Algemene voorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden IKEA KNUFFEL TEKENWEDSTRIJD 2014 Voorwaarden voor deelname 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door IKEA BELGIUM NV/SA (hierna genoemd: IKEA), met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Weiveldlaan 19, geregistreerd in de KBO met ondernemingsnummer , in samenwerking met IKEA of SWEDEN AB. 2. Om aan de wedstrijd deel te nemen, dienen de deelnemers een tekening in te zenden van hun droomknuffel. De inzending wordt online ingediend. 3. Deelname online is mogelijk tussen en (middernacht) op de wedstrijdwebsite of 4. Deelname is slechts mogelijk voor kinderen (hierna genoemd: deelnemers) van wie een ouder/voogd IKEA FAMILY leden is van IKEA BELGIUM. Deelnemers moeten tussen 0 en 12 jaar oud zijn op de dag dat zij hun inzending indienen. 5. IKEA behoudt zich het recht voor om op ieder ogenblik van enige ouder of voogd van een deelnemer een bewijs van identiteit en / of van vervulling van de deelnemingsvoorwaarden. Indien van de ouder of de voogd verlangd wordt dergelijk bewijs voor te leggen en hij dit niet doet, kan IKEA naar eigen goeddunken de deelnemer uit sluiten van de wedstrijd. 6. Er is geen aankoopverplichting om te kunnen deelnemen aan de wedstrijd. 7. Alle kinderen die wensen deel te nemen aan de wedstrijd, moeten de toestemming hebben van hun ouder of voogd. Ouderlijk toezicht is eveneens vereist op de dag van deelname. 8. Deelnemers mogen niet geholpen worden door ouders, voogden of enige andere derde tijdens de creatie van hun inzending. Dergelijke inzendingen worden uitgesloten. Laattijdige inzendingen, onvolledige inzendingen of online inzendingen die onduidelijk zijn of die ingediend zijn in een moeilijk leesbaar bestand, zullen ook uitgesloten worden. 9. Online wedstrijdinzendingen: de tekening van elke deelnemer moet ingediend worden als een foto (jpeg-bestand) op de wedstrijdwebsite of Wanneer de deelnemer zijn tekening indient, dient hij zijn voornaam, familienaam en leeftijd te vermelden, alsook het IKEA FAMILY lidmaatschapnummer van zijn ouder of voogd, zijn postadres, adres, de IKEA winkel van zijn voorkeur en zijn telefoonnummer.

2 Stemprocedure 10. Uit de ingediende tekeningen zal IKEA een selectie van 50 tekeningen ( shortlist ) maken gebaseerd op haar eigen beoordeling (door het marketingdepartement van IKEA), in overeenstemming met artikel 13 hieronder. Deze beslissing van IKEA is finaal en bindend. 11. De shortlist zal aan een publieke stemming worden voorgelegd om tot een selectie van 20 tekeningen te komen ( finalisten ). Deze publieke stemming gebeurt online (via stemming op de wedstrijdwebsite). Stemmen is mogelijk van tot (middernacht). Het tellen van de stemmen zal worden uitgevoerd onder toezicht van gerechtsdeurwaarder Piet De Smet. 12. De 20 tekeningen van de finalisten worden dan naar IKEA SWEDEN AB gezonden, waar een jury 10 winnende tekeningen op internationaal vlak zal uitkiezen ( internationale winnaars ), in overeenstemming met artikel 13 hieronder. De beslissing van de jury is finaal en bindend. De jury bestaat uit specialisten inzake productontwikkeling voor kinderen (Product Developer, Product Development Engineer, Product designer, Supply planner, Commercial team representative) van IKEA of SWEDEN AB. 13. De criteria voor de beoordeling en de keuze van de tekeningen is gebaseerd op originaliteit, uniekheid, commercieel potentieel en de mogelijkheid om het als knuffel te fabriceren. Prijzen 14. Alle deelnemers krijgen een met een voucher voor een gratis doosje MÅLA pennen, art. nummer Alle 50 deelnemers op de shortlist krijgen een diploma en een voucher voor een gratis SPÖKA lamp, art. nummer of Alle 20 finalisten krijgen een voucher voor een gratis MÅLA tekenbord, art. nummer Alle 10 internationale winnaars krijgen elk een knuffel gemaakt door IKEA of SWEDEN AB, gebaseerd op hun eigen tekening. Er zullen in totaal 10 internationale winnaars zijn. 18. Alle prijzen zijn niet-onderhandelbaar, niet-overdraagbaar en nietterugbetaalbaar. Er zullen geen cash of kredietalternatieven gegeven worden in ruil voor het geheel of enig deel van de prijzen. IKEA behoudt zich het recht voor om de prijs te vervangen door een prijs van gelijke waarde in geval van omstandigheden buiten haar wil. Enige belasting verschuldigd op de prijs zal worden betaald door de deelnemer. 19. IKEA behoudt zich het absolute recht voor om een andere winnaar te selecteren en de prijs aan een andere deelnemer te geven in geval IKEA redelijke gronden heeft om aan te nemen dat de deelnemer gehandeld heeft op een manier die onverenigbaar is met deze voorwaarden of die IKEA als ongepast, onwettig of aanstootgevend beschouwt.

3 20. De finalisten en internationale winnaars zullen worden ingelicht per en per telefoon. Aansprakelijkheid en toelatingen 21. De inrichter van deze wedstrijd is IKEA BELGIUM NV/SA, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Weiveldlaan 19, geregistreerd in de KBO met ondernemingsnummer Er zal geen enkele briefwisseling worden gevoerd over enige aangelegenheid i.v.m. de wedstrijd met enige deelnemer of IKEA FAMILY lid. 22. IKEA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig falen van het netwerk, de computer of de software die het verzenden of de ontvangst van de inzending van de deelnemer (of de poging tot indiening van de inzending) zou beperken of vertragen. Het bewijs van verzending is geen bewijs van ontvangst. 23. IKEA is niet aansprakelijk voor enig verlies als gevolg van het uitstel, de annulering, de vertraging of veranderingen van de prijs buiten haar wil of voor enige handeling of nalaten van enige derde-leverancier. IKEA exonereert of beperkt in geen geval haar aansprakelijkheid voor overlijden of persoonlijke schade als gevolg van nalatigheid of bedrog. Uw persoonsgegevens en intellectuele eigendomsrechten 24. Om aan deze wedstrijd deel te nemen, dienen deelnemers (of hun ouders/voogd) bepaalde persoonlijke informatie te verschaffen, met inbegrip van de naam en leeftijd van de deelnemer, een adres, een telefoonnummer en het IKEA FAMILY lidnummer van de ouder of voogd. IKEA zal de persoonsgegevens van iedere deelnemer gebruiken voor het beheer van deze wedstrijd en om de deelnemers te contacteren die tot de finalisten en/of de internationale winnaars behoren. IKEA mag ook de voornaam en de leeftijd van de deelnemer delen met andere bedrijven binnen de IKEA-groep van ondernemingen en binnen het IKEA netwerk (met inbegrip van maar niet beperkt tot IKEA-franchisenemers) in het beoordelingsproces (die al dan niet binnen de Europese Economische ruimte gesitueerd zijn). Indien de deelnemer een internationale winnaar is, (i) kan de naam en de leeftijd van de deelnemer worden gedeeld met het publiek en (ii) mogen de contactgegevens van de deelnemer en de ouder/voogd gedeeld worden met derden (al dan niet gesitueerd binnen de Europese Economische Ruimte), indien nodig voor IKEA en/of IKEA SWEDEN AB om de prijs aan de deelnemer te kunnen afleveren. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en door deze informatie te verschaffen aan IKEA, stemt iedere deelnemer en zijn ouder/voogd ermee in dat zijn persoonsgegevens en tekening op deze manier worden gebruikt. 25. IKEA, IKEA SWEDEN AB en elke andere IKEA winkel mag de naam, leeftijd en wedstrijdinzending (de tekening) van alle deelnemers publiceren op hun website, op de wedstrijdwebsite and via andere mediakanalen voor reclame en publiciteitsdoeleinden. Door deelname aan deze wedstrijd, stemmen deelnemers en hun ouder/voogd ermee in dat deze informatie op deze manier wordt gebruikt zonder verdere toestemming, kennisgeving of vergoeding.

4 26. IKEA en IKEA SWEDEN AB wenst nieuwe productieontwerpen te baseren op de wedstrijdinzendingen (tekeningen) van de 10 internationale winnaars en een beperkt productieaanbod van deze ontwerpen te fabriceren met als doel om deze te verkopen in alle IKEA franchisewinkels en IKEA franchise online shopping (commercieel gebruik). Voor elke verkochte knuffel van dit beperkte productieaanbod, zal de IKEA Stichting 1 doneren aan liefdadigheid, uitsluitend gekozen door de IKEA Stichting, die kinderen in nood ondersteunt. Door deelname aan deze wedstrijd, stemmen deelnemers en hun ouder/voogd ermee in dat deze informatie op deze manier wordt gebruikt zonder verdere toestemming, kennisgeving of vergoeding. Noch IKEA, noch IKEA of SWEDEN AB zal echter de verplichting hebben om het productieaanbod van enige of alle internationale winnaars te fabriceren. 27. Deelname aan de wedstrijd vereist de toestemming van de ouder/voogd van de deelnemer. Door toe te laten dat hun kind deelneemt aan de wedstrijd, stemt ieder IKEA FAMILY lid in met deze algemene voorwaarden, met inbegrip van maar niet beperkt tot de instemming met de verwerking door IKEA van persoonsgegevens van hun kind in overeenstemming met de manier die in deze algemene voorwaarden is beschreven. 28. Alle wedstrijdinzendingen moeten de originele creatie zijn van de deelnemer. Door een inzending in te dienen, verzekert en garandeert de deelnemer en zijn ouder/voogd dat de inzending een originele creatie is van de deelnemer en dat het geen intellectueel eigendomsrecht schendt van enige derde. De deelnemer en zijn ouder/voogd zullen IKEA en IKEA of SWEDEN AB schadeloos stellen voor elke schade of verlies als gevolg van een vordering, rechtsvordering, eis of actie door een derde op basis van een inbreuk op enig intellectueel eigendomsrecht (met inbegrip van maar niet beperkt tot morele rechten) op basis van de reproductie (als knuffel of in enige andere vorm), mededeling aan het publiek of aanpassing van de inzending door IKEA of SWEDEN AB. 29. Alle intellectuele eigendomsrechten met inbegrip van auteursrecht en modelrechten in de tekeningen bezorgd door deelnemers, in de winnende inzendingen en in de knuffels gemaakt naar de ontwerpen in de wedstrijdinzendingen, zullen de eigendom zijn van IKEA vanaf het moment dat de wedstrijdinzendingen bezorgd worden aan IKEA. Hiertoe kennen de deelnemer en hun ouder/voogd hierbij onherroepelijk alle exclusieve exploitatierechten in hun tekening toe aan IKEA. Deze toekenning dekt het geheel van de betreffende rechten, met inbegrip van alle economische rechten van het auteursrecht. Deze overdracht is exclusief en onherroepelijk en geldt wereldwijd en voor de volledige duur van de bescherming van het recht in kwestie, ingevolge bestaande of toekomstige wetgeving, en op de meest brede manier, i.e. voor elke vorm, techniek en exploitatiemiddel. IKEA heeft het recht om de tekening te wijzigen, in zoverre zij dit noodzakelijk acht voor de exploitatie van de tekening. IKEA zal als enige het recht hebben om te bepalen of, wanneer en hoe de tekening zal worden geëxploiteerd. Zelfs de tekening die niet geëxploiteerd wordt voor lange duur zal de exclusieve eigendom van IKEA blijven. IKEA heeft het recht om de tekening op anonieme wijze of onder een zelf gekozen naam te exploiteren, zonder de naam van de deelnemer of van de ouder/voogd te moeten vermelden. De vergoeding

5 voor de toekenning van deze rechten is inbegrepen in de prijzen toegekend in overeenstemming met de artikels 14 tot 18 hierboven. 30. In het geval dat geen van de 10 ontwerpen kan worden gefabriceerd of gecommercialiseerd, behoudt IKEA zich het recht voor om dit product van het te commercialiseren productaanbod te verwijderen en dit te wisselen door een product gebaseerd op een andere tekening van één van de inzendingen. 31. Deze wedstrijd en enig geschil als gevolg van of in verband met de wedstrijd, zal worden beheerst door Belgisch recht voor de rechtbanken van Brussel. IKEA, 7 oktober 2014

WEDSTRIJDVOORWAARDEN

WEDSTRIJDVOORWAARDEN WEDSTRIJDVOORWAARDEN IKEA TEKENWEDSTRIJD 2017 Deelnamevoorwaarden 1. IKEA NL B.V., in samenwerking met IKEA of Sweden AB, P.O. BOX 317, 83020 Hackås, Zweden, btw-nummer: SE5560747551, hierna te noemen

Nadere informatie

Woogie Boogie Beweegdag

Woogie Boogie Beweegdag Woogie Boogie Beweegdag Wedstrijdreglement Bedoeling? De Woogie Boogie Beweegdag is dé dag in het jaar waarop alle stoelen aan de kant gaan! Een volledige dag bewegen, creatief zijn en dansen. Alles kan

Nadere informatie

"Site": website toegankelijk op het volgende internetadres:

Site: website toegankelijk op het volgende internetadres: Officieel reglement van de online Wedstrijd «Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels

Nadere informatie

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Artikel 1 De wedstrijd Samen hertekenen we de weg wordt georganiseerd door het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid vzw, met maatschappelijke

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Make- A- Hero

Wedstrijdreglement Make- A- Hero Wedstrijdreglement Make- A- Hero Artikel 1 - Organisatie Deze "Make- A- Hero" wedstrijd wordt georganiseerd door Make- A- Wish Belgium- Vlaanderen, met maatschappelijke zetel te Gentsesteenweg 3 bus 002,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 REGLEMENT VOOR NEDERLAND VANAF PAGINA 4 VAN DIT DOCUMENT WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 Deze regels zijn van toepassing op de Liefmans Vakantie Portugal wedstrijd

Nadere informatie

"Wedstrijd": de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn»

Wedstrijd: de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn» Officieel reglement van de online Wedstrijd «Carrefour market Sint-Valentijn» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Carrefour market - Sint- Valentijn wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini

Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd)

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Producten Grote Publiek (hierna de Organisator genoemd) met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

Create your own website challenge

Create your own website challenge Create your own website challenge Wedstrijdvoorwaarden 1. De wedstrijdvoorwaarden Dit zijn de officiële regels voor de promotie ( Wedstrijdvoorwaarden ) in de vorm van de Microsoft Create your own website

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BERGHOFF

WEDSTRIJDREGLEMENT BERGHOFF WEDSTRIJDREGLEMENT BERGHOFF Artikel 1: Inleiding 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door BergHOFF Worldwide, met statutaire zetel te 3550 Heusden-Zolder, Boterbosstraat 6/1, ingeschreven in het rechtspersonenregister

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Consumentenproducten (hierna de

Nadere informatie

2. Definitie en algemene toegangsregels

2. Definitie en algemene toegangsregels Lees deze algemene voorwaarden even aandachtig door. Door op deze website te surfen, te bezoeken of er gebruik van te maken, stem je in met en acht je je gebonden door de hierna vermelde algemene voorwaarden.

Nadere informatie

VOLLEDIG REGLEMENT Insider Track spel

VOLLEDIG REGLEMENT Insider Track spel VOLLEDIG REGLEMENT Insider Track spel ARTIKEL 1 Organiserende vennootschap The Grapevine BVBA, handeldrijvende onder de handelsnaam "The Insiders, (hierna de Organiserende Vennootschap ), beheerder van

Nadere informatie

Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u

Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u izi4u.com bestaat uit verscheidene websites en webpagina's die worden onderhouden door Electronic Gallery n.v. of door haar gelieerde bedrijven (zoals Ekivita) -

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles»

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» ARTIKEL 1 Het bedrijf INNO N.V., met maatschappelijke zetel in 111 Nieuwstraat, 1000 Brussel, BTW BE 0448.827.116, organiseert een gratis wedstrijd Cooking Battles

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour market, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO

Nadere informatie

OVER HET THEMA: Post een foto van je bad hair day en win een uitnodiging voor 2 voor de Hair Fashion Night.

OVER HET THEMA: Post een foto van je bad hair day en win een uitnodiging voor 2 voor de Hair Fashion Night. WEDSTRIJD: L Oréal Professionnel Hair Fashion Night OVER HET THEMA: Post een foto van je bad hair day en win een uitnodiging voor 2 voor de Hair Fashion Night. Artikel 1: Voorwerp van de wedstrijd L Oréal

Nadere informatie

«Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden

«Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden «Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden Artikel 1: Organisator De vereniging zonder winstoogmerk "Special Olympics Belgium" ( de Organisator ), organiseert op basis van het K.B. III/42/CD.585.13-234

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Artikel 1. Definities Cpost De naamloze vennootschap Cpost International N.V. gevestigd aan Plasa Wilson Papa Godett

Nadere informatie

De wedstrijd speelt zich af op het grondegebied van het Vlaams Gewest.

