Sportoase Mijn Zwemparadijs zwemmen in nostalgie met moderne technologie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sportoase Mijn Zwemparadijs zwemmen in nostalgie met moderne technologie"

Transcriptie

1 Sportoase Mijn Zwemparadijs zwemmen in nostalgie met moderne technologie Mijn Zwemparadijs verwacht ongeveer bezoekers per jaar, zowel uit Beringen als uit de ruimere regio West-Limburg. Sportoase biedt met haar uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor ieder wat wils. Er is een sportieve zone, een actief- en passief recreatieve zone, maar ook nog een buitenzone met ecologische zwemvijver. Bezoekers kunnen per bezoek genieten van het volledige aanbod aan 1 uniek tarief. Het volledige sportcomplex staat zoals alle Sportoase-centra 360 dagen per jaar ter beschikking van de bezoekers. Het zwembad is op weekdagen elke dag open van 8u tot 22u en in het weekend van 8u tot 18u.

2 Faciliteiten Zwembad Het unieke zwembad bestaat uit 4 grote delen die allemaal met elkaar verbonden zijn. Meest traditionele gedeelte is het 25 meter sportbad met 10 oefenbanen en 8 wedstrijdbanen. Dit bad voldoet aan de FINA-normering en is uitermate geschikt voor zwemwedstrijden. In de breedte kan ook waterpolo gespeeld worden. Het sportbad zal voornamelijk gebruikt worden door scholen en clubs, maar er staan te allen tijde minimaal 2 banen ter beschikking van de individuele bezoeker. Het einde van het bad is uitgerust met een unieke overlopende waterspiegel in de vorm van een waterval. Zalig ontspannen kan in het recreatieve gedeelte. Kinderen kunnen zich uitleven in de peuter- en kleuterzone bestaande uit 2 ondiepe delen, met diverse speelelementen en leuke animaties. Er zijn ook twee glijbanen met speciale effecten die elk in een aparte en veilige uitglijzone uitkomen. Plezier verzekerd voor jong en oud.

3 Bezoekers kunnen heerlijk relaxen in het wellnessbad en kreek met waterversnellingen, nekdouches, massagestralen,... Hiernaast kunnen ze ook terecht in de uitgebreide wellnesszone met zoutsauna, biosauna, infraroodsauna, stoombad en douche-eiland. Een iets aparter geheel binnen het zwemaanbod is het Body & Mind bad (instructiebad). Een zwembad met een beweegbare bodem tot -3 meter en verstelbare toegangstrap en voorzien van lichten geluidseffecten waardoor het ideaal is voor zwem- en groepslessen (Sportoase-zwemschool, aquazumba, aquasenior,...). Door de beweegbare bodem kan het bad aan verschillende doelgroepen worden aangepast. Al deze faciliteiten kunnen gebruikt worden aan één enkel tarief en zijn onbeperkt in tijd! Uiteraard zijn er ook voordeeltarieven voor gebruikers door het aanbod van verschillende beurtenkaarten of abonnementen en zijn er regelmatige voordeeltarieven voor bepaalde doelgroepen. Voor bezoekers die enkel gebruik willen maken van het 25 meter bad zijn er speciale tarieven voorzien.

4 Zwemschool Groepslessen De Sportoase zwemschool is een uniek concept waarbij kinderen op een aangename en speelse manier leren zwemmen. Het plezier van de kinderen wordt maximaal nagestreefd en de verschillende Sportoase figuren zoals Miniratjes, Megadolfijnen en Coole orka s begeleiden de kinderen door het gehele traject. Voor wie liever niet alleen sport, biedt Sportoase een ruim en "up-to-date" assortiment dans- en groepslessen als Zumba, Cycling, Aerobic, Step, BBB, De lessen gaan door in een aparte groepslessenzaal voorzien van een professionele geluids- en lichtinstallatie én een schokdempende sportvloer. Brasserie De brasserie biedt zicht op de zwemhal en loopt uit in een toeschouwersgedeelte aan het sportbad. Op het verdiep bevindt zich het buitenterras met zicht op de koeltorens en de ecologische buitenzwemvijver. In de brasserie kunnen bezoekers terecht voor een drankje, een snelle snack en zelfs voor een iets uitgebreider etentje. Zoals in het gehele Sportoase centrum staat ook hier alles in functie van gezelligheid en beleving, de ideale plek om een sportactiviteit af te sluiten.

5 Sportoase, voor elk wat wils Sportoase Mijn Zwemparadijs is meer dan een aanbod van faciliteiten, het is een concept dat door de samenvoeging van alle faciliteiten, de brede openingsuren, de laagdrempelige benadering en het aanbod aan beleving en begeleiding ieders sportieve- en recreatieve verwachtingen waarmaakt. Zo is Sportoase dagelijks open van 8 tot 22u en in het weekend van 8 tot 18u om maximaal beschikbaar te zijn voor de bezoekers, 7 dagen op 7, 360 dagen per jaar. Op het gebied van gezondheid kan iedereen terecht in de recreatieve-en wellnessfaciliteiten van het zwembad, de gezondheidsbenadering zet zich ook voort in de rest van het zwembad met, naast de sportieve mogelijkheden, o.a. ook een aanbod van zwangerschapszwemmen voor toekomstige mama s. De allerkleinsten kunnen terecht in het babyzwemmen of kunnen leren zwemmen in de Sportoase Zwemschool, een uniek zwemschoolconcept in functie van kinderen. Het sportbad wordt de favoriete locatie voor scholen en voor clubs die gericht zijn op zowel recreatief- als competitief sporten, dit uiteraard in een maximale samenwerking met Sportoase. Ook aan de senioren is gedacht met verschillende programma s en specifieke lessen in de groepslessenzaal en het Body&Mindbad. De intensiteit van de les wordt aangepast aan de deelnemers, niet omgekeerd! Zo voorziet Sportoase een aanbod voor iedereen, en mocht het niet in het standaardaanbod staan dan begeleiden onze medewerkers u met plezier in een persoonlijk programma.

