Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4."

Transcriptie

1

2 Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015

3 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger 7. Sympathisant B Arrangementen

4 Inleiding Tijdens een frisse winterdag genieten van de warme kerstsfeer, suizen over de schaatsbaan, struinen langs talloze kraampjes, verrast worden door heerlijke geuren, warm worden bij de vuurkorf. Welkom op het Winterfestijn Helmond! Helmond Marketing organiseert komende winter het Winterfestijn Helmond. Dit nieuwe winterse evenement vindt plaats van vrijdag 11 december 2015 tot en met zondag 3 januari Tijdens het Winterfestijn Helmond wordt het Havenpark omgetoverd tot een sfeervol kerstdorp voorzien van allerlei faciliteiten. Zo vindt u er een prachtige kunstijsbaan, talloze kraampjes en een sfeervol evenementenplein. Met het Winterfestijn Helmond willen we niet alleen de kerst-liefhebbende bezoeker een bijzondere ervaring bieden, ook voor u als ondernemer biedt het festijn vele mogelijkheden. Het overdekte en/of openlucht terrein kan namelijk dienen als originele locatie voor uw eindejaarsborrel, bedrijfsfeest of relatieavond. De mogelijkheden zijn oneindig. In deze brochure wordt beschreven op welke manier u de verschillende mogelijkheden die het Winterfestijn Helmond u biedt, kunt benutten.

5 Sponsormogelijkheden Winterfestijn Helmond 2015 In dit hoofdstuk vindt u een overzicht van alle mogelijke sponsorpakketten. Als sponsor van het Winterfestijn Helmond bent u herkenbaar aanwezig op het evenemententerrein en wordt u meegenomen in een uitgebreide promotiecampagne. Hieronder wordt eerst een totaaloverzicht gegeven van de mogelijke sponsor-pakketten waarna de pakketten in de volgende hoofdstukken volledig worden beschreven. 1. Exclusive Sponsor 5.000,- of meer 2. Hoofdsponsor 2.500,- 3. Stersponsor 1.500,- 4. Sponsor 800,- 5. Vriend 500,- 6. Begunstiger 350,- 7. Sympathisant Vrijwillige bijdrage

6 1. Exclusive Sponsor Winterfestijn Helmond 5.000,- excl. BTW Kiest u voor het Exclusive Sponsorpakket dan toont u grote maatschappelijke betrokkenheid bij het Winterfestijn Helmond. Het meest onderscheidende kenmerk in dit sponsorpakket is de continue exposure gedurende de hele periode van het Winterfestijn Helmond. Het Exclusive Sponsorschap bestaat uit de volgende elementen: Consumptiebonnen U ontvangt als Exclusive Sponsor 200 consumptiebonnen. Op het festivalterrein worden alle consumpties geschonken voor 1 bon. Dit betekent alvast 200 drankjes voor u en uw relaties. De bonnen kunnen gedurende het hele festijn worden besteed. Op het festivalterrein Uw bedrijfslogo zal prominent te zien zijn op doeken en schermen op het festivalterrein. De organisatie zorgt voor de productie van deze uitingen. Programmakaartjes Helmond Marketing verspreidt programmakaartjes huis-aan-huis in Helmond. Daarnaast worden de kaartjes verspreid in de regio bij VVV s, horecagelegenheden, toeristisch-recreatieve bedrijven en andere locaties waar veel mensen komen. De full colour programmakaartjes hebben mede door de praktische afmeting een bewaarfunctie. Als Exclusive Sponsor komt uw bedrijfslogo prominent op het programmakaartje te staan. Website Helmond Marketing plaatst alle informatie over het Winterfestijn Helmond op haar website. Deze site is te vinden onder diverse domeinnamen, waaronder en U krijgt als Exclusive Sponsor op de homepage van de website uw bedrijfslogo met bedrijfsnaam aangevuld met een korte tekst waarom u maatschappelijk betrokken bent bij de stad en waarom u het Winterfestijn Helmond een warm hart toedraagt. Daarnaast kunnen bezoekers van de site direct doorklikken naar uw website.

7 Promotiespotje Tijdens het Winterfestijn wordt regelmatig een promotiespotje ten gehore gebracht waarin u als Exclusive Sponsor genoemd zal worden. Schaatsen op de overdekte ijsbaan U ontvangt 100 entreekaarten voor de ijsbaan inclusief schaatshuur. Advertenties Uw bedrijfslogo wordt prominent geplaatst in de diverse advertenties. Posters Het Winterfestijn Helmond wordt aangekondigd op posters die in Helmond en regio zullen worden verspreid. Op deze posters wordt uw bedrijfslogo prominent geplaatst. Promotiemateriaal Als Exclusive Sponsor mag u promotiemateriaal, bijvoorbeeld flyers of folders, uitdelen aan het aanwezige publiek. Sponsorlunch U ontvangt een uitnodiging voor een speciale lunchbijeenkomst voorafgaand aan het Winterfestival Helmond, waarbij sponsoren onder het genot van een hapje en een drankje, een animerende presentatie krijgen over het nieuwe winterfestijn. Graag kijken we na afloop met u terug tijdens een relatiebijeenkomst. U ontvangt ook hiervoor een uitnodiging. Openingsceremonie Op vrijdagavond 11 december zal het Winterfestijn Helmond officieel geopend worden met een openingsshow en een suprise act. U ontvangt als Exclusive Sponsor 12 kaarten voor deze openingsceremonie.

8 Persoonlijke rondleiding backstage U krijgt als Exclusive Sponsor een persoonlijke rondleiding op het evenementen-terrein. Dit is echter alleen mogelijk op afspraak en geldig voor acht personen. Uitingen U mag als Exclusive Sponsor het Winterfestijn Helmond in al uw uitingen gebruiken, zoals op uw website, social media, in uw advertenties en uw flyers. Hiervoor krijgt u het logo van het Winterfestijn Helmond in verschillende bestandsvormen aangeleverd. Wat vragen wij van u? Helmond Marketing vraagt voor het Exclusive Sponsorschap een bijdrage van 5.000,- of meer (excl. 21% BTW). Uiteraard evalueren wij graag na afloop met u hoe het sponsorschap is bevallen.

9 2. Hoofdsponsor Winterfestijn Helmond 2.500,- excl. BTW Het Hoofdsponsorschap bestaat uit de volgende elementen: Consumptiebonnen U ontvangt als Hoofdsponsor 100 consumptiebonnen. Op het festivalterrein worden alle consumpties geschonken voor 1 bon. Dit betekent alvast 100 drankjes voor u en uw relaties. De bonnen kunnen gedurende het hele festijn worden besteed. Op het festivalterrein Uw bedrijfslogo zal te zien zijn op doeken en schermen op het festivalterrein. De organisatie zorgt voor de productie van deze uitingen. Programmakaartjes Helmond Marketing verspreidt programmakaartjes huis-aan-huis in Helmond. Daarnaast worden de kaartjes verspreid in de regio bij VVV s, horecagelegenheden, toeristisch-recreatieve bedrijven en andere locaties waar veel mensen komen. De full colour programmakaartjes hebben mede door de praktische afmeting een bewaarfunctie. Als Hoofdsponsor komt uw bedrijfslogo op het programmakaartje te staan. Website Helmond Marketing plaatst alle informatie over het Winter Festival Helmond op haar website. Deze site is te vinden onder diverse domeinnamen, waaronder en U wordt als Hoofdsponsor vermeld bij de informatie over de sponsoren van het Winterfestijn Helmond met een link naar uw eigen website. Promotiespotje Tijdens het Winterfestijn wordt regelmatig een promotiespotje ten gehore gebracht waarin u als Hoofdsponsor genoemd zal worden. Schaatsen op de overdekte ijsbaan U ontvangt 50 entreekaarten voor de ijsbaan inclusief schaatshuur.

10 Advertenties Uw bedrijfslogo wordt geplaatst in de diverse advertenties. Posters Het Winterfestijn Helmond wordt aangekondigd op posters die in Helmond en regio zullen worden verspreid. Op deze posters wordt uw bedrijfslogo geplaatst. Promotiemateriaal Als Hoofdsponsor mag u promotiemateriaal, bijvoorbeeld flyers of folders, uitdelen aan het aanwezige publiek. Openingsceremonie Op vrijdagavond 11 december zal het Winterfestijn Helmond officieel geopend worden met een openingsshow en een suprise act. U ontvangt als Hoofdponsor 10 kaarten voor deze openingsceremonie. Sponsorlunch U ontvangt een uitnodiging voor een speciale lunchbijeenkomst voorafgaand aan het Winterfestival Helmond, waarbij sponsoren onder het genot van een hapje en een drankje, een animerende presentatie krijgen over het nieuwe winterfestijn. Graag kijken we na afloop met u terug tijdens een relatiebijeenkomst. U ontvangt ook hiervoor een uitnodiging. Uitingen U mag als Hoofdsponsor het Winterfestijn Helmond in al uw uitingen gebruiken, zoals op uw website, social media, in uw advertenties en uw flyers. Hiervoor krijgt u het logo van het Winterfestijn Helmond in verschillende bestandsvormen aangeleverd. Wat vragen wij van u? Helmond Marketing vraagt voor het Hoofdsponsorschap een bijdrage van 2.500,- (exclusief 21% BTW). Uiteraard evalueren wij graag na afloop met u hoe het sponsorschap is bevallen.

11 3. Stersponsor Winterfestijn Helmond 1.500,- excl. btw Het Stersponsorschap bestaat uit de volgende elementen: Consumptiebonnen U ontvangt als Stersponsor 60 consumptiebonnen. Op het terrein worden alle consumpties geschonken voor 1 bon. Dit betekent alvast 60 drankjes voor u en uw relaties. De bonnen kunnen gedurende het hele festijn worden besteed. Op het festivalterrein Uw bedrijfslogo zal te zien zijn op doeken en schermen op het festivalterrein. De organisatie zorgt voor de productie van deze uitingen. Programmakaartjes Helmond Marketing verspreidt programmakaartjes huis-aan-huis in Helmond. Daarnaast worden de kaartjes verspreid in de regio bij VVV s, horecagelegenheden, toeristisch-recreatieve bedrijven en andere locaties waar veel mensen komen. De full colour programmakaartjes hebben mede door de praktische afmeting een bewaarfunctie. Als Stersponsor komt uw bedrijfslogo op het programma-kaartje te staan. Website Helmond Marketing plaatst alle informatie over het Winterfestijn Helmond op haar website. Deze site is te vinden onder diverse domeinnamen, waaronder en U wordt als Stersponsor vermeld bij de informatie over de sponsoren van het Winterfestijn Helmond met een link naar uw eigen website.

12 Promotiespotje Tijdens het Winterfestijn wordt regelmatig een promotiespotje ten gehore gebracht waarin u als Stersponsor genoemd zal worden. Schaatsen op de overdekte ijsbaan U ontvangt 30 entreekaarten voor de ijsbaan inclusief schaatshuur. Advertenties Uw bedrijfsnaam wordt geplaatst in de diverse advertenties. Poster Het Winterfestijn Helmond zal worden aangekondigd op posters die in Helmond en regio zullen worden verspreid. Hierop krijgt u als Stersponsor met uw bedrijfsnaam een vermelding. Promotiemateriaal Als Stersponsor kunt u promotiemateriaal, bijvoorbeeld flyers of folders, uitdelen aan het aanwezige publiek. Openingsceremonie Op vrijdagavond 11 december zal het Winterfestijn Helmond officieel geopend worden met een openingsshow en een suprise act. U ontvangt als Stersponsor 8 kaarten voor deze openingsceremonie. Sponsorlunch U ontvangt een uitnodiging voor een speciale lunchbijeenkomst voorafgaand aan het Winterfestival Helmond, waarbij sponsoren onder het genot van een hapje en een drankje, een animerende presentatie krijgen over het nieuwe winterfestijn. Graag kijken we na afloop met u terug tijdens een relatiebijeenkomst. U ontvangt ook hiervoor een uitnodiging. Uitingen U mag als Stersponsor het Winterfestijn Helmond in al uw uitingen gebruiken, zoals op uw website, social media, in uw advertenties en uw flyers. Hiervoor krijgt u het logo van het Winterfestijn Helmond in verschillende bestandsvormen aangeleverd. Wat vragen wij van u? Helmond Marketing vraagt voor het Stersponsorschap een bijdrage van 1.500,- (exclusief 21% BTW). Uiteraard evalueren wij graag na afloop met u hoe het sponsorschap is bevallen.

13 4. Sponsor Winterfestijn Helmond 800,- excl. BTW Het Sponsorschap bestaat uit de volgende elementen: Consumptiebonnen U ontvangt als Sponsor 40 consumptiebonnen. Op het terrein worden alle consumpties geschonken voor 1 bon. Dit betekent alvast 40 drankjes voor u en uw relaties. De bonnen kunnen gedurende het hele festijn worden besteed. Op het festivalterrein Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op een sponsorbord of sponsorzeil dat duidelijk aanwezig zal zijn op het evenemententerrein. De organisatie zorgt voor de productie van deze uitingen. Programmakaartjes Helmond Marketing verspreidt programmakaartjes huis-aan-huis in Helmond. Daarnaast in de regio bij VVV s, horecagelegenheden, toeristisch-recreatieve bedrijven en andere locaties waar veel mensen komen. De full colour programmakaartjes hebben mede door de praktische afmeting een bewaarfunctie. Als Sponsor komt u met een naamsvermelding op de achterzijde van het programmakaartje te staan.

14 Website Helmond Marketing plaatst alle informatie over het Winterfestijn Helmond op haar website. Deze site is te vinden onder diverse domeinnamen, waaronder en U wordt als Sponsor vermeld bij de informatie over de sponsoren van het Winterfestijn Helmond met een naamsvermelding en een link naar uw website. Schaatsen op de overdekte ijsbaan U ontvangt 20 entreekaarten voor de ijsbaan inclusief schaatshuur. Promotiemateriaal Als Sponsor mag u promotiemateriaal, bijvoorbeeld flyers of folders, uitdelen aan het aanwezige publiek. Openingsceremonie Op vrijdagavond 11 december zal het Winterfestijn Helmond officieel geopend worden met een openingsshow en een suprise act. U ontvangt als Sponsor 6 kaarten voor deze openingsceremonie. Sponsorlunch U ontvangt een uitnodiging voor een speciale lunchbijeenkomst voorafgaand aan het Winterfestival Helmond, waarbij sponsoren onder het genot van een hapje en een drankje, een animerende presentatie krijgen over het nieuwe winterfestijn. Graag kijken we na afloop met u terug tijdens een relatiebijeenkomst. U ontvangt ook hiervoor een uitnodiging. Uitingen U mag als Sponsor het Winterfestijn Helmond in al uw uitingen gebruiken, zoals op uw website, social media, in uw advertenties en uw flyers. Hiervoor krijgt u het logo van het Winterfestijn Helmond in verschillende bestandsvormen aangeleverd. Wat vragen wij van u? Helmond Marketing vraagt voor het Sponsorschap een bijdrage van 800,- (exclusief 21% BTW). Uiteraard evalueren wij graag na afloop met u hoe het sponsorschap is bevallen.

15 5. Vriend Winterfestijn Helmond 500,- excl. BTW Dit pakket bestaat uit de volgende elementen: Consumptiebonnen U ontvangt als Vriend 20 consumptiebonnen. Op het terrein worden alle consumpties geschonken voor 1 bon. Dit betekent alvast 20 drankjes voor u en uw relaties. De bonnen kunnen gedurende het hele festijn worden besteed. Op het festivalterrein Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op een sponsorbord of sponsorzeil dat duidelijk aanwezig zal zijn op het evenemententerrein. De organisatie zorgt voor de productie van deze uitingen. Website Helmond Marketing plaatst alle informatie over het Winterfestijn Helmond op haar website. Deze site is te vinden onder diverse domeinnamen, waaronder en U wordt als Vriend vermeld bij de informatie over de sponsoren van het Winterfestijn Helmond met een naamsvermelding. Schaatsen op de overdekte ijsbaan U ontvangt 10 entreekaarten voor de ijsbaan inclusief schaatshuur. Promotiemateriaal Als Vriend mag u promotiemateriaal, bijvoorbeeld flyers of folders, uitdelen aan het aanwezige publiek.

16 Openingsceremonie Op vrijdagavond 11 december zal het Winterfestijn Helmond officieel geopend worden met een openingsshow en een suprise act. U ontvangt als Vriend 4 kaarten voor deze openingsceremonie. Sponsorlunch U ontvangt een uitnodiging voor een speciale lunchbijeenkomst voorafgaand aan het Winterfestival Helmond, waarbij sponsoren onder het genot van een hapje en een drankje, een animerende presentatie krijgen over het nieuwe winterfestijn. Graag kijken we na afloop met u terug tijdens een relatiebijeenkomst. U ontvangt ook hiervoor een uitnodiging. Uitingen U mag als Vriend het Winterfestijn Helmond in al uw uitingen gebruiken, zoals op uw website, social media, in uw advertenties en uw flyers. Hiervoor krijgt u het logo van het Winterfestijn Helmond in verschillende bestandsvormen aangeleverd. Wat vragen wij van u? Helmond Marketing vraagt voor het Vriendpakket een bijdrage van 500,- (exclusief 21% BTW). Uiteraard evalueren wij graag na afloop met u hoe het sponsorschap is bevallen.

