De JOBBÖRSE via Simpel en snel een nieuwe baan vinden. Bundesagentur für Arbeit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De JOBBÖRSE via www.arbeitsagentur.de. Simpel en snel een nieuwe baan vinden. Bundesagentur für Arbeit"

Transcriptie

1 De JOBBÖRSE via I N F O R M AT I E VO O R W E R K N E M E R S Simpel en snel een nieuwe baan vinden Bundesagentur für Arbeit

2 NIEUWE MANIEREN OM WERK TE ZOEKEN Sneller passend werk vinden: Met behulp van de JOBBÖRSE via kunt u gericht zoeken naar werk in Duitsland en in het buitenland en naar opleidingen, uw sollicitatieprofiel vastleggen en actualiseren, uw complete sollicitatiedossier aanmaken en online solliciteren. Verder kunt u zich ook online als werkzoekend melden. De JOBBÖRSE stelt u ook in staat om gebruik te maken van uw in de Agentur für Arbeit opgeslagen sollicitatieprofielen. U gebruikt uw dossier samen met uw contactpersoon bij de Agentur für Arbeit. De informatie om u als gebruiker aan te melden (gebruikersnaam en password) krijgt u van uw contactpersoon. Uw voordelen van een gemeenschappelijke toegang tot de gegevens in één oogopslag: U kunt online met uw in de Agentur für Arbeit opgeslagen gegevens werken, bijvoorbeeld: op de bemiddelingsvoorstellen van de Agentur für Arbeit reageren en direct solliciteren op het werk dat u wordt aangeboden, zelf naar passend werk zoeken, via de postvakfunctie contact met werkgevers opnemen, u per dagelijks over passende jobs laten informeren, met behulp van sollicitatiemanagement uw complete sollicitatiedossier comfortabel beheren, via de postvakfunctie contact opnemen met uw contactpersoon bij de Agentur für Arbeit, en kosteloos gebruik maken van de LERNBÖRSE - exclusief met attractieve Online-leerprogramma s - en na een succesvolle afsluitende toets een online-certificaat downloaden. Deze folder laat u stap voor stap zien hoe u optimaal gebruik kunt maken van de JOBBÖRSE. Wij wensen u veel succes bij het zoeken naar werk!

3 Bundesagentur für Arbeit

4 SNEL EN SIMPEL WERK VINDEN Wilt u in de JOBBÖRSE via bijvoorbeeld op zoek gaan naar werk, een opleidingsplek of een stage? Zo snel vindt u wat u zoekt: gewoon op de startpagina het soort werk kiezen en op»suchen«(zoeken) klikken. Zoeken naar vacatures 1 De snelle weg naar uw nieuwe werk: Kies of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een job waarvoor een opleiding vereist is, werk als leidinggevende of als assistent resp. een opleidingsplek en geef een willekeurig zoekbegrip in, zoals beroep, naam van het bedrijf, vaardigheden en/of een gewenste locatie. Heeft u al een referentienummer van een vacature? Dan kunt u dat nummer in het veld»suchbegriffe«(zoekbegrippen) ingeven, om de vacature gericht op te roepen. U kunt nu direct beginnen met zoeken of nog nauwkeuriger informatie krijgen via uitgebreid zoeken met behulp van extra zoekcriteria. Met het zoeken door te klikken kunt u nog gerichter zoeken naar een job / opleidingsplek, en wel door stap voor stap verschillende soorten beroepen resp. regio s aan te geven, om op die manier passend werk te vinden.

5 Bundesagentur für Arbeit

6 EEN KEER REGISTREREN PERMANENT GEBRUIK MAKEN VAN DE VOORDELEN Maak uw persoonlijk sollicitatieprofiel aan en gebruik dat om gericht naar werk te zoeken. Daarvoor moet u zich eerst registreren. Via uw toegang kunt u: bijlagen zoals sollicitatiefoto, getuigschriften etc. voor een sollicitatie op de pagina»dokumente«(documenten) uploaden, uw complete sollicitatiemap aanmaken, versturen, printen en als voorbeeld opslaan, uw geschreven en verstuurde sollicitaties beheren en de status daarvan volgen, zich per dagelijks over actuele vacatures laten inlichten, en via uw persoonlijke postvak berichten aan werkgevers versturen en berichten ontvangen. Lees en accepteer de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring en noteer vervolgens uw toegangsgegevens en persoonlijke informatie. U krijgt dan uw persoonlijke PIN per post toegestuurd. Pas als uw dossier door het ingeven van de PIN onder»meine Daten«(mijn gegevens) toegankelijk is, staan alle functies u in volle omvang ter beschikking. Maar u kunt nu meteen al uw sollicitatieprofiel aanmaken, een sollicitatiemap aanmaken of naar passende vacatures zoeken. Klik dan gewoon op»jetzt registrieren«(nu registreren).

7 Bundesagentur für Arbeit

8 LAAT ZIEN WAT U KUNT Vergroot uw kansen op een job of een opleidingsplek. Leg uw sollicitatieprofiel vast en publiceer het in de JOBBÖRSE, om u voor te stellen aan uw toekomstige werkgever. Uw sollicitatieprofiel is een combinatie van uw persoonlijke gegevens, uw CV, uw vaardigheden en uw gerichte vraag naar werk. Neem u daar rustig even de tijd voor tenslotte is bij een sollicitatie de eerste indruk van bijzonder groot belang. Maak eerst uw CV en het overzicht van uw vaardigheden aan, ga dan terug naar de startpagina en klik op»neues Stellengesuch erfassen«(nieuwe sollicitatie aanmaken). Voor zover u uw dossier gemeenschappelijk met uw contactpersoon gebruikt, kan deze u het recht van schrijven m.b.t. CV en/of vaardigheden verlenen.

9 Bundesagentur für Arbeit Hier gaat het in twee stappen om uw beroepsmatige en persoonlijke kwalificatie: 1 CV Vul hier uw schoolopleiding en uw beroepservaring in. Bij het zoeken naar een opleidingsplek kunt u bovendien de cijfers van uw diploma opnemen. Bij het invullen van uw beroepservaring of uw opleiding wordt u ondersteund door de databank BERUFENET. Bovendien kunt u vastleggen, of een bepaald CV-onderdeel in uw sollicitatieprofiel wordt gepubliceerd en of dat aan de werkgever mag worden getoond. 2 Vaardigheden hier kunt u informatie over uw kennis en vaardigheden, talenkennis, persoonlijke pluspunten, vereisten voor het uitoefenen van uw beroep, vervolgopleidingen en certificaten alsmede informatie over uw mobiliteit toevoegen. Passend bij de door u opgegeven opleiding en beroepservaring krijgt u daarbij een lijst met beroepsmatige kennis en vaardigheden te zien. Kijk wat daarvan op u van toepassing is en kies de mate waarin u over die kennis resp. vaardigheden beschikt. U kunt ook kennis toevoegen of verwijderen. Om ervoor te zorgen dat uw informatie niet verloren gaat, kunt u die het beste die na elke stap opslaan. Ga nu via de startpagina naar»neues Stellengesuch erfassen«(nieuwe sollicitatie aanmaken), om uw profiel af te ronden.

10 FORMULEER WAT U ZOEKT Hier beschrijft u stap voor stap wat u van uw toekomstige job en van een potentiële werkgever verwacht. Om te beginnen kies u het soort sollicitatie, bijvoorbeeld of u werk zoekt of een opleidingsplek. 1 Informatie over de job Hier kunt u opgeven De naam van de gewenste beroepsomschrijving / het gewenste werk of opleiding Welke verwachtingen u hebt ten aanzien van de job, en In welke branche en in welke plaatsen u wilt gaan werken. Voorwaarden Onder dit punt kunt u uw wensen ten aanzien van werktijd, duur van het werk en salaris invullen. Vooraf bekijken Hier kunt u uw complete sollicitatieprofiel bekijken, zoals dat de werkgever dat na publicatie te zien krijgt. Publicatie Onder dit punt geeft u aan in welke vorm uw sollicitatieprofiel in de JOB- BÖRSE en bij samenwerkingspartners moet worden gepresenteerd en of u direct telefonisch contact met een werkgever wenst bij het anoniem publiceren van uw sollicitatieprofiel. En dan is uw persoonlijke sollicitatieprofiel klaar. Activeer vervolgens onder het kopje»übersicht«(overzicht) nog de zoekassistent die u dagelijks per over passend werk resp. mogelijke opleidingen informeert.

11 Bundesagentur für Arbeit

12 DE LIJST MET RESULTATEN Gebruik uw sollicitatieprofiel om naar passend werk te zoeken. Klik daarvoor op»stellenangebote suchen«(vacatures zoeken). 1 Als u op het symbool klikt krijgt u met behulp van een evaluatie te zien in hoeverre uw sollicitatieprofiel met aangeboden vacature overeenstemt of afwijkt. 2 Bijzonder interessante vacatures kunt u opslaan door op het symbool in de preferentielijst te klikken en er op die manier altijd op te kunnen terugkomen.2 In de preferentielijst kunt u werkgevers een bericht laten sturen door de desbetreffende vacature te kiezen. Bovendien kunt u online solliciteren!