6 Ontwerp zwemmen in nostalgie Mijn Zwemparadijs ligt in een projectzone in het verlengde van vier koeltorens die getuigen van het mijnverleden. Dankzij de geslaagde integratie van de monumenten in het zwembadencomplex genieten bezoekers vanuit de zwemhal en vanaf het buitenterras van unieke zichtlijnen. Bovendien dient het bassin van de eerste koeltoren als ecologische waterzuivering voor de buitenzwemvijver. De inplanting van het gebouw en de visuele relatie met de monumenten waren heel belangrijk voor het concept van het project. Ze werden dan ook telkens zorgvuldig afgetoetst met Onroerend Erfgoed. De zwemhal is grotendeels uitgevoerd in ETFE-luchtkussenstructuur. Zo haalt de hal veel natuurlijk licht (en warmte) binnen en krijgt de bezoeker een mooi uitzicht op de monumenten. Het concept is dan ook opgebouwd rond dit transparante middendeel. Het wordt omarmd door een ruw gesculptuurde blok in zwarte gevelsteen en zichtbeton. Een leuke knipoog naar de steenkool in de ondergrond. Ook de vormgeving van de raamopeningen, zowel aan de binnen- als de buitenkant, verwijst naar de ondergrondse tunnels van de steenkoolmijn. Het bouwteam voor dit project bestaat uit projectvennootschap Sportoase Mijn Zwemparadijs (opdrachtgever), THV Van Roey Democo, Cofely Services, architectenbureau Luk Derycke, studiebureau Technum Tractebel Engineering, veiligheidscoördinator Milieu- en Bouwconsult, controlebureau Vinçotte en Sophie Cox & Edith Macken voor het interieur van de brasserie.

7 Efficiënte samenwerking tussen complementaire partners Het zwembadencomplex te Beringen is in een recordtijd gerealiseerd. De bouwperiode duurde amper 20 maanden. De periode tussen offerte en officiële opening was maar drie jaar. De samenwerking met Cofely Services (GDF Suez) en Groep Van Roey heeft haar efficiëntie bewezen. Er bestond een mooi evenwicht (50% - 50%) tussen beide aandeelhouders en de partners waren erg complementair. Het volledige bouwproces én de onderhoudsaspecten van het project zijn in handen van vaste partners van Sportoase. De structurele link tussen ontwikkeling en realisatie, en de langetermijnvisie (exploitatie en aandeelhoudersbelangen) vormen een sterk uitgangspunt. Ervaring en kennisopbouw verbeteren het proces stapsgewijs dankzij deze vaste samenwerkingsstructuur. Deze verbeteringen hebben hun impact op de ontwikkelings- en bouwfase, het projectmanagement, de exploitatie en het onderhoud. Sportoase leert voortdurend uit de wisselwerking en terugkoppeling tussen exploitatie en business development, tussen aannemer en architect, tussen aannemer en studiebureau, tussen onderhoud en ontwikkeling... De opdrachtgever profiteert maximaal van deze leercurve, want elk nieuw project integreert de gecumuleerde ervaringen van de vaste partners. Groep Sportoase Sportoase werd in 2005 opgericht voor de ontwikkeling en de exploitatie van sport- en recreatiecentra in publiek-private samenwerking. In de zomer van 2014 heeft Sportoase 8 operationele centra: Sportoase Philipssite Leuven Sportoase Elshout Brasschaat/Schoten Sportoase Eburons Dome Tongeren Sportoase Veldstraat Antwerpen Sportoase Duinenwater Knokke-Heist Sportoase Ter Heide Rotselaar Sportoase Champ de la Lune in Braine-le-Comte Sportoase Mijn Zwemparadijs in Beringen En 3 centra in ontwikkeling: Sportoase Hoogstraten NV Sportoase Halle NV Sportoase Oudenaarde NV (preferred bidder)

8 De referenties van Sportoase tonen aan dat Sportoase naast de ervaring in exploitatie van het zwembad-gedeelte van de sport- en recreatiecentra, tevens ervaring heeft met het exploiteren van fitnesscentra, sportzalen en hallen, buitensportvelden en horeca. Sportoase is de enige exploitant op de Belgische markt die op dit ogenblik referenties heeft in het exploiteren van zwembaden in combinatie met het uitbaten van fitnesscentra, sportzalen en -hallen en buitensportcentra. Als gevolg hiervan heeft Sportoase veelvuldige contacten met sportclubs in diverse binnen- en buitensporten gaande van zwem- en duikclubs, over triatlon, basketbal,..., tot voetbalclubs. ISO 9001 Groep Sportoase, marktleider in de ontwikkeling, bouw en uitbating van multifunctionele publieke sportcentra, kreeg een ISO kwaliteitscertificaat! Sportoase groeide in sneltempo naar acht operationele sites en werd marktleider in België. Eenvormig werken, streven naar maximale veiligheid en kwaliteit objectief meten, wonnen dan ook aan belang. De toekenning van het gerenommeerde ISO-kwaliteitscertificaat is een mooie beloning voor de jarenlange inzet en de focus op kwaliteit en veiligheid. Maar het ISO-certificaat is geen eindpunt! De dagelijkse tevredenheid van klanten blijft het belangrijkste streefdoel. In de bijzonder streng gereglementeerde sector van de publieke zwembaden blijft de focus liggen op de veiligheid van elke klant en op een mooi evenwicht tussen alle verschillende doelgroepen. De kwaliteitserkenning biedt een steun in de verdere uitbouw van Sportoase als bedrijf. Bovendien geeft het zowel de huidige als de toekomstige klanten een zekerheid voor de toekomst. Zo is niet alleen de gedeelde ervaring vanuit de verschillende sites een meerwaarde. Ook de zekerheid dat Sportoase de kwaliteit voortdurend bewaakt en indien nodig verbetert, is een pluspunt voor de bezoekers. PPS Publiek Private SAMEN-werking gaat voor Sportoase veel verder dan het evenredig spreiden van risico s. Voor Sportoase is de inspraak van de opdrachtgever een essentieel onderdeel van het ontwikkelingsproces en exploitatieproces. Op basis van deze ervaringen kan Sportoase als marktleider in de exploitatie en terbeschikkingstelling van publiek-private sportinfrastructuur als geen ander de noden van de publieke partner inschatten. Het is duidelijk dat Sportoase in Beringen mikt op de lokale bevolking maar ook de ruimere regio West-Limburg opzoekt. Zo kan er extra aanbod gecreëerd worden wat de verschillende doelgroepen uiteraard enkel maar ten goede komt. Het is duidelijk dat hier sprake is van een echte win-win situatie. Voor meer informatie kan u terecht bij: Michaël Schouwaerts Operationeel Directeur 0475/

Sportoase Mijn Zwemparadijs knipoogt naar het Beringse mijnverleden

Sportoase Mijn Zwemparadijs knipoogt naar het Beringse mijnverleden 6 // vlaams tijdschrift voor sportbeheer / 2014 / n 240 Sportoase Mijn Zwemparadijs knipoogt naar het Beringse mijnverleden zwembadencomplex met mooi aanbod voor elke doelgroep Michaël Schouwaerts operationeel

Nadere informatie

Sportoase Stede Akkers in Hoogstraten, een uitgebreid

Sportoase Stede Akkers in Hoogstraten, een uitgebreid 6 // VLAAMS TIJDSCHRIFT VOOR SPORTBEHEER / 2016 / N 252 Sportoase Stede Akkers in Hoogstraten, een uitgebreid zwembadencomplex Michaël Schouwaerts operationeel directeur Sportoase info@sportoase.be Sportoase

Nadere informatie

Voorstelling Sportoase. Meer dan sport alleen!

