Slachtafvallen van runderen, eetbaar, vers of gekoeld (m.u.v. die bestemd voor de vervaardiging van farmaceutische -

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "0206 10 91 0206 10 98 Slachtafvallen van runderen, eetbaar, vers of gekoeld (m.u.v. die bestemd voor de vervaardiging van farmaceutische -"

Transcriptie

1 Slachtafvallen van runderen, eetbaar, vers of gekoeld (m.u.v. die bestemd voor de vervaardiging van farmaceutische producten en m.u.v. longhaasjes en omlopen) Slachtafvallen van runderen, eetbaar, vers of gekoeld (m.u.v. die bestemd voor de vervaardiging van farmaceutische producten en m.u.v. longhaasjes en omlopen) Eetbare slachtafvallen van varkens, bevroren (m.u.v. levers) Eetbare slachtafvallen van varkens, bevroren (m.u.v. levers) Vlees en eetbare slachtafvallen van tamme konijnen, vers, gekoeld of bevroren Vlees en eetbare slachtafvallen van tamme konijnen, vers, gekoeld of bevroren Vlees en eetbare slachtafvallen van wild, vers, gekoeld of bevroren (m.u.v. die van konijnen, hazen en varkens) Vlees en eetbare slachtafvallen van wild, vers, gekoeld of bevroren (m.u.v. die van konijnen, hazen en varkens) Melk en room, ingedikt (zonder toegevoegde suiker of andere zoetstoffen), met een vetgehalte van <= Melk en room, ingedikt (zonder toegevoegde suiker of andere zoetstoffen), met een vetgehalte van <= Melk en room, ingedikt (zonder toegevoegde suiker of andere zoetstoffen), met een vetgehalte van > 8 doch <= Melk en room, ingedikt (zonder toegevoegde suiker of andere zoetstoffen), met een vetgehalte van > 8 doch <= Melk en room, ingedikt, met toegevoegde suiker of andere zoetstoffen, met een vetgehalte van <= 9, Melk en room, ingedikt, met toegevoegde suiker of andere zoetstoffen, met een vetgehalte van <= 9, Rozen, ook indien veredeld p/st Rozen, ook indien veredeld p/st Levende planten voor de open grond, incl. levende wortels daarvan (m.u.v. bollen, knollen, wortelstokken, incl. cichoreiplanten en wortels; stekken zonder wortels en enten; rododendrons, azalea's; rozen; champignonbroed; ananasplantjes; groente en aardbeiplanten; bomen, heesters) Levende planten voor de open grond, incl. levende wortels daarvan (m.u.v. bollen, knollen, wortelstokken, incl. cichoreiplanten en wortels; stekken zonder wortels en enten; rododendrons, azalea's; rozen; champignonbroed; ananasplantjes; groente en aardbeiplanten; bomen, heesters)

2 Maniokwortel, vers of gedroogd, ook indien in stukken of in pellets (m.u.v. maniokwortel van de voor menselijke consumptie gebruikte types in onmiddellijke verpakkingen met een nettoinhoud van <= 28 kg, hetzij vers en in hun geheel, hetzij bevroren en zonder schil, ook indien in stukken gesneden) Maniokwortel, vers of gedroogd, ook indien in stukken of in pellets (m.u.v. maniokwortel van de voor menselijke consumptie gebruikte types in onmiddellijke verpakkingen met een nettoinhoud van <= 28 kg, hetzij vers en in hun geheel, hetzij bevroren en zonder schil, ook indien in stukken gesneden) Tamarindevruchten, cashewappelen, nangka's "jackfruit", lychees en sapodilla's, passievruchten, carambola's en pitahaya's, vers Tamarindevruchten, cashewappelen, nangka's "jackfruit", lychees en sapodilla's, passievruchten, carambola's en pitahaya's, vers Tamarindevruchten, cashewappelen, lychees, nangka's "jackfruit", sapodilla's, passievruchten, carambola's en pitahaya's, gedroogd Tamarindevruchten, cashewappelen, lychees, nangka's "jackfruit", sapodilla's, passievruchten, carambola's en pitahaya's, gedroogd Bereidingen en conserven van levers van ganzen of van eenden (m.u.v. worst van alle soorten; fijn gehomogeniseerde bereidingen, opgemaakt voor de verkoop in het klein als kindervoeding of als dieetvoeding, in verpakkingen met een nettogewicht van <= 250 g) Bereidingen en conserven van levers van ganzen of van eenden (m.u.v. worst van alle soorten; fijn gehomogeniseerde bereidingen, opgemaakt voor de verkoop in het klein als kindervoeding of als dieetvoeding, in verpakkingen met een nettogewicht van <= 250 g) Bereidingen en conserven van vlees of van slachtafvallen, van runderen, gekookt of gebakken (m.u.v. corned beef in luchtdichte verpakkingen; worst van alle soorten; fijn gehomogeniseerde bereidingen, opgemaakt voor de verkoop in het klein als kindervoeding of als dieetvoeding, in verpakkingen met een nettogewicht van <= 250 g; bereidingen van levers; extracten en sappen van vlees) Bereidingen en conserven van vlees of van slachtafvallen, van runderen, gekookt of gebakken (m.u.v. corned beef in luchtdichte verpakkingen; worst van alle soorten; fijn gehomogeniseerde bereidingen, opgemaakt voor de verkoop in het klein als kindervoeding of als dieetvoeding, in verpakkingen met een nettogewicht van <= 250 g; bereidingen van levers; extracten en sappen van vlees) Bereidingen en conserven van vlees of van slachtafvallen (m.u.v. die van pluimvee, van varkens, van runderen, van rendieren, van wild, van konijn, van schapen, van geiten; worst van alle soorten; fijn gehomogeniseerde bereidingen, opgemaakt voor de verkoop in het klein als kindervoeding of als dieetvoeding, in verpakkingen met een nettogewicht van <= 250 g; bereidingen van levers; extracten en sappen van vlees)

3 Bereidingen en conserven van vlees of van slachtafvallen (m.u.v. die van pluimvee, van varkens, van runderen, van rendieren, van wild, van konijn, van schapen, van geiten; worst van alle soorten; fijn gehomogeniseerde bereidingen, opgemaakt voor de verkoop in het klein als kindervoeding of als dieetvoeding, in verpakkingen met een nettogewicht van <= 250 g; bereidingen van levers; extracten en sappen van vlees) Glucose in wit kristallijn poeder, ook indien geagglomereerd, in droge toestand geen of < 20 gewichtspercenten fructose "levulose" bevattend (m.u.v. isoglucose) Glucose in wit kristallijn poeder, ook indien geagglomereerd, in droge toestand geen of < 20 gewichtspercenten fructose "levulose" bevattend (m.u.v. isoglucose) Glucose in vaste vorm en glucosestroop zonder toegevoegde kleur en smaakstoffen, in droge toestand geen of < 20 gewichtspercenten fructose "levulose" bevattend (m.u.v. isoglucose en glucose in wit kristallijn poeder, ook indien geagglomereerd) Glucose in vaste vorm en glucosestroop zonder toegevoegde kleur en smaakstoffen, in droge toestand geen of < 20 gewichtspercenten fructose "levulose" bevattend (m.u.v. isoglucose en glucose in wit kristallijn poeder, ook indien geagglomereerd) Suiker, daaronder begrepen invertsuiker, in vaste vorm en suiker en suikerstroop, in droge toestand 50 gewichtspercenten fructose bevattend, zonder toegevoegde kleur en smaakstoffen (m.u.v. rietsuiker, beetwortelsuiker, sacharose, maltose, chemisch zuiver, lactose 'melksuiker', ahornsuiker, glucose, fructose "levulose" en maltodextrine, alsmede stroop daarvan, isoglucose, inulinestroop en karamel) Suiker, daaronder begrepen invertsuiker, in vaste vorm en suiker en suikerstroop, in droge toestand 50 gewichtspercenten fructose bevattend, zonder toegevoegde kleur en smaakstoffen (m.u.v. rietsuiker, beetwortelsuiker, sacharose, maltose, chemisch zuiver, lactose 'melksuiker', ahornsuiker, glucose, fructose "levulose" en maltodextrine, alsmede stroop daarvan, isoglucose, inulinestroop en karamel) Kauwgom, ook indien bedekt met een laagje suiker, met een sacharosegehalte, incl. het gehalte aan invertsuiker, berekend als sacharose, van < 60 gewichtspercenten (m.u.v. die in de vorm van stroken) Kauwgom, ook indien bedekt met een laagje suiker, met een sacharosegehalte, incl. het gehalte aan invertsuiker, berekend als sacharose, van < 60 gewichtspercenten (m.u.v. die in de vorm van stroken) Kauwgom, ook indien bedekt met een laagje suiker, met een sacharosegehalte, incl. het gehalte aan invertsuiker, berekend als sacharose, van >= 60 gewichtspercenten (m.u.v. die in de vorm van stroken) Kauwgom, ook indien bedekt met een laagje suiker, met een sacharosegehalte, incl. het gehalte aan invertsuiker, berekend als sacharose, van >= 60 gewichtspercenten (m.u.v. die in de vorm van stroken)

4 Groenten, vruchten en andere eetbare plantendelen, bereid of verduurzaamd in azijn of in azijnzuur (m.u.v. komkommers, augurken; mangochutney; scherpsmakende vruchten "Capsicum"; suikermaïs; broodwortelen, bataten e.d. eetbare plantendelen met een zetmeelgehalte van >= 5 gewichtspercenten; paddestoelen; palmharten; olijven; nietscherpsmakende pepers; guaves, manga's, manggistans; papaja's; tamarindevruchten, cashewappelen, lychees; nangka's "jackfruit", sapodilla's, passievruchten, carambola's, pitahaya's; kokosnoten, cashewnoten, paranoten, arecanoten "betelnoten", colanoten en Australische noten) Groenten, vruchten en andere eetbare plantendelen, bereid of verduurzaamd in azijn of in azijnzuur (m.u.v. komkommers, augurken; mangochutney; scherpsmakende vruchten "Capsicum"; suikermaïs; broodwortelen, bataten e.d. eetbare plantendelen met een zetmeelgehalte van >= 5 gewichtspercenten; paddestoelen; palmharten; olijven; nietscherpsmakende pepers; guaves, manga's, manggistans; papaja's; tamarindevruchten, cashewappelen, lychees; nangka's "jackfruit", sapodilla's, passievruchten, carambola's, pitahaya's; kokosnoten, cashewnoten, paranoten, arecanoten "betelnoten", colanoten en Australische noten) Olijven, bereid of verduurzaamd zonder azijn of azijnzuur, niet bevroren kg/net eda Olijven, bereid of verduurzaamd zonder azijn of azijnzuur, niet bevroren kg/net eda Jam, vruchtengelei, marmelade, vruchtenmoes en vruchtenpasta, door koken of stoven verkregen, met een suikergehalte van > 13 doch <= 30 gewichtspercenten (m.u.v. die van citrusvruchten en gehomogeniseerde bereidingen als bedoeld bij onderverdeling.10) Jam, vruchtengelei, marmelade, vruchtenmoes en vruchtenpasta, door koken of stoven verkregen, met een suikergehalte van > 13 doch <= 30 gewichtspercenten (m.u.v. die van citrusvruchten en gehomogeniseerde bereidingen als bedoeld bij onderverdeling.10) Jam, vruchtengelei, marmelade, vruchtenmoes en vruchtenpasta, door koken of stoven verkregen, ook indien met toegevoegde suiker of andere zoetstoffen (m.u.v. die met een suikergehalte van > 13 gewichtspercenten, gehomogeniseerde bereidingen als bedoeld bij onderverdeling.10 en die van guaves, manga's, manggistans, papaja's, tamarindevruchten, cashewappelen, lychees, nangka's "jackfruit", sapodilla's, passievruchten, carambola's, pitahaya's, kokosnoten, cashewnoten, paranoten, arecanoten "betelnoten", colanoten, Australische noten en citrusvruchten) Jam, vruchtengelei, marmelade, vruchtenmoes en vruchtenpasta, door koken of stoven verkregen, ook indien met toegevoegde suiker of andere zoetstoffen (m.u.v. die met een suikergehalte van > 13 gewichtspercenten, gehomogeniseerde bereidingen als bedoeld bij onderverdeling.10 en die van guaves, manga's, manggistans, papaja's, tamarindevruchten, cashewappelen, lychees, nangka's "jackfruit", sapodilla's, passievruchten, carambola's, pitahaya's, kokosnoten, cashewnoten, paranoten, arecanoten "betelnoten", colanoten, Australische noten en citrusvruchten)

5 Grondnoten, bereid of verduurzaamd, in verpakkingen met een nettoinhoud per onmiddellijke verpakking van > 1 kg (m.u.v. gebrande grondnoten; die gekonfijt met suiker; pindakaas) Grondnoten, bereid of verduurzaamd, in verpakkingen met een nettoinhoud per onmiddellijke verpakking van > 1 kg (m.u.v. gebrande grondnoten; die gekonfijt met suiker; pindakaas) Passievruchten, guaves en tamarindevruchten, manga's, manggistans, papaja's, cashewappelen, lychees, nangka's "jackfruit", sapodilla's, carambola's en pitahaya's, bereid of verduurzaamd, zonder toegevoegde alcohol, doch met toegevoegde suiker, in verpakkingen met een nettoinhoud per onmiddellijke verpakking van > 1 kg Passievruchten, guaves en tamarindevruchten, manga's, manggistans, papaja's, cashewappelen, lychees, nangka's "jackfruit", sapodilla's, carambola's en pitahaya's, bereid of verduurzaamd, zonder toegevoegde alcohol, doch met toegevoegde suiker, in verpakkingen met een nettoinhoud per onmiddellijke verpakking van > 1 kg Passievruchten en guaves, manga's, manggistans, papaja's, tamarindevruchten, cashewappelen, lychees, nangka's "jackfruit", sapodilla's, carambola's en pitahaya's, bereid of verduurzaamd, zonder toegevoegde alcohol, doch met toegevoegde suiker, in verpakkingen met een nettoinhoud per onmiddellijke verpakking van <= 1 kg (m.u.v. mengsels) Passievruchten en guaves, manga's, manggistans, papaja's, tamarindevruchten, cashewappelen, lychees, nangka's "jackfruit", sapodilla's, carambola's en pitahaya's, bereid of verduurzaamd, zonder toegevoegde alcohol, doch met toegevoegde suiker, in verpakkingen met een nettoinhoud per onmiddellijke verpakking van <= 1 kg (m.u.v. mengsels) Appelsap, ongegist, zonder toegevoegde alcohol, met een Brixwaarde van <= 20 bij 20 C, met toegevoegde suiker Appelsap, ongegist, zonder toegevoegde alcohol, met een Brixwaarde van <= 20 bij 20 C, met toegevoegde suiker Extracten, essences en concentraten, van koffie Extracten, essences en concentraten, van koffie Preparaten voor soep of voor bouillon, bereide soep en bouillon Preparaten voor soep of voor bouillon, bereide soep en bouillon Kunstmatig korund, al dan niet chemisch welbepaald, voor < 50 gewichtspercenten bestaande uit deeltjes > 10 mm en met een gehalte aan aluminiumoxide van >= 98,5 gewichtspercenten Kunstmatig korund, al dan niet chemisch welbepaald, voor < 50 gewichtspercenten bestaande uit deeltjes > 10 mm en met een gehalte aan aluminiumoxide van >= 98,5 gewichtspercenten

6 Kunstmatig korund, al dan niet chemisch welbepaald, voor >= 50 gewichtspercenten bestaande uit deeltjes met een afmeting > 10 mm en met een gehalte aan aluminiumoxide van >= 98,5 gewichtspercenten Kunstmatig korund, al dan niet chemisch welbepaald, voor >= 50 gewichtspercenten bestaande uit deeltjes met een afmeting > 10 mm en met een gehalte aan aluminiumoxide van >= 98,5 gewichtspercenten Kunstmatig korund, al dan niet chemisch welbepaald, voor < 50 gewichtspercenten bestaande uit deeltjes met een afmeting van > 10 mm en met een gehalte aan aluminiumoxide van < 98,5 gewichtspercenten "hoge zuiverheidsgraad" Kunstmatig korund, al dan niet chemisch welbepaald, voor < 50 gewichtspercenten bestaande uit deeltjes met een afmeting van > 10 mm en met een gehalte aan aluminiumoxide van < 98,5 gewichtspercenten "hoge zuiverheidsgraad" Kunstmatig korund, al dan niet chemisch welbepaald, voor >= 50 gewichtspercenten bestaande uit deeltjes met een afmeting van > 10 mm en met een gehalte aan aluminiumoxide van < 98,5 gewichtspercenten "hoge zuiverheidsgraad" Kunstmatig korund, al dan niet chemisch welbepaald, voor >= 50 gewichtspercenten bestaande uit deeltjes met een afmeting van > 10 mm en met een gehalte aan aluminiumoxide van < 98,5 gewichtspercenten "hoge zuiverheidsgraad" Chloordifluormethaan (HCFK22) ,1Dichloor1fluorethaan (HCFK141 b) Halogeenderivaten van methaan, ethaan of propaan, enkel gehalogeneerd met fluor en chloor (m.u.v. perhalogeenderivaten, chloordifluormethaan (HCFK22), 1,1dichloor1fluorethaan (HCFK141 b) Tertbutylethylether (ethyltertiairbutylether, ETBE) Ethers, acyclisch en halogeen, sulfo, nitro en nitrosoderivaten daarvan (m.u.v. diëthylether en tertbutylethylether (ethyltertiairbutylether, ETBE)) Binapacryl (ISO) Mengsels van oligomeren van 1,2dihydro2,2,4trimethylchinoline Antioxidanten, bereid, voor rubber of voor kunststof (m.u.v. mengsels van oligomeren van 1,2dihydro2,2,4 trimethylchinoline) Monoalkylesters van vetzuren, met een estergehalte van 96,5 volumepercenten of meer (FAMAE) Chemische producten en preparaten van de chemische of van aanverwante industrieën, incl. mengsels van natuurlijke producten n.e.g Tegels van nylon of van andere polyamiden, getuft, ook indien geconfectioneerd, bedrukt, met een oppervlakte van m2 <= 1m²

7 Tegels van nylon of van andere polyamiden, getuft, ook indien geconfectioneerd, bedrukt, met een oppervlakte van m2 <= 1m² Tapijten van nylon of van andere polyamiden, getuft, ook indien geconfectioneerd, bedrukt (m.u.v. tegels met een m2 oppervlakte van <= 1m²) Tegels van nylon of van andere polyamiden, getuft, ook indien geconfectioneerd, met een oppervlakte van <= 1m² m2 (niet bedrukt) Tegels van nylon of van andere polyamiden, getuft, ook indien geconfectioneerd, met een oppervlakte van <= 1m² m2 (niet bedrukt) Tapijten van nylon of van andere polyamiden, getuft, ook indien geconfectioneerd (m.u.v. bedrukte en van tegels met m2 een oppervlakte van <= 1 m²) Tegels van polypropyleen, getuft, ook indien geconfectioneerd, met een oppervlakte van <= 1 m² m Tegels van polypropyleen, getuft, ook indien geconfectioneerd, met een oppervlakte van <= 1 m² m Tapijten van polypropyleen, getuft, ook indien geconfectioneerd (m.u.v. tegels met een oppervlakte van <= 1m²) m Tegels van synthetische of van kunstmatige textielstoffen, getuft, ook indien geconfectioneerd, met een oppervlakte m2 van <= 1 m² (m.u.v. die van polypropyleen, van nylon of van andere polyamiden) Tegels van synthetische of van kunstmatige textielstoffen, getuft, ook indien geconfectioneerd, met een oppervlakte m2 van <= 1 m² (m.u.v. die van polypropyleen, van nylon of van andere polyamiden) Tapijten van synthetische of van kunstmatige textielstoffen, getuft, ook indien geconfectioneerd (m.u.v. die van m2 polypropyleen, nylon of van andere polyamiden en tegels met een oppervlakte van <= 1m²) Tegels van plantaardige textielstoffen of van grof haar, getuft, ook indien geconfectioneerd, met een oppervlakte van m2 <= 1m² Tegels van plantaardige textielstoffen of van grof haar, getuft, ook indien geconfectioneerd, met een oppervlakte van m2 <= 1m² Tapijten van plantaardige textielstoffen of van grof haar, getuft, ook indien geconfectioneerd (m.u.v. tegels met een m2 oppervlakte van <= 1 m²) Kostuums, van brei of haakwerk, van wol of van fijn haar, voor heren of voor jongens (m.u.v. trainingspakken, p/st skipakken en zwemkleding) Kostuums, van brei of haakwerk, van textielstoffen, voor heren of voor jongens (m.u.v. die van wol of van fijn haar p/st en m.u.v. trainingspakken, skipakken en zwemkleding) Mantelpakken en broekpakken, van brei of haakwerk, van katoen, voor dames of voor meisjes (m.u.v. die van p/st synthetische vezels en m.u.v. skipakken en zwemkleding)

8 Mantelpakken en broekpakken, van brei of haakwerk, van textielstoffen, voor dames of voor meisjes (m.u.v. die van p/st synthetische vezels en m.u.v. skipakken en zwemkleding) Ensembles van brei of haakwerk, van wol of van fijn haar, voor dames of voor meisjes (m.u.v. die van katoen of van p/st synthetische vezels en m.u.v. skipakken en zwemkleding) Ensembles van brei of haakwerk, van andere textielstoffen, voor dames of voor meisjes (m.u.v. die van katoen of p/st van synthetische vezels en m.u.v. skipakken en zwemkleding) Tshirts, borstrokken en onderhemden, van brei of haakwerk, van wol of van fijn haar of synthetische of p/st kunstmatige vezels Tshirts, borstrokken en onderhemden, van brei of haakwerk, van wol of van fijn haar of synthetische of p/st kunstmatige vezels Japonnen, van zijde of van afval van zijde, voor dames of voor meisjes (m.u.v. die van brei of haakwerk en m.u.v. p/st onderjurken) Japonnen, van textielstoffen, voor dames of voor meisjes, (m.u.v. die van zijde of van afval van zijde, van wol of van p/st fijn haar, van katoen, van synthetische of van kunstmatige vezels, m.u.v. die van brei of haakwerk en m.u.v. onderjurken) Buizen, pijpen en holle profielen, naadloos, met rond profiel, van roestvrij staal, met een uitwendige diameter van <= 168,3 mm (m.u.v. koud getrokken of koud gewalste producten; buizen en pijpen voor olie of gasleidingen; buizen en pijpen voor gebruik bij de olie of gaswinning; producten bedoeld bij de onderverdelingen ) Buizen, pijpen en holle profielen, naadloos, met rond profiel, van roestvrij staal, met een uitwendige diameter van > 168,3 mm doch <= 406,4 mm (m.u.v. koud getrokken of koud gewalste producten; buizen en pijpen voor olie of gasleidingen; buizen en pijpen voor gebruik bij de olie of gaswinning; producten bedoeld bij de onderverdelingen ) Buizen en pijpen, van de soort gebruikt voor olie of gasleidingen, van ijzer of van staal, overlangs gelast (m.u.v. die van roestvrij staal of van gietijzer) Buizen en pijpen, van de soort gebruikt voor olie of gasleidingen, van ijzer of van staal, overlangs gelast (m.u.v. die van roestvrij staal of van gietijzer) Buizen, pijpen en holle profielen, gelast, met vierkant of rechthoekig profiel van roestvrij staal Buizen, pijpen en holle profielen, gelast, met vierkant of rechthoekig profiel van roestvrij staal Buizen, pijpen en holle profielen, gelast, met vierkant of rechthoekig profiel, met een wanddikte van <= 2 mm, van ijzer of van nietroestvrij staal Elektronische machines, apparaten en toestellen voor universeel gebruik en voor trekproeven van metaal Elektronische machines, apparaten en toestellen voor hardheidsproeven van metaal

9 Elektronische machines, apparaten en toestellen voor onderzoek van metaal (m.u.v. die voor universeel gebruik en voor trekproeven en m.u.v. die voor hardheidsproeven) Nietelektronische machines, apparaten en toestellen voor onderzoek van de mechanische eigenschappen van metaal Nietelektronische machines, apparaten en toestellen voor onderzoek van de mechanische eigenschappen van metaal Nietelektronische machines, apparaten en toestellen voor onderzoek van de mechanische eigenschappen van metaal Elektronische machines, apparaten en toestellen voor het onderzoek van textiel, papier en karton Elektronische machines, apparaten en toestellen voor onderzoek van de mechanische eigenschappen van materialen (m.u.v. metalen, textiel, papier en karton) Nietelektronische machines, apparaten en toestellen voor onderzoek van de mechanische eigenschappen van materialen (m.u.v. metaal) Nietelektronische machines, apparaten en toestellen voor onderzoek van de mechanische eigenschappen van materialen (m.u.v. metaal)

1) Besluit Russische overheid

1) Besluit Russische overheid Op 7 augustus 2014 besloot de regering van de Russische Federatie om de invoer van agrarische producten, grondstoffen en levensmiddelen met oorsprong in de Verenigde Staten, Europese Unie, Canada, Australië

Nadere informatie

Code GN 2013. Code GN 2014. Omschrijving der goederen (zelfbeschrijvend) 2014 eenheden

Code GN 2013. Code GN 2014. Omschrijving der goederen (zelfbeschrijvend) 2014 eenheden 0307 41 91 0307 91 10 grote pijlinktvis van het geslacht "Todarodes sagittatus", levend, vers of gekoeld - 0307 41 91 0307 41 92 pijlinktvissen van het geslacht "Loligo", ook indien ontdaan van de schelp,

Nadere informatie

AFDELING IV PRODUCTEN VAN DE VOEDSELINDUSTRIE; DRANKEN, ALCOHOLHOUDENDE VLOEISTOFFEN EN AZIJN; TABAK EN TOT VERBRUIK BEREIDE TABAKSSURROGATEN

AFDELING IV PRODUCTEN VAN DE VOEDSELINDUSTRIE; DRANKEN, ALCOHOLHOUDENDE VLOEISTOFFEN EN AZIJN; TABAK EN TOT VERBRUIK BEREIDE TABAKSSURROGATEN 31.10.2011 GECOMBINEERDE NOMENCLATUUR IV 1 AFDELING IV PRODUCTEN VAN DE VOEDSELINDUSTRIE; DRANKEN, ALCOHOLHOUDENDE VLOEISTOFFEN EN AZIJN; TABAK EN TOT VERBRUIK BEREIDE TABAKSSURROGATEN Aantekening 1. Voor

Nadere informatie

BIJLAGE. bij het. Voorstel voor een verordening van het Europees Parlement en de Raad

BIJLAGE. bij het. Voorstel voor een verordening van het Europees Parlement en de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 19.9.2014 COM(2014) 597 final ANNEX 1 BIJLAGE bij het Voorstel voor een verorning van het Europees Parlement en Raad tot wijziging van Verorning (EU) nr. 374/2014 tot verlaging

Nadere informatie

Brussel, 2 mei 2002 (OR. en) ASSOCIATIE TUSSEN DE EUROPESE UNIE EN SLOWAKIJE UE-SK 2013/02

Brussel, 2 mei 2002 (OR. en) ASSOCIATIE TUSSEN DE EUROPESE UNIE EN SLOWAKIJE UE-SK 2013/02 ASSOCIATIE TUSSEN DE EUROPESE UNIE EN SLOWAKIJE - De Associatieraad - Brussel, 2 mei 2002 (OR. en) UE-SK 2013/02 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: Besluit van de Associatieraad EU-Slowakije

Nadere informatie

(Niet-wetgevingshandelingen) VERORDENINGEN

(Niet-wetgevingshandelingen) VERORDENINGEN 11.10.2013 ublicatieblad van de Europese Unie L 271/1 II (Niet-wetgevingshandelingen) VERORDENINGEN VERORDENING (EU) Nr. 936/2013 VAN DE COMMIIE van 12 september 2013 tot opstelling voor 2013 van de rodcom-lijst

Nadere informatie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie Raad van de Europese Unie Brussel, 26 januari 2016 (OR. en) Interinstitutioneel dossier: 2016/0005 (NLE) 5571/16 ADD 17 VOORSTEL van: ingekomen: 22 januari 2016 aan: ACP 13 WTO 7 COAFR 14 RELEX 57 de heer

Nadere informatie

Gemeenschappelijke douanetarieven sector varkens Invoertabel nr. HV/1/2012; Geldig vanaf: 1 januari 2012

Gemeenschappelijke douanetarieven sector varkens Invoertabel nr. HV/1/2012; Geldig vanaf: 1 januari 2012 Pagina 1 Productschap Vee en Vlees; Afd. Medebewind Telefonische informatie: Team Info (079) 368 7101/ 02/ 04 0103 Levende varkens: - andere (dan fokdieren van zuiver ras): 0103 91 - - met een gewicht

Nadere informatie

ANNEX BIJLAGE. bij. Gedelegeerd besluit van de Commissie

ANNEX BIJLAGE. bij. Gedelegeerd besluit van de Commissie EUROPESE COMMISSIE Brussel, 15.2.2019 C(2019) 930 final ANNEX BIJLAGE bij Gedelegeerd besluit van de Commissie tot aanvulling van Richtlijn 2003/87/EG van het Europees Parlement en de Raad wat betreft

Nadere informatie

BIJLAGEN EN PROTOCOLLEN

BIJLAGEN EN PROTOCOLLEN BIJLAGEN EN PROTOCOLLEN BIJLAGE 1 Landbouwproducten en bewerkte landbouwproducten vallend onder de GS-hoofdstukken 25 tot en met 97, bedoeld in de artikelen 7 en 12 BIJLAGE 2 Intellectuele, industriële

Nadere informatie

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 1 april 2003 (OR. en) 6232/03 Interinstitutioneel dossier: 2002/0302 (ACC) COR 2 (en,es,nl) PECOS 14 AGRIORG 10

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 1 april 2003 (OR. en) 6232/03 Interinstitutioneel dossier: 2002/0302 (ACC) COR 2 (en,es,nl) PECOS 14 AGRIORG 10 RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 1 april 2003 (OR. en) 6232/03 Interinstitutioneel dossier: 2002/0302 (ACC) COR 2 (en,es,nl) PECOS 14 AGRIORG 10 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN: CORRIGENDUM

Nadere informatie

Publicatieblad van de Europese Unie

Publicatieblad van de Europese Unie L 45/26 BIJLAGE II LIJST VAN BE- OF VERWERKINGEN VAN MATERIALEN DIE NIET VAN OORSPRONG ZIJN WAARDOOR HET VERVAARDIGDE PRODUCT HET KARAKTER VAN PRODUCT VAN OORSPRONG VERKRIJGT Niet alle in de lijst genoemde

Nadere informatie

Bij een elektronische aangifte kunt u in vak 44 geen tekst invoeren en moet u de volgende code invullen: 95008.

Bij een elektronische aangifte kunt u in vak 44 geen tekst invoeren en moet u de volgende code invullen: 95008. CIRCULAIRE Geïntegreerd 1: Gewijzigd met circulaire 83/2008 EIEREN VLEES VEE Nummer : 82/2008 Datum : 12 november 2008 onderwerp : Kwaliteitseisen voor bepaalde producten in de sector varkensvlees Kwaliteitseisen

Nadere informatie

(Niet-wetgevingshandelingen) VERORDENINGEN

(Niet-wetgevingshandelingen) VERORDENINGEN 4.3.2010 ublicatieblad van de Europese Unie L 54/1 II (Niet-wetgevingshandelingen) VERORDENINGEN VERORDENING (EU) Nr. 163/2010 VAN DE COMMIIE van 9 februari 2010 tot opstelling voor van de rodcom-lijst

Nadere informatie

BIJLAGE. bij. Voorstel voor een Verordening van het Europees Parlement en de Raad

BIJLAGE. bij. Voorstel voor een Verordening van het Europees Parlement en de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 3.2.2016 COM(2016) 44 final ANNEX 1 BIJLAGE bij Voorstel voor een Verordening van het Europees Parlement en de Raad tot wijziging van Verordening (EU) 2015/936 van het Europees

Nadere informatie

CERTIFICAATVERPLICHTING BIJ INVOER

CERTIFICAATVERPLICHTING BIJ INVOER CERTIFICAATVERPLICHTING BIJ INVOER Lijst in artikel, lid 2, onder a), punt i), bedoelde producten en de op grond van artikel 4, lid, onder d), geldende maxima (de volgorde is die bijlagen I bij Verordening

Nadere informatie

Informatie over de Russische boycot en de gevolgen voor de voedselbanken

Informatie over de Russische boycot en de gevolgen voor de voedselbanken Informatie over de Russische boycot en de gevolgen voor de voedselbanken Achtergrond Op 6 augustus kondigde de Russische president Poetin een handelsboycot aan voor o.a. groente, fruit en zuivel. Vanaf

Nadere informatie

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 22 mei 2003 (23.05) (OR. fr) 9642/03 Interinstitutioneel dossier: 2003/0101 (ACC) PECOS 71

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 22 mei 2003 (23.05) (OR. fr) 9642/03 Interinstitutioneel dossier: 2003/0101 (ACC) PECOS 71 RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 22 mei 2003 (23.05) (OR. fr) 9642/03 Interinstitutioneel dossier: 2003/0101 (ACC) PECOS 71 VOORSTEL van: de Europese Commissie d.d.: 21 mei 2003 Betreft: Voorstel voor

Nadere informatie

BIJLAGE. bij het BESLUIT VAN DE RAAD

BIJLAGE. bij het BESLUIT VAN DE RAAD EUROPESE COMMISSIE Brussel, 6.10.2016 COM(2016) 640 final ANNEX 1 BIJLAGE bij het BESLUIT VAN DE RAAD betreffende de sluiting, namens de Europese Unie en haar lidstaten, van het protocol bij de stabilisatie-

Nadere informatie

In dit overzicht staan de producten waarvoor na 6 november 2016 buiten de tariefcontingenten nog een certificaat nodig is.

In dit overzicht staan de producten waarvoor na 6 november 2016 buiten de tariefcontingenten nog een certificaat nodig is. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland In dit overzicht staan de producten waarvoor na 6 november 2016 buiten de tariefcontingenten nog een certificaat nodig is. CERTIFICAATVERPLICHTING BIJ INVOER Lijst

Nadere informatie

Geconsolideerde TEKST

Geconsolideerde TEKST NL Geconsolideerde TEKST samengesteld door het CONSLEG-systeem van het Bureau voor officiële publicaties der Europese Gemeenschappen CONSLEG: 1968R0827 20/07/2002 Aantal bladzijden: 11 < Bureau voor officiële

Nadere informatie

Tariefpreferenties en tariefcontingenten 2001

Tariefpreferenties en tariefcontingenten 2001 FI Tariefpreferenties en tariefcontingenten 2001 De Staatssecretaris van Financiën brengt ter kennis van belanghebbende dat voor de hierna genoemde goederen de gehele of gedeeltelijke schorsing van het

Nadere informatie

(Niet-wetgevingshandelingen) VERORDENINGEN

(Niet-wetgevingshandelingen) VERORDENINGEN 3.10.17 L 255/1 II (Niet-wetgevingshandelingen) VERORDENINGEN UITVOERINGSVERORDENING (EU) 17/1781 VAN DE COMMISSIE van 28 september 17 betreffende de afwijkingen van de productspecifieke oorsprongsregels

Nadere informatie

CPA 13.10.10 : IJzererts en concentraten daarvan 13.10.10.30 IJzererts en concentraten daarvan, anders dan geroost ijzerkies, niet geagglomereerd

CPA 13.10.10 : IJzererts en concentraten daarvan 13.10.10.30 IJzererts en concentraten daarvan, anders dan geroost ijzerkies, niet geagglomereerd NACE 13.10 : Winning van ijzererts LIJT 2006 buitenlandse handel van 2006 (G/GN) NACE 13.10 : Winning van ijzererts CA 13.10.10 : IJzererts en concentraten daarvan 13.10.10.30 IJzererts en concentraten

Nadere informatie

15060/04 rb 1 DG E V

15060/04 rb 1 DG E V RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 22 november 2004 (24.11) (OR. fr) 15060/04 Interinstitutioneel dossier: 2004/0266 (AVC) ISR 10 VOORSTEL van: de Europese Commissie d.d.: 18 november 2004 Betreft: a)

Nadere informatie

PRCCode Desc_NL DM_NL

PRCCode Desc_NL DM_NL PRCCode Desc_NL DM_NL 13101030 IJzererts en concentraten daarvan, anders dan geroost ijzerkies, niet geagglomereerd 13101050 IJzererts en concentraten daarvan, anders dan geroost ijzerkies, geagglomereerd

Nadere informatie

Goederennaamlijst. wijzigingen 2003 ten opzichte van 2002. Statistieken van de internationale handel

Goederennaamlijst. wijzigingen 2003 ten opzichte van 2002. Statistieken van de internationale handel wijzigingen 2003 ten opzichte van 2002 Goederennaamlijst Statistieken van de internationale handel Het CBS heeft besloten van de Goederennaamlijst 2003 geen boekwerk te laten drukken. Het aantal wijzigingen

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1969 Nr. 4

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1969 Nr. 4 40 (1968) Nr. 1 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 1969 Nr. 4 A. TITEL Veertigste Aanvullend Protocol bij het op 25 juli 1958 te Brussel ondertekende Protocol tussen het Koninkrijk

Nadere informatie

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 4 februari 2003 (OR. en) 5598/03 Interinstitutioneel dossier: 2002/0290 (ACC) PECOS 7

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 4 februari 2003 (OR. en) 5598/03 Interinstitutioneel dossier: 2002/0290 (ACC) PECOS 7 RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 4 februari 23 (OR. en) 5598/3 Interinstitutioneel dossier: 22/29 (ACC) PECOS 7 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: Verordening van de Raad tot vaststelling

Nadere informatie

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 10 juni 2003 (10.06) (OR. en) 9842/03 Interinstitutioneel dossier: 2003/0100 (ACC) PECOS 74

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 10 juni 2003 (10.06) (OR. en) 9842/03 Interinstitutioneel dossier: 2003/0100 (ACC) PECOS 74 RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 10 juni 2003 (10.06) (OR. en) 9842/03 Interinstitutioneel dossier: 2003/0100 (ACC) PECOS 74 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: Verordening van de Raad

Nadere informatie

BIJLAGEN. bij. Voorstel voor een VERORDENING VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD

BIJLAGEN. bij. Voorstel voor een VERORDENING VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD EUROPESE COMMISSIE Brussel, 29.9.2016 COM(2016) 631 final ANNEXES 1 to 3 BIJLAGEN bij Voorstel voor een VERORDENING VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD betreffende de invoering van tijdelijke autonome

Nadere informatie

NOTA. Inhoud. Studiedienst Stafmedewerkers Diestsevest 40 3000 Leuven T (016) 28 64 17 F (016) 28 64 09. Datum 13 augustus 2014 Van Studiedienst

NOTA. Inhoud. Studiedienst Stafmedewerkers Diestsevest 40 3000 Leuven T (016) 28 64 17 F (016) 28 64 09. Datum 13 augustus 2014 Van Studiedienst Studiedienst Stafmedewerkers Diestsevest 40 3000 Leuven T (016) 28 64 17 F (016) 28 64 09 NOTA Datum 13 augustus 2014 Van Studiedienst Betreft Russisch handelsembargo impactanalyse - 2013 Inhoud 1 Algemene

Nadere informatie

Bijlage 1 Team Vergunningen Belgische Administratie Douane en Accijnzen

Bijlage 1 Team Vergunningen Belgische Administratie Douane en Accijnzen Bijlage 1 Team Vergunningen Belgische Administratie Douane en Accijnzen Regio Mail Tel. Vergunningen Antwerpen da.klama.kb.antwerpen@minfin.fed.be 00 32 257 757 00 Vergunningen Brussel da.klama.kb.brussel@minfin.fed.be

Nadere informatie

30.3.2010 Publicatieblad van de Europese Unie C 83/329 BIJLAGEN

30.3.2010 Publicatieblad van de Europese Unie C 83/329 BIJLAGEN 30.3.2010 Publicatieblad van de Europese Unie C 83/329 BIJLAGEN 30.3.2010 Publicatieblad van de Europese Unie C 83/331 BIJLAGE I LIJST GENOEMD IN ARTIKEL 38 VAN HET VERDRAG BETREFFENDE DE WERKING VAN

Nadere informatie

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 14 april 2010 (16.04) (OR. en) 8502/10 ADD 8. Interinstitutioneel dossier: 2010/0075 (NLE)

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 14 april 2010 (16.04) (OR. en) 8502/10 ADD 8. Interinstitutioneel dossier: 2010/0075 (NLE) RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 14 april 21 (16.4) (OR. en) Interinstitutioneel dossier: 21/75 (NLE) 852/1 ADD 8 WTO 17 SERVICES 15 COMER 56 COASI 62 VOORSTEL van: de Commissie d.d.: 12 april 21 Betreft:

Nadere informatie

Brussel, 1 maart 2004 ASSOCIATIE TUSSEN DE EUROPESE UNIE EN SLOVENIË UE-SI 952/04

Brussel, 1 maart 2004 ASSOCIATIE TUSSEN DE EUROPESE UNIE EN SLOVENIË UE-SI 952/04 ASSOCIATIE TUSSEN DE EUROPESE UNIE EN SLOVENIË - De Associatieraad - Brussel, 1 maart 2004 UE-SI 952/04 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: Besluit van de Associatieraad EU-Slovenië betreffende

Nadere informatie

BIJLAGE I INLEIDENDE AANTEKENINGEN BIJ DE LIJST IN BIJLAGE II

BIJLAGE I INLEIDENDE AANTEKENINGEN BIJ DE LIJST IN BIJLAGE II BIJLAGE I INLEIDENDE AANTEKENINGEN BIJ DE LIJST IN BIJLAGE II Aantekening 1 In deze lijst zijn de be- en verwerkingen omschreven waardoor en als voldoende be- of verwerkt worden beschouwd in de zin van

Nadere informatie

rozenbottels en kweeperen; c) 160 g voor cashewappelen; d) 150 g voor gember; e) 60 g voor passievruchten. Voor jam of confituur van citrusvruchten

rozenbottels en kweeperen; c) 160 g voor cashewappelen; d) 150 g voor gember; e) 60 g voor passievruchten. Voor jam of confituur van citrusvruchten FEDERALE OVERHEIDSDIENST ECONOMIE, K.M.O., MIDDENSTAND EN ENERGIE EN FEDERALE OVERHEIDSDIENST VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU 19 MAART 2004. - Koninklijk besluit betreffende

Nadere informatie

Overzicht diverse invoermogelijkheden die worden beheerd door de douane

Overzicht diverse invoermogelijkheden die worden beheerd door de douane Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Afdeling Marktordening Louis Braillelaan 80 2719 EK Zoetermeer Postbus 692 2700 AR Zoetermeer www.rvo.nl T 079-368 7595 E teamba@pbonet.nl

Nadere informatie

AFDELING III HOOFDSTUK 15

AFDELING III HOOFDSTUK 15 31.10.2011 GECOMBINEERDE NOMENCLATUUR III 1 AFDELING III VETTEN EN OLIËN (DIERLIJKE EN PLANTAARDIGE) EN DISSOCIATIEPRODUCTEN DAARVAN; BEWERKT SPIJSVET; WAS VAN DIERLIJKE OF VAN PLANTAARDIGE OORSPRONG HOOFDSTUK

Nadere informatie

Koolhydraten. Voeding en Welzijn

Koolhydraten. Voeding en Welzijn Koolhydraten Voeding en Welzijn Koolhydraten Welke koolhydraten kennen jullie al? Verschillende koolhydraten Op te delen in 3 groepen Monosachariden Disachariden Polysachariden Op te delen in deze groepen

Nadere informatie

BIJLAGE I INLEIDENDE AANTEKENINGEN BIJ DE LIJST IN BIJLAGE II

BIJLAGE I INLEIDENDE AANTEKENINGEN BIJ DE LIJST IN BIJLAGE II BIJLAGE I INLEIDENDE AANTEKENINGEN BIJ DE LIJST IN BIJLAGE II Aantekening 1 In deze lijst zijn de be- en verwerkingen omschreven waardoor producten als voldoende be- of verwerkt worden beschouwd in de

Nadere informatie

Vega ovenschotel met bloemkool

Vega ovenschotel met bloemkool Vega ovenschotel met bloemkool Vegetarisch gehakt op basis van soja- en tarwe-eiwit met toegevoegd vitamine B12 en ijzer Ingrediënten: gerehydrateerd plantaardig eiwit (87% SOJA, 3% TARWE), plantaardige

Nadere informatie

Let op bij de volgende kreten op verpakkingen want vaak schuilt daar iets achter.

Let op bij de volgende kreten op verpakkingen want vaak schuilt daar iets achter. Light Lightproducten bevatten geen of weinig toegevoegde suikers maar bevatten andere zoetstoffen. Ons lichaam herkent dat verschil niet goed als je dit neemt en zal bij de zoete smaak reageren alsof er

Nadere informatie

NATIONALE STRATEGIE VOOR DUURZAME OPERATIONELE PROGRAMMA S. Formulieren Toepassingsjaar 2014. Vlaamse overheid Beleidsdomein Landbouw en Visserij

NATIONALE STRATEGIE VOOR DUURZAME OPERATIONELE PROGRAMMA S. Formulieren Toepassingsjaar 2014. Vlaamse overheid Beleidsdomein Landbouw en Visserij Technische brochure NATIONALE STRATEGIE VOOR DUURZAME OPERATIONELE PROGRAMMA S DEEL 5 Formulieren Toepassingsjaar 2014 Vlaamse overheid Beleidsdomein Landbouw en Visserij NATIONALE STRATEGIE VOOR DUURZAME

Nadere informatie

landbouw en natuurlijke omgeving 2010 verwerking agrarische producten CSPE KB minitoets bij opdracht 13

landbouw en natuurlijke omgeving 2010 verwerking agrarische producten CSPE KB minitoets bij opdracht 13 landbouw en natuurlijke omgeving 2010 verwerking agrarische producten SPE KB minitoets bij opdracht 13 variant a Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1).

Nadere informatie

Stabilisatie- en associatieovereenkomst EU Servië. BIJLAGE III b) Tariefconcessies van Servië voor landbouwproducten uit de Gemeenschap

Stabilisatie- en associatieovereenkomst EU Servië. BIJLAGE III b) Tariefconcessies van Servië voor landbouwproducten uit de Gemeenschap NL NL NL Stabilisatie- en associatieovereenkomst EU Servië BIJLAGE III b) Tariefconcessies van Servië voor landbouwproducten uit de Gemeenschap zoals bedoeld in artikel 27, lid 2, onder b), van de SAO

Nadere informatie

Raad van de Europese Unie Brussel, 5 mei 2017 (OR. en)

Raad van de Europese Unie Brussel, 5 mei 2017 (OR. en) Raad van de Europese Unie Brussel, 5 mei 2017 (OR. en) Interinstitutioneel dossier: 2017/0069 (E) 7817/17 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: AELE 45 EEE 24 ISL 21 AGRI 175 BESLUIT VAN

Nadere informatie

PUBLIC RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 27 november 2007 (28.11) (OR. en) 15616/07 ADD 2. Interinstitutioneel dossier: 2007/0255 (AVC) LIMITE

PUBLIC RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 27 november 2007 (28.11) (OR. en) 15616/07 ADD 2. Interinstitutioneel dossier: 2007/0255 (AVC) LIMITE Conseil UE RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 27 november 2007 (28.11) (OR. en) Interinstitutioneel dossier: 2007/0255 (AVC) PUBLIC 15616/07 ADD 2 LIMITE COWEB 266 VOORSTEL - ADDENDUM van: de Europese

Nadere informatie

Tariefpreferenties en tariefcontingenten 1999

Tariefpreferenties en tariefcontingenten 1999 Tariefpreferenties en tariefcontingenten 1999 De Staatssecretaris van Financiën brengt ter kennis van belanghebbende dat voor de hierna genoemde goederen de gehele of gedeeltelijke schorsing van het invoerrecht

Nadere informatie

AFDELING XI TEXTIELSTOFFEN EN TEXTIELWAREN

AFDELING XI TEXTIELSTOFFEN EN TEXTIELWAREN 30.09.2009 GECOMBINEERDE NOMENCLATUUR XI 1 AFDELING XI TEXTIELSTOFFEN EN TEXTIELWAREN Aantekeningen 1. Deze afdeling omvat niet: a) dierlijk haar voor borstelwerk (post 0502); paardenhaar (crin) en afval

Nadere informatie

Protocol 1. betreffende de handel tussen de Gemeenschap en Bosnië en Herzegovina in verwerkte landbouwproducten

Protocol 1. betreffende de handel tussen de Gemeenschap en Bosnië en Herzegovina in verwerkte landbouwproducten Protocol 1 betreffende de handel tussen de Gemeenschap en Bosnië en Herzegovina in verwerkte landbouwproducten Artikel 1 1. De Gemeenschap en Bosnië en Herzegovina passen op bewerkte landbouwproducten

Nadere informatie

BIJLAGEN EN PROTOCOLLEN

BIJLAGEN EN PROTOCOLLEN 389 der Beilagen XXII. GP - Staatsvertrag - Anhänge und Protokolle Niederländisch (Normativer Teil) 1 von 212 BIJLAGEN EN PROTOCOLLEN BIJLAGE 1 Landbouwproducten en bewerkte landbouwproducten vallend onder

Nadere informatie

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 13 februari 2008 (OR. en) 16484/07 Interinstitutioneel dossier: 2007/0274 (ACC) CH 49 AGRI 436 AGRIORG 134 UD 134

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 13 februari 2008 (OR. en) 16484/07 Interinstitutioneel dossier: 2007/0274 (ACC) CH 49 AGRI 436 AGRIORG 134 UD 134 RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 13 februari 2008 (OR. en) 16484/07 Interinstitutioneel dossier: 2007/0274 (ACC) CH 49 AGRI 436 AGRIORG 134 UD 134 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft:

Nadere informatie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie Raad van de Europese Unie Brussel, 4 oktober 2016 (OR. en) Interinstitutioneel dossier: 2016/0308 (COD) 12936/16 ADD 1 VOORSTEL van: ingekomen: 3 oktober 2016 aan: WTO 279 COEST 248 NIS 5 CODEC 1387 de

Nadere informatie

BIJLAGE. bij het voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD

BIJLAGE. bij het voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD EUROPESE COMMISSIE Brussel, 30.4.2015 COM(2015) 183 final ANNEX 2 PART 3/3 BIJLAGE bij het voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD betreffende de ondertekening, namens de Europese Unie, van de stabilisatie-

Nadere informatie

AFDELING III HOOFDSTUK 15

AFDELING III HOOFDSTUK 15 30.09.2006 GECOMBINEERDE NOMENCLATUUR III 1 AFDELING III VETTEN EN OLIËN (DIERLIJKE EN PLANTAARDIGE) EN DISSOCIATIEPRODUCTEN DAARVAN; BEWERKT SPIJSVET; WAS VAN DIERLIJKE OF VAN PLANTAARDIGE OORSPRONG HOOFDSTUK

Nadere informatie

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 8 april 2008 (09.04) (OR. en) 8228/08 ADD 5. Interinstitutioneel dossier: 2008/0071 (ACC) COWEB 102

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 8 april 2008 (09.04) (OR. en) 8228/08 ADD 5. Interinstitutioneel dossier: 2008/0071 (ACC) COWEB 102 RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 8 april 2008 (09.04) (OR. en) Interinstitutioneel dossier: 2008/0071 (ACC) 8228/08 ADD 5 COWEB 102 VOORSTEL : de Commissie d.d.: 8 april 2008 Betreft: Voorstel voor een

Nadere informatie

Hoe lees je een voedingse-ket? 12 oktober 2013

Hoe lees je een voedingse-ket? 12 oktober 2013 Hoe lees je een voedingse-ket? 12 oktober 2013 Het e-ket: wat moet erop? De verplichte gegevens op het e6ket: Verkoopbenaming Ingrediënten (in afnemende hoeveelheid. incl. allergenen) Voedingswaarde Inhoud

Nadere informatie

Raad van de Europese Unie Brussel, 29 maart 2017 (OR. en)

Raad van de Europese Unie Brussel, 29 maart 2017 (OR. en) Raad van de Europese Unie Brussel, 29 maart 2017 (OR. en) Interinstitutioneel dossier: 2017/0069 (NLE) 7815/17 ADD 1 VOORSTEL van: ingekomen: 29 maart 2017 aan: AELE 43 EEE 22 ISL 19 AGRI 173 de heer Jordi

Nadere informatie

NACE : Winning van ijzererts. NACE : Winning van andere non-ferrometaalertsen

NACE : Winning van ijzererts. NACE : Winning van andere non-ferrometaalertsen NACE 07.10 : Winning van ijzererts LIJT 2014 buitenlandse handel van 2014 (G/GN) NACE 07.10 : Winning van ijzererts CA 07.10.10 : IJzererts 07.10.10.00 IJzererts en concentraten daarvan (excl. geroost

Nadere informatie

Suikerspecialiteiten

Suikerspecialiteiten Suikerspecialiteiten Jong, dynamisch en autonoom Belgosuc nv werd opgericht in 1990 en levert halffabrikaten op maat, met oog voor kwaliteit en flexibiliteit. De ervaring van ons gemotiveerd team resulteert

Nadere informatie

BIJLAGE BIJLAGE I A TARIEFCONCESSIES VAN MONTENEGRO VOOR INDUSTRIEPRODUCTEN VAN DE GEMEENSCHAP. (bedoeld in artikel 21)

BIJLAGE BIJLAGE I A TARIEFCONCESSIES VAN MONTENEGRO VOOR INDUSTRIEPRODUCTEN VAN DE GEMEENSCHAP. (bedoeld in artikel 21) BIJLAGE BIJLAGE I A TARIEFCONCESSIES VAN MONTENEGRO VOOR INDUSTRIEPRODUCTEN VAN DE GEMEENSCHAP De rechten worden als volgt verlaagd: (bedoeld in artikel 21) bij de inwerkingtreding van de overeenkomst

Nadere informatie

CEMA-Antwerpen 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMENE INFORMATIE... 3

CEMA-Antwerpen 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMENE INFORMATIE... 3 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMENE INFORMATIE... 3 2.1. TANDEN POETSEN... 3 2.2. MEDICATIE... 3 2.3. WAT BIJ DIARREE... 4 2.4. BIJ BRAKEN EN VOEDSEL WEIGERING: NOODREGIME AANGEPAST OP LEEFTIJD EN GEWICHT. 4

Nadere informatie

Metrologische Reglementering

Metrologische Reglementering K_740423.doc - 2000-01-28 MINISTERIE VAN ECONOMISCHE ZAKEN Bestuur Kwaliteit en Veiligheid Afdeling Metrologie Metrologische Dienst Metrologische Reglementering Koninklijk besluit van 23 april 1974 betreffende

Nadere informatie

BIJLAGE. bij de. Gedelegeerde verordening van de Commissie

BIJLAGE. bij de. Gedelegeerde verordening van de Commissie EUROPESE COMMISSIE Brussel, 28.7.2015 C(2015) 5195 final ANNEX 1 PART 2/3 BIJLAGE bij de Gedelegeerde verordening van de Commissie tot aanvulling van Verordening (EU) nr. 952/2013 van het Europees Parlement

Nadere informatie

COMMISSIE VAN DE EUROPESE GEMEENSCHAPPEN. Voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD

COMMISSIE VAN DE EUROPESE GEMEENSCHAPPEN. Voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD COMMISSIE VAN DE EUROPESE GEMEENSCHAPPEN Brussel, 22.10.2007 COM(2007) 623 definitief 2007/0218 (AVC) Voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD betreffende de ondertekening van een protocol bij de Stabilisatie-

Nadere informatie

RAAD VA DE EUROPESE U IE. Brussel, 5 januari 2012 (06.01) (OR. fr) 5066/12 Interinstitutioneel dossier: 2011/0457 ( LE)

RAAD VA DE EUROPESE U IE. Brussel, 5 januari 2012 (06.01) (OR. fr) 5066/12 Interinstitutioneel dossier: 2011/0457 ( LE) RAAD VA DE EUROPESE U IE Brussel, 5 januari 2012 (06.01) (OR. fr) 5066/12 Interinstitutioneel dossier: 2011/0457 ( LE) ISR 2 AGRI 7 PECHE 6 UD 4 WTO 5 MED 2 COMER 2 TDC 2 VOORSTEL van: de Europese Commissie

Nadere informatie

NATIONALE STRATEGIE VOOR DUURZAME OPERATIONELE PROGRAMMA S - DEEL 5

NATIONALE STRATEGIE VOOR DUURZAME OPERATIONELE PROGRAMMA S - DEEL 5 NATIONALE STRATEGIE VOOR DUURZAME OPERATIONELE PROGRAMMA S - DEEL 5 TOEPASSINGSJAAR 2016 FORMULIEREN COLOFON Samenstelling Departement Landbouw en Visserij Verantwoordelijke uitgever Jules Van Liefferinge,

Nadere informatie

Metrologische Reglementering

Metrologische Reglementering K_20040319_3.doc - 2004-04-04 Algemene Directie Kwaliteit en Veiligheid Afdeling Metrologie Metrologische Reglementering Koninklijk besluit van 19 maart 2004 betreffende suikers (BS 2004 03 19) Pag. 1/8

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 9312940 Supplier ID: 35242 Pizzolato Mosc Spumante 75cl Barcode: 470 8022836003002 Muscat Bevat sulfiet Pizzolato Italië 6,5% vol (niet op verpakking vermeld) Energetische waarde Waarvan suikers

Nadere informatie

PROTOCOL 1 INZAKE DE HANDEL TUSSEN DE GEMEENSCHAP EN MONTENEGRO IN BEWERKTE LANDBOUWPRODUCTEN

PROTOCOL 1 INZAKE DE HANDEL TUSSEN DE GEMEENSCHAP EN MONTENEGRO IN BEWERKTE LANDBOUWPRODUCTEN PROTOCOL 1 INZAKE DE HANDEL TUSSEN DE GEMEENSCHAP EN MONTENEGRO IN BEWERKTE LANDBOUWPRODUCTEN CE/MTN/P1/nl 1 ARTIKEL 1 1. De Gemeenschap en Montenegro passen op bewerkte landbouwproducten de in bijlage

Nadere informatie

Metrologische Reglementering

Metrologische Reglementering K_20040319_6.doc - 2004-04-04 Algemene Directie Kwaliteit en Veiligheid Afdeling Metrologie Metrologische Reglementering Koninklijk besluit van 19 maart 2004 betreffende de bereiding en het op de markt

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN...3 2. PRODCOM-LIJST 2013...17

Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN...3 2. PRODCOM-LIJST 2013...17 -LIJST Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN...3 1.1. INLEIDING....5 1.1.1. Wat is de Prodcom-lijst?...5 1.1.2. Samenstelling....5 1.1.3. Aanwijzingen voor het gebruik van de Prodcom-lijst....5 1.2.

Nadere informatie

Productinformatie: Melk en melkproducten. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van jou verwacht? Wat is melk?

Productinformatie: Melk en melkproducten. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van jou verwacht? Wat is melk? Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over de eigenschappen van melk. We vertellen je waarvoor je melk en melkproducten kunt gebruiken. Ook kom je meer te weten over de verschillende soorten melk

Nadere informatie

Omschrijving CBS goederengroepen 2003

Omschrijving CBS goederengroepen 2003 Omschrijving CBS goederengroepen 2003 Inhoud Levende dieren en producten van het dierenrijk 5 01 Levende dieren 5 02 Vlees en eetbare slachtafvallen 5 03 Vis, schaaldieren, weekdieren en andere ongewervelde

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 7104175 / 3137 Supplier ID: 41652 warm winter gifts chips twiste Barcode: 8719075311370 Maïsmeel (44,4%), zonnebloemolie (25,4%), TARWEbloem (GLUTEN), gedroogde aardappelvlokken, kruidenmix

Nadere informatie

UE-MA 2705/ : :41 AL/ih NL

UE-MA 2705/ : :41 AL/ih NL ASSOCIATIE TUSSEN DE EUROPESE UNIE EN MAROKKO - De Associatieraad - Brussel, 27 juli 2005 (OR. en) UE-MA 2705/05 OC 560 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: BESLUIT VAN DE RAAD betreffende

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 8531224 Supplier ID: 4058 Artikelomschrijving: culinair oosters mie Barcode: 8719274455585 harde tarwegries (gluten), ei (15%) Droog en donker bewaren. tarwe Duitsland 1555 kj (367 kcal) 14,0

