap hebben wij het initiatief genomen een wooneenheid te realiseren, waar onze kinderen zelfstandig kunnen wonen. Wijkvereniging Stromenwijk Wij wonen al zo n 43 jaar met veel plezier in de Stromenwijk. Het is hier heerlijk wonen! vertelt Gerry van de Garde, die 35 jaar actief is geweest in de wijkvereniging. De gevels zijn gemetseld in een kleurige baksteen en bewegen als het ware mee met de watergang. Kenmerkend zijn ook de forse raamopeningen. Er is veel aandacht besteed aan de terreininrichting en beplanting. Rondom het gehele bouwblok komt een strook met voortuintjes, zoals overal in de wijk. De appartementen op de begane grond hebben een voordeur aan de straatzijde. De overige appartementen zijn bereikbaar via de galerij aan de achterzijde. Vanuit het trappenhuis heb je zicht op het binnenterrein en op de straat. Bewoners en bezoekers kunnen zich daardoor goed oriënteren. De appartementen hebben zonnige loggiabalkons. Op het binnenterrein, uitgewerkt als een soort tuin met halfverharding, is voldoende parkeergelegenheid. In samenwerking met Woongoed gaat die woongelegenheid er nu komen in de Watergang vertelt voorzitter Geerard Labeur van de Stichting Wonen met Zorg en Ondersteuning (WMZO). In nauw overleg met de architect van het plan, Wouter de Gaaij, werden de wensen van stichting WMZO in het ontwerp ingepast. De groepswoning ligt op de hoek van de Trompstraat en de Baarsjesstraat en bevat 10 appartementen met elk een eigen woonkamer met kitchenette, slaap kamer, badkamer, berging en een eigen voordeur. Daarnaast zijn er verschillende gemeenschappelijke ruimtes, zoals een grote woonkamer, een keuken en bergruimtes. In de huiskamer eten onze bewoners samen en is er ruimte voor gezamenlijke activiteiten. Momenteel zit ik nog in de wijkbeheergroep van de Stromenwijk, dus je kunt wel zeggen dat ik heel veel weet van deze wijk. Het is een mooie wijk met verschillende woningen, veel groen en water. Er is een prachtig stadspark vlakbij en je loopt vanaf hier in 10 minuten zo naar het centrum. Er is een winkelcentrum in de wijk, maar binnenkort start de bouw van een nieuw winkelcentrum. Er is een brede school met daarbij ontmoetingscentrum het Getij, waar allerlei activiteiten plaats vinden. De wijkvereniging is heel actief. Ook voor ouderen zijn er veel dingen te doen. Voor kinderen is er een hele mooie, grote speeltuin in de wijk. Vroeger gingen we daar met onze kinderen heen, en nu met de kleinkinderen. ee, wij willen hier nooit meer weg.

10 08 schuur meterkast

11 PIET HEISTRAAT Watergang Middelburg 09 Bouwnummer 1 t/m 5 Specificaties: woonkamer ca. 27 m² open keuken ca. 14 m² slaapkamer 1 ca. 13 m² slaapkamer 2 ca. 13 m² badkamer ca. 5 m² berging in woning ca. 5 m² zonligging Z Z/O 5 Appartementen type 1 Frans aerebout De appartementen type Frans aerebout liggen op de begane grond aan de Piet Heinstraat. Hier woont u heel gerieflijk en wandelt u zo de deur uit en de stad in. BAARSJESSTRAAT TROMPSTRAAT DE RUYTERSTRAAT BEGAE GROD

12 10 meterkast

13 Watergang Middelburg 11 Bouwnummer 6, 13 en 21 Specificaties: 3 Appartementen type 2 Michiel de Ruyter woonkamer ca. 32 m² open keuken ca. 13 m² slaapkamer 1 ca. 14 m² Deze appartementen liggen op de hoek Piet Heinstraat/Baarsjesstraat op de begane TROMPSTRAAT slaapkamer 2 ca. 9 m² grond, de eerste en de tweede verdieping. badkamer ca. 5 m² berging in woning ca. 4 m² Door de schuine vorm is dit een speels appartement met een leuk uitzicht en een terras of balkon op de zon. BAARSJESSTRAAT 06 zonligging Z/W PIET HEISTRAAT DE RUYTERSTRAAT BEGAE GROD, 1 e E 2 e VERDIEPIG

14 meterkast

15 Watergang Middelburg 13 Bouwnummer 7 t/m 11 en 15 t/m 19 Specificaties: 10 Appartementen type 3 Jacob Hobein woonkamer ca. 33 m² open keuken ca. 13 m² slaapkamer 1 ca. 13 m² De appartementen Jacob Hobein liggen aan de Piet Heinstraat op de eerste en tweede TROMPSTRAAT slaapkamer 2 ca. 9 m² verdieping. Hier woont u heerlijk een stukje badkamer ca. 5 m² berging in woning ca. 4 m² zonligging Z boven straatniveau in uw eigen domein. Elk appartement heeft een inpandig balkon op het zuiden. BAARSJESSTRAAT PIET HEISTRAAT 07 DE RUYTERSTRAAT 1 e E 2 e VERDIEPIG

16 meterkast

17 PIET HEISTRAAT Watergang Middelburg 15 Bouwnummer 12 & 20 Specificaties: woonkamer ca. 26 m² 2 Appartementen type 4 Joos de Moor open keuken ca. 6 m² slaapkamer 1 ca. 14 m² slaapkamer 2 ca. 9 m² U woont hier aan het eind van de rij appartementen aan de Piet Heinstraat. Dit knusse TROMPSTRAAT badkamer ca. 5 m² appartement heeft een wat afwijkende berging in woning ca. 5 m² zonligging Z vorm ten opzichte van de andere appartementen in deze rij en ligt zowel op de eerste als op de tweede verdieping. BAARSJESSTRAAT 12 DE RUYTERSTRAAT 1 e E 2 e VERDIEPIG

18 meterkast

19 PIET HEISTRAAT Watergang Middelburg 17 Bouwnummer 14 & 22 Specificaties: woonkamer ca. 35 m² 2 Appartementen type 5 Piet Hein open keuken ca. 6 m² slaapkamer 1 ca. 15 m² slaapkamer 2 ca. 9 m² Deze twee appartementen liggen op de eerste en tweede verdieping in de Baarsjes- TROMPSTRAAT badkamer ca. 5 m² straat. De schuine muren geven het appar- berging in woning ca. 5 m² zonligging W tement een speelse vorm. Het inpandige balkon ligt op het westen, zodat u hier van de middagzon kunt genieten. BAARSJESSTRAAT 14 DE RUYTERSTRAAT 1 e E 2 e VERDIEPIG

20 18 Huur, huurtoeslag en andere belangrijke zaken Hoe kom ik in aanmerking voor een huurwoning? Staat u nog niet ingeschreven als woningzoekende? Dan is dat de eerste stap die u moet nemen. Op de website kunt u zich gratis inschrijven. Heeft u een partner met wie u een woning wilt gaan huren? Dan vermeldt u ook al zijn of haar gegevens. Reageren: via onze website Het woningaanbod vindt u op U vindt hier het totale woningaanbod van huurwoningen op Walcheren. Onder het tabblad ieuwbouw ziet u welke appartementen te huur aangeboden worden. Als geregistreerde woningzoekende kunt u reageren op maximaal drie woningen. Voorwaarden Voor de woningen stelt Woongoed Middelburg voorwaarden aan het inkomen. Voordat wij u een woning kunnen aanbieden, kijken wij of u voldoet aan alle voorwaarden. Het is dus erg belangrijk dat wij uw juiste gegevens hebben! U bent ten minste 55 jaar of ouder, u moet voldoen aan de inkomenseis en uw gezinsgrootte bestaat uit maximaal 2 personen. Selectievolgorde Er zijn altijd meer mensen dan dat er woningen zijn. De woningen worden toegewezen op basis van inschrijvingsduur. Wensen en mogelijkheden Alle woningen kunnen op diverse manieren worden aangepast aan uw smaak. Voor een aantal aanpassingen geldt een meerprijs. Standaard Voor de badkamer en het toilet kunt u kiezen uit diverse kleuren wand- en vloertegels. Ook de wandtegels in de keuken kunnen in verschillende kleuren. Verder kunt u in de keuken de deurtjes, de handgrepen van de keukenkastjes en de kleur van het aanrechtblad kiezen. Opties Voor een meerprijs zijn nog opties mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld: n in de woonkamer, slaapkamers en in de keuken spuitwerk aan laten brengen op de wanden; n in de keuken extra apparatuur laten plaatsen, zoals een magnetron of vaatwasmachine; n in de badkamer kiezen voor een handdoekradiator, wandtegels tot het plafond, tegelstrips en een tweede toilet; n de toiletruimte laten aanpassen aan uw wensen. Hier

21 Watergang Middelburg 19 kan een verhoogd toilet worden geïnstalleerd en u kunt kiezen voor tegelstrips; n in uw woning voorzieningen laten aanbrengen voor een condensdroger en kunt u kiezen voor thermostaatknoppen op de radiatoren. Onderhoudsabonnement Als u bij Woongoed Middelburg een onderhoudsabonnement neemt, zorgen wij voor het (dagelijks) onderhoud van uw woning. Tegen een maandelijkse vergoeding neemt Woongoed werkzaamheden over, waar u anders zelf verantwoordelijk voor bent. Denk hierbij aan het herstellen van ruitbreuk, het ontstoppen van afvoeren in uw woning, rioleringen en het repareren van hang- en sluitwerk, sanitair en elektra. Een onderhoudsabonnement betekent wonen zonder zorgen! Voor meer informatie over dit abonnement verwijzen wij u naar onze website Huurtoeslag voor senioren In het overzicht Verhuurgegevens en voorwaarden staat aangegeven of u voor het appartement van uw keuze huurtoeslag kunt aanvragen. Voor huurders vanaf 65 jaar is dit voor de meeste woningen mogelijk, maar dat is wel afhankelijk van uw inkomen. Huurtoeslag met CIZ-indicatie Kandidaten vanaf 55 jaar met CIZ-indicatie voor zorg komen in sommige gevallen ook voor huurtoeslag in aanmerking. eemt u voor meer informatie contact op met de Belastingdienst. Huurtoeslag aanvragen, wat moet u doen? Het aanvragen van huurtoeslag kan pas nadat u een huurcontract heeft getekend. Bij de Belastingdienst kunt u een aanvraagformulier bestellen. Dit formulier krijgt u binnen drie weken thuisgestuurd. Wij helpen u graag bij het invullen van het aanvraagformulier. U kunt dan terecht bij de medewerkers van ons team Huren en Kopen. Via kunt u een aanvraagformulier huurtoeslag downloaden. U moet dan wel in het bezit zijn van een DigiD inlogcode. Bellen met de Belastingdienst U kunt de Belastingdienst bellen op telefoonnummer Houdt u uw burgerservicenummer bij de hand. De Belastingdienst zal er naar vragen. Proefberekening en informatie op Op de website van de Belastingdienst vindt u informatie over huur- en zorgtoeslag. Op deze site kunt u ook een proefberekening maken voor uw huurtoeslag. U krijgt dan een idee wat uw maandelijkse lasten zijn. Soms is de uitkomst van de proefberekening dat de huurinkomsten zo hoog zijn dat huurtoeslag alleen mogelijk is als de woning passend is. De Belastingdienst doet dan navraag bij de gemeente Middelburg. Als in het overzicht verhuurgegevens staat dat huurtoeslag mogelijk is vanaf 65 jaar, dan vindt de gemeente deze woningen passend. Huurtoeslag voor huurders vanaf 65 jaar is dan dus wel mogelijk. Onze medewerkers kunnen u ook in grote lijnen over huurtoeslag informeren. Voor huurders vanaf 65 jaar die nu al huurtoeslag ontvangen, is er nog een extra mogelijkheid om de huurkosten te beperken. Of u hiervoor in aanmerking kunt komen hangt af van uw toetsingsinkomen. Dit toetsingsinkomen staat vermeld op de definitieve beschikking Huurtoeslag van de Belastingdienst. Voor een huishouden van twee personen ligt op dit moment de grens op een toetsingsinkomen van ,- per jaar, voor een eenpersoonshuishouden op ,-. Is uw inkomen lager, dan kunt u misschien in aanmerking komen voor deze speciale regeling. Om in aanmerking te komen dient u reeds huurtoeslag te ontvangen. Wilt u hier meer over weten? eem dan contact op met de medewerkers van ons team Huren en Kopen.

22 20 straat Tromp gen wonin zins eenge ten emen Baarsjesstraat ppart zorga Piet Hein straat

23 Watergang Middelburg eengezinswoningen De Ruyterstraat Wonen in een appartement is ideaal Wij gaan voor het gemak Alle vertrekken zijn op dezelfde etage. Als je wat ouder wordt, is dat wél zo fijn. Wanneer je eropuit wilt, trek je de deur achter je dicht en je hebt geen zorgen over een tuin of onderhoud. We wonen hier heel dicht bij het centrum, je bent zó in de stad voor een boodschap. Ja, deze plek is voor ons ideaal. We willen niets anders.

24 BERGIG 06 VOORGEVEL BAARSJESSTRAAT TROMPSTRAAT TROMPSTRAAT BAARSJESSTRAAT BAARSJESSTRAAT B 06 B DE RUYTERSTRAAT PIET HEISTRAAT PIET HEISTRAAT Overzichtsplattegrond Begane Grond Overzichtsplattegrond eerste verdieping

25 Watergang Middelburg BERGIG VOORGEVEL PIET HEISTRAAT TROMPSTRAAT 5 Appartementen type 1 Frans aerebout DE RUYTERSTRAAT BAARSJESSTRAAT DE RUYTERSTRAAT 3 Appartementen type 2 Michiel de Ruyter 10 Appartementen type 3 Jacob Hobein 2 Appartementen type 4 PIET HEISTRAAT Joos de Moor Overzichtsplattegrond tweede verdieping 2 Appartementen type 5 Piet Hein Bergingen

26 Verhuur en inlichtingen: Kantoor Buitenruststraat 235 Postbus GC Middelburg Telefoon: Fax: Aan de in deze brochure gebruikte teksten, beelden en artist-impressions kunnen geen rechten worden ontleend. Zij zijn bedoeld een algemeen (sfeer)beeld te geven van het project. Wijzigingen voorbehouden. Concept en realisatie: De Vries Communicatie Centrum Zierikzee (291473) Februari 2010

goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen

goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen 1 Noordweg 2 Gerbrandylaan Legenda 1 6 eengezinswoningen koop 2 zorgwoningen Roggeveen 5 Wiardi Beckmanlaan 3 4 5 * 13 huurappartementen zorgwoningen

Nadere informatie

goedwonen in de IJsselstraat Middelburg

goedwonen in de IJsselstraat Middelburg goedwonen in de IJsselstraat Middelburg 22 huurappartementen Verhuurbrochure_IJsselstraat.indd 1 03-10-11 10:12 Verhuurbrochure_IJsselstraat.indd 2 03-10-11 10:12 Kwaliteit in wonen 4. Appartementen 6.

Nadere informatie

Seniorenappartementen. in Oostkapelle

Seniorenappartementen. in Oostkapelle 1 Seniorenappartementen in Oostkapelle 2 3 Seniorenappartementen in Oostkapelle met zorg naar wens Aan de Duinweg in Oostkapelle ontwikkelen Woonburg en Marsaki 31 seniorenappartementen, bedoeld voor bewoners

Nadere informatie

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren 1 Interieurimpressie woonkamer 3 Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen Woonburg ontwikkelt aan de Nieuwe Wei in Gapinge vier comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

Appartementen Herdershof Serooskerke

Appartementen Herdershof Serooskerke Appartementen Herdershof Serooskerke 3 Appartementen Herdershof Ruime appartementen met balkon De centrale ligging van het gebouw zorgt ervoor dat de voorzieningen van het dorp op loopafstand bereikbaar

Nadere informatie

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp Habeko wonen gewoon goed Weidelanden Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp 6 appartementen en 6 maisonnettes op een mooie

Nadere informatie

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Inhoudsopgave Zonnetij 3 Waar gelegen in Aarle-Rixtel? 4 De appartementen 5 Kwaliteit en voorzieningenniveau 6 Situatietekening 7 Blok A Overzichtsplattegrond

Nadere informatie

De Ammerse Veste bestaat uit 22 huur en 22 koopappartementen. Pagina 2

De Ammerse Veste bestaat uit 22 huur en 22 koopappartementen. Pagina 2 AMMERSE VESTE Sociale en veilige woonomgeving In de Ammerse Veste in Groot-Ammers woont u in een sociale en veilige woonomgeving, zonder privacy in te leveren. Uw woning is afgestemd op het gerief dat

Nadere informatie

goedwonen in de Dokstraat Arnemuiden 28 huurappartementen

goedwonen in de Dokstraat Arnemuiden 28 huurappartementen goedwonen in de Dokstraat Arnemuiden 28 huurappartementen Kwaliteit in wonen 4. Arnehoeve 6. Okermuiden 18. Dokkerood 32. Huur, huurtoeslag 38. Verhuurgegevens 40. Situatieschets 42. meer weten? www.

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

TE HUUR. Huizen. Gooierserf 168. Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift

TE HUUR. Huizen. Gooierserf 168. Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift TE HUUR Huizen HUIZEN NABIJ HISTORISCH CENTRUM EN JACHTHAVEN Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift - Grote zonnige woonkamer met ruime eetkamer - Luxe ruime keuken in

Nadere informatie

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Huren in een wijk met karakter Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke

Nadere informatie

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN DE BRINKSTRAAT 26 sociale huurwoningen Woningzoekenden tot 55 jaar krijgen voorrang 1 Een gezichtsbepalend dorpsvernieuwingsproject Midden in het centrum van

Nadere informatie

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Algemene verhuurinformatie en plattegronden 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Inhoud Inleiding 4 1. Algemene planinformatie 5 2. Informatie over de woning 6 3. Overzicht woningtypen en huurprijzen

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen 2 13 toekomstbestendige woningen Aan het Baentje in Grijpskerke ontwikkelt Zeeuwland 4 woningen. In Veere aan de Charlotte van Bourbonlaan

Nadere informatie

11 vrije sector huurwoningen Prinses Margrietstraat, Slikkerveer

11 vrije sector huurwoningen Prinses Margrietstraat, Slikkerveer 11 vrije sector huurwoningen Prinses Margrietstraat, Slikkerveer Ridderkerk, rustig wonen dichtbij stad en natuur Rustig wonen dicht bij stad en natuur Ridderkerk-Slikkerveer is een wijk met een dorps

Nadere informatie

Appartementen Van den Boschstraat

Appartementen Van den Boschstraat Appartementen Van den Boschstraat Appartementen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van 24 appartementen in de Van den Boschstraat in

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Rijwoningen Type G, H en I Seniorenwoningen Type J 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je

Nadere informatie

WONEN IN HET HARTJE VAN PUTTEN. 6 sociale huurwoningen aan de Klaas Frisohof

WONEN IN HET HARTJE VAN PUTTEN. 6 sociale huurwoningen aan de Klaas Frisohof WONEN IN HET HARTJE VAN PUTTEN 6 sociale huurwoningen aan de Klaas Frisohof 2 grondgebonden woningen voor 55+ 2 appartementen op de begane grond 2 appartementen op de verdieping zonder lift Dorpsvernieuwingsproject

Nadere informatie

Appartementen t Doel van Benthuizen

Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen In deze brochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van de twaalf appartementen in ons project t Doel van

Nadere informatie

MOOI EN COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN BRINKSTRAAT 26 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN MET ATRIUM

MOOI EN COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN BRINKSTRAAT 26 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN MET ATRIUM MOOI EN COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN BRINKSTRAAT 26 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN MET ATRIUM Woning achter de kruidentuin Ontwerp Schippers Architecten BNA uit Den Haag is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1

luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1 35 luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1 Inhoudsopgave Over La Gare In de levendige stationsomgeving van Alphen aan de Rijn zijn alle denkbare voorzieningen op

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Het Hoefijzer Het Hoefijzer bestaat uit 45 levensloopbestendige appartementen verdeeld over twee gebouwen in drie bouwlagen. Het hoofdgebouw, voorzien van

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

mijneikendonk Locatie 3: 18 jongerenappartementen Verrassend wonen in de tuin van de binnenstad ben zo op mijn werk met de snelweg dichtbij

mijneikendonk Locatie 3: 18 jongerenappartementen Verrassend wonen in de tuin van de binnenstad ben zo op mijn werk met de snelweg dichtbij mijneikendonk ben zo op mijn werk met de snelweg dichtbij Locatie 3: 18 jongerenappartementen Verrassend wonen in de tuin van de binnenstad Eikendonk verrassend wonen in de tuin van de binnenstad Eikendonk

Nadere informatie

Huizen. Rustige buurt. Gelijkvloers. Besloten ruime tuin. Garage en parkeerplek op eigen terrein. Winkels op korte afstand

Huizen. Rustige buurt. Gelijkvloers. Besloten ruime tuin. Garage en parkeerplek op eigen terrein. Winkels op korte afstand Huizen vanhendriks Beatrixstraat 46, 6921 ZB Duiven Gelijkvloers Besloten ruime tuin Garage en parkeerplek op eigen terrein Rustige buurt Winkels op korte afstand H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland Te koop Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland Algemeen Deze tussenwoning is gebouwd rond 1962 en staat

Nadere informatie

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O ` 1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium Mei 2014 Beste lezer, Met dit bulletin informeren wij u over de bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium. In 2013 heeft ZINN samen met Woningstichting Patrimonium

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Appartementen Type K 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je ruim en groen, maar ook op fietsafstand

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Rijwoningen Type E en F 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je ruim

Nadere informatie

AANKOOP - VERKOOP - HUUR - VERHUUR - TAXATIES - VASTGOEDBELEGGINGEN. Vivaldisingel 299 Nieuw-Vennep

AANKOOP - VERKOOP - HUUR - VERHUUR - TAXATIES - VASTGOEDBELEGGINGEN. Vivaldisingel 299 Nieuw-Vennep AANKOOP - VERKOOP - HUUR - VERHUUR - TAXATIES - VASTGOEDBELEGGINGEN Vivaldisingel 299 Nieuw-Vennep Omschrijving Top-appartement, gelegen op de bovenste verdieping van een modern appartementencomplex. Gelegen

Nadere informatie

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum < Rotterdam (3 km) A15 Tiel (3 km) > Het Land van Arckel Utrecht

Nadere informatie

11 woningen om in thuis te zijn

11 woningen om in thuis te zijn 11 woningen om in thuis te zijn Project Oosterweijden in Maurik 24 wonen in Maurik 2 11 woningen om in thuis te zijn Er is een verschil tussen ergens wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting

Nadere informatie

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Willem de Zwijgerlaan 31. Koopsom 121.000,= k.k. Gezellig 3-kamerappartement met tuin!

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Willem de Zwijgerlaan 31. Koopsom 121.000,= k.k. Gezellig 3-kamerappartement met tuin! TE KOOP ALPHEN AAN DEN RIJN Willem de Zwijgerlaan 31 Koopsom 121.000,= k.k. Gezellig 3-kamerappartement met tuin! Aarplein 2 2406 BZ ALPHEN AAN DEN RIJN Tel.: 0172-473351 Fax: 0172-490004 E-mail: alphen@drieman.nl

Nadere informatie

TE KOOP IN HELMOND (STATIONSKWARTIER/CENTRUM) DE CALLENBURGH 38

TE KOOP IN HELMOND (STATIONSKWARTIER/CENTRUM) DE CALLENBURGH 38 TE KOOP IN HELMOND (STATIONSKWARTIER/CENTRUM) DE CALLENBURGH 38 IN ZEER GEWILD APPARTEMENTENGEBOUW GELEGEN 3-KAMER WONING MET PARKEERPLAATS IN DE KELDER. HEERLIJK RUIM APPARTEMENT MET VRIJ UITZICHT EN

Nadere informatie

Dorps wonen in de stad

Dorps wonen in de stad Dorps wonen in de stad 16 luxe appartementen Luxe wonen aan het groen In het compleet vernieuwde Boswinkel Oost in Enschede komt een kleinschalig appartementencomplex met 16 luxe appartementen. De appartementen

Nadere informatie

De Steeg Leunen. Vrij wonen naar eigen inzicht. 4 vrijstaande woningen

De Steeg Leunen. Vrij wonen naar eigen inzicht. 4 vrijstaande woningen De Steeg Leunen Vrij wonen naar eigen inzicht 4 vrijstaande woningen Optie Verkoopbrochure 4 vrijstaande woningen Leunen, november 2016 situatie Kies de woning die bij u past In het landelijke Leunen (gemeente

Nadere informatie

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Te koop Complex Buiten Staete Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Wilt u centraal, vrij en luxueus wonen? Dan biedt deze woning

