handleiding RSS SETUP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "handleiding RSS SETUP"

Transcriptie

1 handleiding RSS SETUP In dit document wordt beschreven hoe je RSS-feeds automatisch kan inladen in templates in MailPlus. Het document is bedoeld als handvat voor de optimalisatie voor RSS-feeds.

2 1. MOGELIJKHEDEN RSS CONTENT IN MAILPLUS De mogelijkheden van de content-koppeling met RSS-feeds zijn in MailPlus uitgebreid. Bij het inladen van een RSS-feed wordt in MailPlus standaard gekeken naar de volgende RSS-elementen van elk item (artikel) in de RSS-feed: Title link description category enclosure.url pubdate author Deze lijst kan onbeperkt worden aangevuld met andere, zelf verzonnen elementen. Voorwaarde is dat de RSS-feed RSS 2.0 is. MailPlus kan de waardes van deze elementen uitlezen en plaatsen in een , mits deze elementen aan bepaalde voorwaarden voldoen. Hiervoor dient de RSS-feed uitgebreid te worden met elementen die niet in de standaard zitten, in combinatie met een Mailplus-namespace. Uitbreiding RSS onderdelen Door de uitbreiding kun je alle eigenschappen van een artikel zoals prijs, artikelnummer, afmeting, etcetera plaatsen in afzonderlijke elementen. MailPlus is in staat om bij het inladen van de RSS-feed de waardes van deze nieuwe elementen te tonen in de , mits ze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Hieronder staat een simpel voorbeeld van een RSS-feed met één artikel, dat uitgebreid is met de mailplus-namespace. Mailplus-namespace Van elk element dat in de mailplus-namespace zit, wordt de waarde door MailPlus gebruikt om alle placeholders met de corresponderende naam in het template te vervangen met desbetreffende waarde op het moment dat de RSS-feed wordt ingeladen.

3

4 De voorwaarden De Mailplus-namespace functionaliteit werkt alleen voor versie RSS 2.0. Er dient in de RSS-feed verwezen te worden naar een speciale namespace van MailPlus. De notatie van de namen van de niet-standaard elementen moet aan een bepaalde voorwaarde voldoen: namelijk beginnen met MailPlus gevolgd door een dubbele punt. Bijvoorbeeld: <MailPlus:prijs>. De naam van de placeholder in een MailPlus-RSS-template dient te beginnen en te eindigen met dubbele hoofdletter X, met ertussenin de naam van het element. Bijvoorbeeld: XXMailPlus:prijsXX. Alleen elementen binnen een item van een RSS-feed kunnen door MailPlus worden uitgelezen.

5 Overige bijzonderheden Naast de standaard RSS-elementen worden alléén elementen die in de Mailplus-namespace zitten door MailPlus herkent bij het inladen van de RSS feed. Alle elementen van een RSS-feed die wel in de Mailplusnamespace zitten, maar die niet in het template zitten, worden genegeerd door MailPlus. Alle placeholders in het template in MailPlus van de vorm XXMailPlus: XX die na het inladen van de RSS-feed niet zijn vervangen door waardes uit de RSS-feed, worden door MailPlus automatisch verwijderd uit het artikel. Alle elementen van een RSS-feed die in een namespace extension zitten maar niet in de Mailplus-namespace, worden genegeerd bij het inladen van de RSS-feed. Afbeeldingen in RSS Afbeeldingen die in de RSS via de enclosure.url worden meegegeven zijn in het template in te laden met de placeholder {image}. De placeholder {image} mag niet in de src gezet worden van de <img> tag. MailPlus zal deze img tag zelf plaatsen. Voorbeeld in de feed: <enclosure url= length= 7666 type= image/jpeg /> De afbeeldinggrootte dient in de RSS-feed in de juiste afmeting te staan. Indien dat niet mogelijk is, kan een afbeelding met een MailPlus namespace in de feed geplaatst worden. Deze oplossing is ook handig indien border= 0 in de img tag nodig is omdat je een link op de afbeelding wilt plaatsen. Voorbeeld: Placeholder: XXmailplus:imageXX RSS mailplus-namespace: <mailplus:image> images/test.jpg</mailplus:image>

6 Linkjes De standaard link (XXlinkXX) wordt door MailPlus altijd trackable gemaakt Indien dat niet moet gebeuren, gebruik dan een mailplusnamespace. Voorbeeld Placeholder: XXmailplus:linkXX RSS mailplus-namespace: <mailplus:link> mailplus:link> Dynamische koppeling nieuwsitem (optioneel) Om een RSS artikelblok als optionele content te laten werken dient per nieuwsitem een category meegeven te worden in de RSS-feed. De categroy dient dan exact dezelfde naam te hebben als een doelgroep in de list manager van MailPlus. MailPlus herkend de naam in de category en maakt het artikelblok automatisch optioneel. Let op: Een nieuwsitem mag maar 1 category hebben. Indien meerdere categories aanwezig zijn zal het onderdeel niet als optionele content werken. Indien er geen category is meegeven zal het nieuwsitem voor alle ontvangers zichtbaar zijn.

7 2. INLADEN CONTENT VANUIT RSS- FEED Het is mogelijk om in MailPlus RSS-feeds automatisch in een template te laten laden. Dit is in te stellen in de template manager. RSS feeds hebben twee grote pluspunten m.b.t. de koppeling met een nieuwsbrief: De feed bevat meestal een introductie / samenvatting van de content met een link naar de website waar de volledige content ontsloten wordt. Dit is ideaal voor het gebruik van meetbare doorkliklinks. De content feeds bevatten een minimum aan opmaak code, waardoor het eenvoudig is om de content passend en in de juiste stijl in de nieuwsbrief in te voegen m.b.v. MailPlus templates. RSS-feed OVerplichte O xml: <rss version="2.0" xmlns:mailplus=" mailplus.nl/rss/mailplus/"> RSS (0.90, 0.91, 0.92, 0.93, 0.94, 1.0 and 2.0) and Atom 0.3 Alleen de <item>-tags worden verwerkt, channel info wordt genegeerd Verplichte tags per item: title, description Optionele tags per item: category, link, enclosure.url, pubdate, author en mailplus - namespace (alleen RSS versie 2.0) Description mag HTML content bevatten (bijv. afbeeldingen) Alle items uit de feed worden ingelezen (geen selectie of andere volgorde mogelijk bij het inlezen. Artikelen kunnen wel in MailPlus verwijderd worden na het inlezen)

8 Templates Alle artikelen in één feed worden in hetzelfde artikel-template geladen. Weet dat meerdere feeds gebruik kunnen maken van hetzelfde templateblok. De stylesheet definitie moet vast liggen in het template waar de RSS-feed in geplaatst wordt of moet inline gedefinieerd worden in het artikel template. Optioneel HTML-blok Bij sommige rss-onderdelen kun je in het template een heel HTML-blok optioneel maken (bijvoorbeeld een TD of een TR). Je moet dan bepaalde tags om dat blok heen zetten. Bijvoorbeeld: <ttl> <TR> <TD>XXtitleXX</TD> </TR> </ttl> Dat werkt alleen met de volgende tags: <lnk></lnk> verwijderd indien geen link in RSS <ttl></ttl> verwijderd indien geen title in RSS <desc></desc> verwijderd indien geen description in RSS <date></date> verwijderd indien geen pubdate in RSS <auth></auth> verwijderd indien geen author in RSS Dat geldt dus niet voor de exotische namespaces die je tegenwoordig in een RSS-feed kunt opnemen, zoals XXMailPlus:prijsXX.

9 3. VRBEELD RSS EN SETUP RSS HTML-TEMPLATEBLOK RSS template Artikel screenshot: Belangrijkste highlights uit de HTML van het voorbeeld hier boven: <div class="mped_contentblock"> <table> <tr> <td valign="bottom" align="left" style=".."><a href= XXlinkXX" style="..">xxtitlexx</a></td> </tr> <tr> <td valign="top" align="left" style="..">xxdescriptionxx</td> </tr> <tr> <td valign="top" align="left"><table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"> <tr> <td width="10" align="left"><img width="4" height="8" src="..pijl.gif" alt="" /></ td> <td><a href="xxlinkxx" target="_blank" style="..">lees verder</a></td> </tr> </table></td> </tr> </table> </div>

10 Wanneer je een afbeelding in je RSS artikel wilt plaatsen inclusief link, kun je dit op de volgende manier doen: <a href="xxlinkxx" target="_blank">{image}</a> Een datum kan als volgt genoteerd worden in de RSS: XXrss-dateXX 3.2 RSS-feed Gebruikte RSS-feed in dit voorbeeld: nieuwsbrief_opinie_1/ De XML achter deze feed: <?xml version= 1.0 encoding= utf-8?> <rss version= 2.0 xmlns:dc= xmlns:sy= xmlns:admin= xmlns:rdf= xmlns:content= > <channel> <title>villamedia - Opinie</title> <link> <description>villamedia, Opinie en columns</description> <dc:language>nl</dc:language> <dc:creator>noreply@villamedia.nl</dc:creator> <dc:rights>copyright 2012</dc:rights> <dc:date> t13:31:58+00:00</dc:date> <admin:generatoragent rdf:resource= />

11 <item> <title>onderbieding en prijsdruk op markt freelancers</title> <link> markt-freelancers/</link> <guid> <description>het wordt steeds lastiger om als freelance journalist maandelijks een redelijke boterham te verdienen, merkt Hans Roodenburg </description> <category>arbeidsmarkt, bezuiniging, crisis, freelance</category> <pubdate>thu, 09 Aug 12 09:00: </pubDate> <dc:date> t09:00:30+00:00</dc:date> </item> </channel> </rss> Setup automatisch RSS inladen in template Feeds kunnen automatisch worden ingelezen zodra het template wordt gekozen in MailPlus. 1. Kopieer in de template manager van het account een bestaand RSS-templateblok en gebruik deze als basis voor de nieuwe feed. Plaats om het artikelbok het volgende: <div class= MPED_ CONTENTBLOCK >.. </div>. Daarmee is het artikel bewerkbaar na het inladen van het template. Dit RSS-blok mag voor meerdere feeds gebruikt worden 2. Voeg onderin de template manager een nieuwe RSS-feed toe.

12 Vul hier een logische naam in de RSS-feed hoort. Bijvoorbeeld RSS nieuwitem of RSS agenda. Bij URL dient de link van de RSS-feed ingevoerd te worden. Kies in de dropdown het templateblok dat voor deze feed nodig is (in stap 1 aangemaakt). 3. Voeg in de nieuwsbrief de volgende commenttag toe op de plek waar de RSS-feed moet worden ingeladen. <!-- rss:# --> waarbij # het rssid is van de net toegevoegde RSS feed. Bijvoorbeeld <!-- rss:4 --> Het Id is te vinden onderin de template manager.

13 Voorbeeld HTML code in de nieuwsbrief: 4. Open het MailPlus-account. In het Message Center selecteer het juiste template en controleer of de feed correct wordt ingelezen en linkjes trackable zijn. Algemeen Support

Mogelijkheden RSS content in MailPlus

Mogelijkheden RSS content in MailPlus RSS setup In dit document wordt beschreven hoe je RSS-feeds automatisch kan inladen in e-mailtemplates in MailPlus. Het document is bedoeld als handvat voor de optimalisatie voor RSS-feeds 1. Mogelijkheden

Nadere informatie

MailPlus-template voor BrightEdit

MailPlus-template voor BrightEdit Handleiding: MailPlus-template voor BrightEdit Deze handleiding is bedoeld voor MailPlus Partners en in te zetten voor MailPlus Marcom Inhoudsopgave Introductie... 1 1 De Template Manager... 2 1.1 Template

Nadere informatie

HTML in Outlook 2007. Hoe zorgt u ervoor dat uw email goed in beeld komt?

HTML in Outlook 2007. Hoe zorgt u ervoor dat uw email goed in beeld komt? HTML in Outlook 2007 Hoe zorgt u ervoor dat uw email goed in beeld komt? HTML in Outlook 2007 Inleiding Emark Mail biedt u de mogelijkheid om kant en klare HTML nieuwsbrieven in te laden en te versturen.

Nadere informatie

PAGINA BEHEER. Heel belangrijk is dat u niet vergeet op te slaan anders gaan al uw wijzigingen verloren, deze knop vind u bovenin de pagina!!!

PAGINA BEHEER. Heel belangrijk is dat u niet vergeet op te slaan anders gaan al uw wijzigingen verloren, deze knop vind u bovenin de pagina!!! HANDLEIDING DIGIMANAGER PAGINA BEHEER In het pagina beheer heeft u de mogelijkheid om de content van uw website in te vullen en aan te passen. om invullingen en wijzigingen uit te voeren gaat u naar het

Nadere informatie

Gebruik template. Pagina opbouw. Datum : 15 10 2001 Auteur : ZappWerk

Gebruik template. Pagina opbouw. Datum : 15 10 2001 Auteur : ZappWerk Gebruik template Datum : 15 10 2001 Auteur : ZappWerk In dit document wordt het gebruik van de site template toegelicht. Beschreven wordt hoe de verschillende onderdelen in de in de pagina te plaatsen.

Nadere informatie

Handleiding WordPress

Handleiding WordPress Handleiding WordPress Techniek en rechten Als klant van praatboek.nl heeft u de mogelijkheid om de website: www.praatboek.nl/voornaam-achternaam te onderhouden. Dit gebeurt met het vrij verkrijgbare Content

Nadere informatie

Handleiding: Whitelabel Customersite

Handleiding: Whitelabel Customersite ARGEWEB B.V. Handleiding: Whitelabel Customersite Controlportal.nl Argeweb Support 8-1-2009 Handleiding voor het gebruik maken van de Whitelabel Customersite op controlportal.nl, door Resellers van Argeweb.

Nadere informatie

Agenda. Wat is HTML? Meer over HTML... Waarom HTML leren? Aniel Bhulai. Inleiding Computergebruik - HTML 1. Waarin maak je een HTML-bestand?

Agenda. Wat is HTML? Meer over HTML... Waarom HTML leren? Aniel Bhulai. Inleiding Computergebruik - HTML 1. Waarin maak je een HTML-bestand? Agenda HTML algemeen Wat is HTML? Korte historie Opbouw HTML document Aantal tags + voorbeelden Vragen 2 3 Opmaaktaal Letter Kleur Plaatjes Tabellen Formulieren Links Wat is HTML? Waarin maak je een HTML-bestand?

Nadere informatie

Nieuws & RSS in DotNetNuke

Nieuws & RSS in DotNetNuke Nieuws & RSS in DotNetNuke Intro terminologie DNN content modules Feed modules Voorbeelden Nieuws op je website Doelen Publiceren unieke eigen content (bijv. overheid) Agregatie van nieuws rondom een thema

Nadere informatie

Handleiding aanpassen en verzenden adressen en nieuwsbrieven

Handleiding aanpassen en verzenden  adressen en nieuwsbrieven Handleiding aanpassen en verzenden Emailadressen en nieuwsbrieven Auteur: Richard Gankema Datum: 23-12-2012 Versie: 0.2 Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4 3 Mutatie emailadressen bestand...5

Nadere informatie

Handleiding bij het Content Management Systeem

Handleiding bij het Content Management Systeem Handleiding bij het Content Management Systeem 1. Content Managent System startvenster 2. Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe? 3. Hoe maak ik een hoofdmenu-item aan? 4. Hoe koppel ik tekst aan een hoofdmenu-item?

Nadere informatie

Aanpassen mailtemplates

Aanpassen mailtemplates Aanpassen mailtemplates figlo.com De mails die automatisch vanuit het systeem worden verstuurd bij het aanmaken of wijzigen van nieuwe accounts kunnen naar wens worden aangepast. Onderstaande geeft een

Nadere informatie

Handleiding RS Form! 1.0.4

Handleiding RS Form! 1.0.4 Handleiding RS Form! 1.0.4 Inhoud 1. Controlepaneel... 3 2. Forms Manager... 4 2.1 Nieuwe form aanmaken... 4 2.2 Nieuwe fields toevoegen... 7 2.3 Wijzigen/verwijderen bestaande Forms, Fields... 10 Versie

Nadere informatie

Uw domein in trackable links

Uw domein in trackable links Release juli 2016 Uw domein in trackable links Herkenbare identiteit en meer doorkliks Uitgebreide preview Vier nieuwe mogelijkheden Standaard vragenlijsten Toegevoegd aan de Survey Manager In juli 2016

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014 Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft software

Nadere informatie

Pro templates. Copyright Starteenwinkel.nl

Pro templates. Copyright Starteenwinkel.nl Pro templates Copyright Starteenwinkel.nl Lees in deze handleiding over: 1. PRO templates; voor wie geschikt? 2. Aan de slag met een PRO template 3. Template Designer 4. Template Editor 5. Sliders aanpassen

Nadere informatie

HTML richtlijnen e-mail marketing. part of the valley

HTML richtlijnen e-mail marketing. part of the valley e-mail marketing pagina 2/9 geschreven door Maarten van Benthem, front-end developer datum 1 oktober 2009 versie 1.0 Copyright Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit document blijft eigendom van

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft software

Nadere informatie

HANDLEIDING CONVERSION TRACKING, RAPPORTAGE EN METINGEN

HANDLEIDING CONVERSION TRACKING, RAPPORTAGE EN METINGEN HANDLEIDING CONVERSION TRACKING, RAPPORTAGE EN METINGEN Nettrack biedt publishers de mogelijkheid conversies van bezoeker naar lead of sale te meten om zo inzicht te krijgen in de prestaties van individuele

Nadere informatie

CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f

CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f. 2017 1 Inhouds opgave 1. Hoe log ik in? Inloggen in het CMS systeem is heel simpel! Hoe log ik in? Een pagina toevoegen. Een pagina vullen/aanpassen.

Nadere informatie

Eigen Widgets in CRM. Introductie. Limitering. Widgets beschikbaar stellen. Tips & Tricks Eigen Widgets in CRM

Eigen Widgets in CRM. Introductie. Limitering. Widgets beschikbaar stellen. Tips & Tricks Eigen Widgets in CRM Tips & Tricks Eigen Widgets in CRM Eigen Widgets in CRM Introductie De WebUI van CRM 7.0 maakt het mogelijk om je eigen widgets te maken en deze in je eigen view te gebruiken. Dat kan door gebruik te maken

Nadere informatie

Wat is een child-theme?

Wat is een child-theme? Child theme Waarschuwing 1. Het maken van een child theme is relatief eenvoudig, u hebt er wel FTP toegang voor nodig bij uw provider. 2. Het is soms lastig om precies uit te vinden welke css codes u moet

Nadere informatie

Internet_html.doc 1/6

Internet_html.doc 1/6 Internet_html.doc 1/6 Internet html. HTML syntax en regels Een HTML-element is opgebouwd uit een startmarkering en een eindemarkering (behalve enkele speciale markeringen zoals bvb. , , ).

Nadere informatie

Publicatie formulieren en surveys

Publicatie formulieren en surveys Handleiding: Publicatie formulieren en surveys Deze handleiding is in te zetten voor MailPlus Marcom en MailPlus ecom. Inhoudsopgave Introductie... 1 1 Formulieren integreren... 2 1.1 Formulieren integereren

Nadere informatie

Handleiding Facultaire website Expression Engine

Handleiding Facultaire website Expression Engine Handleiding Facultaire website Expression Engine Inhoud 1. Opbouw 2. Inloggen 3. Home 4. Publish 5. Publish Form full item 6. Uitleg velden Publish Form Full item 7. Publish Form Half Page 8. Uitleg velden

Nadere informatie

Met het element <table> kan je een tabel invoegen, met </table> sluit je de tabel terug af.

Met het element <table> kan je een tabel invoegen, met </table> sluit je de tabel terug af. Les 7: Tabellen. Tabellen is iets dat veel en graag gebruikt wordt, met tabellen kun je immers een heleboel zaken overzichtelijker weergeven. Een tabel aanmaken in Html vergt wat inspanning omdat je met

Nadere informatie

CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f

CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f. 2014 1 2 Notities Inhouds opgave Hoe log ik in? 4 Een pagina toevoegen. 5 Een pagina vullen/aanpassen. 7 Een pagina verwijderen. 8 Een sjabloon kiezen.

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v1.

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v1. Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 MSL 25-10-2012 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft

Nadere informatie

3 Website opbouwen: vervolg

3 Website opbouwen: vervolg 3 Website opbouwen: vervolg 3.1 Elementen 3.1.1 Bestand Op je website kan je een bestand plaatsen (doc, pdf, ) dat door je bezoekers gedownload kan worden 3.1.2 Links. Zowel bij het typen van tekst (2.1.1)

Nadere informatie

Koppeling Sooqr CCV Shop

Koppeling Sooqr CCV Shop Koppeling Sooqr CCV Shop Deze handleiding beschrijft hoe je Sooqr zoekmachine optimalisatie kan integreren in je CCV Shop webwinkel. Deze integratie is ontwikkeld door Webshop-koppelingen.nl. Handleiding

Nadere informatie

Het Wepsysteem. Het Wepsysteem wordt op maat gebouwd, gekoppeld aan de gewenste functionaliteiten en lay-out van de site. Versie september 2010

Het Wepsysteem. Het Wepsysteem wordt op maat gebouwd, gekoppeld aan de gewenste functionaliteiten en lay-out van de site. Versie september 2010 Het Wepsysteem Het Wepsysteem is een content management systeem, een systeem om zonder veel kennis van html of andere internettalen een website te onderhouden en uit te breiden. Met het Content Management

Nadere informatie

Inhoud. Installatie. Functies

Inhoud. Installatie. Functies Inhoud Installatie Functies Instellingen Achtergrond Blokken, knoppen Korting Footer Header, left column Main navigation Modules Price categories, Producten Text Contact 3 4 5 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Nadere informatie

Web building basis: HTML. Karel Nijs 2008/09

Web building basis: HTML. Karel Nijs 2008/09 Web building basis: HTML Karel Nijs 2008/09 Webbuilding basis vorige les HTML intro Browsers HTML elementen HTML basis tags HTML attributen HTML kleuren HTML formattering Extra: HTML entities Webbuilding

Nadere informatie

ICS/VCS bestanden importeren

ICS/VCS bestanden importeren Release april 2015 MailPlus via HTTPS Uw data nog beter beveiligd ICS/VCS bestanden importeren Events direct in de agenda van uw ontvangers Communicatiewaarde-model Meer grip op uw e-mail marketing Caching

Nadere informatie

Intranet. Handleiding voor redacteurs, nieuwsberichten.

Intranet. Handleiding voor redacteurs, nieuwsberichten. Dit document bevat een 15 stappenplan waarbij cursisten worden getraind om binnen de SharePoint omgeving (interne) berichten te kunnen plaatsen voorzien van een overzichtsafbeelding en afbeeldingen voor

Nadere informatie

XML Datafeeds. Volledig geautomatiseerd advertenties plaatsen V 2.2 5-4-2013

XML Datafeeds. Volledig geautomatiseerd advertenties plaatsen V 2.2 5-4-2013 XML Datafeeds Volledig geautomatiseerd advertenties plaatsen V 2.2 5-4-2013 Dit document beschrijft de XML datafeed specificatie voor Pro Accounts van AdvertentiePlanet. AdvertentiePlanet is een onderdeel

Nadere informatie

Uw domein in trackable links

Uw domein in trackable links Uw domein in trackable links Hoe stelt u dit in uw MailPlus-account in? In het verleden kon het zo zijn dat de ontvangers van uw mailings uw domeinnaam niet terug zagen in uw doorkliklinks wanneer zij

Nadere informatie

Globale kennismaking

Globale kennismaking Globale kennismaking Kennismaking Tesla CMS 1. Dashboard 2. pagina beheer - pagina aanmaken - pagina aanpassen - pagina verwijderen - pagina seo opties - zichtbaarheid pagina 3. subpagina beheer - subpagina

Nadere informatie

HANDLEIDINGEN Tips en tricks ETZ Leerplein

HANDLEIDINGEN Tips en tricks ETZ Leerplein HANDLEIDINGEN Tips en tricks ETZ Leerplein IMAGE SLIDER OVER DE IMAGE SLIDER De imageslider (lees: slider), zoals deze ontwikkelt is binnen de editor van Pulseweb maakt het mogelijk om meerdere afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Handleiding: Set-up Mailplus Franchise

Handleiding: Set-up Mailplus Franchise Handleiding: Set-up Mailplus Franchise Inhoudsopgave Introductie... 1 1 Intakegesprek... 3 1.1 Franchise-subaccounts... 2 1.2 Ontwerp en omzetting templates... 3 1.3 Databasevelden... 4 1.4 Het aanmeldformulier...

Nadere informatie

Handleiding Dance.nl CMS Systeem

Handleiding Dance.nl CMS Systeem Handleiding Dance.nl CMS Systeem 1 Voorwoord 3 Introductie 3 Aantal vooraf gestelde regels.3 Goed om te weten..3 Promotionele mogelijkheden.3 Vragen en/of opmerkingen..3 Registreren voor gebruik van het

Nadere informatie

In deze PDF zal er vanuit worden gegaan dat je weet wat HTML is en dat je weet hoe je een website aan moet passen in de code.

In deze PDF zal er vanuit worden gegaan dat je weet wat HTML is en dat je weet hoe je een website aan moet passen in de code. Bedankt! Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven voor de optimalisatie van jouw website. Deze PDF staat vol met informatie om de website te kunnen

Nadere informatie

HAND- OUT. https://www.uwdomein.com/qzadmin. password: statistieken https://qwikstats.suares.com/www.uwdomein.com. support http://help.suares.

HAND- OUT. https://www.uwdomein.com/qzadmin. password: statistieken https://qwikstats.suares.com/www.uwdomein.com. support http://help.suares. HAND- OUT website: inloggen: login name: password: http://www.uwdomein.com https://www.uwdomein.com/qzadmin statistieken https://qwikstats.suares.com/www.uwdomein.com support http://help.suares.nl/ Kuki+Ko

Nadere informatie

Factuur Lay-out / Factuur Template

Factuur Lay-out / Factuur Template Factuur Lay-out / Factuur Template In i-reserve is het mogelijk facturen te verzenden. De facturen worden als pdf bijlage per e-mail naar de klant verzonden. In deze tutorial wordt beschreven hoe u een

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Pagina 1 Inhoud 1 Opbouw van

Nadere informatie

Handleiding. Curasoft. Templatebeheer

Handleiding. Curasoft. Templatebeheer Handleiding Curasoft Templatebeheer Curasoft - 1 / 6-22.06.2016 Templatebeheer Door middel van templates kunt u eenvoudig standaardbrieven maken. Templatebeheer openen Als u beheerder bent, ziet u links

Nadere informatie

NBTC html wijzigingen juni

NBTC html wijzigingen juni NBTC html wijzigingen juni Verstuurd naar GX: 23 juni 2014 1. Recently viewed Zie Change / Incident 1: Prijzen recently viewed zijn niet correct. Aan de recently viewed items wordt een extra label (met

Nadere informatie

SEO en Beslist.nl. Copyright Starteenwinkel.nl

SEO en Beslist.nl. Copyright Starteenwinkel.nl SEO en Beslist.nl Copyright Starteenwinkel.nl Lees in deze handleiding over: SEO en Beslist.nl 1. Hoe word ik goed gevonden in Google? 2. Waarom SEO en Beslist.nl belangrijk zijn 3. Hoe denkt Google? 4.

Nadere informatie

HTML elementen en attributen (volgens de Strict DTD)

HTML elementen en attributen (volgens de Strict DTD) HTML 4.01 - elementen en attributen (volgens de Strict DTD) N.B.: vervallen attributen die vermeld worden in deze tabel, vallen uiteraard onder de Transitional DTD Naam element Type tag Start tag, einde

Nadere informatie

Pro templates. Copyright Starteenwinkel.nl

Pro templates. Copyright Starteenwinkel.nl Pro templates Copyright Starteenwinkel.nl Lees in deze handleiding over: 1. PRO templates; voor wie geschikt? 2. Aan de slag met een PRO template 3. Template Designer 4. Template Vormgever 5. Sliders aanpassen

Nadere informatie

Interactief blok 2 code opdracht 6 - wireframe

Interactief blok 2 code opdracht 6 - wireframe Interactief blok 2 code opdracht 6 - wireframe 1. Klaarzetten bestanden Dit is een best practice voorbeeld. Maak een map aan voor je site. Hier komen alle bestanden in te staan (HTML, CSS en al je afbeeldingen).

Nadere informatie

1. Datatransformaties

1. Datatransformaties 1. Datatransformaties Binnen de templates kan men in TIC Narrow Casting content items plannen van het type Datatransformatie. Met een datatransformatie is kan data gevisualiseerd worden. Gedacht kan worden

Nadere informatie

Handleiding Bibliotheeksite (UB)

Handleiding Bibliotheeksite (UB) Handleiding Bibliotheeksite (UB) Inhoud Footer... 2 Waar vind ik de footer in het CMS?... 2 Footer bewerken / invullen... 2 Tweetalig bericht... 2 Homepage + blokken... 3 Onderdelen Homepage... 4 Homepage

Nadere informatie

EATON Online-catalogus. Content. Handleiding Ver. 09

EATON Online-catalogus. Content. Handleiding Ver. 09 EATON Online-catalogus Handleiding Ver. 09 Content DE SELECTIEHULPMIDDELEN 3 DE ZOEK FUNCTIE 3 DE PRODUCTGROEPEN BOOM 3 SINGEL SPECIFICATIEBLAD 4 LINK NAAR DE CAD DATA 4 DE STUKLIJSTEN 5 DE SNELCONFIGURATIE

Nadere informatie

Auteur : MM-Pro Datum : 09-02-09 Versie : 0.1.5. Handleiding Beheer Standaard Website

Auteur : MM-Pro Datum : 09-02-09 Versie : 0.1.5. Handleiding Beheer Standaard Website Auteur : MM-Pro Datum : 09-02-09 Versie : 0.1.5 Handleiding Beheer Standaard Versie Datum Opmerkingen 0.1.2 29-01-09 Note opgenomen op pagina 7 over subpagina's en weergave in menu structuur. 0.1.3 02-02-09

Nadere informatie

XML Datafeeds. Volledig geautomatiseerd advertenties plaatsen V 2.3 1-5-2014

XML Datafeeds. Volledig geautomatiseerd advertenties plaatsen V 2.3 1-5-2014 XML Datafeeds Volledig geautomatiseerd advertenties plaatsen V 2.3 1-5-2014 Dit document beschrijft de XML datafeed specificatie voor Pro Accounts van AdvertentiePlanet. 1 AdvertentiePlanet is een onderdeel

Nadere informatie

RA Handleiding Reisadviseur INLOGGEN: ONDERHOUD: WEBSITE STRUCTUUR. Menu & Pagina structuur. Pagina s aanmaken. Weblink aanmaken

RA Handleiding Reisadviseur INLOGGEN: ONDERHOUD: WEBSITE STRUCTUUR. Menu & Pagina structuur. Pagina s aanmaken. Weblink aanmaken RA Handleiding Reisadviseur INLOGGEN: http://www.thetravelclub.nl/manager/ user : pass : (NB: in dit voorbeeld gebruiken we het account van Jose Maas in de screenshots) ONDERHOUD:

Nadere informatie

Handleiding GVOP Wordimport 2.0

Handleiding GVOP Wordimport 2.0 Handleiding GVOP Wordimport 2.0 Inhoud Inleiding... 2 Uitgangspunten... 2 1. GVOP-Template... 2 Gebruik maken van stijlen... 3 Aanwezige stijlen... 3 OP_Titel... 4 OP_Aanhef... 4 OP_Artikel_Titel en OP_Hoofdstuk_Titel...

Nadere informatie

App2Shop Product Import XML voorbeeld User Guide V1.0

App2Shop Product Import XML voorbeeld User Guide V1.0 Inleiding Om je zo goed mogelijk te helpen bij het importeren van je producten hebben wij een standaard import voor je ontwikkeld. Je kunt zowel werken met XML als met CSV, maar wij adviseren te werken

Nadere informatie

Handleiding Nieuwsbrief InSocial in Mailchimp

Handleiding Nieuwsbrief InSocial in Mailchimp Handleiding Nieuwsbrief InSocial in Mailchimp Inhoud 1 Mogelijkheden page 2 2 Bericht opties page 3 3 Achtergrond page 4 4 Afbeeldingen page 5 5 Tekst page 6 6 Link page 7 7 Testen page 8 TEST altijd eerst

Nadere informatie

Handleiding MailChimp

Handleiding MailChimp Handleiding MailChimp Versie 2.0 - Maart 2018 Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.nl/handleiding Handleiding Mailchimp Pagina 1 Inhoud 1 Inloggen bij Mailchimp 1.1 Inloggen 3 2 Adressen 2.1

Nadere informatie

APEX Templates. OGH APEX dag 30 maart. Art Melssen. 31 maart 2010

APEX Templates. OGH APEX dag 30 maart. Art Melssen. 31 maart 2010 APEX Templates OGH APEX dag 30 maart Art Melssen Introductie Over de spreker 4 jaar APEX ervaring / 7 jaar Oracle 10 jaar web technologie ervaring APEX trajecten o.a. bij Centraal Boekhuis en eboekhuis

Nadere informatie

CMS Template Handleiding

CMS Template Handleiding CMS Template Handleiding Inhoudsopgave Inloggen in het CMS... 3 Pagina s toevoegen... 4 Pagina s bewerken... 6 Een link toevoegen... 7 Een afbeelding toevoegen... 9 Foto s plaatsen op de fotopagina...

Nadere informatie

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Laatst bijgewerkt: 17 mei 2008

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Laatst bijgewerkt: 17 mei 2008 Handleiding website Laatst bijgewerkt: 17 mei 2008 In deze handleiding staat alles wat u nodig heeft om een bericht op de website van de Reddingsbrigade Aoreven Heythuysen te plaatsen. Alles wordt in woord

Nadere informatie

Handleiding. imailingtool. Introductie

Handleiding. imailingtool. Introductie Handleiding imailingtool Handleiding...1 imailingtool...1 Introductie...1 2 Aan de slag!...2 2.1 Inloggen...2 2.2 Dashboard / Homepage...2 2.2.1 Uitleg dashboard...3 3 Adressenlijst...0 3.1 Een nieuwe

Nadere informatie

Template maken voor Webshops van FreeWebShop

Template maken voor Webshops van FreeWebShop Template maken voor Webshops van FreeWebShop Versie 1 Peter Jan van Tuil Maart 2011 info@van-tuil.info De uitdaging. Een kennis die een site wil hebben, een webshop. Het grafisch ontwerp is er al. Voor

Nadere informatie

Eenvoud, kracht en snelheid

Eenvoud, kracht en snelheid OpenIMS Open Informatie Management Server Eenvoud, kracht en snelheid TinyMCE Handleiding Open Informatie Management Server www.openims.com OpenSesame ICT BV www.osict.com INHOUDSOPGAVE 1 WYSIWYG EDITOR...

Nadere informatie

Templates maken voor Joomla! Hoe maak je zelf een template voor je Joomla! website

Templates maken voor Joomla! Hoe maak je zelf een template voor je Joomla! website Templates maken voor Joomla! Hoe maak je zelf een template voor je Joomla! website Wat we gaan doen 1. Wie ben ik? 2. Voor- en nadelen bestaande templates en eigen templates 3. Eigen template op basis

Nadere informatie

De WordPress 3.5 Beginners Handleiding

De WordPress 3.5 Beginners Handleiding De WordPress 3.5 Beginners Handleiding Internetbureau Elephant april 13 Inhoud Introductie... 2 Inloggen... 3 Het dashboard... 5 Berichten en pagina's... 6 Nieuw Bericht... 6 Nieuwe Pagina... 8 Afbeeldingen,

Nadere informatie

Hand-out Web Technologies, werkcollege 5 Alex Reuneker 2012

Hand-out Web Technologies, werkcollege 5 Alex Reuneker 2012 Hand-out Web Technologies, werkcollege 5 Alex Reuneker (a.reuneker@hhs.nl), 2012 1. Groeperen (div- en span-elementen) : Het HTML-element div is een block-level element (zie hand-out bij het

Nadere informatie

1. Hoe kom ik bij het beheergedeelte? Hoe ga ik om met tekstpagina s? Het toevoegen van een nieuwe tekstpagina...

1. Hoe kom ik bij het beheergedeelte? Hoe ga ik om met tekstpagina s? Het toevoegen van een nieuwe tekstpagina... En hoe nu verder.. U bent onlangs of wellicht al weer enige tijd geleden gebruiker geworden van het Content Management Systeem (CMS) van InternetMR. Als u dan weer iets wilt wijzigen of toevoegen aan uw

Nadere informatie

Handleiding Content Management Systeem

Handleiding Content Management Systeem Handleiding Content Management Systeem Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen... 3 2. Paginavolgorde... 3 3. Pagina en menutitel... 3 4. Pagina s bewerken... 4 5. De tekstverwerker... 4 6. Interne

Nadere informatie

op mijn Hofstaete Internet Platform

op mijn Hofstaete Internet Platform Handleiding Doelgroep op mijn Hofstaete Internet Platform Gefeliciteerd! U gaat aan de slag met doelgroepen binnen het Hofstaete Internet Platform. In deze handleiding: Doelgroep wat is dat? In het kort

Nadere informatie

Instructie. WordPress. [Datum]

Instructie. WordPress. [Datum] Instructie WordPress [Datum] Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Doelgroep... 3 1.2 Gerelateerde documenten... 3 2 Carta Online WordPress Plugin... 3 2.1 Inleiding... 3 2.2 Installatie... 3 2.3 Configuratie...

Nadere informatie

Cerium CMS versie 4.0. Wat is nieuw in versie 4.0. www.cerium.nl

Cerium CMS versie 4.0. Wat is nieuw in versie 4.0. www.cerium.nl Cerium CMS versie 4.0 Wat is nieuw in versie 4.0 www.cerium.nl Bijgewerkt februari 2014 Cerium BV 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Nieuwe onderhouds URL 4 3. Drag and drop upload 5 4. Spring naar item

Nadere informatie

HET WORDPRESS ZONDER GEDOE STUDIEPAKKET

HET WORDPRESS ZONDER GEDOE STUDIEPAKKET X Theme one page website HET WORDPRESS ZONDER GEDOE STUDIEPAKKET De Instructie E-Books om zonder gedoe zelf je WordPress website te maken INHOUD P 1 X Theme one page website P 2 Admin Pagina s P 3 Structuur

Nadere informatie

Central Station. CS website

Central Station. CS website Central Station CS website Versie 1.0 18-05-2007 Inhoud Inleiding...3 1 De website...4 2 Het content management systeem...5 2.1 Inloggen in het CMS... 5 2.2 Boomstructuur... 5 2.3 Maptypen... 6 2.4 Aanmaken

Nadere informatie

Hosting. Bestelformulier en domeinnaamcontrole. Januari, 2013. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.

Hosting. Bestelformulier en domeinnaamcontrole. Januari, 2013. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact. Hosting Januari, 2013 Bestelformulier en domeinnaamcontrole WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Introductie Algemeen In deze handleiding wordt uitgelegd

Nadere informatie

Deel 5: Ontleding van een thema en subtheming. 20. YML-bestanden en subtheming

Deel 5: Ontleding van een thema en subtheming. 20. YML-bestanden en subtheming Deel 5: Ontleding van een thema en subtheming 20. YML-bestanden en subtheming Een thema moet voldoen aan bepaalde standaarden. Wat moet een thema zoal bevatten en kunnen we beroep doen op andere basisthema

Nadere informatie

Hoe maak je een nieuwbrief template met MailChimp? In dit document leg ik je stap voor stap uit hoe je met het drag and drop systeem van MailChimp jouw eigen layout bij elkaar sleept. Je geeft jouw template

Nadere informatie

Introductie. Wat is HTML?

Introductie. Wat is HTML? Introductie Wat is HTML? Hypertext Markup Language (HTML) is de taal van het World Wide Web. Elk document op het web is geschreven in HTML en alle onderdelen - zoals de opmaak van documenten, koppelingen,

Nadere informatie

Zicht - Content Management Systeem een algemene beschrijving

Zicht - Content Management Systeem een algemene beschrijving Zicht - Content Management Systeem een algemene beschrijving Versie april/2008 Zicht nieuwe media ontwerpers 2008 1 Inleiding Een Content Management Systeem (CMS) is een webapplicatie waarmee je zonder

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Stappen 1 Ervaringen 2 Wireframes 3 PIOTR TEKIEN HKU GAME ART GAR-1B

Inhoudsopgave. Stappen 1 Ervaringen 2 Wireframes 3 PIOTR TEKIEN HKU GAME ART GAR-1B Inhoudsopgave Stappen 1 Ervaringen 2 Wireframes 3 PIOTR TEKIEN HKU GAME ART GAR-1B PORTFOLIO 1 - STAPPEN Stappen INTRODUCTIE Voordat ik over mijn stappen vertel, wil ik kort toelichten dat ik eerder een

Nadere informatie

Wordpress handleiding LOA Lak B.V.

Wordpress handleiding LOA Lak B.V. Wordpress handleiding LOA Lak B.V. Over Wordpress Wordpress is een content management systeem (kortweg CMS). Een CMS is systeem waarmee u de inhoud van uw website kunt beheren. Om Wordpress te kunnen gebruiken

Nadere informatie

IdentySoft BPortal Gebruikers toevoegen EasySecure International B.V.

IdentySoft BPortal Gebruikers toevoegen EasySecure International B.V. IdentySoft BPortal Gebruikers toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl www.easysecure.nl In de volgende handleiding kunt u alles teruglezen over het toevoegen van nieuwe

Nadere informatie

NC-Websites Handleiding Mailer

NC-Websites Handleiding Mailer NC-Websites Handleiding Mailer Juni 2011 versie 1 1 Inhoud 1. Uw mailer... 3 2. Groepen beheren... 4 3. Klanten beheren... 7 4. Nieuwsbrief opstellen... 10 4.1 Indeling van de Nieuwsbrief... 10 4.2 De

Nadere informatie

Content tips & tricks

Content tips & tricks Content tips & tricks E-learning vormt de basis van je lessen en als docent steek je veel tijd in het ontwikkelen en vormgeven van deze content. Met deze handleiding maken we dit proces net even makkelijker

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Basis-theme. Manage Wiki > Look and Feel > Themes > Change or make a new theme > Make a New Theme >

Basis-theme. Manage Wiki > Look and Feel > Themes > Change or make a new theme > Make a New Theme > Basis-theme Manage Wiki > Look and Feel > Themes > Change or make a new theme > Make a New Theme > Naam invullen en de code van basis-theme kopiëren en erin plakken

Nadere informatie

Om in te loggen in het CMS (Content Management Systeem) gaat u naar http://domeinnaam.nl/admin Hier ziet u het inlogscherm:

Om in te loggen in het CMS (Content Management Systeem) gaat u naar http://domeinnaam.nl/admin Hier ziet u het inlogscherm: CMS Handleiding Inhoudsopgave Inloggen in het CMS... 3 Pagina s toevoegen... 4 Pagina s bewerken... 7 Een link toevoegen... 8 Een afbeelding toevoegen... 10 Foto s plaatsen op de fotopagina... 12 Media...

Nadere informatie

Versie 0.2. Documentatie Onsweb Club plugin voor NHV verenigingen. Laatste wijziging: 10 mei 2013 Auteurs: Marien Dongstra, Sebastian Huisman

Versie 0.2. Documentatie Onsweb Club plugin voor NHV verenigingen. Laatste wijziging: 10 mei 2013 Auteurs: Marien Dongstra, Sebastian Huisman Documentatie Onsweb Club plugin voor NHV verenigingen Versie 0.2 Laatste wijziging: 10 mei 2013 Auteurs: Marien Dongstra, Sebastian Huisman Alle rechten in dit document zijn voorbehouden. www.onsweb.nl,

Nadere informatie

Website beoordeling siteoptimer.com

Website beoordeling siteoptimer.com Website beoordeling siteoptimer.com Gegenereerd op Februari 22 2019 07:16 AM De score is 65/100 SEO Content Title SEO Optimization tools and web page analyzer - siteoptimer.com Lengte : 62 Perfect, uw

Nadere informatie

Cascading Style Sheets

Cascading Style Sheets Cascading Style Sheets Dit gedeelte wordt uitgebreid besproken in http://www.handleidinghtml.nl/css/index.html 1TIN Internettechnologie 2003-2004 les 07 1 Onderwerpen Cascading model Syntax Toevoegen van

Nadere informatie

Een ASP.NET applicatie opzetten. Beginsituatie:

Een ASP.NET applicatie opzetten. Beginsituatie: Hoofdstuk 1 Een ASP.NET applicatie opzetten Beginsituatie: Windows XP Pro, Windows Vista Pro of Windows 7 Pro Visual Studio.NET moet zijn geïnstalleerd. Let hierbij op dat de Express versie niet voldoet.

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie