Sterk door service. Woningmakelaardij Bedrijfsmakelaardij Research & Marketing Hypotheken - Assurantiën

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sterk door service. Woningmakelaardij Bedrijfsmakelaardij Research & Marketing Hypotheken - Assurantiën"

Transcriptie

1 Sterk door service Woningmakelaardij Bedrijfsmakelaardij Research & Marketing Hypotheken - Assurantiën

2 Kin ERA Makelaars Kin ERA makelaars: uw partner bij het nemen van al uw beslissingen op de woningmarkt, bij uw bedrijfshuisvesting en uw financiering. Sterk door service is al sinds de start in 1980 het uitgangspunt en daar tornt Kin ook niet aan. Naar haar overtuiging ligt daar het fundament onder succesvol ondernemen. Mede door de servicegerichtheid en de doelgerichte aanpak behoort Kin al vele jaren tot de grotere vastgoedspecialisten in de regio Midden- en West-Brabant. Dagelijks actief met 25 medewerkers vanuit vestigingen in Breda, Dongen, Rijen en Tilburg. Kin kent een brede discipline in het volledige spectrum van vastgoed. Hoogwaardige kennis over huur en verhuur, aan- en verkoop van woningen. Kundige makelaars voor bedrijfsmatig vastgoed en beleggingstransacties, maar ook aantoonbare expertise op het gebied van assurantiën en hypotheken. Specialist in bestaande bouw en nieuwbouw. Door de combinatie van grondige vakkennis en inzet van moderne marketingtools, is een slagvaardige organisatie ontstaan die exact op de hoogte is van actuele ontwikkelingen in de regio. Het wijdvertakte netwerk van alle business units van Kin schept de mogelijkheid om meerdere kanalen aan te boren bij het benaderen van zorgvuldig gespecificeerde doelgroepen. Met als surplus de extra mogelijkheden uit het ERA-netwerk.

3 Woning- en bedrijfsmakelaardij Hypotheken en assurantiën Research en marketing

4 Woningmakelaardij bestaande bouw Kin ERA Makelaars is een gevestigde naam in de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van bestaande woningen. Ook in de huidige markt boekt de makelaardij opvallend goede resultaten: het gevolg van doelgerichte marketingcampagnes, het doorvoeren van innoverende marketingconcepten en een pragmatische werkwijze. Naast verkoop, verhuur en uitponding, beschikt Kin over expertise in het taxeren van individuele woningen en complete woningportefeuilles. Marktleider in Tilburg en Gilze-Rijen, top 3 speler in Breda en Dongen Branche-organisatie NVM publiceert per kwartaal het aantal transacties van alle aangesloten kantoren. Uit de cijfers blijkt onomstotelijk dat Kin al tientallen jaren marktleider is in de gemeente Gilze en Rijen. De laatste jaren scoort het kantoor een marktaandeel dat de 70 procent overstijgt. Ook in Tilburg bewijst Kin sinds 2009 de meeste transacties te realiseren in bestaande bouw. De vestiging Breda noteert steevast een positie in de lokale top 3. Ook ons kantoor in Dongen heeft sinds haar recente start een prominente plaats veroverd in de markt. Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen Funda beoordelingen, ingevuld door verkopers. Kin noteert hierin gemiddeld een 8+. Persoonlijk contact en slimme benadering doelgroepen Om te begrijpen wat klanten willen en hoe ze te bereiken zijn, is het zaak om de klant eerst goed te leren kennen. De makelaars van Kin staan dagelijks in contact met actuele woningzoekenden. Dit schept de mogelijkheid om nòg beter en meer doelgericht in te spelen op de wensen van de woningzoekenden. Met het actief benutten van sociale media lukt het bovendien om aanvullende informatie te verkrijgen én beter gesegmenteerd te adverteren. Kin is al meerdere jaren actief in digitale marketing en weet daarmee zorgvuldig gedefinieerde doelgroepen te bereiken. In de virtuele wereld van nu, geldt deze kennis als garantie voor een optimale besteding van het budget. Onderdeel en één van de grondleggers van ERA Nederland Kin ERA Makelaars is naast het lidmaatschap van de NVM ook aangesloten bij ERA Nederland. Dit verbond van kwaliteitsmakelaars is wereldwijd vertegenwoordigd in 28 landen. Uitgangspunt van de samenwerking is dat ERA-makelaars de markt actief benaderen en vernieuwende marketing toepassen. Alles in dienst van de opdrachtgever die een woning wil verkopen of verhuren. In het streven naar onderscheidend vermogen, is Kin al vanaf het prilste stadium betrokken bij ERA. Naamgever Paul Kin is in de eerste jaren voorzitter geweest van de regio Zuid-Nederland.

5 De best verkopende makelaar van de regio Pragmatisch, persoonlijk en klantgericht Separate taxatie-afdeling

6 Woningmakelaardij nieuwbouw Een kundige makelaar is meer dan een uithangbord van Funda. In de voorfase van een woningbouwproject is de rol van de makelaar minstens zo belangrijk als in de verkoopfase. Met hoogwaardige kennis van de regio en de wensen van haar inwoners adviseert en bemiddelt Kin voor particulieren en bedrijven. Dit geldt voor het complete proces van plan- en ontwerpfase tot de verkoop/verhuur van de laatste woning toe. Door de intensieve samenwerking met ontwikkelaars, beleggers, corporaties, gemeenten en het dagelijks contact met de eindgebruiker, is Kin bij uitstek de intermediair die alle betrokkenen weet te koppelen voor vraaggestuurd ontwikkelen. De inzet van sociale media helpt bij het segmenteren van doelgroepen en het faciliteren van bottom up projectontwikkeling. Drie-eenheid: marktonderzoek, marketing en verkoop/verhuur Kin heeft zich de laatste jaren nadrukkelijk gespecialiseerd in projectmatige verkoop/verhuur. Het uitgangspunt daarin is de heilige drie-eenheid marktonderzoek, marketing en verkoop/verhuur. Een project ontwikkelen dat aantoonbaar aansluit op de vraag, gevolgd door een uitgekiende marketingcampagne, leidt tot een optimale verkoop/verhuur. Door het verspreiden van buurtmailings, digitale nieuwsbrieven en het gebruik van sociale media, komt een dynamiek op gang die als lead generator werkt voor de verkoop/verhuur van projecten en individuele woningen. Dat heeft zijn waarde al bij vele projecten in de regio bewezen. Procesbegeleider bij vraaggestuurd ontwikkelen en stimulator bij verkoop Door elke dag opnieuw de dialoog aan te gaan met de consument, is Kin in staat de actuele vraag optimaal in beeld te brengen. Vooral bij vraaggestuurde nieuwbouw is de inbreng van een makelaar die deze kennis in huis heeft evident. Ook bij de verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten is Kin de smeerolie die tot succes leidt. Kin heeft haar marktaandeel in de regio niet alleen te danken aan het kweken van interesse voor de woningen, maar ook door haar doelgerichte aanpak. De continue focus op het stimuleren van de klant, het continu nabellen, het continu meedenken in oplossingen en de bereidheid ook in avonduren en het weekend te bezichtigen, blijkt in de huidige markt nog steeds de sleutel tot succes. Regionaal en interregionaal actief Kin is voortdurend betrokken bij meerdere nieuwbouwprojecten. Een overzicht van de actuele projecten staat op www. kinmakelaars.nl/nieuwbouw. De ruime ervaring in nieuwbouw maakt dat Kin een helder plan van aanpak heeft. Met dank aan de brede regionale verspreiding en de nieuwsbrief die onder meer dan woningzoekers in de regio wordt verspreid, krijgt uw project in de regio gegarandeerd de aandacht die het verdient.

7 Procesbegeleider en stimulator bij vraaggestuurde ontwikkelingen Specialist in initiëren en verkopen / verhuren nieuwbouw Breed bereik dankzij meerdere vestigingen

8 Bedrijfsmakelaardij Vanuit vestigingen in Breda, Dongen, Rijen en Tilburg is Kin Bedrijfsmakelaars sterk vertegenwoordigd in Midden- en West-Brabant. De kantoren zijn actief in het aan en verkopen, aan- en verhuren en taxeren van kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grondposities. Daarnaast adviseert en bemiddelt Kin bij de overdracht van de meest uiteenlopende beleggingen. Zij geniet daarbij het vertrouwen van een brede verscheidenheid aan opdrachtgevers: beleggers (institutioneel en particulier), verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, bancaire instellingen, accountantskantoren en uiteraard de eindgebruikers van bedrijfsmatig vastgoed. Van grote waarde voor verhuurders en verkopers bij verkoop, verhuur en taxaties De vastgoedeigenaar vraagt om een optimaal rendement en minimale leegstand. Kin Bedrijfsmakelaars kent dit belang als geen ander en maakt zich daar hard voor. Hoe? Door altijd centraal in de markt te staan, midden tussen ondernemers uit de regio. Kin is aangesloten bij NVM Business, is VastgoedCert-gecertificeerd en beschikt als één van de weinigen in de regio over de licentie om TMI-taxaties te mogen verrichten. Van grote waarde voor huurders en kopers bij (her)onderhandeling, (her)huisvesting, sale-and-leaseback De huidige economie biedt huurders en kopers volop kansen om de huisvesting te optimaliseren. Kin denkt oplossingsgericht bij vragen over een marktconforme huurprijs, de uitstraling van een kantoor of de status van een locatie. Kin zoekt en vindt mogelijkheden om te besparen op de huidige locatie. Of zoekt en vindt een betere plek om kostenbewust te huren of kopen. Ook op vragen over sale-and-lease-back constructies kent Kin het antwoord. Aan de hand van een huisvestingsscan brengt Kin mogelijke besparingen of andere verbeteringen snel in kaart. Zij ontzorgt tevens bij het openbreken van huurcontracten, het opstellen van nieuwe overeenkomsten en bij de begeleiding van herhuisvesting. De dienstverlening geldt ook voor (onder-)verhuur van overbodige bedrijfsruimtes en het uitvoeren van taxaties. Bemiddeling in beleggingen De specialisten van Kin begeleiden de meer gecompliceerde beleggingstransacties in opdracht van bancaire instellingen, beleggingsinstellingen, institutionele- en particuliere beleggers. Dagelijkse omgang met huurders en kopers levert kennis op die van grote waarde is om de vragen en wensen van beleggers, ontwikkelaars en gemeenten te beantwoorden. Kin bemiddelt in woningportefeuilles, bedrijfsmatig vastgoed en retail.

9 Aanhuur, aankoop, heronderhandeling, herhuisvesting Sale-and-leaseback, verkoop, verhuur, (TMI) taxaties Beleggingen (woningen, BOG en retail)

10 Research & Marketing Kin werkt vanuit de stellige overtuiging dat een project maximaal rendeert wanneer de drie-eenheid marktonderzoek, marketing, verkoop/verhuur wordt gerespecteerd. Bouwen wat de markt wenst is het devies en inzicht verkrijgen in de wensen van de gebruiker is van cruciaal belang. Met dank aan de business unit Research & Marketing zet Kin vastgoedondernemers op voorsprong. Door te investeren in kennis van de markt biedt zij haar opdrachtgevers altijd een professionele onderbouwing bij haar adviezen. De marketeers van Kin ondersteunen de opdrachtgever met duidelijke en relevante marktinformatie: gebaseerd op cijfers en praktijkervaring. Door continu relevante data te verzamelen en kundig te interpreteren, speelt Kin in het voortraject van ontwikkelingen al een betrouwbare rol. Gedegen marktkennis levert een stabiel fundament op voor verdere stappen. Initiëring en advisering bij nieuwbouwprojecten Kin is in de loop der jaren uitgegroeid tot specialist in de initiëring, advisering en verkoop/verhuur van nieuwbouwprojecten. De bundeling van de actuele marktkennis en praktische ervaringen van de woningmakelaars, bedrijfsmakelaars en financiële dienstverleners, helpt opdrachtgevers bij alle beslissingen tijdens de ontwikkel- en verkoop/verhuurfase. Kin verricht uit eigen initiatief en in opdracht van derden marktanalyses, gebiedsanalyses en locatie-analyses. Als aanvulling op de ondersteuning bij grondbiedingen onderzoekt Kin ook planologische procedures. Binnen de onderneming is bovendien de kennis aanwezig om concepten, plattegronden, rendementen en de financiële haalbaarheid van projecten kritisch te beoordelen. Tot slot ondersteunt Kin opdrachtgevers bij de prijsstelling en marketing, verhuur en verkoop. Creatief meedenken over een realistische aanpak staat bij elk project centraal. Kennis nieuwbouwlocaties wordt gekoppeld aan breed netwerk Kin koppelt de kennis over actuele nieuwbouw en potentiële locaties voor nieuwbouw aan partijen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling en/of financiering. Voor kansrijke locaties die nog niet of niet adequaat zijn ingevuld, ontwikkelt Kin nieuwe initiatieven. Samen met aannemers, ontwikkelaars en beleggers kijken de specialisten welk type vastgoed optimaal aansluit op de vraag. Bij de invulling kan Kin uit een uitgebreid netwerk van beleggers putten. Op die manier lukt het ook om een stilstaand project nieuw leven in te blazen met een beter uitzicht op rendement. Kin heeft daarbij ook de wensen en eisen van beleggers in beeld. Dit betreft alle grote institutionele beleggers van Nederland, maar ook lokale particuliere investeerders. Sociale media & marketing Om een grotere rol te kunnen spelen in vraaggestuurd ontwikkelen en een optimaal bereik van doelgroepen, besteedt Kin extra aandacht aan de inzet van sociale media. Online enquêtes helpen mee om doelgroepen haarfijn te segmenteren. Facebook, LinkedIn, Twitter en weblogs zijn veelgebruikte instrumenten. Daarnaast biedt de inzet van sociale media de mogelijkheid om klantspecifiek te adverteren. Deze kennis en ervaring van digitale marketing staat uiteraard ook beschikking voor de opdrachtgevers bij advisering over de aanpak van de verkoop / verhuur van een project.

11 Initiëring en advisering nieuwbouwprojecten: woningen én BOG Onderzoeken tbv markt, locatie, project en financiën Sociale Media & marketing

12 Hypotheken en Assurantiën Kin ERA Makelaars werkt nauw samen met Kin Assurantiën en De Hypotheekshop. Alles onder één dak. Daardoor zijn de lijnen kort en is de informatievoorziening snel en altijd up to date. Kin doet niet aan verplichte winkelnering. Alle bedrijfsonderdelen versterken elkaar, maar staan volledig autonoom in de markt. Eén totaalpakket met één vast aanspreekpunt Verzekeringen en hypotheken stellen vastgoedeigenaren en gebruikers voor een complex en tijdrovend probleem. Kin biedt de kans om alles onder één dak bij één organisatie onder te brengen. Met bovendien één vast aanspreekpunt. Dit geldt voor de particuliere en de zakelijke klant. Kin stelt desgewenst één totaalpakket samen waarbij naast de begeleiding bij aan- of verkoop ook volledige ontzorging op het gebied van financiering en assurantiën geldt. Breed aanbod aan verzekeringen Kin Assurantiën biedt meer dan alleen gebouwgebonden verzekeringen. Het kantoor is gekwalificeerd voor de business-to-businessmarkt. Naast gebouwgebonden verzekeringsproducten verzorgt Kin ook personeelsgebonden verzekeringen en pensioenen. De insteek is het afdekken van risico s op maat, maar ook een welkome aanvulling op primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van medewerkers. Onafhankelijk en transparant hypotheekadvies Financiering is de spil waar de vastgoedwereld om draait. Daarom werkt Kin samen met De Hypotheekshop, een onafhankelijke instelling die geen binding heeft met banken of andere financiële instellingen. De hypotheekadviseurs zijn graag al in een vroeg stadium betrokken bij de oriëntatie van de zoeker om financiële verrassingen te voorkomen. De hypotheekadviseur maakt snel duidelijk hoever de financiële mogelijkheden reiken, welke maandlasten hier tegenover staan en welke constructie het beste bij de klant past. Voor vandaag, maar ook in de toekomst. Het kunnen klankborden met deze financieringsspecialisten voorkomt dat er projecten worden ontwikkeld die voor de doelgroep financieel niet haalbaar zijn.

13 Zekerheid dat project voor doelgroep financieel haalbaar is Onafhankelijk en transparant hypotheekadvies Breed aanbod verzekeringen

14 Spreiding over de regio Kin is in 1980 als eenmanszaak gestart in Rijen en later uitgegroeid tot één van de grotere vastgoedspecialisten in de regio. Met kantoren in Breda, Dongen, Rijen, Tilburg en een extra ontvangstruimte in Gilze. Kantoor Gilze en Rijen Kin ERA Makelaars is in Rijen gevestigd aan de Hoofdstraat 23. Op de begane grond vindt u de woning- en bedrijfsmakelaars. Op de eerste etage zijn de Hypotheekshop en de assurantieafdeling van Kin gevestigd. Voor haar cliënten uit Gilze heeft Kin tevens een etalage en vergaderruimte aan de Raadhuisstraat 11 E te Gilze. Kantoor Dongen Sinds 2014 is Kin ook in Dongen gevestigd, aan de Sint Josephstraat 157A. Mede dankzij haar vernieuwende verkoopaanpak heeft zij in korte tijd een voorname rol in de markt gekregen en al vele transacties kunnen realiseren. Kantoor Breda Kin ERA Makelaars is sinds 2001 in Breda gevestigd, aan de Ginnenkenweg 170, en heeft sindsdien een prominente positie in genomen in de Bredase markt. Kantoor Tilburg In 2005 opende Kin ERA Makelaars haar deuren in Tilburg. Vanuit haar vestiging aan de Bredaseweg is zij uitgegroeid tot de makelaar die sinds 2009 de meeste verkooptransacties van Tilburg en omstreken realiseerde.

15 Dongen, St. Josephstraat 157 A Tilburg, Bredaseweg Breda, Ginnekenweg 170 Rijen, Hoofdstraat 23 KANTOOR Breda KANTOOR Dongen KANTOOR Tilburg KANTOOR Gilze & Rijen

16 Wilt u nog specifieker weten wat Kin voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst! Kin ERA Makelaars Breda Kin ERA Makelaars Dongen Kin ERA Makelaars Gilze en Rijen Kin ERA Makelaars Tilburg Woning- en Bedrijfsmakelaars Woning- en Bedrijfsmakelaars Woning- en Bedrijfsmakelaars Woning- en Bedrijfsmakelaars Ginnekenweg 170 St. Josephstraat 157A Hoofdstraat 23 Bredaseweg NH Breda 5104 EC Dongen 5121 JA Rijen 5038 NE Tilburg Tel: Tel: Tel: Kin Research & Marketing Kin Assurantiën Kin Hypotheekshop Hoofdstraat 23 Hoofdstraat 23 Hoofdstraat JA Rijen 5121 JA Rijen 5121 JA Rijen

Fris Groep: Visie op Vastgoed

Fris Groep: Visie op Vastgoed Visie op Vastgoed Fris Woningmakelaars - Fris Vastgoed Management - Fris Research & Marketing - Fris Investment Care - Fris Bedrijfsmakelaars - Fris Assurantiën Makelaardij én beheer Woningen én bedrijfsmatig

Nadere informatie

Samen met Academica. Financiële problemen neemt Academica voor u uit handen

Samen met Academica. Financiële problemen neemt Academica voor u uit handen Samen met Academica Financiële problemen neemt Academica voor u uit handen Academica is een adviescentrum dat informatie geeft en oplossingen biedt voor financiële vraagstukken. Vraagstukken die betrekking

Nadere informatie

VERGROENING VAN VASTGOED ALS VOORWAARDE VOOR DUURZAAM SUCCES

VERGROENING VAN VASTGOED ALS VOORWAARDE VOOR DUURZAAM SUCCES medianieuwsbrief NIEUWSbrief nummer 3 December 2010 VERGROENING VAN VASTGOED ALS VOORWAARDE VOOR DUURZAAM SUCCES Voordat de oprichting van Cofely Energy Solutions een feit was - op de kop af nu één jaar

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

UNIQUE SELLING POINTS CATO MAKELAARS

UNIQUE SELLING POINTS CATO MAKELAARS UNIQUE SELLING POINTS CATO MAKELAARS Van goede huizen Ons motto Van Goeden Huize, Voor Goede Huizen staat voor een nieuwe, frisse en bevlogen manier van NVM Full Service Makelaardij in onroerend goed.

Nadere informatie

DE EERSTE STAP IN EEN PRACHTIG VAK OPLEIDINGSOVERZICHT

DE EERSTE STAP IN EEN PRACHTIG VAK OPLEIDINGSOVERZICHT DE EERSTE STAP IN EEN PRACHTIG VAK OPLEIDINGSOVERZICHT 2 Voorwoord Carrière maken in de vastgoedbranche Als makelaar vervult u in het vastgoed een belangrijke rol. U heeft immers de taak om verschillende

Nadere informatie

Marketing48 in de zorg

Marketing48 in de zorg Kennisnetwerk in vernieuwende Marketing Een uitgave van Dune Reclamebureau Pebbler Vixy RobinC Art Beat TNMF Lekkere Tekst SterCommunicatie Wizzle efficiënta Merckwaardig. EDITIE 1, VOORJAAR 2014 www.marketing48.nl

Nadere informatie

OUTPLACEMENT, STEUN BIJ HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BAAN

OUTPLACEMENT, STEUN BIJ HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BAAN OUTPLACEMENT, STEUN BIJ HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BAAN OUTPLACEMENT, STEUN BIJ HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BAAN HLS Personeelsdiensten Meent 93 A 3011 JG Rotterdam tel 010 414 02 82 fax 010 414 21 80 info@hls-groep.nl

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Bibliotheek Noordwest Veluwe 2013-2016

Beleidsplan. Stichting Bibliotheek Noordwest Veluwe 2013-2016 Beleidsplan Stichting Bibliotheek Noordwest Veluwe 2013-2016 Voorwoord Inhoud Voor u ligt het beleidsplan 2013-2016 van de Stichting Bibliotheek Noordwest Veluwe. In een periode die gekenmerkt wordt door

Nadere informatie

Draagvlak voor duurzame energie

Draagvlak voor duurzame energie Draagvlak voor duurzame energie Stappenplan voor een succesvolle aanpak in uw gemeente 2 Draagvlak voor duurzame energie Inhoud Introductie s Als het eerste idee ontstaat Verkenning of haalbaarheids Van

Nadere informatie

Eerst zaaien dan oogsten Ondernemingsplan 2012-2016

Eerst zaaien dan oogsten Ondernemingsplan 2012-2016 Stichting Woonpartners Kasteel Traverse 1, Helmond Postbus 6006, 5700 ES Helmond telefoonnummer: 0492-508 800 fax: 0492-508 820 e-mail: info@woonpartners.nl www.woonpartners.nl Anticiperen op klantwaarde

Nadere informatie

Develop Online Business Results. www.mach3builders.nl

Develop Online Business Results. www.mach3builders.nl Develop Online Business Results www.mach3builders.nl kennis development Mach3Academy technische oplossingen Baanbrekend en snel meebewegen in de steeds veranderende markt partnernetwerk resultaat De digitalisering

Nadere informatie

Versnellen bouwprojecten Regio Noord-Holland Project Watertorenberaad. Rapportage, 6 januari 2014

Versnellen bouwprojecten Regio Noord-Holland Project Watertorenberaad. Rapportage, 6 januari 2014 Versnellen bouwprojecten Regio Noord-Holland Project Watertorenberaad Rapportage, 6 januari 2014 Versnellen bouwprojecten Regio Noord-Holland Project Watertorenberaad Rapportage, 6 januari 2014 Opdrachtgever:

Nadere informatie

ZORG OVERHEID FINANCE

ZORG OVERHEID FINANCE ZORG OVERHEID FINANCE 1 Total Specific Solutions is het enige bedrijf in Europa dat specifieke software maakt voor meerdere specifieke markten. Door meer markten onder één vlag te bedienen vindt een optimale

Nadere informatie

Kjen- Wijzer. voor de corporatiesector. Maatwerkbureau voor woningcorporaties. Opleidingen

Kjen- Wijzer. voor de corporatiesector. Maatwerkbureau voor woningcorporaties. Opleidingen Kjen- Wijzer voor de corporatiesector Maatwerkbureau voor woningcorporaties Opleidingen december.12 Wk 48 49 50 51 52 1 ma 3 1 e 10 6 e 17 11 e 24 16 e 31 19 e di 4 2 e 11 7 e 18 12 e 25 wo 5 3 e 12 8

Nadere informatie

Strategisch Plan April 2014

Strategisch Plan April 2014 Strategisch Plan April 2014 Inhoud Onze ambitie 3 Trendanalyse 4 Strategie 6 Doelstellingen 9 Betrouwbaar 10 Blijvend betrouwbare en veilige netten 11 Veilig werken 14 Vakmanschap en leiderschap 15 Betaalbaar

Nadere informatie

ZORG OVERHEID FINANCE

ZORG OVERHEID FINANCE ZORG OVERHEID FINANCE Vertical Market Software 1 2 Total Specific Solutions Total Specific Solutions is het enige bedrijf in Europa dat specifieke software maakt voor meerdere specifieke markten. Door

Nadere informatie

NATIONAAL BUSINESS. adviesbureau op het gebied van economische ontwikkeling en vastgoed. Het bureau werkt voor institutionele

NATIONAAL BUSINESS. adviesbureau op het gebied van economische ontwikkeling en vastgoed. Het bureau werkt voor institutionele T H E M A BUSINESS NATIONAAL In een krappe arbeidsmarkt hebben medewerkers steeds meer voor het uitzoeken waar ze willen werken. Bedrijfshuisvesting is daarom zowel een belangrijke arbeidsvoorwaarde als

Nadere informatie

Een huurwoning moet een slimme keuze worden

Een huurwoning moet een slimme keuze worden Een uitgave van de Nederlandse Vereniging van Makelaars Jaargang 9 nr 4 mei 2015 zie ook: www.nvm.nl Dorine van Basten (HDN): Zeer de vraag of we topjaar 2006 weer zullen bereiken 2 funda helpt de business

Nadere informatie

Vendor Assistance vergroot de kans op een succesvolle verkoop van uw onderneming

Vendor Assistance vergroot de kans op een succesvolle verkoop van uw onderneming Vendor Assistance vergroot de kans op een succesvolle verkoop van uw onderneming Een Vendor Assistance kijkt naar uw onderneming vanuit het perspectief van de koper en identificeert in een vroeg stadium

Nadere informatie

Introductie Woord van de voorzitter 4 Profiel en kerncijfers 6

Introductie Woord van de voorzitter 4 Profiel en kerncijfers 6 Jaarverslag 2013 Inhoud Introductie Woord van de voorzitter 4 Profiel en kerncijfers 6 Verslag van de Raad van Bestuur Strategie 12 Onze klanten 23 Onze maatschappelijke resultaten 27 Onze medewerkers

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 BDO Holding B.V. Omdat mensen tellen.

JAARVERSLAG 2014 BDO Holding B.V. Omdat mensen tellen. JAARVERSLAG 2014 BDO Holding B.V. Omdat mensen tellen. INHOUDSOPGAVE Voorwoord In beweging 4 Kengetallen 2014 6 Kerncijfers 7 Highlights 2014 9 Over BDO 10 - Onze historie 10 - Onze identiteit 11 - Onze

Nadere informatie

Lees verder op pagina 4. Scheiden onderneming

Lees verder op pagina 4. Scheiden onderneming NFO Info jaargang 6 2011 2 Sturen op cijfers Steinbusch in Heerlen is een allround en full service industrieel toeleveringsbedrijf. Het familiebedrijf beleeft volgend jaar zijn 50e verjaardag. Onder de

Nadere informatie

Cases in Marketing. Triodos Bank. Marketingmanagement bij Triodos Bank

Cases in Marketing. Triodos Bank. Marketingmanagement bij Triodos Bank Marketing Management van Philip Kotler is het belangrijkste marketingboek van de laatste veertig jaar. Dit stellen marketingwetenschappers in het jubileumnummer van het Tijdschrift voor Marketing ( 40

Nadere informatie

Groeien met innovatieve IT

Groeien met innovatieve IT SAP White Paper Groeien met innovatieve IT Hoe onderscheiden groeiende middelgrote organisaties zich? Inhoud 3 Voorwoord 4 Executive summary 5 Hoofdstuk 1: Groei in Nederland 6 Hoofdstuk 2: Omzetgroei

Nadere informatie

Samenvatting Makelaar van de toekomst Kansen creëren op weg naar de realiteit van 2020

Samenvatting Makelaar van de toekomst Kansen creëren op weg naar de realiteit van 2020 Samenvatting Makelaar van de toekomst Kansen creëren op weg naar de realiteit van 2020 In een interactief proces waaraan NVM-makelaars, belanghebbenden en NVM-bureaumedewerkers deelnamen, ging NVM na welke

Nadere informatie

Start je eigen Ergosun vestiging. als franchisenemer

Start je eigen Ergosun vestiging. als franchisenemer Start je eigen Ergosun vestiging als franchisenemer Je hebt een droom: je eigen zaak opstarten en uitbouwen tot een succesverhaal in je eigen buurt. Waarom dan geen zonnebankcenter? Een zonnebankcenter

Nadere informatie

P&A Unit Drechtsteden

P&A Unit Drechtsteden Advies Businessplan Dordrecht, 17 september 2013 Samenvatting Nu is het momentum om te investeren in een sterke, regionale Promotie en Acquisitie (P&A) Drechtsteden presteert al jaren ondermaats bij het

Nadere informatie

Januari 2014 Economische Zaken (Barbara Timmermans, Dionne Baaré) Datum. Auteurs. Versie

Januari 2014 Economische Zaken (Barbara Timmermans, Dionne Baaré) Datum. Auteurs. Versie Aanpak lege kantoren tweede fase Datum Auteurs Versie Januari 2014 Economische Zaken (Barbara Timmermans, Dionne Baaré) 2.0 Voorwoord Voor u ligt de nieuwe kantorenaanpak van de gemeente Nieuwegein. De

Nadere informatie

MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan?

MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan? MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan? Hoe u bereikt dat mobile een strategisch onderdeel van uw bedrijfsvoering wordt INHOUD Wat is een mobile strategy? 3 Aanpak van een mobile strategy

Nadere informatie