Voorstelling Sportoase. Meer dan sport alleen! Voorstelling Sportoase Meer dan sport alleen! KERNWAARDEN Voorstelling Sportoase Sportoase heet u van harte W E L K O M in UW sportcentrum voor ieder wat Wils Eenvoudige all-in tariefformules Laagdrempelig

Nadere informatie

Innovatieve business modellen

Innovatieve business modellen Innovatieve business modellen Geert Verachtert 12 april 2016 Groep Van Roey Onze missie Bouwen met mensen Ons bedrijf Think global, act local Onze waarden KOERS Onze klanten B2G, B2B en B2C Herontwikkeling

Nadere informatie

Sportoase Duinenwater ontvangt tot 1.000 mensen per dag

Sportoase Duinenwater ontvangt tot 1.000 mensen per dag Sportoase Duinenwater ontvangt tot 1.000 mensen per dag Knokke-Heist heeft er sinds augustus 2012 een grote sportieve troef bij. Het zwembad Sportoase Duinenwater van Groep Sportoase zet sinds vorige zomer

Nadere informatie

Sportoase Wilsele- Putkapel geopend

Sportoase Wilsele- Putkapel geopend 6 // VLAAMS TIJDSCHRIFT VOOR SPORTBEHEER / 2018 / N 267 Sportoase Wilsele- Putkapel geopend Michaël Schouwaerts operationeel directeur Sportoase info@sportoase.be In 2005 opende Sportoase haar eerste vestiging

Nadere informatie

Duik mee in het aanbod van UW sportcomplex!

Duik mee in het aanbod van UW sportcomplex! Duik mee in het aanbod van UW sportcomplex! De verschillende faciliteiten toegelicht. Voel het Sportoase-verschil. Waar kan je terecht met al je vragen? Kom naar de opendeurdag op zaterdag 3 september!

Nadere informatie

Intergemeentelijk zwembad Sportoase Schiervelde Roeselare opent deze zomer

Intergemeentelijk zwembad Sportoase Schiervelde Roeselare opent deze zomer 8 // VLAAMS TIJDSCHRIFT VOOR SPORTBEHEER / 2018 / N 265 Intergemeentelijk zwembad Sportoase Schiervelde Roeselare opent deze zomer Michaël Schouwaerts operationeel directeur Sportoase info@sportoase.be

Nadere informatie

ADEMBENEMEND EN MULTIFUNCTIONEEL ZWEMBAD VOOR DE ROESELARENAAR

ADEMBENEMEND EN MULTIFUNCTIONEEL ZWEMBAD VOOR DE ROESELARENAAR ADEMBENEMEND EN MULTIFUNCTIONEEL ZWEMBAD VOOR DE ROESELARENAAR De Roeselarenaar zal zich binnenkort helemaal kunnen uitleven in het nieuw te bouwen zwembadcomplex op site Schiervelde. Het schepencollege

Nadere informatie

Wagnerplein. Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex Drieburcht. www tilburg nl

Wagnerplein. Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex Drieburcht. www tilburg nl Wagnerplein Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex Drieburcht 1 www tilburg nl In april 2012 opent het gloednieuwe Sportcomplex Drieburcht haar deuren aan het Wagnerplein. Hiermee krijgt Tilburg Noord

Nadere informatie

S&R Westerlo: eerste zwembad in DBFM-formule opent haar deuren

S&R Westerlo: eerste zwembad in DBFM-formule opent haar deuren 6 // VLAAMS TIJDSCHRIFT VOOR SPORTBEHEER / 2015 / N 246 S&R Westerlo: eerste zwembad in DBFM-formule opent haar deuren Bernard Van Zeebroek commercieel directeur S&R Group nv bernard.vanzeebroek@sr-group.be

Nadere informatie

Sportcentrum Rozebroeken. Een Publiek-Private Samenwerkingsovereenkomst

Sportcentrum Rozebroeken. Een Publiek-Private Samenwerkingsovereenkomst Sportcentrum Rozebroeken Een Publiek-Private Samenwerkingsovereenkomst Noodzaak Sporthal Problemen met stabiliteit (verzakkingen) Plafond v/het laagbouwgedeelte opgebouwd met asbesthoudende tegels Aantal

Nadere informatie

Sportoase Ter Heide: multifunctioneel sportcomplex in Rotselaar

Sportoase Ter Heide: multifunctioneel sportcomplex in Rotselaar 6 // VLAAMS TIJDSCHRIFT VOOR SPORTBEHEER / 2013 / N 234 Sportoase Ter Heide: multifunctioneel sportcomplex in Rotselaar Michaël Schouwaerts Operationeel directeur Sportoase info.groep@sportoase.be Sinds

Nadere informatie

Verslag Buurtplatform Be-Mine 5 mei 2014

Verslag Buurtplatform Be-Mine 5 mei 2014 Verslag Buurtplatform Be-Mine 5 mei 2014 Verslag: 1. Korte kennismakingsronde Gezien er terug heel wat nieuwe gezichten mee rond de tafel zitten, wordt er gestart met een korte voorstellingsronde. 2. Vorig

Nadere informatie

3. Binnen welke leeftijd categorie valt u en de personen met wie u gaat zwemmen? Dus meerdere antwoorden mogelijk.

3. Binnen welke leeftijd categorie valt u en de personen met wie u gaat zwemmen? Dus meerdere antwoorden mogelijk. Enquêtevragen recreatief zwemmen in Enschede Deze vragen gaan over het recreatief zwemmen in de Enschedese zwembaden Aquadrome, Het Slagman en De Brug. Tot recreatief zwemmen behoort ook het banenzwemmen.

Nadere informatie

Dé perfecte partner voor uw bouwplannen! Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie

Dé perfecte partner voor uw bouwplannen! Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie TLBURG TLBURG Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving U wil de juiste omgeving om in te recreëren, sporten, werken of leren. Met onze services kunnen wij zo n omgeving voor u realiseren. Design

Nadere informatie

Campus Kortrijk Weide - ZWEMBAD raadscommissie oktober 2015

Campus Kortrijk Weide - ZWEMBAD raadscommissie oktober 2015 Campus Kortrijk Weide - ZWEMBAD raadscommissie oktober 2015 Wat? GR beslissing omtrent : 1.Formele sluiting van de dialoog 2.Goedkeuren van het bestek 3.Goedkeuren van de DBFMO-overeenkomst 4.Goedkeuren

Nadere informatie

Bouwbedrijf Pellikaan realiseert met David Lloyd in Edegem uniek sport- en leisurecomplex

Bouwbedrijf Pellikaan realiseert met David Lloyd in Edegem uniek sport- en leisurecomplex 6 // VLAAMS TIJDSCHRIFT VOOR SPORTBEHEER / 2016 / N 256 Bouwbedrijf Pellikaan realiseert met David Lloyd in Edegem uniek sport- en leisurecomplex Een pareltje op vlak van sport- en leisurefaciliteiten

Nadere informatie

Zwem verder in Zwemcentrum Rotterdam.

Zwem verder in Zwemcentrum Rotterdam. Zwem verder in Zwemcentrum Rotterdam. Geopend vanaf 22 januari. De laatste zwemdag in Zwembad Charlois is op 24 december. Alle actuele informatie vindt u op rotterdamzwemt.nl/charlois Het nieuwe Zwemcentrum

Nadere informatie

DB intergemeentelijk zwembad Anzegem-Deerlijk

DB intergemeentelijk zwembad Anzegem-Deerlijk DB intergemeentelijk zwembad Anzegem-Deerlijk THV S&R Ommersheimbad april 2018 1 VOORSTELLING TEAM S&R Group als betrouwbare partner 2 VOORSTELLING TEAM S&R Group als betrouwbare partner Referenties: DB:

Nadere informatie

[ IN DE KIJKER ] 7. Het recreatiebad. de Alk. de nieuwe troefkaart voor Wingene. Vlaams Tijdschrift voor Sportbeheer 2000 nr. 156

[ IN DE KIJKER ] 7. Het recreatiebad. de Alk. de nieuwe troefkaart voor Wingene. Vlaams Tijdschrift voor Sportbeheer 2000 nr. 156 [ IN DE KIJKER ] 7 Het recreatiebad de Alk de nieuwe troefkaart voor Wingene [ IN DE KIJKER ] 8 1. DE GEMEENTE WINGENE De gemeente Wingene, een landelijke gemeente in West-Vlaanderen met 12 500 inwoners

Nadere informatie

Resultaten van het haalbaarheidsonderzoek voor de bouw van een nieuwe zwemaccommodatie in Emmen

Resultaten van het haalbaarheidsonderzoek voor de bouw van een nieuwe zwemaccommodatie in Emmen Resultaten van het haalbaarheidsonderzoek voor de bouw van een nieuwe zwemaccommodatie in Emmen Na 26 jaar, op fundamenten van 48 jaar oud, nadert Zwem- en golfslagbad Aquarena het einde van haar economische

Nadere informatie

Geschiedenis van het gemeentelijk sportcomplex

Geschiedenis van het gemeentelijk sportcomplex Geschiedenis van het gemeentelijk sportcomplex Het huidige zwembad dateert uit 1971. De sporthal werd gebouwd in 1976. Oorspronkelijk was er enkel een 25-meterbad, maar in 1991 werd er een recreatief gedeelte

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

B i. IMlfJflnRRflPPORĨflGE DE LANSINGH. januari t/m juni ZWEMBAD DE innnncm ZWEMBAD

B i. IMlfJflnRRflPPORĨflGE DE LANSINGH. januari t/m juni ZWEMBAD DE innnncm ZWEMBAD IMlfJflnRRflPPORĨflGE t/m 2016 ZWEMBAD DE innnncm B i Erik Hordijk Manager accommodaties Gemeente Krimpen aan den IJssel 2 d e periode 2016 ZWEMBAD DE LANSINGH KRIMPEN AAN DEN IJSSEL woensdag 3 augustus

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 3 SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, OTHERS MAKE IT HAPPEN - MICHAEL JORDAN - Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum

Nadere informatie

Startnotitie. 'Uitgangspunten onderzoek privatisering zwembad'

Startnotitie. 'Uitgangspunten onderzoek privatisering zwembad' Startnotitie 'Uitgangspunten onderzoek privatisering zwembad' Oktober 2015 1 Inhoudsopgave 1. Aanleiding... 3 Bloesemakkoord... 3 Sportaccommodatiebeleid... 3 Inhoud startnotitie... 3 Huidige zwembad...

Nadere informatie

Provincie Antwerpen pakt uit met toonaangevend zwembad De Nekkerpool in domein De Nekker

Provincie Antwerpen pakt uit met toonaangevend zwembad De Nekkerpool in domein De Nekker 6 // vlaams tijdschrift voor sportbeheer / 2013-2014 / n 238 Provincie Antwerpen pakt uit met toonaangevend zwembad De Nekkerpool in domein De Nekker Nele Van Malderen verantwoordelijke communicatie De

Nadere informatie

NOTITIE: Resultaten enquête 2 mei 2017

NOTITIE: Resultaten enquête 2 mei 2017 NOTITIE: Resultaten enquête 2 mei 2017 Geachte lezer, Om te zorgen voor voldoende participatie van de gebruikers, ook van de recreatieve zwemmers, is er onder de recreatieve zwemmers in Enschede een enquête

Nadere informatie

Jaargang 25, nummer 5 vrijdag 21 maart 2014 Kbs De Vliedberg. Ochtend

Jaargang 25, nummer 5 vrijdag 21 maart 2014 Kbs De Vliedberg. Ochtend Weemoed bij het ontbijt De werkweek is voorbijgevlogen! De kinderen zitten vanmorgen, met de bonte avond nog in het achterhoofd, aan het ontbijt met een gevoel van dit was het dan. Aan de andere kant vinden

Nadere informatie

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken Aanleiding UZSC heeft heel wat bereikt: stevig aanwezig in de top van het Nederlandse waterpolo bij de mannen en de vrouwen, een bloeiende jeugdopleiding

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1. VISIE OP DE OPGAVE 2. HET GEBOUW IN ZIJN OMGEVING 3. ARCHITECTUUR 4. HET FUNCTIONEEL ONTWERP 5. DUURZAAMHEID EN TECHNIEK 6.

INHOUDSOPGAVE 1. VISIE OP DE OPGAVE 2. HET GEBOUW IN ZIJN OMGEVING 3. ARCHITECTUUR 4. HET FUNCTIONEEL ONTWERP 5. DUURZAAMHEID EN TECHNIEK 6. INTRODUCTIE INHOUDSOPGAVE 1. VISIE OP DE OPGAVE 2. HET GEBOUW IN ZIJN OMGEVING 3. ARCHITECTUUR 4. HET FUNCTIONEEL ONTWERP 5. DUURZAAMHEID EN TECHNIEK 6. ONDERHOUD 7. HET PROCES 8. VRAGEN 1. VISIE OP DE

Nadere informatie

Genieten van water in balans

Genieten van water in balans Genieten van water in balans Zwemmen in warm water Een ecologische zwemvijver kan prima worden bijverwarmd. Het zwemseizoen wordt hiermee verlengd: omdat het water in het voorjaar eerder warm is en in

Nadere informatie

Inhoud van deze presentatie :

Inhoud van deze presentatie : Presentatie over Hassaporta te Hasselt Concrete Day 18 oktober 2012 1 Inhoud van deze presentatie : 1. Het ontstaan of reden van bestaan v/h gebouw 2. De architect, ingenieur, aannemers 3. Architectuur-

Nadere informatie

S&R Olympia, het nieuw olympisch zwembad in Brugge

S&R Olympia, het nieuw olympisch zwembad in Brugge 6 // vlaams tijdschrift voor sportbeheer / 2015 / n 248 S&R Olympia, het nieuw olympisch zwembad in Brugge Bernard Van Zeebroek commercieel directeur S&R Group nv bernard.vanzeebroek@sr-group.be Op zaterdag

Nadere informatie

Zwemles SportPlaza Tiel. Mijn 1 ste zwemles

Zwemles SportPlaza Tiel. Mijn 1 ste zwemles Zwemles SportPlaza Tiel Mijn 1 ste zwemles Zwemles SportPlaza Tiel Graag informeren wij u over het volgende: - Introductiefilmpje Jip. - Wat is het zwem-abc? - Leren zwemmen met Jip. - Virtuele tour zwembad

Nadere informatie

OPEN MARKTBEVRAGING. Zwemwater voor de Mechelaars OPROEP BELANGSTELLENDE KANDIDATEN

OPEN MARKTBEVRAGING. Zwemwater voor de Mechelaars OPROEP BELANGSTELLENDE KANDIDATEN OPEN MARKTBEVRAGING Zwemwater voor de Mechelaars OPROEP BELANGSTELLENDE KANDIDATEN 1. Inleiding Op dit moment telt de stad Mechelen één stedelijk zwembad (zwembad Geerdegemvaart, gelegen in de Leliestraat)

Nadere informatie

voor alle informatie en aanbiedingen unieke zwembeleving aquadomescheldorado.nl ook Tijdens alle Nederlandse en Belgische schoolvakanties geopend!

voor alle informatie en aanbiedingen unieke zwembeleving aquadomescheldorado.nl ook Tijdens alle Nederlandse en Belgische schoolvakanties geopend! subtropisch zwemparadijs Golfslagbad unieke zwembeleving Stuvesande 2-4532 MH Terneuzen T. 0115 615 500 www.aquadomescheldorado.nl Geniet van een GRATIS CAPPUCINO bij Blue Bay Food & Drinks tegen inlevering

Nadere informatie

VOORWOORD. Schepen van sport Richard Bastanie

VOORWOORD. Schepen van sport Richard Bastanie INFOFOLDER VOORWOORD Op 7 september 2013 schrijven we in Zandhoven geschiedenis want na jaren van overleg, samenwerken en opbouwen konden we, met de nodige fierheid, ons gemeentelijk sportcomplex officieel

Nadere informatie

KVLV helpt vrouwen over de drempel naar beweging!

KVLV helpt vrouwen over de drempel naar beweging! 3 juni 2004 KVLV helpt vrouwen over de drempel naar beweging! IS ER POSITIEF NIEUWS? Recent interuniversitair onderzoek bij 12.000 Vlamingen tussen 10 en 75 jaar doet Minister Marino Keulen besluiten dat

Nadere informatie

S&R MONS: eerste PPS-zwembad in Wallonië!

S&R MONS: eerste PPS-zwembad in Wallonië! S&R MONS: eerste PPS-zwembad in Wallonië! Op 18 maart opende in Mons het eerste PPS-zwembad in Wallonië zijn deuren. De private partner voor het ontwerp, de bouw en de exploitatie van het sport- en recreatiebad

Nadere informatie

Gemengde en gedurfde ontwikkelingen in kleinere steden en gemeenten en de rol van retail in deze.

Gemengde en gedurfde ontwikkelingen in kleinere steden en gemeenten en de rol van retail in deze. Gemengde en gedurfde ontwikkelingen in kleinere steden en gemeenten en de rol van retail in deze. Jos Aerts, bestuurder groep Van Roey BOUWEN MET MENSEN Evolutie Van Roey in relatie met lokale besturen

Nadere informatie

Meer dan sport alleen! Welkom

Meer dan sport alleen! Welkom Meer dan sport alleen! Welkom Meer dan sport alleen! Knokke-Heist Hoogstraten Brasschaat-Schoten Antwerpen Beringen Rotselaar Oudenaarde Braine-le-Comte Halle Leuven Tongeren Z W E M B A D GROOT SCHIJN

Nadere informatie

Ter Leuvert RESIDENTIE

Ter Leuvert RESIDENTIE Ter Leuvert RESIDENTIE Appartementen te WEZEMAAL (Rotselaar) PROJECTPRESENTATIE * Nieuwbouwproject met in totaal 10 appartementen en duplex appartementen binnen een groter project van ontwikkeling van

Nadere informatie

MEER ARMSLAG VEROVER DE STAD

MEER ARMSLAG VEROVER DE STAD GEEF SPORT MEER ARMSLAG VEROVER DE STAD gent.pvda.be 136 STADSPROGRAMMA GENT 2018 17. SPORTIEVE STAD Sport en vrije tijd moeten populair zijn in de werkelijke betekenis van het woord: van en voor iedereen.

Nadere informatie

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7 N I E U W S B R I E F F E B R U A R I 2 0 1 8 NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be WIST JE DAT we

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F M A A R T M A A R T A C T I E JAARABONNEMENT: 299,- (= 24,95 per maand) BEURTENKAARTEN: 4 GRATIS beurten

N I E U W S B R I E F M A A R T M A A R T A C T I E JAARABONNEMENT: 299,- (= 24,95 per maand) BEURTENKAARTEN: 4 GRATIS beurten N I E U W S B R I E F M A A R T 2 0 1 8 M A A R T A C T I E JAARABONNEMENT: 299,- (= 24,95 per maand) BEURTENKAARTEN: 4 GRATIS beurten Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be

Nadere informatie

Zwembaden met meerwaarde. Synarchis adviesgroep Zwembaden met meerwaarde

Zwembaden met meerwaarde. Synarchis adviesgroep Zwembaden met meerwaarde Zwembaden met meerwaarde Inleiding Onze visie op maatschappelijk vastgoed: een integrale benadering van investeren en exploiteren Synarchis benadert maatschappelijke voorzieningen integraal als het gaat

Nadere informatie

Ontzorgen van uw onderwijsinstelling bij het openstellen van uw schoolsportinfrastructuur

Ontzorgen van uw onderwijsinstelling bij het openstellen van uw schoolsportinfrastructuur Ontzorgen van uw onderwijsinstelling bij het openstellen van uw schoolsportinfrastructuur Artikel Het Laatste Nieuws 13/06/2017 Basisschool DRIESsprong in Petegem investeert verder. Nu wordt de turnzaal

Nadere informatie

Acquisto 6/1+ 03-07-2006 13:10 Pagina 1

Acquisto 6/1+ 03-07-2006 13:10 Pagina 1 Acquisto 6/1+ 03-07-2006 13:10 Pagina 1 Acquisto 6/1+ 03-07-2006 13:11 Pagina 2 Het is een plek om jaloers op te worden. De zon spiegelt zich in het kabbelende water van een weidse plas. De oevers zijn

Nadere informatie

Genieten van water in balans

Genieten van water in balans Genieten van water in balans Ecologische zwemvijvers en natuurlijke zwembaden Genieten van water Water: bruisend van leven of stil als een spiegel Water heeft in ons leven een belangrijke plaats. Als basis

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

POP-UP LIER DUNGELHOEFF

POP-UP LIER DUNGELHOEFF POP-UP LIER DUNGELHOEFF 1. Dungelhoeff Het project Dungelhoeff is gelegen aan de oude kazerne, net buiten de Lierse vesten. De site is circa 7ha groot en wordt ingesloten door de Mechelsesteenweg, de Ogezlaan

Nadere informatie

1. Hoeveel van de projecten die werden goedgekeurd werden inmiddels uitgevoerd?

1. Hoeveel van de projecten die werden goedgekeurd werden inmiddels uitgevoerd? SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 67 van JORIS POSCHET datum: 23 oktober 2015 aan PHILIPPE MUYTERS VLAAMS MINISTER VAN WERK, ECONOMIE, INNOVATIE EN SPORT Bovenlokale sportinfrastructuur - Evaluatie Het wegwerken

Nadere informatie

Zomer Challenge. Hoe enthousiasmeren we niet-tennissers om de challenge ook in de zomer aan te gaan?

Zomer Challenge. Hoe enthousiasmeren we niet-tennissers om de challenge ook in de zomer aan te gaan? Zomer Challenge Hoe enthousiasmeren we niet-tennissers om de challenge ook in de zomer aan te gaan? Zomer Challenge Met de Zomer Challenge dagen we je uit binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer

Nadere informatie

warmwaterbad (Hydro ) onder deskundige begeleiding van een kinesist in M.S centrum in Overpelt.

warmwaterbad (Hydro ) onder deskundige begeleiding van een kinesist in M.S centrum in Overpelt. Provincie Limburg Hotel Pracha Kogelstraat 3 3840 Borgloon Telefoon: 012 742074 Website: www.pracha.be Mail: info@pracha.be Temperatuur: 35 C Jessa Ziekenhuis Revalidatiecentrum Stadsomvaart 11 3500 Hasselt

Nadere informatie

Kengetallen overheidszwembaden Workshop subsidieoproep zwembaden 2016

Kengetallen overheidszwembaden Workshop subsidieoproep zwembaden 2016 Workshop subsidieoproep zwembaden 2016 Leuven l Antwerpen Marjolein van Poppel stafmedewerker ISB Overheidszwembaden (= incl. PPS-zwembaden, Farys) ( schoolzwembaden, hotelzwembaden,...) Vlaanderen en

Nadere informatie

d r o m e n d e n k e n d o e n zwembaden sporthallen turnhallen multifunctionele centra

d r o m e n d e n k e n d o e n zwembaden sporthallen turnhallen multifunctionele centra d r o m e n d e n k e n d o e n zwembaden sporthallen turnhallen multifunctionele centra Dromen werkelijkheid maken, ambities vertalen naar realiteit, planningen en berekeningen omzetten in haalbaar projectmanagement.

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

Een adequaat zwembadenaanbod voor Leidschendam-Voorburg. Robin Geritan Grontmij Marktplan

Een adequaat zwembadenaanbod voor Leidschendam-Voorburg. Robin Geritan Grontmij Marktplan Een adequaat zwembadenaanbod voor Leidschendam-Voorburg Robin Geritan Grontmij Marktplan Opdracht Mogelijke scenario s voor de toekomst maatschappelijke consequenties financiële consequenties risico s

Nadere informatie

Commissie Samenleving / Raad College van B & W Resultaten marktverkenning privatisering zwembad

Commissie Samenleving / Raad College van B & W Resultaten marktverkenning privatisering zwembad Keuzenota Aan: Commissie Samenleving / Raad Van: College van B & W Onderwerp: Resultaten marktverkenning privatisering zwembad Portefeuillehouder: H.A. Driessen / M. Melissen Datum collegebesluit: 9 mei

Nadere informatie

GEZINSBOND. iedereen. iedereen. voor voor. samenwerking. [Ons aanbod als opstap tot samenwerking] infobrochure voor het huis van het kind

GEZINSBOND. iedereen. iedereen. voor voor. samenwerking. [Ons aanbod als opstap tot samenwerking] infobrochure voor het huis van het kind GEZINSBOND ons aanbod als opstap voor GEZINSBOND samenwerking voor voor infobrochure voor het huis van het kind iedereen iedereen [Ons aanbod als opstap tot samenwerking] [Ons aanbod als opstap tot samenwerking]

Nadere informatie

De Stichting Natuurbad Rekken verzorgt de exploitatie van het Natuurbad. Het Natuurbad is gelegen aan de Van Ouwenallerlaan in Rekken

De Stichting Natuurbad Rekken verzorgt de exploitatie van het Natuurbad. Het Natuurbad is gelegen aan de Van Ouwenallerlaan in Rekken Inleiding Een aangename sensatie. Dat is wat je ervaart als je je op een warme zomerdag in het natuur zuivere bronwater van het zwembad in Rekken laat zakken. Het koele water doet het lichaam even tintelen

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

18 april 2017 Infovergadering

18 april 2017 Infovergadering 18 april 2017 Infovergadering www.ozeka.be Bedankt Bart & Nathalie! Sponsored by Toyota Van Dorpe Argenta -Sleeplife 2017-04-17 3 Op de agenda vandaag Algemene info rond het nieuwe zwembad Regels voor

Nadere informatie

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Exclusief Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Landelijke stijl of Engelse stijl: het blijft onversneden en puur. De mooiste tuinconstructies Vanuit een gedeeld verlangen naar

Nadere informatie

Bijlage 3: Gemeenschappelijk zwembad

Bijlage 3: Gemeenschappelijk zwembad Bijlage 3: Gemeenschappelijk zwembad Inleiding en werkwijze In opdracht van een ambtelijke samenwerking tussen de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel is door Sportfondsen Nederland uitwerking gegeven aan

Nadere informatie

Nieuwe zwemcomplexen worden landmarks in Kortrijk en Zwevegem

Nieuwe zwemcomplexen worden landmarks in Kortrijk en Zwevegem Nieuwe zwemcomplexen worden landmarks in Kortrijk en Zwevegem Het is voor de Kortrijkzanen duidelijk dat een grondige investering in de Kortrijkse zwembaden dringend aan de orde is. De verouderde zwembaden

Nadere informatie

Volwassenen naar het sportpark

Volwassenen naar het sportpark Laaghangend fruit: jong volwassenen die willen (blijven) sporten Volwassenen naar het sportpark Riccardo Gillieron Anja Garritsen NOC*NSF OZ&PC Arethusa Dia 1 Dia 2 We winnen veel met sport! Dia 3 Plus10

Nadere informatie

Expo Beringen Groeit

Expo Beringen Groeit Expo Beringen Groeit Beringen Groeit Beringen Groeit! Over het hele grondgebied Beringen groeit razendsnel over het hele grondgebied! Binnen de ruimtelijke visie van het masterplan 2040 Met 11 strategische

Nadere informatie

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer...

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer... M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Beste EASYFITTER, In bijlage de nieuwsbrief voor mei 2017. Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een pakket winnen?

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

Onderwerp Kaders voor de toekomst van Golfbad Oss / Visie openbaar zwemwater in de gemeente Oss. Naam en telefoon. Portefeuillehouder

Onderwerp Kaders voor de toekomst van Golfbad Oss / Visie openbaar zwemwater in de gemeente Oss. Naam en telefoon. Portefeuillehouder Onderwerp Kaders voor de toekomst van Golfbad Oss / Visie openbaar zwemwater in de gemeente Oss. Datum 02-05-2017 Naam en telefoon Mark Megens Afdeling SMO Portefeuillehouder Kees van Geffen Aanleiding

Nadere informatie

Intergemeentelijke samenwerking Voorbeelden zwembaden

Intergemeentelijke samenwerking Voorbeelden zwembaden Workshop subsidieoproep zwembaden 2016 Leuven l Antwerpen Marjolein van Poppel stafmedewerker ISB 2 S&R Dommelslag Nieuwbouw Neerpelt 1970 250 m² wateroppervlakte 10 x 25 m bad 70.000 bezoekers/jaar vnl.

Nadere informatie

Tevredenheidsenquête

Tevredenheidsenquête Tevredenheidsenquête Naam : Voornaam : Geboortedatum : Als sportclub hechten wij veel belang aan de tevredenheid van onze leden. Mogen wij u daarom vragen onderstaande enquête in te vullen. Zo kunnen wij

Nadere informatie

E E N P R A K T I J K V O O R B E E L D H. - H A R T C O L L E G E WA R E G E M J. M. N O R E I L L I E

E E N P R A K T I J K V O O R B E E L D H. - H A R T C O L L E G E WA R E G E M J. M. N O R E I L L I E DELEN VAN SCHOOLINFRA - STRUCTUUR E E N P R A K T I J K V O O R B E E L D H. - H A R T C O L L E G E WA R E G E M J. M. N O R E I L L I E 1. Hoe project aanpakken? 2. Hoe samenwerken tussen school en stad?

Nadere informatie

Zwembad Scharlakenhof

Zwembad Scharlakenhof Zwembad Scharlakenhof 2015-2016 halfjaaroverzicht Stichting Exploitatie Zwembad Scharlakenhof 2015/2016 Inleiding Voor u ligt het half jaar verslag van het tweede exploitatiejaar van het zwembad Scharlakenhof,

Nadere informatie

Bij het opstellen van de exploitatiedoorrekening zijn de onderstaande uitgangspunten gehanteerd.

Bij het opstellen van de exploitatiedoorrekening zijn de onderstaande uitgangspunten gehanteerd. Memo nummer 1 aan H. Nouwens Sportbedriijf Oosterhout van P. Zuurbier Oranjewoud datum 27 april 2011 project Exploitatie opzet zwembad Oosterhout projectnummer 238250 betreft Doorrekening exploitatie nieuw

Nadere informatie

PPS in sport is volwassen

PPS in sport is volwassen 36 // VLAAMS TIJDSCHRIFT VOOR SPORTBEHEER / 2016 / N 251 Sportoase Stede Akkers Hoogstraten PPS in sport is volwassen David Nassen directeur ISB david.nassen@isbvzw.be In 2003 opende het eerste zwembad

Nadere informatie

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren 7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren European Merchant Services 2015 1. Zorg ervoor dat u met de smartphone gevonden wordt Ondanks dat de groei van de smartphone inmiddels stabiliseert

Nadere informatie

9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad

9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad 9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad I. Identificatiegegevens Zwembad: Leeftijd: jaar Beroep: O Arbeider O Bediende O Zelfstandige O Werkloos O Gepensioneerde O Student O Anders, nl.: Geslacht:

Nadere informatie

Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke.be/sportkaart

Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke.be/sportkaart 2013 Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers www.middelkerke.be/sportkaart de beurtenkaart geldig blijft tot deze opgebruikt is. elke deelnemer verzekerd is tegen lichamelijke ongevallen.

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 27 FEBRUARI 2018

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 27 FEBRUARI 2018 Gemeente Londerzeel TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 27 FEBRUARI 2018 OPENBAAR A-punt algemeen beleid en coördinatie 1. Goedkeuring van het verslag van de gemeenteraad van 23 januari 2018. Het

Nadere informatie

Zomer Challenge. Hoe enthousiasmeren we niet-tennissers om de challenge ook in de zomer aan te gaan?

Zomer Challenge. Hoe enthousiasmeren we niet-tennissers om de challenge ook in de zomer aan te gaan? Zomer Challenge Hoe enthousiasmeren we niet-tennissers om de challenge ook in de zomer aan te gaan? Zomer Challenge Met de Zomer Challenge dagen we je uit binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer

Nadere informatie

ALTERNATIEVE BEHEERSVORMEN. PPS Avant la lettre Al bijna 30 jaar een succesvolle samenwerking tussen clubs en gemeente

ALTERNATIEVE BEHEERSVORMEN. PPS Avant la lettre Al bijna 30 jaar een succesvolle samenwerking tussen clubs en gemeente PPS Avant la lettre Al bijna 30 jaar een succesvolle samenwerking tussen clubs en gemeente BORNEM - LIGGING Uithoek Provincie Antwerpen Oost-Vlaanderen - Vlaams Brabant Gouden driehoek 45 km 2 - mooiste

Nadere informatie

Ronse, genieten midden in de groene heuvels. ISB-Congres Woensdag 20 maart 2013

Ronse, genieten midden in de groene heuvels. ISB-Congres Woensdag 20 maart 2013 Ronse, genieten midden in de groene heuvels ISB-Congres Woensdag 20 maart 2013 Huidig zwembad Bouwjaar 1971 25-meter bad Beweegbare bodem Springplank Geen instructiebad, geen recreatiebad Steeds hoger

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

Vergelijkingsoverzicht tarieven accommodaties 2018 vs Uitgangspunten:

Vergelijkingsoverzicht tarieven accommodaties 2018 vs Uitgangspunten: Vergelijkingsoverzicht tarieven accommodaties 2018 vs 2019 Uitgangspunten: Alle huurders (verenigingen, stichtingen en overige) behouden voor de accommodaties Objectieve vergelijking c.q. harmonisatie

Nadere informatie

Gebruiksvergoeding sport -en multifunctionele accommodaties van de gemeente Noordenveld.

Gebruiksvergoeding sport -en multifunctionele accommodaties van de gemeente Noordenveld. Gebruiksvergoeding sport -en multifunctionele accommodaties van de gemeente Noordenveld. Gebruiksvergoedingen sporthallen ingaande 1 augustus 2015 tot en met 31 juli 2016 de navolgende vergoedingen voor

Nadere informatie

WELKOM IN DE WATERWERELD

WELKOM IN DE WATERWERELD WELKOM IN DE WATERWERELD ZWEMMEN RECREATIEF ZWEMMEN Zwemmen voor jong & oud! 12.00-13.00 uur* 14.00-15.30 uur (speciaal tarief) 12.00-13.00 uur* Zondag 14.00-16.00 uur Er is voldoende speel- en drijfmateriaal

Nadere informatie

Sportaanbod Ouders van Jonge Kinderen Handleiding voor organisaties

Sportaanbod Ouders van Jonge Kinderen Handleiding voor organisaties Sportaanbod Ouders van Jonge Kinderen Handleiding voor organisaties Koninklijke Nederlandse Zwembond levenlangzwemmen@knzb.nl 030-7513235 1 Inleiding De KNZB heeft van september 2011 tot en met maart 2012

Nadere informatie

Infobundel voor clubs

Infobundel voor clubs Infobundel voor clubs Geachte clubverantwoordelijken, Welkom in Sportoase! Sportoase is een groot sportcomplex met een zeer divers publiek. Zo zijn er scholen die gedurende de dag hun lessen lichamelijke

Nadere informatie

Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen.

Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen. Kwaliteit met een sportieve glimlach Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen. Breng n bezoek aan De Kemmer, wij doen

Nadere informatie

Investeren in nieuwe sportinfrastructuur? Scenario s

Investeren in nieuwe sportinfrastructuur? Scenario s Investeren in nieuwe sportinfrastructuur? Scenario s Beslissingskader scenario s nieuwe sportinfrastructuur 10 vragen voor een optimale lokale keuze David Nassen Vooraf 10-tal scenario s (of combinaties)

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

Bantopa Terreinverkenning

Bantopa Terreinverkenning Bantopa Terreinverkenning Het verwerven en uitwerken van gezamenlijke inzichten Samenwerken als Kerncompetentie De complexiteit van producten, processen en services dwingen organisaties tot samenwerking

Nadere informatie

1. Inleiding. THETIS Sponsorbrochure Geachte relatie,

1. Inleiding. THETIS Sponsorbrochure Geachte relatie, THETIS Sponsorbrochure 2017 1. Inleiding Geachte relatie, Voor u ligt de gloednieuwe sponsorbrochure van THETIS Lingewaard. De brochure bevat tal van mogelijkheden om uw naamsbekendheid te vergroten, of

Nadere informatie

VOORWOORD. Schepen van sport Richard Bastanie

VOORWOORD. Schepen van sport Richard Bastanie INFOFOLDER VOORWOORD Op 7 september 2013 schrijven we in Zandhoven geschiedenis want na jaren van overleg, samenwerken en opbouwen konden we, met de nodige fierheid, ons gemeentelijk sportcomplex officieel

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie