Sterk door service. Woningmakelaardij Bedrijfsmakelaardij Research & Marketing Hypotheken - Assurantiën

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sterk door service. Woningmakelaardij Bedrijfsmakelaardij Research & Marketing Hypotheken - Assurantiën"

Transcriptie

1 Sterk door service Woningmakelaardij Bedrijfsmakelaardij Research & Marketing Hypotheken - Assurantiën

2 Kin ERA Makelaars Kin ERA makelaars: uw partner bij het nemen van al uw beslissingen op de woningmarkt, bij uw bedrijfshuisvesting en uw financiering. Sterk door service is al sinds de start in 1980 het uitgangspunt en daar tornt Kin ook niet aan. Naar haar overtuiging ligt daar het fundament onder succesvol ondernemen. Mede door de servicegerichtheid en de doelgerichte aanpak behoort Kin al vele jaren tot de grotere vastgoedspecialisten in de regio Midden- en West-Brabant. Dagelijks actief met 25 medewerkers vanuit vestigingen in Breda, Dongen, Rijen en Tilburg. Kin kent een brede discipline in het volledige spectrum van vastgoed. Hoogwaardige kennis over huur en verhuur, aan- en verkoop van woningen. Kundige makelaars voor bedrijfsmatig vastgoed en beleggingstransacties, maar ook aantoonbare expertise op het gebied van assurantiën en hypotheken. Specialist in bestaande bouw en nieuwbouw. Door de combinatie van grondige vakkennis en inzet van moderne marketingtools, is een slagvaardige organisatie ontstaan die exact op de hoogte is van actuele ontwikkelingen in de regio. Het wijdvertakte netwerk van alle business units van Kin schept de mogelijkheid om meerdere kanalen aan te boren bij het benaderen van zorgvuldig gespecificeerde doelgroepen. Met als surplus de extra mogelijkheden uit het ERA-netwerk.

3 Woning- en bedrijfsmakelaardij Hypotheken en assurantiën Research en marketing

4 Woningmakelaardij bestaande bouw Kin ERA Makelaars is een gevestigde naam in de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van bestaande woningen. Ook in de huidige markt boekt de makelaardij opvallend goede resultaten: het gevolg van doelgerichte marketingcampagnes, het doorvoeren van innoverende marketingconcepten en een pragmatische werkwijze. Naast verkoop, verhuur en uitponding, beschikt Kin over expertise in het taxeren van individuele woningen en complete woningportefeuilles. Marktleider in Tilburg en Gilze-Rijen, top 3 speler in Breda en Dongen Branche-organisatie NVM publiceert per kwartaal het aantal transacties van alle aangesloten kantoren. Uit de cijfers blijkt onomstotelijk dat Kin al tientallen jaren marktleider is in de gemeente Gilze en Rijen. De laatste jaren scoort het kantoor een marktaandeel dat de 70 procent overstijgt. Ook in Tilburg bewijst Kin sinds 2009 de meeste transacties te realiseren in bestaande bouw. De vestiging Breda noteert steevast een positie in de lokale top 3. Ook ons kantoor in Dongen heeft sinds haar recente start een prominente plaats veroverd in de markt. Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen Funda beoordelingen, ingevuld door verkopers. Kin noteert hierin gemiddeld een 8+. Persoonlijk contact en slimme benadering doelgroepen Om te begrijpen wat klanten willen en hoe ze te bereiken zijn, is het zaak om de klant eerst goed te leren kennen. De makelaars van Kin staan dagelijks in contact met actuele woningzoekenden. Dit schept de mogelijkheid om nòg beter en meer doelgericht in te spelen op de wensen van de woningzoekenden. Met het actief benutten van sociale media lukt het bovendien om aanvullende informatie te verkrijgen én beter gesegmenteerd te adverteren. Kin is al meerdere jaren actief in digitale marketing en weet daarmee zorgvuldig gedefinieerde doelgroepen te bereiken. In de virtuele wereld van nu, geldt deze kennis als garantie voor een optimale besteding van het budget. Onderdeel en één van de grondleggers van ERA Nederland Kin ERA Makelaars is naast het lidmaatschap van de NVM ook aangesloten bij ERA Nederland. Dit verbond van kwaliteitsmakelaars is wereldwijd vertegenwoordigd in 28 landen. Uitgangspunt van de samenwerking is dat ERA-makelaars de markt actief benaderen en vernieuwende marketing toepassen. Alles in dienst van de opdrachtgever die een woning wil verkopen of verhuren. In het streven naar onderscheidend vermogen, is Kin al vanaf het prilste stadium betrokken bij ERA. Naamgever Paul Kin is in de eerste jaren voorzitter geweest van de regio Zuid-Nederland.

5 De best verkopende makelaar van de regio Pragmatisch, persoonlijk en klantgericht Separate taxatie-afdeling

6 Woningmakelaardij nieuwbouw Een kundige makelaar is meer dan een uithangbord van Funda. In de voorfase van een woningbouwproject is de rol van de makelaar minstens zo belangrijk als in de verkoopfase. Met hoogwaardige kennis van de regio en de wensen van haar inwoners adviseert en bemiddelt Kin voor particulieren en bedrijven. Dit geldt voor het complete proces van plan- en ontwerpfase tot de verkoop/verhuur van de laatste woning toe. Door de intensieve samenwerking met ontwikkelaars, beleggers, corporaties, gemeenten en het dagelijks contact met de eindgebruiker, is Kin bij uitstek de intermediair die alle betrokkenen weet te koppelen voor vraaggestuurd ontwikkelen. De inzet van sociale media helpt bij het segmenteren van doelgroepen en het faciliteren van bottom up projectontwikkeling. Drie-eenheid: marktonderzoek, marketing en verkoop/verhuur Kin heeft zich de laatste jaren nadrukkelijk gespecialiseerd in projectmatige verkoop/verhuur. Het uitgangspunt daarin is de heilige drie-eenheid marktonderzoek, marketing en verkoop/verhuur. Een project ontwikkelen dat aantoonbaar aansluit op de vraag, gevolgd door een uitgekiende marketingcampagne, leidt tot een optimale verkoop/verhuur. Door het verspreiden van buurtmailings, digitale nieuwsbrieven en het gebruik van sociale media, komt een dynamiek op gang die als lead generator werkt voor de verkoop/verhuur van projecten en individuele woningen. Dat heeft zijn waarde al bij vele projecten in de regio bewezen. Procesbegeleider bij vraaggestuurd ontwikkelen en stimulator bij verkoop Door elke dag opnieuw de dialoog aan te gaan met de consument, is Kin in staat de actuele vraag optimaal in beeld te brengen. Vooral bij vraaggestuurde nieuwbouw is de inbreng van een makelaar die deze kennis in huis heeft evident. Ook bij de verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten is Kin de smeerolie die tot succes leidt. Kin heeft haar marktaandeel in de regio niet alleen te danken aan het kweken van interesse voor de woningen, maar ook door haar doelgerichte aanpak. De continue focus op het stimuleren van de klant, het continu nabellen, het continu meedenken in oplossingen en de bereidheid ook in avonduren en het weekend te bezichtigen, blijkt in de huidige markt nog steeds de sleutel tot succes. Regionaal en interregionaal actief Kin is voortdurend betrokken bij meerdere nieuwbouwprojecten. Een overzicht van de actuele projecten staat op www. kinmakelaars.nl/nieuwbouw. De ruime ervaring in nieuwbouw maakt dat Kin een helder plan van aanpak heeft. Met dank aan de brede regionale verspreiding en de nieuwsbrief die onder meer dan woningzoekers in de regio wordt verspreid, krijgt uw project in de regio gegarandeerd de aandacht die het verdient.

7 Procesbegeleider en stimulator bij vraaggestuurde ontwikkelingen Specialist in initiëren en verkopen / verhuren nieuwbouw Breed bereik dankzij meerdere vestigingen

8 Bedrijfsmakelaardij Vanuit vestigingen in Breda, Dongen, Rijen en Tilburg is Kin Bedrijfsmakelaars sterk vertegenwoordigd in Midden- en West-Brabant. De kantoren zijn actief in het aan en verkopen, aan- en verhuren en taxeren van kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grondposities. Daarnaast adviseert en bemiddelt Kin bij de overdracht van de meest uiteenlopende beleggingen. Zij geniet daarbij het vertrouwen van een brede verscheidenheid aan opdrachtgevers: beleggers (institutioneel en particulier), verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, bancaire instellingen, accountantskantoren en uiteraard de eindgebruikers van bedrijfsmatig vastgoed. Van grote waarde voor verhuurders en verkopers bij verkoop, verhuur en taxaties De vastgoedeigenaar vraagt om een optimaal rendement en minimale leegstand. Kin Bedrijfsmakelaars kent dit belang als geen ander en maakt zich daar hard voor. Hoe? Door altijd centraal in de markt te staan, midden tussen ondernemers uit de regio. Kin is aangesloten bij NVM Business, is VastgoedCert-gecertificeerd en beschikt als één van de weinigen in de regio over de licentie om TMI-taxaties te mogen verrichten. Van grote waarde voor huurders en kopers bij (her)onderhandeling, (her)huisvesting, sale-and-leaseback De huidige economie biedt huurders en kopers volop kansen om de huisvesting te optimaliseren. Kin denkt oplossingsgericht bij vragen over een marktconforme huurprijs, de uitstraling van een kantoor of de status van een locatie. Kin zoekt en vindt mogelijkheden om te besparen op de huidige locatie. Of zoekt en vindt een betere plek om kostenbewust te huren of kopen. Ook op vragen over sale-and-lease-back constructies kent Kin het antwoord. Aan de hand van een huisvestingsscan brengt Kin mogelijke besparingen of andere verbeteringen snel in kaart. Zij ontzorgt tevens bij het openbreken van huurcontracten, het opstellen van nieuwe overeenkomsten en bij de begeleiding van herhuisvesting. De dienstverlening geldt ook voor (onder-)verhuur van overbodige bedrijfsruimtes en het uitvoeren van taxaties. Bemiddeling in beleggingen De specialisten van Kin begeleiden de meer gecompliceerde beleggingstransacties in opdracht van bancaire instellingen, beleggingsinstellingen, institutionele- en particuliere beleggers. Dagelijkse omgang met huurders en kopers levert kennis op die van grote waarde is om de vragen en wensen van beleggers, ontwikkelaars en gemeenten te beantwoorden. Kin bemiddelt in woningportefeuilles, bedrijfsmatig vastgoed en retail.

9 Aanhuur, aankoop, heronderhandeling, herhuisvesting Sale-and-leaseback, verkoop, verhuur, (TMI) taxaties Beleggingen (woningen, BOG en retail)

10 Research & Marketing Kin werkt vanuit de stellige overtuiging dat een project maximaal rendeert wanneer de drie-eenheid marktonderzoek, marketing, verkoop/verhuur wordt gerespecteerd. Bouwen wat de markt wenst is het devies en inzicht verkrijgen in de wensen van de gebruiker is van cruciaal belang. Met dank aan de business unit Research & Marketing zet Kin vastgoedondernemers op voorsprong. Door te investeren in kennis van de markt biedt zij haar opdrachtgevers altijd een professionele onderbouwing bij haar adviezen. De marketeers van Kin ondersteunen de opdrachtgever met duidelijke en relevante marktinformatie: gebaseerd op cijfers en praktijkervaring. Door continu relevante data te verzamelen en kundig te interpreteren, speelt Kin in het voortraject van ontwikkelingen al een betrouwbare rol. Gedegen marktkennis levert een stabiel fundament op voor verdere stappen. Initiëring en advisering bij nieuwbouwprojecten Kin is in de loop der jaren uitgegroeid tot specialist in de initiëring, advisering en verkoop/verhuur van nieuwbouwprojecten. De bundeling van de actuele marktkennis en praktische ervaringen van de woningmakelaars, bedrijfsmakelaars en financiële dienstverleners, helpt opdrachtgevers bij alle beslissingen tijdens de ontwikkel- en verkoop/verhuurfase. Kin verricht uit eigen initiatief en in opdracht van derden marktanalyses, gebiedsanalyses en locatie-analyses. Als aanvulling op de ondersteuning bij grondbiedingen onderzoekt Kin ook planologische procedures. Binnen de onderneming is bovendien de kennis aanwezig om concepten, plattegronden, rendementen en de financiële haalbaarheid van projecten kritisch te beoordelen. Tot slot ondersteunt Kin opdrachtgevers bij de prijsstelling en marketing, verhuur en verkoop. Creatief meedenken over een realistische aanpak staat bij elk project centraal. Kennis nieuwbouwlocaties wordt gekoppeld aan breed netwerk Kin koppelt de kennis over actuele nieuwbouw en potentiële locaties voor nieuwbouw aan partijen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling en/of financiering. Voor kansrijke locaties die nog niet of niet adequaat zijn ingevuld, ontwikkelt Kin nieuwe initiatieven. Samen met aannemers, ontwikkelaars en beleggers kijken de specialisten welk type vastgoed optimaal aansluit op de vraag. Bij de invulling kan Kin uit een uitgebreid netwerk van beleggers putten. Op die manier lukt het ook om een stilstaand project nieuw leven in te blazen met een beter uitzicht op rendement. Kin heeft daarbij ook de wensen en eisen van beleggers in beeld. Dit betreft alle grote institutionele beleggers van Nederland, maar ook lokale particuliere investeerders. Sociale media & marketing Om een grotere rol te kunnen spelen in vraaggestuurd ontwikkelen en een optimaal bereik van doelgroepen, besteedt Kin extra aandacht aan de inzet van sociale media. Online enquêtes helpen mee om doelgroepen haarfijn te segmenteren. Facebook, LinkedIn, Twitter en weblogs zijn veelgebruikte instrumenten. Daarnaast biedt de inzet van sociale media de mogelijkheid om klantspecifiek te adverteren. Deze kennis en ervaring van digitale marketing staat uiteraard ook beschikking voor de opdrachtgevers bij advisering over de aanpak van de verkoop / verhuur van een project.

11 Initiëring en advisering nieuwbouwprojecten: woningen én BOG Onderzoeken tbv markt, locatie, project en financiën Sociale Media & marketing

12 Hypotheken en Assurantiën Kin ERA Makelaars werkt nauw samen met Kin Assurantiën en De Hypotheekshop. Alles onder één dak. Daardoor zijn de lijnen kort en is de informatievoorziening snel en altijd up to date. Kin doet niet aan verplichte winkelnering. Alle bedrijfsonderdelen versterken elkaar, maar staan volledig autonoom in de markt. Eén totaalpakket met één vast aanspreekpunt Verzekeringen en hypotheken stellen vastgoedeigenaren en gebruikers voor een complex en tijdrovend probleem. Kin biedt de kans om alles onder één dak bij één organisatie onder te brengen. Met bovendien één vast aanspreekpunt. Dit geldt voor de particuliere en de zakelijke klant. Kin stelt desgewenst één totaalpakket samen waarbij naast de begeleiding bij aan- of verkoop ook volledige ontzorging op het gebied van financiering en assurantiën geldt. Breed aanbod aan verzekeringen Kin Assurantiën biedt meer dan alleen gebouwgebonden verzekeringen. Het kantoor is gekwalificeerd voor de business-to-businessmarkt. Naast gebouwgebonden verzekeringsproducten verzorgt Kin ook personeelsgebonden verzekeringen en pensioenen. De insteek is het afdekken van risico s op maat, maar ook een welkome aanvulling op primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van medewerkers. Onafhankelijk en transparant hypotheekadvies Financiering is de spil waar de vastgoedwereld om draait. Daarom werkt Kin samen met De Hypotheekshop, een onafhankelijke instelling die geen binding heeft met banken of andere financiële instellingen. De hypotheekadviseurs zijn graag al in een vroeg stadium betrokken bij de oriëntatie van de zoeker om financiële verrassingen te voorkomen. De hypotheekadviseur maakt snel duidelijk hoever de financiële mogelijkheden reiken, welke maandlasten hier tegenover staan en welke constructie het beste bij de klant past. Voor vandaag, maar ook in de toekomst. Het kunnen klankborden met deze financieringsspecialisten voorkomt dat er projecten worden ontwikkeld die voor de doelgroep financieel niet haalbaar zijn.

13 Zekerheid dat project voor doelgroep financieel haalbaar is Onafhankelijk en transparant hypotheekadvies Breed aanbod verzekeringen

14 Spreiding over de regio Kin is in 1980 als eenmanszaak gestart in Rijen en later uitgegroeid tot één van de grotere vastgoedspecialisten in de regio. Met kantoren in Breda, Dongen, Rijen, Tilburg en een extra ontvangstruimte in Gilze. Kantoor Gilze en Rijen Kin ERA Makelaars is in Rijen gevestigd aan de Hoofdstraat 23. Op de begane grond vindt u de woning- en bedrijfsmakelaars. Op de eerste etage zijn de Hypotheekshop en de assurantieafdeling van Kin gevestigd. Voor haar cliënten uit Gilze heeft Kin tevens een etalage en vergaderruimte aan de Raadhuisstraat 11 E te Gilze. Kantoor Dongen Sinds 2014 is Kin ook in Dongen gevestigd, aan de Sint Josephstraat 157A. Mede dankzij haar vernieuwende verkoopaanpak heeft zij in korte tijd een voorname rol in de markt gekregen en al vele transacties kunnen realiseren. Kantoor Breda Kin ERA Makelaars is sinds 2001 in Breda gevestigd, aan de Ginnenkenweg 170, en heeft sindsdien een prominente positie in genomen in de Bredase markt. Kantoor Tilburg In 2005 opende Kin ERA Makelaars haar deuren in Tilburg. Vanuit haar vestiging aan de Bredaseweg is zij uitgegroeid tot de makelaar die sinds 2009 de meeste verkooptransacties van Tilburg en omstreken realiseerde.

15 Dongen, St. Josephstraat 157 A Tilburg, Bredaseweg Breda, Ginnekenweg 170 Rijen, Hoofdstraat 23 KANTOOR Breda KANTOOR Dongen KANTOOR Tilburg KANTOOR Gilze & Rijen

16 Wilt u nog specifieker weten wat Kin voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst! Kin ERA Makelaars Breda Kin ERA Makelaars Dongen Kin ERA Makelaars Gilze en Rijen Kin ERA Makelaars Tilburg Woning- en Bedrijfsmakelaars Woning- en Bedrijfsmakelaars Woning- en Bedrijfsmakelaars Woning- en Bedrijfsmakelaars Ginnekenweg 170 St. Josephstraat 157A Hoofdstraat 23 Bredaseweg NH Breda 5104 EC Dongen 5121 JA Rijen 5038 NE Tilburg Tel: Tel: Tel: Kin Research & Marketing Kin Assurantiën Kin Hypotheekshop Hoofdstraat 23 Hoofdstraat 23 Hoofdstraat JA Rijen 5121 JA Rijen 5121 JA Rijen

TE HUUR AANGEBODEN VALENTIJNSTRAAT 18 IN TILBURG. Huurprijs 850,- p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE HUUR AANGEBODEN VALENTIJNSTRAAT 18 IN TILBURG. Huurprijs 850,- p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE HUUR AANGEBODEN VALENTIJNSTRAAT 18 IN TILBURG Huurprijs 850,- p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Valentijnstraat 18, 5014 KG

Nadere informatie

VALENTIJNSTRAAT 16-11 IN

VALENTIJNSTRAAT 16-11 IN TE HUUR AANGEBODEN VALENTIJNSTRAAT 16-11 IN TILBURG Huurprijs 800,- p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Valentijnstraat 16 11, 5014

Nadere informatie

TE HUUR AANGEBODEN SMIDSPAD 31-A IN TILBURG. Huurprijs 850,- p.m. Kin ERA Makelaars

TE HUUR AANGEBODEN SMIDSPAD 31-A IN TILBURG. Huurprijs 850,- p.m. Kin ERA Makelaars TE HUUR AANGEBODEN SMIDSPAD 31-A IN TILBURG Huurprijs 850,- p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Smidspad 31 a, 5046 JA Tilburg Verhuurvoorwaarden:

Nadere informatie

woningmakelaars Kernkwaliteiten:

woningmakelaars Kernkwaliteiten: VISIe OP VASTGOED VISIE OP VASTGOED Vastgoedbeslissingen hebben vaak ingrijpende gevolgen, op korte maar zeker ook op lange termijn. Het bijzondere aan de Fris Groep is dat zij door haar multidisciplinaire

Nadere informatie

Fris Groep: Visie op Vastgoed

Fris Groep: Visie op Vastgoed Visie op Vastgoed Fris Woningmakelaars - Fris Vastgoed Management - Fris Research & Marketing - Fris Investment Care - Fris Bedrijfsmakelaars - Fris Assurantiën Makelaardij én beheer Woningen én bedrijfsmatig

Nadere informatie

TE HUUR AANGEBODEN VALENTIJNSTRAAT 18 IN TILBURG. Huurprijs 850,- p.m. Kin Makelaars

TE HUUR AANGEBODEN VALENTIJNSTRAAT 18 IN TILBURG. Huurprijs 850,- p.m. Kin Makelaars TE HUUR AANGEBODEN VALENTIJNSTRAAT 18 IN TILBURG Huurprijs 850,- p.m. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Valentijnstraat 18, 5014 KG Tilburg

Nadere informatie

TE HUUR AANGEBODEN KALVERSTRAAT IN GOIRLE. Huurprijs 876,20 p.m. Kin Makelaars

TE HUUR AANGEBODEN KALVERSTRAAT IN GOIRLE. Huurprijs 876,20 p.m. Kin Makelaars TE HUUR AANGEBODEN KALVERSTRAAT 29-03 IN GOIRLE Huurprijs 876,20 p.m. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Kalverstraat 29 03, 5051 NK Goirle

Nadere informatie

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR VOORWOORD 2 VOORWOORD ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT Met plezier en trots wil ik u graag met deze brochure kennis laten maken met ons bedrijf:

Nadere informatie

Visie op vastgoed. Corporate presentatie

Visie op vastgoed. Corporate presentatie Visie op vastgoed Corporate presentatie FRIS Vastgoed Management - FRIS Investment Care - FRIS Research & Consultancy FRIS Bedrijfsmakelaars - FRIS Woningmakelaars - FRIS Assurantiën Voor elke klant optimale

Nadere informatie

TE HUUR AANGEBODEN PRIMUS VAN GILSPARK 23 IN TILBURG. Huurprijs 900,- p.m. Kin Makelaars

TE HUUR AANGEBODEN PRIMUS VAN GILSPARK 23 IN TILBURG. Huurprijs 900,- p.m. Kin Makelaars TE HUUR AANGEBODEN PRIMUS VAN GILSPARK 23 IN TILBURG Huurprijs 900,- p.m. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Primus van Gilspark 23, 5038

Nadere informatie

APELDOORN Loudonstraat 65

APELDOORN Loudonstraat 65 Algemeen: BIJZONDERHEDEN: Voor vele doeleinden geschikt (stalling van auto s, campers, opstal van goederen, bedrijfsdoeleinden etc). Compleet afgewerkte units, o.a. voorzien van uitstortgootsteen, wandcontactdozen

Nadere informatie

NIJVERDAL Willem Alexanderstraat 2 H

NIJVERDAL Willem Alexanderstraat 2 H TE KOOP / TE HUUR: WINKELRUIMTE. Nieuw en pal in het bruisende centrum van Nijverdal gelegen, in het project Nieuw Dunant, met veel publiekstrekkers in de omgeving! Willem Alexanderstraat is thans ingericht

Nadere informatie

Montageweg ong RIJSSEN-HOLTEN

Montageweg ong RIJSSEN-HOLTEN Algemeen: BIJZONDERHEDEN: - Zowel te koop als te huur. - Aantrekkelijke huur - / koopprijzen. - Casco oplevering. - Voor zeer veel doeleinden geschikt! Een project van Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis en Droste

Nadere informatie

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING p WALTMANN&CO. Bedrijfshuisvesting G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E M i mtr w I een overzicht van onze dienstverlening BEDRIJFSHUISVESTING Waltmann & Co. Makelaars: Een begrip in de Drechtsteden

Nadere informatie

TE HUUR AANGEBODEN MARY ZELDENRUSTLAAN 115 IN RIJEN. Huurprijs 760,- p.m. Kin Makelaars

TE HUUR AANGEBODEN MARY ZELDENRUSTLAAN 115 IN RIJEN. Huurprijs 760,- p.m. Kin Makelaars TE HUUR AANGEBODEN MARY ZELDENRUSTLAAN 115 IN RIJEN Huurprijs 760,- p.m. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Mary Zeldenrustlaan 115, 5122

Nadere informatie

ADRIAAN VAN DEN HEUVEL MAKELAARS EN ADVISEURS WÉRKT VOOR U WWW.HEUVEL.NL. Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond T 0492 661 884 www.heuvel.nl info@heuvel.

ADRIAAN VAN DEN HEUVEL MAKELAARS EN ADVISEURS WÉRKT VOOR U WWW.HEUVEL.NL. Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond T 0492 661 884 www.heuvel.nl info@heuvel. WÉRKT VOOR U WWW.HEUVEL.NL Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond T 0492 661 884 www.heuvel.nl info@heuvel.nl AAN- EN VERKOOP SPECIALIST Adriaan van den Heuvel vestigde zich in 1993 als zelfstandig makelaar.

Nadere informatie

TE HUUR AANGEBODEN POSTELSE HOEFLAAN 250 IN TILBURG. Huurprijs 798,05 p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE HUUR AANGEBODEN POSTELSE HOEFLAAN 250 IN TILBURG. Huurprijs 798,05 p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE HUUR AANGEBODEN POSTELSE HOEFLAAN 250 IN TILBURG Huurprijs 798,05 p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Postelse Hoeflaan 250, 5042

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie. TE KOOP Kantoor-/ bedrijfsruimte

Vrijblijvende Projectinformatie. TE KOOP Kantoor-/ bedrijfsruimte TE KOOP Kantoor-/ bedrijfsruimte Kombuisweg 29, 1041 AV Amsterdam Vraagprijs 329.500,00 kosten koper Beschikbare oppervlakte: ca. 119 m² Representatief zelfstandig bedrijfsgebouw onder meer bestaande uit

Nadere informatie

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Wonen.nl 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor een goede vastgoedpartner gaat u weloverwogen te werk. U kiest voor

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Een eerste kennismaking met uw vastgoedpartner 123Wonen D u m la v Ne l n! Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen

Nadere informatie

Stationsstraat 4 te SITTARD

Stationsstraat 4 te SITTARD Stationsstraat 4 te SITTARD Huurprijs 275 per maand Baandert 3, 6136EM Sittard Telefoon: 046-4000060 Fax: 046-4587733 E-mail: info@continue-vastgoed.nl Internet: http://www.continue-vastgoed.nl Omschrijving:

Nadere informatie

RIJSSEN Wattstraat 16-18

RIJSSEN Wattstraat 16-18 VAB gaat verhuizen en dus is er een uniek bedrijfspand te koop! Het kantoorpand omvat op dit moment naast de entree met keuken en toilet om te beginnen een drietal kleinere kantoorruimtes / spreekkamers

Nadere informatie

NIJVERDAL Energiestraat 2

NIJVERDAL Energiestraat 2 Algemeen: VOORZIENINGEN: Het object is o.a. voorzien van: royale entree, voorportaal, alarm, moderne pvc vloerafwerking, aanwezige vloerbedekking, lamellen en databekabeling, systeemplafond v.v. TL en

Nadere informatie

PRIMUS VAN GILSPARK 29 IN

PRIMUS VAN GILSPARK 29 IN TE HUUR AANGEBODEN PRIMUS VAN GILSPARK 29 IN TILBURG Huurprijs 860,- p.m. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Primus van Gilspark 29,

Nadere informatie

Boek & Offermans Makelaars

Boek & Offermans Makelaars Bedrijfsmakelaardij Beleggingsmakelaardij Woningmakelaardij Taxaties & Consultancy copyright: SCHUNCK* Boek & Offermans Makelaars adviseert helder, direct en duidelijk Organisatie De professionele medewerkers

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie. TE HUUR Kantoorruimte

Vrijblijvende Projectinformatie. TE HUUR Kantoorruimte TE HUUR Kantoorruimte Wenslauerstraat 16 II, 1053 BA Amsterdam Huurprijs 1.750,00 per maand Beschikbare oppervlakte: ca. 168 m² OBJECT Het object betreft een creatieve kantoorruimte op de tweede verdieping

Nadere informatie

NIJVERDAL Edisonstraat 66

NIJVERDAL Edisonstraat 66 TE KOOP: BEDRIJFSHAL met KANTOORRUIMTE, gelegen op het industrieterrein te Nijverdal. - Uitstekend onderhouden! - Oppervlakte begane grond: 127 m². - Oppervlakte verdieping: 82 m². - Overheaddeur aanwezig.

Nadere informatie

NIJVERDAL Handelsweg 18

NIJVERDAL Handelsweg 18 BIJZONDERHEDEN: Bedrijfshal met kantoorruimte en riant woonhuis naast elkaar gelegen (inh. ca. 700 m³). Zowel op de verdieping als de begane grond is het bedrijfsgedeelte direct vanuit de woning te bereiken.

Nadere informatie

1.G - DE MAKELAAR ALS NIEUWBOUWSPECIALIST

1.G - DE MAKELAAR ALS NIEUWBOUWSPECIALIST 1.G - DE MAKELAAR ALS NIEUWBOUWSPECIALIST Anke Bodewes, voorzitter vakgroep NVM Wonen Neprom Dag van de Projectontwikkeling Den Bosch, 15 mei 2014 met lef en liefde ontwikkelen SYNCHROON Zoetermeer 15

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Ervaring en expertise scheelt u heel 123Vastgoedmanagement wat zorgen zorgeloze ver Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor

Nadere informatie

HELLENDOORN Bibenstraat 38-A 40

HELLENDOORN Bibenstraat 38-A 40 Algemeen: Bijzonderheden: Perceelsgrootte maar liefst 699 m²! Bestemming luidt: "Horeca" en "Karakteristiek". Uniek gelegen, direct naast RK-kerk. Geen automaten / brouwerij verplichtingen. Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN ARENBERGLAAN 195 IN BREDA. Vraagprijs 166.500,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN ARENBERGLAAN 195 IN BREDA. Vraagprijs 166.500,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN ARENBERGLAAN 195 IN BREDA Vraagprijs 166.500,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Leuke eengezinswoning met 3

Nadere informatie

Energie De energiezuinigheid (energieprestatiecoëfficiënt) van het gebouw is EPC 0,89.

Energie De energiezuinigheid (energieprestatiecoëfficiënt) van het gebouw is EPC 0,89. TE KOOP Bedrijfs-/ kantoorruimte en horeca Johan van Hasseltkade, 1021 JT Amsterdam Koopsommen vanaf 144.751,00 vrij op naam Oppervlakte: vanaf ca. 60 m² GBO Direct aan de nieuw te realiseren promenade

Nadere informatie

ALMELO Bornsestraat 12

ALMELO Bornsestraat 12 BIJZONDERHEDEN: koop is bespreekbaar. SERVICEKOSTEN: niet van toepassing. Huurder betaalt zelf rechtstreeks aan desbetreffende nutsleverancier(s). HUURBETALING: huur per maand vooruit. HUURTERMIJN: 5 +

Nadere informatie

TE HUUR Winkelruimte

TE HUUR Winkelruimte TE HUUR Winkelruimte Dorpsplein 70-72, 1115 CX Duivendrecht Huurprijs 4.290,00 per maand Beschikbare oppervlakte: ca. 269 m² OBJECT Het betreft twee (aan elkaar te koppelen) casco winkelruimten op de begane

Nadere informatie

MATHILDE BOUWNUMMER 20 0 ONG - RIJEN

MATHILDE BOUWNUMMER 20 0 ONG - RIJEN Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: (0161) 244 844 telefax: (0161) 244 845 email: rijen@kinmakelaars.nl MATHILDE BOUWNUMMER 20 0 ONG - RIJEN Bouwperceel Mathilde Wibautplein Rijen Bouwvorm: N.v.t. Permanente

Nadere informatie

TE HUUR Kantoorruimte

TE HUUR Kantoorruimte TE HUUR Kantoorruimte Cruquiusweg 100 M, 1019 AJ Amsterdam Huurprijs 1.150,00 per maand Beschikbare oppervlakte: ca. 78 m² Object: De voor verhuur beschikbare kantoorruimte maakt onderdeel uit van het

Nadere informatie

ONLINE MAKELAAR VOOR BEDRIJFSVASTGOED

ONLINE MAKELAAR VOOR BEDRIJFSVASTGOED ONLINE MAKELAAR VOOR BEDRIJFSVASTGOED Zelf bedrijfspanden aanbieden start hier PANDLE.NL is de makelaarsservice die het beste van online en offline mogelijkheden combineert. We maken het voor iedereen

Nadere informatie

TE KOOP Kantoor-/ bedrijfsruimte

TE KOOP Kantoor-/ bedrijfsruimte TE KOOP Kantoor-/ bedrijfsruimte Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP Amsterdam Vraagprijs 375.000,00 kosten koper Beschikbare oppervlakte: ca. 166 m² Fantastische, loftachtige kantoor-/bedrijfsunit van circa

Nadere informatie

WIJHE, Langstraat 47

WIJHE, Langstraat 47 WIJHE, Langstraat 47 Deze brochure is met zorg samengesteld aan de hand van de door verkoper verstrekte gegevens. Voor wat betreft afmetingen, voorzieningen en andere verstrekte informatie kunnen aan deze

Nadere informatie

Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven!

Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven! Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven! Postbus 711 3900 AS Veenendaal Kerkewijk 26 3901 EG Veendaal (T) 0318-55 19 60 (F) 0318-55 19 61 (M) info@ingeniousvastgoed.nl (I) www.ingeniousvastgoed.nl Haar

Nadere informatie

Cartografenweg 14 te Waalwijk

Cartografenweg 14 te Waalwijk Cartografenweg 14 te Waalwijk Flexibel in te delen kantoorruimte op zichtlocatie vanaf de N261 van Waalwijk naar Tilburg. Met voldoende parkeergelegenheid. Locatie : Het object is gelegen aan de rand van

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie TE HUUR

Vrijblijvende Projectinformatie TE HUUR TE HUUR Joop Geesinkweg 501-851, 1096 AX Amsterdam Huurprijs 125,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 6.742 m² Vier markante gebouwen op een zichtlocatie langs de A10 Object: Complex Quarters

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie. TE HUUR Kantoorruimte

Vrijblijvende Projectinformatie. TE HUUR Kantoorruimte TE HUUR Kantoorruimte Strawinskylaan 1445, 1077 XX Amsterdam Huurprijs 25.450,00 per jaar Beschikbare oppervlakte: circa 75 m² LOCATIE Gelegen in het centrum van de Amsterdamse Zuidas, bevindt zich World

Nadere informatie

TE HUUR Bedrijfs-/ kantoorruimte

TE HUUR Bedrijfs-/ kantoorruimte TE HUUR Bedrijfs-/ kantoorruimte De Steiger 128, 1351 AL Almere Huurprijs 2.800,00 per maand Beschikbare oppervlakte: ca. 210 m² kantoorruimte ca. 420 m² bedrijfsruimte Op het bedrijventerrein De Steiger

Nadere informatie

Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken. Vrieling Adviesgroep. Gewoon beter. vrieling.

Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken. Vrieling Adviesgroep. Gewoon beter. vrieling. Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken Vrieling Adviesgroep Gewoon beter vrieling adviesgroep Vrieling Adviesgroep Enthousiast Onafhankelijk Betrokken Creatief Integer

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN GEEFHUISHOF 75 IN TILBURG. Koopsom 285.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl

TE KOOP AANGEBODEN GEEFHUISHOF 75 IN TILBURG. Koopsom 285.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl TE KOOP AANGEBODEN GEEFHUISHOF 75 IN TILBURG Koopsom 285.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Geefhuishof 75, 5021 GE Tilburg

Nadere informatie

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE SAMENMEERWAARDE WPM Groep staat voor ruim 20 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van advies, ontwikkeling

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie TE HUUR

Vrijblijvende Projectinformatie TE HUUR TE HUUR Kantoorruimte Hoogte Kadijk 155, 1018 BJ Amsterdam Huurprijs 185,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 300 m² OBJECT Het betreft ca. 300 m² representatieve kantoorruimte verdeeld over

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie TE HUUR

Vrijblijvende Projectinformatie TE HUUR TE HUUR Krijn Taconiskade 266-294, 1087 HW Amsterdam Huurprijs vanaf 1.250,00 per maand Totaal beschikbare oppervlakte: ca. 586 m² Deelverhuur vanaf ca. 114 m ² OBJECT: Het betreft diverse voor verhuur

Nadere informatie

WATERLAND AMSTERDAM. Welkom thuis

WATERLAND AMSTERDAM. Welkom thuis WATERLAND AMSTERDAM Kocken Makelaardij is een makelaarskantoor dat actief is op zowel de particuliere als zakelijke markt. Als hedendaagse makelaar beseffen we ons dat wij door onze diversiteit en brede

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN BAARLESEWEG IN ALPHEN. Koopsom ,- v.o.n. Kin Makelaars

TE KOOP AANGEBODEN BAARLESEWEG IN ALPHEN. Koopsom ,- v.o.n. Kin Makelaars TE KOOP AANGEBODEN BAARLESEWEG 13-03 IN ALPHEN Koopsom 209.000,- v.o.n. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Baarleseweg 13 03, 5131 BA Alphen

Nadere informatie

TE HUUR. Huurprijs 125,00 per m² per jaar. Beschikbare oppervlakte: ca m². Joop Geesinkweg , 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht

TE HUUR. Huurprijs 125,00 per m² per jaar. Beschikbare oppervlakte: ca m². Joop Geesinkweg , 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht TE HUUR Joop Geesinkweg 501-851, 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht Huurprijs 125,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 6.921 m² Vier markante gebouwen op een zichtlocatie langs de A10 Object: Complex

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN LOOIERSVELD 56 IN RIJEN. Vraagprijs ,- k.k. Kin ERA Makelaars

TE KOOP AANGEBODEN LOOIERSVELD 56 IN RIJEN. Vraagprijs ,- k.k. Kin ERA Makelaars TE KOOP AANGEBODEN LOOIERSVELD 56 IN RIJEN Vraagprijs 145.000,- k.k. Kin ERA Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Looiersveld 56, 5121 KG Rijen

Nadere informatie

Welkom bij Vakantie Makelaar. Specialist in recreatief vastgoed

Welkom bij Vakantie Makelaar. Specialist in recreatief vastgoed Welkom bij Vakantie Makelaar Specialist in recreatief vastgoed onze bedrijfsfilosofie Als onafhankelijke makelaardij in recreatief vastgoed verkopen wij nieuwbouw en bestaande recreatiewoningen aan particulieren

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN RIJENSEWEG 20 IN DORST. Vraagprijs ,- k.k. Kin Makelaars

TE KOOP AANGEBODEN RIJENSEWEG 20 IN DORST. Vraagprijs ,- k.k. Kin Makelaars TE KOOP AANGEBODEN RIJENSEWEG 20 IN DORST Vraagprijs 499.000,- k.k. Kin Makelaars www.kinmakelaars.nl Gevestigd in Breda, Dongen, Gilze, Rijen en Tilburg Omschrijving Rijenseweg 20, 4849 RE Dorst Op een

Nadere informatie

Deweverstraat 13 te NUTH

Deweverstraat 13 te NUTH Deweverstraat 13 te NUTH Vraagprijs 298.000 k.k. Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: NUTH (centrum) - Winkel/kantoor/magazijn

Nadere informatie

UITHOORN Amsteldijk Noord 170 Nette, representatieve kantoor-/ bedrijfsruimte van in totaal ca. 160 m²

UITHOORN Amsteldijk Noord 170 Nette, representatieve kantoor-/ bedrijfsruimte van in totaal ca. 160 m² UITHOORN Amsteldijk Noord 170 Nette, representatieve kantoor-/ bedrijfsruimte van in totaal ca. 160 m² Algemeen Object : Met prachtig uitzicht over de Amstel, aan de rand van Uithoorn en op korte afstand

Nadere informatie

TE HUUR. Joop Geesinkweg 501-851, 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht. Huurprijs 125,00 per m² per jaar

TE HUUR. Joop Geesinkweg 501-851, 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht. Huurprijs 125,00 per m² per jaar TE HUUR Joop Geesinkweg 501-851, 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht Huurprijs 125,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: 6.921 m², vanaf ca. 35 m² mogelijk Vier markante gebouwen op een zichtlocatie langs

Nadere informatie

Bedrijfsruimte. Kerkweg 23 te Klundert. Flexibele huurcontracten Lage huurprijzen. Te huur

Bedrijfsruimte. Kerkweg 23 te Klundert. Flexibele huurcontracten Lage huurprijzen. Te huur Te huur Bedrijfsruimte Kerkweg 23 te Klundert Flexibele huurcontracten Lage huurprijzen Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie TE HUUR

Vrijblijvende Projectinformatie TE HUUR TE HUUR Kantoorruimte Pedro de Medinalaan 85, 1086 XP Amsterdam Huurprijs 2.950,00 per maand Beschikbare oppervlakte: ca. 198 m² Schitterende kantoorruimte met groot balkon en prachtig uitzicht over het

Nadere informatie

Putstraat 64 te SITTARD

Putstraat 64 te SITTARD Putstraat 64 te SITTARD Huurprijs 250 per maand Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: In het centrum van

Nadere informatie

Altenaweg 20f en 20g te Waalwijk

Altenaweg 20f en 20g te Waalwijk Altenaweg 20f en 20g te Waalwijk Altenaweg 20f en 20g te Waalwijk Twee geschakelde kantoorgebouwen met showrooms en opslagruimte. Deze gebouwen zijn zowel los als gezamenlijk te koop of te huur. Dit is

Nadere informatie

Buikslotermeerplein Amsterdam

Buikslotermeerplein Amsterdam Buikslotermeerplein 430-432 Amsterdam Huurprijs 28.000,- per jaar per unit/excl. BTW Mooie en goed onderhouden multifunctionele bedrijfsruimte Buikslotermeerplein 418 020-435 70 20 109 ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

Putstraat 39A te SITTARD

Putstraat 39A te SITTARD Putstraat 39A te SITTARD Huurprijs 575 per maand Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: studio te huur in

Nadere informatie

AMSTERDAM Buitenveldertselaan 106. Zeer representatieve kantoorruimte nabij ZuidAs

AMSTERDAM Buitenveldertselaan 106. Zeer representatieve kantoorruimte nabij ZuidAs AMSTERDAM Buitenveldertselaan 106 Zeer representatieve kantoorruimte nabij ZuidAs Algemeen Object : Op uitstekende zichtlocatie, centraal gelegen nabij de ZuidAS aan de doorgaande Buitenveldertselaan (s109),

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR Bedrijfs-/Kantoorruimte

TE KOOP / TE HUUR Bedrijfs-/Kantoorruimte TE KOOP / TE HUUR Bedrijfs-/Kantoorruimte Molenkade 50, 1115 AC Duivendrecht Vraagprijs 687.500,00 kosten koper Huurprijs 62.500,00 per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 840 m² ZELFSTANDIG BEDRIJFSOBJECT

Nadere informatie

Rijksweg Zuid te SITTARD

Rijksweg Zuid te SITTARD Rijksweg Zuid 206-2 te SITTARD Huurprijs excl. BTW 250 per maand Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Praktijkruimte

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie TE HUUR

Vrijblijvende Projectinformatie TE HUUR TE HUUR Keizersgracht 756, 1017 EZ Amsterdam Vraagprijs 995,00 per maand Beschikbare oppervlakte: ca. 55 m² Locatie De aan te bieden kantoorruimte bevindt zich in een schitterend grachtenpand (ca. 1738),

Nadere informatie

Stationsstraat 4 te SITTARD

Stationsstraat 4 te SITTARD Stationsstraat 4 te SITTARD Huurprijs 500 per maand Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: In het centrum

Nadere informatie

Vijzelweg 18a te Waalwijk

Vijzelweg 18a te Waalwijk Vijzelweg 18a te Waalwijk Vijzelweg 18a te Waalwijk Modern functioneel bedrijfsobject voorzien van kantoorruimte, showroom, bedrijfsruimte en eigen parkeergelegenheid. Algemeen : Waalwijk, een gemeente

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie TE KOOP/TE HUUR

Vrijblijvende Projectinformatie TE KOOP/TE HUUR TE KOOP/TE HUUR Prinseneiland 57, 1013 LM Amsterdam Vraagprijs 249.000,00 kosten koper Huurprijs 1.275,00 per maand Beschikbare oppervlakte: ca.90 m² Prachtige multi-functionele bedrijfsruimte / woning

Nadere informatie

TE HUUR Bedrijfs-/ kantoorruimte

TE HUUR Bedrijfs-/ kantoorruimte TE HUUR Bedrijfs-/ kantoorruimte Baarsjesweg 198, 1057 HR Amsterdam Huurprijs 110,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 1.132 m² Unieke ruimte van maar liefst 1.132 m² met zicht over de Kostverlorenvaart,

Nadere informatie

DE HUIZENBEMIDDELAAR

DE HUIZENBEMIDDELAAR DE HUIZENBEMIDDELAAR UW BETAALBARE EN LOKALE MAKELAAR De Huizenbemiddelaar is in 2005 gestart in Tilburg en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke, succesvolle organisatie met meer dan 40 vestigingen

Nadere informatie

TE HUUR Kantoor/Bedrijfsruimte

TE HUUR Kantoor/Bedrijfsruimte TE HUUR Kantoor/Bedrijfsruimte Krijn Taconiskade 362, 1087 HW Amsterdam Huurprijs 165,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 380 m² Bijzonder inspirerende kantoorruimte op een bijzonder inspirerende

Nadere informatie

TE HUUR. Huurprijs ,00 per jaar. Beschikbare oppervlakte: ca. 206 m². Benjamin Brittenstraat 9, 1082 ML Amsterdam

TE HUUR. Huurprijs ,00 per jaar. Beschikbare oppervlakte: ca. 206 m². Benjamin Brittenstraat 9, 1082 ML Amsterdam TE HUUR Benjamin Brittenstraat 9, 1082 ML Amsterdam Huurprijs 51.500,00 per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 206 m² Casco winkelruimte met mogelijkheden voor horeca gelegen op de representatieve Amsterdamse

Nadere informatie

AMSTELVEEN Bouwerij 69. Hoogwaardig, royale en beveiligde opslag-/ garagebox op 1 e verdieping ter grootte van ca. 34 m²

AMSTELVEEN Bouwerij 69. Hoogwaardig, royale en beveiligde opslag-/ garagebox op 1 e verdieping ter grootte van ca. 34 m² AMSTELVEEN Bouwerij 69 Hoogwaardig, royale en beveiligde opslag-/ garagebox op 1 e verdieping ter grootte van ca. 34 m² Algemeen Object : In het multifunctionele opslagverzamelgebouw De Zilvermijn gelegen

Nadere informatie

TE HUUR Bedrijfsruimte

TE HUUR Bedrijfsruimte TE HUUR Bedrijfsruimte Rooswijck 5, 1081 AJ Amsterdam Huurprijs 125,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 1.440 m² Object De kantoorruimte is gesitueerd in het souterrain en op de eerste verdieping

Nadere informatie

Havenstraat 19 te MAASBRACHT

Havenstraat 19 te MAASBRACHT Havenstraat 19 te MAASBRACHT Prijs op aanvraag Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Aan de haven in Maasbracht

Nadere informatie

Woonoppervlakte 83 m 2 Huurprijs van 769 per maand TE HUUR. De Nieuwe Margriet type C1 Rotterdam

Woonoppervlakte 83 m 2 Huurprijs van 769 per maand TE HUUR. De Nieuwe Margriet type C1 Rotterdam Woonoppervlakte 83 m 2 Huurprijs van 769 per maand TE HUUR De Nieuwe Margriet type C1 Rotterdam ALGEMEEN Modern, ruim en buitengewoon veel wooncomfort. De Nieuwe Margriet in Prinsenland, Rotterdam biedt

Nadere informatie

AMSTELVEEN Startbaan 8 Representatieve kantoorruimten vanaf ca. 150 m²

AMSTELVEEN Startbaan 8 Representatieve kantoorruimten vanaf ca. 150 m² AMSTELVEEN Startbaan 8 Representatieve kantoorruimten vanaf ca. 150 m² Algemeen Object : Op een strategische ligging in Amstelveen met diverse buslijnen en de sneltramhalte 51 op loopafstand, wordt te

Nadere informatie

Breukelderveestraat 14 te MARIA HOOP

Breukelderveestraat 14 te MARIA HOOP Breukelderveestraat 14 te MARIA HOOP Vraagprijs 265.000 k.k. Baandert 3, 6136EM Sittard Telefoon: 046-4000060 Fax: 046-4587733 E-mail: info@continue-vastgoed.nl Internet: http://www.continue-vastgoed.nl

Nadere informatie

Te huur. ZIERIKZEE, Deltastraat 15 a 1.250,- /maand

Te huur. ZIERIKZEE, Deltastraat 15 a 1.250,- /maand Te huur ZIERIKZEE, Deltastraat 15 a 1.250,- /maand Kerngegevens Hoofdkenmerken Huurprijs: 1.250,- /maand Type: Bedrijfsruimte Hoofdtype: Bouwjaar: 1960 Omgeving: Staat van het gebouw: Normaal Afmetingen

Nadere informatie

NIJVERDAL Ericaweg 26

NIJVERDAL Ericaweg 26 Algemeen: BIJZONDERHEDEN: Woning met praktijkruimte (v.v. eigen ingang). Sfeervolle, ruimtelijke woonatmosfeer. Schuifpuien naar verschillende terrassen. Noorse natuurstenen vloer. Fraaie strakke openhaardpartij.

Nadere informatie

Pastoor Vonckenstraat 24C te GELEEN

Pastoor Vonckenstraat 24C te GELEEN Pastoor Vonckenstraat 24C te GELEEN Huurprijs 600 per maand Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Te huur

Nadere informatie

IJburglaan te Amsterdam

IJburglaan te Amsterdam te Amsterdam TE KOOP IJburg Kantoor-/winkelruimte Te koop 103 m² Prijs: 125.000,- v.o.n. MAKELAAR: Erik Reijn RT M. 06 551 95 689 E. erik@broersma.nl 1 Algemeen De kantoor-/winkelruimten in Blok 17 zijn

Nadere informatie

AMSTELVEEN Parlevinker 55 Fraaie, multifunctionele winkelruimte ter grootte van ca. 242 m²

AMSTELVEEN Parlevinker 55 Fraaie, multifunctionele winkelruimte ter grootte van ca. 242 m² AMSTELVEEN Parlevinker 55 Fraaie, multifunctionele winkelruimte ter grootte van ca. 242 m² Algemeen Object : In winkelcentrum Waardhuizen wordt momenteel te huur aangeboden een fraai gelegen winkelruimte

Nadere informatie

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk!

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk! SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue 201-219 Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk! Algemeen Object : Op het fameuze businesspark 'Starparc' te Schiphol Rijk worden op de 2e verdieping,

Nadere informatie

Ross van Lenneplaan 27 te SITTARD

Ross van Lenneplaan 27 te SITTARD Ross van Lenneplaan 27 te SITTARD Vraagprijs 550.000 k.k. Baandert 3, 6136EM Sittard Telefoon: 046-4000060 Fax: 046-4587733 E-mail: info@continue-vastgoed.nl Internet: http://www.continue-vastgoed.nl Omschrijving:

Nadere informatie

Voormalig postkantoor in het centrum van Winschoten

Voormalig postkantoor in het centrum van Winschoten Te huur Kantoorruimte Burgemeester Venemastraat 9 A te Winschoten Voormalig postkantoor in het centrum van Winschoten Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle

Nadere informatie

Professioneel, deskundig en toegankelijk.

Professioneel, deskundig en toegankelijk. Professioneel, deskundig en toegankelijk. Wie zijn we? Heilbron Mulders Quint Makelaardij Uw NVM makelaar in regio Achterhoek én Liemers. Volledige ontzorging én begeleiding tijdens het aan- en/of verkoopproces

Nadere informatie

totaaladvies en persoonlijke aandacht

totaaladvies en persoonlijke aandacht totaaladvies en persoonlijke aandacht assurantiën makelaardij hypotheken financieel advies uw wensen Opnieuw beginnen in het huis van uw dromen. Financiële verplichtingen aangaan voor een periode van soms

Nadere informatie

AMSTELVEEN Laan Nieuwer Amstel 4 A. Multifunctionele winkelruimte met een front van maar liefst 24 meter!

AMSTELVEEN Laan Nieuwer Amstel 4 A. Multifunctionele winkelruimte met een front van maar liefst 24 meter! AMSTELVEEN Laan Nieuwer Amstel 4 A Multifunctionele winkelruimte met een front van maar liefst 24 meter! Algemeen Object : Op de begane grond gelegen tegenover het gemeentehuis van Amstelveen, op een fraaie

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl TE HUUR: MARKT 3 TE ZUNDERT Exclusief BTW en nutsvoorzienigen

www.vanhasselmakelaars.nl TE HUUR: MARKT 3 TE ZUNDERT Exclusief BTW en nutsvoorzienigen TE HUUR: MARKT 3 TE ZUNDERT Huurprijs Oppervlakte Aanvaarding : 850,00 per maand Exclusief BTW en nutsvoorzienigen : ca. 80 m². : in overleg. Algemeen: Winkelpand bestaande uit etalage, twee werkplekken,

Nadere informatie

UITHOORN Amsterdamseweg 20. Representatieve turnkey kantoorruimte

UITHOORN Amsterdamseweg 20. Representatieve turnkey kantoorruimte UITHOORN Amsterdamseweg 20 Representatieve turnkey kantoorruimte Algemeen Object : Direct gelegen op zichtlocatie aan de nieuw om te leggen rondweg N201, wordt op het goed bereikbare bedrijventerrein van

Nadere informatie

Koningslaan 17 te Amsterdam

Koningslaan 17 te Amsterdam te Amsterdam TE HUUR Zuid Kantoorruimte Te huur 243 m² Prijs: 75.000,- per jaar MAKELAAR: Hans Vos RT M. 06 546 60 408 E. hans@broersma.nl 1 Algemeen Zeer representatieve en zelfstandige kantoorruimte

Nadere informatie

Plakstraat 43 te SITTARD

Plakstraat 43 te SITTARD Plakstraat 43 te SITTARD Huurprijs 650 per maand Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: In Residentie OUD

Nadere informatie

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ Bent u ondernemer en hebt u hart voor makelaardij? Dan is HouseHunting op zoek naar u! Voor uitbreiding van onze snel groeiende franchiseketen

Nadere informatie

TE HUUR Kantoorruimte

TE HUUR Kantoorruimte TE HUUR Kantoorruimte Overtoom 47, 1054 HB Amsterdam Huurprijs 235,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 242 m² LOCATIE: Het voor verhuur beschikbare kantoorobject is gelegen op een mooie zichtlocatie

Nadere informatie