Nadere informatie

Heerlijk lichte woonkamer Kant en klaar direct wonen

Heerlijk lichte woonkamer Kant en klaar direct wonen Huizen van Hoekstra & van Eck Wilhelmina Druckertuin 5, 1705 JM Heerhugowaard Heerlijk lichte woonkamer Tuin op het zuidwesten Parkeren op eigen terrein Kant en klaar direct wonen Kindvriendelijke woonomgeving

Nadere informatie

Gerens Marke. Sfeervol Zwolle Zuid. 14 (half) vrijstaande woningen aan een fraai hofje. Nieuwbouw Ittersum

Gerens Marke. Sfeervol Zwolle Zuid. 14 (half) vrijstaande woningen aan een fraai hofje. Nieuwbouw Ittersum Sfeervol Zwolle Zuid Gerens Marke Nieuwbouw Ittersum 14 (half) vrijstaande woningen aan een fraai hofje Dorps wonen in Gerens Marke Gerens Marke is een bijzonder nieuwbouwproject van 14 (half)vrijstaande

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Charlotte de Bourbonstr. 36. Koopsom 124.000,= k.k.

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Charlotte de Bourbonstr. 36. Koopsom 124.000,= k.k. TE KOOP ALPHEN AAN DEN RIJN Charlotte de Bourbonstr. 36 Koopsom 124.000,= k.k. Sfeervol 3-kamer startersappartement met een zonnig balkon op het westen en gezellige ligging! Aarplein 2 2406 BZ ALPHEN AAN

Nadere informatie

PHOENIX 10 WADDINXVEEN WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL MAKELAAR NAAM WIM MOLENAAR TELEFOON 06-41317430 EMAIL WIMMOLENAAR@GOUWESTADMAKELAARDIJ.

PHOENIX 10 WADDINXVEEN WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL MAKELAAR NAAM WIM MOLENAAR TELEFOON 06-41317430 EMAIL WIMMOLENAAR@GOUWESTADMAKELAARDIJ. PHOENIX 10 WADDINXVEEN MAKELAAR NAAM WIM MOLENAAR TELEFOON 06-41317430 EMAIL WIMMOLENAAR@GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL KENMERKEN Object Kadastrale gegevens Bouwjaar Gebruiksoppervlakte

Nadere informatie

BIDDINGHUIZEN VERLENGDE BAAN ,- k.k.

BIDDINGHUIZEN VERLENGDE BAAN ,- k.k. BIDDINGHUIZEN VERLENGDE BAAN 28 Waar eens de zee was, zweven nu de appartementen op een plint van glas. Aan de aantrekkelijke parkzijde van het moderne winkelcentrum van Biddinghuizen bieden wij u te koop

Nadere informatie

Wonen in het hart van Beugen. 16 appartementen aan de Molenstraat

Wonen in het hart van Beugen. 16 appartementen aan de Molenstraat Wonen in het hart van Beugen 16 appartementen aan de Molenstraat Wonen in het hart van Beugen Mooiland realiseert nieuwbouwhuurwoningen in Beugen op de locatie van de (voormalige) huurwoningen aan de Brouwers-,

Nadere informatie

Huizen. Goede buitenruimte. Rustige ligging. Nette keuken en badkamer. Alles gelijkvloers. Vlakbij winkels, CS en bossen

Huizen. Goede buitenruimte. Rustige ligging. Nette keuken en badkamer. Alles gelijkvloers. Vlakbij winkels, CS en bossen Huizen vanhendriks Crocusstraat 8, 3812 WH Amersfoort Rustige ligging Alles gelijkvloers Nette keuken en badkamer Goede buitenruimte Vlakbij winkels, CS en bossen H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Voorzieningen in de buurt. Zien is kopen! Deze wijk zit in de lift. Prima 2-kamerbovenwoning met balkon

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Voorzieningen in de buurt. Zien is kopen! Deze wijk zit in de lift. Prima 2-kamerbovenwoning met balkon Huizen van Hoekstra & van Eck Albert Luthulistraat 9 c, 1091 NP Amsterdam Zien is kopen! Deze wijk zit in de lift Prima 2-kamerbovenwoning met balkon Voorzieningen in de buurt Leuke starterswoning H16

Nadere informatie

www.thuisinleyenburg.nl TE KOOP: NIEUWENDAMLAAN 50 DEN HAAG

www.thuisinleyenburg.nl TE KOOP: NIEUWENDAMLAAN 50 DEN HAAG www.thuisinleyenburg.nl TE KOOP: NIEUWENDAMLAAN 50 DEN HAAG ALGEMENE OMSCHRIJVING ZONNIG 2-KAMER APPARTEMENT MET FRAAI UITZICHT Geweldig appartement (ca. 55m2) voor starters en senioren. De woning is gelegen

Nadere informatie

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke woon- en leefsituatie

Nadere informatie

Eengezinswoningen Van den Boschstraat

Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van zes eengezinswoningen in de Van den Boschstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Luttenberg K.K EG Amersfoort

TE KOOP. Luttenberg K.K EG Amersfoort TE KOOP 365.000 K.K. Luttenberg 72 3825 EG Amersfoort Inleiding Wonen aan het Park der Tijden! Deze speelse en moderne woning met eigen parkeerplaats voor de deur ligt direct aan het 'Park der Tijden'.

Nadere informatie

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort DE STERRE 35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort Hoge ramen Vrij uitzicht Gunstig geprijsd Vloerverwarming Compleet met sanitair Schuifpui naar balkon of terras Energiezuinig

Nadere informatie

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven 21 ruime woningen in de Ploen terp Walnoot te Duiven Wat fijn om in zo n nieuwe en groene wijk in Duiven te wonen!! Inhoudsopgave: Algemene informatie 3 4 Situatie tekening

Nadere informatie

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk in de gemeente Langedijk, ten westen van de wijk Mayersloot

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Twee-onder-één-kapwoningen Type A en B 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HET LEIWERK 22 3451 VJ TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HET LEIWERK 22 3451 VJ TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HET LEIWERK 22 3451 VJ TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Haarlem. Gezellig en ruim wonen bij centrum Haarlem. Kleverpark. www.boonstra.nl. Prijs: 1.150,00 per maand en parkeren in de kelder 75,00 per/mnd.

Haarlem. Gezellig en ruim wonen bij centrum Haarlem. Kleverpark. www.boonstra.nl. Prijs: 1.150,00 per maand en parkeren in de kelder 75,00 per/mnd. Haarlem Gezellig en ruim wonen bij centrum Haarlem Een geborgen, sfeer. Dat is kenmerkend voor de Kleverparkbuurt. Deze lichte appartementen grenzen aan het Bolwerk, de groene strook om centrum Haarlem.

Nadere informatie

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

Huizen. Ruime, tuingerichte woonkamer. Kindvriendelijke buurt. Luxe keuken en badkamer. Diepe, zonnige achtertuin.

Huizen. Ruime, tuingerichte woonkamer. Kindvriendelijke buurt. Luxe keuken en badkamer. Diepe, zonnige achtertuin. Huizen vanhendriks Tuinkamp 3, 3829 GL Amersfoort Kindvriendelijke buurt Diepe, zonnige achtertuin Luxe keuken en badkamer Ruime, tuingerichte woonkamer Gunstige ligging H47 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Huizen. Keurige woonkamer. Gelegen op bovenste verdieping. Twee balkons. Lichte en praktisch ingerichte woonkamer. Goed functionerende V.v.E.

Huizen. Keurige woonkamer. Gelegen op bovenste verdieping. Twee balkons. Lichte en praktisch ingerichte woonkamer. Goed functionerende V.v.E. Huizen vanhendriks Ametiststraat 31, 6534 WE Nijmegen Gelegen op bovenste verdieping Lichte en praktisch ingerichte woonkamer Twee balkons Keurige woonkamer Goed functionerende V.v.E. H53 H53 Kenmerken

Nadere informatie

STRIJP LEEFT WONEN IN HART VAN STRIJP

STRIJP LEEFT WONEN IN HART VAN STRIJP STRIJP LEEFT WONEN IN HART VAN STRIJP Strijp leeft. Rustig wonen, volop leven en optimaal genieten. Dat is Strijp. Een klein dorpje in hartje Eindhoven. Met alle (woon)voorzieningen om de hoek. Modern

Nadere informatie

Plan Zuid. Nieuwbouw huur De Bouwvereniging. Vorstelijk wonen aan het water. 47 huurwoningen voor een behouden vaart

Plan Zuid. Nieuwbouw huur De Bouwvereniging. Vorstelijk wonen aan het water. 47 huurwoningen voor een behouden vaart Vorstelijk wonen aan het water Nieuwbouw huur De Bouwvereniging Plan Zuid 47 huurwoningen voor een behouden vaart Aan de levendige Bolswardervaart bouwt De Bouwvereniging 47 huurwoningen waarin ruimte

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren.

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. 16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MUIDERSCHANS 93 3432 XD TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MUIDERSCHANS 93 3432 XD TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MUIDERSCHANS 93 3432 XD TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Twee-onder-één-kapwoningen Type C Vrijstaande woning Type D 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle 2 Wonen aan de Zeeuwse kust Aan de Molenwal in Westkapelle ontwikkelt Zeeuwland 12 toekomstbestendige woningen. Westkapelle staat bekend om de vuurtoren

Nadere informatie

TE KOOP KROMHOUTSTRAAT 21 EINDHOVEN. Biedprijs vanaf 148.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP KROMHOUTSTRAAT 21 EINDHOVEN. Biedprijs vanaf 148.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP KROMHOUTSTRAAT 21 EINDHOVEN LET OP: DEZE WONING WORDT AANGEBODEN MET EEN BIEDPRIJS VAN 148.000,- K.K. BIJ INTERESSE WORDT U UITGENODIGD EEN BIEDING TE DOEN VANAF 148.000,- K.K. Gemoderniseerd instap

Nadere informatie

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Briljantstraat 330. Koopsom 119.500,= k.k.

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Briljantstraat 330. Koopsom 119.500,= k.k. TE KOOP ALPHEN AAN DEN RIJN Briljantstraat 330 Koopsom 119.500,= k.k. Ruim 4-kamerappartement op de 6e etage welke u nog geheel naar eigen smaak kunt afwerken Aarplein 2 2406 BZ ALPHEN AAN DEN RIJN Tel.:

Nadere informatie

TE KOOP GASTHUISLAAN 101 TE S-GRAVENZANDE VRAAGPRIJS 215.000,- K.K.

TE KOOP GASTHUISLAAN 101 TE S-GRAVENZANDE VRAAGPRIJS 215.000,- K.K. TE KOOP GASTHUISLAAN 101 TE S-GRAVENZANDE VRAAGPRIJS 215.000,- K.K. Omschrijving Ben je een starter of wilt u kleiner gaan wonen? Dan is een kijkje nemen in dit modern en royaal ingedeeld appartement met

Nadere informatie

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl Het leukste eengezinswoige GROE & Stads wonen in nieuw west wonenophetleukstepunt.nl vrije Sector Huur Osdorper Ban in ontwikkeling Sociale huur start bouw september 2013 FASE 1 eengezinswoningen FASE

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 14 seniorenwoningen Bouwnummers 17 t/m 23 en 34 t/m 40 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Gelijkvloerse voorzieningen Extra slaapkamer mogelijk

Gelijkvloerse voorzieningen Extra slaapkamer mogelijk Huizen vanhendriks Wielewaalweg 7, 7331 EZ Apeldoorn Gelijkvloerse voorzieningen Aantrekkelijke ligging Ruime en zonnige tuin Extra slaapkamer mogelijk Goed onderhouden H48 H48 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN

3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN 3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 3 e EBBINGESTRAAT 21, KAMPEN Ruim appartement met balkon en berging gelegen in

Nadere informatie

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Dr. Bouwdijkstraat 21b, 21c, 21d, 21e, 21f en 25a In het centrum van Zoeterwoude Dorp Huurprijs 499,20 1 woning op de begane grond

Nadere informatie

Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning

Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning LUXE VRIJSTAANDE WONING Heerlijk wonen in Bergen op Zoom Deze nieuwe wijk wordt gekenmerkt door de landelijke opzet van het plan met vaste kenmerken

Nadere informatie

Een fascinerend nieuwbouw project!

Een fascinerend nieuwbouw project! I N F O R M A T I E B R O C H U R E Een fascinerend nieuwbouw project! Markant wonen in het hart van Borger. Alle voorzieningen om de hoek en een prachtig uitzicht op het dynamische centrum? Weiteringzathe

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! 6 APPARTEMENTEN, 12 MAISONNETTE-WONINGEN VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! 6 APPARTEMENTEN, 12 MAISONNETTE-WONINGEN VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! 6 APPARTEMENTEN, 12 MAISONNETTE-WONINGEN VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

Te koop. Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging. Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland

Te koop. Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging. Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Praktische informatie over 80 sociale huurappartementen 1. Modern wonen vlak bij de binnenstad van Amersfoort Op een geweldige locatie tegen de prachtige binnenstad van

Nadere informatie

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Kleine Vos

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Kleine Vos Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Woningen type Kleine Vos 2 uitbreidingsplan het meer in issselmuiden Kleine Vos Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Situatie Kadastraal bekend, gemeente

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem 2 Wonen aan de Zeeuwse kust Aan de Lambrechtsenstraat in Ritthem ontwikkelt Zeeuwland 5 toekomstbestendige woningen. Ritthem is een dorp in de gemeente

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs 140.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs 140.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP ISABELLASTRAAT 32 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Vanaf deze locatie op de vierde verdieping kunt u genieten

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verdieping,

Nadere informatie

Wonen in een bosrijke omgeving

Wonen in een bosrijke omgeving Wonen in een bosrijke omgeving Loosdrechtse bos, Hilversum Luxe appartementen voor levensgenieters Plattegronden A vloeroppervlakte van ± 145 m 2 halfopen keuken twee slaapkamers ruime serre gelegen op

Nadere informatie

Oosterweijden Maurik. 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud

Oosterweijden Maurik. 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud Oosterweijden Maurik 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud 2 10 gelijkvloerse woningen in Maurik Er is een verschil tussen ergens wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting Woningbeheer

Nadere informatie

Pablo Picassoplein 41, Vlissingen

Pablo Picassoplein 41, Vlissingen Pablo Picassoplein 41, Vlissingen Vraagprijs 285.000,- K.K. Royaal appartement. Een prachtig en royaal appartement met privé parkeerplaats in het karakteristieke 'Harlekijn' gebouw. Het meest in het oog

Nadere informatie

MAKELAARSGILDE. Troelstraplein 6 te Leiden. 295.000,- k.k. www.remax.nl

MAKELAARSGILDE. Troelstraplein 6 te Leiden. 295.000,- k.k. www.remax.nl MAKELAARSGILDE Troelstraplein 6 te Leiden 295.000,- k.k. www.remax.nl Op het parkachtig en zeer geliefde Waardeiland, direct aan de Oude Rijn gelegen en echt in perfecte staat van onderhoud verkerend,

Nadere informatie