Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd"

Transcriptie

1 Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Artikel 1 ORGANISATIE Selexion, met maatschappelijke zetel Euronics Belgium CVBA, Uilenbaan 90 K Wommelgem en KBO-nr. BE HR Antwerpen (hierna SELEXION ) organiseert een wedstrijd getiteld SELEXION-WEDSTRIJD (hierna WEDSTRIJD ). Deelname aan de WEDSTRIJD impliceert de onvoorwaardelijke aanvaarding van dit wedstrijdreglement (hierna REGLEMENT ). Iedere deelnemer wordt derhalve geacht de inhoud van dit REGLEMENT te hebben gelezen, begrepen en zonder enige beperking te hebben aanvaard. Dit REGLEMENT is te allen tijde consulteerbaar via Deelname aan de WEDSTRIJD is vrij en zonder aankoopverplichting. Artikel 2 DEELNAME 2.1. Toegang tot de WEDSTRIJD De WEDSTRIJD staat open voor alle natuurlijke personen die gedomicilieerd zijn in België en die op het ogenblik van deelname minstens de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Minderjarigen kunnen enkel meedoen met de WEDSTRIJD indien hij de toestemming voorlegt van zijn wettelijke vertegenwoordiger. Deelname aan de wedstrijd is niet onderworpen aan de aankoop van één of meerdere producten. Uitgesloten van de WEDSTRIJD zijn de personeelsleden en onderaannemers van SELEX- ION, evenals iedereen die direct of indirect aan de organisatie of uitvoering van de WEDSTRIJD heeft meegewerkt, alsook hun partners, ouders, kinderen en andere personen die bij hen inwonen. Iedere deelnemer mag slechts één keer deelnemen met hetzelfde adres, namelijk met zijn unieke persoonlijke gegevens. Bij meer dan één deelname per adres houdt SELEXION enkel rekening met de laatste ontvangen deelname Deelnamemodaliteiten Deelname aan de WEDSTRIJD verloopt uitsluitend elektronisch via volgende website: Iedere poging tot deelname per telefoon, fax, post, of nog anders zal niet in aanmerking worden genomen.

2 De deelnemer aan de WEDSTRIJD moet achtereenvolgens: - Surfen naar ion.be - Vervolgens klikken op de Selexion-wedstrijd?; - Drie meerkeuzevragen beantwoorden. De nodige informatie om te kunnen antwoorden op de meerkeuzevragen is terug te vinden op de e-commerce site v an SELEXION - De schiftingsvraag beantwoorden; - Het elektronisch deelnameformulier correct invullen (inclusief de gevraagde persoonsgegevens) en deze versturen Duur van de WEDSTRIJD De WEDSTRIJD loopt van maandag 26 oktober 2015 om uur tot en met maandag 9 november 2015 om uur. Voor deelname is de datum en het uur van ontvangst door SELEXION van het elektronisch deelnameformulier bepalend. Er wordt slechts rekening gehouden met inzendingen die door SELEXION ontvangen worden vóór afloop van bovenvermelde wedstrijdperiode. In geen geval kan SELEXION aansprakelijk worden gesteld voor de laattijdige ontvangst van het deelnameformulier, om welke reden dan ook (inclusief maar niet uitsluitend om redenen van technische aard) Geldigheid van de deelname Enkel de deelname in eigen naam en voor eigen rekening is toegelaten. Onder geen beding mag worden deelgenomen onder een pseudoniem of in naam en/of voor rekening van één of meerdere derden. Deelnemer garandeert dat alle door hem verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn. SELEXION is niet verantwoordelijk indien de deelnemer onjuiste, niet-actuele of onvolledige gegevens verstrekt. SELEXION behoudt zich het recht voor een deelnemer onmiddellijk of op een later tijdstip uit te sluiten van de WEDSTRIJD en/of andere lopende en toekomstige wedstrijden, alsook zich de prijs die de deelnemer in voorkomend geval reeds zou hebben ontvangen door deelname aan huidige WEDSTRIJD, te doen terugbetalen in geval van: - onvolledigheid, incorrectheid of valsheid van de meegedeelde persoons- of andere gegevens; - om het even welke overtreding van huidig REGLEMENT; - om het even welke (poging tot) fraude; Georganiseerde en/of collectieve (al dan niet geautomatiseerde) deelnames aan de WEDSTRIJD worden sowieso als fraude beschouwd, evenals iedere (poging tot) wijziging van de voorzieningen van de WEDSTRIJD, via welk procedé dan ook (al dan niet geautomatiseerd), met het oog op beïnvloeding van het resultaat en de aanduiding van de winnaar, en zullen dan ook automatisch tot uitsluiting leiden.

3 SELEXION behoudt zich het recht voor om alle klachten te onderzoeken en om elke betwisting voortvloeiende uit deze wedstrijd te laten beslechten door een wedstrijdjury. Deze beslissingen zijn onherroepbaar. Artikel 3 PRIJS 3.1. Prijs De winnaars van de WEDSTRIJD kunnen ,00 aan prijzen winnen uit producten van SELEXION, te verdelen over de tien verschillende winnaars. De hoofdprijs is een bundel van vier producten, prijzen 2 t.e.m. 5 zijn een bundel van twee producten, prijzen 6 t.e.m. 10 zijn één product. De waarde van de prijzen daalt naargelang de rang van winnaars: hoofdprijs: 3.638,97 incl BTW 2de prijs: 1.349,98 incl BTW 3de prijs: 1.148,99 incl BTW 4de prijs: 998,99 incl BTW 5de prijs: 899,98 incl BTW 6de prijs: 599,99 incl BTW 7de prijs: 529,99 incl BTW 8ste prijs: 499,99 incl BTW 9de prijs: 269,00 incl BTW 10de prijs: 119,00 incl BTW De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. Hij wordt door de winnaar aanvaard zoals hij is uitgereikt, kan niet worden betwist en zal in geen geval terugbetaald of omgeruild kunnen worden. De prijs kan op geen enkele manier worden omgewisseld, ook niet tegen zijn waarde in geld of andere goederen. SELEXION behoudt zich daarentegen het recht voor om een prijs te geven waarvan de waarde equivalent is aan de voorziene prijs Toewijzing van de prijs De prijzen worden toegewezen aan 10 (tien) winnaars. De winnaars van de WEDSTRIJD zijn diegene die de meerkeuzevragen en de schiftingsvraag correct beantwoord hebben of het dichtst benaderd hebben. In geval van een ex aequo bij deze schiftingsvraag, zal het eerst ontvangen antwoord als winnaar worden aangeduid. Eenzelfde natuurlijke persoon, die geïdentificeerd wordt op basis van zijn naam en zijn adres, kan maximaal 1 prijs winnen.

4 De winnaar zal per verwittigd worden tussen maandag 16 november 2015 en vrijdag 20 november SELEXION zal de winnaar contacteren via het opgegeven adres. Een zal verstuurd worden naar het adres dat op het elektronisch deelnameformulier werd ingevuld. De winnaar zal binnen een termijn van 7 dagen na ontvangst van voormelde moeten bevestigen dat hij zijn prijs aanvaardt, conform de in de meegedeelde instructies. Bij het uitblijven van de bevestiging van aanvaarding conform de instructies en/of binnen voormelde termijn, zal de winnaar elke aanspraak op zijn prijs verliezen en behoudt SELEXION zich het recht voor deze prijs opnieuw toe te wijzen door het aanduiden van een nieuwe winnaar, zijnde de volgende in lijn met de correcte schiftingsvraag. Het niet aanvaarden van de prijs, om welke reden dan ook, kan geenszins leiden tot toekenning van enige financiële of andere tegenwaarde. Niet-winnaars zullen niet geïnformeerd worden. SELEXION is niet verplicht om de namen van de winnaars openbaar te maken. Niettemin behoudt SELEXION het recht om de naam, voornaam, de woonplaats en de prijs van de winnaars bekend te maken zowel online als offline, zonder dat hierdoor enig ander recht wordt toegekend aan de winnaars andere dan de aflevering van hun prijs. Artikel 4 VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS 4.1. Respect voor de privacywetgeving In het kader van hun deelname aan de WEDSTRIJD dienen de deelnemers SELEXION een aantal persoonsgegevens mee te delen. SELEXION verbindt zich ertoe om deze gegevens te behandelen en te verwerken conform de bepalingen van de Belgische wet van 8 december 1992 inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens (de Privacywet ), in overeenstemming met de Europese richtlijn 95/46/EG van 24 oktober 1995 (de Privacyrichtlijn ). De Privacywet, evenals de Privacyrichtlijn, zijn toegankelijk via de website: Doel van de verwerking De deelnemer stemt ermee in dat zijn persoonsgegevens door SELEXION verwerkt mogen worden: - om de deelname aan de WEDSTRIJD in goede banen te leiden; - om de deelnemer over het verloop van de WEDSTRIJD te informeren en eventueel over de prijs die hij gewonnen heeft;

5 - om de deelnemer op de hoogte te houden van de activiteiten, aanbiedingen en promoties van SELEXION; - voor onderzoeks- en statistische doeleinden Bijzondere toestemming voor publicatie van bepaalde persoonsgegevens van de winnaar Iedere deelnemer verleent SELEXION, door zijn loutere deelname aan de WEDSTRIJD, de onvoorwaardelijke toelating tot publicatie, via gelijk welk medium, van zijn naam en voornaam ten titel van identificatie als winnaar van de WEDSTRIJD, en verzaakt aan alle rechten daaromtrent, inclusief maar niet uitsluitend enig recht op vergoeding 4.4. Recht op raadpleging, verbetering, wijziging en verwijdering Iedere deelnemer geniet te allen tijde het recht de verwerkte persoonsgegevens te raadplegen, te verbeteren, te wijzigen en te verwijderen. Dit kan door SELEXION een schrijven te richten met overeenstemmend verzoek op volgend adres: sales@selexion.be Geen overdracht van gegevens Alle persoonsgegevens die in het kader van de WEDSTRIJD worden verzameld zullen enkel door SELEXION gebruikt worden in overeenstemming met de principes en modaliteiten vervat onder huidig artikel 4. De verwerkte gegevens worden niet overgedragen aan derden. Artikel 5 AANSPRAKELIJKHEID SELEXION is niet verantwoordelijk voor eventuele schade van enigerlei aard die het gevolg is van deelname aan de WEDSTRIJD, de toekenning van de prijs en/of de gevolgen van aanvaarding van de prijs. SELEXION zal niet aansprakelijk gesteld kunnen worden, wanneer de WEDSTRIJD geheel of gedeeltelijk gewijzigd, verlengd, ingekort, uitgesteld of geannuleerd wordt omwille van redenen waar SELEXION geen controle over heeft (toeval of overmacht) of omwille van om het even welke andere gebeurtenis die door SELEXION, volgens haar eigen discretie, beschouwd wordt als iets wat de uitvoering van de WEDSTRIJD onder de initieel voorziene omstandigheden bemoeilijkt. SELEXION kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor een technisch probleem waardoor niet aan de WEDSTRIJD kan worden deelgenomen of voor technische problemen die het continue en ononderbroken verloop van de WEDSTRIJD zouden verhinderen..

6 Bovendien behoudt SELEXION zich het recht voor de wedstrijd te verlengen of te wijzigen en/of het wedstrijdreglement te wijzigen, zelfs indien de wedstrijd is gestart, online of beëindigd is, zonder motivering, zonder voorafgaande verwittiging en met onmiddellijke ingang vanaf het moment van de wijziging. SELEXION kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld en er kan onder geen enkele voorwaarde een vergoeding van SELEXION worden geëist. Door zijn deelname aan de wedstrijd wordt elke deelnemer geacht de wijziging te aanvaarden.. Artikel 6 GELDIGHEID & AFDWINGBAARHEID VAN HET REGLEMENT Indien één of meerdere bepalingen van huidig REGLEMENT ongeldig of niet afdwingbaar blijken, dan blijven de overige clausules onverminderd van kracht. Artikel 7 TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTBANKEN Huidig REGLEMENT wordt beheerst door Belgisch recht. Ieder geschil dat niet in der minne geregeld kan worden, zal worden beslecht voor de bevoegde rechtbank van het arrondissement Antwerpen..

WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL

WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL Artikel 1 ORGANISATIE ANDREAS STIHL NV, met maatschappelijke zetel te Veurtstraat 117, 2870 Puurs en met KBOnr. 0427.714.768 (hierna STIHL ) organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT COME AND WIN

WEDSTRIJDREGLEMENT COME AND WIN WEDSTRIJDREGLEMENT COME AND WIN Artikel 1 ORGANISATIE C.V.B.A. Euronics Belgium met maatschappelijke zetel te Uilenbaan 90, 2160 Wommelgem, handel drijvend onder de handelsnaam SELEXION (hierna SELEXION

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 1 JAAR idbus BELGIË GEORGANISEERD DOOR idbus VANAF 30 SEPTEMBER 2013

WEDSTRIJDREGLEMENT 1 JAAR idbus BELGIË GEORGANISEERD DOOR idbus VANAF 30 SEPTEMBER 2013 WEDSTRIJDREGLEMENT 1 JAAR idbus BELGIË GEORGANISEERD DOOR idbus VANAF 30 SEPTEMBER 2013 Artikel 1 ORGANISATIE De vennootschap SNCF- C6 idbus, (verder idbus genoemd), een vereenvoudigde aandelenvennootschap

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare NV-SA Avenue Pascal 2-4-6 1300 Wavre - Belgium (hierna

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto 5

Reglement wedstrijd - Auto 5 Reglement wedstrijd - Auto 5 Elke Wedstrijd die door Auto 5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto 5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto5

Reglement wedstrijd - Auto5 Reglement wedstrijd - Auto5 Elke Wedstrijd die door Auto5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT SHOPPERPROMO 1+1 GRATIS

ACTIEREGLEMENT SHOPPERPROMO 1+1 GRATIS ACTIEREGLEMENT SHOPPERPROMO 1+1 GRATIS ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze actie wordt georganiseerd door: N.V. Henkel Belgium S.A. Henkel Nederland BV Esplanade 1, postbus 101 Brugwal 11 1020 Brussel 3432 NZ

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT The Voice Kids en Brugge Kaas

WEDSTRIJDREGLEMENT The Voice Kids en Brugge Kaas WEDSTRIJDREGLEMENT The Voice Kids en Brugge Kaas Artikel 1: ALGEMEEN De wedstrijd met aankoopverplichting genaamd The Voice Kids en Brugge Kaas (verder genoemd de WEDSTRIJD ) wordt georganiseerd door Kaasimport

Nadere informatie

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6 INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Pimen met Pompons wordt georganiseerd door Veritas nv, De

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 10/06/2016

Wedstrijdreglement 10/06/2016 Wedstrijdreglement 10/06/2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Win een gesigneerd T- shirt van de Rode Duivels (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op

Nadere informatie

REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA

REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA Artikel 1 De wedstrijd COMME CHEZ BADOIT wordt georganiseerd door NV Danone Waters Benelux SA met zetel te Jules

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS.

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS. INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Made by you wordt georganiseerd door Veritas nv, De Villermontstraat

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd

Nadere informatie

Deze wedstrijd (hierna ook genoemd: Lidl Winkelkar ) loopt vanaf maandag 05/01/2015, 00u01 tot en met zondag 25/01/2015, 23u59.

Deze wedstrijd (hierna ook genoemd: Lidl Winkelkar ) loopt vanaf maandag 05/01/2015, 00u01 tot en met zondag 25/01/2015, 23u59. SPELREGELS Deze wedstrijd (hierna ook genoemd: Lidl Winkelkar ) loopt vanaf maandag 05/01/2015, 00u01 tot en met zondag 25/01/2015, 23u59. Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/09/2015

Wedstrijdreglement 01/09/2015 Wedstrijdreglement 01/09/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Sleep een van onze energieke prijzen in de wacht (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

REGLEMENT Unilever Food Solutions WEDSTRIJD

REGLEMENT Unilever Food Solutions WEDSTRIJD REGLEMENT Unilever Food Solutions WEDSTRIJD Artikel 1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Waste zoek de 7 verschillen" hierna te noemen: actie, die wordt georganiseerd door Unilever Belgium

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD «WIN GRATIS VATEN» - PLANIDOO 2016

REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD «WIN GRATIS VATEN» - PLANIDOO 2016 REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD «WIN GRATIS VATEN» - PLANIDOO 2016 1. Algemeen De online wedstrijd "WIN GRATIS VATEN" (hierna de Wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door 2DS vzw, met zetel te Barastraat

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De heer Yuri Hellyn Tjampensstraat 10, 8573 Tiegem (hierna: Talktoo ) en ondernemingsnummer BE0839350205, organiseert een wedstrijd onder de benaming TalkToo verkiezing meest klantgerichte

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/09/2015

Wedstrijdreglement 01/09/2015 Wedstrijdreglement 01/09/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Decoranda goes New York, New York (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.decoranda.be

Nadere informatie

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Art. 1 - Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Bebat Batterijker dan je denkt. De wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/12/2015

Wedstrijdreglement 01/12/2015 Wedstrijdreglement 01/12/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Gin memory games (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.bierenwijnhuis.be (hierna:

Nadere informatie

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA FIMMO MAKELAARS BVBA Dorpsstraat 11, 2940 Stabroek T: 03 210 17 17 info@fimmo-vastgoed.be BTW: BE 0830.105.610 Inhoudsopgave Reglement... 2 Artikel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/07/2015

Wedstrijdreglement 01/07/2015 Wedstrijdreglement 01/07/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Tijd om te Winnen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op www.graceandglory.be/lanceringsactie

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent wordt georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland - 2019 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Logeren in Vlaanderen Vakantieland (hierna: Wedstrijd

Nadere informatie

Doel van de wedstrijd is het winnen van een Tomorrowland-package voor 2 personen.

Doel van de wedstrijd is het winnen van een Tomorrowland-package voor 2 personen. SPELREGELS Deze wedstrijd (hierna ook genoemd: Lidl Blend Test) loopt op maandag 6 juli 2015, dinsdag 7 juli 2015, woensdag 8 juli 2015, donderdag 9 juli 2015, vrijdag 10 juli 2015, maandag 13 juli 2015,

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer

Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer Art. 1 Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Blan Win bed- en badlinnen van De Witte

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau"

Reglement van de wedstrijd krasjecadeau Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau" Artikel 1: Algemene informatie 1.1. De NV bpost, met maatschappelijke zetel in het Muntcentrum, 1000 Brussel, ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE 214.596.464

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank 1. Organisatie De wedstrijd Record Bank Mobile 2017 (hierna wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door Record Bank nv

Nadere informatie

REGLEMENT DANONE 4Pro - Betrouwbaarheid WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV DANONE SA

REGLEMENT DANONE 4Pro - Betrouwbaarheid WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV DANONE SA REGLEMENT DANONE 4Pro - Betrouwbaarheid WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV DANONE SA Artikel 1 De wedstrijd DANONE 4Pro - Betrouwbaarheid wordt georganiseerd door NV Danone SA met zetel te Jules Cockxstraat

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas ARTIKEL 1: ORGANISEREND BEDRIJF De naamloze vennootschap Savencia Fromage & Dairy Benelux nv (BE 0406.658.741), gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1050 ELSENE,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT. "["Win een weekend in Toscane met Carapelli]"

TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT. [Win een weekend in Toscane met Carapelli] TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT "["Win een weekend in Toscane met Carapelli]" Artikel 1: Algemeen 1.1 De BVBA Carapelli België, met maatschappelijke zetel te Carapelli Belgium Diamantstraat 8/210 B-2200

Nadere informatie

REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD

REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour Hypermarkten, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO 0448.826.918), organiseert een

Nadere informatie

Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini

Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700

Nadere informatie

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Logeren in Vlaanderen Vakantieland (hierna:

Nadere informatie

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Van 15 oktober 2015 tot en met 18 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Vintense Recepten Actie

Wedstrijdreglement Vintense Recepten Actie Wedstrijdreglement Vintense Recepten Actie Artikel 1 - Onderwerp van het reglement Dit reglement regelt alle modaliteiten voor de wedstrijd, zonder aankoopverplichting, "Vintense Recepten actie" (hierna

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles»

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» ARTIKEL 1 Het bedrijf INNO N.V., met maatschappelijke zetel in 111 Nieuwstraat, 1000 Brussel, BTW BE 0448.827.116, organiseert een gratis wedstrijd Cooking Battles

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win your True Pleasure (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Mondelez Services Nederland b.v.

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win twee voetbalabonnementen Prik&Tik 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT Win twee voetbalabonnementen Prik&Tik 2016 WEDSTRIJDREGLEMENT Win twee voetbalabonnementen Prik&Tik 2016 Artikel 1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de online wedstrijd Win twee voetbalabonnementen, hierna genoemd de wedstrijd, die georganiseerd

Nadere informatie

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier.

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. ANNEX 2 Wedstrijdreglement MGM-ANNA - Robomow: Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. Een slimme thermostaat Anna voor slechts 1* én kans op een gratis

Nadere informatie

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Mediahuis NV, BTW BE 0439.849.666, Katwilgweg 2 in 2050 Antwerpen (hierna genoemd: de organisator).

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Mediahuis NV, BTW BE 0439.849.666, Katwilgweg 2 in 2050 Antwerpen (hierna genoemd: de organisator). WEDSTRIJDREGLEMENT JUNI 2016 1. Organisatie Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Mediahuis NV, BTW BE 0439.849.666, Katwilgweg 2 in 2050 Antwerpen (hierna genoemd: de organisator). Deelnemen aan de

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza WEDSTRIJDREGLEMENT Balade- wedstrijd Pairi Daiza Artikel 1: Organisatie 1.1. De Balade- wedstrijd Pairi Daiza (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen REGLEMENT Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen ARTIKEL 1: ORGANISATOR Touring Verzekeringen, waarvan de zetel gevestigd is op de Havenlaan 86C bus 117 in 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman WEDSTRIJDREGLEMENT betfirst- wedstrijd Trumpman Artikel 1: Organisatie 1.1. De betfirst- wedstrijd Trumpman (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door SAGEVAS NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night

WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night Artikel 1 Definities 1.1 Actie: wedstrijd zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2 Actieperiode: de hierna in artikel 3.2. bedoelde periode

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup)

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie BEKERFINALE KAA GENT wordt georganiseerd door NEOBULLES SA

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE PASEN»

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE PASEN» WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE PASEN» ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM-Carrefour market, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan, 20 (ondernemingsnummer

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Zalig Slapen Win een Tempur North bed

Wedstrijdreglement Zalig Slapen Win een Tempur North bed Wedstrijdreglement Zalig Slapen Win een Tempur North bed Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Zalig Slapen - Win een Tempur North bed (hierna: Wedstrijd

Nadere informatie

ONTWERP Wedstrijdreglement van toepassing op de Croky Ristorante Vespa wedstrijd

ONTWERP Wedstrijdreglement van toepassing op de Croky Ristorante Vespa wedstrijd ONTWERP Wedstrijdreglement van toepassing op de Croky Ristorante Vespa wedstrijd 1. Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk CROKY, met maatschappelijke zetel te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen,

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

Reglement WeCover Back to School

Reglement WeCover Back to School wecover Reglement WeCover Back to School 1 P a g e Reglement 'Wedstrijd WeCover Back to School' Dit reglement is van toepassing op de 'Wedstrijd WeCover Back to School' (hierna de Wedstrijd) van Actel,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De firma t Kastels Broodje, Turnhoutsebaan 40, B-2460 Kasterlee met ondernemingsnummer BE0629.583.646, RPR Turnhout (hierna: t Kastels Broodje ), organiseert een wedstrijd onder de benaming

Nadere informatie

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator.

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator. REGLEMENT FACEBOOKWEDSTRIJD DICTATOR Dictator Quiz ARTIKEL 1 De UNIVERSAL PICTURES INTERNATIONAL BELGIUM, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Rue Royale 288 Koningsstraat, 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Shareatattoo

Wedstrijdreglement Shareatattoo Wedstrijdreglement Shareatattoo ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging

Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd JAZZ apple brengt je in beweging (hierna: Wedstrijd ), georganiseerd

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

Wedstrijdreglement en spelregels Boetiek Magnifiek

Wedstrijdreglement en spelregels Boetiek Magnifiek Maatschappelijke Zetel VZW Den Azalee Abingdonstraat 99-9100 Sint-Niklaas BE 0456.719.748 Kringwinkel, diensten en kantoren Heistraat 115-9100 Sint-Niklaas Tel : 03 766 70 45 info@vzwdenazalee.be www.denazalee.be

Nadere informatie

Wedstrijdreglement voor Maak kans op een waardebon van 100 bij Fun

Wedstrijdreglement voor Maak kans op een waardebon van 100 bij Fun Wedstrijdreglement voor Maak kans op een waardebon van 100 bij Fun Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd Maak kans op een waardebon van 100 bij de Fun (hierna genoemd: de Wedstrijd )

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een Ecoview van uw bedrijf

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een Ecoview van uw bedrijf WEDSTRIJDREGLEMENT Win een Ecoview van uw bedrijf Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win een Ecoview (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Lampiris Belgium NV (hierna

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT "Perfect dak

WEDSTRIJDREGLEMENT Perfect dak WEDSTRIJDREGLEMENT "Perfect dak Artikel 1: Organisatie Artikel 2: Prijs Artikel 3: Deelname Artikel 4: Bepaling van de winnaars Artikel 5: Opschorting of Annulatie Artikel 6: Aansprakelijkheid Artikel

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET KWALITEITSKETEN CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET KWALITEITSKETEN CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET KWALITEITSKETEN CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM-Carrefour market, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT "Binnenisolatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Binnenisolatie WEDSTRIJDREGLEMENT "Binnenisolatie Artikel 1: Organisatie Artikel 2: Prijs Artikel 3: Deelname Artikel 4: Bepaling van de winnaars Artikel 5: Opschorting of Annulatie Artikel 6: Aansprakelijkheid Artikel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Bretagne-Séché Environnement

Wedstrijdreglement Bretagne-Séché Environnement Wedstrijdreglement Bretagne-Séché Environnement Artikel1 De Belgische vestiging van Fortuneo - dochtermaatschappij van Crédit Mutuel Arkéa en kredietinstelling naar Frans recht in de vorm van een Naamloze

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Artikel 1 - Organisator De vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM N.V., Terhulpsesteenweg 130b1, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd Win jouw Ricard

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement

Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de online wedstrijd Alpro Pur Enjoy (hierna genoemd: de Wedstrijd ) die zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme

Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lutti Bongo

Wedstrijdreglement Lutti Bongo Wedstrijdreglement Lutti Bongo Art. 1 Organisatie 1.1. Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd met aankoopverplichting georganiseerd door Continental

Nadere informatie

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Consumentenproducten (hierna de

Nadere informatie

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win 1000 euro shoptegoed. Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win 1000 euro shoptegoed. Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015 Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win 1000 euro shoptegoed Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Verleg je grenzen met Choco!Choco

WEDSTRIJDREGLEMENT Verleg je grenzen met Choco!Choco WEDSTRIJDREGLEMENT Verleg je grenzen met Choco!Choco Artikel 1: ALGEMEEN De wedstrijd met aankoopverplichting genaamd Verleg je grenzen met Choco!Choco (verder genoemd de WEDSTRIJD ) wordt georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT McDonald s Artikel 1: Algemeen 1.1. Van 13 december 2018 11.00 AM tot en met 14 december 2018 06.30 AM ( Wedstrijdperiode ) organiseert McDonald s Belgium NV, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Prik&Tik: Win tickets en een meet&greet voor de K3-jubileumshow

WEDSTRIJDREGLEMENT Prik&Tik: Win tickets en een meet&greet voor de K3-jubileumshow WEDSTRIJDREGLEMENT Prik&Tik: Win tickets en een meet&greet voor de K3-jubileumshow 1. IDENTIFICATIE 1.1. Deze Wedstrijd wordt u aangeboden, onder de hierna opgenomen voorwaarden, door Prik&Tik CVBA, gevestigd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement My Way Win 250 euro aan brandstof

Wedstrijdreglement My Way Win 250 euro aan brandstof Wedstrijdreglement My Way Win 250 euro aan brandstof Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd My Way Win 250 euro aan brandstof (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

REGLEMENT VAN TOEPASSING OP DE WIN EEN BMW MOTORFIETS VOOR DRIE MAANDEN - ACTIE

REGLEMENT VAN TOEPASSING OP DE WIN EEN BMW MOTORFIETS VOOR DRIE MAANDEN - ACTIE REGLEMENT VAN TOEPASSING OP DE WIN EEN BMW MOTORFIETS VOOR DRIE MAANDEN - ACTIE Artikel 1: Algemeen 1.1 De NV BMW Belgium Luxembourg, met maatschappelijke zetel te Lodderstraat 16, 2880 Bornem en met ondernemingsnummer

Nadere informatie

Maak kans op één van 20 gratis kleuradviezen aan huis t.w.v. 100

Maak kans op één van 20 gratis kleuradviezen aan huis t.w.v. 100 Levis kleurt Charleroi. Maak kans op één van 20 gratis kleuradviezen aan huis t.w.v. 100 Naam Voornaam Straat Huisnr. Postcode Gemeente GSM Telefoon E-mail GAMMA winkel Wedstrijdvraag: Welke Belgische

Nadere informatie

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Artikel 1 De wedstrijd Samen hertekenen we de weg wordt georganiseerd door het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid vzw, met maatschappelijke

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze Artikel 1: Voorwerp De naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv, divisie Volkswagen Import, met

Nadere informatie

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Het reglement van de Abonneer je gratis op Hello -wedstrijd beschrijft de regels en de voorwaarden die gelden voor enerzijds

Nadere informatie