TAPBIEREN. Brand premium pils 25 cl 5,0% Affligem blond 6,8% Westmalle dubbel 7,0% 4.00

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TAPBIEREN. Brand premium pils 25 cl 5,0% Affligem blond 6,8% Westmalle dubbel 7,0% 4.00"

Transcriptie

1

2 TAPBIEREN 1. Brand premium pils 25 cl 5,0% 3.00 Brand Pilsener is een Nederlands pilsbier. Het bier wordt gebrouwen in Wijlre, bij de Brand Bierbrouwerij. Het is een lichtblond bier met een alcoholpercentage van 5,0%. 2. Affligem blond 6,8% 4.00 Affligem Blond is een Belgisch Blond bier met 6,8% alcohol. Affligem Blond heeft een licht bittere smaak. 3. Westmalle dubbel 7,0% 4.00 Een donker, roodbruin trappistenbier met een rijke en complexe smaak, dat is de dubbel van Westmalle. Geniet van de lange, droge afdronk. Met een alcoholpercentage van 7,0%. 4. Paulaner Hefe-Weizen 30 cl / 50 cl 5,5% 4.00 / 6.00 Paulaner Hefe Weisse is een geel-bruin weizenbier gebrouwen door brouwerij Paulaner in Duitsland. Het bier heeft een alcoholpercentage van 5,5%. 5. Bier van het moment Vraag een van onze medewerkers welke het bier van het moment is.

3 BLOND ALE 6. Jopen hoppenbier 6,8% 4.00 Jopen hoppenbier is het enige driegranenbier ter wereld met een dubbele hopgave. Een fris bier met een moutige beginsmaak en een lang uitvloeiende, bittere nasmaak. 11. Grimbergen blond 6,7% 4.20 Grimbergen blond is licht fruitig en evenwichtig zoet-bitter. Door zijn uitgesproken volronde smaak wordt dit bier ten zeerste geapprecieerd Lamme Goedzak 7,0% 6.30 De naam 'Lamme Goedzak' verwijst uiteraard naar Lamme Goedzak, de beste vriend van Tijl Uilenspiegel en de levensgenieter die best van een beker bier hield. Op het etiket van het bier staan twee wildemannen. Deze zijn typisch voor de Scheldebrouwerij. Het is een donkerblond bier van hoge gisting. Het wordt gebrouwen sinds Tongerlo blond 6,0% 4.25 Het Abdijbier Tongerlo blond is gebrouwen in brouwerij Haacht. Een mooi koper kleurig biertje met een volle witte kraag en een honing aroma. Het biertje heeft een bittere, hoppige nasmaak Punt blond 5,1% 4.10 Een fris blond bier uit Groningen. Geuren van fruit en gras met een lichte kruidigheid. In de smaak wat moutig, lekker fris en licht kruidig in de nasmaak. Leffe blond 6,6% 3.50 De eeuwenoude vakkennis en de combinatie van bleekmout, water, hop en gist geven Leffe blond een subtiele smaak en een hoogblonde kleur die het licht weerkaatst. Postel blond 7,0% 3.40 Een stevig blond bier, goudkleurig met medium witte schuimkraag. Fruitige aroma s en licht zoet. 9. Chimay goud 4,8% 4.20 De Chimay goud wordt gebrouwen in het hart van de abdij van Scourmont en was tot nu toe voorbehouden voor de kloostergemeenschap, haar gasten en medewerkers. Vandaag kan iedereen genieten van zijn verfrissende, kruidige en hoparoma s. 15. Brugse Zot blond 5,9% 4.75 Brugse Zot is een goudblond bier met een rijke schuimkraag en een fruitig aroma. Het bier wordt gebrouwen met 4 verschillende moutsoorten en 2 aromatische hopvariteiten die het bier een unieke smaak geven. Het is een evenwichtig doordrinkbier met karakter. 10. Ciney blond 7,0% 3.50 Dit verfrissende blonde bier heeft een erg witte schuimkraag. Hinten van groene appels en grassige hoparoma s vallen samen met een aangename moutige zoetheid. Een volle maar ook toegankelijke dorstlesser. 16. La Trappe blond 6,5% 4.75 Goudkleurig met een witte schuimkraag. Een volle zoete smaak met een gebalanceerde bitterheid.

4 DONKER ALE 17. Tongerlo bruin 6,5% 4.10 Tongerlo bruin is een donker abdijbier van hoge gisting. Fruitig aroma van banaan en karamel. Zachte en lichtjes zoete smaak met karamel en gebrande mout. 22. Leffe bruin 6,5% 3.50 Leffe bruin is een authentiek abdijbier met een diepe, herfstbruine kleur en een volle, lichtzoete smaak, beiden te danken aan de donkergebrande malt. 18. Trappist Chimay blauw 9,0% 6.60 De blauwe Chimay is een donker bier met een krachtig aroma en een complexe smaak die met de jaren beter wordt. Het bier heeft een geur van fijne kruiden. De afdronk is relatief droog met een toets van karamel. 23. Brugse Zot dubbel 7,5% 4.50 Brugse Zot dubbel is in de mond droog met een licht zoetje van stroop. De smaak is aantrekkelijk zacht, maar met een vol mondgevoel. 19. Trappist Rochefort 6 7,5% 4.00 Rochefort 6 is een trappisten bier en gebrouwen in brouwerij Notre Dame de Saint- Rémy. De kleur is koper en heeft een zacht fruitige, zoete en licht kruidige smaak. 24. La Trappe dubbel 7,0% 4.25 Veel bekroond trappistenbier met een geweldige balans. Complexe zoete tonen van mout, bruine suiker en karamel met subtiele tonen van gedroogd fruit en wat kruidigheid. 20. Ciney bruin 7,0% 3.50 Roodbruin bier met licht gekleurde schuimkraag. Aroma s zitten vol karamel en toast. Naast deze volle zoetheid heeft deze dubbel een lichtzure, verfrissende ondertoon. 25. Postel dubbel 7,0% 4.00 Klassieke Belgische stijl dubbel, stevig, zoet vol rozijntjes, karamel, bruine suiker en gedroogd fruit. Rood/bruin, helder met een stevige schuimkraag. Lange zoete nasmaak. 21. Grimbergen dubbel 6,5% 4.20 De mengeling van verschillende moutsoorten geeft Grimbergen dubbel deze typisch dieprode 'Bourgogne' kleur. Grimbergen dubbel is een zoet-bitter bier met veel volheid en toetsen van karamel. Het is een heel rijk bier met dubbele gisting. 26. Affligem dubbel 6,8% 4.00 Een complexe combinatie van kruidnagel en anijs wordt bekroond met een mooie schuimkraag. De diepe kruidnagelsmaak van de eerste slok vloeit over in een zachtere karamelsmaak. Na een snelle draai met de bokaal komen er heerlijke hoparoma s en tonen van banaan vrij uit de Affligem dubbel.

5 AMBER ALE 27. Brand Imperator 6,5% 4.00 Amberkleur bier. Helder met een romige volle schuimkraag. De geur en de smaak is aangenaam zoet met gebrande mout en aroma s van karamel. Een ronde bitterheid geeft dit bier zijn kenmerkende karakter. 28. La Trappe Isid'or 7,5% 4.50 Dit trappistenbier is vernoemd naar Broeder Isidorus, de eerste brouwer van de abdij. Het is een lichtzoetig amberbier met karameltonen. Het bier is zacht bitter van smaak en heeft een fruitige afdronk. La Trappe Isid'or is gebrouwen met door de abdij gekweekte Perle hop. 29. De Koninck APA 5,2% 3.50 De Koninck wordt ook wel het stadsbier van Antwerpen genoemd (Antwaarpse Pale Ale). Aroma s van karamel en gebrande mout bepalen de aroma s van deze zachte doordrinker. 30. Ciney rood 7,0% 5.20 De rode Chimay is het oudste bier van Chimay. Het heeft een mooie koperkleur en een fruitige en zachte smaak, die dit bier bijzonder lekker maken. De smaak van het bier is zijdeachtig met een lichte toets bitterheid. 31. Palm 5,2% 3.50 Dit vlotdrinkend amberkleurig bier van hoge gisting heeft een verstandig alcoholgehalte. De speciale Palm-mouten bepalen haar honingachtige malsheid en de eigen geselecteerde Palm-gist haar fruitige gistingsaroma. Fijne aromahoppen uit Kent zorgen voor een subtiele harmonie. 32. Maredsous tripel 10,0% 6.50 Maredsous tripel kleurt diepblond en wordt gekenmerkt door een zeer fijne, bijna feestelijke, pareling. Zuur, zoet en bitter smelten perfect samen in en zuivere, volle smaak met hartverwarmende afdronk.

