WHITEPAPER MANUAL HOE STEL JE EEN WHITEPAPER IN?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WHITEPAPER MANUAL HOE STEL JE EEN WHITEPAPER IN?"

Transcriptie

1 WHITEPAPER MANUAL Zet je magazine in als whitepaper. De bezoeker kan het magazine (alleen) openen door persoonlijke gegevens te verstrekken of door in te loggen met Facebook of Zo bouw jij een relevante database op! HOE STEL JE EEN WHITEPAPER IN? Open je magazine en ga naar Settings > Access control en selecteer als Access Method White paper. Je kunt bezoekers op 3 manieren toegang geven tot het magazine, deze selecteer je als social access platforms : Met persoonlijke gegevens, selecteer deze bij required fields. Door in te loggen met LinkedIn (social login) Door in te loggen met Facebook (social login)

2 Om bezoekers te laten inloggen met persoonlijke gegevens kun je bij Required fields een aantal in te vullen velden selecteren. Je hebt hier de keuze uit Name, Company, Job title, , Phone & Country. Deze velden moeten bezoekers invullen om toegang te krijgen. Om gebruik te maken van social login moet er eerst een zogenaamde applicatie aangemaakt worden binnen Facebook en/of Dit is nodig omdat er op deze manier een koppeling gemaakt wordt met de database en de data uitgelezen kan worden. SOCIAL LOGIN INSTELLEN Integreer met Facebook Om een Facebook applicatie te maken heb je eerst een Facebook account nodig. Ga vervolgens door met de volgende stappen: 1. Registreer jezelf als Developer bij Facebook. Dit doe je op No worries! Je hoeft niets te ontwikkelen. 2. Maak vervolgens een nieuwe app en selecteer website als platform De Facebook applicatie geeft je toegang tot een bezoeker zijn/haar primaire e mail adres en basic informatie zoals voornaam, achternaam, profiel foto, geslacht en leeftijdscategorie.

3 3. Klik rechtsboven op de button Skip and create app ID 4. Geef je app een display name en kies een category (het maakt niet uit wat je hier invult/selecteert) en klik op Create app ID. 5. Voltooi de security check

4 6. Je komt op je app overzicht uit, kopieer bovenin je app ID (Let op! Het app ID in de screenshot is fake, gebruik altijd het ID van je eigen app) 7. Ga naar de editor, vink Facebook aan als social access platform en plak het app ID in het invuldveld bij Facebook app ID. Klik daarna op Save. (Let op! Het app ID in de screenshot is fake, gebruik altijd het ID van je eigen app)

5 8. Ga terug naar Facebook en ga naar de Settings. Klik daar op + Add platform. 9. Selecteer website.

6 10. Als site URL kun je eerst beginnen met de preview link. Gebruik hier de URL met alleen de title alias erin, dat is: Zo zorg je ervoor dat de whitepaper functionaliteit zal werken in alle edities binnen deze titel. Klik vervolgens op Save changes. 11. Test de whitepaper functionaliteit in de preview. Probeer toegang te krijgen tot het magazine door in te loggen met Facebook. Je kunt nu alleen zelf inloggen met Facebook omdat jij de developer & eigenaar van de app bent. Zodra de app live wordt gezet kan iedereen inloggen (dit leggen we uit de stap 13). 12. Als het goed werkt kun je de app live zetten. Ga eerst in je app overzicht naar settings en vul daar een contact in (dit is verplicht vanuit Facebook). En klik op Save changes.

7 13. Ga vervolgens naar App review en maak je app public. Klik op Confirm. 14. Publiceer je magazine en verander de site URL naar de gepubliceerde URL. Dit is als je geen hostname gebruikt en anders is het je hostname + de titel alias. 15. Test de whitepaper functionaliteit in het gepubliceerde magazine door in te loggen met Facebook. In orde? Dan ben je ready to go!

8 Deze gegevens kun je downloaden via reports. Ga in de editor naar Reports en selecteer de titel waar het magazine in staat. Selecteer bij issue vervolgens het magazine zelf. Download de resultaten bij Forms. Importeer het CSV bestand vervolgens in Excel. Integreer met LinkedIn Om een LinkedIn applicatie te maken moet er eerst een bedrijfspagina gemaakt worden voor je bedrijf. Ga vervolgens door met de volgende stappen: 1. Ga naar om een applicatie te creëren. 2. Vul de benodigde gegevens in en klik op submit. 3. Je komt op je app overzicht uit, kopieer bovenin je client ID. (Let op! Het client ID in de screenshot is fake, gebruik altijd het ID van je eigen client)

9 4. Je kunt bij de Default Application Permissions selecteren wat voor data je wilt opslaan van bezoekers die inloggen met Selecteer hier r_basicprofile en r_ address en klik vervolgens onderin op Update. 5. Ga naar de editor, vink LinkedIn aan als social access platform en plak het app ID in het invuldveld bij LinkedIn client ID. Klik daarna op Save. (Let op! Het client ID in de screenshot is fake, gebruik altijd het ID van je eigen client) 6. Ga terug naar Klik vervolgens op JavaScript in het linkermenu en voeg daar een Valid SDK domain toe. Vul als eerst de preview link in. Gebruik hier de URL met alleen de title alias erin, dat is:

