Ruitersportcentrum De Voorweg biedt een compleet verzorgd paardenpension aan voor paarden, pony s en dat tegen aantrekkelijke tarieven.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ruitersportcentrum De Voorweg biedt een compleet verzorgd paardenpension aan voor paarden, pony s en dat tegen aantrekkelijke tarieven."

Transcriptie

1 PAGINA 1 Ruitersportcentrum De Voorweg biedt een compleet verzorgd paardenpension aan voor paarden, pony s en dat tegen aantrekkelijke tarieven. Wij hebben tot onze beschikking: - 40 boxen en 10 ponyboxen - een perfecte buitenbak van 20x 40m, met 6 lichtmasten - een longeerplek - s zomers weidegang in weides, die onderling van elkaar gescheiden zijn door paardveilige afrasteringen. - een binnenwasplaats in een grote stal, met warm en koud water - een kantine (frisdrank, koffie, thee, chocolade voorlopig in automaten) - dames en heren toiletten - zeer ruime afsluitbare zadelkasten - voldoende parkeergelegenheid op onze eigen terrein - stallingsmogelijkheid voor trailers Uitbreidingen voor de nabije toekomst Wedstrijd binnen bak Verbetering van de kantine met uitzicht naar twee binnenbakken Bespannen wagen training 1,2,3,4, paarden We zijn gevestigd op de Voorweg 135 te Zoetermeer. De boxen De boxen zijn er in verschillende maten (40 paardenboxen en 10 ponyboxen). De grootste boxen zijn 3.00m x 3.00m. De ponyboxen zijn iets kleiner, waar de pony zich goed in bewegen kan. Weidegang De weilanden zijn onderverdeeld in kleinere delen, zodat de paarden steeds op een ander stuk grasland kunnen grazen. Hierdoor blijft het land in betere conditie dan wanneer de paarden het hele jaar door op het zelfde stuk grazen en verblijven. Uiteraard regelen wij de volledige verzorging van de weilanden: slepen, rollen, bemesten, slechten en sloten. We zetten de paarden zoveel mogelijk in groepjes bij elkaar, afhankelijk van hoe ze elkaar liggen. Voor het binnen en/of buiten zetten betaal je een vergoeding die in ons tarievenoverzicht genoemd wordt (zie verder) Paddock We beschikken over een paddock. Je kunt je paard hier in zetten, zodat hij ook 's winters frisse buitenlucht en beweging krijgt. Als je wilt dat wij je paard binnen en/of buiten zetten, betaal je een vergoeding die in ons tarievenoverzicht genoemd wordt (zie verder). Uitrijmogelijkheden Onze manege grenst aan het Westerpark, het Buytenpark en in de toekomst de Driemanspolder. In deze parken zijn diverse ruiterpaden aangebracht, waarlangs je kunt beschikken over goede uitrijmogelijkheden.

2 PAGINA 2 Buitenbak We beschikken over een prima buitenbak van 20 x 40 meter, waarvan iedereen in goed overleg met de stalhouder gebruik kan maken. In de kantine is een lesrooster geplaatst waarop voor iedereen alle mogelijke lessen en tijden vermeld staan. Elke dag is er voldoende mogelijkheden om van de buitenbakken gebruik te maken. De bodem is uitgevoerd met een drainage systeem, waardoor de vochtigheid en hardheid van de bodem constant blijft. De bak beschikt over maar liefst zes lichtmasten waardoor er ook 's avonds een prettige gelijkmatige verlichting is. De bodem wordt dagelijks door ons gesleept. Naast de buitenbak is een longeercirkel die door ons regelmatig wordt gesleept. Trailers In overleg kun je bij ons voor 10 euro incl. BTW per maand op het terrein een trailer stallen. Toezicht Normaliter is de toegang tot de terreinen met een hek afgesloten. Er is (camera) toezicht bij het opkomen en verlaten van het terrein. Het is noodzakelijk als je de stalhouder laat weten wanneer er personen, die wij niet kennen, je paard komen bezoeken. Voor alle duidelijkheid: Welke werkzaamheden mag je WEL van ons verwachten, en welke NIET: Wel: - Uitmesten volgens een door ons bepaald uitmestschema - Drie keer per dag voeren ('s ochtends tussen 8.30 en 9.00, 's middags tussen en en s middags tussen en 18.00). Ter voorkoming van onrust onder de paarden voeren wij alle paarden tegelijk, in plaats van dat elke eigenaar op een ander tijdstip zou komen. - We voeren 2 keer per dag hooi of kuil. ( s ochtends tussen 7.30 en 8.00 en s avonds tussen en uur) - In onderling overleg voeren wij voor jou de neergezette voersupplementen of medicijnen - Ook in overleg voeren wij speciaal voer - Het toedienen van wormenkuren (Eqvalan of Equest). Wij doen dit in ons beheer, zodat wij kunnen garanderen dat ook alle aanwezige paarden op hetzelfde moment ontwormd zijn. - Het vasthouden van je paard tijdens het bezoek van onze vaste hoefsmid. Je betaalt dus alleen de kosten van de hoefsmid zelf, maar je hoeft er niet zelf (mag wel natuurlijk) bij te zijn. - Het laten inenten van je paard. Je betaalt zelf alleen de kosten van de enting zelf, maar je hoeft er niet zelf (mag wel natuurlijk) bij te zijn. Niet: - Borstelen, hoeven uitkrabben, scheren - Paarden rijden, trainen of droogstappen - Het uitvoeren van medische of therapeutische behandelingen - Assisteren bij een privé hoefsmid of veearts

3 PAGINA 3 Tegen bijbetaling is natuurlijk alles mogelijk (zie het tarieven overzicht): - Deken opdoen of afdoen - Paarden binnen of buiten zetten - Bij blessure: benen afspuiten, of aan de hand stappen, of paard wassen met Imaverol tegen schimmel - Uw wensen Een tip Een manier om jezelf kosten (en tijd) te besparen is dat je met enkele andere eigenaren afspreekt om samen bepaalde taken uit te voeren, bijvoorbeeld: 's ochtends zet de één de paarden buiten, en 's avonds zet de ander de paarden binnen. Op die manier hoef je er ons geen vergoeding voor te betalen, en je hoeft ook niet twee keer per dag langs te komen. Voer Wij kopen hooi en biks in bij de groothandel. Wij verzorgen het voeren, omdat alle paarden dan op het zelfde moment voer krijgen en er dus minder onrust ontstaat, dan wanneer iedereen alleen zijn eigen paard voer geeft. Wij voeren tweemaal per dag kuilvoer en SPORT BROK. We voeren altijd eerst het kuilvoer, zodat het spijsverteringskanaal 'wakker'gemaakt wordt voordat het biks gevoerd wordt. Dit beperkt de kansen op koliek bij schrokkerige paarden. Als je extra wensen hebt, zoals speciale muesli dan moet je dat in principe zelf voeren. Probeer daarbij dan wel de onrust bij andere paarden te beperken. In onderling overleg kunnen wij het voeren, als jij zorgt dat het vooraf neergezet is. Zoals in het tarieven overzicht is aangegeven zijn de kosten voor het stro al inbegrepen bij de stallingstarieven. Mineralenboekhouding en mestheffing Er zijn bij het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij vergevorderde plannen om binnen enkele jaren ook voor paarden een vorm van mineralenadministratie in te voeren. Dit betekent dat als het aantal paarden per hectare op één bedrijf groter is dan een bepaald norm aantal, er een heffing betaalt moet worden. Op dit moment is nog niet bekend wat die normen zijn en hoe hoog de heffingen zullen zijn. De mogelijkheid bestaat dat dit consequenties heeft voor onze tarieven. Uiteraard brengen wij iedereen hiervan tijdig op de hoogte brengen, als dit van kracht wordt. Verbruik van elektriciteit en water Bij de genoemde tarieven zijn kosten voor normaal verbruik van elektriciteit en water inbegrepen, bijvoorbeeld voor het afspuiten van de benen met koud water, of het gebruik van een tondeuse en dergelijke. Er zijn meerdere plaatsen waar waterhaspels hangen. De meeste zijn voorzien van een vorstbescherming, zodat ze het hele jaar bruikbaar zijn. Mochten er zich bijzondere omstandigheden voor doen (bijvoorbeeld een medische behandeling), waardoor tijdelijk veel stroom of water verbruikt gaat worden, geef dit dan persoonlijk door dan kunnen we in overleg een redelijke vergoeding vaststellen. Warmwater in de binnenwasplaats is (nog steeds) gratis, zolang iedereen blijft meewerken aan het direct schoonmaken van de wasplaats na gebruik. Let hierbij wel op dat je niet onbewust de kraan laat lopen terwijl je deze niet nodig hebt.

4 PAGINA 4 Kantine en toiletten We hebben een verwarmde kantine, waar je koffie, thee en chocolademelk kunt drinken. Ook staat er een automaat met vijf soorten gekoelde frisdranken. Naast de kantine is een damestoilet en een herentoilet. Verder hangt er in de kantine een mededelingenbord, waarop bijvoorbeeld een intekenlijst kan hangen voor de hoefsmid. Veearts en hoefsmid Wij ontwormen alle paarden volgens voorgeschreven schema. We verlangen verder van iedere eigenaar dat hij zijn dieren regelmatig laat bekappen of beslaan en naar beste kunnen behandelt en verzorgt. Wij hebben zelf een vaste veearts en hoefsmid. Zij komen periodiek langs voor inenten respectievelijk bekappen, beslaan en dergelijke. Als je dat wilt, kunnen we ervoor zorgen dat zij jouw paard ook 'behandelen'. Voordelen hiervan zijn het gemak (je hoeft er zelf niet aan te denken) en eventueel de iets lagere kosten, omdat de 'voorrijkosten'over alle te behandelen dieren worden gespreid. Uiteraard kun je ook je eigen veearts en hoefsmid langs laten komen. Zorg er dan wel voor dat je zelf aanwezig bent bij hun bezoek. Hygiëne Omdat een goede hygiëne voor alle pensionpaarden van groot belang is, zorgen wij zelf voor het uitmesten van de boxen, volgens een door ons bepaalt uitmestschema. Stallingcontract Voor aanvang van de huurperiode ondertekenen we een stalovereenkomst. Hierin staan voor alle duidelijkheid de afspraken en condities vermeld die gelden voor de stalling van je paard. Lees de stalovereenkomst vooraf goed door, en stel vragen over alles wat je niet duidelijk vindt. Betaling Je kunt je betaling overmaken op onze bankrekening of contant betalen. Betaling dient plaats te vinden binnen de eerste 5 dagen van de desbetreffende maand. BTW In alle bovengenoemde tarieven is de BTW inbegrepen. De BTW percentages zijn als volgt: - 0% voor huur stallingruimte - 19% voor diensten en werkzaamheden, hoefsmid, veearts, wormenkuren Het 6% tarief voor voer wordt niet geaccepteerd door de belastingdienst omdat het geven van het voer bij ons inbegrepen is in de voerkosten en er dus een dienst verleend wordt. Tarievenverhoging Normaliter zullen wij de tarieven voor 'bestaande pensionklanten'slechts eenmaal per jaar verhogen. Wij streven ernaar deze verhogingen minstens twee kalendermaanden van te voren aan alle bestaande pension klanten mee te delen. In ons tarievenoverzicht staat duidelijk vermeld tot wanneer de genoemde tarieven gelden. Daarna is dus een verhoging mogelijk. Opzegtermijn Er geldt een wederzijdse opzegtermijn van één kalendermaand, zonder opgaaf van redenen. Jij kunt ons dus de huur opzeggen en wij kunnen jou de huur opzeggen. In beide gevallen geldt een opzegtermijn van één kalendermaand, ingaande op de eerste dag van de eerstvolgende kalendermaand na de dag waarop je opzegt. Dus als je de huurperiode op 30 september wilt beëindigen, moet je de huur voor 31 augustus opzeggen. Voor ons geldt

5 PAGINA 5 hetzelfde. Als je toch eerder weg wilt dan de laatste "officiële" huurdag, dan mag dat natuurlijk, maar wij brengen wel de volledige kosten tot en met de laatste huurdag in rekening. Bij de afrekening van de laatste huurtermijn wordt het borgbedrag door ons in mindering gebracht, vooropgesteld dat er geen verrekenbare kosten zijn. Alle openstaande bedragen dienen betaald te zijn voordat je paard vertrekt. Dit ter voorkoming van "incassokosten" achteraf. Schade Je bent zelf aansprakelijk voor de schade die jij of jouw dier veroorzaakt aan stallen, voertuigen of andere eigendommen van anderen. Deze schade dient natuurlijk zo snel mogelijk hersteld en vergoed te worden. Als paarden in groepjes bij elkaar worden gezet, gaat dit altijd op verzoek van, of in overleg met, de eigenaren. Het is heel belangrijk dat de eigenaren vooraf duidelijk afspreken hoe de onderlinge aansprakelijkheid ligt, als de paarden elkaar iets toebrengen, hetzij een verwonding, hetzij bijvoorbeeld een schimmelinfectie. Meestal spreekt men af dat iedereen de eventuele medische kosten voor zijn eigen paard betaalt en men elkaar onderling niet aansprakelijk stelt. Een paard is nou eenmaal een kuddedier dat graag in een groep leeft en je moet dus een afweging maken tussen enerzijds het plezier dat een paard beleeft aan de 'groep' en anderzijds het risico dat daarmee gepaard gaat. Als iemand dat risico persé niet wil nemen, dan is het in onderling overleg doorgaans mogelijk dat zijn paard in de paddock of wei alleen loopt. Wij stellen ons nadrukkelijk niet-aansprakelijk wanneer er een schadesituatie tussen twee pensionklanten optreedt, noch in financiële zin, noch in materiele zin. Zorg er dus zelf voor dat je goed (minstens WA) verzekerd bent. Risico van diefstal Hoewel wij grote waakzaamheid betrachten en er veiligheidsmaatregelen getroffen zijn (die wij hier om begrijpelijke redenen niet expliciet zullen noemen) stellen wij ons nadrukkelijk niet-aansprakelijk voor diefstal van paarden, zadels, trailers, voertuigen, kleding of andere bezittingen. Alle zadelkasten zijn groot, zeer stevig en afsluitbaar. Zorg er zelf voor dat je goed verzekerd bent. Parkeergelegenheid Tijdens het verblijf op ons terrein kun je hiervan gebruik maken. Het kort of lang parkeren van bakwagens voor het vervoer van paarden is mogelijk tegen daarvoor gestelde tarieven.

Het is de stalhouder toegestaan de overeenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen:

Het is de stalhouder toegestaan de overeenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen: Algemene voorwaarden pensionstalling P.S.C Zilverstad/Zevender stallen Stalovereenkomst paardensportcentrum Zilverstad/Zevender stallen Artikel 1 Op alle rechtsbetrekkingen die de stalhouder in het kader

Nadere informatie

Artikel 1 Prijs & betaling

Artikel 1 Prijs & betaling Artikel 1 Prijs & betaling Dit tarief is van toepassing op de paarden en pony s op onze pensionstal vanaf 1 mei 2014 (prijswijzigingen voorbehouden). Wij hanteren een stalhuurtarief van 140,- per maand.

Nadere informatie

Stalreglement manege Chardon

Stalreglement manege Chardon Stalreglement manege Chardon Paard en ruiter zijn bij manege Chardon op eigen risico. Maandelijkse stalling kosten dienen voor de 0 e van de te betalen maand voldaan zijn via bank of aan de bar. Na die

Nadere informatie

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal Stalreglement Manege t Schijndelse Woud Vanaf 1 oktober 2015 Op stal Het is verboden te roken in de buurt van de stallen, op het paard en in de kantine. Op stal moet het rustig zijn. Er mag niet worden

Nadere informatie

BEDRIJFSREGLEMENT Paardenhouderij/pension en (op)fokstal Stal Haikens

BEDRIJFSREGLEMENT Paardenhouderij/pension en (op)fokstal Stal Haikens BEDRIJFSREGLEMENT Paardenhouderij/pension en (op)fokstal Stal Haikens Dit bedrijfsreglement, ook wel huishoudelijk reglement genoemd is van toepassing op eenieder die zich op de terreinen van Stal Haikens

Nadere informatie

Pensionovereenkomst V.O.F. Manege Groessen

Pensionovereenkomst V.O.F. Manege Groessen Pensionovereenkomst V.O.F. Manege Groessen Lizzy de Koning, gevestigd te Groessen aan de Lijkweg 18A, handelend onder de naam: V.O.F. Manege Groessen, hierna te noemen: de stalhouder; en Naam: Adres: Postcode:

Nadere informatie

Heeft u vragen over de regels? Stel ze ons dan gerust. Ook als onze regels tot tegenstellingen leiden, willen we die graag samen met u oplossen.

Heeft u vragen over de regels? Stel ze ons dan gerust. Ook als onze regels tot tegenstellingen leiden, willen we die graag samen met u oplossen. Onze huisregels Algemeen Manege Vosseburch biedt op dit moment onderdak aan 60 paarden en pony`s. Daarnaast hebben we paarden en pony s in opfok en training. Op kleine schaal zijn wij actief in de paarden

Nadere informatie

Voorwaarden opfok en stalling

Voorwaarden opfok en stalling Voorwaarden opfok en stalling Artikel 1 Op alle rechtsbetrekkingen die Hofstede de Honthorst in het kader van zijn bedrijf aangaat, zijn de aan deze overeenkomst gehechte algemene voorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

Horsemanship Ervarings Cursus. Leer te werken in harmonie met je paard!