6 STERK BLOND Brand zwaar blond 8,5% 4.00 Goudblond bier met een volle stevige witte schuimkraag. Veel fruit dankzij een melange van vijf hopsoorten. Trappist Chimay tripel 8,0% 5.90 De Chimay tripel heeft een goudgele kleur en koppelt zachtheid aan bitterheid in een zeldzaam evenwicht. Geur van verse hop en gist. Het schuim is stevig en smeuïg. De aromas zijn fruitig: muskaat- of rozijnachtige toets, afkomstig van de hop. Westmalle tripel 9,5% 4.50 De Westmalle tripel wordt ook wel de moeder aller tripels genoemd. Deze complexe, goudkleurige en licht troebele trappist combineert flinke fruit aroma s met een aangename kruidigheid. Hinten van rijpe banaan en kruiden maken de smaakbeleving van een van de beste tripels helemaal af. Karmeliet tripel 8,4% 4.50 Karmeliet is een complex goud- tot bronskleurig bier met een romige schuimkraag. Dit komt onder meer door de gebruikte granen, maar ook door een beperkt gebruik van Stiermarkse hop, het overvloedig kruiden en het fruitig karakter (banaan en vanille) van de huisgist. De zoete aanzet evolueert verder in een uitgesproken sinaasappelsmaak om dan mildbitter uit te vloeien. Gouden Carolus tripel 9,0% 4.50 Goudkleurig helder bier met een zeer royale, standvastige schuimkraag. Aroma s van fruit, mout, kruiden en gist. Dit zeer complexe bier heeft prestigieuze onderscheidingen behaald, waaronder goud tijdens de European Beer Star Duvel 8,5% 4.50 Licht geel gekleurd, beetje mistig met een geweldig royale witte schuimkraag. Geur is citroen, limoen en spicy-aroma s. De frisse smaak herbergt citrusfruit, zoet fruit, zoetheid van alcohol en hopkruidigheid die iets peperigs heeft. Ondanks het hoge alcoholpercentage is dit een fris, makkelijk drinkbaar bier. Kasteel tripel 11,0% 4.80 Deze tripel is een sterk blond bier met duidelijk aanwezige hopbitter en fruitigheid. Het recent gewijzigde recept voorziet meer aromahoppen. Discreet aroma met fruitige toetsen, impressies van mout, kruidnagel en bloemen. In de smaak overheerst de fruitigheid. Een evenwichtig bier, nooit zeer bitter. De alcohol valt op in de afdronk. Judas 8,5% 4.00 Goudgeel, vrijwel helder bier met een prachtige volle witte schuimkraag. Vol zoete aroma s van kandij en karamel. Smaak is vol en zoet met aroma s van kandijsuiker. Jopen Trinitas tripel 9,0% 5.50 Jopen Trinitas tripel verwijst naar de heilige drie-eenheid van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Het zou ook kunnen verwijzen naar de drie granen, die gebruikt zijn om dit krachtige bier te brouwen: gerst, haver en tarwe. Bij dit bier komen er aroma s vrij van appel en peer. In de afdronk komen smaakassociaties van brood en een dropachtig bitter opzetten. Tongerlo Prior 9,0% 5.90 Prior betekent 'eerste' in het Latijn en verwijst naar de prior binnen de orde van de Norbertijnen. Door het scala van fruitige toetsen en de hergisting op fles, die de verfijnde bitterheid van de aromahoppen accentueert, springt deze authentieke Belgische tripel eruit.

7 43. Hapkin 8,5% 3.50 Goudblond licht mistig bier met een zeer royale witte schuimkraag. Zoete aroma s geven dit bier body. De aftertaste is diepzoet en alcoholisch. 47. Postel tripel 9,0% 3.50 Goudkleurig, helder met een forse witte schuimkraag. Veel koolzuur. Aroma s van gist, mout en fruit. Medium zoetheid. Fruitige afdronk. 44. La Chouffe 8,0% 3.80 La Chouffe laat in de mond toetsen van citrusvruchten vrijkomen. De verfrissende en aangenaam kruidige smaak houdt het bier luchtig. Dit goudkleurige bier met een licht hoppige smaak wist in de loop der jaren bierliefhebbers uit de hele wereld te verleiden. De unieke smaak werd trouwens al talloze keren bekroond. 48. OMER 8,0% 4.50 OMER dankt zijn fijn, fruitig aroma en subtiele bitterheid aan de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen zoals de beste gerstemout uit de Loirestreek en drie aromatische hopsoorten uit Tsjechië, Slovenië en Duitsland. Naast zijn volle smaak en licht bittere afdronk valt OMER. vooral op door zijn goudgele kleur en een alcoholpercentage van 8% La Trappe tripel 8,0% 4.50 Dit goudblonde bier heeft fruitige geuren van perzik en abrikoos gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak. Daarnaast heeft het bier een kandijzoet en lichtmoutig karakter. De afdronk is bitter en licht droog. Straffe Hendrik tripel 9,0% 5.20 Een krachtig bier met rijke toetsen van mout en hop. De blonde tripel heeft een hoog alcoholgehalte en is rijk en volmondig qua smaak. Het bier is stevig gehopt en gebrouwen met een subtiele mengeling van speciale moutsoorten van de beste kwaliteit en kent een aantrekkelijke smaakevolutie over meerdere jaren Van Slag 'klok klok klok' 8,7% 4.50 Deze tripel is mooi in balans. Droog in de mond en licht fruitig in geur en smaak. En ondanks het hoge alcoholpercentage zeer doordrinkbaar. Lagunitas 'little sumpin ale' 7,5% 4.60 Lagunitas 'little sumpin' is een blond en krachtig bier. Dit bier heeft kenmerken van een India Pale Ale en tegelijkertijd de zachte rondingen van een weizen. Niet verwonderlijk dat dit bier bij een groot publiek in de smaak valt. Dit is ook een prima drank voor bij het eten. Affligem tripel 9,0% 4.50 Affligem tripel is een licht amberkleurig abdijbier. De afdronk is hoppig met een droog, kruidig citrusbittertje. De smaak is licht moutig met accenten van banaan, rijpe abrikoos en perzik.

8 HOP & SAISON GEUZE & ZUUR Trappist Orval 6,2% 4.40 Orval is een erkend trappistenbier. Het is de enige biersoort uit deze brouwerij, die voor het grote publiek is bestemd. Complex en kruidig van smaak. Deze trappist heeft een zeer droge finish. De Molen 'heksen en trollen' 6,1% 5.40 De Molen heksen en trollen is een saisonachtig bier. Het is kruidig en verfrissend. De brouwers weten maar al te goed waarom ze dit bier 'heksen & trollen' hebben genoemd. Ze willen het alleen niet hardop vertellen. Dit bier is gebrouwen met gerst, tarwe en spelt. Brand Gose 4,2% 4.50 "Het winnende bier van Jens van Riel sprong eruit, het is een droog en verfrissend bier met een mooie balans tussen de milde zurigheid van Gose en het fruitige dryhopkarakter. Een terechte winnaar!" Een complex bier om te brouwen: een fris, toegankelijk tarwebier, met een fruitig hopkarakter, milde zurigheid, medium body en een relatief laag alcoholpercentage Fonteinen oude geuze 37.5 cl 7,0% 9.80 Oude geuze boon is krachtig van smaak, heeft gerijpt op eikenhout en heeft een alcoholpercentage van 7%. Lambiek bier wordt na hergisting op de fles 'oude geuze' genoemd en krijgt na enkele maanden flesrijping zijn fijne smaak. Fruitige pompelmoes- en kaasachtige smaak met de smaak van muskaatdruiven. Stevig bier, typerend zijn de zure en droge eik smaken. Lichtgeel-amber, bekroond met een stevige schuimkraag. De afdronk is lang, droog en intens. Petrus aged pale 7,3% 4.90 Frisse en zachte aroma s in dit complexe bier. Een krachtig zuurtje zorgt voor een smakelijke wijnachtige beleving en de tonen van hout, door de 24 maanden rijping in houten foeders, maken het af. Rodenbach grand cru 6,0% 4.80 Een blend van jong en gerijpt bier, gerijpt in eiken foeders. Via deze gemengde gisting ontstaan geweldige aroma s vol fruit, hout en vanille. Fruitige zuren tonen hebben een wijnachtig karakter. Dankzij zijn complexiteit is deze Rodenbach grand cru een feest aan tafel. 58. Mort Subite gueuze lambic 4,50% 3.50 In deze Mort Subite gueuze lambic vechten oude en jonge lambic om de hoofdrol. Dit tarwebier is een regelrechte topper, mede dankzij z n friszure maar toch pittige smaak.

9 IPA & BITTER Brand IPA 8,5% 4.00 Het bier van Jeroen Free, winnaar van de Brand Bierbrouwwedstrijd Kenmerkt zich door een fruitige, citrusachtige smaak met een zacht bittere afdronk. Jopen mooie Nel IPA 8,0% 5.90 Jopen Mooie Nel, ook wel Jopen North Sea IPA, is een India Pale Ale met een geweldige balans tussen hop en mout. Niet voor niets werd dit bier in 2015 tijdens de Dutch Beer Challenge uitgeroepen tot Beste Bier van Nederland. Mooie Nel is fris, fruitig en heeft een flinke dosis bitterheid. Van Vollenhoven 'east indie pale ale' 9,5% 4.50 De 'east indie pale ale' is gebaseerd op een historisch recept van Van Vollenhoven. Europese hopsoorten en Spaanse brandewijn worden gebruikt om de originele smaak van een EIPA te creëren. Lagunitas IPA 8,4% 4.50 Lagunitas IPA is een 'Ruthless IPA', een India Pale Ale met een krachtige, maar toch gebalanceerde smaak. Dit is een bier dat eigenlijk altijd kan Lagunitas 12th of never IPA 9,0% 4.50 Lagunitas '12th of never ale' is een bier waar de traditionele hopsoorten die moderne hopsoorten ontmoeten. Het levert een uiterst smaakvolle pale ale op met uiteenlopend aroma s. Dat je citrus tegenkomt zal je wellicht niet verbazen, maar dat in combinatie met tonen van papaya en kokosnoot wel. t Mag IPA 8,5% 4.50 Een prachtig hoppig bier met fruitige en florale aromas en zoete moutige tonen. Mooi in balans en een straffe bittere afdronk. Session IPA Van Slag 'de tijd drinkt' 11,0% 4.80 Een smakelijke, laag alcoholische IPA uit Leiden. Fris en fruitige tonen van citrus en tropische vruchten met een bittertje in de afdronk. Brand Session IPA 8,5% 4.00 Exotische aroma s van fruitige hoppen, een zacht fluwelen body met een aangename bitterheid en een fris dorstlessende afdronk.

10 PORTER, STOUT & BARLEYWINE 67. Brand Porter 6,0% 4.00 Kenmerkend voor dit bier zijn de gebrande mouten die de karakteristieke donkere kleur geven. Daarnaast zorgen de verschillende moutsoorten voor het licht geroosterde aroma, de milde karameltonen en een hint van verse koffie met aan het einde een zachtbittere afdronk. 72. Murphy s Irish stout 50 cl 4,0% 8.00 Ierse stout met 'nitro-widget'. De stikstof in het balletje komt vrij bij het openen van het bier. Het geeft een klein, fijn en zeer stabiel laagje schuim. Het bier wordt gekenmerkt dor de geroosterde mout en de lichte body. Deze combinatie geeft tegelijkertijd een robuust en verfrissend karakter. 68. Trappist Rochefort 8 9,2% 5.40 Rochefort 8 is een barleywine. Het is met 9,2% alcohol een flinke pater. Dit bier is in een authentiek trappistenklooster gebrouwen en draagt dan ook met trots het logo Authentic Trappist Product. Dit donkere bier is rijk aan smaak. Het bevat fruitigheid van donker fruit, pruimen en vijgen. Daarnaast heeft deze 8 ook een kruidigheid en vanzelfsprekend een zoetheid van karamel en geroosterde mout. De Rochefort 8 is wereldwijd één van de meest gewaardeerde bieren. Een onbetwiste topper! Jopen extra stout 5,5% 4.90 Jopen extra stout is een typisch Nederlandse stout. De droge stout wordt qua karakter ook wel de espresso onder de bieren genoemd vanwege de gebrande bittere smaak. Net als in koffie en cacao. Jopen ongelovige Thomas 10,0% 6.00 Jopen ongelovige Thomas is Jopen s interpretatie van een quadrupel. Een uitgesproken bier met volle moutsmaken als hoofdsmaak. De Amerikaanse hop zorgt voor een fruitig karakter Trappist Rochefort 10 11,3% 6.40 De Rochefort Trappist 10 is een quadrupel. Een krachtig bruin bier met een dieprode gloed. Het aroma is fruitig en moutig. De smaak van het bier is zoet-bitter. Daarbij zorgt het alcoholpercentage van 11,3% voor een warm en rijk karakter. La Trappe quadrupel 10,0% 5.30 La Trappe quadrupel is de eerste quadrupel ter wereld met een warme amberkleur en een crèmekleurige schuimkraag. Dit bier heeft associaties van kruidnagel en noten, in balans gebracht door de zoete aroma s van vanille, rozijnen en banaan. Het heeft een volle, verwarmende en intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadel en karamel. De afdronk is zacht en licht bitter. Gulden draak ,5% 7.60 Een bitterzoet quadrupel bier met een warme bruine kleur. Een volmondige verwarmende gerstewijn vol met tonen van chocolade, toffee, karamel, gedroogd fruit en alcohol. Lange zoete afdronk Van Vollenhoven extra stout 7,1% 5.50 Zwaar gemout bier van hoge gisting, sterk koffie en chocolade aroma, vol gebrande smaak. Gouden Carolus 'cuvée van de keizer blauw' 75 cl 11,0% De Gouden Carolus 'cuvée van de keizer blauw' van Brouwerij Het Anker is een bier van hoge gisting dat eenmaal per jaar wordt gebrouwen. Om precies te zijn op 24 februari, de geboortedag van Keizer Karel. Dit uitzonderlijke bier kan moeiteloos een tiental jaar opgeslagen worden op een droge plaats zoals een kelder, net zoals een goede wijn dus. Dit Belgische bier heeft een kastanjebruine en duistere kleur met een heel fijne beigekleurige schuimlaag. Aroma s van gedroogd fruit, mout, gist, karamel, chocolade en alcohol komen je tegemoet. In de mond stormen de smaken van chocolade, karamel, druif, gedroogde vruchten, specerijen en likeur over je tong. Een evenwichtig bier met complexiteit en smakelijk dankzij de olieachtige textuur en een lichte pareling voor een moutige en gealcoliseerde finale. Door de hoge dichtheid worden de warmte van wijn en de frisheid van bier met elkaar verenigd om een uniek en uitzonderlijk kwaliteitsbier te vormen.

11 WIT WEIZEN 77. Brand Weizen 5,0% 4.00 Brand Weizen is een weizen uit Limburg volgens traditioneel Beiers recept. Gebrouwen met Saazerhop, zuiver mineraalwater en natuurlijk veel tarwe. Heerlijk fris met zachte afdronk. 81. Jopen Adriaan wit 5,0% 4.50 Vernoemd naar de Haarlemse stadsmolen De Adriaan. Bleekgeel, mistig met een fijne witte schuimkraag. Frisheid van sinaasappel, zachtheid van vanille in een mooie balans. Een aangename dorstlesser. 78. La Trappe witte trappist 5,5% 4.00 Eerste trappisten witbier. Prima verfrissend alternatief voor een pilsener. Smaakvol en dorstlessend met meer frisheid dan bitterheid. 82. Van Slag Wijzer weizen 4,9% 4.80 Wijzer van Van Slag Bier is een weizen uit Leiden. Tonen van citrus en sinaasappel maar natuurlijk ook de kenmerkende bananentonen in dit bier. Vol van smaak en vol in de mond. Daar word je wijzer van! 79. Wieckse Witte 5,0% 3.50 Wieckse Witte is een verfrissend witbier dat zijn oorsprong kent in Maastricht. Daar werd het jarenlang gebrouwen bij Stadsbrouwerij De Ridder. Tegenwoordig wordt het verfrissende witbier gebrouwen bij Heineken. 83. Van Vollenhoven Princesse bier 5,5% 5.30 Een soort witbier, die is vergist met Duitse Bavaria-gist en een Saison-gist. Het hoge koolzuurgehalte, de sinaasappelschil, de koriander en de tarwe zorgen voor een licht, fruitig en verfrissend bier. 80. Jopen Malle Babbe 5,5% 5.40 Jopen Malle Babbe is een Nederlands bier van hoge gisting. Het bier wordt gebrouwen in Brouwerij Jopenkerk te Haarlem. Het is een donkerblond bier, type dunkelweizen met een alcoholpercentage van 5,5%. Het bier is vernoemd naar Malle Babbe, een eenvoudige vrouw geschilderd door Frans Hals t Mag witbier 5,5% 4.80 Een smakelijk witbier uit Brabant! Zoete en frisse tonen van citrus met een smakelijke hoppigheid en hinten van toegevoegde kruiden. Punt wit 5,1% 4.80 Een fris, lichtgeel witbier uit Groningen! Kruidige aroma s en hinten van citrusfruit. In de smaak wat droog en zoet met in de nasmaak wat frisse kruidigheid.

12 FRIS & FRUITIG FRUIT & ZOET 86. Corona 4,5% 4.00 Corona, officieel Corona Extra, is een Mexicaans biermerk van brouwerij Grupo Modelo. Het heeft een alcoholpercentage van 4,5% en heeft een lichte kleur. Bij de productie van Corona wordt relatief weinig gerst gebruikt. 90. Kasteel rouge 8,0% 5.40 Kasteel rouge is een blend van Kasteel bruin en kersenlikeur. De mix van deze twee schitterende producten geeft een uitzonderlijk zacht bier met een heerlijke smaak. 87. Desperados 5,9% 4.50 Desperados is een bier met toegevoegd tequila-aroma met een alcoholgehalte van 5,9% Vol. Daarom heeft het ook een zoete smaak, in tegenstelling tot een gewone pils. Het bier waar Desperados van gemaakt wordt is een lager bier. 91. Lindemans kriek 3,5% 3.80 Kriek van Lindemans is een kriek, maar dan net even wat anders. De kriek heeft een prachtige dieprode kleur met een roze schuimkraag en een heerlijke zoete, fruitige geur van kersen. Door de volle en zoete smaken van kers zijn de smaken van de kriek perfect in evenwicht. 88. Sol 4,5% 4.80 Sol is het originele Mexicaanse bier, het was er eerder dan bijvoorbeeld Corona. Sol is eigendom van Heineken. 92. Mort Subite kriek 4,0% 3.75 Mort Subite kriek lambic is gebrouwen in brouwerij Alken-Maes. Een zoet bier dat bestaat uit verschillende lambic bieren die verrijkt zijn met verse krieken. Een verrassend smaakvol bier dat in de afdronk een klein zuurtje kent. 89. Apple Bandit 4,5% 3.50 Apple Bandit cider is een zacht zoete cider van Heineken. De cider heeft een verfrissende en toch robuuste volle smaak. 93. Liefmans fruitesse 3,8% 4.00 Kersenrode kleur met rood schuim. Zoet als ranja met een fris zuurtje. Barstensvol kersen.

13 ALCOHOLVRIJ 94. Paulaner Hefe-Weizen 0,0% 3.50 Paulaner hefeweissbier alcoholvrij is de alcoholvrije weizen van Paulaner. Het wereldberoemde Paulaner Weizen bier met de authentieke en frisse smaken, maar dan zonder alcohol. 95. Wieckse Witte 0,0% 0,0% 3.00 Wieckse Witte is een heerlijk verfrissend witbier met een zachte afdronk, zonder alcohol. Het heeft de karakteristieke zachte smaak van witbier en bevat bovendien 40% minder calorieën dan de alcoholhoudende variant. Dus altijd goed! 96. Amstel Radler 2,0% 2,0% 3.50 De natuurlijke mix van Amstel bier en citroenwater. Amstel Radler is dubbel verfrissend en bevat 2,0% alcohol. 97. Amstel Radler 0,0% 0,0% 3.50 Amstel Radler 0,0% is de dorstlessende mix van alcoholvrij Amstel bier en citroenwater. 98. Heineken 0,0% 0,0% 3.50 Heineken 0,0% heeft een smaak die perfect in balans is dankzij fruitige aroma s en lichte tonen van mout. Heineken 0,0% wordt tweemaal gebrouwen. Daarbij wordt de alcohol verwijderd en wordt het geheel gemengd met natuurlijke smaken. 99. Leffe blond 0,0% 0,0% 3.50 Het eerste alcoholvrije abdijbier met de herkenbare smaak van Leffe blond. Licht bitter en fruitig, gebalanceerd met fijne toetsen van vanille en kruidnagel.

14 FLAMMKUCHEN Klassiek 9.75 met spekjes, uien, oude kaas en rucola Tonijn met spekjes, uien, kappertjes, tomaatjes, rucola en oude kaas Gerookte zalm met spekjes, uien, kappertjes, tomaatjes, rucola en oude kaas Serrano ham met spekjes, uien, olijfjes, tomaatjes, rucola en oude kaas Vega met tomatini, uien, tomaatjes, rucola, oude kaas en guacamole Flammkuch van het moment vraag aan uw gastheer of gastvrouw

15 BIER 'BITES' Stokbrood kruidenboter 3.75 paar sneetjes stokbrood met kruidenboter Borrelplank 12 / 24 / 36 stuks 7.50 / / verschillende snacks met vier soorten saus Olijven 3.75 portie zoete olijven Bitterballen 12 / 24 / 36 stuks 7.50 / / geserveerd met mosterd Gehaktbrood met Limburgse mosterd 6.00 gehaktbrood geserveerd met brood en Limburgse mosterd Oude brokkelkaas met selderijzout 5.00 kaasblokjes Kaasplank verschillende soorten kaas geserveerd met stroop en brood Vleesplank voor 2 personen verschillende vleeshapjes uit de regio Visplank voor 2 personen verschillende vishapjes ansjovis, zalm, tonijn en scampi Bierplank verschillende bierhapjes, chorizo, gehaktbrood, olijfjes, bitterballen en mosterd Nachos klein / groot 3.75 / 7.50 Nachos gegratineerd met cheddar, geserveerd met guacamole, crème fraîche en salsa Tosti ham/kaas 7.00 Tosti ham/kaas deluxe 7.50 met ham, kaas en tapenade Tosti ham/kaas pikant 7.50 met ham, kaas en pikante saus Tosti Hawaï 7.50 met ham, kaas en ananas Garnalenkroket geserveerd met salade en friet Rundvleeskroket 8.50 geserveerd met salade en friet Frikandel 8.50 geserveerd met salade en friet Kipnuggets 7.50 geserveerd met salade en friet

16 BEERS & BITES KAART Voor wie van echt genieten houdt. 100 prachtige speciaalbieren met heerlijke bijpassende 'bites'.

Een ongefilterd fris trappistenwitbier met citrusachtige geur. De droge lichtzurige smaak zorgt voor een verfijnderd karakter. Alc.

Een ongefilterd fris trappistenwitbier met citrusachtige geur. De droge lichtzurige smaak zorgt voor een verfijnderd karakter. Alc. Een ongefilterd fris trappistenwitbier met citrusachtige geur. De droge lichtzurige smaak zorgt voor een verfijnderd karakter. Alc. 5,5% 3,00 Een sprankelend trappistenbier van hoge gisting. Licht moutig

Nadere informatie

speciaalbier De Volmolen Genieten van een lekker We hebben regelmatig wisselende bieren van tap en fles, vraag ernaar! Café-Zaal-Camping De Volmolen

speciaalbier De Volmolen Genieten van een lekker We hebben regelmatig wisselende bieren van tap en fles, vraag ernaar! Café-Zaal-Camping De Volmolen samengesteld door Genieten van een lekker speciaalbier De Volmolen Café-Zaal-Camping De Volmolen Volmolen 4, 5561 VH Riethoven www.devolmolen.nl We hebben regelmatig wisselende bieren van tap en fles,

Nadere informatie

Geniet, maar drink met mate ONZE BIEREN

Geniet, maar drink met mate ONZE BIEREN Geniet, maar drink met mate ONZE BIEREN BLOND STERK BLOND Steenbrugge Blond Brouwerij Palm Belgisch abdijbier met een volle smaak en een fruitig gistingsaroma, wat in combinatie met het Brugse kruidenmengsel

Nadere informatie

Geniet, maar drink met mate ONZE BIEREN

Geniet, maar drink met mate ONZE BIEREN Geniet, maar drink met mate ONZE BIEREN BLOND STERK BLOND Steenbrugge Blond Brouwerij Palm Belgisch abdijbier met een volle smaak en een fruitig gistingsaroma, wat in combinatie met het Brugse kruidenmengsel

Nadere informatie

Brand Bier. La Trappe Witte Trappist. La Trappe Dubbel

Brand Bier. La Trappe Witte Trappist. La Trappe Dubbel Brand Bier Brand Premium Pilsener wordt gebrouwen met meer hop. Dat geeft het pilsener zijn unieke, krachtige smaak. Het volledig volmout gebrouwen pils van Brand kenmerkt zich door de perfecte balans

Nadere informatie

Onze bieren. Flesbieren

Onze bieren. Flesbieren Geen 18, geen alcohol Flesbieren Kriek Max (3.5%) Helder, donkerrood kriekbier van spontane gisting met een zoet en fruitig aroma en een fruitig zoet-zuur palet door toevoeging van 25% natuurlijke kriekensappen.

Nadere informatie

Biertypes. Alles over bier SCHWARZBIER STOUT. horecasupport.be

Biertypes. Alles over bier SCHWARZBIER STOUT. horecasupport.be Alles over bier Biertypes HET ASSORTIMENT BIEREN IN DE MARKT GROEIT. NAAST TYPES EN SMAKEN IS ER ONDERSCHEID TUSSEN ONDERGISTEND EN BOVENGISTEND BIER. BEKENDSTE ONDERGISTEND BIER (GEBROUWEN BIJ LAGE TEMPERATUREN)

Nadere informatie

BIERKAART Wisseltap:

BIERKAART Wisseltap: BIERKAART Wisseltap: TEXELS SKUUMKOPPE: Een donker tarwebier, met een volle romige smaak van limoen en tropisch fruit met een vleugje amandel. De afdronk is fruitig met een licht bittertje. Alcoholgehalte

Nadere informatie

BIEREN VAN DE TAP: Een zachte en neutrale pilsener. Het aroma is iets hoppig. De body is medium en de nasmaak is hopbitter.

BIEREN VAN DE TAP: Een zachte en neutrale pilsener. Het aroma is iets hoppig. De body is medium en de nasmaak is hopbitter. BIEREN VAN DE TAP: BRAND 2,20 TYPE: PILSENER ALCOHOL: 5% GISTING: LAAG Een zachte en neutrale pilsener. Het aroma is iets hoppig. De body is medium en de nasmaak is hopbitter. LA TRAPPE DUBBEL 3,25 TYPE:

Nadere informatie

Ons Carusobier is een volmoutbier van hoge gisting, gebrouwen door de Scheldebrouwerij

Ons Carusobier is een volmoutbier van hoge gisting, gebrouwen door de Scheldebrouwerij BIERKAART Bieren van t vat pilsener 25 cl alc. 5,0 % vol. 2,10 pilsener 50 cl alc. 5.0 % vol. 3,90 Up 22 cl alc. 5,5 % vol 2,20 Hoppen Blond van Jopen alc. 6,8% vol. 3,30 Ons eigen bier 2,60 Ons Carusobier

Nadere informatie

Hertog Jan van t vat 5,1 % 2,40. Hertog Jan Pilsener heeft een volle smaak met een bittere afdronk. Jupiler 5,2 % 2,35. Stella Artois 5,1 % 2,60

Hertog Jan van t vat 5,1 % 2,40. Hertog Jan Pilsener heeft een volle smaak met een bittere afdronk. Jupiler 5,2 % 2,35. Stella Artois 5,1 % 2,60 PILS Hertog Jan van t vat 5,1 % 2,40 Hertog Jan Pilsener heeft een volle smaak met een bittere afdronk Jupiler 5,2 % 2,35 Jupiler is een bitterzachte pils. Stella Artois 5,1 % 2,60 Stella Artois heeft

Nadere informatie

Tapbieren. Jupiler - 5,2% 2,60. Leffe Bruin - 6,5% 4,00. BXL Blond - 7% 4,00. Hoegaarden - 5% 3,50. Cornet - 8,3% 5,00. La Chouffe - 8% 4,00

Tapbieren. Jupiler - 5,2% 2,60. Leffe Bruin - 6,5% 4,00. BXL Blond - 7% 4,00. Hoegaarden - 5% 3,50. Cornet - 8,3% 5,00. La Chouffe - 8% 4,00 Bent u net zo n speciaalbier liefhebber als wij? Blader dan op uw gemak door onze kaart voor onze uitgebreide selectie Belgische speciaalbieren. Naast de bieren in deze kaart, schenken we ook 6 bieren

Nadere informatie

Geen 18, geen alcohol. Onze bieren

Geen 18, geen alcohol. Onze bieren Geen 18, geen alcohol Onze bieren Pilsener Bavaria (5.0%) Bavaria pils is geliefd vanwege zijn uitzonderlijke frisse en niet bittere smaak. Het geheim? Bavaria gebruikt zuiver mineraalwater uit eigen bron,

Nadere informatie

Café 'de Oude Sluis' kent een rijke traditie als authentiek biercafé. Deze traditie wordt dan ook met grote toewijding door zowel het personeel als

Café 'de Oude Sluis' kent een rijke traditie als authentiek biercafé. Deze traditie wordt dan ook met grote toewijding door zowel het personeel als Café 'de Oude Sluis' kent een rijke traditie als authentiek biercafé. Deze traditie wordt dan ook met grote toewijding door zowel het personeel als de speciaalbier-minnende vaste bezoekers in stand gehouden.

Nadere informatie

Belgische bieren. Trappistenbier. Sfeeropener. vult sfeerbeeld aan

Belgische bieren. Trappistenbier. Sfeeropener. vult sfeerbeeld aan Titel inspiratie Genieten van Sfeeropener meestal human touch, vult sfeerbeeld aan Belgische bieren België is het bierland bij uitstek. Als geen ander weten we hoe authentieke bieren te brouwen, met oog

Nadere informatie

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Warme dranken Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Thee 2,00 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green tea lemon, Rooibos vanilla, Green tea

Nadere informatie

PALM BREWERIES. DÉ SPECIAALBIEREXPERT VAN NEDERLAND... UIT BELGIË

PALM BREWERIES. DÉ SPECIAALBIEREXPERT VAN NEDERLAND... UIT BELGIË Bierkaart PALM Breweries bekleedt een unieke positie in het bierlandschap omdat zij de enige brouwerijgroep ter wereld is die Belgische authentieke bieren brouwt volgens de vier aloude gistingswijzen in

Nadere informatie

Hertog Jan Karakter 3,95

Hertog Jan Karakter 3,95 BIERKAART Hertog Jan Karakter 3,95 Dankzij de uitgelezen selectie prestigemout heeft dit bier een uitzonderlijk roodkoperen kleur. De smaak is vol en romig. Het bier heeft een aangename afdronk met een

Nadere informatie

Eten, drinken en dansen BIERKAART

Eten, drinken en dansen BIERKAART Eten, drinken en dansen BIERKAART Grolsch 5,0% Premium Pilsner Grolsch Premium Pilsner is een stevig, goudblond bier met een volle smaak. Gebrouwen volgens een meer dan 300 jaar oude traditie, is van lage

Nadere informatie

ALCOHOLARM. Jupiler NA 0,5% 2,50. Jupiler NA heeft een frisse en een licht moutige smaak.

ALCOHOLARM. Jupiler NA 0,5% 2,50. Jupiler NA heeft een frisse en een licht moutige smaak. ALCOHOLARM Jupiler NA 0,5% 2,50 Jupiler NA heeft een frisse en een licht moutige smaak. Jupiler NA is een alcoholarm bier van lage gisting met een alcoholpercentage van 0,5%. AMBER ALE Pauwel Kwak 8,4%

Nadere informatie

Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50

Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50 Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50 Thee 2,20 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green

Nadere informatie

Kippenbouillon kokos groene curry gamba taugé Carpaccio van ossenhaas truffelmayonaise oude kaas pijnboompitten rucola spekjes

Kippenbouillon kokos groene curry gamba taugé Carpaccio van ossenhaas truffelmayonaise oude kaas pijnboompitten rucola spekjes Kippenbouillon kokos groene curry gamba taugé Carpaccio van ossenhaas truffelmayonaise oude kaas pijnboompitten rucola spekjes Groentebouillon kerrie room appel bieslook Gerookte Zalm mierikswortel- mayonaise

Nadere informatie

«BEER VAAN DE TAP» Wisseltap Vraag onze medewekers naar welk lekkers er nu uit de tapkraan stroomt.

«BEER VAAN DE TAP» Wisseltap Vraag onze medewekers naar welk lekkers er nu uit de tapkraan stroomt. «BEER VAAN DE TAP» Brand Pilsener - Blond 5,5% 27ebu 0.20l 2.40 0.25l 2.90 0.50l 5.80 Brand Premium Pilsener wordt gebrouwen met meer hop. Dat geeft onze pilsener zijn unieke, krachtige smaak. Het volledig

Nadere informatie

De beknopte biergids van bierkraag.be

De beknopte biergids van bierkraag.be De beknopte biergids van bierkraag.be Wat is het Iedereen kent het wel, maar wat is bier eigenlijk? Bier is een drank die gemaakt wordt met hoofdzakelijk water en mout. Mout is een soort graan dat gaat

Nadere informatie

Alcoholgehalte : 8,5% alc./vol. 4,20 Uitstekend bier als aperitief.

Alcoholgehalte : 8,5% alc./vol. 4,20 Uitstekend bier als aperitief. Beschrijving : LA CHOUFFE is een niet gefilterd blond bier, zowel in de fles als in het vat hergist. Het is aangenaam fruitig, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak. Alcoholgehalte : 8% alc./vol.

Nadere informatie

Bieren. Vraag naar de vijf wisselende bieren van de tap

Bieren. Vraag naar de vijf wisselende bieren van de tap VAN DE TAP Bieren Van de tap, pils, weizen, wit 25cl 50cl Brand Pilsner Wylre, Nederland 5% alc. 2¾ 5¾ Premium pilsner met een krachtige smaak, gebrouwen met meer hop en dus met meer smaak. Vraag naar

Nadere informatie

Van 21 maart tot 31 mei 2014 STREEKBIERACTIE

Van 21 maart tot 31 mei 2014 STREEKBIERACTIE Van 21 maart tot 31 mei 2014 STREEKBIERACTIE STREEKBIERACTIE Lijst cadeaus Chimay Chimay is een trappistenbier dat in de Abdij Notre-Dame de Scourmont te Chimay in Henegouwen wordt gebrouwen. Jaarlijks

Nadere informatie

Beknopte omschrijving bieren Hobbybrouwerij De Tuimelaar. no. Biertype botteldatum alc.% omschrijving. 78 Speculaasbier verwacht 2017

Beknopte omschrijving bieren Hobbybrouwerij De Tuimelaar. no. Biertype botteldatum alc.% omschrijving. 78 Speculaasbier verwacht 2017 Beknopte omschrijving bieren Hobbybrouwerij De Tuimelaar no. Biertype botteldatum alc.% omschrijving 78 Speculaasbier verwacht 2017 77 Bokbier verwacht 2017 76 Weizen verwacht 2017 75 Dubbel verwacht 2017

Nadere informatie

Jupiler. Assortiment PILSENER JUPILER BLUE. horecasupport.nl

Jupiler. Assortiment PILSENER JUPILER BLUE. horecasupport.nl Assortiment Jupiler PILSENER Omschrijving Jupiler is een bitterzachte pils (5,2%) met een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke smaak Type Goudblonde pilsener Alcohol 5,2% Smaak Toegankelijk

Nadere informatie

Budels, mijn bier is mijn vrijheid!

Budels, mijn bier is mijn vrijheid! , mijn bier is mijn vrijheid! De e Brouwerij B.V., gevestigd in het centrum van Budel, is een zelfstandige familiebrouwerij. Doordat wij onafhankelijk zijn, kunnen we onze bieren naar eigen smaak en inzicht

Nadere informatie

Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50. Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15. Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10

Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50. Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15. Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10 Bier van t Vat Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50 Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15 Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10 Brugse Zot Blond 6.0 % 33cl België 4,00 Grimbergen Dubbel 6.5 % 33cl België

Nadere informatie

Harvey's Drafts. Tripel Karmeliet 8.0% 4.8 Tripel, volle complexe smaak en afdronk, toon van citroen Tripel, full and complex flavours, notes of lemon

Harvey's Drafts. Tripel Karmeliet 8.0% 4.8 Tripel, volle complexe smaak en afdronk, toon van citroen Tripel, full and complex flavours, notes of lemon Harvey's Drafts Brand Pilsener 5.0% 2.5 Pilsener gebrouwen met meer hop voor een unieke, krachtige smaak Local lager brewed with more hops for a unique, powerful flavour Brand Weizen 5.1% 3.9 Goudkleurig,

Nadere informatie

Wij maken het persoonlijk. Geschenken 2012

Wij maken het persoonlijk. Geschenken 2012 Wij maken het persoonlijk Geschenken 2012 Wij maken het persoonlijk Het ontvangen van een eindejaarsgeschenk is eigenlijk een vaste vorm van een welgemeend dankjewel. Een waardering naar elkaar toe voor

Nadere informatie

BIERE DE MIEL CHIMAY BLEUE. Artikelnummer Alc.% % Gistingswijze Hoog, hergist. Bierstijl Extra info Aroma Smaak

BIERE DE MIEL CHIMAY BLEUE. Artikelnummer Alc.% % Gistingswijze Hoog, hergist. Bierstijl Extra info Aroma Smaak de ISPC BIERE DE MIEL CHIMAY BLEUE 59.104.86 9% Hoog, hergist Zwaar bruin Authentieke trappist Rijpe appelen, dadels, gist, kastanje, moutig Zoetig, droog Zoetig, bitterig, verrassend hoppig 3,78 59.108.58

Nadere informatie

Hertog Jan. Portfolio HERTOG JAN PILSENER

Hertog Jan. Portfolio HERTOG JAN PILSENER Portfolio Hertog Jan HERTOG JAN PILSENER Hertog Jan Pilsener (5,1%) is een stevig goudblond bier met een mooie, dichte schuimkraag, een volle smaak en een aangenaam bittere afdronk Smaak Vol met een aangenaam

Nadere informatie

TRAPPIST. Ora et labora: bid en werk

TRAPPIST. Ora et labora: bid en werk Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een trappist- en abdijbier? En wat is nou precies een tripel? Hieronder nemen we een aantal bierstijlen en types onder de loep. Ora et labora: bid en werk Vaak

Nadere informatie

Cocktails. verfrissend gin rozemarijn citroen 8.5. Aperol Prosecco bruisend water sinaasappel 6.6

Cocktails. verfrissend gin rozemarijn citroen 8.5. Aperol Prosecco bruisend water sinaasappel 6.6 GIN TONIC verfrissend gin rozemarijn citroen 8.5 APEROL SPRITZ Aperol Prosecco bruisend water sinaasappel 6.6 MOJITO KONTIKI Tropisch Kontiki limoen munt 8.5 ESPRESSO MARTINI koffielikeur wodka ijsklontjes

Nadere informatie

Lunchkaart 12:00-17: 00

Lunchkaart 12:00-17: 00 Lunchkaart 12:00-17: 00 Oerbrood Kaas, tomaat, 6 Komkommer Oerbrood warme geitenkaas 7 uit de Voerstreek Wrap met kruiden crème 8 en gerookte zalm Champignons a la escargot, 9 oerbrood Oeufs benedictines,

Nadere informatie

Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50. Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15. Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10

Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50. Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15. Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10 Bier van t Vat Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50 Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15 Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10 Grimbergen dubbel 6.5 % 33cl België 4,05 Brugse Zot blond 6.0% 33cl België

Nadere informatie

HET SCHENK RITUEEL. De complete handleiding voor het kwalitatief schenken van kwaliteit.

HET SCHENK RITUEEL. De complete handleiding voor het kwalitatief schenken van kwaliteit. HET SCHENK RITUEEL. De complete handleiding voor het kwalitatief schenken van kwaliteit. Duvel is een klassieker binnen het rijke Belgische bierlandschap, vaak geïmiteerd. nooit geëvenaard. Het unieke

Nadere informatie

Koffie 1,75 Thee 1,75 Espresso 1,75. Koffie verkeerd 2,00. Warme Chocolademelk 2,00. Slagroom 0,50. Irish Coffee 4,50

Koffie 1,75 Thee 1,75 Espresso 1,75. Koffie verkeerd 2,00. Warme Chocolademelk 2,00. Slagroom 0,50. Irish Coffee 4,50 Warme Drank Koffie 1,75 Thee 1,75 Espresso 1,75 Koffie verkeerd 2,00 Warme Chocolademelk 2,00 Slagroom 0,50 Irish Coffee 4,50 Soep Soep van de dag 2,50 Erwtensoep 3,00 Tosti Ham/Kaas 2,00 Frisdrank Spa

Nadere informatie

FIONA DE LANGE WAT JE ALS BIERLIEFHEBBER MOET WETEN 350 ESSENTIËLE FEITEN, TIPS EN BIERWETENS WAARDIGHEDEN

FIONA DE LANGE WAT JE ALS BIERLIEFHEBBER MOET WETEN 350 ESSENTIËLE FEITEN, TIPS EN BIERWETENS WAARDIGHEDEN FIONA DE LANGE WAT JE ALS BIERLIEFHEBBER MOET WETEN 350 ESSENTIËLE FEITEN, TIPS EN BIERWETENS WAARDIGHEDEN INHOUD Voorwoord 6 Bier is 9 Verschillende ingrediënten 21 Verschillende biersoorten 37 Bierlanden

Nadere informatie

Bier van t Vat. Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië. Grimbergen Dubbel 6.5 % 33cl België. Filou 8.5 % 25cl België. Lage Landen 5.

Bier van t Vat. Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië. Grimbergen Dubbel 6.5 % 33cl België. Filou 8.5 % 25cl België. Lage Landen 5. Bier van t Vat Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië Grimbergen Dubbel 6.5 % 33cl België Filou 8.5 % 25cl België Lage Landen 5.2 % 25cl België Lage Landen 5.2 % 50cl België Grolsch 5.0 % 25cl Nederland Wij

Nadere informatie

Wisseltap: Maandbieren fles:

Wisseltap: Maandbieren fles: BIERKAART Wisseltap: HERTOG JAN BOCKBIER: Robijnrood van kleur. Bier van hoge gisting, smaak vol, romig en karamelachtig, zonder zoet te zijn. Koppig herfstbiertje! Alcoholgehalte : 6,5 % 25 cl 4,25 LA

Nadere informatie

Helder, vol blond abdijbier dat zich makkelijk laat drinken. De Affligem Blond heeft een zachte, hoppige smaak met een verbazend frisse afdronk.

Helder, vol blond abdijbier dat zich makkelijk laat drinken. De Affligem Blond heeft een zachte, hoppige smaak met een verbazend frisse afdronk. Achelse Kluis Blond (witte dop) Goudblond trappistenbier van hoge gisting. De smaak is hoppig met lichte karameltoetsen. Hoewel aan de Achelse Kluis Blond geen suikers zijn toegevoegd heeft het bier toch

Nadere informatie

BIEREN. 2,50 Jupiler (1/2 liter) 4,50 Brand. 2,70 Pilsner Urquell. 4,10 Guinness (pint) 5,40 Guinness (1/2 pint) 2,80 Hoegaarden Witbier

BIEREN. 2,50 Jupiler (1/2 liter) 4,50 Brand. 2,70 Pilsner Urquell. 4,10 Guinness (pint) 5,40 Guinness (1/2 pint) 2,80 Hoegaarden Witbier BIEREN Bieren VAN HET VAT Pils (3) % Vol. Land Inhoud Prijs Jupiler 5,2 2,50 Jupiler (1/2 liter) 5,2 Brand 2,70 Pilsner Urquell 4,4 CZE 3,30 Speciaalbier (23) Brewdog Punk IPA 5,6 4,10 Guinness (pint)

Nadere informatie

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel.

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel. Azienda Agricola COFFELE Soave Veneto Soave Spumante Brut DOC Droge wijn, met een frisse structuur, volhardend, evenwichtig, met een aangename amandel nasmaak. Een voluptueuze en sierlijke interpretatie

Nadere informatie

bierkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, fat max, Landbrood , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Stoer,

bierkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, fat max, Landbrood , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Stoer, bierkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, meijel, borrel, vis, trabant, koffie, wifi, snorfiets, Josper, vlees, puur, terras, eerlijk, de zwaan, swingtrike, houtskool, fat max, Landbrood Stoer,,

Nadere informatie

Hertog Jan. Portfolio HERTOG JAN PILSENER

Hertog Jan. Portfolio HERTOG JAN PILSENER Portfolio Hertog Jan HERTOG JAN PILSENER Hertog Jan Pilsener (5,1%) is een stevig goudblond bier met een mooie, dichte schuimkraag, een volle smaak en een aangenaam bittere afdronk Smaak Vol met een aangenaam

Nadere informatie

Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50. Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15. Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10

Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50. Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15. Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10 Bier van t Vat Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië 3,50 Lage Landen 5.2 % 25cl België 2,15 Lage Landen 5.2 % 50cl België 4,10 Wij hebben 5 wisseltaps waarvan wij er 1 gebruiken voor de Boulevard bieren

Nadere informatie

BITES. STOUTKAAS 6 onze eigen kaas gewassen in stoutbier. KAMIKAZE 6 smeuïge kaasbal met jalapeños en kruidenmayonaise

BITES. STOUTKAAS 6 onze eigen kaas gewassen in stoutbier. KAMIKAZE 6 smeuïge kaasbal met jalapeños en kruidenmayonaise BITES STOUTKAAS 6 onze eigen kaas gewassen in stoutbier KAMIKAZE 6 smeuïge kaasbal met jalapeños en kruidenmayonaise BLUE CHEESE BURGER 6 rundsburger met Bleu des Pyrénées GEITENKAAS 7 notencrumble / vlierbloesem

Nadere informatie

De lekkerste troeven in uw hand!

De lekkerste troeven in uw hand! De lekkerste troeven in uw hand! Bier troef! Brouwerij bezoek Interesse om Brouwerij Het Nest een bezoek te brengen? Een bezoek aan de brouwerij duurt +- 90 minuten. Tijdens dit bezoek aan onze brouwerij

Nadere informatie

Abdijbierenfestival 2015

Abdijbierenfestival 2015 Abdijbierenfestival 2015 Erkende Belgische Abdijbieren Abdijsite Herkenrode Hasselt 30 augustus 2015 1 Programma 11.00 19.00 uur: Bieren- en kaasproeverij op het neerhof 11.00 19.00 uur: Spelletjeskermis

Nadere informatie

CAVA FRANCESC RICART BRUT

CAVA FRANCESC RICART BRUT CAVA FRANCESC RICART BRUT Francesc Ricart Brut is gemaakt volgens de traditionele methode met de typische cava-druiven Xarel-lo, Macabeo en Parellada. Deze cava heeft 14 maanden gerijpt op fles, maar behoudt

Nadere informatie

Street Food 12:00-17: 00 Voor op het terras Oerbrood Kaas, tomaat, 6 Komkommer Oerbrood warme geitenkaas 7 uit de Voerstreek Wrap met kruiden crème 8

Street Food 12:00-17: 00 Voor op het terras Oerbrood Kaas, tomaat, 6 Komkommer Oerbrood warme geitenkaas 7 uit de Voerstreek Wrap met kruiden crème 8 Street Food 12:00-17: 00 Voor op het terras Oerbrood Kaas, tomaat, 6 Komkommer Oerbrood warme geitenkaas 7 uit de Voerstreek Wrap met kruiden crème 8 en gerookte zalm Champignons a la escargot, 9 oerbrood

Nadere informatie

BIERKAART. Vast van de tap: Wisseltap: Maandbieren fles:

BIERKAART. Vast van de tap: Wisseltap: Maandbieren fles: BIERKAART Vast van de tap: LEFFE BLOND: Goudblond authentiek abdijbier, zacht, fruitig, vleugje sinaasappel, pittige afdronk. 6,6% 25 cl. Alcoholgehalte: 6,6% 25 cl 3,95 TEXELS SKUUMKOPPE: Donker tarwebier,

Nadere informatie

bierkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Stoer,

bierkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Stoer, bierkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, meijel, borrel, vis, trabant, koffie, wifi, snorfiets, Josper, vlees, puur, terras, eerlijk, de zwaan, swingtrike, houtskool, tuk tuk, Landbrood Stoer,,

Nadere informatie

Drankenkaart. TAPPUNT_BIERKAART.indd :50

Drankenkaart. TAPPUNT_BIERKAART.indd :50 Drankenkaart TAPPUNT_BERKAART.indd 1 05-09-17 09:50 Smaakprofiel vol / complex hoppig / bitter De bieren van Tappunt zijn in te delen in 4 verschillende categorieën. Je kunt in één oogopslag zien, welk

Nadere informatie

Onze tapbieren worden regelmatig gewisseld. Voor de digitale kaart scan onze QR-code achter op de boekett flessen.

Onze tapbieren worden regelmatig gewisseld. Voor de digitale kaart scan onze QR-code achter op de boekett flessen. SOURCY ROOD 2,20 SOURCY BLAUW 2,20 PEPSI COLA, PEPSI MAX 2,20 7-UP 2,20 SISI ORANGE 2,20 CASSIS 2,20 RIVELLA 2,20 TONIC 2,20 BITTER LEMON 2,20 ICETEA, ICETEA GREEN 2,35 JUS D ORANGE 2,20 FRISTI 2,20 CHOCOMEL

Nadere informatie

Anglium Bieren. Brouwerij t Paenhuys BIERLIJST BIERPROEVERIJ NIEUW-NAMEN. Stand. Stand. EBC 60 EBU 30. Anglium Copper hop donker 6,6%

Anglium Bieren. Brouwerij t Paenhuys BIERLIJST BIERPROEVERIJ NIEUW-NAMEN. Stand. Stand.   EBC 60 EBU 30. Anglium Copper hop donker 6,6% 3 Anglium Bieren www.anglium.com BIERLIJST BIERPROEVERIJ NIEUW-NAMEN Anglium Copper hop donker 6,6% 60 30 Is een moutig speciaalbier met een fris karakter, en een aromatische en voor velen een aangename

Nadere informatie

Leffe. Assortiment LEFFE BLOND. Leffe Blond (6,6%) is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert

Leffe. Assortiment LEFFE BLOND. Leffe Blond (6,6%) is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert Assortiment Leffe LEFFE BLOND Leffe Blond (6,6%) is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert Smaak Heerlijk zacht en elegant Verpakkingen Fust 20 liter, fust 6 liter voor

Nadere informatie

Memo: bierbrouw recepten gezamenlijk brouwdag

Memo: bierbrouw recepten gezamenlijk brouwdag Memo: bierbrouw recepten gezamenlijk brouwdag Op 12 september 2015 wordt bij de bierbrouw vereniging t Hopbelleke een gezamenlijke bierbrouwdag georganiseerd. De T.C. is gevraagds om een aantal brouwrecepten

Nadere informatie

bierkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Stoer,

bierkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Stoer, bierkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, meijel, borrel, vis, trabant, koffie, wifi, snorfiets, Josper, vlees, puur, terras, eerlijk, de zwaan, swingtrike, houtskool, tuk tuk, Landbrood Stoer,,

Nadere informatie

OMER DUVEL CORNET 4,95

OMER DUVEL CORNET 4,95 JUPILER (TAP) 2,60 (25cl) 3,20 (33cl) 5,00 (50cl) Jupiler is een bitterzacht pils met 5,2% alcohol. Het bier heeft een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke rijke moutsmaak. HERTOG

Nadere informatie

Bierkaert In den Biertuyn 2014 Berry. Bierkaert In den Biertuyn 2014 Esther

Bierkaert In den Biertuyn 2014 Berry. Bierkaert In den Biertuyn 2014 Esther Berry Barbar 8.0% Goudkleurig bier. Een neus van hydramel. Complexe smaak met toetsen van zuivel, maar ook van citrus en koriander en gember. De zuurtegraad verstrekt het bier een mooi evenwicht en frisheid.

Nadere informatie

Pastoorke van Moorsel

Pastoorke van Moorsel Pastoorke van Moorsel Koffie 2,10 Cappuccino 2,40 Espresso 2,10 Dubbele espresso 3,00 Latte Macchiato 2,90 Irish Coffee 5,50 Thee 2,00 Verse muntthee met honing 2,75 Warme Chocomel 2,30 (slagroom + 0,50)

Nadere informatie

Hertog Jan. Assortiment PILSENER LENTEBOCK. horecasupport.nl

Hertog Jan. Assortiment PILSENER LENTEBOCK. horecasupport.nl Assortiment Hertog Jan PILSENER Omschrijving Hertog Jan Pilsener (5,1%) is een stevig goudblond bier met een mooie, dichte schuimkraag, een volle smaak en een aangenaam bittere afdronk. Met liefde gebrouwen.

Nadere informatie

MET TOEWIJDING GEBROUWEN VEENHUIZEN DRANKEN & LUNCH KAART

MET TOEWIJDING GEBROUWEN VEENHUIZEN DRANKEN & LUNCH KAART MET TOEWIJDING GEBROUWEN VEENHUIZEN DRANKEN & LUNCH KAART BIERKAART DE KOLONIST WEIZEN BIER Een heerlijk fris, zacht en fruitig tarwebier van hoge gisting. Een echte dorstlesser. Het bier bevat 5% alcohol,

Nadere informatie

Belgische BIEREN. Aankoopgids EXPERT ONAFHANKELIJK DICHT BIJ U

Belgische BIEREN. Aankoopgids EXPERT ONAFHANKELIJK DICHT BIJ U Belgische BIEREN Aankoopgids EXPERT ONAFHANKELIJK DICHT BIJ U Heeft u genoten van onze selectie bieren? Dan zal ons wijnadvies u ook zeker bekoren! www.test-aankoop.be Bierstijlen Amberkleurige bieren

Nadere informatie

BIEREN. St. Joris Weerloos Blondje 4,90 St. Joris Witte Geit? 4,40 St. Joris Koppige Draak 5,90 St. Joris Dubbele Tong 5,20

BIEREN. St. Joris Weerloos Blondje 4,90 St. Joris Witte Geit? 4,40 St. Joris Koppige Draak 5,90 St. Joris Dubbele Tong 5,20 BROUWERIJ ST. JORIS In de kelder van de Boterhal is brouwerij St. Joris gevestigd. Hier brouwen wij met veel liefde en enthousiasme onze eigen huisbieren. St. Joris Weerloos Blondje 4,90 St. Joris Witte

Nadere informatie

bierkaart Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood Stoer, Ambachtelijk, burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust,

bierkaart Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood Stoer, Ambachtelijk, burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, bierkaart Stoer, Ambachtelijk, burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Speciaalbieren, de peel, diner, meijel, borrel, vis, trabant, koffie, wifi, snorfiets, Josper, vlees, puur, terras, eerlijk,

Nadere informatie

Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen

Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen Naturalys Chardonnay Deze frisse sappige biologisch chardonnay heeft mooie tonen van tropisch fruit. Naturalys Rosé Deze frisse biologische wijn

Nadere informatie

ASPIRANTE BOYZ! 09/09 16/09 23/09. LEDEWERVING: OM 13u30 AAN DE CHIRO

ASPIRANTE BOYZ! 09/09 16/09 23/09. LEDEWERVING: OM 13u30 AAN DE CHIRO ASPIRANTE BOYZ! Best Aspiranten, in wat volgt willen wij jullie een voorsmaakje geven van ons programma. Wij willen jullie echter niet aan zetten tot (overmatig) gebruik, en zijn niet verantwoord voor

Nadere informatie

BIEREN. St. Joris Blond 4,40 St. Joris Wit (in de zomer) 3,70 St. Joris Tripel 5,40 St. Joris Dubbel (in de winter) 4,40

BIEREN. St. Joris Blond 4,40 St. Joris Wit (in de zomer) 3,70 St. Joris Tripel 5,40 St. Joris Dubbel (in de winter) 4,40 BIEREN BROUWERIJ ST. JORIS In de kelder van de Boterhal is brouwerij St. Joris gevestigd. Hier brouwen wij met veel liefde en enthousiasme onze eigen huisbieren. St. Joris Blond 4,40 St. Joris Wit (in

Nadere informatie

Bieren met minder alcohol

Bieren met minder alcohol Portfolio Bieren met minder alcohol JUPILER BLUE De verfrissende smaak van een bitterzachte Jupiler, met slechts 3,3% alcohol Smaak Toegankelijk en fris karakter, met een rijke moutsmaak Alcohol 3,3% Oorsprong

Nadere informatie

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25 WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Pronol Frizzante 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco en de Frizzante druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig,

Nadere informatie

bierkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Stoer,

bierkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood , burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Stoer, bierkaart Ambachtelijk Speciaalbieren, de peel, diner, meijel, borrel, vis, trabant, koffie, wifi, snorfiets, Josper, vlees, puur, terras, eerlijk, de zwaan, swingtrike, houtskool, tuk tuk, Landbrood Stoer,,

Nadere informatie

Café de Bakkerij Café de Bakkerij is een ouderwets bruin muziekcafé waar gezelligheid en een goede service hoog in het vaandel staan.

Café de Bakkerij Café de Bakkerij is een ouderwets bruin muziekcafé waar gezelligheid en een goede service hoog in het vaandel staan. Het ontstaan van Café de Bakkerij Café de Bakkerij is een ouderwets bruin muziekcafé waar gezelligheid en een goede service hoog in het vaandel staan. Door het jaar heen vinden er verschillende activiteiten

Nadere informatie

In dit boekje kan je precies vinden welke bieren we hebben, wat het alcohol percentage is, waar ze vandaan komen en wat achtergrond informatie.