10 zo zorg je ervoor dat de whitepaper functionaliteit zal werken in alle edities binnen deze titel. Klik vervolgens op Add en op Update. 7. Test de whitepaper functionaliteit in de preview. Probeer toegang te krijgen tot het magazine door in te loggen met 8. Als het goed werkt kun je het magazine publiceren. 9. Publiceer je magazine en voeg de gepubliceerde URL als Valid SDK domain toe bij JavaScript in het linkermenu. Dit is als je geen hostname gebruikt en anders is het je hostname + de titel alias. 10. Test de whitepaper functionaliteit in het gepubliceerde magazine door in te loggen met In orde? Dan ben je ready to go!

11 De LinkedIn applicatie geeft je toegang tot een bezoeker zijn/haar voornaam, achternaam, e mail adres, headline, samenvatting van het profiel, specialiteiten, de laatst gedeelde post, positie van het profiel, locatie, industry, het aantal connecties (gecapt op 500), een URL voor een profielfoto en de URL voor het profiel zelf. Deze gegevens kun je downloaden via reports. Ga in de editor naar Reports en selecteer de titel waar het magazine in staat. Selecteer bij issue vervolgens het magazine zelf. Download de resultaten bij Forms. Importeer vervolgens het CSV bestand in Excel. PERSONALISEREN MET DE GEGEVENS VAN DE BEZOEKER In online magazines kun je de content personaliseren en zo bezoekers persoonlijk aanspreken (lees meer over personalisatie in ons blog ). Met de whitepaper functionaliteit verzamel je een hoop gegevens van de bezoeker, die data kun je laten terug komen in je content! Open je magazine en ga naar Settings > Advanced en vink "Enable personalization aan. Personalisatie werkt aan de hand van variabelen die je in teksten verwerkt. Denk bv. aan Open het magazine {{name}}, hierbij zal {{name}} gevuld worden met de naam die bekend is. Dit kan door de naam te verwerken in de URL of door dus gebruik te maken van de whitepaper functionaliteit. Deze variabelen zullen dan worden gevuld met de data die ingevuld/verstrekt worden om toegang te krijgen tot het magazine. Je kunt verschillen variabelen gebruiken over alle 3 vormen van social access platforms. Hieronder een tabel die aangeeft waarmee die variabelen gevuld zullen worden in de content van je magazine (per social access platform). Variabele Facebook LinkedIn Login {{user.name}} Voornaam + achternaam die bekend zijn bij Facebook Voornaam + achternaam die bekend zijn bij LinkedIn De name die ingevuld wordt in het formulier {{user. }} Het e mail adres dat Facebook Het e mail adres dat LinkedIn De die ingevuld wordt in het formulier {{user.company}} door Facebook. Wordt niet (altijd) gegeven door De company die ingevuld wordt in het formulier {{user.job}} door Facebook. Wordt niet (altijd) gegeven door De job title die ingevuld wordt in het formulier {{user.phone}} De phone die

12 door Facebook. door ingevuld wordt in het formulier {{user.country}} door Facebook. door De country dat wordt geselecteerd in het formulier {{user.firstname}} door Facebook. De voornaam die {{user.headline}} De headline die {{user.industry}} De industry die {{user.lastname}} door Facebook. De achternaam die {{user.numconnecti ons}} Het aantal connecties van de bezoeker. {{user.numconnecti onscapped}} Of het aantal connecties van de bezoeker gecapped is (gecapt op 500). {{user.pictureurl}} door Facebook. De URL van de profielfoto op {{user.locale}} De locatie die Facebook. door {{user.birthday}} De geboortdatum die Facebook. door {{user.gender}} Het geslacht dat Facebook. door Deze {{variabelen}} kun je dus opnemen in je content en je bezoeker persoonlijk aanspreken. Aangezien niet elke variabele wordt gegeven door elk social platform wordt gegeven is het belangrijk dat je fall backs gebruikt. Deze fall back zal dan getoond worden zodra een van de variabele niet bekend is.

13 Stel je wilt de {{user.company}} laten terug komen in je content. Deze variabele wordt bv. niet gegeven door Facebook en niet altijd door LinkedIn, maar wel in het formulier (indien je die als field hebt geselecteerd in de editor). Dat betekent dat de variabele dan niet (altijd) bekend zal zijn als de bezoeker niet via het formulier inlogt. Daar moet je dan een fall back voor instellen. Dat is een alternatief stuk tekst dat getoond zal worden als een bepaalde variabele niet bekend is: Als user.company bekend is (#): {{#user.company}}wat kan Instant Magazine voor {{user.company}} betekenen{{/user.company}} Als user.company niet bekend is (^): {{^user.company}}wat kan Instant Magazine voor jouw bedrijf betekenen{{/user.company}} Dit plaats je dan als volgt in de editor: {{#user.company}}wat kan Instant Magazine voor {{user.company}} betekenen{{/user.company}}{{^user.company}}wat kan Instant Magazine voor jouw bedrijf betekenen{{/user.company}} Hier zie je dat er dus een alternatieve zin is voor het geval dat user.company niet bekend is. Controleer per variabele of die wel bij elke manier van inloggen beschikbaar komt en stel indien nodig fall backs in.

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Saxion Research Cloud Drive (SRCD)

Saxion Research Cloud Drive (SRCD) 1 Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Handleiding Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Welke (groepen) gebruikers kun jij rechten geven? Hoe meld je je aan bij SURFconext? Een mappenstructuur maken in SRCD

Nadere informatie

ICT -idee 1. 1. Klik op Click to create a Class.

ICT -idee 1. 1. Klik op Click to create a Class. 1 Kidblog: Leerlingen communiceren met elkaar en hun docent in veilige omgeving. Kidblog is een site waarop leerlingen berichten kunnen uitwisselen met elkaar en hun docent. De docent vraagt bij Kidblog

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Stappenplan App maken

Stappenplan App maken WAT IS APPMACHINE? Als je een app wilt maken, dan kan dit onder andere met het programma AppMachine. AppMachine is een online toolkit waarmee je zonder kennis van programmeren eenvoudig en snel een app

Nadere informatie

Handleiding Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Handleiding Saxion Research Cloud als Netwerkschijf

Handleiding Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Handleiding Saxion Research Cloud als Netwerkschijf 1 Handleiding Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Klik op één van de onderstaande onderwerpen om direct naar de juiste uitleg in de handleiding te gaan. Welke (groepen) gebruikers kun jij rechten geven?

Nadere informatie

App in a snap tutorial

App in a snap tutorial App in a snap tutorial Benodigdheden PC Internet connectie Credit Card Live ID Inhoudsopgave Voorbereiden Installeren Windows 8 Installeren Visual Studio Downloaden App in a snap template Ontwikkelen Openen

Nadere informatie

Korte handleiding. Klik vervolgens op de blauwe letters No account yet? Register here.

Korte handleiding. Klik vervolgens op de blauwe letters No account yet? Register here. Korte handleiding Dankjewel voor je interesse in onze internationale weblog en voor het feit dat je een account wilt aanmaken. Met deze handleiding gaat dat eenvoudig; je zult het zien! Een account aanmaken

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL Inhoudsopgave Introductie tevredenheidsonderzoek... 3 Inloggen Focwa.tevreden.nl... 3 Onderzoeken uitvoeren Per e-mail... 6 Onderzoeken uitvoeren Per e-mail per groep... 7

Nadere informatie

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6 Inhoudsopgave Uitnodiging e-mail... 3 Profiel invullen... 4 Tijdlijnen... 6 Persoonlijke tijdlijn... 6 Groepstijdlijn... 8 Privéberichten... 10 Vermeldingen... 10 Notificaties... 10 Mediabibliotheek...

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Saxion Research Cloud Drive (SRCD)

Saxion Research Cloud Drive (SRCD) 1 Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Handleiding Saxion Research Cloud Drive (SRCD) Welke (groepen) gebruikers kun jij rechten geven? Hoe meld je je aan bij SURFconext? Een mappenstructuur maken in SRCD

Nadere informatie

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.)

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.) Handleiding Content Management Systeem (C.M.S.) www.wecaremedia.nl info@wecaremedia.nl 0162-223 161 Inhoudsopgave Inloggen... 3 Dashboard... 4 Bestanden... 4 Map aanmaken... 4 Bestanden toevoegen... 5

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

Aanmelden bij LinkedIn

Aanmelden bij LinkedIn Aanmelden bij LinkedIn Wat is LinkedIn? In de vorige les hebben jullie kennisgemaakt met Facebook: een sociaal netwerk waarop je contact kan onderhouden met vrienden. LinkedIn is ook een sociaal netwerk

Nadere informatie

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Contents Inleiding...1 Wanneer is het gebruik van de webservice nodig?...2 Welke stappen dienen uitgevoerd te worden om de webservice

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

Single Sign-On in ZIVVER met Okta

Single Sign-On in ZIVVER met Okta Versie: 1.0 Datum: 13 oktober 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Wat heb je nodig?... 3 3. SSO instellen in Okta... 3 4. SSO instellen in ZIVVER...

Nadere informatie

Koppeling Sooqr CCV Shop

Koppeling Sooqr CCV Shop Koppeling Sooqr CCV Shop Deze handleiding beschrijft hoe je Sooqr zoekmachine optimalisatie kan integreren in je CCV Shop webwinkel. Deze integratie is ontwikkeld door Webshop-koppelingen.nl. Handleiding

Nadere informatie

JSN UniForm-Joomla 3 handleiding

JSN UniForm-Joomla 3 handleiding Ga naar UniForm. Volg de instructies. 1 Als je twee kolommen of meer naast elkaar wil hebben moet je dit in Add Columm selectern. We gaan hier eerst twee velden toevoegen een voor single-tekst en een telefoon

Nadere informatie

Handleiding Dance.nl CMS Systeem

Handleiding Dance.nl CMS Systeem Handleiding Dance.nl CMS Systeem 1 Voorwoord 3 Introductie 3 Aantal vooraf gestelde regels.3 Goed om te weten..3 Promotionele mogelijkheden.3 Vragen en/of opmerkingen..3 Registreren voor gebruik van het

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE INHOUDSOPGAVE Definities... 3 Aanmelden... 4 Inloggen op je eigen account (LEERKRACHT)... 4 Je gegevens wijzigen... 5 Aanmelden voor deelname aan een opdracht... 6 Een Inzendpagina

Nadere informatie

Weebly: Stappenplan voor docenten

Weebly: Stappenplan voor docenten Weebly: Stappenplan voor docenten Stap 1: Registratie Ga naar http://education.weebly.com/ Voordat u aan de slag kunt met Weebly moet u zich inschrijven. U vult uw gebruikersnaam en uw e-mailadres in en

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie

Handleiding Mobility Online online application Non-Erasmus Study

Handleiding Mobility Online online application Non-Erasmus Study Handleiding Mobility Online online application Non-Erasmus Study Alle studenten die naar het buitenland gaan voor een studie moeten een dossier aanmaken in Mobility Online. Meer info over de procedures

Nadere informatie

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Deze download is gekoppeld aan het Handboek Social media voor sportverenigingen. Meer informatie over dit handboek: http://www.clubbereik.nl/handboek. In

Nadere informatie

Snelstartgids. Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken

Snelstartgids. Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken Snelstartgids Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken Dit document is bedoeld om u te helpen assessments snel te beheren in het CEB TalentCentral

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

WEBVERSIES met VUSURVEY Instructieblad vs 4 17 december 2013

WEBVERSIES met VUSURVEY Instructieblad vs 4 17 december 2013 WEBVERSIES met VUSURVEY Instructieblad vs 4 17 december 2013 Bij de web activiteiten met VUsurvey zijn vier onderdelen te onderscheiden: A. Account en Registratie. B. Op het web zetten: Uploaden van de

Nadere informatie

Handleiding Facultaire website Expression Engine

Handleiding Facultaire website Expression Engine Handleiding Facultaire website Expression Engine Inhoud 1. Opbouw 2. Inloggen 3. Home 4. Publish 5. Publish Form full item 6. Uitleg velden Publish Form Full item 7. Publish Form Half Page 8. Uitleg velden

Nadere informatie

Tessa Vandebroek 3BASO VV-INF. Stappenplan NEARPOD

Tessa Vandebroek 3BASO VV-INF. Stappenplan NEARPOD Tessa Vandebroek 3BASO VV-INF Stappenplan NEARPOD Check Afbeelding Stappen Stap 1: Surf naar http://nearpod.com. Stap 2: Klik op Free Teacher Account. 2 Stap 3: Vul je gegevens in. Druk daarna op Sign

Nadere informatie

Gebruiksvriendelijkheid:

Gebruiksvriendelijkheid: Een Engelstalige tool om een test of quiz te maken. Gebruiksvriendelijkheid: De webtool is erg gebruiksvriendelijk. Je hoeft je niet te registreren, maar kunt gewoon gebruik maken van een wachtwoord. Via

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Inhoud Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.... 1 Inleiding.... 2 Verbindingsscherm.... 3 Inloggen.... 3 Ik heb nog geen account.... 3 Wachtwoord vergeten....

Nadere informatie

: Gebruikershandleiding platform VSO

: Gebruikershandleiding platform VSO Onderwerp : Gebruikershandleiding platform VSO Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Publiceer nieuws... 2 3. Bedrijfsprofiel wijzigen... 3 4. Persoonlijk profiel wijzigen... 5 5. Gebruiker aanvragen/blokkeren...

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN...

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... INDEX INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... - 2 - REGISTEREN... - 2 - VRIENDEN ZOEKEN... - 3 - PROFIELGEGEVENS... - 3 - PROFIELFOTO... - 4 - JE FACEBOOK ACCOUNT COMPLETEREN... - 4-1. CONTACTPERSONEN IN JE ADRESBOEK

Nadere informatie

Handleiding. Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl. [ versie 1.0 ]

Handleiding. Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl. [ versie 1.0 ] Handleiding Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl [ versie 1.0 ] 2 Handleiding Online IDC-leden account INHOUD 1. Start...4 2. Dashboard...6 3. Uw profiel...7 4. Profiel aanpassen...8

Nadere informatie

LinkedIn handleiding

LinkedIn handleiding LinkedIn handleiding Inhoud 3 Aanmelden en inloggen 4 Instellingen 6 Profielfoto 7 Algemene gegevens 8 Uw Public Profile 10 Summary (Samenvatting) 11 Experience 13 Skills & Endorsements 15 Additional info

Nadere informatie

HANDLEIDING SimpleInOut

HANDLEIDING SimpleInOut HANDLEIDING SimpleInOut 1 September 2017 SimpleInOut WAT IS SimpleInOut?... 3 EEN ACCOUNT AANVRAGEN... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 JE GEGEVENS AANVULLEN OF WIJZIGEN... 4 IN- EN UITCHECKEN VIA DE WEBSITE...

