- 1 - MLA\THO\ \

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- 1 - MLA\THO\ \"

Transcriptie

1 - 1 - MLA\THO\ \ AANVULLENDE VEILINGINFORMATIE (executieveiling als bedoeld in artikel 514 e.v. van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering van het bedrijfspand, opslagplaats en magazijn plaatselijk bekend Greunsweg 6 te 8937 AN Leeuwarden) In de akte houdende vaststelling veilingvoorwaarden, op 25 oktober 2018 verleden voor mr M.J.A. Laenen, wordt onder meer verwezen naar de bepalingen opgenomen in de na te noemen leveringsakte, bij afschrift ingeschreven in de daartoe bestemde openbare registers voor Registergoederen (destijds te Leeuwarden), op twintig december tweeduizend vijf in register Hypotheken 4 in deel nummer 56, welke bepalingen woordelijk luiden als volgt: Begin citaat BIJZONDERE VERPLICHTINGEN Met betrekking tot bekende erfdienstbaarheden/bijzondere verplichtingen/kettingbedingen wordt verwezen naar voormelde titel van aankomst (deel 8582 nummer 34), waarin woordelijk staat vermeld: KETTINGBEDING 1. Vervolgens verklaarden de comparanten dat koper bij vervreemding van het gekochte of van een gedeelte van het gekochte of van een gedeelte van het gekochte verplicht is de aan koper in artikel 6 opgelegde verplichtingen, waaronder de saneringsverplichtingen en de vrijwaringsplichten, en het in lid 2 opgenomen boetebeding aan de verkrijger(s) van het gekochte op te leggen en ten behoeve van verkoper en de andere in artikel 6 genoemde vennootschappen aan te nemen en deze verkrijger te verplichten bij opvolgende vervreemding dezelfde bedingen op te leggen en aan te nemen. 2. Bij niet naleving van de in lid 1 genoemde verplichtingen verbeurt de nalatige casu quo overtreder aan de verkoper en de overige in artikel 6 genoemde vennootschappen voor iedere niet-naleving of overtreding een boete eenhonderdduizend gulden (ƒ ,00). Deze boete is verschuldigd door het enkele feit der niet-naleving of overtreding, zonder dat enige uitdrukkelijke ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst behoeft plaats te vinden. 3. Vervreemding van het gekochte en voldoening aan he bepaalde in de leden 1 en 2 heeft nimmer tot gevolg dat koper wordt ontslagen van zijn

2 - 2 - vrijwaringsverplichtingen als bedoeld in artikel 6. Koper blijft hoofdelijk aansprakelijk naast de opvolgende verkrijgers(s). Het in voormeld citaat genoemd artikel 6 luidt als volgt: BODEMGESTELDHEID, ONDERGRONDSE TANKS, ASBEST, VERZAKKING Artikel 6: 1. Het is partijen bekend dat het gekochte is verontreinigd; als gevolg hiervan is de koopsom gesteld op een gulden (ƒ1,00). Koper verklaart volledig op de hoogte te zijn van de aard en de omvang van deze verontreiniging. Koper verklaart voorts dat gelet hierop de waarde van het verkochte in het economisch verkeer dient te worden gesteld op nihil. Koper heeft in verband hiermee onder meer kennis genomen van de milieukundige onderzoeken Oranjewoud nummer uit november negentienhonderdeenenegentig, het rapport saneringsplan Oranjewoud nummer uit oktober. Negentienhonderdvierennegentig, een brief van Geduteerde Staten van Friesland de dato vierentwintig juni negentienhonderdzesennegentig alsmede de beschikking in de zin van de Wet Bodembescherming van laatst gemeld orgaan van laatst gemelde datum, waarvan een kopie aan deze akte zal worden gehecht. 2. Op grond van de voormelde beschikking van Gedeputeerde Staten van Friesland de dato vierentwintig juni negentienhonderdzesennegentig is verkoper gehouden om over te gaan tot een sanering, welke gericht is op het isoleren, beheersen en controleren van de verontreiniging, een en nader conform het daartoe door verkoper ingediende plan (Oranjewoud nummer oktober negentienhonderdvierennegentig), welk plan werd goedgekeurd bij voormelde beschikking. Koper verklaart hierbij alle verplichtingen (waaronder dus begrepen het isoleren, beheersen en controleren van de verontreiniging) van verkoper op grond van voormelde beschikking, hierna ook te noemen: sanering, van verkoper over te nemen en de sanering voor eigen rekening, behoudens het hierna in lid 4 bepaalde, en risico te zullen uitvoeren conform het voormelde daartoe opgestelde en goedgekeurde plan behoudens het hierna bepaalde omtrent een afwijkend plan en verkoper volledig te vrijwaren voor elke aansprakelijkheid, hetzij jegens de overheid, hetzij jegens een derde, in verband met deze sanering, waaronder begrepen de aansprakelijkheid, welke het gevolg is van een onjuiste, onvolledige of achterwege gelaten sanering, en de eventuele daaruit voortvloeiende schadeclaims, boeten en overige aanspraken.

3 - 3 - Koper is gehouden ervoor te zorgen dat de sanering conform voormeld plan is voltooid voor het einde van het jaar negentienhonderdzevenennegentig, een en ander behoudens de instandhouding en nazorg als bedoeld in voormeld plan. Indien koper dit wenst mag van het daartoe door verkoper ingediende plan (Oranjewoud nummer oktober negentienhonderdvierennegentig) worden afgeweken, indien en voorzover het afwijkende plan schriftelijk is goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Friesland. Koper zal verkoper hiervan terstond schriftelijk in kennis stellen. Wijziging van het plan zal nummer ten gevolg hebben dat de verkoper in een slechtere positie zal komen te verkeren, dan indien het thans goedgekeurde plan onverkort wordt uitgevoerd. Het vorenstaande, waaronder de vrijwaringsverplichting en voltooiing, behoudens instandhouding en nazorg, voor het einde van het jaar negentienhonderdzvenennegentig, blijft dus onverkort van toepassing. Onverminderd het vorenstaande omtrent vrijwaring is koper gehouden verkoper te vrijwaren voor elk negatief gevolg dat een afwijking van voormeld plan voor verkoper mocht hebben, ook al is dit gevolg ten tijde van de afwijking niet te voorzien. 3. De verkoper verklaart voorts dat in het gekochte een viertal tanks voor het opslaan van olie en/of aanverwante stoffen aanwezig zijn. Koper is verplicht deze tanks zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor het einde van negentienhonderdzevennegentig te verwijderen voor eigen rekening, behoudens het hierna in lid 4 bepaalde, en risico. Het bepaalde in lid 2 inzake de vrijwaring van verkoper door kopper is van overeenkomstige toepassing. 4. Verkoper zal aan koper, zulks op eerste aanmaning van de koper en onder overlegging van de benodigde stukken, waaronder indien er een afwijkend plan is als voormeld, de schriftelijke goedkeuring hiervan door Gedeputeerde Staten, facturen en bemonsteringsrapporten, een bedrag voldoen ter grootte van maximaal tweehonderdvijftigduizend gulden ( ƒ ,--) als bijdrage in de daadwerkelijke door de koper gemaakte kosten in verband met de sanering als bedoeld in lid 2 en de verwijdering van de tanks als bedoeld in lid 3. De voormelde bijdrage zal ten dele worden verstrekt door middel van verrekening met een schuld uit geldlening van koper aan verkoper, één en ander op de wijze als bepaald in een akte van geldlening mede op heden te verlijden door mij, notaris.

4 - 4 - Verkoper heeft tot meerdere zekerheid van de voldoening van voormelde bijdrage een bankgarantie ten bedrage van tweehonderdvijftigduizend gulden (ƒ ,00) aan koper doen verstrekken door de ABN AMRO BANK N.V., gevestigd te Amsterdam, mede kantoorhoudende te Leeuwarden. Hiervan blijkt uit een aan deze akte te hechten verklaring. De kosten van gemelde bankgarantie zijn voor rekening van de verkoper. Gemelde bankgarantie zijn voor rekening van de verkoper. Gemelde bankgarantie vervalt na uitvoering van de werkzaamheden, welke koper op grond van het bepaalde aan het slot van lid 2 en lid 3 van dit artikel gehouden is te doen uitvoeren voor het einde van het jaar negentienhonderdzevenennegentig, mits de verkoper op dat moment aan haar bijdrageverplichtingen heeft voldaan, 5. Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper voor verontreiniging (inclusief hiervoor in dit artikel bedoelde verontreinigingen) van de grond en/of het grondwater van het registergoed wordt uitgesloten. De koper aanvaardt derhalve uitdrukkelijk alle risico s ten aanzien van verontreiniging van de grond en/of het grondwater van het registergoed, waaronder begrepen verontreiniging, waarvan thans geen melding is gemaakt is de opgestelde rapporten en zulks ongeacht of deze verontreiniging op grond van verricht onderzoek geconstateerd had moeten worden. De verkoper verklaart voorts dat in het gekochte asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. De koper verklaart hiermee bekend te zijn en hiervan alle risico s te aanvaarden. Koper vrijwaart verkoper, voor zover dit niet reeds uit het vorenstaande voortvloeit, volledig voor elke aansprakelijkheid, hetzij jegens de overheid, hetzij jegens een derde, in verband met deze verontreiniging alsmede de asbesthoudende stoffen en de eventuele daaruit voortvloeiende schadeclaims, boeten en overige aanspraken. 6. Koper verklaart dat het hem bekend is dat bij ontwatering van de grond van het gekochte, het risico aanwezig is dat de daarop gebouwde opstallen verzakken. Voor zover dit niet reeds uit het vorenstaande voortvloeit, aanvaardt koper dit risico alsmede alle daaraan verbonden gevolgen. 7. Voormelde vrijwaringen strekken tevens ten gunste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: M. Dumoré Beheer B.V., voornoemd, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

5 - 5 - Einde citaat. Dumoré beheer B.V., voornoemd, in de situatie dat zij al dan niet tezamen en al dan niet naast verkoper, worden aangesproken. De in bovengemelde bepalingen voorkomende verplichten zijn in voormelde titel (deel nummer 56) opgelegd aangezien het Registergoed destijds was belast met een besluit als bedoeld in artikel 55 Wet Bodembescherming ontleend aan MIL88 d.d Uit de kadastrale eigendomsinformatie de dato 25 oktober 2018 is gebleken dat een besluit als in de vorige zin omschreven thans niet meer is aangetekend bij het Registergoed. Blijkens door de heer T. Engbrenghof van de gemeente Leeuwarden (in haar hoedanigheid van bevoegd gezag Wet Bodembescherming) op 7 november 2018 verstrekte informatie, is echter nog steeds sprake van verontreiniging in de grond en is door problemen bij de invoer in het gemeentelijk WKPB register en de uitwisseling daarvan met het landelijk systeem van het kadaster het besluit als bedoeld in artikel 55 Wet Bodembescherming nog niet aangetekend bij het Registergoed, doch zal een en ander zo spoedig mogelijk door de gemeente (in haar genoemde hoedanigheid) worden aangepast. De brief die de gemeente Leeuwarden op 15 mei 2017 terzake de saneringsverplichting gezonden heeft aan de huidige eigenaar is geplaatst in de openbare online dataroom. De heer E. Engbrenghof heeft mondeling aangegeven dat de gemeente Leeuwarden niet op korte termijn een saneringsbevel zal opleggen. Voor nadere informatie omtrent bovengenoemde saneringsverplichting kan de Bieder zich wenden tot de gemeente Leeuwarden, de heer E. Engbrenghof, telefoonnummer , thomas.engbrenghof@leeuwarden.nl

- 1 - MLA\THO\ \

- 1 - MLA\THO\ \ - 1 - MLA\THO\322791-473\2164195 VEILINGVOORWAARDEN BEDRIJFSRUIMTE (executieveiling als bedoeld in artikel 514 e.v. van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering van het bedrijfspand, opslagplaats en

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT blad - 1 - Huenges Wajer & Joosten Notarissen ONTWERP d.d. 18 juli 2017 Wethouder Vrankenstraat 21 Postbus 4105 6202 PA Maastricht Tel.: 043 3509950 Fax.: 043 3615824 Indien er onjuistheden voorkomen in

Nadere informatie

- 1 - MLA\THO\ \919061

- 1 - MLA\THO\ \919061 - 1 - MLA\THO\00322791-000241\919061 AANVULLING OP VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN (Mathenesserweg 111 A I en 111 A II, Wolphaertsbocht 144 A, 148 A, 150 B, 144 B, 148 B, 150 B, 144 C, 146 C148 C, 150

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Mariaplein 3 te 6685 AT Haalderen

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Mariaplein 3 te 6685 AT Haalderen BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Mariaplein 3 te 6685 AT Haalderen Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden zijn

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn:

AKTE VAN LEVERING. Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn: AKTE VAN LEVERING Kenmerk: *** Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn: 1. a. de heer *** ***, geboren te *** op *** *** ***, zich

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld Deze bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden zijn

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

Bijzondere veilingvoorwaarden, vastgesteld bij akte 13 maart 2013 verleden voor mevrouw mr. I.M.B. Balvert, notaris te Utrecht

Bijzondere veilingvoorwaarden, vastgesteld bij akte 13 maart 2013 verleden voor mevrouw mr. I.M.B. Balvert, notaris te Utrecht Bijzondere veilingvoorwaarden, vastgesteld bij akte 13 maart 2013 verleden voor mevrouw mr. I.M.B. Balvert, notaris te Utrecht Registergoed het bedrijfspand met (onder)grond en verder toebehoren aan de

Nadere informatie

Gemeente/Verkoper en Panopticon/Koper hierna gezamenlijk te noemen: "Partijen".

Gemeente/Verkoper en Panopticon/Koper hierna gezamenlijk te noemen: Partijen. F518/F999/31006123 Versie 5 juni 2018 ALLONGE BEHORENDE BIJ DE KOOPOVEREENKOMST D.D. 14 MAART 2017 Koepelgevangeniscomplex Haarlem De ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon: Gemeente Haarlem,

Nadere informatie

LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen)

LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen) 1 Model d.d. 1 april 2018 LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen) Heden, @, verschijnen voor mij, mr. @, notaris te Utrecht: 1. @, hierbij handelend als schriftelijk

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN DE HORK 18 TE CUIJK

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN DE HORK 18 TE CUIJK BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN DE HORK 18 TE CUIJK ARTIKEL 2. REGISTERGOEDEREN Het bedrijfspand met woonhuis met ondergrond, parkeerterrein, erf en overige toebehoren, plaatselijk bekend 5431 NS Cuijk,

Nadere informatie

ARTIKEL 6 ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij

ARTIKEL 6 ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij ARTIKEL 6 ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij de bijzondere veilingvoorwaarden niet is afgeweken onder

Nadere informatie

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Drouwenermond

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Drouwenermond - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Drouwenermond OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED. een perceel ten behoeve van agrarische doeleinden aan en nabij het Noorderdiep te Drouwenermond, kadastraal

Nadere informatie

1 VOORWAARDEN OPENBARE INSCHRIJVING Verkoper is met betrekking tot genoemd registergoed geen erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of

1 VOORWAARDEN OPENBARE INSCHRIJVING Verkoper is met betrekking tot genoemd registergoed geen erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of 1 VOORWAARDEN OPENBARE INSCHRIJVING Verkoper is met betrekking tot genoemd registergoed geen erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of bijzondere verplichtingen bekend. In voormelde aankomsttitel

Nadere informatie

ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij

ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij de bijzondere veilingvoorwaarden niet is afgeweken

Nadere informatie

ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij

ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij de bijzondere veilingvoorwaarden niet is afgeweken

Nadere informatie

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl.

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. Weverstraat 8 en 10 5405 BN Uden Bedrijfsruimte Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. 21 MRT 2013 Objectomschrijving Het bedrijfspand met (onder)grond en verder toebehoren

Nadere informatie

Verkoper verkoopt aan Koper die van Verkoper koopt *ieder voor de onverdeelde helft:

Verkoper verkoopt aan Koper die van Verkoper koopt *ieder voor de onverdeelde helft: KOOPOVEREENKOMST Ondergetekenden: (A) (i) Rabohypotheekbank N.V., een naamloze vennootschap met zetel te Amsterdam en met adres: Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht, mede kantoorhoudende te Fellenoord 15, 5612

Nadere informatie

RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort)

RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort) - 1 - MLA\THO\00611056-651633\817356 RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort) Heden, zevenentwintig februari

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Haaksbergerstraat 811 te 7548 PB Enschede

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Haaksbergerstraat 811 te 7548 PB Enschede BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Haaksbergerstraat 811 te 7548 PB Enschede Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

- 1 - KOPIE / ch

- 1 - KOPIE / ch - 1 - ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN ------------------------------------------ Deze openbare verkoop zal worden gehouden - voor zover daarvan bij -- de bijzondere veilingvoorwaarden niet is afgeweken - onder

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Harderwijkerweg 205 te Ermelo

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Harderwijkerweg 205 te Ermelo BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Harderwijkerweg 205 te Ermelo ARTIKEL 1. REGISTERGOED het woonhuis met garage, ondergrond, erf, tuin en verder aanbehoren, plaatselijk bekend Harderwijkerweg 205 te 3852 AC

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 -

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 - Blad 1 van 7 AKTE VAN LEVERING blad - 1 - Heden, dertig oktober tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Jeroen Joannes Cornelis Maria Kuin, notaris te Amsterdam: 1. de heer Willem Stoutenbeek, wonende

Nadere informatie

BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3.

BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3. BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3. HET ONTWERP IS BESCHIKBAAR GESTELD ONDER VOORBEHOUD VAN AANVULLINGEN EN WIJZIGINGEN DOOR VERKOPER.

Nadere informatie

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van:

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: 275166/MMG Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: Het bedrijfsverzamelgebouw met ondergrond, gelegen aan de Saturnusweg 4, 4A,

Nadere informatie

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 12-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Enschede

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Enschede - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Enschede REGISTERGOED een perceel grond ten behoeve van agrarische doeleinden, gelegen aan de Brinkstraat te Enschede, kadastraal bekend gemeente Lonneker, sectie

Nadere informatie

Aan: Mr F. STROUCKEN S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20 AUGUSTUS 2015. OPGAVE VEILCONDITIES van perceel/percelen nr.: 15. adres:

Aan: Mr F. STROUCKEN S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20 AUGUSTUS 2015. OPGAVE VEILCONDITIES van perceel/percelen nr.: 15. adres: X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: Mr F. STROUCKEN S.V.P. RETOUR UITERLIJK:

Nadere informatie

6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij de bijzondere veilingvoorwaarden niet is afgeweken

6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij de bijzondere veilingvoorwaarden niet is afgeweken 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij de bijzondere veilingvoorwaarden niet is afgeweken onder de Algemene veilingvoorwaarden met internetbieden

Nadere informatie

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN 1 AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN Heden, +, verschenen voor mij, mr. Jan Wim Weggemans, notaris in de gemeente Bellingwedde: HYPOTHEEKGEVER 1. de heer KOENO NOMDEN, wonende te 9566 PK Veelerveen,

Nadere informatie

Burgemeester Caan van Necklaan 490 2262 HA Leidschendam. Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl.

Burgemeester Caan van Necklaan 490 2262 HA Leidschendam. Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. Burgemeester Caan van Necklaan 490 2262 HA Leidschendam Appartement Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. 20 SEP 2005 Objectomschrijving Het appartementsrecht rechtgevende

Nadere informatie

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van:

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: 274538/MMG Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: de percelen grond met de daarop aanwezige opstallen, gelegen aan en nabij de

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De heer mr. Cornelis van de Meent q.q., kantoorhoudende te Amsterdam aan het adres Van Eeghenstraat 98 (1071 GL), te dezen handelend in zijn hoedanigheid van curator

Nadere informatie

door: BPD Ontwikkeling van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer

door: BPD Ontwikkeling van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam LEVERING door: BPD Ontwikkeling B.V.@ aan: @ van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer @@ Heden, @, verschenen voor mij, @: 1. @, hierbij handelend als

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d. 03-02-2014. Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d. 03-02-2014. Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 03-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN De Kring 14 te 7891 TE Klazienaveen

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN De Kring 14 te 7891 TE Klazienaveen BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN De Kring 14 te 7891 TE Klazienaveen ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover

Nadere informatie

RECTIFICATIE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Bollaarsdijk 13a te 3231 LA Brielle

RECTIFICATIE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Bollaarsdijk 13a te 3231 LA Brielle RECTIFICATIE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Bollaarsdijk 13a te 3231 LA Brielle Op zes november tweeduizend veertien verschijnt voor mij, mr. Isabelle Maria Beatrice Balvert, notaris te Utrecht: de heer

Nadere informatie

OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Locatie Hengelo (Het Broek Noord)

OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Locatie Hengelo (Het Broek Noord) OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Locatie Hengelo (Het Broek Noord) Bij onderzoek naar de betrokken kadastrale percelen zijn met

Nadere informatie

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van:

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: 283567/SB/DJ/tl Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: De garage/schuur, met ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk

Nadere informatie

ONTWERP azyk.lev Blad 1

ONTWERP azyk.lev Blad 1 64143azyk.lev Blad 1 ZWART & PARTNERS NETWERK NOTARISSEN Postbus 1019 2260 BA Leidschendam-Voorburg T: 070-3200500 F: 070-3201101 E-mail: kantoor@zpnn.nl ONTWERP Wilt u, indien er onjuistheden voorkomen

Nadere informatie

- 1 - VEILINGVOORWAARDEN Locatie Didam ED

- 1 - VEILINGVOORWAARDEN Locatie Didam ED - 1 - VEILINGVOORWAARDEN Locatie Didam 2015.505247.1 ED OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED 1. een perceel grond met het zich daarop bevindende woonhuis met verder toebehoren, plaatselijk bekend als Heeghstraat

Nadere informatie

De aanvullingen staan tevens hieronder:

De aanvullingen staan tevens hieronder: DE BIJZONDERE LASTEN EN BEPERKINGEN (MET BETREKKING TOT HET GEBRUIK VAN DE PERCEELNUMMERS B EN C) ZIJN AANGEVULD De aangevulde veilingvoorwaarden treft u aan onder de knop "Downloads". De aanvullingen

Nadere informatie

MODEL LEVERINGSAKTE verkoper koper koopcontract verkochte Bron: VvERecht.nl Bron: VvERecht.nl

MODEL LEVERINGSAKTE verkoper koper koopcontract verkochte Bron: VvERecht.nl Bron: VvERecht.nl MODEL LEVERINGSAKTE Heden, @, verschenen voor mij, @, notaris gevestigd te @: 1. @ @toekomstig adres: @ hierna @tezamen@ te noemen: 'verkoper'; en 2. @ @en voornemens de hierna te vermelden woning te gaan

Nadere informatie

113272.01.BL 1 KOOPCONTRACT

113272.01.BL 1 KOOPCONTRACT 113272.01.BL 1 KOOPCONTRACT De ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Onroerend Goed Maatschappij "'t Blijmoedig Kraaienest B.V.", gevestigd te Hilversum, kantoorhoudende

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Op deze openbare verkoop zijn van toepassing de ALGEMENE

VEILINGVOORWAARDEN Op deze openbare verkoop zijn van toepassing de ALGEMENE - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Heemserveen OMSCHRIJVING REGISTERGOED: 1. een perceel grond ten behoeve van agrarische doeleinden, gelegen nabij de Polenweg te Heemserveen, kadastraal bekend

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN VOOR INTERNET (Zuiddijk 7 en 7A te Zaandam)

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN VOOR INTERNET (Zuiddijk 7 en 7A te Zaandam) BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN VOOR INTERNET (Zuiddijk 7 en 7A te Zaandam) het bedrijfspand met ondergrond en verder aan- en toebehoren, plaatselijk bekend te 1501 CA Zaandam, Zuiddijk 7 en 7A, kadastraal

Nadere informatie

ARTIKEL 1. REGISTERGOED

ARTIKEL 1. REGISTERGOED ARTIKEL 1. REGISTERGOED Het kantoorgebouw/bedrijfspand met ondergrond, erf en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend Pieter Lieftinckweg 11, 1505 HX Zaandam, kadastraal bekend gemeente Zaandam, sectie

Nadere informatie

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N):

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N): Pagina 1 van 5 DE ONDERGETEKENDE(N): DISCLAIMER verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp Naam rechtspersoon: Plaats statutaire zetel: Kantooradres: Nummer Kamer van Koophandel: e-mailadres:

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling 2014.008405.01 1 Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR M.J.J. VAN TIENEN FORMULIER

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Pascallaan 15 Lelystad Vastgesteld bij akte verleden voor mr. I.M.B. Balvert, notaris te Utrecht

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Pascallaan 15 Lelystad Vastgesteld bij akte verleden voor mr. I.M.B. Balvert, notaris te Utrecht BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Pascallaan 15 Lelystad Vastgesteld bij akte verleden voor mr. I.M.B. Balvert, notaris te Utrecht REGISTERGOED het bedrijfspand met verhard buitenterrein, (onder)grond, parkeerplaatsen

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN percelen bouwgrond Hessenweg en Buys Ballotweg 62 te De Bilt

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN percelen bouwgrond Hessenweg en Buys Ballotweg 62 te De Bilt BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN percelen bouwgrond Hessenweg en Buys Ballotweg 62 te De Bilt Op dertien mei tweeduizend vijftien door mr. Femke Stroucken, notaris te Amsterdam, vastgesteld. ARTIKEL 1. REGISTERGOEDEREN

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Garage en drie parkeerplaatsen nabij de Meidoorn te Cuijk

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Garage en drie parkeerplaatsen nabij de Meidoorn te Cuijk BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Garage en drie parkeerplaatsen nabij de Meidoorn te Cuijk Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Percelen grond aan de Brimweg en een perceel grond aan de Heistraat te Someren vastgesteld door een waarnemer van mevrouw mr. I.M.B. Balvert, notaris te Utrecht op 30 juli

Nadere informatie

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Verkoopvoorwaarden bloot eigendom: Vastgesteld door burgemeester en wethouders van s-gravenhage

Nadere informatie

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht:

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht: - 1 - KOOPOVEREENKOMST WEIVER 117 TE WESTZAAN 10181/ak De ondergetekende*: 1. * hierna *tezamen genoemd: verkoper; *verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: 2. * hierna *(tezamen)

Nadere informatie

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Hoogeveen

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Hoogeveen - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Hoogeveen OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED. 1. een perceel bouwgrond ten behoeve van de ontwikkeling van een nieuwbouwwoning, plaatselijk bekend als Damhert

Nadere informatie

Objectinformatie. gebruik/oplevering: de woning wordt in verhuurde staat opgeleverd.

Objectinformatie. gebruik/oplevering: de woning wordt in verhuurde staat opgeleverd. Objectinformatie kadastrale gegevens: het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste verdieping van na te vermelden gebouw, met balkon aan de achterzijde, plaatselijk

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Rolde REGISTERGOED een perceel grond ten behoeve van agrarische doeleinden, bij de Gieterstraat 90 te Rolde, kadastraal bekend gemeente Rolde sectie V, nummer 1594,

Nadere informatie

LEVERING. pagina - 1 -

LEVERING. pagina - 1 - Blad 1 van 7 pagina - 1 - LEVERING Heden, vierentwintig december tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr---------- Nicolaas Reinoud Adriaan Oudkerk, kandidaat-notaris, hierna te noemen: "notaris", -

Nadere informatie

ARTIKEL 1. REGISTERGOED

ARTIKEL 1. REGISTERGOED ARTIKEL 1. REGISTERGOED Een bedrijfswoning en (varkens)stallen met ondergrond, erf en tuin, plaatselijk bekend Ericaweg 3 te 5721 SH Asten, kadastraal bekend gemeente Asten, sectie R nummer 395, groot

Nadere informatie

Dos : Ref : GB/MB ( ) LEVERING

Dos : Ref : GB/MB ( ) LEVERING Blad 1 van 5 Dos : 28001545 Ref : GB/MB (070508.1) 1 LEVERING Heden, zestien mei tweeduizend en acht, verschijnen voor mij, mr. Kees Hendrikus Josef Flink, notaris te Utrecht: 1. de heer Jan Matthijs Brünemann,

Nadere informatie

(MODEL-AKTE Woningvennootschap) HYPOTHEEK

(MODEL-AKTE Woningvennootschap) HYPOTHEEK F518/F649/31004917 Versie 13 november 2017 (MODEL-AKTE Woningvennootschap) HYPOTHEEK Heden, [passeerdatum], is voor mij, mr. [***], notaris te [***], verschenen: [***], te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE S.16930tr/tj Heden, elf mei tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Theunis Pier Seinstra, notaris te Amsterdam:---------------------------------------------------------

Nadere informatie

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van:

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: 274538/MMG Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: de percelen grond met de daarop aanwezige opstallen, gelegen aan en nabij de

Nadere informatie

1. Wijze van veiling De veiling geschiedt op negen maart tweeduizend en zestien ( ) vanaf negen uur (09:00) en wel uitsluitend via de Website

1. Wijze van veiling De veiling geschiedt op negen maart tweeduizend en zestien ( ) vanaf negen uur (09:00) en wel uitsluitend via de Website - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Almelo, nabij Leemslagen TE VEILEN REGISTERGOED een perceel grond gelegen nabij de Leemslagen te Almelo, kadastraal bekend gemeente Ambt-Almelo, sectie N nummer

Nadere informatie

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 5 februari 2016 voor een waarnemer van mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam.

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 5 februari 2016 voor een waarnemer van mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. RHM/CB/20891167 5159646/40068627 Vastgesteld 5 februari 2016 Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 5 februari 2016 voor een waarnemer van mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam.

Nadere informatie

AKTE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Marknesse, nabij Kleiweg

AKTE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Marknesse, nabij Kleiweg - 1 - AKTE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Marknesse, nabij Kleiweg TE VEILEN REGISTERGOED een perceel grond gelegen nabij de Kleiweg te Marknesse, kadastraal bekend gemeente Noordoostpolder, kadastraal

Nadere informatie

5. Aanvaarding/gebruikssituatie/ontruiming De schuldeiseres heeft een onderzoek ingesteld naar de gebruikssituatie van het registergoed.

5. Aanvaarding/gebruikssituatie/ontruiming De schuldeiseres heeft een onderzoek ingesteld naar de gebruikssituatie van het registergoed. Onderstaande bijzondere veilingvoorwaarden zijn definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden zijn vanaf 12 november 2013 op te vragen bij kantoor CMS Notarissen te Amsterdam.

Nadere informatie

Executoriale Verkoop Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW)

Executoriale Verkoop Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Executoriale Verkoop Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Inleiding De online executoriale verkoop (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) vindt plaats op donderdag 7 mei 2015 om 14.30 via de website van BOG

Nadere informatie

(eerste ontwerp) LEVERING ***[INVULLEN REGISTERGOED] TE ROTTERDAM

(eerste ontwerp) LEVERING ***[INVULLEN REGISTERGOED] TE ROTTERDAM F518/F518/31004369 Versie 17 oktober 2016 (eerste ontwerp) LEVERING ***[INVULLEN REGISTERGOED] TE ROTTERDAM Heden, ***, zijn voor mij, mr. René Albertus Spit, notaris te 's-gravenhage, verschenen: 1. ***,

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK

KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK CONCEPT Dossiernummer: Mk/kp 16069 KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK Lloydtoren te Rotterdam De ondergetekenden: 1. FGH Bank N.V., een naamloze vennootschap, gevestigd

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN (Achthovenerweg 15D Te Leiderdorp)

VEILINGVOORWAARDEN (Achthovenerweg 15D Te Leiderdorp) - 1 - MLA\THO\00322792-000116\763198 VEILINGVOORWAARDEN (Achthovenerweg 15D Te Leiderdorp) Vaststelling veilingvoorwaarden Artikel 6 6.1 Algemene veilingvoorwaarden De openbare verkoop zal worden gehouden

Nadere informatie

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van:

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: 27515/MMG Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:28 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: Het bedrijfsverzamelgebouw met ondergrond, gelegen aan de Schoepenweg 51A t/m

Nadere informatie

68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1

68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1 68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1 ZWART & PARTNERS NETWERK NOTARISSEN Postbus 1019 2260 BA Leidschendam-Voorburg T: 070-3200500 F: 070-3201101 E-mail: kantoor@zpnn.nl ONTWERP Wilt u, indien er onjuistheden

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN KLEINE TOCHT 7 TE ZAANDAM

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN KLEINE TOCHT 7 TE ZAANDAM BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN KLEINE TOCHT 7 TE ZAANDAM ARTIKEL 1. REGISTERGOED Het kantoor/bedrijfspand met aanhorigheden, plaatselijk bekend 1507 CB Zaandam, Kleine Tocht 7, kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

O N T W E R P. eerste blad KOOPOVEREENKOMST

O N T W E R P. eerste blad KOOPOVEREENKOMST O N T W E R P eerste blad WILT U ELKE PAGINA PARAFEREN? KOOPOVEREENKOMST mr. J.P. Mensink notaris Terschelling Vlieland 0562-442500 De ondergetekenden: 1. Bernard Haantjes, wonende te 8894 KK Formerum,

Nadere informatie

C O N C E P T

C O N C E P T Blad 1 2016.0714.05 ALGEMENE AKTE PROJECT "DE NIEUWE BUURT" MORGENWONEN Heden, ***, verschijnt voor mij, mr. Erwin Frederik de Vilder, notaris gevestigd te Hardinxveld-Giessendam: ***, te dezen handelend

Nadere informatie

HOOFDSTUK II. BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Artikel 1. Wijze van veiling De veiling geschiedt onder de hiervoor vermelde veilingvoorwaarden in één

HOOFDSTUK II. BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Artikel 1. Wijze van veiling De veiling geschiedt onder de hiervoor vermelde veilingvoorwaarden in één HOOFDSTUK II. BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Artikel 1. Wijze van veiling De veiling geschiedt onder de hiervoor vermelde veilingvoorwaarden in één zitting bij inzet en afslag en wel op vijfentwintig september

Nadere informatie

ALGEMENE- EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Artikel 6 6.1 Algemene veilingvoorwaarden De openbare verkoop zal worden gehouden - voor zover daarvan bij

ALGEMENE- EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Artikel 6 6.1 Algemene veilingvoorwaarden De openbare verkoop zal worden gehouden - voor zover daarvan bij ALGEMENE- EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Artikel 6 6.1 Algemene veilingvoorwaarden De openbare verkoop zal worden gehouden - voor zover daarvan bij de bijzondere veilingvoorwaarden niet is afgeweken

Nadere informatie

overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemm

overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemm Bijlage 14a overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemming verlenen, doch uiterlijk op 1 maart

Nadere informatie

ONLINE EXECUTIEVEILING. Maasdijk ong KN HEEREWAARDEN

ONLINE EXECUTIEVEILING. Maasdijk ong KN HEEREWAARDEN ONLINE EXECUTIEVEILING Maasdijk ong. 6624 KN HEEREWAARDEN 1 Algemeen In de directe omgeving van dit aan de rand van het dorp gelegen perceel bevinden zich onder meer een jachthaven, een camping en een

Nadere informatie

S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20 MAART 2015. Aan: Mr A.M.J.M.PLOUMEN. OPGAVE VEILCONDITIES van perceel/percelen nr.: 11. adres: ZEEWEG 77 KATWIJK

S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20 MAART 2015. Aan: Mr A.M.J.M.PLOUMEN. OPGAVE VEILCONDITIES van perceel/percelen nr.: 11. adres: ZEEWEG 77 KATWIJK Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: Mr A.M.J.M.PLOUMEN S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Concept d.d. 25-11-2015 ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Heden, @, verscheen voor mij, mr. @,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE Blad 1 INHOUD Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Art. 11. Art. 12. Art. 13. Art.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPBEPALINGEN VOOR ONBEBOUWDE GROND VAN DE GEMEENTE WESTERVELD 2007

ALGEMENE VERKOOPBEPALINGEN VOOR ONBEBOUWDE GROND VAN DE GEMEENTE WESTERVELD 2007 ALGEMENE VERKOOPBEPALINGEN VOOR ONBEBOUWDE GROND VAN DE GEMEENTE WESTERVELD 2007 Artikel 1 BEGRIPSBEPALINGEN Algemene Bepalingen: de Algemene Verkoopbepalingen voor onbebouwde grond van de gemeente Westerveld,

Nadere informatie

C O N C E P T

C O N C E P T Blad 1 2016.0714.01 D ALGEMENE AKTE PROJECT "DE NIEUWE BUURT" FASE 1b Heden, *** tweeduizend zeventien, verschijnt voor mij, mr. Erwin Frederik de Vilder, notaris gevestigd te Hardinxveld- Giessendam:

Nadere informatie

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Rolde

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Rolde - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Rolde REGISTERGOED een perceel grond ten behoeve van agrarische doeleinden, bij de Gieterstraat 90 te Rolde, kadastraal bekend gemeente Rolde sectie V, nummer

Nadere informatie

Artikel 3. Veilingvoorwaarden Op deze openbare verkoop zijn van toepassing de Algemene Veilingvoorwaarden met Internetbieden 2015, hierna te noemen:

Artikel 3. Veilingvoorwaarden Op deze openbare verkoop zijn van toepassing de Algemene Veilingvoorwaarden met Internetbieden 2015, hierna te noemen: Artikel 3. Veilingvoorwaarden Op deze openbare verkoop zijn van toepassing de Algemene Veilingvoorwaarden met Internetbieden 2015, hierna te noemen: "AVVI 2015", vastgesteld door de stichting: Stichting

Nadere informatie

DISCLAIMER. verkoop van het registergoed Claudius Civilislaan 40 te. Vlaardingen van de Stichting Argos Zorggroep

DISCLAIMER. verkoop van het registergoed Claudius Civilislaan 40 te. Vlaardingen van de Stichting Argos Zorggroep Pagina 1 van 5 DISCLAIMER verkoop van het registergoed Claudius Civilislaan 40 te Vlaardingen van de Stichting Argos Zorggroep DE ONDERGETEKENDE(N): Naam rechtspersoon: Plaats statutaire zetel: Kantooradres:

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Stationsstraat 10 te 6675 AW Valburg

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Stationsstraat 10 te 6675 AW Valburg BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Stationsstraat 10 te 6675 AW Valburg Veilingvoorwaarden Op deze openbare verkoop zijn van toepassing de Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen via Internet, hierna

Nadere informatie

2015D42874BJ KOOPOVEREENKOMST. 1. Verkoper. gegevens verkoper. 2. Koper. gegevens koper(s)

2015D42874BJ KOOPOVEREENKOMST. 1. Verkoper. gegevens verkoper. 2. Koper. gegevens koper(s) Pagina 1 van 7 2015D42874BJ KOOPOVEREENKOMST 1. Verkoper gegevens verkoper voornoemde heer, hierna genoemd: de curator ; 2. Koper gegevens koper(s) hierna zowel tezamen als ieder afzonderlijk genoemd:

Nadere informatie

executoriale verkoop

executoriale verkoop executoriale verkoop AMBACHTSWEG 13 (3161 GL) RHOON T 010-424 88 88 F 010-424 88 89 E: info@ooms.com www.ooms.com Algemeen De volle eigendom omvattende het bedrijfsgebouw met ondergrond, erf en verder

Nadere informatie

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 10 juni 2016 voor mr. F. Stroucken, notaris te Amsterdam, ter publicatie.

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 10 juni 2016 voor mr. F. Stroucken, notaris te Amsterdam, ter publicatie. Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 10 juni 2016 voor mr. F. Stroucken, notaris te Amsterdam, ter publicatie. ARTIKEL 1. REGISTERGOEDEREN 1. het winkelpand met ondergrond en

Nadere informatie

Kenmerk zaak: 12800/VW/RS

Kenmerk zaak: 12800/VW/RS Blad 1 van 5 Kenmerk zaak: 12800/VW/RS 1 Heden, negenentwintig november tweeduizend tien verschenen voor mij, mr. VICTOR LOUIS WOLFS, notaris met plaats van vestiging TILBURG: 1. a. de heer SJOERD JOSEPH

Nadere informatie

dossier 89211/LL Project Vijverpark Fase 3 (O6) te Haarlem

dossier 89211/LL Project Vijverpark Fase 3 (O6) te Haarlem 1 Notariskantoor Brummelhuis De Cuserstraat 5 1081 CK Amsterdam dossier 89211/LL Project Vijverpark Fase 3 (O6) te Haarlem concept 16 mei 2018 AKTE VESTIGING ERFDIENSTBAARHEDEN, OPLEGGING KWALITATIEVE

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE KOOPOVEREENKOMST GROND VOOR EENGEZINSHUIZEN, VERSIE

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE KOOPOVEREENKOMST GROND VOOR EENGEZINSHUIZEN, VERSIE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE KOOPOVEREENKOMST GROND VOOR EENGEZINSHUIZEN, VERSIE 1-1-2010 Bij deze algemene voorwaarden horen: - Koopovereenkomst Grond voor eengezinshuizen, versie 1-1-2010 Definities

Nadere informatie

OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED

OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED - 1 - VEILINGVOORWAARDEN Locatie Drouwenermond 2015.505247.1 ED OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED een perceel ten behoeve van agrarische doeleinden aan en nabij het Noorderdiep te Drouwenermond, kadastraal

Nadere informatie

Hoofdstraat ET Landgraaf

Hoofdstraat ET Landgraaf Hoofdstraat 302 6372 ET Landgraaf Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl. Objectomschrijving Woonhuis met ondergrond, tuin en verdere toebehoren, plaatseljk bekend

Nadere informatie