Horsemanship Ervarings Cursus. Leer te werken in harmonie met je paard! Horsemanship Ervarings Cursus Leer te werken in harmonie met je paard! Wat houdt het in? De Horsemanship Ervarings Cursus is voor iedereen die wil leren in harmonie met zijn/haar paard te werken, zowel

Nadere informatie

CONTRACT VOOR HALVE STAL

CONTRACT VOOR HALVE STAL CONTRACT VOOR HALVE STAL Gegevens pensionstal Naam: Adres: Tel: Fax: E-mail Gegevens klant pensionstal eigenaar van het paard Naam klant pensionstal: Adres: Tel: GSM: E-mail Gegevens klant halve stal Naam

Nadere informatie

Artikel 1 Prijs & betaling

Artikel 1 Prijs & betaling Artikel 1 Prijs & betaling De tarieven zijn van toepassing op de paarden en pony s op onze pensionstal vanaf 1 september 2016 (prijswijzigingen voorbehouden). U kunt bij ons kiezen of uw paard halfpension

Nadere informatie

Naam Paard Medische opmerkingen Dierenarts naam Paardenpaspoort Entingen Gemaakte afspraken

Naam Paard Medische opmerkingen Dierenarts naam Paardenpaspoort Entingen Gemaakte afspraken Deel uit algemene voorwaarden specifiek pensionstalling Bosmanege Bakkeveen Naam Adres Postcode Plaats Tel.nummer Naam Paard Medische opmerkingen Dierenarts naam tel.no Paardenpaspoort Entingen Gemaakte

Nadere informatie

Regelement Pensionstalling Hippisch Centrum Nootdorp

Regelement Pensionstalling Hippisch Centrum Nootdorp Regelement Pensionstalling Hippisch Centrum Nootdorp 1. Rookregels In en rondom alle gebouwen, uitgezonderd het terras, de koffiehoek en de rookruimte, geldt een algeheel ROOKVERBOD. Bij overtreding zal

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN * NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * Hoewel het weer pas dit weekend op lenteweer gaat lijken is het aan het einde van deze maand al weer meivakantie en niet lang daarna kunnen we ons

Nadere informatie

Pensionstalling Overeenkomst Stal Vreedenburgh

Pensionstalling Overeenkomst Stal Vreedenburgh Pensionstalling Overeenkomst Stal Vreedenburgh (in te vullen met blokletters!!) Ondergetekenden, 1. Stal Vreedenburgh gevestigd te Dalen aan de Emmerweg 43, postcode 7751 AM, hierna te noemen: de Stal

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer:

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Manege De Eilandruiters 1 september 2017 Editie 1, Nr. 2 MANEGENIEUWS De nieuwsbrief Op de site Misschien heb je het al gezien, maar de nieuwsbrief verschijnt ook elke maand op de site van De Eilandruiters.

Nadere informatie

1. Manege Snorrewind, gevestigd te Markelo aan de Borkeldweg, hierna te noemen het ruitersportcentrum ;

1. Manege Snorrewind, gevestigd te Markelo aan de Borkeldweg, hierna te noemen het ruitersportcentrum ; Sport contract Ondergetekenden: 1. Manege Snorrewind, gevestigd te Markelo aan de Borkeldweg, hierna te noemen het ruitersportcentrum ; 2. Naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Geboortedatum: Telefoon thuis:

Nadere informatie

Overeenkomst rusthuis

Overeenkomst rusthuis Overeenkomst rusthuis 1. Jacob en Christian Keizer, wonende te Emst aan de Nijbroekerweg 11, en handelend onder de naam VOF De Lindehoeve te Emst, hierna verder te noemen: de verzorger; 2....,wonende te

Nadere informatie

Eigenaren : Britt Breure van Egmond Jeroen Breure

Eigenaren : Britt Breure van Egmond Jeroen Breure Eigenaren : Britt Breure van Egmond Jeroen Breure Inhoudsopgave Introductie 2 Huidige situatie.3 Weersomstandigheden..4 Instructie 5 Nieuw te realiseren 6 Inkomsten.7 Conclusie..8 Bijlage Kranten artikelen

Nadere informatie

HUISREGELS MONARCHISTE

HUISREGELS MONARCHISTE HUISREGELS MONARCHISTE Paardrijden is géén risicovrije sport. Ten behoeve van de veiligheid en het paardrijplezier van iedereen hebben het bestuur en de manege eigenaar Joop Schimmel voor onze accommodatie

Nadere informatie

Bijlage 1 (DOC 5.2.1) HUISHOUDELIJK REGLEMENT STOETERIJ DE WOUDE BV versie 1 juli 2012

Bijlage 1 (DOC 5.2.1) HUISHOUDELIJK REGLEMENT STOETERIJ DE WOUDE BV versie 1 juli 2012 Bijlage 1 (DOC 5.2.1) HUISHOUDELIJK REGLEMENT BV versie 1 juli 2012 Onderstaande punten betreffen een opsomming van regels welke van toepassing zijn voor iedereen die gebruik maakt van de dienstverlening

Nadere informatie

TE KOOP. Krompad 1 C K.K RN Echtenerbrug

TE KOOP. Krompad 1 C K.K RN Echtenerbrug Krompad 1 C 8539 RN Echtenerbrug TE KOOP 450.000 K.K. Krompad 1 C 8539 RN Echtenerbrug Inleiding Bijzonder mooi paardenobject annex manege met een bouwblok voor een nog te bouwen bedrijfswoning, op een

Nadere informatie

A. Stal Royaal: Zelfstandig bedrijf dat paardrijlessen verzorgd op locatie Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen. Post adres:

A. Stal Royaal: Zelfstandig bedrijf dat paardrijlessen verzorgd op locatie Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen. Post adres: Algemene voorwaarden Stal Royaal Paardrijlessen Artikel 1: Definities A. Stal Royaal: Zelfstandig bedrijf dat paardrijlessen verzorgd op locatie Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen. Post adres: Jozef

Nadere informatie

Trainingsovereenkomst Stal Vreedenburgh

Trainingsovereenkomst Stal Vreedenburgh Trainingsovereenkomst Stal Vreedenburgh (in te vullen met blokletters en elke bladzijde paraferen!!) Ondergetekenden, 1. Stal Vreedenburgh, gevestigd te Dalen (7751 AM), aan de Emmerweg 43, hierna te noemen

Nadere informatie

Opfokovereenkomst. 2...,wonende te aan de., hierna verder te noemen: de eigenaar;

Opfokovereenkomst. 2...,wonende te aan de., hierna verder te noemen: de eigenaar; Opfokovereenkomst 1. Jacob en Christian Keizer, wonende te Emst aan de Nijbroekerweg 11, en handelend onder de naam VOF De Lindehoeve te Emst, hierna verder te noemen: de opfokker; 2....,wonende te aan

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement 1. Leden & bijdragen a. Het huishoudelijk reglement is van toepassing voor alle ruiters en/of leden van Domein Leiedal. b. Wanneer een lid wenst gebruik te maken van de accommodaties

Nadere informatie

Huisregels: Blusmiddelen: Deze staan aangegeven op ontruimingsplattegrond in de stal en in de kantine.

Huisregels: Blusmiddelen: Deze staan aangegeven op ontruimingsplattegrond in de stal en in de kantine. Huisregels: Algemene regels: Het toegangshek van het terrein van Prometheus Ruitersport dient bij het betreden of verlaten van het terrein gesloten te worden. Voor iedereen op het erf geldt: niet rennen,

Nadere informatie

BALANS PER 31 DECEMBER ACTIVA 2013 2012 PASSIVA 2013 2012

BALANS PER 31 DECEMBER ACTIVA 2013 2012 PASSIVA 2013 2012 BALANS PER 31 DECEMBER ACTIVA 2013 2012 PASSIVA 2013 2012 Vaste activa Eigen vermogen Inventaris 10.233,00 13.838,00 Verenigingsvermogen 14.497,00 17.085,00 Levende have 8.844,00 9.717,00 Uitbreiding gebouw

Nadere informatie

Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen Post adres: Jozef israelplein 8-2, 9718 EN Groningen.

Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen Post adres: Jozef israelplein 8-2, 9718 EN Groningen. Algemene voorwaarden Stal Royaal Leaseovereenkomst Artikel 1: Definities A. Stal Royaal: Eigenaar van het lease paard/pony, zelfstandig bedrijf dat paardrijlessen verzorgd op locatie Noordenveldweg 102,

Nadere informatie

Paard. Equus caballus. www.licg.nl. Serie zoogdieren

Paard. Equus caballus. www.licg.nl. Serie zoogdieren Serie zoogdieren Paard Equus caballus Er zijn meer dan 200 paarden- en ponyrassen, die verschillen in karakter, lichaamsbouw, kleur en (sport)mogelijkheden. Grofweg zijn de rassen te verdelen in pony s

Nadere informatie

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen.

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. Algemene voorwaarden van Grezelou Maisons de Vacances Artikel 1 Grezelou Maisons de Vacances kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van het verblijf

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden en huisregels Shetlanderij van Liemeer Deze voorwaarden staan vermeld op onze website: www.pretmeteenshet.nl

Algemene Voorwaarden en huisregels Shetlanderij van Liemeer Deze voorwaarden staan vermeld op onze website: www.pretmeteenshet.nl Algemene Voorwaarden en huisregels Shetlanderij van Liemeer Deze voorwaarden staan vermeld op onze website: www.pretmeteenshet.nl Partijen a. Shetlanderij van Liemeer: de gebruiker van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Hof ter Couter. manege

Huishoudelijk reglement. Hof ter Couter. manege Huishoudelijk reglement Hof ter Couter manege Het Clubmaatschap Om deel te kunnen nemen aan activiteiten van Hof Ter Couter, zoals groepslessen, privélessen, clubwedstrijden, kampen, moet u lid zijn van

Nadere informatie

Wat als ik het niet eens ben met het SVK?

Wat als ik het niet eens ben met het SVK? Wat als ik het niet eens ben met het SVK? Wij willen op een fijne manier met je samenwerken. Als er toch problemen zijn kan dit altijd met ons besproken worden. Je kan hier best een afspraak voor maken.

Nadere informatie

Lease- en sportovereenkomst

Lease- en sportovereenkomst Lease- en sportovereenkomst Partijen: S.V.P IN BLOKLETTERS INVULLEN Ruiterpaspoortnummer: (Indien in bezit, altijd invullen) Debiteurnummer: (in te vullen door ruitersportcentrum) Gegevens Ruiter / Lessee

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPING PENSIONSTAL DE BESTHE. te OMMEN Bezoekadres: Besthemerberg PB Ommen

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPING PENSIONSTAL DE BESTHE. te OMMEN Bezoekadres: Besthemerberg PB Ommen ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPING PENSIONSTAL DE BESTHE. te OMMEN Bezoekadres: Besthemerberg 1 7731PB Ommen 1 TOEPASSELIJKHEID 1.1 Deze algemene voorwaarden ( Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Week 1. Week 2. Dinsdag 30 60 min Dressuurmatige training Woensdag 50 min 8 km 30 min stap, tussendoor 2 x 10 min draf.

Week 1. Week 2. Dinsdag 30 60 min Dressuurmatige training Woensdag 50 min 8 km 30 min stap, tussendoor 2 x 10 min draf. Trainingsschema tot 30 km Week 1 30 min 3 km Stap een half uur over verschillende soorten bodem. Is het paard gehoorzaam en heb je controle over het tempo? Loopt hij regelmatig en met plezier? Dan kun

Nadere informatie

Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde

Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde De onderwerpen die aan bod komen zijn: 1. Toepasselijkheid 2. Stallingjaar/ openingstijden 3. Geboden, verboden 4. Aansprakelijkheid/ verzekering 5. Betalingen

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend Manege De Eilandruiters 1 oktober 2017 Editie 1, Nr. 3 MANEGENIEUWS Ponyweekend 22/23/24 September was het ponyweekend met dit jaar circus als thema. Er waren een speurtocht en buitenrit georganiseerd,

Nadere informatie

NATIONALE HORSEBALLWEDSTRIJDEN VLP- LASTENBOEK ALGEMEEN

NATIONALE HORSEBALLWEDSTRIJDEN VLP- LASTENBOEK ALGEMEEN NATIONALE HORSEBALLWEDSTRIJDEN VLP- LASTENBOEK 2015 1. ALGEMEEN 1.1 Enkel clubs die aangesloten zijn (dus in orde met formaliteiten en betaling lidgelden 2014) bij de VLP of LEWB mogen een wedstrijd inrichten.

Nadere informatie

Comfortabel én milieuvriendelijk wonen. Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling

Comfortabel én milieuvriendelijk wonen. Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling Comfortabel én milieuvriendelijk wonen Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling Comfortabel koel of warm met oog voor het milieu Gefeliciteerd! Uw nieuwe woning kunt u zeer eenvoudig en comfortabel verwarmen

Nadere informatie

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork.

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork. ALGEMENE VOORWAARDEN Yogacentrum Innerwork Geldig vanaf 01-07-2012 1. Definities 1.1 Yogacentrum Innerwork: hierna ook te noemen 'YI', gevestigd te Haarlem, Helmlaan 64, 2015 LG, geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

BIJLAGE C: DE DIEREN EN DE SPELREGELS

BIJLAGE C: DE DIEREN EN DE SPELREGELS BIJLAGE C: DE DIEREN EN DE SPELREGELS Respect voor dieren staat hierbij centraal! De omgang met de dieren gebeurt altijd onder toezicht van een pedagogisch medewerker. Kinderen leren vanaf kleins af aan

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden hoefverzoring Equine Naturalis

Leveringsvoorwaarden hoefverzoring Equine Naturalis Leveringsvoorwaarden hoefverzoring Equine Naturalis Inhoudsopgave Algemeen 2 Privacy 2 Afspraken 3 Praktisch 4 Betaling en Kosten 4 Aansprakelijkheid 5 Klachten 6 Veiligheid 6 Divers 7 Disclaimer 8 1 Algemeen

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2012 BALANS PER 31 DECEMBER

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2012 BALANS PER 31 DECEMBER FINANCIEEL JAARVERSLAG 2012 BALANS PER 31 DECEMBER 2012 2012 ACTIVA PASSIVA Vaste activa Eigen vermogen Inventaris 13.838 Verenigingsvermogen 17.085 Levende have 9.717 Uitbreiding gebouw 726 Voorzieningen

Nadere informatie

Publiekstekst Wet investeren in jongeren

Publiekstekst Wet investeren in jongeren Publiekstekst Wet investeren in jongeren Juni 2009 Deze publicatie is gemaakt door Stimulansz in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Stimulansz spreekt haar dank uit aan alle

Nadere informatie

VOORAF. Noot: sommige begrippen worden door elkaar gebruikt of behoeven een uitleg, zie hieronder:

VOORAF. Noot: sommige begrippen worden door elkaar gebruikt of behoeven een uitleg, zie hieronder: VOORAF Boxhuurders hebben een huurovereenkomst met de stichting, waarin wordt verwezen naar het stalreglement. Tekenen van de huurovereenkomst = tekenen voor de reglementen. Er is 1 reglement voor boxhuurders,

Nadere informatie

Suc6 Cursussen voor mensen. Suc6 Cursusboek 2014/2015

Suc6 Cursussen voor mensen. Suc6 Cursusboek 2014/2015 Cursussen voor mensen Suc6 Cursusboek 2014/2015 Inleiding Leren is leuk. Als je iets leert, weet je meer of kun je meer! In dit boekje staan alle cursussen die je bij Suc6 kunt leren. Je kunt samen met

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail.

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail. Kukinta 06 423 087 90 www.kukinta.nl info@kukinta.nl Algemene voorwaarden 1. Algemeen: Kukinta is opgericht door Savita Hanneman-Hartsteen (hierna te noemen: de coach/docent) gevestigd te Rotterdam en

Nadere informatie

ADEM Groene Stroom Variabel

ADEM Groene Stroom Variabel ADEM Groene Stroom Variabel Hieronder vindt u de leveringstarieven van ADEM Duurzame Stroom. De leveringstarieven zijn exclusief energiebelasting en BTW. De tarieven gelden vanaf 1 januari 2013 tot en

Nadere informatie

Ponyclub Blijham e.o. Oosteinde 8 9697 XG Blijham Banknr. 30 66 19 180. Informatieboekje 2011 www.ponyclubblijham.nl

Ponyclub Blijham e.o. Oosteinde 8 9697 XG Blijham Banknr. 30 66 19 180. Informatieboekje 2011 www.ponyclubblijham.nl Ponyclub Blijham e.o. Oosteinde 8 9697 XG Blijham Banknr. 30 66 19 180 Informatieboekje 2011 www.ponyclubblijham.nl Voorwoord: Voor je ligt het informatieboekje van de Ponyclub Blijham e.o. Het doel van

Nadere informatie

als je de huur van je kamer wilt opzeggen

als je de huur van je kamer wilt opzeggen als je de huur van je kamer wilt opzeggen Elke werkdag van de maand kun je de huur van je kamer opzeggen. Dit kan schriftelijk (per brief), via een bezoek aan onze woonwinkel aan het Gedempte Zuiderdiep

Nadere informatie

2 Functies in de zorg

2 Functies in de zorg THEMA 2Functies in de zorg 1 Inleiding In de zorg werken heel veel mensen. Mensen zoals jij, zorghulpen, maar ook mensen met andere functies. In dit thema leer je welke andere functies je in de zorg tegenkomt.

Nadere informatie

November 2014. INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl

November 2014. INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar je andere ondernemers ontmoet en waar je je voor 100% op jouw business kunt

Nadere informatie

(telefoon thuis: mobiel: Henk, Froukje adres:

(telefoon thuis: mobiel: Henk, Froukje  adres: Ruiterpaspoortnummer: Gegevens Ruiter / Lessee Debiteurnummer: S.V.P IN BLOKLETTERS INVULLEN (Indien in bezit, altijd invullen) (in te vullen door ruitersportcentrum) Voorletter(s): Vrouw / Man* Achternaam

Nadere informatie

WIJ en jij Wet investeren in jongeren

WIJ en jij Wet investeren in jongeren Ik heb een WW-uitkering. Krijg ik een werkleeraanbod? Je krijgt pas een werkleeraanbod als je WW-uitkering is afgelopen. Zolang je een WW-uitkering krijgt, geldt voor jou de sollicitatie- en reintegratieplicht

Nadere informatie

GRATIS E-Book: 10 Tips Voor het kopen van een paard

GRATIS E-Book: 10 Tips Voor het kopen van een paard GRATIS E-Book: 10 Tips Voor het kopen van een paard Versie 1.0 2013 Elke Wiss www.equus-libris.nl 1 ~10 Tips Voor het kopen van een paard~ Voorwoord Dit e-book is geschreven voor iedereen die op zoek is

Nadere informatie

Contractvoorwaarden voor Greenchoice Maximaal Groen oktober Pagina 1/ 5

Contractvoorwaarden voor Greenchoice Maximaal Groen oktober Pagina 1/ 5 www.greenchoice.nl Pagina 1/ 5 Nederlandse Wind en bosgecompenseerd gas van Greenchoice. De looptijd van dit contract is 3 jaar met een opzegtermijn van 30 dagen. Start Greenchoice de levering niet per

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Overal. Dierverzorging. Afwisselend. Allerlei dieren. Toekomst

Waarom dit boekje? Overal. Dierverzorging. Afwisselend. Allerlei dieren. Toekomst Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de schoonmaak of in een winkel. Of voor een stage in de dierverzorging.

Nadere informatie

Wat betekent de herfst voor de paarden? Agenda

Wat betekent de herfst voor de paarden? Agenda Subscribe Past Issues Nieuwsbrief Oktober 2017 Welkom bij de tweede gezamenlijke nieuwsbrief van Anna Zeinstra en Epifanie-coaching. In deze nieuwsbrief staat het thema herfst centraal. Waar kun je met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13 April 2017

NIEUWSBRIEF 13 April 2017 NIEUWSBRIEF 13 April 2017 In deze nieuwsbrief vind je meer info over het volgende: Eerste wedstrijd Zomercompetitie Rhino - voorzorgsmaatregelen Dak / week dicht Paaswedstrijd Selfie / Knutselen Ongemakken

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HORKA TRAININGSDAG(EN)

ALGEMENE VOORWAARDEN HORKA TRAININGSDAG(EN) Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1. De bepalingen die gelden voor het aanvragen en deelname aan KNHS HORKA Trainings dagdelen/dagen/weken al dan niet met overnachting en/of stalling zijn vastgelegd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die betrekking hebben op het volgen van een trainingsweekend, cursus, workshop of clinic. De algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HORSE IMPROVEMENT (Wijzigingen voorbehouden)

ALGEMENE VOORWAARDEN HORSE IMPROVEMENT (Wijzigingen voorbehouden) ALGEMENE VOORWAARDEN HORSE IMPROVEMENT (Wijzigingen voorbehouden) Deze voorwaarden zijn gepubliceerd op onze website: www.horse-improvement.nl PARTIJEN: Horse Improvement is de gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

Caravanstalling De Snor

Caravanstalling De Snor Caravanstalling De Snor Voorwoord Familie Dirksen is per augustus 2013 in het bezit van caravanstalling De Snor. Deze bevindt zich op het Landgoed De Snor te Dodewaard. De naam van dit landgoed stamt al

Nadere informatie

Horsemanship 6 maanden Traject

Horsemanship 6 maanden Traject Horsemanship 6 maanden Traject Word de perfecte partner voor jouw paard! Balanced Horsemanship Yannick de Mûelenaere 0479394815 y.demuelenaere@hotmail.com www.horsemanshipyannick.com Wil je een betere

Nadere informatie

als je de huur van je kamer wilt opzeggen

als je de huur van je kamer wilt opzeggen als je de huur van je kamer wilt opzeggen wonen met karakter Elke werkdag van de maand kun je de huur van je kamer opzeggen. Dit kan schriftelijk (per brief), via een bezoek aan onze woonwinkel aan het

Nadere informatie

IAK Zakenpakket. Rubriek H. Bijzondere. voorwaarden. Lichtreclameverzekering 01/2013

IAK Zakenpakket. Rubriek H. Bijzondere. voorwaarden. Lichtreclameverzekering 01/2013 IAK Zakenpakket Rubriek H. Bijzondere voorwaarden Lichtreclameverzekering 01/2013 Inhoudsopgave I Rubriek H, bijzondere voorwaarden 4 Bijzondere Voorwaarden Lichtreclameverzekering 01/2013 4 1 Wat is

Nadere informatie

Wie betaalt wat ; informatie van Syndion voor clienten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ)

Wie betaalt wat ; informatie van Syndion voor clienten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ) Wie betaalt wat ; informatie van Syndion voor clienten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ) Voorwoord Syndion is er voor mensen met een handicap. Als jij ondersteuning nodig hebt, kun je bij Syndion

Nadere informatie

Ondernemingsplan Manege Meent 9 (januari 2011).

Ondernemingsplan Manege Meent 9 (januari 2011). Ondernemingsplan Manege Meent 9 (januari 2011). 1. Inleiding. Onderstaand wordt het plan geschetst van de manege op het perceel Meent 9 te Woudenberg. De indeling van het plan is ontleend aan de Nota Paardenhouderij

Nadere informatie

Trainingsschema. Dit schema bouwt ook een stukje uithoudingsvermogen van de ruiter op.

Trainingsschema. Dit schema bouwt ook een stukje uithoudingsvermogen van de ruiter op. Trainingsschema Dit is een trainingsschema van 13 weken voor mensen die nog nooit meegedaan hebben aan een recreatierit of endurancewedstrijd en zeker willen weten dat hun paard fit genoeg is om de rit

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve

Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve 1) Wie zijn we? Wat doen we? De Bosakkerhoeve is een pensionstalling dat opgestart is in 2011 door Kris D heer. Doordat hij de paardenkriebel van kleins af aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden staan de regels die over en weer gelden voor de aangeboden dienst van Repaircompare. Wat kun je van ons verwachten en wat mogen wij van jou verwachten?

Nadere informatie

Voorwaarden en huisregels Body Results

Voorwaarden en huisregels Body Results Voorwaarden en huisregels Body Results Huisregels Body Results 1. Als je binnenkomt tijdens een GROEPSLES, wacht dan even bij de ingang totdat de trainer zegt dat deze is afgelopen voordat je naar de kleedkamers

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013 www.trec-raalte.nl Welkom bij de eerste editie van TREC Raalte! De locatie van deze wedstrijd is het terrein van manegebedrijf Stal t Reelaer in Raalte. Een mooie uitvalsbasis

Nadere informatie

Buitenbak en longeercirkel/paddock Weilanden (Hooi)opslag

Buitenbak en longeercirkel/paddock Weilanden (Hooi)opslag Te koop Stoeterij/paardenhouderij s-gravendeel Objectnr. 103 Binnenmanege met inpandige woning op circa 3.2 ha. Groot bouwvlak van 1 ha en mogelijkheid voor een vergunning voor de bouw van een nieuwe bedrijfswoning

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Begripsbepalingen 1. De huurder: degene (m/v) die op zijn of haar naam het vakantiehuis huurt. 2. De verhuurder: de eigenaar van het vakantiehuis of diens vertegenwoordiger.

Nadere informatie

Slaaphof Slaapcomfort

Slaaphof Slaapcomfort Slaapadvies WAT IS HET BESTE BED? Het kopen van een nieuw slaapsysteem is voor mensen een lastig avontuur. U gaat een aankoop doen waar u zo n 25.000 á 30.000 uren op gaat slapen. Iets kopen waar je eigenlijk

Nadere informatie

Samenwerking met Greenchoice

Samenwerking met Greenchoice Samenwerking met Greenchoice Dit document is onderdeel van de Buurten met Energie toolbox, een project van Nudge. Deze toolbox is samengesteld om initiatiefnemers te ondersteunen bij het starten van een

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Sparen

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Sparen Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Sparen Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN SPAREN... 2 1. Wat hoort er bij je spaarrekening?... 2 2. Hoe werkt de spaarrekening?... 2 3. Je krijgt rente...

Nadere informatie

Horsemanship Advanced Programma. Specialiseer je verder met je paard zowel fysiek als mentaal!

Horsemanship Advanced Programma. Specialiseer je verder met je paard zowel fysiek als mentaal! Horsemanship Advanced Programma Specialiseer je verder met je paard zowel fysiek als mentaal! Wat houdt het in Het Horsemanship Advanced programma is bedoeld voor mensen die al een goede basis hebben in

Nadere informatie

Publicatie brochure arboregels vakantiewerker

Publicatie brochure arboregels vakantiewerker Publicatie brochure arboregels vakantiewerker Als er in de zomer vakantiewerkers bij uw organisatie aan de slag gaan, moet u goed letten op de arboregels die voor scholieren geldt. Onlangs heeft de overheid

Nadere informatie

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0 Jobbersguide - 2015 Jobbersguide 2015 0 Introductie Jobbersguide Om ervoor te zorgen dat jij als Jobber succesvol aan de slag kan en niet tegen verrassingen aanloopt hebben wij deze Jobbersguide gemaakt.

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden In deze folder leest u een uitleg van het huurcontract en de algemene huurvoorwaarden. In deze uitleg staan alle rechten en plichten voor u als huurder en

Nadere informatie

Instructie gebruik (trainings)velden EVC

Instructie gebruik (trainings)velden EVC Instructie gebruik (trainings)velden EVC Dit seizoen is EVC de trotse gebruiker van een schitterend kunstgrasveld. Naast dit veld beschikt EVC nog over een grastrainingsveld en twee speelvelden. Alle velden

Nadere informatie

EVALUATIE DRESSUURWEDSTRIJD. A. Rubriek in te vullen door het wedstrijdsecretariaat. 1. Namen van de personen op het wedstrijdsecretariaat:

EVALUATIE DRESSUURWEDSTRIJD. A. Rubriek in te vullen door het wedstrijdsecretariaat. 1. Namen van de personen op het wedstrijdsecretariaat: EVALUATIE DRESSUURWEDSTRIJD Editie 11.10.2011 Dit document is vertrouwelijk. De organisator of het secretariaat zorgt dat elke rubriek ingevuld wordt door de desbetreffende personen. Dit volledig ingevulde

Nadere informatie

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt HUUR Alles wat u moet weten Thuis in de buurt Uw huur... Een van de belangrijkste verplichtingen van het huren van een woning is dat u aan Tiwos elke maand huur betaalt. Over dit onderwerp geven wij u

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

Wonen in Winterswijk. Meddo. Winterswijk Henxel. Den Möllenhof. Huppel. Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Wonen in Winterswijk. Meddo. Winterswijk Henxel. Den Möllenhof. Huppel. Streekziekenhuis Koningin Beatrix De omgeveving beschikt over een grote natuurlijke rijkdom. Een fraai coulisselandschap waarin diverse wandel, fiets, skeeler en ruiterroutes zijn uitgezet. Wonen in Winterswijk Recreatiepark Den Möllenhof

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijke Roodstand

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijke Roodstand Overeenkomst en voorwaarden Zakelijke Roodstand Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN ZAKELIJKE ROODSTAND... 3 1. Wat hoort er bij zakelijke roodstand?... 3 2. Hoe werkt zakelijke roodstand?...

Nadere informatie

VERSCHILLENDE TARIEVEN VOOR MEER WINST

VERSCHILLENDE TARIEVEN VOOR MEER WINST VERSCHILLENDE TARIEVEN VOOR MEER WINST - LEERLING SuccesformulesVoorkant_Opmaak 1 06-10-14 10:08 Pagina 1 VERSCHILLENDE TARIEVEN VOOR MEER WINST 1 anigap 80:01 41-01-60 1 kaampo_tnakroovselumrofseccus

Nadere informatie

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom Op deze landelijk gelegen locatie in de directe omgeving van Tilburg worden diverse paardenboxen (vanaf 6 boxen) en een inpandig appartement te huur aangeboden. Het object

Nadere informatie

+ + Contractvoorwaarden Wind uit NL 3 & 5 jaar + Combivoordeel 1 juni Pagina 1/ 5

+ + Contractvoorwaarden Wind uit NL 3 & 5 jaar + Combivoordeel 1 juni Pagina 1/ 5 + + www.greenchoice.nl Pagina 1/ 5 Groene stroom uit Nederlandse Wind en bosgecompenseerd gas. Dit contract heeft een vaste looptijd van 3 jaar. Deze looptijd gaat in op de startdatum van levering. Voor

Nadere informatie

't Bonte Paard Advies. Belangstelling Paardendorp Velswijk

't Bonte Paard Advies. Belangstelling Paardendorp Velswijk 't Bonte Paard Advies Belangstelling Paardendorp Velswijk 21 januari 2010 Projectnr. 7584.100/G Boulevard Heuvelink 104 6828 KT Arnhem Postbus 1174 6801 BD Arnhem Telefoon (026) 3512532 Telefax (026) 4458702

Nadere informatie

Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties

Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties Adres: Telefoon: Mobiel: KvK: Btw: Bank: Grasgors 24 3271 XN Mijnsheerenland 0186-849173 06-22921754 62835696 39727087B02 NL 04 INGB 0006 7997 45 Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties

Nadere informatie

Tarieven Groene Stroom Variabel

Tarieven Groene Stroom Variabel Tarieven Groene Stroom Variabel Hieronder vindt u onze variabele leveringstarieven van Groene Stroom. De tarieven gelden vanaf januari 2014 tot en met 30 juni 2014. Deze tarieven zijn van toepassing wanneer

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie