Voor informatie en vragen: Vergaderingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor informatie en vragen: Vergaderingen"

Transcriptie

1

2 Het Wijkplatform Venray Centrum bestaat uit een relatief kleine groep enthousiaste mensen Theo Swinkels (voorzitter) Augustinessenhof 17 (630139) Tineke Lamers-Vorst (secretaris) Hoenderstraat 24 (581445) Ton Jans (penningmeester) Langeweg 49 (588298) Wim van de Heuvel (lid) Leeuwstraat 7d (580960) Henk Martens (lid) Merseloseweg 23 (580681) Annie van Mil (lid) Alfridahof 18 (583586) Gert Jan Roefs (lid) Augustinessenhof 21 (510233) Stan Storms (lid) Alfridahof 27 (516040) Frans Hendriks (lid) Overloonseweg 77, (582793) Voor informatie en vragen: kijk op onze website kies voor Centrum kom naar ons Informatiecentrum in de Bibliotheek Venray. Open spreekuur op maandag en vrijdag van 2 tot half 4 u kunt dan ook bellen met ons secretariaat Hoenderstraat 24, 5801 CK Venray tel: Vergaderingen In principe vinden onze vergaderingen die openbaar zijn plaats op de tweede dinsdag van de maand. Wanneer u deze bij wilt wonen, verzoeken wij u even contact op te nemen met het secretariaat i.v.m. de ruimte. Belangrijke telefoonnummers Centraal alarmnummer 112 (alleen bij echte nood!) Brandweer Politie Gemeente Venray of Colofon Redactie: Theo Swinkels en Tineke Lamers Oplage: 1600, huis aan huis verspreid in Venray Centrum

3 wijkplatform venray centrum nieuws & INFO Augustus 2007 Horeca sluitingstijden De gemeente Venray nodigt het Wijkplatform uit om te praten over de sluitingstijden van de Horeca. Enkele jaren geleden heeft men de openingstijden van de Horeca vrij gegeven. Wij waren en zijn daar als Wijkplatform niet gelukkig mee. Destijds waren de argumenten zodanig, dat de gemeente over ging op het vrijgeven van de sluitingstijden. Op diverse evaluatiemomenten heeft het Wijkplatform al aangegeven dat we voor het herinvoeren van de vaste sluitingstijden waren. Met name de overlast tijdens de nachtelijke uren, die niet meer tot één of twee uur beperkt was, maar een continu karakter kreeg, was voor ons aanleiding om steeds weer te vragen voor herinvoering van de sluitingstijden. Wij zijn dan ook blij dat er nu gediscussieerd gaat worden over het herinvoeren van deze sluitingstijden. Discussie Zowel politie als gemeentebestuur, leggen nu argumenten neer, die kunnen leiden tot het weer invoeren van vaste sluitingsuren. Op 4 september a.s. zal om uur in de zaal in De Witte Hoeve de discussie gestart worden over de sluitingsuren. Indien u in de gelegenheid bent kom dan naar de Witte Hoeve op deze dag. Argumenten die op dit moment zwaarwegend zijn voor politie en gemeentebestuur zijn o.a. de toename van overlast, het overmatige alcohol gebruik en het feit dat de horecagelegenheden in de aangrenzende gemeenten een sluitingsuur kennen. Nogmaals wij hopen dat u in de gelegenheid zult zijn om op 4 september om uur aanwezig te zijn in De Witte Hoeve.

4 Het informatiecentrum is weer geopend De opening van het Informatiecentrum in januari was een feestelijke gebeurtenis, die door zo n 80 personen werd bezocht. Het Wijkplatform had Bert Albers als rechtgeaarde Venraynaar uitgenodigd om het Centrum te openen en hij deed dit op zijn eigen wijze. Het gebouw waar de bibliotheek in gevestigd is had voor hem nog een speciale dimensie. Bert Albers Wethouder Najja (r) Vervolgens kwam wethouder Najja aan het woord die met veel humor inspeelde op het feit dat hij de opening niet mocht doen en wisselde met de voorzitter vraagteken en uitroepteken uit, waarna het bekende lintje gespannen werd en doorgeknipt moest worden. Daarna zijn we gestart. Op dit moment zijn er 8 vrijwilligers die zorgdragen voor de bemanning van het informatiecentrum. De vakantietijd is nu voorbij en we zijn vanaf Vrijwilligers dragen zorg voor de bemanning van het informatiecentrum

5 wijkplatform venray centrum maandag 27 augustus weer bereikbaar in het informatiecentrum in de bibliotheek. Het informatiecentrum wordt bemand door vrijwilligers, tezamen met vertegenwoordigers van de gemeente, Wonen Venray, de politie en welzijnsinstelling Synthese. Op toerbeurt zullen deze partners aanschuiven en uw vragen daar ter plekke beantwoorden. Openingstijden Het informatiecentrum is geopend, maandag en vrijdag van uur tot uur. Buiten deze tijden kunt u digitaal contact opnemen met het informatiecentrum, het adres luidt: wpfcentrum@ kpn-officedsl.nl Wij zoeken mensen die mee willen helpen onze doelstelling te realiseren Stel dat u lid bent van een organisatie met activiteiten welke passen binnen onze doelstelling leefbaarheid en veiligheid, dan kunt u vragen om eenvertegenwoordiger van u in ons Wijkplatform toe te laten. Maar ook op persoonlijke titel kunt u als inwoner van het centrum actief worden in het Wijkplatform. Bijvoorbeeld: als u op basis van onze ledenlijst op het laatste blad vast zou stellen dat uw woonomgeving op dit moment niet of heel slecht is vertegenwoordigd in het Wijkplatform Venray Centrum. Hebt u interesse, neem dan gerust contact op met ons secretariaat. Hoenderstraat 24, telefoon: , lamersvorat@planet.nl U kunt ook voor informatie terecht in het Informatiecentrum in de bibliotheek aan de Merseloseweg 51. Elke maandag en vrijdag zijn hier mensen aanwezig van uur om u te informeren.

6 Kleine ergernissen Zoals bekend, struikelen we in het Centrum regelmatig met name over de kleine ergernissen. Er blijkt nogal eens overlast te zijn van geluid, van winkeluitstallingen, rondslingerende fietsen, slechte bestrating, te hoge verkeersdrempels, verkeerd geplaatste afvalbakken enz. enz. Melding van deze ergernissen kunt u bij de gemeente doen. U belt de gemeente en er wordt dan een melding gemaakt van uw klacht. Deze melding wordt doorgespeeld naar de afdeling waar hij thuishoort en u krijgt een brief van de gemeente met daarin vermeld wat er met uw opmerking gedaan is en wat u kunt verwachten. Maar u kunt ook terecht bij het Wijkplatform en wel op de volgende wijze. U kunt uw ergernis, maar ook uw voorstel voor wijziging van situaties, persoonlijk aanleveren bij het informatiecentrum, zoals vermeld, is dit centrum elke maandag en vrijdag geopend van uur. Buiten deze tijd kunt u via de terecht (wpfcentrum@kpn-officedsl.nl) Tijdens de openingstijden bestaat de mogelijkheid om direct met de vertegenwoordigers van de instantie te spreken die u nodig heeft, politie, Synthese, gemeente of Wonen Venray. Op toerbeurt zullen zij één keer per maand aanwezig zijn. Mocht de betreffende instantie er niet zijn en de vrijwilligers kunnen uw vraag niet beantwoorden, wordt deze op- of aanmerking doorgespeeld naar de betreffende organisatie. U kunt ook contact opnemen met een van onze vertegenwoordigers in de IBOR werkgroep, de heer Henk Martens, of de heer Wim van den Heuvel. U kunt hun gegevens vinden bij de adressen van het Wijkplatform.

7 wijkplatform venray centrum VRAAGSTELLING Wij willen regelmatig uw mening horen over zaken die gespeeld hebben in het Centrum. Met name zal dit gaan over evenementen in het Centrum. Hoe heeft u bepaalde evenementen beleefd? De vraag dit keer zal zijn: Hoe vond u de kermis dit jaar? Uw reactie horen we graag via wpf.centrum@kpn-officedsl.nl of rechtstreeks via een van de leden van het Wijkplatform, maar u kunt ons natuurlijk ook uw mening komen vertellen in het informatiecentrum. IBOR IBOR staat voor Integraal Beheer Openbare Ruimte, hetgeen betekent zorgdragen voor straten, pleinen en terreinen die van de gemeente zijn. De meest direct weg voor het oplossen van de kleine ergernissen zoals die er overal zijn, loopt via de IBOR werkgroep. In deze werkgroep zitten de heer Willy Sassen van de gemeente Venray en vanuit het Wijkplatform zijn de heren Henk Martens en Wim van den Heuvel hierbij betrokken. Zij komen maandelijks bijeen. Liggen er stoeptegels los, dan gaat dit via een melding in de IBOR werkgroep en wordt er iets aan gedaan. Veel zaken die bij het Wijkplatform gemeld worden lopen rechtstreeks via deze werkgroep. Een voorbeeld is de verlaging van de stoeprand ten behoeve van mensen met een rolstoel of rolator op diverse plaatsen in het centrum en het rechtleggen van stoeptegels. Doe dus melding van kleine ergernissen want er kan wat aan gedaan worden. Nu Venray Centrum op de schop gaat, wil dit niet zeggen dat er aan de kleine zaken die u tegenkomt in het centrum niets meer gedaan gaat worden. Dit is wel degelijk het geval, maar het is aan u om melding te doen.

8 De Gouden Leeuw De gemeente informeert iedereen via de site van de gemeente Venray over de stand van zaken met betrekking tot het project De Gouden Leeuw. U vindt daar ook veel foto s die de werkzaamheden laten zien. Ga naar de site van de gemeente vervolgens kunt u via zoeken goudenleeuw intoetsen, waarna u naar het fotoalbum van de Goudenleeuw wordt verwezen. Hieronder vindt u de start tot op heden in foto.

9 wijkplatform venray centrum Stem uitbrengen over nieuw centrum Venray Om bewoners, ondernemers, gebruikers en bezoekers zoveel mogelijk bij de vernieuwing van het Venrayse centrum te betrekken, kan iedereen zijn stem uitbrengen over de eerste schetsen van het nieuwe centrum. Een aantal mensen heeft dat al gedaan en driekwart daarvan beoordeelt de schetsen positief. In 2010 moet het centrum van Venray totaal vernieuwd zijn. Bestrating, riolering, groen, verkeerszaken, openbare verlichting, afvalproblematiek, kunst, alles wordt opnieuw bekeken. Kortom: het centrum van Venray gaat op de schop zodat Venray uitgroeit tot: het fraayste centrum van Noord-Limburg! Ook uw stem uitbrengen over de eerste schetsen van het nieuwe centrum? Kijk dan op: onder actueel > projecten > centrum op de schop > geef uw mening Korte terugblik kermis 2007 Voor dit jaar zit de kermis van Venray er weer op. Tussen de en bezoekers kwamen op dit zesdaagse spektakel af. Met dit jaar maar liefst 59 attracties, was de kermis weer een succes. Verder is het evenement rustig verlopen. De politie had tevoren gewaarschuwd dat zij streng maar rechtvaardig zou optreden. Zij hoefde geen gebiedsontzeggingen uit te delen of brieven te schrijven aan ouders in verband met jongeren die door het nuttigen van drank voor overlast zorgden. Ook dit jaar bleek de mobiele politiepost een succes. Soms om serieuze meldingen te doen, soms ook om een praatje te maken.

Wat bracht 2010 en wat vraagt 2011?

Wat bracht 2010 en wat vraagt 2011? wijkplatform venray centrum nieuws & INFO December 2010 Wat bracht 2010 en wat vraagt 2011? Ook in 2010 is er weer flink gewerkt aan een leefbaar centrum. Het kernwinkelgebied is geheel opgeknapt en zorgde

Nadere informatie

Uitgangspunten en richtingen van de raad voor programma 5.2. integrale veiligheid thema sluitingstijden horeca.

Uitgangspunten en richtingen van de raad voor programma 5.2. integrale veiligheid thema sluitingstijden horeca. 342794 Raadsvoorstel Raadsvergadering : 5 februari 2013 Voorstel : 2013-008 Agendapunt : Zaaknummer : 1894/2012/86525 Documentnummer : 1894/2012/137267 Datum : 9 januari 2013 Onderwerp Uitgangspunten en

Nadere informatie

WIJKKRANT. Voor de wijk SMAKTERHEIDE

WIJKKRANT. Voor de wijk SMAKTERHEIDE WIJKKRANT Voor de wijk SMAKTERHEIDE BELANGRIJKE TELEFOONNUMMERS: ALARMNUMMER: 112 BRANDWEER: 077-3598777 POLITIE: 0900-8844 (geen spoed) Wijkagent: Harold Jacobs Huisartsenpost: 0900-8818 (15 ct. per minuut)

Nadere informatie

Pilot verlengde openingstijden horeca in de centra van Sittard en Geleen

Pilot verlengde openingstijden horeca in de centra van Sittard en Geleen Pilot verlengde openingstijden horeca in de centra van Sittard en Geleen (vanaf 1 december 2012 t/m 1 december 2013) Pagina 1 van 5 Inleiding Op 15 december 2010 heeft de gemeenteraad van de gemeente Sittard

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Leefbaarheid. prettig wonen. in uw wijk. Samen werken aan

Leefbaarheid. prettig wonen. in uw wijk. Samen werken aan Leefbaarheid Samen werken aan prettig wonen in uw wijk Plezierig wonen wordt niet alleen bepaald door uw woning. Minstens zo belangrijk is een schone, veilige buurt, waarin de bewoners prettig met elkaar

Nadere informatie

Opzet en start van de 6 minutenzones in Dalen

Opzet en start van de 6 minutenzones in Dalen November 2010 Jaargang 1, nummer 1 AEDDALEN aeddalen@dalen.nu Opzet en start van de 6 minutenzones in Dalen 15 november 2010 AED s zijn geactiveerd. Vrijwilligers kunnen worden opgeroepen. In februari

Nadere informatie

Raadsinformatiebrief Nr. :

Raadsinformatiebrief Nr. : Raadsinformatiebrief Nr. : Reg.nr. : 12. 0642 B&W verg. : 12 juni 2012 Onderwerp: Evaluatie project Veilig Uitgaan 1) Status In het licht van de actieve informatieplicht informeren wij U over de stand

Nadere informatie

Het heeft tot doel calamiteiten zoveel mogelijk te voorkomen en schade te beperken en zo optimale veiligheid te

Het heeft tot doel calamiteiten zoveel mogelijk te voorkomen en schade te beperken en zo optimale veiligheid te Calamiteitenplan Avondvierdaagse Dronten Doel van het calamiteitenplan Het calamiteitenplan is een middel om de organisatie van de avondvierdaagse op eventuele calamiteiten voor te bereiden. Het heeft

Nadere informatie

FHP Konings. Telefoonnummer:

FHP Konings. Telefoonnummer: Raadsvergadering Volgnummer 78-2016 Onderwerp Programmanummer 2 Integrale veiligheid Registratienummer 2016-23704 Collegevergadering 19 juli 2016 Portefeuillehouder Organisatieonderdeel Burgemeester Penn-te

Nadere informatie

ONTWERP-RAADSVOORSTEL VAN BenW AAN DE RAAD VOOR 14 juli 2011

ONTWERP-RAADSVOORSTEL VAN BenW AAN DE RAAD VOOR 14 juli 2011 1 ONTWERP-RAADSVOORSTEL VAN BenW AAN DE RAAD VOOR 14 juli 2011 OPSTELLER VOORSTEL: AFDELING: PORTEFEUILLEHOUDER: G. Snapper FJZ/AJZ M.C.M. Waanders Agendapunt: No. /'11 Dokkum, 27 mei 2011 ONDERWERP: Sluitingstijden

Nadere informatie

Ouder informatieavond

Ouder informatieavond J a a r g a n g 1 0, n r. 1 5 s e p t e m b e r 2 0 1 4 Ouder informatieavond 1 Ouder informatieavond Belangrijke data 2 Hulpouders gezocht 2 Fietsen op het schoolplein is verboden. Grave Atletiek 3 2

Nadere informatie

WEGWIJZER REIGERSBOS 3. Bewonerscommissie Eigen Haard Reigersbos 3 November 2010

WEGWIJZER REIGERSBOS 3. Bewonerscommissie Eigen Haard Reigersbos 3 November 2010 WEGWIJZER REIGERSBOS 3 Bewonerscommissie Eigen Haard Reigersbos 3 November 2010 Stadsdeel Zuidoost www.zuidoost.amsterdam.nl Stadsdeelkantoor: 020 2525000 Meldpunt Openbare Ruimte: 020 2525222 Meldpunt

Nadere informatie

Werkgroep Historie Leunen

Werkgroep Historie Leunen Jaarverslag 2017 Werkgroep Historie Leunen Werkgroep Historie Leunen Contact informatie: Telefoon nummer 0478-586941 Rooynet.nl/werkgroephistorieleunen/collectie-indeling info@werkgroep-historie-leunen.nl

Nadere informatie

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 organiseert de deelgemeente Noord weer het festival Het

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 organiseert de deelgemeente Noord weer het festival Het OMWONENDE BRIEF Aan de omwonende aan het Noordplein Bruisende Park aan de Rotte Zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 Bezoekadres Postadres Website E-mail Inlichtingen Telefoon Datum Eudokiaplein 35 3037

Nadere informatie

Opzetten van een. Dorpslijst Horssen Gérard de Wildt Maart 2016

Opzetten van een. Dorpslijst Horssen Gérard de Wildt Maart 2016 1 Opzetten van een buurt WHATSAPP-groep Dorpslijst Horssen Gérard de Wildt Maart 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat zijnde doelstellingen van de Whatsapp... 3 3.Opbouw van de Whatsapp groepen

Nadere informatie

maart 2007 DEEL II Uitvoeringsprogramma Samengesteld door Werkgroep Gebiedsgericht werken met het gebiedspanel Centrum

maart 2007 DEEL II Uitvoeringsprogramma Samengesteld door Werkgroep Gebiedsgericht werken met het gebiedspanel Centrum maart 2007 DEEL II Uitvoeringsprogramma Samengesteld door Werkgroep Gebiedsgericht werken met het gebiedspanel Centrum 1 Concept Gebiedsvisie Centrum maart 2007 Pagina 2 van 13 Inhoud Deel II Uitvoeringsprogramma

Nadere informatie

Overlast park Lepelenburg

Overlast park Lepelenburg Overlast park Lepelenburg 1-meting oktober 2014 www.onderzoek.utrecht.nl Colofon Uitgave Afdeling Onderzoek Gemeente Utrecht Postbus 16200 3500 CE Utrecht 030 286 1350 onderzoek@utrecht.nl in opdracht

Nadere informatie

000495201509/001 ENQUETE LEEFBAARHEID BINNENSTAD WEERT. Waarom deze enquête?

000495201509/001 ENQUETE LEEFBAARHEID BINNENSTAD WEERT. Waarom deze enquête? ENQUETE LEEFBAARHEID BINNENSTAD WEERT 000495201509/001 Waarom deze enquête? Dank u dat u wilt meewerken aan de Enquête Leefbaarheid Binnenstad Weert. De Bewonersorganisatie Binnenstad (BOB) onderzoekt

Nadere informatie

Upload foto. tip: vul eerst het titelvlak voordat je de foto toevoegt. Nieuwsflits Wildeman- en Blomwijckerbuurt

Upload foto. tip: vul eerst het titelvlak voordat je de foto toevoegt. Nieuwsflits Wildeman- en Blomwijckerbuurt Upload foto tip: vul eerst het titelvlak voordat je de foto toevoegt. Nieuwsflits Wildeman- en Blomwijckerbuurt September/oktober 2018 Zo gaat het Broekmanhuis eruit zien. Wat gebeurt er in uw buurt? We

Nadere informatie

Glasvezelnetwerk in hele gemeente Venray?

Glasvezelnetwerk in hele gemeente Venray? wijkraad centrum venray nieuws & INFO Augustus 2013 Glasvezelnetwerk in hele gemeente Venray? Op initiatief van Dorpsraad Vredepeel heeft het Dorpsradenoverleg Venray het plan opgepakt om de aanleg van

Nadere informatie

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel Weyknieuws 6E JAARGANG, NO.1, MAART 2009 NIEUWSBRIEF VAN DE WASSENAARSE BUURTVERENIGING BURGWEY HANDIGE ADRESSEN: Secretariaat: Prinsenweg 64 2242 EJ Wassenaar 070 5146492 info@burgwey.nl Contributie:

Nadere informatie

onderzoek bewonersadviesgroep Dienstverlening

onderzoek bewonersadviesgroep Dienstverlening onderzoek bewonersadviesgroep Dienstverlening Patrimonium Barendrecht, juni 2017 Inleiding Begin dit jaar hebben we de Bewonersadviesgroep gevraagd naar hun ervaring en mening over de dienstverlening van

Nadere informatie

Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray

Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray Ook op zoek naar een tikkie eigenwijs wonen? Dan zit je goed in de Bach- en Mozartflat in Venray. In deze folder lees je wat de Bach- en Mozartflat

Nadere informatie

Baston Wonen. informatie. U wilt graag prettig wonen in een buurt waar de sfeer goed is. Wat kunt u doen bij overlast van anderen?

Baston Wonen. informatie. U wilt graag prettig wonen in een buurt waar de sfeer goed is. Wat kunt u doen bij overlast van anderen? Baston Wonen informatie U wilt graag prettig wonen in een buurt waar de sfeer goed is. Wat kunt u doen bij overlast van anderen? Overlast Beter een goede buur... U wilt graag prettig wonen in een buurt

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Versie van: Informatiefolder Centrale van Ouderenverenigingen Versie van:

INFORMATIEFOLDER Versie van: Informatiefolder Centrale van Ouderenverenigingen Versie van: INFORMATIEFOLDER Versie van: 05-04-2019 Versie van: 05-04-2019 Van de Centrale van Ouderenverenigingen Venray Voor Senioren (vanaf 55 jaar) die een antwoord willen krijgen op de volgende vragen: Wat kan

Nadere informatie

2013, peiling 4 december 2013

2013, peiling 4 december 2013 resultaten 2013, peiling 4 december 2013 Van 25 november tot en met 8 december 2013 is een peiling onder het HengeloPanel gehouden. Van de 2.685 panelleden die waren uitgenodigd, hebben 1.701 leden de

Nadere informatie

SAMENVATTING 2-METING PILOTS DORPSSTRAAT ZEIST

SAMENVATTING 2-METING PILOTS DORPSSTRAAT ZEIST PILOTS DORPSSTRAAT ZEIST Opdrachtgever: Gemeente Zeist Datum: maart 2018 Uitvoering: QUO-communications Winthontlaan 200, Postbus 85183, 3508 AD Utrecht Telefoon 030-2800434, fax 030-2800377 E-mail: info@quo-communications.nl

Nadere informatie

Sociaal Jaarverslag 2014

Sociaal Jaarverslag 2014 Sociaal Jaarverslag 2014 Voor u ligt het sociaal jaarverslag 2014 van Dorpsraad Lieshout. Waarom dit jaarverslag? Graag willen wij u informeren over het doel van de Dorpsraad en welke activiteiten we in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. In deze nieuwsbrief. Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode. stelt zich voor Samenwerking met Wovesto Wist u dat Spreekuur

Nieuwsbrief 1. In deze nieuwsbrief. Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode. stelt zich voor Samenwerking met Wovesto Wist u dat Spreekuur Nieuwsbrief 1 Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode december 2013 jaargang 1 In deze nieuwsbrief Huurdersbelangenvereniging Sint-Oedenrode stelt zich voor Samenwerking met Wovesto Wist u dat Spreekuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06/2014 MBP

Nieuwsbrief 06/2014 MBP Nieuwsbrief 06/2014 MBP Beste lezers, Voor u ligt het 6 e exemplaar Van de nieuwsbrief van buurtpreventie Maasdijk weliswaar! Ook dit keer hebben we weer heel wat te vertellen, Zodat we het niet rond hoeven

Nadere informatie

Verslag kwaliteit 2017 cliëntversie

Verslag kwaliteit 2017 cliëntversie Pagina 1 van 14 Inhoud Inleiding... 3 Bouwsteen 1: de zorg die jij krijgt... 4 Bouwsteen 2: ervaringen van de cliënt... 7 Bouwsteen 3: functioneren van de teams...11 Leren van klachten en incidenten...13

Nadere informatie

Wij zijn u graag van dienst!

Wij zijn u graag van dienst! Wij zijn u graag van dienst! Wij doen dit open, eerlijk en duidelijk en vertellen in deze folder hoe onze service eruit ziet www.nijmegen.nl Wij zijn u graag van dienst Wat wij als gemeente doen, staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Hoe veilig was Haarlemmermeer in 2014?

Hoe veilig was Haarlemmermeer in 2014? Hoe veilig was Haarlemmermeer in? Haarlemmermeer is in veiliger geworden. Het aantal misdrijven is in vergelijking met 213 met 13 procent gedaald. Toch blijft veiligheid volop aandacht krijgen. Want misdrijven,

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de vergunning voor dit evenement. Wij verzoeken u kennis te nemen van de vergunning.

Hierbij ontvangt u de vergunning voor dit evenement. Wij verzoeken u kennis te nemen van de vergunning. Samenwerkende Ondernemers Oelemarkt De heer N. Joosen Oelemarkt 20 6001 ES Weert Weert, 5 augustus 2015 Onderwerp Ons kenmerk : : Aanvraag vergunning VTH/042174 Beste heer Joosen, Op 30 juni 2015 en 5

Nadere informatie

Burenoverlast HOE GA JE DAAR MEE OM?

Burenoverlast HOE GA JE DAAR MEE OM? Burenoverlast HOE GA JE DAAR MEE OM? } { Nederland is een dichtbevolkt land. We hebben allemaal ons eigen levensritme door de verschillen in leeftijd, gezinssamenstelling, cultuur, dagindeling, karakter

Nadere informatie

Communicatieplan. Samen werken aan de Strategische Agenda voor de gemeente Nederweert

Communicatieplan. Samen werken aan de Strategische Agenda voor de gemeente Nederweert Communicatieplan Samen werken aan de Strategische Agenda voor de gemeente Nederweert Auteur: Marcel Tinnemans Datum: 23 februari 2017 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 1. Inleiding... 4 2. Kader communicatieplan...

Nadere informatie

BUURTPREVENTIEVERENIGING CENTRUM BUSSUM BESTAAT 5 JAAR.

BUURTPREVENTIEVERENIGING CENTRUM BUSSUM BESTAAT 5 JAAR. Nieuwsbrief 17 BPV Centrum Bussum juni 2012 Nieuws van Buurtpreventievereniging Centrum Bussum jaargang 5 INHOUD P2 Activiteiten BPV en gemeente P4 Website, wijkschouw P5 Overige activiteiten BPV, agenda,

Nadere informatie

En wat kunnen wij voor u doen?

En wat kunnen wij voor u doen? En wat kunnen wij voor u doen? Afspraken over de Brummense dienstverlening En wat kunnen wij voor u doen? Servicenormen Gemeente Brummen "En wat kunnen wij voor u doen"? Kenmerk : INT14.2537 Versiedatum

Nadere informatie

Openbare ruimte in beeld Onderzoek naar de kwaliteit van de openbare ruimte

Openbare ruimte in beeld Onderzoek naar de kwaliteit van de openbare ruimte Openbare ruimte in beeld Onderzoek naar de kwaliteit van de openbare ruimte Gemeente Hollands Kroon Mei 2014 Colofon Uitgave : I&O Research BV Van Dedemstraat 6c 1624 NN Hoorn Tel. (0229) 282555 www.ioresearch.nl

Nadere informatie

SAMEN een mooie zomer op het Anna Paulownaplein! Maandag 1 juni 2015 Locatie: Kamer Hiernaast (Room Next Door)

SAMEN een mooie zomer op het Anna Paulownaplein! Maandag 1 juni 2015 Locatie: Kamer Hiernaast (Room Next Door) SAMEN een mooie zomer op het Anna Paulownaplein! Maandag 1 juni 2015 Locatie: Kamer Hiernaast (Room Next Door) Samenvatting Maandagavond 1 juni jl. kwamen bewoners en ondernemers van het Anna Paulownaplein

Nadere informatie

Aanvraagformulier parkeervergunning straatparkeren

Aanvraagformulier parkeervergunning straatparkeren Postbus 500, 5800 AM Venray (0478) 52 33 33 Telefax (0478) 52 32 22 E-mail gemeente@venray.nl Internet www.venray.nl KvK-nummer 14132389 IBAN IBAN BIC NL20 BNGH 028 5028 383 (belastingen) NL11 BNGH 028

Nadere informatie

Beleidsregels Terrassen April 2017

Beleidsregels Terrassen April 2017 Beleidsregels Terrassen 2017 April 2017 Inhoudsopgave Artikel 1 Begripsomschrijving 5 Artikel 2 Inrichten van een terras 5 Artikel 3 Terrasmeubilair 5 Artikel 4 Openingstijden 5 Artikel 5 Gebruik gemeentegrond

Nadere informatie

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen.

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen. Meest gestelde vragen crisisnoodopvang Donderdag 19 november 2015 13:28 uur Algemeen Wanneer komen de vluchtelingen naar sporthal Molenbroek? Vrijdag 20 november. Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het

Nadere informatie

Rapport. Datum: 23 december 2004 Rapportnummer: 2004/489

Rapport. Datum: 23 december 2004 Rapportnummer: 2004/489 Rapport Datum: 23 december 2004 Rapportnummer: 2004/489 2 Klacht Verzoeker klaagt erover dat de gemeente Tilburg zijn verzoek om vergoeding van de kosten die hij heeft gemaakt in verband met een verstopping

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL FEBRUARI 2015 Beste buren, Deze nieuwsbrief wil het bestuur u informeren over diverse onderwerpen. Onderstaand een verdere inhoudsopgave: 1 Aankondiging ALV 2015 2 Nieuwe website

Nadere informatie

Raadsinformatiebrief B&W vergadering 3 april 2012

Raadsinformatiebrief B&W vergadering 3 april 2012 Raadsinformatiebrief B&W vergadering 3 april 2012 Steller : D.P.J. Brom Telefoonnummer: E-mailadres : Daan.brom@heuvelrug.nl Onderwerp : Uitwerking moties Dienstverlening en Gemeentewinkel Geachte leden

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Versie van: 16-01-2014 Informatiefolder Centrale van Ouderenverenigingen Versie van: 16-01-2014

INFORMATIEFOLDER Versie van: 16-01-2014 Informatiefolder Centrale van Ouderenverenigingen Versie van: 16-01-2014 INFORMATIEFOLDER Versie van: 16-01-2014 Versie van: 16-01-2014 Van de Centrale van Ouderenverenigingen Venray Voor Senioren (vanaf 55 jaar) die een antwoord willen krijgen op de volgende vragen: Wat kan

Nadere informatie

Bijpraatavond Berggierslanden 17 januari 2017

Bijpraatavond Berggierslanden 17 januari 2017 Bijpraatavond Berggierslanden 17 januari 2017 Programma vanavond Plenair deel (informerend) opening wijkwethouder Gert Stam ontwikkelingen in de wijk Berggierslanden woningbouw afwatering en gladheidsbestrijding

Nadere informatie

EXTREME MAKE-OVER in winkelcentrum Amsterdamse Poort. Je moet er even doorheen kijken

EXTREME MAKE-OVER in winkelcentrum Amsterdamse Poort. Je moet er even doorheen kijken EXTREME MAKE-OVER in winkelcentrum Amsterdamse Poort Je moet er even doorheen kijken EXTREME MAKE-OVER in winkelcentrum Amsterdamse Poort Op 8 januari 2007 gaat de eerste schep in de grond. Dan wordt begonnen

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

Verslag kwaliteit 2018 cliëntversie

Verslag kwaliteit 2018 cliëntversie Pagina 1 van 10 Inhoud Inleiding... 3 Bouwsteen 1: de zorg die jij krijgt... 4 Bouwsteen 2: ervaringen van de cliënt... 5 Bouwsteen 3: functioneren van de teams... 8 Leren van klachten en incidenten...

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar Verkiezingsprogramma Kies voor de ander Gewoon oog voor elkaar VERKIEZINGSPROGRAMMA IN GEWONE TAAL 2018 2022 Gewoon oog voor elkaar VOORWOORD In november 2018 gaan we stemmen. We kiezen een nieuwe gemeenteraad.

Nadere informatie

Hoofdstuk 7. Elektronische dienstverlening en website

Hoofdstuk 7. Elektronische dienstverlening en website Hoofdstuk 7. Elektronische dienstverlening en website Samenvatting Van de Leidenaren heeft inmiddels 95% de beschikking over internet. Ruwweg betekent dit dat vrijwel alle Leidenaren tot 65 jaar over internet

Nadere informatie

Resultaten: Leefbaarheid en betrokkenheid van bewoners in de woonomgeving

Resultaten: Leefbaarheid en betrokkenheid van bewoners in de woonomgeving Resultaten: Leefbaarheid en betrokkenheid van bewoners in de woonomgeving In april 2016 werd het Parteon Panel gevraagd naar haar mening over de leefbaarheid en betrokkenheid van bewoners in de woonomgeving.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Versie van: Informatiefolder Centrale van Ouderenverenigingen Versie van:

INFORMATIEFOLDER Versie van: Informatiefolder Centrale van Ouderenverenigingen Versie van: INFORMATIEFOLDER Versie van: 12-07-2016 Versie van: 12-07-2016 Van de Centrale van Ouderenverenigingen Venray Voor Senioren (vanaf 55 jaar) die een antwoord willen krijgen op de volgende vragen: Wat kan

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Zienswijze op Ontwikkelingskader Horeca Utrecht 2017

Zienswijze op Ontwikkelingskader Horeca Utrecht 2017 Stadsdorp Wolvenburg Aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Utrecht p/a Gemeente Utrecht Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie t.a.v. Marco van Dijk, Postbus 16200 3500 CE Utrecht

Nadere informatie

Notitie sluitingstijden horeca tijdens zon- en feestdagen 2014 t/m 2017, gemeente Deurne

Notitie sluitingstijden horeca tijdens zon- en feestdagen 2014 t/m 2017, gemeente Deurne Gemeenteblad nr. 75, 23 oktober 2013 Notitie sluitingstijden horeca tijdens zon- en feestdagen 2014 t/m 2017, gemeente Deurne Deurne, 10 oktober 2013. Versie 1.0. Colofon: Portefeuillehouder : H.J. Mak,

Nadere informatie

Datum Agendapunt Documentnummer. 23 mei R06S013/z Verslag werkgroep Participatie en Digitalisering over Raad op Straat 12 april 2017

Datum Agendapunt Documentnummer. 23 mei R06S013/z Verslag werkgroep Participatie en Digitalisering over Raad op Straat 12 april 2017 Datum Agendapunt Documentnummer 13 R06S013/z170025597 Onderwerp Verslag werkgroep Participatie en Digitalisering over Raad op Straat 12 april 2017 Raadsvoorstel Zeewolde Beoogd effect Kennisnemen van de

Nadere informatie

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag)

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag) Verslag Betreft: Het Horecaoverleg Gemeente Maasgouw Van: Karin Peeters Onderwerp: Vergadering dd. 14 oktober 2015 Aanwezig: Namens bestuur Koninklijke Horeca Maasgouw: René Broen Luc van Engelen Nicole

Nadere informatie

Hoofdstuk 6. Gemeentelijke informatievoorziening en Stadskrant

Hoofdstuk 6. Gemeentelijke informatievoorziening en Stadskrant Hoofdstuk 6. Gemeentelijke informatievoorziening en Stadskrant Samenvatting Vergelijkbaar met voorgaande jaren vindt ruim acht op de tien Leidenaren dat de gemeente hen voldoende op de hoogte houdt van

Nadere informatie

Dienstverlening. Zo doen we dat in Landsmeer! Duidelijkheid over wat u van ons mag verwachten! Gemeente Landsmeer

Dienstverlening. Zo doen we dat in Landsmeer! Duidelijkheid over wat u van ons mag verwachten! Gemeente Landsmeer Dienstverlening Zo doen we dat in Landsmeer! Duidelijkheid over wat u van ons mag verwachten! Gemeente Landsmeer Dienstverlening Landsmeer De gemeente Landsmeer is er voor u: inwoners en ondernemers van

Nadere informatie

In dit hoofdstuk worden de cijfers beschreven op de volgende niveaus:

In dit hoofdstuk worden de cijfers beschreven op de volgende niveaus: Politiecijfers Dit hoofdstuk bevat politiecijfers van het gebied waarin de horeca zich vooral concentreert, namelijk het stadscentrum en de Flevoweg in Harderwijk. Het betreffen cijfers over opgenomen

Nadere informatie

Ontruimingsplan Peuterspeelzaal Dribbel

Ontruimingsplan Peuterspeelzaal Dribbel Ontruimingsplan Peuterspeelzaal Dribbel Nieuwehaven 310 2801 EG Gouda Belangrijke telefoonnummers Landelijk alarmnummer Brandweer Telefoonnummer Dribbel algemeen Politie (niet spoedeisende meldingen) GGD

Nadere informatie

DORPSVERENIGING NIJEVEEN. Sinds 1 januari Jaarverslag 2009.

DORPSVERENIGING NIJEVEEN. Sinds 1 januari Jaarverslag 2009. DORPSVERENIGING NIJEVEEN Sinds 1 januari 1998. Jaarverslag 2009. Inhoud 1. Voorwoord door Arend Tissingh (voorzitter) 2. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 3. Het bestuur 4. Klankbordgroep 5. Leden

Nadere informatie

1. Bezoekt u de kermis in uw eigen woonplaats?

1. Bezoekt u de kermis in uw eigen woonplaats? Kermissen Het is voorjaar de carrousel van kermissen komt op gang. 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 1. Bezoekt u de kermis in uw eigen woonplaats? 86% 14% Ja Nee Er is geen kermis in onze woonplaats (n=168) Toelichting

Nadere informatie

informeert Een klacht? Samen komen we er wel uit

informeert Een klacht? Samen komen we er wel uit informeert Een klacht? Samen komen we er wel uit Een klacht? Samen komen we er wel uit De medewerkers van Ymere doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet

Nadere informatie

U en uw buren. Wie zijn die mensen? Maak even kennis. Missie van Haag Wonen

U en uw buren. Wie zijn die mensen? Maak even kennis. Missie van Haag Wonen Bijna iedereen heeft buren. Zeker in een drukke stad als Den Haag. Iedereen leeft op zijn of haar eigen manier. De een heeft een groot gezin. De ander slaapt overdag. Weer een ander klust graag. Zoveel

Nadere informatie

Doe mee! Horen Zien Bellen

Doe mee! Horen Zien Bellen Horen Zien Bellen Doe mee! Een veilige woon- en leefomgeving. Met Burgernet kunnen we daar samen wat aan doen. De gemeente en de politie werken dagelijks aan de veiligheid op straat. Maar, we kunnen uw

Nadere informatie

Ons kenmerk L110/05.23786. Aantal bijlagen

Ons kenmerk L110/05.23786. Aantal bijlagen Aan de gemeenteraad van Nijmegen Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Telefoon (024) 329 90 00 Telefax (024) 329 29 81 E-mail gemeente@nijmegen.nl Postadres Postbus 9105 6500 HG Nijmegen Datum 6-9-05 Datum

Nadere informatie

Terrorisme en dan verder

Terrorisme en dan verder Terrorisme en dan verder Hoe kunt u omgaan met de gevolgen van een aanslag? - Ga zo veel mogelijk door met uw normale dagelijkse activiteiten. Dat geeft u het gevoel dat u de baas bent over de situatie.

Nadere informatie

De rol van Mercatus bij een overlastsituatie

De rol van Mercatus bij een overlastsituatie De rol van Mercatus bij een overlastsituatie Mercatus heeft een inspanningsverplichting bij overlast. Mercatus vindt het belangrijk dat de bewoners eerst actie ondernemen, dit om de sfeer in de buurt goed

Nadere informatie

Wanneer zijn zonnepanelen voor huurders interessant en hoe moet Acantus zonnepanelen inzetten, zodat het voor huurders en Acantus aantrekkelijk is?.

Wanneer zijn zonnepanelen voor huurders interessant en hoe moet Acantus zonnepanelen inzetten, zodat het voor huurders en Acantus aantrekkelijk is?. Onderwerp: reactie op advies HAG Zonnepanelen Bijlage: reactie op deelvragen Geachte heer, mevrouw, In september is de eerste huurdersadviesgroep (HAG) van Acantus gestart. U heeft deelgenomen aan deze

Nadere informatie

B en W voorstel. 13int00707. Onderwerp

B en W voorstel. 13int00707. Onderwerp B en W voorstel 13int00707 Onderwerp Vaststelling van de nieuwe Algemene subsidieverordening van de gemeente Borne met de bijzondere subsidieverordeningen Samenvatting voorstel Uw college heeft in uw vergadering

Nadere informatie

Definitief verslag van vergadering Gebiedspanel Centrum-Oost 25 mei 2011

Definitief verslag van vergadering Gebiedspanel Centrum-Oost 25 mei 2011 Pagina 1 van 6 Aanwezig Martin Leenders (Wijkraad Zuid) Jan Groenen ((Wijkraad Zuid) Frans Aussems (Wonen Venray) Bert van der Meer (Locatiemanager De Zorggroep) Léon van Dijck ( Synthese ) Sonja van Griethuysen

Nadere informatie

U en uw buren 65384_U en uw buren.indd :16

U en uw buren 65384_U en uw buren.indd :16 65384_.indd 1 13-09-16 10:16 Missie van Haag Wonen Haag Wonen is als puur Haagse woningcorporatie nauw betrokken bij de bewoners van de wijken en de opgaven van de stad. We bieden daarbij passende, goed

Nadere informatie

Veel vormen van overlast zijn te voorkomen:

Veel vormen van overlast zijn te voorkomen: Overlast 1 Waar mensen samen wonen kan het voorkomen dat er irritaties groeien door overlast. Degene die de overlast veroorzaakt is zich hiervan meestal niet bewust. Vaak helpt een rustig gesprekje al.

Nadere informatie

Een speeltuin in. Edam-Volendam? De behoefte. bekeken

Een speeltuin in. Edam-Volendam? De behoefte. bekeken Een speeltuin in Edam-Volendam? - De behoefte bekeken Februari 1998 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding 2 2. Probleemstelling 2 3. Methode van onderzoek 3 4. Resultaten 3 5. Conclusies 5 6. Hoe nu verder

Nadere informatie

Burgerpeiling 2013 in Coevorden

Burgerpeiling 2013 in Coevorden Burgerpeiling 2013 in Coevorden Algemeen Beoordeling gemeente Oordeel wat gemeente voor haar inwoners doet 36,4 48,7 14,8 Veiligheid 39,3 46,1 14,6 Woon- en leefklimaat 39,0 41,2 19,8 Relatie tussen burger

Nadere informatie

Kwaliteitshandvest Dienstverlening

Kwaliteitshandvest Dienstverlening Kwaliteitshandvest Dienstverlening Wat mag u van gemeente Simpelveld verwachten? Voorwoord burgemeester mr. R. de Boer Of het nu gaat om het aanvragen van een rijbewijs, een vergunning of ondersteuning

Nadere informatie

De dorpscoöperatie HollandscheveldVerbindt. Waarom een dorpscoöperatie?

De dorpscoöperatie HollandscheveldVerbindt. Waarom een dorpscoöperatie? De dorpscoöperatie HollandscheveldVerbindt Waarom een dorpscoöperatie? Wat is de dorpscoöperatie? Wat doet de dorpscoöperatie? Wat wil de dorpscoöperatie? Waarom een dorpscoöperatie? In een wereld waarin

Nadere informatie

Dinsdag 9 augustus. Start Eneco Tour op de Markt

Dinsdag 9 augustus. Start Eneco Tour op de Markt Dinsdag 9 augustus Start Eneco Tour op de Markt Op dinsdag 9 augustus vertrekt de wielerwedstrijd Eneco Tour rond 12.00 uur vanaf de Markt in Oosterhout naar Rucphen. Vanaf maandagnacht 8 augustus 24.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

HUURDERS PANEL. Woonborg ondernemingsplan. 25 september 2017 verslag

HUURDERS PANEL. Woonborg ondernemingsplan. 25 september 2017 verslag HUURDERS PANEL Woonborg ondernemingsplan 2018 2021 25 september 2017 verslag Bedankt voor uw deelname! Eens in de zoveel jaar maakt Woonborg een ondernemingsplan. Hierin staat wat we belangrijk vinden

Nadere informatie

WhatsApp-groep GB. Welkom bij de bijeenkomst: WhatsApp-groep Veiligheid Gemert-Bakel

WhatsApp-groep GB. Welkom bij de bijeenkomst: WhatsApp-groep Veiligheid Gemert-Bakel WhatsApp-groep GB Welkom bij de bijeenkomst: WhatsApp-groep Veiligheid Gemert-Bakel WhatsApp-groep GB Programma bijeenkomst: Burgemeester René van Diessen Politie Gemert-Laarbeek Mensen uit de praktijk

Nadere informatie

I. Een mobiele bewaakte fietsenstalling op het Plein te realiseren ter afdoening van de Motie 'Popupfietsenstalling

I. Een mobiele bewaakte fietsenstalling op het Plein te realiseren ter afdoening van de Motie 'Popupfietsenstalling RIS295888 POP-UPFIETSENSTALLING PLEIN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Overwegende dat: - de raad in november 2015 heeft ingestemd met het Meerjarenprogramma Fiets 2015 2018, waarin onder meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Detachering. Voortgang Medewerkers tevredenheidsonderzoek. Foto s van medewerkers in personeelsdossiers

Nieuwsbrief Detachering. Voortgang Medewerkers tevredenheidsonderzoek. Foto s van medewerkers in personeelsdossiers Inhoudsopgave: Voorwoord door Rob van Straaten Voortgang Medewerkers tevredenheidsonderzoek Betaaldata lonen 2017 Foto s van medewerkers in personeelsdossiers Nieuwe afdeling De Rotonde Colofon Aankondiging

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

Gemeenteblad. Horecanota, pilot sluitingstijden. Jaar/nummer: 2017 /

Gemeenteblad. Horecanota, pilot sluitingstijden. Jaar/nummer: 2017 / Gemeenteblad Onderwerp: Horecanota, pilot sluitingstijden Jaar/nummer: 2017 / In behandeling bij: burgemeester Wassink Voorstel Het voorstel is om, vooruitlopend op het wijzigen van de horecanota 2013,

Nadere informatie

Ouderenadviesraad. Memorandum ouderenbeleid Zwevegem Ouderenadviesraad Zwevegem in samenwerking met de seniorenverenigingen

Ouderenadviesraad. Memorandum ouderenbeleid Zwevegem Ouderenadviesraad Zwevegem in samenwerking met de seniorenverenigingen Ouderenadviesraad Memorandum ouderenbeleid Zwevegem Ouderenadviesraad Zwevegem in samenwerking met de seniorenverenigingen 2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Prioriteiten op het

Nadere informatie

dwijzer week 44 Zwolle Veiligheidscheck winkels Binnenstad

dwijzer week 44 Zwolle Veiligheidscheck winkels Binnenstad dwijzer week 44 Zwolle Veiligheidscheck winkels Binnenstad Lang zult u wonen-markt in Zwolle Vraagt u zich ook wel eens af hoe u comfortabel en veilig kunt wonen? En hoe u dat ook op hogere leeftijd kunt

Nadere informatie

LOKAAL HORECACONVENANT OLDEBROEK

LOKAAL HORECACONVENANT OLDEBROEK LOKAAL HORECACONVENANT OLDEBROEK Ondergetekenden: de burgemeester van de gemeente Oldebroek; hierna te noemen 'de burgemeester'; de politie Oost Nederland, team Veluwe Noord, te dezen vertegenwoordigd

Nadere informatie

Calamiteitenplan. Willem de Zwijger. Roermond

Calamiteitenplan. Willem de Zwijger. Roermond Calamiteitenplan Willem de Zwijger Roermond Cbs Willem de Zwijger Calamiteitenplan Algemene gegevens: Naam school: Cbs Willem de Zwijger Adres: Minister Beversstraat 7 6042 BL Roermond Telefoon: 0475-315665

Nadere informatie

RAADSINFORMATIEBRIEF 18R.00673

RAADSINFORMATIEBRIEF 18R.00673 RAADSINFORMATIEBRIEF 18R.00673 gemeente WOERDEN Van college van burgemeester en wethouders Datum 27 november 2018 Portefeuillehouders) Wethouder Noorthoek Portefeuille(s) : ^ Verkeer en parkeren Contactpersoon

Nadere informatie

Elektronische dienstverlening

Elektronische dienstverlening Hoofdstuk 4 Elektronische dienstverlening Samenvatting Bewoners kunnen voor steeds meer diensten gebruik maken van de website van de gemeente. De beschikbaarheid van internet mag hierbij vrijwel geen beperkingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Speciale editie verkiezingen Maart 2018 Van de redactie Hallo allemaal, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet! Zoals je misschien weet zijn er op woensdag 21 maart verkiezingen voor de gemeenteraad.

Nadere informatie