Nadere informatie

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Juli 2016 Hoofdstuk 1, Woonpakket.nl 1 WOONPAKKET.NL Met de introductie van update 2.0.3 van Scenario Advies is ook een nieuwe versie van Woonpakket.nl

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding Mobility Online online application Erasmus Study

Handleiding Mobility Online online application Erasmus Study Handleiding Mobility Online online application Erasmus Study Deadlines Dossier Mobility Online In geval van een Erasmus Study moet je dossier in Mobility Online volledig in orde zijn tegen de volgende

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING BRAINWEB

GEBRUIKSAANWIJZING BRAINWEB GEBRUIKSAANWIJZING BRAINWEB INHOUDSOPGAVE Definities... 3 Aanmelden... 4 Inloggen op je eigen account... 4 Je gegevens wijzigen... 6 Aanmelden voor deelname aan een opdracht... 7 Een Inzendpagina aanmaken

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be provinciaal sportcentrum De Boerekreek handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich

Nadere informatie

Handleiding: L1NDA Basics

Handleiding: L1NDA Basics Handleiding: L1NDA Basics Inhoud 1. Personeelsbeheer 3 1.1 Personeel via Excel 3 1.2 Personeel in L1NDA 5 2. Standaardrooster 6 2.1 Het standaardrooster aanmaken 6 2.2 Het standaardrooster kopiëren 7 3.

Nadere informatie

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 HANDLEIDING onderzoekaccount serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 Inhoudsopgave Inloggen serviceapotheek.tevreden.nl... 3 Dashboard... 3 Rapportcijfers... 4 Toon...

Nadere informatie

Formulierbeheer Importeren bestaand (model)formulier... 2 Wat is exporteren/importeren eigenlijk?... 3 Formulier aanpassen/opbouwen...

Formulierbeheer Importeren bestaand (model)formulier... 2 Wat is exporteren/importeren eigenlijk?... 3 Formulier aanpassen/opbouwen... Formulierbeheer Importeren bestaand (model)formulier... 2 Wat is exporteren/importeren eigenlijk?... 3 Formulier aanpassen/opbouwen... 4 Bewerken formulier in formulierbeheer... 4 Bewerken formulier -

Nadere informatie

SenBox Handleiding. Versie: juli

SenBox Handleiding. Versie: juli SenBox Handleiding Versie: juli 2019 www.sendot.nl Inhoudsopgave 1. Installatie... 3 1.1 Benodigdheden... 3 1.2 Stappen... 3 2. Login... 5 3. Dashboard... 6 4. Grafiek maken... 8 5. Chart Screen... 9 5.1

Nadere informatie

Succesratio. Stappenplan koppelen succesratio. Vereniging van Nederlandse Gemeenten

Succesratio. Stappenplan koppelen succesratio. Vereniging van Nederlandse Gemeenten Succesratio Stappenplan koppelen succesratio Vereniging van Nederlandse Gemeenten Nassaulaan 12 2514 JS Den Haag April 2019 1 Inhoud 1. Stappenplan implementeren succesratio... 3 2. Wat is de koppeling

Nadere informatie

Evenementen publiceren en bewerken

Evenementen publiceren en bewerken Evenementen publiceren en bewerken Inloggen... 1 Aanmaken nieuw evenement... 1 Bewerken bestaande evenementen... 4 Deelnemerslijst printen... 5 Inloggen Stap 1. Ga naar http://www.healingarts.nl/mijn-account/

Nadere informatie

In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign

In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign In een paar stappen je weggever aanbieden via ActiveCampaign Je hebt een geweldige weggever gemaakt zoals een e-book of online training. Ook ben je er achter dat ActiveCampaign het e-mailmarketing systeem

Nadere informatie

Joomla! vs Facebook (en andere Social Media)

Joomla! vs Facebook (en andere Social Media) Joomla! vs Facebook (en andere Social Media) Arnold Bergshoeff facebook.com/verfrissendmarketing twitter.com/verfrissendmkt Welke kant op koppelen? Website Content of Functionaliteit naar Facebook Content

Nadere informatie

Quick Start Guide. Het Dashboard

Quick Start Guide. Het Dashboard Quick Start Guide Deze Quick Start Guide vertelt alle basisprincipes over het gebruik van de software, zodat u snel aan de slag kunt. Deze gids fungeert als een breed overzicht van het systeem. Hiernaast

Nadere informatie

Handleiding Digitaal platform Bossche Bond

Handleiding Digitaal platform Bossche Bond Handleiding Digitaal platform Bossche Bond Inleiding Dit is een korte handleiding (een eerste introductie) voor het digitale platform van de Bossche Bond. Dit digitale platform is bedoeld voor de professionals

Nadere informatie

Veilige online zorg, communicatie en beheer van Mijn Dossier

Veilige online zorg, communicatie en beheer van Mijn Dossier Veilige online zorg, communicatie en beheer van Mijn Dossier help.karify.com Wat is karify? Karify is een veilige omgeving op internet voor behandeling en mailcontact met je behandelaar. Een deel van jouw

Nadere informatie

KWBN - Calamiteitenplan. KWBN Calamiteitenplan powered by Cross Approach KMO Solutions

KWBN - Calamiteitenplan. KWBN Calamiteitenplan powered by Cross Approach KMO Solutions KWBN - Calamiteitenplan KWBN Calamiteitenplan powered by Cross Approach KMO Solutions Inhoudsopgave Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Introductie 4 1.1 Registreren... en Activeren 4 Hoofdstuk 2 Calamiteitenplan:

Nadere informatie

HANDLEIDING OPEN DAG INVOEREN

HANDLEIDING OPEN DAG INVOEREN HANDLEIDING OPEN DAG INVOEREN V 1.0 WWW.DEOPENDAGENKALENDER.NL I INLOGGEN Ga naar www.deopendagenkalender.nl 2 Heeft u al een account? JA LOGIN met uw gebruikersnaam en wachtwoord Ga door naar 8 NEE Klik

Nadere informatie

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail.

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. INLOGGEN Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle login

Nadere informatie

UCLL LER BaSO Diepenbeek HANDLEIDING. Sanne van der Meijden

UCLL LER BaSO Diepenbeek HANDLEIDING. Sanne van der Meijden UCLL LER BaSO Diepenbeek HANDLEIDING Sanne van der Meijden ALVA ICT SCHOOLJAAR 2017-2018 Inhoud Inhoudsopgave... 2 1 Creëer een account... 3 2 Creëer je project... 4 3 Publiceer je project... 10 4 Deel

Nadere informatie

Access. Accomplish. Share. Tips voor het gebruik van Office 365: tools voor email, web, en samenwerking

Access. Accomplish. Share. Tips voor het gebruik van Office 365: tools voor email, web, en samenwerking Access. Accomplish. Share. Tips voor het gebruik van Office 365: tools voor email, web, en samenwerking Werk samen, beter Stel uw team in op succes 2 Zie wie online is Communiceer snel met uw team Team

Nadere informatie

How To (person) Hieronder volgt een uitleg welk veld zie ik met een aantal scherm voorbeelden: Scherm beeld # 1. Invul tips: Link aanklikken

How To (person) Hieronder volgt een uitleg welk veld zie ik met een aantal scherm voorbeelden: Scherm beeld # 1. Invul tips: Link aanklikken How To (person) 1. De eerste keer inloggen NFC database. Let op: ieder e-mailadres MOET uniek zijn en kan niet gebruikt worden voor andere personen of bedrijven. Elke naam binnen een bedrijf moet ook een

Nadere informatie

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP Amstelring Wijkzorg Mobiel declareren met SRXP Jouw eerste stappen 1. Activeer je account 2. Download de SRXP app & login 3. Fotografeer je bonnetje of geef kilometers op 4. Maak je uitgave af 5. Maak

Nadere informatie

Je digitaal visitekaartje op de website van het ECC

Je digitaal visitekaartje op de website van het ECC Je digitaal visitekaartje op de website van het ECC Hoe ga je van start? Ga naar de website https://about.me/ om je te registreren. Geef je e-mailadres op in het vakje enter an email address (via dit mailadres

Nadere informatie

ICT -idee 1. Om met Themeefy te kunnen werken moet je eerst een account aanvragen. Het aanvragen van een account is gratis en gaat als volgt.

ICT -idee 1. Om met Themeefy te kunnen werken moet je eerst een account aanvragen. Het aanvragen van een account is gratis en gaat als volgt. 1 Themeefy: Maak interactieve bladerboekjes met inhoud naar wens. Met Themeefy is het mogelijk om online interactieve bladerboekjes te maken. De inhoud van die boekjes kun je, op kleine onderdelen na,

Nadere informatie

How To (company) Hieronder volgt een uitleg welk veld zie ik met een aantal scherm voorbeelden: Scherm beeld # 1. Invul tips: Link aanklikken

How To (company) Hieronder volgt een uitleg welk veld zie ik met een aantal scherm voorbeelden: Scherm beeld # 1. Invul tips: Link aanklikken How To (company) 1. De eerste keer inloggen NFC database. Let op: ieder e-mailadres MOET uniek zijn en kan niet gebruikt worden voor andere personen of bedrijven. Elke naam binnen een bedrijf moet ook

Nadere informatie

Stappenplan Werken met Popplet

Stappenplan Werken met Popplet WAT IS POPPLET? Popplet is een handige site voor het maken van mindmaps of stroomdiagrammen. De blokjes zijn herkenbaar en het plaatsen gaat erg eenvoudig. Het maken van een eigen uitstraling is daardoor

Nadere informatie

Installatie en gebruikershandleiding Cyso Hosted Exchange MacOS X Uw gegevens:

Installatie en gebruikershandleiding Cyso Hosted Exchange MacOS X Uw gegevens: Installatie en gebruikershandleiding Cyso Hosted Exchange MacOS X Uw gegevens: Gebruikersnaam, bijvoorbeeld: et001 E-mail adres, bijvoorbeeld: tjebbe@exchangetest.nl wachtwoord, bijvoorbeeld: 89Kotahe

Nadere informatie

Werken met Action Form

Werken met Action Form Werken met Action Form Deze handleiding is geschreven voor redacteuren die verantwoordelijk zijn voor het maken en beheren van de formulieren op de website 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Introductie Deze gebruikershandleiding geeft gedetailleerde basisinformatie over hoe te werken met Bitrix Site Manager. Deze handleiding is bedoeld

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING BRAINWEB

GEBRUIKSAANWIJZING BRAINWEB GEBRUIKSAANWIJZING BRAINWEB INHOUDSOPGAVE Definities... 4 Alles vastzetten en artikelen vergroten... 5 Aanmelden... 6 Inloggen op je eigen account... 6 Je gegevens wijzigen... 7 Aanmelden voor deelname

Nadere informatie

Welkom! 22 juli 2015 Wini Stoltz

Welkom! 22 juli 2015 Wini Stoltz Welkom! 22 juli 2015 Wini Stoltz Welkom & introductie van de workshop Voorstellen Doel en belang van LinkedIn Aanmaken van een profiel Jobrotary en Jobrunners Evaluatieformulier Netwerken is belangrijk

Nadere informatie

v.1.9 Genkgo Handleiding Genkgo koppeling: Exact Online

v.1.9 Genkgo Handleiding Genkgo koppeling: Exact Online v.1.9 Genkgo Handleiding Genkgo koppeling: Exact Online Inhoud Exact Online koppelen aan Genkgo... 3 Welke koppelingen zijn er?...3 Koppeling A ) Synchronisatie profielen (relaties)... 3 Koppeling B )

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

STARTEN M E T E M A I L M A R K E T I N G

STARTEN M E T E M A I L M A R K E T I N G STARTEN M E T E M A I L M A R K E T I N G Intro Als je het mij vraagt, dan zou vrijwel elke ondernemer die een website heeft, ook een emaillijst moeten hebben. Vraag je je nog steeds af waarom? Dan raad

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - ACCOUNT AANMAKEN...

INLEIDING... - 2 - ACCOUNT AANMAKEN... INDEX INLEIDING... - 2 - ACCOUNT AANMAKEN... - 3 - STAP 1: BASIS REGISTRATIE... - 3 - STAP 2: KIJK WIE JE AL KENT OP LINKEDIN... - 3 - STAP 3: BEVESTIG JE MAILADRES... - 4 - Meerdere e-mailadressen...

Nadere informatie

Handleidingen 1.0 Beheerpaneel

Handleidingen 1.0 Beheerpaneel Handleidingen 1.0 Beheerpaneel Beheerpaneel Handleidingen 1.0 Beheerpaneel In dit document vind je de handleidingen voor het Beheerpaneel van ECM2. I. Handleiding ECM2 Beheerpaneel 1 1. Inleiding 3 2.

Nadere informatie

Handleiding . Versie 1.1 december 2017

Handleiding  . Versie 1.1 december 2017 Handleiding e-mail Versie 1.1 december 2017 Versie 1.1. januari 2019 In deze handleiding alles over het instellen van jouw email bij ZazouTotaal In deze handleiding alles over het instellen van jouw email

Nadere informatie

HANDLEIDING. coachtool

HANDLEIDING. coachtool HANDLEIDING coachtool INHOUD Inloggen Nieuwe groep aanmaken Groep aanpassen Groepen bekijken Deelnemer bekijken Acties bekijken en op acties reageren Coach berichten maken en reageren Notities maken en

Nadere informatie

SolarEdge Monitoring webportaal

SolarEdge Monitoring webportaal Eerste keer aanmelden als installateur Ga naar monitoring.solaredge.com/solaredge-web/p/login Kies rechts bovenin voor Nederlands Klik op nieuwe installateur Vul het formulier (zie volgende pagina) zo

Nadere informatie

Hand-out. Verjaardagenmodule

Hand-out. Verjaardagenmodule Hand-out Verjaardagenmodule Publicatiedatum 08-08-2018 Inhoudsopgave Introductie 2 Inloggen op de website 2 Naar modulebeheer 3 Verjaardagen importeren 4 Verjaardagen op de homepage tonen 7 Hoe weet ik

Nadere informatie

Handleiding oudernetwerk vzw de ouders

Handleiding oudernetwerk vzw de ouders Handleiding oudernetwerk vzw de ouders Deze handleiding geeft een overzicht van wat je kan doen in het oudernetwerk. Hoe registreer je? Hoe log je in? Bij welke kanalen sluit je aan? Hoe maak je een eigen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Koppeltaal Support omgeving

Gebruikershandleiding Koppeltaal Support omgeving Aan: Gebruikersgroep KT Support Van: Koppeltaal GGZ D.d.: 5 juli 2018 Betreft: Handleiding bij gebruik KT Support-omgeving Status: Werkdocument Historie: V1.2 toegevoegd: wijzigen van mailadres V1.1 toegevoegd:

Nadere informatie

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172)

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 1 Inhoud Tips voor u begint... 3 Beginnen met WordPress... 4 Login... 4 Dashboard... 4 Back-up maken van uw website... 5 Bloggen en Pagina s... 6 Tekst editor... 6 Nieuwsbericht maken (Bloggen)... 6 Pagina

Nadere informatie

Handleiding Talentenbank

Handleiding Talentenbank Handleiding Talentenbank In de Talentenbank kan je boventallige medewerkers registreren. Via deze tool kan je met andere instellingen samenwerken om het personeel aan een nieuwe baan te helpen. Deze medewerkers

Nadere informatie

Permissiegroepen. Aanmaken nieuwe permissiegroep. 1. Klik op + Nieuw en geef de permissiegroep een naam.

Permissiegroepen. Aanmaken nieuwe permissiegroep. 1. Klik op + Nieuw en geef de permissiegroep een naam. Permissiegroepen Het inrichten van de permissiegroepen is een leidraad voor wat een gebruiker kan zien en aanpassen binnen de ELO. Per groep gebruikers kunnen permissiegroepen worden aangemaakt waarmee

Nadere informatie

uitleg Profitclicking

uitleg Profitclicking Uitleg PROFITCLICKING Stap 01 Een Profitclicking account aanmaken Stap 02 Profitclicking Account bevestigen Stap 03 Inloggen bij Profitclicking Stap 04 Jou profiel aanpassen in Profitclicking Stap 05 Payprocessor(s)

Nadere informatie

Veiligstellen resultaten en groepen IJsbreker Plus & Code Plus

Veiligstellen resultaten en groepen IJsbreker Plus & Code Plus Inhoudsopgave Inleiding... 1 Veiligstellen leerlingresultaten IJsbreker Plus... 2 Veiligstellen leerlingresultaten Code Plus... 4 Groepen exporteren vanuit IJsbreker Plus... 6 Groepen exporteren vanuit

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Gemeente Haarlemmermeer Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Nwsbrf.nl Office @ Igluu Jansdam 2a 3512HB Utrecht 06 447 08 349 info@nwsbrf.nl

Nadere informatie

APS Installateurs Tool ArrayApp (ios) Gebruiksaanwijzing

APS Installateurs Tool ArrayApp (ios) Gebruiksaanwijzing APS Installateurs Tool ArrayApp (ios) Gebruiksaanwijzing Version: 1.0 Copyright 2014 Altenergy Power System, Inc. Inhoudsopgave Introductie... 1 Aanmelden bij ArrayApp... 1 Het toevoegen van een nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEVEN VIA MAILCHIMP. Handleiding voor de beheerder

NIEUWSBRIEVEN VIA MAILCHIMP. Handleiding voor de beheerder NIEUWSBRIEVEN VIA MAILCHIMP Handleiding voor de beheerder Inhoud 1. Inloggen 2 2. Mailadressen beheren 2 2.1 Een nieuwe adressenlijst aanmaken 2 2.2 Een bestaande adressenlijst beheren 3 2.3 Een gebruiker

Nadere informatie

SHL TalentCentral TM. Snelstartgids. Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken. De project-/assessmentresultaten bekijken

SHL TalentCentral TM. Snelstartgids. Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken. De project-/assessmentresultaten bekijken SHL TalentCentral TM Snelstartgids Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken Dit document is bedoeld om u te helpen assessments snel te beheren

Nadere informatie

2. Het proces De handleiding is opeenvolgend opgebouwd in de logisch te volgen stappen:

2. Het proces De handleiding is opeenvolgend opgebouwd in de logisch te volgen stappen: Handleiding STKKR 1. Introductie STKKR is een eenvoudig te gebruiken clouddienst waarmee middels de AFAS Get- en UpdateConnectoren gegevens opgehaald, bewerkt en, eventueel aan de hand van filters, teruggestuurd

Nadere informatie

Hoe maak ik een gast account aan voor WUR Library (OneGini)? Methode A. Een OneGini account maken door in te loggen met een social account.

Hoe maak ik een gast account aan voor WUR Library (OneGini)? Methode A. Een OneGini account maken door in te loggen met een social account. Hoe maak ik een gast account aan voor WUR Library (OneGini)? Om als gastgebruiker van de online diensten van Wageningen University & Research Library gebruik te (blijven) maken, moet u eenmalig een OneGini

Nadere informatie

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn.

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Aan de slag met de Bezoek je domein om de in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Volg de url 'administratie paneel' om in te loggen en de vervolgens in te stellen. Als eerst krijg je de

Nadere informatie