Nadere informatie

Haar van varkens of van wilde zwijnen; dassenhaar en ander dierlijk haar, voor borstelwerk; afval van dit haar

Haar van varkens of van wilde zwijnen; dassenhaar en ander dierlijk haar, voor borstelwerk; afval van dit haar M. Lijst van goederen waarvoor verplichte verlegging van de omzetbelasting geldt Bij invoer van de in onderstaande lijst opgenomen goederen t.b.v. ondernemers of lichamen, andere dan ondernemers, vindt

Nadere informatie

AFDELING II PRODUCTEN VAN HET PLANTENRIJK

AFDELING II PRODUCTEN VAN HET PLANTENRIJK 30.09.2009 GECOMBINEERDE NOMENCLATUUR II 1 Aantekening AFDELING II PRODUCTEN VAN HET PLANTENRIJK 1. Voor de toepassing van deze afdeling worden als pellets aangemerkt, producten die, door druk of door

Nadere informatie

Omschrijving CBS goederengroepen

Omschrijving CBS goederengroepen Omschrijving CBS goederengroepen Jaar 1996 2010 05 06 07 08 09 10 11 12 Centraal Bureau voor de Statistiek Verklaring van tekens. = gegevens ontbreken * = voorlopig cijfer ** = nader voorlopig cijfer x

Nadere informatie

9489/03 AL/jv DG E I

9489/03 AL/jv DG E I RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 2 juni 2003 (OR. en) 9489/03 Interinstitutioneel dossier: 2003/0098 (ACC) PECOS 67 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: Verordening van de Raad tot vaststelling

Nadere informatie

PRODCOM - Leveringen per product

PRODCOM - Leveringen per product PRODCOM Leveringen per product Leveringen (1) in waarde en in hoeveelheid volgens de CPA en de Prodcomlijst 14 ANDERE DELFSTOFFEN x 1 141112 Graniet, zandsteen en ander bouw of x 1 siersteen 697 318 742

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1969 Nr. 58

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1969 Nr. 58 51 (1968) Nr. 1 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 1969 Nr. 58 A. TITEL Drieënveertigste Aanvullend Protocol bij het op 25 juli 1958 te Brussel ondertekende Protocol tussen het Koninkrijk

Nadere informatie

Specificatie Gourmet Sauzen & Salade Selectie

Specificatie Gourmet Sauzen & Salade Selectie Algemene informatie Gekoeld bewaren Sauzen en salades bij maximaal 7 C Houdbaarheid Onze producten zijn te gebruiken tot: zie kratkaartje Inhoud De hieronder vermelde hoeveelheden sauzen en salades zijn

Nadere informatie

Grafiek 1: Aanbeveling versus huidige inname. Gemiddelde aanbeveling per dag (ADH) voor volwassenen (19-59 jaar) 2 (uitgedrukt als 100 %)

Grafiek 1: Aanbeveling versus huidige inname. Gemiddelde aanbeveling per dag (ADH) voor volwassenen (19-59 jaar) 2 (uitgedrukt als 100 %) 1 2 Grafiek 1: Aanbeveling versus huidige inname 3 g groenten 2 stukken (of 25 g) fruit minstens 5 sneetjes (of 175 g) bruin brood of volkorenbrood 141 g of 47 % van de ADH (214 g incl. soepen en sappen)

Nadere informatie

AFDELING II PRODUCTEN VAN HET PLANTENRIJK

AFDELING II PRODUCTEN VAN HET PLANTENRIJK 31.10.2011 GECOMBINEERDE NOMENCLATUUR II 1 Aantekening AFDELING II PRODUCTEN VAN HET PLANTENRIJK 1. Voor de toepassing van deze afdeling worden als pellets aangemerkt, producten die, door druk of door

Nadere informatie

EUROPESE UNIE HET EUROPEES PARLEMENT

EUROPESE UNIE HET EUROPEES PARLEMENT EUROPESE UNIE HET EUROPEES PARLEMENT DE RAAD Straatsburg, 8 juni 2011 (OR. en) 2010/0318 (COD) LEX 1192 PE-CONS 13/1/11 REV 1 COEST 109 NSI 31 WTO 145 CODEC 549 VERORDENING VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN

Nadere informatie

Food Information Regulation

Food Information Regulation Artikel ID: 9862203 Supplier ID: 95012 food atelier pretzelkoker Barcode: 8710296950126 TARWEmeel, plantaardig raapzaadolie, 3,6% zeezout, TARWEmoutbloem, gist, emulgator mono- en diglyceriden van vetzuren

Nadere informatie

Gezonde Voeding. Nieuwe voedingsdriehoek Heleen Casteleyn

Gezonde Voeding. Nieuwe voedingsdriehoek Heleen Casteleyn Gezonde Voeding Nieuwe voedingsdriehoek Heleen Casteleyn Een juiste balans voor gezondheid en milieu 3 uitgangspunten: Meer plantaardige producten dan dierlijke Vermijden van ultrabewerkte producten Verspil

Nadere informatie

PRODCOM - Leveringen per product

PRODCOM - Leveringen per product PRODCOM Leveringen per product Leveringen (1) in waarde en in hoeveelheid volgens de CPA en de Prodcomlijst 14 ANDERE DELFSTOFFEN x 1 624 549 179 14 ANDERE DELFSTOFFEN x 1 680 912 814 64 639 835 928 690

Nadere informatie

Code GN 2015. Code GN 2016. Omschrijving der goederen (zelfbeschrijvend) 2016 eenheden

Code GN 2015. Code GN 2016. Omschrijving der goederen (zelfbeschrijvend) 2016 eenheden Omschrijving der goederen (zefbeschrijvend) 0602 20 90 0602 20 30 citruspanten, ook indien geënt (m.u.v. die met bote worte) 0602 20 90 0602 20 80 bomen en heesters, voor de teet van eetbare vruchten,

Nadere informatie

PRODCOM - Leveringen per product

PRODCOM - Leveringen per product PRODCOM Leveringen per product Leveringen (1) in waarde en in hoeveelheid volgens de CPA en de Prodcomlijst 14 ANDERE DELFSTOFFEN x 1 938 995 581 60 664 716 862 857 181 160 62 615 152 821 141112 Graniet,

Nadere informatie

1 Productspecificatie Lendelede 26/06/2018

1 Productspecificatie Lendelede 26/06/2018 1 Naam Producent Volys Star n.v. Adres Oudstrijderslaan 11 8860 Lendelede BELGIE Tel +32 (0)51 33 50 20 Fax +32 (0)51 31 37 28 E-mail info@volysstar.be Erkenningsnrs B 529, B 529-H, E 1060 Artikelnummer

Nadere informatie

A. Brief van de Europese Gemeenschap. Bij deze onderhandelingen zijn de partijen de volgende wijzigingen aan de associatieovereenkomst overeengekomen:

A. Brief van de Europese Gemeenschap. Bij deze onderhandelingen zijn de partijen de volgende wijzigingen aan de associatieovereenkomst overeengekomen: 28.4.2010 Publicatieblad van de Europese Unie L 106/41 OVEREENKOMST in de vorm van een briefwisseling tussen de Europese Gemeenschap en de Arabische Republiek Egypte betreffende liberaliseringsmaatregelen

Nadere informatie

(Niet-wetgevingshandelingen) VERORDENINGEN

(Niet-wetgevingshandelingen) VERORDENINGEN 10.10. ublicatieblad van de Europese Unie L 276/1 II (Niet-wetgevingshandelingen) VERORDENINGEN VERORDENING (EU) Nr. 907/ VAN DE COMMIIE van 20 augustus tot opstelling voor van de rodcom-lijst van industriële

Nadere informatie

Lekker vers. smaakt. het langst.

Lekker vers. smaakt. het langst. Lekker vers smaakt het langst. Herbamare, 100% natuurlijke smaakmaker van al je gerechten Natuurlijk kokerellen smaakloos en saai? Niet met Herbamare van A.Vogel: het enige kruidenzout met 100% natuurlijke

Nadere informatie

FANO Huzarensalade Fijn 5kg

FANO Huzarensalade Fijn 5kg FANO EAN: 08710773102000 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam FANO Huzarensalade met gesneden aardappelen, rundvlees, augurk, wortel, doperwten en appel Fijn 5kg Huzaren

Nadere informatie

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 14 januari 2004 (15.01) (OR. fr) 5298/04 PECOS 4. VOORSTEL de Europese Commissie d.d.: 13 januari 2004 Betreft:

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 14 januari 2004 (15.01) (OR. fr) 5298/04 PECOS 4. VOORSTEL de Europese Commissie d.d.: 13 januari 2004 Betreft: RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 14 januari 2004 (15.01) (OR. fr) 5298/04 PECOS 4 VOORSTEL van: de Europese Commissie d.d.: 13 januari 2004 Betreft: Voorstel voor een besluit van de Raad over het door

Nadere informatie