17 6. Begunstiger Winterfestijn Helmond 350,- excl. BTW Dit pakket bestaat uit de volgende elementen: Consumptiebonnen U ontvangt als Begunstiger 10 consumptiebonnen. Op het terrein worden alle consumpties geschonken voor 1 bon. Dit betekent alvast 10 drankjes voor u en uw relaties. De bonnen kunnen gedurende het hele festijn worden besteed. Website Helmond Marketing plaatst alle informatie over het Winterfestijn Helmond op haar website. Deze site is te vinden onder diverse domeinnamen, waaronder en U wordt als Begunstiger vermeld bij de informatie over de sponsoren van het Winterfestijn Helmond met een naamsvermelding. Schaatsen op de overdekte ijsbaan U ontvangt 5 entreekaarten voor de ijsbaan inclusief schaatshuur. Promotiemateriaal Als Begunstiger mag u promotiemateriaal, bijvoorbeeld flyers of folders, uitdelen aan het aanwezige publiek. Openingsceremonie Op vrijdagavond 11 december zal het Winterfestijn Helmond officieel geopend worden met een openingsshow en een suprise act. U ontvangt als begunstiger 2 kaarten voor deze openingsceremonie. Sponsorlunch U ontvangt een uitnodiging voor een speciale lunchbijeenkomst voorafgaand aan het Winterfestival Helmond, waarbij sponsoren onder het genot van een hapje en een drankje, een animerende presentatie krijgen over het nieuwe winterfestijn. Graag kijken we na afloop met u terug tijdens een relatiebijeenkomst. U ontvangt ook hiervoor een uitnodiging. Uitingen U mag als Begunstiger het Winterfestijn Helmond in al uw uitingen gebruiken, zoals op uw website, social media, in uw advertenties en

18 uw flyers. Hiervoor krijgt u het logo van het Winterfestijn Helmond in verschillende bestandsvormen aangeleverd. Wat vragen wij van u? Helmond Marketing vraagt voor dit pakket een bijdrage van 350,- (exclusief 21% BTW ). Uiteraard evalueren wij graag na afloop met u hoe het sponsorschap is bevallen.

19 7. Sympathisant Winterfestijn Helmond Natuurlijk is het ook mogelijk om sympathisant van het Winterfestijn Helmond te worden. Hier worden geen tegenprestaties door Helmond Marketing tegenover gezet, maar ook geen tegenprestaties van de donateurs verlangd. De bedragen kunnen groot maar natuurlijk ook bescheiden van aard zijn. Met alle donaties is de stichting blij. Donaties kunnen gedaan worden aan Helmond Marketing, rekeningnummer NL86 RABO onder vermelding van: donatie Winterfestijn Helmond B Arrangementen Winterfestijn Helmond Het Winterfestijn-terrein is zo ingericht dat personeelsfeesten, kerstborrels, recepties etc. mogelijk zijn. Wij kunnen dit zowel binnen als buiten voor u verzorgen. Graag stellen wij samen met u een op maat gemaakt programma samen. Op die manier kunt u uw gasten op een sfeervolle en originele middag of avond te trakteren. Tevens is het mogelijk om de ijsbaan exclusief voor u te reserveren, aangevuld met een lekker hapje en een heerlijk drankje. Wij zorgen voor maatwerk.

20 Contactgegevens Helmond Marketing Bezoekadres: Helmond Marketing Watermolenwal RT Helmond Postadres: Helmond Marketing Postbus AR Helmond Peter-Paul van Meerwijk Projectleider Winterfestijn Helmond Telefoonnummer: adres: vanmeerwijk@winterfestijnhelmond.nl Website:

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor 1 Inhoudsopgave Inleiding Sponsor van de Kasteeltuinconcerten 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Additionele avond sponsoring 6. Donaties Contactgegevens 2 Inleiding Na twaalf

Nadere informatie

Andere sponsormogelijkheden zijn in overleg met de organisatie bespreekbaar zoals:

Andere sponsormogelijkheden zijn in overleg met de organisatie bespreekbaar zoals: In de maand december vindt het spectaculaire Winterfestijn Arnhem voor de eerste keer plaats. Dit winterse evenement wordt gehouden in de binnenstad van Arnhem vanaf vrijdag 11 december 2015 tot en met

Nadere informatie

winter festijn helmond van 11 december 2015 tot 3 januari 2016 Havenpark en Helmond centrum

winter festijn helmond van 11 december 2015 tot 3 januari 2016 Havenpark en Helmond centrum b e l e e f 3 w e k e n h e t g e z e l l i g s t e w i n t e r e v e n e m e n t v a n h e t z u i d e n van 11 december 2015 tot 3 januari 2016 Havenpark en Helmond centrum Winter Helmond 2015 Tijdens

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE Editie 2015-2016 Hét winterfestijn op het Raadhuisplein www.ijsfestijnetten-leur.nl IJsfestijn brochure 2015.indd 1 INLEIDING Januari 2014 is door een aantal leden van de Junior Kamer Etten-Leur

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterhuiskamer van Dongen. Editie 2013/2014. Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterhuiskamer van Dongen. Editie 2013/2014. Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure Editie 2013/2014 De winterhuiskamer van Dongen Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Afgelopen

Nadere informatie

IJsbaan, wintercafe, kerstmarkt, drijvend restaurant, carrousel www.kerstaandemaas.nl

IJsbaan, wintercafe, kerstmarkt, drijvend restaurant, carrousel www.kerstaandemaas.nl kom deze winter naar Kerst aan de Maas 3 december 2010-2 januari 2011 IJsbaan, wintercafe, kerstmarkt, drijvend restaurant, carrousel www.kerstaandemaas.nl Van 3 december 2010 tot en met 2 januari 2011

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek cultuurfestival Waarom sponsoring? Het

Nadere informatie

Kerstijsbaan Dordrecht Sponsorbrochure 13 december 2013 t/m 5 januari 2014

Kerstijsbaan Dordrecht Sponsorbrochure 13 december 2013 t/m 5 januari 2014 Kerstijsbaan Dordrecht Sponsorbrochure 13 december 2013 t/m 5 januari 2014 Tienduizenden schaatsers en toeschouwers, een ijsoppervlakte van bijna 500m² én een nieuwe locatie: in december gaat de achtste

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure 2014/2015 Editie De winterbeleving van Dongen Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Dit

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie over onze doelen op www.roparun.nl/doelen-2015.html

Kijk voor meer informatie over onze doelen op www.roparun.nl/doelen-2015.html Warmlopen voor een gezamenlijk doel Op zaterdag 23 mei 2015 gaat de 24 e Roparun van start. Een unieke estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam met een bijzonder doel. In de afgelopen 23 jaar

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek muziekfestival Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk Waarom sponsoring? Het Betuws Spektakel

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO zomerfeest zonder grenzen SIVO staat voor de afkorting, Stichting Internationale Volksculturen Odoorn. Ons doel

Nadere informatie

partnerpakket HOOFDSPONSOR

partnerpakket HOOFDSPONSOR partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 En wat krijgt u van ons? meer dan 200.000 bezoekers! partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 Naamsvermelding op en in.. Aankondigingsborden en posters in 2018 EDWIN EVERS BAND

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Business. Partner Brochure. ffzv.nl. 10 t/m 14 april e editie. CineCity Terneuzen

Business. Partner Brochure. ffzv.nl. 10 t/m 14 april e editie. CineCity Terneuzen Business 10 t/m 14 april 2019 Partner Brochure 7e editie CineCity Terneuzen ffzv.nl Stichting FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen, Nieuwstraat 41-43 Terneuzen KvK nummer: 57302596 BTW nummer: NL852523142B01

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

ZONDAG 12 JULI 2015 GRATIS LEIDEN SPONSOR- MOGELIJKHEDEN

ZONDAG 12 JULI 2015 GRATIS LEIDEN SPONSOR- MOGELIJKHEDEN 12 ZONDAG JULI 2015 GRATIS LEIDEN SPONSORMOGELIJKHEDEN INLEIDING Werfpop is sinds 1982 het grootste maar vooral het leukste muziekfestival in de Leidse regio. Ooit ontstaan in het knusse Van der Werfpark,

Nadere informatie

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid 2017 Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek De klassieke openluchtconcerten in 2014, 2015 en 2016 bij het Landhuis Oud Groevenbeek waren een groot succes met

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Inhoudsopgave 1. Financiële Sponsorpakketten... 3 Sponsorpakket Santa Claus- Hoofdsponsor (maatwerk)... 3 Sponsorpakket Rudolph - Sponsor à 500,-... 3 Sponsorpakket

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Editie 2015/2016

Sponsorbrochure. Editie 2015/2016 Sponsorbrochure Editie 2015/2016 De winterbeleving van Dongen Vrijdag 11 december 2015 t/m zondag 3 januari 2016 DongenIce Vrijdag 11 december 2015 t/m zondag 3 januari 2016 Dit jaar zal DongenIce al weer

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2014

Sponsorpakketten 2014 www.alphendhuez.nl 2014 Sponsorpakketten 2014 Inhoud document Het festival Doel 2014 Sponsorpakketten Materialen & benodigheden Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011 ontstaan

Nadere informatie

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1 Lekker Etten-Leur Sinds 2005 betekent de BOV-verkiezing ook de aftrap van het Bourgondische evenement Lekker Etten-Leur. Een vol plein onder de Moeierboom, gevuld met mensen genietend van een lekker culinair

Nadere informatie

Magisch Maastricht op het Vrijthof

Magisch Maastricht op het Vrijthof MEER DAN 500.000 BEZOEKERS Magisch Maastricht op het Vrijthof 2 DECEMBER 2016 T/M 1 JANUARI 2017 SPONSORPAKKETTEN 2016 SPONSORPAKKETTEN MET LANGDURIGE EN EFFECTIEVE EXPOSURE ÉN BEDRIJFSONTVANGSTEN IN EEN

Nadere informatie

In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt met een doorzichtig dak

In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt met een doorzichtig dak Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt

Nadere informatie

Het schaatsfestijn van gemeente Stichtse Vecht

Het schaatsfestijn van gemeente Stichtse Vecht Het schaatsfestijn van gemeente Stichtse Vecht Van 3 december t/m 8 januari vindt de 9 e editie van Maarssen On Ice plaats. De ijsbaan wordt met een overdosis humor en lol georganiseerd op geheel vrijwillige

Nadere informatie

Sponsorpakketten van de Ridderronde zijn beschikbaar vanaf een bedrag van 350

Sponsorpakketten van de Ridderronde zijn beschikbaar vanaf een bedrag van 350 3 augustus 2016 Sponsorpakketten van de Ridderronde zijn beschikbaar vanaf een bedrag van 350 Uiteraard kunt u ook lagere bedragen aan de Ridderronde doneren. Deze Donaties worden apart vermeld op de site

Nadere informatie

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen 2-3 september 2017 Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur Zondag 3 september 14:00-21:00 uur Marktplein Emmen Sponsorbrochure Anouk de Raaf Leonie Pluyter Marchien Naber GEACHTE FIJNPROEVER, Het eerste weekend

Nadere informatie

Secretariaat: Paul Schaminée Sluiskamp 30-10 6605 SK Wijchen Tel.: 024-6424257 e-mail:info@urnerijk.nl www.urnerijk.nl

Secretariaat: Paul Schaminée Sluiskamp 30-10 6605 SK Wijchen Tel.: 024-6424257 e-mail:info@urnerijk.nl www.urnerijk.nl Wie zijn wij? Vereniging het Urnekabinet is het overkoepelend orgaan dat openbaar carnaval in Wijchen mogelijk maakt, waarbij gezelligheid en saamhorigheid voorop staan. Een onderdeel van het Urnekabinet

Nadere informatie

Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes!

Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! Van 7 december t/m 5 januari in het sprookjesachtig park Goudestein is er weer van

Nadere informatie

Businesspakketten met langdurige en effectieve visibiliteit en bedrijfsevents in een gezellige winterambiance!

Businesspakketten met langdurige en effectieve visibiliteit en bedrijfsevents in een gezellige winterambiance! Businesspakketten met langdurige en effectieve visibiliteit en bedrijfsevents in een gezellige winterambiance! Vanaf 18 november 2017 staat de Hasseltse binnenstad weer 7 weken lang in het teken van Winterland

Nadere informatie

THE PEDIATRIC WORK PHYSIOLOGY (PWP) September 9-13 th, 2015 XXIX SCIENTIFIC CONFERENCE

THE PEDIATRIC WORK PHYSIOLOGY (PWP) September 9-13 th, 2015 XXIX SCIENTIFIC CONFERENCE THE PEDIATRIC WORK PHYSIOLOGY (PWP) September 9-13 th, 2015 XXIX SCIENTIFIC CONFERENCE Utrecht, the Netherlands SPONSORSHIP PACKAGE PWP 2015 HOOFDSPONSORPAKKET ( 10.000) Als hoofdsponsor ontvangt u onderstaande:

Nadere informatie

Sponsorinformatiemap

Sponsorinformatiemap Sponsorinformatiemap SIVO-festival Odoorn 1 Algemene Informatie SIVO SIVO zomerfeest zonder grenzen. SIVO staat voor de afkorting, stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is om een jaarlijks

Nadere informatie

Sponsorpakketten Golfdag Brandevoort 2015

Sponsorpakketten Golfdag Brandevoort 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sponsorpakketten Hole in One Condor Albatros Eagle Birdie Buggy Trophy 3. Donaties 4. Contactgegevens 5. Sponsorcontract 6. Sponsorvoorbeelden voorgaande

Nadere informatie

#Waarom Kersenpop? De organisatie van Kersenpop onderscheidt zich doordat zij de volgende doelstelling trachten te verwezenlijken:

#Waarom Kersenpop? De organisatie van Kersenpop onderscheidt zich doordat zij de volgende doelstelling trachten te verwezenlijken: Sponsorplan #Wat is kersenpop? Kersenpop is een (stichting, nonprofit) lokaal evenement met als doelstelling Uden te profileren als een ondernemende en betrokken gemeente ofwel: voor Uden, door Uden en

Nadere informatie

word zakelijk vriend van het fries museum!

word zakelijk vriend van het fries museum! word zakelijk vriend van het fries museum! word zakelijk vriend van het fries museum! In 2013 opende het nieuwe Fries Museum zijn deuren aan het Zaailand in Leeuwarden. Het Fries Museum vertelt het verhaal

Nadere informatie

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht Samenwerkingsmogelijkheden INKOM Maastricht Nieuwe start voor duizenden studenten Voor de aankomende student is in Maastricht vaak alles nieuw: Een nieuwe stad, nieuwe mensen. De INKOM betekent voor velen

Nadere informatie

Kerstijsbaan Dordrecht

Kerstijsbaan Dordrecht Kerstijsbaan Dordrecht 16 december 2016 t/m 8 januari 2017 Onbezorgd zwaaien en zwieren op de openluchtijsbaan op het Statenplein! www.kerstijsbaandordrecht.nl /KerstijsbaanDordrecht @Kerstijsbaan Kerstijsbaan

Nadere informatie

PARTNERPROGRAMMA S. Stichting Jazz in Duketown s-hertogenbosch

PARTNERPROGRAMMA S. Stichting Jazz in Duketown s-hertogenbosch PARTNERPROGRAMMA S 2019 Stichting Jazz in Duketown s-hertogenbosch 06 3839 3999 sponsoring@jazzinduketown.nl INTRO Jazz in Duketown is het grootste gratis (openlucht) jazzfestival in Nederland, met jaarlijks

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR Sponsorplan 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2014 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

De lokale goede doelen dit jaar zijn Stichting Bedrijf & Samenleving, Stichting Zorg Zonder Zorgen en Bevrijdingspop Haarlem.

De lokale goede doelen dit jaar zijn Stichting Bedrijf & Samenleving, Stichting Zorg Zonder Zorgen en Bevrijdingspop Haarlem. Kennemer Goede Doelen Gala 2013 Geachte Sponsor, Op 7 mei 2013 vindt de eerste editie van het Kennemer Goede Doelen Gala plaats in de Stadsschouwburg Haarlem. Het gala is opgezet om samen met het bedrijfsleven

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen 1 FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,-

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,- Trouwe Bok Sponsor Speciaal voor particulieren! Laat uw blauw witte Olympia hart spreken en wordt Trouwe Bok Sponsor. Hiermee ondersteunt u uw club bij het verwezenlijken van haar sportieve en sociale

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

8 t/m 11 september 2016

8 t/m 11 september 2016 8 t/m 11 september 2016 Het festival dat alle zintuigen prikkelt! Sponsorbrochure Proef Amstlvn Het festival dat alle zintuigen prikkelt! Proef Amstlvn presenteert van 8 t/m 11 september 2016 een vernieuwd

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2018

SPONSORBROCHURE 2018 SPONSORBROCHURE 2018 Datum: 17 maart 2018 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2018 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

Business Brochure TT Speed Week Assen

Business Brochure TT Speed Week Assen Business Brochure TT Speed Week Assen 21-27 JUNI 2014 TT SPEED WEEK ASSEN TT City Racing 22 juni 2014 MOTO CITY RACING 27 juni 2014 Plaats: Assen Datum: 22 + 27 juni 2014 Tijd: middag Parcours: Kop vd

Nadere informatie

FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, UUR

FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, UUR FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, 12.00 18.00 UUR WWW.BEAUTIFULBEEK.NL Beautiful Beek Castingday Elite Model Look wederom in Beek! Elite is één van de grootste modellenbureaus

Nadere informatie

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad.

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. sponsorverzoek Westerpop Beste mevrouw/heer, Misschien heeft u wel eens gehoord van Westerpop? Westerpop is een gratis toegankelijk popfestival in Delft.

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2016 Helpt u ons Winter Village Stadshart Amstelveen mede mogelijk te maken? Van 24 november 2016 tot en met 26 december 2016 is het weer zover.

Nadere informatie

Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra!

Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra! Dynamic Orchestra Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra! Dynamic Orchestra treedt in wisselende combinaties op

Nadere informatie

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Voorwoord Sponsoring is een onmisbaar fenomeen en kostbaar bezit in de sportwereld. Dus ook voor onze vereniging SportClub Den Dungen. Met een

Nadere informatie

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Kempisch Bedrijvenpark te Hapert - - Bankrekening NL04RABO.0302.0666.16 Inhoudsopgave ALGEMENE INFORMATIE DEELNAMEMOGELIJKHEDEN PRAKTISCHE INFORMATIE

Nadere informatie

Roermondse Hockeyclub Concordia

Roermondse Hockeyclub Concordia Roermondse Hockeyclub Concordia SPONSORPROPOSITIES Sponsormogelijkheden van de Roermondse Hockeyclub Concordia (RHC). Inleiding Sponsoring bij de RHC is op verschillende niveaus mogelijk. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

SPONSOR PAKKETTEN JAZZ, SOUL & FUNK AAN DE WATERKANT AMSTERDAM LEIDEN 07-06-2014

SPONSOR PAKKETTEN JAZZ, SOUL & FUNK AAN DE WATERKANT AMSTERDAM LEIDEN 07-06-2014 SPONSOR PAKKETTEN JAZZ, SOUL & FUNK AAN DE WATERKANT AMSTERDAM 07-06-2014 LEIDEN 16-08-2014 SPONSORPAKKETTEN VAN JAZZ AT THE LAKE WILT U DOELTREFFENDE EXPOSURE VAN UW MERK OF BEDRIJF IN EEN RELEVANTE DOELGROEP?

Nadere informatie

Sponsorbrochure. T:

Sponsorbrochure.  T: Sponsorbrochure info@curacaoculinair.com www.curacaoculinair.com T: +599 9521 8956 GEACHTE FIJNPROEVER, Anouk de Raaf Het eerste weekend van april in 2018 vindt Curaçao Culinair voor de derde keer plaats.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

Appelpop 2014 Sponsormogelijkheden Pagina 0 SPONSORMOGELIJKHEDEN. Stichting Muziekstad Tiel Postbus 398 4000 AJ Tiel tel.

Appelpop 2014 Sponsormogelijkheden Pagina 0 SPONSORMOGELIJKHEDEN. Stichting Muziekstad Tiel Postbus 398 4000 AJ Tiel tel. Appelpop 2014 Sponsormogelijkheden Pagina 0 SPONSORMOGELIJKHEDEN Stichting Muziekstad Tiel Postbus 398 4000 AJ Tiel tel. 0344 664998 Appelpop 2014 Sponsormogelijkheden Pagina 1 Inhoudsopgave INLEIDING...

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE DE WARRE

SPONSOR BROCHURE DE WARRE 2016-2017 SPONSOR BROCHURE DE WARRE VOORWOORD Na 10 succesvolle jaren is Hippisch Centrum De Warre stilaan aan verandering toe. De Warre zal zich vanaf het komende winterseizoen meer focussen op haar internationale

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden Sponsor mogelijkheden 2015 Geachte mijnheer, mevrouw, In 2015 organiseert de Stichting Autosportteam Marcel Broekhuizen voor de 11e keer de Foute Cross. Een geweldig autosportspektakel voor jong en oud,

Nadere informatie

345JULI2015. 1 Inhoudsopgave. 2 Het festival. 3 Hoofdsponsor pakket. 4 Sponsor pakket. 5 Partner pakket. 6 Sfeerimpressie.

345JULI2015. 1 Inhoudsopgave. 2 Het festival. 3 Hoofdsponsor pakket. 4 Sponsor pakket. 5 Partner pakket. 6 Sfeerimpressie. 1 INHOUDSOPGAVE 1 Inhoudsopgave 2 Het festival 3 Hoofdsponsor pakket 4 Sponsor pakket 5 Partner pakket 6 Sfeerimpressie 7 Publiciteit 2. HET FESTIVAL Het Red Light Jazz Festival is een jaarlijks terugkerend

Nadere informatie

Lang leve de Koning!!!

Lang leve de Koning!!! Lang leve de Koning!!! SPONSORINFORMATIE Voor en door Door Dongen dongen KONINGSNACHT & KONINGSDAG DONDERDAG 26 & VRIJDAG 27 APRIL 2018 26 en 27 april 2018 Oranjeparkfestival: al 16 jaar een royal feest!

Nadere informatie

wethouder Angely Waajen (Economische Zaken) van Roermond.

wethouder Angely Waajen (Economische Zaken) van Roermond. Een extra reden - voor de inwoners en de nu al méér dan 300.000 bezoekers in de kerstvakantie - om een bezoek te brengen aan Roermond in een modern winters decor wethouder Angely Waajen (Economische Zaken)

Nadere informatie

Promotiepakketten. FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard. 7 & 8 juli 2018

Promotiepakketten. FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard. 7 & 8 juli 2018 Promotiepakketten FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard 7 & 8 juli 2018 www.beachvolleyvalkenswaard.nl https://www.facebook.com/beachvolleyvalkenswaard/ Beste ondernemer, SAMEN SCOREN Voor u ligt de

Nadere informatie

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie:

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie: VOORWOORD Beste wielerliefhebber van de Draai van de Kaai, Het wielrennen leeft en vooral in Roosendaal tijdens de Draai van de Kaai. En dat al meer dan 35 jaar op en rondom de Kaai. In de afgelopen 35

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging BDC

Sponsorplan Handbalvereniging BDC Sponsorplan Handbalvereniging BDC Seizoen 2018-2019 Uitgave van de sponsorcommissie Voorwoord Voor iedere sportclub, zo ook handbalvereniging BDC, zijn sponsors van het grootste belang. Het geeft een gezonde

Nadere informatie

Maandag 30 juni t/m zondag 6 juli 2014. Sponsorplan 2014. Het Kersenfeest heeft u nodig!

Maandag 30 juni t/m zondag 6 juli 2014. Sponsorplan 2014. Het Kersenfeest heeft u nodig! Maandag 30 juni t/m zondag 6 juli 2014 Sponsorplan 2014 Het Kersenfeest heeft u nodig! Welkom Het sponsorplan 2014 1 Beste ondernemer, Het Kersenfeest is niet alleen een gezellig feest, het is ook een

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2015

Sponsorpakketten 2015 www.alphendhuez.nl 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoud Benefietfestival (sinds 2011) Doel 2015 Sponsormogelijkheden Productpakketten Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011

Nadere informatie

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: 1. Individuele sponsormogelijkheden 2. Sponsorpakketten 1. Individuele sponsormogelijkheden: Reclame-uitingen via ons HDTV-scherm in het clubhuis

Nadere informatie

Welkom bij de Culinaire Winterfair Editie 2013

Welkom bij de Culinaire Winterfair Editie 2013 Welkom bij de Culinaire Winterfair Editie 2013 De Culinaire Winterfair laat zich het best omschrijven als een sfeervol culinair evenement op het Teylersplein in Nieuwveen. Dit indoor evenement zal plaatsvinden

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Sponsoring. like ons op

Sponsoring.   like ons op Sponsoring www.winterparadijsudenhout.nl like ons op Winterparadijs Udenhout, voor en door (U)denhout Na drie jaar geen Winterparadijs te hebben gehad in Udenhout, was het afgelopen seizoen gelukkig weer

Nadere informatie

Magisch Maastricht. op het Vrijthof 1 DECEMBER 2017 T/M 1 JANUARI 2018 SPONSORPAKKETTEN 2017

Magisch Maastricht. op het Vrijthof 1 DECEMBER 2017 T/M 1 JANUARI 2018 SPONSORPAKKETTEN 2017 MEER DAN 500.000 BEZOEKERS Magisch Maastricht op het Vrijthof DE GROOTSTE EN BESTE KERSTMARKT VAN NEDERLAND! 1 DECEMBER 2017 T/M 1 JANUARI 2018 SPONSORPAKKETTEN 2017 SPONSORPAKKETTEN MET LANGDURIGE EN

Nadere informatie

HEAD Congres juni 2013

HEAD Congres juni 2013 HEAD Congres 13-14 juni 2013 Sponsoring op drie niveaus HEAD is dé beroepsvereniging van en voor financials en hoger opgeleiden in financiële functies in de zorg. HEAD is een actieve beroepsvereniging

Nadere informatie

Sponsorpakketten & Exposure

Sponsorpakketten & Exposure Sponsorpakketten & Exposure Intocht van Sinterklaas Scheveningen De intocht wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Den Haag DB AKTIVITEITEN Perenstraat 153 2564 RX Den Haag www.dbaktivitieten.nl

Nadere informatie

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi (vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019) 0 HOOFDSPONSOR: - Naamgeving aan toernooi. - Naamsvermelding op alle toernooi-uitingen,

Nadere informatie

sponsormogelijkheden

sponsormogelijkheden sponsormogelijkheden Stichting Muziekstad Tiel Postbus 398 4000 AJ Tiel T 0344 66 49 98 Inhoud Inleiding 2 1. Sponsorpakketten 3 1.1 Algemene informatie 3 1.2 Partner 3 1.3 Hoofdsponsor A 4 1.4 Hoofdsponsor

Nadere informatie

Sponsorbrochure 2013. Kerk-Avezaath 19, 20 & 21 april

Sponsorbrochure 2013. Kerk-Avezaath 19, 20 & 21 april Sponsorbrochure 2013 Kerk-Avezaath 19, 20 & 21 april Beste ondernemer, Voor u ligt de sponsorbrochure van Het Lentefeest 2013. Het Lentefeest vindt in 2013 plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag

Nadere informatie

SPONSOR- MOGELIJKHEDEN

SPONSOR- MOGELIJKHEDEN SPONSOR- MOGELIJKHEDEN 1 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 HET STRAATVOETBALTOERNOOI... 3 IMPRESSIE... 4 PROGRAMMA... 5 SPONSORPAKKETTEN... 6 GOUDEN SUPPORTER... 7 ZILVEREN SUPPORTER... 8 BRONZEN SUPPORTER...

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2016 Helpt u ons Winter Village Laren mede mogelijk te maken? Van 25 november 2016 tot en met 8 januari 2017 is het weer zover. Dan kunnen schaatsliefhebbers

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert voor het 59 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75 carnavalsverenigingen

Nadere informatie

dynamisch zakendoen SEIZOEN Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR 2014-2015 BROCHURE ZOETERMEER

dynamisch zakendoen SEIZOEN Sponsoring Zoetermeer: PANTERS SPONSOR 2014-2015 BROCHURE ZOETERMEER ZOETERMEER PANTERS SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2014-2015 Sponsoring Zoetermeer: dynamisch zakendoen Ziet u zichzelf al zitten op de businesstribune van Zoetermeer Panters? Samen met uw zakelijke relaties

Nadere informatie

Gouden Partner: 2.500 euro

Gouden Partner: 2.500 euro Gouden Partner: 2.500 euro Als tegenprestatie voor uw inzet als Gouden Partner van het project Talent Ontmoet Praktijk, georganiseerd door, zeggen wij u graag o Wij nodigen u eens per jaar uit voor een

Nadere informatie

Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016

Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016 Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016 Culemborg Blues: Culemborg Blues kent inmiddels een jarenlange traditie. In 2016 vindt de 23 e editie van Culemborg Blues plaats. Ieder jaar groeit het festival

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond in mei 2017 de introductie plaats van een topsportevenement voor relatie-

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert sinds de oprichting in 1959 het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE DE WARRE

SPONSOR BROCHURE DE WARRE 2017-2018 SPONSOR BROCHURE DE WARRE VOORWOORD Na 11 succesvolle jaren is Hippisch Centrum De Warre stilaan aan verandering toe. Met de vele nieuwe concurrentie in de buurt hebben we besloten om ons vanaf

Nadere informatie

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen!

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen! Partnerpakketten Word partner van de Promotiedagen! U kunt als bedrijf uw naam verbinden aan de Promotiedagen. U vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en toont uw betrokkenheid bij het bedrijfsleven

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL OVER ONZE VERENIGING Tennisvereniging WAESBEECK is de tennisvereniging van Waspik (Gemeente Waalwijk) en bestaat al meer dan 40 jaar. Het jubileumjaar 2009 is dan ook op

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 26 mei 2019 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie