Koppeling Sooqr CCV Shop

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koppeling Sooqr CCV Shop"

Transcriptie

1 Koppeling Sooqr CCV Shop Deze handleiding beschrijft hoe je Sooqr zoekmachine optimalisatie kan integreren in je CCV Shop webwinkel. Deze integratie is ontwikkeld door Webshop-koppelingen.nl. Handleiding versie 1.0, laatste wijziging op

2 Inhoud Koppeling Sooqr CCV Shop... 1 Inhoud Inleiding App installatie Webshop-koppelingen.nl Dashboard Aanmaken Sooqr account My Sooqr dashboard Inladen product feed in Sooqr Identificatie feed Indexatie instellingen Trefwoorden groepen maken Sooqr filters activeren... 15

3 1. Inleiding Om Sooqr te integreren in je webshop is het benodigd om een aantal stappen op de juiste manier te volgen. Het is namelijk niet mogelijk om je bij Sooqr aan te melden zonder dat je een product feed hebt welke Sooqr kan inlezen. Daarom dien je eerst de app te installeren op je webshop, de instellingen goed te zetten in het dashboard van Webshop-koppelingen.nl en daarna jezelf registreren bij Sooqr. Zodra de app is geïnstalleerd worden ook de trefwoorden geïnventariseerd en dien je deze te groeperen in het Webshop-koppelingen.nl dashboard. Heb je al een Sooqr account, dan kan je na de installatie van de app direct de feed URL s gebruiken om deze toe te voegen in Sooqr. Indien je vragen hebt over Sooqr, wat Sooqr is en wat het kan, dan kan je deze het beste stellen bij Sooqr. Ze hebben een Engelse website, maar een prima Nederlandse support desk. Disclaimer Ondanks dat we de app, app installatie, de werking van de app binnen Sooqr en de werking van Sooqr op je webshop uitvoerig hebben getest kan het voorkomen dat er problemen optreden. Er zijn ontzettend veel verschillende instellingen die fouten op jou specifieke webshop kunnen veroorzaken. We willen je vragen om contact op te nemen en het probleem zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Het helpt om je webwinkel URL te benoemen en indien mogelijk printscreens te maken van eventuele foutmeldingen welke je ziet. We doen, zowel bij Sooqr als bij Webshop-koppelingen.nl onze uiterste best om problemen zo spoedig mogelijk op te lossen.

4 2. App installatie Om de Sooqr functionaliteit toe te voegen aan je webwinkel is het vereist om de Sooqr app te installeren. Deze zorgt voor een aantal belangrijke punten: 1. Genereert een data feed van je producten 2. Installeert het Sooqr zoek widget in je webshop Begin allereerst met het inloggen op het Onderhoudspanel van je webwinkel. Daar vindt je in het linker menu de optie App Store Figuur 1 - CCV Shop App Store Zoek in de App Store naar de Sooqr app en open de app door op de App te klikken Figuur 2 - Zoeken naar de Sooqr app In het Sooqr app scherm klik je op de knop Installeren om de app te installeren op jou webwinkel.

5 Klik in het vervolg scherm op de knop Volgende om de rechten te accorderen welke de app nodig heeft. De volgende stap is dat je inlogt op het dashboard van webshop-koppelingen.nl. Hiermee koppel je je webwinkel aan een account van webshop-koppelingen.nl. In dit dashboard krijg je belangrijke informatie beschikbaar om de Sooqr zoek widget op je webwinkel in te stellen. Indien je nog geen account hebt voor webshop-koppelingen.nl dan kan je je registreren door op de link registeren voor een account te klikken.

6 Indien je succesvol bent ingelogd dan krijg je een bevestiging van installatie te zien. Sluit na de installatie het scherm af met de Sluiten knop. De app is nu geïnstalleerd. Wat rest is het instellen van de instellingen in zowel het MySooqr dashboard, als ook instellingen in het dashboard van webshop-koppelingen.nl.

7 3. Webshop-koppelingen.nl Dashboard Login op het dashboard van webshop-koppelingen.nl. Je kan dit doen op de volgende pagina: Nadat je bent ingelogd zie je aan de linkerzijde in het menu de Sooqr app staan In de rechterzijde van je scherm heb je enkele instellingen tot je beschikking. Hier kan je o.a. je Account nummer (per taal) invullen en de links vinden waarop de Sooqr product feed (per taal) wordt gegenereerd. De beschikbare talen worden opgehaald uit je webwinkel. Deze worden niet automatisch ververst. Indien je andere of nieuwe talen in je webwinkel activeert dien je de Sooqr app opnieuw te installeren. Vul per taal je accountnummer in. Laat je een accountnummer leeg in een taal, dan zal voor die taal Sooqr niet geladen worden. Indien je wil terugvallen naar je Nederlandse account dan kies je bij de instelling Terugval naar NL accountnummer op Ja. Sla de instellingen op met de Opslaan knop. Kopieer vervolgens de export feed url van de Nederlandse taal naar het klembord (Ctrl + C). Deze lijkt op;

8 4. Aanmaken Sooqr account Om de integratie te kunnen installeren is het vereist om een Sooqr account te hebben. Aanmelden bij Sooqr kan op deze pagina: Stap 1: vul je gegevens in Stap 2: Kies voor I have my own custom data feed In het vervolg scherm plak je de URL welke je hebt gekopieerd. Sooqr zal direct valideren of de feed toegankelijk is en zal je een groen vinkje geven.

9 Klik op Continue en Sooqr zal je feed direct gaan identificeren. Dit proces kan enkele minuten duren. Stap 3 Bij stap 3 dien je op te geven welke informatie waar staat. Sooqr doet hier al een poging om automatisch velden te mappen uit de feed. Neem de instellingen over zoals in onderstaande tabel: Unique identifier UniqueId Displayed title Title Indexed title Title Detail URL FullUrl Image URL FullImageUrl Price Price Normal Price NormalPrice Description Description Klik op Done. Sooqr gaat de feed daadwerkelijk inlezen en proberen om ook de specificatie filters zo goed mogelijk in te stellen. Je krijgt direct een demo te zien. Klik op start optimizing om daadwerkelijk in te loggen op het MySooqr gedeelte. Zie je in de demo daadwerkelijk producten, dan kan je hoofdstuk 5 overslaan en naar hoofdstuk 6.

10 Let op: Sooqr zal een bevestiging sturen met daarin een code welke in je webshop geplaatst moet worden. Door het installeren van de app is dit deel reeds voorzien. De mag je daarom verder negeren.

11 5. My Sooqr dashboard Inladen product feed in Sooqr Als volgende stap is het belangrijk dat Sooqr de feed gaat ophalen. Hierdoor worden o.a. de producten opgehaald en een lijst gemaakt van alle trefwoorden welke nog niet gegroepeerd zijn. In hoofdstuk 6 volgt hier een stappenplan voor. Open een nieuw browser scherm of een nieuw tabblad in je huidige browser. Login op je My Sooqr account op: Ga naar My Data => My Data Feeds; Kies de volgende instellingen Basic options Feed Type XML URL to feed Plak de download URL uit het webshop-koppelingen.nl dashboard Username Leeg laten Password Leeg laten Synchronisation Sync. Interval Preferred hour for synchronisation Preferred minute for synchronisation Daily Tussen 0 en 6 Eigen keuze In Sooqr kan je kiezen om je feed vaker te verversen echter wordt slechts éénmaal per dag de feed ververst. Vaker ophalen en verwerken heeft daarom geen toegevoegde waarde. Is dit voor jou webshop een probleem? Neem dan contact met ons op en beargumenteer waarom dit vaker moet. We gaan dan kijken naar een oplossing. Klik vervolgens op Add feed. Identificatie feed Nadat de feed is toegevoegd in Sooqr is het nodig om deze te identificeren. Ga naar My Data => My Data Feeds;

12 Klik op het i-icoon om de datafeed te identificeren. Indexatie instellingen Als de feed correct is geïdentificeerd dan worden de producten ingelezen in Sooqr. Wel moet aan Sooqr verteld worden welke informatie waar staat in de feed, oftewel: welk veld is de product naam, welke is de prijs en welke is de Product deeplink (URL)? Ga naar My Data => Indexation; Neem de instellingen over zoals in onderstaande tabel: Unique identifier UniqueId Displayed title Title Indexed title Title Detail URL FullUrl Image URL FullImageUrl Price Price Normal Price NormalPrice Description Description Klik vervolgens op Save changes. Ga daarna naar het tabblad Custom fields. Hier dien je de volgende velden in te schakelen per type field: Field name Use field Use for auto correct Category 1 YES YES Category 2 YES YES ContentType YES NO

13 Description YES YES FullImageUrl NO NO FullUrl NO NO Keywords NO NO MPN YES NO NormalPrice NO NO Price NO NO Title YES YES UniqueId NO NO Het is mogelijk dat in deze lijst onder het veld Keywords meerdere sub waarden voorkomen, deze dienen later ingesteld te worden in hoofdstuk 7.

14 6 Trefwoorden groepen maken Nadat je de app hebt geïnstalleerd op je webwinkel zal het platform van webshop-koppelingen.nl op de achtergrond de Sooqr product feed gaan maken. Dit proces controleert ook welke trefwoorden je per product hebt ingevuld in je webwinkel. Deze trefwoorden worden ook opgehaald en opgeslagen in het dashboard van webshop-koppelingen.nl Dit wordt gedaan met als doel dat je deze onder een groep kan hangen, waarbij de trefwoorden groep gebruikt kan worden als filter in Sooqr. Stel je hebt een product (Handshoen met een combinatiekleur van rood en zwart) waar je de trefwoorden Rood, Zwart en XL bij hebt gekoppeld. Je dient dan de Kleur en Maat trefwoord groep te maken. Ga in het webshop-koppelingen.nl naar de Sooqr app. Onderaan de pagina vindt je de sectie Trefwoorden : Geef hier per trefwoord op in welke groep deze moet vallen. Klik per trefwoord op de knop Opslaan om deze op te slaan. Het achtergrond proces welke de feed bouwt zal de volgende keer trefwoorden gaan groeperen en in de feed meegeven aan Sooqr.

15 7 Sooqr filters activeren Om optimaal van Sooqr gebruik te maken dien je de filters in te stellen. Deze maken het zoeken krachtig en beter dan je standaard zoeksysteem van de webwinkel. Bij de registratie kan het zijn dat Sooqr al filters heeft gevonden, maar je kan deze aanpassen met de instellingen hieronder beschreven. Ga naar het MySooqr dashboard en login. Vervolgens ga je naar My data => Indexation Ga daarna naar het tabblad Custom fields. Hier vindt je onder het veld Keywords verschillende sub velden. In dit voorbeeld staan de trefwoord groepen Kleur en Maat in Sooqr. Zet in de kolom Use field het veld op YES. De regels met Kleur/Value dien je niet in te schakelen. De volgende keer dat Sooqr de feed verwerkt zullen deze gegevens ook verwerkt worden. Staan hier nog geen velden onder, dan kan het zijn dat de feed nog niet ververst is. Wacht 24 uur tot de feed opnieuw is verwerkt. Ook kan je groepering van trefwoorden niet goed opgeslagen zijn. Controleer hiervoor de instellingen op je dashboard van webshop-koppelingen.nl. Vervolgens ga je naar Frontend en daaronder naar Filters

16 Hier kan je de filters toevoegen uit de lijst met mogelijke gegevens. Vergeet niet alles op te slaan met de knop Save changes. Staan de Keywords subvelden hier nog niet bij, wacht dan tot Sooqr de feed ververst heeft.

17 Sooqr activeren Sooqr is op dit punt klaar om geactiveerd te worden in je webshop. Allereerst moeten we het Sooqr Accountnummer zoeken in het Sooqr dashboard. Je kan deze vinden door te klikken op de Download the Sooqr snippet knop aan de rechterzijde van de pagina. Je browser komt met een downloadbaar tekst bestand met daarin het Sooqr accountnummer. Het bestand heet SQ txt, waarbij SQ uit dit voorbeeld je Sooqr accountnummer is. Login op het dashboard van webshop-koppelingen.nl en vul daar in de instellingen bij Accountnummer dit nummer in. Let op dat je per taal een Sooqr account dient te hebben. Als laatste stap dien je het widget te activeren op je webshop. Bij de Widget sectie kan je klikken op Activeer om het widget op je webshop te installeren.

Activiteiten & Evenementen

Activiteiten & Evenementen v.1.12 Verenigingenweb Handleiding Activiteiten & Evenementen Hoe te gebruiken met voorbeelden Inhoud Activiteiten...3 Voorbeeld 1: Activiteit zonder inschrijving...3... 3 Voorbeeld 2: Activiteit met besloten

Nadere informatie

SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP

SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP INSTALLATIE HANDLEIDING V1.1 29-10-2013 info@klantenscores.nl www.klantenscores.nl Inhoud Gebruikers vereisten... 3 APP installatie in SEOSHOP... 3 inloggen SEOshop back office

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

Handleiding Magento - Reeleezee

Handleiding Magento - Reeleezee Handleiding Magento - Reeleezee www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van Magento naar Reeleezee. De koppeling zorgt dat voor facturen in Magento automatisch een

Nadere informatie

Webshop switcher. Handleiding Versie

Webshop switcher. Handleiding Versie Webshop switcher Handleiding Versie 3.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. App installeren 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Vragen?

Nadere informatie

Handleiding. NCDR Databroker Voor aanlevering van geëncrypteerde data. Mei 2016 Versie 2.0

Handleiding. NCDR Databroker Voor aanlevering van geëncrypteerde data. Mei 2016 Versie 2.0 Handleiding NCDR Databroker Voor aanlevering van geëncrypteerde data Mei 2016 Versie 2.0 2014-2016 by Reports. All rights reserved. Versie 2.0 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 3 2.1. Startpagina...

Nadere informatie

Powered by EBAY CONNECTOR. handleiding

Powered by EBAY CONNECTOR. handleiding Powered by EBAY CONNECTOR handleiding Het bydotcommerce appframework Welkom in het appframework van bydotcommerce. In dit framework bieden wij al onze apps aan. DotCommerce heeft speciaal voor de klanten

Nadere informatie

SenBox Handleiding. Versie: juli

SenBox Handleiding. Versie: juli SenBox Handleiding Versie: juli 2019 www.sendot.nl Inhoudsopgave 1. Installatie... 3 1.1 Benodigdheden... 3 1.2 Stappen... 3 2. Login... 5 3. Dashboard... 6 4. Grafiek maken... 8 5. Chart Screen... 9 5.1

Nadere informatie

Handleiding telewerken GGD Amsterdam

Handleiding telewerken GGD Amsterdam Handleiding telewerken GGD Amsterdam Versie 1.4 Mei 2014 Door Dennis Smith Inhoud 1. Benodigdheden... 3 2. Met een browser... 4 3. Windows Apparaten... 6 4. De Citrix receiver installeren... 6 5. De Citrix

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

MultiSafepay Payment plugin voor VirtueMart Copyright (C) 2011 multisafepay.com INLEIDING

MultiSafepay Payment plugin voor VirtueMart  Copyright (C) 2011 multisafepay.com INLEIDING MultiSafepay Payment plugin voor VirtueMart http://www.multisafepay.com Copyright (C) 2011 multisafepay.com INLEIDING Bedankt voor het downloaden van de MultiSafepay VirtueMart 2.0 plugin. In deze handleiding

Nadere informatie

Korte handleiding. Klik vervolgens op de blauwe letters No account yet? Register here.

Korte handleiding. Klik vervolgens op de blauwe letters No account yet? Register here. Korte handleiding Dankjewel voor je interesse in onze internationale weblog en voor het feit dat je een account wilt aanmaken. Met deze handleiding gaat dat eenvoudig; je zult het zien! Een account aanmaken

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Mac OSX

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Mac OSX Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Mac OSX Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop installeren en Intramed

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties

De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 5.0 activeren... 2 Automatisch activeren via

Nadere informatie

B2B App Handleiding HANDLEIDING

B2B App Handleiding HANDLEIDING B2B App Handleiding HANDLEIDING Het DotCommerce appframwork Welkom in het appframework van DotCommerce. In dit framework bieden wij al onze apps aan. DotCommerce heeft speciaal voor de klanten van Lightspeed

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop

Nadere informatie

Werken op afstand via internet

Werken op afstand via internet HOOFDSTUK 12 Werken op afstand via internet In dit hoofdstuk wordt uitgelegd wat er nodig is om op afstand met de ROS artikel database te kunnen werken. Alle benodigde programma s kunnen worden gedownload

Nadere informatie

v.1.11 Verenigingenweb handleiding Genkgo koppeling: Exact Online

v.1.11 Verenigingenweb handleiding Genkgo koppeling: Exact Online v.1.11 Verenigingenweb handleiding Genkgo koppeling: Exact Online Inhoud Welke koppelingen zijn er?...3 Koppeling A ) Synchronisatie profielen (relaties)...3 Koppeling B ) Koppeling van debiteurenkaarten...3

Nadere informatie

Saxion Research Cloud Drive (SRCD)

Saxion Research Cloud Drive (SRCD) 1 Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Handleiding Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Welke (groepen) gebruikers kun jij rechten geven? Hoe meld je je aan bij SURFconext? Een mappenstructuur maken in SRCD

Nadere informatie

Handleiding TAPI Driver

Handleiding TAPI Driver Handleiding TAPI Driver Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 7 Nummer: 1021 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Installatie TAPI Driver... 4 2.1 Toegang Operator... 5 2.2

Nadere informatie

HANDLEIDING UNIVERSAL PRODUCT IMPORTER VOOR LIGHTSPEED

HANDLEIDING UNIVERSAL PRODUCT IMPORTER VOOR LIGHTSPEED HANDLEIDING UNIVERSAL PRODUCT IMPORTER VOOR LIGHTSPEED INLEIDING Welkom bij deze handleiding, we leggen u uit hoe u zelf CSV data kan importeren in Lightspeed. Met onze app kan u snel en gemakkelijk al

Nadere informatie

DHL PARCEL INTRODUCTIE. *Bron: Metapack

DHL PARCEL INTRODUCTIE. *Bron: Metapack DHL PARCEL INTRODUCTIE DHL biedt Magento webshops een handige koppeling, genaamd plug-in. Hiermee biedt u bezorgopties direct aan in uw webshop en daarmee vergroot u uw service voor uw klanten. Daar profiteert

Nadere informatie

Central Station. Handleiding. Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station. BlackBerry

Central Station. Handleiding. Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station. BlackBerry Central Station Handleiding Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station BlackBerry Versie: september 2011 Inhoudsopgave 1 Central Station agenda synchronisatie... 3 1.1 Benodigdheden...

Nadere informatie

Starten met bettermarks. Registreren en activeren

Starten met bettermarks. Registreren en activeren Starten met bettermarks Voordat u uw docentenaccount in bettermarks wiskunde en/of rekenen kunt gebruiken, moet u eenmalig een aantal stappen doorlopen. Indien u enkel gaat werken met bettermarks rekenen

Nadere informatie

Werkwijze Licenties Use2Day

Werkwijze Licenties Use2Day Werkwijze Licenties Use2Day Versie: 1.1 Laatste wijziging: 23 december 2008 Website: www.use2day.nl Informatie: Info@Use2Day.nl Copyright: 2008 Use2Day Inhoudsopgave 1 Versiehistorie... 3 2 Algemeen...

Nadere informatie

WHITEPAPER MANUAL HOE STEL JE EEN WHITEPAPER IN?

WHITEPAPER MANUAL HOE STEL JE EEN WHITEPAPER IN? WHITEPAPER MANUAL Zet je magazine in als whitepaper. De bezoeker kan het magazine (alleen) openen door persoonlijke gegevens te verstrekken of door in te loggen met Facebook of Zo bouw jij een relevante

Nadere informatie

OneDrive instellen op je PC

OneDrive instellen op je PC OneDrive instellen op je PC Stap 1. Zorg dat je OneDrive hebt geactiveerd (zie handleiding Office 365 instellen voor leerlingen). Stap 2. Start Internet Explorer en ga naar http://bit.ly/onedrivevoorbedrijven

Nadere informatie

Single Sign-On in ZIVVER met Microsoft ADFS

Single Sign-On in ZIVVER met Microsoft ADFS Single Sign-On in ZIVVER met Microsoft ADFS Versie: 2.3 Datum: 11 oktober 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Wat heb je nodig?... 3 3. SSO instellen

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding Adcurve Magento extensie v1.1.5 Contactgegevens TIG B.V. Kabelweg 37 1014 BA Amsterdam +31 20 21 81 000 tig.nl Documentinformatie Document: installatiehandleiding_magento_adcurve_1.1.5.docx

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Saxion Research Cloud Drive (SRCD)

Saxion Research Cloud Drive (SRCD) 1 Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Handleiding Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Welke (groepen) gebruikers kun jij rechten geven? Hoe meld je je aan bij SURFconext? Een mappenstructuur maken in SRCD

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling 1 Inloggen met Knooppunt... 2 2 Inloggen met Smartschool... 3 3 Koppel je diddit-account aan je school... 5 4 Hoe werkt de startpagina van diddit?... 7 5 Voeg je boek toe in diddit... 8 6 Maak oefeningen

Nadere informatie

Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal 14 activeren

Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal 14 activeren Home Inhoudsopgave Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal 14 activeren Automatisch activeren via internet Automatisch opnieuw activeren via internet Licenties beheren en licentiebestand downloaden

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

Bonnen Print App CCV Shop Instructies 1.0

Bonnen Print App CCV Shop Instructies 1.0 Werking van de Bonnen Print app voor CCV Shop. De CCV Bonnen Print app kan automatisch orderbonnen printen op Google Cloud gekoppelde printers. Dit proces verloopt bij klassieke printers via uw PC (Chrome

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling 1 Inloggen met Knooppunt... 2 2 Inloggen met Smartschool... 3 3 Koppel je diddit-account aan je school... 5 4 Hoe werkt de startpagina van diddit?... 6 5 Voeg je boek toe in diddit... 7 6 Maak oefeningen

Nadere informatie

Handleiding Magento - Asperion

Handleiding Magento - Asperion Handleiding Magento - Asperion www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van Magento naar Asperion. De koppeling zorgt dat voor facturen in Magento automatisch een factuur

Nadere informatie

Handleiding Yuki Connect

Handleiding Yuki Connect Handleiding Yuki Connect Handleiding Yuki Connect v0.1.0 1 1. Yuki Connect Yuki Connect is een Magento extensie die webshop eigenaren in staat stelt om automatisch facturen te exporteren naar Yuki Boekhouden.

Nadere informatie

Als je geen email-adres hebt kun je bij Google een gmail account aan maken. Als je niet weet hoe dat moet klik dan op: Gmail account aanmaken

Als je geen email-adres hebt kun je bij Google een gmail account aan maken. Als je niet weet hoe dat moet klik dan op: Gmail account aanmaken Om het online programma te kunnen gebruiken het je een account nodig. Wat heb je nodig om een account voor Photo Collage te kunnen aanmaken: Username (gebruikersnaam) Email account Password (wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Installatie CCV Shop

Handleiding Installatie CCV Shop Handleiding Installatie CCV Shop Downloaden en Installeren Als u op de downloadlink klikt in het ontvangen e-mailbericht wordt uw internetbrowser geopend en start het downloaden automatisch. Zodra het

Nadere informatie

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Inhoud Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.... 1 Inleiding.... 2 Verbindingsscherm.... 3 Inloggen.... 3 Ik heb nog geen account.... 3 Wachtwoord vergeten....

Nadere informatie

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Mac OSX

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Mac OSX KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken Voor Mac OSX (Untitled) Voor Mac OSX Copyright 2012 Convenient en licentiegevers. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers!

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Handleiding YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Binnen 5 minuten start u uw eigen webshop op en kunt u voortaan uw producten met een direct koop knop of direct bestel knop aanbieden in uw eigen

Nadere informatie

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote

Nadere informatie

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor ipad of iphone

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor ipad of iphone KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken Voor ipad of iphone Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop installeren

Nadere informatie

HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL Inhoudsopgave Introductie tevredenheidsonderzoek... 3 Inloggen Focwa.tevreden.nl... 3 Onderzoeken uitvoeren Per e-mail... 6 Onderzoeken uitvoeren Per e-mail per groep... 7

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor ipad en iphone

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor ipad en iphone Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor ipad en iphone Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop installeren

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop

Nadere informatie

HANDLEIDING UNIVERSAL PRODUCT IMPORTER CCV SHOP

HANDLEIDING UNIVERSAL PRODUCT IMPORTER CCV SHOP HANDLEIDING UNIVERSAL PRODUCT IMPORTER CCV SHOP INLEIDING Welkom bij onze handleiding, we leggen u uit hoe u zelf CSV data kan importeren in uw CCV Shop. Met onze app kan u snel en gemakkelijk al uw product

Nadere informatie

MedSpace synchronisatie

MedSpace synchronisatie MedSpace synchronisatie INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1-Synchroniseren met Apple... 4 Synchroniseren via de icloud naar alle gekoppelde Apple apparaten.... 4 Synchroniseren naar enkel een iphone... 6 2-Synchroniseren

Nadere informatie

Handleiding AVANCE Service desk. (ticketing portal)

Handleiding AVANCE Service desk. (ticketing portal) Handleiding AVANCE Service desk (ticketing portal) 1 Inleiding 1 De Avance service desk is beschikbaar voor het verhelpen van storingen, het dagelijks beheer en ondersteuning bij het gebruik van computers.

Nadere informatie

Handleiding Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Handleiding Saxion Research Cloud als Netwerkschijf

Handleiding Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Handleiding Saxion Research Cloud als Netwerkschijf 1 Handleiding Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Klik op één van de onderstaande onderwerpen om direct naar de juiste uitleg in de handleiding te gaan. Welke (groepen) gebruikers kun jij rechten geven?

Nadere informatie

Handleiding. NCDR Databroker Voor aanlevering van geëncrypteerde data. Juli 2016 Versie 2.0.3

Handleiding. NCDR Databroker Voor aanlevering van geëncrypteerde data. Juli 2016 Versie 2.0.3 Handleiding NCDR Databroker Voor aanlevering van geëncrypteerde data Juli 2016 Versie 2.0.3 2014-2016 by Reports. All rights reserved. Versie 2.0.3 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. NCDR sjablonen en datadefinitie

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten vragenlijst, bekijken resultaten, gebruik

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

DHL KOPPELING GEBRUIKERSHANDLEIDING

DHL KOPPELING GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING DHL KOPPELING DHL biedt Magento webshops een handige koppeling, genaamd plug-in. Hiermee biedt u bezorgopties direct aan in uw webshop en daarmee vergroot u uw service voor uw klanten.

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Handleiding VANAD Comvio SBC Windows

Handleiding VANAD Comvio SBC Windows Handleiding VANAD Comvio SBC Windows Toelichting In deze handleiding wordt beschreven hoe u te werk dient te gaan om uw computer voor te bereiden en in te loggen op VANAD Comvio SBC. Bestemming Dit document

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Mac OSX

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Mac OSX Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Mac OSX Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop installeren en Intramed

Nadere informatie

Handleiding App installatie en beheerportal

Handleiding App installatie en beheerportal Handleiding App installatie en beheerportal Inhoud 1. De App installeren en activeren via de SEOshop App store... 2 2. Testen of de koppeling correct is geconfigureerd... 5 3. Inloggen beheerportal...

Nadere informatie

Handleiding KampInfo op hit.scouting.nl. voor HIT Kampen

Handleiding KampInfo op hit.scouting.nl. voor HIT Kampen voor HIT Kampen Inleiding Dit document beschrijft heel kort de kampregistratie taken voor een HIT Kamp. Er zijn twee hoofdtaken: het wijzigen van de gegevens van je kampen; akkoord geven. Om dit te doen

Nadere informatie

Groothandel import Axihandel

Groothandel import Axihandel Groothandel import Axihandel Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 Axihandel 4 2. App installeren 5 3. Activatiecode

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Denit VMware vcenter Installatie VPN Client en VMware vsphere Client

Denit VMware vcenter Installatie VPN Client en VMware vsphere Client Denit VMware vcenter Installatie VPN Client en VMware vsphere Client Deze handleiding beschrijft de stappen van de installatie van de VPN cliënt en de VMware vsphere Client. Versie 1.4 1) Installatie VPN

Nadere informatie

Klik in de die u van de huisarts heeft ontvangen, op de link

Klik in de  die u van de huisarts heeft ontvangen, op de link Woord vooraf: U heeft van uw huisarts een e-mail ontvangen. Deze e-mail introduceert MijnGezondheid.net en de MedGemak app. Voordat u met dit online platform aan de slag gaat, raden wij u aan om uw DigiD

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Groothandel import Axihandel

Groothandel import Axihandel Groothandel import Axihandel Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. App installeren 5 3. Activatiecode instellen

Nadere informatie

Single Sign-On in ZIVVER met Microsoft ADFS

Single Sign-On in ZIVVER met Microsoft ADFS Single Sign-On in ZIVVER met Microsoft ADFS Versie: 2.4 Datum: 16 april 2018 support@zivver.com www.zivver.com Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Wat heb je nodig?... 3 3. SSO instellen

Nadere informatie

EasyAccess 2.0 Handleiding. Maak een Domain aan

EasyAccess 2.0 Handleiding. Maak een Domain aan EasyAccess 2.0 Handleiding Met EasyAccess 2.0 wordt het eenvoudig om HMI's wereldwijd te benaderen via internet zonder dat er poorten in de router open gezet hoeven te worden. Doordat er een 128-bit SSL

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. Downloadsite van de Rabo OmniKassa

Gebruikshandleiding. Downloadsite van de Rabo OmniKassa Gebruikshandleiding Downloadsite van de Rabo OmniKassa Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. TOEGANGSBEHEER... 4 2.1 INLOGPAGINA... 4 2.2 WIJZIGEN WACHTWOORD BIJ EERSTE MAAL INLOGGEN... 5 2.3 WACHTWOORD VERGETEN

Nadere informatie

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Externe toegang met ESET Secure Authentication Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 1 Inleiding:... 2 Stap 1: Download eenmalig Eset Secure Authentication op uw smartphone...

Nadere informatie

v.1.9 Genkgo Handleiding Genkgo koppeling: Exact Online

v.1.9 Genkgo Handleiding Genkgo koppeling: Exact Online v.1.9 Genkgo Handleiding Genkgo koppeling: Exact Online Inhoud Exact Online koppelen aan Genkgo... 3 Welke koppelingen zijn er?...3 Koppeling A ) Synchronisatie profielen (relaties)... 3 Koppeling B )

Nadere informatie

Handleiding OpenCart - Reeleezee

Handleiding OpenCart - Reeleezee Handleiding OpenCart - Reeleezee www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van OpenCart naar Reeleezee. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in OpenCart automatisch

Nadere informatie

Budget mailer DOCUMENTATIE

Budget mailer DOCUMENTATIE Budget mailer DOCUMENTATIE Stap 1. Het installeren van de App Zoek in de Appstore van SEOshop naar de Budgetmailer app. Wil je de app installeren druk dan op de blauw knop: Installeer app. Volg het installatieproces

Nadere informatie

Printers installeren met webprint.tudelft.nl. Printers installeren met webprint.tudelft.nl. Macintosh Leopard OSX 10.5.4. Macintosh OSX 10.5.

Printers installeren met webprint.tudelft.nl. Printers installeren met webprint.tudelft.nl. Macintosh Leopard OSX 10.5.4. Macintosh OSX 10.5. Printers installeren met webprint.tudelft.nl Macintosh Leopard OSX 10.5.4 Macintosh OSX 10.5.4 Printers installeren met webprint.tudelft.nl Bestemd voor: Medewerkers, studenten en gasten Versie: 0.2 Datum:

Nadere informatie

Handleiding Magento - Factuursturen

Handleiding Magento - Factuursturen Handleiding Magento - Factuursturen www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van Magento naar Factuursturen. De koppeling zorgt dat voor facturen in Magento automatisch

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Installatiehandleiding Business Assistent

Installatiehandleiding Business Assistent Installatiehandleiding Business Assistent Wijzigingsgeschiedenis Versie Datum Omschrijving Status 0.1 25-09-2014 Eerste opzet van het installatie Concept document. 1.0 04-11-2014 Geen: Commercieel maken

Nadere informatie

Handleiding VPI. Beheer VPI Accounts. Aanmaken en wijzigen. Opgesteld door : VolmachtBeheer BV Datum : 2 maart 2017 Versie : 3.2

Handleiding VPI. Beheer VPI Accounts. Aanmaken en wijzigen. Opgesteld door : VolmachtBeheer BV Datum : 2 maart 2017 Versie : 3.2 Handleiding VPI Beheer VPI Accounts Aanmaken en wijzigen Opgesteld door : VolmachtBeheer BV Datum : 2 maart 2017 Versie : 3.2 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Algemeen... 3 1.2 Doel van dit document...

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

Een website maken met Joomla!

Een website maken met Joomla! Een website maken met Joomla! In deze workshop gaan we laten zien hoe werken met Joomla! Maar eerst, wat is Joomla!? Joomla is een Content Management Systeem (CMS). Het is een software die je op een webserver

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 2.0 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook?

Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook? Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook? Stap1: Ga naar: www.facebook.com en log in met je gebruikers account. Hierbij is het verplicht dat je een bedrijfspagina hebt en je daartoe over de

Nadere informatie

2. Het proces De handleiding is opeenvolgend opgebouwd in de logisch te volgen stappen:

2. Het proces De handleiding is opeenvolgend opgebouwd in de logisch te volgen stappen: Handleiding STKKR 1. Introductie STKKR is een eenvoudig te gebruiken clouddienst waarmee middels de AFAS Get- en UpdateConnectoren gegevens opgehaald, bewerkt en, eventueel aan de hand van filters, teruggestuurd

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Handleiding Koppeling imuis Online

Handleiding Koppeling imuis Online Handleiding Koppeling imuis Online Inhoudsopgave Bestellen koppeling... 3 Instellingen... 4 Importopties... 5 Exportopties... 6 Synchronisatie... 7 Belangrijke punten... 9 Vragen... 10 Bestellen koppeling

Nadere informatie

Het instellen van je eigen laptop

Het instellen van je eigen laptop Het instellen van je eigen laptop 2018 2019 Inhoud Inleiding... 2 Windows instellen en account aanmaken... 3 OneDrive Instellen... 11 OneDrive koppelen aan Office... 14 Deze handleiding is van toepassing

Nadere informatie

Koppeling Magento. e-boekhouden.nl

Koppeling Magento. e-boekhouden.nl Koppeling Magento 1. Installatie Log op de normale wijze in op uw Magento webshop-account. Klik in het menu op System > Magento Connect > Magento Connect Manager. De Magento Connect Manager opent. Vul

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

<Koptekst> Transparantie in Transporttarieven. Handleiding voor transporteursv.1.0

<Koptekst> Transparantie in Transporttarieven. Handleiding voor transporteursv.1.0 Transparantie in Transporttarieven Handleiding voor transporteursv.1.0 2014 Inhoudsopgave Algemene informatie... 3 Registreren van een account... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord of gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding: EU Login account en URID aanmaken

Handleiding: EU Login account en URID aanmaken Afschrift Paraaf Nederlandse Emissieautoriteit Koningskade 4 Postbus 91503 2509 EC Den Haag IPC 652 T +3170-4568050 info@emissieautoriteit.nl www.emissieautoriteit.nl Handleiding: EU Login account en URID

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s http://anbi.federatiecultuur.nl 1 Inhoud Introductie... 3 Registreren... 4 Organisatie toevoegen... 6 Organisatie wijzigen... 8 Wachtwoord

Nadere informatie

Producten pagina 3 1. ID 3. 2. Title 3. 3. SEO score 3. 4. Keyword 3. 5. Optimize now 3. Optimize now pagina 4. 6. Keyword 4. 7.

Producten pagina 3 1. ID 3. 2. Title 3. 3. SEO score 3. 4. Keyword 3. 5. Optimize now 3. Optimize now pagina 4. 6. Keyword 4. 7. Handleiding SEOshop Inhoudsopgave Producten pagina 3 1. ID 3 2. Title 3 3. SEO score 3 4. Keyword 3 5. Optimize now 3 Optimize now pagina 4 6. Keyword 4 7. Description 4 8. SEO score 5 9. Wat in Google

Nadere informatie

9292 Widget. Handleiding. Met de gratis 9292 Widget maak je een eigen OV-reisplanner op je website.

9292 Widget. Handleiding. Met de gratis 9292 Widget maak je een eigen OV-reisplanner op je website. 9292 Widget Handleiding Met de gratis 9292 Widget maak je een eigen OV-reisplanner op je website. Mogelijkheden Om de bezoekers van uw website een OV-reisadvies op maat te geven van en/of naar uw locatie,

Nadere informatie

Digitale producten. Handleiding Versie

Digitale producten. Handleiding Versie Digitale producten Handleiding Versie 1.0 088 228 9849 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Stappenplan 5 2.2 Stap 1: Digitale producten app installeren

Nadere informatie