13 Bundesagentur für Arbeit

14 BEHEER VAN DOCUMENTEN EN SOLLICITATIEMANAGEMENT Maak zelf uw complete sollicitatiemap aan en beheer die, actualiseer de status van uw sollicitaties en koppelt u die gegevens terug naar uw Agentur für Arbeit. 1 Onder»Bewerbungen«(sollicitaties) ziet u de status van uw sollicitaties en als u door de Agentur für Arbeit wordt begeleid ook de bemiddelingsvoorstellen. 2 U kunt uw sollicitaties inzien, bewerken, als voorbeeld opslaan, versturen, intrekken of verwijderen de mogelijkheden hangen daarbij af van de actuele status van uw sollicitatie. 3 hier is het ook mogelijk om een nieuwe sollicitatiemap aan te maken. Daarbij wordt u stap voor stap door het proces geleid en kunt u uw documenten toevoegen, zoals bijvoorbeeld getuigschriften, aan uw sollicitatie. Documenten die u bij de sollicitatie nodig hebt, zoals bijvoorbeeld uw sollicitatiefoto en getuigschriften, voegt u er vanuit het documentenbeheer aan toe. Al naar gelang de door de werkgever gewenste manier van solliciteren kunt u de sollicitatie via de JOBBÖRSE elektronisch of per versturen resp. ze printen en per post sturen.

15 Bundesagentur für Arbeit

16 MAAK GEBRUIK VAN DE VOORDELEN VAN DE JOBBÖRSE Persoonlijke toegang op elk uur van de dag vanuit elke locatie met internet. Simpel en snel werk zoeken in Duitsland en in het buitenland. Toegang tot een groot aantal vacatures. Dagelijks passend werk per . Een individueel sollicitatieprofiel en op maat gesneden vacatures. Comfortabel aanmaken en beheren van uw sollicitaties. U kunt de Agentur für Arbeit en bij de werkgever direct aanspreken. Publicatie van uw sollicitatieprofiel ook op andere sollicitatiesites. Inleidende informatie over leven en werken in Duitsland van de internationale arbeidsbemiddelingsservice ZAV (Zentrale Auslands- und Fachvermittlung) van het jobcenter van de Duitse overheid, de Bundesagentur für Arbeit. workingermany@arbeitsagentur.de Uitgegeven door: Bundesagentur für Arbeit Nürnberg Marketing April Bundesagentur für Arbeit

Sollicitatiehandleiding

Sollicitatiehandleiding Sollicitatiehandleiding Met uw sollicitatie begint alles! Waarom online solliciteren? Een online sollicitatie heeft veel voordelen voor u en voor ons: We kunnen uw sollicitatie sneller beoordelen, waardoor

Nadere informatie

Handleiding jobsite

Handleiding jobsite Handleiding jobsite https://jobs.gent.be Je solliciteert op een specifieke vacature... 2 Je solliciteert spontaan... 5 Je wil vacatures in jouw mailbox ontvangen... 7 Je solliciteert op een specifieke

Nadere informatie

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 de nr. 1 vacaturebank voor de sport HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 In deze handleiding maakt u kennis met SportCareer waarmee u al vacatures online kunt brengen. De website van SportCareer werkt zeer

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Handleiding Werkgeverspunt

Handleiding Werkgeverspunt Handleiding Werkgeverspunt In het werkgeverspunt kan een organisatie gebruikmaken van het HR platform met alle tools voor werkgevers en organisaties. Er kan geswitcht worden naar het loopbaanplatform zoals

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. www.denhaagdoet.nl 1 2. Inloggen of account aanmaken 1 3. Account aanmaken 2 4. Het organisatieaccount 3 5. Mijn vacatures 3 6. Sollicitaties en sollicitanten 4 7. Mijn

Nadere informatie

Stappenplan Draaiboek maken

Stappenplan Draaiboek maken WAT IS ONLINE DRAAIBOEK? Met de online draaiboek tool kun je zelf een draaiboek samenstellen. Lijsten met taken opstellen, taken verdelen en medewerkers uitnodigen. EEN ACCOUNT AANMAKEN 1. Ga naar www.onlinedraaiboek.nl.

Nadere informatie

Snel van start met Linkedin?

Snel van start met Linkedin? Handleiding Snel van start met Linkedin? Je online CV, vacaturebank, sollicatiemedium en verzameling van professionele contacten in één! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied.

Nadere informatie

Jobboard OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Jobboard OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Jobboard OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

8 Registratie voor een uitnodiging

8 Registratie voor een uitnodiging 8 Registratie voor een uitnodiging Om formeel aan een uitnodiging te kunnen deelnemen, moet u zich daarvoor registreren. Hiertoe dient u uw bedrijfsgegevens in te vullen. Indien u persoonlijk aan een uitnodiging

Nadere informatie

De digitale vrijwilligersvacaturebank

De digitale vrijwilligersvacaturebank De digitale vrijwilligersvacaturebank Een handleiding Op onze website is het mogelijk dat vrijwilligersorganisaties in Apeldoorn vacatures en klussen kunnen plaatsen en vinden. In deze handleiding vindt

Nadere informatie

Welkom bij de Onderwijsvacaturebank. korte gebruiksaanwijzing werkgevers

Welkom bij de Onderwijsvacaturebank. korte gebruiksaanwijzing werkgevers Welkom bij de Onderwijsvacaturebank korte gebruiksaanwijzing werkgevers De Onderwijsvacaturebank brengt vacatures en beschikbaar personeel in het primair onderwijs bij elkaar. Alle vacatures binnen het

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina www.eindhovendoet.nl 1 Account aanmaken 1 Het account 2 Vacature plaatsen 2 Vacature beheren 3 Sollicitaties en sollicitanten 4 Kandidatenbank 5 Uw menu 6 Versie 1 september

Nadere informatie

Transvorm Loopbaan Portal instructie uitgebreid programma: Maak werk van jezelf!

Transvorm Loopbaan Portal instructie uitgebreid programma: Maak werk van jezelf! Transvorm Loopbaan Portal instructie uitgebreid programma: Maak werk van jezelf! Het programma Maak werk van jezelf! binnen het Transvorm Loopbaan Portal is een uitgebreid programma om inzicht te krijgen

Nadere informatie

Je opent eerst de aanvraag. Om een kandidaat voor te stellen klik je vervolgens op kandidaat aanbieden.

Je opent eerst de aanvraag. Om een kandidaat voor te stellen klik je vervolgens op kandidaat aanbieden. HANDLEIDING INHUURDESK ZIGGO Hoe kan ik inloggen? De Inhuurdesk Ziggo is bereikbaar via de volgende internetpagina: http://inhuurdeskziggo.nl. Hier kan je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

: Gebruikershandleiding platform VSO

: Gebruikershandleiding platform VSO Onderwerp : Gebruikershandleiding platform VSO Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Publiceer nieuws... 2 3. Bedrijfsprofiel wijzigen... 3 4. Persoonlijk profiel wijzigen... 5 5. Gebruiker aanvragen/blokkeren...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0 Inhoud 1 INLEIDING... 3 1.1 Home/startpagina... 3 2 Startpagina... 4 2.1 Statistieken... 5 2.2 Dossiers... 7 2.3 Berichten... 9 2.4 Uw collega's... 11 3 Zoeken naar dossiers... 12 3.1 Zoeken... 12 3.2

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

LinkedIn - hoe meld ik mij aan?

LinkedIn - hoe meld ik mij aan? LinkedIn - hoe meld ik mij aan? Inhoud 1. Wat is LinkedIn?... 2. Aanmelden bij LinkedIn... 2.1 Registreren... 2.2 Uw profiel opbouwen... 3. De eerste handelingen op LinkedIn... 3.1 Navigeren met de menubalk...

Nadere informatie

Recruit. HelloFlex. HelloFlex. enjoy intelligent tools

Recruit. HelloFlex. HelloFlex. enjoy intelligent tools HelloFlex enjoy intelligent tools HelloFlex Recruit Met een paar muisklikken maak je zelf je eigen vacaturesite. Slimme features om makkelijker te solliciteren en te matchen zorgen dat je binnenkomende

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

Werkwijze website VWC Doetinchem

Werkwijze website VWC Doetinchem Werkwijze website VWC Doetinchem #samenhetverschil 27/03/2018 Welkom op de website van de Vrijwilligerscentrale Doetinchem Als organisatie, stichting of vereniging kun je niet zonder vrijwilligers. Vrijwilligers

Nadere informatie

Handleiding werknemer urenportal

Handleiding werknemer urenportal Inleiding urenregistratie Voor het registreren van uren via de urenportal volgt hieronder een instructie. Door middel van je internetbrowser kun je gebruik maken van de urenportal via: toponline.nocore.nl

Nadere informatie

Handleiding Sollicita e opdrachten aanmaken

Handleiding Sollicita e opdrachten aanmaken Handleiding Sollicitatie opdrachten aanmaken Deze handleiding beschrij hoe je als partner consulent een sollicita eopdracht aanmaakt in het VDAB klantendossier. Alle informa e over de verschillende func

Nadere informatie

HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE. Laatst bijgewerkt: January 18, 2016

HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE. Laatst bijgewerkt: January 18, 2016 HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE Laatst bijgewerkt: January 18, 2016 Inhoudsopgave 1 Enterprise Drive installeren...3 2 Enterprise Drive voor de eerste maal opstarten...3 3 Deelnemen aan Spaces (Een uitnodiging

Nadere informatie

Sollicitanten & Vacature Databank

Sollicitanten & Vacature Databank Sollicitanten & Vacature Databank Solliciteren in het Vrij Onderwijs maandag 21 mei 2012 Vlaams Secretariaat van het Katholiek Onderwijs Jobs Helpdesk Inhoud Welkom bij de Sollicitanten & Vacature Databank

Nadere informatie

Randstadvacaturezoeker 1.0. Handleiding Kandidaat

Randstadvacaturezoeker 1.0. Handleiding Kandidaat Randstadvacaturezoeker 1.0 Handleiding Kandidaat Auteur Versie Datum Omschrijving Ronan Deckers concept 26 april 2007 Creatie concept Ronan Deckers Versie 1.0 12 mei 2007 Correcties nav. testen 1 INLEIDING...

Nadere informatie

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer Spottofy.nl Handleiding deelnemer 1 2 Inleiding Aanhetwerk.nu is een online test- en- matchsysteem waarin jouw persoonlijke competenties getest en gematcht worden tegen de bestpassende functie. Deze handleiding

Nadere informatie

Transvorm Loopbaan Portal instructie kort programma: Snel op weg naar ander werk

Transvorm Loopbaan Portal instructie kort programma: Snel op weg naar ander werk Transvorm Loopbaan Portal instructie kort programma: Snel op weg naar ander werk Het programma Snel op weg naar ander werk binnen het Transvorm Loopbaan Portal is een hulpmiddel om inzicht te krijgen in

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature November 2014 Handleiding: Stap 1: Ga naar de website... 1 Stap 2: Ik ben een vrijwilligersorganisatie...

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank www.saxion.alumni-net.nl

Handleiding vacaturebank www.saxion.alumni-net.nl Handleiding vacaturebank www.saxion.alumni-net.nl Deze handleiding beschrijft de manier waarop u vacatures kunt plaatsen op www.saxion.alumni-net.nl. Duidelijk wordt hoe u relaties (bedrijven / instellingen)

Nadere informatie

Handleiding gebruik www.bardienstrooster.nl door leden

Handleiding gebruik www.bardienstrooster.nl door leden Handleiding gebruik www.bardienstrooster.nl door leden Beste Lissevoorter, Wij hebben je eerder geïnformeerd over de veranderingen met betrekking tot de bardiensten In deze brief willen wij je nader informeren

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerlingen Inhoudstafel Account aanmaken Job zoeken in de jobbank Je wordt aanvaard voor een job Post je job op Facebook Je wordt geweigerd voor een job Een werkgever

Nadere informatie

Handleiding ZUIDDAG jobbank 2016 voor leerkrachten

Handleiding ZUIDDAG jobbank 2016 voor leerkrachten Handleiding ZUIDDAG jobbank 2016 voor leerkrachten Surf naar jobbank.zuiddag.be Dan kom je op deze homepagina 1. Jezelf registreren of inloggen Is het de eerste keer dat je hier komt, klik dan op registreer

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Mobiliteits Centrum. www.azm-jobcenter.nl

Handleiding Digitaal Mobiliteits Centrum. www.azm-jobcenter.nl Handleiding Digitaal Mobiliteits Centrum www.azm-jobcenter.nl Versie 09 03 2011 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE...2 1. INLEIDING...3 2. HOE KOM IK OP DE SITE?...3 3. EN VERDER?...4 4. MIJN TRAJECT...5 Mijn

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

Vervanging BAPI-certificaten

Vervanging BAPI-certificaten Vervanging BAPI-certificaten Inhoudsopgave Deel I: Registratie bij KPN en aanvraag BAPI-certificaten...1 Deel II: Vervangen CA-certificaten en BelastingdienstE certificaat...5 1. Vervangen CA-certificaten...5

Nadere informatie

Handleiding Website GerGemRijssen.nl

Handleiding Website GerGemRijssen.nl Handleiding Website GerGemRijssen.nl 2014 Gereformeerde Gemeenten te Rijssen. Alle rechten voorbehouden Publicatie datum: 6 Mei 2014 Contents Handleiding Website GerGemRijssen.nl... 1 Registreren... 3

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Kaart

Handleiding Site to Edit Module Kaart THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Kaart Aanvulling

Nadere informatie

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 1 HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 Inhoudsopgave 1. REGISTREREN EN AANMELDEN...2 2. OVERZICHT ACCOUNT...4 3. ZOEK EEN JOB...5 Een zelf gevonden job toevoegen met de jobflyer...5 Solliciteren

Nadere informatie

HANDLEIDING AAN DE SLAG MET 50 CLUB

HANDLEIDING AAN DE SLAG MET 50 CLUB HANDLEIDING AAN DE SLAG MET 50 CLUB Introductie Welkom bij 50 Club! Leuk dat we u als nieuw lid mogen verwelkomen. In deze handleiding vindt u alle informatie die u nodig hebt om uw profiel in 50 Club

Nadere informatie

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht FCB Loopbaanplein in vogelvlucht Het FCB Loopbaanplein helpt werknemers verder in hun loopbaan. Of dat nu bij de huidige werkgever is, in de huidige branche of juist daarbuiten. De gratis zelftesten van

Nadere informatie

Handleiding Incura. Incura Pro app gebruik

Handleiding Incura. Incura Pro app gebruik Handleiding Incura Incura Pro app gebruik Incura 1 van 10 Inleiding Deze handleiding beschrijft het gebruik van de Incura Pro app. De volgende functionaliteiten binnen Incura zijn via de app beschikbaar:

Nadere informatie

Startershandleiding leerkracht

Startershandleiding leerkracht Startershandleiding leerkracht Deze handleiding omschrijft alle basisfunctionaliteiten en hoe deze te gebruiken. Wanneer u voor het eerst Plannex gaat gebruiken, is het verstandig onderstaande punten in

Nadere informatie

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen:

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen: VOORWOORD In deze handleiding wordt de module Vacature van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u de module Vacature kunt beheren. De stappenhandleiding

Nadere informatie

Nederlandse Arbeidsmarkt Plaats je CV

Nederlandse Arbeidsmarkt  Plaats je CV Nederlandse Arbeidsmarkt www.nederlandsearbeidsmarkt.nl Plaats je CV De homepage Op de eerste pagina van de website zie je twee opties. Je bent opzoek naar een baan en wilt je CV plaatsen? Kies de groene

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

Handleiding Extranet

Handleiding Extranet Handleiding Extranet Tolken 20-1-2015 Concorde Group Peter Nitschke, Karina van Stralen Versie 1.3 Inhoud Opbouw van het nieuwe Extranet... 4 Homepagina... 5 Beschikbaarheid ad hoc tolken... 5 Beschikbaarheid

Nadere informatie

Handleiding. Recruitmentsysteem ZorgSelect. Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus /11

Handleiding. Recruitmentsysteem ZorgSelect. Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus /11 Handleiding Recruitmentsysteem ZorgSelect Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus 2018 1/11 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Organisatievoorkeuren... 3 2.1 Locaties... 3 2.2 Vacature en cv-voorkeuren...

Nadere informatie

Werkmans en Social Media

Werkmans en Social Media Werkmans en Social Media Handleiding aanmelden social media, 2016 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 2 Aanmelden LinkedIn... 3 Aanmelden Twitter... 7 Aanmelden Facebook... 9 1 VOORWOORD Voor u ligt de handleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 HANDLEIDING TRACK & INHOUDSOPGAVE Trigger Based Track & Trace e-mails 1. Track & Trace e-mails bewerken 2 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 2. Track

Nadere informatie

Handleiding. Recruitmentsysteem ZorgSelect. Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus /11

Handleiding. Recruitmentsysteem ZorgSelect. Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus /11 Handleiding Recruitmentsysteem ZorgSelect Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus 2016 1/11 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Organisatievoorkeuren... 3 2.1 Locaties... 3 2.2 Vacature en cv-voorkeuren...

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank VOOR ORGANISATIES

Handleiding vacaturebank VOOR ORGANISATIES Handleiding vacaturebank VOOR ORGANISATIES Inleiding Om voor je organisatie vacatures aan te maken en te beheren dien je eerst ingeschreven te zijn bij Apeldoorn Pakt Aan. Na je inschrijving als organisatie

Nadere informatie

SwingOffice in een notendop

SwingOffice in een notendop SwingOffice in een notendop doelstelling: opvolging en bijsturing van berichten (per e-mail). 1. Inloggen in de Swing-omgeving Surf (gebruik Microsoft Internet Explorer) naar : http://swinglinecomputer/servico/default.aspx

Nadere informatie

De eerste stappen in uw Klantenruimte

De eerste stappen in uw Klantenruimte 0 De eerste stappen in uw Klantenruimte Inhoud 1. Hoe gaat u van start?... 2 2. Uw persoonlijke gegevens... 4 3. Uw Klantenruimte - Home... 5 4. Uw Klantenruimte - Onderneming... 6 4.1 Mijn organisatie...

Nadere informatie

HANDLEIDING externe kandidaten: REGISTRATIE in de database en SOLLICITATIE voor een specifieke vacature

HANDLEIDING externe kandidaten: REGISTRATIE in de database en SOLLICITATIE voor een specifieke vacature HANDLEIDING externe kandidaten: REGISTRATIE in de database en SOLLICITATIE voor een specifieke vacature Inhoudstabel: 1. Belangrijk: Verschil tussen registratie en sollicitatie pg 2 2. Registratie pg 3

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Inhoudsopgave Stap 1: Ga naar de website: www.vrijwilligerspunteindhoven.nl...3 Stap 2: Klik op Ik ben een vrijwilligersorganisatie...3 Stap 3: Klik

Nadere informatie

Handleiding Talentenbank

Handleiding Talentenbank Handleiding Talentenbank In de Talentenbank kan je boventallige medewerkers registreren. Via deze tool kan je met andere instellingen samenwerken om het personeel aan een nieuwe baan te helpen. Deze medewerkers

Nadere informatie

Bedrijfsvoicemail Instellen en beluisteren

Bedrijfsvoicemail Instellen en beluisteren Bedrijfsvoicemail Instellen en beluisteren KvK 30176310 BTW 8105.07.456B01 NL42 INGB 0006 0988 18 BIC INGBNL2A 1 Inhoudsopgave Soorten voicemailboxen... 3 Persoonlijk... 3 Bedrijfsvoicemailbox... 4 Een

Nadere informatie

Handleiding Blink Studio

Handleiding Blink Studio Handleiding Blink Studio Versie 1.2 Algemene functies Blink Studio Introductie Blink Studio biedt verschillende mogelijkheden aan leerkrachten. Blink Studio is de startpagina voor alle Blink lesmethodes.

Nadere informatie

Vrijstelling van beschikbaarheid tijdens opleiding, studie of stage (VOSS)

Vrijstelling van beschikbaarheid tijdens opleiding, studie of stage (VOSS) Vrijstelling van beschikbaarheid tijdens opleiding, studie of stage (VOSS) Door de 6de Staatshervorming is VDAB vanaf 1/1/2017 bevoegd voor het verlenen van vrijstellingen voor het volgen van een opleiding,

Nadere informatie

Handleiding werkgeversdashboard versie maart 2019

Handleiding werkgeversdashboard versie maart 2019 Handleiding werkgeversdashboard versie maart 2019 1 Inhoud Handleiding werkgeversdashboard...1 Vacature aanmaken...3 Dashboard...3 Vacature plaatsen...3 Vacature...3 Optionele velden...4 Extra publicatiekanalen...5

Nadere informatie

Opgelet: Reclame is onvermijdbaar daardoor kan dit alles gratis.

Opgelet: Reclame is onvermijdbaar daardoor kan dit alles gratis. 1. Website: SiKuFoto = www.fotosite.be Foto s op de site kunnen via het bestuur, na controle, geplaatst worden door mij. Er kan ook een nieuwsbrief verstuurd worden naar SiKuFoto leden Fotogalerij waar

Nadere informatie

Aan de slag met Acadin

Aan de slag met Acadin Aan de slag met Acadin Handleiding voor de moderator (03-2012) 1 Inhoud Basistaken in schema... 3 Inloggen en uitloggen... 4 Aanmelden bij de Acadin leeromgeving... 4 Afmelden... 5 Gebruikers administreren...

Nadere informatie

Werkwijze website VWC Doetinchem

Werkwijze website VWC Doetinchem Werkwijze website VWC Doetinchem #samenhetverschil 01/03/2017 Welkom op de nieuwe website van de Vrijwilligerscentrale Doetinchem Als organisatie, stichting of vereniging kun je niet zonder vrijwilligers.

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

gebruikersaccount aanmaken

gebruikersaccount aanmaken instructie gebruik profielendeel van VWCUTRECHT.nl September 2010 1 Inleiding Je staat op het punt om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje van onze website: een virtuele plek om met andere

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree Het instroomproces* Medewerkers Siza entree Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT TOEVOEGEN IN ONS... 5 3. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 4. LOCATIE TOEKENNEN... 7 5. MEDEWERKER RELATIE

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP heeft u de mogelijkheid om zelf uw abonneegegevens te beheren. Ook kunt u tvpluspakketten aan- en uitzetten. SKP 3in1- en internetabonnees

Nadere informatie

Handleiding: Succesvol werven met NationaleVacaturebank

Handleiding: Succesvol werven met NationaleVacaturebank Handleiding: Succesvol werven met NationaleVacaturebank NationaleVacaturebank is verbeterd. Met trots presenteren wij dat u nu sneller, slimmer en succesvoller de juiste kandidaten vindt. Ervaar het zelf

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT ACCORD

PRIVACY STATEMENT ACCORD PRIVACY STATEMENT ACCORD Accord neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Accord altijd in overeenstemming

Nadere informatie

JOBSITE Handleiding (19-01-2010)

JOBSITE Handleiding (19-01-2010) JOBSITE Handleiding (19-01-2010) 19/01/2010 2/22 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 INLEIDING... 3 JOBSITE FUNCTIONALITEITEN... 4 JOBSITE: BEZOEKER ZONDER ACCOUNT... 5 HOMEPAGE... 5 BEZOEKERS ZONDER ACCOUNT

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie Gebruikershandleiding NEO facturatie Powered bij Twinfield NEO facturatie Copyright Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband,

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Versie mei 2014 1. Accepteren van een uitnodiging 1.1 De uitnodiging beantwoorden U kunt als ondernemer uitgenodigd worden voor een onderhandse aanbesteding.

Nadere informatie

Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever

Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever Je voert als werkgever een nieuwe vacature in. Op het moment dat je bij vacaturetype kiest voor de optie werkplein, openen er extra velden die

Nadere informatie

Billing Tool. Handleiding

Billing Tool. Handleiding Billing Tool Handleiding Inhoudsopgave 1. Inleiding... 4 2. Werkwijze voor de gebruiker:... 4 1.1 Inzien van facturen... 5 1.1.1 Inzien van het factuurdossier... 5 1.2 Aanmaken van facturen... 6 3. Werkwijze

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID HANDLEIDING VOOR DE WEBAPPLICATIE Op deze pagina s vindt u de nodige informatie om te werken met de webapplicatie van het Impulsfonds. Wij raden u aan om deze pagina

Nadere informatie

WERKEN MET ELEKTRONISCHE POST

WERKEN MET ELEKTRONISCHE POST WERKEN MET ELEKTRONISCHE POST Naam Nr Klas Datum Met E-mail of elektronische post kan je berichten verzenden naar en ontvangen van andere computersystemen die aangesloten zijn op het Internet. De berichten

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP bieden wij u de mogelijkheid om zelf als abonnee uw gegevens, e-mailadressen en telefonie-instellingen te beheren. Ook is het mogelijk uw gesprekskosten

Nadere informatie

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 HANDLEIDING onderzoekaccount serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 Inhoudsopgave Inloggen serviceapotheek.tevreden.nl... 3 Dashboard... 3 Rapportcijfers... 4 Toon...

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

Aan de slag met IVZO.net

Aan de slag met IVZO.net Aan de slag met IVZO.net Inhoud Wat is IVZO.net?...1 Account aanmaken... 1 Stap 1: voor de eerste keer aanmelden... 1 Stap 2: profiel invullen... 3 Mijn dashboard... 3 Taakondersteuning voor uw thema...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding User Management Scenario 2

Gebruikershandleiding User Management Scenario 2 Gebruikershandleiding User Management Scenario 2 Inhoud Stap 1 Aanvraag van de hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen... 3 Stap 2 Activeren van een hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen

Nadere informatie

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Timing

Handleiding Mijn Timing Handleiding Mijn Timing Flexkrachten 1 Op timing.nl kun je via het volgende icoontje persoonlijke pagina: Mijn Timing. (rechts bovenin het scherm) inloggen op jouw eigen In Mijn Timing kun je je contactgegevens,

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app gebruik

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app gebruik Handleiding Abakus Abakus Compleet app gebruik Abakus Compleet Pagina 1 / 10 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Agenda... 4 Multimedia functies... 5 Taken en signaleringen... 7 Profiel... 8 Abakus Compleet

Nadere informatie

Handleiding voor Werkgevers

Handleiding voor Werkgevers Handleiding voor Werkgevers Deze handleiding werd specifiek ontwikkeld voor werkgevers die vacatures willen plaatsen en/of op zoek zijn naar kandidaten. De meeste onderwerpen die in de handleiding beschreven

Nadere informatie

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER

E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER E-PROCUREMENT GEBRUIKERSBEHEER HANDLEIDING VOOR ONDERNEMINGEN GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Personeel en Organisatie behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking

Nadere informatie