In dit boekje kan je precies vinden welke bieren we hebben, wat het alcohol percentage is, waar ze vandaan komen en wat achtergrond informatie. Inleiding Een speciaal bierensoos wat is dat, hoor ik iemand vragen. Dus voor de mensen die nog niet weten wat het is. Hier even de uitleg. Er worden hier vandaag heel veel verschillende bieren geschonken

Nadere informatie

De Schuimkragen VZW. Bieren met een Goed Doel 23/01/2015

De Schuimkragen VZW. Bieren met een Goed Doel 23/01/2015 Bieren met een Goed Doel 23/01/2015 De Schuimkragen VZW Stichtend lid van vzw Zythos, Confederatie van Belgische Objectieve Bierproeversverenigingen Lid van de Gemeentelijke Cultuurraad van Zele BUFO 4,8

Nadere informatie

BIERKAART Vast van de tap:

BIERKAART Vast van de tap: BIERKAART Vast van de tap: LEFFE BLOND: Goudblond authentiek abdijbier, zacht, fruitig, vleugje sinaasappel, pittige afdronk. 6,6% 25 cl. Alcoholgehalte: 6,6% 25 cl 3,95 TEXELS SKUUMKOPPE: Donker tarwebier,

Nadere informatie

Le Versant Sauvignon Blanc Vin de Pays d Oc, Frankrijk

Le Versant Sauvignon Blanc Vin de Pays d Oc, Frankrijk Witte wijnen Huiswijn: La Qroix d Argent Gascogne, Frankrijk Expressieve witte wijn met bloemen, wit fruit en citrus in het aroma. De smaak is levendig met een lekkere melange van citrusvruchten en tropisch

Nadere informatie

Drankenkaart. Coca Cola Zero flesje 20cl E 2,00. Bronwater zonder koolzuur flesje 25cl E 2,00. Bronwater met koolzuur flesje 25cl E 2,00

Drankenkaart. Coca Cola Zero flesje 20cl E 2,00. Bronwater zonder koolzuur flesje 25cl E 2,00. Bronwater met koolzuur flesje 25cl E 2,00 Drankenkaart Koud non alcoholisch Coca Cola flesje 20cl E 2,00 Coca Cola Zero flesje 20cl E 2,00 Sprite flesje 20cl E 2,00 Fanta Orange flesje 20cl E 2,00 Bronwater zonder koolzuur flesje 25cl E 2,00 Bronwater

Nadere informatie

MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Spanje, Cava Brut Conde de Caralt 32,50 ROSÉ

MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Spanje, Cava Brut Conde de Caralt 32,50 ROSÉ WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig, lichte

Nadere informatie

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn:

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn: Produktblad 1 van 61 Viña Ventisquero De wijngaard Ventisquero is het resultaat van een nieuwe uitdaging van Agrosuper, de grootste producent van verse voedingsmiddelen in Chili. Enthousiast over het idee

Nadere informatie

CARTA VIEJA. : Sauvignon Blanc

CARTA VIEJA. : Sauvignon Blanc Sauvignon Blanc Heldergele kleur met groene reflecties. Frisse, schone en intense neus. Witte bessen, verse kruiden en limoenaroma's worden benadrukt, met asperges en minerale tonen. Grote balans en textuur

Nadere informatie

Bubbles. Mont Blanc Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada

Bubbles. Mont Blanc Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada Bubbles Mont Blanc 362 - Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada Mooie uitgebalanceerde cava. Fris met fijne bubbels. Mooie hinten van noten en appel. Perfecte balans tussen

Nadere informatie

Summer Street Food 12:00-17:00

Summer Street Food 12:00-17:00 Summer Street Food 12:00-17:00 Voor op het terras Oerbrood Kaas, tomaat, 8 Komkommer Oerbrood warme geitenkaas 10 Clubsandwich 2.0 10 Gegrilde groene asperges, Reggiano Parmezaan 10 Caprese, tomaat buffel

Nadere informatie

WITTE WIJNEN GLAS FLES CHARDONNAY 3,60 17,50 Herkomst: Frankrijk, Vin de pays Smaak: zacht, fruitig, mild

WITTE WIJNEN GLAS FLES CHARDONNAY 3,60 17,50 Herkomst: Frankrijk, Vin de pays Smaak: zacht, fruitig, mild SOURCY ROOD 2,05 SOURCY BLAUW 2,05 PEPSI COLA, PEPSI MAX 2,05 7-UP 2,05 SISI ORANGE 2,05 CASSIS 2,05 RIVELLA 2,05 TONIC 2,05 BITTER LEMON 2,05 ICETEA, ICETEA GREEN 2,20 JUS D ORANGE 2,05 FRISTI 2,05 CHOCOMEL

Nadere informatie

Koffie, thee & Lekkers

Koffie, thee & Lekkers Koffie, thee & Lekkers Thee Fleur de café in diverse smaken Verse muntthee Verse gemberthee Koffie Cappuccino Espresso Dubbele espresso Café latte Latte macchiato Latte macchiato met vanille Caramello Coffee

Nadere informatie

Abdijbierenfestival 2014

Abdijbierenfestival 2014 Abdijbierenfestival 2014 Erkende Belgische Abdijbieren Ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum Herkenrodebieren Abdijsite Herkenrode Hasselt 31 augustus 2014 Herkenrode Abdijbierenfestival Herkenrode

Nadere informatie

Hoegaarden. Portfolio HOEGAARDEN WIT

Hoegaarden. Portfolio HOEGAARDEN WIT Portfolio Hoegaarden HOEGAARDEN WIT Pittige koriander en een vleugje sinaasappelschil geven Hoegaarden Wit (4,9%) een extreem verfrissend karakter en verrassend zachte smaak Smaak Zacht, licht, matig zoet

Nadere informatie

Sinds midden 2011 is de brouwerij gevestigd op het Domaine de Millevertus in Breuvanne. Bijna de helft van de productie is bestemd voor export.

Sinds midden 2011 is de brouwerij gevestigd op het Domaine de Millevertus in Breuvanne. Bijna de helft van de productie is bestemd voor export. De Schuimkragen VZW Stichtend lid van vzw Zythos, Confederatie van Belgische Objectieve Bierproeversverenigingen Lid van de Gemeentelijke Cultuurraad van Zele Daniel Lessire Sinds midden 2011 is de brouwerij

Nadere informatie

Jupiler. Portfolio JUPILER. Jupiler is een bitterzachte pils (5,2%) met een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke smaak

Jupiler. Portfolio JUPILER. Jupiler is een bitterzachte pils (5,2%) met een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke smaak Portfolio Jupiler JUPILER Jupiler is een bitterzachte pils (5,2%) met een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke smaak Smaak Toegankelijk en fris karakter, met een rijke moutsmaak Serveren

Nadere informatie

Huyse den Bourgondiër. Bieren Naaschlagwerk

Huyse den Bourgondiër. Bieren Naaschlagwerk Huyse den Bourgondiër Bieren Naaschlagwerk Welkom bij Huyse den Bourgondiër! Sedert 2010 bestaet Huyse den Bourgondiër. Huyse den Bourgondiër is ontstaen uit den wil des eigenaeresse om voor kleine groepen

Nadere informatie

D E S S E RT W I J N. Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L D E RT J E

D E S S E RT W I J N. Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L D E RT J E D E S S E RT W I J N M I G U E L T O R R E S, M O S C A T E L O R O F L O R A L I S S PA I N Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L

Nadere informatie

- Dranken - Koffie en thee v.a. 2,50 Koffie Cappuccino. - Ontbijtje? - Koffie verkeerd. Latte macchiato. Koffie of thee Verse gember thee

- Dranken - Koffie en thee v.a. 2,50 Koffie Cappuccino. - Ontbijtje? - Koffie verkeerd. Latte macchiato. Koffie of thee Verse gember thee Drankkaart - Dranken - Koffie en thee v.a. 2,50 Koffie Cappuccino - Ontbijtje? - Koffie verkeerd Verse croissant Latte macchiato Boerenyoghurt met Espresso huisgeroosterde granola Dubbele espresso Verse

Nadere informatie

INSPIRATIE. Verwennen én verrassen met bier & kaas -15 % Aardappelen in de kijker Vertroetel uw huisdier Wijnfestival.

INSPIRATIE. Verwennen én verrassen met bier & kaas -15 % Aardappelen in de kijker Vertroetel uw huisdier Wijnfestival. S1 INSPIRATIE Verwennen én verrassen met bier & kaas Ook in deze folder: Aardappelen in de kijker Vertroetel uw huisdier Wijnfestival 2,89 (11,56 /kg) Isigny Ste Mère Excellence camembert 250 g Versmarkt

Nadere informatie

BIERKAART Vast van de tap:

BIERKAART Vast van de tap: BIERKAART Vast van de tap: LEFFE BLOND: Goudblond authentiek abdijbier, zacht, fruitig, vleugje sinaasappel, pittige afdronk. 6,6% 25 cl. Alcoholgehalte: 6,6% 25 cl 3,95 TEXELS SKUUMKOPPE: Donker tarwebier,

Nadere informatie

BIEREN. In de kelder van de Boterhal is brouwerij St. Joris gevestigd. Hier brouwen wij met veel liefde en enthousiasme onze eigen huisbieren.

BIEREN. In de kelder van de Boterhal is brouwerij St. Joris gevestigd. Hier brouwen wij met veel liefde en enthousiasme onze eigen huisbieren. BROUWERIJ ST. JORIS In de kelder van de Boterhal is brouwerij St. Joris gevestigd. Hier brouwen wij met veel liefde en enthousiasme onze eigen huisbieren. St. Joris Blond 4,40 St. Joris Wit (in de zomer)

Nadere informatie