Actievoorwaarden voor student packs Payconiq academiejaar 2017/2018:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Actievoorwaarden voor student packs Payconiq academiejaar 2017/2018:"

Transcriptie

1 Actievoorwaarden voor student packs Payconiq academiejaar 2017/2018: Algemene informatie: Studentenverenigingen kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan de actie die Payconiq organiseert. De actie van Payconiq bestaat uit twee afzonderlijke luiken, waarbij het eerste luik het voeren van promotie voor Payconiq omvat om transacties te genereren, en waarbij het tweede luik er op gericht is nieuwe gebruikers te registreren bij Payconiq. Payconiq behoudt zich steeds het recht voor de verenigingen zelf te selecteren uit de aanmeldingen, zonder dat zij hiervoor enige verantwoording dient af te leggen. Actievoorwaarden: A. Transacties genereren via Payconiq A.1 Wat: Een sponsoringsbudget ( Budget ) ten belope van 1 (excl. BTW) per betaling (met een minimum van 1 per transactie) uitgevoerd door een consument (online of offline) ten voordele van de Vereniging door middel van het Payconiq platform ( Betaling ). Dit Budget omvat het sponsoringsbedrag dat Payconiq betaalt aan de Vereniging om actief promotie te voeren voor Payconiq en de diensten van Payconiq aan te bevelen bij haar leden. Het maximaal Budget per Vereniging bedraagt EUR (excl. BTW) (in de hypothese dat de betrokken Vereniging gedurende de Actieperiode minimum Betalingen heeft ontvangen). De betaling van het Budget door Payconiq aan de Vereniging gebeurt in de loop van de maand volgend op het einde van de Actieperiode. Payconiq brengt de Verenigingen op de hoogte omtrent de omvang van het respectievelijke Budget alvorens het Budget effectief uit te betalen.

2 A.2 Wie: Studentenverenigingen ( Verenigingen ) die (i) gebruik maken van het platform van Payconiq en hiertoe een overeenkomst hebben afgesloten voor 01/11/2017 met een bank die toegang tot het Payconiq platform aanbiedt, en die door hun bank per voor de actie werden uitgenodigd, of (ii) per door Payconiq uitgenodigd zijn om deel te nemen aan huidige actie, en, in elk geval, die (iii) zich geregistreerd hebben op de landingspagina van Payconiq (de Landingspagina ) binnen de inschrijvingsperiode en (iv) het aldaar beschikbare formulier volledig hebben ingevuld en verzonden. A.3. Actieperiode: De inschrijvingsperiode voor de Verenigingen loopt van 10/09/2017 t.e.m. 01/11/2017. De actie geldt voor de betalingen verricht via het Payconiq platform vanaf 1 september 2017 tot en met 28 februari 2018 (de Actieperiode ). A.4 Specifieke voorwaarden: Maximaal vijf procent van de Betalingen mogen gebeuren door dezelfde persoon. Indien dit percentage hoger zou liggen, worden de desbetreffende Betalingen die de vijf procent overschrijden niet in aanmerking genomen om het Budget te begroten. A.5 Promotie: De Vereniging verbindt zich er toe gedurende de Actieperiode actief promotie te maken voor Payconiq en de diensten die Payconiq levert. Hiertoe zal de Vereniging promotie/marketingcampagnes opstellen en aan Payconiq voorleggen via de Landingspagina alvorens de actie te verspreiden. De Vereniging zal minstens één maal per maand een Facebook post verspreiden die Payconiq promoot en het gebruik van Payconiq stimuleert. De posts dienen voldoende krachtig en gericht te zijn op het doelpubliek van de Vereniging. De Vereniging verbindt zich er toe geen handelingen te stellen die het imago en merk van Payconiq kunnen schaden. Payconiq heeft steeds het recht aan de Vereniging te vragen een bepaalde promotiecampagne stop te zetten of een post op sociale media te verwijderen wanneer Payconiq van mening is dat de campagne of post schadelijk is voor het imago van Payconiq. De Vereniging zal in voorkomend geval onmiddellijk gevolg hieraan geven en de campagne stopzetten of de post(s) verwijderen.

3 B. Members get Members (optioneel) B.1 Wat: Dit tweede luik van de actie omvat voor de deelnemende Vereniging een beloningspremie ( Premie ) ten belope van 3 (excl. BTW) per nieuwe gebruiker die zich aansluit bij Payconiq en die binnen de zeven dagen een Betaling doet aan de Vereniging via het Payconiq platform. De Premie omvat het sponsoringsbedrag dat Payconiq betaalt aan de Vereniging om nieuwe gebruikers te werven voor het Payconiq platform. De Premie bedraagt voor elke Vereniging maximaal 900 EUR (excl. BTW) (in geval van aansluiting van 300 nieuwe gebruikers). De uitbetaling van de Premie door Payconiq aan de Vereniging gebeurt maandelijks.

4 Dit tweede luik van de actie omvat voor elke nieuwe gebruiker die zich aansluit bij Payconiq en binnen de zeven dagen een Betaling doet aan de Vereniging via het Payconiq platform, een beloningspremie ( Beloning ) ten belope van 3. De uitbetaling van deze Premie aan de nieuwe gebruiker gebeurt tijdens de maand volgend op de maand waarin die eerste verrichting plaatshad. B.2 Wie: Verenigingen die door Payconiq werden geselecteerd krijgen de mogelijkheid in te tekenen op de Members get Members optie. Gebruikers die een overeenkomst hebben afgesloten met een bank die toegang tot het Payconiq platform aanbiedt. B.3 Actieperiode: De Actieperiode voor de Members get Members actie loopt van 1/09/2017 tot en met 31/12/2017. B.4 Specifieke voorwaarden: Voor de Vereniging: Om deel te kunnen nemen aan het Members get Members module, moet de Vereniging een evenement organiseren waarop de Members get Members actie wordt voorgesteld en gepromoot aan de leden van de Vereniging. Dit evenement hoeft geen exclusief evenement te zijn en mag deel uitmaken van een ander evenement. De Vereniging doet voorafgaand een voorstel aan Payconiq via de Landingspagina omtrent hoe zij dit promotie-evenement willen organiseren. Payconiq dient voorafgaand schriftelijk toestemming te geven aan de Vereniging om het evenement te organiseren. Voor de nieuwe gebruiker: Om de Beloning te kunnen ontvangen moet de gebruiker zich aansluiten bij Payconiq en binnen de zeven dagen na die aansluiting een Betaling verrichten ten voordele van de Vereniging. C. Voorwaarden van toepassing op beide onderdelen van de actie (luik A en B) C.1 Selectie van Verenigingen: Alle voorwaarden met betrekking tot inschrijving van de Vereniging voor de actie moeten cumulatief vervuld zijn alvorens een Vereniging in aanmerking komt om deel te nemen aan de huidige actie. Payconiq selecteert na de inschrijvingsperiode de Verenigingen die deel kunnen nemen aan de actie en brengt de Vereniging hiervan op de hoogte. Aanmelding voor de actie houdt

5 bijgevolg geen automatische aanvaarding in van Payconiq om de aangemelde Vereniging toe te laten tot de actie. C.2 Voorwaarden: Elke Vereniging dient minstens te beschikken over één Payconiq account en zal betalingen via het Payconiq platform zoveel als mogelijk aanbieden aan haar leden. De Vereniging verbindt zich ertoe geen misbruik te maken van de huidige actie en steeds op correcte en diligente wijze haar verplichtingen m.b.t. deze actie te vervullen. De Vereniging kijkt er tevens op toe dat haar leden geen misbruik maken van de actie. In geval fraude en/of misbruik wordt vermoed, zal Payconiq de Vereniging hiervan op de hoogte brengen en behoudt Payconiq steeds het recht om de deelname van die Vereniging aan deze actie stop te zetten zonder de fraude/misbruik te moeten aantonen. C.3 Payconiq Student Area: het praesidium of bestuur van de Vereniging zal toegang vragen en krijgen tot de Payconiq Student Area op Facebook. Via de Payconiq Student Area onderhouden de Vereniging en Payconiq contact en stemmen ze acties en opmerkingen met elkaar af. C.4 Automatisch einde van de actie: Indien de Vereniging er niet in slaagt om voor 31/12/2017 via hun account 300 Betalingen te laten verrichten, wordt de deelname van die Vereniging aan de gehele actie, met inbegrip van het Members get Members onderdeel (indien van toepassing), Vereniging automatisch stopgezet zonder dat de Vereniging recht heeft op het Budget. C.5 Kwalificatie: Huidige actie heeft een tijdelijk en selectief karakter, waarbij Payconiq zich het recht voorbehoudt om (i) de actievoorwaarden op ieder ogenblik eenzijdig te wijzigen, (ii) de actie eenzijdig vervroegd te beëindigen, en/of (iii) de actie eenzijdig te verlengen. C.6 Facturatie: Het bedrag, bestaande uit het Budget en indien van toepassing de Premie, wordt berekend door Payconiq en vervolgens meegedeeld aan de Vereniging. Indien de Vereniging facturatieplicht heeft, zal de Vereniging aan Payconiq op maandelijkse basis een factuur bezorgen met het relevante bedrag en met als vermelding kosten voor marketing ondersteuning. Zonder dergelijke factuur heeft Payconiq geen betalingsverplichting t.a.v. de Vereniging. Alle betalingen onder deze actie staan excl. BTW vermeld.

6 C.7 Vertrouwelijkheid: Het bestaan van deze overeenkomst en de modaliteiten/ inhoud ervan zijn vertrouwelijk en mogen niet worden meegedeeld aan derden. C.8 Overdraagbaarheid: Deze overeenkomst en actie kan door de Vereniging niet worden overgedragen aan een derde. C.9 Cumulverbod: Huidige actie kan niet gecombineerd worden met andere acties of aanbiedingen van Payconiq of aangesloten banken. C.10: Toepasselijk recht: Belgisch recht. C.11. Forumbeding: Nederlandstalige rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE Artikel 1 Algemene informatie TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19, 9052 Gent (Zwijnaarde), België, en met ondernemingsnummer BE0837960234

Nadere informatie

Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip

Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip De onderneming L Oréal Nederland b.v., Divisie Cosmetique Active, gevestigd te 2132 LR Hoofddorp, Scorpius

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback.

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Promotiemodel Ontvang cashback bij

Nadere informatie

2. Tijdelijke actie: vrienden uitnodigen om cliënt te worden tijdens de actieperiode

2. Tijdelijke actie: vrienden uitnodigen om cliënt te worden tijdens de actieperiode VOORWAARDEN MEMBER GETS MEMBER 1. Algemeen De voorwaarden in dit reglement zijn van toepassing op de peterschapsactie Member gets Member (hierna het Reglement ). Deze actie wordt georganiseerd door Keytrade

Nadere informatie

2. Tijdelijke actie: vrienden uitnodigen om cliënt te worden tijdens de actieperiode

2. Tijdelijke actie: vrienden uitnodigen om cliënt te worden tijdens de actieperiode VOORWAARDEN MEMBER GETS MEMBER 1. Algemeen De voorwaarden in dit reglement zijn van toepassing op de peterschapsactie Member gets Member (hierna het Reglement ). Deze actie wordt georganiseerd door Keytrade

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare

Nadere informatie

Premium Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus.

Premium Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus. Nederlandse versie Algemene voorwaarden Premium Club Premium Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus. A. Toelatingsvoorwaarden 1. Particulier: iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

SPONSORINGOVEREENKOMST (voorbeeld)

SPONSORINGOVEREENKOMST (voorbeeld) SPONSORINGOVEREENKOMST (voorbeeld) TUSSEN naamloze vennootschap/ bvba, met maatschappelijke zetel gevestigd te.. B.T.W. nummer BE.., ingeschreven in het handelsregister van.onder het nummer., vertegenwoordigd

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau"

Reglement van de wedstrijd krasjecadeau Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau" Artikel 1: Algemene informatie 1.1. De NV bpost, met maatschappelijke zetel in het Muntcentrum, 1000 Brussel, ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE 214.596.464

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie.

Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie. Beste klant, Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie. Om uw Colruyt-kaart zo snel mogelijk te kunnen bezorgen heb ik nog enkele gegevens nodig. Gelieve daarvoor

Nadere informatie

Spelregels Win 1 van de 3 e-bikes 2017

Spelregels Win 1 van de 3 e-bikes 2017 Spelregels Win 1 van de 3 e-bikes 2017 Versie 1, 11 mei 2017 1 Aanmelden 1.1 Deelname aan de actie geschiedt online via de website kilometervreter.nl. 1.2 De aanmelding dient volledig, correct en naar

Nadere informatie

Overeenkomst BWT VIP-Installateur

Overeenkomst BWT VIP-Installateur Overeenkomst BWT VIP-Installateur Tussen BWT Belgium NV, Met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Leuvensesteenweg 633, ingeschreven bij de BTW en in het RPR te Brussel onder nr. (BE0)402.940.374,

Nadere informatie

1) jaarlijks het bedrag van 250 euro, excl. BTW, betalen aan BWT;

1) jaarlijks het bedrag van 250 euro, excl. BTW, betalen aan BWT; Overeenkomst BWT VIP-Installateur Tussen BWT Belgium NV, Met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Leuvensesteenweg 633, ingeschreven bij de BTW en in het RPR te Brussel onder nr. (BE0)402.940.374,

Nadere informatie

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn.

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn. Inhoudstafel 1. Definitie (1-2)... 1 2. Gebruiksvoorwaarden (3-4-5-19)... 2 3. Overzetting van de spaarpot (6)... 2 4. Kaart vergeten (7)... 2 5. Fidelity-actie (8)... 2 6. Diefstal, verlies of frauduleus

Nadere informatie

GIDS M.B.T. DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN SOLVAC NV OP 8 MEI 2012

GIDS M.B.T. DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN SOLVAC NV OP 8 MEI 2012 GIDS M.B.T. DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN SOLVAC NV OP 8 MEI 2012 Deze Gids is opgesteld met als doel om bepaalde nieuwe bepalingen toe te lichten die van toepassing zijn op de volgende gewone algemene

Nadere informatie

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd)

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Producten Grote Publiek (hierna de Organisator genoemd) met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD De RACE FEVER WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Todio VOF Todio De overeenkomst Bezoekers Leden Verwijzer Ledenomgeving Account Dienst Website Alle websites Directory

Algemene voorwaarden Todio VOF Todio De overeenkomst Bezoekers Leden Verwijzer Ledenomgeving Account Dienst Website Alle websites Directory Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Todio VOF Het bedrijf Todio, eigenaar van alle Todio websites en aanbieder van de dienst. 1.2. Todio Het geheel van alle websites van Todio VOF, de daarbij horende

Nadere informatie

Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF

Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF De onderneming L Oréal Belgilux nv, Luxe Divisie, gevestigd te Keizer Karellaan 584 te 1082 Brussel, ingeschreven bij de Kruispuntbank

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN ING-Voetbalverenigingsprogramma

ACTIEVOORWAARDEN ING-Voetbalverenigingsprogramma ACTIEVOORWAARDEN ING-Voetbalverenigingsprogramma Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Actie ING- Voetbalverenigingsprogramma (de Actie ). 1.2 De aanmelding voor de Actie loopt

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6 INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Pimen met Pompons wordt georganiseerd door Veritas nv, De

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 Inhoud: Pag 1-4: Actievoorwaarden consument Pag 5-6 : Actievoorwaarden installateur Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 De campagne De Vaillant Voordeelweken is

Nadere informatie

CONNECT GROUP Naamloze Vennootschap Industriestraat 4 1910 Kampenhout (de Vennootschap)

CONNECT GROUP Naamloze Vennootschap Industriestraat 4 1910 Kampenhout (de Vennootschap) CONNECT GROUP Naamloze Vennootschap Industriestraat 4 1910 Kampenhout (de Vennootschap) RPR Griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel Brussel BTW BE-0448.332.911 -------------------------------

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

TELENET GROUP HOLDING NV

TELENET GROUP HOLDING NV TELENET GROUP HOLDING NV Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Neerveldstraat 105 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Belgium RPR Brussel, Nederlandstalige afdeling 0477.702.333 (de Vennootschap) OPROEPING

Nadere informatie

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Voorwaarden LEES DEZE MEDEDELING AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE SITE GEBRUIKT. HIERIN WORDT HET GEBRUIK GEREGELD DAT U MAAKT VAN DE SITE EN AL HET MATERIAAL OP DE SITE (LAATST GEWIJZIGD OP 14 oktober 2010).

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

«Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden

«Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden «Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden Artikel 1: Organisator De vereniging zonder winstoogmerk "Special Olympics Belgium" ( de Organisator ), organiseert op basis van het K.B. III/42/CD.585.13-234

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Beroepsopleidingen van Realisatie Trainingen

Algemene voorwaarden Beroepsopleidingen van Realisatie Trainingen Algemene voorwaarden Beroepsopleidingen van Algemene voorwaarden bij inschrijven postadres: mob: 06-160.157.27 bankrekeningnr. NL75TRIO0197748708 t.n.v. te Apeldoorn KvK nr 08115987 BTW nr: 0775-19358-B01

Nadere informatie

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1.

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1. Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Maak kans op twee gratis toegangskaarten en een ritje op het Circuit Park Zandvoort met je eigen sportieve Renault. Laat je gegevens achter en doe

Nadere informatie

GIDS M.B.T. DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN SOLVAY NV OP 8 MEI 2012

GIDS M.B.T. DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN SOLVAY NV OP 8 MEI 2012 GIDS M.B.T. DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN SOLVAY NV OP 8 MEI 2012 Deze Gids is opgesteld met als doel om bepaalde nieuwe bepalingen toe te lichten die van toepassing zijn op de volgende gewone algemene

Nadere informatie

1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne.

1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne. Productvoorwaarden Reis je Rijk 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne. Begrippen De hierna gedefinieerde begrippen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Flextender B.V.

Algemene voorwaarden Flextender B.V. Algemene voorwaarden Flextender B.V. Noordersingel 20-S, Eemnes Rick Groot V.01.17 Inschrijfvoorwaarden Flextender B.V. Partijen 1. Flextender B.V., gevestigd te Eemnes Noordersingel 20-S, hierbij rechtsgeldig

Nadere informatie

Projectoproep. "Voor de integratie van jongeren uitgesloten door vroegtijdig schoolverlaten en werkloosheid" REGLEMENT

Projectoproep. Voor de integratie van jongeren uitgesloten door vroegtijdig schoolverlaten en werkloosheid REGLEMENT Projectoproep "Voor de integratie van jongeren uitgesloten door vroegtijdig schoolverlaten en werkloosheid" REGLEMENT Artikel 1 Organisator van de projectoproep De Stichting P&V (hierna "de Stichting"

Nadere informatie

Tot 500,- cashback op Samsung tv s

Tot 500,- cashback op Samsung tv s Tot 500,- cashback op Samsung tv s Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt. Hieronder

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Artikel 1 - Organisator De vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM N.V., Terhulpsesteenweg 130b1, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd Win jouw Ricard

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PANOS KLANTENPROGRAMMA

ALGEMENE VOORWAARDEN PANOS KLANTENPROGRAMMA ALGEMENE VOORWAARDEN PANOS KLANTENPROGRAMMA 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden (hierna Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle personen die lid zijn van het PANOS-klantenprogramma (hierna

Nadere informatie

U NI Z O E - C O M M E R C E L A B E L

U NI Z O E - C O M M E R C E L A B E L R EGLEMENT U NI Z O E - C O M M E R C E L A B E L Teneinde handelaars te stimuleren een veilige en klantvriendelijke webwinkel te ontwikkelen, heeft UNIZO het e-commerce label ontwikkeld (het UNIZO e-commerce

Nadere informatie

Publisher Handleiding. Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account

Publisher Handleiding. Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account Publisher Handleiding Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account GETTING STARTED Deze handleiding helpt u om van start te gaan met uw eigen TradeDoubler account. Volg de onderstaande stappen om

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DEELNAME SPEELWIJZE

WEDSTRIJDREGLEMENT DEELNAME SPEELWIJZE WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de Granini50years wedstrijd (hierna te noemen Actie ) van Eckes Granini (verder te noemen: "de Organisator ), gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Artikel 1 De wedstrijd Samen hertekenen we de weg wordt georganiseerd door het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid vzw, met maatschappelijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE Artikel 1 Algemene informatie De VANG ATTRAPEZ CASHBACK ACTIE (hierna de Actie ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Tweestationsstraat

Nadere informatie

GEGEVENSBESCHERMINGSBELEID

GEGEVENSBESCHERMINGSBELEID GEGEVENSBESCHERMINGSBELEID De bescherming van uw persoonsgegevens is belangrijk voor READY2IMPROVE CVBA en wij houden ons aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de GDPR. Hierna verduidelijken

Nadere informatie

Vodafone Dienstvoorwaarden TV Anywhere

Vodafone Dienstvoorwaarden TV Anywhere Vodafone Dienstvoorwaarden TV Anywhere Deze voorwaarden (hierna te noemen: Dienstvoorwaarden) zijn van toepassing op de dienst Vodafone TV Anywhere (hierna: de App ), die wordt aangeboden door Vodafone

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN!! WWW.VERKOOPMIJNAUTO.BE WWW.DEALERAANKOOP.BE INHOUDSOPGAVE Art. 1 Definities begrippen Art. 2 Identiteit van de ondernemer Art. 3 Toepasselijkheid Art. 4 De openbare veiling Art.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een vuurkorf

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een vuurkorf WEDSTRIJDREGLEMENT Win een vuurkorf 1. Deelname aan de wedstrijd Win een vuurkorf is voorbehouden aan alle inwoners van BelgIë, Frankrijk en Nederland, vanaf 18 jaar met uitsluiting van de personeelsleden

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit contracteringstraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. Mocht u nog geen account hebben op Negometrix dan kunt u zich

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor middenstands- en handelsverenigingen ter ondersteuning van de detailhandel

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor middenstands- en handelsverenigingen ter ondersteuning van de detailhandel directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor middenstands-

Nadere informatie

Reglement Wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert

Reglement Wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert Reglement Wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert 13 Artikel 1 De wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert ( Game ) wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster

Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster November 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 - Algemeen... 3 Artikel 2 - Offertes en aanbiedingen... 3 Artikel 3 Licenties en modules... 3 Artikel 4 - Prijs... 4 Artikel

Nadere informatie

WERKING EN REGLEMENT VAN DE DIENST DYNAPHONE

WERKING EN REGLEMENT VAN DE DIENST DYNAPHONE WERKING EN REGLEMENT VAN DE DIENST DYNAPHONE 1. Algemeenheden Dit document dateert van 1 april 2010 en vervangt het vorige document houdende de werking en het reglement van de dienst Dynaphone. Het treedt

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vaillant Vooruitverkoop

Actievoorwaarden Vaillant Vooruitverkoop Actievoorwaarden Vaillant Vooruitverkoop Inhoud: Pag 1-3: Actievoorwaarden consument Pag 4-5 : Actievoorwaarden installateur Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Vooruitverkoop 2017

Nadere informatie

Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd

Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd versie 11 september 2013 De magische Bongerd is een handelsnaam van Dreamware BV. Artikel 1 - Algemeen 1.1 - Toepasselijkheid Onderstaande voorwaarden zijn

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

Bizz Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus naamloze vennootschap van publiek recht, hierna Proximus.

Bizz Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus naamloze vennootschap van publiek recht, hierna Proximus. Nederlandse versie Algemene voorwaarden Bizz Club Bizz Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus naamloze vennootschap van publiek recht, hierna Proximus. A. Toelatingsvoorwaarden 1. Particulier:

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS.

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS. INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Made by you wordt georganiseerd door Veritas nv, De Villermontstraat

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKS- VOORWAARDEN UiTPAS

ALGEMENE GEBRUIKS- VOORWAARDEN UiTPAS ALGEMENE GEBRUIKS- VOORWAARDEN UiTPAS Op het gebruik van UiTPAS zijn gebruiksvoorwaarden van toepassing. De gebruiksvoorwaarden voor de UiTPAS zijn samengesteld uit: deze algemene gebruiksvoorwaarden 1

Nadere informatie

Artikel 1. Aard van de Affiliatedienst

Artikel 1. Aard van de Affiliatedienst Dit is een voorbeeld van affiliate voorwaarden zoals gegenereerd met de Affiliatecontract generator van ICTRecht: https://ictrecht.nl/diensten/juridische-generatoren/affiliatecontractgenerator/ In dit

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Artikel 1 Algemeen 1. Deze Actievoorwaarden (hierna: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie van srprs.me Win een

Nadere informatie

FAQ Solidarity Award

FAQ Solidarity Award FAQ Solidarity Award Wat is het doel van de wedstrijd ING Solidarity Award? Wie kan deelnemen aan de wedstrijd ING Solidarity Award, wat zijn de verkiesbaarheidscriteria? Hoe kan ik mijn vereniging inschrijven?

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

Nationale Datacenter Dag

Nationale Datacenter Dag Nationale Datacenter Dag Marketing toolkit We leven in een wereld die vrijwel helemaal online en bovendien datagedreven is. Want waar zouden we zijn zonder het internet, onze smartphones en cloud applicaties?

Nadere informatie

Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up!

Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up! Spelvoorwaarden Wees te gast en maak kans op een VW up! Preston Palace Inhoud 1. Algemeen 2 2. Deelname 2 3. Prijs 3 4. Winnaar 3 5. Persoonsgegevens 4 6. Aansprakelijkheid 4 7. Slotbepalingen 4 8. Toepasselijk

Nadere informatie

ABLYNX NV. (de Vennootschap of Ablynx )

ABLYNX NV. (de Vennootschap of Ablynx ) ABLYNX NV Naamloze Vennootschap die een openbaar beroep heeft gedaan op het spaarwezen Maatschappelijke zetel: Technologiepark 21, 9052 Zwijnaarde Ondernemingsnummer: 0475.295.446 (RPR Gent) (de Vennootschap

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD «WIN GRATIS VATEN» - PLANIDOO 2016

REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD «WIN GRATIS VATEN» - PLANIDOO 2016 REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD «WIN GRATIS VATEN» - PLANIDOO 2016 1. Algemeen De online wedstrijd "WIN GRATIS VATEN" (hierna de Wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door 2DS vzw, met zetel te Barastraat

Nadere informatie

Reglement Starterscontract

Reglement Starterscontract Reglement Starterscontract Artikel 1 Situering De Stad Gent, zijnde het College van Burgemeester en Schepenen, kan onder de voorwaarden bepaald in dit reglement, een toelage toekennen aan startende ondernemers,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WIN EEN TRAJECT LIFE PLANNING MET CYNTHIA GHYSELS

WEDSTRIJDREGLEMENT WIN EEN TRAJECT LIFE PLANNING MET CYNTHIA GHYSELS WEDSTRIJDREGLEMENT WIN EEN TRAJECT LIFE PLANNING MET CYNTHIA GHYSELS 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door de NV NN INSURANCE BELGIUM, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen REGLEMENT Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen ARTIKEL 1: ORGANISATOR Touring Verzekeringen, waarvan de zetel gevestigd is op de Havenlaan 86C bus 117 in 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie De CADEAUBON - WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde

Nadere informatie

NL - Gebruikersrichtlijnen

NL - Gebruikersrichtlijnen NL - Gebruikersrichtlijnen IC-Health CoP Platform 1 Inleiding Dit document geeft u informatie over de technische aspecten van het CoP platform en over de acties die u hier zelf kunt uitvoeren. 2 Online

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De firma t Kastels Broodje, Turnhoutsebaan 40, B-2460 Kasterlee met ondernemingsnummer BE0629.583.646, RPR Turnhout (hierna: t Kastels Broodje ), organiseert een wedstrijd onder de benaming

Nadere informatie

LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT

LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT 1. Aanvaarding en toepasselijkheid van deze voorwaarden Door het gebruik van de diensten van CRYSTAL IT BVBA (hierna CRYSTAL IT ) en het ter beschikking gestelde

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

ter bevordering van deelname van mensen met een beperking aan het verenigingsleven in de gemeente Drimmelen.

ter bevordering van deelname van mensen met een beperking aan het verenigingsleven in de gemeente Drimmelen. Pilot 2018-2019 Richtlijnen aanvraag Stimuleringssubsidie ter bevordering van deelname van mensen met een beperking aan het verenigingsleven in de gemeente Drimmelen. Bestemd voor lokale verenigingen om

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN IJMOND FIT

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN IJMOND FIT ALGEMENE VOORWAARDEN VAN IJMOND FIT I. TOEPASSELIJKHEID Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij IJMOND FIT zaken en/of diensten van welke aard levert,

Nadere informatie

Arbeidsovereenkomst voor bedienden - bepaald werk - deeltijds

Arbeidsovereenkomst voor bedienden - bepaald werk - deeltijds Arbeidsovereenkomst voor bedienden - bepaald werk - deeltijds Tussen de ondergetekende partijen: - enerzijds..., met zetel te..., vertegenwoordigd door..., hierna genoemd de werkgever, en - anderzijds...,

Nadere informatie

Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?"

Actievoorwaarden Ben jij een echte Texels Seumerfeugel? Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" 17 mei 2018 Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden

Nadere informatie

Voorwaarden voor affiliates/wederverkopers

Voorwaarden voor affiliates/wederverkopers Voorwaarden voor affiliates/wederverkopers Kaartje2go biedt je de mogelijkheid om op je eigen site promotielinks en een kaartenrekje op te nemen. Bezoekers komen via de promolinks op de site van Kaartje2go

Nadere informatie

LEASINVEST REAL ESTATE

LEASINVEST REAL ESTATE 1 LEASINVEST REAL ESTATE Commanditaire vennootschap op aandelen Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht die een publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan Maatschappelijke zetel: Lenniksebaan 451,

Nadere informatie

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator.

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator. REGLEMENT FACEBOOKWEDSTRIJD DICTATOR Dictator Quiz ARTIKEL 1 De UNIVERSAL PICTURES INTERNATIONAL BELGIUM, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Rue Royale 288 Koningsstraat, 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

GEDRAGSCODE - TOEGANG TOT MAIL EN WEBRUIMTE

GEDRAGSCODE - TOEGANG TOT MAIL EN WEBRUIMTE GEDRAGSCODE - TOEGANG TOT MAIL EN WEBRUIMTE Op 1 maart 2011 werd door de Raad van het BIPT de ISPA Gedragscode betreffende toegang tot E-mail en webruimte in overeenstemming met de artikelen 121/1 en 121/2

Nadere informatie

Bestelformulier Three Ships consultancy

Bestelformulier Three Ships consultancy Bedrijf / Opleidingsinstelling Naam contactpersoon Functie Knooppunt Mevr. Goedroen Vanlerberghe Projectleider Knooppunt.net, Boek.be Telefoon M +32 (0)3 287 66 94 E-mail goedroen.vanlerberghe@boek.be

Nadere informatie

Woogie Boogie Beweegdag

Woogie Boogie Beweegdag Woogie Boogie Beweegdag Wedstrijdreglement Bedoeling? De Woogie Boogie Beweegdag is dé dag in het jaar waarop alle stoelen aan de kant gaan! Een volledige dag bewegen, creatief zijn en dansen. Alles kan

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie