GLOW HORECA STADHUISPLEIN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GLOW HORECA STADHUISPLEIN"

Transcriptie

1 GLOW HORECA STADHUISPLEIN INLEIDING Van 7 tot en met 14 november staat het stadsbeeld van Eindhoven gedurende acht dagen in het teken van lichtkunst. Dit jaar voor de tiende maal, een jubileum dus. Het thema dit jaar is Natuur en Architectuur. Kunst is een nabootsing van de natuur. Natuurlijke lichtverschijnselen zijn inspiratiebron voor vele kunstenaars: het noorderlicht, de regenboog, een fonkelende sterrenhemel, de bliksem. De architectuur wordt ervaren door het voortdurende spel van licht en schaduw. Het thema vind je ook terug in de projecten en in de route van GLOW. GLOW biedt een platform aan kunstenaars, designers en architecten die actief zijn op het gebied van licht. GLOW is uitgegroeid tot een festival met een volwassen status dat inmiddels nationaal en internationaal grote bekendheid geniet. In 2014 trok GLOW bezoekers naar Eindhoven. De website gloweindhoven.nl had afgelopen november unieke bezoekers. De GLOW organisatie heeft als doel om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de bijzondere lichtobjecten maar tevens ook van de horeca en detailhandel in Eindhoven. Door de route zeer vroeg kenbaar te maken wordt de horeca en middenstand in Eindhoven uitgenodigd om er samen één groot feest van te maken. Naast het GLOW Stadhuisplein zal er geen pop up horeca op de route worden toegelaten (ook geen foodwagens en dergelijke). Dit om de reguliere horeca te stimuleren om zelf bijzondere acties op te zetten. Daarnaast dient de veiligheid op de route gewaarborgd te blijven. GLOW STADHUISPLEIN GLOW pakt uit met bijzondere lichtprojecten zoals we dat gewend zijn. Het Stadhuisplein heeft een belangrijke rol in de route. Om tien jaar GLOW te vieren wordt hier één van de hoogtepunten uit het verleden opnieuw getoond. Op dit plein vieren we het 10 jarig jubileum feest van GLOW met muziek en horeca onder de lichtbogen van De Cagna. Ook is er op dit plein een spectaculaire openingsshow op zaterdagavond met gedeeltelijk live programma.

2 PROGRAMMA STADHUISPLEIN GLOW 2015 start op zaterdag 7 november 2015 en duurt tot en met zaterdag 14 november De route wordt dagelijks opengesteld tussen en uur (tot 24 uur op vrijdag en zaterdag). De verkoop mag plaatsvinden van een uur voor tot een uur na het evenement. De spectaculaire DE CAGNA show is te zien in een cyclus (tijdens de openingsuren) van een half uur: 10 min show van licht en muziek (band) waarna 20 min pauze (met lichte achtergrondmuziek op band o.v.). Enkele activiteiten die reeds geprogrammeerd zijn (ov): Vrijdag 6 november o Bezoek van Pers en VIPS die de route voorlopen. Deze kunnen een borrel komen drinken. o Eventuele pre-opening van bar op stationsplein te bespreken. Zat 7 nov: o Openingsborrel in Stadhuis16.30 <> uur (besloten, met catering van Stadhuis) 300 personen waarna opening o Openingsshow uur 2000p (verwacht) met live optredens tijdens de opening (met toespraak van de Burgemeester van Gijzel) Zat 14 nov: o Eindstation GLOW RUN vanuit Strijps S tussen uur (ov) o Afsluiting GLOW 2015 met DJ (ov door organisatie geregeld) GLOW STADHUISPLEIN IMPRESSIE (in tegenstelling tot deze impressie wordt het Stadhuisplein aan 4 zijden omsloten door het project)

3 UITSTRALING GLOW STADHUISPLEIN De sfeer van het plein is feestelijk, verwonderend en gezellig. Geen kraampjes of kermisachtige decoraties maar juist ingetogen en rustig. Uiteraard gaat de aandacht volledig uit naar De Cagna. Het plein zal een samenkomst zijn van mensen die even blijven hangen om deze spectaculaire show te bekijken. En uiteraard het liefst onder het genot van een drankje en hapje. De exacte invulling van zowel het eten als drinken laten we over aan de horeca exploitant die zich hiervoor wilt inschrijven. Een belangrijk criterium in de bieding zal zijn de uitstraling van het geheel De invulling van het eten en de gekozen dranken is geheel vrij (wel na goedkeuring organisatie, vooraf te bespreken en goed te keuren) De route van GLOW nadert het Stadhuisplein vanaf het van Abbe Museum en verlaat het plein richting Designhuis. De horeca kan worden geplaatst in de Pagode op het Stadhuisplein (doorsnede 15, 36 mtr. Of aan de buitenzijde van het project, tegen de gevels van de rechtbank en oude DMO gebouw. MARKETING GLOW De marketing wordt door de organisatie verzorgd om te zorgen dat er zoveel mogelijk bezoekers naar GLOW komen. De marketingcampagne bestaat uit onder andere: Advertenties in tijdschriften en vermeldingen in landelijke dagbladen Banieren langs de binnenring in Eindhoven Website (ruim bezoekers) E-marketing via evenementen en uitjespagina s free- publicity via onder andere social media Uiteraard is de exploitant vrij om aanvullend op bovenstaande zijn eigen marketing en communicatie instrumenten hiervoor in te zetten. Dit na overleg en afstemming/goedkeuring van Stichting GLOW. Logo s en beeldmateriaal worden ter beschikking gesteld aan de exploitant.

4 VERWACHTINGEN DEELNAME Horecaconcept De inschrijver levert een totaal horeca concept aan dat past in de sfeer van GLOW zoals eerder beschreven. Verzorging van drank en food op het GLOW PLEIN, tegen marktconforme prijzen Verzorging van interieurs en meubilair Verzorging van alle benodigde facilitaire voorzieningen (tenten,, water aan- en afvoer, elektra etc) Verzorging van toiletvoorzieningen, minimaal 5 toiletten (exact aantal in overleg a.d.h.v. vergunningseisen) Verzorging van eventuele extra muzikale activiteiten (alleen na goedkeuring organisatie) Alle inkomsten uit verkoop van eten, drinken en toiletbezoek is voor de exploitant. Stichting GLOW vraagt de evenementenvergunning aan voor de horeca op het plein. U vraagt zelf een ontheffing art 35 van de Drank en Horecawet aan. Inschrijvingsprocedure De inschrijving voor deze verpachting is eenvoudig volgens de voorwaarden: De inschrijving voor de horeca wordt gedaan voor een periode gelijk aan het GLOW festival De inschrijver maakt op het inschrijfformulier en eventuele bijlagen duidelijk hoe de inschrijver haar horecaconcept op het GLOW plein wil realiseren en hierbij wil bijdragen aan het festival. U biedt voor deze faciliteiten een inschrijfbedrag. Verplichte deelname aan het GLOW HOST arrangement. Zie hiervoor GLOW partivipatie 2015 De inschrijfformulieren moeten in een gesloten enveloppe, waarop vermeld GLOW HORECA PLEIN 2015 worden gestuurd naar GLOW Eindhoven, Postbus 411, 5600 AK te Eindhoven; De inschrijfformulieren moeten uiterlijk op 20 september 2015 voor 17 uur, binnen zijn. Uiterlijk 25 september 2015 zal bekend worden gemaakt welke ondernemer deze locatie kan gaan uitbaten tijdens GLOW Deze verpachting vindt plaats door middel van een gesloten envelop. Inschrijvingen worden niet in de openbaarheid geopend en voorgelezen. Ook worden de geboden huursommen nadien niet gepubliceerd of anderszins bekend gemaakt GLOW EINDHOVEN heeft het recht de inschrijvingsprocedure geheel of gedeeltelijk voortijdig te beëindigen of te wijzigen. Ook om extra informatie op te vragen ter verduidelijking van geboden eerste concept. Door inschrijving verklaart inschrijver zich hiermee uitdrukkelijk en onvoorwaardelijk akkoord.

5 DETAIL S GLOW PLEIN N.B. op alle afbeeldingen ziet u het project met maar 3 zijden. Het project heeft echter 4 zijden, het Stadhuisplein wordt in zijn geheel omsloten. Dit onder voorbehoud van toestemming van de brandweer.

6 DETAIL S GLOW PLEIN

7 Inschrijfformulier GLOW PLEIN 2015 Bedrijf: Per inschrijving 1 inschrijfformulier gebruiken - inleveren uiterlijk 20 september 2015 Naam: KvK nr.: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer: adres: Concept omschrijving (zo uitgebreid mogelijk)

8 Inschrijfbedrag exclusief BTW: Inschrijfbedrag exclusief BTW in letters: Ondergetekende verklaart zich akkoord met de door GLOW Eindhoven gestelde voorwaarden en zich bij toewijzing de horeca voor Stadhuisplein 2015 hieraan te houden. Datum: Handtekening: Plaats: Naam:

Dit jaar maken de kinderen klassikaal een kroonluchter. Deze Kroonlichter bestaat helemaal uit bewerkte hergebruikte petflessen.

Dit jaar maken de kinderen klassikaal een kroonluchter. Deze Kroonlichter bestaat helemaal uit bewerkte hergebruikte petflessen. GLOW for KIDS Kroonlichters groep 5 en 5/6 Leerdoelen doorlopende leerlijn beeldend De (project)lessen sluiten aan op de culturele vermogens van de doorlopende leerlijn, zoals beschreven in De Culturele

Nadere informatie

DAM TOT DAM PARK - ZAANDAM

DAM TOT DAM PARK - ZAANDAM DAM TOT DAM PARK - ZAANDAM 16 EN 17 SEPTEMBER 2017 FESTIVAL EN BUSINESSDORP EEN WEEKEND LANG GENIETEN MET RELATIES EN MEDEWERKERS HOSPITALITY BUSINESS SPONSORING DAM TOT DAM PARK Voor het vijfde achtereen

Nadere informatie

2. Contactpersoon tijdens de activiteit/klein evenement Naam : Mobiel telefoonnummer : adres :

2. Contactpersoon tijdens de activiteit/klein evenement Naam : Mobiel telefoonnummer :  adres : MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT Artikel 2.24, 2.25 van de Algemeen plaatselijke verordening Bernheze (APV) Artikel 35 van de Drank- en Horecawet Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! Voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aanvraagformulier evenementenvergunning 1. Gegevens aanvrager Naam organisatie: Achternaam aanvrager: Voornaam aanvrager: Geslacht: Man Vrouw Straat en huisnummer: Postcode: E-mailadres: Telefoonnummer:

Nadere informatie

BSN nummer: Naam en voorletters: Straatnaam en huisnummer:... Postcode en plaats: E-mailadres:...

BSN nummer: Naam en voorletters: Straatnaam en huisnummer:... Postcode en plaats: E-mailadres:... Gemeente Veghel Afdeling Vergunningen en Handhaving Postbus 10.001 5460 DA VEGHEL AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING De aanvraag dient minimaal 8 weken voordat het evenement plaatsvindt te worden

Nadere informatie

arrangementen voor groepen en bedrijven

arrangementen voor groepen en bedrijven 2015 arrangementen voor groepen en bedrijven info Voor reservering van café, restaurant, meetings, gidsen/rondleidingen: glow@parktheater.nl 040-211 11 22 Voor informatie over organisatie, vrienden van

Nadere informatie

4édMP BERNHEZE MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT. Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! 1. Naam van de aanvrager/organisator

4édMP BERNHEZE MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT. Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! 1. Naam van de aanvrager/organisator ~c 4édMP BERNHEZE 111ç. 111 MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT Artikel 2.24, 2.25 van de Algemeen plaatselijke verordening Bernheze (APV) Artikel 35 van de Drank- en Horecawet Let op! Lever uw formulier

Nadere informatie

winter festijn helmond van 11 december 2015 tot 3 januari 2016 Havenpark en Helmond centrum

winter festijn helmond van 11 december 2015 tot 3 januari 2016 Havenpark en Helmond centrum b e l e e f 3 w e k e n h e t g e z e l l i g s t e w i n t e r e v e n e m e n t v a n h e t z u i d e n van 11 december 2015 tot 3 januari 2016 Havenpark en Helmond centrum Winter Helmond 2015 Tijdens

Nadere informatie

gemeente Hilvarenbeek

gemeente Hilvarenbeek Hartveroverende Heerlyckheit gemeente Hilvarenbeek Aanvraagformulier Evenementenvergunning Met dit formulier kun u een vergunning aanvragen voor het houden van een evenement op basis van artikel 2:25 van

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS HALLOWEENFAIR WEST-FRIESLAND 2016 CAMPING DE GOUWE STEK DE GOUW 11 - BOVENKARSPEL (BLOTE VOETENPAD) 15 & 16 OKTOBER 2016 Naam*: Naam bedrijf / winkel: Kamer van Koophandelnr:

Nadere informatie

Voor de aanvraag van een evenement volgens artikel 2:25 van de Algemene plaatselijke verordening

Voor de aanvraag van een evenement volgens artikel 2:25 van de Algemene plaatselijke verordening Meldingsformulier klein evenement Voor de aanvraag van een evenement volgens artikel 2:25 van de Algemene plaatselijke verordening Toelichting Voor u ligt het meldingsformulier kleine evenementen. Dit

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergunning publieksevenementen

Aanvraagformulier vergunning publieksevenementen Aanvraagformulier vergunning publieksevenementen Voor het aanvragen van een vergunning voor een evenement en de bijbehorende vergunningen/ontheffingen kunt u gebruik maken van dit aanvraagformulier. Het

Nadere informatie

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1 Lekker Etten-Leur Sinds 2005 betekent de BOV-verkiezing ook de aftrap van het Bourgondische evenement Lekker Etten-Leur. Een vol plein onder de Moeierboom, gevuld met mensen genietend van een lekker culinair

Nadere informatie

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 VERHUUR BROCHURE HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 Maak gebruik van een unieke locatie en huur het Vondelpark Openluchttheater voor een buitengewoon evenement. HET VONDELPARK

Nadere informatie

Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG

Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG Checklist evenement: MELDING of VERGUNNINGAANVRAAG Met dit formulier kunt u nagaan of u een vergunning nodig heeft voor het evenement dat u wilt organiseren. Allereerst volgt u de checklist waaruit blijkt

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Gemeente Assen Publieksbalie, Vergunningen en Handhaving Postbus 30018 9400 RA Assen Noordersingel 33 (0592) 366503 Naam evenement.. Dit aanvraagformulier is bestemd voor het aanvragen van een vergunning

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Vergunningen

Aanvraagformulier evenementenvergunning Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Vergunningen Aanvraagformulier evenementenvergunning Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Vergunningen Let op: Een aanvraag voor een evenementenvergunning dient minimaal 8 weken voor aanvang van het evenement (bij

Nadere informatie

Aanvraag Evenementenvergunning

Aanvraag Evenementenvergunning Aanvraag Evenementenvergunning 1. GEGEVENS VAN DE ORGANISATOR/AANVRAGER Naam organisatie: Naam aanvrager: Adres: Postcode en plaats: KvK-nummer: Gegevens contactpersoon tijdens het evenement: Naam: Adres:

Nadere informatie

formulier evenenementenvergunning

formulier evenenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

Opbouw: Datum: - - Tijd: uur tot uur Afbouw: Datum: - - Tijd: uur tot uur

Opbouw: Datum: - - Tijd: uur tot uur Afbouw: Datum: - - Tijd: uur tot uur Postadres: Gemeente Wijdemeren Postbus 190 1230 AD Loosdrecht Aanvraagformulier meerjarige evenementenvergunning Let op! Lever dit formulier tenminste acht weken voor de aanvang van het evenement in bij

Nadere informatie

Contactpersoon: Naam contactperso(o)n(en) op locatie tijdens evenement:

Contactpersoon: Naam contactperso(o)n(en) op locatie tijdens evenement: Evenementen-/tijdelijke gebruiksvergunning Aanvraagformulier 1. Gegevens aanvrager Naam organisatie: Adres secretariaat: Contactpersoon: m/v Adres: Postcode / Woonplaats: Telefoon: Mobiel nummer: E-mailadres:

Nadere informatie

Andere sponsormogelijkheden zijn in overleg met de organisatie bespreekbaar zoals:

Andere sponsormogelijkheden zijn in overleg met de organisatie bespreekbaar zoals: In de maand december vindt het spectaculaire Winterfestijn Arnhem voor de eerste keer plaats. Dit winterse evenement wordt gehouden in de binnenstad van Arnhem vanaf vrijdag 11 december 2015 tot en met

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Checklist en aanvraagformulier evenementenvergunning

Checklist en aanvraagformulier evenementenvergunning Checklist en aanvraagformulier evenementenvergunning Met dit formulier kunt u nagaan of u vergunning(en) nodig heeft voor het evenement dat u wilt organiseren. Allereerst volgt u een checklist waaruit

Nadere informatie

\tr. Naam : adres : Locatie : Contactpersoon tijdens de activiteit/klein evenement. 3. Gegevens van de activiteit/klein evenement

\tr. Naam :  adres : Locatie : Contactpersoon tijdens de activiteit/klein evenement. 3. Gegevens van de activiteit/klein evenement MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT Arïikel 2.24,2.25 van de Algemeen plaatselijke verordening Bernheze (APV) Artikel 35 van de Drank- en Horecawet Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! Voor

Nadere informatie

Evenementenvergunning, aanvraagformulier

Evenementenvergunning, aanvraagformulier Met dit formulier kunt u een evenementenvergunning aanvragen. 1. Persoonlijke gegevens aanvrager Voornamen Achternaam Burgerservicenummer Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats Telefoonnummer

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aanvraagformulier evenementenvergunning Met dit formulier vraagt u een evenementenvergunning aan. De gemeente neemt alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren in behandeling die zijn voorzien

Nadere informatie

TOUR DE FRANCE FANPARK

TOUR DE FRANCE FANPARK TOUR DE FRANCE FANPARK BELGIE EN NEDERLAND 2014 Village dedicated to Cycling and the Tour de France 2 DE GROOTSTE BELEVENIS De Tour de France is een wereldberoemd evenement. In omvang staat het op de derde

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

Gemeente Ten Boer. Aanvraagformulier evenementenvergunning

Gemeente Ten Boer. Aanvraagformulier evenementenvergunning Gemeente Ten Boer Aanvraagformulier evenementenvergunning Toelichting Aanvraagformulier evenementenvergunning Ten Boer Dit aanvraagformulier is bestemd voor het aanvragen van een vergunning voor een evenement.

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015

SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015 feestintpark.be NOORD-ZUID SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015 INHOUD Historiek... 3 In de pers... 4 Concept... 5 Organisatie... 6 What s in it for you?...

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

2. De aanvraag heeft betrekking op: vestiging nieuw bedrijf overname bestaand bedrijf wijziging ondernemingsvorm andere omstandigheden, namelijk.

2. De aanvraag heeft betrekking op: vestiging nieuw bedrijf overname bestaand bedrijf wijziging ondernemingsvorm andere omstandigheden, namelijk. AANVRAAG DRANK- EN HORECAWET (model A) Aan Burgemeester en Wethouders van gemeente Echt-Susteren Postbus 450 6100 AL ECHT Een aanvraag voor een nieuwe of een wijziging van een drank en horecawetvergunning

Nadere informatie

Pacht Oktober-November 2017

Pacht Oktober-November 2017 Oktober-November 2017 Inhoud Inleiding... 3 O 479 Meeuwisdijk... 4 O 477 Meeuwisdijk... 5 O 931 - O 932 - O 2062 Hoevenseweg... 6 Gezamenlijke percelen Haansberg Oost... 7 Q 354 Hilsebaan... 8 O 259 O

Nadere informatie

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Kempisch Bedrijvenpark te Hapert - - Bankrekening NL04RABO.0302.0666.16 Inhoudsopgave ALGEMENE INFORMATIE DEELNAMEMOGELIJKHEDEN PRAKTISCHE INFORMATIE

Nadere informatie

24 november t/m 26 december The Village

24 november t/m 26 december The Village 24 november t/m 26 december 2016 The Village 24 november t/m 26 december 2016 Winter Village Stadshart Amstelveen Van 24 november t/m 26 december 2016 is het zover. Schaats- en kerstliefhebbers kunnen

Nadere informatie

Meldingsformulier kleinschalig evenement

Meldingsformulier kleinschalig evenement Meldingsformulier kleinschalig evenement Met dit formulier meldt u een straatbarbecue, een buurtfeest, een open dag, kinderspeelactiviteiten, fiets- of wandeltochten of herdenkingen. Een vergunning voor

Nadere informatie

Gemeente Bronckhorst. Website voor meer informatie. Page 2/9

Gemeente Bronckhorst. Website voor meer informatie. Page 2/9 Naam organisatie Website voor meer informatie Buurtvereniging Wolfersveen http:// Page 2/9 Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? Kvk-nummer 09120266 Bent u (als aanvrager) ook contactpersoon?

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2017 Helpt u ons Winter Village Baarn mede mogelijk te maken? Van 14 januari tot en met 19 februari 2017 is het weer zover. Dan kunnen schaatsliefhebbers

Nadere informatie

EEN BEURS STIMULEERT EN ONDERSTEUNT DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES. vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten

EEN BEURS STIMULEERT EN ONDERSTEUNT DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES. vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten EEN BEURS DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES STIMULEERT EN ONDERSTEUNT vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2013 Evenementenhal van het Fries Congrescentrum

Nadere informatie

Belangrijk: Onvolledig ingevulde inschrijfformulieren kunnen de inschrijving ongeldig maken! : Postcode/Woonplaats

Belangrijk: Onvolledig ingevulde inschrijfformulieren kunnen de inschrijving ongeldig maken! : Postcode/Woonplaats Leeuwenbrug 85 Postbus 5000, 7400 GC Deventer telefoon: 14-0570 fax: 0570-693004 e-mail: kermis@deventer.nl INSCHRIJFFORMULIER VERPACHTING ZOMERKERMIS 2014 ZATERDAG 7 JUNI T/M ZONDAG 15 JUNI 2014 B-formulier

Nadere informatie

.IJmuiden. Sponsorjournaal ZOMERFESTIVAL. Woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli Zomerfestival.IJmuiden. ZONDAG 21 JULI 2019

.IJmuiden. Sponsorjournaal ZOMERFESTIVAL. Woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli Zomerfestival.IJmuiden. ZONDAG 21 JULI 2019 .Agendatip! Sponsorjournaal WWW.ZOMERFESTIVALIJMUIDEN.NL WOENSDAG 17 JULI TOT EN MET ZONDAG 21 JULI 2019 Zomerfestival.IJmuiden. De rode draad van het Zomerfestival.IJmuiden is nog steeds om door samenwerking

Nadere informatie

Inschrijfformulier Zuidlaardermarktkermis gemeente Tynaarlo

Inschrijfformulier Zuidlaardermarktkermis gemeente Tynaarlo Inschrijfformulier Zuidlaardermarktkermis gemeente Tynaarlo Inschrijving voor de Zuidlaardermarktkermis van vrijdag 11 oktober tot en met woensdag 16 oktober 2019. Belangrijk Retour zenden in bijgevoegde

Nadere informatie

VERKOOP BLOK 2 DEELGEBIED 1 DEELPLAN 2 WARANDE BIJ OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN

VERKOOP BLOK 2 DEELGEBIED 1 DEELPLAN 2 WARANDE BIJ OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN VERKOOP BLOK 2 DEELGEBIED 1 DEELPLAN 2 WARANDE BIJ OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN Gemeente Lelystad biedt te koop aan drie bouwkavels in Warande, blok 2, zoals aangegeven op de grondverkooptekening.

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

URBAN SHOPPER. De locatie. Plattegrond. De unit. Aantrekkelijke voorwaarden. Wij zoeken. Planning. Contact

URBAN SHOPPER. De locatie. Plattegrond. De unit. Aantrekkelijke voorwaarden. Wij zoeken. Planning. Contact versie 25 januari 2013 URBAN SHOPPER De locatie Plattegrond De unit Aantrekkelijke voorwaarden Wij zoeken Planning Contact 3 4 5 5 6 6 7 URBAN SHOPPER Strijp-S is het nieuwe creatieve en culturele hart

Nadere informatie

AANVRAAG EVENEMENTENVERGUNNING

AANVRAAG EVENEMENTENVERGUNNING AANVRAAG EVENEMENTENVERGUNNING Te verzenden aan: Burgemeester en wethouders van de gemeente Marum t.a.v. de heer J.N. Wijnstok Postbus 2 9363 ZG Marum 1 Algemeen 1.1 De vergunning wordt aangevraagd door

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning

Aanvraagformulier evenementenvergunning Aanvraagformulier evenementenvergunning 1. Gegevens van de aanvrager / organisator Naam stichting/vereniging/persoon Adres Postcode en woonplaats Contactpersoon Telefoonnummer E-mail Vestigingsnummer Kamer

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

Bedrijfsnaam/ Handelsnaam. Vestigingsadres/ correspondentieadres*: Postcode

Bedrijfsnaam/ Handelsnaam. Vestigingsadres/ correspondentieadres*: Postcode Grote Kerkhof 1 Postbus 5000, 7400 GC Deventer telefoon: 14-0570 fax: 0570-693004 e-mail: kermis@deventer.nl COMBINATIE INSCHRIJFFORMULIER VERPACHTING PAASKERMIS/ZOMERKERMIS 2017 Paaskermis 7 april t/m

Nadere informatie

SPONSORPRESENTATIE AALTJESDAGEN 2011 9, 10 & 11 JUNI

SPONSORPRESENTATIE AALTJESDAGEN 2011 9, 10 & 11 JUNI SPONSORPRESENTATIE AALTJESDAGEN 2011 9, 10 & 11 JUNI Kenmerken Aaltjesdagen 2011 Opening van het toeristenseizoen Het grootste evenement van de Noord West Veluwe 40.000-50.000 bezoekers Gezellig Sponsor

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor een vergunning voor het houden van een evenement. Gegevens aanvrager. Naam organisatie/ vergunningaanvrager

Aanvraagformulier voor een vergunning voor het houden van een evenement. Gegevens aanvrager. Naam organisatie/ vergunningaanvrager Aanvraagformulier voor een vergunning voor het houden van een evenement Gegevens aanvrager Naam organisatie/ vergunningaanvrager Adres Postcode en woonplaats Naam van de contactpersoon Adres, postcode

Nadere informatie

Bronckhorst. Evenementenvergunning. Gegevens evenement. Data. Locatiegegevens bekend. Datum :08:10

Bronckhorst. Evenementenvergunning. Gegevens evenement. Data. Locatiegegevens bekend. Datum :08:10 Bronckhorst Evenementenvergunning Datum 03-02-2019 12:08:10 Gegevens evenement Naam evenement Omschrijving activiteit/evenement Soort evenement Indien anders, namelijk: Data Carnaval Hummelo Een dag lang

Nadere informatie

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag,

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, het tijdelijk recht tot exploitatie van de multifunctionele ruimte van het Red Star

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor een evenementenvergunning

Aanvraagformulier voor een evenementenvergunning Openbare Orde en Veiligheid Aanvraagformulier voor een evenementenvergunning U dient een evenementenvergunning aan te vragen indien aan één of meerdere hieronder omschreven voorwaarden wordt voldaan: -

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HOUDEN VAN EEN EVENEMENT

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HOUDEN VAN EEN EVENEMENT AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HOUDEN VAN EEN EVENEMENT Voor het houden en/of organiseren van een evenement Deze zaken zijn (mede) geregeld in de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Vught (APV). De

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER GROTE EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER GROTE EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER GROTE EVENEMENTEN Naam organisatie Contactpersoon :. : m/v* Adres contactpersoon: Postcode/woonplaats :... Telefoonnummer contactpersoon tijdens kantooruren :... E-mailadres :. Inschrijvingsnummer

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Gemeente Leeuwarderadeel Bezoekadres: Ljipstrjitte 1, Stiens Postadres: Postbus 24, 9050 AA, Stiens Contactpersoon: G. de Vries Tel.nr.: 058-2576617 E-mail: info@leeuwarderadeel.nl

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementenvergunning

Aanvraagformulier Evenementenvergunning Gemeente Barneveld Afdeling Bestuurs en Management Ondersteuning Postbus 63 3770 AB Barneveld U kunt het formulier ook inscannen en verzenden naar info@barneveld.nl Aanvraagformulier Evenementenvergunning

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Gegevens gemeente Dossiernummer Datum ontvangst Aanvraag ingediend In 2- voud Verzendadres: Gemeente Baarle-Nassau Postbus 105 5110 AC BAARLE-NASSAU Tel. 013-5075200 Aan het

Nadere informatie

Website voor meer informatie. Page 2/8

Website voor meer informatie. Page 2/8 Naam organisatie Website voor meer informatie buurtver. Dunsborg http:// Page 2/8 Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? Bent u (als aanvrager) ook contactpersoon? Wie is de verantwoordelijke persoon

Nadere informatie

voor ontheffing, vergunning of toestemming voor een evenement/activiteit in de gemeente Neder-Betuwe

voor ontheffing, vergunning of toestemming voor een evenement/activiteit in de gemeente Neder-Betuwe Aanvraag-/meldingformulier voor ontheffing, vergunning of toestemming voor een evenement/activiteit in de gemeente Neder-Betuwe Belangrijk: het is van belang dat u op tijd en wel uiterlijk 8 weken (of

Nadere informatie

Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? Ja. Kvk-nummer Wie is de verantwoordelijke persoon tijdens het evenement?

Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? Ja. Kvk-nummer Wie is de verantwoordelijke persoon tijdens het evenement? Naam organisatie Website voor meer informatie Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? Kermis en Oranjestichting "Baak" www.baaksekermis.nl Kvk-nummer 09135710 Wie is de verantwoordelijke persoon

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Alleen aanvragen met volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager a. Naam aanvrager. b. Contactpersoon dhr/mw.. c.

Nadere informatie

Aanvraag Evenementenvergunning

Aanvraag Evenementenvergunning Aanvraag Evenementenvergunning Naam aanvrager: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoonnummer: E-mailadres: Geboortedatum: Namens stichting / vereniging / bedrijf: Adres stichting / vereniging / bedrijf:

Nadere informatie

5-6 OKTOBER 2019 DEN BOSCH FASHION WEEKEND

5-6 OKTOBER 2019 DEN BOSCH FASHION WEEKEND 5-6 OKTOBER 2019 DEN BOSCH FASHION WEEKEND Den Bosch heeft op het gebied van mode en lifestyle de crème de la crème van Brabant in huis en dat willen we laten zien in het najaar van 2019. Een groot én

Nadere informatie

Bronckhorst. Evenementenvergunning. Belangrijke informatie vooraf Gegevens evenement. Data. Locatiegegevens bekend. Straatnaam locatie.

Bronckhorst. Evenementenvergunning. Belangrijke informatie vooraf Gegevens evenement. Data. Locatiegegevens bekend. Straatnaam locatie. Evenementenvergunning Bronckhorst Datum 08-02-2018 16:11:47 Belangrijke informatie vooraf Gegevens evenement Naam evenement Omschrijving activiteit/evenement Soort evenement Indien anders, namelijk: Data

Nadere informatie

Gegevens organisatie. KvK-nummer. Verantwoordelijk tijdens evenement. Bereikbaarheid. Pagina 1. Website voor meer informatie

Gegevens organisatie. KvK-nummer. Verantwoordelijk tijdens evenement. Bereikbaarheid. Pagina 1. Website voor meer informatie Gegevens organisatie Naam organisatie cultuurfonds Vorden Website voor meer informatie Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? KvK-nummer Kvk-nummer 09179560 Verantwoordelijk tijdens evenement Wie

Nadere informatie

Kerstmarkt. 29 november 2017 t/m 7 januari Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. 29 november 2017 t/m 7 januari Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN EVENEMENTENVERGUNNING. De Burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude Postbus 83, 1160 AB ZWANENBURG

AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN EVENEMENTENVERGUNNING. De Burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude Postbus 83, 1160 AB ZWANENBURG AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN EVENEMENTENVERGUNNING De Burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude Postbus 83, 1160 AB ZWANENBURG Telefoonnummer: (020) 407 90 00 Faxnummer: (020) 407 90 90 1. Gegevens

Nadere informatie

Formulier melding vergunningvrije horeca & aanvraag drank- en horecavergunning horecabedrijven

Formulier melding vergunningvrije horeca & aanvraag drank- en horecavergunning horecabedrijven Formulier melding vergunningvrije horeca & aanvraag drank- en horecavergunning horecabedrijven Melding als bedoeld in artikel 2:28b van de Algemene Plaatselijke Verordening Schiedam en aanvraag van een

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor een evenementenvergunning en aanverwante vergunningen / ontheffingen tbv (niet vergunningplichtige) evenementen

Aanvraagformulier voor een evenementenvergunning en aanverwante vergunningen / ontheffingen tbv (niet vergunningplichtige) evenementen Openbare Orde en Veiligheid Aanvraagformulier voor een evenementenvergunning en aanverwante vergunningen / ontheffingen tbv (niet vergunningplichtige) evenementen Om de aanvraag voor een evenement en alle

Nadere informatie

NoLIMIT zalen & evenementen 2013

NoLIMIT zalen & evenementen 2013 NoLIMIT zalen & evenementen 2013 ZAlen & evenementen Bij NoLIMIT kunt u verschillende soorten ruimtes en faciliteiten huren. De zalen zijn geschikt voor activiteiten, conferenties, vergaderingen, evenementen

Nadere informatie

VRAGENLIJST EVENEMENTEN

VRAGENLIJST EVENEMENTEN VRAGENLIJST EVENEMENTEN Alleen aanvragen met volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager a. Aanvrager. vereniging / stichting / organisatie* KvK

Nadere informatie

Aan de burgemeester van Baarn

Aan de burgemeester van Baarn Aan de burgemeester van Baarn Model A Aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het uitoefenen van een horecabedrijf of slijtersbedrijf door natuurlijke

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in je kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over?

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in je kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over? FlexISDN Wat is FlexISDN? Met FlexISDN bel je stukken voordeliger. gntel neemt de abonnements- en gesprekskosten over van je huidige aanbieder. Omdat gntel een eigen telefonieplatform heeft, kunnen wij

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2015

Sponsorpakketten 2015 www.alphendhuez.nl 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoud Benefietfestival (sinds 2011) Doel 2015 Sponsormogelijkheden Productpakketten Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011

Nadere informatie

KvK-nummer of vestigingsnummer:... Indien er sprake is van een rechtspersoon, de handelsnaam invullen:...

KvK-nummer of vestigingsnummer:... Indien er sprake is van een rechtspersoon, de handelsnaam invullen:... Drank- en Horecawet Model A De aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het uitoefenen van een horecabedrijf of slijtersbedrijf door natuurlijke

Nadere informatie

Antwoordblad 19 e Brandbier Drielandenomloop 3 mei 2015 www.drielandenomloop.nl

Antwoordblad 19 e Brandbier Drielandenomloop 3 mei 2015 www.drielandenomloop.nl Sponsormogelijkheden Prijs Uw keuze Hoofdsponsor 5.000,- ex BTW Excellentsponsor 2.500,- ex BTW Sponsor 1.500,- ex BTW Co-Sponsor 1.000,- ex BTW Subsponsor 500,- ex BTW Wielerfan 250,- ex BTW Wielervriend

Nadere informatie

Gemeente Bronckhorst. Achternaam. Straatnaam. Huisnummer. Huisnummer letter. Huisnummer toevoeging. Postcode. Woonplaats. Telefoonnummer.

Gemeente Bronckhorst. Achternaam. Straatnaam. Huisnummer. Huisnummer letter. Huisnummer toevoeging. Postcode. Woonplaats. Telefoonnummer. Achternaam Straatnaam Huisnummer Huisnummer letter Huisnummer toevoeging Postcode Woonplaats Telefoonnummer E-mailadres Gegevens organisatie LET OP: Staat uw organisatie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Aanvraag evenementenvergunning

Aanvraag evenementenvergunning Aanvraag evenementenvergunning Vragen gemerkt met een * móet u invullen Toelichting Om dit formulier goed te kunnen invullen is het verstandig om gebruik te maken van de bijbehorende toelichting. Bijlagen

Nadere informatie

DRANK- EN HORECAWET AANVRAAGFORMULIER MODEL B

DRANK- EN HORECAWET AANVRAAGFORMULIER MODEL B DRANK- EN HORECAWET AANVRAAGFORMULIER MODEL B De aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het uitoefenen van een horecabedrijf door een paracommerciële

Nadere informatie

Jolink. Geen antwoord ingevuld.

Jolink. Geen antwoord ingevuld. Achternaam Jolink Straatnaam Huisnummer Huisnummer letter Huisnummer toevoeging Geen antwoord ingevuld. Postcode Woonplaats Telefoonnummer 0314621340 E-mailadres info@wolfershuus.n1 Gegevens organisatie

Nadere informatie

Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Deelnemersvoorwaarden Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 2019 De Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge

Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Deelnemersvoorwaarden Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 2019 De Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Deelnemersvoorwaarden Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 2019 De Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge streeft naar het toegankelijk maken van Kunst en Natuur

Nadere informatie

Formulier evenementenvergunning

Formulier evenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Aan de burgemeester van de gemeente Zwijndrecht t.a.v. afdeling Gemeentewinkel Postbus AA ZWIJNDRECHT

Aanvraagformulier. Aan de burgemeester van de gemeente Zwijndrecht t.a.v. afdeling Gemeentewinkel Postbus AA ZWIJNDRECHT Aanvraagformulier Exploitatievergunning horecabedrijf Wanneer u een inrichting gaat exploiteren die valt onder de reikwijdte van artikel 2:28 e.v. van de Algemene Plaatselijke Verordening, dient u in het

Nadere informatie

1. Vergunning wordt gevraagd voor de uitoefening van het horecabedrijf: cafetaria coffeeshop

1. Vergunning wordt gevraagd voor de uitoefening van het horecabedrijf: cafetaria coffeeshop Drank- en Horecaverordening - alcoholvrije dranken Aanvraag ter verkrijging van een verlof als bedoeld in Hoofdstuk 5 van de Drank- en Horecaverordening voor de gemeente Hengelo. Verlof: vergunning tot

Nadere informatie

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Naam Telefoonnummer E-mail Woonplaats Kenteken auto o o Ik ga akkoord met de kosten voor de stand van 10,- voor

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING GEMEENTE SON EN BREUGEL. Artikel 2.26 Algemene Plaatselijke Verordening. Corsanummer:

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING GEMEENTE SON EN BREUGEL. Artikel 2.26 Algemene Plaatselijke Verordening. Corsanummer: AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING GEMEENTE SON EN BREUGEL Artikel 2.26 Algemene Plaatselijke Verordening Corsanummer: 1. Gegevens van de aanvrager Achternaam en voorletters Geboortedatum Adres Postcode

Nadere informatie

omschrijving Deelname pakket A Deelname pakket B 350,-

omschrijving Deelname pakket A Deelname pakket B 350,- Deelname omschrijving Van 29 t/m 31 mei vindt Op z n plaats. Op z n is een evenement dat bestaat uit een samenwerking van ondernemers uit winkelgebied Rotterdam centrum. Zij zetten zich in voor een herkenbare

Nadere informatie

Gemeente Bronckhorst. Achternaam. Straatnaam. Huisnummer. Huisnummer letter. Huisnummer toevoeging. Postcode. Woonplaats. Telefoonnummer.

Gemeente Bronckhorst. Achternaam. Straatnaam. Huisnummer. Huisnummer letter. Huisnummer toevoeging. Postcode. Woonplaats. Telefoonnummer. Achternaam Straatnaam Huisnummer Huisnummer letter Huisnummer toevoeging Postcode Woonplaats Telefoonnummer E-mailadres Gegevens organisatie LET OP: Staat uw organisatie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Bewonersinitiatief 2012

AANVRAAGFORMULIER Bewonersinitiatief 2012 Gegevens initiatiefnemer: Naam : Contactadres : Postcode en woonplaats : (Mobiel) telefoonnummer : E-mail : Bankrekeningnummer : t.n.v. te Initiatiefnemer verzoekt de gemeente Zaanstad om in aanmerking

Nadere informatie

Aanvraagformulier Drank- en Horecawet

Aanvraagformulier Drank- en Horecawet Aanvraagformulier Drank- en Horecawet Model A Aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het uitoefenen van een horecabedrijf of slijtersbedrijf

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PARACOMMERCIËLE DRANK- EN HORECAVERGUNNING (B1)

AANVRAAGFORMULIER PARACOMMERCIËLE DRANK- EN HORECAVERGUNNING (B1) AANVRAAGFORMULIER PARACOMMERCIËLE DRANK- EN HORECAVERGUNNING (B1) Postbus 4, 1180 BA Amstelveen Dit vult de gemeente in Met dit formulier kunt u een vergunning aanvragen op grond van artikel 3 Drank- en

Nadere informatie

Datum Begintijd (uu:mm) Eindtijd (uu:mm)

Datum Begintijd (uu:mm) Eindtijd (uu:mm) Heeft u een KvK nummer (Kamer van Koophandel)? Bent u (als aanvrager) ook contactpersoon? Wie is de verantwoordelijke persoon tijdens het evenement? de contactpersoon Bereikbaar tijdens evenement via telefoonnummer

Nadere informatie

Aanvraagformulier kleine evenementen Gemeente Amersfoort

Aanvraagformulier kleine evenementen Gemeente Amersfoort Aanvraagformulier kleine evenementen Gemeente Amersfoort Met dit formulier vraagt u een evenementenvergunning aan. Alleen een volledig ingevulde en gedocumenteerd formulier wordt in behandeling genomen.

Nadere informatie