De wedstrijd speelt zich af op het grondegebied van het Vlaams Gewest. Wedstrijdreglement Indevuilbak.be LEES DIT WEDSTRIJDREGLEMENT ZORGVULDIG. HET BEVAT BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE WEDSTRIJD VERKLAART DE DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSING VAN DEZE

Nadere informatie

Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip

Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip De onderneming L Oréal Nederland b.v., Divisie Cosmetique Active, gevestigd te 2132 LR Hoofddorp, Scorpius

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd 2014-2015 onder de naam FLUO-RAP De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF

Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF De onderneming L Oréal Belgilux nv, Luxe Divisie, gevestigd te Keizer Karellaan 584 te 1082 Brussel, ingeschreven bij de Kruispuntbank

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/07/2015

Wedstrijdreglement 01/07/2015 Wedstrijdreglement 01/07/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Tijd om te Winnen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op www.graceandglory.be/lanceringsactie

Nadere informatie

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Wedstrijdreglement WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Versie: 03 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2,

Nadere informatie

WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS*

WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS* WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS* Artikel 1. De wedstrijd en het wedstrijdreglement Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd *Win een plooifiets*, hierna genoemd de Wedstrijd.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Win a breakfast Hercules Trophy

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Win a breakfast Hercules Trophy Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Win a breakfast Hercules Trophy Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Lantmännen Unibake Win a breakfast Hercules

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt artikel 1. doel Het doel van de ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt is een lijn met echt Zeeuwse T-shirts realiseren ter ondersteuning van de promotie van Zeeland en voor de verkoop

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2018-2019 XIU graag graffitiwerk Inleiding Het XIU graag graffitiwerk is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen proberen op

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen 2017-2018 WIN 2.500 AAN SPONSORING Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Henkel Belgium NV, gevestigd te 1020 Brussel,

Nadere informatie

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card.

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card. OFFICIEEL REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE COLLECT & REFRESH Artikel 1: Algemene bepalingen 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie Collect & Refresh (hierna genoemd de Actie ) zijn van toepassing op de actie

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/09/2015

Wedstrijdreglement 01/09/2015 Wedstrijdreglement 01/09/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Decoranda goes New York, New York (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.decoranda.be

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De firma t Kastels Broodje, Turnhoutsebaan 40, B-2460 Kasterlee met ondernemingsnummer BE0629.583.646, RPR Turnhout (hierna: t Kastels Broodje ), organiseert een wedstrijd onder de benaming

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Chef Boterham Win een chef-kok aan huis

Wedstrijd Balade Chef Boterham Win een chef-kok aan huis WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Chef Boterham Win een chef-kok aan huis Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Chef Boterham: Win een chef-kok aan huis (hierna de wedstrijd genoemd) is een

Nadere informatie

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Artikel 1 ORGANISATIE Selexion, met maatschappelijke zetel Euronics Belgium CVBA, Uilenbaan 90 K3 2160 Wommelgem en KBO-nr. BE 0404.109.324 HR Antwerpen (hierna SELEXION

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor ARTIKEL 1 ORGANISATIE De fotowedstrijd wordt georganiseerd door Versele-Laga, met maatschappelijke zetel in België, te 9800 Deinze, Kapellestraat 70, houdende het

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT BELGIË

ACTIEREGLEMENT BELGIË ACTIEREGLEMENT BELGIË 1. De actie wordt georganiseerd door Viyo International nv, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Ijzerenpoortkaai 3, met KBO- nummer 0894.380.679 (hierna

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/09/2015

Wedstrijdreglement 01/09/2015 Wedstrijdreglement 01/09/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Sleep een van onze energieke prijzen in de wacht (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

Reglement G.H.$Mumm$Dare/Win/Celebrate

Reglement G.H.$Mumm$Dare/Win/Celebrate Reglement G.H.$Mumm$Dare/Win/Celebrate ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM, met maatschappelijke zetel op de Charleroise Steenweg 112, 1060 Sint-Gillis organiseert een wedstrijd zonder

Nadere informatie

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6 INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Pimen met Pompons wordt georganiseerd door Veritas nv, De

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL

WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL Artikel 1 ORGANISATIE ANDREAS STIHL NV, met maatschappelijke zetel te Veurtstraat 117, 2870 Puurs en met KBOnr. 0427.714.768 (hierna STIHL ) organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar SHINE OP STRAAT

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar SHINE OP STRAAT WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2016-2017 SHINE OP STRAAT Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd SHINE OP STRAAT. De wedstrijd begint op 7/11/2016

Nadere informatie

2. Om deel te nemen aan de wedstrijd dient de Deelnemer over een account te beschikken die publiek is op Twitter en/of Instagram en/of Facebook

2. Om deel te nemen aan de wedstrijd dient de Deelnemer over een account te beschikken die publiek is op Twitter en/of Instagram en/of Facebook WEDSTRIJDREGLEMENT #DELHAIZECOLORS Artikel 1 : Organisator De wedstrijd "#delhaizecolors wordt georganiseerd van 25/06/2015-7h tot en met 15/07/2015 18h door Delhaize Group SA ( de Organisator ), waarvan

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Artikel 1 - Organisator De vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM N.V., Terhulpsesteenweg 130b1, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd Win jouw Ricard

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018" - Algemeen Persoonsgegevens

Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018 - Algemeen Persoonsgegevens Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018" - Algemeen Persoonsgegevens Artikel 1 Onderwerp van het reglement 1.1. Dit reglement bepaalt alle modaliteiten van de wedstrijd Extensa (hierna de Wedstrijd

Nadere informatie

Inschrijving De foto Gedragscode

Inschrijving De foto Gedragscode Inschrijving Elke deelnemer aan de fotowedstrijd dient op de actiesite mvsacava.com/addlife zijn/haar foto te uploaden, te vertellen waarom het zijn/haar zomermoment is, de foto te delen op minstens één

Nadere informatie

WIN een wijnkelder (400 flessen wijn)

WIN een wijnkelder (400 flessen wijn) Wedstrijdreglement WIN een wijnkelder (400 flessen wijn) Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Shareatattoo

Wedstrijdreglement Shareatattoo Wedstrijdreglement Shareatattoo ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

Wedstrijdreglement «Grote Schoolkalender Gezinnen» en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer

Wedstrijdreglement «Grote Schoolkalender Gezinnen» en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer Wedstrijdreglement «Grote Schoolkalender 2016-2017 - Gezinnen» en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer Wedstrijdreglement: Artikel 1. - Voorwerp Dit reglement is van toepassing op de wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De heer Yuri Hellyn Tjampensstraat 10, 8573 Tiegem (hierna: Talktoo ) en ondernemingsnummer BE0839350205, organiseert een wedstrijd onder de benaming TalkToo verkiezing meest klantgerichte

Nadere informatie

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma Reglement voor de wedstrijd Selfpharma ARTIKEL 1 ORGANISEREND BEDRIJF Selfpharma bvba, waarvan het hoofdkantoor zich bevindt op het Baraplein n 2 te 1070 Brussel in België, ondernemingsnummer BE 0806 621

Nadere informatie

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd I Love Mama zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv met zetel

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS.

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS. INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Made by you wordt georganiseerd door Veritas nv, De Villermontstraat

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van post uw meest relevante en originele supporter tweet met de #12deduivel en/of de #12ediable

Wedstrijdreglement van post uw meest relevante en originele supporter tweet met de #12deduivel en/of de #12ediable Wedstrijdreglement van post uw meest relevante en originele supporter tweet met de #12deduivel en/of de #12ediable Artikel 1 - organisator / organiserende maatschappij De actie post uw meest relevante

Nadere informatie

opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs.

opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto 5

Reglement wedstrijd - Auto 5 Reglement wedstrijd - Auto 5 Elke Wedstrijd die door Auto 5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto 5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

DISCLAIMER Dairy Training Centre

DISCLAIMER Dairy Training Centre Gebruikersvoorwaarden Voor de toegang tot en het gebruik van deze website gelden, naast de toepasselijke wet- en regelgeving, de hierna genoemde condities en bepalingen. Gebruik van deze website betekent

Nadere informatie

WEDSTRIJD. Casa di Mama 10 years ARTIKEL 1

WEDSTRIJD. Casa di Mama 10 years ARTIKEL 1 WEDSTRIJD Casa di Mama 10 years ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Dr. Oetker, met maatschappelijke zetel in 1831, De Kleetlaan 7b, Bus 1, organiseert een wedstrijd met aankoopverplichting. De Casa di

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Bicky zkt. zeemeermin

WEDSTRIJDREGLEMENT Bicky zkt. zeemeermin WEDSTRIJDREGLEMENT Bicky zkt. zeemeermin ARTIKEL 1. VOORWERP 1.1. De onderneming IZICO Belgium N.V. (hierna «IZICO» genoemd), ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nr. 0429.874.405,

Nadere informatie

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO Wedstrijdreglement WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke zetel

Nadere informatie

REGELS VAN DE WEDSTRIJD KID NOIZE!

REGELS VAN DE WEDSTRIJD KID NOIZE! REGELS VAN DE WEDSTRIJD KID NOIZE! Artikel 1: Organisatie Het bedrijf WIKO Benelux SPRL, hierna de "Organisator" te noemen, met maatschappelijke zetel te Tervurenlaan 412, 1150 Brussel, België, ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Reglementen Het Mooiste Paardenmoment

Reglementen Het Mooiste Paardenmoment Reglementen Het Mooiste Paardenmoment 1. Algemene voorwaarden voor deelname Om mee te doen aan de actie worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van de deelnemers worden gebruikt om winnaars te

Nadere informatie

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama.

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Wedstrijdreglement Yokohama november 2015. WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Versie: 9 november 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet

Nadere informatie

USER S AND PRIVACY POLICY

USER S AND PRIVACY POLICY USER S AND PRIVACY POLICY Hierna volgende voorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van deze website. U dient deze belangrijke informatie aandachtig te lezen vooraleer U uw bezoek van deze website

Nadere informatie

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen.

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Wedstrijdreglement WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Versie: 17 mei 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. België

ALGEMENE VOORWAARDEN. België ALGEMENE VOORWAARDEN België Deze Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden") zijn van toepassing op de actie ("Actie") zoals omschreven in artikel 3 die wordt aangeboden door H.J. Heinz België N.V., gevestigd

Nadere informatie

Voorwaarden WIKO Longboard promotie!

Voorwaarden WIKO Longboard promotie! Voorwaarden WIKO Longboard promotie! Artikel 1 : Organisatie De onderneming WIKO Netherlands BV, hierna genoemd de Organisator, gevestigd te Amersfoort, Databankweg 20-22, 3821AL, Nederland ingeschreven

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Logeren in Vlaanderen Vakantieland (hierna:

Nadere informatie

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Wedstrijdreglement WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Versie: 14 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Wedstrijdreglement WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Versie: 18 maart 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en

Nadere informatie

Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement

Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement 1. In het kader van de Win 1 jaar gratis elektriciteit - actie biedt EDF Luminus

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek

Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek 1. Partijen 123autolakken.nl, autoshopeerbeek.nl,autoshop-eerbeek.nl autolakkenwebshop.nl en vandergiesenautoshop.nl zijn een onderdeel van van der

Nadere informatie

WIN een arrangement rond de film The Beaver MET RADIO 2 EN Belga Films

WIN een arrangement rond de film The Beaver MET RADIO 2 EN Belga Films Wedstrijdreglement WIN een arrangement rond de film The Beaver MET RADIO 2 EN Belga Films Versie: 20 mei 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Creëer het origineelste vegetarische recept

Wedstrijdreglement Creëer het origineelste vegetarische recept Wedstrijdreglement Creëer het origineelste vegetarische recept ARTIKEL 1: Organisator IKEA Belgium NV/SA, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Weiveldlaan 19 en ingeschreven in de KBO met ondernemingsnummer

Nadere informatie

- WEDSTRIJD ZONDER AANKOOPVERPLICHTING - WEDSTRIJDREGLEMENT FUNNY SANDWICH WIN EEN JAAR LANG GRATIS SANDWICHES

- WEDSTRIJD ZONDER AANKOOPVERPLICHTING - WEDSTRIJDREGLEMENT FUNNY SANDWICH WIN EEN JAAR LANG GRATIS SANDWICHES - WEDSTRIJD ZONDER AANKOOPVERPLICHTING - WEDSTRIJDREGLEMENT FUNNY SANDWICH WIN EEN JAAR LANG GRATIS SANDWICHES ARTIKEL 1: ALGEMEEN Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd Funny sandwich

Nadere informatie

WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar.

WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar. Wedstrijdreglement WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar. Versie: september 2012. Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden:

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: 1. Inleiding: Deze richtlijn schetst regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Stad Turnhout organiseert via haar website

Nadere informatie

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE Het gebruik van deze website (hierna de Jeram website ) impliceert uw onvoorwaardelijke aanvaarding van alle onderstaande algemene voorwaarden (hierna de

Nadere informatie

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan. Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent

Nadere informatie