opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs."

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark, een videowedstrijd: Deel je vakantievideo uit Denemarken (hierna: "de wedstrijd") ter promotie Denemarken als vakantiebestemming. Artikel 2 Voorwaarden van de wedstrijd 2.1 Duur van de wedstrijd De wedstrijd "Deel je vakantievideo uit Denemarken" wordt aangejaagd via de verschillende marketingkanalen van VisitDenmark. Gedurende de periode van 23 april tot 1 december 2015 is deelname aan de wedstrijd mogelijk door uw vakantievideo uit Denemarken te uploaden in het daarvoor bestemde wedstrijdformulier via: Vermeld duidelijk wanneer en waar de video is opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs De deelnemende video s Wij geven de voorkeur aan video s die de reiservaringen van u en uw gezin in Denemarken weergeven. VisitDenmark behoudt het recht om video s te verwijderen of uit te sluiten van deelname aan de wedstrijd wanneer VisitDenmark deze ongeschikt acht, aanstootgevend, illegaal of indien deze beperkte inhoud bevat. Daarnaast behoudt VisitDenmark het recht om het videomateriaal dat u instuurt te gebruiken voor marketingdoeleinden en promotie van Denemarken. Als uw video zichtbaar is in een van VisitDenmarks marketingactiviteiten en u wenst dat uw materiaal verwijderd wordt, neemt u dan aub contact op met: denemarken@visitdenmark.com. De video s die u inzendt ten behoeve van de wedstrijd moeten persoonlijk eigendom zijn. En de betreffende personen die op de video staan hebben hun uitdrukkelijke toestemming gegeven voor het gebruik van de video voor VisitDenmarks marketingdoeleinden. In geval het kinderen betreft jonger dan 18 jaar hebben hun ouders en/of verzorgers deze toestemming uitdrukkelijk gegeven. Als wij vermoeden of op de hoogte zijn dat het ingezonden videomateriaal toebehoort aan een andere persoon, dan wordt dit materiaal onmiddellijk verwijderd en vervalt uw deelname aan de wedstrijd. Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd. De winnende video s zullen onbeperkt tijdens en na de wedstrijd, te zien zijn op de online kanalen van VisitDenmark, hieronder VisitDenmark's YouTube kanaal etc. Door deelname aan de wedstrijd geeft u hiervoor uw toestemming. 2.3 Gekwalificeerde deelnemers Deelnemers jonger dan 18 jaar moeten met toestemming van hun ouders/verzorgers deelnemen aan de wedstrijd en mogen pas na toestemming het hiervoor bedoelde formulier invullen.

2 De volgende personen zullen niet aan de wedstrijd kunnen deelnemen: 1) zij die niet voldoen aan de in deze algemene voorwaarden opgenomen voorwaarden; en/of 2) personen te omschrijven als: a. medewerkers van VisitDenmark b. personen die direct of indirect bij de organisatie van deze actie betrokken zijn c. familieleden van de onder a. en b. genoemde personen (onder familie wordt hier verstaan personen wonend onder hetzelfde dak). d. personen die niet woonachtig zijn in Nederland Een deelname in strijd met de bepalingen van artikel 2.2 van deze voorwaarden is van rechtswege nietig Registratie van deelnemers Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden: 1. De deelnemer moet zijn/haar contactgegevens online invullen op de website: in een daarvoor bestemde online inschrijfformulier. Te weten: zijn/haar naam, achternaam, telefoonnummer en . De deelnemer zal enkel contactgegevens invullen die zijn/haar identiteit betreffen. 2. De deelnemer kan meerdere keren zijn/haar gegevens invullen op het hiervoor bedoelde online inschrijfformulier echter kan zij gedurende de wedstrijdperiode maar 1 keer in aanmerking komen voor een prijs. 3. Na ontvangst van een registratie die aan de voorwaarden zoals in artikel 2.3 genoemd voldoet, heeft de betreffende deelnemer toegang tot de wedstrijd, tenzij de contactgegevens niet volledig en niet te goeder trouw zijn ingevuld. VisitDenmark kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het verstrekken van incorrecte informatie door de deelnemer. Evenzo is een onvolledige inschrijving van rechtswege nietig Toegangsvoorwaarden Om aan de wedstrijd deel te nemen is het noodzakelijk het online inschrijfformulier naar volledigheid in te vullen (zie voorwaarden artikel 2.3). Alle manieren van deelname anders dan omschreven in artikel 2.1, zijn uitgesloten. VisitDenmark heeft het recht om zeker te stellen dat de bepalingen van dit artikel worden nageleefd. Maatregelen kunnen worden getroffen indien een deelnemer fraudeert/de regels overtreedt dan wel dit probeert. VisitDenmark zal om die reden verschillende controles uitvoeren. Indien een deelnemer fraudeert of probeert te frauderen of de bepalingen van deze algemene voorwaarden overtreedt (een en ander uitsluitend ter beoordeling van VisitDenmark) is VisitDenmark bevoegd deze deelnemer van deelname aan de wedstrijd uit te sluiten.

3 2.6. Selectie van de winnaar en de prijs De winnaars worden lopend geselecteerd op basis van ingezonden video s. De winnaars zullen persoonlijk bericht ontvangen. Prijzen worden toegestuurd binnen 15 dagen na bekendmaking via een persoonlijk bericht. Het invullen van het online wedstrijdformulier en daaropvolgende reactie van VisitDenmark geeft geen enkel recht op uitkering van een prijs. Lopend worden er 4 prijswinnaars uitgekozen 2 x LEGO spel: Creationary (nummer 3844) 2 x LEGO spel: LEGO Champion (nummer 3861) Indien een winnaar geen aanspraak wenst te maken op de toegewezen prijs, heeft VisitDenmark het recht om een andere winnaar te loten. De deelnemer kan de prijs niet inwisselen voor contanten en de prijzen zijn nietrestitueerbaar Bekendmaking van de uitslag Met de winnaars van de wedstrijd zal contact worden opgenomen via het adres aangegeven op het online inschrijfformulier. Hij/zij zal vervolgens de volledige contactgegevens naar VisitDenmark versturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en mogelijke bezwaren tegen de uitslag hebben geen juridisch effect Vermelding van video en de winnaars Alle deelnemers aanvaarden met het accepteren van deze voorwaarden dat de ten behoeven van de wedstrijd verstrekte gegevens door VisitDenmark (exclusief voor de organisatie van de wedstrijd) zullen worden gebruikt. Specifiek aanvaarden zij dat deze informatie kan worden gebruikt in verband met het publiceren van de winnaar(s). De rechten van de deelnemers/winnaars als bepaald in artikel 4 zullen hierbij in acht worden genomen. Artikel 3 Acceptatie van het wedstrijdreglement Door het invullen en digitaal opsturen van het wedstrijdformulier naar VisitDenmark op door haar bepaalde wijze, neemt een persoon deel aan de wedstrijd en accepteert daarmee deze voorwaarden. VisitDenmark heeft het recht iedere deelnemer welke nalatig is de bepalingen in deze algemene voorwaarden na te leven van de wedstrijd uit te sluiten. Dit geldt ook in het geval de gelijkheid in kansen door een van de deelnemers negatief wordt beïnvloed. Dit uitsluitend ter beoordeling van VisitDenmark.

4 In het geval de deelnemer onjuiste en/of onvolledige informatie aan VisitDenmark verstrekt c.q. heeft verstrekt, een en ander uitsluitend ter beoordeling van VisitDenmark, is VisitDenmark steeds bevoegd deze deelnemer uit te sluiten van deelname aan de wedstrijd. Door uitsluiting vervallen alle aanspraken op eventueel gewonnen prijzen en vervallen deze aan VisitDenmark. Artikel 4 Recht van data verwerking De door de deelnemers verstrekte persoonlijke gegevens - voorafgaand aan en/of tijdens de wedstrijd - zullen worden gebruikt voor registratie van deelnames. VisitDenmark zal er zorg voor dragen dat deze persoonlijke gegevens vertrouwelijk blijven. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens heeft degene die zijn persoonsgegevens heeft verstrekt het recht VisitDenmark te verzoeken deze te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze feitelijk onjuist zijn, voor het doel of doeleinden van de verwerking onvolledig of niet ter zake dienend zijn dan wel anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt. Een dergelijk verzoek dient schriftelijk door de deelnemer te worden gedaan aan VisitDenmark, Schipholweg 96a, 2316 XD te Leiden, t.a.v. Marketing. Persoonsgegevens verzameld voor het doel van de wedstrijd zullen exclusief door VisitDenmark worden gebruikt. Geen van de gegevens zullen worden verkocht of overgedragen aan een derde partij. Iedere deelnemer die schriftelijk verzoekt zijn/haar persoonsgegevens te laten verwijderen, bewerkstelligt hiermee zijn/haar uitsluiting van de wedstrijd. Artikel 5 Aansprakelijkheid en overmacht 1. VisitDenmark verleent geen garantie op de prijzen. VisitDenmark is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor gebreken of schade aan de prijzen of voor enig(e) schade of letsel als gevolg van het gebruik van de prijzen. VisitDenmark is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken in de verdere afhandeling van de verzending na versturen. 2. VisitDenmark verklaart hierbij dat, de kenmerken van het internet in ogenschouw nemende, het onmogelijk is het gebruik van de opgegeven informatie door de deelnemer, die op onvoorziene wijze bij een derde terechtkomt, te controleren. VisitDenmark kan niet aansprakelijk worden gehouden voor enig frauduleus gebruik via internet door derden, behoudens in het geval van opzet of bewuste roekeloosheid van VisitDenmark. 3. VisitDenmark verwerpt elke aansprakelijkheid in het geval van enig disfunctioneren van het internet, telefoonverbindingen en andere ontvangende apparatuur die deelname aan de wedstrijd kunnen tegenhouden. Aanvullend hierop kan VisitDenmark niet aansprakelijk worden gehouden ten aanzien van problemen met verbindingen, het verloren raken van s of poststukken. 4. VisitDenmark verwerpt tevens alle aansprakelijkheid voor fouten van welke aard dan ook die de hardware, software (virussen etc.), computers of data opslag van deelnemers aantasten, behoudens in het geval van opzet of bewuste roekeloosheid van VisitDenmark.

5 5. VisitDenmark is niet aansprakelijk in het geval overmacht aan de zijde van VisitDenmark de organisatie van de wedstrijd in de weg staat, doet beëindigen, verlengen, vertraagt, verandert of annuleert. In dergelijke gevallen zal VisitDenmark al hetgeen doen dat van haar in redelijkheid kan worden verwacht om de deelnemers via de website van VisitDenmark hierover te informeren. 6. VisitDenmark zal iedere redelijke commerciële inspanning leveren om de wedstrijd op ieder tijdstip toegankelijk te houden, hierbij de juridische verplichtingen in acht nemende. VisitDenmark mag de toegang tot de website en de wedstrijd onderbreken in geval van technische redenen, zoals websiteonderhoud. In geen geval is VisitDenmark aansprakelijk voor dergelijke storingen of de gevolgen daarvan. Het is niet mogelijk op basis van het bovenstaande in lid 6 schadevergoeding te vorderen. 7. VisitDenmark heeft het recht de wedstrijd te verruimen, veranderen of annuleren indien de omstandigheden dit verlangen. Dit uitsluitend ter beoordeling van VisitDenmark. VisitDenmark kan niet voor de gevolgen hiervan aansprakelijk worden gehouden. Het is niet mogelijk op basis van het bovenstaande in lid 7 schadevergoeding te vorderen. Artikel 6 Vergoedingen voor participatie Deelname aan de wedstrijd verplicht de deelnemers niet tot enige aankoop van producten of diensten aangeboden door VisitDenmark. De wedstrijd is alleen toegankelijk via internet, voor een persoon die internetverbinding heeft. Deelname aan de wedstrijd is vrijwillig, de deelname kan op elk moment schriftelijk ingetrokken worden. Indien de deelnemer kosten moet maken voor deelname aan de wedstrijd, bijvoorbeeld de kosten voor gebruik van internet, dan worden deze kosten niet door VisitDenmark vergoed. VisitDenmark heeft de noodzakelijke technische maatregelen getroffen om er zorg voor te dragen dat de internetgebruiker deel kan nemen aan de wedstrijd. De database in het bezit van VisitDenmark, betreffende gegevens over verbindingstijdstippen en dataverwerking van de wedstrijd, levert tussen partijen bewijs op van die verbindingstijdstippen en dataverwerking. Artikel 7 Bezwaar In geval van bezwaar betreffende de bovenstaande bepalingen kunnen deze verstuurd worden aan: VisitDenmark, Schipholweg 96a, 2316 XD te Leiden t.a.v. Marketing. Artikel 8 Toepasselijk recht Op deze bepalingen is het Nederlandse recht van toepassing. Deze actie is in overeenstemming met de gedragscode van klein promotioneel kansspel.

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd.

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

2.3. Registratie van deelnemers Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden:

2.3. Registratie van deelnemers Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserende bedrijven VisitDenmark, kantoorhoudende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert in samenwerking met NOVASOL, kantoorhoudende

Nadere informatie

Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden:

Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende te Leiden aan Schipholweg 96a, (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert in samenwerking met Lumière en Pathé de

Nadere informatie

Deelnemers die na 12 februari 2018 deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 12 februari 2018 deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de 3 e Binnenvestgracht 23P te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via de (online) marketingkanalen

Nadere informatie

Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden:

Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende te Leiden aan Schipholweg 96a, (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert in samenwerking met Studio 100 en Trekpleister

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN

WEDSTRIJDVOORWAARDEN WEDSTRIJDVOORWAARDEN IKEA TEKENWEDSTRIJD 2017 Deelnamevoorwaarden 1. IKEA NL B.V., in samenwerking met IKEA of Sweden AB, P.O. BOX 317, 83020 Hackås, Zweden, btw-nummer: SE5560747551, hierna te noemen

Nadere informatie

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ).

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ). Actievoorwaarden Fanmail voor Sochi Samenvatting 1. Actieperiode loopt van 31 januari 2014 tot en met 23 februari 2014; 2. Stuur een Fanmail bericht via elkedagsupporter.nl en accepteer de algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Artikel 1 Algemeen 1. Deze Actievoorwaarden (hierna: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie van srprs.me Win een

Nadere informatie

Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?"

Actievoorwaarden Ben jij een echte Texels Seumerfeugel? Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" 17 mei 2018 Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

speciaal internetplatform, deelname, kans om tot winnaar gekozen te worden.

speciaal internetplatform,  deelname, kans om tot winnaar gekozen te worden. Actievoorwaarden Volkswagen Memory Lane Samenvatting 1. De actieperiode loopt van 7 november 2016 tot en met 27 februari 2017. 2. Tijdens deze actieperiode kunnen Volkswagen fans verhalen indienen op een

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie);

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN TROUWEN IN DE KUIP Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); Deze actie is geïnitieerd door

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

Texels Vuurbaak actievoorwaarden

Texels Vuurbaak actievoorwaarden Texels Vuurbaak actievoorwaarden 8 februari 2018 Texels Vuurbaak actievoorwaarden Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win shoptegoed bij Bconnect Rotterdam', hierna actie 2. Organisator

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website Actievoorwaarden Dacia Zeker Wel Door mee te doen met de actie Dacia Zeker Wel kunnen winnende deelnemers een vakantie bon ter waarde van 1000,- bij Weekendjeweg.nl winnen. De winnaar mag deze reis gaan

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1.

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1. Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Maak kans op twee gratis toegangskaarten en een ritje op het Circuit Park Zandvoort met je eigen sportieve Renault. Laat je gegevens achter en doe

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans op 1 van de 45 roadtrips» Inhoud «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

Actievoorwaarden Bucketlist

Actievoorwaarden Bucketlist Actievoorwaarden Bucketlist Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Social Actie Bucketlist (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win your True Pleasure (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Mondelez Services Nederland b.v.

Nadere informatie

VOORWAARDEN EN CONDITIES MAJOR LAZER WEDSTRIJD AUGUSTUS 2015

VOORWAARDEN EN CONDITIES MAJOR LAZER WEDSTRIJD AUGUSTUS 2015 VOORWAARDEN EN CONDITIES MAJOR LAZER WEDSTRIJD AUGUSTUS 2015 LEES DEZE VOORWAARDEN EN CONDITIES ZORGVULDIG DOOR. WANNEER JE JONGER DAN 18 JAAR BENT MOETEN JE OUDERS OF VERZORGERS MET DEZE VOORWAARDEN EN

Nadere informatie

Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip

Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip De onderneming L Oréal Nederland b.v., Divisie Cosmetique Active, gevestigd te 2132 LR Hoofddorp, Scorpius

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE ACHTSTE FINALE (hierna verder te noemen: de Actie ) van Sony Mobile Communications

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Big Americans Be a Couch Star win actie 2015 (verder

Nadere informatie

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden.

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden. Omschrijving actie Koop tussen 1 juni en 2 augustus 2018 voor tenminste 75,- aan Kärcher Home & Garden producten, accessoires en/of reinigingsmiddelen en ontvang 1 bioscoopkaartje om de 3D versie van de

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE Dr. Oetker Nederland ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE 2015 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Bistro Flammkuchen winactie 2015 (verder

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Consumentenproducten (hierna de

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Priceless Specials Thuisbezorgd (hierna:

Nadere informatie

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van):

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van): ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN TMG 1. Toepasselijkheid a) Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Telegraaf Media Groep of een van haar groepsmaatschappijen (hierna: TMG ) te organiseren

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden Officieel reglement van de Praxis Maakvakantie actie van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (hierna te noemen de actie )

Algemene Spelvoorwaarden Officieel reglement van de Praxis Maakvakantie actie van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (hierna te noemen de actie ) Algemene Spelvoorwaarden Officieel reglement van de Praxis Maakvakantie actie van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (hierna te noemen de actie ) 1. De actie wordt georganiseerd door Praxis Doe-Het-Zelf Center

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een Straatfeest hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Première Hotel Transsylvanië

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Club Kassa Kans", hierna actie. 2. Organisator van deze

Nadere informatie

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard creditcard.

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard creditcard. Actievoorwaarden MasterCard-promotie AMF Priceless Surprises 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie AMF Priceless Surprises (hierna: Actie ) die

Nadere informatie

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ).

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ). ACTIEVOORWAARDEN PHILIPS Dutch Masters of Light Algemeen 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Dutch Masters of Light (hierna: de actie ). De Gedragscode Promotionele Kansspelen is van

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur

ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur ACTIEVOORWAARDEN Car Class Chauffeursdiensten Quote 500 Maand Gratis Chauffeur WERKING, TOEPASSING ARTIKEL 1 1. De vennootschap onder firma met beperkte aansprakelijkheid: Car Class Chauffeursdiensten,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Kwaremont

Wedstrijdreglement Kwaremont Wedstrijdreglement Kwaremont 1. De firma Brouwerij De Brabandere, Rijksweg 33, 8531 Bavikhove (België) organiseert de Kwaremontbier wedstrijd (hierna de wedstrijd genoemd). Deze wedstrijd loopt van 22

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3.

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3. Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list Door mee te doen met de actie Dacia Duster Fan list kunnen deelnemers een 7-daagse proefrit in de Dacia Duster winnen. De winnaar mag 7 dagen rijden in een ter beschikking

Nadere informatie

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 Nog nooit eerder vertoond. Beantwoord vier WK-FINALE vragen en doe mee voor 100% cashback op je aankoop plus andere mooie prijzen. 1e Prijs Win een MEET & GREET

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Deelname voorwaarden Privacy Wedstrijd reglement Eigen risico Lichamelijk conditie Beschikbaar op kosten van Girls Company,

Deelname voorwaarden Privacy Wedstrijd reglement Eigen risico Lichamelijk conditie Beschikbaar op kosten van Girls Company, Deelname voorwaarden Privacy Wedstrijd reglement Eigen risico Lichamelijk conditie Beschikbaar op kosten van Girls Company, Wedstrijdreglement : Win a Membership into the Mile High Club Op girslcompany.nl

Nadere informatie

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen. Actievoorwaarden medaille actie Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Medaille Kanjers. De Actie wordt aangeboden door De Banketgroep, gevestigd te 5048 AB Tilburg, Nederland, aan het adres

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Reisgenoot van het jaar 2018 (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

I. Algemene voorwaarden voor deelname

I. Algemene voorwaarden voor deelname I. Algemene voorwaarden voor deelname Deze actie is op geen enkele manier verbonden met Instagram en wordt op geen enkele manier ondersteund of gecontroleerd door Facebook of Instagram en zij houden hier

Nadere informatie

Actievoorwaarden Niembooda Henna Arts

Actievoorwaarden Niembooda Henna Arts Actievoorwaarden Niembooda Henna Arts Introductie 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Bbruidshenna Actie" van Niembooda Henna Arts te Den Haag, hierna te noemen NHA. Deze actie is alleen

Nadere informatie

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Algemene actievoorwaarden Digital Radio 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Digital Radio (onderdeel Stichting Radio Advies Bureau en/of zijn opvolgers)

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een Big Green Egg

Actievoorwaarden Win een Big Green Egg Actievoorwaarden Win een Big Green Egg I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Win een Big Green Egg (verder te noemen: de Actie ) van Gebroeders van Beek BV te Wehl (verder te noemen:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup)

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie BEKERFINALE KAA GENT wordt georganiseerd door NEOBULLES SA

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Actievoorwaarden Winactie Ocean Spray

Actievoorwaarden Winactie Ocean Spray Actievoorwaarden Winactie Ocean Spray Deze voorwaarden zijn van toepassing op de winactie met aankoopverplichting Voel je vitaal met Ocean Spray', hierna te noemen actie. Deze actie wordt georganiseerd

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN PLAATS UW REVIEW

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN PLAATS UW REVIEW BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN PLAATS UW REVIEW Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Plaats uw review, hierna actie. 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Unique Music te organiseren promotionele kansspelen, prijsvragen en andersoortige acties (hierna

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

ALGEMENE SPELVOORWAARDEN WINX NATIONALE WEDSTRIJD (NEDERLAND)

ALGEMENE SPELVOORWAARDEN WINX NATIONALE WEDSTRIJD (NEDERLAND) ALGEMENE SPELVOORWAARDEN WINX NATIONALE WEDSTRIJD (NEDERLAND) 1. Algemeen 1.1 De vennootschap naar vreemd recht Rainbow srl gevestigd te (60025) Loreto (Italië) aan de Via Brecce snc, wiens contactgegevens

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden Zomer prijzenfestival

Algemene actievoorwaarden Zomer prijzenfestival Algemene actievoorwaarden Zomer prijzenfestival I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Zomer prijzenfestival. Verschillende productgroepen worden tijdens deze actie gepromoot,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 REGLEMENT VOOR NEDERLAND VANAF PAGINA 4 VAN DIT DOCUMENT WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 Deze regels zijn van toepassing op de Liefmans Vakantie Portugal wedstrijd

Nadere informatie

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd I Love Mama zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv met zetel

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent wordt georganiseerd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League

Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie WE Fashion

Nadere informatie

24-08-2015. Actievoorwaarden

24-08-2015. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Televizier-Ring (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de BankGiro

Nadere informatie

Actievoorwaarden Verwenweken

Actievoorwaarden Verwenweken Actievoorwaarden Verwenweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Verwenweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM IS JARIG

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM IS JARIG BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM IS JARIG Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Doetinchem is jarig", hierna actie 2. Organisator van

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award"

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Best Thai Award", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Jacob s Creek Our Table 2016

ACTIEVOORWAARDEN Jacob s Creek Our Table 2016 WERKING, TOEPASSING ARTIKEL 1 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: PERNOD RICARD NEDERLAND B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de NDSM-plein 34, 1033 WB

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT PIN & WIN

WEDSTRIJDREGLEMENT PIN & WIN WEDSTRIJDREGLEMENT PIN & WIN 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door KARWEI, hierna genoemd de Organisator. De PIN & WIN wedstrijd is op geen enkele wijze gesponsord, aanbevolen, ten

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Versie: 1.0 Datum: 02-12-2014 Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Inleiding Wij zijn de stichting t Kabouterhuis. U kunt ons vinden in Amsterdam aan de Amsteldijk 196. Wij zijn ingeschreven

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win kaarten voor Tomorrowland!, hierna actie. 2. Organisator van

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder: Hommerson

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden België & Luxemburg Inhoud

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden België & Luxemburg Inhoud Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Laat nu uw onderhoud uitvoeren en maak kans op 1 van de 45 roadtrips.» Inhoud «Laat nu uw onderhoud uitvoeren en maak kans op 1 van de 45 roadtrips.»...

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder:

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard -promotie MasterCard Kids Line-Up UEFA Champions League

Actievoorwaarden MasterCard -promotie MasterCard Kids Line-Up UEFA Champions League Actievoorwaarden MasterCard -promotie MasterCard Kids Line-Up UEFA Champions League 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie MasterCard Kids Line-Up

Nadere informatie