Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Actievoorwaarden Texaco Nederland / België"

Transcriptie

1 Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden

2 Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie ebooks en audiobooks cadeau (hierna: de Actie ), georganiseerd door EFR Nederland B.V, gevestigd te (4813 DA) Breda aan de Princenhagelaan 9 en ingeschreven bij de KvK onder nummer (hierna: "EFR ). De actievoorwaarden zijn beschikbaar op en bij de deelnemende Texaco tankstations. De Actie loopt van 5 juli tot en met 26 september 2017 (de Actieperiode). Vouchers zijn verkrijgbaar in de winkel tot en met 5 september 2017, zolang de voorraad strekt. Vouchers zijn gedurende de gehele actieperiode online in te wisselen via De Actie is geldig in Nederland. Artikel 2. Deelnemingsvoorwaarden 2.1 Elk in Nederland woonachtig persoon, die de leeftijd van 16 jaar bereikt heeft, is gerechtigd aan de Actie deel te nemen met in achtneming van wat in de actievoorwaarden vermeld staat. Indien een deelnemer jonger is dan 16 jaar, dient deze toestemming te hebben van zijn wettelijke vertegenwoordiger om mee te kunnen doen aan de Actie. Deelnemers jonger dan 13 jaar worden niet toegelaten tot de Actie. 2.2 Medewerkers van EFR kunnen tegen dezelfde actievoorwaarden deelnemen aan de Actie. 2.3 Door deel te nemen aan de Actie verklaart de Deelnemer zich akkoord met de actievoorwaarden en is de deelnemer gebonden aan de actievoorwaarden. 2.4 Deelname aan de Actie is alleen mogelijk gedurende de Actieperiode. Vouchers zijn beschikbaar bij de deelnemende Texaco locaties tot en met 5 september 2017, zolang de voorraad strekt. 2.5 Aan deelname zijn geen verdere kosten verbonden (met uitzondering van de kosten voor het internetgebruik). 2.6 Om deel te kunnen nemen aan de Actie geldt een aankoopverplichting. EFR behoudt zich het recht voor om iedere deelnemer met onmiddellijke ingang en zonder opgave van redenen te diskwalificeren en/of van verdere deelname uit te sluiten indien EFR vermoedt dat de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze actievoorwaarden, onvolledige, onjuiste of misleidende gegevens verstrekt, of informatie die in strijd is/zijn met de wet verstrekt, of anderszins onrechtmatig handelt jegens EFR of derden. Artikel 3. Verloop van de Actie 3.1 De Actie loopt alleen in Nederland.

3 3.2 Tijdens de Actieperiode hebben deelnemers recht op een voucher met unieke code bij iedere tankbeurt van minstens 20 liter of bij iedere besteding van minstens 5 euro in de shop of bij aankoop van een promotie bij alle deelnemende Texaco tankstations van Texaco in Nederland. Niet geldig bij aankoop van tabak, telefoonkaarten, geneesmiddelen, kansspelen, statiegeld, eurovignetten, toegangstickets en boeken. De deelnemende Texaco stations zijn terug te vinden via bookchoice.com/texaco. 3.3 De Actie is geldig voor het volgende artikel, dat, mits wordt voldaan aan de voorwaarden uit artikel 3.2, gratis wordt verstrekt: Artikel Voucher ebooks en audiobooks EAN 3.4 Maximaal 2 vouchers per bezoek per klant. 3.5 De organisator en distributeurs kunnen geen compensatie bieden voor verloren, gestolen of beschadigde ebooks en audiobooks vouchers. 3.6 De ebooks en audiobooks voucher is niet inwisselbaar voor geld of andere waardemiddelen (vouchers, spaarpunten, etc). 3.7 De ebooks en audiobooks voucher is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen en/of promoties. 3.8 De ebooks en audiobooks voucher heeft geen geldelijke waarde en mag niet doorverkocht worden. 3.9 De ebooks en audiobooks voucher is niet direct in te leveren bij de deelnemende locaties. Dit kan enkel via de actiewebsite De ebooks en audiobooks voucher geeft recht op een gratis maandabonnement op de diensten van Bookchoice, bestaande uit een vooraf geselecteerd aanbod van 8 ebooks en audiobooks Je kunt doorsparen tot wel 4 gratis maandabonnementen. Verzamel hiervoor 4 vouchers met unieke code bij Texaco. Je kunt dan iedere maand een nieuw vooraf geselecteerd aanbod van 8 ebooks en 8 audiobooks downloaden gedurende een periode van 4 maanden. Dat zijn in totaal dus 32 gratis ebooks en audiobooks De ebooks en audiobooks voucher is eenmalig te gebruiken. Elke unieke actiecode kan slechts eenmaal verzilverd worden Alleen originele ebooks en audiobooks vouchers zijn geldig. Als er onduidelijkheid bestaat over de geldigheid van een voucher of actiecode, beslist EFR definitief, onherroepelijk en bindend. Deze beslissingen staan niet open ter discussie. 3.7 EFR werkt voor deze Actie samen met Bookchoice. Indien er problemen van welke aard dan ook zijn met het gebruik van de website of de applicatie kan de deelnemer zich rechtstreeks wenden tot Bookchoice via het volgende adres: info@bookchoice.com. Artikel 4. Privacy

4 4.1 Algemeen Bij de registratie en deelname aan de Actie deelt u aan EFR persoonsgegevens mee. De gegevens van de deelnemers die zich registreren worden opgenomen in het bestand van de EFR. De deelnemer garandeert dat de door hem verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn. 4.2 Verwerking persoonsgegevens NAW-gegevens en of andere persoonsgegevens die EFR verkrijgt in het kader van deze actie, worden opgenomen in haar gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens in Nederland worden behandeld. 4.3 Doeleinde EFR zal de gegevens van de deelnemers gebruiken voor uitvoering van deze Actie en communicatie rond de Actie. Eventuele andere s worden alleen gezonden indien de deelnemer daar toestemming voor heeft gegeven. 4.4 Rechten De deelnemer beschikt over het recht van toegang, wijziging en rechtzetting of verwijdering van diens gegevens. Dit recht kan worden uitgeoefend door een te richten aan EFR aan: marketing@efrgroup.com. Artikel 5. Aansprakelijkheid 5.1 EFR is niet aansprakelijk voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die zich voordoet in het kader van de deelname aan de Actie, van gelijk welke aard en met gelijk welke oorzaak, oorsprong of gevolgen, zelfs wanneer zij is verwittigd van het risico op dergelijke schade, inbegrepen schade veroorzaakt ingevolge een onderbreking of slechte werking van het Internet of van de computer van een deelnemer of persoon of bedrijf betrokken bij de organisatie van de Actie of enig ander probleem in verband met de telecommunicatienetwerken, de computers of servers, internet providers, informaticasystemen of computerprogramma s; het gebruik van de website, inbegrepen iedere afwijking of virus die de informatica uitrusting of andere goederen van de deelnemer zouden kunnen infecteren en/of beschadigen. 5.2 Indien de Actie ten gevolge van het gedrag van één van de deelnemers beëindigd zou worden, behoudt EFR zich het recht voor om voor de geleden schade een vergoeding te vorderen. 5.3 Buiten de gevallen van zware of opzettelijke fout kunnen EFR, noch haar personeel, noch enige derde waarop zij voor de organisatie van de Actie beroep gedaan heeft, aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade van welke aard ook die zou ontstaan naar aanleiding van de deelneming aan of van de organisatie van de Actie. De aansprakelijkheid van de in dit lid vernoemde partijen kan in geen geval verhoogd worden ingevolge enige wijziging, schorsing of beëindiging van de Actie, zoals vermeld in het vorige lid. Artikel 6. Beëindiging EFR kan de Actie op ieder moment beëindigen, welke beëindiging EFR zo spoedig mogelijk op haar actiewebsites bekend zal maken. Daarnaast streeft EFR er naar om zoveel mogelijk deelnemers aan de Actie middels een , ten minste één week voor ingangsdatum van de beëindiging van de Actie, op de hoogte te stellen van de op handen zijnde beëindiging.

5 Artikel 7. Geschillen 7.1 Geschillen of klachten over de inhoud van de Actie moeten per of per post naar EFR (EFR Group, T.a.v. Afdeling Marketing, Postbus 9531, 4801 LM Breda, Nederland) verzonden worden binnen 8 dagen na het optreden van de betreffende klacht. 7.2 De deelnemer gaat ermee akkoord bij discussie over de toepassing of de interpretatie van deze actievoorwaarden, om eerst in der minne in overleg EFR en/of de betreffende partner te schikken alvorens juridische stappen te ondernemen. 7.3 Indien enige bepaling van dit reglement nietig of ongeldig moet worden beschouwd, blijven de overige bepalingen van dit reglement onverkort van toepassing. In dat geval zal een vervangende bepaling in de geest van het oorspronkelijke artikel opgesteld worden. 7.4 De spelregels van deze Actie, zoals de werking van de Actie, worden bepaald door het Nederlands recht. 7.5 De rechtbanken van Breda, Nederland zijn bevoegd om kennis te nemen van geschillen betreffende de samenstelling, geldigheid, handhaving, naleving en interpretatie van deze actie in Nederland.

6 Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau België Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie ebooks en audiobooks cadeau (hierna: de Actie ), georganiseerd door EFR Belgium b.v.b.a. met maatschappelijke zetel te Kapelsesteenweg 71, 2180 Antwerpen, ingeschreven bij de KBO met nummer en met BTW-nummer BE (hierna: "EFR ). De actievoorwaarden zijn beschikbaar op en bij de deelnemende Texaco tankstations. De Actie loopt van 5 juli tot en met 26 september 2017 (de Actieperiode). Vouchers zijn verkrijgbaar in de winkel tot en met 5 september 2017, zolang de voorraad strekt. Vouchers zijn gedurende de gehele actieperiode online in te wisselen via De Actie is geldig in België. Artikel 2. Deelnemingsvoorwaarden 2.1 Elk in België woonachtig persoon, die de leeftijd van 16 jaar bereikt heeft, is gerechtigd aan de Actie deel te nemen met in achtneming van wat in de actievoorwaarden vermeld staat. Indien een deelnemer jonger is dan 16 jaar, dient deze toestemming te hebben van zijn wettelijke vertegenwoordiger om mee te kunnen doen aan de Actie. Deelnemers jonger dan 13 jaar worden niet toegelaten tot de Actie. 2.2 Medewerkers van EFR kunnen tegen dezelfde actievoorwaarden deelnemen aan de Actie. 2.3 Door deel te nemen aan de Actie verklaart de Deelnemer zich akkoord met de actievoorwaarden en is de deelnemer gebonden aan de actievoorwaarden. 2.4 Deelname aan de Actie is alleen mogelijk gedurende de Actieperiode. Vouchers zijn beschikbaar bij de deelnemende Texaco locaties tot en met 5 september 2017, zolang de voorraad strekt. 2.5 Aan deelname zijn geen verdere kosten verbonden (met uitzondering van de kosten voor het internetgebruik). 2.6 Om deel te kunnen nemen aan de Actie geldt een aankoopverplichting. EFR behoudt zich het recht voor om iedere deelnemer met onmiddellijke ingang en zonder opgave van redenen te diskwalificeren en/of van verdere deelname uit te sluiten indien EFR vermoedt dat de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze actievoorwaarden, onvolledige, onjuiste of misleidende gegevens verstrekt, of informatie die in strijd is/zijn met de wet verstrekt, of anderszins onrechtmatig handelt jegens EFR of derden. Artikel 3. Verloop van de Actie 3.1 De Actie loopt alleen in België. 3.2 Tijdens de Actieperiode hebben deelnemers recht op een voucher met unieke code bij iedere tankbeurt van minstens 20 liter of bij iedere besteding van minstens 5 euro in de shop of bij aankoop

7 van een promotie bij alle deelnemende Texaco tankstations van Texaco in België. Niet geldig bij aankoop van tabak, telefoonkaarten, geneesmiddelen, kansspelen, statiegeld, eurovignetten, toegangstickets en boeken. De deelnemende Texaco stations zijn terug te vinden via bookchoice.com/texaco. 3.3 De Actie is geldig voor het volgende artikel, dat, mits wordt voldaan aan de voorwaarden uit artikel 3.2, gratis wordt verstrekt: Artikel EAN Voucher ebooks en audiobooks Maximaal 2 vouchers per bezoek per klant. 3.5 De organisator en distributeurs kunnen geen compensatie bieden voor verloren, gestolen of beschadigde ebooks en audiobooks vouchers. 3.6 De ebooks en audiobooks voucher is niet inwisselbaar voor geld of andere waardemiddelen (vouchers, spaarpunten, etc). 3.7 De ebooks en audiobooks voucher is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen en/of promoties. 3.8 De ebooks en audiobooks voucher heeft geen geldelijke waarde en mag niet doorverkocht worden. 3.9 De ebooks en audiobooks voucher is niet direct in te leveren bij de deelnemende locaties. Dit kan enkel via de actiewebsite De ebooks en audiobooks voucher geeft recht op een gratis maandabonnement op de diensten van Bookchoice, bestaande uit een vooraf geselecteerd aanbod van 8 ebooks en audiobooks Je kunt doorsparen tot wel 4 gratis maandabonnementen. Verzamel hiervoor 4 vouchers met unieke code bij Texaco. Je kunt dan iedere maand een nieuw vooraf geselecteerd aanbod van 8 ebooks en 8 audiobooks downloaden gedurende een periode van 4 maanden. Dat zijn in totaal dus 32 gratis ebooks en audiobooks De ebooks en audiobooks voucher is eenmalig te gebruiken. Elke unieke actiecode kan slechts eenmaal verzilverd worden Alleen originele ebooks en audiobooks vouchers zijn geldig. Als er onduidelijkheid bestaat over de geldigheid van een voucher of actiecode, beslist EFR definitief, onherroepelijk en bindend. Deze beslissingen staan niet open ter discussie. 3.7 EFR werkt voor deze Actie samen met Bookchoice. Indien er problemen van welke aard dan ook zijn met het gebruik van de website of de applicatie kan de deelnemer zich rechtstreeks wenden tot Bookchoice via het volgende adres: info@bookchoice.com. Artikel 4. Privacy 4.1 Algemeen

8 Bij de registratie en deelname aan de Actie deelt u aan EFR persoonsgegevens mee. De gegevens van de deelnemers die zich registreren worden opgenomen in het bestand van de EFR. De deelnemer garandeert dat de door hem verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn. 4.2 Verwerking persoonsgegevens De Organisator verwerkt deze persoonsgegevens in alle omstandigheden met respect voor de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, zoals gewijzigd door de wet van 11 december 1998 die de richtlijn 95/46/EG van 24 oktober 1995 van het Europese Parlement en de Raad betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (hierna: Privacywet ) en ook Boek XII van het Wetboek Economisch Recht betreffende de elektronische handel. De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is EFR Belgium b.v.b.a., Kapelsesteenweg 71, 2180 Antwerpen. Een verklaring werd ingediend bij de Belgische Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer wat betreft de verwerking van uw persoonsgegevens. De bedoelde persoonsgegevens omvatten de naam, voornaam, adres, telefoon- of gsm-nummer, geboortedatum, adres, taal, geslacht van de Deelnemer en mogelijke andere gegevens die verwerkt worden. 4.3 Doeleinde EFR zal de gegevens van de deelnemers gebruiken voor uitvoering van deze Actie en communicatie rond de Actie. Eventuele andere s worden alleen gezonden indien de deelnemer daar toestemming voor heeft gegeven. 4.4 Rechten De deelnemer beschikt over het recht van toegang, wijziging en rechtzetting of verwijdering van diens gegevens. Dit recht kan worden uitgeoefend door een te richten aan EFR aan: marketing@efrgroup.com. Artikel 5. Aansprakelijkheid 5.1 EFR is niet aansprakelijk voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die zich voordoet in het kader van de deelname aan de Actie, van gelijk welke aard en met gelijk welke oorzaak, oorsprong of gevolgen, zelfs wanneer zij is verwittigd van het risico op dergelijke schade, inbegrepen schade veroorzaakt ingevolge een onderbreking of slechte werking van het Internet of van de computer van een deelnemer of persoon of bedrijf betrokken bij de organisatie van de Actie of enig ander probleem in verband met de telecommunicatienetwerken, de computers of servers, internet providers, informaticasystemen of computerprogramma s; het gebruik van de website, inbegrepen iedere afwijking of virus die de informatica uitrusting of andere goederen van de deelnemer zouden kunnen infecteren en/of beschadigen. 5.2 Indien de Actie ten gevolge van het gedrag van één van de deelnemers beëindigd zou worden, behoudt EFR zich het recht voor om voor de geleden schade een vergoeding te vorderen. 5.3 Buiten de gevallen van zware of opzettelijke fout kunnen EFR, noch haar personeel, noch enige derde waarop zij voor de organisatie van de Actie beroep gedaan heeft, aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade van welke aard ook die zou ontstaan naar aanleiding van de deelneming aan of van de organisatie van de Actie. De aansprakelijkheid van de in dit lid vernoemde partijen kan in geen

9 geval verhoogd worden ingevolge enige wijziging, schorsing of beëindiging van de Actie, zoals vermeld in het vorige lid. Artikel 6. Beëindiging EFR kan de Actie op ieder moment beëindigen, welke beëindiging EFR zo spoedig mogelijk op haar actiewebsites bekend zal maken. Daarnaast streeft EFR er naar om zoveel mogelijk deelnemers aan de Actie middels een , ten minste één week voor ingangsdatum van de beëindiging van de Actie, op de hoogte te stellen van de op handen zijnde beëindiging. Artikel 7. Geschillen 7.1 Geschillen of klachten over de inhoud van de Actie moeten per of per post naar EFR (EFR Group, T.a.v. Afdeling Marketing, Kapelsesteenweg 71, 2180 Antwerpen) verzonden worden binnen 8 dagen na het optreden van de betreffende klacht. 7.2 De deelnemer gaat ermee akkoord bij discussie over de toepassing of de interpretatie van deze actievoorwaarden, om eerst in der minne in overleg EFR en/of de betreffende partner te schikken alvorens juridische stappen te ondernemen. 7.3 Indien enige bepaling van dit reglement nietig of ongeldig moet worden beschouwd, blijven de overige bepalingen van dit reglement onverkort van toepassing. In dat geval zal een vervangende bepaling in de geest van het oorspronkelijke artikel opgesteld worden. 7.4 De spelregels van deze Actie, zoals de werking van de Actie, worden bepaald door het Belgisch recht. 7.5 De rechtbanken van Antwerpen, België zijn bevoegd om kennis te nemen van geschillen betreffende de samenstelling, geldigheid, handhaving, naleving en interpretatie van deze actie in België.

Wedstrijdreglement Texaco Win play-off duotickets voor je favoriete ploeg of 1 van de 5000 digitale abonnementen op Sport/Voetbalmagazine

Wedstrijdreglement Texaco Win play-off duotickets voor je favoriete ploeg of 1 van de 5000 digitale abonnementen op Sport/Voetbalmagazine Wedstrijdreglement Texaco Win play-off duotickets voor je favoriete ploeg of 1 van de 5000 digitale abonnementen op Sport/Voetbalmagazine Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 10/06/2016

Wedstrijdreglement 10/06/2016 Wedstrijdreglement 10/06/2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Win een gesigneerd T- shirt van de Rode Duivels (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/12/2015

Wedstrijdreglement 01/12/2015 Wedstrijdreglement 01/12/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Gin memory games (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.bierenwijnhuis.be (hierna:

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/09/2015

Wedstrijdreglement 01/09/2015 Wedstrijdreglement 01/09/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Decoranda goes New York, New York (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.decoranda.be

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/09/2015

Wedstrijdreglement 01/09/2015 Wedstrijdreglement 01/09/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Sleep een van onze energieke prijzen in de wacht (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Logeren in Vlaanderen Vakantieland (hierna:

Nadere informatie

Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging

Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd JAZZ apple brengt je in beweging (hierna: Wedstrijd ), georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/07/2015

Wedstrijdreglement 01/07/2015 Wedstrijdreglement 01/07/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Tijd om te Winnen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op www.graceandglory.be/lanceringsactie

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland - 2019 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Logeren in Vlaanderen Vakantieland (hierna: Wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De heer Yuri Hellyn Tjampensstraat 10, 8573 Tiegem (hierna: Talktoo ) en ondernemingsnummer BE0839350205, organiseert een wedstrijd onder de benaming TalkToo verkiezing meest klantgerichte

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA

Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Deze actievoorwaarden (hierna te noemen de "Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de het Chio spaarprogramma (de "Actie") die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA FIMMO MAKELAARS BVBA Dorpsstraat 11, 2940 Stabroek T: 03 210 17 17 info@fimmo-vastgoed.be BTW: BE 0830.105.610 Inhoudsopgave Reglement... 2 Artikel

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De firma t Kastels Broodje, Turnhoutsebaan 40, B-2460 Kasterlee met ondernemingsnummer BE0629.583.646, RPR Turnhout (hierna: t Kastels Broodje ), organiseert een wedstrijd onder de benaming

Nadere informatie

Wedstrijdreglement My Way Win 250 euro aan brandstof

Wedstrijdreglement My Way Win 250 euro aan brandstof Wedstrijdreglement My Way Win 250 euro aan brandstof Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd My Way Win 250 euro aan brandstof (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Zalig Slapen Win een Tempur North bed

Wedstrijdreglement Zalig Slapen Win een Tempur North bed Wedstrijdreglement Zalig Slapen Win een Tempur North bed Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Zalig Slapen - Win een Tempur North bed (hierna: Wedstrijd

Nadere informatie

1.4 Deze Wedstrijd loopt van 14 juni 2018 om 12u00 tot en met 28 juni 2018 om 20u00 (hierna: Duurtijd ).

1.4 Deze Wedstrijd loopt van 14 juni 2018 om 12u00 tot en met 28 juni 2018 om 20u00 (hierna: Duurtijd ). Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd WK Pronostiek Belgische Elftal 2018 (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op de Website van de Organisator op URL https://

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Win a breakfast Hercules Trophy

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Win a breakfast Hercules Trophy Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Win a breakfast Hercules Trophy Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Lantmännen Unibake Win a breakfast Hercules

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Versie

Wedstrijdreglement Versie Wedstrijdreglement Versie 2.4 31.05.2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Stimorol-TML 2016 (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op www.stimorol-tomorrowland.be

Nadere informatie

Actievoorwaarden Canon Academy

Actievoorwaarden Canon Academy Actievoorwaarden Canon Academy Algemeen Deze actievoorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de promotionele actie Canon Academy (hierna: "de Actie"). De plaats waar Deelnemer een Actiemodel

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van):

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van): ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN TMG 1. Toepasselijkheid a) Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Telegraaf Media Groep of een van haar groepsmaatschappijen (hierna: TMG ) te organiseren

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG

WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG De N.V. ICI PARIS XL (hierna: Organisator ), met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 499 (België) en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

4. Deze actie kent een looptijd van vrijdag 1 april uur tot en met zaterdag 30 april uur.

4. Deze actie kent een looptijd van vrijdag 1 april uur tot en met zaterdag 30 april uur. BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Koop in april 2016 een Personal Care product vanaf 49,95 en ontvang één voucher voor een dagje Wellness bij één van de deelnemende resorts Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. Xperia 1 actie met Sony WH-1000XM3 headphone t.w.v. 380,- cadeau

ACTIEVOORWAARDEN. Xperia 1 actie met Sony WH-1000XM3 headphone t.w.v. 380,- cadeau ACTIEVOORWAARDEN Xperia 1 actie met Sony WH-1000XM3 headphone t.w.v. 380,- cadeau Algemeen Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Sony Mobile georganiseerde campagne 'Koop de Xperia 1 en

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN T-Cross Adventures. Artikel 1 Algemeen

WEDSTRIJDVOORWAARDEN T-Cross Adventures. Artikel 1 Algemeen WEDSTRIJDVOORWAARDEN T-Cross Adventures Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Tcross-Adventures (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op de Website van de

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday cash back", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Versie 17 mei 2016

Wedstrijdreglement Versie 17 mei 2016 Wedstrijdreglement Versie 17 mei 2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Jonagold/Conférence meet & greet Simon Mignolet Liverpool (hierna: Wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Kras en win de reis van uw dromen!

WEDSTRIJDREGLEMENT Kras en win de reis van uw dromen! WEDSTRIJDREGLEMENT Kras en win de reis van uw dromen! De N.V. ICI PARIS XL (hierna: Organisator ), met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 499 (België) en geregistreerd bij de Kruispuntbank

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID

Nadere informatie

SALESACTIE - Vakantie-actie reischeques Connections

SALESACTIE - Vakantie-actie reischeques Connections REGLEMENT SALESACTIE - Vakantie-actie reischeques Connections ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap MAKRO Cash & Carry Belgium (hierna METRO), ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nr 0406.952.018,

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Siemens wasmachine Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez

Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez Deze voorwaarden zijn van toepassing op de promotie 'Gratis digitale uitgave van Happinez bij koffie van Fair Trade Original' hierna te noemen:

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie " Philips/Saeco cashback", hierna actie 2. Organisator van deze actie is

Nadere informatie

2. Deelnemers aan de actie verklaren akkoord te gaan met de actievoorwaarden die ook te vinden zijn via www.hollandia.nl.

2. Deelnemers aan de actie verklaren akkoord te gaan met de actievoorwaarden die ook te vinden zijn via www.hollandia.nl. Actievoorwaarden Gratis 50 spaarpunten Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden (de actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de gratis 50 spaarpunten ( actie ) die wordt georganiseerd door FrieslandCampina

Nadere informatie

Maak kans op één van 20 gratis kleuradviezen aan huis t.w.v. 100

Maak kans op één van 20 gratis kleuradviezen aan huis t.w.v. 100 Levis kleurt Charleroi. Maak kans op één van 20 gratis kleuradviezen aan huis t.w.v. 100 Naam Voornaam Straat Huisnr. Postcode Gemeente GSM Telefoon E-mail GAMMA winkel Wedstrijdvraag: Welke Belgische

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 (hierna te

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 6 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de spaaractie Spaar voor gratis tickets voor de ZOO Antwerpen, Planckendael en Serpentarium.

Algemene voorwaarden voor de spaaractie Spaar voor gratis tickets voor de ZOO Antwerpen, Planckendael en Serpentarium. Algemene voorwaarden voor de spaaractie Spaar voor gratis tickets voor de ZOO Antwerpen, Planckendael en Serpentarium. 1. Algemeen Alpro Comm. VA met maatschappelijke zetel te Vlamingstraat 28, 8560 Wevelgem

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback.

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Promotiemodel Ontvang cashback bij

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT "Perfect dak

WEDSTRIJDREGLEMENT Perfect dak WEDSTRIJDREGLEMENT "Perfect dak Artikel 1: Organisatie Artikel 2: Prijs Artikel 3: Deelname Artikel 4: Bepaling van de winnaars Artikel 5: Opschorting of Annulatie Artikel 6: Aansprakelijkheid Artikel

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 5 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MediaMarkt Lebara promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MediaMarkt Lebara promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MediaMarkt Lebara promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "MediaMarkt Lebara promotie", hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT MAART-APRIL PROMOTIE 2016 CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT MAART-APRIL PROMOTIE 2016 CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT MAART-APRIL PROMOTIE 2016 CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Indesit maart-april promotie 2016", hierna actie 2.

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ).

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ). ACTIEVOORWAARDEN Get on Board Game LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID VAN

Nadere informatie

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Sanofi Belgium, ingeschreven bij de KBO onder het nummer 0464435901, gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Airport

Nadere informatie

Actievoorwaarden Bucketlist

Actievoorwaarden Bucketlist Actievoorwaarden Bucketlist Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Social Actie Bucketlist (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau"

Reglement van de wedstrijd krasjecadeau Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau" Artikel 1: Algemene informatie 1.1. De NV bpost, met maatschappelijke zetel in het Muntcentrum, 1000 Brussel, ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE 214.596.464

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT "Binnenisolatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Binnenisolatie WEDSTRIJDREGLEMENT "Binnenisolatie Artikel 1: Organisatie Artikel 2: Prijs Artikel 3: Deelname Artikel 4: Bepaling van de winnaars Artikel 5: Opschorting of Annulatie Artikel 6: Aansprakelijkheid Artikel

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Facebook app MOMENTS TO SHARE by Hampshire Hotels

Facebook app MOMENTS TO SHARE by Hampshire Hotels Hampshire Hotels Moments to Share Facebook applicatie Face 2 Feest Artikel 1 Definities 1.1 Hampshire Hotels beheert de website en Facebookpagina van Hampshire Hotels, waarop internetgebruikers gratis

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical 100 ste

Nadere informatie

Algemene promotionele actievoorwaarden Leen Bakker België N.V.

Algemene promotionele actievoorwaarden Leen Bakker België N.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Algemene promotionele actievoorwaarden Leen Bakker België N.V. Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen (hierna:

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Reis naar New York", hierna

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Sony Ticketmaster promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Sony Ticketmaster promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Sony Ticketmaster promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Sony - Ticketmaster Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Art. 1 - Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Bebat Batterijker dan je denkt. De wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Big Americans Be a Couch Star win actie 2015 (verder

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vodafone zakelijk All share cast actie

Actievoorwaarden Vodafone zakelijk All share cast actie Actievoorwaarden Vodafone zakelijk All share cast actie Deze voorwaarden ( hierna te noemen: Actievoorwaarden) zijn van toepassing op de Vodafone zakelijk all share cast actie (hierna: de Actie ), die

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lutti Bongo

Wedstrijdreglement Lutti Bongo Wedstrijdreglement Lutti Bongo Art. 1 Organisatie 1.1. Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd met aankoopverplichting georganiseerd door Continental

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie De CADEAUBON - WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset. 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven.

ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset. 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset Artikel 1 Definities 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2. Actieperiode: de hierna in artikel 3.4. bedoelde

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans op 1 van de 45 roadtrips» Inhoud «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Second Screen De voorstelling die geschiedenis schrijft van

Nadere informatie

Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België

Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België Inleidende verklaringen Het IKEA Family getrouwheidsprogramma (hierna het Programma ) werd ontwikkeld door IKEA België NV, met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

Actievoorwaarden. 1. Algemeen

Actievoorwaarden. 1. Algemeen Actievoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat Retail B.V. gevestigd te Renswoude, aan het adres Nijborg 17, te Renswoude

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE Dr. Oetker Nederland ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE 2015 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Bistro Flammkuchen winactie 2015 (verder

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Huawei P30 PRO (256GB) DS Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Huawei P30 PRO (256GB) DS Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Huawei P30 PRO (256GB) DS Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Huawei P30 Pro (256GB) DS Promotie", hierna actie 2. Organisator

Nadere informatie

Actievoorwaarden Niembooda Henna Arts

Actievoorwaarden Niembooda Henna Arts Actievoorwaarden Niembooda Henna Arts Introductie 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Bbruidshenna Actie" van Niembooda Henna Arts te Den Haag, hierna te noemen NHA. Deze actie is alleen

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S7 Edge promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S7 Edge promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S7 Edge promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Samsung Galaxy S7 Edge promotie", hierna actie 2. Organisator van

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dirk Prijzenfestijn

Actievoorwaarden Dirk Prijzenfestijn Actievoorwaarden Dirk Prijzenfestijn 02 juni 2017 Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Dirk Prijzenfestijn (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Reisgenoot van het jaar 2018 (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie